Fysioterapeutprogrammet NOLLE-P VT17

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Fysioterapeutprogrammet NOLLE-P VT17"

Transkript

1 VÄLKOMMEN TILL LINKÖPINGS UNIVERSITET Fysioterapeutprogrammet NOLLE-P VT17

2 Hej Nollan! Först och främst vill vi gratulera dig till att du fått en plats på den bästa utbildningen fysioterapeutprogrammet i Linköping! Av egen erfarenhet vet vi att den första tiden på en ny skola och i en ny stad kan vara förvirrande. Det är därför faddergeneralerna tillsammans med övriga faddrar kommer att finnas här för dig lite extra mycket de första två veckorna då Nolle-P anordnas. Det är till för att du ska få all hjälp du behöver samt för att få dig att känna dig som hemma redan från början! Nolle-P håller på i två veckor och styrs upp av oss faddrar och vi lovar att vi har planerat två veckor fullproppade med roliga aktiviteter för att du ska få en så trevlig start som möjligt! Under de här veckorna får du möjligheten att lära känna oss, dina nya klasskamrater och din nya stad. Vi som kommer att vara dina faddrar går termin 3 på fysioterapeutprogrammet, vilket betyder att vi för precis ett år sedan var i samma sits som du. Vi vet alltså hur nervöst det är inför terminsstarten och därför kommer vi att göra allt vi kan för att det ska bli så bra som möjligt för dig! Längre fram i häftet hittar du allas våra telefonnummer och mailadresser. Dessa kan du använda ifall du har några frågor eller funderingar innan, under eller efter Nolle-P. Vi hoppas att vi ses utanför Domkyrkan den 22 januari! Hälsningar, Dina generaler och faddrar.

3 CONSENSUS Medicinska fakultetens studentkår Concensus är Medicinska Fakultetens studentkår. Deras arbete är att se till att du som student vid med.fak. har något att säga till om! Det är inte obligatoriskt att bli medlem i kåren/betala medlemsavgift, men vi rekommenderar det eftersom ditt bidrag genom kåravgiften innebär ett större studentinflytande på LiU! Kåravgiften och sektionsavgiften är samma avgift. Detta innebär således att du genom att bli kårmedlem också blir sektionsmedlem i fysioterapeutsektionen, och vice versa! Detta är toppen, eftersom det krävs sektionsmedlemskap om du t.ex. vill delta i exempelvis vår sektions roliga idrottstorsdagar, sittningar och aktivitetsdagar! Om du vill ha mer information om vad kåren gör, så kan du klicka in på den här länken:

4 Välkommen till Fysioterapeutprogrammet! Fysioterapeutsektionen Först och främst vill vi i styrelsen genom det här säga grattis och hälsa dig hjärtligt välkommen till Fysioterapeutprogrammet, vi hoppas att du ska trivas och få en fantastisk tid här! Jag som skriver detta heter Nils och är ordförande för Fysioterapeutsektionens styrelse under läsåret 16/17. Fysioterapeutsektionens styrelse består av 26 personer och finns bland annat till för att upprätthålla en god kontakt mellan programmets studenter, studentkåren och universitetsledningen. Vi arbetar för en god arbetsmiljö, hög utbildningskvalité och för att din tid här ska bli så bra som möjligt. Är det någonting du har problem med gällande utbildningen eller om det dyker upp några frågor är du välkommen att vända dig till oss så gör vi vårt absolut bästa för att hjälpa till. Vi anordnar dessutom varje vecka studiesociala aktiviteter att deltaga i på fritiden. Den första tiden av utbildningen kommer att kantas av information, men framför allt av den roliga period som kallas Nolle-P och som är alla nya studenters mottagning. Den pågår under två veckor, och tillsammans med era faddrar kommer ni att få göra en mängd spännande och roliga saker som ger er chansen att lära känna er klass och de andra nya studenterna på universitetet bättre. Vi i Fysioterapeutsektionen hjälper också till under Nolle-P, och du kommer få träffa oss både den första och andra veckan. Under våren kommer du bli erbjuden att bli medlem i Fysioterapeutsektionen. Det här är en möjlighet som vi hoppas att du kommer ta, för när du blir medlem i sektionen blir du automatiskt medlem i vår studentkår Consensus, vilka företräder alla medicin- och vårdutbildningar på Linköpings universitet. Genom att bli medlem får du en hel del förmåner, till exempel billigare fika, billigare biljetter till fester och du får vara med på arrangemang som vi i sektionen och festeriet Reflex anordnar. Exempel på det här är idrottstorsdag, aktivitetsdagar och minst en sittning per termin. Vet du inte vad en sittning är så kommer du att få uppleva det under Nolle-P och förhoppningsvis få mersmak. Du kommer att få mer information om vårt arbete när vi ses, men just nu behöver du endast koncentrera dig på Nolle-P och att lära känna dina nya klasskamrater. Vi hoppas och tror att du kommer att trivas jättebra på utbildningen. Är du driven och vill hjälpa till? Alla vi som arbetar i sektionsstyrelsen gör det ideellt, och vi vill gärna ha din hjälp! På återseende! Med Vänliga Hälsningar Styrelsen för Fysioterapeutprogrammet genom ordförande Nils Lund.

5 Reflex fysioterapeutprogrammets festeri Välkommen N0llan! Ett stort grattis till din plats på fysioterapeutprogrammet! Det är vi som är Reflex 16/17 och vi är fysioterapeuternas festeri här på Linköpings Universitet. Att vara ett festeri innebär att vi som grupp är fysioterapeutprogrammets ansikte utåt. Vi arrangerar bland annat sittningar, aktivitetsdagar, sjukhusfesten och vi tycker också om att sjunga och uppträda. Vi kommer att ses många gånger under Nolle-p där vi bland annat kommer lära dig hur en sittning går till. Jag önskar dig en trevlig fortsättning och att du kommer till Linköping riktigt taggad, för du har en fantastisk tid framför dig. Vi ses under Nolle-p! Jonas Andersson Caput Major, Reflex 16/17 fysioterapeuternas festeri.

6

7 Ordlista Ord som kan vara bra att känna till inför din tid som student på LiU! FT: Förkortningen av fysioterapeutprogrammet. Nolle-P: Står för nolleperioden. Omfattar dina två första veckor på din utbildning som är till för att du ska känna dig välkommen till utbildningen, din klass och din nya stad. Ej att blanda ihop med Tenta-P: Som står för tentaperiod. Nollan: Detta är ni nyblivna fysioterapeutstudenter fram tills efter Nolle-P då du övergår till att bli Ettan. Faddrar: Det är vi T3or (termin 3-or) som anordnar Nolle-P och som finns där för er under den första tiden av er utbildning (och även efter) om ni undrar något eller bara vill umgås! Generaler: De tre faddrar som har en extra viktig roll i anordnandet av Nolle-P eftersom det är dem som planerat hela spektaklet! Örat: Det är namnet på medicinska fakultetens eget café där de godaste chokladbollarna och billigaste kaffet finns. Cellskapet: Är namnet på caféet som ligger i den stora glasentrén på campus us där du kan köpa kaffe, fika, lunch och annat smått och gott som kan behövas när pluggandet går segt! Blåklinten: En lunchresturang som bjuder på buffé, vilket kan vara ett bra alternativ när du glömt matlådan! Finns på campus us, ingång 13. Linds café: Ligger i norra entrén på campus us och här kan du köpa både lunch och fika! KK: Det står för Kårhuset Kollektivet. KK ligger centralt och här kan du plugga och fika på vardagarna och festa på kvällarna. HG: Ryds Herrgård. Ett annat uteställe som ligger i Ryds centrum där vi exempelvis kommer ha en sittning under Nolle-P. Flamman: Här finns både studentkorridorer och ett uteställe. Ni kommer troligtvis få bekanta er lite med detta ställe någon dag under Nolle-P. Kårallen: Ett hus på campus Valla där många av de stora festerna äger rum. Kravall: Står för krav på overall. Det är stora (och roliga) fester som nästan alltid äger rum på kårallen och då det är klädseln ovve som gäller. Campus Valla: Det stora campuset på LiU som ligger i Valla. Här är vi inte under utbildningen, men du kommer bekanta dig lite med det ändå eftersom Kårallen ligger här! Campus US: Vårt och övriga medicinska- och vårdutbildningars campus som hänger ihop med universitetssjukhuset.

8 Campus Norrköping: Ett campus som ligger i grannstaden Norrköping där några av LiU:s program håller till. Festeri: Ett härligt utskott som nästan alla program har. Det består av ett gäng glada studenter som sjunger mycket och styr upp en hel del fester, sittningar och andra aktiviteter. Reflex: Namnet på fysioterapeutprogrammets festeri! Gyckel: Ett underhållande framträdande som (oftast) framförs av festerier. Ovve: En förkortning av overall. D.v.s. den studentoverall som du kommer se pryda dina faddrar under Nolle-P, samt som du själv kommer bära på en hel del studentaktiviteter och fester under din studietid. Märken: Finns att köpa i samband med biljett till kravall. Dessa sys sedan fast på din Ovve. Om ditt tålamod inte räcker till kan du dock följa många av dina faddrars exempel och limma fast dem i stället. FT-familjen: Din nya familj i Linköping som omfattar alla härliga studenter på fysioterapeutprogrammet. Nolleolympiad: En tävling under Nolle-P mellan medfak-programmens Nollan där fysioterapeut-nollan ALLTID har vunnit. Kulvert: underjordiska genvägar mellan husen på med.fak. Dessa är bra att känna till när det är kallt och regnigt och utomhusvägen inte känns så lockande. Det gäller dock att passa sig så att man inte går vilse. MB: Medicinska biblioteket. Kan ibland kallas HUB av äldrekursare eftersom det tidigare hette Hälsouniversitets bibliotek. Här finns i stort sett alla böcker du behöver under din utbildning och en mängd bra studieplatser där du kan sitta och plugga. Sjukhusfesten: En fest som äger rum på KK som på vårterminen anordnas av våra fina festerister i Reflex. Ovveinvigning: En dag då ettan tillsammans med faddrar inviger era nya ovvar. Nolleskylt: En skylt Nollan tillverkar själv och som ska bäras under hela nolle-p tillsammans med Nollebandet: som du får av faddrarna i början av nolle

9 Packlista/ bra att ha-grejer 1. CYKEL: Är studentens bästa vän. Den hjälper dig att ta dig mellan hem och skola, samt till diverse andra roliga aktiviteter! 2. CYKELHJÄLM: är bra att ha till cykeln, för vi vill inte se några skador på våra nya FT- Nollan! 3. CYKELLYSEN: Hör också cykeln till och är ett måste för att synas i vintermörkret! 4. MOBIL: är viktigt om du vill ringa hem till mamma eller pappa. Den är också bra om du går vilse i Linköping och behöver ringa en fadder! 5. MATLÅDA: är studentens näst bästa vän (efter cykeln förstås). Tänk så mycket pengar du kan spara genom att ta med dig gårdagens matrester till skolan! Om du dock ätit upp all mat dagen innan så finns det alltid mat att köpa på Cellskapet eller Blåklinten restauranger som finns på campus US! 6. KLÄDER: Efter väder! Packa ner vantar, mössa, dunjackan, regnjackan, termobyxorna och finkläderna! Allt kan komma till användning under Nolle-P. 7. CASH: is king! Eftersom aktiviterarna under Nolle-P kan komma att betalas kontant är det bra att ha med sig lite kontakter under dessa dagar. Regler under Nolle-P 1. Nolleskylten ska ALLTID hänga runt Nollans hals. (Denna tillverkar Nollan själv innan Nolle-P börjar. Instruktioner finns på nästa sida). 2. Nollan ska ALLTID bära sitt blåa nolleband på huvudet. (Detta får du första dagen på Nolle-P) 3. Färgkombinationen vitt och blått är STRÄNGT FÖRBJUDET under Nolle-P. 4. Om Nollan fjäskar för faddrarna SKALL hen förvänta sig belöning. 5. Nollan MÅSTE vinna i Nolleomympiaden. 6. Nollan får ABSOLUT INTE dansa till Michael Jackssons låt Billie Jean. 7. Nollan MÅSTE lära sig FT-dansen. 8. Nollan SKALL vara snäll mot ninja.

10 Tillverkningsinstruktioner: Nolleskylten 1. Leta fram en bit tjock, vit kartong samt en sax. 2. Klipp skylten en cirkel på 30 cm i diameter ur din kartongbit. 3. Gör en 1 cm bred marinblå ram runt skylten. 4. Skriv FT-nollan och DITT namn under. 5. Gör två hål högst upp i skylten och trä igenom ett snöre. Tänk på att det måste vara tillräckligt långt för att kunna hänga runt din hals även med halsduk och jacka på! 6. FÄRDIGT! Ta med skylten första dagen på Nolle-P. Ps. Tänk på att göra din skylt i bra kvalitet eftersom det kommer att finnas en och annan hungrig gammelfadder på plats under Nolle-P

11 Schema för Nolle-P Söndag 22/1: Vi träffas utanför Domkyrkans entré klockan 17:00. Måndag 23/1: Tisdag 24/1: Onsdag 25/1: Torsdag 26/1: Fredag 27/1: Lördag 28/1: Söndag 29/1: Måndag 30/1: Tisdag 31/1: Onsdag 1/2: Torsdag 2/2: Fredag 3/2: Lördag 4/2: Söndag 5/2: Sektionsfrukost och stadsvandring. Nolleolympiadträning och Reflex lär Nollan hur en sittning går till. Nollefesten på Trappan i Norrköping. Kulvertorientering på med.fak. Fulsittning på HG med eftersläpp på KK. Nolleolympiaden på och T2-kväll. Vilodag. Lekar på Clinicum. Sektionskväll på Clinicum. Burgare på KK. Idrottstorsdag och gammelfadderkväll. Generalernas dag. Finsittning på KK. Avslutning. Ultramys på Clinicum med bildspel från Nolle-P. Ett mer specifikt tidsschema får du av dina generaler och faddrar under Nolle-P.

12 Det här är dina faddrar från T3: Generalerna Namn: Oskar Johnsson (El generalo bajo) Ålder: 20 Från: Linköping Bor: Ryd Favoritmuskel: M. latissimus dorsi Tips till Nollan: Se till att vara med på så mycket som möjligt. Det blir kul!! Tel.nr: Mail: Namn: Isabel Borrás (La generala) Ålder: 20 Från: Karlshamn Bor: Johannelund Favoritmuskel: M. tibialis anterior. Själv har jag en förjäkla snygg tibialis anterior ;) Tips till Nollan: Köp inte lasagnen i växthuset eller cellskapet. Tel.nr: Mail: isabo037@student.liu.se Namn: Martin Andersson (El generalo alto) Ålder: 21 Från: Växjö Bor: Centralt i Linköping Favoritmuskel: M. masseter Tips till Nollan: Café Örat is love, Café Örat is life. Tel.nr: Mail: maran595@student.liu.se

13 Faddrar i grupp grön Namn: Alva Grefbäck Ålder: 21 Från: Vadstena Bor: Vasastan Favoritmuskel: M. brachioradialis Tips till Nollan: Låt inte studierna gå ut över din utbildning Quote farfar. Tel.nr: Mail: alvgr696@student.liu.se Namn: Emma Söderlund Ålder: 21 Från: Borås Bor: Ryd Favoritmuskel: M. vastus lateralis Tips till Nollan: Bli kårmedlem! (Mest för att kaffet och chokladbollarna på örat blir billigare då! Tel.nr: Namn: Malin Andersson Ålder: 23 Från: Helsingborg Bor: Ryd Favoritmuskel: M. masseter Tips till Nollan: Gå på sittningarna!!! Tel.nr: Mail: malan785@student.liu.se Namn: Gustaf Snygg Ålder: 22 Från: Götlaborg Bor: Stan Favoritmuskel: M. biceps brachii Tips till Nollan: En cykel löser nästan alla problem! Tel.nr: Mail: gussn218@student.liu.se

14 Faddrar i grupp blå Namn: Erik Lilja Ålder: 24 Från: Båstad Bor: Valla Favoritmuskel: M. plantaris Tips till Nollan: Att leva under devisen ALLA ska med :D Tel.nr: Mail: erili867@student.liu.se Namn: Ida Elm Ålder: 21 Från: Tingsrys Bor: Linköping Favoritmuskel: m. biceps brachii Tips till Nollan: En cykel, och kontanter till kaffet på Örat är bra att ha. Tel.nr: Mail: idael861@student.liu.se Namn: Linda Gustafsson Ålder: 24 Från: Tranås Bor: Tranås Favoritmuskel: M. piriformis Tips till Nollan: Örats chokladbollar!! Tel.nr: Mail: lingu312@student.liu.se

15 Faddrar i grupp röd Namn: Victor Larsson Ålder: 29 Från: Örebro Bor: Johannelund Favoritmuskel: M. Trapezius Tips till Nollan: Det löser sig! Tel.nr: Mail: vikla435@student.liu.se Namn: Lisa Hedbäck Ålder: 20 Från: Kalmar Bor: Johannelund Favoritmuskel: M. Brachioradialis (If you know what i mean ;)) Tips till Nollan: Införskaffa dig en cykel snarast! Tel.nr: Mail: lishe413@student.liu.se Namn: Matilda Fält Ålder: 23 Från: Skruv (en liten håla i Småland) Bor: Vasastan Favoritmuskel: m. gluteus maximus Tips till Nollan: Fixa en cykel som kan ta dig överallt! Tel.nr: Mail: matfa275@student.liu.se

16 Faddrar i grupp gul Namn: Elin Måsson Ålder: 22 Från: Östersund Bor: Johannelund Favoritmuskel: M. sternocleidomastoideus Tips till Nollan: Veckans höjdpunkt är idrottstorsdag! Tel.nr: Mail: elima611@student.liu.se Namn: Nina Johansson Ålder: 23 Från: Landskrona Bor: Linköping Favoritmuskel: M. rectus abdominis Tips till Nollan: Bli kårmedlem! Då kan du vara med på alla roliga sittningar, äta fattigfrukost och annat skoj som hör studentlivet till. Tel.nr: Mail: ninjo709@student.liu.se Namn: John Bardesten Ålder: 22 Från: Karlshamn Bor: Linköping Favoritmuskel: m. deltoideus Tips till Nollan: Skaffa en cykel så snart ni kan. Tel.nr: Mail: johha114@student.liu.se

17 Faddrar i grupp rosa Namn: Linnea Andersson Ålder: 20 Från: Borås Bor: T1 Favoritmuskel: m. deltoideus Tips till Nollan: Ta vara på nolle-p och njut av studentlivet! Tel.nr: Mail: linan285@student.liu.se Namn: Josefin Eriksson Ålder: 23 Från: Grebo en liten håla mitt på Östgötaslätten Bor: Linköping Favoritmuskel: M. gluteus medius Tips till Nollan: Glöm inte att anmäla dig till tentorna Tel.nr: Mail: joser322@student.liu.se Namn: Ylva Myrman Ålder: 22 Från: Söderköping Bor: Norrköping Favoritmuskel: M. gluteus maximus Tips till Nollan: När man väl är kårmedlem som man bör vara, missa då inte fattigfrukosten! Tel.nr: Mail: ylvmy776@student.liu.se

18 Vi hoppas att vi ses utanför domkyrkan den 22 januari! Hälsningar, Dina generaler och faddrar

Välkommen till Linköpings Universitet!

Välkommen till Linköpings Universitet! Välkommen till Linköpings Universitet! Fysioterapeutprogrammet Nolle-P VT-16 Hej Nollan! Stort grattis till din plats på den bästa utbildningen, Fysioterapeutprogrammet i Linköping! Den första tiden på

Läs mer

VT18 Linköpings Universitet

VT18 Linköpings Universitet VT18 Linköpings Universitet Grattis till din plats på programmet! Vad kul att just du ska bli en del av FT-familjen! Vi generaler och faddrar är väldigt nyfikna på att få träffa dig och dina nya klasskamrater.

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL NOLLE-P HT2017 Fysioterapeutprogrammet Linköpings universitet

VÄLKOMMEN TILL NOLLE-P HT2017 Fysioterapeutprogrammet Linköpings universitet VÄLKOMMEN TILL NOLLE-P HT2017 Fysioterapeutprogrammet Linköpings universitet Grattis nollan! Vad kul att just du nu skall bli en del av FT-Familjen! Eftersom vi av egen erfarenhet vet hur förvirrande

Läs mer

NOLLEBOKEN VT 2017 SJUKSKÖTERSKEPROGRAMMET LINKÖPINGS UNIVERSITET NORRKÖPING

NOLLEBOKEN VT 2017 SJUKSKÖTERSKEPROGRAMMET LINKÖPINGS UNIVERSITET NORRKÖPING NOLLEBOKEN VT 2017 SJUKSKÖTERSKEPROGRAMMET LINKÖPINGS UNIVERSITET NORRKÖPING Hej Nollan! Först och främst, grattis till platsen på sjuksköterskeprogrammet på Linköpings Universitet i Norrköping! Vi som

Läs mer

Studentkåren. i Östersund!

Studentkåren. i Östersund! Välkommen till studentlivet i Östersund! Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se Besöksadress: Studentkåren i Östersund Studentplan 7 Mittuniversitetet 831

Läs mer

Välkommen till Nolle-P 2015!

Välkommen till Nolle-P 2015! Välkommen till Nolle-P 2015! Fysioterapeutprogrammet på Linköpings Universitet Foto: Sanne Nielsen Grattis Nollan (!), till din plats på Fysioterapeutprogrammet i Linköping. Den första tiden kan vara väldigt

Läs mer

Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se

Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se Välkommen till STUDENTLIVET i Östersund Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 Medlemskap ger dig ett rikare studentliv! Billigare Studentliv! Studentkåren har avtal om Kårrabatt

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL NOLLE-P

VÄLKOMMEN TILL NOLLE-P VÄLKOMMEN TILL NOLLE-P HT2018 Fysioterapeutprogrammet Linköpings universitet Grattis nollan! Vad kul att just du nu skall bli en del av FT- Familjen! Eftersom vi av egen erfarenhet vet hur förvirrande

Läs mer

Nollning för nya studenter inom Samhällsinstitutionen på Linnéuniversitetet i Växjö!

Nollning för nya studenter inom Samhällsinstitutionen på Linnéuniversitetet i Växjö! Nollning för nya studenter inom Samhällsinstitutionen på Linnéuniversitetet i Växjö! SAMVETE utbildningsförening i Växjö bjuder in dig som kommit in på Europastudier, Internationella samhällsprogrammet,

Läs mer

Nolleboken 2015 Samhälls och - Kulturanalys

Nolleboken 2015 Samhälls och - Kulturanalys Nolleboken 2015 Samhälls och - Kulturanalys Hej bästa Nollan! Vi heter SKAndal och är Samhälls- och kulturanalysprogrammets alldeles egna festeri som under ditt första år här kommer anordna fester och

Läs mer

KoMPaSS N0lleblad 2019

KoMPaSS N0lleblad 2019 KoMPaSS N0lleblad 2019 Sedan urminnes tider har dessa vikingar vandrat på campus Valla. N0llan, KoMPaSS tycker att du har gjort ett klokt beslut i valet av både universitet och sektion. Nu kallar dessa

Läs mer

KarlEkons syfte är att vara den naturliga mötesplatsen för studenten mellan akademin, näringslivet och det studiesociala.

KarlEkons syfte är att vara den naturliga mötesplatsen för studenten mellan akademin, näringslivet och det studiesociala. Välkommen till Karlstads universitet och studentföreningen KarlEkon! Mitt namn är Julia Zakrisson och jag är ordförande för KarlEkon, ekonomistudenters förening. Jag vill här med hälsa dig varmt välkommen

Läs mer

NOLLEBOKEN HT 2017 SJUKSKÖTERSKEPROGRAMMET LINKÖPINGS UNIVERSITET NORRKÖPING

NOLLEBOKEN HT 2017 SJUKSKÖTERSKEPROGRAMMET LINKÖPINGS UNIVERSITET NORRKÖPING NOLLEBOKEN HT 2017 SJUKSKÖTERSKEPROGRAMMET LINKÖPINGS UNIVERSITET NORRKÖPING Hej Nollan! Först och främst, grattis till platsen på sjuksköterskeprogrammet på Linköpings Universitet i Norrköping! Vi som

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2019/2020

VERKSAMHETSPLAN 2019/2020 VERKSAMHETSPLAN 2019/2020 Consensus Kontakt Besöks-/postadress Medicinska fakultetens studentkår Org. 822003-1564 styrelsen@consensus.liu.se www.consensus.liu.se Kårhuset Örat, US, ingång 73 581 85 Linköping

Läs mer

Kalmar ESS Introduktionsinformation vårterminen 2011

Kalmar ESS Introduktionsinformation vårterminen 2011 Kalmar ESS Introduktionsinformation vårterminen 2011 Hej blivande Turismekonom! Nu börjar det närma sig en av de roligaste tiderna i ditt liv, nämligen din studenttid! Som en inledning på dina kommande

Läs mer

Hej! Novischförmännen

Hej! Novischförmännen Hej! Välkommen till Lunds universitet och varmt välkommen till den bästa nationen i Lund, Hallands Nation. Hallands Nation är en av tretton nationer som är med och bidrar till Lunds fantastiska studentliv.

Läs mer

Välkomstbrev VT15. - Din guide till en bra skolstart på det Beteendevetenskapliga programmet. Faddergeneraler: Agnes och Jesper

Välkomstbrev VT15. - Din guide till en bra skolstart på det Beteendevetenskapliga programmet. Faddergeneraler: Agnes och Jesper Välkomstbrev VT15 - Din guide till en bra skolstart på det Beteendevetenskapliga programmet Faddergeneraler: Agnes och Jesper Faddrar: Niclas N.O, Niklas F., Tobias, Camilla, Tova, Kajsa, Filippa, Rei,

Läs mer

Inspark 2015 Here we go!

Inspark 2015 Here we go! Inspark 2015 Here we go! Varmt välkommen, kära du! Om du har fått detta brev betyder det att du är antagen som Sociologistudent, vid programmet eller enskild kurs, samt kriminologi. En inspark kommer att

Läs mer

J = JFK MEDLEMSKAP A = AVSLUTNINGSSITTNING Beroende på vad ni betalar för märker ni överföringen med de bokstäver som krävs.

J = JFK MEDLEMSKAP A = AVSLUTNINGSSITTNING Beroende på vad ni betalar för märker ni överföringen med de bokstäver som krävs. Nollning HT 2014 Hej nyblivna studenter, nu är det äntligen dags för det som vi alla väntat på NOLLNINGEN! En chans att få lära känna dina nya klasskamrater och oss äldre studenter. Tillsammans ska vi

Läs mer

Nolleboken 2013 Samhälls och - Kulturanalys

Nolleboken 2013 Samhälls och - Kulturanalys Nolleboken 2013 Samhälls och - Kulturanalys Hej bästa Nollan! Mitt namn är Lorena och jag är general i fadderiet SKAnsen 13/14. Vi i SKAnsen är till för att du ska känna dig välkommen och trygg i den nya

Läs mer

MOTTAGNINGSHÄFTE VT19 SJUKSKÖTERSKEPROGRAMMET LINKÖPINGS UNIVERSITET

MOTTAGNINGSHÄFTE VT19 SJUKSKÖTERSKEPROGRAMMET LINKÖPINGS UNIVERSITET MOTTAGNINGSHÄFTE VT19 SJUKSKÖTERSKEPROGRAMMET LINKÖPINGS UNIVERSITET VÄLKOMMEN Grattis till din plats på sjuksköterskeprogrammet och välkommen till Linköpings Universitet! År 2016/2017 blev Linköping utsedd

Läs mer

INTRODUKTION. säker i Linköping.

INTRODUKTION. säker i Linköping. INTRODUKTION Grattis till din plats på sjuksköterskeprogrammet på Linköpings Universitet och välkommen till din nya studentstad Linköping! År 2016/2017 blev Linköping utsedd till Årets Studentstad av SFS

Läs mer

Verksamhetsplan Sociala Utskottet 13/14

Verksamhetsplan Sociala Utskottet 13/14 Verksamhetsplan Sociala Utskottet 13/14 Ambitionen för det Sociala Utskottet är att verka för en så bra studiesocial miljö som möjligt för PULS medlemmar detta genom arbetsgrupperna som är del av utskottet.

Läs mer

Verksamhetsåret Antagen:

Verksamhetsåret Antagen: VERKSAMHETSPLAN Verksamhetsåret 2017-2018 Antagen: 2017-03-23 Consensus Kontakt Besöks/Postadress Medicinska Fakultetens studentkår styrelsen@consensus.liu.se Kårhuset Örat, US ingång 73 Org. 822003-1564

Läs mer

Välkommen till introduktionsinternat!

Välkommen till introduktionsinternat! Välkommen till introduktionsinternat! Först och främst vill jag passa på att gratulera till studieplatsen! Det är en stor omställning att börja plugga på läkarprogrammet oavsett var man befinner sig i

Läs mer

Samhälls- och kulturanalysprogrammet

Samhälls- och kulturanalysprogrammet Nolleboken 2016 Samhälls- och kulturanalysprogrammet Hej nollan! Det är vi som är Samhälls- och kulturanalysprogrammets fadderi SKAnsen. Era två första veckor på universitetet kommer att vara fullspäckade

Läs mer

Styrelsen. Ordförande. Sekreterare. Skattmästare. Hejsan

Styrelsen. Ordförande. Sekreterare. Skattmästare. Hejsan - sektionen Välkommen in i studentlivet blivande Maskiningenjör. Du har nu ditt livs absolut roligaste tid framför dig tillsammans med massor av vänner som du kommer att träffa under studietiden. Genom

Läs mer

Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma)

Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma) Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma) Grill, lek och häng i Slottsskogen - 27/8 torsdag Vi möts vid Götaplatsen (högst upp på Avenyn vid Poseidon- fontänen) kl. 14.00. Ring till Johanna

Läs mer

Välkommen på introduktionsinternat!

Välkommen på introduktionsinternat! Välkommen på introduktionsinternat! Först och främst vill jag passa på att gratulera till studieplatsen! Det är en stor omställning att börja plugga på läkarprogrammet oavsett var man befinner sig i livet,

Läs mer

Hallå där nya Information och PR-studenter!

Hallå där nya Information och PR-studenter! Hallå där nya Information och PR-studenter! Välkomna till Karlstads universitet och studentföreningen Inferno. När man går programmet Information och PR så tillhör man Inferno KAU:s i särklass bästa förening.

Läs mer

FÖRLOSSNINGEN Vi presenterar nolle-p: två fantastiska första veckor på Linköpings Universitets Medicinska Fakultet!

FÖRLOSSNINGEN Vi presenterar nolle-p: två fantastiska första veckor på Linköpings Universitets Medicinska Fakultet! FÖRLOSSNINGEN Vi presenterar nolle-p: två fantastiska första veckor på Linköpings Universitets Medicinska Fakultet! - Med oss! Det är nämligen vi som är dina faddrar, HT2016 - VÄLKOMMEN NOLLAN! Vi vill

Läs mer

Sjuksköterskeprogrammets första kurs: Lärande och professionalisering, 7,5 högskolepoäng, Kurskod: VAA001, HT 2015

Sjuksköterskeprogrammets första kurs: Lärande och professionalisering, 7,5 högskolepoäng, Kurskod: VAA001, HT 2015 Sjuksköterskeprogrammets första kurs: Lärande och professionalisering, 7,5 högskolepoäng, Kurskod: VAA001, HT 2015 Hej! Detta brev skickas till dig för att du skall erbjudas möjlighet att förbereda dig

Läs mer

Välkommen till introduktionsinternat!

Välkommen till introduktionsinternat! Välkommen till introduktionsinternat! Först och främst vill jag passa på att gratulera till studieplatsen! Det är en stor omställning att börja plugga på läkarprogrammet oavsett var man befinner sig i

Läs mer

Nolle-P Lärarprogrammet på Linköpings universitet Campus Norrköping

Nolle-P Lärarprogrammet på Linköpings universitet Campus Norrköping Nolle-P 2018 Lärarprogrammet på Linköpings universitet Campus Norrköping Hej Nollan Välkommen till Linköpings universitet och Campus Norrköping! Vi är mästeriet LÄRsex och det är vi som kommer att ta hand

Läs mer

NOLLE-P 2015. μηδενικό, NOLLAN! NAMN: NOLLANS LILLA GUIDE LINKÖPINGS UNIVERSITET LÄRARPROGRAMMET

NOLLE-P 2015. μηδενικό, NOLLAN! NAMN: NOLLANS LILLA GUIDE LINKÖPINGS UNIVERSITET LÄRARPROGRAMMET NOLLE-P 2015 NOLLANS LILLA GUIDE LINKÖPINGS UNIVERSITET LÄRARPROGRAMMET μηδενικό, NOLLAN! NAMN: 2 FOUL legenden om FOUL 3 General Nilson Hans mustasch är lika hård som hans humör. Han avskyr det mesta

Läs mer

Verksamhetsplan F1 röj, Lund 2011 Ansvariga: Malin Sohlmér Alexander Fredh-Ojala 1 Verksamhetsplan: F1 röj 25 m 2 minröj F1 röj är en stor studentsammankomst som är planerad att inträffa under ett veckoslut

Läs mer

Verksamhetsplan - Diskussionsunderlag

Verksamhetsplan - Diskussionsunderlag Verksamhetsplan - Diskussionsunderlag Linköping 150225 Utifrån diskussioner med styrelsen och FUM så har styrelsen nu skrivit ett utkast till verksamhetsplan för verksamhetsåret 15/16. De strukturella

Läs mer

Välkomna till statsvetarmottagningen VT17

Välkomna till statsvetarmottagningen VT17 Välkomna till statsvetarmottagningen VT17 Hej! Under din första tid på Göteborgs Universitet kommer faddrar från studentgruppen Demos erbjuda spännande och roliga aktiviteter för er nya statsvetarstudenter.

Läs mer

SOCIOLOGERNAS INSPARK 2013

SOCIOLOGERNAS INSPARK 2013 SOCIOLOGERNAS INSPARK 2013 FÖR SOCIOLOGIPROGRAMMETS STUDENTER SAMT KRIMINOLOGI OCH SOCIOLOGIKURSARE! Inspark 2013 Ready, set, go! Varmt välkommen kära Nolla! Om du fått detta brev betyder det att du är

Läs mer

!!!!!!!!!!! Beteendevetare i Lund! EN GUIDE TILL EN LYCKAD START PÅ STUDENTLIVET

!!!!!!!!!!! Beteendevetare i Lund! EN GUIDE TILL EN LYCKAD START PÅ STUDENTLIVET Beteendevetare i Lund EN GUIDE TILL EN LYCKAD START PÅ STUDENTLIVET Vad är BiL? BiL (Beteendevetare i Lund) är programföreningen för alla oss som läser på Lunds Universitets beteendevetenskapliga kandidatprogram,

Läs mer

Nolleboken DIN GUIDE UNDER NOLLE-P

Nolleboken DIN GUIDE UNDER NOLLE-P Nolleboken DIN GUIDE UNDER NOLLE-P 1 Vi i ATtityd vill gratulera dig till din plats på arbetsterapeutprogrammet och hälsa dig varmt välkommen till Linköpings universitet! ATtityd är arbetsterapeuternas

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

Välkommen till Lärarhögskolan!

Välkommen till Lärarhögskolan! Välkommen till! Till dig som är antagen till Yrkeslärarprogrammet 90 hp Varmt välkommen, vi hoppas att du ska få en mycket givande studietid! I det här brevet hittar du viktig information inför programstarten.

Läs mer

Här kommer ett litet brev till dig som precis blivit antagen till läkarprogrammet i Göteborg

Här kommer ett litet brev till dig som precis blivit antagen till läkarprogrammet i Göteborg Här kommer ett litet brev till dig som precis blivit antagen till läkarprogrammet i Göteborg. Gratulerar! Folk i läkarklasserna brukar vara av alla sorter: en del har sökt många gånger och andra få, några

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 19/år 2015 Datum: 20/8 Tid: 17:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 19/år 2015 Datum: 20/8 Tid: 17:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

VÄLKOMMEN T I L L F Ö R E N I N G E N S A M H Ä L L S V E T A R N A "TÄNKA FRITT ÄR STORT MEN TÄNKA RÄTT ÄR STÖRRE"

VÄLKOMMEN T I L L F Ö R E N I N G E N S A M H Ä L L S V E T A R N A TÄNKA FRITT ÄR STORT MEN TÄNKA RÄTT ÄR STÖRRE VÄLKOMMEN T I L L F Ö R E N I N G E N S A M H Ä L L S V E T A R N A "TÄNKA FRITT ÄR STORT MEN TÄNKA RÄTT ÄR STÖRRE" Sedan år 1477 har kunskap stått i fokus i Uppsala. Universitetet har upplyst tusentals

Läs mer

Välkommen till Uppsala!

Välkommen till Uppsala! Välkommen till Uppsala! Reccekommittén vill gratulera till antagningen till Sveriges ledande Juristprogram på Sveriges, i särklass, främsta universitet. Juristutbildningen innehåller nio terminer och snart

Läs mer

Logistiksektionen Höstmöte Tid: 17:25-19:49 Plats: TP1

Logistiksektionen Höstmöte Tid: 17:25-19:49 Plats: TP1 Logistiksektionen Höstmöte 2013-11-07 Tid: 17:25-19:49 Plats: TP1 Närvarande: På mötet fanns 55 st personer närvarande och 12 st av dessa var ur den sittande styrelsen. 1 Mötets öppnande Logistiksektionens

Läs mer

FÖRLOSSNINGEN Dina två första veckor på Medicinska Fakulteten = NolleP

FÖRLOSSNINGEN Dina två första veckor på Medicinska Fakulteten = NolleP FÖRLOSSNINGEN Dina två första veckor på Medicinska Fakulteten = NolleP Det är vi som är dina faddrar! VÄLKOMMEN NOLLAN! Vi vill säga GRATTIS till din plats på världens bästa utbildning. Vi vill även välkomna

Läs mer

Välkommen till KTH nøllan!

Välkommen till KTH nøllan! nøllan har övelevt sin första dag på KTH! Dagen började med spänd förväntan och avslutades med skönt barhäng. Nu vankas äventyr! Välkommen till KTH nøllan! Välkommen till nøllenytt! Tjenamors nøllan! Minns

Läs mer

NLU Zeus Blixtar nlu

NLU Zeus Blixtar nlu 12 nlu, lärarlistan, uu mu - zeus blixtar 13 nlu NLU arbetar för att föra arbetsmarknaden närmare din utbildning. Vi anordnar en arbetsmarknadsdag för dina framtida karriärmöjligheter och arrangerar gästföreläsningar

Läs mer

Juridiska Föreningen i Uppsala presenterar. Recceveckan VT14 - Den Overkliga. 20 januari - 27 januari

Juridiska Föreningen i Uppsala presenterar. Recceveckan VT14 - Den Overkliga. 20 januari - 27 januari Juridiska Föreningen i Uppsala presenterar Recceveckan VT14 - Den Overkliga Veckan 20 januari - 27 januari Kära recentior! Välkommen till juristprogrammet och Uppsala, Sveriges bästa studentstad! Juridiska

Läs mer

Vi lovar, detta är något som ingen vill missa! Vi ses den 25 augusti! Mvh Linn Wihlborg och Novischeriet

Vi lovar, detta är något som ingen vill missa! Vi ses den 25 augusti! Mvh Linn Wihlborg och Novischeriet Grattis till att du har blivit antagen till Campus i Helsingborg! Det som du och alla andra nyintagna studenter väntar framför er är flera otroligt roliga, spännande och intressanta terminer som kommer

Läs mer

Nollningsschema för dig som läser till sjuksköterska Vårterminen 2012

Nollningsschema för dig som läser till sjuksköterska Vårterminen 2012 Nollningsschema för dig som läser till sjuksköterska Vårterminen 2012 14/1 Lördag Introduktionsdag Tid: 14.00 Plats: Samling sker på parkeringen vid spårvagnshållplatsen Medicinaregatan Hållplats: Medicinaregatan

Läs mer

VÅR RESA TILL BOSNIEN 2008

VÅR RESA TILL BOSNIEN 2008 VÅR RESA TILL BOSNIEN 2008 MÅNDAG 15/9 Vi träffades tidigt på morgonen, för att ta tåget till Kastrup. Därifrån flög vi till Budapest, sen vidare till Sarajevo. Kärt återseende med regn. Vi tog taxi till

Läs mer

Välkommen till Uppsala!

Välkommen till Uppsala! Välkommen till Uppsala! Reccekommittén vill hjärtligen inte bara gratulera dig som blivit antagen till Sveriges bästa juristutbildning, utan även välkomna Dig till landets bästa studentstad. Innan du slängs

Läs mer

Nollningsschema. 27/8 Måndag. 28/8 Tisdag Introduktionsdag. 29/8 Onsdag Sinneskampen

Nollningsschema. 27/8 Måndag. 28/8 Tisdag Introduktionsdag. 29/8 Onsdag Sinneskampen Nollningsschema 27/8 Måndag Kort presentation av oss i Auricula, ni får möjlighet att ställa frågor och annars ses vi dagen därpå för start av nollning! 28/8 Tisdag Introduktionsdag Tid: 15.00 ca. 17.30

Läs mer

Infobladet utkommer varje studievecka - läs det

Infobladet utkommer varje studievecka - läs det Infobladet utkommer varje studievecka - läs det 1 Ebersteinska gymnasiet Nr 6 On 26/9 Lå 12/13 Köer i matsalen För alla elevers trevnad: respektera era lunchtider så blir köerna i matsalen mindre. UTSKRIFT

Läs mer

EN SEPTEMBER-REPRIS SFI. Hur är det idag? Får jag låna ditt busskort? Vad vill du ha, kaffe eller te? Vad vill du ha, nötter eller godis?

EN SEPTEMBER-REPRIS SFI. Hur är det idag? Får jag låna ditt busskort? Vad vill du ha, kaffe eller te? Vad vill du ha, nötter eller godis? SFI EN SEPTEMBERREPRIS Hur är det idag? Får jag låna ditt busskort? Vad vill du ha, kaffe eller te? Vad vill du ha, nötter eller godis? Vill du ha lite mer? Kan du hjälpa mig? Oj, förlåt! Tack för lånet!

Läs mer

Logistiksektionen styrelsemöte 2013-09-11. Tid 17:15-19:00, plats TP54

Logistiksektionen styrelsemöte 2013-09-11. Tid 17:15-19:00, plats TP54 Logistiksektionen styrelsemöte 2013-09-11. Tid 17:15-19:00, plats TP54 Närvarande: Lisa Roslund, ordförande samt festerichef Escort Erik Andersson, sekreterare Maria Modin, kassör Valerie Dahl, studienämndsordförande

Läs mer

1 Mötet öppnas Marie-Louise Henriksson öppnar mötet.

1 Mötet öppnas Marie-Louise Henriksson öppnar mötet. Mötesprotokoll: Logopedstyrelsen, 2012-10-25 Närvaro: Hanna Persson, Rasmus Pettersson, Anna Karlsson, Josefin Berglund, Ronja Nikkanen Johansson, Marie-Louise Henriksson, Frida von Eichwald 1 Mötet öppnas

Läs mer

Det var en gång... Recceveckan 2012

Det var en gång... Recceveckan 2012 Det var en gång... Recceveckan 2012 Jurist! Javisst! Stort grattis till att ha blivit antagen till Juristprogrammet vid Uppsala universitet! Snart kommer du att vara i full gång med allt vad juridikstudier

Läs mer

Detta händer i Fritiden i december:

Detta händer i Fritiden i december: Detta händer i Fritiden i december: OMS Fritid Alvesta 2018 Hej! Nästa utskick från fritiden blir i januari 2019. Man hittar information & aktiviteter från fritiden på Alvesta kommuns hemsida. (omsorg

Läs mer

Trevlig helg Monika och Helene

Trevlig helg Monika och Helene Hej! v.47 Den här veckan har vi börjat tänka lite matte, vi har tex 6 kulor i handen och "gömmer" 3 i andra handen hur många finns då kvar? jo 3, vi har också 6 små fyrkanter till hjälp som ligger framför

Läs mer

Adress. Fritidsprogram. LSS Funktionsstöd- Fritid. Maj- Augusti NÄR DU SKA ANMÄLA DIG! Ring, eller skicka e-post till:

Adress. Fritidsprogram. LSS Funktionsstöd- Fritid. Maj- Augusti NÄR DU SKA ANMÄLA DIG! Ring, eller skicka e-post till: Adress LSS Funktionsstöd- Fritid NÄR DU SKA ANMÄLA DIG! Ring, eller skicka e-post till: Fritidskonsulent Ulf Melin 013-20 67 33 E-post: ulfmel@linkoping.se Fritidskonsulent Ingela Andersson 013-20 67 07

Läs mer

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg!

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Nollningskommittén inbjuder härmed Dig till NOLLNINGEN VÅREN 2014 Se följande sidor för mer information! Här kommer ett litet brev till dig som precis

Läs mer

en cigarett en flaska ett rum ett äpple en kurs en kompis en turist en buss en gurka ett brev

en cigarett en flaska ett rum ett äpple en kurs en kompis en turist en buss en gurka ett brev SUBSTANTIV Övning 1 Substantiv (s. 3) - kursen den - läraren hon/han/hen - språket det - korridoren den - telefonen den - universitetet det ett foto - det en buss - den en turist - hon/han/hen en adress

Läs mer

SENIORERNAS HUS LÖDERUPSGÅRDEN. Ystads kommuns mötesplats för seniorer PROGRAM

SENIORERNAS HUS LÖDERUPSGÅRDEN. Ystads kommuns mötesplats för seniorer PROGRAM SENIORERNAS HUS LÖDERUPSGÅRDEN Ystads kommuns mötesplats för seniorer PROGRAM September 2017 Hej. Ja då var sommaren över för denna gång sägs det, men vi kan ju alltid hoppas på en underbar höst istället.

Läs mer

SKAndal 17/18 NolleBoken

SKAndal 17/18 NolleBoken SKAndal 17/18 NolleBoken Hallå där, bästa Nollan! Vi heter SKAndal och är Samhälls- och kulturanalysprogrammets egna mästeri! Under ditt första år på SKA kommer vi anordna fester, pubar och allt möjligt

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 18/19

VERKSAMHETSPLAN 18/19 1 VERKSAMHETSPLAN 18/19 Antagen 2018-04-07 Consensus Kontakt Besöks-/postadress Medicinska fakultetens studentkår styrelsen@consensus.liu.se Kårhuset Örat, US, ingång 73 Org. 822003-1564 www.consensus.liu.se

Läs mer

Detta utskick innehåller följande:

Detta utskick innehåller följande: Detta utskick innehåller följande: Fritids- och Idrottsprogrammet Bli sponsor - Stöd vår verksamhet - HOCKEY MED FUB (Gratis) BIO MED FUB (Gratis) Adventssamkväm och Julfest Reportage från Tidningsgruppen

Läs mer

Sida: 1 (8) Studentutvärdering av introduktion och mottagande i samband med terminsstarten. Fokus på studentföreningarnas aktiviteter.

Sida: 1 (8) Studentutvärdering av introduktion och mottagande i samband med terminsstarten. Fokus på studentföreningarnas aktiviteter. 2013-01-24 Sida: 1 (8) Studentutvärdering av introduktion och mottagande i samband med terminsstarten. Fokus på studentföreningarnas aktiviteter. Hösten 2012 2013-01-24 Sida: 2 (8) 1 Bakgrund Varje höst

Läs mer

FF-MÖTE DAGORDNING. 1. Val av mötesordförande

FF-MÖTE DAGORDNING. 1. Val av mötesordförande FF-MÖTE Tid : 2017-04-24 klockan 17.30 Plats : T2 DAGORDNING 1. Val av mötesordförande Andreas Lind 2. Val av mötessekreterare Viktor Blückert 3. Val av protokolljusterare Lina Johansson 4. Fastställande

Läs mer

Nolleboken Vårterminen 2019

Nolleboken Vårterminen 2019 Nolleboken Vårterminen 2019 Läkarprogrammet Linköping Grattis och välkommen! Först och främst vill vi gratulera dig till att ha kommit in på läkarprogrammet på Medicinska fakulteten i Linköping. GRATTIS!

Läs mer

MÅNADSBREV JANUARI. -Måndag kl.14.30-15.30 på Söder i klassrum 3 -Tisdag kl.14.10-14.45 i Karins klassrum -Fredag kl.13.45-14.20 i Johannas klassrum

MÅNADSBREV JANUARI. -Måndag kl.14.30-15.30 på Söder i klassrum 3 -Tisdag kl.14.10-14.45 i Karins klassrum -Fredag kl.13.45-14.20 i Johannas klassrum MÅNADSBREV JANUARI 2013 God fortsättning och välkomna till en ny termin hos oss på Midimalen norr. Vi vill börja med att tacka för de goda och fina julklapparna vi fick av er och era barn. Vi blev väldigt

Läs mer

RESERAPPORT Utbytesstudier vid Linköpings Universitet. Tomas Söderberg

RESERAPPORT Utbytesstudier vid Linköpings Universitet. Tomas Söderberg RESERAPPORT Utbytesstudier vid Linköpings Universitet Tomas Söderberg Arcada Nylands svenska yrkeshögskola Fysioterapiprogrammet Helsingfors 2010 INNEHÅLL 1 INLEDNING 2 LINKÖPINGS UNIVERSITET 3 BIBLIOTEK

Läs mer

Nolleboken HT ATtityd presenterar. Allt du behöver veta inför Mottagningen! Fadderiet ATtityd. fadderiet_attityd

Nolleboken HT ATtityd presenterar. Allt du behöver veta inför Mottagningen! Fadderiet ATtityd. fadderiet_attityd ATtityd presenterar Nolleboken HT 2018 Allt du behöver veta inför Mottagningen! Fadderiet ATtityd fadderiet_attityd Mottagningen börjar en vecka innan uppropet, den 20/8! Hej! Vi i ATtityd vill gratulera

Läs mer

Nollehäfte Biomedicinsk analytiker 2015

Nollehäfte Biomedicinsk analytiker 2015 Nollehäfte Biomedicinsk analytiker 2015 Biomedicinsk analytikers Första Hjälpen Gratulerar Nollan! Nollan har lyckats ta sig in på programmet för Biomedicinsk Analytiker på Linköpings Universitet! Detta

Läs mer

overallsguide Den Timon-liknande figuren demonsterar hur du kan placera dina lsek- och liumärken på din overall.

overallsguide Den Timon-liknande figuren demonsterar hur du kan placera dina lsek- och liumärken på din overall. overallsguide Den Timon-liknande figuren demonsterar hur du kan placera dina lsek- och liumärken på din overall. 32 overallsguide När det gäller din egen overall (som du får ha när du är Ettan) finns det

Läs mer

På Bröstkirurgen: med penna, papper och sax visade en bröstkirurg mig hur man gör en bröstvårta

På Bröstkirurgen: med penna, papper och sax visade en bröstkirurg mig hur man gör en bröstvårta Reserapport efter utbytesstudier - Sara-Li LÄK T 8 - Liverpool 1. Vilket program läser du på? Läkarprogrammet 2. Vilket universitet, land och stad åkte du till? University of Liverpool, Storbritannien,

Läs mer

Kom ihåg ombyteskläder.

Kom ihåg ombyteskläder. Hej v48 Nu har vi börjat med massage, med tända ljus och skön musik masserade barnen varandra medan jag visade i luften vilka rörelser de skulle göra. Först var det lite fnissigt och de hade lite svårt

Läs mer

Astronomi SAGOSKOJ! Sommarboken BIBLIOTEKEN I LOMMA & BJÄRRED. Bibliotekspoesi. Pysselverkstad. Bio på bibblan. Program för Barn & Unga

Astronomi SAGOSKOJ! Sommarboken BIBLIOTEKEN I LOMMA & BJÄRRED. Bibliotekspoesi. Pysselverkstad. Bio på bibblan. Program för Barn & Unga BIBLIOTEKEN I LOMMA & BJÄRRED Sommarboken Sommarläsning Kick-off! Kalas SAGOSKOJ! Pysselverkstad Bibliotekspoesi Vår katastrofala bokklubb Bio på bibblan Astronomi - en resa bland stjärnor och planeter

Läs mer

Styrelsemöte, Medicinska Föreningen

Styrelsemöte, Medicinska Föreningen Styrelsemötesprotokoll 2013-10-29 Styrelsemöte, Medicinska Föreningen Måndagen den 21 oktober, kl. 19:00 Kårhus Örat Vid förhinder skriv på premöten på forumet 1. Mötets öppnande a. 19.08 2. Val av justeringsperson

Läs mer

Hej FF Gruppen! Här kommer information om aktiviteter Vår och Sommar 2019

Hej FF Gruppen! Här kommer information om aktiviteter Vår och Sommar 2019 Hej FF Gruppen! Här kommer information om aktiviteter Du kan alltid ringa gratis till Bufff s stödtelefon 020-200 330 eller chatta med oss via vår hemsida www.bufff.nu Vill du prata med någon i Bufff Stockholm

Läs mer

Hej Nollan! Det är vi som är dina huvudfaddrar och vi kan stolta presentera sjuksköterskeprogrammets Nolle- P, dina två första veckor på Medicinska

Hej Nollan! Det är vi som är dina huvudfaddrar och vi kan stolta presentera sjuksköterskeprogrammets Nolle- P, dina två första veckor på Medicinska Hej Nollan! Det är vi som är dina huvudfaddrar och vi kan stolta presentera sjuksköterskeprogrammets Nolle- P, dina två första veckor på Medicinska Fakulteten! Välkommen till sjuksköterskeprogrammet! Grattis

Läs mer

Orden flödar på Bunkeflostrands bibliotek i höst! Barn

Orden flödar på Bunkeflostrands bibliotek i höst! Barn Program Hösten 2017 Orden flödar på Bunkeflostrands bibliotek i höst! Barn Sagostunder Att läsa och lyssna tillsammans är toppen! På våra sagostunder läser vi både ur de allra senaste bilderböckerna och

Läs mer

Verksamhetsplan. Verksamhetsplan Övergripande mål. Arrangemang under året. Rev Sida 1 av 7. Mottagning av nya studenter

Verksamhetsplan. Verksamhetsplan Övergripande mål. Arrangemang under året. Rev Sida 1 av 7. Mottagning av nya studenter Sida 1 av 7 Verksamhetsplan Sektionen för Kultur i Linköping representerar alla studenter som studerar historia, konst- och bildvetenskap, litteraturvetenskap, filosofi, socialantropologi, medie- och kommunikationsvetenskap

Läs mer

Odontologiska Föreningen

Odontologiska Föreningen Odontologiska Föreningen KOLLO 2013 Gratulerar till din studieplats och varmt välkommen till din utbildning vid Karolinska Institutet (KI) och Odontologiska Föreningen (OF). OF är kårorganisationen för

Läs mer

Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2015

Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2015 Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2015 FRITIDEN Hej! Här kommer Höst - programmet 2015. Bläddra igenom och du hittar säkert något du kan vara med på. Tänk på att anmäla er i tid. Thord Nilsson Tel: 0346-88

Läs mer

Nolleboken VT Allt du behöver veta inför Mottagningen! Fadderiet ATtityd. Fadderiet_attityd. Mottagningen börjar samma dag som uppropet är, 21/1

Nolleboken VT Allt du behöver veta inför Mottagningen! Fadderiet ATtityd. Fadderiet_attityd. Mottagningen börjar samma dag som uppropet är, 21/1 ATtityd presenterar... Nolleboken VT 2019 Allt du behöver veta inför Mottagningen! Fadderiet ATtityd Fadderiet_attityd Mottagningen börjar samma dag som uppropet är, 21/1 21/1 Hej! Vi i ATtityd vill gratulera

Läs mer

Odontologiska Föreningen

Odontologiska Föreningen Odontologiska Föreningen KOLLO 2015 Gratulerar till antagningen och varmt välkommen till din utbildning på Karolinska Institutet och Odontologiska Föreningen (OF). OF är den kår som tandhygienist- och

Läs mer

Mycket åt alla för lite åt få

Mycket åt alla för lite åt få Mycket åt alla för lite åt få By Lundagård - 8 September, 2015 - In Kultur & Nöje @Lundagård Kollage: Nike Eliasson I skuggan av novischveckornas förtrollade värld finns det vissa som hellre stannar hemma.

Läs mer

Erika Holmér, Vice Ordförande, förklarar mötet öppnat.

Erika Holmér, Vice Ordförande, förklarar mötet öppnat. Sektionsmöte Dag: 1/3-11 Tid: 16.00 Plats: Konferensrummet, Örat Närvarande: Linda Hageström, Johanna Malmgren, Anna Lillieros, Emelie Allenius, Frida Johnson, Therese Björn Johansson, Peter Mähler, Minna

Läs mer

Nolleboken HT Allt du behöver veta inför Nolle-p! ATtityd presenterar... Fadderiet ATtityd. Nolle-P börjar den 21/8.

Nolleboken HT Allt du behöver veta inför Nolle-p! ATtityd presenterar... Fadderiet ATtityd. Nolle-P börjar den 21/8. ATtityd presenterar... Nolleboken HT 2017 Allt du behöver veta inför Nolle-p! Fadderiet ATtityd fadderiet_attityd Nolle-P börjar den 21/8 Nollans upprop är den 28/8 Hej Nollan! Vi i ATtityd vill gratulera

Läs mer

Statsvetarfaddring HT15

Statsvetarfaddring HT15 Statsvetarfaddring HT15 Torsdag 27/8 Fredag 28/8 Lördag 29/8 Söndag 30/8 Grillkväll Saltholmen Amazing Race Måndag 31/8 Tisdag 1/9 Onsdag 2/9 Torsdag 3/9 Fredag 4/9 Lördag 5/9 Söndag 6/9 Terminsstart Rundtur

Läs mer

Consensus verksamhetsplan

Consensus verksamhetsplan Verksamhetsår Consensus verksamhetsplan 2013 2014 Consensus en kår nära dig Antagen av FUM 130320 Inledning Denna verksamhetsplan är något mindre betungande än tidigare års och samtidigt som vi har begränsat

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE Verksamhetsåret 2016 2017 Consensus Kontakt Besöks/Postadress Medicinska Fakultetens studentkår styrelsen@consensus.liu.se Kårhuset Örat, US ingång 73 Org. 822003-1564 www.consensus.liu.se

Läs mer

Helsingborgs Tennisklubb www.htktennis.com

Helsingborgs Tennisklubb www.htktennis.com Välkomna till ett nytt och fräscht HTK 2015. Klubben har gjort en fantastisk resa de senaste åren som nu börjar landa i en stabil organisation. HTK känner att det är viktigt att skilja på barn-, ungdoms

Läs mer

Preliminärt schema VT2013: (Observation förändringar av både dagar och aktivitet kan förekomma!)

Preliminärt schema VT2013: (Observation förändringar av både dagar och aktivitet kan förekomma!) Information till dig som önskar bli fadder för våra internationella studenter isk@kau.se Preliminärt schema VT2013: (Observation förändringar av både dagar och aktivitet kan förekomma!) 11 14 Jan Ankomstdagar.

Läs mer