En del av. isfra & ifa. Svenska Krögare. Det behöver inte vara dyrt att tjäna pengar

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "En del av. isfra & ifa. Svenska Krögare. Det behöver inte vara dyrt att tjäna pengar"

Transkript

1 En del av isfra & ifa Svenska Krögare Det behöver inte vara dyrt att tjäna pengar

2 Välkommen till Svenska Krögare Vi hjälper dig tjäna mer pengar på din restaurang z z z Vi gör det genom en väl genomtänkt affärsmodell där vi samlar inköpsvolymer och kompetens till ett erbjudande som ger dig: Sveriges lägsta priser! Vi ger dig trygghet och stor tidsvinst genom att vi sköter alla leverantörsförhandlingar, du kan fokusera på att driva din krog! Vi bidrar med kompetens och fri rådgivning inom just din bransch eftersom vi verkligen kan restaurang! Vi är idag en av Martin & Serveras största kedjekunder på privata sidan, det ger resultat och avtal som en enskild krog aldrig kan uppnå på egen hand. Tillsammans är vi starkare, och därför behöver vi dig! kom med oss du också!

3 Är du säker på att du kan få de bästa inköpsavtalen? Vi påstår motsatsen! Som medlem i Svenska Krögare får du tillgång till alla våra förmånliga ramavtal. Vi vågar påstå att du kommer att tjäna stora pengar på ditt medlemskap. De allra flesta av våra medlemmar tjänar mellan 10-15% på sina fakturakostnader. Medlemsavgiften är 4695 kr per år och då ingår: z Full tillgång till våra ramavtal. z Tillgång till unika kampanjer. z Obegränsad rådgivning gällande restaurangdrift och ekonomi.

4 Så här jobbar vi på Svenska Krögare Räkna på hela fakturor för att se om du har ett bra avtal. Enligt Svenska Krögares modell att arbeta finns det bara ett sätt att ta reda på om man har ett bra avtal och rätt priser. Genom att jämföra priserna på hela fakturor och inte bara på de vanligaste artiklarna man köper och därefter räknar bort sin årliga procentuella bonus kan man tydligare se prisskillnaden. I de allra flesta fall visar det sig att Svenska Krögares avtal är betydligt mer konkurrenskraftiga. Förlita dig inte enbart på avtal & rabatter hos dina leverantörer. De allra flesta förlitar sig på sin leverantör och att denne har lämnat ett bra anbud. Det vanligaste är att man gör en anbudslista på de mest köpta artiklarna. Problemet är att man glömmer bort att titta på prisbilden på de resterande produkterna och med årliga höjningar räcker oftast inte procentuell bonus och områdesrabatter till för att ha ett tillräckligt bra avtal. Med Svenska Krögares breda anbudslista hamnar det flesta artiklarna innanför anbudet så man kan känna sig tryggare, Svenska Krögare vet vad som är ett bra anbud. Tänk på att... Många grossister skriver avtal som är bra precis när avtalet skrivs, men hur bra är det ett halvår senare? Det är allt för vanligt att avtal blir sämre med tiden eftersom det sker årliga prishöjninga. För att krögaren skall kunna behålla sina marginaler måste man kontinuerligt se över sina avtal. Då andra grossister höjer priserna kan Svenska Krögare med alla dess medlemmar istället behålla eller t.o.m. pressa priserna ytterligare.

5 Varför ska man bli medlem? 1. Det är en trygghet att jobba med Svenska Krögare eftersom du vet att du alltid har riktigt bra priser. 2. Över 1800 anbudsartiklar som är Sveriges mest sålda artiklar på restauranger. 3. Våra stora volymer ger bästa priser. 4. Svenska Krögare är idag en av Sveriges största inköpare varför en ensam kund inte kan ta del av likvärdiga rabatter. 5. Priserna blir bättre och bättre med tiden eftersom vi får fler och fler medlemmar. Frågor & svar Är det inte bara de lite mindre krogarna och caféerna som tjänar på att vara medlem? - Nej, vi har kunder som omsätter allt från 1 miljon kronor till över 100 miljoner kronor. Måste man ta del av alla era avtal? - Nej, som medlem plockar du russinen ur kakan! Det vill säga att du har frihet att själv välja vilka ramavtal du vill använda. Jag har varit krögare i över 20 år och känner mina leverantörer väl. Hur kan ni erbjuda bättre avtal än det jag har? - Eftersom Svenska Krögare är en av Sveriges största enskilda köpare får vi också de i särklass bästa rabatterna. Dessa stora volymer är alltid värda mer än aldrig så goda kontakter med befintliga leverantörer. Hur kan det bli billigare då Svenska Krögare skär emellan? - Vår förtjänst påverkar inte medlemmens pris då vår affärsmodell främst bygger på intäkter från leverantörer som ser oss som en kostnadseffektiv partner för sälj och marknadsföring

6 Huvudpartner Tillsammans med Martin & Servera har vi ett av Sveriges absolut största restaurangavtal. Martin & Servera erbjuder ett brett spektrum av produkter, tjänster och koncept. Vi har idag ett väl anpassat och väldigt starkt anbud. Detta hjälper våra medlemmar att köpa de bästa produkterna till de absolut bästa priserna. z z Sveriges största matgrossist med pressade anbudspriser på över 1800 artiklar. Rabatt på rätt produkter genom en årlig genomgång med våra medlemmar. premiumportalen Premiumportalen är Martin & Serveras lösning för olika kringtjänster, vi rekommenderar våra medlemmar att använda den. Premiumportalen innehåller bl.a.: Swedbank/Babs Kortinlösen 0,68:- Babs Paylink Betalterminaler Big Bag Sophantering FoodFriends Bordbokningssystem Matrisen rådgivning Redovisningshjälp Four Friends Rekryteringshjälp Olivetti kassaterminaler Rikslunchen Kortlösningar för lunch mor online MOR Online är marknadens bästa restaurang-ekonomiprogram. Programmet hjälper dig med allt från inventering till kalkylering och prissättning.

7 starka avtalspartners ISFRA & IFA s och Svenska Krögares storlek och målinriktade affärsmodell har gett oss tillgång till mycket starka avtal även med andra producenter. Det gör att vi får en bra utväxling i vårt ramavtal där rabatterna kommer från två håll, dels från underleverantörer dels från grossister och således blir extra starka för våra medlemmar.

8 Baranbud öl SAB Miller är världens näst största tillverkare av öl med verksamhet på sex kontinenter. I koncernen finns Över 100 bryggerier & mer än 200 varumärken. Våra medlemmar får kanonpriser på starka varumärken som Pilsner Urquell, Miller, Coors, Gambrinus, Grolsch, Peroni etc. Största varumärken: Pilsner Urquell Grolsch Peroni Nastro Azzurro Miller Genuine Draft Gambrinus Premium Pilsner från den ursprungliga källan. En äkta pilsner är därmed en öl av ljus lagertyp från Pilsen. Smaken är medelfyllig och brödig med bra friskhet, mycket fin humlebeska och en fin aptitlig eftersmak med en liten nötighet. ljus lageröl som är en livsstilsöl med smak för mode & trender, musik & film, mat & dryck. Den är en av Sveriges mest sålda internationella lageröl på flaska. Italiensk lager som sedan 60-talet varit flaggskeppet för bryggeriet birra Peroni. Dess italienska ursprung är tydligt, den är krispigt uppfriskande, med lätta citrustoner och aningen nötighet kan skönjas. Amerikansk lättdrucken ljus lager. Ölet är inte pastöriserat utan i stället har man använt sig av en unik kylfiltrering för att bevara ölets smak och fräschhet. Tjeckisk bärnstensfärgad lageröl. Balanserad med tydlig humle och maltarom. Smaken är torr och lätt med trevlig brödig smak och bra friskhet.

9 baranbud vin Erfaren aktör på marknaden med såväl spets som bredd på sitt utbud och som erbjuder våra medlemmar en unik prisbild, vinlistor samt provningar. Janake Wine Group må vara unga som företag men har en lång historia, massor av erfarenhet och en djup förståelse och passion för sitt sortiment och sina producenter. PrimeWine är en av de största vinimportörerna i Sverige och det största företaget inom Prime Wine Group. Företagets viner finns representerade i såväl de något lägre prisklasserna som bland de mer exklusiva. Producenterna är spridda över hela vinkartan och finns representerade med närmare 600 viner i produktportföljen. Janake wine groups vinklubb Medlemskapet ger dig möjlighet att personligen få träffa några av världens mest intressanta vinoch spritproducenter! primewine bar På Östermalmstorg 5B i Stockholm hittar du Primewine Bar blev Primewine Bar utsedd till en av Sveriges bästa vinkrogar. produkter från janake wine group:

10 non-food Via vårt avtal med Pac (fd Pac-Production) har vi otroliga anbudspriser på Non Food, med snabba leveranser över hela Sverige. Pac förser marknaden med den bästa totallösningen av engångs- och förbrukningsartiklar från hela världen. En bra förpackning förstärker innehållet. Pac är Sveriges största leverantör av non-food med varor som engångsartiklar, profilkläder, allt inom disk, städ och hygien, även kockkläder, profilprodukter, förbrukningsmaterial, drinkpinnar, sugrör m.m. Idag är Pac en fullsortimentsgrossist med ett mycket uppskattat helhetskoncept. Det innebär att vi, förutom att leta upp de bästa och mest prisvärda förpackningstillverkarna i världen och köpa in direkt från dem, utan fördyrande mellanhänder, även erbjuder massor av kunskap, oslagbar logistik och kundunika lösningar. Pac vill förbättra vardagen och det gör de genom: Webbhandel Snabba leveranser Handla när du har tid och lust. Order före kl. 11 levereras i de allra flesta fall redan nästa dag. Experter med svar på dina frågor. Personlig service Egen designavdelning Lämna in din egen skiss. Ständiga förbättringar Produkter som ständigt utvecklas.

11 kaffe Merrild Coffe Systems är en kaffeproducent och helhetsleverantör av kaffe, maskiner och service. Vårt avtal hos Merrild ger dig miljövänliga, lättskötta, välsmakande och kostnadseffektiva kaffelösningar till absolut bästa pris, dessutom gratis maskiner vid tillräcklig volym. Följande har gjort Merrild till en av Sveriges ledande helhelsleverantörer inom kaffe. z De bästa bönorna z Riktiga tillbehör z Driftsäkra maskiner z Kundanpassad service Merrild Coffee Systems utvecklar och marknadsför ett brett och unikt sortiment av kaffesystem för professionell verksamhet. Starka varumärken och högklassiga kaffesorter är utgångspunkten för deras kaffesystem. Merrild erbjuder sina kaffekoncept till alla företag och verksamheter på den professionella marknaden, från stora till små, inom hotell, restaurang och catering, till kunder som kontor, fabriker och olika offentliga verksamheter m fl.

12 Kök & städ Diskteknik är unika i branschen med att kunna erbjuda ett komplett hygienteam med kompetens att hjälpa dig med allt inom disk, tvätt och städ till en bra fungerande egenkontroll. Vårt avtal med Diskteknik ger dig ren disk till bästa ekonomi med ett starkt serviceupplägg via deras egen starka logistik. 3 olika områden z Disk, tvätt & städ: Kunniga servicetekniker/säljare/distributörer. z Livsmedelssäkerhet/Egenkontroll: Välutbildade hygienkonsulter med gedigen erfarenhet. z Teknik & utrustning: Personal med lång erfarenhet av vår utrustning. Electrolux Professional är världens ledande tillverkare av professionell köks & tvättutrustning. Vårt avtal med Electrolux ger dig 37% i rabatt och möjlighet att bygga kök med svenska kvalitetsvaror till en unik prisbild. Företaget har stort fokus på miljö och integrerade helhetslösningar för restaurang och storhushåll. sortiment av professionell utrustning: z Varmkök z Ugnar z Kyl z Frys z Disk z Beredning z Servering z Matdistributionssystem z Rostfri inredning z Avfallshantering z Tvätt och torkutrustning

13 glass & mer kaffe Varsego består av 29 stycken lokala kontor och är en rikstäckande försäljning- och distributionsorganisation. De finns representerade från norr till söder och känner till dina lokala förutsättningar och arbetar tillsammans med dig för att se vilka möjligheter som finns att öka försäljningen hos just dig. De erbjuder leveranser och dessutom vårdar sin säljplats genom butiksoch synlighetsmaterial. När du väljer Varsego sparar du värdefull tid och har samtidigt en fräsch och välfylld säljplats. Varumärken hos Varsego: z GB Glace z Lipton z Redbull z Froosh z Vitamin Well z Spendrups z Bonjour z Nic z Arvid Nordquist Svenska Krögare har genom att kapa en rad mellanled lyckats ta fram ett högkvalitativt kaffe till ett riktigt bra pris. Kaffe är generellt sett en stor och viktig artikel för krögaren och de allra flesta krögarna har mycket pengar att spara på att se över sitt kaffeavtal. z Mellanrost på 100% arabicabönor för bästa smakupplevelse. z Fyllig och balanserad, med en lång eftersmak. z KrögarKaffe har det bästa priset på marknaden, endast 59:-/kg z Fraktfritt över hela Sverige vid en minsta order på 4 kartonger. Kontakta din säljare på Svenska Krögare för beställning eller varuprov.

14 historia Patrik Waxin och Daniel Lundh 2003 fick jag Patrik Waxin, och min gode vän och kollega Daniel Lundh möjligheten att driva Kungsängens Golfrestaurang. En tuff sommarsäsong senare insåg vi hur svaga vi var som ensam inköpare av mat & dryck i restaurangbranschen. Detta gav oss en idé och till säsongen 2004 startade vi branschnätverket Svenska Golfrestauranger (SGR). Vår primära avsikt var att samla Sveriges golfkrögares inköp och därmed bli starka gentemot leverantörerna vid förhandlingsbordet. Vi insåg även tidigt vikten av socialt och yrkesmässigt utbyte mellan landets golfkrögare kring bland annat drift, koncept och ekonomifrågor. Vi knöt starka leverantörer till oss redan från start och i takt med att medlemsantalet växer ökar inköpsvolymerna, detta gör oss till en av de starkaste aktörerna på marknaden. Isfra & ifa 2008 kom ett förslag från minigolfentreprenören Hans Olofsson som gav oss möjligheten att starta upp ytterligare en bransch via nya nätverket Svensk Minigolf. Efter två års verksamhet styrdes vi vidare mot bowling och camping via några av Svensk Minigolfs medlemmar och insåg hur bra vår affärsmodell och grundidé fungerade i fler branscher. Vi startade därför hösten 2010 International Sports Facility Restaurant Association & International Food Association (ISFRA & IFA). Vi är idag en samköpsgruppering som via servicebolag i varje bransch vi jobbar inom erbjuder Sveriges bästa priser och leverantörsavtal på många områden. Vår affärsmodell bygger på att vi samlar alla medlemmars/kunders volymer bakom oss vid förhandlingsbordet. Vi jobbar alltid med väl utvalda samarbetspartners samt väljer medarbetare med ägar- och driftsbakgrund från de branscher vi jobbar inom. Det ger unik styrka för DIG att dra nytta av! ISFRA & IFA Patrik Waxin Syrelseordförande & Grundare Hans Olofsson VD & Grundare

15 Svenska Krögare Det behöver inte vara dyrt att tjäna pengar! Svenska Krögare är ett branschnätverk för restaurang (lunch, café, krog, nattklubb etc.), startat av entusiastiska restaurangmänniskor som verkligen brinner för utveckling av restauranger. Vårt mål är att bidra till att förbättra ett stort antal svenska restaurangers vardag. Alla som jobbar för Svenska Krögare driver/har drivit egna restauranger och besitter lång erfarenhet av restaurangbranschen. Vår målsättning är att inte bara presentera branschens bästa avtal utan att även kunna hjälpa till med allt från kostnadsberäkningar till sortiment och menyer. Magnus patrikson Över 20 års restaurangerfarenhet och driver idag en stor restaurangverksamhet. Har tidigare jobbat som säljare för Bacardi samt Menigo. Är en av grundarna till Svenska Krögare. telefon: Juha ylijärvi Över 25 års restaurangerfarenhet. Startade nattklubben Underbar och restaurangen Noon i Göteborg. Tidigare restaurangchef för Park Lane, Valands festvåningar, Kosmopol och Biljardpalatset. juha@krogare.se telefon: Ola ahlgren Över 20 års restaurangerfarenhet. Startade restaurangerna Ivy Grill och Vasastan. Har tidigare jobbat som säljare för Menigo. ola@krogare.se telefon: jim yurekci 20 år i restaurangbranschen. Entreprenör som sedan start driver Kelly s i Stockholm. Har tidigare jobbat inom It-branschen. jim@krogare.se telefon:

16 Om vi kan sänka dina kostnader, vara din högra hand och hjälpa dig öka försäljningen! Nämn en anledning att inte vara med... Med hjälp av Svenska Krögare fick jag lägre kostnader inom flera områden. Allt från förbrukningsmaterial till mat och sprit. Jonas Järvmarker Lounges, Yaki Da och Orgia - Göteborg Jag har nyttjat de flesta av Svenska Krögares avtal och på så sätt sparat mycket pengar. Nu har jag lägre råvarukostnader och kort-avgifter vilket direkt syns på nedersta raden. Peter Olsson Restaurang och nattklubb Kronan Vara Svenska Krögare AB Box Göteborg Tel: Besöksadress Ekelundsgatan 4 Göteborg info@krogare.se Besöksadress Strandbergsgatan 61 Stockholm

En del av. isfra & ifa. sv en ska. k r ö g a r e. Svenska Krögare. Vi sänker dina kostnader med gemensamma inköp

En del av. isfra & ifa. sv en ska. k r ö g a r e. Svenska Krögare. Vi sänker dina kostnader med gemensamma inköp En del av isfra & ifa branschnätverket 2011 sv en ska k r ö g a r e Svenska Krögare Vi sänker dina kostnader med gemensamma inköp VÄLKOMMEN TILL branschnätverket 2011 sv en ska k r ö g a r e Svenska Krögare

Läs mer

Välkommen!

Välkommen! 2017-02-16 Välkommen! Vår affärsidé Vi förser den professionella måltidsbranschen med varor, tjänster och kunskap som förenklar våra kunders vardag och förbättrar deras affär. Vår vision Där mat och dryck

Läs mer

Vår affärsidé Vi förser den professionella måltidsbranschen med varor, tjänster och kunskap som förenklar våra kunders vardag och förbättrar deras

Vår affärsidé Vi förser den professionella måltidsbranschen med varor, tjänster och kunskap som förenklar våra kunders vardag och förbättrar deras Välkommen! Vår affärsidé Vi förser den professionella måltidsbranschen med varor, tjänster och kunskap som förenklar våra kunders vardag och förbättrar deras affär. Vår vision Där mat och dryck serveras

Läs mer

Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Martin & Servera-gruppen

Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Martin & Servera-gruppen Välkommen till oss! Vår affärsidé Vi förser den professionella måltidsbranschen med varor, tjänster och kunskap som förenklar våra kunders vardag och förbättrar deras affär. Sveriges ledande restaurang-

Läs mer

Vår affärsidé: Vårt löfte:

Vår affärsidé: Vårt löfte: Välkommen till oss! Vår affärsidé: Att hjälpa restauranger och storkök med de varor, tjänster och den kunskap de behöver för att driva och utveckla sin verksamhet. Vårt löfte: Vi bryr oss om din verksamhet.

Läs mer

Enkelt. Smart. Prisvärt.

Enkelt. Smart. Prisvärt. Enkelt. Smart. Prisvärt. Rätt råvara. Rätt maskin. Rätt service. Hur många koppar serverar du per dag? MERRILD 94 grader Kaffe- och tekonceptet 94 grader ger dig en helhetslösning för din kaffeoch teservering.

Läs mer

Enkelt. Smart. Prisvärt. Rätt råvara. Rätt maskin. Rätt service. Hur många koppar serverar du per dag?

Enkelt. Smart. Prisvärt. Rätt råvara. Rätt maskin. Rätt service. Hur många koppar serverar du per dag? Enkelt. Smart. Prisvärt. Rätt råvara. Rätt maskin. Rätt service. Hur många koppar serverar du per dag? 94 grader Kaffe- och tekonceptet 94 grader ger dig en helhetslösning för din kaffeoch teservering.

Läs mer

örmånspaket för Menigos kunder Menigo Partner

örmånspaket för Menigos kunder Menigo Partner ETT erbjudande från Menigo Foodservice örmånspaket för Menigos kunder Menigo Partner Låt oss förenkla din vardag Har du det mest prisvärda elavtalet? Hur utbildar du din personal? Vad kostar egentligen

Läs mer

Våra produktområden KÖK SERVERING BAR

Våra produktområden KÖK SERVERING BAR Historia I år är det 23 år sedan vi startade vår verksamhet. I begynnelsen var vi två drivna själar som tillhandahöll barer med nötter och snacks. Vi hade båda lång erfarenhet inom krogbranschen och identifierade

Läs mer

April Välkommen till Martin & Servera

April Välkommen till Martin & Servera April 2018 Välkommen till Martin & Servera Affärsidé och vision Affärsidé Martin & Servera förser den professionella måltidsbranschen med varor, tjänster och kunskap som förenklar kundernas vardag och

Läs mer

Förvärv görs av konkursboet i Krogmästarna i Sverige AB. Snacksbolaget når en omsättning på över 30 MSEK och har nu 10 personer anställda.

Förvärv görs av konkursboet i Krogmästarna i Sverige AB. Snacksbolaget når en omsättning på över 30 MSEK och har nu 10 personer anställda. Historia I år är det 23 år sedan vi startade vår verksamhet. I begynnelsen var vi två drivna själar som tillhandahöll barer med nötter och snacks. Vi hade båda lång erfarenhet inom krogbranschen och identifierade

Läs mer

Axfood. Ägarandel ca. 50% Mekonomen. Ägarandel ca. 29%

Axfood. Ägarandel ca. 50% Mekonomen. Ägarandel ca. 29% Välkommen! Axel Johnson AB Axel Johnson International Axfood Ägarandel ca. 50% Axstores Martin & Servera Ägarandel 70% Mekonomen Ägarandel ca. 29% Novax Axel Johnson AB:s affärsidé är att bygga och utveckla

Läs mer

Mariestads alkoholfri partner till Svensk Golf!

Mariestads alkoholfri partner till Svensk Golf! Välkommen in! Pegga upp för en bra säsong teckna ramavtal! Mariestads alkoholfri partner till Svensk Golf! Loka är även i år partner till Swedish Golf Tour, NAIA går in som ny partner till touren inom

Läs mer

Marknadsledande. Allt är lika väl genomtänkt. Det är lönsamt för våra kunder.

Marknadsledande. Allt är lika väl genomtänkt. Det är lönsamt för våra kunder. Genomtänkt. datatillbehör / kontorsmateriel / konferensutrustning & kontorsmaskiner / emballage & förpackningsmateriel engångsartiklar & servering / torkpapper / städ, kem, hygien / skola & förskola Marknadsledande.

Läs mer

Företagspresentation. Hotell Restaurang Café Catering Sjukvård Kommuner Industri

Företagspresentation. Hotell Restaurang Café Catering Sjukvård Kommuner Industri Hotell Restaurang Café Catering Sjukvård Kommuner Industri Företagspresentation Produkter och system för Disk, Tvätt, Rengöring, Hygien och Desinfektion 2 Du är till för dina gäster. Vi är till för dig.

Läs mer

SVERIGES BREDASTE BAR & RESTAURANGGROSSIST. Med Kunden i Fokus!

SVERIGES BREDASTE BAR & RESTAURANGGROSSIST. Med Kunden i Fokus! SVERIGES BREDASTE BAR & RESTAURANGGROSSIST Med Kunden i Fokus! KUNDEN I FOKUS Samma goda service till liten som stor. För oss är det viktigt att alla våra kunder, oavsett storlek, alltid får förstklassig

Läs mer

Enkelt, smakfullt och grönt

Enkelt, smakfullt och grönt Enkelt, smakfullt och grönt OneCup nytt, unikt kapselsystem med premiumkvalitet Upptäck Arvid Nordquist OneCup ett unikt helhetskoncept med kaffemaskin och. OneCup ger dig smakfull njutning enkelt och

Läs mer

Vill du också synas bättre?

Vill du också synas bättre? Vill du också synas bättre? Det rör på sig... Det händer saker i blomsterbranschen. Den ökande konkurrensen från fler aktörer och ett starkare allmänt reklambrus har gjort det svårare att göra sig hörd.

Läs mer

Gott vatten från Servera: enkelt, kostnadseffektivt och miljövänligt SNYGG. Välj din flaskmodell SMART. Enkel att installera KLOK.

Gott vatten från Servera: enkelt, kostnadseffektivt och miljövänligt SNYGG. Välj din flaskmodell SMART. Enkel att installera KLOK. Gott vatten från Servera: enkelt, kostnadseffektivt och miljövänligt SNYGG Välj din flaskmodell SMART Enkel att installera KLOK Ger bra ekonomi så gick det till Rent, gott och miljösmart våra ägare Axel

Läs mer

D E T H Ä R Ä R M A T R I C ~ 1 ~

D E T H Ä R Ä R M A T R I C ~ 1 ~ D E T H Ä R Ä R ~ 1 ~ M A T R I C Innehåll Om Matric Italgross AB... 3 Vår historia... 3 Hur vi vill urskilja oss... 4 Våra leverantörer och våra produkter... 5 Exempel på produkter i vårt sortiment...

Läs mer

P&P AB Företagspresentation. ...ger dig konkurrenskraft

P&P AB Företagspresentation. ...ger dig konkurrenskraft P&P AB Företagspresentation...ger dig konkurrenskraft P & P A B P&P AB är ett tillverkande företag inom pappersbranschen. Produktionen sker idag i en modern maskinpark där vi producerar rullprodukter och

Läs mer

8 SKÄL ATT GÅ MED I BRANSCHENS STARKASTE KEDJA

8 SKÄL ATT GÅ MED I BRANSCHENS STARKASTE KEDJA 8 SKÄL ATT GÅ MED I BRANSCHENS STARKASTE KEDJA RIKSTÄCKANDE PROFILERING MED LOKAL NÄRHET När ditt företag ingår i 4Sign vet du att det innebär en satsning på din tillväxt och lönsamhet. Dina kunder känner

Läs mer

STARKA SKÄL ATT VÄLJA KYL- OCH FRYSRUM FRÅN FINNEBÄCKS

STARKA SKÄL ATT VÄLJA KYL- OCH FRYSRUM FRÅN FINNEBÄCKS 4 STARKA SKÄL ATT VÄLJA KYL- OCH FRYSRUM FRÅN FINNEBÄCKS 1 STARKA SKÄL ATT VÄLJA FINNEBÄCKS DET ÄR INGEN SLUMP att den som söker kvalificerade lösningar för kyl- och frysrum ofta väljer Finnebäcks. Argumenten

Läs mer

Parallella arrangemang. Norra Europas största fackmässa för hotell, restaurang och storkök

Parallella arrangemang. Norra Europas största fackmässa för hotell, restaurang och storkök Parallella arrangemang Norra Europas största fackmässa för hotell, restaurang och storkök erbjudande! Mässan du inte vill missa Boka plats på GastroNord eller Vinordic senast 31 maj 2013 så får du Affärspaketet

Läs mer

Kompletta koncept för servering av kylda drycker

Kompletta koncept för servering av kylda drycker Kompletta koncept för servering av kylda drycker Snabbt & enkelt att komma igång! Miljöoptimerad lösning - 0% freon Flexibel servering med snabb support & service Dryckeskoncept anpassat för din verksamhet

Läs mer

Låt oss få presentera; THE:SHOWROOM STOCKHOLM

Låt oss få presentera; THE:SHOWROOM STOCKHOLM Låt oss få presentera; THE:SHOWROOM STOCKHOLM BAKGRUND Stockholm är en mötesplats för att skapa nya kontakter och därmed finna nya kunder och klienter. Det är här både stora och små inredningsprojekt tar

Läs mer

UHPOI samarbete med. Möt din inköpscoach. Inköp på dina villkor. Allt fler av Privattandläkarnas medlemmar ansluter sig

UHPOI samarbete med. Möt din inköpscoach. Inköp på dina villkor. Allt fler av Privattandläkarnas medlemmar ansluter sig UHPOI samarbete med Privattandläkarna Inköp på dina villkor Möt din inköpscoach Tomas hjälper dig att handla rätt Allt fler av Privattandläkarnas medlemmar ansluter sig Magnus Isberg på Privattandläkarna

Läs mer

Vårt finaste kaffe MARTIN OLSSON ÄR EN PREMIUMSERIE AV KVALITETSPRODUKTER FÖR RESTAURANGER OCH STORKÖK. PRODUCERADE FÖR MARTIN & SERVERA.

Vårt finaste kaffe MARTIN OLSSON ÄR EN PREMIUMSERIE AV KVALITETSPRODUKTER FÖR RESTAURANGER OCH STORKÖK. PRODUCERADE FÖR MARTIN & SERVERA. Sortimentslista #1 2014 Vårt finaste kaffe Sortimentslista #1 2014 MARTIN OLSSON ÄR EN PREMIUMSERIE AV KVALITETSPRODUKTER FÖR RESTAURANGER OCH STORKÖK. PRODUCERADE FÖR MARTIN & SERVERA. MARTIN OLSSON KAFFE

Läs mer

MAJ 2012 Nytt. Galatea NYHETSTEMA I MAJ. Hantverkskonst DICTADOR BLACK ISLE S:T ERIKS VS. MATHIAS DAHLGREN BERNARD

MAJ 2012 Nytt. Galatea NYHETSTEMA I MAJ. Hantverkskonst DICTADOR BLACK ISLE S:T ERIKS VS. MATHIAS DAHLGREN BERNARD Galatea P R O D U K T N Y H E T E R F R Å N G A L AT E A B E E R S P I R I T S & WINE MAJ 2012 Nytt DICTADOR NYHETSTEMA I MAJ Hantverkskonst S:T ERIKS VS. MATHIAS DAHLGREN BLACK ISLE BERNARD Dessutom:

Läs mer

Konkurrensen i Sverige Kapitel 29 Offentlig upphandling av livsmedel RAPPORT 2018:1

Konkurrensen i Sverige Kapitel 29 Offentlig upphandling av livsmedel RAPPORT 2018:1 Konkurrensen i Sverige 2018 Kapitel 29 Offentlig upphandling av livsmedel RAPPORT 2018:1 Utdrag Det här dokumentet innehåller ett utdrag ur Konkurrensverkets rapport Konkurrensen i Sverige (rapportserie

Läs mer

ENGAGEMANG KUNNANDE SERVICE ANDERS PETTERSSON VD INTERCUT SVERIGE AB A ANDERS Det är med oerhörd stolthet och glädje jag ser att Intercut de senaste åren, tillsammans med vårt systerföretag Areg, har

Läs mer

VÄLKOMMEN ATT BLI FRANCHISETAGARE I STF

VÄLKOMMEN ATT BLI FRANCHISETAGARE I STF VÄLKOMMEN ATT BLI FRANCHISETAGARE I STF ETT FRAMGÅNGSRIKT KONCEPT VI TROR PÅ LÅNGSIKTIGHET Franchising bygger på ett långsiktigt samarbete mellan ägarmässigt oberoende parter. Franchising innebär att enskilda

Läs mer

Menigo Partner - Samarbetspartners

Menigo Partner - Samarbetspartners Swedbank smart kortinlösen Swedbank Card Services är marknadsledande inom kortinlösen i Sverige. Vi hjälper dig hantera dina korttransaktioner, ser till att du har rätt utrustning och att du klarar de

Läs mer

Individuella förpackningslösningar

Individuella förpackningslösningar Individuella förpackningslösningar BK PAC ett kundnära företag Med kompetens, engagemang och pålitlighet levererar vi individuella förpackningslösningar med bästa totalekonomi vår företagspolicy. Kompetens

Läs mer

Beställ varor när du vill Dygnet runt 7 dagar i veckan året om

Beställ varor när du vill Dygnet runt 7 dagar i veckan året om Beställ varor när du vill Dygnet runt 7 dagar i veckan året om Med Mårdskog & Lindkvist Matgrossistens webbshop kan du beställa varor precis när det passar dig. Den är enkel att använda och hjälper dig

Läs mer

Vårt ölsortiment. 30 nya ölsorter. från utvalda producenter. Nu kan du köpa öl på både fat och flaskor från Sverige och övriga ölvärlden.

Vårt ölsortiment. 30 nya ölsorter. från utvalda producenter. Nu kan du köpa öl på både fat och flaskor från Sverige och övriga ölvärlden. Vårt ölsortiment från utvalda producenter 30 nya ölsorter Nu kan du köpa öl på både fat och flaskor från Sverige och övriga ölvärlden. Öl från Sverige och övriga världen - Nu kan du köpa både fat och flaskor

Läs mer

Inget slår väntan på att få öppna paketet. Förutom att få välja gåvan själv.

Inget slår väntan på att få öppna paketet. Förutom att få välja gåvan själv. Inget slår väntan på att få öppna paketet. Förutom att få välja gåvan själv. Det enklaste sättet att göra någon glad. Tänk dig en julklappssäck som alltid är fylld till bredden med allt du kan tänka dig.

Läs mer

Martin & Servera AB, 556233-2451, Strandbergsgatan 61, 112 89 STOCKHOLM

Martin & Servera AB, 556233-2451, Strandbergsgatan 61, 112 89 STOCKHOLM KKV2023, v1.3, 2011-05-15 BESLUT 2014-10-22 Dnr 618/2014 1 (5) Anmälande företag Martin & Servera AB, 556233-2451, Strandbergsgatan 61, 112 89 STOCKHOLM Ombud: advokaten Anna Fernqvist Svensson, Hellström

Läs mer

Ökad medlemsnytta. PLUS webshop MEDLEMSNYTTA FÖR ORGANISATIONER

Ökad medlemsnytta. PLUS webshop MEDLEMSNYTTA FÖR ORGANISATIONER = fler medlemmar Vill ni öka nyttan med att vara medlem i er organisation? MEDLEMSFÖRMÅNER ÄR VIKTIGA. PLUS är ett koncept för att hjälpa intressestyrda organisationer att öka upplevd medlemsnytta inom

Läs mer

Norra Europas största fackmässor för hotell, restaurang, storkök, fast food, vin, öl, sprit och cider.

Norra Europas största fackmässor för hotell, restaurang, storkök, fast food, vin, öl, sprit och cider. Norra Europas största fackmässor för hotell, restaurang, storkök, fast food, vin, öl, sprit och cider. 26 29 april 2016 Erbjudande! Boka plats på Vinordic eller GastroNord senast 31 mars 2015 så får du

Läs mer

Vi levererar! Urban Svahn vd Höganäshuset

Vi levererar! Urban Svahn vd Höganäshuset Vi levererar! Bränd lera är vackert, har en varm och härlig känsla samt en tidlöshet som förenar oss med historien. De senaste åren har kakel och klinker använts mer och mer för att skapa nya rum som terrasser,

Läs mer

Ett ekonomiskt och klimatsmart vattenkoncept. Skapa och servera kolsyrat eller stilla vatten av naturens bästa råvara: Ditt eget vatten

Ett ekonomiskt och klimatsmart vattenkoncept. Skapa och servera kolsyrat eller stilla vatten av naturens bästa råvara: Ditt eget vatten Ett ekonomiskt och klimatsmart vattenkoncept Skapa och servera kolsyrat eller stilla vatten av naturens bästa råvara: Ditt eget vatten Enkelt och lönsamt HTVÅO är ett ekonomiskt och miljösmart vattenkoncept

Läs mer

LÅT OSS EFFEKTIVISERA DITT AFFÄRSRESANDE

LÅT OSS EFFEKTIVISERA DITT AFFÄRSRESANDE Du är värdefull och Din tid är värdefull LÅT OSS EFFEKTIVISERA DITT AFFÄRSRESANDE 6 argument varför du ska BIG AFFÄRSRE BIG Travel är den lokala, personliga resebyrån som navigerar bland Vi använder oss

Läs mer

Vårt ölsortiment. 30 nya ölsorter. från utvalda producenter. Nu kan du köpa öl på både fat och flaskor från Sverige och övriga ölvärlden.

Vårt ölsortiment. 30 nya ölsorter. från utvalda producenter. Nu kan du köpa öl på både fat och flaskor från Sverige och övriga ölvärlden. Vårt ölsortiment från utvalda producenter 30 nya ölsorter Nu kan du köpa öl på både fat och flaskor från Sverige och övriga ölvärlden. Öl från Sverige och övriga världen - Nu kan du köpa både fat och flaskor

Läs mer

SVEBA-DAHLEN.COM SVENSK INNOVATION GLOBAL BAKNING

SVEBA-DAHLEN.COM SVENSK INNOVATION GLOBAL BAKNING SVEBA-DAHLEN.COM SVENSK INNOVATION GLOBAL BAKNING Kunskap och trygghet från en erfaren branschexpert. SVEBA-DAHLEN.COM SVEBA DAHLEN GROUP Sveba Dahlen erbjuder ett unikt helhetskoncept med användarvänliga

Läs mer

Inspiration till godare kaffe på jobbet

Inspiration till godare kaffe på jobbet Inspiration till godare kaffe på jobbet ett komplett kaffekoncept I samarbete med Zoégas kan incup nu presentera ett nytt och unikt helhetskoncept för godare kaffe och trevligare fikapauser. Idag väljer

Läs mer

EN BRA UTBILDNING HÅLLER VAD DEN LOVAR. Det finns alltid plats för mer kunskap.

EN BRA UTBILDNING HÅLLER VAD DEN LOVAR. Det finns alltid plats för mer kunskap. EN BRA UTBILDNING HÅLLER VAD DEN LOVAR. Det finns alltid plats för mer kunskap. RÄTT KUNSKAP GER MER. VI VILL GE DIG DET BÄSTA. KVALITET OCH KUNDNÖJDHET GÅR ALLTID FÖRST. TEKNOLOGISK INSTITUT är ett av

Läs mer

smakfullt Fokusvaror! Bästa köp! Utvalt med fokus på pris och kvalitet. Utgivningsplan och priser augusti - december 2015

smakfullt Fokusvaror! Bästa köp! Utvalt med fokus på pris och kvalitet. Utgivningsplan och priser augusti - december 2015 smakfullt Utgivningsplan och priser augusti - december 2015 Bästa köp! Utvalt med fokus på pris och kvalitet. Fokusvaror! Kampanjer som driver försäljning Våra kampanjtidningar är mycket uppskattade hos

Läs mer

Förmånserbjudanden. till dig som är medlem i Söderslätts Golfklubb. Varsågod!

Förmånserbjudanden. till dig som är medlem i Söderslätts Golfklubb. Varsågod! Förmånserbjudanden till dig som är medlem i Söderslätts Golfklubb Varsågod! I foldern finns flera olika företag som har tagit fram speciella erbjudanden, enbart för dig som är medlem i Söderslätts Golfklubb!

Läs mer

Julens gåvor 2014. Tel 020-55 44 20. www.fruktbudet.se

Julens gåvor 2014. Tel 020-55 44 20. www.fruktbudet.se Julens gåvor 2014 Tel 020-55 44 20 www.fruktbudet.se BESTÄLL IDAG OCH SLIPP ALL STRESS, VI LEVERERAR FINA GÅVOR TILL RÄTT ADRESS Tro det eller ej, men det har blivit dags att beställa julens gåvor! Här

Läs mer

Vi är en frukt och grönsaksgrossist

Vi är en frukt och grönsaksgrossist Vi är en frukt och grönsaksgrossist med ett enormt sortiment att välja bland. Vår passion är vårt arbete och vi gör vårt yttersta för att möta just dina önskemål. John G. Swedberg VARFÖR VÄLJA JOHN G.

Läs mer

Restaurang- och livsmedelsprogrammet VIRGINSKA

Restaurang- och livsmedelsprogrammet VIRGINSKA Restaurang- och livsmedelsprogrammet VIRGINSKA Restaurang- och livsmedelsbranschen växer hela tiden och efterfrågan på utbildad arbetskraft ökar. Är du intresserad av nya trender inom mat & dryck? Har

Läs mer

Att driva en Önskabutik!

Att driva en Önskabutik! Att driva en Önskabutik! Önskakedjan FAKTA OCH SIFFROR Önskakedjan består av 35 butiker med ett 100-tal anställda och omsatte 2014 ca 167 mkr, exklusive moms. Butikerna finns idag i huvudsak i mindre städer

Läs mer

DIN LEVERANTÖR AV EL- OCH VVS-ARTIKLAR

DIN LEVERANTÖR AV EL- OCH VVS-ARTIKLAR DIN LEVERANTÖR AV EL- OCH VVS-ARTIKLAR MARKNADSLEDANDE I BRANSCHEN Amiga AB grundades i augusti 2000 och är idag en av Sveriges ledande el- och VVS-grossister för proffsoch konsumentfackhandeln. Verksamheten

Läs mer

Bättre upphandling av livsmedel

Bättre upphandling av livsmedel Bättre upphandling av livsmedel Upphandling 24 seminarie 29/11 2012 Nils Berntsson, Marknadsdirektör Martin&Servera 1 Martin & Servera: Mat, dryck, utrustning, koncept och tjänster Martin & Servera är

Läs mer

Vi vet hur tidskrävande

Vi vet hur tidskrävande Tingstad Diskkem. Tingstad Diskkem. Rätt pris direkt På Tingstad har vi en rak och ärlig prisstrategi. Vi ger dig rätt pris direkt. Det innebär att när vi förhandlar till oss lägre priser, sänker vi priserna

Läs mer

förebygger åtgärdar utbildar

förebygger åtgärdar utbildar förebygger åtgärdar utbildar Det här är nomor Nomor AB är ett av Sveriges största företag inom skadedjursoch matsäkerhetsbranschen. Vi finns representerade i hela landet med kontor från Boden i norr till

Läs mer

J u s t a d d w a t e r...

J u s t a d d w a t e r... Just add water... Malmstens företaget med vattenvana Simhallen en plats för motion, välbefinnande och gemensamma aktiviteter. Vår målsättning på Malmstens är att hjälpa våra kunder att skapa vackra, lönsamma

Läs mer

Produktkatalog. Produktkatalog. Förbrukningsartiklar. Förbrukningsar tiklar

Produktkatalog. Produktkatalog. Förbrukningsartiklar. Förbrukningsar tiklar 0 Produktkatalog Produktkatalog Förbrukningsartiklar Förbrukningsar tiklar TEAMET GÖR JOBBET! Du får ren disk och god hygien Du spar tid och pengar Du får hjälp med ditt miljöarbete Kvalitets- och miljöcertifierat

Läs mer

Här får du veta mer om portionsmaten

Här får du veta mer om portionsmaten Här får du veta mer om portionsmaten Håll dig frisk med bra mat Känner du dig fortfarande ganska pigg och aktiv och gillar att laga mat? Kanske märker du samtidigt att det ibland är svårt att få orken

Läs mer

Vi på Martin & Servera: Affärsidé, vision och värderingar

Vi på Martin & Servera: Affärsidé, vision och värderingar Vi på Martin & Servera: Affärsidé, vision och värderingar Din vilja, ditt engagemang och din kompetens är en viktig del av Martin & Serveras framgång. Våra värderingar Den här skriften beskriver Martin

Läs mer

Välkommen. Vi på Societetshuset vill gärna ta hand om er på er bröllopsdag och göra det till en fantastisk och oförglömlig afton.

Välkommen. Vi på Societetshuset vill gärna ta hand om er på er bröllopsdag och göra det till en fantastisk och oförglömlig afton. Bröllop Välkommen Vi på Societetshuset vill gärna ta hand om er på er bröllopsdag och göra det till en fantastisk och oförglömlig afton. Societetshuset på Marstrand invigdes 1887 till Oscar II:s ära och

Läs mer

KYL&FRYS PRODUKTKATALOG. Dr o g a Ko l i n sk a

KYL&FRYS PRODUKTKATALOG. Dr o g a Ko l i n sk a KYL&FRYS PRODUKTKATALOG Dr o g a Ko l i n sk a Välkommen till Plivit Trade Plivit Trade AB är Sveriges ledande grossist för livsmedelsprodukter från Sydeuropa! Vårt starka och kompletta utbud av fler än

Läs mer

PRISLISTA. GN Kantiner Rostfria kantiner Polypropylen kantiner Polycarbonat kantiner Lock Glasskantiner Tillbehör

PRISLISTA. GN Kantiner Rostfria kantiner Polypropylen kantiner Polycarbonat kantiner Lock Glasskantiner Tillbehör 20 % 15 % 10 % LISTA Kantiner 2018 Rostfria kantiner Polypropylen kantiner Polycarbonat kantiner Lock Glasskantiner Tillbehör Stekpannor, kastruller och kittlar Samtliga priser exklusive moms och frakt.

Läs mer

Exklusiv chokladleverantör. full koll i molnet

Exklusiv chokladleverantör. full koll i molnet Exklusiv chokladleverantör får full koll i molnet 1 Introduktion Åsö i Åtvidaberg AB är en chokladgrossist som säljer och lagerför exklusiva produkter för tillverkning av bakverk, praliner, desserter,

Läs mer

Har vi optimal plockteknik?

Har vi optimal plockteknik? Har vi optimal plockteknik? En lagerresa från starten 2005 Stayhard startades 2005 av två unga entreprenörer, Daniel Möller och Joakim Naumburg, i ett källarförråd på 15 kvadratmeter idén kom under en

Läs mer

FRANCHISEPRESENTATION

FRANCHISEPRESENTATION FRANCHISEPRESENTATION OM OSS Salads and Smoothies öppnade sin första restaurang i centrala Malmö 2009. Idén var då att fylla det tomrum på lunchmarknaden i Malmö som fanns när ingen aktör kunde erbjuda

Läs mer

Aktieägar- och företagsbesök. Götene 18 oktober 2017

Aktieägar- och företagsbesök. Götene 18 oktober 2017 Aktieägar- och företagsbesök Götene 18 oktober 2017 VÄLKOMNA TILL UMIDA GROUP! VI ÄR PÅ EN SPÄNNANDE RESA RESAN FRAM TILLS IDAG CEFOUR WINE & BEVERAGE AB Etablerades 2008 Unik förpackningslösning - färdigpackade

Läs mer

Är ni lika unika? Varumärkeskläder från ACC Another Clothing Concept

Är ni lika unika? Varumärkeskläder från ACC Another Clothing Concept Är ni lika unika? Varumärkeskläder från ACC Another Clothing Concept Topp till tå Vi på ACC brinner för maxade ambitioner. Som er samarbetspartner vänder vi gärna ut och in på era behov och lever med i

Läs mer

Gemensamt. Planeringskonferens 2013-09-19-2013-09-20

Gemensamt. Planeringskonferens 2013-09-19-2013-09-20 Gemensamt Planeringskonferens 2013-09-19-2013-09-20 Våra ansvarsområden Personal Kansli Reception / Shop Restaurang / Kiosk Ansvarsområde - Personal Britt Jernberg Maja Wahlgren 3 säsonger Emma Nyberg

Läs mer

Partners med klubbnytta.

Partners med klubbnytta. Partners med klubbnytta. FÖRMÅNER FÖR KLUBBAR OCH DISTRIKT Spara pengar! Minskade kostnader med centrala avtal för Golfsverige. 2 SVENSKA GOLFFÖRBUNDET Partners med klubbnytta Genom SGF:s centrala partneravtal

Läs mer

3712 företagspres SG_lek 1-09-14 16.38 Sidan 1 SECUREGUARD

3712 företagspres SG_lek 1-09-14 16.38 Sidan 1 SECUREGUARD 3712 företagspres SG_lek 1-09-14 16.38 Sidan 1 SECUREGUARD 3712 företagspres SG_lek 1-09-14 16.38 Sidan 2 Secureguard komplett distributör av nätverkssäkerhet med toppkompetens Secureguard har en genomtänkt

Läs mer

Specialister. på professionell tvättstugeutrustning

Specialister. på professionell tvättstugeutrustning Specialister på professionell tvättstugeutrustning 6 starka skäl till att välja PODAB Välkommen till oss på PODAB. Vår vision är att skapa bekymmersfria tvättstugor. En utopi för många men en verklig målsättning

Läs mer

EN BRA UTBILDNING HÅLLER VAD DEN LOVAR. Det finns alltid plats för mer kunskap.

EN BRA UTBILDNING HÅLLER VAD DEN LOVAR. Det finns alltid plats för mer kunskap. EN BRA UTBILDNING HÅLLER VAD DEN LOVAR. Det finns alltid plats för mer kunskap. RÄTT KUNSKAP GER MER VI VILL GE DIG DET BÄSTA. KVALITET OCH KUNDNÖJDHET GÅR ALLTID FÖRST. TEKNOLOGISK INSTITUT är ett av

Läs mer

Bättre totalekonomi med kundanpassade lösningar

Bättre totalekonomi med kundanpassade lösningar Bättre totalekonomi med kundanpassade lösningar 1 Bred kompetens och snabb service oavsett behov Tebeco är en av Sveriges ledande leverantörer av produkter och förnödenheter till ytbehandling, gjutning

Läs mer

Informationsdokument och förhållningsregler för BRF Eksgårdens medlemmar gentemot driftsbolaget vid Eksgården Krog & Rum.

Informationsdokument och förhållningsregler för BRF Eksgårdens medlemmar gentemot driftsbolaget vid Eksgården Krog & Rum. Informationsdokument och förhållningsregler för BRF Eksgårdens medlemmar gentemot driftsbolaget vid Eksgården Krog & Rum. Vi i driftsbolaget vill samarbeta nära er som bostadsrättsinnehavare för att tillsammans

Läs mer

Pressmeddelande. För mer information kontakta. Håkan Östlund VD & ägare Göthes AB. Tidigare VD & delägare Industribeslag Sjögren AB

Pressmeddelande. För mer information kontakta. Håkan Östlund VD & ägare Göthes AB. Tidigare VD & delägare Industribeslag Sjögren AB Pressmeddelande Måndag 6 oktober 2014 Den 2 oktober 2014 blev Industribeslag Sjögren AB en del av Göthes koncernen, ett förvärv som stärker och breddar Göthes position på OEM-marknaden inom lås, beslag

Läs mer

EN PARTNER MED HELHETSSYN

EN PARTNER MED HELHETSSYN INTERNORDIC AR... 3 EN PARTNER MED HELHETSSYN Med huvudkontor och lager i Nässjö, säljkontor i Stockholm och Umeå, finns vi tillgängliga för hela den nordiska marknaden. Sedan 1997 är vi en del av börsnoterade

Läs mer

VIKING SVERIGE FRANCHISEPROGRAM

VIKING SVERIGE FRANCHISEPROGRAM VIKING SVERIGE FRANCHISEPROGRAM 2 INNEHÅLL Om Viking-koncernen / 3-4 Våra Franchiseprogram / 5-7 VIS Det Mobila IT-Systemet / 8 Faktureringsservice / 9 Marknadsföring / 10 Försäljning / 11 Inköp / 12 Kvalitet

Läs mer

Välkommen till nyföretagarprogrammet Kick Start. Introduktion - ansvar, åtagande, förväntningar

Välkommen till nyföretagarprogrammet Kick Start. Introduktion - ansvar, åtagande, förväntningar Välkommen till nyföretagarprogrammet Kick Start Introduktion - ansvar, åtagande, förväntningar Det här är programmet för dig som vill vända och vrida på din affärsidé för att skriva en affärsplan - planen

Läs mer

De 10 mest basala avslutsteknikerna. Direkt avslutet: - Ska vi köra på det här då? Ja. - Om du gillar den, varför inte slå till? Ja, varför inte?

De 10 mest basala avslutsteknikerna. Direkt avslutet: - Ska vi köra på det här då? Ja. - Om du gillar den, varför inte slå till? Ja, varför inte? 20 vanliga avslutstekniker att använda för att öka din försäljning Du kanske blir förvirrad när du läser det här, men det är alldeles för många säljare som tror och hoppas, att bara för att de kan allt

Läs mer

UHPOs avtalsleverantörer

UHPOs avtalsleverantörer UHPOs avtalsleverantörer 2010-05-05 Adlibris Böcker och litteratur 5% rabatt Fraktavgift 19:- per order Ahlsell Fastighetsförnödenheter samt 30% rabatt på hela sortimentet Fraktfritt inom leverantörens

Läs mer

Skyltstället Franchise

Skyltstället Franchise Skyltstället Franchise Erbjuder dig som idag driver ett skyltföretag eller du som går i tankar om att starta ett, en unik möjlighet till att lyckas! Skyltstället hälsar er välkomna in i en värld av nya

Läs mer

Sveriges ledande grossist kompletta utbud 1000 produkter

Sveriges ledande grossist kompletta utbud 1000 produkter Välkommen till m e d p l i v i t tr a d e - s v e r i g e s l e d a n d e g r o s s i s t f ö r l i v s m e d e l s p r o d u k t e r f r å n s y d e u r o p a! Droga Kolinska Plivit Trade Plivit Trade

Läs mer

Stolta men inte nöjda

Stolta men inte nöjda stainless steel solutions Stolta men inte nöjda resultat av Damstahls kundundersökning KUNDUNDERSÖKNING 1 Fakta De 836 kunder som svarat på vår undersökning utgör 60 % av vår omsättning. 67 % av de som

Läs mer

EN RIKTIGT GOD JUL MED GÅVOKORT 15% RABATT. på din julklappsorder t.o.m. 30/11

EN RIKTIGT GOD JUL MED GÅVOKORT 15% RABATT. på din julklappsorder t.o.m. 30/11 EN RIKTIGT GOD JUL MED GÅVOKORT 15% RABATT på din julklappsorder t.o.m. 30/11 VAD ÄR OLSSON&CO GÅVOKORT? En genialt enkel lösning där mottagaren själv väljer sin gåva. MED STARKA VARUMÄRKEN & NÅGOT FÖR

Läs mer

DIN FRAMTID SOM EGENFÖRETAGARE INOM WASHTEK FRANCHISE

DIN FRAMTID SOM EGENFÖRETAGARE INOM WASHTEK FRANCHISE DIN FRAMTID SOM EGENFÖRETAGARE INOM WASHTEK FRANCHISE Som franchisetagare i WashTek får du en snabb uppstart Ett fungerande företag från dag ett Färdig affärsplan och budget Välbeprövad affärsidé Färdigförhandlade

Läs mer

Nails - Affärsidé. Kundgrupp: Vi fokuserar mest på ungdomar eftersom de är mer intresserade av något nytt och varierande.

Nails - Affärsidé. Kundgrupp: Vi fokuserar mest på ungdomar eftersom de är mer intresserade av något nytt och varierande. Nails - Affärsidé Affärsidé Ge färg och glans till dina naglar! Vi erbjuder en mängd trendiga nyanser som skapar en skönhetskänsla. Vi säljer ett stort utbud av märket Catrine Arley med ett rimligt pris

Läs mer

En snabbare och starkare affärspartner

En snabbare och starkare affärspartner En snabbare och starkare affärspartner Varför blir vissa företag mer framgångsrika än andra? Beror det på kortare time to market, innovationstakten eller produktionskostnaden? Svaret är ovillkorligen ja

Läs mer

Since you can t beat us, Join us MEDLEMSPROSPEKT

Since you can t beat us, Join us MEDLEMSPROSPEKT Since you can t beat us, Join us MEDLEMSPROSPEKT Vad är Padel Crew: Padel Crew är mer än en klubb. Padel Crew är ett koncept som innefattar ett samarbete mellan Adidas, Bullpadel och oss. Som agenter för

Läs mer

OFFERTFÖRSLAG PROVOICE Ambassadeur 26 Oktober 2012

OFFERTFÖRSLAG PROVOICE Ambassadeur 26 Oktober 2012 OFFERTFÖRSLAG PROVOICE Ambassadeur 26 Oktober 2012 SPG SALES grundades våren 2007 och är en del av upplevelsekoncernen Stureplansgruppen och bedriver verksamhet inom festvåning, event, konferens och restaurang.

Läs mer

Butik med manuell hantering Butik med bara förpackade livsmedel

Butik med manuell hantering Butik med bara förpackade livsmedel Miljö- och byggnämnden Box 500 343 23 Älmhult Tfn 0476-550 00 Fax 0476-151 72 UPPGIFTER FÖR 1(4) AVGIFTSKLASSNING FÖR LIVSMEDELSKONTROLL Uppgifter om verksamheten Anläggningens namn Org.nr/personnummer

Läs mer

Webbannonsering Information och kontaktuppgifter 2016

Webbannonsering Information och kontaktuppgifter 2016 Webbannonsering Information och kontaktuppgifter 2016 Annonsering i Martin & Serveras e-handel Över 15 000 kunder handlar via Martin & Serveras e-handel där vi behandlar cirka 340 000 orderrader per vecka.

Läs mer

TIO BRA SKÄL ATT VARA MEDLEM

TIO BRA SKÄL ATT VARA MEDLEM TIO BRA SKÄL ATT VARA MEDLEM ETT MEDLEMSKAP SOM LÖNAR SIG Som medlem i Fastighetsägarna kan du anlita våra jurister som är experter på fastighetsjuridik, ta hjälp av våra hyresförhandlare och gå utbildningar

Läs mer

Ett nytt sortiment för professionella.

Ett nytt sortiment för professionella. Ett nytt sortiment för professionella. Vi byter sortiment och lanserar Professional - unika kaffeblandningar och single origins för den professionella marknaden. Upptäck vår helt nya produktportfölj med

Läs mer

smakfullt Utgivningsplan och priser augusti - december 2014

smakfullt Utgivningsplan och priser augusti - december 2014 smakfullt Utgivningsplan och priser augusti - december 2014 Starka kampanjer är viktigt för vår försäljning! Vi vet att våra kunder hela tiden efterfrågar nyheter, bra priser och inspiration. Våra kampanjtidningar

Läs mer

Vi byter sortiment. N173/13. Nestlé Sverige AB Box Helsingborg Tel.

Vi byter sortiment. N173/13. Nestlé Sverige AB Box Helsingborg  Tel. Vi byter sortiment. N73/3 Nestlé Sverige AB Box 773 20 07 Helsingborg www.nestleprofessional.se npsupport@se.nestle.com Tel. 042-9 9 3 Ett nytt sortiment för professionella. Vi byter sortiment och lanserar

Läs mer

Varför PRAO och praktik? Samverkan för framtiden

Varför PRAO och praktik? Samverkan för framtiden Varför PRAO och praktik? Samverkan för framtiden Möjligheter med prao och praktik! Att ta emot elever på prao och praktik är ett bra tillfälle att ge dem en positiv bild av din arbetsplats och av arbetslivet.

Läs mer

150 år av erfarenhet och nytänkande

150 år av erfarenhet och nytänkande 150 år av erfarenhet och nytänkande 1 Lyhörda och proaktiva Vi har valt Beijer Industri som huvudleverantör eftersom de är lyhörda och proaktiva. De har det tekniska kunnandet som krävs för att hålla vår

Läs mer

Smakfullt/Kampanj Utgivningsplan och priser mars - juli 2013

Smakfullt/Kampanj Utgivningsplan och priser mars - juli 2013 Smakfullt/Kampanj Utgivningsplan och priser mars - juli 2013 Starka kampanjer skapar försäljning! Våra kunder efterfrågar hela tiden nyheter, bra priser och inspiration. Vi behöver därför ha starka kampanjer

Läs mer