BERGSÅKERS BADMINTONKLUBB Information 2012/2013

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "BERGSÅKERS BADMINTONKLUBB Information 2012/2013"

Transkript

1 BERGSÅKERS BADMINTONKLUBB Information 2012/2013 Förra säsongen var fantastiskt rolig för vår förening då vi fick väldigt många nya barn och ungdomar som började spela med oss. Vi är väldigt glada över att så många hittat oss och tycker att badminton är roligt - för det gör vi också! Vi hade ett hektiskt år med många roliga händelser och tävlingar, både på hemmaplan och gemensamma tävlingsresor där vi träffas och umgås både barn, ungdomar och föräldrar. Vi är också enormt stolta över att ha flera spelare i föreningen som tävlar på hög nivå över hela landet bland Sverige eliten, och däribland har vi dessutom två landslagsspelare!! Vi vill framföra ett stort tack till alla barn, ungdomar och föräldrar som varit engagerade med träning, spel och som hjälpt till med aktiviteter av olika slag och bidragit till att klubben haft en lyckad säsong och vi ser nu fram emot en ny säsong. Vi hoppas att alla haft en skön sommar med ledighet och avkoppling, kanske lite badminton i trädgården eller på stranden, och att ni nu är sugna på att komma igång med träningen igen. Den börjar nämligen vecka 36, veckan som börjar med den 3:e september igen, och då hoppas vi att du är där!! Vi vill också passa på att informera lite om föreningen, verksamheten och annat matnyttigt som händer och sker under året, så här har vi sammanfattat lite information: Verksamhet Föreningen tillhör Svenska Badmintonförbundet (RIF) och Västernorrlands Badmintonförbund (VBF).. Grupper och Tränare A-gruppen B-grupp C-grupp D-grupp Barn-badmintonskola Peter Gustafsson (huvudansvarig), Roger Lundgren, Joakim Larsson Veronica Österlund och Stina Hägglund Max Buller & Emma Svensson, Maria Humla & Ulf Jonsson Mattias Åsell Håkan Melker Trim (motionsgrupp) Söndagar Bergsåkershallen, kontaktperson?

2 Årsavgift (träningsavgift inkl medlemsavgift 50 kr) För verksamhetsåret : A-grupp 1 800:- + 2 bingolotter prenumeration B-grupp 1 200:- + 1 bingolott prenumeration Övriga ungdomar (C och D) 800:- Nybörjare (Barngrupp) 500:- Trim 800:- (450 kr/termin) Stödjande medlem Person 75:- Familj 100:- Årsavgiften ska betalas in på klubbens pg senast den 30/ Märk betalningen med spelarens namn och grupptillhörighet. Styrelse Styrelsemöten håller vi en gång per månad, och årsmöte hålls i oktober varje år. Ordinarie: Kenneth Aronsson (ordförande) Ulrika Sundvisson (kassör) Håkan Melker (elit- och ungdomsråd) Åsa Björklund (sekreterare) Kristina Wallin Stefan Hörlund Anna Elvén Ekonomi Suppleanter: Christina Åsell Anita Persson Revisor: Maria Humla Som ni vet är det inte så lätt att driva en förening idag då man dragit ner på bidrag och annat. Vi har därför inom vår förening några stående arrangemang för att dra in pengar, och dessa arrangemang är väldigt viktiga för föreningens ekonomi. Vi behöver hjälp från spelare och föräldrar för att de ska vara genomförbara. Vi tar tacksamt emot tips från alla om jobb eller liknande som kan generera pengar till föreningen. Alla är också välkomna att meddela ifall man föredrar att hjälpa till vid något specifikt arrangemang så ska vi försöka ta med det i planeringen - om vi alla hjälps åt går det lättare! Elit och Ungdomsråd Klubben har ett Elit och ungdomsråd som bl a ansvarar för tränarfrågor, träningsgrupper, träningstider uttagning av spelare till seriespel, Wilson Junior Tour (WJT), SM och internationella tävlingar.

3 Tävlingsinformation Senior- och ungdomsspelare deltar i ett stort antal tävlingar. Det anordnas tävlingar runt om i distriktet dit våra spelare kan anmäla sig till. Sist i detta informationsbrev följer information om sanktionerade tävlingar för kommande säsong. Till vissa tävlingar är det uttagning, t ex SM, WJT (Wilson Junior Tour) och Svenska Cupen. Till dessa tävlingar kan bidrag utgå från klubben för viss del av resa och boende. Exempel på tävlingar som föreningens spelare deltar i är ungdomstävlingar, Challenger, DM (Distriktsmästerskap), WJT, A, B, Elit, Elit U19-U21, Svenska Cupen Individuellt, SM U13-U19 samt senior SM. Nytt för året är ett förändrat system när det gäller tidigare Riksklasstävlingar. Kvaltävlingarna har ersatts med Challenger tävlingar där man, liksom vid andra ungdomstävlingar, samlar poäng för en Sverigeranking som avgör ifall man kvalificerar sig för att delta i Wilson Junior Tour tävlingarna. Mer information om det nya systemet finns på Det går också bra att fråga tränarna om ni undrar över något kring det nya systemet. Anmälan till tävling Anmälan till alla sanktionerade tävlingar som inte kräver uttagning kan göras på vår hemsida under fliken Tävlingar där det finns en länk till kommande tävlingar. Sista anmälningsdag är ofta ca 1 månad innan aktuell tävling Om man missar att anmäla sig på hemsidan så går det också att maila till joakim.larsson@metso.com Kostnader för tävlingar Klubben betalar anmälningsavgift för de tävlingar som är sanktionerade. Ungefärligt pris för spelande kategori är 150 kr, dvs. spelar en spelare 3 klasser, så kostar det 300 kr för klubben (i mixed och dubbel delas avgiften mellan spelarna) Är det så att man vill spela en tävling som inte är sanktionerad av klubben, så får man stå för anmälningsavgiften själv. För gruppresor arrangerar klubben resa och boende till en reducerad kostnad för spelare. Kostnader för resor och ev övernattning för övriga tävlingar bekostar spelarna själva. När det gäller tävlingar med uttagning, WJT och SM, samordnas resa och boende då det ofta handlar om långa resor, och här kan även ett bidrag för resa och boende utgå till spelare, se separat Tävlings- och träningspolicy.

4 Stryka sig: Om man skulle bli sjuk, dvs. man måste stryka sig från tävlingen, är det upp till respektive spelare att meddela detta till arrangerande klubb och sin egen klubb. Om man missar att följa detta, så får man betala anmälningsavgiften själv Eventuella kostnader som uppkommit för bokning av resa och boende kan komma att debiteras oavsett om man strukit sig eller inte (resor och boende bokas ofta långt i förväg) Om man av någon annan anledning väljer att inte åka, trots att man är anmäld, så får man betala anmälningsavgiften och eventuellt andra uppkomna kostnader själv. Lottning Klubben anmäler till respektive tävling i styrkeordning I dubbel och mixed försöker klubben i första hand att anmäla Bergsåkersspelare med annan Bergsåkerspelare även om man inte angivit någon dubbel eller mixed partner. Färdig lottning finns oftast att hämta på På samma sida redovisas även resultat från genomförda tävlingar och man kan oftast följa resultatuppdatering under pågående tävlingar. Gruppresor Klubben arrangerar normalt (om kassan tillåter) 2 gruppresor per säsong. På en gruppresa så ordnar klubben med buss och boende (oftast på hotell), samt anmälningar och ledare. Under säsongen 2011/2012 genomfördes 2 gruppresor. Höstresan gick till Östersund och vårresan till Umeå. På gruppresor får föräldrar gärna följa med (i mån av plats). Detta uppmuntras då det är ett mycket bra sätt att sammansvetsa föreningen. Ledare På gruppresor ordnar klubben med ledare, ofta 4-5 st. beroende på antal deltagare, samt i hur många hallar som tävlingen spelas i. På SM och riksklasstävlingar åker alltid minst 1 ledare med, alt i samarbete med annan förening. Förälder kan utses som ledare, men blir då ansvarig för alla sysslor som ligger på en ledare. På övriga lokala tävlingar, så är respektive förälder som är ansvarig för reseplanering och coachning av sitt eget barn. Serien Vi kommer att ha ett lag i seriespel som kommer att spela i division 1. Detta sker i samarbete med Härnösands Badmintonklubb.

5 Arrangemang och aktiviteter denna säsong Egna tävlingsarrangemang Bergsåkers Ungdomstävling september Wilson Junior Tour, WJT, U13 och U januari Bergsåker Open (SGP 4, Norrlands Stora Pris) februari Vi har också arrangerat en nybörjartävling för de spelare som ännu inte börjat tävla. Vi återkommer med information om när, var och hur den blir av. Selånger marknad Under Selånger Marknad har Bergsåker Badminton under många anordnat Loppis, så även detta år. Den är välbesökt och populär. I början av augusti har vi insamling av loppisprylar, så om ni ska städa på vinden eller liknande så kan ni ha i åtanke att vi är intresserade av sånt som går att sälja (barnsaker, gardiner, dukar, prydnadssaker etc). Vi behöver också hjälp med bemanning av loppisståndet under marknaden - säljande talanger är en stor merit! Modevisning Föreningen anordnar en modevisning i Bergsåkers skola, vanligtvis i oktober. Vi använder oss av föreningens medlemmar som modeller i största möjliga mån, och här behöver vi hjälp med arrangemanget i form av delaktighet i arrangemangsgruppen, bakning, dukning, möblering etc. New Body Under hösten beställer vi en provkollektion tillsammans med broschyrer och beställningslistor där varje spelare i föreningen bidrar med viss försäljning. Det finns påsar med prover man kan låna för demonstration vid försäljning exempelvis på arbetsplatser. Det är väldigt populära och lättsålda baskläder såsom strumpor, tröjor och underkläder. Bingolottoförsäljning Föreningens spelare säljer Bingolotter på Hemköp Granlo varje söndag. Vi har också prenumeranter samt säljer deras julkalendrar. Fikaförsäljning motorcykelns dag Föregående säsong fick vi erbjudande om att servera fika i Timrå där cortegen startar vid motorcykelns dag där hela förtjänsten gick till föreningen. Ogräsrensning Vi har senaste åren fått möjlighet att rensa ogräs på ett företag under våren där barn, ungdomar och föräldrar hjälpts åt under en kväll.

6 Övrig information Träningsläger Vi kommer även nästa säsong att anordna ett träningsläger i Fränsta då det varit uppskattat. Mer information om det kommer när träningarna startat. Prova-på träning Om du känner någon som är intresserade av badminton och som går på 6-års till årskurs 4 kommer vi att ha prova-på träning där ledare finns tillgänglig vid två tillfällen nu i höst, mer info kommer. Det är gratis och man behöver endast ha på sig gymnastikkläder och inomhusskor. Racket och bollar finns på plats att låna. Klubbkväll Vi kommer inom kort att anordna en klubbkväll där man kan köpa racket, skor och övriga tillbehör, samt också prova klubbkläder såsom matchtröjor och overaller, för beställning. Information kommer på hemsidan. Hemsidan Information om vad som händer i föreningen hittar du också på vår hemsida Vi jobbar hela tiden på att förbättra föreningen och vår verksamhet och tar därför tacksamt emot förslag på möjligheter till utveckling. Andra bra hemsidor att känna till: (Svenska Badmintonförbundet) Fritt Spel Kom också ihåg våra Fritt-Speltider Föreningen har bokat halltider så att medlemmarna själva kan spela och träna badminton. Dessa tider är: Fredagar 18-20, lördagar 10-12, söndagar Trimverksambet Våra trimspelare har hållit igång under den gångna säsongen och tränat en gång i veckan, och målsättningen är att fortsätta med den verksamheten. Vi ser fram emot en spännande badmintonsäsong - varmt välkomna!!

Bergsåkers Badmintonklubb FÖRENINGSPOLICY

Bergsåkers Badmintonklubb FÖRENINGSPOLICY Bergsåkers Badmintonklubb FÖRENINGSPOLICY Verksamhetsidé Vi ska erbjuda badmintonträningar och tävling för alla, oavsett ambitionsnivå med syfte att främja en aktiv fritid, gemenskap och välbefinnande

Läs mer

2. Kriterier för att ha rätt till subvention. 2.1 Tävling. 2.2 Landslag. 2.3 Lag SM. 2.4 Coach vid tävling. 2.5 Individuell träning

2. Kriterier för att ha rätt till subvention. 2.1 Tävling. 2.2 Landslag. 2.3 Lag SM. 2.4 Coach vid tävling. 2.5 Individuell träning 1. Inledning Askims Badmintonklubb erbjuder subvention till vissa spelare och vissa tävlingar/serier. Detta dokument tydliggör vilka kriterier som används och vilka förväntningar klubben har på spelare

Läs mer

Spelare och seriespel Vi har i år två serielag i div 1, ett i div 2 och ett i div 3.

Spelare och seriespel Vi har i år två serielag i div 1, ett i div 2 och ett i div 3. Inledning Välkomna till en ny badmintonsäsong med Malmö Badmintonklubb. Vi står inför nya utmaningar med nya mål och hoppas att vi får en givande och rolig säsong. Spelare och seriespel Vi har i år två

Läs mer

Allmän information om VSC VSC s juniorverksamhet Kommande evenemang Avgifter Kontaktvägar Aktiva Föräldrar. Agenda föräldramöte 080831

Allmän information om VSC VSC s juniorverksamhet Kommande evenemang Avgifter Kontaktvägar Aktiva Föräldrar. Agenda föräldramöte 080831 Allmän information om VSC VSC s juniorverksamhet Kommande evenemang Avgifter Kontaktvägar Aktiva Föräldrar Agenda föräldramöte 080831 Allmän information om VSC (1) Historia Föreningen registrerad som Västerås

Läs mer

Tränings- och tävlingspolicy 2013/2014 tumgrepp universalgrepp rakt diagonalt Drop, stop, lyft och clear poängräkningen singel och dubbel

Tränings- och tävlingspolicy 2013/2014 tumgrepp universalgrepp rakt diagonalt Drop, stop, lyft och clear poängräkningen singel och dubbel Tränings- och tävlingspolicy 2013/2014 Träningar: Jag uppträder alltid sportsligt och kamratligt såväl på badmintonbanan som utanför. - Inga fula ord varken på eller bredvid banan. - Inte sparka/kasta

Läs mer

På dagens information

På dagens information Föräldrainformation 2018 På dagens information Info om klubben Träningsgrupper Upplägget på träningarna Kläder och utrustning Tävlingar och tävlingsanmälan Frågor -Bli medlem och medlemsavgift Medlemmar

Läs mer

Karlskoga GK. Junior och Elit utveckling. Värderingar och mål Styrdokument

Karlskoga GK. Junior och Elit utveckling. Värderingar och mål Styrdokument Karlskoga GK Junior och Elit utveckling Värderingar och mål Styrdokument 1 Innehåll VERKSAMHETSIÈ 3 VÄRDEGRUND 3 VISION 3 VERKSAMHETEN I KORTHET 4 VÅRA GRUPPER 4-6 TRÄNINGSGRUPPER GOLFKUL 7 JUNIOR CLUB

Läs mer

Avgifter, rutiner m.m. åldersgrupper 2015. Beslutade av styrelsen 2014-12-10

Avgifter, rutiner m.m. åldersgrupper 2015. Beslutade av styrelsen 2014-12-10 Avgifter, rutiner m.m. åldersgrupper 2015 Beslutade av styrelsen 2014-12-10 INNEHÅLL 1. Inledning 2. Medlems och träningsavgifter 3. Åldersgruppernas administration och ekonomi 4. Cuper och egna åldersgruppsarrangemang

Läs mer

Onsdagar f.o.m kl. 20:00 kommer liksom föregående säsong reserveras för träning.

Onsdagar f.o.m kl. 20:00 kommer liksom föregående säsong reserveras för träning. KCC info 2018-2019. Välkommen till en ny spännande curlingsäsong Efter en alldeles för varm sommar så har vädret äntligen återgått till det normala. Lag Edin har redan tjuvstartat sin säsong medan vi vackert

Läs mer

Helsingborgs Tennisklubb www.htktennis.com

Helsingborgs Tennisklubb www.htktennis.com Välkomna till ett nytt och fräscht HTK 2015. Klubben har gjort en fantastisk resa de senaste åren som nu börjar landa i en stabil organisation. HTK känner att det är viktigt att skilja på barn-, ungdoms

Läs mer

Vi finns på Gustaf Adolfs Gata Skövde. Kansliet är öppet Mån, ons, fre kl (onsdagar och fredagar endast på telefon)

Vi finns på Gustaf Adolfs Gata Skövde. Kansliet är öppet Mån, ons, fre kl (onsdagar och fredagar endast på telefon) 1 Bordtennisförbund (VBTF) arbetar för utveckling tillsammans med våra föreningar för ett aktivt bordtennisintresse. VBTF tillhör de största distrikten i Sverige och har ca 60 aktiva föreningar. Lite fakta:

Läs mer

Mailadressen: siff9798@hotmail.com fortsätter fungera som anmälningsmail (cuper, läger mm).

Mailadressen: siff9798@hotmail.com fortsätter fungera som anmälningsmail (cuper, läger mm). FÖRÄLDRAMÖTE F97/98 2010-04-20 Ledarstaben Truppen Träningar Träningsläger Seriespel DM Cup Ekonomi Medlemsavgift Deltagaravgift Lagkassa Föräldrauppgifter Intersport kläder mm Kost Lagpolicy Föräldrapolicy

Läs mer

Föräldramöte pojkar -05

Föräldramöte pojkar -05 Föräldramöte pojkar -05 2015-02-01 2/15/2015 1 Agenda Presentation av tränare Våra mål 2014/15 Träningar och laget Minisammandrag / Cupper Kommunikation Förväntningar o På tränare, barn och föräldrar Föräldraengagemang

Läs mer

UNGDOMSSATSNINGEN BADMINTON STOCKHOLM

UNGDOMSSATSNINGEN BADMINTON STOCKHOLM UNGDOMSSATSNINGEN BADMINTON STOCKHOLM Projekt och tävlingar säsongen 2013/2014 BADMINTON STOCKHOLM Badminton Stockholm (Stockholms Badmintonförbund) grundades 1935 (officiellt 1936). Idag finns 27 föreningar

Läs mer

600 deltagare. 14-15 Maj. Vi förväntar oss cirka. Vår Internationella tävling kommer att hållas den. Pilängshallen i Lomma

600 deltagare. 14-15 Maj. Vi förväntar oss cirka. Vår Internationella tävling kommer att hållas den. Pilängshallen i Lomma 2011 Vi kommer att arrangera Kamp & Poomsaetävling Vi förväntar oss cirka 600 deltagare Miniorer, Kadetter, Seniorer, Nybörjare & Avancerade Vår Internationella tävling kommer att hållas den 14-15 Maj

Läs mer

Tränings- och Tävlingsgrupp 13 år och äldre (födda 02 och tidigare):

Tränings- och Tävlingsgrupp 13 år och äldre (födda 02 och tidigare): Tränings- och Tävlingsgrupp 13 år och äldre (födda 02 och tidigare): HT (15 veckor) 1tim/vecka HT (15 veckor) 2tim/vecka (+ fysträningsspass och teori) VT (17 veckor) 1 tim/ vecka VT(17veckor) 2 tim/vecka

Läs mer

Ulricehamns IFK P-02

Ulricehamns IFK P-02 Ulricehamns IFK P-02 Föräldramöte 2015-02-19 Anders, Mikael, Fredrik, Bernt, Jerker och Mattias Ulricehamns IFK P-02 UIFK Ungdomskommitten 4U & Calle Vredin Föräldraengagemang/ Bemanning Fotbollssäsong

Läs mer

Välkomna till Valldas juniorträning 2015

Välkomna till Valldas juniorträning 2015 Välkomna till Valldas juniorträning 2015 Välkomna till ett nytt golfår på Vallda Golf & Country Club och tack för ert engagemang under 2014! Det är fantastiskt roligt att få vara en del av Valldas juniorverksamhet

Läs mer

Föräldramöte 2017/2018. SSK Innebandy Mix08

Föräldramöte 2017/2018. SSK Innebandy Mix08 Föräldramöte 2017/2018 SSK Innebandy Mix08 Alexander Agerström tränare Anders Nordin tränare Ingela Ahlbäck tränare Niklas Larsson tränare Stefan Juntti lagledare kassör Samuel Sjöberg fikaansvarig - lotteriansvarig

Läs mer

Avgifter, rutiner m.m. åldersgrupper Beslutade av styrelsen

Avgifter, rutiner m.m. åldersgrupper Beslutade av styrelsen Avgifter, rutiner m.m. åldersgrupper 2016 Beslutade av styrelsen 2015-12-15 INNEHÅLL 1. Inledning 2. Medlems och träningsavgifter 3. Åldersgruppernas administration och ekonomi 4. Cuper och egna åldersgruppsarrangemang

Läs mer

Välkomna till Valldas juniorträning 2014

Välkomna till Valldas juniorträning 2014 Välkomna till Valldas juniorträning 2014 Då var det dags att starta ett nytt golfår och denna säsongen bygger vi vidare på de senaste två säsongernas uppskattade koncept. Nytt för i år är att PO och Rikard

Läs mer

Avgifter och åtaganden säsongen 2013/2014

Avgifter och åtaganden säsongen 2013/2014 Avgifter och åtaganden säsongen 2013/2014 Medlemsavgift: 400 kr / familj: Medlemsavgiften betalas av alla åkare och gäller för hela familjen. Alla i familjen anmäls med namn och fullständigt personnummer

Läs mer

Kalmar GK, Junior Kick Off 2015

Kalmar GK, Junior Kick Off 2015 Kalmar GK, Junior Kick Off 2015 Alla hälsades välkomna utanför klubbhuset. Pierre delade in samtliga juniorer i respektive träningsgrupp. Jacob och Jacob tog hand om Golfkul Spel och lek Eva och Håkan

Läs mer

FÖRENINGSINFORMATION

FÖRENINGSINFORMATION 1 (5) november 2015 SKI TEAM ÖRNSKÖLDSVIK SWEDEN FÖRENINGSINFORMATION HÄGGLUNDS SK SKI TEAM HÄGGLUNDS SK SKI TEAM är en nygammal förening i Örnsköldsvik som bildades i maj 2013. Vi har bedrivit skidåkning

Läs mer

Vad erbjuder RudalensIF och vad förväntar sig föreningen av spelare och deras föräldrar? Version

Vad erbjuder RudalensIF och vad förväntar sig föreningen av spelare och deras föräldrar? Version Vad erbjuder RudalensIF och vad förväntar sig föreningen av spelare och deras föräldrar? Version 2018-01 Medlemskap i Rudalens IF handlar om Träning Seriespel Tävling Klubbens egna arrangemang Klubbresor

Läs mer

Välkommen till föräldramöte på PGK

Välkommen till föräldramöte på PGK Välkommen till föräldramöte på PGK Elitlag/utvecklings grupp Träningsgrupp 12-18 år Träningsgrupp 7-11 år Golfskola 7-18 år Lära sig grunderna i golf samt ta grönt kort så man får spela på banan. Knattegolf

Läs mer

KÄVLINGE HK - RAKA LINJEN

KÄVLINGE HK - RAKA LINJEN KÄVLINGE HK - RAKA LINJEN Antagen av styrelsen januari 2019 BAKGRUND - Tränare agerat med egna lösningar - Beslut som dragit ut på tiden och varit kortsiktiga - Ofta dåligt samarbete mellan lagen MÅL -

Läs mer

Styrelsen informerar Övergripande information Matcher/Tävlingar Träning Inköp av kläder Åtaganden - marknad, bingo, kiosk etc.

Styrelsen informerar Övergripande information Matcher/Tävlingar Träning Inköp av kläder Åtaganden - marknad, bingo, kiosk etc. Säsongen 2016 Styrelsen informerar Övergripande information Matcher/Tävlingar Träning Inköp av kläder Åtaganden - marknad, bingo, kiosk etc. Ekonomi Styrelsen informerar Övergripande Resonemang Alla i

Läs mer

12-13 Maj. 600 deltagare Miniorer, Kadetter, Seniorer, Nybörjare & Avancerade. Pilängshallen i Lomma. Vi förväntar oss cirka

12-13 Maj. 600 deltagare Miniorer, Kadetter, Seniorer, Nybörjare & Avancerade. Pilängshallen i Lomma. Vi förväntar oss cirka 2012 Vi kommer att arrangera Kamp & Poomsae tävling Vi förväntar oss cirka 600 deltagare Miniorer, Kadetter, Seniorer, Nybörjare & Avancerade 12-13 Maj Pilängshallen i Lomma w w w. l o m m a c u p. c o

Läs mer

KCC info , nr 1.

KCC info , nr 1. Kristinehamns Curling Club Grundad 1965 KCC KCC info 2016-2017, nr 1. Snart är det äntligen dags för Curling Äntligen kan vi snart ställa undan golfklubbor, spadar, krattor, solstolar, balkonglådor och

Läs mer

Golfsäsongen 2012 G O L F K LU B B

Golfsäsongen 2012 G O L F K LU B B Golfsäsongen 2012 HUDIKSVALLS G O L F K LU B B Välkommen till säsongen 2012 Vintern är äntligen över och golfsäsongen drar igång. Årets program är fullt av aktiviteter som vi hoppas skall vara roliga och

Läs mer

Närvarande: Lars-Åke Brincner, Gert Karlsson, Peter Olsson, Matthias Gneupel, Lisbeth Nygaard Karlsson.

Närvarande: Lars-Åke Brincner, Gert Karlsson, Peter Olsson, Matthias Gneupel, Lisbeth Nygaard Karlsson. Protokoll styrelsemöte 25/11 2012 Hotell Amigo Emmaboda Närvarande: Lars-Åke Brincner, Gert Karlsson, Peter Olsson, Matthias Gneupel, Lisbeth Nygaard Karlsson. Anmält förhinder Janne Larsson, Magnus Stenberg,

Läs mer

KCC info , nr 1.

KCC info , nr 1. Kristinehamns Curling Club Grundad 1965 KCC info 2015-2016, nr 1. Snart curlingdags Säsongen 2015-2016 står för dörren. Vi startar med curling-/golftävlingen Tee Tee där vi genomför detta arrangemang under

Läs mer

Ordförande Jörgen Tränk hälsade alla medlemmar på årsmötet välkomna och förklarade mötet öppnat.

Ordförande Jörgen Tränk hälsade alla medlemmar på årsmötet välkomna och förklarade mötet öppnat. Årsmöte Kils Slalomklubb Lördagen den 26/9-2015 1. Mötet öppnas Ordförande Jörgen Tränk hälsade alla medlemmar på årsmötet välkomna och förklarade mötet öppnat. 2. Fastställande av röstlängd 12 medlemmar

Läs mer

Nyhetsbrev. Tyresö Hundungdoms ~ ~ ~ Hej alla kära medlemmar! Första snön har landat och dagarna blir allt mörkare men hos oss planeras det för fullt.

Nyhetsbrev. Tyresö Hundungdoms ~ ~ ~ Hej alla kära medlemmar! Första snön har landat och dagarna blir allt mörkare men hos oss planeras det för fullt. Tyresö Hundungdoms Nyhetsbrev ~ ~ ~ Hej alla kära medlemmar! Första snön har landat och dagarna blir allt mörkare men hos oss planeras det för fullt. Välkomna till Tyresö HU s Lussekupp! Vi kommer lördagen

Läs mer

Verksamhetsplan för Nyköpings tennisklubb år

Verksamhetsplan för Nyköpings tennisklubb år Verksamhetsplan för Nyköpings tennisklubb år 2018-2019 Nyköpings tennisklubb ska vara en attraktiv förening där tennisspelare i alla åldrar och nivåer kan mötas och utvecklas. Klubbens verksamhet ska bygga

Läs mer

Lagledare: Kristoffer Lundqvist. Amanda Wallin Matilda Nygren Strandberg

Lagledare: Kristoffer Lundqvist. Amanda Wallin Matilda Nygren Strandberg Inledning Välkomna till en ny badmintonsäsong. Vi står inför nya utmaningar och nya mål. Vi har i år serielag i div 1, div 2 och div 3 och vi arbetar hårt för att få Malmö Badmintonakademi framgångsrikt.

Läs mer

Hej alla medlemmar i Kils Slalomklubb.

Hej alla medlemmar i Kils Slalomklubb. Medlemsbrev oktober 2016 Hej alla medlemmar i Kils Slalomklubb. Nu är vi strax inne i oktober månad och förberedelserna inför kommande säsong är i full gång. Våra anmälningar till samtliga våra verksamheter

Läs mer

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R N U M M E R 1 2 0 1 3 K U N G S Ö R S S K 2013-03- 21 K O M M A N D E A K T I V I T E T E R 7 / 4 U P P T A K T S T R Ä F F M T B 1 4 / 4 1 : A M T B & L Ö P T R Ä N I N G E N ( P R E L. ) 4 / 5 B J Ö

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2002-09-01 2003-08-31

Verksamhetsberättelse 2002-09-01 2003-08-31 Härnösands Badmintonklubb Verksamhetsberättelse 2002-09-01 2003-08-31 Härnösands Badmintonklubb Styrelsen Ordf: Sekt: Kassör: Kurt-Ivan Eriksson Ledamöter: Mikael Berger Stina Flemström Bengt Wedin Seniorgrupp

Läs mer

Policy Barn & ungdom t o m 15 år UNGDOM

Policy Barn & ungdom t o m 15 år UNGDOM Policy Barn & ungdom t o m 15 år UNGDOM 2016 10 05 Policy Tävling barn och ungdom Föreningskrav Tränare och spelare är med i en förening. Tränare ska agera som ett föredöme inför sina spelare och omgivning

Läs mer

IFK BORLÄNGE ALPIN. Grattis! Du är en förälder till en skidåkare

IFK BORLÄNGE ALPIN. Grattis! Du är en förälder till en skidåkare IFK BORLÄNGE ALPIN Målsättningen för klubben är att vi alla skidintresserade medlemmar tillsammans har roligt och att var och en efter sin förmåga får chans att träna och utöva den alpina sporten i en

Läs mer

TALENT OPEN 2015. Välkomna till ännu en spännande dag i Lisebergshallen söndagen den 3 maj.

TALENT OPEN 2015. Välkomna till ännu en spännande dag i Lisebergshallen söndagen den 3 maj. TALENT OPEN 2015 Välkomna till ännu en spännande dag i Lisebergshallen söndagen den 3 maj. Vi hoppas på en lika trevlig vårhelg som förra året. I år kommer Talent Open ligga tidigare i maj vilket gör det

Läs mer

TAPOUT TAEKWONDO CUP09

TAPOUT TAEKWONDO CUP09 TAPOUT TAEKWONDO CUP09 Härmed inbjuds alla Taekwondo klubbar tillhörande Svenska Taekwondo Förbundet (STF) och Norges Kampsport forbund att delta i Tapout Taekwondo Cup09 i både kamp och poomsae i Karlstad

Läs mer

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R N U M M E R 1 2 0 1 6 K U N G S Ö R S S K 2016-02- 21 K O M M A N D E A K T I V I T E T E R 3-1 4 / 3 F Ö R S Ä L J N I N G K L U B B K L Ä DER 1 9 / 3 V I N T E R S E R I E N, F I N A L K Ö P I N G 2-3

Läs mer

Välkommen som medlem

Välkommen som medlem Borlänge Simsällskap Hälsar dig Välkommen som medlem Som aktiv i klubben är du en del av en lång tradition som fostrat flera världsstjärnor i simning. Många kanske inte når samma höga höjder men får ändå

Läs mer

Skellefteå AIK Bordtennis

Skellefteå AIK Bordtennis Skellefteå AIK Bordtennis Verksamhetsplan 2016/2017 Vision En pingisklubb som utvecklar spelare i alla åldrar till svensk toppklass Grundläggande värderingar Kamratskap alla är välkomna, alla är lika värda

Läs mer

SWEDISH OPEN SQUASH 09

SWEDISH OPEN SQUASH 09 SWEDISH OPEN SQUASH 09 Avgörs på fyrglasbanan i Linköpings Sporthall 5-8 februari. Kvalspel Linköping Squash Center och Norrköping Squashcenter.net 3-4 februari. Världens proffs är eniga Case Swedish Open

Läs mer

Föräldramöte. Verksamheten [Fredrik & Asger] 10min. Föräldragruppen [Fredrik & Ida] 5min. Lagtävlingar Seriespel [Asger] 5min

Föräldramöte. Verksamheten [Fredrik & Asger] 10min. Föräldragruppen [Fredrik & Ida] 5min. Lagtävlingar Seriespel [Asger] 5min Föräldramöte Verksamheten [Fredrik & Asger] 10min Föräldragruppen [Fredrik & Ida] 5min Lagtävlingar Seriespel [Asger] 5min Individuellt tävlande [Magnus] 10min Styrketräning [Lena] 5min Klubbkläder [Ida]

Läs mer

VETERAN-SM I BORDTENNIS januari 2019 i Östersund

VETERAN-SM I BORDTENNIS januari 2019 i Östersund Jämtland-Härjedalens Bordtennisförbund i samarbete med distriktets föreningar samt Svenska Bordtennisförbundet inbjuder till VETERAN-SM I BORDTENNIS 17-20 januari 2019 i Östersund I samarbete med 1 Jämtland

Läs mer

Här nedan följer en del info och datum som är viktig för både spelare och förälder.

Här nedan följer en del info och datum som är viktig för både spelare och förälder. Sundbybergs IK Fotboll P98 Information till spelar och föräldrar inför säsongen 2012. Hej Spelare och Förälder! Dags för en ny härlig fotbollsäsong med förhoppningsvis goda resultat och glada miner. Ni

Läs mer

Medlemsinformation HÖSTEN 2019

Medlemsinformation HÖSTEN 2019 Ungdoms-SM i Skövde 2019. Dubbelsilver till Ängby SK. Medlemsinformation HÖSTEN 2019 Hej och välkomna till Ängby SK och höstterminen 2019. Nedan följer viktig information till dig som är medlem i Ängby

Läs mer

Endags träningstävling i Basic!

Endags träningstävling i Basic! Endags träningstävling i Basic! Tips och råd för arrangörer av Patrick Roos 1 Syfte med endags träningstävling i Basic Att tävla eller arrangera tävling är ett stort steg för många R/C-flygare och klubbar.

Läs mer

1. INFORMATION SOM BERÖR SAMTLIGA: NYHET! AKTIVA FÖRÄLDRAR HJÄLPER KLUBBEN :D

1. INFORMATION SOM BERÖR SAMTLIGA: NYHET! AKTIVA FÖRÄLDRAR HJÄLPER KLUBBEN :D Stockholms SS Nyhetsbrev November 2011 Kära schackförälder, året går mot sitt slut och det börjar bli dags att avrunda höstterminen med några punkter. Eftersom vi hittills inte hunnit skicka några nyhetsbrev

Läs mer

TALENT OPEN 2014. Välkomna till ännu en spännande dag i Lisebergshallen söndagen den 18 Maj.

TALENT OPEN 2014. Välkomna till ännu en spännande dag i Lisebergshallen söndagen den 18 Maj. TALENT OPEN 2014 Välkomna till ännu en spännande dag i Lisebergshallen söndagen den 18 Maj. Vi slog alla rekord förra året med över 300 tävlande. Vi tror att vi även i år kommer få ett stort antal tävlande

Läs mer

Informationsblad från Gnesta FF Nr 1 januari 2012

Informationsblad från Gnesta FF Nr 1 januari 2012 Informationsblad från Gnesta FF Nr 1 januari 2012 2012 Ett nytt år är här! Ett nytt år med Gnesta FF i ett nytt kansli, herrlaget i en ny division, ny kanslist på Gnesta Marknad, tre nya personer i styrelsen,

Läs mer

Röstlängd = de närvarande medlemmarna, fyra stycken utöver styrelsen.

Röstlängd = de närvarande medlemmarna, fyra stycken utöver styrelsen. Sida 1 av 4 PROTOKOLL MEDLEMSMÖTE Ljunghusens Handbollsklubb Datum 2016-10-23 kl. 18.30 Halörhallen, Höllviken Närvarande: Roger Ask Kerstin Elmfors Martina Gustafsson Paul Ianco Helen Ljung Conny Magnusson

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse för år 2017 Verksamhetsberättelse 2017-01-01-2017-12-31 Styrelsen har under verksamhetsåret haft ett årsmöte, 10 protokollförda styrelsesammanträden, tränarmöten, samt löpande kontakt

Läs mer

Hej alla gamla och nya simmare i Sösdala Simsällskap!

Hej alla gamla och nya simmare i Sösdala Simsällskap! Hej alla gamla och nya simmare i Sösdala Simsällskap! Så här i terminsstarten går vi ut med viktig information och det kan förkomma att det står likadant på mer än en lapp. Hoppas ni har överseende med

Läs mer

Följande beskrivning visar hur du går till väga för att anmäla dig till en tävling som är upplagd i tävlingskalendern.

Följande beskrivning visar hur du går till väga för att anmäla dig till en tävling som är upplagd i tävlingskalendern. Anmälan till skidtävling via skidförbundets tävlingskalender. Följande beskrivning visar hur du går till väga för att anmäla dig till en tävling som är upplagd i tävlingskalendern. Det är upp till var

Läs mer

Verksamhetsplan 2015 Juniorkommittén

Verksamhetsplan 2015 Juniorkommittén Verksamhetsplan 2015 Juniorkommittén Nulägesanalys Det blev en framgångsrik juniorverksamhet på Melleruds GK under 2014, även om antalet juniorer var mindre än förväntat. Under 2014 hade vi på Melleruds

Läs mer

Föräldramöte HCDALEN Team 08 U /2018 Lördag 16/ Klocka: 09:30

Föräldramöte HCDALEN Team 08 U /2018 Lördag 16/ Klocka: 09:30 Föräldramöte HCDALEN Team 08 U10 2017/2018 Lördag 16/9 2017 Klocka: 09:30 2017-09-25 1 Agenda Information om ledarstab Avgifter Hemmavinsten / 1966klubben Föräldragrupp Träningar Cuper Information om kiosk

Läs mer

Information inför säsongen

Information inför säsongen Information inför säsongen 2015-2016 Internationell basketcup 2017 På ett styrelsemöte nyligen klubbades det igenom att Onsala Pirates ska försöka åka på en internationell basketcup våren/sommaren 2017

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN SOLLENTUNA FK P-04 TÖJNAN

VERKSAMHETSPLAN SOLLENTUNA FK P-04 TÖJNAN VERKSAMHETSPLAN SOLLENTUNA FK P-04 TÖJNAN VERKSAMHETEN 2015 Vi har under 2015 haft två lag anmälda i St:Erikscupen, ett lag i lättserien och ett i medelserien, vilket gör att vi totalt har spelat 28 seriematcher.

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL LULEÅ FRIIDROTT

VÄLKOMMEN TILL LULEÅ FRIIDROTT 2014-12-17 VÄLKOMMEN TILL LULEÅ FRIIDROTT Anmälningsblankett för medlemskap i Luleå Friidrottsförening Fyll i nedanstående talong och skicka in den så snart som möjligt till: Luleå Friidrottsförening Arcusvägen

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte 2012 i SFLK

Protokoll fört vid årsmöte 2012 i SFLK Protokoll fört vid årsmöte 2012 i SFLK Tid och plats: 1 september 2012 i Malmö Föreningens ordförande Aviva Suskin-Holmqvist öppnade årsmötet och hälsade alla välkomna. 1 Val av mötesordförande Som ordförande

Läs mer

Verksamheten ska ge barn och ungdomar glädje och förmåga. De ska bli motiverade för att så länge som möjligt fortsätta att spela fotboll i Ifö-BIF.

Verksamheten ska ge barn och ungdomar glädje och förmåga. De ska bli motiverade för att så länge som möjligt fortsätta att spela fotboll i Ifö-BIF. Välkommen till Information till alla föräldrar, medlemmar och sponsorer. Tel 456-25533 e-post: ifobromolla@telia.com Hemsida: www.ifobromolla.se Kansliets öppettider: tisdag, onsdag, fredag 9. - 12.3 torsdag

Läs mer

LIF P05 - Föräldramöte 3 april 2019

LIF P05 - Föräldramöte 3 april 2019 Föreningen Mycket som händer i föreningen - Ny ordförande: Jerry Andersson - Sportgruppen och Ungdomskommittén jobbar vidare med att utveckla verksamheten - Ekonomin är nu i balans i föreningen - LIF Dam

Läs mer

Styrelsen Frösåker GK, Christer Ral, Matz, Håkan, Krogen WWW.FGCC.SE. Sida 1 av 6

Styrelsen Frösåker GK, Christer Ral, Matz, Håkan, Krogen WWW.FGCC.SE. Sida 1 av 6 Nyhetsbrev #2 2015 Sida 1 av 6 Hej Vänner, Säsongen är i full gång även om värmen ännu uteblivit. Verksamheten är också i full gång och ni har väl inte missat alla träningar, tävlingar och andra roliga

Läs mer

Medlems- och Spelaravgift 2017

Medlems- och Spelaravgift 2017 Sida 1 av 7 Information gällande U15 Avgifter och kostnader 2017 Styrelsen har inför säsongen 2017 fastställt årets avgifter och betalplan enligt nedan, detta för att kunna driva klubben på ett bra sätt

Läs mer

Inbjudan SVENSKA CUPEN 1 25/ Yoksa Open 26/ En nybörjartävling med elekroniska västar i fight och tryout i poomsae

Inbjudan SVENSKA CUPEN 1 25/ Yoksa Open 26/ En nybörjartävling med elekroniska västar i fight och tryout i poomsae Inbjudan SVENSKA CUPEN 1 25/9 2016 Vänersborgs Taekwondo Yoksa står som arrangör och vi jobbar i vanlig ordning hårt med att göra ett så bra tävlingsarrangemang som möjligt och vill hälsa alla klubbar

Läs mer

Plusgiro: 270 260 3 Hej och välkomna tillbaka

Plusgiro: 270 260 3 Hej och välkomna tillbaka Plusgiro: 270 260 3 Hej och välkomna tillbaka Vi hoppas att ni har haft ett härligt uppehåll under Jul och Nyår, men nu är det dags igen att börja träna taekwondo och vi hoppas självklart att ni kommer

Läs mer

Inbjudan. SM i skidskytte. Biathlon Östersund bjuder på uppdrag av Svenska Skidskytteförbundet in till

Inbjudan. SM i skidskytte. Biathlon Östersund bjuder på uppdrag av Svenska Skidskytteförbundet in till Inbjudan SM i skidskytte Biathlon Östersund bjuder på uppdrag av Svenska Skidskytteförbundet in till SM / JSM / USM Sprint SM / JSM Jaktstart, USM Distans SM / USM Stafett Sveriges nationalarena för skidskytte

Läs mer

VÄLKOMNA TILL SVENSKA CUPEN 2/AMBASSADOR CUP

VÄLKOMNA TILL SVENSKA CUPEN 2/AMBASSADOR CUP VÄLKOMNA TILL SVENSKA CUPEN 2/AMBASSADOR CUP SE SVERIGES ELIT I HÄSSLEHOLM DEN 14 OKTOBER 2017 OBS! Det finns ingen nybörjartävling utan endast svenska cupen. Tävlingen arrangeras av STU tillsammans med

Läs mer

BTK Linne och Partille PK och Svenska Bordtennisförbundet inbjuder till VETERAN SM januari Göteborg. I samarbete med.

BTK Linne och Partille PK och Svenska Bordtennisförbundet inbjuder till VETERAN SM januari Göteborg. I samarbete med. BTK Linne och Partille PK och Svenska Bordtennisförbundet inbjuder till VETERAN SM 2018 18-21 januari Göteborg I samarbete med Scandic Opalen BTK Linne och Partille PK hälsar alla hjärtligt välkomna till

Läs mer

Cykelklubben Uni. LVG och MTB. Informationshäfte. Uppdaterad (6)

Cykelklubben Uni. LVG och MTB. Informationshäfte. Uppdaterad (6) Cykelklubben Uni LVG och MTB Informationshäfte 1 (6) Organisation Klubbens organisation och ingående personer finns beskriven på hemsidan. I huvuddrag är klubben organiserad enligt följande: Klubbstyrelse

Läs mer

Info Ledare FIF 2016/2017

Info Ledare FIF 2016/2017 Info Ledare FIF 2016/2017 Info till ungdomsledare Inför varje säsong ska alla läsa igenom den blå tråden som finns på hemsidan. Finns under dokument på Fröjereds IF:s hemsida. Rapportera alltid all närvaro

Läs mer

David Örtqvist Magnus Thibblin. Emil Ekman

David Örtqvist Magnus Thibblin. Emil Ekman Verksamhetsberättelse 2017 och budget och verksamhetsplan för 2018 Verksamhetsåret 2017 Styrelsen Styrelsen bestod under året 2017 av: Ordförande Ordinarie ledamöter Suppleanter Andreas Davidsson Almstedt

Läs mer

Säsongen 2014-2015. En av Jämtlands barnvänligaste skidanläggningar endast 35 minuter från Östersund www.gallosk.se

Säsongen 2014-2015. En av Jämtlands barnvänligaste skidanläggningar endast 35 minuter från Östersund www.gallosk.se Säsongen 2014-2015 En av Jämtlands barnvänligaste skidanläggningar endast 35 minuter från Östersund Ordförande Ordförande Lars Eklund, 0693-208 44 Hannåsen 130, 840 50 Gällö Vice Ordförande Barbro Henriksson,

Läs mer

ÖSK Fotboll P02 Svart

ÖSK Fotboll P02 Svart 2012-11-29 Sidan 1 av 7 Deltagare, föräldrar & barn: Anna Granath, Nils G. Peter Andersson, Martin S. Peter Wennlöf, William W. Cecillia Adbring, Max A. Mattias Georgson, Albin B.G. Dan Malmsten, Lucas

Läs mer

Välkomna till Säsongen 2019 PITEÅ IF POJKAR 2005

Välkomna till Säsongen 2019 PITEÅ IF POJKAR 2005 Välkomna till Säsongen 2019 PITEÅ IF POJKAR 2005 Föräldramöte 11 feb - Dagordning Organisation Tränare, Föräldragrupp, ansvarspersoner Träningar Start v13 Serie, cuper Antal lag, avgifter Målsättning Ordningsregler

Läs mer

VÄLKOMNA TILL VETERAN-SM 22-25 JANUARI 2015 FÖR PINGISSPELARE FRÅN 30 ÅR TILL 85+.

VÄLKOMNA TILL VETERAN-SM 22-25 JANUARI 2015 FÖR PINGISSPELARE FRÅN 30 ÅR TILL 85+. VÄLKOMNA TILL VETERAN-SM 22-25 JANUARI 2015 FÖR PINGISSPELARE FRÅN 30 ÅR TILL 85+. Arrangör: Skövde PK, Skövde kommun och Svenska Bordtennisförbundet får härmed hälsa alla spelare och ledare välkomna till

Läs mer

Inbjudan till. A-tävling. Oxen Cup. Ungdom A 13 flickor Ungdom A 15 flickor Juniorer A Damer februari 2017 Katrinhallen, Mariestad

Inbjudan till. A-tävling. Oxen Cup. Ungdom A 13 flickor Ungdom A 15 flickor Juniorer A Damer februari 2017 Katrinhallen, Mariestad Inbjudan till A-tävling Oxen Cup Ungdom A 13 flickor Ungdom A 15 flickor Juniorer A Damer 18-19 februari 2017 Katrinhallen, Mariestad ALLMÄNT Tävlingarna kommer att genomföras i enlighet med Svenska Konståkningsförbundets

Läs mer

Ungdoms Riks Top

Ungdoms Riks Top Svenska Bordtennisförbundet och Skoghalls & Carlstads BTK inbjuder till Ungdoms Riks Top 48-2017 2-3 December 2017, Idrottshuset i Karlstad Sida 1 (6) Svenska Bordtennisförbundet tillsammans med Skoghalls

Läs mer

Lerums Konståkningsklubb

Lerums Konståkningsklubb Skridskoskolan säsongen 2015/16 1 Skridskoskolan tränar i Vättlehallen på söndagar kl. 10.00-11.00. Schema höstterminen 2015 söndag 6 september 10-11 söndag 13 september 10-11 söndag 20 september 10-11

Läs mer

Att börja tävla i tennis

Att börja tävla i tennis Att börja tävla i tennis MIK-s Föräldraguide ATT BÖRJA TÄVLA I TENNIS "1 I never lose, I either win or learn Nelson Mandela Förutom att vara väldigt roligt, så kan barn lära sig mycket från tävlingsmomentet.

Läs mer

Medlemsinformation HÖSTEN 2018

Medlemsinformation HÖSTEN 2018 ALVE SÖVOLD SVENSK MÄSTARE FÖR UNGDOMAR 2018 Medlemsinformation HÖSTEN 2018 Hej och välkomna till Ängby SK och höstterminen 2018. Nedan följer viktig information till dig som är medlem i Ängby SK (och

Läs mer

Informerar om... GOD JUL & GOTT NYTT ÅR Önskar Styrelsen för Umeå Skytteförening

Informerar om... GOD JUL & GOTT NYTT ÅR Önskar Styrelsen för Umeå Skytteförening www.ac-skytte.com Västerbottens Skytteförbund och Ungdoms skytteförbund har en egen hemsida på Internet. Du som har tillgång till Internet, besök gärna den. Många UME-Skyttar finns där. Umeå Skytteförening:

Läs mer

Säsongen är igång. Eventuellt i augusti: Skara Sommarland Cup eller Oddebollen (5-7/8)? 2012 Barcelona?

Säsongen är igång. Eventuellt i augusti: Skara Sommarland Cup eller Oddebollen (5-7/8)? 2012 Barcelona? Välkomna! Säsongen är igång. Matcher & Cuper Snickarcupen Valingecup (Placering 2a respektive 4a) Ulricehamns ungdomscup 20/3 Seriespel, F 13-14 Div.1 DM Gothia Cup Eventuellt i augusti: Skara Sommarland

Läs mer

30:-/spelare plus bordsavgift till arrangerande klubb 120:-/spelare, 80:- till VBF och 40:- till arrangerande klubb

30:-/spelare plus bordsavgift till arrangerande klubb 120:-/spelare, 80:- till VBF och 40:- till arrangerande klubb Tävlingar arrangerade av distriktet Distriktsmästerskap Årligen arrangeras fem distriktsmästerskap; öppna par, mixed, damer, veteraner, samt lag. I öppna par, mixed och veteraner är regerande distriktsmästare

Läs mer

EKONOMI. Medlemsavgifter: Familjemedlemskap 450 kr Träningsavgifter:

EKONOMI. Medlemsavgifter: Familjemedlemskap 450 kr Träningsavgifter: SÄSONGEN 2016 EKONOMI Medlemsavgifter: Enskild medlem 200 kr Familjemedlemskap 450 kr Träningsavgifter: U6 (-10) 200 kr 5-manna 500 kr 7-manna 700 kr 9-manna 900 kr 11-manna 1100 kr Medlems och träningsavgifter

Läs mer

Välkomna till Säsongen 2018 PITEÅ IF POJKAR 2005

Välkomna till Säsongen 2018 PITEÅ IF POJKAR 2005 Välkomna till Säsongen 2018 PITEÅ IF POJKAR 2005 Föräldramöte 19 feb - Dagordning Organisation Tränare, Föräldragrupp, ansvarspersoner Träningar Start v12 Serie, cuper Antal lag, avgifter Målsättning Ordningsregler

Läs mer

EKONOMI. Medlemsavgifter: Familjemedlemskap 450 kr Träningsavgifter:

EKONOMI. Medlemsavgifter: Familjemedlemskap 450 kr Träningsavgifter: SÄSONGEN 2018 EKONOMI Medlemsavgifter: Enskild medlem 200 kr Familjemedlemskap 450 kr Träningsavgifter: U6 (-09) 200 kr 5-manna 500 kr 7-manna 700 kr 9-manna 900 kr 11-manna 1100 kr Medlems och träningsavgifter

Läs mer

Har du idéer, önskemål eller frågor så kontakta grenledaren så försöker vi hjälpas åt. Saknas någon utbildning så kontakta Kicki Jakobsson.

Har du idéer, önskemål eller frågor så kontakta grenledaren så försöker vi hjälpas åt. Saknas någon utbildning så kontakta Kicki Jakobsson. Hej! Då var det vår och aktiviteterna börjar komma igång lite runt om på ön. Då är det dags för lite uppdatering på vad som är på gång i klubben också. Lite förändringar i styrelsen har det blivit så här

Läs mer

Välkomna till utomhussäsongen 2018

Välkomna till utomhussäsongen 2018 Välkomna till utomhussäsongen 2018 Information till föräldrar med barn/ungdomar i Högbo GIF. Vi hälsar nya och gamla friidrottare välkomna till utomhussäsongen 2018. På det här bladet har vi sammanställt

Läs mer

Att starta ett lag i föreningen

Att starta ett lag i föreningen Att starta ett lag i föreningen Att starta ett lag Grattis, det är dags att starta ett nytt lag! I din hand håller du nu ett kompendium som ska vara ett stöd för er som ska starta upp ett nytt lag. Även

Läs mer

DIVISIONER OCH KLASSER DIVISION VIT GUL GRÖN BLÅ/RÖD. 9kup-1 till 9kup-2 8kup-1 till 7kup-2 6kup-1 till 5kup-2 4kup-1 till 1kup-2

DIVISIONER OCH KLASSER DIVISION VIT GUL GRÖN BLÅ/RÖD. 9kup-1 till 9kup-2 8kup-1 till 7kup-2 6kup-1 till 5kup-2 4kup-1 till 1kup-2 SWEDISH ITF OPEN 2015 Ljungby Taekwon-Do Klubb välkommnar alla klubbar i Sverige till en tävling för Yngre Miniorer, Miniorer, Kadetter,Yngre Juniorer, Juniorer och Seniorer den 15 november 2015 i Sunnerbohallen

Läs mer

STYRELSEN. Ordförande Åke Lundvall 08-583 562 12

STYRELSEN. Ordförande Åke Lundvall 08-583 562 12 1 STYRELSEN Viggen Tele,mail Ordförande Åke Lundvall 08-583 562 12 Vice ordförande Åsa Lundvall 08-580 172 55 asa.lundvall@comhem.se Kassör & Lägeransvarig Katarina Ejergård 08-87 85 87 ninaejergard@hotmail.com

Läs mer

DINGTUNA GIF P-03 Agenda:

DINGTUNA GIF P-03 Agenda: Agenda: Laget idag Träningar under året Utvecklingssamtal januari 2016 Seriespel 2016 Cuper 2016 Gothia Cup 2016 Ekonomi Sponsring Laguttagningar 2016 Planering 2017 Dingtuna Cup 2016 Information från

Läs mer

Inbjudan till. Öppet DM Mellersta Norrland och Norrbotten samt A-tävling Draktrofén

Inbjudan till. Öppet DM Mellersta Norrland och Norrbotten samt A-tävling Draktrofén Inbjudan till Öppet DM Mellersta Norrland och Norrbotten samt A-tävling Draktrofén Seniorer A Damer Juniorer A Damer Ungdom 15 A Flickor Ungdom 13 A Flickor 27-28 Januari 2018 Sundsvall Energi Arena 1.ALLMÄNT

Läs mer