BLOMMOR Lily of the valley Just for you Gardenia Cherry blossom Lavender Wild rose

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "BLOMMOR Lily of the valley Just for you Gardenia Cherry blossom Lavender Wild rose"

Transkript

1 DOFTFAMILJER

2 BLOMMOR Lily of the valley Oh, vad skulle våren vara utan den försiktiga, söta doften av denna förtjusande favorit som sprider sig över gräset? Nu kan du njuta av den när som helst, eller ge bort en elegant, känslosam gåva med vår fantastiskt vita doft av liljekonvalj helt underbart. Just for you Tänd detta ljus och du påminns om det vackra i att få härliga fina blommor. Förväntningarna i att öppna det medföljande kortet, läsa de fina orden, skrivna just till dig och slutligen den härliga doften när du öppnar paketet. Vi har i detta ljus lyckats fånga alla dessa känslor och dofter. Gardenia Den går inte att missta sig på. Den är upphetsande och förförisk. Den fantastiska doften av gardenia frammanar bilder av lata dagar vid tropiska pooler och hänförliga kvällar med levande ljus. Lika krämig och ömsint som blomman den är uppkallad efter, vårt ljus är helt enkelt oemotståndligt. Cherry blossom Mjukt delikat men ändå vågad. Feminint blommig men ändå fruktig. Denna frestande doft är en fantastisk hyllning till det vackra och praktfulla körsbärsträdet i full blom. Lavender Vida, böljande fält med lila lavendel sträcker sig mot horisonten i franska Provence. Den kraftiga och tunga doften böljar sig fram i en härlig bris i soldränkt natur. Du kan vara där nu tänd bara detta ljuset, puffa upp en härlig kudde, eller tappa upp ett skönt bad och koppla av med denna örts varma, rogivande och omfamnande doft. Wild rose Fånga den magiska doften av heta sommardagar med en oemotståndlig arom av böljande blomtäta rosbuskar. Den romantiska söta doften av rosor är det mest fantastiska sättet att skapa en varm och mysig känsla, oavsett anledning.

3 Hydrangea Den magnifika Hortensian som blommar i den härliga sommarvärmen är så slående vacker. Våra doftexperter har varit väldigt varsamma och fångat denna underbara doft i ljuset. När du tänder denna skönhet doftar det som en skogsbacke full med fantastisk Hortensia, Nattens Drottning och Liljekonvalj. FRUKT Orange cinnamon Teälskare vet hur den citruskryddiga doften av apelsin och kanel kan förgylla vilken dag som helst. Vi har på ett trovärdigt sätt fångat den behagliga och värmande doften i vårt Orange cinnamon ljus. Sätt på tekannan, tänd detta lugnande ljus och häng kvar i värmen. Crisp apple Släpp fram den där första krispiga bettet från ett moget Granny smith eller Pink lady. Den friska, söta doften av nyplockade äpplen skapar en varm och mysig känsla, oavsett tillfälle. Låt den söta doften fylla rummet och koppla av i det mysiga ljuset. Juicy raspberry Mogen och delikat precis som själva bäret. Hemligheten hos denna djupt tillfredställande doft är att den är behagligt komplett utan att bli för mycket. Fresh strawberry När det är jordgubbsäsong är det bara att fira. Härliga jordgubbsplantor innebär att det snart doftar av både nybakade fruktpajer och desserter. Skäm bort er med en underbar doft av ren njutning.

4 Summer slices Lika frisk och skojig som en härlig sommarfest. Den inbjudande doften av nyskuren vattenmelon och färsk gurka direkt från trädgården fångar det bästa av sommaren, och du kan njuta av den när som helst. Cranberry Grapefruit Vi utgick från den fräscha doften av tropisk grapefrukt och la till vår egen lilla tvist, -- härligt syrliga, lite kärva tranbär --, för att skapa en lyxig arom direkt från paradiset. Alltid upplyftande och aldrig överväldigande. Ett perfekt sätt att slappna av och njuta i både vardag och till fest. Juicy Melon Njut av känslan från tonerna av melon kombinerad med kiwi och vanilj. Bara öppna locket och släpp loss den härliga väldoftande frukten. Frozen Margarita Detta ljus tar dig till ditt tropiska favoritställe. Den underbara blandningen av citrus/lime, gyllene tequila och en aning havssalt skänker dig många timmar av välbehag. Tropical Getaway Berusande soldränkt kokosnöt, och saftig mogen annanas har varsamt blandats till denna krämiga tropiska doft.

5 UTOMHUS Pure linen Dagen efter det stora regnovädret kommer sol och en härlig sommarbris och du bestämmer dig för att hänga ut lakanen på tork. När du tar in dem på eftermiddagen möts du av en varm fräsch doft av nytvättat. Här återskapar vi den underbara tillfredställelsen och fyller rummet med dess rena och lätta doft. Summer breeze En lat eftermiddag under högsommaren. Du latar dig på fördäck, totalt avkopplad, när en lätt bris sveper över dig och sprider en härlig varm doft av kaprifol, rosor och nyklippt gräs. Detta stämningsfulla ljus tar dig tillbaka till drömmande och sköna glädjen närhelst du önskar. Canyon sunset I solnedgången över ökenlandskapet fångas ett magiskt ögonblick när den lätta, tysta och helt ojämförbara elegansen tillsynes får tiden att stå stilla. Med den en färg av rödorange, som ökenklipporna, och en doft lika subtil som ökensalvia skapar våra handgjorda Canyon Sunset ljus en atmosfär som du älskar att dröja dig kvar i vid solnedgången. Balsam fir Fly bort till den grönskande täta skogen fylld med den föryngrande doften av nysågad balsa. Vårt Balsam Fir ljus fångar den uppfriskande aromen på ett fantastiskt trovärdigt sätt. Det är som en uppfriskande promenad mellan träden. Denna doften är perfekt som starten på en friluftskänsla eller när som helst när du längtar efter en härlig flykt till skogen. Egyptian sandalwood Helt olik den lite kväljande känslan av rökelsen som görs från denna essens har vårt superba eleganta ljus en subtil, fängslande underliggande doft och en frisk ton av äkta trä. Det perfekta upplägget för en fängslande och rogivande sinnesstämning. Black bamboo Lika len som fernissa och lika mystisk som rökelsen i ett tempel ger dig detta ljus möjligheten att skapa den magiska och mystiska känslan. Doften är idealisk för lugna hemmakvällar, med eller utan sällskap.

6 Citrus & Herb Vi har fångat naturens egna friskhet i denna ljuvliga doft. Vår varsamma kombination av fräschör, mjukhet, välbalanserad sötma och den aptitliga doften av Salvia tillsammans med ett läckert citrusmedley är allt som behövs för att piggna till och fräscha upp dina sinnen. Walk on the Beach En delikat förnimmelse av havssalt, daggvåt cyklamen, lotusblomma och Hibiscus. Fräsch havsnära skog blandas med en våg av friskt sjögräs. Cozy Home Varm kanel kombinerad med kryddig muskot och nejlika är varsamt mixat i detta varma och behagliga ljus. Doften kombinerar de rogivande kryddorna som skapar en atmosfär av värme och glädje. Så som ett mysigt hem ska vara. Christmas Tree Trädet som familj och vänner samlas runt, njuter av stunden och härliga minnen. Med ett stänk av enbär, granbarr, cederträ och mysk kan du uppleva den dagen om och om igen. Dessa härliga stunder kommer alltid tillbaka när du tänder detta ljus. Vanilla Sandalwood Krämig vanilj från Madagasklar kompletterat med delikat Patchouli. Sandelträ och bärnsten i en skön och lätt maskulin mix. Christmas on the Beach Julafton på stranden, det bästa av två världar. Den glada härliga julkänslan kombinerat med den avslappnade stillhet som stranden erbjuder. Krämig kokosnöt och saftig mogen annanas tar dig till en skön tropisk harmoni. Luta dig tillbaka och njut av doften som för dig till en ledighet i sanden och solen.

7 Happy Holidays Njut av vintertidens speciella kryddor som kanel och kryddnejlika, blandat med den jordiga doften av cederträ och balsam. Koppla av i det varma skenet och doften som spridet känslan av vinterledighet och mysiga dagar. BAKAT Creamy vanilla Har du någonsin lagat och bjudit på en mjuk och silkeslen vaniljglass? Då känner du igen denna doften och på vilket sätt den lockar sig uppåt och ger dig ett härligt leende av välbehag. Återskapa det tillfället eller ge dina gäster en unik upplevelse när du tänder detta mysiga ljus. Blueberry muffin Kommer du ihåg känslan när du kommer hem och möts av den underbara doften av nybakade blåbärsmuffins? Smör, farinsocker, vispgrädde och blåbär gifter sig på ett härligt sätt precis som originaldoften. Det bästa är att doften dessutom inte har några kalorier! Sweet buttercream Receptet kräver mycket färskt smör, äkta vanilj, socker och ägg. Mixa detta och du får en underbar glasyr så lockande att den kanske inte ens hinner hamna på kakan! Vår tolkning av doften är ett perfekt komplement till dessertbordet, eller sprid doften hemma vid ett minnesvärt och extra festligt tillfälle. Warm apple pie Mormors kök på hösten -- vem kan glömma det? Söta krispiga äpplen rullade i kanel och nejlika med ett stänk av apelsin, blandade till en perfekt paj. När du gräddar den fylls hela huset av förväntningar. Njut av det härliga minnet varje gång du tänder detta inspirerande ljus.

8 Maple butter Inget säger "god morgon" som den härliga doften av pannkakor i en het panna tillsammans med lönnsirap och grädde. Vi har varsamt blandat ett antal dofter innan vi kom fram till denna perfekta doft som får det att vattnas i munnen. Inget kan vara enklare än att få upp familjen till frukost när denna doft sprider sig i huset. Cinnamon bun Tidig morgon i byns bageri. Du kan nästan se den förförande kryddiga kaneldoften leta sig ut genom dörren när hungriga kunder kommer in för att handla medan kanelbullarna är varma. Den bästa, fylligaste och lenaste kanelbulle doftar precis som detta makalösa ljus - bara njut! Apples & cinnamon Denna livfulla kombination av nötkräm, kryddnejlika och kanel har kombinerats med bakat äpple, farinsocker och vanilj till en igenkännande doft av härliga bakverk. Lemon pound cake Fyllig men ändå lätt! Den godaste citronkakan du någonsin bakat fyller dina sinnen och tillfredställer dina dessertdrömmar. Detta ljus tar dig tillbaka till det minnet varje gång du tänder det - och utan några kalorier! Detta är en favorit! Brownie delight Den delikata blandningen av karamell och smält smör blandas med marshmallows och mörk choklad. En underbar doft av chokladkaka - perfekt bakad och serverad varm. Cherry Vanilla Swirl En underbar kombination av körsbär och vaniljglass som får dig att drömma om varma härliga sommardagar i solen.

9 Mulled Cider Friska svala vindarv och tidig snö verkar göra den lockande doften av äppelcider, kardemumma, kanel och bränt råsocker ännu mer lockande. Den värmer dig från topp till tå med sin fylliga och tillfredställande arom. Tänd detta ljus och välkomna in vännerna i stugvärmen till en härlig stämning. En skön doft med lång tradition i New England. Lexia Design AB Telefon E-post Lena: lena@lexiadesign.se Dag; dag@lexiadesign.se

BLOMMOR Lily of the valley Just for you Gardenia Cherry blossom Lavender Wild rose

BLOMMOR Lily of the valley Just for you Gardenia Cherry blossom Lavender Wild rose DOFTFAMILJER BLOMMOR Lily of the valley Oh, vad skulle våren vara utan den försiktiga, söta doften av denna förtjusande favorit som sprider sig över gräset? Nu kan du njuta av den när som helst, eller

Läs mer

DOFTFAMILJER BLOMMOR. www.villagecandle.se

DOFTFAMILJER BLOMMOR. www.villagecandle.se DOFTFAMILJER BLOMMOR Scarlet Berry Tulips Ta med dig den krispiga friskheten från tulpanrabatten med dig hem. Fylligt, soldränkt med en ton av Hallon, Jasmin och ekspån. Rosemary Lavender En blandning

Läs mer

Upptäck dofter från AMWAY

Upptäck dofter från AMWAY Upptäck dofter från AMWAY WISTFUL - Varje dag har sin glans. Nyhet Feminim och berusande. Få ditt inre att stråla. Sprudlande och uppfriskande välbefinnande. WISTFUL WISTFUL No1 WISTFUL AROMA WISTFUL Feminin

Läs mer

Party. Rosor. Prins. Prinsessa. Retro. Romantik. Romantiska Nätter. Pepparkakor. Snyggaste hittills! Ovan Molnen. Picknick i Parken!

Party. Rosor. Prins. Prinsessa. Retro. Romantik. Romantiska Nätter. Pepparkakor. Snyggaste hittills! Ovan Molnen. Picknick i Parken! Namn Bild Beskrivning Magiska Nätter Magi och månstråle. Storsäljare sedan länge. Mörkt blå. Mammas Egna Ljus! Tack för att du är min Mamma och alltid finns där för mig. Miljoner Meloner! Mammas ljus är

Läs mer

Det är magiskt! Från den ena minuten till den andra är stämningen förvandlad till laddad och sensationell. Lockande. Förförande.

Det är magiskt! Från den ena minuten till den andra är stämningen förvandlad till laddad och sensationell. Lockande. Förförande. Förbjuden Frukt Kan en doft vara syndigt god? Det är magiskt! Från den ena minuten till den andra är stämningen förvandlad till laddad och sensationell. Lockande. Förförande. I dessa stunder njuter vi

Läs mer

Höst/Jul 2013. En ScentGlow doftlampa för varje. Stil! Stämning! Rum!

Höst/Jul 2013. En ScentGlow doftlampa för varje. Stil! Stämning! Rum! Höst/Jul 2013 En ScentGlow doftlampa för varje Stil! Stämning! Rum! ScentGlow doftlampor & Scent Plus Melts gör varje rum i huset personligt. Värmeplattans exklusiva teknologi ger optimal doftspridning.

Läs mer

GÄSTER 1-28 Februari 2019 FAN TA ST IS KA FYLLER DI T T HE M ME D D OF T UTAN L ÅGA! SE ALL A VÄLDOF TAND E E RBJU DAND E N

GÄSTER 1-28 Februari 2019 FAN TA ST IS KA FYLLER DI T T HE M ME D D OF T UTAN L ÅGA! SE ALL A VÄLDOF TAND E E RBJU DAND E N GÄSTER 1-28 Februari 2019 FAN TA ST IS KA F EB RUA R I FYLLER DI T T HE M ME D D OF T UTAN L ÅGA! SE ALL A VÄLDOF TAND E E RBJU DAND E N NYHE T! Koppla SmartBlends Petite Plug-in doftlampan i väggkontakt

Läs mer

Aum. Apelsin. Bananbakelse. Bara Kvinna. Blå Sommar. AnanasDrömmar. Bara Man. Björnbärs- Drömmar. Bondeljuset. Blåbärsmuffins.

Aum. Apelsin. Bananbakelse. Bara Kvinna. Blå Sommar. AnanasDrömmar. Bara Man. Björnbärs- Drömmar. Bondeljuset. Blåbärsmuffins. Doftljus Sida 1 av 10 1866 Det var då Root beer tillverkades i kommersiellt syfte för första gången. En doft som förvånar, inte bara vintergröna utan verkligen noter av rötter. Alla Hjärtans Dag AnanasDrömmar

Läs mer

Bild Artikelnr Förklaring Antal Pris/st/kg. 33-904lös Franska Fyllda Gröna Äpplen 3kg

Bild Artikelnr Förklaring Antal Pris/st/kg. 33-904lös Franska Fyllda Gröna Äpplen 3kg 33-904lös Franska Fyllda Gröna Äpplen 44-5158lös 44-5158p 44-5158plexi 44-5145lös 44-5145p 44-5145plexi Engelsk Fudge Pepparkaka (styck inslagna i klar film) Engelsk Fudge Apelsin/Tranbär (styck inslagna

Läs mer

Art.nr 8104881 Artikel. Art.nr 8108124 Artikel. Art.nr 8108192 Artikel. Vikt/st. Art.nr 8102221 Artikel. Vikt/st. Art.nr 8106183 Artikel.

Art.nr 8104881 Artikel. Art.nr 8108124 Artikel. Art.nr 8108192 Artikel. Vikt/st. Art.nr 8102221 Artikel. Vikt/st. Art.nr 8106183 Artikel. Amerikansk chokladtårta, förskuren Fylld med härlig chokladcrème och täckt med ett tunt lager choklad som toppats med ringlad nougat. En tårta för den passionerade chokladälskaren. Art.nr 8104881 Amerikansk

Läs mer

SMOOTHIES receptbok 103977.101

SMOOTHIES receptbok 103977.101 SMOOTHIES receptbok SMOOTHIES Smoothie är en fantastisk dryck som många gillar och som passar vid flera olika tillfällen. Det är ett perfekt komplement till dina vanliga måltider och kan avnjutas av både

Läs mer

% rabatt. #LetsCelebrateTogether FIRA PARTYLITES 45-ÅRS JUBILEUM MED 45 % RABATT PÅ ETT STORT URVAL DOFTER OCH DEKOR

% rabatt. #LetsCelebrateTogether FIRA PARTYLITES 45-ÅRS JUBILEUM MED 45 % RABATT PÅ ETT STORT URVAL DOFTER OCH DEKOR Jubileumsrea 45 % rabatt FIRA PARTYLITES 45-ÅRS JUBILEUM MED 45 % RABATT PÅ ETT STORT URVAL DOFTER OCH DEKOR th ANNIVERSARY #LetsCelebrateTogether spara 45 Gårdsgrind glasljushållare P92930 Ord. pris 299

Läs mer

Fullständig doftlista Aroma Marketing Sverige 03/2014

Fullständig doftlista Aroma Marketing Sverige 03/2014 Artikel Doftbeskrivning Rose Blommande bukett av naturliga rosor. Tuberose* Blommig och varm doft. Rose Nature Färsk, grön doft av rosenknoppar. Rose Garden Typisk doft av vilda rosor. Dog Rose* En typisk

Läs mer

A står för skapande, U står för bevarande, M står

A står för skapande, U står för bevarande, M står 1866 Det var då Root beer tillverkades i kommersiellt syfte för första gången. En doft som förvånar, inte bara vintergröna utan verkligen noter av rötter. Alla Hjärtans Dag AnanasDrömmar Apelsin Rött hjärteljus

Läs mer

23 26 NOVEMBER 2018 ELLER SÅ LÄNGE LAGRET RÄCKER

23 26 NOVEMBER 2018 ELLER SÅ LÄNGE LAGRET RÄCKER OMG det är Black Friday Missa inte! Alla erbjudanden gäller en begränsad tid på Partyn & online 50 Teljus för ett otroligt pris En gåva för den som älskar dofter! Innehåller 50 x Teljus, dvs. 10 Teljus

Läs mer

Brave. Brave Courage Blend 10 ml Roll-on FÖRDELAR PRODUKTBESKRIVNING ANVÄNDNING BRUKSANVISNING VARNINGAR. Artikelnummer:

Brave. Brave Courage Blend 10 ml Roll-on FÖRDELAR PRODUKTBESKRIVNING ANVÄNDNING BRUKSANVISNING VARNINGAR. Artikelnummer: Brave Courage Blend 10 ml Roll-on Börja varje dag med styrka och självförtroende genom att kombinera Brave Courage Blend med din positiva affirmationer. Uppfylls av positiva känslor genom att rolla Brave

Läs mer

SLOW BEER LAGER 4 % alk. Inspirerad av den geometriska sköldpaddan. EXCEPTIONELLT OVANLIG. EN FYLLIG GYLLENE LAGER, LÄTT BESKA GÖR DEN LÄTTDRUCKEN

SLOW BEER LAGER 4 % alk. Inspirerad av den geometriska sköldpaddan. EXCEPTIONELLT OVANLIG. EN FYLLIG GYLLENE LAGER, LÄTT BESKA GÖR DEN LÄTTDRUCKEN SLOW BEER LAGER 4 % alk Inspirerad av den geometriska sköldpaddan. EXCEPTIONELLT OVANLIG. EN FYLLIG GYLLENE LAGER, LÄTT BESKA GÖR DEN LÄTTDRUCKEN En extrem lager med en fyllig gyllene färg. Uppfriskande

Läs mer

Födelsedagsmeny med tre festliga rätter. Linnéa har skapat en trerättersmeny för alla stunder då något eller någon finns att fira.

Födelsedagsmeny med tre festliga rätter. Linnéa har skapat en trerättersmeny för alla stunder då något eller någon finns att fira. Födelsedagsmeny med tre festliga rätter. Linnéa har skapat en trerättersmeny för alla stunder då något eller någon finns att fira. Sallad med halstrad, sesampanerad lax, avokadokräm och rökt majonnäs (4

Läs mer

VÅREN 2015. 1 mars - 30 april 2015. vårenergi

VÅREN 2015. 1 mars - 30 april 2015. vårenergi VÅREN 2015 1 mars - 30 april 2015 vårenergi ta det lungt... Skapa en lung plats i ditt hem. Kanske är det bara en liten vrå med tända ljus. Den rogivande doften av NYHETEN Zen Timjan finns i fem populära

Läs mer

Vikt/st Ca 79 gr Vikt/krt 5,7 kg. Vikt/st Ca 120 gr Vikt/krt 8,7 kg

Vikt/st Ca 79 gr Vikt/krt 5,7 kg. Vikt/st Ca 120 gr Vikt/krt 8,7 kg Amerikansk chokladtårta, förskuren Fylld med härlig chokladcrème och täckt med ett tunt lager choklad som toppats med ringlad nougat. En tårta för den passionerade chokladälskaren. Art.nr 8104881 Amerikansk

Läs mer

Bild Artikelnr Förklaring Antal Pris/st/kg. Engelsk Fudge Apelsin/Tranbär (styck inslagna i klar film) TST Plexikartong 150 g

Bild Artikelnr Förklaring Antal Pris/st/kg. Engelsk Fudge Apelsin/Tranbär (styck inslagna i klar film) TST Plexikartong 150 g 44-5145lös 44-5145plexi Engelsk Fudge Apelsin/Tranbär (styck inslagna i klar film) 44-5090lös 44-5090plexi Engelsk Fudge Choklad (styck inslagna i klar film) 44-5143lös 44-5143plexi Engelsk Fudge Clotted

Läs mer

Aum BABY. 20s. Apelsin. Bananbakelse. Bara Kvinna. Ananas. 1866: Root Beer. Amarant Diamant. Advent. Bara Man. Bjällerklang. Björnbärs- Drömmar

Aum BABY. 20s. Apelsin. Bananbakelse. Bara Kvinna. Ananas. 1866: Root Beer. Amarant Diamant. Advent. Bara Man. Bjällerklang. Björnbärs- Drömmar Doftljus Sida 1 av 10 1866: Root Beer 20s Advent Alla Hjärtans Dag Amarant Diamant Ananas Apelsin Aum BABY Bara Kvinna Bara Man Bjällerklang Bananbakelse Björnbärs- Drömmar Blommor & Blad Blåbärsmuffins

Läs mer

1 portion Saltå Havregryn... 1 dl Vatten... 2,25 dl Salt. Koka upp havregryn och vatten, låt småputtra i 3-5 minuter. Smaka av med salt.

1 portion Saltå Havregryn... 1 dl Vatten... 2,25 dl Salt. Koka upp havregryn och vatten, låt småputtra i 3-5 minuter. Smaka av med salt. Gott med gröt Gott med gröt Att få börja dagen med en varm och mjuk gröt gör oss så gott. Gröten mättar skönt och vi känner oss stärkta. Och gröt går ju att variera i det oändliga. Här har vi samlat våra

Läs mer

Quod lanserar handgjorda svensktillverkade doftljus med hållbart helhetstänk.

Quod lanserar handgjorda svensktillverkade doftljus med hållbart helhetstänk. PRESSMEDDELANDE JAN 2019 Quod lanserar handgjorda svensktillverkade doftljus med hållbart helhetstänk. Vi går äntligen mot ljusare tider; våren är snart här och Quod lanserar sina härliga doftljus. Med

Läs mer

LANTMÄNNEN UNIBAKE 2015 Sortimentsguide Nyheter, inspiration och produktguide

LANTMÄNNEN UNIBAKE 2015 Sortimentsguide Nyheter, inspiration och produktguide LANTMÄNNEN UNIBAKE 2015 Sortimentsguide Nyheter, inspiration och produktguide 2015-03-12 / SUO Förbakat Med förbakat bröd i butiken är det enkelt att alltid ha frasigt och nybakat bröd till hands. I vårt

Läs mer

Allers stora glasstest!

Allers stora glasstest! REPORTAGE MAT & BAK Allers stora glasstest! STICKA & HANDARBETE Riktiga höjdare och några bottennapp. Allers testar årets glassnyheter! VINN FYNDA 24 MARS 2015 06.15 Bild: Shutterstock Vi kan inte garantera

Läs mer

Nobel NightCap PRALINERNA. Luta dig tillbaka och njut av vår spännande chokladresa!

Nobel NightCap PRALINERNA. Luta dig tillbaka och njut av vår spännande chokladresa! Nobel NightCap PRALINERNA Luta dig tillbaka och njut av vår spännande chokladresa! 11-årsjubileum Hur det hela började... Hösten 2006 blev Louise Öbrink på Chokladhuset, kontaktad av representanter från

Läs mer

Cheesecake med jordgubbar, förskuren En äkta amerikansk cheesecake gjord på smördeg. Toppad med ett generöst lager av söta jordgubbar. Art.

Cheesecake med jordgubbar, förskuren En äkta amerikansk cheesecake gjord på smördeg. Toppad med ett generöst lager av söta jordgubbar. Art. Amerikansk chokladtårta, förskuren Fylld med härlig chokladcrème och täckt med ett tunt lager choklad som toppats med ringlad nougat. En tårta för den passionerade chokladälskaren. 8104881 Amerikansk chokladtårta

Läs mer

"Magiska" tankar kring berättelsen Tankecoaching till dig som vuxen

Magiska tankar kring berättelsen Tankecoaching till dig som vuxen Guidad barnmeditation för harmoni och inre styrka "Magiska" tankar kring berättelsen Tankecoaching till dig som vuxen www.helenespjut.se Du är unik och värdefull känn det!... 4 Varför guidad meditation?...

Läs mer

Röda Viner La Croix St Pierre Rouge 70 kr / 270 kr Cono Sur Reserva Especial Pinot Noir 80 kr / 320 kr Vinea Crianza 85 kr / 340 kr

Röda Viner La Croix St Pierre Rouge 70 kr / 270 kr Cono Sur Reserva Especial Pinot Noir 80 kr / 320 kr Vinea Crianza 85 kr / 340 kr Röda Viner La Croix St Pierre Rouge Languedoc/IGP Pays d Oc, Frankrike Medelfylligt och fruktigt vin med toner av hallon, blåbär, jordgubbar och körsbär. Tanninerna är mjuka och avslutet fruktigt och fräscht

Läs mer

Ditt livs bästa kvällar har du framför dig

Ditt livs bästa kvällar har du framför dig Loving The View Ditt livs bästa kvällar har du framför dig 2 t h e v i e w Lyxen att vakna till sjöutsikt Slå upp ögonen. En ny dag gryr. Ta kaffekoppen och kliv ut på terrassen. Stryk handen över räcket.

Läs mer

Omfamna höstmörkret med varm choklad, sötsyrlig curd och frasiga våfflor. Pressmeddelande Oktober 2018

Omfamna höstmörkret med varm choklad, sötsyrlig curd och frasiga våfflor. Pressmeddelande Oktober 2018 Pressmeddelande Oktober 2018 Omfamna höstmörkret med varm choklad, sötsyrlig curd och frasiga våfflor Vem blir inte nostalgisk varm choklad? Den stämningsfulla favoriten har funnits med oss länge inte

Läs mer

RECEPTFOLDER. Drinkar. med smak av svensk natur

RECEPTFOLDER. Drinkar. med smak av svensk natur RECEPTFOLDER Drinkar med smak av svensk natur Saturnus Drinkmixers Saturnus Kaffesyrups Lappländska högfjäll och skånska slättlandskap. Täta tallskogar och skira björkdungar. Djupa skogstjärnar och saltstänkta

Läs mer

Fredrik Nylén om hur matbloggen och nya boken om bullar kom till.

Fredrik Nylén om hur matbloggen och nya boken om bullar kom till. Fredrik Nylén om hur matbloggen och nya boken om bullar kom till. Fredrik Nylén trivs i köket. Det har han gjort sedan han var liten, och 2013 blev han känd genom tv-programmet Hela Sverige bakar, där

Läs mer

Aromer & färger för bakning

Aromer & färger för bakning Svenska Aromer & färger för bakning Premiumsortiment Aromer för bakning inspirerade av naturen Förstklassiga aromer som ger en rik och naturlig smak till bakning, konfektyr och desserter. Genom att kombinera

Läs mer

Ljus lager. Starobrno 59:- Birra Moretti 59:- Heineken 59:- Sol 59:- Spendrups Bistro Lager 59:- Mariestads Export 69:- Ipa/Ale

Ljus lager. Starobrno 59:- Birra Moretti 59:- Heineken 59:- Sol 59:- Spendrups Bistro Lager 59:- Mariestads Export 69:- Ipa/Ale Ljus lager Starobrno 59:- Birra Moretti 59:- Heineken 59:- Sol 59:- Spendrups Bistro Lager 59:- Mariestads Export 69:- Ipa/Ale Brutal Bulldog Double IPA 72:- Sleepy Bulldog Pale Ale 59:- Wisby Stout 59:-

Läs mer

1/1 40,00 Syrah, Grenache

1/1 40,00 Syrah, Grenache Kleine Zalze Cellar Selection Merlot 2016, Sydafrika (Husets) Merlot Ett medelfylligt vin med smak av röda och mörka bär med inslag av kryddor. Ett friskt och fruktigt vin med en rund avslutning. Rekommenderas

Läs mer

Natur & Blomdofter. Fullständig doftlista Aroma Marketing Sverige 07.2015

Natur & Blomdofter. Fullständig doftlista Aroma Marketing Sverige 07.2015 Order nr Artikel Doftbeskrivning Natur & Blomdofter 700374 Rosenknopp Naturligt ljus och fräsch doft av rosenknopp. 700132 Rose Blommande bukett av naturliga rosor. 700335 Tuberose* Blommig och varm doft.

Läs mer

Bild Artikelnr Förklaring Antal Pris/st/kg. Engelsk Fudge Apelsin/Tranbär (styck inslagna i klar film)

Bild Artikelnr Förklaring Antal Pris/st/kg. Engelsk Fudge Apelsin/Tranbär (styck inslagna i klar film) 44-5145lös Engelsk Fudge Apelsin/Tranbär (styck inslagna i klar film) 44-5090lös Engelsk Fudge Choklad (styck inslagna i klar film) 44-5143lös 44-5143plexi Engelsk Fudge Clotted Cream (styck inslagna i

Läs mer

PRALINER & ANDRA GODSAKER. Handgjorda produkter på Direct-trade-choklad från Valrhona & Felchlin Rena råvaror & inget annat

PRALINER & ANDRA GODSAKER. Handgjorda produkter på Direct-trade-choklad från Valrhona & Felchlin Rena råvaror & inget annat PRALINER & ANDRA GODSAKER Handgjorda produkter på Direct-trade-choklad från Valrhona & Felchlin Rena råvaror & inget annat T o m Sommaren 2014 HANDGJORDA GODSAKER med naturliga smaker, gjorda på rena råvaror

Läs mer

Lättbakade LÄCKRA KAKOR. Kunglig Dansk Hovleverantör

Lättbakade LÄCKRA KAKOR. Kunglig Dansk Hovleverantör Lättbakade LÄCKRA KAKOR Kunglig Dansk Hovleverantör Fina danska kransekager (Biskvier) (cirka 20 stycken) Vit kräm: 2,5 dl vispgrädde 100 g ODENSE Vit Choklad Koka upp grädden och ta bort kastrullen från

Läs mer

Avslappningslådans anvisningar för daghemspersonalen

Avslappningslådans anvisningar för daghemspersonalen Bilaga 1 1 Avslappningslådans anvisningar för daghemspersonalen Ida Malmström Avslappningslådan Lugna Lådan är ett redskap, som skall användas på daghem för att få barnen att slappna av. Lådan innehåller

Läs mer

Juicer & Smoothies. 031-780 27 00 www.hebe.se

Juicer & Smoothies. 031-780 27 00 www.hebe.se Juicer & Smoothies 031-780 27 00 www.hebe.se Juicer & smoothies Hälsosamma juicer, både med frukt & grönsaker är populärt! De passar som snabb påfyllning när du är på språng, som ett nyttigt mellanmål

Läs mer

Rundresa Tanzania. Dag 1 Avfärd Vi stiger ombord på planet som tar oss till Kilimanjaro Airport utanför Arusha i Tanzania.

Rundresa Tanzania. Dag 1 Avfärd Vi stiger ombord på planet som tar oss till Kilimanjaro Airport utanför Arusha i Tanzania. Rundresa Tanzania Njut av safari i några av världens bästa nationalparker, bl.a. Ngorongorokratern, Serengeti, (där du har mycket god chans att få se The Big Five ) och elefantparken Tarangire. Fortsätt

Läs mer

information om alla teer öppna om du är nyfiken

information om alla teer öppna om du är nyfiken tekalender information om alla teer öppna om du är nyfiken Hej teälskare! FRAMFÖR DIG HAR DU 24 påsar MED KRÄNKUS EGNA teblandningar FÖR 24 SKÖNA testunder. TANKEN ÄR ATT DRICKA nr 1 DEN 1:A DECEMBER O

Läs mer

Mille Notti lanserar Spa-kollektion - Handtillverkat och ekologiskt med naturliga dofter.

Mille Notti lanserar Spa-kollektion - Handtillverkat och ekologiskt med naturliga dofter. PRESSINFORMATION Stockholm, december 2011 Mille Notti lanserar Spa-kollektion - Handtillverkat och ekologiskt med naturliga dofter. Mille Notti har sedan 20 år tillbaka levererat sängkläder och frotté

Läs mer

Vi skänker vinsten till SOS-barnbyar!

Vi skänker vinsten till SOS-barnbyar! Vi skänker vinsten till SOS-barnbyar! Om oss Vi är tre tjejer som går tredje året på Handels- och administrationsprogrammet på Kungsängsgymnasiet här i Sala. Det här är vårt projektarbete. Vi har valt

Läs mer

Cheesecake med jordgubbar, förskuren En äkta amerikansk cheesecake gjord på smördeg. Toppad med ett generöst lager av söta jordgubbar. Art.

Cheesecake med jordgubbar, förskuren En äkta amerikansk cheesecake gjord på smördeg. Toppad med ett generöst lager av söta jordgubbar. Art. Amerikansk chokladtårta, förskuren Fylld med härlig chokladcrème och täckt med ett tunt lager choklad som toppats med ringlad nougat. En tårta för den passionerade chokladälskaren. 8104881 Amerikansk chokladtårta

Läs mer

PRODUKTBLAD. SORTIMENT g. Kokkaffe Ljusrost 500g ART NR Bricka 12 x 500g Kfp Dfp.

PRODUKTBLAD. SORTIMENT g. Kokkaffe Ljusrost 500g ART NR Bricka 12 x 500g Kfp Dfp. Kokkaffe Ljusrost 500g Vårt ljusrostade kokkaffe framhäver en fin och mjuk arom med lång, rund eftersmak. Smaken domineras av en lätt nötaktig sötma med inslag av behaglig syrlighet i efter smaken. arabicakaffe

Läs mer

Ta in naturens färger. Akutex FT kulörkollektion

Ta in naturens färger. Akutex FT kulörkollektion Ta in naturens färger Akutex FT kulörkollektion Ta in naturens färger Akutex FT kulörkollektion Under utvecklingen av denna nya färgkollektion, kontaktade vi en grupp europeiska inredningsdesigners, arkitekter

Läs mer

Röda viner GLAS FLASKA

Röda viner GLAS FLASKA Röda viner Jacob s Creek Organic 86 I 339 1865 529 Shiraz Cabernet Ekologiskt Intensiv doft av plommon och kryddiga svarta vinbär med en ton av mörka körsbär samt en söt vaniljton från eken. Mjuk, fyllig

Läs mer

SOJALJUS DAGOCHNATT SOJALJUS

SOJALJUS DAGOCHNATT SOJALJUS DAGOCHNATT SOJALJUS För dig som bryr dig om din inomhusmiljö. Ljusen innehåller inga giftiga ämnen. Sojaljus är bättre än paraffinbaserade ljus för människor med andningsproblem. Sojavaxets egenskaper

Läs mer

Cupcake en stylad muffins!

Cupcake en stylad muffins! Cupcakes Cupcake en stylad muffins! Det råder cupcake-feber. Det bloggas, bakas och utbyts recept världen över. Den amerikanska stylade muffinsen är hetare än någonsin; i Hollywood, Stockholm och Svedala.

Läs mer

Äkta smakupplevelser!

Äkta smakupplevelser! Äkta smakupplevelser! Receptbroschyr för soliga vårdagar Ann-Louises Quinoasallad med passionsfrukt, torkad physalis och nötmix, 4 portioner Ann-Louises fantastiska Lemony-lime hummus, en stor sats Till

Läs mer

Så här beställer du catering från Malmborgs

Så här beställer du catering från Malmborgs Så här beställer du catering från Malmborgs I samtliga våra butiker finns ett kök med kunniga kallskänkor. Allt du behöver göra för att beställa är att besöka delidisken i din närmsta Malmborgsbutik eller

Läs mer

Mat & Vin. Hur svårt kan det vara?

Mat & Vin. Hur svårt kan det vara? Mat & Vin Hur svårt kan det vara? Sinnena Provning är lätt Alla äger sin upplevelse Provning är svårt Knepigt att sätta ord på vad man upplever. en är en kombination av dessa En del smak är känsel ex hetta

Läs mer

AMRUT NATURAL STRENGTH INDIAN SINGLE MALT WHISKY, 62,7% (BLACKADDER, SINGLE CASK )

AMRUT NATURAL STRENGTH INDIAN SINGLE MALT WHISKY, 62,7% (BLACKADDER, SINGLE CASK ) AMRUT NATURAL STRENGTH INDIAN SINGLE MALT WHISKY, 62,7% (BLACKADDER, SINGLE CASK ) 5 DOFTAR FÖRST KÄRV STARK WHISKY, dock utan utstickande störande dofter. Sedan kommer mycket: jordgubbar med smördeg och

Läs mer

NÖT SMAKMÖTET 2017 PROVNINGSORDNING

NÖT SMAKMÖTET 2017 PROVNINGSORDNING NÖT SMAKMÖTET 2017 PROVNINGSORDNING 1 Referens Svensk standard 2 Ejmunds Simgus 3 Böja Stommen Ko 4 Kårtorps Ko 5 Göranstorp Ko 6 Hagshult Ko 7 Rafna Angus 8 Sunnanhed Fjällko 9 Gröna Gårdar Hereford POÄNGBEDÖMNING

Läs mer

HEAVEN IS A PLACE ON EARTH FÖR DEN SOM SÖKER SJÄLVA ESSENSEN AV LYXESKAPISM ÄR VITGLIANO I TOSCANA MANNA

HEAVEN IS A PLACE ON EARTH FÖR DEN SOM SÖKER SJÄLVA ESSENSEN AV LYXESKAPISM ÄR VITGLIANO I TOSCANA MANNA L A D O L C E V I TA HEAVEN IS A PLACE ON EARTH FÖR DEN SOM SÖKER SJÄLVA ESSENSEN AV LYXESKAPISM ÄR VITGLIANO I TOSCANA MANNA FRÅN HIMLEN. VI TALAR OM EN HELT NY TYP AV BOUTIQUE-HOTELL. AV A N N A M O

Läs mer

QUALITY TIME - S/S Collection 2012 Mille Notti inspirerar till kvalitetstid för kropp & själ.

QUALITY TIME - S/S Collection 2012 Mille Notti inspirerar till kvalitetstid för kropp & själ. PRESSINFORMATION Stockholm, november 2011 QUALITY TIME - S/S Collection 2012 Mille Notti inspirerar till kvalitetstid för kropp & själ. Den här våren är Mille Notti all about good quality. Om än det gäller

Läs mer

Fatöl. Poretti Ljus italiensk lager med medelstor maltighet och beska. En frisk öl som svalkar när det är varmt. 30 cl - 44:-

Fatöl. Poretti Ljus italiensk lager med medelstor maltighet och beska. En frisk öl som svalkar när det är varmt. 30 cl - 44:- Fatöl Carlsberg Hof Gyllengul i färgen. Aromatisk och humlerik doft. Ren och frisk i smaken, medelfyllig och behaglig beska. 40 cl - 49:- / 25 cl - 33:- Brooklyn Lager Bärnstensfärgad lager. Doft av apelsin,

Läs mer

ANANAS. Sötsyrlig. Passar till? Som förfriskning och dessert liksom till kött, sallader och exotiska grytor. Säsong: Året runt

ANANAS. Sötsyrlig. Passar till? Som förfriskning och dessert liksom till kött, sallader och exotiska grytor. Säsong: Året runt ANANAS Sötsyrlig Ett gult, mycket saftigt fruktkött. Sötsyrlig och aromatisk smak. Ananas är en skenfrukt med massor av små sammanväxta bar på en blomaxel. Som förfriskning och dessert liksom till kött,

Läs mer

Tryfflar. från KåKå SMAKFULLA

Tryfflar. från KåKå SMAKFULLA Tryfflar SMAKFULLA från KåKå GODA SMAKER SOM ENKELT GÖR DINA BAKVERK KRÄMIGT GODA. LÅT DIN FANTASI FLÖDA OCH BLANDA ÄVEN DE MED ANDRA SMAKSÄTTARE, NÖTTER, MANDEL ELLER ANNAT CRISP FÖR VARIATION. SAMTLIGA

Läs mer

Bäst i test! Inicio värmeljus fick 5/5 hjärtan av Icakurirens testpanel i november 2014

Bäst i test! Inicio värmeljus fick 5/5 hjärtan av Icakurirens testpanel i november 2014 Bäst i test! Inicio värmeljus fick 5/5 hjärtan av Icakurirens testpanel i november 2014 Vår och sommar 2015 Tankar infor sasong var & sommar 2015 Under varumärket presenterar vi våra Ljus, Servetter och

Läs mer

Bröllopsexperten Johanna Kajson ger tips inför livets fest.

Bröllopsexperten Johanna Kajson ger tips inför livets fest. Bröllopsexperten Johanna Kajson ger tips inför livets fest. Bröllopskoordinatorernas bröllopskoordinator Johanna Kajson har gjort maffiga kända och okända bröllop i snart tio år samt utbildar och diplomerar

Läs mer

AMERIKANSKA BAGERIPRODUKTER med originalingredienser

AMERIKANSKA BAGERIPRODUKTER med originalingredienser AMERIKANSKA BAGERIPRODUKTER med originalingredienser VAR ORIGINELL, VÄLJ ORIGINALET! Lär känna den äkta smaken av amerikanska bageriprodukter Den som är intresserad av att prova den äkta smaken av amerikanska

Läs mer

TORSTENS JULFAVORITER

TORSTENS JULFAVORITER TORSTENS JULFAVORITER 99-150 kr Dill- och enbärssnaps Ingredienser: 70 cl brännvin special Kryddor: 10 15 kvistar dill 10 torkade enbär skalet från en gurka Tillagning: 1. Blanda allt i en flaska. Värmeljushållare

Läs mer

Älskade citrustider. Ljuvliga marmelader med apelsin, grapefrukt, citron och lime. Fyll skafferiet med solsken på burk!

Älskade citrustider. Ljuvliga marmelader med apelsin, grapefrukt, citron och lime. Fyll skafferiet med solsken på burk! Älskade citrustider Ljuvliga marmelader med apelsin, grapefrukt, citron och lime. Fyll skafferiet med solsken på burk! Friskt, fruktigt och fräscht! Hemmagjord marmelad är ett både enkelt och otroligt

Läs mer

Kendall-Jackson Highland Estate Hawkeye Mountain Cabernet Sauvignon

Kendall-Jackson Highland Estate Hawkeye Mountain Cabernet Sauvignon KENDALL-JACKSON en 60 länder. Kendall-Jackson Highland Estate Hawkeye Mountain Cabernet Sauvignon Ursprung: Alexander Valley, Kalifornien, USA Druva: 100% Cabernet Sauvignon Vinerna i serien Highland Estate

Läs mer

Amerikansk chokladtårta, förskuren. Blåbärstårta med yoghurt, förskuren. Äppelkaka, förskuren. Cheesecake med jordgubbar, förskuren

Amerikansk chokladtårta, förskuren. Blåbärstårta med yoghurt, förskuren. Äppelkaka, förskuren. Cheesecake med jordgubbar, förskuren Konditorns bästa! Amerikansk chokladtårta, förskuren Fylld med härlig chokladcrème och täckt med ett tunt lager choklad som toppats med ringlad nougat. En tårta för den passionerade chokladälskaren. Art.nr

Läs mer

höst & vinter 2015 25% av köpesumman går till klassen eller laget! I samarbete med:

höst & vinter 2015 25% av köpesumman går till klassen eller laget! I samarbete med: höst & vinter 2015 25% av köpesumman går till klassen eller laget! I samarbete med: 25% av summan är ditt bidrag till klassen eller laget. Möjligheter och gemenskap Välkommen till TeamStyle och Duni här

Läs mer

FÖRDRINKAR. Dry Martini 60 kr Gin, martini dry. White Lady 60 kr gin, cointreau & citron. Cosmopolitan 60 kr Vodka, cointreau & tranbärsjuice

FÖRDRINKAR. Dry Martini 60 kr Gin, martini dry. White Lady 60 kr gin, cointreau & citron. Cosmopolitan 60 kr Vodka, cointreau & tranbärsjuice FÖRDRINKAR Dry Martini 60 kr Gin, martini dry White Lady 60 kr gin, cointreau & citron Cosmopolitan 60 kr Vodka, cointreau & tranbärsjuice Margarita 60 kr cointreau & tequila VIN vittvin Herceg, Grasevina,

Läs mer

VÄRDINNA/VÄRD & GÄSTERBJUDANDEN 1-30 APRIL 2018 VI FIRAR 45 ÅR AV FANTASTISKA DOFTER MED ETT UNIKT LJUS I EN EXKLUSIV DOFT, SAMT ÄN MER ERBJUDANDEN!

VÄRDINNA/VÄRD & GÄSTERBJUDANDEN 1-30 APRIL 2018 VI FIRAR 45 ÅR AV FANTASTISKA DOFTER MED ETT UNIKT LJUS I EN EXKLUSIV DOFT, SAMT ÄN MER ERBJUDANDEN! VÄRDINNA/VÄRD & GÄSTERBJUDANDEN 1-30 APRIL 2018 Vi firar EN LEGEND AV DOFTER VI FIRAR 45 ÅR AV FANTASTISKA DOFTER MED ETT UNIKT LJUS I EN EXKLUSIV DOFT, SAMT ÄN MER ERBJUDANDEN! th ANNIVERSARY GÄST erbjudanden

Läs mer

Glutenfri kladdkaka med dulce de leche

Glutenfri kladdkaka med dulce de leche Glutenfri kladdkaka med dulce de leche 3 ägg 1 dl farinsocker 1½ dl strösocker 2 dl glutenfria havregryn ½ dl glutenfritt ströbröd 5 msk kakao 200 g Arla Svenskt Smör 50 g mörk choklad ½ burkar karamelliserad

Läs mer

UPPTÄCK. Fresh Home DEN HÄR MÅNADEN FIRAR VI VÅRT ÄNNU STÖRRE SORTIMENT AV FANTASTISKA FRÄSHA DOFTER, FRESH HOME BY PARTYLITE.

UPPTÄCK. Fresh Home DEN HÄR MÅNADEN FIRAR VI VÅRT ÄNNU STÖRRE SORTIMENT AV FANTASTISKA FRÄSHA DOFTER, FRESH HOME BY PARTYLITE. UPPTÄCK Fresh Home DEN HÄR MÅNADEN FIRAR VI VÅRT ÄNNU STÖRRE SORTIMENT AV FANTASTISKA FRÄSHA DOFTER, FRESH HOME BY PARTYLITE. 1 28 FEBRUARI 2018 GÄST erbjudanden 1 28 FEBRUARI 2018 FRÄSCHA Dofter Fresh

Läs mer

14 enkla Smoothierecept

14 enkla Smoothierecept 14 enkla Smoothierecept Blåbär och kokosmjölk En banan 2,5-3 dl färska eller frysta blåbär 1-1,5 dl grekisk yoghurt 1 dl kokosmjölk 2 msk honung 2 msk müsli (alt. havre) 2,5 dl isbitar 2 tsk müsli till

Läs mer

Recept med Canderel Green

Recept med Canderel Green Recept med Canderel Green Smoothies: Exotisk sötma Energi-smoothie Varma drycker: Lätt-capuccino Efterrätter och sötsaker: Bakade äpplen Päronmos Tigerkaka med pistasch Chokladkaka och vaniljsås Cheesecake

Läs mer

Pärlan vid Asundens strand

Pärlan vid Asundens strand Pärlan vid Asundens strand KO N F E R E N S L Å T D I G I N S P I R E R A S AV G O D M AT O C H VA C K R A V Y E R Där Östergötland är som skönast, vid sjön Åsunden, ligger Rimforsa Strand den perfekta

Läs mer

The best Eco friendly Candle in the US. tru mélange. Sustained by Nature. Bara naturliga ingredienser säkert för dig, din familj och vår natur

The best Eco friendly Candle in the US. tru mélange. Sustained by Nature. Bara naturliga ingredienser säkert för dig, din familj och vår natur The best Eco friendly Candle in the US tru mélange Sustained by Nature Authentic Ekovänliga Aromatherapy doftljuscandles Bara naturliga ingredienser säkert för dig, din familj och vår natur Hej! Jag heter

Läs mer

BON APPÉTIT! Enkla rätter på franska.

BON APPÉTIT! Enkla rätter på franska. BON APPÉTIT! Enkla rätter på franska. Det franska köket förknippas ofta med tidskrävande metoder och svårfunna råvaror. Så behöver det inte alls vara. På bistron och brasseriet i Frankrike serveras ofta

Läs mer

GODA MÖJLIGHETER T1 2016

GODA MÖJLIGHETER T1 2016 T1 2016 GODA MÖJLIGHETER info@hultenforsaljning.se + 35,3% värdetillväxt* Blink mints fortsätter leverera! Sockerfritt! + 30,6% värdetillväxt* Ny design LEMON RASPBERRY LIQUORICE PINK GRAPE PEACHBERRY

Läs mer

10 Festliga ALKOHOLFRIA

10 Festliga ALKOHOLFRIA 10 Festliga ALKOHOLFRIA DRINKAR från Isommar är det alkoholfritt som gäller. Det tycker i alla fall vi på Stockmos som med hjälp av en bartender tagit fram recept på spännade alkoholfria drinkar med vår

Läs mer

ÅTH Hedelmät ÅTH Frukt

ÅTH Hedelmät ÅTH Frukt ÅTH Hedelmät ÅTH Frukt Åländska skärgårdsäppel Vi levererar äpplen från ett 40-tal odlare i den åländska skärgården. Odlingen har långa traditioner och sköts av kunniga odlare. Äpplena utvecklas väl i

Läs mer

Inspirerande dekorationer för inne- och utomhusbruk Exklusiva upplyftande dofter

Inspirerande dekorationer för inne- och utomhusbruk Exklusiva upplyftande dofter SOMMAR 2012 PARTYLITE.SE Inspirerande dekorationer för inne- och utomhusbruk Exklusiva upplyftande dofter Nya Små Trädgårdsvänner votivljushållare, se sid. 2. VI SKAPAR STÄMNING SOM BERIKAR DITT LIV A-E.

Läs mer

Fråga gärna efter smaker som passar ihop. Jag hjälper gärna till om ni har svårt att bestämma er.

Fråga gärna efter smaker som passar ihop. Jag hjälper gärna till om ni har svårt att bestämma er. SMAK & FYLLNING TÅRTANS INNEHÅLL Jag får ofta höra tårtan är vacker, men är den god? Mina kunder kan försäkra om att JA, den är riktigt god! Jag bakar allt från grunden och använder mig enbart av noga

Läs mer

THE SPICE TREE GOURMET

THE SPICE TREE GOURMET -001 Hjortrons Marmelad 10st/fp En hjortrons marmelad som tillverkas i Sverige med svenska hjortron Gjord efter ett gammaldags recept med kärlek och omsorg. 10-0038 Hjortrons Marmelad utan kärnor 10st/fp

Läs mer

Hydrangea macrophylla Magical sortiment

Hydrangea macrophylla Magical sortiment Hydrangea macrophylla Magical sortiment Magical Four Seasons Speciellt utvald Skiftar i färg under säsongen Tjusig present Fyra årstider med Magical Hydrangea macrophylla Magical är en fröjd för ögat.

Läs mer

OKTOBER. 3 till BLI MIN KOLLEGA! Njut av höstens dofter. Alla Market Fresh Glasljus KOM MED OSS I PARTYLITE! priset av 2!

OKTOBER. 3 till BLI MIN KOLLEGA! Njut av höstens dofter. Alla Market Fresh Glasljus KOM MED OSS I PARTYLITE! priset av 2! 10/2015 OKTOBER KOM MED OSS I PARTYLITE! BLI MIN KOLLEGA! #PartyLiteYourWay #ShareWhatYouLove #JoinTheParty #HappyPartyLitePeople Alla Market Fresh Glasljus 3 till priset av 2! Njut av höstens dofter FÖR

Läs mer

GRIS SMAKMÖTET 2017 PROVNINGSORDNING

GRIS SMAKMÖTET 2017 PROVNINGSORDNING GRIS SMAKMÖTET 2017 PROVNINGSORDNING 1 Referens Svensk standard 2 Ragnarsson Treraskors, 100 kg/6 mån 3 Ragnarsson Treraskors, 120 kg/7 mån 4 Domta Berkshire 100% 5 Lillehemgrisen Linderödsvin/Vildsvin

Läs mer

Medelhavshus. på skandinaviska

Medelhavshus. på skandinaviska Medelhavshus på skandinaviska Sockerbit. Fyrkantigt, vitputsad fasad med fönsterluckor och max två våningar. Så löd förutsättningarna för Thomas Sandells byggprojekt att skapa en skandinavisk Medelhavsby

Läs mer

Ingredienser TIPS: BAKVERK/SÖTSAKER Energikaka. 70 min

Ingredienser TIPS: BAKVERK/SÖTSAKER Energikaka. 70 min Energikaka Portioner 12 70 min 300 ml Fresubin DRINK valfri smak 200 g smör 200 g socker 4 ägg 200 g mjöl 10 g bakpulver ströbröd 300 ml apelsinjuice 100 g florsocker rostade mandelflingor Till garnering:

Läs mer

vår & sommar % av köpesumman går till klassen eller laget! I samarbete med:

vår & sommar % av köpesumman går till klassen eller laget! I samarbete med: vår & sommar 2016 25% av köpesumman går till klassen eller laget! I samarbete med: 25% av försäljningssumman bidrar du med till klassen eller laget. Möjligheter och gemenskap Välkommen till TeamStyle och

Läs mer

FÖ R GÄ S TE R J UNI SÄT T S EG E L M E D PA RTYLI T E

FÖ R GÄ S TE R J UNI SÄT T S EG E L M E D PA RTYLI T E FÖ R GÄ S TE R 1-3 0 J UNI 2 01 9 SÄT T S EG E L M E D PA RTYLI T E NU FÅR D U 20 % R AB AT T PÅ FA N TA ST I S KA H AVS I N S PI R E R A D E D O F TE R - I F YR A O L I KA FO R M E R. DOFTPAKET 399KR

Läs mer

4-6 4-6 4-6 36 4-6 Dela ut antingen färska frukter, blommor, grönsaker och sädeslag eller bilder på detta till eleverna. Vilka känner de igen, vad heter de? Skriv eller berätta

Läs mer

Ljus för alla tillfällen

Ljus för alla tillfällen Broschyr före försäljning för Sverige () White ambiance Phoenix Vägglampa Vägglampa 31153/31/PH Ljus för alla tillfällen från soluppgång till solnedgång Taklampan Philips Hue Phoenix har ett dimbart varmt

Läs mer

NYHETER HOS CAJSA S KÖK

NYHETER HOS CAJSA S KÖK NYHETER HOS CAJSA S KÖK Kaksortiment vår 2019 (samt inför sommaren) VANILJDRÖM Pris: 10 kr/st Beskrivning: Läcker porös mördegskaka med en mjuk smak av vanilj. Vegansk WHITE CHOCOLATE CHIP COOKIE Beskrivning:

Läs mer

Dessertspecial för Alla hjärtans dag.

Dessertspecial för Alla hjärtans dag. Dessertspecial för Alla hjärtans dag. Chokladtårta, hallonsorbet, cheesecake och lyxiga våfflor. Linnéa har tagit fram fyra smarriga desserter med lyxig twist som är perfekta att avsluta Alla hjärtans

Läs mer

Japansk rökelse. - den finaste i världen. F ø n i x M u s i k

Japansk rökelse. - den finaste i världen. F ø n i x M u s i k Japansk rökelse - den finaste i världen F ø n i x M u s i k Jag har inte lust att skriva en dikt Istället vill jag tända rökelsekaret Fyllt med jasmin, myrra och rökelse Och dikten vill gro i mitt hjärta

Läs mer

Fem känslosamma doftkombinationer som stöttar dig under din dag och hjälper dig att hitta tillbaka till dig själv.

Fem känslosamma doftkombinationer som stöttar dig under din dag och hjälper dig att hitta tillbaka till dig själv. LIFE ELIXIRS är serien som är framtagen för ett liv i rörelse. När det finns ett behov av mindfulness, men inte tid. När välmående eftersträvas men stress dominerar. Oavsett om du vill lugna sinnet, harmonisera

Läs mer

Danielle hängde av sig kläderna och satte på lite musik, gick in i badrummet och började fylla upp vatten i

Danielle hängde av sig kläderna och satte på lite musik, gick in i badrummet och började fylla upp vatten i Ensamhet Danielle hade precis slutat jobbet och var på väg hemåt för en lugn och stilla fredagskväll för sig själv. Hon hade förberett med lite vin och räkor, hade inhandlat doftljus och köpt några bra

Läs mer