Fyrbodals-Nytt. Fyrbodals Fibromyalgiförening. Nr 1, våren 2016 Årgång 2

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Fyrbodals-Nytt. Fyrbodals Fibromyalgiförening. Nr 1, våren 2016 Årgång 2"

Transkript

1 Fyrbodals-Nytt Fyrbodals Fibromyalgiförening Nr 1, våren 2016 Årgång 2

2 Fyrbodals-Nytt nr 2 våren 2016 Hej alla medlemmar! Vi hoppas att ni alla har haft en bra höst och en skön och avkopplande julledighet! I januari kör vi igång aktiviteterna i föreningen igen och hoppas att många vill vara med. Under hösten har vi haft träffar i Vänersborg, Trollhättan och Uddevalla, vilket vi kommer att fortsätta med även under våren. Vi har fikaträffar i Vänersborg och Trollhättan och medlemsträffar i Uddevalla med lite olika teman. Studiecirkeln fortsätter också under våren i Uddevalla. De populära hantverksträffarna fortsätter i Vänersborg varannan onsdag. Vi finns på Facebook och vi hoppas att många vill gilla vår sida där och även ansluta sig till den slutna gruppen vi har för medlemmar. Båda dessa heter Fyrbodals Fibromyalgiförening. På föreningssidan lägger vi ut information om olika aktiviteter och information från Fibromyalgiförbundet. Sidan är öppen för allmänheten och gruppen är bara för medlemmar. Tisdagen den 1 mars ska vi ha årsmöte i Vänersborg och vi hoppas att många kommer på det. Ingen behöver vara rädd för att bli invald i styrelsen eller valberedningen mot sin vilja. Det är helt frivilligt att vara med, men det är väldigt roligt och lärorikt! Så vi hoppas naturligtvis att någon vill vara med och hjälpa till i styrelsen eller i valberedningen. I styrelsen behöver vi vara minst fem ledamöter och det är bra med två i valberedningen. Det kommer att hända mycket roligt under våren, som semledags, påskpyssel, våffeldags, grillkväll och mycket mer. Vi kommer också att ha en ny föreläsning med Tommy Svensson den 12 maj på Internationella Fibromyalgidagen. Föreläsningen kommer att förläggas till Vänersborg. Vi har också tänkt lite nytt när det gäller våravslutning och höstupptakt. I år kommer vi att ha våravslutningen i Uddevalla. Tanken är att vi ska växla mellan de tre orterna varsitt år. Med önskan om en trevlig vår och sommar för oss alla och att vi ses på någon träff! Carina Håkansson Ordförande

3 INFO TILL ALLA MEDLEMMAR: Har du flyttat, bytt telefonnummer eller ändrat e-post? Kom ihåg att meddela ändring av adress, telefonnummer eller e-postadress till Kjell Odalgård, telefon , mobil E-post: Föreläsningen Njut dig frisk i Villa Stranna i Trollhättan Cirka 60 personer kom för att lyssna på en uppskattad föreläsning i Villa Stranna av Tommy Svensson från Utbildningscenter i Norrköping. Tommy pratade om vitaminer och mineraler och vad vi bör äta för att få i oss det vi behöver. Många var väldigt intresserade och ställde frågor, vilka Tommy svarade mycket kunnigt på. För de som ville fanns det också möjlighet att köpa små böcker eller häften som Tommy har skrivit. Föreläsningen genomförde vi i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan och den var öppen för allmänheten. Facebook och hemsida Följ oss gärna på Facebook och gå med i vår slutna grupp för medlemmar! Vi har också en hemsida via Fibromyalgiförbundet där vi lägger ut vårt program. OBS! Meddelas endast med detta utskick! OBS! Kallelse till årsmöte Datum: Tisdag 1 mars Tid: Kl Plats: HSO-lokalen på Vassbottengatan 16 i Vänersborg Anmälan: Till Carina Håkansson, tel , e-post: carina.hakansson@live.se eller till Kjell Odalgård, tel , e-post: kjell.odalg.46@gmail.com senast tisdagen den 23 februari. Årsmöteshandlingar kommer att finnas tillgängliga en vecka innan. Motioner ska vara styrelsen tillhanda senast tre veckor innan årsmötet, dvs. senast tisdagen den 9 februari. Varje medlem som har betalat av årsmötet fastställd medlemsavgift för innevarande år har en röst. Kallelse kommer senare även att läggas ut på Facebook och på vår hemsida. Välkomna!

4 Öppet hus i våra nya lokaler Vi bjuder in er alla till öppet hus i våra nya lokaler på Vassbottengatan 16 i Vänersborg. Vi bjuder på lite kaffe, kaka, cider och snacks och visar våra nya lokaler. Vi har öppet mellan kl onsdagen den 27/ Välkomna! Fikaträffar i Vänersborg Datum: Tisdag 12/1, 2/2, 8/3, 5/4, 3/5 Tid: Kl Plats: Café Princess, Sundsgatan 5, Vänersborg Fikaträffar i Trollhättan Datum: Tisdag 26/1, 16/2, 22/3, 19/4, 17/5 Tid: Kl Plats: Café Gillet, Storgatan 22, Trollhättan Bassängträning i Vänersborg Vi fortsätter med vår bassängträning i Rehabbassängen i Vänersborg. Det finns möjlighet att komma och prova på två gånger innan man bestämmer sig. På grund av ökade hyreskostnader för bassängen har vi tvingats höja priset. Däremot har vi tillgång till bassängen fram till midsommar. Datum: Måndag 18/1, 25/1, 1/2, 8/2, 15/2, 22/2, 29/2, 7/3, 14/3, 21/3, 4/4, 11/4, 18/4, 25/4, 2/5, 9/5, 16/5, 23/5, 30/5, 13/6, 20/6 Tid: Kl Datum: Torsdag 21/1, 28/1, 4/2, 11/2, 18/2, 25/2, 3/3, 10/3, 17/3, 24/3, 31/3, 7/4, 14/4, 21/4, 28/4, 12/5, 19/5, 26/5, 2/6, 9/6, 16/6, 23/6 Tid: kl Anmälan: Innan start till Kristina Nilsson tel eller till Anna-Lena Nielsen tel Kostnad: 400 kronor för träning 1 gång/vecka och 500 kronor för träning 2 gånger/vecka Medlemsträffar i Uddevalla Vi ses i Studieförbundet Vuxenskolans lokaler på Junogatan 7. Detta är diskussionsträffar och vi har lite olika teman. Ibland har vi någon inbjuden gäst som visar produkter eller har en kortare föreläsning. Datum: Tisdag 26/1, 23/2, 22/3, 19/4, 17/5 Tid: Kl Plats: Studieförbundet Vuxenskolan, Junogatan 7 i Uddevalla Kostnad: 10 kr för kaffe/te. Ta med eget fikabröd!

5 Hantverksträffar i Vänersborg Under våren fortsätter våra hantverksträffar i Vänersborg på Vassbottengatan 16. Datum: Onsdag 20/1, 3/2, 17/2, 2/3, 16/3 (påskpyssel), 30/3, 13/4, 27/4, 11/5, 25/5 Tid: Kl Plats: Vassbottengatan 16 i Vänersborg Kostnad: 10 kr för kaffe/te. Ta med eget fikabröd! Studiecirkel i att leva med fibromyalgi Under våren fortsätter studiecirkeln i att leva med fibromyalgi. Datum: Tisdag 19/1, 16/2, 15/3, 12/4, 10/5 Tid: Kl Plats: Studieförbundet Vuxenskolans lokaler, Junogatan 7, Uddevalla Kostnad: Kaffe/te finns att köpa för 10 kr. Ta med eget fikabröd! Semledags Datum: Tisdag 9/2 Tid: Kl Plats: HSO-lokalen, Vassbottengatan 16 i Vänersborg Kostnad: Självkostnadspris för semlan. Anmälan: Senast den 7/2 till Tor Håkansson på tel eller tor.hakansson@live.se Våffeldags Datum: Onsdag 23/3 Tid: Kl Plats: HSO-lokalen, Vassbottengatan 16 i Vänersborg Kostnad: Självkostnadspris

6 Internationella Fibromyalgidagen 12 maj Föreläsning med Tommy Svensson Tommy Svensson från Utbildningscenter i Norrköping kommer till Vänersborg och håller föreläsningen Bli en kräsen konsument, som handlar om tillsatser och E-nummer i maten. Datum: Torsdag 12/5 Tid: Kl Plats: Vänersborg, lokal meddelas senare Anmälan: Anmälan till Studieförbundet Vuxenskolan senast den 6/5 på tel eller e-post vast@sv.se Ange arr Föreläsningen är öppen för allmänheten. Kostnad: Inträde 50 kronor Grillkväll Datum: Tisdag 24/5 Tid: Kl Plats: Hos Ewa Gustafsson, Lövdalsvägen 6, Trollhättan Anmälan: Senast den 20/5 till Ewa Gustafsson på tel Kostnad: Tag själv med det du vill äta och dricka Våravslutning Datum: Onsdag 1/6 Tid: Kl Plats: Cafe Yerba, Norra Drottninggatan 30 i Uddevalla Kostnad: Man köper själv det man vill ha att äta och dricka. Man kan sitta både inomhus och utomhus i väldigt trevlig miljö. Där kan man äta lunch, smörgåsar, pajer, goda tilltugg och varma maträtter. De har ett stort tesortiment och massor av spännande böcker. Caféet är nyrenoverat och tillbyggt. De har också fullständiga rättigheter.

7 Har du tips, idéer eller synpunkter? Hör då gärna av dig till oss! Vi tar tacksamt emot tips på aktiviteter, föreläsare, intressanta böcker med mera. Någon kanske har en hobby eller har specifika kunskaper i något ämne och som kan tänka sig att berätta om det på en medlemsträff. Vi är öppna för förslag. Har du synpunkter på något som rör föreningen eller oss i styrelsen är du välkommen med dessa! Vi vill gärna höra både ris och ros. Får vi inte veta om vi gör något fel, kan vi inte heller ändra på det eller förbättra oss. Gör vi något bra, är det väldigt trevligt att få höra det också! Vi vill vara en aktiv förening, där vi kan träffas och ha roligt tillsammans, men också där vi kan hjälpa och stötta varandra när det är mindre roligt. Tillsammans är vi starka! Sponsorer Ni får gärna hjälpa oss att skaffa sponsorer till vår verksamhet! Hör då av dig till vår kassör Kjell Odalgård mobil Valberedningen Tar gärna emot förslag på ledamöter till styrelsen. Kontakta Mikael Ekström tel eller Sofia Berggren tel Viktig information! Vi har beslutat att skicka ut Fyrbodals-Nytt två gånger per år. Övrig information skulle vi vilja skicka via e-post till så många som möjligt, för att spara porto. Det är därför viktigt att ni kollar att ni har lämnat rätt e-postadress till oss. Kolla också att er inkorg inte är full, så att vi kan nå er. Är den full så rensa bort gamla mail. Om e-post från oss ändå inte kommer fram till er, kolla också i skräpposten, så det inte har hamnat där. Om ni absolut vill ha övrig information i pappersform, var vänlig att meddela oss detta! Ni kan nå oss på telefon på torsdagar mellan kl eller via e-post till vanersborg-trollhattan@fibromyalgi.se, eller så kan ni komma till oss på kansliet på torsdagar kl på Vassbottengatan 16 i Vänersborg. Ni kan också nå någon av oss i styrelsen via telefon eller e-post. Se nästa sida! Det är viktigt att ni hör av er om hur ni vill ha det. Nu är det dags att betala in medlemsavgiften för 2016! Senast den 1 mars vill vi ha in medlemsavgiften för i år. Ni som har blivit nya medlemmar från den 1 oktober 2015, är medlemmar hela 2016 utan att betala in ny avgift. Medlemsavgiften ska vara inbetald innan årsmötet för att man ska ha en röst där. Inbetalningskort bifogas, men det går lika bra att sätta in pengar direkt på vårt bankgiro och ange vem inbetalningen gäller.

8 Styrelse för Fyrbodals Fibromyalgiförening fram till årsmötet 2016 Ordförande/ Carina Håkansson telefon , mobil kontaktperson e-post Vice Ordförande Anna-Lena Nielsen mobil e-post Kassör/ Kjell Odalgård telefon , mobil kontaktperson e-post Vice kassör Susanne Mellberg telefon , mobil e-post Ledamot Kristina Nilsson mobil e-post Ledamot Tor Håkansson telefon , mobil e-post Sekreterare/ Susanne Johansson mobil kontaktperson e-post Uddevalla Ständigt adjungerad Lisa Akervall mobil Kontaktperson e-post Uddevalla/ unga med fibromyalgi Adress: Fyrbodals Fibromyalgiförening Kansliet har expeditionstid Vassbottengatan 16 torsdagar kl VÄNERSBORG tel Övrig tid hänvisas till kontaktpersonerna Bankgiro: Organisationsnr: E-postadress: Hemsida: fibromyalgi.se/vanersborg-trollhattan Fyrbodals Fibromyalgiförening

Fyrbodals-Nytt. Fyrbodals Fibromyalgiförening. Nr 2, hösten 2016 Årgång 2

Fyrbodals-Nytt. Fyrbodals Fibromyalgiförening. Nr 2, hösten 2016 Årgång 2 Fyrbodals-Nytt Fyrbodals Fibromyalgiförening Nr 2, hösten 2016 Årgång 2 Fyrbodals-Nytt nr 2 hösten 2016 Hej alla medlemmar! Vi i styrelsen tackar er alla för att vi har fått förtroendet att leda vår förening

Läs mer

Fyrbodals-Nytt. Fyrbodals Fibromyalgiförening. Nr 1, våren 2017 Årgång 3

Fyrbodals-Nytt. Fyrbodals Fibromyalgiförening. Nr 1, våren 2017 Årgång 3 Fyrbodals-Nytt Fyrbodals Fibromyalgiförening Nr 1, våren 2017 Årgång 3 Fyrbodals-Nytt nr 1 våren 2017 Hej! Vi hoppas att ni alla har haft det lugnt och skönt i jul! Det är inte lönt att stressa, för det

Läs mer

Några ord från er ordförande

Några ord från er ordförande Januari 2019 Några ord från er ordförande Önskar er en god fortsättning på det nya året! Nytt år, nya danskurser, nya dansvänner och nya minnen kommer nu att blandas med våra gamla år, danskurser, vänner

Läs mer

Vi jobbar för att livet som pensionär ska vara både roligare och mer utvecklande.

Vi jobbar för att livet som pensionär ska vara både roligare och mer utvecklande. 1 Skellefteå i december 2017 Välkommen till PRO Skellefteå under 2018! Alla pensionärer, oavsett ålder och bostadsort, är välkomna till PRO Skellefteå och alla aktiviteter. Har du, som redan är medlem,

Läs mer

Program. januari maj Här är vårterminens program med en blandning av information, intressanta föredrag, aktiviteter och studiecirklar.

Program. januari maj Här är vårterminens program med en blandning av information, intressanta föredrag, aktiviteter och studiecirklar. Program januari maj 2017 Här är vårterminens program med en blandning av information, intressanta föredrag, aktiviteter och studiecirklar. På våra månadsmöten serveras kaffe med tillbehör till självkostnadspris.

Läs mer

Vårprogram seniorer väst

Vårprogram seniorer väst seniorer väst Vårprogram 2019 - Våren inleds i slutet av februari med en resa till Gekås i Ullared - Vårt årsmöte följer i mars - Vi avslutar vårprogrammet i maj med en fin resa till Herrljunga - För mer

Läs mer

RTP-Malmö www.malmo.rtp.se

RTP-Malmö www.malmo.rtp.se 1 RTP-Malmö www.malmo.rtp.se Verksamheten fjärde kvartalet 2004 Ordförande har ordet Hej på Er igen! Jag får börja med att ta tillbaka mina ord om sommaren. Hur som helst blev den bra mot slutet. Jag tog

Läs mer

Attentionaktuellt. Nyhetsbrev från Uddevalla med omnejd

Attentionaktuellt. Nyhetsbrev från Uddevalla med omnejd 2016 - nytt verksamhetsår Vi har haft Årsmöte. Stort tack till alla i styrelsen och andra funktionärer samt ni alla som hjälper till i föreningen på olika sätt ni är alla ovärderliga! Vi är nu över 860

Läs mer

Monika Larsson Fritidskonsulent telefon 0414-819333 mobil 0709-819333 mail monika.larsson@simrishamn.se

Monika Larsson Fritidskonsulent telefon 0414-819333 mobil 0709-819333 mail monika.larsson@simrishamn.se Ett häfte samlat med aktiviteter från studieförbund, föreningar och organisationer i Simrishamn, Tomelilla, Sjöbo, Skurup och Ystad kommuner. Alternativet riktar sig till personer med funktionsnedsättning

Läs mer

Nytt år - ny styrelse och nya aktiviteter!

Nytt år - ny styrelse och nya aktiviteter! Nytt år - ny styrelse och nya aktiviteter! Kallelse till medlemsmöte i KLIPPAN för att välja styrelse (bifogas) Vårprogram för Träffpunkten i Täby (bifogas) Ny styrelse i FUB i Södra Roslagen Ordförande:

Läs mer

Akvarellgrupp. Kropp i balans

Akvarellgrupp. Kropp i balans Akvarellgrupp Att som anhörig till en långvarigt sjuk eller funktionshindrad person få tid över för egen verksamhet är inte lätt och det kan vara svårt att komma igång. För dig som är intresserad av att

Läs mer

HEMSLÖJDSBLADET Nr 1 Februari 2013

HEMSLÖJDSBLADET Nr 1 Februari 2013 HEMSLÖJDSBLADET Nr 1 Februari 2013 Ansvarig utgivare Birgítta Mauritzon STYRELSEN Telefon Ordförande Olle Laurell 532 552 74 Vice ordförande Else Eklöf 550 670 28 Sekreterare Birgitta Mauritzon 730 31

Läs mer

Årsmöteshandlingar 2015

Årsmöteshandlingar 2015 Trollhättans Brukshundklubb Årsmöteshandlingar 2015 Nätbilaga Dokument: Dagordning Preliminärt årsprogram Verksamhetsplan Valberedningens förslag Budgetförslag Dagordning Trollhättans brukshundklubb 2015

Läs mer

Hjärtbladet. Vi tar vid där sjukvården slutar! Juli Medlemsblad nr 4

Hjärtbladet. Vi tar vid där sjukvården slutar! Juli Medlemsblad nr 4 Hjärtbladet Medlemsblad nr 4 Juli 2017 Vi tar vid där sjukvården slutar! 1 Ordförande har Hej alla, 2 0rdet! Efter en härlig vår och sommar med många trevliga träffar vill jag passa på att välkomna nya

Läs mer

LITE ATT KOMMA IHÅG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LICENSKURS Licenskurs i Rally kontakta Danne 016-140957 073-5844814 Licenskurs i Folkrace kommer att. meddelas via hemsidan. Kontakta Anita 070-6504532 eller

Läs mer

Medlemsbrev september 2019 för Attention Uddevalla med omnejd

Medlemsbrev september 2019 för Attention Uddevalla med omnejd Medlemsbrev september 2019 för Attention Uddevalla med omnejd Sensommaren är här! Det är alltid blandade känslor vid denna tid på året. En del tycker det är skönt att saker och ting blir mer som vanligt

Läs mer

Sommarläger i Motala 2016

Sommarläger i Motala 2016 Sommarläger i Motala 2016 Hej! Snart är det här, sommarlovet! Sköna lediga dagar och massor av tid till att bara slappa. Kanske vill du prova på någon idrott i sommar? Här kommer inbjudningar till olika

Läs mer

senast den 4 september 2006

senast den 4 september 2006 Till Sunda Takters medlemmar Härmed kallas du till årsmöte med STs idrottsförening SUNDA TAKTER Torsdagen den 7 septemberl 2006 kl 14.00 i Lönnkrogen. Vi bjuder även på lite att äta därför är det viktigt

Läs mer

NyhetsBrevnr 2 2013. Tinnitus - en dold folksjukdom

NyhetsBrevnr 2 2013. Tinnitus - en dold folksjukdom Vintern är på väg över mot vår, solen kikar fram bakom molnen och påsken står för dörren. På ABF är verksamheten i full gång. Här kan du läsa om några av våra nyheter. Håll även utkik efter intressant,

Läs mer

VÅRPROGRAMMET Elisabet Brolin berättar om sina spännande resor i Ecuador och Galapagos öarna.

VÅRPROGRAMMET Elisabet Brolin berättar om sina spännande resor i Ecuador och Galapagos öarna. Huvudsta Klippgatan 8, 171 47 SOLNA pg 129756-3 Hemsida:pro.se/huvudsta E-post: huvudsta@pro.se VÅRPROGRAMMET 2019 MEDLEMSTRÄFFAR OBS! OBS! OBS! Medlemsträffarna är åter i Skoga äldrecentrum, på onsdagar,

Läs mer

Kalendarium RFSL Örebro 2012

Kalendarium RFSL Örebro 2012 Kalendarium RFSL Örebro 2012 Februari 2 februari: Stolta föräldrar drar igång igen, vi träffas, fikar och diskuterar vad vi vill göra denna termin kl. 18.00. Vi träffas på Järnvägsgatan 38, RFSL Örebros

Läs mer

Paneldebatt med riksdagsledamöter om LSS! Läns-FUB inbjuder till debatten den 8 maj 18:00-20:30 i ABF-huset

Paneldebatt med riksdagsledamöter om LSS! Läns-FUB inbjuder till debatten den 8 maj 18:00-20:30 i ABF-huset Hej alla medlemmar, Trots en tidig vår med mycket sol som vill locka ut oss i naturen har föreningen också viktiga aktiviteter på gång som vi hoppas ni vill delta i även om det vackra vädret fortsätter

Läs mer

TRÄFFPUNKTEN LINDOME HÖSTEN 2018 SEPTEMBER-DECEMBER

TRÄFFPUNKTEN LINDOME HÖSTEN 2018 SEPTEMBER-DECEMBER TRÄFFPUNKTEN LINDOME HÖSTEN 2018 SEPTEMBER-DECEMBER OM OSS MÖTESPLATS LINDOME - En meningsfull fritid för alla! Du håller just nu höstens program i din hand, allt som kommer att hända finns inte med i

Läs mer

Programblad Vår och sommar 2019

Programblad Vår och sommar 2019 Föreningslokal: Eskilsgatan 8 A, 432 45 Varberg Telefon: 0340-62 79 78 Bankgiro: 681-1376 E-mail: Hemsida: info@varberg.hjart-lung.se www.hjart-lung.se/varberg Programblad Vår och sommar 2019 OBS! Kansliet

Läs mer

DHR Ängelholm NR. 1. 2015

DHR Ängelholm NR. 1. 2015 DHR Ängelholm NR. 1. 2015 ORDFÖRANDE. OVE JANSSON TEL. 0435-216 94 MOBIL. 070 52 169 41 STYRELSELEDAMÖTER. MARIANNE WINSTEDT 0431-187 57 MOBIL. 076 05 905 09 LIZ LINDEROS TEL. 042-598 75 MOBIL. 073 66

Läs mer

Välkomna till Noaks Ark Syds nyhetsbrev för Detta händer i december

Välkomna till Noaks Ark Syds nyhetsbrev för Detta händer i december Välkomna till Noaks Ark Syds nyhetsbrev för 2017 Detta händer i december Har du vägarna förbi, kom gärna upp och ta en kopp kaffe/te. Våra öppettider: måndag, tisdag, torsdag 10-16 och fredagar 10-15.

Läs mer

Medlemsbrev februari 2019

Medlemsbrev februari 2019 Medlemsbrev februari 2019 Kallelse till årsmöte med FUB Stockholm och Inre Ringen Tid Söndag 10 mars 2019 klockan 10.00 12.30. Plats Åttiotvåan på S:t Göransgatan 82A Anmälan Anmäl dig senast onsdag 6

Läs mer

Vi erbjuder för anhöriga: Enskilda samtal med socionom/beteendevetare Taktil massage Samtalsgrupper Tider finns vardagar, dag- och kvällstid

Vi erbjuder för anhöriga: Enskilda samtal med socionom/beteendevetare Taktil massage Samtalsgrupper Tider finns vardagar, dag- och kvällstid Välkommen till Anhörigcenter Vi erbjuder för anhöriga: Enskilda samtal med socionom/beteendevetare Taktil massage Samtalsgrupper Tider finns vardagar, dag- och kvällstid Vår gruppverksamhet för anhöriga

Läs mer

HEMSLÖJDSBLADET. Nr 1. Februari 2014

HEMSLÖJDSBLADET. Nr 1. Februari 2014 HEMSLÖJDSBLADET Nr 1 Februari 2014 Ansvarig utgivare Birgitta Mauritzon STYRELSEN Telefon Ordförande Olle Laurell 532 552 74 Vice ordförande Else Eklöf 550 670 28 Sekreterare Birgitta Mauritzon 730 31

Läs mer

Styrelsemedlemmar SPRÅKTRÄFF. Gun-Britt Delsvik Svensson, ordf

Styrelsemedlemmar SPRÅKTRÄFF. Gun-Britt Delsvik Svensson, ordf PROGRAM HÖSTEN 2017 Öppet hus och telefontid måndagar 10:00 13:00 Telefon: 0302-135 75 Besöksadress: Alingsåsvägen 1 443 35 Lerum e-post: lerum@pro.se BG 398-8938 Sommarstängt fr.o.m 13 juni t.o.m 6 augusti

Läs mer

Program för Hemsjö hembygdsförenings. I år firar vi att vår hembygdsförening fyller 50 år.

Program för Hemsjö hembygdsförenings. I år firar vi att vår hembygdsförening fyller 50 år. Program för Hemsjö hembygdsförenings verksamhet 2019 I år firar vi att vår hembygdsförening fyller 50 år. Hembygdsgården Hea Cafékvällar - Vandringar - Valborgsmässofirande - Midsommarfirande - Grötfest

Läs mer

Programblad Vår och Sommar 2017

Programblad Vår och Sommar 2017 Föreningslokal: E-mail: Eskilsgatan 8 A, 432 45 Varberg Telefon: 0340-62 79 78 info@varberg.hjart-lung.se Hemsida: www.hjart-lung.se/varberg Bankgiro: 681-1376 Medlemsavgift 150: - per år, faktureras via

Läs mer

Medlemsmöten VÄLKOMNA!

Medlemsmöten VÄLKOMNA! Medlemsmöten Våra medlemsmöten äger rum på E 18. Om det skulle bli några förändringar, meddelar vi det i Eskilstuna-Kuriren, samma vecka som mötet är, under rubriken Föreningsnytt! Vi hoppas, att så många

Läs mer

UNGDOMSSEKTIONEN Där behöver vi hjälp att komma igång. Kom gärna med förslag vad vi skall göra under året.

UNGDOMSSEKTIONEN Där behöver vi hjälp att komma igång. Kom gärna med förslag vad vi skall göra under året. TÄVLINGAR 2012 24 Mars Våffelracet 15 April RS och FRS Sprintcupen 17 Maj Torsdagsrally Sprintcupen 21 Juli Midnattssolsrallyt 3 Aug. Kvällsrally 18 Aug Kräftracet 1 Sept Rally EMK Kannan 20 Okt Sprintcupen

Läs mer

Programblad Höst och vinter 2018

Programblad Höst och vinter 2018 Föreningslokal: Eskilsgatan 8 A, 432 45 Varberg Telefon: 0340-62 79 78 Bankgiro: 681-1376 E-mail: Hemsida: info@varberg.hjart-lung.se www.hjart-lung.se/varberg Programblad Höst och vinter 2018 OBS! Kansliet

Läs mer

Reumatikerföreningen. Vår/Sommar 2014. KALLELSE/INBJUDAN till Reumatikerföreningen Lidköpings ÅRSMÖTE

Reumatikerföreningen. Vår/Sommar 2014. KALLELSE/INBJUDAN till Reumatikerföreningen Lidköpings ÅRSMÖTE Reumatikerföreningen Vår/Sommar 2014 KALLELSE/INBJUDAN till Reumatikerföreningen Lidköpings ÅRSMÖTE Årsmöte för verksamhetsåret 2013 onsdagen den 19 februari kl 18:30 i Lidbeckska huset Årsmötesförhandlingar

Läs mer

Programblad Vinter, vår och sommar 2018

Programblad Vinter, vår och sommar 2018 Föreningslokal: E-mail: Hemsida: Bankgiro: 681-1376 Eskilsgatan 8 A, 432 45 Varberg Telefon: 0340-62 79 78 info@varberg.hjart-lung.se www.hjart-lung.se/varberg Programblad Vinter, vår och sommar 2018 Medlemsavgift

Läs mer

MÅNADSPROGRAM JULI OCH AUGUSTI Malmabergs Mötesplats. Släggargatan Västerås Telefon:

MÅNADSPROGRAM JULI OCH AUGUSTI Malmabergs Mötesplats. Släggargatan Västerås Telefon: MÅNADSPROGRAM JULI OCH AUGUSTI 2016 Malmabergs Mötesplats Släggargatan 3 723 37 Västerås Telefon: 021-39 18 70 Veckoschema Malmabergs Mötesplats Måndagar Ipad, dator, mobil 13.30-15.30 Tisdagar Balansgrupp

Läs mer

Medlemsblad Maj 2017

Medlemsblad Maj 2017 Medlemsblad Maj 2017 Medlemsutskick Får du vårt medlemsbrev via epost? För en miljövänligare kommunikation och för att underlätta kontakten med våra medlemmar efterlyses din epost-adress. Skicka det gärna

Läs mer

KARLSLUNDS MÖTESPLATS. MÅNADSPROGRAM December Västerås stad Västerås

KARLSLUNDS MÖTESPLATS. MÅNADSPROGRAM December Västerås stad Västerås MÅNADSPROGRAM December 2017 KARLSLUNDS MÖTESPLATS MÅNADSPROGRAM December 2017 Västerås stad 721 87 Västerås 021-39 00 00 www.vasteras.se Aktiviteter december 2017 Varje vecka: Måndag: Tisdag: 13.30 Sittande

Läs mer

AUG 2007 ÅRGÅNG 35 INNEHÅLLET: KLUBBINFO EFTERLYSNING ÅRSMÖTE MEDLEMSAVGIFT NATIONALDAGEN FORTSATT GLAD SOMMAR!

AUG 2007 ÅRGÅNG 35 INNEHÅLLET: KLUBBINFO EFTERLYSNING ÅRSMÖTE MEDLEMSAVGIFT NATIONALDAGEN FORTSATT GLAD SOMMAR! -NYTT Nyköpings Modellklubb AUG 2007 ÅRGÅNG 35 INNEHÅLLET: KLUBBINFO EFTERLYSNING ÅRSMÖTE MEDLEMSAVGIFT NATIONALDAGEN FORTSATT GLAD SOMMAR! Hej! NMK-NYTT ÄR MEDLEMSTIDNING FÖR NYKÖPINGS MODELLKLUBB Huvudstyrelse

Läs mer

DHR Ängelholm NR

DHR Ängelholm NR DHR Ängelholm NR. 1. 2017 DHR ÄNGELHOLM. dhr.angelholm@gmail.com MOBIL. 070 58 180 51 ORGANISATIONSNR: 839400-5931 BANKGIRO: 414-8698 Hemsida. dhr-angelholm.se DHR Ängelholm Åsbogatan 40 26251 Ängelholm.

Läs mer

Länsbygderådet Sörmland

Länsbygderådet Sörmland Länsbygderådet Sörmland Nyhetsbrev mars 2015 Hej! Här kommer årets andra Nyhetsbrev med aktuell info från Länsbygderådet. Nyhetsbrev med aktuell information, tips om aktiviteter och kompete nsutvecklande

Läs mer

Sommarkul med Ungdomsgården Fenix!

Sommarkul med Ungdomsgården Fenix! snämnden Sommarkul med! Anmäl dig idag till sommarens roligaste veckor! Tillsammans provar vi på nya spännande ativiteter, träffar nya kompisar och lär oss nya saker. Kom och var med på sommarens absolut

Läs mer

Medlemsblad NR: 3 2013

Medlemsblad NR: 3 2013 Medlemsblad NR: 3 2013 Styrelsen önskar en GOD JUL & ETT GOTT NYTT ÅR Hoppas ni har haft en skön höst och förvinter trots storm, regn, snö & kyla men över naturens lagar kan vi inte styra. Vi får alltid

Läs mer

Psykosociala föreningen Sympati rf MEDLEMSBLAD 4/2015 SEPTEMBER-OKTBER

Psykosociala föreningen Sympati rf MEDLEMSBLAD 4/2015 SEPTEMBER-OKTBER MEDLEMSBLAD 4/2015 SEPTEMBER-OKTBER Eriksgatan 8 IV våningen Verksamhetsledare Miivi Selin-Patel; 050 446 2974 00100 Helsingfors Ordförande Riitta Aarrevuo; 050 4634 4746 Telefon till kansliet; 045 863

Läs mer

Program För Naturskyddsföreningen i Karlshamn Vinterhalvåret

Program För Naturskyddsföreningen i Karlshamn Vinterhalvåret Program För Naturskyddsföreningen i Karlshamn Vinterhalvåret 2018-2019 Att tänka på inför utflykter: Medtag fika om inget annat anges. Ha kläder och skor som passar årstiden och vädret och eventuellt något

Läs mer

31 jan. Vad händer i Piteå? Utvecklingen i Piteå Skoogs och Lindbäcks framtidsplaner på månadsmötet kl Lokal: Stadshotellet.

31 jan. Vad händer i Piteå? Utvecklingen i Piteå Skoogs och Lindbäcks framtidsplaner på månadsmötet kl Lokal: Stadshotellet. Klipp ut! Aktiviteter januari juli 2018 31 jan. Vad händer i Piteå? Utvecklingen i Piteå Skoogs och Lindbäcks framtidsplaner på månadsmötet kl.13.00. Lokal: Stadshotellet. 07 febr. Mitt liv i Norrbotten

Läs mer

Välkommen på årsmöte!

Välkommen på årsmöte! 2015-02-06 Välkommen på årsmöte! Den 28:e februari är det dags för Djurens Rätt Lunds årsmöte, där vi sammanfattar året som varit och planerar för 2015. Mötet äger rum 11.00-13.00 på Svaneskolan, Möllegatan

Läs mer

50- o 60-talen är aktuella, liksom studiebesök på Länsmuseet. Matlagning-boule-canasta. Det blir Lucia i år också!

50- o 60-talen är aktuella, liksom studiebesök på Länsmuseet. Matlagning-boule-canasta. Det blir Lucia i år också! Höstens program 2015 Gävle Vi har hört dom förut - men dom kommer igen Två Gävle-kändisar som har mycket att berätta! 50- o 60-talen är aktuella, liksom studiebesök på Länsmuseet. Matlagning-boule-canasta.

Läs mer

Välkommen till träffpunkten Birka Vildparksgatan 14

Välkommen till träffpunkten Birka Vildparksgatan 14 Välkommen till träffpunkten Birka Vildparksgatan 14 Vi har öppet tisdagar klockan 14.00-15.30 varje tisdag har vi Bingo och fika. Varannan Onsdag 14.30 15.30 är det Gudstjänst som kyrkan håller i. Fredagar

Läs mer

Programblad Vår - Sommar 2015

Programblad Vår - Sommar 2015 Föreningslokal: E-mail: Eskilsgatan 8 A, 432 45 Varberg Telefon: 0340-62 79 78, info@varberg.hjart-lung.se Hemsida: www.hjart-lung.se/varberg Bankgiro: 681-1376 Medlemsavgift 150: - per år, faktureras

Läs mer

Programblad Hösten 2019

Programblad Hösten 2019 Föreningslokal: E-mail: Eskilsgatan 8 A, 432 45 Varberg Telefon: 0340-62 79 78 info@varberg.hjart-lung.se Hemsida: Bankgiro: 681-1376 www.hjart-lung.se/varberg OBS! Kansliet är öppet på torsdagar kl. 10.00-11.00.

Läs mer

Öppet Hus på KRITA! Öppet hus 22/1 kl /1 kl i sal 216

Öppet Hus på KRITA! Öppet hus 22/1 kl /1 kl i sal 216 Öppet hus 22/1 kl. 17-20 31/1 kl. 11-15 i sal 216 Öppet Hus på KRITA! Kom och se vår ateljé, prata med våra lärare, ta en fika eller delta i en kreativ drop-in workshop. Du får prova på olika material,

Läs mer

Medlemsinformation Steg för steg januari 2017 för en bra psykosocial miljö

Medlemsinformation Steg för steg januari 2017 för en bra psykosocial miljö Medlemsinformation Steg för steg januari 2017 för en bra psykosocial miljö Årsmöte Hänt i media Bild: Arbetsmiljöforum Studiecirkel mobbning på jobbet Köp ett armband! Bli medlem och värva en vän! Ordföranden

Läs mer

RTP MALMÖ www.rtpmalmo.se Verksamheten tredje kvartalet 2006

RTP MALMÖ www.rtpmalmo.se Verksamheten tredje kvartalet 2006 RTP MALMÖ www.rtpmalmo.se Verksamheten tredje kvartalet 2006 1 Ordförande har ordet Jag har varit ute och rest med vår lokalförening till Skagen den 25-28 maj. Vi var 32 medlemmar som fick uppleva några

Läs mer

31 jan. Vad händer i Piteå? Utvecklingen i Piteå Skoogs och Lindbäcks framtidsplaner på månadsmötet kl Lokal: Stadshotellet.

31 jan. Vad händer i Piteå? Utvecklingen i Piteå Skoogs och Lindbäcks framtidsplaner på månadsmötet kl Lokal: Stadshotellet. Klipp ut! Aktiviteter januari juli 2018 31 jan. Vad händer i Piteå? Utvecklingen i Piteå Skoogs och Lindbäcks framtidsplaner på månadsmötet kl.13.00. Lokal: Stadshotellet. 07 febr. Mitt liv i Norrbotten

Läs mer

Fritidsnytt. Nr 1/2012

Fritidsnytt. Nr 1/2012 Fritidsnytt Nr 1/2012 Här kommer vårens program! Här kommer en del av de aktiviteter som erbjuds denna termin. Det finns aktiviteter som du känner igen sedan innan, och vi erbjuder nya cirklar som vi hoppas

Läs mer

Anhörigstödets verksamhet Program för hösten 2016

Anhörigstödets verksamhet Program för hösten 2016 Anhörigstödets verksamhet Program för hösten 2016 Anhörig är den person som har omsorg om och stödjer närstående Lenitha Petersson, Anhörigsamordnare Omsorgsförvaltningen Nybro kommun Telefon 0481-456

Läs mer

Anhörig är den person som har omsorg om och stödjer närstående

Anhörig är den person som har omsorg om och stödjer närstående Anhörig är den person som har omsorg om och stödjer närstående Lenitha Petersson, Anhörigsamordnare Omsorgsförvaltningen Nybro Kommun Telefon 0481-456 69 Ingen fråga är för liten Ni som förlorat er närstående

Läs mer

Stjärnfallet Nr

Stjärnfallet Nr Stjärnfallet Nr 1 2019 Medlemsblad för Blå Stjärnan i Älvsborg -Agility och rallylydnad- Hästträffar- -Hundpromenader- Årsmöten- -Kaninhoppning- www.svenskablastjarnan.se Svenska Blå Stjärnan Älvsborgs

Läs mer

Vikar Bladet Vinter & vår mars april/maj

Vikar Bladet Vinter & vår mars april/maj Vikar Bladet Vinter & vår 2018 2018 mars april/maj Trosavik Slöjd& Café Öppettider öppet alla dagar 10-16 tom 8 april, därefter stängt måndag och tisdagar. Öppet onsdagar tom söndag. Vi har öppet för möten,

Läs mer

Här kommer. Fritidsprogram 2015

Här kommer. Fritidsprogram 2015 Här kommer SOMMARENS Fritidsprogram 2015 FRITIDEN Hej! Här kommer Sommar - programmet 2015. Bläddra igenom och du hittar säkert något du kan vara med på. Tänk på att anmäla er i tid. Thord Nilsson Tel:

Läs mer

Teknik-dropin på biblioteket

Teknik-dropin på biblioteket PROGRAM VÅREN 2017 Öppet hus och telefontid måndagar 10:00 13:00 Telefon: 0302-135 75 Besöksadress: Alingsåsvägen 1 443 35 Lerum e-post: lerum@pro.se BG 398-8938 Helgstängt fr.o.m. 20 december 2016 t.o.m

Läs mer

MEDLEMSAKTIVITETER. Våren 2017

MEDLEMSAKTIVITETER. Våren 2017 MEDLEMSAKTIVITETER Våren 2017 Först av allt vill vi från Styrelsen önska er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR!! Vi hoppas att vi har någon aktivitet i vårt program kan locka dig och att vi träffas någon av

Läs mer

Hjärtbladet. Vi räddar liv! En uppskattande ros och ett hjärta till en del av våra frivilliga. Februari Medlemsblad nr 7

Hjärtbladet. Vi räddar liv! En uppskattande ros och ett hjärta till en del av våra frivilliga. Februari Medlemsblad nr 7 Hjärtbladet Medlemsblad nr 7 Februari 2019 En uppskattande ros och ett hjärta till en del av våra frivilliga Vi räddar liv! 1 Ordföranden har Ordet! Hej alla, Nu har jag varit ordförande under två år i

Läs mer

Det händer hos oss! program. vår/sommar. Anhörigstödsverksamheten Omvårdnadsförvaltningen

Det händer hos oss! program. vår/sommar. Anhörigstödsverksamheten Omvårdnadsförvaltningen Det händer hos oss! program vår/sommar 2014 Anhörigstödsverksamheten Omvårdnadsförvaltningen Vem berörs av anhörigstöd? Kommunen erbjuder anhörigstöd till dig som ger stöd, hjälp eller omsorg till en person

Läs mer

Minnesanteckning telefonmöte 2013-10-27

Minnesanteckning telefonmöte 2013-10-27 Minnesanteckning telefonmöte 2013-10-27 Närvarande: Malin Lindbäck, Susanne Bergquist, Berit Björkman och Marie Löfgren (början av mötet) Ordförande Malin hälsar välkommen Sekreterare Susanne väljs till

Läs mer

Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2015

Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2015 Unionen-Seniorerna Sydväst Helsingborg HÖSTPROGRAM 2015 Kära Unionen-Senior! Välkommen till en ny termin! Vi hoppas att du ska finna höstens program attraktivt! Fredriksdals köksträdgård Utfärd till Wanås

Läs mer

Fritidskatalog Våren 2010

Fritidskatalog Våren 2010 Fritidskatalog Våren 2010 HEJ! I denna katalog hittar du vårens fritidsaktiviteter. Hoppas att du ska hitta något som du tycker är roligt. Vi ser fram emot att så många som möjligt kan komma och ha kul

Läs mer

Medlemsinformation Steg för steg december 2016 för en bra psykosocial miljö

Medlemsinformation Steg för steg december 2016 för en bra psykosocial miljö Medlemsinformation Steg för steg december 2016 för en bra psykosocial miljö Hänt i media Studiecirkel mobbning på jobbet Årsmöte Bli medlem och värva en vän! Ordföranden har ordet Nu är det hög tid för

Läs mer

Medlemsblad Höst 2017

Medlemsblad Höst 2017 Medlemsblad Höst 2017 Kära medlem, Nu är sommaren slut och hösten kommer snart. har haft en mycket fin och trevlig sommar med bland annat vår välbesökta sommarfest, korvgrillningar, kognition diskussionstillfälle

Läs mer

FEBRUARI 9 Trädgård till tusen 18 Odla tidigt i egen varmbänk Föranmälan

FEBRUARI 9 Trädgård till tusen 18 Odla tidigt i egen varmbänk Föranmälan Vårprogram 2016 Innehåll FEBRUARI 9 Trädgård till tusen 18 Odla tidigt i egen varmbänk Föranmälan MARS 17 Årsmöte i Karlstads Trädgårdssällskap 1, 8, 12, 19 Beskär dina fruktträd Studiefrämjandet 12, 14

Läs mer

Program våren 2015. Foto: Britt Tellow

Program våren 2015. Foto: Britt Tellow Program våren 2015 Foto: Britt Tellow Tag vara på livet det går inte i repris! Vi träffas på våra månadsmöten i Carl Johans församlingshem som ligger intill Carl Johans kyrka, Kyrkoplan 1 Känn dig varmt

Läs mer

Aktiviteter på Anhörigcenter

Aktiviteter på Anhörigcenter Aktiviteter på Anhörigcenter Hösten 2019 Under hösten erbjuder vi många olika aktiviteter som du är välkommen till. De vänder sig främst till personer som stöttar en närstående. Du anmäler dig genom att

Läs mer

Vårprogram 2015 med tema Arbetets konst

Vårprogram 2015 med tema Arbetets konst Vårprogram 2015 med tema Arbetets konst Sveriges Konstföreningar har Arbetets konst som konstbildningstema för året. Vi i Göteborgsdistriktet har valt att följa detta tema för vårens aktiviteter. Vi ser

Läs mer

VÅRBLADET. Styrelsen inleder. ~ Nyhetsbrev från CISV Linköping ~

VÅRBLADET. Styrelsen inleder. ~ Nyhetsbrev från CISV Linköping ~ Styrelsen inleder Under våren och sommaren har CISV Linköping många roliga saker på gång som vi har försökt samla här. Två gånger om året kommer CISV Linköping att skicka ut ett informationsblad, ett vårblad

Läs mer

Afasiföreningens Vårprogram 2016

Afasiföreningens Vårprogram 2016 Afasiföreningens Vårprogram 2016 Afasilyftets träningsverksamhet startar åter Måndag 11 januari och avslutas Torsdag 16 juni Kontakt: Tel: 054-21 90 01 Mobil: 076-100 22 52 ( Susanne ) Mailadress: info@afasivarmland.se

Läs mer

Viktiga rubriker att läsa:

Viktiga rubriker att läsa: MEDDELANDEN FRÅN UTTRANS FASTIGHETSÄGAREFÖRENING Meddelande 173 Uttran i april 2015 Viktiga rubriker att läsa: Valborg i Uttran - vad händer... sid 1 Information från årsmötet... sid 2 Diverse... sid 3

Läs mer

MEDLEMSBLADET. juli - september

MEDLEMSBLADET. juli - september MEDLEMSBLADET juli - september Kansli Öppettider på kansliet Kansliet är bemannat tisdag och onsdag kl. 09 15 (stängt för lunch kl. 12.00-12.30) och fredagar kl. 10-14 av vår kanslist Annie. Övriga tider

Läs mer

Aktiviteter och annan information

Aktiviteter och annan information Medlemsinfo 17 januari 2017 Aktiviteter och annan information Kamratföreningens Disco i Täby Finns enstaka plats på Temadag om LSS 21/1, se nedan 28/1, se nedan Innehållsförteckning Vi behöver hjälp i

Läs mer

BJÖRKEKÄRR. Vårprogram SPF Seniorerna Björkekärr. har månadsmöten andra torsdagen i månaden kl 16:00 på. Björkekärrshus

BJÖRKEKÄRR. Vårprogram SPF Seniorerna Björkekärr. har månadsmöten andra torsdagen i månaden kl 16:00 på. Björkekärrshus BJÖRKEKÄRR Vårprogram 2018 SPF Seniorerna Björkekärr har månadsmöten andra torsdagen i månaden kl 16:00 på Björkekärrshus Rosendalsgatan 10 i Björkekärr Alla är hjärtligt välkommna 1 Månadsmöten våren

Läs mer

Inga-Lill Malmgren Fritidsassistent telefon 0414-819333 mobil 0709-819256 mail ingalill.malmgren@simrishamn.se

Inga-Lill Malmgren Fritidsassistent telefon 0414-819333 mobil 0709-819256 mail ingalill.malmgren@simrishamn.se Ett häfte samlat med aktiviteter från studieförbund, föreningar och organisationer i Simrishamn, Tomelilla, Sjöbo, Skurup och Ystad kommuner. Alternativet riktar sig till personer med funktionsnedsättning

Läs mer

Medlemsavgiften betalas från och med nu in till Riksförbundet. Därför får du ingen PlusGiro-avi med programmet i fortsättningen.

Medlemsavgiften betalas från och med nu in till Riksförbundet. Därför får du ingen PlusGiro-avi med programmet i fortsättningen. Adress Vårvädersvägen 4 D, 22227 Lund Expeditionstid onsdag 10.00 12.00. Vi har sommarstängt 22/6 17/8 Telefon 046 211 49 90 E-post info@lund.hjart-lung.se PlusGiro 13 58 61 3 Nyhet! Medlemsavgiften betalas

Läs mer

Örninfo. Februari 2015 Gratis biobiljetter till alla barn! Unga Örnar Väst. Postadress: Stenebyvägen 3 461 71 Trollhättan. Telefon: 0739-08 46 71

Örninfo. Februari 2015 Gratis biobiljetter till alla barn! Unga Örnar Väst. Postadress: Stenebyvägen 3 461 71 Trollhättan. Telefon: 0739-08 46 71 Örninfo Februari 2015 Gratis biobiljetter till alla barn! Unga Örnar Väst Postadress: Stenebyvägen 3 461 71 Trollhättan Telefon: 0739-08 46 71 E-post: Unga Örnar Väst info@vast.ungaornar.se Distriktsombudman

Läs mer

Nu är det hög tid att betala medlemsavgiften för de som missat sista betalningsdatum 28 februari 2018.

Nu är det hög tid att betala medlemsavgiften för de som missat sista betalningsdatum 28 februari 2018. Veckobrev nr 11 (12 mars-18 mars) 2018 Nu är det hög tid att betala medlemsavgiften för de som missat sista betalningsdatum 28 februari 2018. Hantverk och Datahjälp/ Onsadag den 14 mars Välkomna till Malmtorpsvägen

Läs mer

Ytterligare skäl för att du skall bli medlem Du är välkommen att deltaga i Hjärt- och Lungsjukas olika aktiviteter och cirklar.

Ytterligare skäl för att du skall bli medlem Du är välkommen att deltaga i Hjärt- och Lungsjukas olika aktiviteter och cirklar. HÖSTPROGRAMMET 2017 1 Du är välkommen till oss Hos oss kan du hitta någon att prata med, någon som lyssnar och som har samma erfarenheter av sjukdomen som du har. Det är medlemmarnas samlade livserfarenheter

Läs mer

Det här är rubrik för en broschyr. Underrubrik 1

Det här är rubrik för en broschyr. Underrubrik 1 Det här är rubrik för en broschyr Underrubrik 1 Vill du ge av din tid och få glädje och vänskap tillbaka? Bli seniorvolontär! Har du lite tid över och känner att du vill ge någon glädje och livslust? Är

Läs mer

HEMSLÖJDSBLADET Nr 2 Maj 2013

HEMSLÖJDSBLADET Nr 2 Maj 2013 HEMSLÖJDSBLADET Nr 2 Maj 2013 Ansvarig utgivare Birgítta Mauritzon STYRELSEN Telefon Ordförande Olle Laurell 532 552 74 Vice ordförande Else Eklöf 550 670 28 Sekreterare Birgitta Mauritzon 730 31 25 Vice

Läs mer

Kom in och hälsa på, så berättar vi mera!

Kom in och hälsa på, så berättar vi mera! Träffpunkt Ålem Håller öppet för Dig! Kom in och hälsa på, så berättar vi mera! ÖPPETTIDER med personal Måndag.08.00 16.00...08.00 14.00 Onsdag..08.00 16.30...08.00 16.00 Lokalen finns tillgänglig andra

Läs mer

Lördagsateljén. Anmäl dig på vår hemsida:

Lördagsateljén. Anmäl dig på vår hemsida: Anmäl dig på vår hemsida: www.krita.nu Lördagsateljén Öppen konstateljé där du självständigt kan skapa konst och vara kreativ. Erfarna ledare kan vid behov assistera dig. Välj om du vill måla, teckna,

Läs mer

RTP-Malmö www.malmo.rtp.se

RTP-Malmö www.malmo.rtp.se 1 RTP-Malmö www.malmo.rtp.se Verksamheten första kvartalet 2005 Ordförande har ordet! Hej 2005 Summera, nä vi går vidare. Men lite om det gångna året måste jag ta med. Eva Bennet och Anita Ramel har slutat

Läs mer

MEDLEMSMAIL MARS MÅNAD Datum 2012-03-06

MEDLEMSMAIL MARS MÅNAD Datum 2012-03-06 MEDLEMSMAIL MARS MÅNAD Datum 2012-03-06 Hej! Jippie, våren är här med den vackra solen och de ljusa löftesrika dagarna. Mänskligheten har vaknat och kravlar ur sina vinterbon för att välkomna våren. Underbart!

Läs mer

Hjärtbladet. Vi tar vid där sjukvården slutar! Augusti Medlemsblad nr 6. Foto: Bernt Ljungqvist

Hjärtbladet. Vi tar vid där sjukvården slutar! Augusti Medlemsblad nr 6. Foto: Bernt Ljungqvist Hjärtbladet Medlemsblad nr 6 Augusti 2018 Foto: Bernt Ljungqvist Vi tar vid där sjukvården slutar! Ordföranden har ordet! Hej alla, En sådan härlig sommar vi haft! Maj månad, Juni månad, Juli månad och

Läs mer

Kallelse till höstmöte Efter mötet får vi får höra den spännande fortsättningen på världsomseglingen. Hur gick seglingen genom piratvatten.

Kallelse till höstmöte Efter mötet får vi får höra den spännande fortsättningen på världsomseglingen. Hur gick seglingen genom piratvatten. Hösten 2018 Kallelse till höstmöte 2018 Tid: tisdagen den 16 oktober, 19.00 Plats: Vilsta Sporthotell Dagordning 1. Godkännande av kallelsen 2. Val av ordförande och sekreterare 3. Val av justerare och

Läs mer

Januari 2019 Maj Fritidsnytt

Januari 2019 Maj Fritidsnytt Januari 2019 Maj 2019 Fritidsnytt Våren 2019 Vi hälsar dig välkommen att delta i Fritidsverksamhetens aktiviteter! Anders Appelqvist Nils-Gunnar Rosén Carina Pålsson Ghia Persson 044 136339 0733 136381

Läs mer

Distriktsstyrelsen Ordförande : Lena Näslund 0410-245 76 naeslund.information@telia.com

Distriktsstyrelsen Ordförande : Lena Näslund 0410-245 76 naeslund.information@telia.com SKÅNE Olof Palmes plats 1, 214 44 Malmö Tel: 040-660 73 06 Mobil: 070 261 66 69 E-post: s-kvinnor@skane.sap.se Hemsida: www.s-info.se/skvinnorskane Bankgiro: 5661-1403 Innehåll Inbjudan till årsmöte Ombudsfullmakt

Läs mer

Bodekull. Program SPF Bodekull i Karlshamn. Vårt kansli. Karlshamn

Bodekull. Program SPF Bodekull i Karlshamn. Vårt kansli. Karlshamn Bodekull Karlshamn Program 2018 SPF Bodekull i Karlshamn SPF Bodekull i Karlshamn är en ideell förening som är öppen för alla pensionärer. Den är helt opolitisk, religiöst neutral och vill ta vara på pensionärernas

Läs mer

VÅREN SPF Seniorerna Grangärdebygden

VÅREN SPF Seniorerna Grangärdebygden SPF Seniorerna Grangärdebygden VÅREN 2018 Priser och praktisk information Måndagscafé 20 kr. Månadsträff 40 kr Alltid inkl. fika. Bjud gärna med en gäst Måndagscafé Varannan måndag, 15.00 SPF-lokalen,

Läs mer

Välkommen till AKC Årsmöte

Välkommen till AKC Årsmöte Nr 127, mars 2015 Välkommen till AKC Årsmöte Datum: söndag den 15 mars 2015 Tid: 14:00 Plats: Föreningens lokaler I och med detta meddelas följande: 1- Kallelse, dagordning, verksamhetsrapport * Du kallas

Läs mer