Sveriges ledande grossist kompletta utbud 1000 produkter

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Sveriges ledande grossist kompletta utbud 1000 produkter"

Transkript

1 Välkommen till m e d p l i v i t tr a d e - s v e r i g e s l e d a n d e g r o s s i s t f ö r l i v s m e d e l s p r o d u k t e r f r å n s y d e u r o p a! Droga Kolinska

2 Plivit Trade Plivit Trade AB är Sveriges ledande grossist för livsmedelsprodukter från sydeuropa! Vårt starka och kompletta utbud av fler än 1000 produkter tillverkade av ett 30-tal av Europas största producenter gör oss attraktiva för både de etablerade kedjorna och mindre enskilda butiker.

3 Årlig omsättning Sedan starten 1987 har vi haft en stor utveckling och vuxit med cirka 20% varje år. Vi omsätter idag över 200 miljoner kronor årligen i våra bolag. Vår målsättning är att fortsätta öka lika mycket varje år genom att bredda våra målgrupper och även hitta nya. På den traditionella marknaden för våra produkter har vi redan den största marknadsandel i Sverige och vi jobbar idag målmedvetet med att fler och nya målgrupper ska hitta våra produkter i butikerna. Vi vet att konsumenterna i Sverige och Norden är nyfikna på nya smaker och råvaror vilket har lett till att vi de senaste åren satsat stort på att marknadsföra våra produkter omfattande.

4 Lager & Logistik Ett modernt logistikcenter med lagerkapacitet på över 6500 kvm ger dig snabba och trygga leveranser över hela Norden. Vi samarbetar enbart med marknadens främsta logistikföretag för att säkra våra distributioner till våra kunder. Vi satsar mycket av våra resurser på att ständigt utveckla om förbättra våra beställlnings- och transportsystem.

5 Våra produkter säljer Varje månad lassar och lossar vi 1200 ton livsmedel och non-food i våra logistikcentrum i Västervik, Stuttgart och Wien. Från vårt lager går dagliga leveranser ut till dagligvaruhandel, andra grossister, storkök och restauranger. Direktleveranser till oss från våra leverantörer sker varje vecka vilket gör att vårt lager alltid är påfyllt och redo för att skeppas ut. Den tryggheten är en självklarhet för oss och ett av våra starkaste argument att välja oss som leverantör. Att du får dina varor i tid och i de volymer du behöver fungerar helt enkelt.

6 Säljare Vårt effektiva serviceteam av innesäljare och säljstödjande medarbetare finns där för att ge dig optimala förutsättningar i ditt arbete att skapa ett utbud av produkter som genererar lönsamhet och nya kunder.

7 Stockholm Säljkontor Säljkontor Idag har Plivit Trade AB Göteborg Säljkontor Västervik Huvudkontor filialer och säljkontor i Västervik, Göteborg, Stockholm, Malmö, Stuttgart, Wien och Sarajevo för att kunna möta dina behov som köpman. Vi vet hur viktigt det är att få de rätta förutsättningarna för att kunna skapa Malmö Säljkontor Stuttgart kontor Sarajevo kontor Wien kontor ett sortiment som skapar mervärde för din butik eller kedja. Du är alltid välkommen att besöka vårt huvudkontor i Västervik för en tur genom logistikcentrum.

8 Sortiment Vårt breda sortiment av produkter omfattar kolonial, djupfryst, non food, kaffe, charkprodukter, mejerivaror och drycker. Kort sagt har vi det mesta. Vi utökar hela tiden vårt sortiment genom att vara lyhörda för både trender och för vad våra kunder efterfrågar. Många av våra produkter finns även i större förpackningar anpassade för storkök och restaurang. Bland våra produkter hittar du allt från olivolja, kryddor, pasta och konserver till tvättmedel och tandkräm. Vi är specialister på inlagda grönsaker och charkprodukter av högsta kvalitet.

9 Idag finns Plivit Trades produkter i butikshyllorna över hela Sverige - från Ystad till Haparanda. Vi har sedan länge funnits på hyllorna hos de största kedjorna; ICA, Willys, Citygross och Coop. Där utgör vi en viktig del av sortimentet Världens mat.

10 Kvalitet till ett bra pris De produkter vi säljer har alltid ett konkurrenskraftigt pris för att attrahera alla målgrupper. Våra bra prisnivåer är resultatet av våra stora inköp av sydeuropeiska kvalitetsprodukter.

11 Kampanjer och marknadsföring Plivit Trade har satsat stort de senaste åren på att utveckla och genomföra ett starkt marknadsföringsprogram för att lyfta fram våra varumärken ytterligare. Det kommer vi fortsätta med. Faktum är att vi kommer lägga ännu mer resurser på det de närmaste åren. Provsmakningar, annonsering i rikstäckande press, utomhusreklam, webbannonsering, receptfoldrar och kampanjer är några av de marknadsföringsmedel vi arbetar med kontinuerligt. Alla kan laga paj! U n n a d i g l i t e extra lyx! Färdigbakade pajer redo att värmas i ugnen Burek pitapaj finns i tre smaker - spenat, potatis och vitost. plivittrade_icakuriren_49_2.indd lindstromrombo.se Nyhet från v. 6

12 Kvalitet - från pärm till pärm En komplett produktkatalog är viktigt för dig som kund att kunna ha till hands vid beställningar och sortimentsanalyser. Vi har valt att regelbundet göra en helt egen katalog med alla våra produkter. Där finns alla artikelnummer, EAN-koder, information samt bilder på varje enskild produkt. Katalogen är uppbyggd med ett praktiskt fliksystem och uppdateras kontinuerligt. Beställ ditt exemplar genom vår kundtjänst eller någon av våra säljare. Katalogen finns även att ladda ner från vår webbplats i pdf-format.

13 Vår webbplats - din fördel Vår egen webbplats är en annan viktig funktion för dig som kund. Här hittar du bland annat alla våra produktnyheter, kampanjer och hela vårt sortiment. Här kan du också delta i säljtävlingar, registrera dig för nyhetsbrev och ladda ner dokument som till exempel produktblad, katalog, bilder och logotyper. Log-in för återförsäljare Vad händer på Plivit-Trade Facebook & sociala medier Nyheter Erbjudanden Ladda ner kataloger & broschyrer Och mycket, mycket mer...

14 Kvalitet - ett faktum En marknadsundersökning nyligen genomförd av SveMa i Metro Skåne visar att vårt varumärke står för kvalitet. Nästan 60% av de tillfrågade anser att våra produkter står för hög kvalitet.

15 Våra produkter ger nya marknader Med vårt sortiment i din butik har du chansen att locka helt nya kundgrupper samtidigt som du kompletterar sortimentet för dina etablerade kundgrupper. Har du frågor om hur du kan attrahera nya målgrupper? Kontakta någon från vårt säljstödsteam.

16 Våra varumärken Här presenterar vi fyra av våra mest populära och storsäljande varumärken: Vegeta, Argeta, Brajlovic och Plivit Trades egna produkter.

17 Vegeta Vegeta är Europas i särklass mest använda krydda. Den finns i flera olika varianter och förpackningsstorlekar och är en av våra storsäljare. Vi skickar ut 1000 kg Vegeta dagligen till våra svenska kunder. Produkten passar till alla typer av matlagning och har en stark varumärkesprofil med stort utbud av kampanjmaterial.

18 Argeta Argeta är ett av Europas mest välkända varumärken inom smörgåspålägg. Praktiska förpackningar med en serie olika smaker skapar ett komplett sortiment för alla typer av konsumenter. Kopplat till Argeta finns det ett omfattande profilieringsmaterial och attraktiva försäljningsdisplayer.

19 Brajlovic Brajlovic har sedan länge tillverkat några av Europas bästa charkprodukter. Olika korvar och rökta nötköttsprodukter utgör grunden i Brajlovic sortiment. Självklart finns produkterna både som praktiskt skivade och i helförpackning.

20 Våra egna produkter Vi har ett eget stort sortiment av produkter med fokus på kvalitet till bra pris. Sortimentet utökas hela tiden med nya smaker och produkter. Väljer du våra egna produkter lovar vi alltid den bästa kvalitet på råvaror och slutprodukt. Det är en självklarhet eftersom vi sätter vårt eget namn på produkten.

21 Våra Leverantörer Plivit Trade är generalagent för 30-tal tillverkare och varumärken med starka positioner på marknaden. Våra största leverantörer är: Podravka, Kras, Droga Kolinska och Brajlovic.

22 Podravka Den kroatiska livsmedelskoncernen Podravka är ett av sydeuropas största livsmedelsföretag och känt för sin kvalitet och sina populära produkter. Bland koncernens varumärken finns bland andra Vegeta, Danica och Fant. Vegeta är Europas mest sålda krydda och Kroatiens största exportvara. Idag har vi fler än 150 produkter producerade av Podravka i vårt sortiment.

23 Kras Kras är sydeuropas största tillverkare av choklad, kex, kakor och godis. Företaget exporterar sina populära och kommersiellt framgångsrika produkter till bland annat Europa, USA och Kanada. Huvudkontor och tillverkning finns i Kroatien. I vårt sortiment har vi idag fler än 100 olika produkter från Kras.

24 Droga Kolinska Kvalitetsprodukter från Slovenien är synonymt med Droga Kolinska, Sloveniens i särklass största livsmedelstillverkare. Vi har fler än 45 produkter i vårt sortiment idag som kommer från Droga Kolinska. Argeta, Cockta och Maestro är några av företagets varumärken. Droga Kolinska

25 Brajlovic En lång tradition av hantverk är något som kännetecknar Braijlovic, ett av europas ledande charkföretag inom sitt område. Brajlovic tillverkar bland annat kallrökta och lufttorkade charkprodukter enligt gamla traditionella bosniska recept men även populära produkter som Cevapcici. Idag har vi fler än 30 produkter från Brajlovic i vårt sortiment.

26 Våra produkter i framtiden Vårt utbud av produkter från sydeuropa ska alltid stå för kvalitet till ett bra pris. Vi kommer aktivt skapa förutsättningar för bredare och fler målgrupper som väljer våra varumärken i din butik. Vi kommer fortsätta att vara en väg för dig att nå alternativa målgrupper som du annars har svårt att nå genom våra europeiska varumärken som är både välkända och kommersiella.

27 Plivit Trade gruppen består av Plivit trade AB, Ostkustens Företagscenter, Brajlovic GmbH Wien, Natura Stuttgart, Brams och restaurangkedjan Urban Grill. PLIVIT TRADE AB Lucernavägen Västervik, Sweden Tfn: Fax:

Välkommen till. Droga Kolinska

Välkommen till. Droga Kolinska Välkommen till m e d plivit trade - sveriges leda n d e grossist för livsmedelsproduk t e r från sydöstra europa! Droga Kolinska Plivit Trade Plivit Trade AB är Sveriges ledande grossist för livsmedelsprodukter

Läs mer

STORKÖK PRODUKTKATALOG. Dr o g a Ko l i n sk a

STORKÖK PRODUKTKATALOG. Dr o g a Ko l i n sk a STORKÖK PRODUKTKATALOG Dr o g a Ko l i n sk a Välkommen till Plivit Trade Plivit Trade AB är Sveriges ledande grossist för livsmedelsprodukter från Sydeuropa! Vårt starka och kompletta utbud av fler än

Läs mer

KYL&FRYS PRODUKTKATALOG. Dr o g a Ko l i n sk a

KYL&FRYS PRODUKTKATALOG. Dr o g a Ko l i n sk a KYL&FRYS PRODUKTKATALOG Dr o g a Ko l i n sk a Välkommen till Plivit Trade Plivit Trade AB är Sveriges ledande grossist för livsmedelsprodukter från Sydeuropa! Vårt starka och kompletta utbud av fler än

Läs mer

Vår affärsidé Vi förser den professionella måltidsbranschen med varor, tjänster och kunskap som förenklar våra kunders vardag och förbättrar deras

Vår affärsidé Vi förser den professionella måltidsbranschen med varor, tjänster och kunskap som förenklar våra kunders vardag och förbättrar deras Välkommen! Vår affärsidé Vi förser den professionella måltidsbranschen med varor, tjänster och kunskap som förenklar våra kunders vardag och förbättrar deras affär. Vår vision Där mat och dryck serveras

Läs mer

Välkommen!

Välkommen! 2017-02-16 Välkommen! Vår affärsidé Vi förser den professionella måltidsbranschen med varor, tjänster och kunskap som förenklar våra kunders vardag och förbättrar deras affär. Vår vision Där mat och dryck

Läs mer

Axfood. Ägarandel ca. 50% Mekonomen. Ägarandel ca. 29%

Axfood. Ägarandel ca. 50% Mekonomen. Ägarandel ca. 29% Välkommen! Axel Johnson AB Axel Johnson International Axfood Ägarandel ca. 50% Axstores Martin & Servera Ägarandel 70% Mekonomen Ägarandel ca. 29% Novax Axel Johnson AB:s affärsidé är att bygga och utveckla

Läs mer

April Välkommen till Martin & Servera

April Välkommen till Martin & Servera April 2018 Välkommen till Martin & Servera Affärsidé och vision Affärsidé Martin & Servera förser den professionella måltidsbranschen med varor, tjänster och kunskap som förenklar kundernas vardag och

Läs mer

Atria Strategier & Visioner

Atria Strategier & Visioner Atria Strategier & Visioner Innehåll Presentation av Atria Vår omvärld Våra framtidplaner - Tillväxt planer - Sardus Stort behov av svensk råvara Atria Koncern Abp Atria Koncern Abp är ett i grunden finskt

Läs mer

Stolta men inte nöjda

Stolta men inte nöjda stainless steel solutions Stolta men inte nöjda resultat av Damstahls kundundersökning KUNDUNDERSÖKNING 1 Fakta De 836 kunder som svarat på vår undersökning utgör 60 % av vår omsättning. 67 % av de som

Läs mer

Vi är en frukt och grönsaksgrossist

Vi är en frukt och grönsaksgrossist Vi är en frukt och grönsaksgrossist med ett enormt sortiment att välja bland. Vår passion är vårt arbete och vi gör vårt yttersta för att möta just dina önskemål. John G. Swedberg VARFÖR VÄLJA JOHN G.

Läs mer

Smakfullt/Kampanj Utgivningsplan och priser mars - juli 2013

Smakfullt/Kampanj Utgivningsplan och priser mars - juli 2013 Smakfullt/Kampanj Utgivningsplan och priser mars - juli 2013 Starka kampanjer skapar försäljning! Våra kunder efterfrågar hela tiden nyheter, bra priser och inspiration. Vi behöver därför ha starka kampanjer

Läs mer

Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Martin & Servera-gruppen

Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Martin & Servera-gruppen Välkommen till oss! Vår affärsidé Vi förser den professionella måltidsbranschen med varor, tjänster och kunskap som förenklar våra kunders vardag och förbättrar deras affär. Sveriges ledande restaurang-

Läs mer

OBS! Nyhet på vårt lager! Slipad plåt DP20 VI KAN ROSTFRITT STÅL!

OBS! Nyhet på vårt lager! Slipad plåt DP20 VI KAN ROSTFRITT STÅL! OBS! Nyhet på vårt lager! Slipad plåt DP20 VI KAN ROSTFRITT STÅL! Samordna dina inköp hos en erfaren leverantör med regional såväl som internationell förankring och som alltid jobbat fristående för att

Läs mer

Hur vill du hålla kontakten? Behöver du beställa något mer? Håll dig uppdaterad om nyheter och insikter. EFG är tillgängligt dygnet runt.

Hur vill du hålla kontakten? Behöver du beställa något mer? Håll dig uppdaterad om nyheter och insikter. EFG är tillgängligt dygnet runt. EFG KUNDSERVICE Together we make it matter EFG Kundservice - gör det enklare att vara kund. EFG lanserar en helt ny kundservice och logistikmodell för snabbare, tydligare och bättre kommunikation. Det

Läs mer

Inventering av det ekologiska utbudet i Sigtunas livsmedelsbutiker april 2014

Inventering av det ekologiska utbudet i Sigtunas livsmedelsbutiker april 2014 Inventering av det ekologiska utbudet i Sigtunas livsmedelsbutiker april 2014 Inventering av ekologiskt utbud i Sigtunas livsmedelsbutiker mars april 2014 Bakgrund och syfte Med anledning av ett ökat konsumentintresse

Läs mer

D E T H Ä R Ä R M A T R I C ~ 1 ~

D E T H Ä R Ä R M A T R I C ~ 1 ~ D E T H Ä R Ä R ~ 1 ~ M A T R I C Innehåll Om Matric Italgross AB... 3 Vår historia... 3 Hur vi vill urskilja oss... 4 Våra leverantörer och våra produkter... 5 Exempel på produkter i vårt sortiment...

Läs mer

smakfullt Fokusvaror! Bästa köp! Utvalt med fokus på pris och kvalitet. Utgivningsplan och priser augusti - december 2015

smakfullt Fokusvaror! Bästa köp! Utvalt med fokus på pris och kvalitet. Utgivningsplan och priser augusti - december 2015 smakfullt Utgivningsplan och priser augusti - december 2015 Bästa köp! Utvalt med fokus på pris och kvalitet. Fokusvaror! Kampanjer som driver försäljning Våra kampanjtidningar är mycket uppskattade hos

Läs mer

Vill du också synas bättre?

Vill du också synas bättre? Vill du också synas bättre? Det rör på sig... Det händer saker i blomsterbranschen. Den ökande konkurrensen från fler aktörer och ett starkare allmänt reklambrus har gjort det svårare att göra sig hörd.

Läs mer

P&P AB Företagspresentation. ...ger dig konkurrenskraft

P&P AB Företagspresentation. ...ger dig konkurrenskraft P&P AB Företagspresentation...ger dig konkurrenskraft P & P A B P&P AB är ett tillverkande företag inom pappersbranschen. Produktionen sker idag i en modern maskinpark där vi producerar rullprodukter och

Läs mer

Ekologiskt utbud i Upplands-Bro kommuns livsmedelsbutiker våren 2015

Ekologiskt utbud i Upplands-Bro kommuns livsmedelsbutiker våren 2015 1 Ekologiskt utbud i Upplands-Bro kommuns livsmedelsbutiker våren 2015 Naturskyddsföreningen i Upplands-Bro i samarbete med EkoMatCentrum Inventering utförd 2015 av Ekomatcentrum och Naturskyddsföreningen

Läs mer

Marknadsledande. Allt är lika väl genomtänkt. Det är lönsamt för våra kunder.

Marknadsledande. Allt är lika väl genomtänkt. Det är lönsamt för våra kunder. Genomtänkt. datatillbehör / kontorsmateriel / konferensutrustning & kontorsmaskiner / emballage & förpackningsmateriel engångsartiklar & servering / torkpapper / städ, kem, hygien / skola & förskola Marknadsledande.

Läs mer

Konkurrensen i Sverige Kapitel 28 Livsmedelshandel RAPPORT 2018:1

Konkurrensen i Sverige Kapitel 28 Livsmedelshandel RAPPORT 2018:1 Konkurrensen i Sverige 2018 Kapitel 28 Livsmedelshandel RAPPORT 2018:1 Utdrag Det här dokumentet innehåller ett utdrag ur Konkurrensverkets rapport Konkurrensen i Sverige (rapportserie 2018:1). Du kan

Läs mer

Kampanjanalys. Vi registrerar ca 200.000 erbjudanden varje vecka. Här finns nu Sveriges största kampanjdatabas! Välkommen in!

Kampanjanalys. Vi registrerar ca 200.000 erbjudanden varje vecka. Här finns nu Sveriges största kampanjdatabas! Välkommen in! Kampanjanalys Vi registrerar ca 200.000 erbjudanden varje vecka. Här finns nu Sveriges största kampanjdatabas! Välkommen in! Är du intresserad? Ring eller maila: 0346-82210, info@kampanjanalys.se Kampanjanalys

Läs mer

din starkaste maskinpartner NORRMASKINER Luleå - Skellefteå - Umeå

din starkaste maskinpartner NORRMASKINER Luleå - Skellefteå - Umeå din starkaste maskinpartner NORRMASKINER Luleå - Skellefteå - Umeå Tillsammans är man starkare LULEÅ SKELLEFTEÅ UMEÅ 2 Välkommen till din starkaste maskinpartner Tillsammans är man starkare därför har

Läs mer

Nails - Affärsidé. Kundgrupp: Vi fokuserar mest på ungdomar eftersom de är mer intresserade av något nytt och varierande.

Nails - Affärsidé. Kundgrupp: Vi fokuserar mest på ungdomar eftersom de är mer intresserade av något nytt och varierande. Nails - Affärsidé Affärsidé Ge färg och glans till dina naglar! Vi erbjuder en mängd trendiga nyanser som skapar en skönhetskänsla. Vi säljer ett stort utbud av märket Catrine Arley med ett rimligt pris

Läs mer

Vill du öka din omsättning?

Vill du öka din omsättning? Vill du öka din omsättning? Utan att öka dina kostnader? Då är ESSKA rätt för dig: Omkring 300 leverantörer använder med stor framgång vår plattform för att öka sin försäljning. Du kan också!.se Vi älskar

Läs mer

ENGAGEMANG KUNNANDE SERVICE ANDERS PETTERSSON VD INTERCUT SVERIGE AB A ANDERS Det är med oerhörd stolthet och glädje jag ser att Intercut de senaste åren, tillsammans med vårt systerföretag Areg, har

Läs mer

Kom igång med Validoo

Kom igång med Validoo Kom igång med Validoo Om Validoo Vare sig du är en leverantör eller mottagare av varor och varuinformation behöver du ett smidigt och effektivt informationsflöde. Validoo hjälper dig. Våra tjänster utvecklas

Läs mer

EN PARTNER MED HELHETSSYN

EN PARTNER MED HELHETSSYN INTERNORDIC AR... 3 EN PARTNER MED HELHETSSYN Med huvudkontor och lager i Nässjö, säljkontor i Stockholm och Umeå, finns vi tillgängliga för hela den nordiska marknaden. Sedan 1997 är vi en del av börsnoterade

Läs mer

RENINGSVERK I VÄRLDSKLASS enkla och hållbara lösningar för enskilt avlopp från Conclean

RENINGSVERK I VÄRLDSKLASS enkla och hållbara lösningar för enskilt avlopp från Conclean RENINGSVERK I VÄRLDSKLASS enkla och hållbara lösningar för enskilt avlopp från Conclean Conclean har den enkla lösningen för ditt enskilda avlopp Entreprenörer som återkommer och nöjda kunder talar sitt

Läs mer

Gäller från vecka 37, 2014 PRODUKTKATALOG. www.tulip.se

Gäller från vecka 37, 2014 PRODUKTKATALOG. www.tulip.se Gäller från vecka 37, 2014 PRODUKTKATALOG www.tulip.se Våra varumärken är vårt största varumärke och vårt viktigaste redskap är en knivskarp blick för kvalitet. Råvaror av hög kvalitet är viktigt för oss.

Läs mer

Kundpanelrapport. Mat & resor

Kundpanelrapport. Mat & resor Kundpanelrapport Mat & resor Genomförd 26 mars-1 april Rapport 1 juni 2010 Bakgrund kring ICA Kundpanel och den aktuella undersökningen Under hösten 2009 rekryterades sammanlagt 3,379 ICA-kunder till det

Läs mer

GUIDE BUTIKSEVENT EASTON DAY

GUIDE BUTIKSEVENT EASTON DAY GUIDE BUTIKSEVENT EASTON DAY NYA EASTON UTVECKLAR DIN AFFÄR >> >> Easton Hockey har en relativt kort men framgångsrik historia på hemkontinenten Nordamerika. Framgången har nåtts tack vare ett starkt fokus

Läs mer

8 SKÄL ATT GÅ MED I BRANSCHENS STARKASTE KEDJA

8 SKÄL ATT GÅ MED I BRANSCHENS STARKASTE KEDJA 8 SKÄL ATT GÅ MED I BRANSCHENS STARKASTE KEDJA RIKSTÄCKANDE PROFILERING MED LOKAL NÄRHET När ditt företag ingår i 4Sign vet du att det innebär en satsning på din tillväxt och lönsamhet. Dina kunder känner

Läs mer

SÄLJGUIDE. - så lyckas du med din försäljning

SÄLJGUIDE. - så lyckas du med din försäljning SÄLJGUIDE - så lyckas du med din försäljning Hej! I den här guiden vill vi dela med oss av några tips och råd som vi tror att du och dina kompisar kan ha nytta av när webbutiken ska öppna och försäljningen

Läs mer

Livsmedelskontroll och kontrolltid

Livsmedelskontroll och kontrolltid Livsmedelskontroll och kontrolltid Så räknar vi ut din kontrolltid/avgift Här får ni en stegvis vägledning för att se hur er verksamhet kommer att klassas. Observera att det bara är exempel och att vi

Läs mer

Design för bättre affärer Fakta och kommentarer utifrån en undersökning om design i svenska företag, genomförd på uppdrag av SVID, Stiftelsen Svensk

Design för bättre affärer Fakta och kommentarer utifrån en undersökning om design i svenska företag, genomförd på uppdrag av SVID, Stiftelsen Svensk Design för bättre affärer Fakta och kommentarer utifrån en undersökning om design i svenska företag, genomförd på uppdrag av SVID, Stiftelsen Svensk Industridesign, Teknikföretagen och Svensk Teknik och

Läs mer

Ekologisk livsmedelsmarknad

Ekologisk livsmedelsmarknad Ekologisk livsmedelsmarknad Halvårsrapport om den ekologiska livsmedelsförsäljningen i detaljhandeln inklusive Systembolaget. Januari Juli 2016 sammanställd av Ekoweb.nu 18 års erfarenhet av ekomarknaden

Läs mer

EKO : Logiskt eller ologiskt? Martin Eriksson, Macklean Strategiutveckling 11 februari, 2015

EKO : Logiskt eller ologiskt? Martin Eriksson, Macklean Strategiutveckling 11 februari, 2015 EKO : Logiskt eller ologiskt? Martin Eriksson, Macklean Strategiutveckling 11 februari, 2015 Macklean insikter 2 Rapportens konklusioner i korthet 1 Ekologiskt är en växande konsumenttrend som skapar en

Läs mer

Smakfullt/Kampanj Utgivningsplan och priser okt - jan/feb 2012

Smakfullt/Kampanj Utgivningsplan och priser okt - jan/feb 2012 Smakfullt/Kampanj Utgivningsplan och priser okt - jan/feb 2012 350 säljare jobbar för dig Varje nummer av Smakfullt/Kampanj används av vår säljkår på 350 säljare. Kampanjtidningen är ett av deras viktigaste

Läs mer

Enkelt. Smart. Prisvärt. Rätt råvara. Rätt maskin. Rätt service. Hur många koppar serverar du per dag?

Enkelt. Smart. Prisvärt. Rätt råvara. Rätt maskin. Rätt service. Hur många koppar serverar du per dag? Enkelt. Smart. Prisvärt. Rätt råvara. Rätt maskin. Rätt service. Hur många koppar serverar du per dag? 94 grader Kaffe- och tekonceptet 94 grader ger dig en helhetslösning för din kaffeoch teservering.

Läs mer

Kampanjanalys. Vi registrerar ca 200.000 erbjudanden varje vecka. Här finns nu Sveriges största kampanjdatabas! Välkommen in!

Kampanjanalys. Vi registrerar ca 200.000 erbjudanden varje vecka. Här finns nu Sveriges största kampanjdatabas! Välkommen in! Kampanjanalys Vi registrerar ca 200.000 erbjudanden varje vecka. Här finns nu Sveriges största kampanjdatabas! Välkommen in! Är du intresserad? Ring eller maila: 0346-82210, info@kampanjanalys.se Kampanjanalys

Läs mer

Renée Voltaire. Ella Insulander Frida Richter Olivia de Flon. Norrbert Szabo Sara Björkqvist

Renée Voltaire. Ella Insulander Frida Richter Olivia de Flon. Norrbert Szabo Sara Björkqvist Renée Voltaire Ella Insulander Frida Richter Olivia de Flon Norrbert Szabo Sara Björkqvist Hälsolivsmedelsbranschen Aktörer 3,0 3,0 Stor tillväxt för den ekologiska livsmedelsbranschen har under 2013 2,5

Läs mer

GLOBAL STYRKA, LOKAL NÄRVARO OCH EN SVÅRSLAGEN KUNSKAP OM GOLV

GLOBAL STYRKA, LOKAL NÄRVARO OCH EN SVÅRSLAGEN KUNSKAP OM GOLV GLOBAL STYRKA, LOKAL NÄRVARO OCH EN SVÅRSLAGEN KUNSKAP OM GOLV EN GLOKAL LEDARE INOM GOLV Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. När vi arbetar med hållbarhetsfrågor,

Läs mer

Konsumentkronan. Analys av värdekedjan för svensk mjölk, nötkött, morötter och äpplen för Konkurrenskraftsutredningen.

Konsumentkronan. Analys av värdekedjan för svensk mjölk, nötkött, morötter och äpplen för Konkurrenskraftsutredningen. Konsumentkronan Analys av värdekedjan för svensk mjölk, nötkött, morötter och äpplen för Konkurrenskraftsutredningen 4 december, 2014 STRATEGI- OCH AFFÄRSUTVECKLING FÖR HÅLLBART VÄRDESKAPANDE Sammanfattning

Läs mer

Enkelt. Smart. Prisvärt.

Enkelt. Smart. Prisvärt. Enkelt. Smart. Prisvärt. Rätt råvara. Rätt maskin. Rätt service. Hur många koppar serverar du per dag? MERRILD 94 grader Kaffe- och tekonceptet 94 grader ger dig en helhetslösning för din kaffeoch teservering.

Läs mer

Mat för hälsa och välbefinnande. Livsmedelsföretagens grundinställning i nutritionsfrågor

Mat för hälsa och välbefinnande. Livsmedelsföretagens grundinställning i nutritionsfrågor Mat för hälsa och välbefinnande Livsmedelsföretagens grundinställning i nutritionsfrågor Denna grundinställning har tagits fram av Livsmedelsföretagens (Li) Nutritionsgrupp och fastställts av Li:s styrelse.

Läs mer

Beställ varor när du vill Dygnet runt 7 dagar i veckan året om

Beställ varor när du vill Dygnet runt 7 dagar i veckan året om Beställ varor när du vill Dygnet runt 7 dagar i veckan året om Med Mårdskog & Lindkvist Matgrossistens webbshop kan du beställa varor precis när det passar dig. Den är enkel att använda och hjälper dig

Läs mer

EN HELT NY SERIE KVALITETSBURGARE FRÅN LAND OCH HAV

EN HELT NY SERIE KVALITETSBURGARE FRÅN LAND OCH HAV STEAKHOUSE EN HELT NY SERIE KVALITETSBURGARE FRÅN LAND OCH HAV BÄTTRE BURGARE FRÅN LINDSTRÖMS Vi är ett litet livsmedelsföretag med stora planer. Huvudkontoret ligger i Kristinehamn i Värmland men våra

Läs mer

SVANSTRÖMSGRUPPEN Tryck och profil Tr

SVANSTRÖMSGRUPPEN Tryck och profil Tr SVANSTRÖMSGRUPPEN Tryck och profil TRYCK OCH PROFILPRODUKTER VI HJÄLPER DITT FÖRETAG ATT SYNAS Många av kontorets produkter har utvecklats till unika bärare av ditt varumärke. Det är alltid bra att synas

Läs mer

LET THE STORY BEGIN Inspiration 2016

LET THE STORY BEGIN Inspiration 2016 LET THE STORY BEGIN Inspiration 2016 2016 Unikt sortiment & branschens bästa service Living Storys sortiment av inredningsartiklar, möbler, prydnadsföremål, trädgårdsutsmyckning och krukor är knutet till

Läs mer

Vi gör jobbet till en njutning

Vi gör jobbet till en njutning Brings you what you need... Vi gör jobbet till en njutning I snart 40 år har vi hållit fast vid vår idé: Att göra pauserna på jobbet till en ren njutning. Gott kaffe och andra drycker tillsammans med något

Läs mer

Mikael Lagerwall Bergendahls

Mikael Lagerwall Bergendahls Mikael Lagerwall Bergendahls Möjligheter och utmaningar bortom trenderna Salt en smakstark hälsoutmaning Hälsa som mervärde för kött och chark Charkdisken 2025 Vi antar utmaningen Charkdisken 2025 en hållbar

Läs mer

Vi hjälper dig att hoppa över lågkonjunkturen!

Vi hjälper dig att hoppa över lågkonjunkturen! Vi hjälper dig att hoppa över lågkonjunkturen! Hur gör dem som lyckas stärka sina positioner under lågkonjunkturen? Vad och hur gör de för att ta marknadsandelar, stärka varumärket, öka försäljningen?

Läs mer

Vår affärsidé: Vårt löfte:

Vår affärsidé: Vårt löfte: Välkommen till oss! Vår affärsidé: Att hjälpa restauranger och storkök med de varor, tjänster och den kunskap de behöver för att driva och utveckla sin verksamhet. Vårt löfte: Vi bryr oss om din verksamhet.

Läs mer

Lösningar för ventilation

Lösningar för ventilation lindab ventilation Lösningar för ventilation Vår vision Lindab skall uppfattas som världens bästa varumärke i VVS-branschen. Mission Vår mission är att göra det möjligt för alla människor att åtnjuta

Läs mer

KåKå Plus. Ett kraftfullt verktyg för ökad försäljning

KåKå Plus. Ett kraftfullt verktyg för ökad försäljning KåKå Plus Ett kraftfullt verktyg för ökad försäljning Med KåKå Plus ger vi dig en unik möjlighet att som kund på KåKå öka din försäljning och lönsamhet. Verktyg för ökad försäljning Med KåKå Plus får du

Läs mer

Vårt erbjudande till dig är enkelt:

Vårt erbjudande till dig är enkelt: Vårt erbjudande till dig är enkelt: Produkter till rätt pris Hos oss hittar du bara produkter av hög kvalitet från utvalda leverantörer. Alltid till konkurrenskraftiga priser! Smarta tillbehör Vi säljer

Läs mer

Visa vad din butik står för. KRAV-certifiera! Receptet på godare mat

Visa vad din butik står för. KRAV-certifiera! Receptet på godare mat Visa vad din butik står för KRAV-certifiera! Receptet på godare mat Visa vad din butik står för KRAV är en symbol för positiv utveckling. Nästan alla konsumenter, 98 procent*, känner till KRAV-märket.

Läs mer

Årets godaste matgåvor. kylvaror!

Årets godaste matgåvor. kylvaror! K A R I N S M A T G Å V O R 2015 Årets godaste matgåvor Ej 1 Låt oss hjälpa er till en smakfull lösning! För 25:e året i rad har vi glädjen att presentera ett nytt fräscht sortiment av Matgåvor att glädja

Läs mer

Coachning av mikroföretag inom livsmedelsbranschen som samarbetspartner för dagligvaruhandeln

Coachning av mikroföretag inom livsmedelsbranschen som samarbetspartner för dagligvaruhandeln Coachning av mikroföretag inom livsmedelsbranschen som samarbetspartner för dagligvaruhandeln Projektetsbakgrund Handeln kan samarbeta med leverantörer av alla storlekar. Man ska emellertid kunna dra nytta

Läs mer

Billig mat en dyr affär. Korta fakta om handelns egna märken

Billig mat en dyr affär. Korta fakta om handelns egna märken Billig mat en dyr affär Korta fakta om handelns egna märken Vad är det vi äter? - korta fakta om den billiga maten Den mat som livsmedelsarbetarna producerar säljs inte på samma sätt som förr. Dagens matbutiker

Läs mer

Extra kvalitet, extra service, extra omtanke. - grossisten med extra allt

Extra kvalitet, extra service, extra omtanke. - grossisten med extra allt Extra kvalitet, extra service, extra omtanke - grossisten med extra allt - Orexi betyder aptit på grekiska. Och det är precis vad Orex står för Med aptit på kvalitet i alla led Orexi betyder aptit på grekiska.

Läs mer

Partnerskap Kvalitet Värde för kunden Långsiktighet

Partnerskap Kvalitet Värde för kunden Långsiktighet Partnerskap Kvalitet Värde för kunden Långsiktighet Ravema Ledande partner till nordisk verkstadsindustri En omfattande rationaliseringsprocess pågår ständigt för att stärka den nordiska verkstadsindustrins

Läs mer

DIN LEVERANTÖR AV EL- OCH VVS-ARTIKLAR

DIN LEVERANTÖR AV EL- OCH VVS-ARTIKLAR DIN LEVERANTÖR AV EL- OCH VVS-ARTIKLAR MARKNADSLEDANDE I BRANSCHEN Amiga AB grundades i augusti 2000 och är idag en av Sveriges ledande el- och VVS-grossister för proffsoch konsumentfackhandeln. Verksamheten

Läs mer

NYHETER HÖSTEN 2011. www.catell.se. Saknar du vår ordinarie katalog? E-posta din adress till info@catell.se så skickar vi en direkt!

NYHETER HÖSTEN 2011. www.catell.se. Saknar du vår ordinarie katalog? E-posta din adress till info@catell.se så skickar vi en direkt! NYHETER HÖSTEN 2011 Saknar du vår ordinarie katalog? E-posta din adress till info@catell.se så skickar vi en direkt! FÖRETAGET Catell grundades 2009 och är ett helsvenskt företag med säte i Stockholm.

Läs mer

Så här beställer du catering från Malmborgs

Så här beställer du catering från Malmborgs Så här beställer du catering från Malmborgs I samtliga våra butiker finns ett kök med kunniga kallskänkor. Allt du behöver göra för att beställa är att besöka delidisken i din närmsta Malmborgsbutik eller

Läs mer

Maten och Miljön. Strängnäs 24 November. Hans Andersson

Maten och Miljön. Strängnäs 24 November. Hans Andersson Maten och Miljön Strängnäs 24 November Hans Andersson Mitt företag Haga Tillsammans med 3 anställda bedriver jag ekologisk mjölkproduktion med ca 70 kor och 100 ungdjur. Vi brukar 200 ha åker och 50 ha

Läs mer

CRM i molnet. Nätverket för dig inom Marknad, Sälj & Kundservice Bli medlem kostnadsfritt på www.wednesdayrelations.org

CRM i molnet. Nätverket för dig inom Marknad, Sälj & Kundservice Bli medlem kostnadsfritt på www.wednesdayrelations.org CRM i molnet. Från relationer till upplevelser - mjuka värden och hårda fakta Stockholm 20 september Viktoria Ohlsson Marknadsansvarig Wednesday Relations Medlemmar (11 000) Leverantörer Konsulter Byråer

Läs mer

Vi på Martin & Servera: Affärsidé, vision och värderingar

Vi på Martin & Servera: Affärsidé, vision och värderingar Vi på Martin & Servera: Affärsidé, vision och värderingar Din vilja, ditt engagemang och din kompetens är en viktig del av Martin & Serveras framgång. Våra värderingar Den här skriften beskriver Martin

Läs mer

AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE. Skillnaden är auktoriserad

AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE. Skillnaden är auktoriserad AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE Skillnaden är auktoriserad NSK Europe tillverkar kullager, fordonskomponenter, styrsystem och precisionsprodukter i sina moderna tillverkningsfabriker runt om i Europa. Peterlee

Läs mer

Våra gemensamma värderingar

Våra gemensamma värderingar Våra gemensamma värderingar Det är vår kunskap och vilja att göra det där lilla extra för kunderna som gör att de kommer tillbaka till oss. Affärsidé Att skapa effektiv handel med installationsprodukter,

Läs mer

150 år av erfarenhet och nytänkande

150 år av erfarenhet och nytänkande 150 år av erfarenhet och nytänkande 1 Lyhörda och proaktiva Vi har valt Beijer Industri som huvudleverantör eftersom de är lyhörda och proaktiva. De har det tekniska kunnandet som krävs för att hålla vår

Läs mer

Julens gåvor 2013. www.fruktbudet.se. www.fruktbudet.se Tel 020-55 44 20

Julens gåvor 2013. www.fruktbudet.se. www.fruktbudet.se Tel 020-55 44 20 Julens gåvor 2013 Tel 020-55 44 20 Några snabba klick på datorns tangenter - och vips har du fixat julens presenter! Det går fort när man har roligt och snart är det dags för vår största och godaste högtid

Läs mer

Min verksamhet. Min grossist VENO. Min framgång.

Min verksamhet. Min grossist VENO. Min framgång. Min verksamhet. Min grossist VENO. Min framgång. Mitt företagande På mig som företagare ställs det många krav. Den ena kunden önskar en sak och den andra kunden något helt annat. Trender svänger och modet

Läs mer

Är Validus på väg att köpa ut Bringwell från börsen samt även ta över Life?

Är Validus på väg att köpa ut Bringwell från börsen samt även ta över Life? Är Validus på väg att köpa ut Bringwell från börsen samt även ta över Life? Utveckling/Produktion/Distribution Återförsäljarnät/Kundkännedom Bakgrund 1999 startade Validus upp Lifekedjan 2006 köpte investmentbolaget

Läs mer

NOGA UTVALDA DELIKATESSER KVALITETSKÖTT I SAMARBETE MED SKÖVDE SLAKTERI NORSK LAX ÄKTA MAJONNÄS

NOGA UTVALDA DELIKATESSER KVALITETSKÖTT I SAMARBETE MED SKÖVDE SLAKTERI NORSK LAX ÄKTA MAJONNÄS Sortimentslista höst/vinter 2015 NOGA UTVALDA DELIKATESSER KVALITETSKÖTT I SAMARBETE MED SKÖVDE SLAKTERI NORSK LAX ÄKTA MAJONNÄS 2 MARTIN & SERVERA PREMIUM Delikatesserna under varumärket Martin Olsson

Läs mer

RESTAURANG RETRO Catering

RESTAURANG RETRO Catering RESTAURANG RETRO Catering BRA MAT FÖR BRA MÖTEN Du vet väl att du är mer än välkommen att anlita oss för catering? Oavsett om det handlar om interna eller externa möten och events är den sociala biten

Läs mer

EN RIKTIGT GOD JUL MED GÅVOKORT 15% RABATT. på din julklappsorder t.o.m. 30/11

EN RIKTIGT GOD JUL MED GÅVOKORT 15% RABATT. på din julklappsorder t.o.m. 30/11 EN RIKTIGT GOD JUL MED GÅVOKORT 15% RABATT på din julklappsorder t.o.m. 30/11 VAD ÄR OLSSON&CO GÅVOKORT? En genialt enkel lösning där mottagaren själv väljer sin gåva. MED STARKA VARUMÄRKEN & NÅGOT FÖR

Läs mer

HUNDTUGG ETT sortiment med BrEdd & variation

HUNDTUGG ETT sortiment med BrEdd & variation HUNDTUGG ETT sortiment med BREDD & variation Hundtugg är en stor och viktig produktgrupp i varje zoofackbutik. Tuggen älskas av de flesta hundar och gör dessutom nytta när de tuggas. Därför satsar Dogman

Läs mer

En lite sötare produktkatalog

En lite sötare produktkatalog En lite sötare produktkatalog Välkommen till Gamla stans polkagriskokeri! På en kullerstensklädd gata i Gamla stan i Stockholm ligger vårt polkagriskokeri. Hit kommer du för att dofta, smaka och handla

Läs mer

Affärer direkt. 9 skäl att testa DR

Affärer direkt. 9 skäl att testa DR Affärer direkt 9 skäl att testa DR Direktreklam är en snabb, enkel och kostnadseffektiv marknadsföringskanal direkt till dina kunder. Du&Co listar några av de främsta skälen för dig att testa direktreklam.

Läs mer

TITTA EFTER MÄRKET NÄR DU HANDLAR NÄSTA GÅNG! Svensk ursprungsmärkning för livsmedel, råvaror och växter.

TITTA EFTER MÄRKET NÄR DU HANDLAR NÄSTA GÅNG! Svensk ursprungsmärkning för livsmedel, råvaror och växter. TITTA EFTER MÄRKET NÄR DU HANDLAR NÄSTA GÅNG! Svensk ursprungsmärkning för livsmedel, råvaror och växter. svenskproducerad mat står högt i kurs hos de svenska konsumenterna. märket "från sverige" visar

Läs mer

En snabbare och starkare affärspartner

En snabbare och starkare affärspartner En snabbare och starkare affärspartner Varför blir vissa företag mer framgångsrika än andra? Beror det på kortare time to market, innovationstakten eller produktionskostnaden? Svaret är ovillkorligen ja

Läs mer

Vårt finaste kaffe MARTIN OLSSON ÄR EN PREMIUMSERIE AV KVALITETSPRODUKTER FÖR RESTAURANGER OCH STORKÖK. PRODUCERADE FÖR MARTIN & SERVERA.

Vårt finaste kaffe MARTIN OLSSON ÄR EN PREMIUMSERIE AV KVALITETSPRODUKTER FÖR RESTAURANGER OCH STORKÖK. PRODUCERADE FÖR MARTIN & SERVERA. Sortimentslista #1 2014 Vårt finaste kaffe Sortimentslista #1 2014 MARTIN OLSSON ÄR EN PREMIUMSERIE AV KVALITETSPRODUKTER FÖR RESTAURANGER OCH STORKÖK. PRODUCERADE FÖR MARTIN & SERVERA. MARTIN OLSSON KAFFE

Läs mer

Vårt erbjudande till dig är enkelt:

Vårt erbjudande till dig är enkelt: Vårt erbjudande till dig är enkelt: Produkter till rätt pris Hos oss hittar du bara produkter av hög kvalitet från utvalda leverantörer. Alltid till konkurrenskraftiga priser! Smarta tillbehör Vi säljer

Läs mer

Kommunikationsmaterial:

Kommunikationsmaterial: Kommunikationsmaterial: Ladda ner eller beställ på. Materialet finns att ladda ner som tryckbara pdf:er med skärmärken, jpgs (300 dpi) eller som vektoriserade eps-filer (skalbara storleksmässigt). Har

Läs mer

Välkommen som samarbetspartner!

Välkommen som samarbetspartner! Välkommen som samarbetspartner! VISIT ROSLAGEN 2014 Varför bör jag delta aktivt i Visit Roslagens arbete och synas med mitt företag på www.roslagen.se? VISIT ROSLAGEN Välkommen! Visit Roslagen välkomnar

Läs mer

Cloetta. Grupp 12. Ekonomisk analys

Cloetta. Grupp 12. Ekonomisk analys Cloetta Grupp 12 Ekonomisk analys 1 Innehåll Om Cloetta Tidslinje Den söta Marknaden Den söta Marknaden tillväxt Hållbarhet Viktigaste intressenterna Marknadsföring Konkurrenter Likviditet Soliditet Marginaler-resultatanalys

Läs mer

STOBY ERBJUDER DIG IDÉ, KUNSKAP & KVALITET

STOBY ERBJUDER DIG IDÉ, KUNSKAP & KVALITET ENTREPRENAD LEVERANS AV INDUSTRIFÄRG BALLINGSLÖV STOBY FLYGAREGATAN12GATA ATANAN STOBY VÄXJÖ STOBY HALMSTAD BUTIK & ENTREPRENAD BUTIK, ENTREPRENAD, INDUSTRI & HUVUDKONTOR OKVÄGEN 6 BALLINGSLÖV STOBY NÄSSELVÄGEN

Läs mer

Estetik och kvalitet. med ansvar för helheten. www.cchoganas.se

Estetik och kvalitet. med ansvar för helheten. www.cchoganas.se Estetik och kvalitet med ansvar för helheten www.cchoganas.se Vi älskar kakel och klinker! Visst är det härligt att vara förälskad! Den där pirrande känslan som är så speciell. Men det finaste är när

Läs mer

Företagspresentation. ThyssenKrupp Materials Sverige

Företagspresentation. ThyssenKrupp Materials Sverige Företagspresentation ThyssenKrupp Materials Sverige Innehåll Litet företag, stora muskler Litet företag stora muskler 3 Branschens ledande serviceföretag 4 Kunskapsledare det tjänar du på 6 Sverigebäst

Läs mer

FEBER BRÖLLOPS ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Stockholm Malmö Göteborg. Då bör du ställa ut på våra mässor! stad!

FEBER BRÖLLOPS ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Stockholm Malmö Göteborg. Då bör du ställa ut på våra mässor! stad! ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Då bör du ställa ut på våra mässor! Bröllopsfeber i din stad! Stockholm Malmö Göteborg Våra bröllopsmässor i Stockholm, Malmö och Göteborg har på några års tid

Läs mer

Ramverk för: Resultatmätning. Aktivitet: Uppdragsgivare: Marknad 1: Aktivitetsperiod: Copyright 2013. Pyramid Communication AB

Ramverk för: Resultatmätning. Aktivitet: Uppdragsgivare: Marknad 1: Aktivitetsperiod: Copyright 2013. Pyramid Communication AB Ramverk för: Resultatmätning Aktivitet: Uppdragsgivare: Marknad 1: Aktivitetsperiod: Copyright 2013. Pyramid Communication AB Att mäta resultat av marknadsinvesteringarna Att följa upp och mäta resultaten

Läs mer

En pålitlig solskyddspartner

En pålitlig solskyddspartner Hestra Markis är en av Sveriges största fristående tillverkare och har sedan 1948 försett den svenska och nordiska marknaden med solskyddsprodukter. Hestra Markis är idag en komplett leverantör av produkter

Läs mer

Sortimentöversikt LANTMÄNNEN KRONFÅGEL FOODSERVICE

Sortimentöversikt LANTMÄNNEN KRONFÅGEL FOODSERVICE Bra mat från Lantmännen Sortimentöversikt LANTMÄNNEN KRONFÅGEL FOODSERVICE 2010-01-01 Lantmännen Kronfågel är Nordens största producent av livsmedel baserade på kyckling med marknadsledande position i

Läs mer

FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT. SUCCÉ för dig

FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT. SUCCÉ för dig FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT SUCCÉ för dig ETT EINFÖRETAG UNTERNHEMEN AUF för dig ERFOLGSKURS. Sedan etableringen för 10 år har GGM Gastro skapat sig ett strakt namn som importör och exportör av

Läs mer

FEBER BRÖLLOPS ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Stockholm Malmö Göteborg. Då bör du ställa ut på våra mässor! stad!

FEBER BRÖLLOPS ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Stockholm Malmö Göteborg. Då bör du ställa ut på våra mässor! stad! ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Då bör du ställa ut på våra mässor! Bröllopsfeber i din stad! Stockholm Malmö Göteborg Våra bröllopsmässor i Stockholm, Malmö och Göteborg har på några års tid

Läs mer

Du som leverantör kom igång med Validoo

Du som leverantör kom igång med Validoo Du som leverantör kom igång med Validoo Om Validoo Vi hjälper den digitala produktinformationen och dina bilder ända fram till konsumenten. Rätt information betyder ökad trygghet och bättre affärer för

Läs mer

Bisnode HITTA NYA MÅLGRUPPER

Bisnode HITTA NYA MÅLGRUPPER Bisnode HITTA NYA MÅLGRUPPER HITTA NYA MÅLGRUPPER Bisnode ringar in din målgrupp med hög precision och hjälper dig därigenom att hitta både nya och lönsamma kunder. Så hjälper vi dig att hitta rätt målgrupp

Läs mer