FÖRENINGSNYTT. Nr 2, juni 2019

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "FÖRENINGSNYTT. Nr 2, juni 2019"

Transkript

1 Nr 2, juni 2019 FÖRENINGSNYTT Det finns så många härligt engagerade medlemmar i vårt distrikt! Vid årsskiftet hade vi 812 medlemmar och vi ökar stadigt. Daladistriktet stod för den största procentuella ökningen bland Sveriges samtliga distrikt vilket firades på förbundets årsstämma i april. Det är glädjande att så många hittar till föreningen och dess olika aktiviteter, trots att det för många medlemmar kan vara nog så kämpigt med att bara få ihop vardagen. Det är när vi möts och tar hjälp av varandras erfarenheter och förståelse som det händer något, det uppstår kraft! Som förening är det viktigt att vi ordnar aktiviteter och träffar som kan passa olika medlemmar och intressen. Det är också viktigt att vi driver frågor på det intressepolitiska området som känns angelägna för medlemmarna. Du kanske är intresserad av att arbeta tillsammans med oss i styrelsen med några av våra aktiviteter eller följa med och delta på samverkansträffar med olika kommuner och verksamheter i Region Dalarna? Du kanske har egna idéer om vad föreningen bör göra? Hör gärna av dig! Styrelsen önskar alla en riktigt skön sommar! Kommande aktiviteter För frågor om aktiviteterna och anmälan; , dalarna@autism.se. Aktiviteter ordnas med reservation för förändringar. Aktuell information inför aktiviteter finns på hemsidan. 8-11/8 Stughelg i Siljansnäs, tre nätter 1/9, 13/10, 10/11, 8/12 Bad på Skönviks lilla varmbad, Säter 26/10 Bad Aqua Nova, Borlänge 24/11 Spelträff i Borlänge

2 Stughelg i Siljansnäs 8-11 augusti 2019 Autism- och Aspergerföreningen Dalarna bjuder in till stughelg Den 8-11 augusti 2019 ordnas årets stughelg, så kom och var med i det vackra Siljansnäs. Boendet består av stugor med självhushåll i Siljansnäs stugby, det vill säga eget boende med städning, egna sängkläder och handdukar. Stugorna är utrustade med kök för egen matlagning. Stugor finns från 4 till 6 bäddar. I vissa stugor går det att sätta in extrasäng. Vid stugbyn finns en större grillplats och en minigolfbana. I receptionen går det att köpa kaffe, dryck och glass. Föreningen har en gemensam stuga och där finns till exempel mikrovågsugnar. I närheten av stugbyn ligger Siljansnäs hotell med möjlighet till besök på restaurang, spa och tempererad utomhusbassäng. Restaurangbesök och spa behöver bokas i förväg, kontakta då hotellet när ni anländer. Uppe på toppen av berget finns Buffils Annas kaffestuga och Naturum Dalarna med flera utställningar bland annat den nya Skogen bortom träden. Runt berget finns flera naturstigar, bland annat en på 300 meter anpassad för barn och ytterligare en anpassad för rullstolar. Gå gärna in på hemsidorna för mer information och bilder Avgift: 1200 kronor per stuga för 3 nätter, föreningen subventionerar boendet. Varje familj ordnar måltider själv, utom fredag kväll då föreningen bjuder på grillbuffé.

3 Några preliminära hålltider: Torsdag: Kl 15:00 incheckning Fredag: Kl 17:00 - gemensam grillkväll, föreningen bjuder på mat Lördag: Kl 10:30 - samling för ett gemensamt besök på Naturum Dalarna. Utkikstornet är rivet (ett nytt torn ska byggas under nästa år). Söndag: Kl 13:00 - stugan behöver vara slutstädad och utrymd. Gemensam samling föreningen bjuder på fika när ses vi nästa gång? Anmälan till familjeläger: den 8-11 augusti Meddela följande: *antal personer *ålder på barn *önskemål om storlek på stuga 4, 5 eller 6 bäddar *önskas extrasäng *Namn på huvudmedlem *adress *telefonnummer *E-post Anmälan ska vara hos föreningen senast den 1/8. Anmälan är bindande. Alla deltagare över 3 år ska vara medlemmar i föreningen. Ett begränsat antal stugor finns till vårt förfogande. Bokning sker i den ordning anmälningarna kommer in. Anmälan görs via e-post, eller telefon. Kom ihåg att ta med alla ovanstående uppgifter. Bekräftelse och uppgifter om betalning skickas ut allt eftersom anmälningarna kommer in. Vid frågor kring lägret går det bra att kontakta Pia Lennström eller p.lennstrom@telia.com Varmt välkomna!

4 Bad i Skönvik Säter höstterminen 2019 Följande söndagar KL 14 16: 1 september, 13 oktober, 10 november, 8 december är bassängen med varmvatten (34 grader) bokad för föreningsmedlemmar. OBS! Bassängen rymmer 10 personer. Anmäl senast 30 augusti, 11 oktober, 8 november, 6 december. Anmäl med e-post eller SMS, uppge namn på samtliga. Alla badande över 3 år ska vara medlemmar. Föreningen betalar hyran, därmed ingen avgift. Först till kvarn. Adress: Jönshyttevägen 5, Säter (sjukhusområdet, ingång vid folktandvården, en trappa ner). Läs mer på Anmälan med e-post eller telefon/sms VÄLKOMNA! Välkomna till Aqua Nova lördagen 26/10 Ta med hela familjen/gruppboendet och kom och ha kul! Aqua Nova i Borlänge är abonnerat den 26 oktober kl. 17:00-20:00. Föreningen står för hyran. Inträde tillkommer med 35 kronor per person och betalas i kassan. Medföljande mormor/kusin/ kompis som inte är medlem betalar ordinarie avgift; vuxen 120 kronor, barn 3 15 år 85 kronor, betalas till föreningens representant, med Swish eller kontant. Omklädningsskåpen låses med hänglås, finns att köpa om man inte själv har. OBS! För er som vill undvika köande samt trängsel i omklädningsrum går det bra att komma 17:20, men inte senare. Det finns möjlighet att äta egen matsäck. Caféet är inte öppet. För mer information se Det finns begränsad möjlighet till avskilt omklädningsrum för de som har ledsagare/assistent av motsatt kön, tag i så fall kontakt med Aqua Nova Anmäl deltagande senast den 24/10 med e-post eller telefon/sms. Uppge vid anmälan namn på huvudmedlem, antal medlemmar samt antal medföljande. Adress: Masergatan 22, Borlänge. OBS! Medtag P-skiva.

5 Spelträff söndagen 24/11 Är du intresserad av att spela spel, digitala eller traditionella som brädspel och kort? Söndagen den 24 november mellan klockan 11:00 15:00 anordnas en träff för dig som är intresserad av spel. Du behöver inte vara medlem i föreningen. Vi träffas i Kulturhuset Svanen, Hesseliusgatan 1 Borlänge. Det kommer att finnas möjlighet för medföljande/förälder att stanna kvar. Som deltagare behöver man heller inte vara kvar hela tiden. Du behöver ta med dig egen utrustning beroende på vad du vill spela, exempelvis: skärm tangentbord mus dator/ spelkonsol/ padda lång nätverkssladd (det finns trådlöst men blir vi många är det bra att också använda det fasta nätverket) extra batterier kan vara bra att ta med sig spel Du måste själv ha licens för de spel du väljer att spela och alla deltagare ska respektera de åldersgränser som finns på spelen. Det kommer att finnas en TV-spelshörna och VR-utrustning att prova på. Likaså en lugn hörna om man behöver vila från sinnesintryck en stund. Föreningen bjuder alla deltagare på pizza och dricka till. Man får självklart ta med sig egen matsäck, dock ingen alkohol eller energidryck. Anmälan sker senast 21/11 med e-post eller telefon/sms. På hemsidan uppdaterar vi informationen om spelträffen.

6 God hälsa och tillgänglig vård även med autism? Detta är temat för Autism- och Aspergerförbundets rikskonferens Konferensen äger rum i Västerås november. Programmet för rikskonferensen kommer att finnas på förbundets hemsida i slutet av juni. Många intressanta föreläsare är redan klara: Eva Nordin-Olson med lång erfarenhet som distriktsläkare med ansvar för LSSverksamheter. Anna Nergårdh som leder den statliga utredningen "Samordnad utveckling för god och nära vård". Tatja Hirvikoski som är FoU-chef vid Habilitering & Hjälpmedel i Stockholm och forskare vid KIND som gjort internationellt uppmärksammade studier om livslängd och hälsa vid autism. Ida Kåhlin som är universitetslektor i arbetsterapi och ordförande i Sveriges Arbetsterapeuter. Jonas Wik som är föreläsare med autism/asperger och egen erfarenhet av felaktig vård. Ny sida om insatser och stöd Vi tipsar om en nyskapad sida på förbundets webbplats. Där hittar du användbara och vardagsnära tips, lathundar och information om hur du till exempel ska göra om du behöver överklaga ett LSS-beslut. Sidan riktar sig till dig med egen diagnos och till anhöriga som stödjer personer med autism. Känner du till vad Autism- och Aspergerförbundet gör? Besök hemsidan och ta del av till exempel de remissvar och skrivelser som finns samt ett omfattande informationsmaterial. Läs mer Förbundet har tagit fram en fritt tillgänglig utbildning via internet; e-autism. Utbildningen görs i egen takt, prova den själv och tipsa andra. Gå till information om e-autism

7 Skaffa en uppfattning om vilka aktiviteter som föreningen i Dalarna anordnar genom att besöka hemsidan och välja fliken Bilder. Till bildsidan Autism- och Aspergerföreningen Dalarna hemsida: epost: dalarna@autism.se mobil: Föreningen finns också på Facebook både med en öppen sida och en sluten grupp, samt på Instagram. Ett elektroniskt informationsbrev skickas ut regelbundet. Besök gärna hemsidan för uppdateringar! Nästa Föreningsnytt kommer i månadsskiftet oktober/november tillsammans med faktura på medlemsavgiften. Däri presenteras programmet för nästa års första halva. Däremellan sänds ett nyhetsbrev ut med e-post.

8 Adresslista förtroendevalda och övriga uppdrag Namn Kontaktuppgifter Uppdrag Maria Ljungberg ordförande Turid Fredriksson vice ordförande Pia Johansson sekreterare Linda Kvalöy- Johansson kassör Pia Lennström ledamot Jan Höglund ledamot Tina Forsberg ledamot Zara Sillén Maj Gustavsson Eva Hellman Rikard Bergendahl Anna-Lena Jahncke Bobo Eriksson valberedning Karin Thoring valberedning Catarina Lund Särström Adjungerad Kontaktombud Borlänge Brukarråd BUP Samverkan länshabilitering Ledamot i Stiftelsen Autism Läger Vice ordförande förbundsstyrelsen Informationsspridning Hemsida, Facebook Kontaktombud Gagnef LSS-ombud Kontaktombud Borlänge Läger Spel- och fisketräffar Syskonträffar Instagram Ledamot i förbundsstyrelsen Skolombud

FÖRENINGSNYTT Nr 1, 2016

FÖRENINGSNYTT Nr 1, 2016 FÖRENINGSNYTT Nr 1, 2016 Ett nytt år, med många inplanerade aktiviteter, har börjat. Här i årets första Föreningsnytt, finns detaljerad information om kommande händelser i föreningens regi under vårterminen.

Läs mer

Föreningsnytt medlemsinformation från Dalarna

Föreningsnytt medlemsinformation från Dalarna 1 Juni 2014 Föreningsnytt medlemsinformation från Dalarna Ett mål har varit att bli 500 medlemmar, och så blev det i mars månad. Detta firades med tårta vid cafékvällen i april. Ju fler medlemmar vi är,

Läs mer

November 2014 Föreningsnytt medlemsinformation från Dalarna

November 2014 Föreningsnytt medlemsinformation från Dalarna 1 November 2014 Föreningsnytt medlemsinformation från Dalarna I detta Föreningsnytt följer information om när cafékvällarna är under våren, när det blir badkväll och om den föreläsning som arrangeras i

Läs mer

Våren och sommaren 2013, viktiga datum att notera!

Våren och sommaren 2013, viktiga datum att notera! 1 Februari 2013 Föreningsnytt medlemsinformation från Dalarna Våren och sommaren 2013, viktiga datum att notera! Vårens cafékvällar Första torsdagen i månaden med undantag för april träffas vi mellan 18:30

Läs mer

Februari 2014 Föreningsnytt medlemsinformation från Dalarna

Februari 2014 Föreningsnytt medlemsinformation från Dalarna 1 Februari 2014 Föreningsnytt medlemsinformation från Dalarna I vårt distrikt finns många medlemmar och fler får det gärna bli! Under de senaste fem åren har antalet medlemmar mer än fördubblats. Detta

Läs mer

Föreningsnytt medlemsinformation från Dalarna

Föreningsnytt medlemsinformation från Dalarna 1 Juni 2013 Föreningsnytt medlemsinformation från Dalarna Det finns så många härligt engagerade medlemmar i vårt distrikt! Vid årsskiftet hade vi 440 medlemmar och vi ökar stadigt. Det är glädjande att

Läs mer

Vinter 2013 Föreningsnytt medlemsinformation från Dalarna. Alla medlemmar tillönskas en riktigt GOD JUL & GOTT NYTT ÅR

Vinter 2013 Föreningsnytt medlemsinformation från Dalarna. Alla medlemmar tillönskas en riktigt GOD JUL & GOTT NYTT ÅR 1 Vinter 2013 Föreningsnytt medlemsinformation från Dalarna I vårt distrikt finns många medlemmar och fler får det gärna bli! Ska vi våga tro att gränsen 500 medlemmar sprängs innan årsskiftet? Du kan

Läs mer

FÖRENINGSNYTT Nr 3, november 2016

FÖRENINGSNYTT Nr 3, november 2016 FÖRENINGSNYTT Nr 3, november 2016 I detta Föreningsnytt, som är årets sista, finns information om vad som än så länge är planerat för nästa år. Det innebär att fler händelser kan tillkomma och att inte

Läs mer

MEDLEMSPROGRAM HÖSTEN 2016

MEDLEMSPROGRAM HÖSTEN 2016 MEDLEMSPROGRAM HÖSTEN 2016 Föreningen är till för dig i Värmlands län som har intresse av autismspektrumtillstånd. Är du anhörig till någon med autismspektrumtillstånd eller har du egen diagnos och vill

Läs mer

Redaktion och föreningsstyrelse

Redaktion och föreningsstyrelse Redaktion och föreningsstyrelse Autism & Aspergerföreningen Västmanland Ansvarig utgivare: Christer Nygren chnygren@telia.com Redaktion: Monica Turner monica.ejelid@gmail.com Carola Brännlund cst1 @spray.se

Läs mer

Info Blad / Kommande aktiviteter 2017/2018. Förtur för dig med funktionshinder OBS! Ålder från 18 år (först till kvarn)

Info Blad / Kommande aktiviteter 2017/2018. Förtur för dig med funktionshinder OBS! Ålder från 18 år (först till kvarn) Info Blad / 2-2017 Kommande aktiviteter 2017/2018 20 augusti Vi rider Islandshäst Emmas Islandshästar Förtur för dig med funktionshinder OBS! Ålder från 15 år (först till kvarn) 2 september Minigolf Spetsamossen,

Läs mer

Fritidsbladet Aktiviteter sommaren 2019

Fritidsbladet Aktiviteter sommaren 2019 Foto: Medsamredaktionen Fritidsbladet Aktiviteter sommaren 2019 Aktivitetsinformation Bokning Ange alltid födelsenummer (underlag till faktureringen), adress, samt telefonnummer, när du anmäler dig till

Läs mer

Kallelse till Svenska FN-förbundets kongress 2015

Kallelse till Svenska FN-förbundets kongress 2015 Till riksorganisationer som är medlemmar i Svenska FN-förbundet 9 januari 2015 Kallelse till Svenska FN-förbundets kongress 2015 Svenska FN-förbundet består av anslutna riksorganisationer, FN-föreningar

Läs mer

Kallelse till Svenska FN-förbundets kongress 2015

Kallelse till Svenska FN-förbundets kongress 2015 Till FN-föreningar och FN-distrikt 9 januari 2015 Kallelse till Svenska FN-förbundets kongress 2015 Svenska FN-förbundets kongress kommer att äga rum i Göteborg den 13-14 juni 2015. Vi ser fram emot att

Läs mer

FRÄMJAR NYTT. Nr Jursla-Åby

FRÄMJAR NYTT. Nr Jursla-Åby FRÄMJAR NYTT Hej främjare, Härligt, äntligen är hösten här. Vi väntar nu på svampen och hoppas på ett super år. Hoppas alla haft en underbar sommar, i år har det varit mycket sol och värme. Vad händer

Läs mer

Välkommen till AKC Årsmöte

Välkommen till AKC Årsmöte Nr 127, mars 2015 Välkommen till AKC Årsmöte Datum: söndag den 15 mars 2015 Tid: 14:00 Plats: Föreningens lokaler I och med detta meddelas följande: 1- Kallelse, dagordning, verksamhetsrapport * Du kallas

Läs mer

FRÄMJAR NYTT. Nr 2 2015 Jursla-Åby

FRÄMJAR NYTT. Nr 2 2015 Jursla-Åby FRÄMJAR NYTT Hej främjare, Härligt, nu är det dags igen för oss alla att komma ut i naturen. Svamp och bär är alltid roligt att plocka. Augusti började bra med svamp/bär men sedan blev det lite torrt.

Läs mer

Välkomna till Rädda Barnens framtids- och kunskapsdagar 2014!

Välkomna till Rädda Barnens framtids- och kunskapsdagar 2014! Gdj Välkomna till Rädda Barnens framtids- och kunskapsdagar 2014! Datum: 17-18 maj 2014 Plats: IOGT-NTO, Vattentorget i Växjö Snart är det åter dags för lokalföreningar, distrikt och regionkontor att mötas

Läs mer

FÖRENINGSNYTT. Autism & Aspergerföreningen Värmland Februari Kalender

FÖRENINGSNYTT. Autism & Aspergerföreningen Värmland Februari Kalender Autism & Aspergerföreningen Värmland Februari 2019 FÖRENINGSNYTT Här kommer medlemsutskick från Autism- och Asperger föreningen Värmland med hittills planerade aktiviteter för våren. Vi planerar aktiviteter

Läs mer

Sveriges Dövas Ungdomsförbund Rissneleden 138, 5 tr Sundbyberg. Välkommen till Ungdomsklubbskonferens 2017!

Sveriges Dövas Ungdomsförbund Rissneleden 138, 5 tr Sundbyberg. Välkommen till Ungdomsklubbskonferens 2017! Sveriges Dövas Ungdomsförbund Rissneleden 138, 5 tr 174 57 Sundbyberg E-post: kansli@sduf.se Telefon (sms): 0735 287 971 Hemsida: www.sduf.se Organisationsnr: 88 32 02-1342 Bankgironr: 5759-5647 Inbjudan

Läs mer

DET HÄR ÄR AUTISM- OCH ASPERGERFÖRBUNDET

DET HÄR ÄR AUTISM- OCH ASPERGERFÖRBUNDET DET HÄR ÄR AUTISM- OCH ASPERGERFÖRBUNDET Autism- och Aspergerförbundet arbetar för att skapa bättre villkor för barn, ungdomar och vuxna med autism, Aspergers syndrom och andra autismliknande tillstånd.

Läs mer

Gästbok. Information till dig som är boende på Patienthotellet

Gästbok. Information till dig som är boende på Patienthotellet Gästbok Information till dig som är boende på Patienthotellet Innehåll 4 Receptionen 5 Hotellrummet 5 Egen medicin 6 In/Utcheckning 6 Hjälpmedel 6 Böcker och tidskrifter 6-7 Telefoni/Trådlöst Internet

Läs mer

Foto: Medsamredaktionen. Fritidsbladet Aktiviteter sommaren 2018

Foto: Medsamredaktionen. Fritidsbladet Aktiviteter sommaren 2018 Foto: Medsamredaktionen Fritidsbladet Aktiviteter sommaren 2018 Aktivitetsinformation Bokning Ange alltid födelsenummer (underlag till faktureringen), adress, samt telefonnummer, när du anmäler dig till

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL NORDISKT MÖTE FÖR IDROTTSLEDARVETERANER

VÄLKOMMEN TILL NORDISKT MÖTE FÖR IDROTTSLEDARVETERANER VÄLKOMMEN TILL NORDISKT MÖTE FÖR IDROTTSLEDARVETERANER Göteborg 16-17-18 augusti 2013 Foto: Dick Gillberg/goteborg.com Foto: Dick Gillberg/goteborg.com Välkommen, alla Riksidrottens Vänner och Idrottsledarveteraner

Läs mer

Jubileum 2015 Dalabridgen 70 år

Jubileum 2015 Dalabridgen 70 år Jubileum 2015 Dalabridgen 70 år Inbjudan Det är i år 70 år sen Dalabridgen, eller Dalarnas Bridgeförbund som det då hette, bildades. Detta vill vi fira tillsammans med alla bridgespelare i Dalarna. Den

Läs mer

Solbergsgatan 12 B källaringång Grums Lämna namn och telefonnummer så ringer Jag upp dej när jag jobbar och kan!

Solbergsgatan 12 B källaringång Grums Lämna namn och telefonnummer så ringer Jag upp dej när jag jobbar och kan! Personal Fritiden: Alice Lönnemalm Adress: Telefon: Telefonsvarare: Postadress: Solbergsgatan 12 B källaringång 664 30 Grums 070-347 01 40 Lämna namn och telefonnummer så ringer Jag upp dej när jag jobbar

Läs mer

ARRANGÖRER: VISIT FALUN BORLÄNGE AB SVENSKA SJUKVÅRDSANSTÄLLDAS IDROTTSFÖRBUND (SSIF)

ARRANGÖRER: VISIT FALUN BORLÄNGE AB SVENSKA SJUKVÅRDSANSTÄLLDAS IDROTTSFÖRBUND (SSIF) - 1 - (8) ARRANGÖRER: VISIT FALUN BORLÄNGE AB SVENSKA SJUKVÅRDSANSTÄLLDAS IDROTTSFÖRBUND (SSIF) - 2 - Ett öppet riksmästerskap innebär att även andra anställda inom den offentliga sektor, ex anställda

Läs mer

INBJUDAN TILL RIKSSTÄMMA 2011

INBJUDAN TILL RIKSSTÄMMA 2011 2011-02-21 Till FMCK Riksstyrelse, hedersledamöter i FMCK RF, samtliga kårer, valberedning samt revisorer INBJUDAN TILL RIKSSTÄMMA 2011 FMCK Värmland har tillsammans med FMCK Riksförbund äran att inbjuda

Läs mer

Hösten 2015. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Grillning vid Glänninge. Och annat kul

Hösten 2015. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Grillning vid Glänninge. Och annat kul Hösten 2015 Dans Bowling Musikcafé Simning Disco Grillning vid Glänninge Och annat kul I Samarbete med bl a Fub Laholm, Höks Hi, Fritid Halmstad, m fl. Hej! Från och med den 1:e januari 2015 finns fritidsprogrammet

Läs mer

Vi vill bjuda in alla församlingar i New Life Network till en helg av gemenskap, glädje och inspiration!

Vi vill bjuda in alla församlingar i New Life Network till en helg av gemenskap, glädje och inspiration! Vi vill bjuda in alla församlingar i New Life Network till en helg av gemenskap, glädje och inspiration! 18 20 augusti 2017, på Hjälmargården Visa och berätta för dem! Temat för New Life nätverkets församlingsläger

Läs mer

Evenemangskalendern. För dig med en funktionsnedsättning. Klippans kommun IFO/LSS

Evenemangskalendern. För dig med en funktionsnedsättning. Klippans kommun IFO/LSS Evenemangskalendern För dig med en funktionsnedsättning Klippans kommun IFO/LSS Höst/Vinter 2016/2017 Fritiden IFO/LSS Att ha något meningsfullt att göra på sin fritid, att vara aktiv och ingå i ett socialt

Läs mer

INBJUDAN IPA VÅRMÖTE OCH SEKTIONENS 60-ÅRSJUBILEUM

INBJUDAN IPA VÅRMÖTE OCH SEKTIONENS 60-ÅRSJUBILEUM 1 INBJUDAN IPA VÅRMÖTE OCH SEKTIONENS 60-ÅRSJUBILEUM International Police Association Sektion Sverige och IPA Region Syd har glädjen att bjuda in till Sektionsstyrelsemöte/ Vårmöte och 60 års-jubileum

Läs mer

Höstlov i Motala. 1-5 november. motala.se/ung. Se programmet och läs om att som sker under året på:

Höstlov i Motala. 1-5 november. motala.se/ung. Se programmet och läs om att som sker under året på: Höstlov i Motala 1-5 november Se programmet och läs om att som sker under året på: motala.se/ung Bowling Motala Bowlinghall Öppettider Måndag 31/10 13.00-16.00 Tisdag 1/11 13.00-16.00 Onsdag 2/11 13.00-16.00

Läs mer

Sommarläger på Boda Borg!

Sommarläger på Boda Borg! Sommarläger på Boda Borg! I sommar tar Ung Diabetes sig an Boda Borg tillsammans med dig! Så se till att ta chansen att följa med! Är du en person som tycker om att träffa nya människor, ta sig an utmaningar

Läs mer

Funka Varberg. Fritidsprogram våren 2019

Funka Varberg. Fritidsprogram våren 2019 Funka Varberg Fritidsprogram våren 2019 2 Innehåll Allmän information...4-5 19/1 Bokfika... 6 21/1 Funkisdrama... 8 25/1 Dans i Falkenberg... 9 10/2 Bowling på Bruket... 11 16/2 Ishockey Frölunda - Skellefteå...12

Läs mer

Hej alla medlemmar i Kils Slalomklubb.

Hej alla medlemmar i Kils Slalomklubb. Medlemsbrev oktober 2016 Hej alla medlemmar i Kils Slalomklubb. Nu är vi strax inne i oktober månad och förberedelserna inför kommande säsong är i full gång. Våra anmälningar till samtliga våra verksamheter

Läs mer

Välkommen till SFF-kongress 2012 i Borås

Välkommen till SFF-kongress 2012 i Borås Välkommen till SFF-kongress 2012 i Borås Som framgått av annons i SFF-Filatelisten och vårt nyhetsbrev är det förbundskongress i Borås 21 och 22 april 2012 plus att den föregås av en filatelidag. Det är

Läs mer

Program våren 2015. Foto: Britt Tellow

Program våren 2015. Foto: Britt Tellow Program våren 2015 Foto: Britt Tellow Tag vara på livet det går inte i repris! Vi träffas på våra månadsmöten i Carl Johans församlingshem som ligger intill Carl Johans kyrka, Kyrkoplan 1 Känn dig varmt

Läs mer

Välkommen till SFF-dagarna och kongress i Malmö 6-8/4 2018

Välkommen till SFF-dagarna och kongress i Malmö 6-8/4 2018 Viktig inbjudan Välkommen till SFF-dagarna och kongress i Malmö 6-8/4 2018 Som framgått av annons i SFF-Filatelisten är det förbundskongress i Malmö lördag 7 och söndag 8 april 2018. Den föregås av SFF-dagar

Läs mer

Föreningens program - Våren 2019

Föreningens program - Våren 2019 Föreningens program - Våren 2019 Februari Anhörigträff 4 februari Bowling 23 februari Mars Bad 23 mars April Världsautismdagen, Föreläsning med Lulu Andersen 2 april Anhörigträff 8 april Konstnär för en

Läs mer

Styrelsemöte 15 juni 2015

Styrelsemöte 15 juni 2015 SANDSBRO SKOLAS FÖRÄLDRAFÖRENING Styrelsemöte 15 juni 2015 Ordförande: Vice ordförande: Sekreterare: Kassör: Ledamöter: Jessica Karlsson Christina Björnfot Caroline Högfeldt Coucher Linda Bülow Jana Friberg,Camilla

Läs mer

Reumatikerföreningen. Vår/Sommar 2014. KALLELSE/INBJUDAN till Reumatikerföreningen Lidköpings ÅRSMÖTE

Reumatikerföreningen. Vår/Sommar 2014. KALLELSE/INBJUDAN till Reumatikerföreningen Lidköpings ÅRSMÖTE Reumatikerföreningen Vår/Sommar 2014 KALLELSE/INBJUDAN till Reumatikerföreningen Lidköpings ÅRSMÖTE Årsmöte för verksamhetsåret 2013 onsdagen den 19 februari kl 18:30 i Lidbeckska huset Årsmötesförhandlingar

Läs mer

Januari 2019 Maj Fritidsnytt

Januari 2019 Maj Fritidsnytt Januari 2019 Maj 2019 Fritidsnytt Våren 2019 Vi hälsar dig välkommen att delta i Fritidsverksamhetens aktiviteter! Anders Appelqvist Nils-Gunnar Rosén Carina Pålsson Ghia Persson 044 136339 0733 136381

Läs mer

SOMMARLOVSPROGRAM 2018

SOMMARLOVSPROGRAM 2018 SOMMARLOVSPROGRAM 2018 Kostnadsfria Sommarlovsaktiviteter För åk 4-9 Genom fritidsklubben och fritidsgården i Allaktivitetshuset FRITID MÅNDAG 18 juni 09:00-12:00 KOMTEK kommer till oss och vi gör expriment!

Läs mer

SOMMARLOVSPROGRAM 2018

SOMMARLOVSPROGRAM 2018 SOMMARLOVSPROGRAM 2018 Kostnadsfria Sommarlovsaktiviteter För åk 4-9 Genom fritidsklubben och fritidsgården i Allaktivitetshuset FRITID MÅNDAG 18 juni 09:00-12:00 Utelek och aktiviteter Vi bjuder på frukt

Läs mer

DHR Ängelholm NR

DHR Ängelholm NR DHR Ängelholm NR. 1. 2017 DHR ÄNGELHOLM. dhr.angelholm@gmail.com MOBIL. 070 58 180 51 ORGANISATIONSNR: 839400-5931 BANKGIRO: 414-8698 Hemsida. dhr-angelholm.se DHR Ängelholm Åsbogatan 40 26251 Ängelholm.

Läs mer

2007-03-13. Skogen i skolan -ett centrum för samarbete. VIP KONFERENS på Hotell södra berget med Skogen i Skolan

2007-03-13. Skogen i skolan -ett centrum för samarbete. VIP KONFERENS på Hotell södra berget med Skogen i Skolan 2007-03-13 -ett centrum för samarbete VIP KONFERENS på Hotell södra berget med Skogen i Skolan 18-19 augusti 2007 VIP KONFERENS på Hotell södra berget Till alla gamla kontaktpersoner för Skogen i Skolan

Läs mer

Fritidsnytt. Nr 1/2012

Fritidsnytt. Nr 1/2012 Fritidsnytt Nr 1/2012 Här kommer vårens program! Här kommer en del av de aktiviteter som erbjuds denna termin. Det finns aktiviteter som du känner igen sedan innan, och vi erbjuder nya cirklar som vi hoppas

Läs mer

Fyrbodals-Nytt. Fyrbodals Fibromyalgiförening. Nr 1, våren 2017 Årgång 3

Fyrbodals-Nytt. Fyrbodals Fibromyalgiförening. Nr 1, våren 2017 Årgång 3 Fyrbodals-Nytt Fyrbodals Fibromyalgiförening Nr 1, våren 2017 Årgång 3 Fyrbodals-Nytt nr 1 våren 2017 Hej! Vi hoppas att ni alla har haft det lugnt och skönt i jul! Det är inte lönt att stressa, för det

Läs mer

WILLIAMS SYNDROMFÖRENING. Bjuder in till sommarträffen maj

WILLIAMS SYNDROMFÖRENING. Bjuder in till sommarträffen maj SOMMARTRÄFFEN WILLIAMS SYNDROMFÖRENING Bjuder in till sommarträffen 2017 26-28 maj Träffen är för dig som medlem och din familj. Vi brukar vara runt 150 deltagare som umgås, leker och lyssnar på föreläsningar.

Läs mer

Här kommer sommarkatalogen med aktiviteter för 2019 för dig som är över 15 år och har funktionsnedsättning

Här kommer sommarkatalogen med aktiviteter för 2019 för dig som är över 15 år och har funktionsnedsättning Gränges hyrkart Här kommer sommarkatalogen med aktiviteter för 2019 för dig som är över 15 år och har funktionsnedsättning När du anmäler dig ska du också fylla i lappen "Personlig information" som du

Läs mer

Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2015

Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2015 Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2015 Kära Unionen-Senior! Välkommen till en ny termin! Vi hoppas att du ska finna höstens program attraktivt! Fredriksdals köksträdgård Utfärd till Wanås

Läs mer

TanumStrand by The Sea Maj 2019

TanumStrand by The Sea Maj 2019 Välkommen till Sommarträffen på TanumStrand med Barnen Framför Allt 24-26 maj 2019 TanumStrand by The Sea 24-26 Maj 2019 Att BFA anordnar sommarträffar, sedan många år tillbaka, har några olika syften.

Läs mer

Fritidsnytt. Nr 2/2015

Fritidsnytt. Nr 2/2015 Fritidsnytt Nr 2/2015 Här kommer höstens program! Här kommer en del av de aktiviteter som erbjuds denna termin. Det finns aktiviteter som du känner igen sedan innan, och vi erbjuder nya cirklar som vi

Läs mer

Föreläsning för omsorgspersonal inom LSS Högaktuell utvecklings- utbildningsdag

Föreläsning för omsorgspersonal inom LSS Högaktuell utvecklings- utbildningsdag 2013-02-08 13/23 Socialnämnden (motsv) Föreläsning för omsorgspersonal inom LSS Högaktuell utvecklings- utbildningsdag OBS! Två viktiga ämnen på en dag Förmiddag Eftermiddag BAKGRUND/ SYFTE Det svåra samtalet

Läs mer

Fritidsprogram. Februari 2017

Fritidsprogram. Februari 2017 Fritidsprogram Februari 2017 Dans Lördag 25 februari Välkomna på dans i Kisa! Församlingsgården, Ulrikagatan 2. Klockan 16.00-19.00 Frallan med band AVRESA 14.15 Ändhållplats Ekholmsv. 14.30 Tinnis P-plats

Läs mer

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till Temaresa Vin 2017. Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/ SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/9 2017. Ungerns huvudstad Budapest består av två stadshalvor. Dessa var

Läs mer

Foto: Medsamredaktionen. Fritidsbladet Aktiviteter hösten 2019

Foto: Medsamredaktionen. Fritidsbladet Aktiviteter hösten 2019 Foto: Medsamredaktionen Fritidsbladet Aktiviteter hösten 2019 Aktiviteter Hösten 2017 Aktivitetsinformation Bokning Ange alltid födelsenummer (underlag till faktureringen), adress, samt telefonnummer,

Läs mer

Föreningen VÄLKOMMEN TILL LET S MOVE

Föreningen VÄLKOMMEN TILL LET S MOVE Föreningen VÄLKOMMEN TILL LET S MOVE VÄLKOMMEN TILL Föreningen LET S MOVE För dig som tävlingsdansar på Eskilstuna Dansstudio! E-post: foreningenlm@foreninglm.se Hemsidan: foreninglm.se Föreningens bankgironummer:

Läs mer

Fritidsnytt. Nr 2/2013

Fritidsnytt. Nr 2/2013 Fritidsnytt Nr 2/2013 Här kommer höstens program! Här kommer en del av de aktiviteter som erbjuds denna termin. Det finns aktiviteter som du känner igen sedan innan, och vi erbjuder nya cirklar som vi

Läs mer

Fyrbodals-Nytt. Fyrbodals Fibromyalgiförening. Nr 1, våren 2016 Årgång 2

Fyrbodals-Nytt. Fyrbodals Fibromyalgiförening. Nr 1, våren 2016 Årgång 2 Fyrbodals-Nytt Fyrbodals Fibromyalgiförening Nr 1, våren 2016 Årgång 2 Fyrbodals-Nytt nr 2 våren 2016 Hej alla medlemmar! Vi hoppas att ni alla har haft en bra höst och en skön och avkopplande julledighet!

Läs mer

Medlemsblad. Nr 2 Årg. 21 (2012) Bästa medlemmar!

Medlemsblad. Nr 2 Årg. 21 (2012) Bästa medlemmar! Medlemsblad Nr 2 Årg. 21 (2012) Bästa medlemmar! Till vår förenings 21:a årsmöte, den 12:e mars, hade 75 medlemmar infunnit sig. Efter årsmötesförhandlingarna höll vår inbjudne föreläsare, Gunnar Henningsson,

Läs mer

BILAGA 1. Huvudarrangörer. Inbjuder till. Samarrangör:

BILAGA 1. Huvudarrangörer. Inbjuder till. Samarrangör: Huvudarrangörer Inbjuder till InomhusVM 7-8 Februari 2014 Uppsala Samarrangör: Inomhus VM i Uppsala 7-8 februari 2014 Vattenfall IF Uppsala och Forsmarks IF i samarbete med Uppsala korpförening inbjuder

Läs mer

DET HÄR ÄR AUTISM- OCH ASPERGERFÖRBUNDET

DET HÄR ÄR AUTISM- OCH ASPERGERFÖRBUNDET DET HÄR ÄR AUTISM- OCH ASPERGERFÖRBUNDET Autism- och Aspergerförbundet arbetar för att skapa bättre villkor för barn, ungdomar och vuxna med autism. SOM MEDLEM FÅR DU tillgång till kunskapsutbyte, gemenskap

Läs mer

februari 2017 ABB Arena Syd, Västerås

februari 2017 ABB Arena Syd, Västerås Svenska Skridskoförbundet och arrangören SK Pollux har äran att inbjuda till SVENSKA UNGDOMSMÄSTERSKAPEN 2017 samt Nationell tävling 11 12 12 februari 2017 ABB Arena Syd, Västerås Nationell tävling Den

Läs mer

Inbjudan till Klubbtävling

Inbjudan till Klubbtävling 1. TÄVLINGSPLATS Inbjudan till Klubbtävling Istappen 2018 Uppsala, Gränby Ishallar (A-hallen) Råbyvägen 71, 754 60 Uppsala Uppvärmd ishall, 30m x 60m 2. TÄVLINGSDAGAR OCH PREL TIDER Fastställande av startordning

Läs mer

DALABULLEN. Kalendarium. 6 Mars. Årsmöte i ABF-lokalen i Falun, se sid April. Bad och pizza på Aqua Nova i Borlänge, se sid 4

DALABULLEN. Kalendarium. 6 Mars. Årsmöte i ABF-lokalen i Falun, se sid April. Bad och pizza på Aqua Nova i Borlänge, se sid 4 DALABULLEN Nr 12 Våren Hösten 2019 2017 www.celiaki.se/dalarna Kalendarium 6 Mars. Årsmöte i ABF-lokalen i Falun, se sid 3 Mässa, Mat för livet, Kista Lörd 11/11, se sid 8 13 April. Bad och pizza på Aqua

Läs mer

DET HÄR ÄR RIKSFÖRENINGEN AUTISM

DET HÄR ÄR RIKSFÖRENINGEN AUTISM DET HÄR ÄR RIKSFÖRENINGEN AUTISM Riksföreningen Autism arbetar för att skapa bättre villkor för barn, ungdomar och vuxna med autism, Aspergers syndrom och andra autismliknande tillstånd. Föreningens medlemmar

Läs mer

Kurser för dig med intellektuell funktionsnedsättning

Kurser för dig med intellektuell funktionsnedsättning Sommaren 2015 Kurser för dig med intellektuell funktionsnedsättning Främst för dig som omfattas av LSS, till exempel går i särskolan, på Lärvux, arbetar i daglig verksamhet eller bor i gruppbostad. Studieförbundet

Läs mer

Februari Maj Fritidsaktiviteter. Brohaga. Hagadal. Nitvägen. Jakobsväg. Gränsgatan. Frostagatan. Potatisvägen. Mobila stödet.

Februari Maj Fritidsaktiviteter. Brohaga. Hagadal. Nitvägen. Jakobsväg. Gränsgatan. Frostagatan. Potatisvägen. Mobila stödet. Februari Maj 2019 Fritidsaktiviteter Brohaga Hagadal Nitvägen Jakobsväg Gränsgatan Frostagatan Potatisvägen Mobila stödet Snälltågsvägen Södra kaserngatan Rekonditioneringen Program häftet finns att hämta

Läs mer

Sommarkul med Ungdomsgården Fenix!

Sommarkul med Ungdomsgården Fenix! snämnden Sommarkul med! Anmäl dig idag till sommarens roligaste veckor! Tillsammans provar vi på nya spännande ativiteter, träffar nya kompisar och lär oss nya saker. Kom och var med på sommarens absolut

Läs mer

Ändrat datum för årsmötet

Ändrat datum för årsmötet Uppsala Januari 2010 Innehåll Kalendarium... sid 1 Hälsning från ordföranden... sid 2 Kallelse till årsmötet... sid 3 Information från Misa... sid 4 Information om gymnsiestudier Lundellska skolan... sid

Läs mer

Inbjudan till utställning Svenska Demensdagarna 2016

Inbjudan till utställning Svenska Demensdagarna 2016 Inbjudan till utställning Svenska Demensdagarna 2016 19-20 maj på Svenska Mässan i Göteborg Välkommen som utställare till Svenska Demensdagarna 2016 i Göteborg OM KONFERENSEN Svenska Demensdagarna 2016

Läs mer

Verksamhetsberättelse. för AUTISM- OCH ASPERGERFÖRENINGEN DALARNA 883800-5539

Verksamhetsberättelse. för AUTISM- OCH ASPERGERFÖRENINGEN DALARNA 883800-5539 Verksamhetsberättelse för AUTISM- OCH ASPERGERFÖRENINGEN DALARNA 883800-5539 2014 1 883800-5539 Sida 2 av 9 VERKSAMHETSBERÄTTELSE ÅR 2014 AUTISM- OCH ASPERGERFÖRENINGEN DALARNA Det allra viktigaste i en

Läs mer

Nyhetsbrev nr 6 2014 5 december 2014

Nyhetsbrev nr 6 2014 5 december 2014 Nyhetsbrev nr 6 2014 5 december 2014 Positivt höstmöte Det var positiva tongångar på klubbens höstmöte som ägde rum i kafeterian på Skärgårdsgymnasiet i Åkersberga torsdagen den 27 november. Klubbens medlemmar

Läs mer

Fjällträning i Mittådalen 4-5 september 2014

Fjällträning i Mittådalen 4-5 september 2014 Fjällträning i Mittådalen 4-5 september 2014 Svenska Drentsche Patrijshondklubben anordnar fjällträning den 4-5 september i anslutning till SWeiKs fjällprov i Mittådalen den 6-7 september. Alla SKFs raser

Läs mer

Individuell tävling i parabowling, 2 september 2017 samt uppvisning av och prova på Race Running, 3 september 2017

Individuell tävling i parabowling, 2 september 2017 samt uppvisning av och prova på Race Running, 3 september 2017 Sida 1 av 3 Individuell tävling i parabowling, 2 september 2017 samt uppvisning av och prova på Race Running, 3 september 2017 Uddevalla Open Är en nordisk turnering för idrottare med funktionsnedsättning

Läs mer

Programridning! Dressyrkurs för rutinerade storhästekipge!

Programridning! Dressyrkurs för rutinerade storhästekipge! Programridning! Dressyrkurs för rutinerade storhästekipge! Cicki bjuder in till PROGRAMKURS Lördag 23 november med start 13.00 Söndag 24 november med start 08.00 Lördag: Kursen börjar kl 13.00 på lördagen

Läs mer

Riksmöte 2010. 19-21 november - Nässjö

Riksmöte 2010. 19-21 november - Nässjö Riksmöte 2010 19-21 november - Nässjö Varför du borde delta: - Du får makt på årets största och viktigaste möte inom spelhobbyn. - Du får lära känna massor av intressanta människor som har samma intressen

Läs mer

4H AKTUELLT Sommaren 2019

4H AKTUELLT Sommaren 2019 4H AKTUELLT Sommaren 2019 Vad händer på 4H i sommar? Här hittar du all info du behöver för att hänga med på våra aktiviteter! För mer info, gå in på www.4h.ax! Kurser Odlingskurs Vi odlar tillsammans!

Läs mer

4-5 november 2010 Sahlgrenska Universitetssjukhuset / Mölndal Psykiatriska klinikens aula

4-5 november 2010 Sahlgrenska Universitetssjukhuset / Mölndal Psykiatriska klinikens aula Sahlgrenska Universitetssjukhuset och Regionarkivet (Göteborg) inbjuder för 14:de året i rad till Dagar om lagar Från spärrad journal till Facebook 4-5 november 2010 Sahlgrenska Universitetssjukhuset /

Läs mer

Hälsans hus. Herrgärdets Mötesplats. Månadsprogram oktober. MÅNADSPROGRAM Oktober

Hälsans hus. Herrgärdets Mötesplats. Månadsprogram oktober. MÅNADSPROGRAM Oktober MÅNADSPROGRAM Oktober Herrgärdets Mötesplats Hälsans hus 2015 Månadsprogram oktober Herrgärdets mötesplats Knutsgatan 2D Telefon: 021-39 03 06 Dagverksamhet: 021-39 03 06 Reception: 021-39 03 00 Restaurang:

Läs mer

Månadsblad - Februari

Månadsblad - Februari 2013-01-30, Göteborg Månadsblad - Februari Kära IOGT-NTO-medlem! Ett nytt år har gjort intåg och likaså har ett nytt fantastiskt verksamhetsår, där vi fyller på med roliga aktiviteter som ger förnyad energi

Läs mer

Sommarvistelse för äldre 2017

Sommarvistelse för äldre 2017 Joy7uju Sommarvistelse för äldre 2017 Välkommen att anmäla dig till en skön sommarvistelse på Sörgården. Hämta krafter och njuta av den gröna omgivningen runt den glittrande Sörgölen Ett erbjudande om

Läs mer

Program. september december 2017

Program. september december 2017 Program september december 2017 Detta är höstterminens program med en blandning av information, intressanta föredrag, aktiviteter och studiecirklar. På våra månadsmöten serveras kaffe med tillbehör till

Läs mer

FRÄMJAR NYTT. Nr Jursla-Åby

FRÄMJAR NYTT. Nr Jursla-Åby FRÄMJAR NYTT Hej främjare, Nu är det vinter men tyvärr ovanligt varmt och dåligt med snö. Men som tur är verkar isarna hålla och det är många som är ute och provar på långfärdsskridskor samt att det är

Läs mer

Sommarlov. Fritidsgårdarna Bjuvs Kommun

Sommarlov. Fritidsgårdarna Bjuvs Kommun Sommarlov Fritidsgårdarna Bjuvs Kommun Bjuvs Fritidsgård Tel: 042-458 50 97 Vecka 25 Måndag 17 juni Öppet 13.00 17.00 Tisdag 18 juni Midsommarfest. Kostnad 100kr. Anmälan sker till personalen. obs! öppet

Läs mer

Fritidsbladet. Aktiviteter

Fritidsbladet. Aktiviteter Fritidsbladet Aktiviteter Sommar 2015 Aktivitetsinformation Bokning Ange alltid namn födelsenummer (underlag till faktureringen), adress, samt telefonnummer, när du anmäler dig till en aktivitet. Du måste

Läs mer

Vi som jobbar under helgen finns till ert förfogande under helgen. Ordinarie personal är: Jens Hjelte: 070-262 20 58 Mattias Cronskär: 070-378 04 67

Vi som jobbar under helgen finns till ert förfogande under helgen. Ordinarie personal är: Jens Hjelte: 070-262 20 58 Mattias Cronskär: 070-378 04 67 Välkomna till Storhogna. All infrastruktur är fixad, inklusive snö. Nu saknas bara att ni kommer. Här kommer information som kan hjälpa till under helgen. Om ni har frågor så får ni gärna kontakta någon

Läs mer

Minior A Flickor och pojkar Ungdom 13 A Flickor Ungdom 15 A Flickor Ungdom A Pojkar

Minior A Flickor och pojkar Ungdom 13 A Flickor Ungdom 15 A Flickor Ungdom A Pojkar Inbjudan till A-tävling SKK Pokalen & DM Stockholm Minior A Flickor och pojkar Ungdom 13 A Flickor Ungdom 15 A Flickor Ungdom A Pojkar 16-17 februari 2019 Stora Mossen ishall, Stockholm 1. ALLMÄNT Tävlingarna

Läs mer

Senaste nytt från Anhörigstödet. Hösten 2015

Senaste nytt från Anhörigstödet. Hösten 2015 Senaste nytt från Anhörigstödet Hösten 2015 Under hösten finns det möjlighet att vara med i samtalsgrupper, gå på caféer, må gott aktiviteter m.m. Tillsammans med de olika aktörerna hälsar vi er hjärtligt

Läs mer

Årsmöte mars träff hos medlem på väg mot Special Göteborgsvarvet i maj månad

Årsmöte mars träff hos medlem på väg mot Special Göteborgsvarvet i maj månad Årsmöte mars träff hos medlem på väg mot Special Göteborgsvarvet i maj månad på scenen på Glada Hudik teater i september månad Konserthuset med tjejgruppen Upp & ner gympa Ombord på Birka Klippans möte

Läs mer

Information till Er som vill hyra ut ert boende

Information till Er som vill hyra ut ert boende Information till Er som vill hyra ut ert boende Under sommaren besöker många gäster Jämtland Härjedalen för att ta del av vår fantastiska natur, njuta av god mat och uppleva nya äventyr. En del gäster

Läs mer

Välkomna till Rädda Barnens framtids- och kunskapsdagar 2013!

Välkomna till Rädda Barnens framtids- och kunskapsdagar 2013! Gdj Välkomna till Rädda Barnens framtids- och kunskapsdagar 2013! Datum: 20-21 april 2013 Plats: Hotell Statt i Hässleholm Ändrat namn på regionala konferensen! Snart är det åter dags för lokalföreningar,

Läs mer

Sommarlov 13 juni-19 augusti

Sommarlov 13 juni-19 augusti Sommarlov 13 juni-19 augusti 2013 Se programmet och läs om allt som sker under året på: motala.se/ung Västers BTK Arrangerar dagläger under 6 veckor på sommarlovet. (V 25-30) måndag-fredag Plats: Motala

Läs mer

MEDLEMSAKTIVITETER. Våren 2017

MEDLEMSAKTIVITETER. Våren 2017 MEDLEMSAKTIVITETER Våren 2017 Först av allt vill vi från Styrelsen önska er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR!! Vi hoppas att vi har någon aktivitet i vårt program kan locka dig och att vi träffas någon av

Läs mer

Lägerinformation Storvreta IK Idre 6 9 December 2018 Läger för träningsgrupperna Stjärna på Skidor och Snökanonerna

Lägerinformation Storvreta IK Idre 6 9 December 2018 Läger för träningsgrupperna Stjärna på Skidor och Snökanonerna Lägerinformation Storvreta IK Idre 6 9 December 2018 Läger för träningsgrupperna Stjärna på Skidor och Snökanonerna Information Plats Lägret kommer att hållas på Idre fjäll. Datum Lägret börjar torsdag

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL ÅRETS DELTÄVLINGAR!

VÄLKOMMEN TILL ÅRETS DELTÄVLINGAR! - en musiktävling av och med personer med funktionsvariationer VÄLKOMMEN TILL ÅRETS DELTÄVLINGAR! 12 oktober Fanfaren i Farsta Centrum - Kulturskolan Stockholm, Farstagången 8 21 oktober Blå Huset i Tensta

Läs mer

Bekräftelse nr 1 2015

Bekräftelse nr 1 2015 Bekräftelse nr 1 2015 Det är en glädje för oss att bekräfta att vi har tagit emot er anmälan och att ni har kommit med till den 26:e upplagan av Piteå Summer Games. Mångfalden av turneringens deltagare

Läs mer

Föreningsmeddelande. Jakobsberg 2010-02-12

Föreningsmeddelande. Jakobsberg 2010-02-12 Brf Loket Föreningsmeddelande Jakobsberg 2010-02-12 Föreningsstämma / Motioner Årets stämma hålls preliminärt den 7 juni. Kallelse till stämman kommer att delas ut i maj månad, men redan nu kan du börja

Läs mer