Välkommen till IF Norcopensarna

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Välkommen till IF Norcopensarna"

Transkript

1 Välkommen till IF Norcopensarna Vi hälsar alla nya och gamla spelare välkomna till IF Norcopensarna och säsongen 2013/2014. I denna infofolder hittar ni information om föreningen som gäller för den här säsongen. Har ni frågor ni inte hittar svar på här är ni välkomna att kontakta oss. Medlemskap För att bli medlem i IF Norcopensarna behöver ni betala vår medlemsavgift. Medlemskapet sträcker sig kalenderårsvis, d.v.s. från 1 juli-30 juni. I samband med att ni betalar medlemsavgiften skall ett mejl skickas till pingis@norcopensarna.com med ditt namn eller familjemedlemmarnas namn, adress, telefon och personnummer. Nya medlemmar som startar i IF Norcopensarna under våren 2014 betalar endast halv medlemsavgift fram till 30 juni. Avgifter : Seniorer & Pensionärer: 1500:- (Medlemsavgift) Ungdomar t.o.m 20 år: 900:- (Medlemsavgift) Passiva medlemmar: 250:- (som varken tränar eller tävlar) Familjemedlemskap: 2200:- (förmånligt då fler i familjen deltar i träning) Träningsavgift: 300:- (per träningstillfälle/vecka, för ungdomar ) Är man osäker hur många träningar man vill delta i under säsongen så börjar man med att betala för ett tillfälle (900: :- = 1200:-). Har man frågor (kan t.ex. gälla familjemedlemskap) så ring kansliet! Vid betalning är det viktigt att det framgår vem som avgiften betalas för! Medlemsavgiften betalas in till vårt PlusGirokonto: eller BankGirokonto:

2 Förpliktelser för medlemmar i IF Norcopensarna Vi medlemmar i Norcopensarna har, förutom skyldighet att betala medlemsavgift, en del andra skyldigheter också. Precis som i andra idrottsföreningar så krävs det en del idéelt arbete och en del arbete med antingen försäljning eller arbete i någon annan form. Från och med den här säsongen så ska vi i Norco jobba med det här på ett nytt sätt. Det nya sättet bygger på att vi alla ska delta i någon sorts försäljning. Vi har alla olika lätt att sälja t.ex. kalendrar, idrottsrabatten, lotter, salami m.m. Är man fler från en familj så räknas hela familjen som en person! Vi ska försöka likställa de olika alternativen utifrån vad de inbringar Norcopensarna i inkomst. Den inkomst ni är förpliktade att få in till Norcopensarna är ca 500:-/år. Nedan ser ni vad de olika alternativen ger i inkomst till föreningen per enhet. Idrottsrabatten: 100:-/häfte ger till klubben 50:-/häfte (höst+vår) Julkalendrar: 50:-/kalender ger till klubben 25:-/kalender (okt-nov) Bingolotter: 50:-/lott ger till klubben 25:-/lott (hela året) Sverigelotter: 25:-/lott ger till klubben 12.50:-/lott (hela året) Salami: 170:-/salami ger till klubben 45:-/salami (sept-nov) Man kan ju naturligtvis kombinera och ta några idrottsrabatten, några lotter osv. Nedan så ser ni några förslag över hur det kan se ut: Alt. 1: 2+2 idrottsrabatten, 5 julkalendrar, 6 sverigelotter, 2 salami = 490:- till klubben Alt. 2: 3+3 idrottsrabatten, 6 julkalendrar = 500:- till klubben Alt. 3: 10 julkalendrar, 10 bingolotter = 500:- till klubben Alt. 4: 1+1 idrottsrabatten, 5 julkalendrar, 6 salami = 495:- till klubben Alt. 5: 5+5 idrottsrabatten = 500:- till klubben Som ni ser finns det många olika kombinationer för att ni ska känna att det just ni har lättare för ska ni också kunna välja mer av! Ni får naturligtvis bidra med en mer omfattande försäljning av något ifall ni känner att det inte är något problem! Väldigt viktigt att alla medlemmar är med på det här. Är det någon som har ytterligare förslag på vad vi kan göra för att få inkomst till föreningen så kontakta kansliet eller lägg förslaget i brevlådan som sitter vid ingången till kontoret.

3 Egna arrangemang säsongen 2013/ / KM 2013 Spelplats: Norcohallen 21-22/ Seriesammandrag Div 3 Spelplats: Norcohallen 19-20/ Region Top 12 Spelplats: Norrköpings mässhallar 23-24/ Fridtunaspelen 2013 Spelplats: Norcohallen 8-9/ Norco-Fridtunaspelen 2014 Spelplats: Norrköpings mässhallar 15-16/ Propaganda 4 Spelplats: Norcohallen 26-27/ Norcospelen 2013 Spelplats: Norcohallen Ta för vana att titta på fönstret in till kontoret, där sitter domarlistor uppsatta och där kan ni skriva upp er och era barn på de olika domarpassen som står där. Vi arrangerar årligen flera olika tävlingar där det behövs hjälp med att vara funktionärer i någon form, oftast är det domarinsatser i första hand (att döma är inget betungande jobb och pingisbakgrund är inget krav och behövs inte på de mer enkla tävlingar vi arrangerar). Från och med i år så kommer det sitta uppe domarlistor på fönstret till kontoret. Varje motionärspelare och varje medlem (inkl. föräldrar om möjligt) är förpliktade att skriva upp sig och vara domare på 2 pass på höstens tävlingar och på 2 pass på vårens tävlingar. Antalet pass man ska döma blir då sammanlagt 4 pass. Missa inte att skriva upp er tidigt så att ni kan välja själva de datum och tider som passar just er bäst!! Bordtennismaterial och kläder IF Norcopensarna har avtal med Woodhouse AB Tranås (Woodhouse är agentur för Yasaka, Donic och Nittaku i Sverige) som genom butiken TTEX ger oss förmånliga priser och rabatter. Vid beställning av varor från Yasaka, Nittaku och Donic har samtliga medlemmar 20 % rabatt och på övriga märken varierande rabatt på % rabatt (gäller på ordinarie priser). Beställning sker via vårt kansli på eller pingis@norcopensarna.com. Det går att beställa direkt från TTEX på men för att vara säker på att få rabatten måste du dock beställa genom vårt kansli. Har du några frågor angående beställning av material ta kontakt med kansliet. Våra snygga tävlingskläder kan du köpa på samma sätt, genom kansliet!! Vi kommer ha en del kläder, skor, väskor m.m. för påseende och för provning av storlekar i en glasmonter uppe på balkongen/läktaren. Det finns möjlighet att köpa tre olika sorters bordtennisracket genom ett förmånligt klubbpaket som vi har genom vårt avtal med Woodhouse AB i Tranås. Se anslagen i lokalen så finns klubbpaketen beskrivna på bild med priser!

4 Träning Träningen leds av huvudtränarna Thomas Stenberg (mån, tisd), Yuexia Wang Fridén (ons, torsd), Hussain Abdulkarim (mån, tisd,), Rasmus Karlsson (onsd, torsd) och Rasmus Lindahl (torsd). Tränarna har alla god utbildning och erfarenhet av att träna både ungdomar och seniorer. Till sin hjälp har de ett antal duktiga hjälptränare. Träningen på fredagar är s.k. fri träning där alla medlemmar med familj är välkomna. Vi har motions/oldboysträning på måndag, onsdag och fredag förmiddag. Vi har även träningstider på måndag, onsdag och torsdag för seniorer kl Träningen sker i Norcohallen i Klockaretorpet. För att delta i träning krävs medlemskap i föreningen. Nya spelare har möjlighet att provträna utan medlemskap under ett par veckor. Se nästa sida för träningsschema!! Utöver de ordinarie tiderna som finns kan du som medlem även spela pingis på helger och andra tider då pingishallen är ledig. Om ej annat anges startar träningen måndag den 19:e augusti. Träningen vårterminen startar den 6:e januari. Datum då träningar är inställda! Säsongen börjar den 19/8 Hösten är här Jullovsledigt från och med 20/12-5/1 Påskledigt från och med 17/4-21/4 Valborg och 1 maj ledigt 30/4-1/5 Säsongen slutar den 13/6 Sommarlov Vid alla andra lov eller liknande så kör vi träning som vanligt! Grupper Pingiskola: Nya spelare 5-8 resp år Grupp Grön: För spelare som varit nybörjare och vill utvecklas vidare, 8-12 år Grupp Blå: Spelare år Grupp Röd: Varierad ålder. Spelare som ingår i gruppen erhåller information om det. Grupp Svart: Varierad ålder. Spelare som ingår i gruppen erhåller information om det. Grupp Vit: Varierad ålder. Klubbens div 1 & div 3 spelare OBS! Gruppindelningen gäller från säsongsstart och kan komma att ändras under säsongen. Om tiderna inte passar - ta kontakt med oss! Telefonnummer till huvudtränare Thomas Stenberg: Yue xia Wang-Fridén: Hussain Abdulkarim: Rasmus Lindahl: Rasmus Karlsson: Kenneth Abrahamsson: (ansvarig träningsgrupperna) Per-Olof Franzén:

5 Tävlingar och seriespel För er som vill tävlingsspela finns olika nivåer på tävlingar. De första tävlingar som är aktuella för ungdomar är i regel Propagandatävlingarna som är en breddtävling för spelare i Östergötland. Varje säsong arrangeras fyra Propagandatävlingar (9-10 nov, dec, jan och mars). Informationslappar om Propagandatävlingarna delas ut till intresserade ca 1 månad innan tävlingen. Vi anser att propagandorna och andra D-tävlingar som VI arrangerar är utmärkta tävlingar för alla nybörjare och även väldigt roligt för dem som inte satsar så hårt med sin bordtennis!!!!! Seriespel spelas i lagform. Östergötlands ungdomsserie spelas i 2-mannalag (Davis-Cup modell). De olika serierna delas in i spelstyrka och inte i ålder. Två kompisar med olika ålder kan därför spela tillsammans. Seriespelet spelas under 4-5 olika helger under säsongen. Är du intresserad av att spela seriespel kontakta din tränare. Inbjudan till seriespel kommer finnas uppsatt på vår anslagstavla i pingishallen. För spelare som vill tävla mer finns en mängd olika nationella tävlingar i Östergötland och i övriga Sverige. Det finns information om aktuella tävlingar på vår hemsida. Inbjudningarna till dessa tävlingar kommer finnas på vår anslagstavla. Har ni några som helst frågor angående tävling, vad som finns och vad som är lämpligt så fråga Kenneth Abrahamsson, På seniorsidan spelar vårt A-lag för herrar i division 1. Vi kommer även ha herrlag i division 3, herrlag i division 4 och tre lag i division 5. För er äldre som vill motionstävla finns även Davis- Cup-serie Oldboys/Motion för 2-mannalag i Östergötland. För att delta i tävlingar och/eller seriespel måste anmälningsavgift betalas. Dessa anmälningsavgifter är olika beroende på vilken tävling det är. Licens Vid tävlings- och seriespel krävs att spelaren har tävlingslicens. För tävlingar enbart öppna för spelare i Östergötland t.ex. Propagandatävlingarna, ungdomsserien, motionsserie för äldre och distriktsmästerskapen krävs D-licens. Denna licens kostar 25 kr och betalas av IF Norcopensarna. För spel i nationella tävlingar krävs A-licens. För spelare födda 1995 eller tidigare kostar licensen 400 kr, för spelare födda samt pensionärer kostar licensen 300 kr och för spelare födda 2003 och senare kostar licensen 100 kr. Farmarklubbar För att få delta med fler än ett lag i det nationella seriesystemet (Elitserien-Division 3) krävs att föreningar bildar s.k. farmarklubbar. IF Norcopensarna har en farmarklubb: Fridtuna BTK. Denna klubb lyder under samma styrelse och har samma stadgar som IF Norcopensarna.

6 Styrelsen 2013/2014 Ordförande Kassör Vice ordförande Ledamot Ledamot Suppleant Suppleant Per-Ola Helola Bo Johansson Håkan Couchér Lars Söderholm Mikael Poduschkin Emil Andersson Kenneth Abrahamsson Kansliet har telefontid, säkrast, mellan på vardagar, Föreningen nås även alltid på mail: Slutligen: Ta för vana att hitta och titta efter all information på vår hemsida!!!!!!!!! IF Norcopensarna IF Norcopensarna är klubben för hela familjen!

Medlemsinformation HÖSTEN 2018

Medlemsinformation HÖSTEN 2018 ALVE SÖVOLD SVENSK MÄSTARE FÖR UNGDOMAR 2018 Medlemsinformation HÖSTEN 2018 Hej och välkomna till Ängby SK och höstterminen 2018. Nedan följer viktig information till dig som är medlem i Ängby SK (och

Läs mer

Medlemsinformation VÅREN 2019

Medlemsinformation VÅREN 2019 Ängby trupp i Sharm El Sheik, Egypten 2018 Medlemsinformation VÅREN 2019 Hej och välkomna till Ängby SK och vårterminen 2019. Nedan följer viktig information till dig som är medlem i Ängby SK (och till

Läs mer

Medlemsinformation HÖSTEN 2019

Medlemsinformation HÖSTEN 2019 Ungdoms-SM i Skövde 2019. Dubbelsilver till Ängby SK. Medlemsinformation HÖSTEN 2019 Hej och välkomna till Ängby SK och höstterminen 2019. Nedan följer viktig information till dig som är medlem i Ängby

Läs mer

Vad erbjuder RudalensIF och vad förväntar sig föreningen av spelare och deras föräldrar? Version

Vad erbjuder RudalensIF och vad förväntar sig föreningen av spelare och deras föräldrar? Version Vad erbjuder RudalensIF och vad förväntar sig föreningen av spelare och deras föräldrar? Version 2018-01 Medlemskap i Rudalens IF handlar om Träning Seriespel Tävling Klubbens egna arrangemang Klubbresor

Läs mer

Onsdagar f.o.m kl. 20:00 kommer liksom föregående säsong reserveras för träning.

Onsdagar f.o.m kl. 20:00 kommer liksom föregående säsong reserveras för träning. KCC info 2018-2019. Välkommen till en ny spännande curlingsäsong Efter en alldeles för varm sommar så har vädret äntligen återgått till det normala. Lag Edin har redan tjuvstartat sin säsong medan vi vackert

Läs mer

På dagens information

På dagens information Föräldrainformation 2018 På dagens information Info om klubben Träningsgrupper Upplägget på träningarna Kläder och utrustning Tävlingar och tävlingsanmälan Frågor -Bli medlem och medlemsavgift Medlemmar

Läs mer

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R N U M M E R 1 2 0 1 3 K U N G S Ö R S S K 2013-03- 21 K O M M A N D E A K T I V I T E T E R 7 / 4 U P P T A K T S T R Ä F F M T B 1 4 / 4 1 : A M T B & L Ö P T R Ä N I N G E N ( P R E L. ) 4 / 5 B J Ö

Läs mer

Info Ledare FIF 2016/2017

Info Ledare FIF 2016/2017 Info Ledare FIF 2016/2017 Info till ungdomsledare Inför varje säsong ska alla läsa igenom den blå tråden som finns på hemsidan. Finns under dokument på Fröjereds IF:s hemsida. Rapportera alltid all närvaro

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014-2015 2 (7) Verksamhetsberättelse 2014 2015 Fridhem/Urnan Bordtennisklubb Id-nr 0605-30707, Organisationsnummer 885001-4476 Styrelsen för Fridhem/Urnan BTK får härmed lämna nedanstående

Läs mer

Skellefteå AIK Bordtennis

Skellefteå AIK Bordtennis Skellefteå AIK Bordtennis Verksamhetsplan 2016/2017 Vision En pingisklubb som utvecklar spelare i alla åldrar till svensk toppklass Grundläggande värderingar Kamratskap alla är välkomna, alla är lika värda

Läs mer

Välkommen till en ny fantastisk säsong 2014-2015

Välkommen till en ny fantastisk säsong 2014-2015 Välkommen till en ny fantastisk säsong 2014-2015 Spelarmapp I denna mapp hittar Du all nödvändig information om föreningsavgifter, om jourveckor, vad Du får som medlem i föreningen samt olika åtagande.

Läs mer

Verksamheten ska ge barn och ungdomar glädje och förmåga. De ska bli motiverade för att så länge som möjligt fortsätta att spela fotboll i Ifö-BIF.

Verksamheten ska ge barn och ungdomar glädje och förmåga. De ska bli motiverade för att så länge som möjligt fortsätta att spela fotboll i Ifö-BIF. Välkommen till Information till alla föräldrar, medlemmar och sponsorer. Tel 456-25533 e-post: ifobromolla@telia.com Hemsida: www.ifobromolla.se Kansliets öppettider: tisdag, onsdag, fredag 9. - 12.3 torsdag

Läs mer

Verksamhetsplan för Nyköpings tennisklubb år

Verksamhetsplan för Nyköpings tennisklubb år Verksamhetsplan för Nyköpings tennisklubb år 2018-2019 Nyköpings tennisklubb ska vara en attraktiv förening där tennisspelare i alla åldrar och nivåer kan mötas och utvecklas. Klubbens verksamhet ska bygga

Läs mer

Vi börjar här med våra avgifter! Medlemsavgifter (Gäller 1 juli juni 2017)

Vi börjar här med våra avgifter! Medlemsavgifter (Gäller 1 juli juni 2017) Vår huvudsponsor Vi börjar här med våra avgifter! Medlemsavgifter (Gäller 1 juli 2016 30 juni 2017) Enskild 500kr Familj 1250kr Support företag 1000kr Träningsavgifter ungdomar (Tränarledd träning) Gäller

Läs mer

KCC info , nr 1.

KCC info , nr 1. Kristinehamns Curling Club Grundad 1965 KCC KCC info 2016-2017, nr 1. Snart är det äntligen dags för Curling Äntligen kan vi snart ställa undan golfklubbor, spadar, krattor, solstolar, balkonglådor och

Läs mer

KCC info , nr 1.

KCC info , nr 1. Kristinehamns Curling Club Grundad 1965 KCC info 2015-2016, nr 1. Snart curlingdags Säsongen 2015-2016 står för dörren. Vi startar med curling-/golftävlingen Tee Tee där vi genomför detta arrangemang under

Läs mer

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R N U M M E R 1 2 0 1 6 K U N G S Ö R S S K 2016-02- 21 K O M M A N D E A K T I V I T E T E R 3-1 4 / 3 F Ö R S Ä L J N I N G K L U B B K L Ä DER 1 9 / 3 V I N T E R S E R I E N, F I N A L K Ö P I N G 2-3

Läs mer

Nu har Tullinge Tennisklubb uppnått den aktningsvärda åldern av 100 år, vilket gör den till en av de äldsta tennisklubbarna i Sverige.

Nu har Tullinge Tennisklubb uppnått den aktningsvärda åldern av 100 år, vilket gör den till en av de äldsta tennisklubbarna i Sverige. Information från TTK:s styrelse januari 2016 Hej samtliga medlemmar och anställda i Tullinge TK, Välkomna till Tullinge Tennisklubbs jubileumsår 2016. Nu har Tullinge Tennisklubb uppnått den aktningsvärda

Läs mer

I detta brev ska vi försöka beskriva vad du som medlem kan förvänta dig av Piteå Sim och vad vi som förening förväntar oss av dig som medlem.

I detta brev ska vi försöka beskriva vad du som medlem kan förvänta dig av Piteå Sim och vad vi som förening förväntar oss av dig som medlem. VÄLKOMMEN SOM MEDLEM I PITEÅ SIM I detta brev ska vi försöka beskriva vad du som medlem kan förvänta dig av Piteå Sim och vad vi som förening förväntar oss av dig som medlem. Du kan alltid prova på att

Läs mer

Vi börjar här med våra avgifter! Medlemsavgifter (Gäller 1 juli juni 2017)

Vi börjar här med våra avgifter! Medlemsavgifter (Gäller 1 juli juni 2017) Vår huvudsponsor Vi börjar här med våra avgifter! Medlemsavgifter (Gäller 1 juli 2016 30 juni 2017) Enskild 500kr Familj 1250kr Support företag 2500kr Träningsavgifter ungdomar (Tränarledd träning) Gäller

Läs mer

Support privat Support företag 1000kr Företagsnamn i hallen.

Support privat Support företag 1000kr Företagsnamn i hallen. Vår huvudsponsor Vi börjar här med våra avgifter! Medlemsavgifter (Betalas endast under höstterminen) Enskild 500kr Familj 1250kr Support privat 500kr Support företag 1000kr Företagsnamn i hallen. Träningsavgifter

Läs mer

Föräldramöte pojkar -05

Föräldramöte pojkar -05 Föräldramöte pojkar -05 2015-02-01 2/15/2015 1 Agenda Presentation av tränare Våra mål 2014/15 Träningar och laget Minisammandrag / Cupper Kommunikation Förväntningar o På tränare, barn och föräldrar Föräldraengagemang

Läs mer

Välkommen till Lyckeby BTK Informationshäfte säsongen 2015-2016

Välkommen till Lyckeby BTK Informationshäfte säsongen 2015-2016 Välkommen till Lyckeby BTK Informationshäfte säsongen 2015-2016 1 Allmän information Adress: Lyckeby BTK Bordtennis, Lyckebyvägen 18, 371 63 Lyckeby Tel.nr till kansli: 0455-24550 E-post: lyckeby.btk@blixtmail.se

Läs mer

IFK Västerås Konståkningsklubb

IFK Västerås Konståkningsklubb Värt att veta för nyare tävlingsåkare och föräldrar Välkommen till att tävla i konståkning med! Som ny tävlingsåkare kan det finnas många frågor om hur konståkningsvärlden fungerar. Detta är en introduktion,

Läs mer

Välkommen till LJS! Medlemsbrev Mars 2010 1 ( 5)

Välkommen till LJS! Medlemsbrev Mars 2010 1 ( 5) Medlemsbrev Mars 2010 Välkommen till LJS! Vintern har haft sitt fasta grepp om Roxen i flera månader, men nu har isen äntligen rämnat och seglingssäsongen 2010 närmar sig. Vi hälsar alla seglare välkomna

Läs mer

Ledarmöte 29 augusti Välkomna!

Ledarmöte 29 augusti Välkomna! Ledarmöte 29 augusti 2019 Välkomna! Vilka är vi? Fredrik Olsson, ordförande Peo Ajaxson, ledamot Åke Eriksson, ledamot och kassör Vilka är ni? Kort presentationsrunda namn och lag! Karlstad IBF Tre föreningar

Läs mer

Spelare och seriespel Vi har i år två serielag i div 1, ett i div 2 och ett i div 3.

Spelare och seriespel Vi har i år två serielag i div 1, ett i div 2 och ett i div 3. Inledning Välkomna till en ny badmintonsäsong med Malmö Badmintonklubb. Vi står inför nya utmaningar med nya mål och hoppas att vi får en givande och rolig säsong. Spelare och seriespel Vi har i år två

Läs mer

Cykelklubben Uni. LVG och MTB. Informationshäfte. Uppdaterad (6)

Cykelklubben Uni. LVG och MTB. Informationshäfte. Uppdaterad (6) Cykelklubben Uni LVG och MTB Informationshäfte 1 (6) Organisation Klubbens organisation och ingående personer finns beskriven på hemsidan. I huvuddrag är klubben organiserad enligt följande: Klubbstyrelse

Läs mer

VERKSAMHETS- BERÄTTELSE

VERKSAMHETS- BERÄTTELSE VERKSAMHETS- BERÄTTELSE 26/2 1973 V ä s t e r å s BT K 2016-01-01 till 2016-12-31 Föredragningslista Västerås Bordtennisklubbs årsmöte i Västerås Klövernhallen 2017-05-17 klockan 18.00 1. Mötets öppnande

Läs mer

Lag Vi har i år två st lag i 9-manna serier plus att vi kommer låna ut spelare varje helg till P04 som spelar 11-manna.

Lag Vi har i år två st lag i 9-manna serier plus att vi kommer låna ut spelare varje helg till P04 som spelar 11-manna. Föräldramöte 180426 Organisationen för P-05 Ca 32 spelare och 6 ledare Lagansvarig: Micke Träningsansvarig: Johan/Sreten Materialansvarig: - Hemsidan/Administration: Carola, Johan och Micke Cup ansvarig:

Läs mer

Välkommen till föräldrainformation Skoghalls Bordtennisklubb

Välkommen till föräldrainformation Skoghalls Bordtennisklubb Välkommen till föräldrainformation Skoghalls Bordtennisklubb 2016-10-31 Agenda: 1. Föreningen 2. Träning 3. Tävling 4. Egna arrangemang under året Sida 1 av 7 SBTK Föräldrainformation 2016-10-31 1. Föreningen:

Läs mer

Idrott en bra start i livet

Idrott en bra start i livet Idrott en bra start i livet Idrotten ger både vuxna och barn möjlighet att röra sig, utmana sig själv eller varandra och ha roligt. Att vara medlem i en idrottsförening ger möjligheter att snabbt hitta

Läs mer

Plusgiro: 270 260 3 Hej och välkomna tillbaka

Plusgiro: 270 260 3 Hej och välkomna tillbaka Plusgiro: 270 260 3 Hej och välkomna tillbaka Vi hoppas att ni har haft ett härligt uppehåll under Jul och Nyår, men nu är det dags igen att börja träna taekwondo och vi hoppas självklart att ni kommer

Läs mer

Hej alla gamla och nya simmare i Sösdala Simsällskap!

Hej alla gamla och nya simmare i Sösdala Simsällskap! Hej alla gamla och nya simmare i Sösdala Simsällskap! Så här i terminsstarten går vi ut med viktig information och det kan förkomma att det står likadant på mer än en lapp. Hoppas ni har överseende med

Läs mer

Välkomna till Valldas juniorträning 2014

Välkomna till Valldas juniorträning 2014 Välkomna till Valldas juniorträning 2014 Då var det dags att starta ett nytt golfår och denna säsongen bygger vi vidare på de senaste två säsongernas uppskattade koncept. Nytt för i år är att PO och Rikard

Läs mer

Protokoll Värmlands Bordtennisförbund planeringskonferens Dag: Lördagen den 5e maj Tid: Plats: Idrottens hus, Karlstad.

Protokoll Värmlands Bordtennisförbund planeringskonferens Dag: Lördagen den 5e maj Tid: Plats: Idrottens hus, Karlstad. Protokoll planeringskonferens 2018 Dag: Lördagen den 5e maj Tid: 09.00-13.00 Plats: Idrottens hus, Karlstad Deltagare: Hans Sundberg Jan Lindgren Jan Holmström Andreas Wiren Mattias Nilsson Olle Einarsson

Läs mer

Frillesås FF. Medlemskap 9. - Medlemskap 9.1. - Medlems- sektions avgifter 9.2. - Anmälan om medlemskap 9.3

Frillesås FF. Medlemskap 9. - Medlemskap 9.1. - Medlems- sektions avgifter 9.2. - Anmälan om medlemskap 9.3 Medlemskap 9 - Medlemskap 9.1 - Medlems- sektions avgifter 9.2 - Anmälan om medlemskap 9.3 Indexsida oktober 2010 Medlemskap Frågan om upptagning och uteslutning av medlemmar regleras i föreningens stadgar.

Läs mer

Start vid LJS regionkval för Optimist 2008

Start vid LJS regionkval för Optimist 2008 Medlemsbrev Mars 2009 Start vid LJS regionkval för Optimist 2008 Välkommen till LJS! Äntligen närmar sig seglingssäsongen 2009! Vi hälsar alla seglare välkomna till LJS och massor med segling. Under 2009

Läs mer

Vi finns på Gustaf Adolfs Gata Skövde. Kansliet är öppet Mån, ons, fre kl (onsdagar och fredagar endast på telefon)

Vi finns på Gustaf Adolfs Gata Skövde. Kansliet är öppet Mån, ons, fre kl (onsdagar och fredagar endast på telefon) 1 Bordtennisförbund (VBTF) arbetar för utveckling tillsammans med våra föreningar för ett aktivt bordtennisintresse. VBTF tillhör de största distrikten i Sverige och har ca 60 aktiva föreningar. Lite fakta:

Läs mer

WA D KÖ PI N G S FÄ KT FÖ R E N I N G - Ö R E BR O - WF F. N U - IN F W F F. N U

WA D KÖ PI N G S FÄ KT FÖ R E N I N G - Ö R E BR O - WF F. N U - IN F W F F. N U WA D KÖ PI N G S FÄ KT FÖ R E N I N G - Ö R E BR O - WF F. N U - IN F O @ W F F. N U Välkommen till Wadköpings Fäktförening Vi är en ideell förening med anställda välutbildade tränare. Vi tror att om våra

Läs mer

Avgifter, rutiner m.m. åldersgrupper 2015. Beslutade av styrelsen 2014-12-10

Avgifter, rutiner m.m. åldersgrupper 2015. Beslutade av styrelsen 2014-12-10 Avgifter, rutiner m.m. åldersgrupper 2015 Beslutade av styrelsen 2014-12-10 INNEHÅLL 1. Inledning 2. Medlems och träningsavgifter 3. Åldersgruppernas administration och ekonomi 4. Cuper och egna åldersgruppsarrangemang

Läs mer

Välkommen till Lyckeby BTK Informationshäfte säsongen

Välkommen till Lyckeby BTK Informationshäfte säsongen Välkommen till Lyckeby BTK Informationshäfte säsongen 2016-2017 1 Allmän information Adress: Lyckeby BTK Bordtennis, Lyckebyvägen 18, 371 63 Lyckeby Tel.nr till kansli: 0455-24550 E-post: lyckeby.btk@blixtmail.se

Läs mer

Trängstider

Trängstider Agenda ledarträffen Presentation av deltagarna Kort info om föreningen Träningstider, nycklar, förhinder Närvarokort, Ibis Sammandrag och Seriespel Utrustning Ekonomi Medlemsavgift Domarkvitton Utbildning

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK

Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK 2015-2016 Styrelse Ordförande: Evert Andersson Ledamöter: Marcus Trabold Vice ordförande: Stefan Johansson Hans Sundberg Kassör: Linnea Persson Leif Daggert Sekreterare:

Läs mer

Informationsblad från Gnesta FF Nr 1 januari 2012

Informationsblad från Gnesta FF Nr 1 januari 2012 Informationsblad från Gnesta FF Nr 1 januari 2012 2012 Ett nytt år är här! Ett nytt år med Gnesta FF i ett nytt kansli, herrlaget i en ny division, ny kanslist på Gnesta Marknad, tre nya personer i styrelsen,

Läs mer

Allmän information om VSC VSC s juniorverksamhet Kommande evenemang Avgifter Kontaktvägar Aktiva Föräldrar. Agenda föräldramöte 080831

Allmän information om VSC VSC s juniorverksamhet Kommande evenemang Avgifter Kontaktvägar Aktiva Föräldrar. Agenda föräldramöte 080831 Allmän information om VSC VSC s juniorverksamhet Kommande evenemang Avgifter Kontaktvägar Aktiva Föräldrar Agenda föräldramöte 080831 Allmän information om VSC (1) Historia Föreningen registrerad som Västerås

Läs mer

Svedala Idrottsförening

Svedala Idrottsförening Hej! Svedala Idrottsförening Här kommer lite information från styrelsen inför stundande säsong. För att säkerställa att alla får denna information kommer vi även att skicka sidan 1 och 2 med snigelpost

Läs mer

Nynäshamns Bågskytteklubb

Nynäshamns Bågskytteklubb Nynäshamns Bågskytteklubb Protokoll från Årsmöte 2015-01-18 Närvarande: Torsten Åkerblom, Karl-Gustaf Åkerblom, Annika Johansson, Leif Branting, Kari Karttunen, Aki Lethimäki-Jansson, David Keijser; Viveka

Läs mer

Avgifter, rutiner m.m. åldersgrupper Beslutade av styrelsen

Avgifter, rutiner m.m. åldersgrupper Beslutade av styrelsen Avgifter, rutiner m.m. åldersgrupper 2016 Beslutade av styrelsen 2015-12-15 INNEHÅLL 1. Inledning 2. Medlems och träningsavgifter 3. Åldersgruppernas administration och ekonomi 4. Cuper och egna åldersgruppsarrangemang

Läs mer

IFK BORLÄNGE ALPIN. Grattis! Du är en förälder till en skidåkare

IFK BORLÄNGE ALPIN. Grattis! Du är en förälder till en skidåkare IFK BORLÄNGE ALPIN Målsättningen för klubben är att vi alla skidintresserade medlemmar tillsammans har roligt och att var och en efter sin förmåga får chans att träna och utöva den alpina sporten i en

Läs mer

Avgifter och åtaganden säsongen 2016/2017

Avgifter och åtaganden säsongen 2016/2017 Avgifter och åtaganden säsongen 2016/2017 Hej, Nu är det dags för en ny säsong och med det kommer också det ofrånkomliga med avgifterna. Vi har inte höjt våra träningsavgifter på ett par år men i år behöver

Läs mer

Välkommen till LJS! Medlemsbrev Mars 2012

Välkommen till LJS! Medlemsbrev Mars 2012 Medlemsbrev Mars 2012 Välkommen till LJS! Våren känns tidig i år och seglingssäsongen 2012 närmar sig snabbare än vanligt. Vi hälsar alla seglare välkomna till Linköpings Jolleseglarklubb och till massor

Läs mer

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R N U M M E R 2 2 0 1 6 K U N G S Ö R S S K 2016-09- 28 K O M M A N D E A K T I V I T E T E R 2 / 1 0 I N O M H U S T R Ä N I N G E N I N L E D S 9 / 1 0 S I S T A S Ö N D A G S T R Ä N I N G EN 1 5 / 1

Läs mer

Skoghalls IBK Pojkar P08. Föräldramöte inför säsongen 17/18

Skoghalls IBK Pojkar P08. Föräldramöte inför säsongen 17/18 Skoghalls IBK Pojkar P08 Föräldramöte inför säsongen 17/18 Dagordning Inledning Presentation av organisationen kring laget Policy Medlemsavgifter 2017/18 Träningstider och upplägg Gruppindelning Poolspel,

Läs mer

MIN FÖRENING. Träff 1: Föreningskunskap. 1. Vem eller vilka bestämmer i vår förening? 2. Vad gör man i en styrelse?

MIN FÖRENING. Träff 1: Föreningskunskap. 1. Vem eller vilka bestämmer i vår förening? 2. Vad gör man i en styrelse? Träff 1: Föreningskunskap 1. Vem eller vilka bestämmer i vår förening? 2. Vad gör man i en styrelse? 3. Vilka personer arbetar i en styrelse? 4. Vad gör en ordförande, en kassör, en sekreterare och en

Läs mer

Föreningsträdet Simning. Min förening

Föreningsträdet Simning. Min förening Föreningsträdet Simning Min förening Föreningskunskap Vad erbjuder min förening Att vara funktionär Aktiva 15 år Handledning Att arbeta med Föreningsträdet Syfte: Tanken med föreningsträdet är att med

Läs mer

Välkommen till föräldramöte på PGK

Välkommen till föräldramöte på PGK Välkommen till föräldramöte på PGK Elitlag/utvecklings grupp Träningsgrupp 12-18 år Träningsgrupp 7-11 år Golfskola 7-18 år Lära sig grunderna i golf samt ta grönt kort så man får spela på banan. Knattegolf

Läs mer

Grupp Inriktning Avgifter Golfkul 5-7 år Första kontakten med golf 500 kr (ink medlemskap)

Grupp Inriktning Avgifter Golfkul 5-7 år Första kontakten med golf 500 kr (ink medlemskap) Juniorgolf 2018 Hammarö GK Golf ska vara kul för alla. Det finns de som vill spela golf bara för att det är så himla kul och det finns de som drömmer om att bli lika bra som Jonas Blixt eller Anna Nordqvist.

Läs mer

Vi har ett av Stockholms mest centrala lägen intill Järva Krog i Solna där E4 och E18 korsar varandra.

Vi har ett av Stockholms mest centrala lägen intill Järva Krog i Solna där E4 och E18 korsar varandra. Nybörjarkurser "Grönt Kort" 2014! Vi har ett av Stockholms mest centrala lägen intill Järva Krog i Solna där E4 och E18 korsar varandra. FairWay Golf Ulriksdals golftränare under 2014 är Gustaf Ehrnrooth

Läs mer

ÖCKERÖ IBK. 9 september 2015 VÄLKOMNA TILL EN NY SÄSONG!!!

ÖCKERÖ IBK. 9 september 2015 VÄLKOMNA TILL EN NY SÄSONG!!! ÖCKERÖ IBK 9 september 2015 VÄLKOMNA TILL EN NY SÄSONG!!! 1 FÖRENINGSINFORMATION Klubbens värdegrund & vision Värdegrund glädje och kunskap delaktighet, engagemang och gemenskap Vision en av Öckerö kommuns

Läs mer

Instruktioner för föreningsuppgifter/matchtider

Instruktioner för föreningsuppgifter/matchtider Instruktioner för föreningsuppgifter/matchtider 1. Serielottning 18/19. Bifogat finner ni spelprogram per förening, Knatteligan och poolspel. Det är nu er uppgift att boka tider till era hemmamatcher hos

Läs mer

Välkomna till utomhussäsongen 2018

Välkomna till utomhussäsongen 2018 Välkomna till utomhussäsongen 2018 Information till föräldrar med barn/ungdomar i Högbo GIF. Vi hälsar nya och gamla friidrottare välkomna till utomhussäsongen 2018. På det här bladet har vi sammanställt

Läs mer

Protokoll årsmöte Älvsjö BMX 12/2 2014

Protokoll årsmöte Älvsjö BMX 12/2 2014 Protokoll årsmöte Älvsjö BMX 12/2 2014 1. Upprop och fastställande av röstlängd för mötet Mattias Särnholm (Ordf) Kristian Andersson (V.ordf) Kristina Gille (Kassör) Håkan Torhult (ledamot) Björn Winbladh

Läs mer

Värdegrund. Ingarö IF Ingarö IF Styrelse

Värdegrund. Ingarö IF Ingarö IF Styrelse Värdegrund Ingarö IF 2008-10-16 Ingarö IF Styrelse Värdegrund Ingarö IF: s verksamhet är till för alla! Grundidén är att barn, ungdomar och vuxna som tycker det är roligt med idrott alltid ska känna sig

Läs mer

Välkomna till Valldas juniorträning 2015

Välkomna till Valldas juniorträning 2015 Välkomna till Valldas juniorträning 2015 Välkomna till ett nytt golfår på Vallda Golf & Country Club och tack för ert engagemang under 2014! Det är fantastiskt roligt att få vara en del av Valldas juniorverksamhet

Läs mer

Välkommen till Sandarna BK!

Välkommen till Sandarna BK! Välkommen till Sandarna BK! Sandarna skall vara en betydande och viktig aktör i Majorna, både idrottsligt och socialt sandarna@hotmail.se http://www.laget.se/sandarnabk 1 Innehåll Innehåll... 2 Om oss...

Läs mer

Styrelsen vill passa på att välkomna alla nya medlemmar som har tillkommit Tullinge Tennisklubbs under början av vårterminen 2016.

Styrelsen vill passa på att välkomna alla nya medlemmar som har tillkommit Tullinge Tennisklubbs under början av vårterminen 2016. Information från TTK:s styrelse februari 2016 Hej samtliga medlemmar och anställda i Tullinge TK, Styrelsen vill passa på att välkomna alla nya medlemmar som har tillkommit Tullinge Tennisklubbs under

Läs mer

SISTA ANMÄLNINGSDAG ÄR 15/ SISTA ANMÄLNINGSDAG ÄR 15/ SISTA ANMÄLNINGSDAG ÄR 15/ OBS! Eller direkt laganmälan via FOGIS OBS!

SISTA ANMÄLNINGSDAG ÄR 15/ SISTA ANMÄLNINGSDAG ÄR 15/ SISTA ANMÄLNINGSDAG ÄR 15/ OBS! Eller direkt laganmälan via FOGIS OBS! ÖSTERGÖTLANDS FOTBOLLFÖRBUND Box 110 52 580 11 LINKÖPING 013 20 33 20 2008-12-11 Till Östergötlands samtliga fotbollsföreningar ÖSTERGÖTLANDS FOTBOLLFÖRBUND INBJUDER HÄRMED TILL DELTAGANDE I 2009 ÅRS UNGDOMSSERIER

Läs mer

Organisation 2011/2012 Styrelsen

Organisation 2011/2012 Styrelsen Skövde Ishockeyklubb Organisation 2011/2012 Styrelsen Ordförande: Stig Kronberg Ledamöter: Kenneth Alfelt Sekreterare: John Kleifert Kenneth Andersson Kassör: Per-Ola Fast Helen Lindgren Ungdomshockeyns

Läs mer

Medlemsinformation. Vår huvudsponsor

Medlemsinformation. Vår huvudsponsor Medlemsinformation Hej och välkomna till Ängby SK och höstterminen 2017! Nedan följer viktig information till dig som är medlem i Ängby SK (och till din målsman/dina föräldrar). Vår huvudsponsor Vi börjar

Läs mer

Mailadressen: siff9798@hotmail.com fortsätter fungera som anmälningsmail (cuper, läger mm).

Mailadressen: siff9798@hotmail.com fortsätter fungera som anmälningsmail (cuper, läger mm). FÖRÄLDRAMÖTE F97/98 2010-04-20 Ledarstaben Truppen Träningar Träningsläger Seriespel DM Cup Ekonomi Medlemsavgift Deltagaravgift Lagkassa Föräldrauppgifter Intersport kläder mm Kost Lagpolicy Föräldrapolicy

Läs mer

Nedan ser ni vilka grupper som finns och när träningen startar, schema och exakta datum för varje grupp finns separat.

Nedan ser ni vilka grupper som finns och när träningen startar, schema och exakta datum för varje grupp finns separat. JUNIORTRÄNING 2018 Nu startar äntligen juniorträningen igen! Juniorträning är för barn från 4 år och uppåt. Nedan ser ni vilka grupper som finns och när träningen startar, schema och exakta datum för varje

Läs mer

Instruktioner för föreningsuppgifter/matchtider

Instruktioner för föreningsuppgifter/matchtider Instruktioner för föreningsuppgifter/matchtider 1. Serielottning 16/17. Bifogat finner ni spelprogram per förening, Knatteligan och poolspel. Det är nu er uppgift att boka tider till era hemmamatcher hos

Läs mer

Ny avgiftsmodell inför 2013 du måste göra ett aktivt val.

Ny avgiftsmodell inför 2013 du måste göra ett aktivt val. Ny avgiftsmodell inför 2013 du måste göra ett aktivt val. Nynäshamns Golfklubb, Körunda 2012-09-10 Medlem i Nynäshamns GK, Inför säsongen 2013 införs en ny modell gällande årsavgifterna för medlemskap

Läs mer

INBJUDAN OCH ANMÄLAN TILL 2016 ÅRS UNGDOMS- OCH DM-TÄVLINGAR

INBJUDAN OCH ANMÄLAN TILL 2016 ÅRS UNGDOMS- OCH DM-TÄVLINGAR INBJUDAN OCH ANMÄLAN TILL 2016 ÅRS UNGDOMS- OCH DM-TÄVLINGAR Här kommer inbjudan till Gestriklands Fotbollförbunds Tävlingskommittés fotbollsarrangemang fotbollsäsongen 2016. Följande inbjudningar och

Läs mer

HK Aranäs 2017/2018. Flickor -05 Onsala

HK Aranäs 2017/2018. Flickor -05 Onsala HK Aranäs 2017/2018 Flickor -05 Onsala Föräldragrupp Ansvar Namn F-grupp Micaela Pilo Föräldragrupp F-grupp Sanna Olausson Ansvarig Anna verdin Ledare Ansvar Namn Lagansvarig Per Lindmark Tränare Anders

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL LULEÅ FRIIDROTT

VÄLKOMMEN TILL LULEÅ FRIIDROTT 2014-12-17 VÄLKOMMEN TILL LULEÅ FRIIDROTT Anmälningsblankett för medlemskap i Luleå Friidrottsförening Fyll i nedanstående talong och skicka in den så snart som möjligt till: Luleå Friidrottsförening Arcusvägen

Läs mer

EKONOMI. Medlemsavgifter: Familjemedlemskap 450 kr Träningsavgifter:

EKONOMI. Medlemsavgifter: Familjemedlemskap 450 kr Träningsavgifter: SÄSONGEN 2016 EKONOMI Medlemsavgifter: Enskild medlem 200 kr Familjemedlemskap 450 kr Träningsavgifter: U6 (-10) 200 kr 5-manna 500 kr 7-manna 700 kr 9-manna 900 kr 11-manna 1100 kr Medlems och träningsavgifter

Läs mer

Information Inomhusträningen

Information Inomhusträningen Allmänt Välkomna till en ny spännande och rolig säsong med Helsingborgs Tennisklubb. Roligt att ni vill vara med och spela tennis med oss och skulle det vara så att ni har vänner och bekanta som vill hoppa

Läs mer

INFORMATION FÖR ÅKARE OCH FÖRÄLDRAR

INFORMATION FÖR ÅKARE OCH FÖRÄLDRAR INFORMATION FÖR ÅKARE OCH FÖRÄLDRAR 2015-2016 Hammarö Konståkningsklubb Vi bedriver konståkningsträning för barn och ungdomar i Hammarö ishall. Föreningen är medlem i Svenska Konståkningsförbundet. Vi

Läs mer

Välkomna till ledarträff i Växjö IBK Utveckling

Välkomna till ledarträff i Växjö IBK Utveckling Välkomna till ledarträff i Växjö IBK Utveckling Aktiviteter/arrangemang Städning på stan, hur fungerar det? Utdrag ur belastningsregistret, hur ligger vi till!? SSL herr matcharrangemang, hur fungerar

Läs mer

Karlbergs BK. Information till föräldrar och spelare. Varmt välkommen till Karlbergs BK!

Karlbergs BK. Information till föräldrar och spelare. Varmt välkommen till Karlbergs BK! Varmt välkommen till Karlbergs BK! Vasastans och Kungsholmens rödvita stolthet Karlbergs BK (KB) fyller 100 år som förening i år. Därför är det extra roligt att KB under de senaste åren åter har utvecklats

Läs mer

Avgifter och åtaganden säsongen 2017/2018

Avgifter och åtaganden säsongen 2017/2018 Avgifter och åtaganden säsongen 2017/2018 Hej, Nu är det dags för en ny säsong och med det kommer också det ofrånkomliga med avgifterna. Vi väljer att inte korrigera avgifterna i år, men korrigerar kringkostnader

Läs mer

Årsmöte 10 september 2018 Jarlabergs Bordtennisklubb

Årsmöte 10 september 2018 Jarlabergs Bordtennisklubb Årsmöte 1 september 218 Jarlabergs Bordtennisklubb Årsmöte 1 september 1. Fastställande av röstlängd för mötet. 2. Val av ordförande och sekreterare för mötet. 3. Val av protokolljusterare och rösträknare.

Läs mer

Hej alla crossåkare och medlemmar i HMCK och välkomna till en ny spännande säsong.

Hej alla crossåkare och medlemmar i HMCK och välkomna till en ny spännande säsong. 1 av 10 Hej alla crossåkare och medlemmar i HMCK och välkomna till en ny spännande säsong. I år kommer vi fortsätta med att förbättra banorna men också era möjligheter till mer och bättre träning. För

Läs mer

Välkomna till Säsongen 2019 PITEÅ IF POJKAR 2005

Välkomna till Säsongen 2019 PITEÅ IF POJKAR 2005 Välkomna till Säsongen 2019 PITEÅ IF POJKAR 2005 Föräldramöte 11 feb - Dagordning Organisation Tränare, Föräldragrupp, ansvarspersoner Träningar Start v13 Serie, cuper Antal lag, avgifter Målsättning Ordningsregler

Läs mer

INBJUDAN OCH ANMÄLAN TILL 2015 ÅRS UNGDOMS- OCH DM-TÄVLINGAR

INBJUDAN OCH ANMÄLAN TILL 2015 ÅRS UNGDOMS- OCH DM-TÄVLINGAR INBJUDAN OCH ANMÄLAN TILL 2015 ÅRS UNGDOMS- OCH DM-TÄVLINGAR Här kommer inbjudan till Gestriklands Fotbollförbunds Tävlingskommittés fotbollsarrangemang fotbollsäsongen 2015. Följande inbjudningar och

Läs mer

Skoghalls IBK Pojkar P08. Föräldramöte inför säsongen 18/19

Skoghalls IBK Pojkar P08. Föräldramöte inför säsongen 18/19 Skoghalls IBK Pojkar P08 Föräldramöte inför säsongen 18/19 Dagordning Inledning Presentation av organisationen kring laget Policy Medlemsavgifter 2018/19 Träningstider och upplägg Gruppindelning seriespel,

Läs mer

Välkommen till Sandarna BK!

Välkommen till Sandarna BK! Välkommen till Sandarna BK! Sandarna skall vara en betydande och viktig aktör i Majorna, både idrottsligt och socialt (föreningens vision, antagen 2015) 1 Innehåll Om oss... 3 Gemensamt ansvar... 4 Föräldrapolicy...

Läs mer

Idrottsföreningen kamraterna 1898. En fotbollsklubb för stora och små

Idrottsföreningen kamraterna 1898. En fotbollsklubb för stora och små Idrottsföreningen kamraterna 1898 En fotbollsklubb för stora och små IFK Västerås Fotboll IFK Västerås är en förening med lång och stolt historia. Klubben bildades den 19 mars 1898. Idag finns totalt 170

Läs mer

Förslag på medlemsavgifter & kategorier i Borås Golfklubb

Förslag på medlemsavgifter & kategorier i Borås Golfklubb Förslag på medlemsavgifter & kategorier i Borås Golfklubb Styrelsens utgångspunkt är att klubbens medlemsavgifter och medlemskategorier ska vara enkla, rättvisa och tydliga. Alla medlemmar är lika, däremot

Läs mer

Föreningen VÄLKOMMEN TILL LET S MOVE

Föreningen VÄLKOMMEN TILL LET S MOVE Föreningen VÄLKOMMEN TILL LET S MOVE VÄLKOMMEN TILL Föreningen LET S MOVE För dig som tävlingsdansar på Eskilstuna Dansstudio! E-post: foreningenlm@foreninglm.se Hemsidan: foreninglm.se Föreningens bankgironummer:

Läs mer

BERGSÅKERS BADMINTONKLUBB Information 2012/2013

BERGSÅKERS BADMINTONKLUBB Information 2012/2013 BERGSÅKERS BADMINTONKLUBB Information 2012/2013 Förra säsongen var fantastiskt rolig för vår förening då vi fick väldigt många nya barn och ungdomar som började spela med oss. Vi är väldigt glada över

Läs mer

Serieinbjudan 2015/2016

Serieinbjudan 2015/2016 Serieinbjudan 2015/2016 VIKTIGA DATUM 22 maj: Anmälan ska vara ÖIBF tillhanda 30 maj: Preliminär serieindelning presenteras 8 juni: Serieindelningsträff för ungdom Röd nivå 9 juni: Serieindelningsträff

Läs mer

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R 3 2 0 1 2

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R 3 2 0 1 2 N U M M E R 3 2 0 1 2 K U N G S Ö R S S K 2012-09- 27 K O M M A N D E A K T I V I T E T E R 7 / 1 0 S I S T A T R Ä N I N G E N I L O C K M O R A 1 3 / 1 0 T R Ä N I N G I N O R B E R G ( L Ö R D A G )

Läs mer

Trelleborg Open 2014 8-9 februari. WTF - G2 & ETU A Class Tävling

Trelleborg Open 2014 8-9 februari. WTF - G2 & ETU A Class Tävling Trelleborg Open 2014 8-9 februari WTF - G2 & ETU A Class Tävling Trelleborg Open 2014 INBJUDAN Jag känner mig hedrad att än en gång kunna hälsa Er välkomna till Trelleborg. Vi bjuder alltid på det bästa

Läs mer

Sommarläger i Motala 2016

Sommarläger i Motala 2016 Sommarläger i Motala 2016 Hej! Snart är det här, sommarlovet! Sköna lediga dagar och massor av tid till att bara slappa. Kanske vill du prova på någon idrott i sommar? Här kommer inbjudningar till olika

Läs mer

LIF P05 - Föräldramöte 3 april 2019

LIF P05 - Föräldramöte 3 april 2019 Föreningen Mycket som händer i föreningen - Ny ordförande: Jerry Andersson - Sportgruppen och Ungdomskommittén jobbar vidare med att utveckla verksamheten - Ekonomin är nu i balans i föreningen - LIF Dam

Läs mer

Säsongen 2014-2015. En av Jämtlands barnvänligaste skidanläggningar endast 35 minuter från Östersund www.gallosk.se

Säsongen 2014-2015. En av Jämtlands barnvänligaste skidanläggningar endast 35 minuter från Östersund www.gallosk.se Säsongen 2014-2015 En av Jämtlands barnvänligaste skidanläggningar endast 35 minuter från Östersund Ordförande Ordförande Lars Eklund, 0693-208 44 Hannåsen 130, 840 50 Gällö Vice Ordförande Barbro Henriksson,

Läs mer

SVENSKA RUGBYFÖRBUNDETS EKONOMISKA BESTÄMMELSER 2018

SVENSKA RUGBYFÖRBUNDETS EKONOMISKA BESTÄMMELSER 2018 SVENSKA RUGBYFÖRBUNDETS EKONOMISKA BESTÄMMELSER 2018 1. MEDLEMSAVGIFT 1.1 MEDLEMSAVGIFT SRF ÅRSAVGIFT FÖRENING 1 1 Ingen årsavgift tas ut det första året för ny förening. Förening 2 00 2. TÄVLINGSAVGIFTER

Läs mer