K O N T R A S T E R N A S R I K E

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "K O N T R A S T E R N A S R I K E"

Transkript

1 K O N T R A S T E R N A S R I K E Japan, 24 mars 2 april 2017 Street- och naturfotoresa till Japan, när körsbärsträden blommar. På mångas förfrågan har vi nöjet att kunna presentera en fotoresa till Japan med möjlighet att fotografera och uppleva några av landes mest facinerade delar. Vi kommer att få uppleva allt ifrån Tokyos stadspuls och Ueno Park med dess över 1000 blommande körsbärsträd till Kyotos Geisha distrikt och flera av Japans helgedomar. Resan leds av den kände fotografen Joans Borg, som har japanskt påbrå och både har bott i landet och besökt det många gånger. Han är därför den perfekta fotovärden för att leda oss runt i Japan och hans långa erfarenhet och många prestigefyllda uppdrag gör att du under resan kommer att kunna utveckla ditt fotograferande i takt med att vi utforskar landets sevärdheter. Resans höjdpunkter: Den vackra och storslagna körsbärsblomningen. Fotografera Japan bortom de vanliga turiststråken. Två världsarv; Templet Miyajima och Himeji-slottet. Kontrasterna mellan det moderna det traditionella Japan. Medverkan av Jonas Borg som både har bott i landet och talar japanska.

2 Jonas Borg började fotografera under sin gymnasietid och fortsatte sedan att utveckla sitt bildspråk via studier i USA, Japan och England men är sedan 2006 baserad i Stockholm. Som heltidsarbetande fotograf har han arbetat i över 13 år med kunder som Panasonic, ICA, SATS, DIAGEO, Swedavia, Nobelstiftelsen och Victoria s Secret publicerades en av Jonas bilder i boken Årets Bild som utges av Pressfotografers Klubb. Jonas är europeisk ambassadör för Lumixkameror. Några av hans mer prestigefyllda uppdrag är att han på uppdrag av hovet fotograferat Kronprinsessan Victorias och Prins Daniels bröllop 2010 och Prinsessans Estelles dop Jonas inriktning är i huvudsak dokumentär/ street, rese-, event- och bröllopsfotografering. Program PFlyg till Tokyo på egen hand. Då många föredrar att boka transporten på egen hand har vi valt att inte inkludera denna i priset. Önskar du så hjälper vi naturligtvis till att ordna detta. Under resan kommer Jonas att hålla föredrag, ge tips och råd samt hjälpa till med bildbearbetning på kvällarna. Fredag 24 mars 2017 Under dagen samlas vi på vårt hotell i Tokyo. Efter incheckningen och en kort fotogenomgång beger vi oss ut för en första street-fotovandring i närområdet under ledning av Jonas. Under kvällen intar vi tillsammans en välkomstmiddag på en lokal restaurang. Övernattning på Hotel Villa Fontaine Shinjuku i tre nätter. (M) Lördag 25 mars 2017 Dagens fotoäventyr inleds med ett besök i Ueno Park med sina över tusen blommande körsbärsträd och fortsätter vi till Asakusa och Sensö-ji templet som var färdigbyggt år 645 och därmed är det äldsta templet i Tokyo. Härifrån beger vi oss sedan vidare ner mot floden för en kryssning som ska ta oss från Asakusa till Hama-Rikyu trädgården. Här får vi uppleva en fotogenisk vegetation och vi ges bland annat möjlighet att fotografera allt från 300 år gamla tallar till blommande körsbärsträd. Med tunnelbana fortsätter vi vidare till Odaiba som är en uppsättning av små konstgjorda öar vilka byggdes i början av 1850-talet som ett skydd mot amerikanarna. Numera är det fyllt med modern arkitektur och nöjen. (F, L, M)

3 Söndag 26 mars 2017 Dagen ägnas åt street-fotografering i Tokyos mer moderna områden, Shinjuku, Harajuki och Shibuya, som är perfekta för att fånga Tokyos myllrande stadslivet. I Shinjuku blandas skyskrapor med elektronik, varuhus och ett red light district med neon och ett myllrande folkliv. Harajuku och Shibuya är mer kända för sin ungdomskultur, mode, konstmuseer, shopping, restauranger och nattklubbar. Tack vare de olika stadsdelarnas olikheter får vi möjlighet att utveckla våra streetfotograferande. Under dagen kommer vi även att gör vi ett besök på Mejii helgedomen som är en vacker shintohelgedom tillägnad kejsare Mejii och hans fru kejsarinnan Shöken. (F, L, M) Måndag 27 mars 2017 Efter frukost och utcheckning reser vi med det berömda höghastighetståget, Shinkansen, till Kyoto. Tågen som rör sig med en hastighet på 300 km/h har sedan 1964 transporterat nästan 10 miljarder passagerare. Efter incheckning på hotellet ägnar vi oss åt street-fotografering i Kyoto. Kvällen för egna aktiviteter. Övernattning på Hotel Monterey Kyoto i tre nätter. (F, L) Tisdag 28 mars 2017 Under dagen förevigar vi några av Kyotos mest kända sevärdheter såsom den gyllene paviljongen, Ryoan-ji templet och The Philosopher s Path. Den gyllene paviljongen är ett Zen tempel där de två översta våningarna är helt dekorerade med gyllene löv vilket ger fantastiska fotomöjligheter, speciellt då solen reflekterar solljuset. Ryoan-ii templet är känt både för sin stenträdgård men även för sitt fina parkområde. The Philosopher s Path är beläget precis vid kanalen och är omgiven av stora mängder körsbärsträd. Vidare under dagen besöker vi även Kiyomizu templet, Gion distriktet och mycket mer. Kiyomizu templet är mycket unikt eftersom man i samband med bygget inte använde en enda spik i dess struktur. Dessutom presenterar utsikten från templets stora veranda en magnifik vy över staden vilket ger möjlighet till många bra foton. Gion distriktet är Kyotos gamla och kända Geisha district. Området är fullt av restauranger, butiker och tehus där Maiko (Geisha lärlingar) underhåller sina gäster. (F, L, M)

4 Onsdag 29 mars 2017 Efter att ha fått ta del av Kyotos sevärdheter under Jonas ledning under de föregående dagarna är det nu tid för en dag på egen hand. Jonas kommer dock att på morgonen dela ut ett fotouppdrag vilket ska redovisas på kvällen. Exempel på lämpliga besök skulle kunna vara helgedomarna Shimogamo eller Fushimi eller så kan man exempelvis åka en bit ut från staden och besöka naturområdet Arashiyama där motiven är otaliga. Lunch och middag intas på egen hand. (F) Torsdag 30 mars 2017 På förmiddagen fortsätter vi vidare med både höghastighetståg och vanligt tåg mot Hiroshima och Hatsukaichi. Efter incheckning på hotellet beger vi oss med färja till Miyajima Island. Ön som är rankad som en av Japans tre mest natursköna platser är bland annat känd för Itsukushima helgedomen. Härifrån fortsätter vi med linbana upp till Shishiiwa observatoriet och dess fantastiska vyer. Efter besöket på berget tar vi oss tillbaka till färjan och vidare till hotellet. Kvällen på egen hand. Övernattning på Miyajima Coral Hotel. (F, L) Fredag 31 mars 2017 Efter frukost på hotellet fortsätter resan med tåget till Hiroshima och vidare med höghastighetståg till Himeji. Här kommer vi att besöka ett av Japans mest berömda slott, Himeji, vars historia sträcker sig ända tillbaka till Detta är såväl ett världsarv som en nationell skatt. Här får vi möjlighet att föreviga slottet tillsammans med närliggande körsbärsträd. Efter besöket fortsätter vi till Osaka för incheckning på vårt hotell. På kvällen kommer vi ägna oss åt kvällsfotografer i Dotinbori vilket är känt för maten, restaurangerna, de små sidogatorna, floden och alla neonljus. Övernattning på Hotel Sunroute Umeda I tvä nätter. (F, L, M) Lördag 1 april 2017 Under förmiddagen står street-fotografering på Osakas gator på programmet. Vi kommer även att göra ett besök på Osaka slottet. Eftermiddagen för egna fotoaktiviteter och för lite shopping i Shinsaibashi. Detta område är ett av de mest besökta shoppingområdena i Osaka och har en rad märkesbutiker, butikskedjor, restauranger och mycket mera. Här finns helt enkelt någonting för alla. Stor avslutningsmiddag då Jonas även kommer att utse resans bästa bild. (F, M)

5 Söndag 2 april 2017 Frukost och utcheckning från hotellet. Härefter är det tid för transport till Kansai International Airport för flyg hem till Sverige. Transport till Sverige sker på egen hand. (F) Hotell Tokyo: Hotel Villa Fontaine Shinjuku*** Detta mellanklasshotell är beläget i hjärtat av Shinjuku, med närhet till både tunnelbana och tågstation. På gångavstånd från hotellet finner man dessutom diverse sevärdheter och shopping. Hotellet har 66 stilrena rum som är inredda med ett skrivbord, kabel-tv, telefon, kylskåp, luftkonditionering och gratis Wi-fi. Hotellet har en bemannad reception dygnet runt. Kyoto: Hotel Monterey Kyoto*** Hotel Monterey Kyoto är ett mycket bra mellanklasshotell med ett bra läge i Kyoto. Alla 327 rummen på hotellet erbjuder kylskåp, platt-tv, minibar, luftkonditionering samt gratis Wi-fi. Hotellet erbjuder även två restauranger med ett utbud av både europeisk och japansk mat samt en bar. På hotellet finns även ett mycket uppskattat SPA med flera pooler samt en stor sauna. Hiroshima/Hatsukaichi: Miyajima Coral Hotel*** Miyajima Coral Hotel ligger i Hatsukaichi direkt vid hamnen och färjan till ön Miyajima. Hotellet har 92 rymliga rum, alla med LED-tv, stor kyl/frys, luftkonditionering samt gratis Wi-fi. På hotellet finns även två restauranger varav en som har en stor balkong med utsikt över hamnen. Osaka: Hotel Sunroute Umeda*** Detta moderna hotell som är beläget endast en kort promenad från stadens centrum har 217 stilrent inredda gästrum som alla har privata badrum, luftkonditionering, platt-tv och kylskåp. På hotellet finns även en restaurang som serverar japansk mat. Fri Wi-fi.

6 Pris Pris per person: :- Priset inkluderar: * Samtliga tåg och busstransporter enligt program. * Boende i del i dubbelrum på presenterade hotell. * Måltider, anges i programmet med F - Frukost, L - Lunch, M - Middag * Dagsaktiviteter enligt program. * Diverse inträden enligt program. * Medverkan av Jonas Borg under hela resan. * Föredrag samt bildbearbetning under ledning av Jonas Borg. * Hotell- och andra skatter.* Färdhandlingar och praktisk reseinformation innan resan. Priset inkluderar ej: * Flyg t/r till Tokyo. * Enkelrumstillägg 2.800:- * Måltider som inte är angivna i programmet. * Alla kostnader av personlig karaktär, som måltidsdryck, telefonsamtal etc. * Avbeställningsskydd och reseförsäkring. För mer information se vår webb under Övrigt Flyg Om du/ni önskar bokning av flyg till Japan hjälper vi gärna till med detta. Bokning Bokar resan på vår webbsida zoomfotoresor.se eller på telefon Fakta Målgrupp: Fotointresserade intresse för street- och naturfoto. Min/max antal: 8/15 Utrustning: Systemkamera. Objektive upp till 100 mm inkl. vidvinkel eller ett zoom objektiv som täcker motsvarande. Ett trebensstativ är en fördel och om möjligt en laptop med någon av programvarorna Photoshop eller Lightroom. Vi kommer att röra på oss mycket ta därför inte med alltför tung utrustning. Kalkylkurs: Euro 9,40 Övrigt: För mer information om Zoom Fotoresor, leveransvillkor etc. se vår webb under Övrigt. Foto: Jonas Borg och Next Japan

ICELAND PHOTO ADVENTURE Island, 10-14 september 2015

ICELAND PHOTO ADVENTURE Island, 10-14 september 2015 ICELAND PHOTO ADVENTURE Island, 10-14 september 2015 L u n d s h a g s p r e s e n t e r a r! Island erbjuder en magisk fotomiljö för landskaps- och naturfotografer Följ med Lundhags och Serkan Günes,

Läs mer

BLAND VALAR OCH DELFINER

BLAND VALAR OCH DELFINER BLAND VALAR OCH DELFINER Azorerna, 2-10 maj 2015 En oförglömlig resa bland valar och delfiner på Azorerna Följ med Joakim Odelberg till Azorerna och ön Pico och upplev valar och delfiner på mycket nära

Läs mer

ICELAND PHOTO ADVENTURE Island, 18-22 augusti 2016

ICELAND PHOTO ADVENTURE Island, 18-22 augusti 2016 ICELAND PHOTO ADVENTURE Island, 18-22 augusti 2016! Island erbjuder en magisk fotomiljö för landskaps- och naturfotografer Följ med Serkan Günes, en av Sveriges bästa landskapsfotografer till Island vulkanernas,

Läs mer

TOKYO FÖR TONÅRINGAR 7 DAGAR TOKYO FÖR TONÅRINGAR MED GHIBLI- MUSEET 7 DAGAR GALLERY IMAGES SEK

TOKYO FÖR TONÅRINGAR 7 DAGAR TOKYO FÖR TONÅRINGAR MED GHIBLI- MUSEET 7 DAGAR GALLERY IMAGES SEK TOKYO FÖR TONÅRINGAR 7 DAGAR 14 100 SEK TOKYO FÖR TONÅRINGAR MED GHIBLI- MUSEET 7 DAGAR Destinationer: Tokyo, Ghibli-museet, Samuraj-museet Reslängd: 7 dagar (kan förlängas) Reseperiod: Året om Pris: Från

Läs mer

THE HIGHLANDS Skottland, 4-10 oktober 2015

THE HIGHLANDS Skottland, 4-10 oktober 2015 THE HIGHLANDS Skottland, 4-10 oktober 2015!! De Skotska Högländerna landskapsfotografi när den är som bäst Trakterna kring Storbritanniens högsta berg är de mest dramatiska delarna av de Skotska Högländerna.

Läs mer

SPÄCKHUGGARE vs SJÖLEJON Patagonien, Argentina, 10-23 april 2016

SPÄCKHUGGARE vs SJÖLEJON Patagonien, Argentina, 10-23 april 2016 SPÄCKHUGGARE vs SJÖLEJON Patagonien, Argentina, 10-23 april 2016! En helt unik möjlighet, att få upplev Späckhuggarens attack på nära håll där bara de stora internationella filmbolagen fått filma. Följ

Läs mer

SPÄCKHUGGARE vs SJÖLEJON Patagonien, Argentina, 1-14 april 2017

SPÄCKHUGGARE vs SJÖLEJON Patagonien, Argentina, 1-14 april 2017 ! SPÄCKHUGGARE vs SJÖLEJON Patagonien, Argentina, 1-14 april 2017! En helt unik möjlighet, att få upplev Späckhuggarens attack på nära håll där bara de stora internationella filmbolagen fått filma. Följ

Läs mer

VULKANERNAS RIKE Java och Bali, 27 februari 7 mars 2016

VULKANERNAS RIKE Java och Bali, 27 februari 7 mars 2016 VULKANERNAS RIKE Java och Bali, 27 februari 7 mars 2016!! Följ med Hans Strand till Javas vulkaner och till Bali, gudarnas ö Ta chansen och följ med Hans Strand, Sveriges internationellt sett mest kände

Läs mer

LAPONIA WORLD HERITAGE PHOTO ADVENTURE

LAPONIA WORLD HERITAGE PHOTO ADVENTURE L u n d s h a g s p r e s e n t e r a r LAPONIA WORLD HERITAGE PHOTO ADVENTURE Laponia, 21-25 september 2016 Upptäck Laponia, Europas sista vildmark och UNESCOS världsarv. Lundhags och Serkan Günes, en

Läs mer

WORSHOP I SKIDFOTO 11-14 februari 2016

WORSHOP I SKIDFOTO 11-14 februari 2016 Åka Skidor presenterar WORSHOP I SKIDFOTO 11-14 februari 2016! Lär dig ta den perfekta skidbilden med skidfotografen Fredrik Schenholm Vita vidder, torr pudersnö, solen i perfekt läge. Rakt mot dig kommer

Läs mer

Upplev tigrar i det vilda i tre av Indiens bästa tigerparker

Upplev tigrar i det vilda i tre av Indiens bästa tigerparker TRE TIGERPARKER Indien, 6-16 april 2016 Upplev tigrar i det vilda i tre av Indiens bästa tigerparker Nu har du chansen att följa med till tre av Indiens absolut bästa tigerparker, Kanha, Pench och Tardoba

Läs mer

NÄRKONTAKT MED ORANGUTANGER OCH KOMODOVARANER

NÄRKONTAKT MED ORANGUTANGER OCH KOMODOVARANER K a m e r a & B i l d p r e s e n t e r a r NÄRKONTAKT MED ORANGUTANGER OCH KOMODOVARANER Borneo och Komodoöarna, 11-21 oktober 2015 Följ med på en oförglömlig resa och plåta orangutanger i Borneos regnskogar

Läs mer

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti Följ med Equi Tours på mästerskapsresa till Aachen, Tyskland för ett spektakulärt Europamästerskap! Här väntas fantastiska

Läs mer

Möten, Event & Konferens

Möten, Event & Konferens Ängelholms Reumatiker Förening Kära medlemmar, känns detta tilltalande. Vi skulle behöva intresse anmälan till den 1 nov. av hur många som är intresserade. Möten, Event & Konferens Offert Ängelholms Reumatiker

Läs mer

Konstresa Venedig aug 2019

Konstresa Venedig aug 2019 Namn: Venedig Professionell Antal: Ca 10-24 personer Resmål: Venedig Datum: Guide: Martin Schibli Venedig En resa till alla som arbetat med konst och kultur i stora eller små organisationer. Den 58:e Venedigbiennalen

Läs mer

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t Golfresa till Norra Sydafrika 20-30 januari 2013 Måndag 21 Januari 2013 - Ankomst till Johannesburg kl 08.35 på morgonen med flyg SA 261. Er lokalguide möter upp på flygplatsen och visar vägen till bussen.

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

Upplev tigrar i det vilda i tre av Indiens bästa tigerparker

Upplev tigrar i det vilda i tre av Indiens bästa tigerparker TRE TIGERPARKER Indien, 20-30 april 2016 EXTRA AVGÅNG! Upplev tigrar i det vilda i tre av Indiens bästa tigerparker Nu har du chansen att följa med till tre av Indiens absolut bästa tigerparker, Kanha,

Läs mer

NÄRKONTAKT MED ORANGUTANGER OCH KOMODOVARANER

NÄRKONTAKT MED ORANGUTANGER OCH KOMODOVARANER NÄRKONTAKT MED ORANGUTANGER OCH KOMODOVARANER Följ med på en oförglömlig resa och plåta orangutanger i Borneos regnskogar och komodovaraner på Komodoöarna Vill du uppleva något riktigt unikt, nämligen

Läs mer

Japan med M-magasin. 23 november 1 december 2016 9 dagar

Japan med M-magasin. 23 november 1 december 2016 9 dagar Japan med M-magasin 23 november 1 december 2016 9 dagar Följ med till spännande och exotiska Japan! Resan börjar i den vackra staden Kyoto, även kallad för Japans själ, där vi besöker den Gyllene paviljongen

Läs mer

Konstresa Berlin april 2019

Konstresa Berlin april 2019 Namn: Berlin Exklusiv Antal: Ca 10-14 personer Resmål: Berlin Datum: Guide: Martin Schibli Berlin Berlin är en av den globala konstscenens metropoler. Här finns flera stora och mindre institutioner, flera

Läs mer

Dagsprogram för Sweden Pan-European Club 24 oktober 1 november 2015 JAPAN TOUR. 12.40-13.30 Landvetter Kastrup. 11.05-12.05 Sundsvall - Arlanda

Dagsprogram för Sweden Pan-European Club 24 oktober 1 november 2015 JAPAN TOUR. 12.40-13.30 Landvetter Kastrup. 11.05-12.05 Sundsvall - Arlanda JAPAN TOUR DAG 1 Okt. 24 lördag ARLANDA / LANDVETTER / KASTRUP 12.40-13.30 Landvetter Kastrup 11.05-12.05 Sundsvall - Arlanda 13.30-14.40 Arlanda Kastrup 15.45-09.45 Kastrup Narita (ankomst söndag) DAG

Läs mer

EXPEDITION SVALBARD Svalbard 8-18 september 2016!

EXPEDITION SVALBARD Svalbard 8-18 september 2016! EXPEDITION SVALBARD Svalbard 8-18 september 2016 En annorlunda fotoexpedition i ett spektakulärt landskap Omgiven av Svalbards spetsiga berg, stämningsfulla fjordar och gnistrande glaciärer har du nu chansen

Läs mer

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018!

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! IRLAND Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! Vi reser med buss till Köpenhamn och flyg vidare till Dublin. Under rundresan på Irland,

Läs mer

PATAGONIENS PUMOR Chile 22-31 januari 2016

PATAGONIENS PUMOR Chile 22-31 januari 2016 PATAGONIENS PUMOR Chile 22-31 januari 2016! Pumor, kungspingviner, kondorer, knölval, sjölejon, allt på samma resa. Vill du uppleva en av världens vackraste nationalparker, Torres del Paine, med sina magnifika

Läs mer

New Jersey San Jose NY Rangers Boston. Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes

New Jersey San Jose NY Rangers Boston. Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes Resa 1 27 Februari Matcher: NY Rangers Chicago New Jersey San Jose NY Rangers Boston Resa 2 21 Mars Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes

Läs mer

I samarbete med

I samarbete med Kinas GP 2015 Shanghai 9 14 april Upplev Kinas största stad, Shanghai. Här byggs det nya skyskrapor i rasande fart och det moderna i kombination med det europeiska koloniala arvet gör Shanghai till en

Läs mer

Konstresa Berlin 9-12 april 2019

Konstresa Berlin 9-12 april 2019 Namn: Berlin Professionell Antal: Ca 10-24 personer Resmål: Berlin Datum: Guide: Martin Schibli Berlin Följ med till Berlin, träffa kollegor, diskutera på plats, skapa nätverk. Berlin är sedan flera år

Läs mer

Japan och Kina - solens och mittens rike

Japan och Kina - solens och mittens rike Japan och Kina - solens och mittens rike Denna rundresa tar dig till Japan och Kinas höjdpunkter. En unik resa som börjar i Solens rike, Japan. Här möts det ultramoderna samhället i Tokyo och Kyoto med

Läs mer

RIGA BALTIKUMS PARIS

RIGA BALTIKUMS PARIS RIGA BALTIKUMS PARIS Riga; en vacker, modern och historisk stad. Lettlands huvudstad Riga är inte bara ett populärt resmål för oss i Norden, Riga lockar nämligen folk från hela världen. Vi förstår precis

Läs mer

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad!

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad! WIEN MUSIK & KULTUR Vackra Wien är en raffinerad pärla med mycket att se och göra. Klassisk musik, imponerande arkitektur och den charmiga kafékulturen är bara lite av vad vi får uppleva. Donau delar staden

Läs mer

NÄRKONTAKT MED ORANGUTANGER OCH KOMODOVARANER

NÄRKONTAKT MED ORANGUTANGER OCH KOMODOVARANER NÄRKONTAKT MED ORANGUTANGER OCH KOMODOVARANER Borneo och Komodoöarna, 9-20 oktober 2016 Följ med på en oförglömlig resa och plåta orangutanger i Borneos regnskogar och komodovaraner på Komodoöarna! Vill

Läs mer

ÅRETS ARTÈGOEVENT! GALA SHOW INSPIRATION WORKSHOP MIDDAG PARTY

ÅRETS ARTÈGOEVENT! GALA SHOW INSPIRATION WORKSHOP MIDDAG PARTY ÅRETS ARTÈGOEVENT! Inspireras av en unik Artègoshow med internationella topstylister. Ta chansen att vidareutbilda dig i olika workshops Upplev fantastiska Rom med Artègokollegor från hela världen. Vi

Läs mer

Ölprovning i Prag. 15-17 april 2015 Möt våren i Prag med Ann Fogelberg. Vill du lära dig mer om öl? Ja, då

Ölprovning i Prag. 15-17 april 2015 Möt våren i Prag med Ann Fogelberg. Vill du lära dig mer om öl? Ja, då Ölprovning i Prag 15-17 april 2015 Möt våren i Prag med Ann Fogelberg Vill du lära dig mer om öl? Ja, då Vill du lära dig mer om öl? Ja, då är detta bästa resan för dig. Följ med till Tjeckien, landet

Läs mer

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Alsace & Bourgogne Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e o c h B o u r g o g n e Alsace och Bourgogne - Guidad Rundresa Upptäck de pittoreska vinregionerna

Läs mer

Strikeforce SAN JOSE

Strikeforce SAN JOSE SAN JOSE Strikeforce torsdag Flyg Stockholm San Francisco Våra värdar väntar med transfer som tar sällskapet till hotellet. Incheckning på Clift Hotel o Ett av stadens främsta och coolaste hotell. Hotellet

Läs mer

EXPEDITION SVALBARD. Svalbard 8-18 september 2016. Fotografering i isbjörnarnas rike. Resans höjdpunkter: Tio dagars kryssning i Svalbards vildmark.

EXPEDITION SVALBARD. Svalbard 8-18 september 2016. Fotografering i isbjörnarnas rike. Resans höjdpunkter: Tio dagars kryssning i Svalbards vildmark. EXPEDITION SVALBARD Svalbard 8-18 september 2016 Fotografering i isbjörnarnas rike Omgiven av Svalbards spetsiga berg, stämningsfulla fjordar och gnistrande glaciärer har du nu chansen att ta del av denna

Läs mer

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Club Eriks noga utvalda upplevelser En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Två avresedatum!! 17-24 & 20-27 november 2016 Sista minuten-erbjudande till Kina

Läs mer

Min resa i Japan Min resa börjar på centralen i Malmö där min avdelning samlades (Turning torso). Där sa vi hej då till ens kära familj och bar oss av till Kastrup med tåg. Efter att vi äntligen hade checkat

Läs mer

JAPANS HÖJDPUNKTER 12 DAGAR JAPANS HÖJDPUNKTER 12 DAGAR GALLERY IMAGES SEK

JAPANS HÖJDPUNKTER 12 DAGAR JAPANS HÖJDPUNKTER 12 DAGAR GALLERY IMAGES SEK JAPANS HÖJDPUNKTER 12 DAGAR 20 600 SEK JAPANS HÖJDPUNKTER 12 DAGAR Destinationer: Tokyo, Hakone, Kyoto ev. Hiroshima och Miyajima Reslängd: 12 dagar (10 nätter i Japan) Reseperiod: Hela året Pris: Från

Läs mer

Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh

Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh Club Eriks noga utvalda upplevelser Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh Karaktäristiska whiskydestillerier i vackra miljöer Följ med Club Eriks på vår välkomponerade whiskyresa

Läs mer

ÅRETS ARTÈGOEVENT! GALA SHOW INSPIRATION WORKSHOP MIDDAG PARTY

ÅRETS ARTÈGOEVENT! GALA SHOW INSPIRATION WORKSHOP MIDDAG PARTY ÅRETS ARTÈGOEVENT! Inspireras av en unik Artègoshow med internationella topstylister. Ta chansen att vidareutbilda dig i olika workshops Upplev fantastiska Rom med Artègokollegor från hela världen. Vi

Läs mer

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER RESA FLORENS FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER Florens är utan tvekan en av världens mest omtalade och lovsjungna Det är en svindlande känsla att upptäcka det övermått av sevärdheter städer. Staden är

Läs mer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e Guidad Rundresa - Alsace - (max. 8 resenärer) Upptäck charmiga bergsbyar, pittoreska vinberberg,

Läs mer

Östersjön runt Baltikum och Polen

Östersjön runt Baltikum och Polen Östersjön runt Baltikum och Polen Följ med och upptäck; Estland-Lettland-Litauen-Polen den 9 17 maj 2014 Rundresa från Öland/Kalmar via Stockholm Tallinn - Riga - Vilnius - Warmia/Mazurien- Gdansk/Gdynia

Läs mer

EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA

EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA Följ med till Edinburgh i hjärtat av Skottland. Bekanta dig med den skotska kulturen, storstadens attraktioner, den skotska gästfriheten och smaken av världens bästa whisky.

Läs mer

DRÖMRESAN TILL PROVENCE

DRÖMRESAN TILL PROVENCE DRÖMRESAN TILL PROVENCE Följ med till Provence och njut av det goda livet! Vår reseledare, Finn Emilsen, jobbar till vardags som vinimportör, med fokus på vin från Provence. Det började med ett vinslott

Läs mer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e o c h B o u r g o g n e Alsace - Guidad Rundresa Upptäck charmiga bergbyar, pittoreska vinbergar

Läs mer

DP NOVA KURSRESA TILL SYDAFRIKA 27 DECEMBER 2009-08 JANUARI 2010

DP NOVA KURSRESA TILL SYDAFRIKA 27 DECEMBER 2009-08 JANUARI 2010 Preliminärt program DP NOVA KURSRESA TILL SYDAFRIKA 27 DECEMBER 2009-08 JANUARI 2010 Dag 1 28 december - måndag 06:15 Ankomst med British Airways till Kapstaden. Ni möts på flygplatsen av er guide för

Läs mer

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017 Följ med på en konst- och kulturresa till de vackra kustpärlorna i Kroatien Split och Dubrovnik! Kroatien lockar många besökare med sin slående vackra och skiftande natur mäktiga berg, kuperande landskap,

Läs mer

VIMIL till Ischia, 8 dagar 25 oktober 1 november 2018

VIMIL till Ischia, 8 dagar 25 oktober 1 november 2018 VIMIL till Ischia, 8 dagar 25 oktober 1 november 2018 Sommaren är nu i sin högform, men snart nog blir det höst igen! Varför inte tillbringa en del av denna på den italienska ön Ischia!? Följ med VIMIL

Läs mer

KAMELFESTIVAL TIGER NOSHÖRNING. Indien, 12-23 november 2016. Upplev världens största kamelmarknad, tigrar, noshörningar och mycket annat.

KAMELFESTIVAL TIGER NOSHÖRNING. Indien, 12-23 november 2016. Upplev världens största kamelmarknad, tigrar, noshörningar och mycket annat. KAMELFESTIVAL TIGER NOSHÖRNING Indien, 12-23 november 2016 Upplev världens största kamelmarknad, tigrar, noshörningar och mycket annat. Fotografera världens största kamelmarknad med all dess färger, dofter

Läs mer

Bologna Italiens kulinariska huvudstad oktober

Bologna Italiens kulinariska huvudstad oktober Bologna Italiens kulinariska huvudstad 24-27 oktober I Bolognas gamla stadsdelar kan du beskåda eleganta arkader, samt vackra byggnader och kulturskatter som Palazzo Comunale, 1300-talsbasilikan San Petronio

Läs mer

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 Bourgogne namnet känner man igen och förknippar med vin. Och, naturligtvis finns här mycket och gott av den varan. Men, Bourgogne är inte bara vin! Här finns fantastiska

Läs mer

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är.

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är. HOLLAND I BLOMNING När det i början av maj fortfarande kan vara lite ostadigt väder här hemma i Sverige har som regel Nederländerna haft härlig vår ett tag. Uteserveringarna är öppna och vårblommor finns

Läs mer

THE BIG FIVE KENYA Kenya, 7-14 januari 2017

THE BIG FIVE KENYA Kenya, 7-14 januari 2017 THE BIG FIVE KENYA Kenya, 7-14 januari 2017 På denna Save the Wildlife resa får du både möjlighet att fotografera Kenyas djurliv och även lära dig mer om parkernas bevarandearbete. Ta chansen och följ

Läs mer

UPPLEV DUBLIN & IRLAND TILLSAMMANS MED FÖRETAGARNA SUNDSVALL & TIMRÅ 22-25 OKTOBER 2015

UPPLEV DUBLIN & IRLAND TILLSAMMANS MED FÖRETAGARNA SUNDSVALL & TIMRÅ 22-25 OKTOBER 2015 UPPLEV DUBLIN & IRLAND TILLSAMMANS MED FÖRETAGARNA SUNDSVALL & TIMRÅ 22-25 OKTOBER 2015 Dublin är som ett komprimerat London. Lika bra shopping och nöjesliv, fast med allt inom behagligt gångavstånd. Att

Läs mer

Las Vegas med Fightplay & Ciceron

Las Vegas med Fightplay & Ciceron UFC 116 Las Vegas Las Vegas med Fightplay & Ciceron Las Vegas är en stad som måste upplevas. Ingen stad i världen erbjuder den kombination av nöje, lyx, solsemester och shopping som Vegas. På dagarna kan

Läs mer

Las Vegas med Fightplay & Ciceron

Las Vegas med Fightplay & Ciceron UFC 116 Las Vegas Las Vegas med Fightplay & Ciceron Las Vegas är en stad som måste upplevas. Ingen stad i världen erbjuder den kombination av nöje, lyx, solsemester och shopping som Vegas. På dagarna kan

Läs mer

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien!

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien! Åk med på golfresa till Benidorm och Alicante i Spanien hösten 2012! (OBS: Nytt program avresa en dag senare än vad tidigare meddelats flygresenärer flyger nu med Norwegian Air Shuttle direkt Göteborg-Alicante

Läs mer

Höstresa med Café Opera Golf 5-13/11, 2011 till Punta Cana, Dominikanska republiken

Höstresa med Café Opera Golf 5-13/11, 2011 till Punta Cana, Dominikanska republiken Höstresa med Café Opera Golf 5-13/11, 2011 till Punta Cana, Dominikanska republiken En specialresa för Café Opera Golfs medlemmar som också är öppen för Hang Arounds. Vi bor på bra hotell och spelar golf

Läs mer

FOTOVANDRING PÅ LOFOTEN 18-22 MAJ 2016

FOTOVANDRING PÅ LOFOTEN 18-22 MAJ 2016 U t e m a g a s i n e t p r e s e n t e r a r FOTOVANDRING PÅ LOFOTEN 18-22 MAJ 2016! Upplev Lofotens skönhet med Utemagasinet och Claes Grundsten Följ med på en fotoresa till Lofoten med Claes Grundsten,

Läs mer

3 LÄNDER 3 HISTORIER

3 LÄNDER 3 HISTORIER 3 LÄNDER 3 HISTORIER Den dalmatiska kusten räknas som en av Europas vackraste. Följ med oss på en spännande resa där vi bor både i Split och i Dubrovnik och dessutom tar oss till historiskt intressanta

Läs mer

MATRIX WORLD TOUR 2012 27/10 1/11 2012 TURKIET

MATRIX WORLD TOUR 2012 27/10 1/11 2012 TURKIET MATRIX WORLD TOUR 2012 27/10 1/11 2012 TURKIET MATRIX WORLD TOUR 2012 TURKIET 27 OKTOBER 1 NOVEMBER 2012 Följ med Matrix på ett fantastiskt frisörarrangemang på gränsen mellan den österländska och västerländska

Läs mer

Dag 02: Ho Chi Minh Staden, Saigon Cu Chi Tunnlarna. Kort beskrivning. Dag 01: Ankomst Ho Chi Minh Staden, Saigon. Detta ingår

Dag 02: Ho Chi Minh Staden, Saigon Cu Chi Tunnlarna. Kort beskrivning. Dag 01: Ankomst Ho Chi Minh Staden, Saigon. Detta ingår Kort beskrivning Avresedatum enligt kundens önskemål (Flyg till och från Vietnam ingår ej) Detta ingår Inrikes flyg i Vietnam Engelsktalande guide under utflykterna 14 nätter med del i dubbelrum på hotell

Läs mer

PROVENCE & MONACO När hösten är som vackrast går vår resa till Provence och den franska rivieran.

PROVENCE & MONACO När hösten är som vackrast går vår resa till Provence och den franska rivieran. PROVENCE & MONACO När hösten är som vackrast går vår resa till Provence och den franska rivieran. Följ med till södra Frankrike där vi ska uppleva storstaden Nice, furstliga Monaco och flera charmiga provensalska

Läs mer

Hotell. ARLINGTON HOTEL *** Bachelors Walk, O`Connell Bridge Dublin 1

Hotell. ARLINGTON HOTEL *** Bachelors Walk, O`Connell Bridge Dublin 1 MUSIKFEST I DUBLIN Tradfest är en musikfestival som arrangeras varje år i Dublin, med konserter och musikaliska upplevelser i hela fem dagar! Tradfest är en folkmusikfestival med fokus på irländsk folkmusik.

Läs mer

CITY HOTELL ESKILSTUNA

CITY HOTELL ESKILSTUNA CITY HOTELL ESKILSTUNA 562-3548_City Hotell_folder_125x250.indd 1 2013-11-13 16:32 562-3548_City Hotell_folder_125x250.indd 2 2013-11-13 16:32 CITY HOTELL ESKILSTUNA Övernatta hos oss när du är i Eskilstuna!

Läs mer

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019.

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019. Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa 18 24 september 2019. Följ med Mimosa kulturresa genom Europas moderna historia Onsdag 18 september Avresa från Arlanda till Wien (direktflyg

Läs mer

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Vi gör en härlig kryssning längs den magnifika dalmatiska kusten och dess vackra öar. Under tre dagar på Adriatiska havet åker vi från en ö till en annan

Läs mer

MED MODERSKEPPET I FRANSKA ALPERNA Chamonix, Frankrike, 9-13 september 2015

MED MODERSKEPPET I FRANSKA ALPERNA Chamonix, Frankrike, 9-13 september 2015 ! MED MODERSKEPPET I FRANSKA ALPERNA Chamonix, Frankrike, 9-13 september 2015 Intill det mytomspunna Mont Blanc-massivet ligger en av jordens mest spektakulära platser. Turkosa glaciärsjöar, stupande klippväggar,

Läs mer

Kyoto Fushigi Inari Taisha Tempel Kiyomizu-dera Tempel

Kyoto Fushigi Inari Taisha Tempel Kiyomizu-dera Tempel Gaido innehåller ett urval av möjliga besöksmål under rundresan. Alla kommer förstås inte besöka allt, men syftet med texterna är att en kort introduktion till de olika ställena så att det underlättar

Läs mer

Bali Jimbaran och Ubud

Bali Jimbaran och Ubud Bali Jimbaran och Ubud Resa till Bali som passar dig som vill ha en romantisk och privat upplevelse med 5 dagar sol och bad blandat med 5 dagar exotisk upplevelse i regnskogen. 2 fantastiska hotell, Kupu

Läs mer

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till Temaresa Vin 2017. Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/ SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/9 2017. Ungerns huvudstad Budapest består av två stadshalvor. Dessa var

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

Fantastiska Georgien. 12 dagars rundresa

Fantastiska Georgien. 12 dagars rundresa Ltd georgien Fantastiska Georgien 12 dagars rundresa Dag 1: avresa: Från Stockholm eller Köpenhamn. Dag 2: Tbilisi Tidigt på morgonen anländer vi till Georgien och huvudstaden Tbilisi. Vi möts på flygplatsen

Läs mer

Julmarknadskryssning längs med Donau

Julmarknadskryssning längs med Donau Julmarknadskryssning längs med Donau Följ med och upplev den magiska stämningen på några av Europas vackraste julmarknader. Ombord på vår mysiga älvkryssningsbåt, Der Kleine Prinz, får du julstämning och

Läs mer

HOCKEYWEEKEND I NEW YORK

HOCKEYWEEKEND I NEW YORK HOCKEYWEEKEND I NEW YORK Upplev 2 NHL-matcher under samma hockey-weekend: New York Rangers - Chicago Blackhawks, 27/2 kl 19:00 I Madison Square Garden New York Islanders - New Jersey Devils, 1/3 kl 13:00

Läs mer

Preliminärt program för resa 2018

Preliminärt program för resa 2018 Dag 1. Preliminärt program för resa 2018 (erna kan komma att justeras längre fram) Onsdag 27 juni Buss Karlstad Stockholm, färja till Riga 10.00-10.30 Buss avgång från Karlstad, by 51 och Centralstation

Läs mer

Möt vårblomningen i Japan Rundresa och kryssning

Möt vårblomningen i Japan Rundresa och kryssning Club Eriks noga utvalda upplevelser Möt vårblomningen i Japan Rundresa och kryssning Japan & Sydkorea Följ med på en härlig vårkryssning i Japan och Sydkorea. Vi spenderar fem dagar i kejsarstaden Kyoto

Läs mer

Alsace & Bourgogne Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer

Alsace & Bourgogne Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer Alsace & Bourgogne Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e o c h B o u r g o g n e Alsace och Bourgogne - Guidad Rundresa Upptäck pittoreska

Läs mer

Försommar i Japan Rundresa och kryssning

Försommar i Japan Rundresa och kryssning Club Eriks noga utvalda upplevelser Försommar i Japan Rundresa och kryssning Japan & Sydkorea Följ med på en härlig vårkryssning i Japan och Sydkorea. Vi spenderar fem dagar i kejsarstaden Kyoto och världsmetropolen

Läs mer

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST RESA TILL ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST Istanbul metropolen vid Bosporen är gräns och smältdegel på samma gång. Här tycks Europa möta Asien inför en slutgiltig kraftmätning. Öst mot väst. Ur denna

Läs mer

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST RESA TILL ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST Istanbul metropolen vid Bosporen är gräns och smältdegel på samma gång. Här tycks Europa möta Asien inför en slutgiltig kraftmätning. Öst mot väst. Ur denna

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA RESA MALTA VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA Den vackra östaten Malta ligger i mellersta Medelhavet, mellan Libyen i söder och Italien i norr. Malta är Europas sydligaste stat och har drygt 400 000 invånare.

Läs mer

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 Alla ryttares och hästälskares dröm besannas på denna resa Galoppera i vattenbrynet omgiven av vita stränder och turkosa dyningar som rullar in. Detta

Läs mer

BERGEN STADEN MELLAN DE 7 FJÄLLEN

BERGEN STADEN MELLAN DE 7 FJÄLLEN BERGEN STADEN MELLAN DE 7 FJÄLLEN Följ med till Norge och Bergen staden mellan de sju fjällen. Upplev historia i en trevlig blandning med fantastisk natur, djupa fjordar och höga fjäll. Bergen är Norges

Läs mer

UFC 120 London UFC 120

UFC 120 London UFC 120 London UFC 120 London Åk till London för UFC 120 med Ciceron och FIghtplay och upplev MMA-världens största organisation live i en av världens mest dynamiska storstäder! London är staden som har allt, mat,

Läs mer

Bali Jimbaran och Ubud

Bali Jimbaran och Ubud Bali Jimbaran och Ubud Resa till Bali som passar dig som vill ha en romantisk och privat upplevelse med 5 dagar sol och bad blandat med 5 dagar exotisk upplevelse i regnskogen. 2 fantastiska hotell, Kupu

Läs mer

OBS! Sista anmälningsdagen 25 juli till Anna-Lena Kullman,

OBS! Sista anmälningsdagen 25 juli till Anna-Lena Kullman, Resa till Frankrike och Alsace 15-21 september, 7 dagar. OBS! Sista anmälningsdagen 25 juli till Anna-Lena Kullman, annalenakullman09@gmail.com, 0730-687838 Resan genomförs med en modern turistbuss med

Läs mer

Drivkraft Träningsresa Rethymnon, Kreta 9-16 maj 2019

Drivkraft Träningsresa Rethymnon, Kreta 9-16 maj 2019 Drivkraft Träningsresa Rethymnon, Kreta 9-16 maj 2019 foto: Y.Skoulas, www.visitgreece.gr Tillsammans med Invictus travel arrangerar vi nu en till träningsresa där träning, gemenskap och god mat står i

Läs mer

Följ med BTF till London 25 28 september 2015

Följ med BTF till London 25 28 september 2015 Följ med BTF till London 25 28 september 2015 L O N D O N CALLLING Det finns många olika skäl att åka till Englands huvudstad. På den här resan är vårt mål att gästa ett av världens mest intressanta arkitektkontor

Läs mer

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017!

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Landet som styrts av både Portugal och Indonesien innan det blev självständigt 1999 är en outforskad pärla i sydöstra Asien. På denna resa

Läs mer

Resa till Dalarna. 8-11 augusti 2016

Resa till Dalarna. 8-11 augusti 2016 Resa till Dalarna 8-11 augusti 2016 8 augusti - måndag Resan startar från hemorten på morgonen och färden går upp till rastplatsen Väst Göte, vid Vättern norr om Bankeryd, där vi gör uppehåll, då det blir

Läs mer

Hotell. ARLINGTON HOTEL *** Bachelors Walk, O`Connell Bridge Dublin 1

Hotell. ARLINGTON HOTEL *** Bachelors Walk, O`Connell Bridge Dublin 1 MUSIKFEST I DUBLIN Tradfest är en musikfestival som arrangeras varje år i Dublin, med konserter och musikaliska upplevelser i hela fem dagar! Tradfest är en folkmusikfestival med fokus på irländsk folkmusik.

Läs mer

26-29 SEPTEMBER 2008 TRE NÄTTER 20 PERSONER

26-29 SEPTEMBER 2008 TRE NÄTTER 20 PERSONER ISLAND ********** 26-29 SEPTEMBER 2008 TRE NÄTTER 20 PERSONER Vilket annat land i vår närhet kan vara mer spännande? På Island finns aktiva vulkaner, jättelika glaciärer och vildmarker så ödsliga att de

Läs mer

Gambia tour 5-10 februari 2014. Upplev det bästa av Gambia tillsammans med mig och vår fina personal på One World Village Guesthouse!

Gambia tour 5-10 februari 2014. Upplev det bästa av Gambia tillsammans med mig och vår fina personal på One World Village Guesthouse! Gambia tour 5-10 februari 2014 Upplev det bästa av Gambia tillsammans med mig och vår fina personal på One World Village Guesthouse! Onsdag 5/2 Bakau tour. Vi promenerar i omgivningarna, besöker Crocodile

Läs mer

Upplev Dublin i full feststämning!

Upplev Dublin i full feststämning! Upplev Dublin i full feststämning! Tradfest är en musikfestival som arrangeras varje år i Dublin, med konserter och musikaliska upplevelser i hela fem dagar! Tradfest är en folkmusikfestival med fokus

Läs mer

Shopping resa till Bangkok Ni åker med Thai Airways TG961 från Stockholm Arlanda kl 14.30 (onsdag) Här gäller Arlanda VIP service.

Shopping resa till Bangkok Ni åker med Thai Airways TG961 från Stockholm Arlanda kl 14.30 (onsdag) Här gäller Arlanda VIP service. Shopping resa till Bangkok Ni åker med Thai Airways TG961 från Stockholm Arlanda kl 14.30 (onsdag) Här gäller Arlanda VIP service. Ni möts i anslutning till vår VIP-entré på Arlanda, separat från terminalerna

Läs mer

Do it Event. Konferens/golfresa till Portugal Algarve 2013

Do it Event. Konferens/golfresa till Portugal Algarve 2013 Do it Event Konferens/golfresa till Portugal Algarve 2013 Portugal är ett av de mest populära länderna i Europa för soltörstande golfare. Framförallt Lissabonområdet och Algarvekusten lockar med massor

Läs mer