STYRELSEN 2013, MED RESPEKTIVE HUVUDSAKLIGT ARBETSOMRÅDE

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "STYRELSEN 2013, MED RESPEKTIVE HUVUDSAKLIGT ARBETSOMRÅDE"

Transkript

1 Verksamhetsberättelse år 2013

2 STYRELSEN 2013, MED RESPEKTIVE HUVUDSAKLIGT ARBETSOMRÅDE Ordinarie ledamöter (Arbetsområde): Johan Södergren, ordförande tillika firmatecknare (Nyhetsbrev/Tävlingar) Josefina Almhagen, vice ordförande (LOK-stöd) Åse Ivarsson, sekreterare (Tävlingar) Helena Hjelmberg, kassör tillika firmatecknare Mona Persson Stake, ledamot (Ridhuset/Säkerhet) Amanda Terring, ledamot (Utbildning) Jessica Welander, ledamot (Försäkringar, sponsring) Jan Kristiansson, ledamot (Ridhus) Suppleanter: Emmy Linnerborg, ordf Usek Alma Kozma tf ordf Usek Inger Printz Ahlstedt Adjungerade: Representanter från Nacka Ridhus AB 2 (11)

3 Ordinarie revisorer: Erik Edman, med säte i Stockholm Revisorssuppleanter: Elin Wallin Valberedning: Annica Kristiansson (sammankallande) Isabella Moberg Anne-Lie Bjurström Styrelsen har genomfört fem möten under verksamhetsåret. Vid samtliga möten har styrelsen varit beslutsmässig. 3 (11)

4 EKONOMI Under 2013 har vi undvikit stora investeringar och kostnader men trots det gör vi tyvärr en förlust på c:a 45,000:-. Denna förlust beror till stor del på minskade bidrag och intäkter, framförallt förlorade medlemsintäkter. Fakturor för reparationer som skedde 2012 kom in under 2013 vilket också påverkade resultatet. Vi har dock under året gjort en stor rensning i vårt medlemsregister så att vi numera endast har aktiva medlemmar i registret. Detta innebär en lägre kostnad mot Svenska Ridsportsförbundet. Fokusområde för 2014 blir att ytterligare förbättra medlemshantering och intäkter från densamma. fick för VT2013 utbetalt 51,205 kr i Lokalt aktivitetsbidrag från Nacka Kommun, redovisningen för HT2013 är i skrivande stund inte klar utan redovisas i mitten av februari. Klubben har under 2013 inte ansökt om LOK-stöd från Riksidrottsförbundet, då formen för vårt samarbete med inte godkänns av Riksidrottsförbundet. Mycket tid och kraft har under hösten lagts på att uppdatera och aktualisera klubbens medlemsregister, bl a för att säkerställa att endast aktiva medlemmar finns med. Arbete pågår också med att få in fullständiga uppgifter från medlemmarna gällande personnummer och kontaktdetaljer, vilket behövs i kommunikation med kommunen, riksidrottsförbundet, försäkringsbolag mm. Vi hade vid 2013 utgång c:a 400 medlemmar i. Könsfördelning: Kvinnor/flickor c:a 95% Män/pojkar c:a 5% Åldersfördelning: Under 16 år c: a 58% Över 16 år c: a 42% 4 (11)

5 RIDHUS Under 2013 har arbeten med underhåll, förbättringar i Ridhuset genomförts enligt nedan: Under sommaren 2013 genomfördes en välbehövlig ommålning av caféet av Anne- Lie. På uppdrag av genomförde Eminenta en konditionsbesiktning av ridhuset och protokollet visade på tre större åtgärder att rätta till: o o o Mögel. Framförallt väggen vid stora porten på gaveln. Här behövs både sanering och att byta ut väggpanel. Ventilation. Det sitter tre fläktar i taket och det är inte tillräcklig kapacitet för att skapa rotation av luftflödet. Fasad. Panelen är torr och sprucken och behöver bytas ut på alla fyra sidor av ridhuset. För Träffpunkten och caféets räkning inhandlades en tv till träffpunktsrummet och en till caféet. Som en extra åtgärd är en vajer med hänglås monterade vid båda TV apparaternas väggfästen för att minska stöldrisken. Färdigställande av toaletten Rensning av hängrännor och stuprör Under april tecknades ett abonnemang för trådlöst nätverk med Telia. Routern är placerad i Caféköket och ger åtkomst till internet inom ridhuset för alla besökare. Värt att notera att vi inte hade något inbrott under (11)

6 Träffpunkt Velam Träffpunkten är en öppen fritidsgårdsliknande verksamhet för ungdomar år för såväl klubbmedlemmar som icke medlemmar. Träffpunkten har årligt ekonomiskt bidrag från Nacka kommun sedan 2007 och som även kommer att fortsätta 2014 vilket vi alla uppskattar. Verksamheten, tillsammans med caféet, är en verklig tillgång för klubben, ett lyft för verksamheten och dess besökare där vi sätter mötet mellan olika besökare i fokus. Under året har uppdragit åt Anne-Lie Bjurström att driva denna mycket uppskattade och populära verksamhet. Vad som skiljer oss från många andra fritidsgårdar är att vi inte tar ut några avgifter från våra ungdomar. Träffpunkten har öppet mån-fredagar och har alltid olika aktiviteter på schemat, likväl som man kan komma för att läsa läxor eller bara umgås med sina vänner. Café Velam En uppskattad punkt som står i gagn för samtliga medlemmar i ridklubben men också för övriga besökare. Här har man möjlighet att hämta andan eller värma sig i vinterkylan. Utvecklingen som har skett under året är att nu finns även enklare mat för servering. Vilket innebär att speciellt barn och ungdomar kan åka själva till ridskolan och få i sig ett riktigt mål mat eller mellanmål efter skolan. Detta har varit mycket uppskattat. Även en upprustning av cafeterian skedde sommaren 2013 då vi målade om och rustade lite. 6 (11)

7 TÄVLINGAR Under 2013 har anordnat sju klubbtävlingar: 18 jan 2013 Blåbärshoppning 1 mar 2013 Dressyrtävling Lätt C: mar 2013 KM-Hoppning kval 1 10 maj 2013 KM Dressyr Lätt B1 5 jun 2013 Maskeradhoppning 1 okt 2013 Dressyrtävling Lätt B:1 13 dec 2013 Luciadressyr Tyvärr fick vi ställa in två hopptävlingar och en dressyrtävling under året, vilket bla resulterade i att vi inte genomförde något KM i hoppning. KM i dressyr genomfördes dock och vi gratulerar Linn Leste på Spader och Eva Aspengren till vinsten på ponny respektive häst. Lokal dressyrtävling 15 juni För första gången på många år anordnade en tävling där vi bjöd in ryttare från andra klubbar att tävla hos oss. Denna typ av arrangemang kräver betydligt mer än en klubbtävling vad gäller bl.a. säkerhet, funktionärer, domare etc. Trots att det var första gången för oss blev det en mycket lyckad tävling där vi fick toppbetyg som arrangör av överdomaren. Denna tävling gav oss mersmak och vi kommer att upprepa detta evenemang under Stockholmscupen Under ledning och med ett stort engagemang från våra instruktörer Sofia Ferngren och Annie Alm har deltagit i dressyrtävlingen Stockholmscupen med ett jätteduktigt lag. Denna tävling är en utbytestävling i dressyr och hoppning för ridskoleelever på klubb 7 (11)

8 ansluten till Stockholms Läns Ridsportförbund. Cupen ger lektionsryttare en chans att komma ut och tävla på andra ridskolor, och det blir extra spännande eftersom tävlingen rids på hemmalagets ridskolehästar och ponnys var vi nära att komma till final då vi hade samma poäng som lagen som gick vidare. Dock hade vi förlorat hemma mot Täby och gick tyvärr inte vidare till final. Och slutligen.ett stort tack till alla föräldrar, funktionärer, domare och stalljobbare som hjälpt till att göra våra tävlingar så bra och roliga. UNGDOMSSEKTIONEN s Ungdomssektion har som vanligt varit flitiga och hittat på roliga aktiviteter under året. Här är ett urval av dessa. I övrigt hänvisar vi till Useks egna verksamhetsberättelse Påskkamp 14/4-12 Filmkväll 21/4-12 Usek-dagen 12/5 Brännbollsturnering 27/ Juni där USEK bland annat ansvarar för fiskedam. Halloween 10/11-12 Julmys 8/ (11)

9 UTBILDNING Klubben bidrar kontinuerligt till kostnader för utbildningar i Ridsportförbundets regi, som är till gagn för klubbens medlemmar och verksamhet. Utbildningarna vänder sig till styrelsemedlemmar, klubbmedlemmar samt anställda hos Nacka Ridhus AB. e e e e. e e e e (ULK). Maja Müller samt Isabella Grunditz har genomgått Förberedande Ungdomsledarkurs (FULK). Annie Alm, anställd på Nacka Ridhus AB har deltagit i en Equipe - Ridsport online kurs. INFORMATION/MARKNADSFÖRING/SPONSRING Hemsidan Utöver nyhetsbrevet och anslagstavlorna är hemsidan vår informationskanal till våra medlemmar. Besöksstatistiken för 2013 (2012 inom parantes ) ser ut enligt följande: (13 829) besökare (6 374) unika besökare (90 675) sidvisningar 4,0 (6,56) sidor/besök 00:02:23 (00:03:04) genomsnittlig tid på webbplats Nyhetsbrev Under 2013 har endast ett fåtal nyhetsbrev skickats med diverse information om aktuella händelser i klubben. Detta är en prioriterad aktivitet under För närvarande är det c:a 520 mottagare av brevet. 9 (11)

10 Sponsring Fortsatta samarbeten med lokala företag: Boo Energi ByggOle, ICAMaxi Nacka Plantagen Centiljon Övrig sponsring och bidrag Vi har även under 2013 varit medlemmar i Kungsalliansen. Evenemang En av årets höjdpunkter för våra medlemmar och besökare är s familjedag som vi firar den 6 juni varje år. Precis som tidigare år är det årets mest välbesökta evenemang där vi bjuder på Maskeradhoppning, ponnyridning, lotterier och god mat mm. Vi har även funnits representerade under höst- och julmarknaden i Velamsund med diverse aktiviteter såsom Luciadressyr. AVSLUTNINGSVIS vill vi framföra vårt stora, varma tack till alla som på olika sätt bidragit till klubbens verksamhet under det gångna året. Under året har klubben, liksom tidigare, givit Nacka Ridhus AB i uppdrag att bedriva ridverksamheten för klubbens räkning. Ett positivt och givande samarbete som nu pågått i över 40 år (11)

11 Nacka den 4 januari 2014 Johan Södergren ordförande Josefina Almhagen vice ordförande Åse Ivarsson Helena Hjelmberg Mona Persson Stake Amanda Terring Jessica Wellander Jan Kristiansson Emmy Linnerborg Alma Kozma Inger Printz Ahlsted 11 (11)

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2018 SIGGESTA RYTTARE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2018 SIGGESTA RYTTARE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2018 SIGGESTA RYTTARE Målet för verksamheten Det övergripande målet för verksamheten har varit främja och utveckla ridningen öka föräldrar-engagemanget inom ridklubben skapa en ekonomisk

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE. Styrelsen för Nordmalings Ridklubb avger härmed följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret

VERKSAMHETSBERÄTTELSE. Styrelsen för Nordmalings Ridklubb avger härmed följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 Styrelsen för Nordmalings Ridklubb avger härmed följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret Nordmalings Ridklubb är en ideell förening som är ansluten till Svenska Ridsportförbundet,

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014 Styrelsen för Nordmalings Ridklubb avger härmed följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret Nordmalings Ridklubb är en ideell förening som är ansluten till Svenska Ridsportförbundet,

Läs mer

Kick-Off. För alla tävlingsintresserade SoRK ryttare

Kick-Off. För alla tävlingsintresserade SoRK ryttare Kick-Off För alla tävlingsintresserade SoRK ryttare Dagens upplägg Tävlingar 2016 och 2017 Vad krävs för att få tävla? SoRK:s funktionärer T-SEK Verksamhetsplan/Värdegrund TDB och Equipe och tävlingsplatsen

Läs mer

Årsberättelse för Alleby Ridklubb Verksamhetsåret 2014

Årsberättelse för Alleby Ridklubb Verksamhetsåret 2014 Årsberättelse för Alleby Ridklubb Verksamhetsåret 2014 Sida 1 av 8 1. Klubben Alleby Ridklubb är en ideell förening som är medlem i Svenska Ridsportförbundet. Klubben är belägen i Torslanda, Göteborgs

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2016 och kallelse till årsmöte

Verksamhetsberättelse 2016 och kallelse till årsmöte Verksamhetsberättelse 2016 och kallelse till årsmöte 1 Kallelse Härmed kallas du till årsmöte för Täby galopps ponnyklubb (TGPK) i klubbrummet på Stall Lilla Rörby Söndagen den 12 februari 2017, kl 13.00

Läs mer

SPONSORBLAD FÖR VKRK

SPONSORBLAD FÖR VKRK SPONSORBLAD FÖR VKRK Hur vill ni synas i en av Landskronas största idrottsföreningar och Sveriges bästa ridskola? Viarps kör- och ridklubb är en ideell förening som grundades 1972. Under åren har föreningen

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015 och kallelse till årsmöte

Verksamhetsberättelse 2015 och kallelse till årsmöte Verksamhetsberättelse 2015 och kallelse till årsmöte 1 Kallelse Härmed kallas du till årsmöte för Täby galopps ponnyklubb i klubbrummet på Stall Lilla Rörby Söndagen den 14 februari 2016, kl 13.00 Dagordning

Läs mer

Tävlingsgruppen: Anja Nilsson, Anne Enger, Anne Nyberg, Annica Åhlin, Eva Glebenius, Jenny Gauffin, Linda Ståhlberg,

Tävlingsgruppen: Anja Nilsson, Anne Enger, Anne Nyberg, Annica Åhlin, Eva Glebenius, Jenny Gauffin, Linda Ståhlberg, Verksamhetsberättelse för Rastaborgs Ridklubb 2015 Styrelsen Styrelsen har under året haft följande sammansättning Lotta Ulfberg Eriksson Ordförande Ordinarie ledamöter: Soheila Bahramian Kassör och ansvar

Läs mer

Jönköpings Fältrittklubb Verksamhetsplan 2013

Jönköpings Fältrittklubb Verksamhetsplan 2013 Jönköpings Fältrittklubb Verksamhetsplan 2013 Vår vision Att bli en arena för högkvalitativa tävlingar samt att erbjuda marknadens bästa ridskola. Övergripande mål 2013 Attraktiv anläggning där alla grupper

Läs mer

Innehåll Fel! Bokmärket är inte definierat.

Innehåll Fel! Bokmärket är inte definierat. Verksamhetsplan Mälaröarnas ridklubb (MäRK) 2013 Innehåll Allmänt... 3 Verksamhetsidé... 4 Mål... 4 Verksamhet 2013... 6 Ridskolan... 6 Anläggning... 6 Utevolt... 6 Parkering... 6 Ridhus... 6 Klubbhus...

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN. Jönköpings fältrittklubb. Årsmöte

VERKSAMHETSPLAN. Jönköpings fältrittklubb. Årsmöte 1 VERKSAMHETSPLAN 2019 Jönköpings fältrittklubb Årsmöte 2019-02-28 2 Vision Få en god ordning på ekonomin, skapa en ridskola med mycket hög kvalitet, en konkurrenskraftig och välskött anläggning och tävlingar

Läs mer

NYHETER FRÅN NORR AMSBERGS RIDKLUBB BORLÄNGE

NYHETER FRÅN NORR AMSBERGS RIDKLUBB BORLÄNGE NYHETER FRÅN NORR AMSBERGS RIDKLUBB BORLÄNGE Terminsavslutning med miniatyrhästar Juni 2013 En alv vann årets maskeradtävling! Ordförande har ordet. Nu är det sommar och våra hästar ska också få semester

Läs mer

SKÖTARE TILL TOPP ETT SAMARBETE MELLAN

SKÖTARE TILL TOPP ETT SAMARBETE MELLAN SKÖTARE TILL TOPP ETT SAMARBETE MELLAN VILL DU VARA EN DEL AV PROJEKTET SKÖTARE TILL TOPP? Vad är ett projekt? Älvkarleby ridklubb har under 2009 ansökt om pengar från Idrottslyftet för att starta ett

Läs mer

Linköpings Fältrittklubb

Linköpings Fältrittklubb Linköpings Fältrittklubb Grundades år 1900 med namnet Småland-Östergötlands Fältrittklubb under ledning av ryttmästaren friherre Gustav Lehusen. 1950 skedde en sammanslagning mellan Linköpings ridklubb

Läs mer

Verksamhetsberättelse för. Mariefreds Ridklubb

Verksamhetsberättelse för. Mariefreds Ridklubb Verksamhetsberättelse för Mariefreds Ridklubb 2011 Styrelsen för Mariefreds ridklubb avger härmed verksamhetsberättelse för räkenskapsåret 2011.01.01 2011.12.31 Styrelsens sammansättning Ordförande Sekreterare

Läs mer

Askims Fältrittklubb AFRK

Askims Fältrittklubb AFRK Välkommen till Askims Fältrittklubb AFRK Här kommer information om Askims Fältrittklubb till dig som medlem. Spara detta informationshäfte! Det innehåller viktig information om klubben och anläggningen.

Läs mer

Verksamhetsberättelse för HALLSTA RIDKLUBB. Verksamhetsåret 2015

Verksamhetsberättelse för HALLSTA RIDKLUBB. Verksamhetsåret 2015 Verksamhetsberättelse för HALLSTA RIDKLUBB Verksamhetsåret 2015 STYRELSE STYRELSENS SAMMANSÄTTNING Vice ordförande Sekreterare Kassör /webbansvarig Ungdomssektionen Ersättare/Sponsoransvarig Ersättare/Sponsoransvarig

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE Page 1 of 6

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE Page 1 of 6 Page 1 of 6 SOLNA FÄLTRITTKLUBB Järvavägen 7 170 79 Solna www.sfrk.nu PROTOKOLL STYRELSEMÖTE TID PLATS 2015-12-07 17:45 20:00 Nya klubbrummet Närvarande: Åsa Edquist Linnea Taxen Fanny Karlsson Martin

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 4 DECEMBER 2016

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 4 DECEMBER 2016 11111111111 PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 4 DECEMBER 2016 Närvarande: Lotta Persson (LP) vice ordf., Johanna Sandelin (JS) kassör, Johanna Alkberg (JA) sekr., Linnea Bergman (LB), Maria Brolin (MB), Terese Öström

Läs mer

Solna Fältrittklubb värdegrund, vision och mål

Solna Fältrittklubb värdegrund, vision och mål 1 Solna Fältrittklubb värdegrund, vision och mål Från och med 2010 bedrivs Solna Fältrittklubbs verksamhet utifrån en fastslagen värdegrund och vision, och med tydliga och konkreta mål. Värdegrunden, visionen

Läs mer

Mini Insjöns Ridklubb Verksamhetsberättelse 2013

Mini Insjöns Ridklubb Verksamhetsberättelse 2013 Mini Insjöns Ridklubb Verksamhetsberättelse 2013 Ungdomssektionsstyrelsen Insjöns Ridklubb 2013 Saknas på bilden gör Martina Brodén och Ellinore Hallén Mini insjöns Ridklubb (MIRK) avlägger härmed följande

Läs mer

ERS USEK VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2006/2007

ERS USEK VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2006/2007 ERS USEK VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2006/2007 Ordförande: Clara Lööv Vice ordförande: Karin Alfredsson Sekreterare: Paulina Loutchko Vice sekreterare: Matilda Kjellqvist Kassör: Signe Mogensen Ledamöter: Fanny

Läs mer

3 Val av justerare tillika rösträknare som jämte ordförande justerar dagens protokoll Mötet valde Inger och Gerd till justerare tillika rösträknare.

3 Val av justerare tillika rösträknare som jämte ordförande justerar dagens protokoll Mötet valde Inger och Gerd till justerare tillika rösträknare. PROTOKOLL ISLANDSHÄSTFÖRENING 2015-02-22 Org.nr 886501-3109 Årsmöte för räkenskapsåret 2014 Närvarande: 17 medlemar Tid: 16:00 - Plats: Humlans förskola i Iggesund. 1 Mötets öppnande Ordförande, Märta

Läs mer

Kick-off för alla tävlingsintresserade på So.R.K

Kick-off för alla tävlingsintresserade på So.R.K Kick-off för alla tävlingsintresserade på So.R.K 2019-02-09 Kick-off för alla tävlingsintresserade på Sork Dagens upplägg: Presentation av TSEK, tävlingsåret 2018 och kommande tävlingar 2019 Föreläsning

Läs mer

Välkommen till. Askims Fältrittklubb AFRK. Här kommer information om Askims Fältrittklubb till dig som medlem.

Välkommen till. Askims Fältrittklubb AFRK. Här kommer information om Askims Fältrittklubb till dig som medlem. Välkommen till Askims Fältrittklubb AFRK Här kommer information om Askims Fältrittklubb till dig som medlem. Augusti 2014 1 Innehållsförteckning Allmän information... 3 Ungdomssektionen... 5 Verksamhet

Läs mer

Namn Närv Namn Närv Lena Carlberg, ordf. x Stefan Petersson, suppl. Maria Berndtsson, sekr. x Anna Gunnarsson, suppl. x

Namn Närv Namn Närv Lena Carlberg, ordf. x Stefan Petersson, suppl. Maria Berndtsson, sekr. x Anna Gunnarsson, suppl. x Protokoll fört vid NHRKs styrelsemöte tisdagen den 18 november 2014. Namn Närv Namn Närv Lena Carlberg, ordf. x Stefan Petersson, suppl. Petra Nevrén-Lundgren, v. ordf. Denice Rask, suppl. Maria Berndtsson,

Läs mer

Verksamhetsplan Bromma Ridklubb (BRK) 2014

Verksamhetsplan Bromma Ridklubb (BRK) 2014 Verksamhetsplan Bromma Ridklubb (BRK) 2014 Vision Med hästen i centrum är Bromma Ridklubb en förebild vad gäller engagemang, klubbanda och kunskap. Verksamhetsidé Bromma Ridklubb är en ideell förening

Läs mer

Matfors Ryttarförening

Matfors Ryttarförening Mål och visionsarbete 2017 Matfors Ryttarförening...den lilla ridklubben med stort hjärta som ger utrymme och utveckling åt alla Vår vision Matfors Ryttarförening skall vara förstahandsvalet för alla ridsportintresserade

Läs mer

TRÄNINGSELEV VID UPK VAD INNEBÄR DET?!

TRÄNINGSELEV VID UPK VAD INNEBÄR DET?! TRÄNINGSELEV VID UPK VAD INNEBÄR DET?! Följande elever har möjlighet att få förmånen att bli förberedande träningselever respektive träningselever vid Uppsala Ponnyklubb: - Elev som rider i lägst P6 men

Läs mer

Örebro fältrittklubb. Verksamhet och uppdrag

Örebro fältrittklubb. Verksamhet och uppdrag Örebro fältrittklubb Verksamhet och uppdrag Antagen 14 december 2011 Reviderad februari 2013 Örebro fältrittklubb Örebro fältrittklubb bildades 1917 efter ett initiativ från främst militärt håll. Klubben

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2014 Verksamhetsplan 2015

Verksamhetsberättelse 2014 Verksamhetsplan 2015 VÄSTERGÖTLANDS RIDSPORTFÖRBUND Verksamhetsberättelse 2014 Verksamhetsplan 2015 1 Innehållsförteckning 3 Ordförande har ordet 4 Styrelsen 5 Verksamhetsplan 2014 med avstämning 6 Nedslag i verksamheten 8

Läs mer

POLICY SKOGSLOTTENS RYTTARFÖRENING

POLICY SKOGSLOTTENS RYTTARFÖRENING POLICY SKOGSLOTTENS RYTTARFÖRENING Gröna tråden Historik Skogslottens Ryttarförening är Norrköpings största och Sveriges femte största ridklubb. Vi har hela 500 medlemmar i veckan som rider lektioner hos

Läs mer

Protokoll fört vid Karlstads ridklubbs styrelsemöte

Protokoll fört vid Karlstads ridklubbs styrelsemöte Protokoll fört vid Karlstads ridklubbs styrelsemöte Tid: Måndagen den 21 mars 2011, kl. 17.30 Plats: Närvarande: Frånvarande: KRK Maria Andersson, ledamot Lars Boberg, ledamot Karin Johansson, ledamot

Läs mer

Välkomna till Lidköpings Ridklubb

Välkomna till Lidköpings Ridklubb Välkomna till Lidköpings Ridklubb 2015 Välkomna till en av Skandinaviens finaste ridanläggningar! och en ridklubb med stor framtidstro där alla är välkomna och behövs Med stora framgångar genom åren På

Läs mer

PROTOKOLL, STYRELSE MÖTE 8 dec 2013. 126. Mötets öppnande. 127. Godkännande av dagordning. 128. Val av justerare. 129. Föregående protokoll

PROTOKOLL, STYRELSE MÖTE 8 dec 2013. 126. Mötets öppnande. 127. Godkännande av dagordning. 128. Val av justerare. 129. Föregående protokoll PROTOKOLL, STYRELSE MÖTE 8 dec 2013 Närvarande: Sarah Andersson (SA) ordf., Anna Nord (AN) kassör, Irene Ek (IE) sekr., Terese Öström (TÖ), Åsa Frank (ÅF) ledamöter, Jessica Wigren (JW), Malin Stigenberg(MS)

Läs mer

Lilla Edets Ridklubb Årsmöte 2015-03-07. Verksamhetsberättelse Lilla Edets Ridklubb 2014

Lilla Edets Ridklubb Årsmöte 2015-03-07. Verksamhetsberättelse Lilla Edets Ridklubb 2014 Verksamhetsberättelse Lilla Edets Ridklubb 2014 1 Styrelse:... Anställda under året:... Ridskola och anläggning:... Hästar:... Investeringar och förbättringar som gjorts under året:... 2 Styrelsen Ordförande:

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR OSKARSHAMNS RIDKLUBBS STYRELSE 2011 STYRELSEN

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR OSKARSHAMNS RIDKLUBBS STYRELSE 2011 STYRELSEN VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR OSKARSHAMNS RIDKLUBBS STYRELSE 2011 STYRELSEN Styrelsen för Oskarshamns Ridklubb har under 2011 bestått av följande: Ewa Andersson Ordförande Eva Häll V. Ordförande Kerstin Wigren

Läs mer

Protokoll fört vid Borås Fältrittklubbs årsmöte

Protokoll fört vid Borås Fältrittklubbs årsmöte Protokoll fört vid Borås Fältrittklubbs årsmöte Ämne: Mötesordförande: Ordförande: Ridhus Chef: Årsmöte Borås Fältrittklubb Pia Kilbo Nanette Espinasse Sara Eriksson Datum: 2016-02-28 Plats: Borås Fältrittklubb,

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Mälardalens Distansryttarförening MDRF

Verksamhetsberättelse för Mälardalens Distansryttarförening MDRF Verksamhetsberättelse för Mälardalens Distansryttarförening MDRF 2015-01-01-2015-12-31 Mälardalens distansryttarförening Enköping Uppland Organisationsnummer 802462-5397 1(5) Verksamhetsberättelse för

Läs mer

Årsmöte 28 februari 2009

Årsmöte 28 februari 2009 KARLSTADS RIDKLUBB Årsmöte 28 februari 2009 Dagordning 1. Mötets öppnande. 2. Val av ordförande för mötet. 3. Anmälan av styrelsens val av sekreterare vid årsmötet. 4. Upprättande av röstlängd. 5. Val

Läs mer

1) Mötets öppnande. Mötet öppnades och Carina hälsar alla välkomna.

1) Mötets öppnande. Mötet öppnades och Carina hälsar alla välkomna. Ärende Subject Protokoll styrelsemöte 1 (11) Datum: 2012-11-18 Plats: Sörsjö Närvarande: Kurt Sjöberg Felicia Stigsson Viktoria Bergman (#6,0 =>) Carina Manestam Anna Skärin ( => #5,4 ) Gunilla Grimståhl

Läs mer

Till årsmötets formella agenda

Till årsmötets formella agenda Till årsmötets formella agenda Årsmötespunkt 9 Revisionsberättelse Årsmötespunkt 10 Resultat- och balansräkningar, fastställande Förslag till resultatdisposition Styrelsen föreslår att till förfogande

Läs mer

Sponsorbrev 2014. Trelleborgs Ryttarförening

Sponsorbrev 2014. Trelleborgs Ryttarförening Sponsorbrev 2014 Trelleborgs Ryttarförening Trelleborgs Ryttarförening är en helt ideell förening som grundades 1971 och driver sin verksamhet på Brosjödals gård, föreningen har ca 350 medlemmar. Vår vision

Läs mer

SPONSORBLAD FÖR VKRK

SPONSORBLAD FÖR VKRK SPONSORBLAD FÖR VKRK Hur vill ni stötta och synas i en av Landskronas största idrottsföreningar och Sveriges bästa ridskola? Viarps kör- och ridklubb är en ideell förening som grundades 1972. Under åren

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte i Hässleholms Hästsportförening

Protokoll fört vid årsmöte i Hässleholms Hästsportförening Protokoll fört vid årsmöte i Hässleholms Hästsportförening 2012-02-26 1 Mötets öppnande Mötet öppnades av ordförande Eva Nyström. 2 Val av ordförande för mötet Eva Nyström valdes till att leda mötet. 3

Läs mer

FÖRORD STYRELSEN. Nu har året 2009 passerat och jag tror många kan hålla med om att det har gått fort!

FÖRORD STYRELSEN. Nu har året 2009 passerat och jag tror många kan hålla med om att det har gått fort! Årsberättelse 2009 FÖRORD Nu har året 2009 passerat och jag tror många kan hålla med om att det har gått fort! BRUS styrelse har som varje år målet att aktivera och skapa god kamratskap mellan ungdomarna

Läs mer

Ma Iaro am a. Ridklubb. Verksamhetsberättelse MälarOarnas ridklubb (MaRK) 2014

Ma Iaro am a. Ridklubb. Verksamhetsberättelse MälarOarnas ridklubb (MaRK) 2014 2 C 4 Ma Iaro am a Ridklubb Verksamhetsberättelse MälarOarnas ridklubb (MaRK) 2014 3 Styrelsen for MalarOarnas Ridklubb lamnar foljande verksamhetsberattelse for 2014. Inledning MälarOarnas Ridklubb (MaRK)

Läs mer

Protokoll för MASKUS Årsmöte

Protokoll för MASKUS Årsmöte Protokoll för MASKUS Årsmöte 2013-02-09 Plats: Ekelund 1 Mötets öppnande Bella Segerlund hälsar alla välkomna och öppnar mötet. 2 Val av a) Mötesordförande Bella Segerlund väljs till ordförande för mötet.

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2013

Verksamhetsberättelse 2013 Verksamhetsberättelse 2013 Styrelsen för Värnamobygdens Ryttarförening avger härmed följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2013. Styrelsen som valdes på årsmötet 2013-02-22 har bestått av:

Läs mer

Årsberättelse för Alleby Ridklubb Verksamhetsåret 2015

Årsberättelse för Alleby Ridklubb Verksamhetsåret 2015 Årsberättelse för Alleby Ridklubb Verksamhetsåret 2015 Sida 1 av 9 1. Klubben Alleby Ridklubb är en ideell förening som är medlem i Svenska Ridsportförbundet. Klubben är belägen i Torslanda, Göteborgs

Läs mer

Gösta Andersson, Ragnvald Bäckström, Charlie Lindqvist och Christer Eriksson

Gösta Andersson, Ragnvald Bäckström, Charlie Lindqvist och Christer Eriksson VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 Allmän information Medlemsantal Kvinnor Män 7-12 år 94 5 13-20 år 95 1 21-40 år 64 8 40 > 49 12 302 26 Styrelsen Ordförande Sekreterare Kassör Övriga ledamöter Suppleanter Mikael

Läs mer

Sofie Petersson, Ordförande 070 377 02 27 Sofie.petersson91@hotmail.com

Sofie Petersson, Ordförande 070 377 02 27 Sofie.petersson91@hotmail.com Sofie Petersson, Ordförande 070 377 02 27 Sofie.petersson91@hotmail.com Sofie är 21 år och sitter som ordförande i DUS Värmland för året 2012. Hon har varit aktiv i DUS sedan 2007 där hon tidigare suttit

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2012. Värmlands Ridsportförbunds Ungdomssektion

Verksamhetsberättelse 2012. Värmlands Ridsportförbunds Ungdomssektion Verksamhetsberättelse 2012 Värmlands Ridsportförbunds Ungdomssektion 2012 har varit ett händelserikt år med några nyförvärv i DUS styrelse, många aktiviteter och inspirerande träffar/utbyten. Nedan följer

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Styrelsens sammansättning för Ölands Ryttare Förening ÖRF under verksamhetsåret: Ida Petersson Ordförande, Avgick 7/12 Emma Arvidsson - Vice Ordförande, Ordförande från 7/12 Julia Richardsson Sekreterare

Läs mer

Välkommen till Sollentuna Ridklubb

Välkommen till Sollentuna Ridklubb Välkommen till Sollentuna Ridklubb Årsmöte 19 feb 2017 Årsmöte Information - resultat från medlemsenkät - om- och tillbyggnation av anläggningen - verksamhetsplan och budget 2017 Dagordning 1. Årsmötet

Läs mer

Årets Ungdomssektion 2010

Årets Ungdomssektion 2010 Årets Ungdomssektion 2010 Klubb: Theleborgs Ryttarsällskap Distrikt: Smålands Ridsportförbund Kontaktperson i sektionen: Josefine Ahlgren Adress: Stallvägen 10 353 52 Växjö Telefon: 0702-46 06 11 E-mail:

Läs mer

Protokoll Årsmöte Vinslövs RyttarFörening Lördagen den 20 februari i cafeterian Stora Ridhuset.

Protokoll Årsmöte Vinslövs RyttarFörening Lördagen den 20 februari i cafeterian Stora Ridhuset. Protokoll Årsmöte Vinslövs RyttarFörening Lördagen den 20 februari i cafeterian Stora Ridhuset. Närvarande: 25 deltagare. 1. Årsmötets öppnande Ordförande Robin Gustavsson hälsade välkommen och öppnade

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 2018 STYRELSENS SAMMANSÄTTNING Ordförande Rebecca Olofsson Vice ordförande Martina Björkman Kassör Cecilia Rosenqvist Sekreterare Carolina Suomenniemi Ordinarie ledamöter Sofia Lindqvist-Lacinai

Läs mer

Har du idéer, önskemål eller frågor så kontakta grenledaren så försöker vi hjälpas åt. Saknas någon utbildning så kontakta Kicki Jakobsson.

Har du idéer, önskemål eller frågor så kontakta grenledaren så försöker vi hjälpas åt. Saknas någon utbildning så kontakta Kicki Jakobsson. Hej! Då var det vår och aktiviteterna börjar komma igång lite runt om på ön. Då är det dags för lite uppdatering på vad som är på gång i klubben också. Lite förändringar i styrelsen har det blivit så här

Läs mer

GÄVLEBORGS RIDSPORTFÖRBUND

GÄVLEBORGS RIDSPORTFÖRBUND ÅRSMÖTESPROTOKOLL för Gävleborgs Ridsportförbunds årsmöte på Högbo Ridklubb, Sandviken 2011.03.26 1. Mötet öppnas Distriktsordförande Eva Myrgren hälsar välkommen och förklarar mötet öppnat. Från Svenska

Läs mer

Verksamhetsberättelse för HALLSTA RIDKLUBB. Verksamhetsåret 2016

Verksamhetsberättelse för HALLSTA RIDKLUBB. Verksamhetsåret 2016 Verksamhetsberättelse för HALLSTA RIDKLUBB Verksamhetsåret 2016 STYRELSE STYRELSENS SAMMANSÄTTNING Ordförande Vice ordförande/personalansvarig Sekreterare Kassör/Representant tävlingskommitté & café Ledamot/Webbansvarig

Läs mer

Protokoll styrelsemöte

Protokoll styrelsemöte Protokoll styrelsemöte Styrelsemöte Göteborgs Fältrittklubb 20 mars 2019 i konferensrummet, GFRK. Närvarande Göran Albertsson Rebecka Alves-Martins Anneli Fagerberg Jonas Hemlin Eva-Carin Jeppson Jenny

Läs mer

Personalföreningen för Idrott, Motion- och Kultur för anställda inom Stadsdelsförvaltningarna, Utbildningsförvaltning, Socialtjänstförvaltning,

Personalföreningen för Idrott, Motion- och Kultur för anställda inom Stadsdelsförvaltningarna, Utbildningsförvaltning, Socialtjänstförvaltning, Personalföreningen för Idrott, Motion- och Kultur för anställda inom Stadsdelsförvaltningarna, Utbildningsförvaltning, Socialtjänstförvaltning, Miljöförvaltning och SISAB. STADGAR FÖR STAR, FÖRENINGEN

Läs mer

Verksamhetsberättelse Hästhagens Ryttarförening

Verksamhetsberättelse Hästhagens Ryttarförening Verksamhetsberättelse 2018 Hästhagens Ryttarförening Verksamhetsberättelse Hästhagens Ryttarförening 2018 Styrelsen för Hästhagens Ryttarförening i Billinge avger härmed berättelse för verksamhetsåret

Läs mer

Verksamhetsberättelse PCS Racing 2010

Verksamhetsberättelse PCS Racing 2010 Verksamhetsberättelse PCS Racing 2010 Styrelsen i PCS Racing avger härmed föreningens 16:e verksamhetsberättelse för tiden 1 januari 31 december, 2010. Klubbens målsättning är att bedriva klubbracing i

Läs mer

Styrelsen för Karlstads ridklubb avger härmed årsredovisning för räkenskapsåret

Styrelsen för Karlstads ridklubb avger härmed årsredovisning för räkenskapsåret ÅRSREDOVISNING FÖR KARLSTADS RIDKLUBB räkenskapsåret 2011-01-01--2011-12-31 Styrelsen för Karlstads ridklubb avger härmed årsredovisning för räkenskapsåret 2011-01-01--2011-12-31 FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE

Läs mer

TRANSPLANTSWEDEN IDROTTSFÖRENINGEN FÖR TRANSPLANTERADE. VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013 Org.nr

TRANSPLANTSWEDEN IDROTTSFÖRENINGEN FÖR TRANSPLANTERADE. VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013 Org.nr TRANSPLANTSWEDEN IDROTTSFÖRENINGEN FÖR TRANSPLANTERADE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013 Org.nr 802418-4213 Ett verksamhetsår i en ny världsdel! Höjdpunkten under verksamhetsåret 2013 var World Transplant Games

Läs mer

Lidingö Ryttarförening Verksamhetsberättelse 2016

Lidingö Ryttarförening Verksamhetsberättelse 2016 Lidingö Ryttarförening Verksamhetsberättelse 2016 Styrelsen for Lidingö Ryttarförening avger härmed följande berättelse rörande verksamheten året 2016-01-01-2016-12-31. Styrelsen Styrelsen har under året

Läs mer

Verksamhetsbera ttelse fö r Ridklubben Rimbö Ryttare

Verksamhetsbera ttelse fö r Ridklubben Rimbö Ryttare Verksamhetsbera ttelse fö r Ridklubben Rimbö Ryttare Verksamhetsår: 2014 Bakgrund Ridklubben Rimbo Ryttare startade mycket blygsamt 1989, som ett stöd till den dåvarande ridskolan med ca 40 medlemmar.

Läs mer

Bälinge Ryttarförening Året som gick

Bälinge Ryttarförening Året som gick Året som gick Verksamhetsåret 2015. Vi har haft en händelserikt år med många roliga utmaningar. Många nya medlemmar och nya kunskaper i egenskap av flera nya personer i styrelsen. Personalen och styrelsen

Läs mer

Lomma Ridklubb VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2015

Lomma Ridklubb VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2015 1 Lomma Ridklubb VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2015 Lomma Ridklubb redovisar 2015, för tredje året i följd, ett positivt resultat i verksamheten. Resultatet visar ett överskott på 221 000 kr vilket är 25 000 under

Läs mer

Karlstads ridklubb styrelsemöte

Karlstads ridklubb styrelsemöte Karlstads ridklubb styrelsemöte Tid: Måndagen den 20 april 2009, kl 18.30 Plats: Lektionssalen, Karlstads Ridklubb Närvarande: Frånvarande: Kjell Magnusson Per Holm Lena Persson Pia Ek Bosse Ericsson Gita

Läs mer

Stadgar för Leader Linné

Stadgar för Leader Linné Stadgar för Leader Linné 1 Föreningens namn Leader Linné ideell förening 2 Föreningens säte Styrelsen har sitt säte i Alvesta, med Alvesta, Ljungby, Markaryd, Värnamo, Växjö och Älmhults kommuner som verksamhetsområde,

Läs mer

Årsberättelse för Alleby Ridklubb Verksamhetsåret 2016

Årsberättelse för Alleby Ridklubb Verksamhetsåret 2016 Årsberättelse för Alleby Ridklubb Verksamhetsåret 2016 Sida 1 av 9 1. Klubben Alleby Ridklubb är en ideell förening som är medlem i Svenska Ridsportförbundet. Klubben är belägen i Torslanda, Göteborgs

Läs mer

Vision: Skånes Ridsportförbund skall vara Svenska Ridsportförbundets mest ledande Distrikt i alla discipliner både vad gäller tävlingsarrangörer och

Vision: Skånes Ridsportförbund skall vara Svenska Ridsportförbundets mest ledande Distrikt i alla discipliner både vad gäller tävlingsarrangörer och Vision: vara Svenska Ridsportförbundets mest ledande Distrikt i alla discipliner både vad gäller tävlingsarrangörer och tävlingsutövare. Vi skall ligga i framkant i vår utbildningsverksamhet och verka

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2017

Verksamhetsberättelse 2017 Nattfari Islandshästförening Verksamhetsåret 2017-01-01 2017-12-31 Styrelsen har bestått av: Ordinarie Ledamöter: Ordförande: Vice ordförande Kassör: Sekreterare: Suppleanter: Ulrika Fröding Jeanette Englund

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Tranås Ridklubb verksamhetsåret 2013

Verksamhetsberättelse för Tranås Ridklubb verksamhetsåret 2013 1 Verksamhetsberättelse för Tranås Ridklubb verksamhetsåret 2013 Styrelsen Klubben hade vid årsslutet 304 medlemmar. Antalet ridande i skolverksamheten har varierat mellan 108 och 145 under året. Styrelsen

Läs mer

Årsmöteshandlingar. Hälla GK

Årsmöteshandlingar. Hälla GK Årsmöteshandlingar Hälla GK till årsmöte den 31 mars 2009 Innehåll Verksamhetsberättelse 2009 Händelser under året Årsredovisning med förvaltnings- och revisionsberättelse Verksamhetsplan 2010 Budgetförslag

Läs mer

Hästen i Sverige. Ridsporten. Ridskolan i Sverige. Ridskolan i ett idrott och fritidsperspektiv

Hästen i Sverige. Ridsporten. Ridskolan i Sverige. Ridskolan i ett idrott och fritidsperspektiv Verksamhetsberättelse 2013 1 Hästen i Sverige Sverige har idag 360 000 hästar varav 180 000 används inom ridning, resterande finns inom trav- och galoppsporten samt för brukskörning mm. Med 39 hästar per

Läs mer

INBJUDAN / KALLELSE. Årsmöte - Stockholms Islandshästförbund (StIF) Sankt Göransgatan 69 (porttelefon till Rubanken)

INBJUDAN / KALLELSE. Årsmöte - Stockholms Islandshästförbund (StIF) Sankt Göransgatan 69 (porttelefon till Rubanken) INBJUDAN / KALLELSE Årsmöte - Stockholms Islandshästförbund (StIF) Tid: 2018-03-14 Kl 18.00 Plats: Anmälan: Sankt Göransgatan 69 (porttelefon till Rubanken) Senast 2018-03-07 till mail annika.floren@tele2.se

Läs mer

Stadgar för Parent Teacher Association Halmstad (PTA Halmstad) Internationella Engelska Skolan, Halmstad (IESH)

Stadgar för Parent Teacher Association Halmstad (PTA Halmstad) Internationella Engelska Skolan, Halmstad (IESH) Stadgar för Parent Teacher Association Halmstad (PTA Halmstad) Internationella Engelska Skolan, Halmstad (IESH) FÖRENINGENS SYFTE: IESH PTA finns till för att: - utgöra en länk mellan ledning och personal

Läs mer

Dansklubben Quick & Quick

Dansklubben Quick & Quick Dansklubben Quick & Quick Medlem av Svenska Danssportförbundet Verksamhetsberättelse 2016 Dansklubben Quick & Quicks styrelse avger härmed följande redogörelse över klubbens verksamhet under 2016. Årsmöte

Läs mer

PROTOKOLL, STYRELSE MÖTE 12 Jan 2014, vänortsrummet, kommunhuset

PROTOKOLL, STYRELSE MÖTE 12 Jan 2014, vänortsrummet, kommunhuset PROTOKOLL, STYRELSE MÖTE 12 Jan 2014, vänortsrummet, kommunhuset Närvarande: Sarah Andersson (SA) ordf., Anna Nord (AN) kassör, Irene Ek (IE) sekr., Terese Öström (TÖ), Åsa Frank (ÅF) ledamöter, Jessica

Läs mer

Hemmalag Bortalag Datum/tid Domare. Ekbackens RF Hufvudsta Ridklubb Söndag 24/1, kl Eva Rydström

Hemmalag Bortalag Datum/tid Domare. Ekbackens RF Hufvudsta Ridklubb Söndag 24/1, kl Eva Rydström DAGS IGEN FÖR.. PONNYCUPEN I DRESSYR I ponnycupen åker Ekbackens elever till en annan ridskola för att tävla på deras ponnyer. Det är samma ponnyer som går för båda lagen. Alla lag i gruppserien möts två

Läs mer

Iskalla Ryttares Förening

Iskalla Ryttares Förening Iskalla Ryttares Förening Iskalla Ryttare är en förening som främst håller till på Arbor i Kiruna AB:s stallanläggning Stall Snöflingan i Jukkasjärvi. Iskalla Ryttare är ett gäng ungdomar och vuxna som

Läs mer

Hej alla medlemmar! Här kommer del 2 av höstens föreningsbrev, vi han tyvärr inte få med allt i förra brevet.

Hej alla medlemmar! Här kommer del 2 av höstens föreningsbrev, vi han tyvärr inte få med allt i förra brevet. Hej alla medlemmar! Här kommer del 2 av höstens föreningsbrev, vi han tyvärr inte få med allt i förra brevet. Tack alla medlemmar för hjälpen med att sälja Lindvalls korvlåda, vi sålde totalt 169 lådor

Läs mer

BÄLINGE RYTTARFÖRENING VERKSAMHETSÅRET 2014

BÄLINGE RYTTARFÖRENING VERKSAMHETSÅRET 2014 VERKSAMHETSÅRET 2014 Vi har under året jobbat vidare med att utveckla verksamheten. Personalen och styrelsen har aktivt agerat med information på ett effektivare och tydligare sätt. Man märker det genom

Läs mer

Västerås kennelklubbs årsmöte 11 februari 2015, 19.00.

Västerås kennelklubbs årsmöte 11 februari 2015, 19.00. Dagordning Västerås kennelklubbs årsmöte 11 februari 2015, 19.00. 1. Mötets öppnande 2. Val av ordförande att leda mötet 3. Styrelsens anmälan om sekreterare för mötet 4. Justering av röstlängd 5. Val

Läs mer

UPPLANDS-BRO RYTTARFÖRENING EN PLATS FÖR ALLA

UPPLANDS-BRO RYTTARFÖRENING EN PLATS FÖR ALLA UPPLANDS-BRO RYTTARFÖRENING EN PLATS FÖR ALLA AFFÄRSPLAN 2013-2015 1 VISION 3 2 VÄRDEGRUND 3 3 VERKSAMHETSBESKRIVING 3 3.1 PRODUKTPORTFÖLJ 3 3.2 SÄKERHET 4 3.3 GOD HÄSTHÅLLNING 4 3.4 UTBILDNING 4 3.5 PERSONAL

Läs mer

Kallelse till årsstämma för Flygvapenregion Mitt, FVRF-M.

Kallelse till årsstämma för Flygvapenregion Mitt, FVRF-M. Kallelse till årsstämma för Flygvapenregion Mitt, FVRF-M. : 2015-03-28 Tid: 1700 Plats: Luftstridsskolan Uppsala Hej medlem i Flygvapenregion Mitt! Härmed kallas du till ordinarie årsstämma vilken genomförs

Läs mer

Att vara ett brett stöd för länets ridklubbar och forma verksamheten efter medlemsföreningarnas önskemål och behov.

Att vara ett brett stöd för länets ridklubbar och forma verksamheten efter medlemsföreningarnas önskemål och behov. Dalarnas Ridsportförbund Verksamhetsplan 2017 Distriktens roll/distriktens idé (från basutbud för distrikten) Att vara samarbetsorganisation för klubbarna i sitt distrikt. Att ta till vara klubbarnas intresse

Läs mer

Verksamhetsberättelse PCS Racing 2005

Verksamhetsberättelse PCS Racing 2005 Verksamhetsberättelse PCS Racing 2005 Styrelsen i PCS Racing avger härmed föreningens elfte verksamhetsberättelse för tiden 1 januari 31 december, 2005. Klubbens målsättning är att bedriva klubbracing

Läs mer

SPF Seniorerna Vikbolandet

SPF Seniorerna Vikbolandet SPF Seniorerna Vikbolandet Protokoll fört vid årsmötesförhandlingar den 21 februari 2018 kl. 14.00 i Östra Husby bygdegård Ordföranden Lars Andersson hälsade de drygt 130 närvarande medlemmarna välkomna

Läs mer

Styrelsen för Karlstads ridklubb avger härmed årsredovisning för räkenskapsåret 2009-01-01--2009-12-31

Styrelsen för Karlstads ridklubb avger härmed årsredovisning för räkenskapsåret 2009-01-01--2009-12-31 ÅRSREDOVISNING FÖR KARLSTADS RIDKLUBB räkenskapsåret 2009-01-01--2009-12-31 Styrelsen för Karlstads ridklubb avger härmed årsredovisning för räkenskapsåret 2009-01-01--2009-12-31 FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte 11 december, Matfors ryttarförening

Protokoll från styrelsemöte 11 december, Matfors ryttarförening Protokoll från styrelsemöte 11 december, Matfors ryttarförening Datum: söndagen den 11 december 2016 Tid: klockan 15.00-17.30 Plats: hemma hos Annabell Andersson Närvarande: Fredrik Knutsson Patricia Knutsson

Läs mer

Här följer valberedningens förslag till distriktsungdomssektion (DUS) i Smålands Ridsportförbund 2013.

Här följer valberedningens förslag till distriktsungdomssektion (DUS) i Smålands Ridsportförbund 2013. Här följer valberedningens förslag till distriktsungdomssektion (DUS) i Smålands Ridsportförbund 2013. Astrid Axelsson, Månsarp - ordförande nyval till 2014 Maja Okmark, Växjö omval till 2015 Emma Erlandsson,

Läs mer

SUNDBY RIDSKOLA SUNDBY GÅRD 141 91 HUDDINGE

SUNDBY RIDSKOLA SUNDBY GÅRD 141 91 HUDDINGE SUNDBY RIDSKOLA SUNDBY GÅRD 141 91 HUDDINGE VÅREN 15 Sundby Ridklubbs ridskola för barn och ungdom med Svenska Ridsportförbundets kvalitetsmärkning Du är alltid välkommen till vår ridskola o hästarna alla

Läs mer

Klubbtävlingsreglemente. Gäller från och med 1 september 2017

Klubbtävlingsreglemente. Gäller från och med 1 september 2017 Klubbtävlingsreglemente Gäller från och med 1 september 2017 GEMENSAMMA BESTÄMMELSER Lurbo Ridklubbs Klubbtävlingsreglemente uppförs i syfte att skapa en tävlingsmiljö där ryttare, hästar samt funktionärer

Läs mer

Leksands Ridklubb. Att vara medlem i LRK

Leksands Ridklubb. Att vara medlem i LRK Leksands Ridklubb Att vara medlem i LRK Innehållsförteckning 1 Inledning 1 2 Förmåner 1 2.1 Medlemstidningen Häst & Ryttare 1 2.2 Olycksfallsförsäkring 1 2.3 Delta i aktiviteter 1 2.4 Nyttja anläggningen

Läs mer