Förbättringar i WBS30.2

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Förbättringar i WBS30.2"

Transkript

1 Bästa Cisco WebEx-kund, Cisco kommer att tillämpa en standardprogramfix på följande WebEx-tjänster: Cisco WebEx Meeting Center Cisco WebEx Training Center Cisco WebEx Event Center Cisco WebEx Support Center Det här e-postmeddelandet innehåller information som underlättar övergången. Alla mötesvärdar och deltagare i Cisco WebEx kommer att få den nya versionen av mötesprogrammet samt produktivitetsverktygsprogrammet när de för första gången deltar i ett möte. Observera: När vi har tillämpat programfixen på din webbplats kommer ett nytt mötesprogram att erbjudas automatiskt när användare deltar i ett möte för första gången. Installationen av det nya programmet sker automatiskt och ingen omstart krävs. Produktivitetsverktygsprogram användare kommer att erbjudas det nya produktivitetsverktygsprogrammet när de startar produktivitetsverktygen för första gången efter att programfixen har tillämpats. Förbättringar i WBS30.2 Denna version innehåller stöd för Mac OS X och Microsoft Windows 10, åtskillnad mellan interna uppringningssamtal, förbättrad upptäckt av USB-headset samt buggåtgärder som förbättrar den allmänna användbarheten och stabiliteten hos WebEx-tjänsterna.

2 ALLA CISCO WEBEX-CENTER Stöd för Mac OS X WebEx har nu stöd för Mac OS X El Capitan från och med WBS30.2. Stöd för Microsoft Windows 10 WebEx har nu stöd för Windows 10 från och med WBS30.2. Följande problem och begränsningar är kända i Windows 10: Begränsningar i webbläsaren Microsoft Edge Webbläsaren Edge stöds genom WebEx temporära mapplösning (Temporary Folder Solution, TFS) som innebär att en körbar fil (.exe) hämtas och installeras. Webbläsaren Edge har endast stöd för att starta och delta i möten, händelser, utbildningsmöten och supportmöten i Meeting Center, Event Center, Training Center och Support Center. Stöd finns inte för Access Anywhere, Remote Access, praktisk labbsession, WebEx-spelaren för filer i formatet WebEx Recording Format (WRF) eller WebEx nätverksinspelare för filer i formatet Advanced Recording Format (ARF). Användare kan inte dela webbläsaren Edge under ett WebEx-möte med hjälp av funktionerna webbläsardelning eller programdelning. Vi rekommenderar att skärmdelning används istället. Vi rekommenderar att du använder WebEx i webbläsaren Internet Explorer eller någon annan webbläsare tills fullt stöd finns för webbläsaren Edge. Begränsningar i webbläsaren Firefox (64-bitars) Webbläsaren Firefox (64-bitars) stöds genom WebEx temporära mapplösning (Temporary Folder Solution, TFS) som innebär att en körbar fil (.exe) hämtas och installeras. Webbläsaren Firefox (64-bitars) har endast stöd för att starta och delta i möten, händelser, utbildningsmöten och supportmöten i Meeting Center, Event Center, Training Center och Support Center. Stöd finns inte för Access Anywhere, Remote Access, praktisk labbsession, WebExspelaren för filer i formatet WebEx Recording Format (WRF) eller WebEx nätverksinspelare för filer i formatet Advanced Recording Format (ARF). Vi rekommenderar att du använder 32-bitarsversionen av webbläsaren Firefox tills fullt stöd finns för 64- bitarsversionen. Begränsningar vid delning av innehåll När du ansluter till en fjärrdator med Windows 10 kommer den lokala skärmen inte att slockna. I Remote Support kan kundtjänstrepresentanten inte komma åt ett delat program när fjärrdatorn med Windows 10 är låst. För att undvika det här problemet ska du se till att den automatiska låsfunktionen är avstängd om du måste utföra diagnostester under tiden som fjärranvändaren inte är vid datorn. Windows-programmen listas inte i dialogrutan Lägg till program i Access Anywhere eller Remote Access. Om Meeting Center-deltagare försöker spara Universal Communications Format (UCF)-filer på sina lokala datorer och har öppnat dialogrutan Spara dokument, men värden sedan stänger av alternativet som låter användare spara filer, kan deltagarna ändå spara UCF-filerna. För mer information och nyheter om stöd för Windows 10, se versionsinformationen när version WBS30.2 finns tillgänglig via:

3 Massimplementering av WebEx produktivitetsverktyg WebEx-webbplatsadministratörer som använder SCCM för massimplementering av Windows produktivitetsverktyg kan nu använda parametern /qb. Om denna parameter används under massimplementeringen kan användarna se installationsförloppet. Se IT-administratörsguide för massimplementering av WebEx produktivitetsverktyg för mer information via: WebEx-webbplatsdministratörer som utför massimplementering av Windows produktivitetsverktyg kan nu välja att WebEx produktivitetsverktygspanel ska startas automatiskt från aktivitetsfältet genom att aktivera parametern AUTOOC. Se IT-administratörsguide för massimplementering av WebEx produktivitetsverktyg för mer information via: CISCO WEBEX MEETING CENTER Åtskillnad mellan interna uppringningssamtal i rapporter Interna uppringningssamtal åtskiljs nu som en separat samtalstyp i rapporter från och med version WBS30.2. Interna uppringningssamtal är samtal som innebär att en WebEx Cloud-Connected Audio (CCA)-användare kan välja Ring mig i dialogrutan Ljudanslutning i WebEx-mötesprogrammet och därefter, när telefonnumret ska anges, kryssa i Interna användare ska använda detta alternativ för att ringa upp en skrivbordsanknytning, förutsatt att funktionen är aktiverad på WebEx-webbplatsen. Sådana interna uppringningssamtal kategoriserades tidigare som internationella uppringningssamtal och var inte åtskilda. CISCO WEBEX MEETING CENTER (WINDOWS OCH MAC) CISCO WEBEX EVENT CENTER (WINDOWS) Förbättrad upptäckt av USB-headset Upptäckten av USB-headset har förbättrats när alternativet Ring med datorn används i ett möte: WebEx väljer nu automatiskt ett inkopplat USB-headset för datorljud i dialogrutan Testa datorljud, även om du använde datorns högtalare eller mikrofon under det föregående mötet. Klicka helt enkelt på OK för att välja headsetalternativet. Det anslutna headsetets högtalare och mikrofon upptäcks och väljs automatiskt av WebEx i dialogrutan Testa datorljud när du kopplar in ett USB-headset under ett möte. Du kan sedan klicka på OK för att välja både headsetets högtalare och dess mikrofon. WebEx upptäcker nu automatiskt headsetet även om det är anslutet till en annan USB-port på datorn. Du kan se vilken ljudenhet du är ansluten till genom att bläddra ovanför headsetikonen intill ditt namn i mötesdeltagarlistan eller i dialogrutan Ljudanslutning.

4 X CENTER ALLA CISCO WEBEX-CENTER Buggåtgärder Följande buggar har åtgärdats i denna version: Buggnummer Produktområde som Beskrivning berörs CSCuv76990 Alla Problem åtgärdat som innebar att en användare inte kunde delta i ett möte direkt efter att ha loggat in. CSCuw03543 Alla Problem åtgärdat som innebar att en kund inte kunde använda GET för att ringa vår URLAPI när webbplatsen hade uppgraderats. CSCuw19361 Event Center Problem åtgärdat som innebar att ljudanslutningstypen WebEx-ljud inte visades som standard i produktivitetsverktygen. CSCuv57882 Event Center Problem åtgärdat som innebar att ett felaktigt meddelande visades i verktygstipset för ljudikonen i mötesdeltagarlistan för en användare som var ansluten till ljudet med hjälp av dator. CSCuw13950 Meeting Center Problem åtgärdat med att använda brittiskt slutdatumformat vid schemaläggning av återkommande möte. CSCuv92427 Meeting Center Problem åtgärdat med att kopiera och klistra in ett mötesnummer inför att delta i ett möte via webbläsaren Mac Safari. CSCuv94840 Meeting Center Problem åtgärdat som innebar att det inte var möjligt att delta i ett personligt rum när den första deltagaren hade anslutit från ett videokonferenssystem och uppringningsfunktionen var inaktiverad på WebEx-webbplatsen. CSCuv94703 Meeting Center Problem åtgärdat som innebar att en användare såg två muspekare vid delning via Safari på Mac. CSCuw05590 Meeting Center Problem åtgärdat som innebar hög CPU-användning under skärm- och programdelning på MacBook Pro med operativsystemet Yosemite CSCuw08230 Meeting Center Problem åtgärdat som innebar att Mac-användare inte kunde starta eller delta i möten. CSCuw13575 Meeting Center Problem åtgärdat som innebar att mötesklienten på Mac kraschade när en 4 K USB 3.0-videokamera användes. CSCuw13451 Meeting Center Problem åtgärdat som innebar att värdrollen i vissa fall överfördes till en deltagare i det personliga rummets lobby. CSCuv94533 Produktivitetsverktyg Problem åtgärdat som innebar att enkel inloggning (SSO)-användare inte kunde logga in och produktivitetsverktygen låste sig. CSCuv73129 Produktivitetsverktyg Åtgärdade ett allvarligt latensfel vid hantering av flera Microsoft Outlook-kalendrar efter installation av WebEx produktivitetsverktyg. CSCuv34636 Produktivitetsverktyg Problem åtgärdat som innebar att WebEx-webbplatsen och CMRanvändaruppgifterna inte fylldes i automatiskt efter installation av produktivitetsverktygen. CSCuv34551 Produktivitetsverktyg Problem åtgärdade med att använda /qb-parametern vid implementering av produktivitetsverktygen genom massinstallation på Windows. CSCuw02536 Produktivitetsverktyg Åtgärdade felaktig e-postmall efter uppgradering av webbplatsen. CSCuw16870 Uppspelning av inspelning Problem åtgärdat som innebar att en nätverksbaserad inspelning inte kunde spelas upp med proxy-inställningar.

5 Vänligen kontakta Cisco WebEx globala supportservice om du upplever störningar i någon av Cisco WebExtjänsterna i det sekundära systemet så kommer en representant för teknisk support att hjälpa dig lösa problemet. Kontakta support Om du upplever avbrott i någon av Cisco WebEx-tjänsterna, inklusive WebEx Messenger- och Meetings-tjänster, kan du ringa WebEx-supporten på eller Du kan även öppna ett supportärende online på Om du befinner dig utanför USA hittar du telefonnummer till lokal support på följande länk Vänliga hälsningar, WebEx kundtjänst Cisco Systems, Inc.

Förbättringar som introduceras i WBS30.3

Förbättringar som introduceras i WBS30.3 Bästa Cisco WebEx-kund, Cisco WebEx skickar ut det här meddelandet till viktiga affärskontakter. Cisco kommer att installera ett Service Pack som berör följande WebEx-tjänster: Cisco WebEx Cisco WebEx

Läs mer

Cisco WebEx: Tjänstuppgradering för ny version av WBS30

Cisco WebEx: Tjänstuppgradering för ny version av WBS30 Cisco WebEx: Tjänstuppgradering för ny version av WBS30 Cisco kommer att uppgradera dina WebEx-tjänster till den nya versionen, WBS30. Följande tjänster berörs: Cisco WebEx Meeting Center Cisco WebEx Training

Läs mer

Cisco WebEx: Service Pack tillämpas på [[DATE]] för [[WEBEXURL]] Fler verktyg för att skydda informationen om dina WebEx-möten

Cisco WebEx: Service Pack tillämpas på [[DATE]] för [[WEBEXURL]] Fler verktyg för att skydda informationen om dina WebEx-möten Cisco WebEx: Service Pack tillämpas på [[DATE]] för [[WEBEXURL]] Bästa Cisco WebEx-kund, Cisco WebEx skickar ut det här meddelandet till viktiga affärskontakter på https://[[webexurl]]. Mellan lör 1 nov

Läs mer

Cisco WebEx: Standardprogramfix den [[DATE]]

Cisco WebEx: Standardprogramfix den [[DATE]] ÄMNE: Cisc WebEx: Standardprgramfix tillämpas den [[DATE]] för [[WEBEXURL]] Cisc WebEx: Standardprgramfix den [[DATE]] Cisc WebEx skickar ut det här meddelandet till utvalda affärskntakter på https://[[webexurl]]

Läs mer

Användarhandbok för WebEx Meeting Center med mötesrum för samarbete (CMR-moln)

Användarhandbok för WebEx Meeting Center med mötesrum för samarbete (CMR-moln) Användarhandbok för WebEx Meeting Center med mötesrum för samarbete (CMR-moln) Först publicerad: 1 aug 2014 Senast ändrad: 1 aug 2014 Americas Headquarters Cisco Systems, Inc. 170 West Tasman Drive San

Läs mer

Cisco kommer att uppgradera dina WebEx-tjänster till den nya versionen WBS29.8.1. Följande tjänster kommer att påverkas:

Cisco kommer att uppgradera dina WebEx-tjänster till den nya versionen WBS29.8.1. Följande tjänster kommer att påverkas: Bästa Cisco WebEx-kund, Cisco skickar ut det här meddelandet till viktiga affärskontakter. Cisco kommer att uppgradera dina WebEx-tjänster till den nya versionen WBS29.8.1. Följande tjänster kommer att

Läs mer

Praktiska anvisningar Distansmöten mellan huvudmännen

Praktiska anvisningar Distansmöten mellan huvudmännen Praktiska anvisningar Distansmöten mellan huvudmännen 2019 Länsgemensam ledning i samverkan Inom socialtjänst och angränsande område Hälso- och sjukvård i Kalmar län INLEDNING... 3 GEMENSAM LEDSTJÄRNA

Läs mer

WebEx Integration to Outlook för Mac

WebEx Integration to Outlook för Mac WebEx Integration to Outlook för Mac Användarhandbok WBS29.13 Innehållsförteckning Kapitel 1 Nu kommer WebEx Integration to Outlook för Mac... 5 Om WebEx Integration to Outlook för Mac... 5 Om alternativen

Läs mer

1 Nyheter i Filr 2.0 Desktop-programmet

1 Nyheter i Filr 2.0 Desktop-programmet Viktig information för Filr 2.0 Desktop Februari 2016 Filr 2.0 Desktop-programmet innehåller funktionen Filer på begäran som ger en konsoliderad eller virtuell översikt över alla filer på Filr-servern

Läs mer

Blackwire C310/C320. Sladdanslutet USB-headset. Användarhandbok

Blackwire C310/C320. Sladdanslutet USB-headset. Användarhandbok Blackwire C310/C320 Sladdanslutet USB-headset Användarhandbok Innehåll Välkommen 3 Systemkrav 3 Vill du ha mer hjälp? 3 Det här finns i förpackningen 4 Grundläggande fakta om headsetet 5 Sätta på dig headsetet

Läs mer

Blackwire C310-M/ C320-M

Blackwire C310-M/ C320-M Blackwire C310-M/ C320-M USB Corded Headset User Guide Contents Välkommen 3 Systemkrav 3 Vill du ha mer hjälp? 3 Det här finns i förpackningen 4 Grundläggande fakta om headsetet 5 Sätta på dig headsetet

Läs mer

Felsökning av vanliga fel Kontrollera installera version Innehållsförteckning

Felsökning av vanliga fel Kontrollera installera version Innehållsförteckning Felsökning av vanliga fel I det här dokumentet har vi försökt sammanställa de vanligast förekommande felen. Observera att felsökningen förutsätter att du lyckats installera Net id och Telia E-legitimation

Läs mer

Manual för Cisco Meeting App (CMA)version 1.9.x

Manual för Cisco Meeting App (CMA)version 1.9.x Manual för Cisco Meeting App (CMA)version 1.9.x Nedladdning och installation Klienten finns för Windows och Mac med följande nedladdningslänkar: För Windows Kräver Windows 7 eller senare För Mac Kräver

Läs mer

Visma Proceedo. Att logga in - Manual. Version 1.3 / 140414 1

Visma Proceedo. Att logga in - Manual. Version 1.3 / 140414 1 Visma Proceedo Att logga in - Manual Version 1.3 / 140414 1 Innehållsförteckning 1) INLOGGNING VIA VERKTYG OCH SYSTEM... 3 2) INTERNET EXPLORER... 6 2.1 Java... 6 2.2 Popup-fönster... 8 2.3 Browser, 32-

Läs mer

GN 8120 USB - Bruksanvisning. 1. Om GN 8120 USB. Innehållsförteckning

GN 8120 USB - Bruksanvisning. 1. Om GN 8120 USB. Innehållsförteckning GN 8120 USB - Bruksanvisning Tack för att du har köpt GN 8120 USB. I den här bruksanvisningen finns information och användarinstruktioner för GN 8120 USB. Bruksanvisningen innehåller följande avsnitt:

Läs mer

TeamViewer Installation och användning

TeamViewer Installation och användning TeamViewer Installation och användning Funktioner i TeamViewer TeamViewer möjliggör för lärare och faddrar att hjälpa elever och användare på distans. Det finns 2 huvudsakliga användningsområden: Fjärrstyrning

Läs mer

Problem med ljudet i Adobe Connect

Problem med ljudet i Adobe Connect Problem med ljudet i Adobe Connect Förberedelser Jag hör inte de andra deltagarna De andra deltagarna hör inte mig De andra deltagarna säger att min röst hackar Jag hör inte en av de andra deltagarna Ljudet

Läs mer

Molnplattform. Version 1.0. Användarhandbok

Molnplattform. Version 1.0. Användarhandbok Molnplattform Version 1.0 Användarhandbok September 2017 www.lexmark.com Innehåll 2 Innehåll Ändringshistorik...3 Översikt... 4 Komma igång...5 Systemkrav... 5 Öppna molnplattformen...5 Öppna Print Management-webbportalen...

Läs mer

Biometria Violweb. Kom-igång-guide. Mars Sammanfattning Den här anvisningen är till för dig som ska börja använda dig av Biometrias tjänster.

Biometria Violweb. Kom-igång-guide. Mars Sammanfattning Den här anvisningen är till för dig som ska börja använda dig av Biometrias tjänster. Violweb Kom-igång-guide Mars 2019 Sammanfattning Den här anvisningen är till för dig som ska börja använda dig av s tjänster. Innehållsförteckning Systemkrav... 2 Administratörsrättigheter... 3 Hur vet

Läs mer

MPEG-problemlösning. Obs: Kunskapsdatabasen för WEB1000 5.1 innehåller mer information om kardiologispecifika verktyg och visning av MPEG-objekt.

MPEG-problemlösning. Obs: Kunskapsdatabasen för WEB1000 5.1 innehåller mer information om kardiologispecifika verktyg och visning av MPEG-objekt. MPEGproblemlösning Den här sektionen är till för kardiologianvändare som granskar MPEGobjekt. Läs avsnitten nedan om du behöver hjälp med att lösa problem som uppstått vid visning av MPEGobjekt. MPEGkomponenter

Läs mer

Blackwire 725-M. USB-sladdheadset. Användarhandbok

Blackwire 725-M. USB-sladdheadset. Användarhandbok Blackwire 725-M USB-sladdheadset Användarhandbok TM Innehåll Välkommen 3 Systemkrav 3 Vill du ha mer hjälp? 3 Det här finns i förpackningen 4 Grunderna 5 Sätta på dig headsetet 6 Anpassa headsetet 6 Daglig

Läs mer

Problem med ljudet i Adobe Connect

Problem med ljudet i Adobe Connect Problem med ljudet i Adobe Connect Förberedelser Jag hör inte de andra deltagarna De andra deltagarna hör inte mig De andra deltagarna säger att min röst hackar Jag hör inte en av de andra deltagarna Ljudet

Läs mer

Guide för kunder med Nordea e-legitimation

Guide för kunder med Nordea e-legitimation Dok namn: Guide för kunder Typ: typ Sida: 1(24) Beslutsfattare: beslutsfattare Status: status Datum: 2013-04-10 Ägare: Servicedesk Version: 1.0 Guide för kunder med Nordea e-legitimation Innehåll Guide

Läs mer

Plantronics Hub för Windows/Mac. Användarhandbok, version 3.11.x

Plantronics Hub för Windows/Mac. Användarhandbok, version 3.11.x Plantronics Hub för Windows/Mac Användarhandbok, version 3.11.x Innehåll Plantronics Hub-programvara 3 Installera program 3 Grunderna 4 En första titt 4 Välj primär enhet 4 Anpassa inställningarna 4 Få

Läs mer

Användarguide för WebEx Meeting Center med mötesrum för samarbete (CMR Cloud) 3.0

Användarguide för WebEx Meeting Center med mötesrum för samarbete (CMR Cloud) 3.0 Användarguide för WebEx Meeting Center med mötesrum för samarbete (CMR Cloud) 3.0 Först publicerad: 1 augusti 2014 Senast ändrad: 21 augusti 2015 Americas Headquarters Cisco Systems, Inc. 170 West Tasman

Läs mer

MOTTAGARE AV VIDEOMÖTE FÖR DE SOM INTE HAR MICROSOFT LYNC INSTALLERAT SAMORDNAD VÅRD- OCH OMSORGSPLANERING

MOTTAGARE AV VIDEOMÖTE FÖR DE SOM INTE HAR MICROSOFT LYNC INSTALLERAT SAMORDNAD VÅRD- OCH OMSORGSPLANERING MOTTAGARE AV VIDEOMÖTE FÖR DE SOM INTE HAR MICROSOFT LYNC INSTALLERAT SAMORDNAD VÅRD- OCH OMSORGSPLANERING Innehåll sid. Distansmöte via video 3 Inför mötet 4 Ansluta första gången till Lyncmöte 5 Ansluta

Läs mer

Integration med Vitec Express

Integration med Vitec Express i Softphone Integration med Vitec Express Med s molnväxellösning FrontOffice och Vitecs molnbaserade affärssystem Vitec Express kan mäklare jobba i Vitec och kommunicera med kunder på ett mycket enkelt

Läs mer

Voicemail i FirstClass

Voicemail i FirstClass Voicemail i FirstClass För att använda voicemail måste du ha FirstClass klienten installerad och vara uppkopplad mot Internet. *Om du är på en ort med dålig internetuppkoppling kan det bli problem att

Läs mer

Kom-igång-guide för värd

Kom-igång-guide för värd Kom-igång-guide för värd 1 Rev 1.0 Kom-igång-guide för värd Administrera webbmöten Innehåll Läs det här innan du börjar 2 Stöd för datoroperativsystem och webbläsare 2 Stöd för mobiloperativsystem 2 Teknisk

Läs mer

Användarguide till WebEx Meeting Center med mötesrum för samarbete (CMR Cloud)

Användarguide till WebEx Meeting Center med mötesrum för samarbete (CMR Cloud) Användarguide till WebEx Meeting Center med mötesrum för samarbete (CMR Cloud) Först publicerad: 1 augusti 2014 Senast ändrad: 10 okt 2014 Americas Headquarters Cisco Systems, Inc. 170 West Tasman Drive

Läs mer

Förberedelser inför webbkursen!

Förberedelser inför webbkursen! Förberedelser inför webbkursen! För att du ska få en så bra kurs som möjligt är det viktigt att du läser igenom nedanstående instruktioner och förberedelser noga INNAN kursen. Vi kommer inte ha möjlighet

Läs mer

SeniorNet Södermalm. Fortsättning på temat. Windows Windows 10 1

SeniorNet Södermalm. Fortsättning på temat. Windows Windows 10 1 Fortsättning på temat Windows 10 2016-02-25 Windows 10 1 Menu En liten återblick Inställningsmenyn och Kontrollpanelen Webbläsaren Edge Appar Kortkommandon Länkar med tips Vad händer med Windows 7, 8 och

Läs mer

Visma Proceedo. Att logga in - Manual. Version 1.4. Version 1.4 / 151016 1

Visma Proceedo. Att logga in - Manual. Version 1.4. Version 1.4 / 151016 1 Visma Proceedo Att logga in - Manual Version 1.4 Version 1.4 / 151016 1 Innehåll 1) INLOGGNING VIA MEDARBETARWEBBEN... 4 2) INTERNET EXPLORER... 7 2.1 Java... 7 2.2 Popup- fönster... 9 2.3 Browser, 32-64-bitars

Läs mer

En guide i Marratech. IKT-pedagogiskt centrum. Telefon: Högskolan Dalarna.

En guide i Marratech. IKT-pedagogiskt centrum. Telefon: Högskolan Dalarna. En guide i Marratech I denna guide beskrivs hur man laddar hem och installerar Marratech, använder programmet samt information om headset och webbkamera. Skapad: 2008-06-18 Version: 1.4 1 Hur laddar jag

Läs mer

Plantronics DA80 ljudprocessor. Användarhandbok

Plantronics DA80 ljudprocessor. Användarhandbok Plantronics DA80 ljudprocessor Användarhandbok Innehåll Välkommen 3 Ström 4 Programvaran Plantronics Spokes 5 Installera Plantronics Hub 5 Starta Hub 5 Hub-flikar 5 Använda headsetet 6 Besvara, avsluta

Läs mer

Installation av VDI för PC TIPS! Skriv ej ut använd hellre ipad. Nya lathundar publiceras regelbundet Version 1.0

Installation av VDI för PC TIPS! Skriv ej ut använd hellre ipad. Nya lathundar publiceras regelbundet Version 1.0 Hitta vilken Datortyp du har Innan installationen kommer du få att välja vilken Datortyp din dator har. Det kan vara bra att ha kontrollerat det innan du börjar med installationen. Notera att du skall

Läs mer

ReSound Aventa 3 Installationsguide

ReSound Aventa 3 Installationsguide ReSound Aventa 3 Installationsguide 1 Innehåll Systemkrav för Aventa 3.... 3 Vanliga Frågor (FAQ) Installation... 4 NOAH vs. Operativsystem... 5 Installera Aventa 3... 6 Installera.NET Framework.... 12

Läs mer

Visma Proceedo. Att logga in - Manual. Version Version /

Visma Proceedo. Att logga in - Manual. Version Version / Visma Proceedo Att logga in - Manual Version 1.4.1 Version 1.4.1 / 170510 1 Innehåll 1) INLOGGNING VIA MEDARBETARWEBBEN... 4 2) INTERNET EXPLORER... 7 2.1 Java... 7 2.2 Popup- fönster... 9 2.3 Browser,

Läs mer

Biometria Violweb. Kom-igång-guide. Januari Sammanfattning Den här anvisningen är till för dig som ska börja använda dig av Biometrias tjänster.

Biometria Violweb. Kom-igång-guide. Januari Sammanfattning Den här anvisningen är till för dig som ska börja använda dig av Biometrias tjänster. Violweb Kom-igång-guide Januari 2019 Sammanfattning Den här anvisningen är till för dig som ska börja använda dig av s tjänster. Innehållsförteckning Systemkrav... 2 Administratörsrättigheter... 3 Hur

Läs mer

Externa deltagare i Lync

Externa deltagare i Lync Externa deltagare i Lync Du kan använda Lync för chatt, samtal och onlinemöten med externa deltagare. Beroende på vilken programvara de externa deltagarna har kan de chatta och se delade dokument eller

Läs mer

via webbgränssnittet. Du har även tystnadsplikt gällande dina identifikationsuppgifter.

via webbgränssnittet. Du har även tystnadsplikt gällande dina identifikationsuppgifter. Anvia Säkerhetskopiering 1(6) Anvia Säkerhetskopiering 2.3 Saker som bör beaktas före installationen! Eftersom tjänsten även omfattar en sharing-egenskap, ansvarar du som kund själv för hurdana filer som

Läs mer

Installation av WinPig Slakt

Installation av WinPig Slakt Installation av WinPig Slakt Grundinstallation av WinPig Slakt ska göras med en cd skiva, den går inte att hämta från Internet. I samband med installationen installeras också vissa nödvändiga komponenter

Läs mer

LICENSAKTIVERINGSGUIDE. Design Collaboration Suite

LICENSAKTIVERINGSGUIDE. Design Collaboration Suite LICENSAKTIVERINGSGUIDE Design Collaboration Suite 2014 Varje kapitel representerar en viss typ av licensmetod. På ditt licenscertifikat står det vilken licenstyp du har. Hitta din licenstyp i listan nedan

Läs mer

Användarmanual Administratör

Användarmanual Administratör 1 (10) Användarmanual Administratör Migrationsverkets e-tjänster för kommuner Se och ändra ansvar för ensamkommande Ansök om statlig ersättning (Observera att denna e-tjänst enbart är tillgänglig för kommuner

Läs mer

Delta i Skype-möte UTAN Skype för företag installerad Gemensam IT samordningsfunktion 49 kommuner i Västra Götaland och Västra Götalandsregionen

Delta i Skype-möte UTAN Skype för företag installerad Gemensam IT samordningsfunktion 49 kommuner i Västra Götaland och Västra Götalandsregionen Delta i Skype-möte UTAN Skype för företag installerad 2018-01-02 Version 1.0 Innehåll sid Distansmöte via video 3 Inför mötet 4 Ansluta första gången till Skype-möte 5 Inställningar ljud 9 Inställning

Läs mer

DELA SKÄRM MED ELEVER SOM ANSLUTER VIA WEBBLÄSARE

DELA SKÄRM MED ELEVER SOM ANSLUTER VIA WEBBLÄSARE DELA SKÄRM MED ELEVER SOM ANSLUTER VIA WEBBLÄSARE Från och med Vision 8.0 kan läraren konfigurera ett klassrum med en blandning av Windowsbaserade elever och webbläsarbaserade enheter, eller ett klassrum

Läs mer

Visma Proceedo Att logga in - Manual

Visma Proceedo Att logga in - Manual Visma Proceedo Att logga in - Manual Version 1.1 / 131028 1 Innehållsförteckning 1) INLOGGNING VIA VERKTYG OCH SYSTEM... 3 2) INTERNET EXPLORER... 6 2.1 Java... 6 2.2 Popup-fönster... 8 2.3 Browser, 32-

Läs mer

Versionsinformation om Cisco WebEx Meeting Center (version WBS30)

Versionsinformation om Cisco WebEx Meeting Center (version WBS30) Versionsinformation om Cisco WebEx (version WBS0) Först publicerad: 16 juli 2015 Senast ändrad: 19 augusti 2015 Americas Headquarters Cisco Systems, Inc. 170 West Tasman Drive San Jose, CA 9514-1706 USA

Läs mer

Användarguide för WebEx-integrering till Outlook för Windows

Användarguide för WebEx-integrering till Outlook för Windows Först publicerad: 19 augusti 2015 Americas Headquarters Cisco Systems, Inc. 170 West Tasman Drive San Jose, CA 95134-1706 USA http://www.cisco.com Tel: 408 526-4000 800 553-NETS (6387) Fax: 408 527-0883

Läs mer

Installation/uppdatering av Hogia Personal fr.o.m. version 13.1

Installation/uppdatering av Hogia Personal fr.o.m. version 13.1 Installation/uppdatering av Hogia Personal fr.o.m. version 13.1 Viktig information gällande installation Från version 12.2 av Hogia Personal krävs Microsoft.Net Framework 3.5 SP1 för att installation skall

Läs mer

Att komma igång med ELDA

Att komma igång med ELDA Att komma igång med ELDA SmartDisk används tillsammans med programmet ELDA som måste vara installerat på din dator. Programmet laddas ned från Skatteverkets webbplats www.skatteverket.se.om du inte har

Läs mer

Installationsanvisning ADSLmodem: SpeedTouch 546v6. Bredband ADSL. Hitta första telefonjacket

Installationsanvisning ADSLmodem: SpeedTouch 546v6. Bredband ADSL. Hitta första telefonjacket Installationsanvisning ADSLmodem: SpeedTouch 546v6 Bredband ADSL Hitta första telefonjacket Börja alltid med att läsa den lilla foldern SpeedTouch Anvisning hitta första jacket. Följ anvisningarna noga

Läs mer

GITS. Kalla till Skype-möte med OUTLOOK KLIENT. Gemensam IT samordningsfunktion 49 kommuner i Västra Götaland och Västra Götalandsregionen

GITS. Kalla till Skype-möte med OUTLOOK KLIENT. Gemensam IT samordningsfunktion 49 kommuner i Västra Götaland och Västra Götalandsregionen Kalla till Skype-möte med OUTLOOK KLIENT 2018-01-02 Version 1.0 Innehåll sid. Distansmöte via video 2 Inför mötet 4 Inloggning på datorn 5 Inställningar - ljud 6 Inställningar videokamera 9 Skapa kallelse

Läs mer

E-MÖTESVERKTYG ANVÄNDARGUIDE TILL ADOBE CONNECT FÖR STUDENTER

E-MÖTESVERKTYG ANVÄNDARGUIDE TILL ADOBE CONNECT FÖR STUDENTER E-MÖTESVERKTYG ANVÄNDARGUIDE TILL ADOBE CONNECT FÖR STUDENTER Adobe Connect Högskolan i Borås använder Adobe Connect, genom Sunet, som e-mötesverktyg. Via Adobe Connect har du möjlighet att kommunicera

Läs mer

Boot Camp Installationshandbok

Boot Camp Installationshandbok Boot Camp Installationshandbok Innehåll 3 Introduktion 4 Installationsöversikt 4 Steg 1: Leta efter uppdateringar 4 Steg 2: Förbered din Mac för Windows 4 Steg 3: Installera Windows på din Mac 4 Steg 4:

Läs mer

Introduktion till Adobe Acrobat Connect Pro

Introduktion till Adobe Acrobat Connect Pro Introduktion till Adobe Acrobat Connect Pro I denna guide beskrivs hur man använder Adobe Acrobat Connect Pro samt användning av headset och webbkamera. Skapad: 2009-07-03 Version: 1.1 1 Innehåll Hur startar

Läs mer

FileMaker Pro 13. Använda Fjärrskrivbord med

FileMaker Pro 13. Använda Fjärrskrivbord med FileMaker Pro 13 Använda Fjärrskrivbord med FileMaker Pro 13 2007-2013 FileMaker, Inc. Med ensamrätt. FileMaker, Inc. 5201 Patrick Henry Drive Santa Clara, Kalifornien 95054, USA FileMaker och Bento är

Läs mer

Fortsättningskurs i Adobe Connect

Fortsättningskurs i Adobe Connect 1 Fortsättningskurs i Adobe Connect 30.1.2015 Back- End... 2 Två olika vyer över mötesrum... 2 Skapa nytt mötesrum... 3 Ändra rummets inställningar... 4 Uppladdat material... 4 Inspelningar... 5 Redigera

Läs mer

HASP-felsökningsguide

HASP-felsökningsguide HASP-felsökningsguide Huvudkontor: Trimble Geospatial Division 10368 Westmoor Drive Westminster, CO 80021 USA www.trimble.com Copyright och varumärken: 2005-2013, Trimble Navigation Limited. Med ensamrätt.

Läs mer

Kom-igång-guide för mötesdeltagare

Kom-igång-guide för mötesdeltagare Kom-igång-guide för mötesdeltagare Kom-igång-guide för mötesdeltagare 1 Rev 1.0 Innehåll Kom igång med din dator 2 Kom igång med din ipad 7 Kom igång med din iphone 12 Kom-igång-guide för mötesdeltagare

Läs mer

Delta i undervisning online via Zoom

Delta i undervisning online via Zoom Delta i undervisning online via Zoom 2 Innehåll Välkommen till undervisning i Zoom!... 3 Innan du börjar använda Zoom... 3 Använd headset med mikrofon!... 3 Aktivera Zoom... 3 Installera klient... 4 Ladda

Läs mer

Instruktion för användande av Citrix MetaFrame

Instruktion för användande av Citrix MetaFrame Instruktion för användande av Citrix MetaFrame Öppna valfri browser, helst Google Chrome eller annan modern browser. Firefox, Safari, MS Edge, IE osv fungerar också men Internet Explorer är dock inget

Läs mer

Snabbguide för Universal skrivardrivrutin

Snabbguide för Universal skrivardrivrutin Snabbguide för Universal skrivardrivrutin Brother Universal Printer Driver (BR-Script3) Brother Mono Universal Printer Driver (PCL) Brother Universal Printer Driver (Inkjet) Version B SWE 1 Översikt 1

Läs mer

Användarguide (WBS31) till WebEx Meeting Center med mötesrum för samarbete (CMR Cloud)

Användarguide (WBS31) till WebEx Meeting Center med mötesrum för samarbete (CMR Cloud) Användarguide (WBS31) till WebEx Meeting Center med mötesrum för samarbete (CMR Cloud) Först publicerad: 1 augusti 2014 Senast ändrad: 15 april 2016 Americas Headquarters Cisco Systems, Inc. 170 West Tasman

Läs mer

Anvia Online Backup 1(8) Installationsguide

Anvia Online Backup 1(8) Installationsguide Anvia Online Backup 1(8) Anvia Online Backup Sådant som du bör beakta före installationen! Eftersom tjänsten omfattar sharing-egenskaper, ansvarar du som kund själv för hurdana filer som säkerhetskopieras

Läs mer

Installationsanvisning. ADSLmodem: SpeedTouch 780WL. Bredband ADSL

Installationsanvisning. ADSLmodem: SpeedTouch 780WL. Bredband ADSL Installationsanvisning ADSLmodem: SpeedTouch 780WL Bredband ADSL Hitta första telefonjacket Börja alltid med att läsa den lilla foldern SpeedTouch Anvisning hitta första jacket. Följ anvisningarna noga

Läs mer

Blackboard learning system CE

Blackboard learning system CE Blackboard learning system CE Inställningar (Del av studentmanual, Kap 7) 20080101 1 Inställningar Det finns vissa grundläggande krav på din dator och dess inställningar för att Blackboard ska fungera

Läs mer

KALLA TILL DISTANSMÖTE VIA MICROSOFT LYNC, KLIENT SAMORDNAD VÅRD- OCH OMSORGSPLANERING

KALLA TILL DISTANSMÖTE VIA MICROSOFT LYNC, KLIENT SAMORDNAD VÅRD- OCH OMSORGSPLANERING KALLA TILL DISTANSMÖTE VIA MICROSOFT LYNC, KLIENT SAMORDNAD VÅRD- OCH OMSORGSPLANERING Innehåll sid. Distansmöte via video 3 Inför mötet Inför mötet, inloggning på dator 4 5 Inställningar i Microsoft Lync

Läs mer

Användarhandledning. edwise Webbläsarinställningar 2012-10-24

Användarhandledning. edwise Webbläsarinställningar 2012-10-24 Användarhandledning edwise Webbläsarinställningar 2012-10-24 Sida 2/11 Innehållsförteckning 1 Webbläsarinställningar... 3 1.1 Internet Explorer Kompatibilitetsläge... 3 1.1.1 Inställningar för kompatibilitetsvyn...

Läs mer

Vad är Google Hangouts?

Vad är Google Hangouts? Vad är Google Hangouts? Google Hangouts är en del av Googles utbud och gör det möjligt att ha video, röst, chattsamtal på samma sätt som med Skype. Fördelen med Google Hangouts är att man inte behöver

Läs mer

GIVETVIS. SKA DU HA INTERNET I DIN LÄGENHET! En guide till hur du installerar internet i ditt nya hem.

GIVETVIS. SKA DU HA INTERNET I DIN LÄGENHET! En guide till hur du installerar internet i ditt nya hem. GIVETVIS SKA DU HA INTERNET I DIN LÄGENHET! En guide till hur du installerar internet i ditt nya hem. INTERNET EN SJÄLVKLARHET Internet är en standard i våra lägenheter, precis som vatten, el och värme.

Läs mer

Användarguide för anslutning till MCSS

Användarguide för anslutning till MCSS Användarguide för anslutning till MCSS Innehållsförteckning Systemkrav... 3 Symantec VIP Access... 4 För tvåfaktorsautentisering via mobiltelefon... 4 För tvåfaktorsautentisering via dator... 5 Logga in

Läs mer

DVD MAKER USB2.0 Installationshandledning

DVD MAKER USB2.0 Installationshandledning DVD MAKER USB2.0 Installationshandledning Innehåll Kapitel 1: Installation av DVD MAKER USB2.0 maskinvara 1.1 Leveransens innehåll 1 1.2 Systemkrav 1 1.3 Installation av maskinvaran 1 Kapitel 2: DVD MAKER

Läs mer

Uppdatering till Windows 8.1 steg för steg-guide

Uppdatering till Windows 8.1 steg för steg-guide Uppdatering till Windows 8.1 steg för steg-guide Installera och uppdatera Windows 8.1 Uppdatera BIOS, program, drivrutiner och kör Windows Update Välj en av installationstyperna Installera Windows 8.1

Läs mer

Vad är OmniTouch 8660 My Teamwork?

Vad är OmniTouch 8660 My Teamwork? OMNITOUCH 8660 MY TEAMWORK 6.1 SNABBSTARTSGUIDE Vad är OmniTouch 8660 My Teamwork? I OmniTouch 8660 My Teamwork Unified Conferencing and Collaboration kombineras närvaromedvetna snabbmeddelanden med möjligheten

Läs mer

Användarguide för WebEx Meeting Center (WBS31)

Användarguide för WebEx Meeting Center (WBS31) Först publicerad: 5 april 2016 Senast ändrad: 5 april 2016 Americas Headquarters Cisco Systems, Inc. 170 West Tasman Drive San Jose, CA 95134-1706 USA http://www.cisco.com Tel: 408 526-4000 800 553-NETS

Läs mer

Användarguide för WebEx integrationsverktyg till Outlook för Mac

Användarguide för WebEx integrationsverktyg till Outlook för Mac Först publicerad: 19 augusti 2015 Americas Headquarters Cisco Systems, Inc. 170 West Tasman Drive San Jose, CA 95134-1706 USA http://www.cisco.com Tel: 408 526-4000 800 553-NETS (6387) Fax: 408 527-0883

Läs mer

MÖTEN PÅ DISTANS Jitsi Meet Skype mikrofon och webbkamera Jitsi Meet

MÖTEN PÅ DISTANS Jitsi Meet Skype mikrofon och webbkamera Jitsi Meet MÖTEN PÅ DISTANS Det är ett uttalat mål inom Equmeniakyrkan att vi ska minska vårt resande. Ett bra första steg mot det målet är att ha möten på distans via videosamtal. Samma teknik kan också vara användbar

Läs mer

DELTA I VIDEOMÖTE FÖR DEJ SOM INTE HAR SKYPE FÖR FÖRETAG INSTALLERAD SAMORDNAD VÅRD- OCH OMSORGSPLANERING

DELTA I VIDEOMÖTE FÖR DEJ SOM INTE HAR SKYPE FÖR FÖRETAG INSTALLERAD SAMORDNAD VÅRD- OCH OMSORGSPLANERING DELTA I VIDEOMÖTE FÖR DEJ SOM INTE HAR SKYPE FÖR FÖRETAG INSTALLERAD SAMORDNAD VÅRD- OCH OMSORGSPLANERING Innehåll sid Distansmöte via video 3 Inför mötet 4 Ansluta första gången till Skype-möte 5 Inställningar

Läs mer

Installationsanvisning för Garmin Communicator Plugin

Installationsanvisning för Garmin Communicator Plugin för Garmin Communicator Förord På uppdrag av Naturvårdsverket erbjuder Viltskadecenter support för de svenska användarna av databasen Rovbase. Det här är en manual riktad till de som behöver överföra data

Läs mer

Antivirus: Identifierar och inaktiverar proaktivt mer känd och till och med okänd skadlig kod än många andra säkerhetsprodukter.

Antivirus: Identifierar och inaktiverar proaktivt mer känd och till och med okänd skadlig kod än många andra säkerhetsprodukter. Snabbstartsguide ESET Cybersecurity ger ett avancerat skydd för din dator mot skadlig kod. Baserat på ThreatSense genomsökningsmotor som först introducerades i det prisbelönta NOD32 antivirussystemet,

Läs mer

Användarmanual Administratör

Användarmanual Administratör 1 (10) Användarmanual Administratör Migrationsverkets e-tjänster för kommuner Se och ändra ansvar för ensamkommande Ansök om statlig ersättning Senast uppdaterad: 2019-03-18 2 (10) Innehåll 1. Inledande

Läs mer

ANVISNING Om det inte lyckas att logga in i Kelain på en Mac-dator Innehåll

ANVISNING Om det inte lyckas att logga in i Kelain på en Mac-dator Innehåll Innehåll 1 Kontrollera att DigiSign-kortläsarprogrammet har startat 2 1.1 DigiSign-ikonen 2 1.2 Starta programmet 2 1.3 Verifiera att kortet fungerar 4 2 Om din webbläsare är Mozilla Firefox eller Safari,

Läs mer

Installation av WinPig

Installation av WinPig Installation av WinPig Grundinstallation av WinPig Slakt ska göras med en cd-skiva, den går inte att hämta från Internet. Efter installationen skall grundinställningar göras, läs om dessa i slutet av detta

Läs mer

Boot Camp Installationshandbok

Boot Camp Installationshandbok Boot Camp Installationshandbok Innehåll 3 Introduktion 4 Det här behöver du 5 Installationsöversikt 5 Steg 1: Leta efter uppdateringar 5 Steg 2: Förbered din Mac för Windows 5 Steg 3: Installera Windows

Läs mer

HD WIRELESS N OUTDOOR CLOUD CAMERA DCS-2330L INSTALLATIONSGUIDE

HD WIRELESS N OUTDOOR CLOUD CAMERA DCS-2330L INSTALLATIONSGUIDE HD WIRELESS N OUTDOOR CLOUD CAMERA DCS-2330L INSTALLATIONSGUIDE FÖRPACKNINGS- INNEHÅLL HD WIRELESS N OUTDOOR CLOUD CAMERA DCS-2330L NÄTADAPTER ADAPTER ETHERNET-KABEL (CAT5 UTP) ANSLUT KAMERAN TILL ROUTERN

Läs mer

Vad finns i paketet. Lär känna ditt modem. Plats för ditt SIM-kort. Plats för ett Micro SD minneskort

Vad finns i paketet. Lär känna ditt modem. Plats för ditt SIM-kort. Plats för ett Micro SD minneskort Vad finns i paketet Ett trådlöst modem av typ MF110 samt denna manual. Lär känna ditt modem ➎ ➋ ➊ ➌ ➍ Plats för ditt SIM-kort Här stoppar du in ditt Tele2 SIM-kort. Plats för ett Micro SD minneskort Här

Läs mer

FileMaker. Köra FileMaker Pro 10 på Terminal Services

FileMaker. Köra FileMaker Pro 10 på Terminal Services FileMaker Köra FileMaker Pro 10 på Terminal Services 2004 2009, FileMaker, Inc. Med ensamrätt. FileMaker, Inc. 5201 Patrick Henry Drive Santa Clara, Kalifornien 95054, USA FileMaker, filmappslogotypen,

Läs mer

Hur man införskaffar e-böcker till Reader

Hur man införskaffar e-böcker till Reader Hur man införskaffar e-böcker till Reader 2010 Sony Corporation 4-259-024-11(1) Hämta e-böcker Hämta e-böcker e-bokhandel Reader Library-programvara Läsare Med programvaran Sony Reader Library (Reader

Läs mer

Lathund för Svenskt Näringsliv

Lathund för Svenskt Näringsliv Lathund för Svenskt Näringsliv OneDrive OneDrive... 3 Vad är fördelarna med OneDrive för dig som användare?... 3 Skapa OneDrive-konto... 4 Kom åt OneDrive på olika enheter... 6 Via appar på datorn... 6

Läs mer

Användarmanual Administratör

Användarmanual Administratör 1 (9) Användarmanual Administratör Migrationsverkets e-tjänst Se och ändra ansvar för ensamkommande Senast uppdaterad: 2018-03-09 2 (9) Innehåll 1. Inledande information... 3 1.1 Förutsättningar... 3 2.

Läs mer

Viktiga inställningar för Isolda webshop

Viktiga inställningar för Isolda webshop Viktiga inställningar för Isolda webshop Denna webshop är optimerad för Internet Explorer 6, Mozilla Firefox 2, Safari 2 och senare versioner. Vi använder både vanliga cookies (en fi l som sparas på din

Läs mer

Release notes. BOOK-IT PUB version 3.3

Release notes. BOOK-IT PUB version 3.3 Release notes BOOK-IT PUB version 3.3 Axiell Sverige AB, Box 24014, 224 21 Lund. Besöksadress: Fältspatsvägen 4, 224 78 Lund tel 046-270 04 00, e-post: axiellsverige@axiel l.com, www.axiell.se INNEHÅLL

Läs mer

emöten & elärande Studentguide Adobe Acrobat Connect Pro Meeting För Mittuniversitetet www.wezupport.se

emöten & elärande Studentguide Adobe Acrobat Connect Pro Meeting För Mittuniversitetet www.wezupport.se emöten & elärande Studentguide Adobe Acrobat Connect Pro Meeting För Mittuniversitetet 2 Innehåll 1. Viktig information... 3 2. Utrustning... 3 2.1. Dator... 3 2.2. Internet... 3 2.3. Krav för bra ljud...

Läs mer

KALLA TILL SKYPE VIDEOMÖTE VIA OUTLOOK WEB APP SAMORDNAD VÅRD- OCH OMSORGSPLANERING

KALLA TILL SKYPE VIDEOMÖTE VIA OUTLOOK WEB APP SAMORDNAD VÅRD- OCH OMSORGSPLANERING KALLA TILL SKYPE VIDEOMÖTE VIA OUTLOOK WEB APP SAMORDNAD VÅRD- OCH OMSORGSPLANERING Innehåll sid. Distansmöte via video 3 Inför mötet Inloggning på datorn 4 5 Inställningar i Skype, ljud 6 Inställningar

Läs mer

Installationsanvisning - Kopplingen mellan GK96 och golf.se -

Installationsanvisning - Kopplingen mellan GK96 och golf.se - Installationsanvisning - Kopplingen mellan GK96 och golf.se - (Läs hela anvisningen innan du installerar)!denna installationsanvisning innehåller förändringar från tidigare versioner! 1. Programmets syfte...

Läs mer

FileMaker Server 11. Handboken Uppdatera plugin-program

FileMaker Server 11. Handboken Uppdatera plugin-program FileMaker Server 11 Handboken Uppdatera plugin-program 2010, FileMaker, Inc. Med ensamrätt. FileMaker, Inc. 5201 Patrick Henry Drive Santa Clara, Kalifornien 95054, USA FileMaker och filmappslogotypen

Läs mer

ADOBE FLASH PLAYER 10.3 Lokal inställningshanterare

ADOBE FLASH PLAYER 10.3 Lokal inställningshanterare ADOBE FLASH PLAYER 10.3 Lokal inställningshanterare PRERELEASE 03/07/2011 Juridisk information Juridisk information Juridisk information finns på http://help.adobe.com/sv_se/legalnotices/index.html. iii

Läs mer

Scan Station Pro 550 Administration och serviceverktyg för Scan Station

Scan Station Pro 550 Administration och serviceverktyg för Scan Station Scan Station Pro 550 Administration och serviceverktyg för Scan Station Konfigurationshandbok A-61732_sv 7J4367 Kodak Scan Station Pro 550 Administration Innehåll Skillnader... 1 Installation... 2 Skapa

Läs mer

Uppdatering till Windows 8.1 steg för steg-guide

Uppdatering till Windows 8.1 steg för steg-guide Uppdatering till Windows 8.1 steg för steg-guide Installera och uppdatera Windows 8.1 Uppdatera BIOS, program, drivrutiner och kör Windows Update Välj en av installationstyperna Installera Windows 8.1

Läs mer