Kvalitetsredovisning/årsberättelse Förskoleklass Fritidshem Grundskolan

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Kvalitetsredovisning/årsberättelse Förskoleklass Fritidshem Grundskolan"

Transkript

1 Blankettanvisningar, se sista sidan! 1 Förutsättningar Skola Svågadalens skola Verksamhetsansvarig Annica Eriksdotter Antal elever 15 oktober 28 2 Antal årsarbetare, totalt,33 Telefon Kvalitetsredovisning/årsberättelse Datum: Ledningspersonal/årsarbetare,2 Antal årsarbetare med ped. högskoleexamen,8 Antal barn 15 oktober 28 Antal årsarbetare, totalt Antal årsarbetare med ped. högskoleexamen Antal elever 15 oktober Antal årsarbetare/1 elever 16,5 Andel årsarb med pedagogisk högsk examen 24 % Övrig personal, årsarbetare 1,5 Inskrivna barn per årsarbetare Andel årsarb med pedagogisk högsk examen Antal lärare totalt, årsarbetare 3,25 Antal lärare/1 elever 13 Andel lärare med pedagogisk högsk examen 86 % Antal lärare med pedagogisk högsk.examen, årsarbetare 2,8 Antalet lärare/1 elever (Riket) 8,4 (27) Andel lärare med pedagogisk högsk examen (Riket) 87 % (27) Resurser till undervisningen (ej ekonomiska) På Svågadalens skola har vi en elev från annan kommun som bor i familjehem och där hemkommunen betalar kostnaderna för elevassistent, vilket motsvarar,75 tjänst. Vi har,75 elevassistenttjänst som förstärkning för flera elever och,8 resurs i klass. Utrymme för egna kommentarer Det höga antal årsarbetare i förskoleklass, beror på ett mycket lågt antal elever och vår skyldighet att erbjuda minst 15 tim./vecka. Det höga antal årsarbetare i skolan, beror på ett lågt antal elever i varje årskurs. 2 Arbetet i skolan beskrivning av verksamheten Vad är kännetecknande för Din skola? Svågadalens skola är en liten glesbygdsskola, har mycket bra lokaler och en suverän utemiljö, som vi under året har börjat använda oss av i ett försök till en vildmarksprofilering av skolan. I verksamheten finns en stor flexibilitet. Eleverna blir sedda och det råder arbetsro på skolan. Viktiga händelser under året 28 I juni avslutades projektet Bedömarkompetens, som Dellenbygdens alla skolor och Lärstödsteam Väst, startade år 27, tillsammans med specialpedagogiska institutet, SIT. Tre teaterföreställningar har visats på skolan. En utställning och föräldrakväll med barnkonventionen som tema. Skolan har haft naturstudier på Gravmyrberget. Vi har deltagit i Skolpropagandan i Järvsö. I år kammade vi hem 17 medaljer för eleverna som deltog och totalseger för en av våra elever. En diskussion om eventuell nedläggning av skolan kom i slutet av året. 1 (6)

2 Beskriv hur ni under året har arbetat med kvalitetshjulet utifrån läroplanen, arbetsplanen och kvalitetsredovisningen? Under året har vi jobbat med att hitta formen för en bra struktur hur rapportering av elevernas kunskapsutveckling till rektor ska göras. Dellenbygdens skolor, har under hösten jobbat tillsammans med att bryta ner de nationella målen i samtliga ämnen i samtliga årskurser, till lokalt utformade mål, som är gemensamma för alla fyra skolor. Vi har reviderat Lokala arbetsplan. Hur har personal, elever och t ex föräldrar deltagit i framtagandet av kvalitetsredovisningen? All personal har diskuterat frågorna och lämnat in svar och synpunkter till rektor. Föräldrar och elever har informerats. Hur används likabehandlingsplanen i verksamheten vad gäller såväl förebyggande insatser som åtgärder om elever har kränkts? Vi har arbetat utifrån Likabehandlingsplanen i de fall av kränkande behandling vi haft på skolan. Vi måste förbättra det förebyggande arbetet. Hur sker uppföljning och utvärdering av likabehandlingsplanen? Beskriv de insatser ni tidigare bestämt, vilka resultat ni uppnått och vilka insatser ni beslutat göra framåt. Likabehandlingsplanen ska utvärderas och revideras varje år. Vi har påbörjat revideringen för att göra en kartläggning av den psykocosiala miljön för eleverna och hur vi får en förbättring, men är inte klar med revideringen. 3 Ekonomiskt resultat Ekonomiskt resultat: Kommentar till större budgetavvikelse Nettobudget 2, 1 :- Nettoutfall 2, 71 :- 4 Måluppfyllelse 4.1 Nationella mål (Lpo94, kursplaner) Prioriterade mål Prioriterade mål för, och Grundskola ingår i en klass, förskoleklass - åk 3.. Vi har inga elever inskrivna i fritidshem. Grundskola; Lust att lära. Demokrati/inflytande. Hälsa. Social kompetens/värdegrund. 2 (6)

3 4.1.1 Resultat Ange hur det har gått. Vi har inga elever inskrivna i fritidshem. Grundskola/; Lust att lära. Eleverna känner verkligen lust, glädje och nyfikenhet inför lärandet. Alla vill lära. Det är lätt att få eleverna engagerade. Demokrati/inflytande. Eleverna har genom stormöten möjligheter till inflytande över verksamheten i stort och de upplever att de får gehör för önskemål och synpunkter. Hälsa. Eleverna tycker att idrott och hälsa är roligt och många tävlar även utanför skolan i friidrott. Eleverna har blivit bättre på att äta lunch på skolan. Social kompetens/värdegrund. Eleverna upplever att de är trygga och trivs Analys Analys av resultat. Varför har det gått som det gått? Vi har inga elever inskrivna i fritidshem. Grundskola/; Lust att lära. En lugn arbetsmiljö. Vi stärker det positiva, eleverna får beröm och uppmuntran. Undervisningen individanpassas. Eleverna jobbar i grupp med blandade årskursgrupper för att hjälpa och stödja varandra. De äldre eleverna tar hand om de yngre, både i och utanför lektionssalen. Engagerade och entusiastisk personal. Demokrati/inflytande. Eleverna upplever att de får gehör för önskemål och synpunkter. Hälsa. Vi har tjej- och killsnack, tävlingar av olika slag, även skidskytte. Social kompetens/värdegrund. Kända regler, som både elever och föräldrar varit med om att ta fram. Händer något på skolan, tas det upp på en gång och åtgärder vidtas. Tjejsnack som skolsköterskan ansvarar för. Vi håller regelbundna klassråd. Alla barn blir sedda av all personal på Svågagården Åtgärder Åtgärder för utveckling (Vad skall göras för att behålla måluppfyllelsen eller uppfylla målet om det inte är uppfyllt?) Vi har inga elever inskrivna i fritidshem. Grundskola/; Utveckla prao i åk. 6, i köket och på förskolan. Vi planerar en föreläsning om kost av en kock på orten och idrottsläraren. Förbättra det systematiska kvalitetsarbetet. Samverka med andra skolor för bedömning och betygssättning. Tydliggöra och jobba för att all undervisning ska utgå från läroplanernas och kursplanernas mål att sträva mot. Öka elevernas inflytande över sin utbildning och sitt lärande. Förbättra åtgärdsprogrammen. Förbättra de individuella utvecklingsplanerna. 3 (6)

4 4.2 Resultat kvalitetsindikatorer år 5 Skolan Genomsnitt Hudiksvall Andel elever som uppnått målen i nationella provet i matematik *- 1 % 8 % 66 % 2. Andel elever som uppnått målen i nationella provet i svenska *- 1 % 1 % 75 % 3. Andel elever som uppnått målen i nationella provet i engelska *- 67 % 1 % 83 % * Saknar uppgifter från år 26 Flickor Pojkar Totalt 4. Andel elever som uppnått målen i bild 1 % 1 % 1 % 5. Andel elever som uppnått målen i idrott/hälsa 1 % 1 % 1 % 6. Andel elever som uppnått målen i musik 1 % 1 % 1 % 7. Andel elever som uppnått målen i no 1 % 1 % 1 % 8. Andel elever som uppnått målen i so 1 % 1 % 1 % 9. Andel elever som uppnått målen i slöjd 1 % 1 % 1 % 1. Andel elever som uppnått målen i hem- och konsumentkunskap 1 % 1 % 1 % 11. Andel elever som uppnått målen i teknik 1 % 1 % 1 % 12. Andel elever som uppnått målen i modersmål Analys Analys av resultat. Varför har det gått som det gått? En elev som inte klarade ett delprov i matematik. Vi hade en bra och positiv grupp. 4.2 Åtgärder Åtgärder för utveckling (Vad skall göras för att behålla måluppfyllelsen eller uppfylla målet om det inte är uppfyllt?) Förbättra det systematiska kvalitetsarbetet. Samverka med andra skolor för bedömning och betygssättning. Tydliggöra och jobba för att all undervisning ska utgå från läroplanernas och kursplanernas mål att sträva mot. Öka elevernas inflytande över sin utbildning och sitt lärande. Förbättra åtgärdsprogrammen. Förbättra de individuella utvecklingsplanerna. 4 (6)

5 4.4 Resultat av elevenkäten för år 5 Svågadalens skola Svarsalternativen för enkäten har grupperats i två grupper: - = Helt / I huvudsak - inte = Delvis / Inte alls Svarsfrekvensen för enkäten är: 1 % (6 av 6) Andel i % Trygghet/trivsel Jag känner mig trygg på min skola 1 Det råder en positiv stämning och god sammanhållning i min skola 83 Utvecklingssamtalet med min mentor/klassföreståndare/handledare känns bra och viktigt 83 Det är arbetsro på lektionerna 67 Lärandet Jag lär mig mycket på lektionerna 67 Jag känner till kunskapsmålen (= jag vet vad jag skall lära mig) 1 Mina lärare samarbetar i olika ämnen 1 Jag får möjlighet att arbeta på olika sätt under lektionerna 1 Jag får extra hjälp om jag behöver 83 Lärarna kan mycket i sina ämnen 1 Lärarna behandlar mig bra 1 Inflytande Jag får vara med och påverka innehållet i undervisningen 5 Jag har fått möjlighet att påverka hur vi arbetar under lektionerna 5 Elevernas synpunkter tas tillvara på ett bra sätt på min skola 1 Helhetsomdöme Jag tycker att min skola är bra 1 Jag kan rekommendera min skola till andra elever 1 Jag är nöjd med verksamheten i min skola 1 Genomsnittliga instämmande för samtliga påståenden 87 5 (6)

6 4.4 Analys Analys av resultat. Varför har det gått som det gått? Varje elev står för 16,7%, vilket gör ett stort utslag för varje elevs svar. Eleverna hade svårt att förstå frågorna. Högt resultat på samtliga påståenden och på Lärandet, där samtliga elever svarar att de känner till kunskapsmålen. 4.4 Åtgärder Åtgärder för utveckling (Vad behöver göras för att behålla eller förbättra resultatet?) Tydliggöra frågorna ännu bättre. Förbättra det systematiska kvalitetsarbetet. Samverka med andra skolor för bedömning och betygssättning. Tydliggöra och jobba för att all undervisning ska utgå från läroplanernas och kursplanernas mål att sträva mot. Öka elevernas inflytande över sin utbildning och sitt lärande. Förbättra åtgärdsprogrammen. Förbättra de individuella utvecklingsplanerna. 5 Prioriterade utvecklings/förbättringsområden utifrån Skolverkets rapport Ange mål för valda utvecklings/förbättringsområden Sammanfattningsvis handlar det om det systematiska kvalitetsarbetet; Samverka med andra skolor för bedömning och betygssättning Tydliggöra och jobba för att all undervisning ska utgå från läroplanernas och kursplanernas mål att sträva mot. Öka elevernas inflytande över sin utbildning och sitt lärande. Förbättra åtgärdsprogrammen. Förbättra de individuella utvecklingsplanerna. Beskriv hur ni tänker arbeta med dessa områden under det närmaste verksamhetsåret Under våren kommer vi att diskutera dessa förbättringsområden i personalgruppen för förskoleklass - åk. 6 och upprätta en handlingsplan. 6 Övrigt Övrigt Verksamheten leds av rektor, som under våren även ansvarar för verksamheterna på Friggesundsskolan och Norrbo skola. Under hösten har rektor, förutom Svågadalens skola, ansvar för Friggesundsskolan. Rektorn tillträde sin tjänst i Svågadalens skola i februari 28. Hudiksvall Annica Eriksdotter rektor 6 (6)

Regelbunden tillsyn i Vasaskeppets skola

Regelbunden tillsyn i Vasaskeppets skola Regelbunden tillsyn i Ludvika kommun Vasaskeppets skola Dnr 43-2008:438 Regelbunden tillsyn i Vasaskeppets skola Förskoleklass Grundskola 1 3 Inledning Skolinspektionen har granskat verksamheten i Ludvika

Läs mer

Utbildningsinspektion i Tanneforsskolan förskoleklass, grundskola årskurs 1 6

Utbildningsinspektion i Tanneforsskolan förskoleklass, grundskola årskurs 1 6 Utbildningsinspektion i Linköpings kommun Tanneforsskolan Dnr 53-2005:1310 Utbildningsinspektion i Tanneforsskolan förskoleklass, grundskola årskurs 1 6 Innehåll Inledning...1 Underlag...1 Beskrivning

Läs mer

Hersby gymnasium. Skolan erbjuder

Hersby gymnasium. Skolan erbjuder Skolan erbjuder Vi satsar på en kvalificerad och framtidsinriktad utbildning inom två av de nationella programmen - Naturvetenskapsprogrammet och Samhällsvetenskapsprogrammet. Skolans lokaler är anpassade

Läs mer

Nacka gymnasium. Skolan erbjuder

Nacka gymnasium. Skolan erbjuder Nacka gymnasium Skolan erbjuder Nacka gymnasium har i många år varit den klart populäraste gymnasieskolan i hela Stockholms län. 900 elever hade någon av våra 26 utbildningar som sitt förstahandsval år

Läs mer

Regelbunden tillsyn i Hålabäcksskolan

Regelbunden tillsyn i Hålabäcksskolan Regelbunden tillsyn i Kungsbacka kommun Hålabäcksskolan Dnr 43-2009:399 Regelbunden tillsyn i Hålabäcksskolan Grundskola årskurserna 6 9 Inledning Skolinspektionen har granskat verksamheten i Kungsbacka

Läs mer

NT-gymnasiet, Järfälla

NT-gymnasiet, Järfälla Skolan erbjuder Järfälla NT-Gymnasium erbjuder undervisning i ljusa nyrenoverade lokaler med erfarna lärare i klassrummen. Hos oss går du i samma klass under tre år och det finns bra utrymmen att kunna

Läs mer

Viktor Rydberg Gymnasium, Djursholm. Skolan erbjuder

Viktor Rydberg Gymnasium, Djursholm. Skolan erbjuder Djursholm Skolan erbjuder Viktor Rydberg Gymnasium Djursholm erbjuder S-programmet med E-inriktning och N-programmet med N-inriktning. Skolans målsättning är att utifrån en helhetssyn och med individen

Läs mer

Utbildningsinspektion i Nygårdsskolan, grundskola F 3

Utbildningsinspektion i Nygårdsskolan, grundskola F 3 Utbildningsinspektion i Lilla Edets kommun Nygårdsskolan Dnr 53-2005:1523 Utbildningsinspektion i Nygårdsskolan, grundskola F 3 Innehåll Inledning...1 Underlag...1 Beskrivning av skolan...2 Sammanfattande

Läs mer

NT-gymnasiet, Järfälla. Skolan erbjuder

NT-gymnasiet, Järfälla. Skolan erbjuder NT-gymnasiet, Järfälla Skolan erbjuder Järfälla NT-Gymnasium erbjuder undervisning i ljusa nyrenoverade lokaler med erfarna lärare i klassrummen. Hos oss går du i samma klass under tre år och det finns

Läs mer

Skolan erbjuder. Vår ambition är också att ligga i framkant när det gäller IT-användning i undervisningen.

Skolan erbjuder. Vår ambition är också att ligga i framkant när det gäller IT-användning i undervisningen. Hersby gymnasium Skolan erbjuder Vi satsar på en kvalificerad och framtidsinriktad utbildning inom två av de nationella programmen - Naturvetenskapsprogrammet och Samhällsvetenskapsprogrammet. Skolans

Läs mer

Utbildningsinspektion i Rappestad/Västerlösa skolor förskoleklass och grundskola årskurs 1 6

Utbildningsinspektion i Rappestad/Västerlösa skolor förskoleklass och grundskola årskurs 1 6 Utbildningsinspektion i Linköpings kommun Rappestad/Västerlösa skolor Dnr 53-2005:1310 Utbildningsinspektion i Rappestad/Västerlösa skolor förskoleklass och grundskola årskurs 1 6 Innehåll Inledning...1

Läs mer

Bokslut 2015 Tabellbilaga

Bokslut 2015 Tabellbilaga Bokslut 215 Tabellbilaga Innehållsförteckning Kommunbladet, Skolverket... 3 Personal... 3 Gruppstorlek... 4 Barn och elevantal... 4 Resultat Förskola... 5 Föräldra- och barnenkät... 5 Självvärdering...

Läs mer

Åsenskolans redovisning av det systematiska kvalitetsarbetet läsåret 2012-13

Åsenskolans redovisning av det systematiska kvalitetsarbetet läsåret 2012-13 Barn och utbildning Sten-Åke Eriksson Rektor Åsenskolans redovisning av det systematiska kvalitetsarbetet läsåret 2012-13 Innehåll 1. Resultat och måluppfyllelse... 3 1.1 Kunskaper... 3 1.1.1 Måluppfyllelse...

Läs mer

Heurika, Fredrika Bremergymnasiet. Skolan erbjuder

Heurika, Fredrika Bremergymnasiet. Skolan erbjuder Bremergymnasiet Skolan erbjuder NV/NA Naturvetenskapsprogrammet Inriktningar: Naturvetenskap Naturvetenskap & Samhälle TE Teknikprogrammet Inriktningar: Design & Produktutveckling Informations- & Medieteknik

Läs mer

Utbildningsinspektion i Haganässkolan Förskoleklass, grundskola årskurs 1 5, särskola årskurs 1 6

Utbildningsinspektion i Haganässkolan Förskoleklass, grundskola årskurs 1 5, särskola årskurs 1 6 Utbildningsinspektion i Åstorps kommun Haganässkolan Dnr 53-2005:3062 Utbildningsinspektion i Haganässkolan Förskoleklass, grundskola årskurs 1 5, särskola årskurs 1 6 Innehåll Inledning...1 Underlag...1

Läs mer

Heurika, Fredrika Bremergymnasiet

Heurika, Fredrika Bremergymnasiet Bremergymnasiet Skolan erbjuder NV/NA Naturvetenskapsprogrammet Inriktningar: Naturvetenskap Naturvetenskap & Samhälle TE Teknikprogrammet Inriktningar: Design & Produktutveckling Informations- & Medieteknik

Läs mer

Regelbunden tillsyn i Tallidsskolan

Regelbunden tillsyn i Tallidsskolan Regelbunden tillsyn i Botkyrka kommun Tallidsskolan Dnr 43-SV2008:214 Regelbunden tillsyn i Tallidsskolan Förskoleklass, årskurs 1-6 Särskola årskurs 1-6 Inledning Skolinspektionen har granskat verksamheten

Läs mer

Nynäshamns gymnasium. Skolan erbjuder

Nynäshamns gymnasium. Skolan erbjuder Skolan erbjuder är en skola med ca 612 elever (statistik per -02-15). Våra elever anser, enligt skolans årliga undersökningar, att vi har en trygg studiemiljö och bra lärare som lyssnar på elevernas åsikter

Läs mer

Värmdö gymnasium. Skolan erbjuder

Värmdö gymnasium. Skolan erbjuder Värmdö gymnasium Skolan erbjuder VÄRMDÖ GYMNASIUM är en av Stockholms populäraste skolor. Skolan, som tillhör Värmdö kommun, ligger centralt vid Gullmarsplan. Värmdö gymnasium präglas av utveckling, öppenhet

Läs mer

Vallentuna gymnasium. Skolan erbjuder

Vallentuna gymnasium. Skolan erbjuder Skolan erbjuder är en lärorik och utvecklande arbetsplats där alla aktivt tar ansvar för att skapa trivsel. Professionella, engagerade lärare hjälper dig i ditt lärande och personliga utveckling. Vi har

Läs mer

Täby Enskilda Gymnasium. Skolan erbjuder

Täby Enskilda Gymnasium. Skolan erbjuder Skolan erbjuder är den äldsta fristående gymnasieskolan i Täby. Vi har funnits sedan 1999. Vi är en liten och intim skola där trivsel och trygghet sätts i främsta rummet. Vår skola präglas av en kreativ

Läs mer

Regelbunden tillsyn i Blåklintskolan i Mjölby kommun. Delbeslut. Rapport regelbunden tillsyn Dnr :1652

Regelbunden tillsyn i Blåklintskolan i Mjölby kommun. Delbeslut. Rapport regelbunden tillsyn Dnr :1652 Regelbunden tillsyn i Blåklintskolan i Mjölby kommun Delbeslut Rapport regelbunden tillsyn Dnr 43-2009:1652 Delbeslut Regelbunden tillsyn i Blåklintskolan Mjölby kommun Datum 2009-10-23 Dnr 43-2009:1652

Läs mer

Nacka kommun. Våga visas kvalitetsuppföljning med enkäter Internationella Engelska skolan - Elever åk 6. Pilen Marknadsundersökningar Mars 2016

Nacka kommun. Våga visas kvalitetsuppföljning med enkäter Internationella Engelska skolan - Elever åk 6. Pilen Marknadsundersökningar Mars 2016 Nacka kommun Internationella Engelska skolan - Elever åk 6 5 respondenter Våga visas kvalitetsuppföljning med enkäter 26 Pilen Marknadsundersökningar Mars 26 Våga Visa 26, sida Om undersökningen Bakgrund

Läs mer

Utbildningsinspektion i Gnarps skola, förskoleklass och grundskola årskurs 1 6

Utbildningsinspektion i Gnarps skola, förskoleklass och grundskola årskurs 1 6 Utbildningsinspektion i Nordanstigs kommun Gnarps skola Dnr 53-2005:786 Utbildningsinspektion i Gnarps skola, förskoleklass och grundskola årskurs 1 6 Innehåll Inledning...1 Underlag...1 Beskrivning av

Läs mer

Täby Enskilda Gymnasium

Täby Enskilda Gymnasium Gymnasium Skolan erbjuder Vi erbjuder: SAMHÄLLSVETENSKAPSPROGRAMMET tre inriktningar: -Samhällsvetenskap -Medier, information och kommunikation -Beteendevetenskap EKONOMIPROGRAMMET två inriktningar: -Juridik

Läs mer

Regelbunden tillsyn i Förslövs skola årskurs 7 9

Regelbunden tillsyn i Förslövs skola årskurs 7 9 Regelbunden tillsyn i Båstads kommun Förslövs skola årskurs 7 9 Dnr 53-2008:999 Regelbunden tillsyn i Förslövs skola årskurs 7 9 Grundskola årskurs 7 9 Inledning Skolinspektionen har granskat verksamheten

Läs mer

Danderyds gymnasium. Skolan erbjuder

Danderyds gymnasium. Skolan erbjuder Skolan erbjuder Välkommen till Öppet hus på Danderyds Gymnasium måndagen den 28/11 är skolan för dig som vill gå en teoretisk utbildning och kombinera det med studier inom ett särskilt intresseområde.

Läs mer

Regelbunden tillsyn i Herrgärdsskolan

Regelbunden tillsyn i Herrgärdsskolan Regelbunden tillsyn i Västerås kommun Herrgärdsskolan Dnr 43-2008:0138 Regelbunden tillsyn i Herrgärdsskolan Förskoleklass Grundskola årskurs 1-6 Inledning Skolinspektionen har granskat verksamheten i

Läs mer

Regelbunden tillsyn i Vasaskolan i Mjölby kommun. Delbeslut. Rapport regelbunden tillsyn Dnr :1652

Regelbunden tillsyn i Vasaskolan i Mjölby kommun. Delbeslut. Rapport regelbunden tillsyn Dnr :1652 Regelbunden tillsyn i Vasaskolan i Mjölby kommun Delbeslut Rapport regelbunden tillsyn Dnr 43-2009:1652 Delbeslut Regelbunden tillsyn i Vasaskolan Mjölby kommun Datum 2009-10-23 Dnr 43-2009:1652 Rektorn

Läs mer

Regelbunden tillsyn i Blattnicksele skola

Regelbunden tillsyn i Blattnicksele skola Regelbunden tillsyn i Sorsele kommun Blattnicksele skola Dnr 53-2008:1864 Regelbunden tillsyn i Blattnicksele skola Förskoleklass Årskurserna 1 6 Inledning har granskat verksamheten i Sorsele kommun och

Läs mer

Regelbunden tillsyn i Pilagårdsskolan

Regelbunden tillsyn i Pilagårdsskolan Regelbunden tillsyn i Klippans kommun Pilagårdsskolan Dnr 43-2008:441 Regelbunden tillsyn i Pilagårdsskolan Förskoleklass Grundskola, årskurserna 1 5 Inledning har granskat verksamheten i Klippans kommun

Läs mer

Beslut för förskoleklass och grundskola

Beslut för förskoleklass och grundskola Skolinspektionen Dnr 44-2016:5173 Föreningen Hemgårdar i Malmö Org.nr. 846000-9460 Beslut för förskoleklass och grundskola efter tillsyn i Malmö Montessoriskola belägen i Malmö kommun 2 (9) Dnr 44-2016:5173

Läs mer

Sollentuna kommun. Våga visas kvalitetsuppföljning med enkäter Stallets förskola_skola - Föräldrar Förskola

Sollentuna kommun. Våga visas kvalitetsuppföljning med enkäter Stallets förskola_skola - Föräldrar Förskola Sollentuna kommun - Föräldrar Förskola 72 respondenter Våga visas kvalitetsuppföljning med enkäter 216 Pilen Marknadsundersökningar Mars 216 [Företaget AB], [Undersökningsnamn], sida 2 Om undersökningen

Läs mer

Nacka kommun. Våga visas kvalitetsuppföljning med enkäter Ektorps skola - Elever åk 6. Pilen Marknadsundersökningar Mars 2016.

Nacka kommun. Våga visas kvalitetsuppföljning med enkäter Ektorps skola - Elever åk 6. Pilen Marknadsundersökningar Mars 2016. Nacka kommun Ektorps skola - Elever åk 6 24 respondenter Våga visas kvalitetsuppföljning med enkäter 216 Pilen Marknadsundersökningar Mars 216 Våga Visa 216, sida 1 Om undersökningen Bakgrund Tio kommuner

Läs mer

Sågbäcksgymnasiet. Skolan erbjuder

Sågbäcksgymnasiet. Skolan erbjuder Skolan erbjuder Hos får du en verklighetsnära utbildning. Du får kunskaper som efterfrågas i arbetslivet och dina möjligheter att få jobb är stora. Alla program hos oss innehåller antingen praktik eller

Läs mer

Regelbunden tillsyn i Förslövs skola F 6

Regelbunden tillsyn i Förslövs skola F 6 Regelbunden tillsyn i Båstads kommun Förslövs skola F 6 Dnr 53-2008:999 Regelbunden tillsyn i Förslövs skola F 6 Förskoleklass Grundskola årskurs 1 6 Inledning Skolinspektionen har granskat verksamheten

Läs mer

Fridegårdsgymnasiet. Skolan erbjuder

Fridegårdsgymnasiet. Skolan erbjuder Skolan erbjuder 6 Nationella program: Ekonomiprogrammet Fordonsprogrammet Handels- och administrationsprogrammet Naturvetenskapsprogrammet Samhällsvetenskapsprogrammet Teknikprogrammet Skolans målsättning

Läs mer

Beslut för grundskola

Beslut för grundskola Järfälla kommun Rektorn vid Högbyskolan Beslut för grundskola efter tillsyn av Högbyskolan i Järfälla kommun Skolinspektionen, Box 23069, 104 35 Stockholm, Besöksadress: Sveavägen 159 Telefon: 08-586 080

Läs mer

+ + Grundskola åk Var har du huvuddelen av din tjänstgöring? Grundskola åk 4-6. Ange ett alternativ. Grundskola åk 7-9

+ + Grundskola åk Var har du huvuddelen av din tjänstgöring? Grundskola åk 4-6. Ange ett alternativ. Grundskola åk 7-9 1 Var har du huvuddelen av din tjänstgöring? Ange ett alternativ. Grundskola åk 1-3 Grundskola åk 4-6 Grundskola åk 7-9 Gymnasieskola NV, SP, TE, ES, B Gymnasieskola Övriga program 2 Arbetar du på en kommunal

Läs mer

Solna Gymnasium. Skolan erbjuder

Solna Gymnasium. Skolan erbjuder Skolan erbjuder Vi tillhandahåller två yrkesförberedande program, el- och energiprogrammet med inriktningarna dator- och kommunikationsteknik och elteknik, samt barn och fritidsprogrammet med inriktning

Läs mer

Beslut för grundskola

Beslut för grundskola Järfälla kommun Rektorn vid Skälbyskolan Beslut för grundskola efter tillsyn av Skälbyskolan i Järfälla kommun Skolinspektionen, Box 23069, 104 35 Stockholm, Besöksadress: Sveavägen 159 Telefon: 08-586

Läs mer

Utbildningsinspektion i Larvs skola, grundskola F 6 och Tråvads skola, grundskola F 3

Utbildningsinspektion i Larvs skola, grundskola F 6 och Tråvads skola, grundskola F 3 Utbildningsinspektion i Larvs skola, grundskola F 6 och Tråvads skola, grundskola F 3 Innehåll Utbildningsinspektion i Vara kommun Larvs och Tråvads skolor Dnr 53-2005:1524 Inledning...1 Underlag...1 Beskrivning

Läs mer

Solna Gymnasium. Skolan erbjuder

Solna Gymnasium. Skolan erbjuder Solna Gymnasium Skolan erbjuder Vi tillhandahåller två yrkesförberedande program, el och energiprogrammet med inriktningarna dator och kommunikationsteknik och elteknik, samt barn och fritidsprogrammet

Läs mer

S:t Martins gymnasium. Skolan erbjuder

S:t Martins gymnasium. Skolan erbjuder Skolan erbjuder Fordons- och transportprogrammet med inriktning personbil, Hantverksprogrammet med inriktning Frisör, Hantverksprogrammet med inriktning Finsnickeri, Hantverksprogrammet med inriktning

Läs mer

Utbildningsinspektion i Bruksskolan, grundskola F 5

Utbildningsinspektion i Bruksskolan, grundskola F 5 Utbildningsinspektion i Munkedals kommun Bruksskolan Dnr 53-2005:1528 Utbildningsinspektion i Bruksskolan, grundskola F 5 Innehåll Inledning...1 Underlag...1 Beskrivning av skolan...2 Sammanfattande bedömning...2

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN Västra Husby FÖRSKOLEKLASS, SKOLA och FRITIDSHEM

VERKSAMHETSPLAN Västra Husby FÖRSKOLEKLASS, SKOLA och FRITIDSHEM 1 VERKSAMHETSPLAN 2018-2019 FÖRSKOLEKLASS, SKOLA och FRITIDSHEM 2 Innehållsförteckning Grundfakta om verksamheten 3 Sammanfattning av läsåret 2017/18 3 Prioriterade områden för kommande verksamhetsår 4

Läs mer

Sollentuna kommun. Våga visas kvalitetsuppföljning med enkäter Mikaelskolan - Föräldrar Förskoleklass. Pilen Marknadsundersökningar Mars 2016

Sollentuna kommun. Våga visas kvalitetsuppföljning med enkäter Mikaelskolan - Föräldrar Förskoleklass. Pilen Marknadsundersökningar Mars 2016 Sollentuna kommun - Föräldrar Förskoleklass 7 respondenter Våga visas kvalitetsuppföljning med enkäter 216 Pilen Marknadsundersökningar Mars 216 [Företaget AB], [Undersökningsnamn], sida 2 Om undersökningen

Läs mer

Rönninge gymnasium. Skolan erbjuder. Naturvetenskapligt program med inriktningarna Natur-natur och natur- samhällskunskap

Rönninge gymnasium. Skolan erbjuder. Naturvetenskapligt program med inriktningarna Natur-natur och natur- samhällskunskap Skolan erbjuder Naturvetenskapligt program med inriktningarna Natur-natur och natur- samhällskunskap Samhällsvetenskapligt program med inriktningarna Beteendevetenskap, Samhällskunskap samt Medier, information

Läs mer

Sollentuna kommun. Våga visas kvalitetsuppföljning med enkäter Futuraskolan Hertig Karl - Föräldrar Förskoleklass 6 respondenter

Sollentuna kommun. Våga visas kvalitetsuppföljning med enkäter Futuraskolan Hertig Karl - Föräldrar Förskoleklass 6 respondenter Sollentuna kommun - Föräldrar Förskoleklass 6 respondenter Våga visas kvalitetsuppföljning med enkäter 216 Pilen Marknadsundersökningar Mars 216 [Företaget AB], [Undersökningsnamn], sida 2 Om undersökningen

Läs mer

Sollentuna kommun. Våga visas kvalitetsuppföljning med enkäter Sollentuna International school - Föräldrar Förskoleklass 28 respondenter

Sollentuna kommun. Våga visas kvalitetsuppföljning med enkäter Sollentuna International school - Föräldrar Förskoleklass 28 respondenter Sollentuna kommun - Föräldrar Förskoleklass 28 respondenter Våga visas kvalitetsuppföljning med enkäter 216 Pilen Marknadsundersökningar Mars 216 [Företaget AB], [Undersökningsnamn], sida 2 Om undersökningen

Läs mer

Vallentuna gymnasium. Skolan erbjuder

Vallentuna gymnasium. Skolan erbjuder Skolan erbjuder är en lärorik och utvecklande arbetsplats där alla aktivt tar ansvar för att skapa trivsel. Professionella, engagerade lärare hjälper dig i ditt lärande och personliga utveckling. Vi har

Läs mer

Regelbunden tillsyn i Vindängens skola

Regelbunden tillsyn i Vindängens skola Regelbunden tillsyn i Falköpings kommun Enhet Vindängen Dnr 43-2008:416 Regelbunden tillsyn i Vindängens skola Förskoleklass Grundskola årskurserna 1 6 Inledning Skolinspektionen har granskat verksamheten

Läs mer

Utbildningsinspektion i Nytorpsskolan förskoleklass och grundskola årskurs 1 5

Utbildningsinspektion i Nytorpsskolan förskoleklass och grundskola årskurs 1 5 Utbildningsinspektion i Haninge kommun Nytorpsskolan Dnr 53-2005:789 Utbildningsinspektion i Nytorpsskolan förskoleklass och grundskola årskurs 1 5 Innehåll Inledning...1 Underlag...1 Beskrivning av skolan/rektorsområdet...2

Läs mer

Sollentuna kommun. Våga visas kvalitetsuppföljning med enkäter Helenelundsskolan - Föräldrar Förskoleklass

Sollentuna kommun. Våga visas kvalitetsuppföljning med enkäter Helenelundsskolan - Föräldrar Förskoleklass Sollentuna kommun - Föräldrar Förskoleklass 44 respondenter Våga visas kvalitetsuppföljning med enkäter 2016 Pilen Marknadsundersökningar Mars 2016 [Företaget AB], [Undersökningsnamn], sida 2 Om undersökningen

Läs mer

Dnr :567. Beslut. efter tillsyn av fristående förskoleklass, grundskola Frestaskolan i Upplands Väsby kommun

Dnr :567. Beslut. efter tillsyn av fristående förskoleklass, grundskola Frestaskolan i Upplands Väsby kommun Beslut efter tillsyn av fristående förskoleklass, grundskola Frestaskolan i Upplands Väsby kommun Beslut Tillsyn i Frestaskolan 1 (3) Magnetica Education AB. Box 5017 194 05 UPPLANDS VÄSBY Tillsyn i Frestaskolan

Läs mer

Nordmarks skola Tage Nordkvist Rektor. Nordmarks skola

Nordmarks skola Tage Nordkvist Rektor. Nordmarks skola Nordmarks skola Tage Nordkvist Rektor Nordmarks skola Redovisning av det systematiska kvalitetsarbetet för läsåret 2012 2013 1 1. Kunskapsuppdraget 1.1 Mål Alla elever skall, på de nationella proven i

Läs mer

Beslut för förskoleklass och grundskola

Beslut för förskoleklass och grundskola Dnr 43-2015:10013 Stockholms kommun för förskoleklass och grundskola efter tillsyn i Magelungsskolan belägen i Stockholms kommun 2 (8) Tillsyn i Magelungsskolan har genomfört tillsyn av Stockholms kommun

Läs mer

Beslut för förskoleklass och grundskola

Beslut för förskoleklass och grundskola Skolinspektionen Åstorps kommun Beslut för förskoleklass och grundskola efter tillsyn i Kvidinge skola belägen i Åstorps kommun Skolinspektionen, Postadress: Box 156, 221 00 Lund, Besöksadress: Gasverksgatan

Läs mer

Beslut för grundskola

Beslut för grundskola Beslut 2012-10-02 Dnr 43-2011:4845 Lidingö kommun Lidingo.stad@lidingo.se Rektorn vid Bodals skola agneta.wemnell@lidingo.se Beslut för grundskola efter tillsyn av Bodals skola i Lidingö kommun Skolinspektionen,

Läs mer

Skolbeslut för förskoleklass och grundskola

Skolbeslut för förskoleklass och grundskola Beslut Böle Skola Bölevägen 8 2010-05-17 Dnr 43-2009:4149 861 82 Timrå Skolbeslut för förskoleklass och grundskola efter tillsyn av Böle skola i Timrå kommun Skolbeslut Tillsyn i Vivsta skola Datum: 2010-05-12

Läs mer

Tullinge Gymnasium. Skolan erbjuder. På Tullinge gymnasium kan du välja mellan följande program, inriktningar och profiler:

Tullinge Gymnasium. Skolan erbjuder. På Tullinge gymnasium kan du välja mellan följande program, inriktningar och profiler: Skolan erbjuder På Tullinge gymnasium kan du välja mellan följande program, inriktningar och profiler: Naturvetenskapsprogrammet, inriktning naturvetenskap med tre profiler: - naturvetenskap - datavetenskap

Läs mer

Skola: Norråsaskolan Rektor: Erik Thor

Skola: Norråsaskolan Rektor: Erik Thor Skola: Norråsaskolan Rektor: Erik Thor Systematiskt kvalitetsarbete Det systematiska kvalitetsarbetet är reglerat i skollagen, 4 kap och regleras på nationell-, huvudmannaoch enhetsnivå. Huvudmannanivå

Läs mer

Beslut för grundskola

Beslut för grundskola Lidingö stad kommun lidingo.stad@lidingo.se Rektorerna vid Torsviks skola karin.brodenandersson@lidingo.se (F 3) stefan.anderman@lidingo.se (4 6) sara.dahl@lidingo.se (7 9) för grundskola efter tillsyn

Läs mer

Kvalitetsarbete för Jonsboskolan period 3 (jan-mars), läsåret 2013/2014.

Kvalitetsarbete för Jonsboskolan period 3 (jan-mars), läsåret 2013/2014. Kvalitetsarbete för Jonsboskolan period 3 (jan-mars), läsåret 2013/2014. 1 Systematiskt kvalitetsarbete Enligt Skollagen (SFS 2010:800) ska varje huvudman inom skolväsendet på huvudmannanivå systematiskt

Läs mer

Åva gymnasium. Skolan erbjuder

Åva gymnasium. Skolan erbjuder Skolan erbjuder är skolan där eleven står i centrum. Här får du möjlighet att växa och vara dig själv. Ett stegvis ökat ansvar gör studierna både roliga och intressanta. Här är skolan där möten mellan

Läs mer

Regelbunden tillsyn i Stenhamreskolan och Tallåsens skola

Regelbunden tillsyn i Stenhamreskolan och Tallåsens skola Regelbunden tillsyn i Ljusdals kommun och Dnr 43-2009:372 Regelbunden tillsyn i och Tallåsens skola Förskoleklass Grundskola 1-6 Inledning Skolinspektionen har granskat verksamheten i Ljusdals kommun och

Läs mer

Mikael Elias Teoretiska gymn. Stockholm

Mikael Elias Teoretiska gymn. Stockholm gymn. Stockholm Skolan erbjuder EK - EKONOMIPROGRAMMET, inriktning ekonomi och juridik (*) NA - NATURVETENSKAPLIGA PROGRAMMET, inriktning naturvetenskap och naturvetenskap och samhälle SA - SAMHÄLLSVETENSKAPLIGA

Läs mer

Nacka kommun. Våga visas kvalitetsuppföljning med enkäter Internationella Engelska skolan - Elever åk 8. Pilen Marknadsundersökningar Mars 2016

Nacka kommun. Våga visas kvalitetsuppföljning med enkäter Internationella Engelska skolan - Elever åk 8. Pilen Marknadsundersökningar Mars 2016 Nacka kommun Internationella Engelska skolan - Elever åk 8 128 respondenter Våga visas kvalitetsuppföljning med enkäter 216 Pilen Marknadsundersökningar Mars 216 Våga Visa 216, sida 1 Om undersökningen

Läs mer

Arbetsplan. Vår vision: Det goda livet i skolan - kunskap, trygghet och hälsa. Ållebergsskolan. Grundsärskola. Läsår 2010 / 2011.

Arbetsplan. Vår vision: Det goda livet i skolan - kunskap, trygghet och hälsa. Ållebergsskolan. Grundsärskola. Läsår 2010 / 2011. Arbetsplan Vår vision: Det goda livet i skolan - kunskap, trygghet och hälsa Ållebergsskolan Grundsärskola Läsår 2010 / 2011 Charlotta Robson Rektor Innehållsförteckning Del 1 Enhet Kyrkerörs vision Del

Läs mer

Kvalitetsarbete för grundskolan (Jonsboskolan) period 4 (april juni), läsåret 2013/2014.

Kvalitetsarbete för grundskolan (Jonsboskolan) period 4 (april juni), läsåret 2013/2014. Kvalitetsarbete för grundskolan (Jonsboskolan) period 4 (april juni), läsåret 2013/2014. 1 Systematiskt kvalitetsarbete Enligt Skollagen (SFS 2010:800) ska varje huvudman inom skolväsendet på huvudmannanivå

Läs mer

Barn- och utbildningsplan för Staffanstorps kommun

Barn- och utbildningsplan för Staffanstorps kommun FÖRFATTNING 7.7 Antagen av kommunfullmäktige 106/08 Reviderad av barn- och utbildningsnämnden 5/10 Barn- och utbildningsplan för Staffanstorps kommun Om barn- och utbildningsplanen Barn- och utbildningsplanen

Läs mer

Beslut för grundskola

Beslut för grundskola Beslut Skolinspektionen 2012-10-10 Ulricehamns kommun komrmon@ulricehaita-i.se Rektorn vid Gällstads skola, Marbäcks skola, Tvärreds skola och Vegby skola maria.persson@ulricehamn,se Beslut för grundskola

Läs mer

Sollentuna kommun Grundskoleföräldrar: åk F, 3 och 6. VågaVisa Kvalitetsuppföljning med enkäter svar, 77%

Sollentuna kommun Grundskoleföräldrar: åk F, 3 och 6. VågaVisa Kvalitetsuppföljning med enkäter svar, 77% Grundskoleföräldrar: åk F, och VågaVisa Kvalitetsuppföljning med enkäter svar, % Om undersökningen Bakgrund Tio kommuner i Stockholms län genomför årligen en enkätundersökning i förskola, pedagogisk omsorg

Läs mer

Åva gymnasium. Skolan erbjuder

Åva gymnasium. Skolan erbjuder Åva gymnasium Skolan erbjuder Åva gymnasium är skolan där eleven står i centrum. Här får du möjlighet att växa och vara dig själv. Ett stegvis ökat ansvar gör studierna både roliga och intressanta. Här

Läs mer

Kvalitetsredovisning och verksamhetsplan för Tällbergs skola

Kvalitetsredovisning och verksamhetsplan för Tällbergs skola Kvalitetsredovisning och verksamhetsplan för Tällbergs skola Kvalitetsredovisning 2013/2014 Varje huvudman inom skolväsendet ska på huvudmannanivå systematiskt och kontinuerligt planera, följa upp och

Läs mer

Sollentuna kommun Grundskoleföräldrar: åk F, 3 och 6. VågaVisa Kvalitetsuppföljning med enkäter svar, 71%

Sollentuna kommun Grundskoleföräldrar: åk F, 3 och 6. VågaVisa Kvalitetsuppföljning med enkäter svar, 71% Grundskoleföräldrar: åk F, och VågaVisa Kvalitetsuppföljning med enkäter svar, % Om undersökningen Bakgrund Tio kommuner i Stockholms län genomför årligen en enkätundersökning i förskola, pedagogisk omsorg

Läs mer

Sollentuna kommun. Våga visas kvalitetsuppföljning med enkäter Norra Strandskolan - Elever åk 3. Pilen Marknadsundersökningar Mars 2016

Sollentuna kommun. Våga visas kvalitetsuppföljning med enkäter Norra Strandskolan - Elever åk 3. Pilen Marknadsundersökningar Mars 2016 Sollentuna kommun - Elever åk 3 24 respondenter Våga visas kvalitetsuppföljning med enkäter 2016 Pilen Marknadsundersökningar Mars 2016 [Företaget AB], [Undersökningsnamn], sida 2 Om undersökningen Bakgrund

Läs mer

Beslut för förskoleklass och grundskola

Beslut för förskoleklass och grundskola Skolinspektionen Beslut Helsingborgs kommun Beslut för förskoleklass och grundskola efter prioriterad tillsyn i Bårslövs skola belägen i Helsingborgs kommun Skolinspektionen, Postadress: Box 156, 221 00

Läs mer

Österåkers kommun. Våga visas kvalitetsuppföljning med enkäter Korallens friskola - Elever åk 5. Pilen Marknadsundersökningar Mars 2016

Österåkers kommun. Våga visas kvalitetsuppföljning med enkäter Korallens friskola - Elever åk 5. Pilen Marknadsundersökningar Mars 2016 Österåkers kommun Korallens friskola - Elever åk 5 16 respondenter Våga visas kvalitetsuppföljning med enkäter 216 Pilen Marknadsundersökningar Mars 216 Våga Visa 216, sida 1 Om undersökningen Bakgrund

Läs mer

Beslut för förskoleklass och grundskola

Beslut för förskoleklass och grundskola Dnr 44-2015:9595 Vittraskolorna AB Org.nr. 556458-6716 Beslut för förskoleklass och grundskola efter tillsyn i Vittra Gerdsken belägen i Alingsås kommun 2 (7) Tillsyn i Vittra Gerdsken har genomfört tillsyn

Läs mer

Beslut för grundskola

Beslut för grundskola Beslut 2010-10-26 Dnr 43 2009:4144 Beslut för grundskola efter tillsyn av Norrbyskolan i Piteå kommun 2010-10-26 Skolbeslut Tillsyn i Norrbyskolan Datum: 2010-10-26 1 (3) Dnr 43 2009:4144 Rektor Göran

Läs mer

Kvalitetsarbete för grundskolan Smedby skola period 4 (april juni), läsåret

Kvalitetsarbete för grundskolan Smedby skola period 4 (april juni), läsåret Kvalitetsarbete för grundskolan Smedby skola period 4 (april juni), läsåret 2013-2014 1 Systematiskt kvalitetsarbete Enligt Skollagen (SFS 2010:800) ska varje huvudman inom skolväsendet på huvudmannanivå

Läs mer

r'n Beslut för förskoleklass och grundskola Skolinspektionen efter tillsyn i Brage- skola och språkförskola belägen i Sollentuna kommun Beslut

r'n Beslut för förskoleklass och grundskola Skolinspektionen efter tillsyn i Brage- skola och språkförskola belägen i Sollentuna kommun Beslut r'n Dnr 43-2016:4433 Sollentuna kommun för förskoleklass och grundskola efter tillsyn i Brage- skola och språkförskola belägen i Sollentuna kommun 2 (9) Tillsyn i Brage- skola och språkförskola har genomfört

Läs mer

Beslut för förskoleklass och grundskola

Beslut för förskoleklass och grundskola Dnr 43-2017:6169 Västerås kommun för förskoleklass och grundskola efter tillsyn i Rösegårdsskolan i Västerås kommun Skolinspektionen Box 23069, 104 35 Stockholm, Besöksadress: Sveavägen 159 2 (5) Skolinspektionens

Läs mer

Sollentuna kommun Elever åk 3, 6 och 8. VågaVisa Kvalitetsuppföljning med enkäter svar, 83%

Sollentuna kommun Elever åk 3, 6 och 8. VågaVisa Kvalitetsuppföljning med enkäter svar, 83% Elever åk, och VågaVisa Kvalitetsuppföljning med enkäter svar, % Om undersökningen Bakgrund Tio kommuner i Stockholms län genomför årligen en enkätundersökning i förskola, pedagogisk omsorg och grundskola.

Läs mer

Kvalitetsarbete för grundskolan Vasaskolan period 1 juli-sept 2013.

Kvalitetsarbete för grundskolan Vasaskolan period 1 juli-sept 2013. Kvalitetsarbete för grundskolan Vasaskolan period 1 juli-sept 2013. 1 Systematiskt kvalitetsarbete Enligt Skollagen (SFS 2010:800) ska varje huvudman inom skolväsendet på huvudmannanivå systematiskt och

Läs mer

Beslut för förskoleklass och grundskola

Beslut för förskoleklass och grundskola Beslut Finspångs kommun kommun@finspang.se Beslut för förskoleklass och grundskola efter riktad tillsyn i Hällestad skola i Finspångs kommun Skolinspektionen Box 330, 581 03 Linköping 2 (6) Skolinspektionens

Läs mer

Sollentuna kommun Elever åk 3, 6 och 8. VågaVisa Kvalitetsuppföljning med enkäter svar, 86%

Sollentuna kommun Elever åk 3, 6 och 8. VågaVisa Kvalitetsuppföljning med enkäter svar, 86% Elever åk, och VågaVisa Kvalitetsuppföljning med enkäter svar, % Om undersökningen Bakgrund Tio kommuner i Stockholms län genomför årligen en enkätundersökning i förskola, pedagogisk omsorg och grundskola.

Läs mer

Sollentuna kommun. Våga visas kvalitetsuppföljning med enkäter Vaxmoraskolan och förskolan - Föräldrar Förskola 55 respondenter

Sollentuna kommun. Våga visas kvalitetsuppföljning med enkäter Vaxmoraskolan och förskolan - Föräldrar Förskola 55 respondenter Sollentuna kommun Vaxmoraskolan och förskolan - Föräldrar Förskola 55 respondenter Våga visas kvalitetsuppföljning med enkäter 216 Pilen Marknadsundersökningar Mars 216 [Företaget AB], [Undersökningsnamn],

Läs mer

Redovisning av systematiskt kvalitetsarbete Kingelstad Byskola skola

Redovisning av systematiskt kvalitetsarbete Kingelstad Byskola skola 1 Redovisning av systematiskt kvalitetsarbete 2016 Kingelstad Byskola skola 2 1. Kortfattad beskrivning av verksamheten Kingelstad Byskola HB startade i december 2012 med förskola. Efter att ha fått tillstånd

Läs mer

Kvalitetsarbete i fritidshem

Kvalitetsarbete i fritidshem Kvalitetsarbete i fritidshem Gäller för verksamhetsåret: 2015-2016 Enhet: Grevåkerskolans fritidshem Fritidshem Grevåkerskolans fritids- Baronen och Greven Ort Hammerdal Ansvarig rektor Birgitta K Lindberg

Läs mer

Sollentuna kommun. Våga visas kvalitetsuppföljning med enkäter Rälsen Förskola_Skola Viby - Föräldrar Förskola 39 respondenter

Sollentuna kommun. Våga visas kvalitetsuppföljning med enkäter Rälsen Förskola_Skola Viby - Föräldrar Förskola 39 respondenter Sollentuna kommun Rälsen Förskola_Skola Viby - Föräldrar Förskola 39 respondenter Våga visas kvalitetsuppföljning med enkäter 216 Pilen Marknadsundersökningar Mars 216 [Företaget AB], [Undersökningsnamn],

Läs mer

Sollentuna kommun. Våga visas kvalitetsuppföljning med enkäter Rälsen Förskola_Skola Norrviken - Föräldrar Förskola 39 respondenter

Sollentuna kommun. Våga visas kvalitetsuppföljning med enkäter Rälsen Förskola_Skola Norrviken - Föräldrar Förskola 39 respondenter Sollentuna kommun Rälsen Förskola_Skola Norrviken - Föräldrar Förskola 39 respondenter Våga visas kvalitetsuppföljning med enkäter 216 Pilen Marknadsundersökningar Mars 216 [Företaget AB], [Undersökningsnamn],

Läs mer

Utbildningsinspektion i Ingaredsskolan, grundskola F 6

Utbildningsinspektion i Ingaredsskolan, grundskola F 6 Utbildningsinspektion i Alingsås kommun Ingaredsskolan Dnr 53-2005:1533 Utbildningsinspektion i Ingaredsskolan, grundskola F 6 Innehåll Inledning...1 Underlag...1 Beskrivning av skolan...2 Sammanfattande

Läs mer

Sollentuna kommun Grundskoleföräldrar: åk F, 3 och 6. VågaVisa Kvalitetsuppföljning med enkäter svar, 70%

Sollentuna kommun Grundskoleföräldrar: åk F, 3 och 6. VågaVisa Kvalitetsuppföljning med enkäter svar, 70% Grundskoleföräldrar: åk F, och VågaVisa Kvalitetsuppföljning med enkäter 1 svar, % 1 Om undersökningen Bakgrund Tio kommuner i Stockholms län genomför årligen en enkätundersökning i förskola, pedagogisk

Läs mer

Dnr :563. Beslut. efter tillsyn av den fristående grundskolan Vikskolan i Upplands Väsby kommun

Dnr :563. Beslut. efter tillsyn av den fristående grundskolan Vikskolan i Upplands Väsby kommun Beslut efter tillsyn av den fristående grundskolan Vikskolan i Upplands Väsby kommun Beslut Tillsyn i Vikskolan 1 (3) Magnetica Education AB Box 5017 194 05 Upplands Väsby Tillsyn i Vikskolan Fristående

Läs mer

Dokumentation av systematiskt kvalitetsarbete Förskoleklass / Grundskolan / Grundsärskolan. Åsaka skola F

Dokumentation av systematiskt kvalitetsarbete Förskoleklass / Grundskolan / Grundsärskolan. Åsaka skola F Dokumentation av systematiskt kvalitetsarbete Förskoleklass / Grundskolan / Grundsärskolan Åsaka skola F-6 2015 Innehållsförteckning KVALITÉTSARBETE... 3 Redovisning av aktuella kunskapsresultat... 4 REDOVISNING

Läs mer

Ekerö kommun Individuella gymnasiet - Elever Gymnasium år 2. VågaVisa Kvalitetsuppföljning med enkäter svar, 86%

Ekerö kommun Individuella gymnasiet - Elever Gymnasium år 2. VågaVisa Kvalitetsuppföljning med enkäter svar, 86% Ekerö kommun - Elever Gymnasium år 2 VågaVisa Kvalitetsuppföljning med enkäter 7 svar, % Om undersökningen Bakgrund Tio kommuner i Stockholms län genomför årligen en enkätundersökning i förskola, pedagogisk

Läs mer

Utbildningsinspektion i Näsbyskolan, förskoleklass och grundskola 1 6

Utbildningsinspektion i Näsbyskolan, förskoleklass och grundskola 1 6 Utbildningsinspektion i Näsbyskolan, förskoleklass och grundskola 1 6 Utbildningsinspektion i Kalix Näsbyskolan Dnr 53-2005:1544 Innehåll Innehåll...1 Inledning...1 Underlag...1 Beskrivning av skolan/rektorsområdet...2

Läs mer