Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig"

Transkript

1 Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen.

2 Välkommen till RiskFriaInkomster Redan 2010 utvecklade vi på InzideInfo en produkt som heter Payback Express. Den produkten har sedan förnyats och senaste versionen är från RiskFriaInkomster är en fri vidareutveckling av det konceptet. I den här produkten ska vi visa hur du med vissa hjälpmedel (sajter/verktyg) kan ta det här konceptet vidare och skaffa dig en stabil daglig extra inkomst. Konceptet är helt riskfritt och de pengar du tjänar är dessutom helt och hållet skattefria! Payback Express handlar om hur man riskfritt kan plocka ut bonuspengar från spelbolagen. Med RiskFriaVinster visar vi dig ännu fler möjligheter (inte bara möjligheten med att plocka ut bonuspengar) för att kunna tjäna riskfria pengar varje dag. Enligt oss är det vi presenterar i RiskFriaVinster en av de allra bästa inkomstmöjligheterna på nätet idag. Du kan börja i liten skala för att sedan successivt öka. Du väljer själv när det är dags att växla upp och tjäna mer. Det går att bygga vidare, vecka för vecka och månad för månad. Gör man detta på ett kontrollerat och professionellt sätt så är det ingen omöjlighet att komma upp i inkomstnivåer på kronor per månad skattefritt. Det är en årsinkomst på kronor! Det här en fantastisk möjlighet! Du kommer inte att gå direkt från noll till kronor om året. Det är inte rimligt. Men det går att nå dit relativt fort om du återinvesterar pengar i din verksamhet. För att kunna tjäna fyrsiffriga belopp dagligen krävs nämligen en hyfsad stor kassa att utgå ifrån. Du måste ha pengar insatta på flera olika spelbolag. Varför inte ta detta seriöst och börja från början? Kom igång tjäna dina första 100 kronor dagligen. Sedan höjer du ambitionsnivån månad efter månad. Snart är du där och kan ta ut 1000 kronor om dagen. I början kanske inte månadsinkomsterna är så stora, å andra sidan kommer du inte behöva sitta hela dagarna framför din dator för att få det här att fungera. I börja behöver du bara satsa ca 30 minuter dagligen för att komma igång med RiskFriaVinster. Vill du sedan få upp dina inkomster i snabbare takt så får du räkna med att lägga lite mer tid.

3 Det krävs ett visst arbete om man vill tjäna mycket pengar, vilket förstås är helt logiskt. There are no free lunches Kalkylera med att du börjar med det här och avsätter kronor som startkapital. Om du tjänar 300 kronor om dagen så blir det på en månad en inkomst första månaden på 9000 kronor (30 dagar X 300 kronor). Det är fullt rimligt att kunna tjäna 300 kronor om dagen med RiskFriaVinster, med en startkassa på exempelvis kronor. Då har du lyckats förränta dina pengar med 45%. Säg att du jobbar vidare med att kunna förränta dina pengar varje månad med 45% under ett år (du tar inte ut några pengar). Då växer ditt kapital snabbt! Vi har en räknare för detta på vår sida. Som du ser så blir det nästan orimligt mycket pengar! Med en förräntning på sitt kapital på nivåer som 45% per månad går det undan, så fungerar ränta på ränta. Det finns dock begränsningar på hur långt du kan nå. Det är inte rimligt att du kan nå de här nivåerna inom det här området. Det är inte möjligt att satsa så stora pengar på olika spel osv. Det vi vill visa med räkneexemplet är att det går väldigt fort att bygga upp sitt kapital inom den här marknaden.

4 Du behöver inte börja med en kassa på kronor. Du når kronor rimligt snabbt, även om du startar med ett startkapital på 5000 kronor. Kom ihåg att endast 6% förräntning per månad räcker för att dubbla ditt konto! Att inte lyckas med att få en förräntning på 6% per månad är snarare en bedrift med RiskFriaVinster. Speciellt med de verktyg och hjälpmedel som du kommer att läsa om i den här specialrapporten. Dessutom är ju pengarna du tjänar är helt skattefria. Det gör förstås det hela ännu mer intressant. Vi kommer i den här specialrapporten visa dig ett flertal möjliga vägar att gå för att stadigt kunna tjäna kronor per dag. Dessutom utan att ta några som helst risker. Det innebär kronor skattefri inkomst, månad efter månad. Det borde vara betydande extrainkomster för vem som helst! Låt oss börja med ett utdrag hämtade direkt från Payback Express så att du får grunden gällande hur man tjänar pengar på spelbolagens generösa bonusar. Det ger dig en bra grund, då vi kommer att använda oss av Betfair väldigt mycket! Hela det här stycket är hämtat från Payback Express(kursiv text): Spelbolagen lever på att du förlorar dina pengar hos dem. Att vinna mot spelbolagen (bookies) är nästan omöjligt i det långa loppet. Men det finns sätt att plocka dem på pengar och det är det Payback Express handlar om. Det här är ett fungerande och beprövat koncept till 110%. Så dra inga förhastade slutsatser om att det här med spel inte skulle vara något för dig osv. Gör inte det misstaget, OK? I juni 2000 så startades en sajt upp som heter Betfair. Detta var början till den största och mest positiva nyheten inom hela spelindustrins existens, i alla fall för oss spelare. Betfair är idag världens största vadslagningsbörs eller oddsbörs som man

5 också benämner det som. Det är en webbplats där du kan sätta ett vad mot miljontals andra spelare världen över. När du spelar på Betfairs oddsbörs så spelar du inte mot någon traditionell bookmaker. Du spelar mot andra spelintresserade människor, precis som du själv. Det är vadslagning Man mot Man, till skillnad mot vanliga bookmakers, där du slår vad mot en bookmaker. Betfair är som en marknadsplats för spelare, där vi spelare sätter oddsen själva och slår vad mot varandra. Den stora skillnaden mellan Betfair och traditionella bookmakers är att du kan spela mot, hur du tror att ett speciellt evenemang ska sluta. Det kallas för laying på engelska eller boka på svenska. Denna spelform förbättrar dina odds. I exempelvis en fotbollsmatch behöver du inte längre pricka in 1, X eller 2. Det räcker med att välja att ett resultat INTE ska inträffa. Det är mycket viktigt att du förstår skillnaden mellan att spela och boka eller backing och laying som det heter på engelska. Spela/backing är att sätta ett vad på ett resultat du tror ska inträffa. Boka/laying är att sätta ett vad på ett resultat som du inte tror ska inträffa. Du vill alltid spela till så höga odds som möjligt. Du vill alltid boka/lay till så låga odds som möjligt. Vi kommer att använda oss av Betfair på ena sidan och på den andra sidan alla andra spelbolag. Betfair kommer att bli nöjda för du kommer att vinna och omsätta mycket pengar hos dem, spelbolagen kommer också vara rätt nöjda för du kommer att förlora en hel del spel hos dem. Låt oss titta på ett exempel på hur enkelt det är att tjäna pengar som en Bonusjägare i sportstradingvärlden. Konkurrensen mellan de olika spelbolagen ute på nätet är stenhård. Du har säkert sett att det kryllar av spelbonusar överallt. Alla vill att just du ska bli kund hos dem och som belöning får du en bonus. Låt oss titta på hur ett sådant erbjudande kan se ut, detta exempel från NordicBets. Det finns lite olika sätt du kan använda dig av för att på ett smidigt och enkelt sätt komma åt dessa bonuspengar utan att du riskerar att spela bort dina pengar. Vi kommer på ena sidan använda Betfair och på den andra sidan de olika

6 spelbolagen. Ett bra erbjudande från NordicBet. Sätt in exempelvis 1000 kronor och få ut en bonus på 1000 kronor (100% bonus) efter att du omsätt 1000 kronor i ditt spelande. Det går väldigt snabbt att omsätta 1000 kronor om man vill, så det är inga som helst problem. Jag väljer spel på ishockey och NHL-matchen mellan Pittsburgh och Anaheim, favoriten är Pittsburgh. Kom ihåg att på Betfair kan man spela mot att ett resultat ska ske. Jag väljer att spela mot att Anaheim ska vinna matchen, jag bokar dem. Jag bokar dem med 500 kronor till oddset 3.25 för bokning. Blir det oavgjort eller att Pittsburgh vinner matchen vinner jag 500 kronor. Vinner däremot Anaheim så förlorar jag 1125 kronor.

7 Men här handlar det om att komma åt bonuspengarna på mitt nyöppnade konto hos NordicBet. Så det jag gör är att jag spelar i motsatt riktning på mitt NordicBet-konto. Det vill säga jag ser till att täcka upp hela min tänkbara förlust om det ändå skulle bli så att Anaheim skulle vinna denna match. Oddset för Anaheim på NordicBet är 3.0. Jag delar då beloppet jag riskerar på Betfair 1125 kronor med oddset från NordicBet -1 för att få fram vad jag ska satsa. Svaret är som jag avrundar uppåt till 563 kronor. Skulle Anaheim vinna så tjänar jag 1126:- på NordicBet och förlorar samtidigt 1125 kronor på Betfair. En noll-plus-minus-affär kan man säga.

8 Vad hände? Jo, Pittsburg vann matchen och då tjänade jag 500 kronor på Betfair men samtidigt förlorade jag 563 kronor hos NordicBet. Allt helt enligt mina beräkningar. Jag har nu redan omsatt 563 kronor på NordicBet och jag behöver bara lägg in 437 kronor till i ett spel för att få ut mina 1000 kronor i bonus. Så även om jag förlorade 63 kronor i mitt första spel och kanske ytterligare en femtiolapp på vägen så spelar det inte så stor roll, avansen blir extremt bra till slut när bonusen på 1000 kronor krediteras till mitt konto! Jag satte i detta fall in 1500 kronor på det nystartade kontot hos NordicBet. Men omsättningskravet för att få ut 1000 kronor i bonus var att just omsätta 1000 kronor, så 1000 kronor hade räckt egentligen. Jag la in ett spel på den 16/11 och ett andra spel den 17/11 för att nå denna omsättning. Båda vaden förlorades, men vanns som sagt var på Betfair istället. Så ingen skada skedd. Direkt kommer bonusen in på 1000 kronor och jag har i detta fall tjänat cirka 880 kronor netto. Hade självklart också kunnat omsätta mina 1000 kronor direkt på ett enda vad om jag velat.

9 Fattar du hur bra detta är!? Den här metoden kan sedan användas vidare på andra spelbolag. Viktigt bara att du har koll på deras regler om andra villkor. Metoden kan förfinas och användas på massvis med olika spelbolag. Det är en säker och enkel väg till att bygga upp en stabil spelkassa. Det är en bra början för dig att komma igång med dina nya inkomster på nätet. Men om Anaheim vunnit då och du hade tjänat pengar på NordicBet istället? Inga problem, det är bara att tacka och ta emot och fortsätta att spela till du förlorat pengarna och de sitter på ditt Betfair-konto. Vad som är väldigt viktigt är att du ser till att du har tillräckligt med pengar på ditt Betfair-konto så att du kan fortsätta spela tills pengarna är helt överflyttade till Betfair. Du kan givetvis också plocka ut dina pengar från NordicBet, bara omsättningskraven är nådda. Men rekommenderas inte. Satsa istället på matcher där oddsen för att vinna ditt vad på Betfair är betydligt bättre en hos spelbolagets. I grund och botten bygger denna Bonusjägarmetod på att använda Betfair för att plocka ut bonusbelopp ifrån andra spelbolag. En beprövad metod för att du snabbt ska kunna bygga upp en spelkassa på ett säkert sätt. Det finns massor av spelbolag på nätet som erbjuder denna typ av bonus. Viktigt att tänka på Du använder Betfair och bokningar/lays för att kunna plocka ut spelbolagens bonuserbjudanden utan risk. Se till att du har en tillräckligt stor spelkassa hos Betfair så att du kan täcka upp förluster som du gör på Betfair = när du vinner pengar hos spelbolaget. Målet är att vinna över alla pengarna till ditt Betfairkonto. Ha koll på spelbolagens regler (som alltid är olika). Läs alltid igenom alla villkor och regler som aktuellt spelbolag har för deras bonuserbjudanden. Exempelvis om de har regler för oddsnivåer. Oddsen för att boka/lay hos Betfair ligger normalt sätt högre än speloddsen hos spelbolagen. Men försök att hitta odds som ligger så nära

10 som möjligt varandra. Du vill alltid spela till så höga odds som möjligt och boka/lay till så låga odds som möjligt. Spela på matcher med höga odds är säkrare, oddsen indikerar att du har större chans att vinna på din bokning hos Betfair än ditt spel hos spelbolaget (precis som du vill). Hitta sporter/matcher där likviditeten på spelen är hög, det vill säga spel där det är mycket pengar satsade. Det ger mer konkurrens mellan spelbolagen och tajtare odds. Oddsen på exempelvis oavgjorda resultat brukar ligga rätt lika hos de olika spelbolagen. Exempel på sporter med bra likviditet är fotboll från de stora ligorna i Europa, galopp från England, golf m.m. Ett bra tips är att exempelvis använda resultatmarknaden inom fotboll. En bokning på Betfair på resultatet 0-0 och motsatt spel hos utvald spelbolag ger vinst hos Betfair i cirka 92% av fallen normalt. Men det finns även andra ovanliga resultat som du kan satsa på. Varning för tennis i just detta sammanhang. De olika spelbolagen har olika regler om vad som gäller när matcher bryts exempelvis på grund av en skada eller regn osv. Så det bästa är att inte spela på tennis när du jagar bonuspengar. Det är många under åren som börjat använda Payback Express och som sedan undrat och skrivit Men spelbolagen har ju massor med regler om att man måste omsätta sitt bonusbelopp 2X, eller 3X gånger för att få ut sitt bonusbelopp. Det gäller att tänka rätt här, det handla INTE om att ta in bonusen och vinna pengarna på aktuellt spelbolag. Om du förlorar dina pengar på spelbolaget inklusive bonusen du fått ut så är spelbolaget väldigt nöjda. De vet inte att du flyttat dina bonuspengar + insats till Betfair! Så glöm det där med att du måste omsätta din bonus 2X eller 3X!

11 OK, det var grunderna som vi en gång i tiden lärde ut i vår produkt Payback Express. Nu ska vi ta detta lite längre Säg hej till Mike Cruickshank! Han och hans tjänster är nyckeln till att kunna gå från någon hundring om dagen inom detta till att nå fyrsiffriga belopp dagligen! He is the real deal som Jänkarna säger. Mike Cruickshank Strax efter att vi hade släppt Payback Express kom det ut en engelsk produkt som heter Bonus Bagging. Det är alltså vad Mike kallar detta för Bonus Bagging. En hemsida och produkt producerad av Mike Cruickshank. Den här killen har verkligen specialiserat sig på RISKFRIA INKOMSTER.

12 Han har tagit de här koncepten vidare så långt som det bara går och han erbjuder en fullständigt makalös bra support till alla sina medlemmar. Med Mikes guidning inom den här marknaden så kan du inte misslyckas. Han har dessutom utvecklat hela konceptet med riskfria inkomster. Det handlar inte längre bara om bonus bagging och det som vi lärde ut i Payback Express. Det finns flera sätt inom spelvärlden som du kan använda dig av för att dagligen plocka ut pengar utan någon som helst risk. Via Mikes produkter/system/programvaror får du tillgång till allt du behöver får att bli riktigt framgångsrik och skapa dig riskfria inkomster kontinuerligt. Genom att jobba ihop med Mike och hela hans arsenal av tjänster och smarta system så kan du inte misslyckas det går inte! Vi ska gå igenom Mikes olika produkter och vi börjar med Bonus Bagging. Gå till sidan: Där hittar du massor av referenser från nöjda medlemmar. Bonus Bagging får också högsta betyget från andra sajter som skriver om inkomstmöjligheter och bettingprodukter. Du hittar några av recensionerna direkt på sidan. Bonus Bagging kostar enbart 27 + moms. Väl inne på medlemsidan vad får man? Börja med FAQ delen där får du en videogenomgång hur allt fungerar och vad man ska tänka på. Allt är väldigt grundligt förklarat. Se till att du går igenom alla detaljer där innan du startar. Du kan sätta igång genom att följa hans instruktioner steg för steg. Du trycker på en knapp för att efterfråga ditt första spel.

13 Mike mejlar dig information om hur du ska lägga ditt spel för att ta hem dina första bonuspengar. När du tjänat in dina första pengar. Gå in på sidan igen, tryck på knappen för att få nya spelförslag skickade direkt till din inbox. Du får alltså exakta uppgifter om hur du ska lägga dina spel för att tjäna riskfria pengar. Enkelt och smart! Du kan även gå vidare med liknande upplägg gällande kasinon. Samma sak här, du får exakta förslag från Mike hur du ska lägga in dina spel. Det finns även ett menyval där Mike rekommenderar några kasinoerbjudanden som du kan utnyttja direkt. Du hittar också en programvara som du får tillgång till för att enkelt hitta odds som matchar varandra så mycket som det går, det vill säga matchade odds från olika spelbolag i jämförelse med Betfair. Risk Free Sofware uppgradering från Bonus Bagging Det här är en uppgradering som Mike erbjuder till sina medlemmar. Det är sports arbitrage programvara som letar efter arbitrage möjligheter mellan spelbolagen kontra Betfair. Om du inte vet vad sports arbitrage är för något så kan du Googla det. Kortfattat så handlar arbitrage om att dra nytta av oddsskillnader mellan olika spelbolag och därefter spela på samtliga utfall i en match för att på så vis garantera en säker vinst. Det går dock inte att göra detta på ett och samma konto utan det krävs ett flertal olika bolag. Sports arbitrage kallas också för sure bets. I det här fallet handlar det om Betfair arbitrage. Eftersom vi alltid använder oss av Betfair i kombination med de olika spelbolagen. Det är en väldigt enkel form av arbitrage, enkel att förstå.

14 Det gäller att hitta odds hos spelbolagen som ligger OVANFÖR Betfairs odds för att boka(lay). Då har du hittat ett Betfair arbitrage! Med Mikes programvara hittar du enkelt dessa arbitrage varje dag, flera gånger om dagen. Programvaran är väldigt enkel att använda och sin vana trogen så förklarar Mike hur allt fungerar väldigt grundligt. Du kan titta på några videos och sedan kommer du att förstå hur allt fungerar och vilken otroligt inkomstkälla som finns tillgänglig här! Låt mig visa hur det ser ut: Här ser du en skärmbild tagen direkt från programvaran. Det här är bara första delen av skärmen. Det finns en REFRESH-knapp som du kan använda löpande för att få in de senast uppgifterna. Oftast är det arbitrage möjligheter inom fotboll och hästar. Det är sporter som omsätter enorma pengar på Betfair.

15 Som du ser så ser man väldigt tydligt var möjligheterna finns! Många gånger är det inga stora skillnader mellan oddsen. Längst till vänster kan man se hur stora skillnaderna är. Det är enkelt att se vilka spelbolag som är aktuella. Nu måste du agera snabbt, oddsen kan ändra på sig väldigt snabbt. Det gäller att agera i rätt tid, det handlar om timing. En viktig del av menen?? är Avail. knappen, där framgår det hur mycket pengar som finns tillgängligt (available) på Betfair. Är summan får låg så kan det vara svårt att få sina spel matchade. Men programvaran har också en smidig filterfunktion som du kan använda. Här kan du ställa in vilka sporter du vill fokusera på, du kan välja bort olika spelmarknader, välja vilka spelbolag som du jobbar med. Du kan också välja minsta likviditet som ska finnas på marknaden på Betfair för att du ska spela osv. Så här ser informationsrutan ut, se nedan

16 Där hittar du också en liten räknare! Där kan man välja mellan Simpel Mode eller Advance Mode. I räknaren står det framför siffrorna. Spelar du med svenska kronor så är det bara att strunta i det där - tecknet. Mike inkluderar också en PDF där han visar exakt hur han själv gör. I just denna PDF så visar han hur han på 3 timmar tjänar = SEK1514. Du får se hur han placerar totalt 8st riskfria spel under dessa 3 timmar. Läs den specialrapporten innan du börjar använda dig av den här programvaran, den ger mycket bra information om hur du ska agera. Det är verkligen inte speciellt svårt att komma upp i 1000 kronor om dagen. Det stora jobbet och där det krävs kapital är att skaffa sig konton på flera olika spelbolag. Du bör ha 10st eller flera som du jobbar med förutom Betfair. Några av de stora spelbolagen som ofta kommer upp bland dessa arbitrage möjligheter är exempelvis: - Bet365 - Unibet - Stan James

17 - Coral Sport - Paddy Power - Bet Victor - Paf - Sporting Bet - Pinnacle Låt oss ta en snabbtitt igen. Jag går in på Stan James och hittar mycket riktigt oddset 5.0 samtidigt som jag kan boka samma häst för 4.3 på Betfair. Lysande, snabbt in i räknaren och slå in 500 kronor på detta.

18 Som sagt glöm i detta fall. Jag satsar SEK500 på Moorhouse Lad via Stan James, men jag bokar samma häst på Betfair för SEK För att kunna göra denna bokning måste jag ha minst 1941,19 på mitt konto hos Betfair = Liability. Vinner hästen så tjänar jag SEK58.81 på Stan James och förlorar hästen så vinner jag SEK58.83 på Betfair. Som du ser, jag vinner hur det än går! Det är det som är arbitrage. Går det att hitta st sådana här spel per dag med hjälp av den här programvaran. Ja, helt klart! Ju större spel jag har råd att lägga ju snabbare går det förstås att tjäna ihop en bra slant! Det går också att gå vidare gällande sports arbitrage. I det här fallet har vi enbart diskuterat arbitrage kopplat till Betfair. Det finns andra typer av arbitrage som uppstår väldigt ofta inom sportvärlden. Den typen av arbitrage är lite mer komplicerade. Det kan i många fall handla om att du måste lägga ett arbitrage spel på 3 olika spelbolag. Men via onlineräknare som finns tillgängliga får du reda på hur mycket exakt du ska satsa och vad din förtjänst blir. För dig som vill gräva vidare inom det här med sports arbitrage så rekommenderar jag dig att titta vidare på dessa sajter som dagligen listar nya arbitrage möjligheter, kostnadsfritt!

19 Låt oss titta närmare på Oddsportal.com. Jag går in på menyvalet Sure Bets. En match ifrån de lägre tyska ligorna kan ge en vinst på 5.9%. Det är 3st spelbolag involverade i detta spel. Jag måste ha ett konto hos alla dem för att kunna vara med. Dessutom med pengar insatta. För nu måste man vara snabb Fram med räknaren som finns på Oddsportal. Jag slår in vad jag vill satsa, i detta exempel 500 kronor totalt. Räknaren visar hur mycket jag måste satsa på varje resultat och hos de olika bolagen. Vinsten blir i detta fall 29,33:- eller 29,34:-

20 Är en annan sajt med liknande innehåll. Tar ett exempel från den 7:e mars. En dubbelmatch i tennis som ger 13.06% i vinst. Fram med räknaren igen! Här måste man själv sätta in oddsen. Jag sätter 500 totalt och får du fram en vinst på 65.28:- Varför spela när man kan vinna varje spel? En programvara som gör liknande jobb som Mike Cruickshanks programvara är Spymare. Helt fokuserat på hästar och till och med enklare att använda. Tryck ingång programvaran för att scanna marknaden. Spymare kollar igenom dagens lopp(galopp, England och Irland) och spottar fram dem direkt på din skärm. Hur enkelt och genialt som helst.

21 Profit Maximiser Profit Maximiser är namnet på Mikes fortsättning av Bonus Bagging. Med PM har han tagit vidare konceptet ytterligare. Har man redan Bonus Bagging, behöver man då Profit Maximiser? - Ja, JA! För dig som verkligen vill ta dig till 1000 kronor om dagen så är PM ett givet val. Via PM så öppnar sig nämligen massor av nya möjligheter. Du kan nu även tjäna bonuspengar på exempelvis kasino, bingo, finansiella spread betting sajter osv.

22 Att tjäna riskfria pengar på kasinon och bingosajter är inte lika enkelt som inom sport, men det går och Mike visar med klara instruktioner hur det går till. Bingoföretagen är väldigt aktiva med olika bonuserbjudande. Mike har själv plockat ut över kronor på startbonusar från olika bingoerbjudanden. Dessutom har Mike öppnat ett speciellt forum/facebook grupp för alla medlemmar. Här postar Mike nya erbjudanden, men här kan också andra medlemmar ge sina bästa tips. Flera bra tips kommer löpande från medlemmarna på forumet. I skrivande stund är det 3000 medlemmar som är med i forumet! Mike tipsar också om andra sajter och resurser som du har nytta av som bonusjägare. Ett bra exempel på en sajt som Mike tipsat om är: En välfylld sajt med uppdaterade erbjudanden från kasinobolagen. Hela Profit Maximiser är fullt med instruktioner i video och text om hur du effektivt och säkert kan tjäna pengar på erbjudanden från de olika spelbolagen. Här finns också en användbar kalender med aktuella erbjudande från spelbolagen. Bookie Blowout uppgradering från Profit Maximiser Du som köper Profit Maximiser kommer också att erbjudas en produkt som heter Bookie Blowout från Mike. Det här är INTE riskfria inkomster.

23 Men inkomstmöjligheterna med detta system är mycket mycket bra! Mike själv anger att han snittar 30% i ROI (return of investment) på dessa spel. Han har tagit fram ett mycket bra system som levererar stadiga vinster. Det här är spel på hästar, galopp i England. Galoppen i England omsätter miljonbelopp varje dag på Betfair. Det här är ett mycket speciellt system. Det handlar inte om att lista ut vilken häst som kommer vinna. Inte heller om att veta vilken häst som inte kommer att vinna, boka/lay. Det handlar återigen om att kunna nyttja de olika oddsskillnader som sker på marknaden. Oddsskillnader mellan Betfair och andra spelbolag. När spelbolagen går ut med sina odds kvällen innan loppen så gör dem ofta misstag. Misstag som det här systemet utnyttjar till vår fördel. Det handlar om att spela på spelbolagen till ett högt odds för att senare kunna boka samma häst på Betfair och på detta sätt vinna pengar oavsett utgången. Som vanligt får man grundliga instruktioner från Mike hur det hela fungerar, en manual förklarar hela konceptet. Du behöver inte själv lista ut vilka hästar som du ska spela på för att sedan boka, det fixar programvaran. Varje kväll, innan loppen så får du ett mejl med alla detaljer. Vilken häst du ska spela på kvällen innan och till vilket odds, hos vilket spelbolag. Sedan dagen efter bokar du samma häst på Betfair. Exempel: Mejl från Mike kvällen innan! Date: 07/03/ :10 Location: Leicester -> 2m Hcap Chs Bookie: Betfred Horse name: Bin End Betfred Back odds: 5.5 Betfair URL: Lay odds: 5 Available: 17 Dagen efter

24 Jag går in på Betfair, direktlänk finns med i Mikes mejl. Som Mike förutspådde Oddsen på Bin End är nu nere på 4.1. Jag spelar till oddset 5.5 och bokar nu samma häst till oddset 4.1. Jag får ett Betfair arbitrage, där jag vinner oavsett utgången. Storleken på oddsvariationerna varierar självklart. Ibland tjänar vi mycket, ibland mindre. Då och då får vi vara beredd att ta en mindre förlust. Mike brukar ha ca 95% rätt. Det här är som sagt inte RISKFRIA inkomster, men det är ett väldigt bra spelsystem som ger månatliga förtjänster för oss som använder det! Ett av de bättre spelsystem som finns att tillgå på marknaden. Bookie Blowout finns tillgängligt som en uppgradering för Profit Maximiser medlemmar. Sammanfatting Risk Fria Inkomster Ja, då är det bara att sätta igång.

25 Det här ett fungerande koncept där DU på ett säkert sätt kan bygga upp en stadig och bra inkomst. Det är viktigt att du börjar från början och tar det steg för steg. Ja, det kan ta sin tid innan du når de där nivåerna där man faktiskt kan plocka ut fyrsiffriga belopp varje dag. Det är en del jobb i början för att komma igång. Du måste registrera dig hos en del olika spelbolag. Du måste sätta in pengar och du måste lära dig strategierna så att du inte gör en massa onödiga misstag. Vi har skrivit mycket om Mike Cruickshank och det med all rätt! Hans produkter är väldigt bra och fungerar som de ska. Dessutom erbjuder han en seriös och bra support till alla sina medlemmar. Börja med att bonusjaga hos spelbolagen som erbjuder sportspel. Använd de metoder som beskrivs i Bonus Bagging och Profit Maximiser. På detta sätt kan du bygga upp en bra spelkassa som du sedan kan utgå från när du vill komma vidare med exempelvis sports arbitrage/sure bets och Bookie Blowout. Rekommenderas! Skaffa ett konto på Skrill. Det är betalningsväxel/elektronisk plånbok som fungerar på samma sätt som PayPal. De flesta bolagen i spelvärlden använder sig av Skrill. Då kan du sätta in dina pengar där, på ett ställe! Sedan betalar du in pengar till de olika spelbolagen därifrån. Samma sak om du vill ta ut dina pengar från ett spelbolag, ta ut dem först till Skrill. Därifrån kan du enkelt ta ut dem till ditt bankkonto eller ett speciellt Skrillkort. Då slipper du ange dina kreditkortsnummer på alla möjliga ställen. Om du gillade den här produkten, så kommer också att vara intresserad av våra andra produkter!

26 Reservationer Denna produkt är uppbyggd med råd och tips till dig som läsare, vi vill ge dig

27 uppslag och nya idéer. Vi vill också ge dig några intressanta exempel på ett antal möjliga inkomstkällor med möjlighet till passiva inkomster. Denna produkt är framtagen med syfte att ge dig saklig information inom varje ämne som beskrivs. Det finns dock inga garantier gällande eventuella inkomster som kan förväntas inom en affärsverksamhet eller en inkomstkälla. All typer av affärskoncept och investeringar av olika slag är förknippad med en risk. Som läsare och medlem måste du alltid göra dina egna bedömningar, analysera och sedan ta dina egna beslut. Alla uppgifter och fakta som finns med i denna produkt är framtagna efter en lång tid av undersökningar, trots det kan alltid felaktigheter uppstå. Materialet innehåller bland annat en del internetlänkar, dessa kan när som helst bli inaktuella, vi försöker uppdatera informationen så ofta som vi hinner med. Det är dock alltid upp till dig som läsare att själv kontrollera alla de uppgifter och fakta som ingår i denna produkt innan du satsar några pengar. Satsa aldrig pengar som du inte är beredd på att du också kan förlora. Tidigare resultat är inga garantier för framtida resultat. Ansvarig utgivare och författare kan inte på något sätt ta ansvar för eventuella skador som felaktigheter i denna produkt kan orsaka dig som läsare.

Copyright 2013 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson SYSTEMET förklarat:

Copyright 2013 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson SYSTEMET förklarat: Copyright 2013 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen.

Läs mer

Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig

Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen.

Läs mer

>>> Skaffa dig DLC Säsongsbiljett senast denna vecka

>>> Skaffa dig DLC Säsongsbiljett senast denna vecka Bäste Läsare Förra veckan berättade vi om vårt senaste erbjudande gällande DLC Sports. Just nu kör vi ett riktigt bra erbjudande för alla som redan är med i DLC och även för dig som ännu inte är det! Under

Läs mer

Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig

Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen.

Läs mer

Det här är ett system där vi tjänar pengar på ett av de lagen vi spelar på gör mål, gärna många mål!

Det här är ett system där vi tjänar pengar på ett av de lagen vi spelar på gör mål, gärna många mål! System - Mera Mål! Copyright 2013 Digital Solutions AB www.fotbollspengar.se www.inzideinfo.com www.inthemoneysystem.com Vi vill ha mål, mål, mål mera mål Och mål det kommer det att bli Vi vill ha mål,

Läs mer

Smart insatsplan. Bifogat den här artikeln finns en enkel A4 där du kan bokföra insatsplanens spel. Använd den!

Smart insatsplan. Bifogat den här artikeln finns en enkel A4 där du kan bokföra insatsplanens spel. Använd den! Smart insatsplan Artikel är skriven av Johan som äger www.storavinster.se. Vi ger professionella råd om hur du ska spela för att vinna i längden. Du hittar fler artiklar om spel om du besöker hemsidan.

Läs mer

* Feedback mottagen tack! Uppdatering: gällande AFT. Hej!

* Feedback mottagen tack! Uppdatering: gällande AFT. Hej! Uppdatering: 2019-05-21 gällande AFT Hej! Jag skickar ut denna uppdatering för dig som har valt att gå med i AFT/CTT eller som är på gång just nu med att komma igång med AFT/CTT. Kommer löpande försöka

Läs mer

Copyright 2012 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson/Mats Johansson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd

Copyright 2012 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson/Mats Johansson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd Copyright 2012 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson/Mats Johansson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av

Läs mer

>>>Sista chansen att skaffa dig DLC Säsongsbiljett cirka 24 timmar innan vi stänger detta erbjudande

>>>Sista chansen att skaffa dig DLC Säsongsbiljett cirka 24 timmar innan vi stänger detta erbjudande Bäste Läsare Just nu kör vi ett riktigt bra erbjudande för alla som redan är med i DLC och även för dig som ännu inte är det! >>>Sista chansen att skaffa dig DLC Säsongsbiljett cirka 24 timmar innan vi

Läs mer

Parallella Extra Inkomster

Parallella Extra Inkomster Du kommer med den här specialrapporten kunna få reda på hur du också kan utöka dina månatliga inkomster med hjälp av internet. Detta utan att behöva bygga egen hemsida eller att sälja något. Jag heter

Läs mer

Just another WordPress site

Just another WordPress site Online Casino betyg för Sverige Just another WordPress site MENU INTRODUKTION TILL ONLINE- BONUSAR Online Poker Bonus Online poker är lite annorlunda från de online-kasinon och bookmakers, eftersom du

Läs mer

Men DLC Finans är så mycket mer än bara kryptovaluta!

Men DLC Finans är så mycket mer än bara kryptovaluta! Bäste Läsare Nya vecka och nya möjligheter I fredags berättade vi bland annat om möjligheterna med copy trading. Vi visade ett eget exempel på en copyfund hos etoro som vi satsade på och som gav ett resultat

Läs mer

Copema Supertoto, manual

Copema Supertoto, manual Copema Supertoto, manual Innehåll Sidan Bättre vinstchanser 2 Starta programmet 3 Create system, exempel 1 4 exempel 2 7 exempel 3 10 Ladda upp systemet 12 Rätta systemet 12 Odds 14 Print 15 Supertoto

Läs mer

De som har gott om pengar kan exempelvis tjäna pengar på fastigheter, det är en typ av passiva inkomster.

De som har gott om pengar kan exempelvis tjäna pengar på fastigheter, det är en typ av passiva inkomster. Copyright 2013 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen.

Läs mer

MAP-Guiden, uppdaterad januari 2016 Disclaimer:

MAP-Guiden, uppdaterad januari 2016 Disclaimer: MAP-Guiden, uppdaterad januari 2016 Copyright 2016 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson & Mats Johansson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig

Läs mer

* Karatbars tidernas bästa inkomstmöjlighet finns tillgängligt här och NU!

* Karatbars tidernas bästa inkomstmöjlighet finns tillgängligt här och NU! Uppdatering: 2019-05-16 gällande Karatbars Hej! Jag kommer att löpande skicka ut uppdateringar om allt som händer kring Karatbars. Det här min andra uppdatering för dig som gått med i Karatbars. Stort

Läs mer

Du kommer alltid att förlora!

Du kommer alltid att förlora! Du kommer alltid att förlora! Hur spel om pengar verkligen funkar Projektet drivs av Flamman Ungdomarnas Hus och finansieras av Arvsfonden. SIDa 2 av9 SIDa 1 av9 Risken att du blir påkörd av en bil när

Läs mer

Mörkpoker Strategi. 2003 Christian Eriksson och Mikael Knutsson Uppdaterad 2004-01-26

Mörkpoker Strategi. 2003 Christian Eriksson och Mikael Knutsson Uppdaterad 2004-01-26 Mörkpoker Strategi 2003 Christian Eriksson och Mikael Knutsson Uppdaterad 2004-01-26 Innehåll 1 GRUNDLÄGGANDE VISDOM...2 1.1 SATSNINGSRUNDOR...3 1.2 TÄNK IGENOM SITUATIONEN!...4 1.3 DISCIPLIN...5 1.4 BLUFFANDE/VARIERAT

Läs mer

7-2 Sammansatta händelser.

7-2 Sammansatta händelser. Namn: 7-2 Sammansatta händelser. Inledning Du vet nu vad som menas med sannolikhet. Det lärde du dig i kapitlet om just sannolikhet. Nu skall du tränga lite djupare i sannolikhetens underbara värld och

Läs mer

LeoVegas - Sveriges Mobilcasino

LeoVegas - Sveriges Mobilcasino LeoVegas - Sveriges Mobilcasino Leo är latin för lejon och Vegas är drömmarnas stad. Tillsammans skapar det LeoVegas, underhållning direkt i din mobil - dygnet runt. LeoVegas grundades 2012 och har sedan

Läs mer

Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Cash Back System 2.0 Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt

Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Cash Back System 2.0 Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Cash Back System 2.0 Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat

Läs mer

Så här ser det nu ut gällande AFT:s officiella och verifierade resultat.

Så här ser det nu ut gällande AFT:s officiella och verifierade resultat. Uppdatering: 2019-06-27 gällande AFT Hej! Jag skickar ut denna uppdatering för dig som har valt att gå med i AFT/CTT eller som är på gång just nu med att komma igång med AFT/CTT. Kommer löpande försöka

Läs mer

Någonting står i vägen

Någonting står i vägen Det här vänder sig till dig som driver ett företag, eller precis är på gång att starta upp Någonting står i vägen Om allting hade gått precis så som du tänkt dig och så som det utlovades på säljsidorna

Läs mer

* Gold Fusion för dig som är Karatbars Affiliate Vi har tagit fram en informationssida på svenska för dig som är med i Karatbars.

* Gold Fusion för dig som är Karatbars Affiliate Vi har tagit fram en informationssida på svenska för dig som är med i Karatbars. Uppdatering: 2019-06-26 gällande Karatbars Hej! Jag kommer att löpande skicka ut uppdateringar om allt som händer kring Karatbars. Det här min fjärde uppdatering för dig som gått med i Karatbars. Stort

Läs mer

Om möjligheten att skaffa sig inkomster från nätet - Detta utan att behöva rekrytera andra och med endast 15 minuters enkelt arbete varje

Om möjligheten att skaffa sig inkomster från nätet - Detta utan att behöva rekrytera andra och med endast 15 minuters enkelt arbete varje Copyright 2015 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen.

Läs mer

* Vem ska med till Las Vegas och fira Golden Independence Day den 4:e juli?

* Vem ska med till Las Vegas och fira Golden Independence Day den 4:e juli? Uppdatering: 2019-05-24 gällande Karatbars Hej! Jag kommer att löpande skicka ut uppdateringar om allt som händer kring Karatbars. Det här min fjärde uppdatering för dig som gått med i Karatbars. Stort

Läs mer

Three Monkeys Trading. Tänk Just nu

Three Monkeys Trading. Tänk Just nu Three Monkeys Trading Tänk Just nu Idag ska vi ta upp ett koncept som är otroligt användbart för en trader i syfte att undvika fällan av fasta eller absoluta uppfattningar. Det är mycket vanligt att en

Läs mer

Tre misstag som äter upp din tid och hur kan göra någonting åt dem

Tre misstag som äter upp din tid och hur kan göra någonting åt dem Tre misstag som äter upp din tid och hur kan göra någonting åt dem En rapport från PersonligEffektivitet.com Innehåll Inledning... 3 Misstag #1: Önskelistan... 4 Misstag #2: Parkinsons lag... 7 Misstag

Läs mer

Spela. Galopp! DEL 5 SYSTEMSPEL PÅ V5, KOMB, TRIPPEL, DAGENS DUBBEL

Spela. Galopp! DEL 5 SYSTEMSPEL PÅ V5, KOMB, TRIPPEL, DAGENS DUBBEL Spela på Galopp! SYSTEMSPEL PÅ V5, KOMB, TRIPPEL, DAGENS DUBBEL GaloppMagasinets spelexpert Geir Stabell har nu kommit till systemspel. Hur du ökar dina vinstchanser och minskar dina insatser. Inte minst

Läs mer

Vilken version av Dreamweaver använder du?

Vilken version av Dreamweaver använder du? Sida 1 av 7 Lektion 1: sida 1 av 4 Till kursens framsida Sida 2 av 4» Lektion 1 Då ska vi sätta igång med den här kursens första lektion! Här kommer du att få lära dig hur man skapar och förbereder webbplatser

Läs mer

Orienteringsteknik. Steg 1: Att förstå kartans symboler. Steg 2: Att förstå kompassen. Steg 3: Att förstå kartan. Steg 4: Koncentration.

Orienteringsteknik. Steg 1: Att förstå kartans symboler. Steg 2: Att förstå kompassen. Steg 3: Att förstå kartan. Steg 4: Koncentration. Orienteringsteknik Orientering är egentligen världens enklaste sport. Man får facit redan vid start och får kolla på det hur ofta man vill under hela loppet. Trots detta har majoriteten av orienterarna

Läs mer

Har du någon gång stött på något som verkar vara för bra för att vara sant?

Har du någon gång stött på något som verkar vara för bra för att vara sant? Presenteras av Har du någon gång stött på något som verkar vara för bra för att vara sant? Reservationer Det finns inga garantier gällande eventuella inkomster som kan förväntas i vad som presenteras i

Läs mer

Här hittar du första delen i denna artikelserie:

Här hittar du första delen i denna artikelserie: Bäste Läsare Det här är den femte och sista delen i vår senaste artikelserie. Här hittar du första delen i denna artikelserie: http://www.inzideinfo.com/wp-content/uploads/2018/01/inzideinfo-2018-01-16.pdf

Läs mer

Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako

Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako LYSTRING FÖRETAGARE som vill ha fler referenser, högre intäkter och fler kunder, klienter eller patienter som jagar dig istället för tvärtom Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako

Läs mer

Utgångar. Att jobba med Utgångar och Intervaller

Utgångar. Att jobba med Utgångar och Intervaller Utgångar Att jobba med Utgångar och Intervaller Summorna kan skifta en del beroende på det aktuella oddset och på vilka hästar du väljer som Utgångar. Se detta som ett lärodokument och kom ihåg det är

Läs mer

Frågorna är besvarade av Roger Blomquist (VD) 1. Som aktieägare undrar jag om Worldspan-avtalet i London sätts i drift före september?

Frågorna är besvarade av Roger Blomquist (VD) 1. Som aktieägare undrar jag om Worldspan-avtalet i London sätts i drift före september? Frågor och Svar: 2004-02-03 Nedan följer svar på frågor vi fått från våra aktieägare. Frågorna har vi fått via email under de senaste två till fyra veckorna. Frågorna är besvarade av Roger Blomquist (VD)

Läs mer

* Precis hemkommen från Amsterdam. Uppdatering: gällande Karatbars. Hej!

* Precis hemkommen från Amsterdam. Uppdatering: gällande Karatbars. Hej! Uppdatering: 2019-09-17 gällande Karatbars Hej! Jag kommer att löpande skicka ut uppdateringar om allt som händer kring Karatbars. Stort grattis till dig som valt att satsa på Karatbars, de närmaste 24

Läs mer

Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig

Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig Copyright 2014 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta material är skyddat av upphovsrättslagen.

Läs mer

Exempelprov. Matematik Del A, muntlig del. 1abc

Exempelprov. Matematik Del A, muntlig del. 1abc Exempelprov Matematik Del A, muntlig del 1abc 2 DEL A, EXEMPELPROV MATEMATIK 1ABC Innehållsförteckning 1. Instruktioner för att genomföra del A... 5 2. Uppgifter för del A... 6 Version 1 Sten, sax och

Läs mer

DEN RUNDA TUNNELN EN UNDERSKATTAD FIENDE

DEN RUNDA TUNNELN EN UNDERSKATTAD FIENDE DEN RUNDA TUNNELN EN UNDERSKATTAD FIENDE Av Marie Hansson När man är nybörjare i agility, eller ser sporten utifrån, är det lätt att tro att just den runda tunneln är det allra lättaste hindret! Och det

Läs mer

L-Advantage Solutions AB. WinMore Systems Hippo PC & MAC Start

L-Advantage Solutions AB. WinMore Systems Hippo PC & MAC Start L-Advantage Solutions AB WinMore Systems Hippo PC & MAC Start Reducerade trav och galoppsystem Copyright 2011 Introduktion OBSERVERA! Ny manual är på gång, men denna fungerar så länge. Vi vill börja med

Läs mer

Mitt säkra kort. Förord

Mitt säkra kort. Förord Mitt säkra kort Förord Instruktionerna som du nu kommer att läsa fungerar förutsatt att du följer dem till punkt och pricka. Du kommer att tjäna från 10.000 till över 100.000 kronor per månad beroende

Läs mer

exer Nätverkande med lika villkor för alla!

exer Nätverkande med lika villkor för alla! exer Nätverkande med lika villkor för alla! Innehåll exer Företaget exer Arbeta med exer Mining Investeringar Utbildningar Nätverka exer Diamantpoolen exer Hur kommer man igång exer - Företaget Mycket

Läs mer

Den svenska spelmarknaden hårdnar och att positionera sitt varumärke i konsumenternas medvetande blir allt viktigare för att etablera sig på

Den svenska spelmarknaden hårdnar och att positionera sitt varumärke i konsumenternas medvetande blir allt viktigare för att etablera sig på Varumärkesbok Den svenska spelmarknaden hårdnar och att positionera sitt varumärke i konsumenternas medvetande blir allt viktigare för att etablera sig på marknaden. Vi är MooreGames Tanken kring MooreGames

Läs mer

Årsberättelse 2013-2014

Årsberättelse 2013-2014 Årsberättelse 2013-2014 Optima Paul Hallvar gata madebyloveuf@hotmail.com Affärsidé/ Verksamhetsidé Vårt företag virkar mattor och korgar. Vi har gjort en produktionsplan där vi har delat upp uppgifterna

Läs mer

Det cirkulära flödet

Det cirkulära flödet Del 3 Det cirkulära flödet 1. Kokosnötsön Här bygger vi upp en enkel ekonomi med företag och hushåll som producerar respektive konsumerar, och lägger till en finansiell sektor, en centralbank, och en stat.

Läs mer

C O P Y S Y S T E M E T 2. 0 I N N E H Å L L. 9 stora misstag du antagligen gör. med din marknadsföring. (Och hur du fixar dem) All rights reserved

C O P Y S Y S T E M E T 2. 0 I N N E H Å L L. 9 stora misstag du antagligen gör. med din marknadsföring. (Och hur du fixar dem) All rights reserved C O P Y S Y S T E M E T 2. 0 I N N E H Å L L 9 stora misstag du antagligen gör med din marknadsföring (Och hur du fixar dem) All rights reserved 02 av 16 B O N U S C O P Y S Y S T E M E T 2. 0 9 s t o

Läs mer

En värld på nätet Facebook ht 2010

En värld på nätet Facebook ht 2010 En värld på nätet Facebook ht 2010 Under det här kurstillfället ska vi bekanta oss närmare med Facebook. Alla har fått en första grundläggande manual till Facebook. Med hjälp av den och det här dokumentet

Läs mer

Positiv Ridning Systemet Negativ eller positiv? Av Henrik Johansen

Positiv Ridning Systemet Negativ eller positiv? Av Henrik Johansen Positiv Ridning Systemet Negativ eller positiv? Av Henrik Johansen Man ska vara positiv för att skapa något gott. Ryttare är mycket känslosamma med hänsyn till resultatet. Går ridningen inte bra, faller

Läs mer

exer Nätverkande med lika villkor för alla!

exer Nätverkande med lika villkor för alla! exer Nätverkande med lika villkor för alla! Innehåll exer Företaget exer Arbeta med exer Mining Investeringar Utbildningar Nätverka exer Diamantpoolen exer Hur kommer man igång exer - Företaget Mycket

Läs mer

VÄGEN FRAMÅT. ATG MANIFEST

VÄGEN FRAMÅT. ATG MANIFEST VÄGEN FRAMÅT. ATG MANIFEST ATG ska trygga en långsiktig utveckling för trav- och galoppsporten genom att erbjuda spel på ett ansvarsfullt sätt. Så lyder uppdraget från trav- och galoppsporten, som äger

Läs mer

Uppdatering: gällande Karatbars

Uppdatering: gällande Karatbars Uppdatering: 2019-08-09 gällande Karatbars Hej! Jag kommer att löpande skicka ut uppdateringar om allt som händer kring Karatbars. Det här min fjärde uppdatering för dig som gått med i Karatbars. Stort

Läs mer

BESTÄLLARSKOLAN #4: VAD KOSTAR DET ATT GÖRA FILM?

BESTÄLLARSKOLAN #4: VAD KOSTAR DET ATT GÖRA FILM? Sida 1/7 BESTÄLLARSKOLAN #4: VAD KOSTAR DET ATT GÖRA FILM? I detta avsnitt kommer du upptäcka bland annat: Hur du sparar halva reklamfilmskostnaden Vad det är som kostar i en film Vad du måste berätta

Läs mer

Drygt 3 av 4 svenskar har spelat de senaste 12 månaderna

Drygt 3 av 4 svenskar har spelat de senaste 12 månaderna Drygt 3 av 4 svenskar har spelat de senaste 12 månaderna Utslagsfråga: När spelade du senast? 10 9 8 7 77% Män: 8, Kvinnor: 76%, 18-29 år: 66%, 30-49år: 8, 50-64 år: 8, 65+ år: 77% 6 5 4 37% 3 2 1 Senaste

Läs mer

BESTÄLLARSKOLAN #4: VEM SKA GÖRA MIN FILM?

BESTÄLLARSKOLAN #4: VEM SKA GÖRA MIN FILM? Sida 1/5 BESTÄLLARSKOLAN #4: VEM SKA GÖRA MIN FILM? I detta avsnitt kommer du upptäcka bland annat: Hur du bäst väljer produktionsbolag Hur du bedömer ett bolags kompetens Hur du undviker att bli lurad

Läs mer

* Guld! Uppdatering: gällande Karatbars. Hej!

* Guld! Uppdatering: gällande Karatbars. Hej! Uppdatering: 2019-10-22 gällande Karatbars Hej! Jag kommer att löpande skicka ut uppdateringar om allt som händer kring Karatbars. Stort grattis till dig som valt att satsa på Karatbars, de närmaste 24

Läs mer

Smartbudget handbok Sida 1 av 16

Smartbudget handbok Sida 1 av 16 Smartbudget handbok Sida 1 av 16 Introduktion Målet med Smartbudget är att det ska vara enkelt för alla att få koll på sin ekonomi oavsett kunskapsnivå och behov. Allt eftersom Smartbudget växer med funktioner

Läs mer

* Nu kör vi! Uppdatering: gällande Karatbars. Hej!

* Nu kör vi! Uppdatering: gällande Karatbars. Hej! Uppdatering: 2019-10-18 gällande Karatbars Hej! Jag kommer att löpande skicka ut uppdateringar om allt som händer kring Karatbars. Stort grattis till dig som valt att satsa på Karatbars, de närmaste 24

Läs mer

Studieteknik. Använd hjälpmedel För att kunna lära dig på ett effektivt och roligare sätt måste du använda alla hjälpmedel som finns tillgängliga:

Studieteknik. Använd hjälpmedel För att kunna lära dig på ett effektivt och roligare sätt måste du använda alla hjälpmedel som finns tillgängliga: Studieteknik Sätt upp mål och ha något roligt som morot Sätt upp några få, större mål för terminen. Det kan till exempel vara att höja betyget i något eller några ämnen. För att målen inte ska verka avlägsna

Läs mer

Välkommen till WeOptimize

Välkommen till WeOptimize Välkommen till WeOptimize Här kommer en introduktion till hur WeOptimize fungerar och vad vi har att erbjuda dig som är ute efter en framgångsrik hemsida. ! 2 Utveckling av ny hemsida Digitala närvaro

Läs mer

Självhjälpsprogram för ADHD. Del 1 Att hitta din väg

Självhjälpsprogram för ADHD. Del 1 Att hitta din väg Självhjälpsprogram för ADHD Del 1 Att hitta din väg Välkommen till vårt självhjälpsprogram för ADHD. Detta program ger dig verktygen att använda din ADHD som en superkraft för att hitta till ett bra liv..

Läs mer

Lathund Blanketthotell Komma igång

Lathund Blanketthotell Komma igång Lathund Blanketthotell Komma igång Introduktion Denna lathund innehåller lite samlade råd och tips för de som ska använda tjänster från NT Smartwork. (För de som redan börjat använda Blanketthotellet finns

Läs mer

LAJKA-GUIDE. Så totalraderar du. din mobil eller surfplatta. 7 Säker utrensning före försäljning 7 Smidigt och enkelt 7 För Android, Iphone och Ipad

LAJKA-GUIDE. Så totalraderar du. din mobil eller surfplatta. 7 Säker utrensning före försäljning 7 Smidigt och enkelt 7 För Android, Iphone och Ipad Så totalraderar du din mobil eller surfplatta 7 Säker utrensning före försäljning 7 Smidigt och enkelt 7 För Android, Iphone och Ipad. Säker radering av Iphone, Ipad och Android Såväl Iphone och Ipad som

Läs mer

Vad innebär det att vara datadriven?

Vad innebär det att vara datadriven? TIPS OCH VERKTYG FÖR DATADRIVEN E-HANDEL Vad innebär det att vara datadriven? Ett datadrivet företag mäter hela tiden och följer upp resultatet inte bara ekonomiskt utan även utifrån KPI:er som anses viktiga

Läs mer

Skoladmin kom igång! Innehåll

Skoladmin kom igång! Innehåll Skoladmin kom igång! Välkommen till nya Skoladmin! Det har skett lite förändringar i själva verktyget där du skapar nya kurser och lägger upp nyheter. Du kommer att känna igen all information som läggs

Läs mer

Hemligheterna med att kontakta kvinnor via nätet

Hemligheterna med att kontakta kvinnor via nätet Hemligheterna med att kontakta kvinnor via nätet Jonathan Jensen Dejtinghandboken.com Innehåll Inledning... 3 Tips 1: Varför?... 4 Tips 2: Våga fråga... 6 Tips 3: Visa inte allt (på en gång)... 7 Tips

Läs mer

Förbättra din studieteknik med Matematik 5000! 12 praktiska tips!

Förbättra din studieteknik med Matematik 5000! 12 praktiska tips! Förbättra din studieteknik med Matematik 5000! 12 praktiska tips! ik Hej! Det är jag som är Daniel Nilsson. Jag är utbildad matematik- och historielärare och även speciallärare med inriktning mot matematik.

Läs mer

Välj bort om du vill. 96 Internet och e-post. 2. Mail-programmet finns i datorn. 1. Skriv mail i sökrutan. Windows Live Mail i Aktivitetsfältet.

Välj bort om du vill. 96 Internet och e-post. 2. Mail-programmet finns i datorn. 1. Skriv mail i sökrutan. Windows Live Mail i Aktivitetsfältet. Välj bort om du vill Om du är nöjd med att ha din e-post på nätet, kan du lugnt hoppa över detta avsnitt. Har du tid och tycker att det är roligt, kan du testa att använda e-postprogrammet Windows Live

Läs mer

2015/16 Företags ID: 84235 Emil Lund Sjövägen 3, Upplands Väsby Sollentuna, Stockholms län ÅRSREDOVISNING. Move it Bag UF

2015/16 Företags ID: 84235 Emil Lund Sjövägen 3, Upplands Väsby Sollentuna, Stockholms län ÅRSREDOVISNING. Move it Bag UF 2015/16 Företags ID: 84235 Emil Lund Sjövägen 3, Upplands Väsby Sollentuna, Stockholms län ÅRSREDOVISNING Move it Bag UF Innehållsförteckning: 1. VD har ordet..sid 1 2. Förvaltningsberättelse.sid 2 3.

Läs mer

TEAM. Manus presentationen

TEAM. Manus presentationen 4 TEAM Manus presentationen Nu är chansen är din! 1 Ni startar upp er verksamhet med 1.000 p. Det ger er först och främst rätt till att kvalificera ert företagande i Nu Skin. Dessutom får ni ett stort

Läs mer

Glasskiosken. Uppdrag: driva företag!

Glasskiosken. Uppdrag: driva företag! Glasskiosken Uppdrag: driva företag! Glasskiosken UPPDRAG: Driva företag Har du funderat på hur det är att driva företag? I det här spelet tar du över en glasskiosk för en sommar. Du kommer att ställas

Läs mer

Har precis lagt en beställning på Linkan Android för Scrollan som många här använder.

Har precis lagt en beställning på Linkan Android för Scrollan som många här använder. SCROLLAN android Postad av Marcus Lundström - 13 jan 2013 22:42 Har precis lagt en beställning på Linkan Android för Scrollan som många här använder. Lite chansning eftersom det knappt finns någon information

Läs mer

Snabbguide för användare SourceTech Telllus

Snabbguide för användare SourceTech Telllus Snabbguide för användare SourceTech Telllus Copyright SourceTech AB 2000-2012 Innehållet i denna manual är skyddat enligt upphovsrättslagen och får varken helt eller delvis kopieras utan uttrycklig tillåtelse

Läs mer

HOWTO: HDD Clock. 1 Översikt. Eller: hur man gör en HDD klocka. Peter Faltpihl & Gustav Andersson. Linköpings Universitet, Norrköping 2011-10-04

HOWTO: HDD Clock. 1 Översikt. Eller: hur man gör en HDD klocka. Peter Faltpihl & Gustav Andersson. Linköpings Universitet, Norrköping 2011-10-04 HOWTO: HDD Clock Eller: hur man gör en HDD klocka Peter Faltpihl & Gustav Andersson. Linköpings Universitet, Norrköping 2011-10-04 Har du någonsin undrat vad man kan göra med en gammal hårddisk som du

Läs mer

Vi finns hos drygt ATG-butiker, på 36 trav- och galoppbanor runt om i Sverige och på en rad digitala plattformar.

Vi finns hos drygt ATG-butiker, på 36 trav- och galoppbanor runt om i Sverige och på en rad digitala plattformar. OM ATG AB Trav och Galopps (ATG) uppdrag är att trygga den långsiktiga utvecklingen för trav- och galoppsporten. Det gör vi genom att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt

Läs mer

LAGETS BÄSTA AFFÄR. Få mer tid till idrotten! Tjäna pengar till lagkassan på ett nytt, enkelt och tryggt sätt.

LAGETS BÄSTA AFFÄR. Få mer tid till idrotten! Tjäna pengar till lagkassan på ett nytt, enkelt och tryggt sätt. LAGETS BÄSTA AFFÄR Få mer tid till idrotten! Tjäna pengar till lagkassan på ett nytt, enkelt och tryggt sätt. TJÄNA PENGAR TILL LAGKASSAN, MED EGEN WEBBUTIK! SÄLJ POPULÄRA PRODUKTER PÅ ETT NYTT OCH TRYGGT

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FREESPINSBLOCKET

VÄLKOMMEN TILL FREESPINSBLOCKET VÄLKOMMEN TILL FREESPINSBLOCKET Gratis Slots Gå med i den fantastiska gratis slotsupplevelse som spelas av miljontals på webben, iphone, Facebook, ipad, fönster och Android-telefon. Freespinsbloket erbjuder

Läs mer

Ditt sparande är din framtid

Ditt sparande är din framtid Ditt sparande är din framtid 1 Välkommen till Skandias investeringsguide Det kanske viktigaste beslut du har att fatta gäller ditt långsiktiga sparande. Både på kort och lång sikt. Därför är det värt att

Läs mer

fondguide Rätt fonder. Rätt enkelt. spara till pensionen spara till frihet

fondguide Rätt fonder. Rätt enkelt. spara till pensionen spara till frihet spara till frihet delsbanken.se/fondguide fondguide Rätt fonder. Rätt enkelt. Rätt fonder. Rätt enkelt. spara till pensionen Konsten att välja rätt fonder är ingen konst. Hög eller låg risk? Indien eller

Läs mer

Diarienummer: 16Li607. Spelmarknaden Den svenska spelmarknaden i siffror 1(18)

Diarienummer: 16Li607. Spelmarknaden Den svenska spelmarknaden i siffror 1(18) Spelmarknaden Den svenska spelmarknaden i siffror 1(18) Innehållsförteckning 1 Inledning... 3 2 Spelmarknaden... 4 2.1 Nyckeltal... 4 2.2 Statistik... 5 2.3 Marknadsandelar... 8 2.4 Spel på internet...

Läs mer

MANUAL FÖR ARENA. INNEHÅLL Komma igång 2 Shopen 4 Kundvagnen 5 Kassan - steg 1 6 Kassan - steg 2 7 Kassan - steg 3 8 Avsluta 9

MANUAL FÖR ARENA. INNEHÅLL Komma igång 2 Shopen 4 Kundvagnen 5 Kassan - steg 1 6 Kassan - steg 2 7 Kassan - steg 3 8 Avsluta 9 MANUAL FÖR ARENA INNEHÅLL Komma igång 2 Shopen 4 Kundvagnen 5 Kassan - steg 1 6 Kassan - steg 2 7 Kassan - steg 3 8 Avsluta 9 Komma igång 1. Gå in på www.privab.se i Internet Explorer 2. Klicka på Arena

Läs mer

Copyright 2015 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Version 2.0 Diamond Edition Inga delar av detta material får kopieras i någon form

Copyright 2015 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Version 2.0 Diamond Edition Inga delar av detta material får kopieras i någon form Copyright 2015 Digital Solutions AB - Mikael Eriksson Version 2.0 Diamond Edition 2015-08-10 Inga delar av detta material får kopieras i någon form utan speciellt tillstånd från ansvarig utgivare. Detta

Läs mer

Standard print manual template

Standard print manual template Standard print manual template Dundret 823 m.ö.h Travstat Iphone Travstat Iphone av Hennix Data Med denna app har du alltid den senaste informationen i handen. Oddsen du ser är aldrig för gamla. Med en

Läs mer

Kommunikationsplan för ICA Student 2015-06-01. Caroline Ullman & Johanna Lundberg

Kommunikationsplan för ICA Student 2015-06-01. Caroline Ullman & Johanna Lundberg Kommunikationsplan för ICA Student 2015-06-01 Caroline Ullman & Johanna Lundberg i i i Hej! Vi har pratat med studenter som har gett oss tips på hur de vill bli informerade och kommunicera med er på ICA

Läs mer

Sidpanelen och gadgetar De är nya. De är smarta. Lär dig hur du använder dem.

Sidpanelen och gadgetar De är nya. De är smarta. Lär dig hur du använder dem. Kap 03.indd 444 KAPITEL TRE Sidpanelen och gadgetar De är nya. De är smarta. Lär dig hur du använder dem. Gadgetar och den nya Sidpanelen är nog mina favoriter bland de nya funktionerna i Windows Vista.

Läs mer

ANVÄNDARMANUAL. Besök vår hemsida för mer information om våra produkter: www.easygreen.se

ANVÄNDARMANUAL. Besök vår hemsida för mer information om våra produkter: www.easygreen.se ANVÄNDARMANUAL Besök vår hemsida för mer information om våra produkter: www.easygreen.se ÖVERSIKT NÄSTA HÅL AV/PÅ Håll in i 5 sek. FÖREGÅENDE HÅL Ladda här Tlink har endast 3 knappar. Uppdateringar kan

Läs mer

Tjäna enkelt 20.500:- Gör som 15 000 grupper gjort sedan 1992. Sälj Sveriges mest köpta salami.

Tjäna enkelt 20.500:- Gör som 15 000 grupper gjort sedan 1992. Sälj Sveriges mest köpta salami. SKOLKLASSER, LAG OCH FÖRENINGAR! Tjäna enkelt 20.500:- Gör som 15 000 grupper gjort sedan 1992. Sälj Sveriges mest köpta salami. Enkelt att komma igång! Niklas Wikegård coachar! Lätt att sälja! Ger mycket

Läs mer

5 STEG MOT 1 MILJON. Apple. ibolaget tar över världen

5 STEG MOT 1 MILJON. Apple. ibolaget tar över världen En specialrapport från Bullstreet - Maj 2012 5 STEG MOT 1 MILJON ibolaget tar över världen Bästa köp just nu Företagsuppdateringar Bullstreets 10 budord Snabbgranskning av företagen Vi blickar framåt Apple

Läs mer

"Content is king" - Vacker Webbdesign & Effektiv Sökmotorsoptimering för företag

Content is king - Vacker Webbdesign & Effektiv Sökmotorsoptimering för företag "Content is king" Skapad den jul 20, Publicerad av Anders Sällstedt Kategori Webbutveckling Jag funderade ett tag på vad jag skulle kalla detta blogginlägg. Problemet som sådant är att många undrar varför

Läs mer

Implicita odds och omvända implicita odds

Implicita odds och omvända implicita odds Kapitel sju Implicita odds och omvända implicita odds Under de tidiga satsningsrundorna och satsningsrundorna i mitten sänks vanligtvis pottoddset avsevärt om du behöver syna framtida satsningar, och du

Läs mer

Innehåll. 1 Välkommen 2 Logga in 3 Gränssnittet 4 Skapa nyhetsbrev 5 Moduler och utseende 6 Texter 7 Bilder 8 Skicka nyhetsbrev 9 Sammanfattning

Innehåll. 1 Välkommen 2 Logga in 3 Gränssnittet 4 Skapa nyhetsbrev 5 Moduler och utseende 6 Texter 7 Bilder 8 Skicka nyhetsbrev 9 Sammanfattning Bli proffs på apsis Innehåll 1 Välkommen 2 Logga in 3 Gränssnittet 4 Skapa nyhetsbrev 5 Moduler och utseende 6 Texter 7 Bilder 8 Skicka nyhetsbrev 9 Sammanfattning 1 Välkommen Info: I den här guiden lär

Läs mer

Schackledarens blad Lektion 1

Schackledarens blad Lektion 1 Schackledarens blad Lektion 1 Inledning Det är viktigt med en tydlig rutin för när schacklektionen börjar och slutar. Genom att samlas kring runda bordet när lektionen ska börja respektive avslutas uppnås

Läs mer

Kom igång med Smart Bokföring

Kom igång med Smart Bokföring Innehåll Hogia-ID... 3 Guide - Smart - Registrera dina uppgifter... 4 Startsidan... 7 Guide 2 Bokföring... 8 Inställningar... 10 Organisation... 10 Kontoinställningar... 11 Bokföring... 12 Ingående balans...

Läs mer

Innehållsförteckning. Kapitel 1

Innehållsförteckning. Kapitel 1 Innehållsförteckning Kapitel 1, Zara: sid 1 Kapitel 2, Jagad: sid 2 Kapitel 3, Slagna: sid 3 Kapitel 4, Killen i kassan: sid 5 Kapitel 5, Frågorna: sid 7 Kapitel 6, Fångade: sid 8 Kapitel 1 Zara Hej, mitt

Läs mer

JM MOBILAPPLIKATION SKISSER

JM MOBILAPPLIKATION SKISSER JM MOBILAPPLIKATION SKISSER JM APP - DESIGNSKISSER 2 SCENARIO: BYGGPLATS 1. Appen startar upp. Loggan ligger uppe en kort stund (kan ev. animeras i nästa version). 2. Startsidan. Här börjar man med att

Läs mer

Branding Att äga sitt varumärke Marknadsföring i Sociala Medier för HRT-branschen del 1 Robin Sörbom 2015

Branding Att äga sitt varumärke Marknadsföring i Sociala Medier för HRT-branschen del 1 Robin Sörbom 2015 Branding Att äga sitt varumärke Marknadsföring i Sociala Medier för HRT-branschen del 1 Robin Sörbom 2015 Marknadsföring har under de senaste 20 åren förändrats radikalt i grunden, så även inom HRTbranschen.

Läs mer

Kundhandledning för EBIS. E-space Business Intelligence System. Version

Kundhandledning för EBIS. E-space Business Intelligence System. Version Kundhandledning för EBIS E-space Business Intelligence System Version 1 10-10-06 E-space Communication AB 2010 Innehåll 1. Introduktion 3 2. Filerna har olika egenskaper 4 2.1. Analys i kundzonen. 4 2.2.

Läs mer

JAAKO-SVÄNGEN eller DET BAKVÄNDA BLINDBYTET

JAAKO-SVÄNGEN eller DET BAKVÄNDA BLINDBYTET JAAKO-SVÄNGEN eller DET BAKVÄNDA BLINDBYTET Vad handlar det om, vem passar det för, för- och nackdelar, inlärning. Av Marie Hansson Sedan klippet på den första Jaako-svängen för bra länge sedan spreds

Läs mer

Hur jag personligen blev rånad med Google Adwords

Hur jag personligen blev rånad med Google Adwords 1 Hur jag personligen blev rånad med Google Adwords Visste du att anledningen till att de flesta inte tjänar pengar med Adwords är för att du troligtvis fallit offer för alla de lögner som cirkulerar på

Läs mer