Summer 2016 collection

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Summer 2016 collection"

Transkript

1 Summer 2016 collection

2 ALTERNATIVE TRAIL ICEBUG COLLECTION, SUMMER 16 Official shoe sponsor for

3 ACCELERITAS OCR RB9X OCH DTS OCR RB9X OCR-världen har redan tagit Icebug till sitt hjärta. Den kärleken tar Icebug nu vara på. Med hjälp av expertisråd från över 100 aktiva elitlöpare inom OCR och ett produktteam som redan utvecklat några av världens bästa off trail-skor, kommer nu två nya modeller dedikerade till den snabbt växande skaran av OCR-löpare världen över. OCR är en av de snabbast växande sporterna någonsin. Förra året sprang exempelvis 4,5 miljoner människor i USA ett OCR-lopp. I jämförelse kan sägas att en halv miljon människor sprang ett marathon. Icebug har redan blivit följeslagare till några av världens största OCR-tävlingar och är huvudsponsor till världsmästerskapet i OCR och till Skandinaviens största OCR-race Toughest. Inte konstigt alls, med tanke på att Icebug gör skor med oslagbart grepp i lera såväl som på blöt sten. Nu tar Icebug nästa kliv och till sommaren 2016 kommer Icebug med två modeller speciellt utvecklade för de tuffa förhållanden som råder inom det breda Alternative Trail-fältet. Icebug Acceleritas OCR RB9X och DTS OCR RB9X. Vi har verkligen tuffat till skorna för att de ska klara de allra tuffaste delerna av exempelvis en OCR-bana, säger Jerome Manceau, Product Manager på Icebug. Icebug har även knutit några av de främsta OCR-löparna som finns till sitt tävlingsteam. Ibland dem finns namn som Siri Englund, världsmästare i OCR Här finns också juniorvärldsmästaren Axel Mendes samt Conor Hancock, en av Englands mest framgångsrika OCR-löpare och även kanadensiske Ryan Atkins. Med de nya skorna har Icebug nu ett komplett paket att fortsätta växa tillsammans med OCR-världen. De två OCR-modeller Icebug nu lanserar är två naturliga utvecklingar av skor som redan visat vad de går för, både inom OCR och inom övriga fält. Nu blir dessa modeller unika i sitt slag. Som alltid när det gäller Icebug är de fyllda med finurliga tekniska lösningar, förpackat i ett snyggt fodral.

4 ACCELERITAS OCR RB9X Acceleritas är redan en väletablerad partner för mängder med OCR-utövare. Siri Englund vann till exempel VM i ett par Icebug Acceleritas. Men självklart, finns det något som kan göras bättre, gör Icebug det. När det gäller Acceleritas OCR har Icebug lyft in det lilla extra på alla skons delar. - Om vi tar sulan till att börja med. På mellandelen har vi bytt ut EVA mot ESS (plast) för att skorna ska kunna stå emot repklättring bättre och hålla ännu längre, säger Jerome Manceau, Product Manager på Icebug. Skillnaderna finns även på ovandelen av skon. Acceleritas OCR ska vara en superlätt sko, men den ska också klara påfrestningar. Oavsett om det gäller OCR eller hårdare former av trail running. - Därför har vi använt av oss av samma material som har på vår tuffaste orienteringssko, Spirit6 OLX. Och det vet vi verkligen fungerar i de tuffaste terrängerna, säger Jerome. Även inuti skon finns en del uppdateringar. Innersulan är uttagbar vilket gör det lättare att få bort både småsten och fukt. - Och den sista saken vi kan nämna är det här, säger Jerome Manceau och visar plösen på Acceleritas OCR. Istället för den platta formen har OCR-versionen en inbyggd liten höjdskillnad, likt en orienteringskarta, på mitten av plösen. - Det har vi gjort som vi en liten hyllning till det vi kommer från. Från tuff orientering i täta skogar. Acceleritas OCR har självklart markandes bästa greppgummi under sulan, RB9X. Mönstret på sulan är designat som ett traktordäck vilket ger ett grymt fäste på halkiga hinder och leriga passager. Det är en viktig förutsättning för att kunna lägga fokus på vad du har framför dig. Med Icebug på fötterna behöver jag aldrig tänka på vad jag har under mig utan kan fokusera på vad jag har framför mig istället, säger världsmästaren i OCR, Siri Englund, som gör alla lopp i just Acceleritas. Acceleritas OCR i korta drag Aktivitet : Obstacle Course Racing och tuff trail running. Vem är den för? Athleter på alla nivåer som deltar i OCR-lopp eller tuffare trail och som behöver en lätt och minimalistisk sko som klarar tuffa förhållanden. Färger: Sunset/Eclipse (M); Camellia/Grape (W) Överdel: Nylon Textile/Protective PU Foder: Quick dry mesh/micro Suede at heel counter Mellansula: Compression moulded Lightweight EVA with ESS arch stabilizer Yttersula: RB9X Vridstyvhet: Easy Flex Drop: 4 mm Dämpning: Responsive Innersula: EVA racing insock glued to insole Läst: Narrow racing last Vikt: 230 gr (US9)/190 gr (USL7,5)

5 DTS OCR RB9X För de OCR-utövare som hellre tar sig an hinder och utmaningar med en mer uppbyggd och dämpad sko kommer nu DTS OCR RB9X. DTS har sedan den första modellen släpptes 2013 blivit en sko som de flesta människor trivs otroligt bra i från allra första stund. Nu lyfts den in i en ny OCR-förpackning och blir därmed en sko som kommer bli en fin vän till den allt större skara människor som får lust att testa OCR. Resultatet är en sko du inte kan hitta någon annanstans på marknaden i dag. Med DTS OCR på fötterna har du komfort och stabilitet. Två viktiga nyckelorden när det gäller den här modellen. Skon har en skön dämpning och passar utmärkt för den som är redo att ta sig an OCR men som inte är villig att kompromissa med komforten. Den passar därmed den stora gruppen av människor som motionstränar men också elitlöparen som behöver en sko att variera med under träning. Hållbar och stark är två andra ord som kommer väl till pass. Skorna är gjorda i ett ett extremt slitstarkt material som garanterar att de håller för de mest påfrestande förhållanden du kan möta på en OCR-bana. Och det kanske bästa av allt - dräneringen. Överdelen på skon har inbyggda metallförstärkta dräneringshål med en nätkosntruktion som släpper ut vatten men också förhindrar att smuts och lera tränger in. Varje gång du sätter ner foten så pressas vattnet ut, vilket gör att skon snabbt blir av med vatten och det är viktigt på hinderbanor, säger Karin Möller, Chefsdesigner på Icebug. Sulan är gjord av Icebugs patenterade greppgummi RB9X vilket ger oslagbart fäste på halkiga hinder och leriga spår. Fästet jag får med Icebug på fötterna är helt fantastiskt. Det är en otrolig fördel att kunna ta det där extra klivet upp för ett hinder när andra ramlar ner, säger juniorvärldsmästaren i OCR, Axel Mendes, som tillhör Team Icebug. DTS OCR i korta drag Aktivitet: En dämpad, bekväm och hållbar sko för OCR och träning. Vem är den för? För alla som gör sig redo att starta i ett OCR-lopp och behöver en sko som ger stöd och en bekväm känsla. Färger: Eclipse/Poison (M); Grape/Camellia (W) Överdel: Woven polyester/ rubber/laminated MicroSuede Foder: Half lined with QuickDry mesh Mellansula: Lightweight DualDensity EVA with ESS stabilizer Yttersula: RB9X Vridstyvhet: Stability flex Drop: 12 mm Dämpning: Full Innersula: Compression molded EVA Läst: Medium Vikt: 360gr (US 9) / 310gr (USL7,5)

6 TRAIL RUNNING COLLECTION, SUMMER 16

7 Acceleritas 5 RB9X Acceleritas är redan en väletablerad och populär minimalistisk sko. Lätt som en fjäder och med grymt grepp i RB9X-sulan. Nu tar den här skon ett ordentligt kliv framåt, igen! Acceleritas5 RB9X har ett nytt supermjukt och luftigt material i överdelen som gör att du knappt känner skorna, något som ger en fenomenal känsla vid trail running. Den är flexibel, har ett lågt drop och är mer bekväm än någonsin. Det traktordäcksformade sulmönstret med RB9X-gummit tar dig fram på alla sorters underlag, oavsett om solen lyser eller regnet öser ner. Acceleritas5 RB9X i korta drag Aktivitet: Trail Running Vem är den för? Löpare på alla nivåer som söker en minimalistisk sko för att uppleva den ultimata trail running upplevelsen. Färger: Poison/Deep ocean (M); Sunset/Tulip (W) Överdel: Woven nylon/protective PU Foder: Quick dry mesh/micro Suede at heel counter Mellansula: Compression moulded Lightweight EVA Yttersula: RB9X Vridstyvhet: Easy Flex Drop: 4 mm Dämpning: Responsive Innersula EVA racing insock glued to insole Läst: Narrow racing last Vikt: 210 gr (US9)/180 gr (USL7,5) Zeal2 RB9X Zeal kom i sin första upplaga sommaren 2015 och blev genast en succé. Med en ny banbrytande teknik Icebug valt att kalla Holy Grail Midsole soft and stable, HGMS2, hittade Icebug ett sätt att kombinera stabilitet med flexibilitet. Fram trädde en mellansula som både är stabil och mjuk, en kombo som tidigare tett sig omöjlig att få till. Tills nu, vill säga. Mellansulan gjord i ett enda stycke som löper kring hela skon. Med sitt kunnande och sin rutin från formgivningen av Icebugs stora medaljvinnare Spirit OLX har Icebugs produktutvecklare helt enkelt skapat en ny sko från grunden. Till sin hjälp har de dessutom haft några av Sveriges bästa orienterare. Till sommaren 2016 har Icebug ett nytt superstarkt material i överdelen, nämligen textilmaterialet Kevlar, som dessutom är mycket mjukare! Sulan erbjuder stabilitet och har Icebugs patenterade greppgummi RB9X. Men den här skon har du kontroll även om du springer i branter och på diverse annat ojämnt underlag. Zeal2 RB9X i korta drag Aktivitet Orientering och trail running. Vem är den för? Orienterare och ambitiösa trail runners. Färger: Eclipse/Deep ocean (M); Dahlia/Grape (W) Överdel: Polyester Textile/ PU Foder: Half lined with QuickDry Mesh Mellansula: Lightweight EVA with HGMS2 technology Yttersula: RB9X Vridstyvhet: Medium Drop: 6 mm Dämpning: Medium Innersula: None Läst Medium Vikt: 250gr (US 9)/ 220gr (USL7,5)

8 Anima4 RB9X En uppskattad Icebug-klassiker som nu fått ett nytt unikt utseende. Icebug har dessutom adderat ett mycket lätt tonat luftigt mesh som ger skon en ökad ventilationsförmåga. Den formgjutna mellansulan ger dig en mjuk dämpning och den tighta passformen i hälen garanterar känslan av kontroll. Anima4 är gjord för att följa din fots naturliga rörelse. De här skorna passar perfekt för trail running i lite högre fart, därför är all onödig vikt borttagen. Modellen är tuvecklad för att kombinera den känsla av kraft, kontroll och fart du hittar i en elitlöparsko som som Spirit, men med mjukhet och en stötdämpning som behövs för den här typen av löpning. Och du! Anima4 RB9X gör sig inte bara bra i hög fart. Den gör sig lika bra till en snygg outfit på stan. Anima4 RB9X i korta drag Aktivitet: Trail running, traillopp och fartträning på dina favoritstigar. Vem är den för? Löparen som som vill uppleva trail running med en sko som kombinerar fotens naturliga rörelese med den bekväma känslan av lätt dämpning och lagom skydd. Färger: Papaya/Eclipse (M); Marigold/Grape (W) Överdel: Lightweight sandwich mesh/protective PU/TPU Foder: Mesh Mellansula: Injection moulded lightweight EVA Yttersula: RB9X Virdstyvhet: Medium Flex Drop: 8 mm Dämpning: Medium Innersula: Removable molde EVA with mesh liner Läst: Medium Vikt: 290gr (US 9)/ 250gr (USL7,5) Mist2 RB9X En superlätt och mycket luftig sko, perfekt för varma sommardagar. En väldigt öppen mesh skapar ett perfekt klimat för fötterna och med Icebugs patenterade greppgummi RB9X har du oslagbart grepp på klipphällar, regnvåta stigar eller stadens gator. Mist är också en sko som fungerar lika bra för lättare löpning som för promenader. Här har du allt en sko behöver, förpackat i ett yttre som gör att du glömmer att du faktiskt har skor på fötterna. Mist2 RB9X i korta drag Aktivitet: Lätt trail running på sommaren där stigen går och inte ute bland buskar och träd. Perfekt vardagssko under varma dagar. Vem är den för? För människor som vill ha en bekväm, lätt och luftig sko att leva livet i. Färger: Eclipse/Ocean (M); Iris/Grape (W) Överdel: Open Mesh; MicroSuede Foder: N/A Mellansula: lightweight EVA Yttersula: RB9X Virdstyvhet: Stability Flex Drop: 5 mm Dämpning: Medium Innersula: removable molded EVA with mesh liner Läst: Medium Vikt: 300gr (US 9)/ 240gr (USL7,5)

9 OFF TRAIL ICEBUG COLLECTION, SUMMER 16

10 Spirit6 olx Här har vi det tuffaste av det tuffaste. En sko för världsmästare. Det kan vi säga utan att överdriva eftersom Spirit genom åren håvat in mängder med VM-medaljer i orientering. Över 30 stycken för att vara mer exakt. Spirit6 olx har en smal läst för en tight passform, något som är A och O när optimal kontroll behövs. Inga onödiga detaljer har lagts till. Det sista du behöver är något som kan gå sönder eller samla onödigt vatten eller fukt. Till 2016 kommer Spirit med ett nytt superstarkt material i överdelen - Kevlar. Ett material som dessutom är mjukare än föregångaren. Med Spirit får du också det bästa greppet som finns. Under flera år har Spirit vunnit flera oberoende priser för bästa grepp. 14 fixerade dubbar med toppar av karbidstål är vad som erbjuds. Med dem tar du dig säkert genom all terräng, oavsett om det handlar om blöta stockar eller snårig skog. Bättre än så blir det inte. Spirit6 olx i korta drag Aktivitet? Tuff off trail och tävlingsorientering. Vem är den för? Löpare som testar sina gränser utanför stigen. Färger: Eclipse/ocean (M); Grape/Camellia (W) Överdel: Woven kevlar-polyester/protecpu Foder: Quick dry mesh/micro Suede at heel counter Mellansula: Compression moulded Lightweight EVA with ESS arch stabilizer Yttersula: Rubber with 14 fixed carbide tip studs Vridstyvhet: Easy Flex Drop: 4 mm Dämpning: Responsive Innersula Removable molded EVA with mesh liner Läst: Narrow racing last Vikt: 260 gr (US9)/230 gr (USL7,5) Zeal2 olx Zeal kom i sin första upplaga sommaren 2015 och blev genast en succé. Med en ny banbrytande teknik Icebug valt att kalla Holy Grail Midsole soft and stable, HGMS2, hittade Icebug ett sätt att kombinera stabilitet med flexibilitet. Fram trädde en mellansula som både är stabil och mjuk, en kombo som tidigare tett sig omöjlig att få till. Tills nu, vill säga. Mellansulan gjord i ett enda stycke som löper kring hela skon. Med sitt kunnande och sin rutin från formgivningen av Icebugs stora medaljvinnare Spirit OLX har Icebugs produktutvecklare helt enkelt skapat en ny sko från grunden. Till sin hjälp har de dessutom haft några av Sveriges bästa orienterare. Till sommaren 2016 har Icebug ett nytt superstarkt material i överdelen, nämligen textilmaterialet Kevlar, som dessutom är mycket mjukare! Sulan erbjuder stabilitet och greppet du får är utan tvekan markandens bästa. 16 dubbar med toppar av karbidstål är vad som erbjuds. En blöt stock - inga problem! Här är en sko för att pusha gränser! Zeal2 olx i korta drag Aktivitet Orientering Vem är den för? Orientering Färger: Ocean/Papaya (M); Tulip/Poison (L) Överdel: Woven kevlar-polyester /PU Foder: Half lined with QuickDry mesh Mellansula: Lightweight EVA with HGMS2 technology Yttersula: Rubber with 16 carbide tip studs Vridstyvhet: Medium Drop: 6 mm Dämpning: Medium Innersula: None Läst: Medium Vikt: 280gr (US 9) / 240gr (USL7,5)

11 CASUAL ICEBUG COLLECTION, SUMMER 16 Juniper2 RB9X En sko som tagit det bästa från Icebugs kunnande och rutin att göra löparskor och förvandlat detta till en funktionell men samtidigt snygg och lätt sneaker full av Icebugteknologi. Juniper är byggd på samma plattform som Anima och har självklart Icebugs greppgummi RB9X under sulan. Juniper är dessutom utrustad med Gore-Tex, vilket garanterar torra fötter. Det är en perfekt sko att ha under våren eller hösten till dina favoritjeans och under promenaderna på blöta gator i stan - eller precis var du vill. Juniper2 RB9X i korta drag Aktivitet? Använd dem som du vill och var du vill. Vem är den för? För de street smarta som älskar Animan och vill ha en vattentät vardagssko. Färger: Men Poison/Black, lady Black/Zinnia Överdel: Honeycomb textile/ sprayed mudguard Foder: Mesh Innersula: Molded EVA removable Mellansula: Injection molded light weight EVA Yttersula: RB9X Storlekar: USL5,5-USL10,5 (36-42)

12 ICEBUG AB Kjellbergsgatan Göteborg Vill du ha mer information? Kontakta Icebugs PR Manager Marie Thomasson, mt@icebug.se, Produktbilder för Sommar16-kollektionen kommer att läggas upp i högupplöst format under hösten på denna länk: Behöver du produktbilder eller miljöbilder tidigare än så - kontakta PR Manager Marie Thomasson. Icebugs egna event:

GOOD SHOE DAYS! GORE-TEX SkOGuiDE HÖSTEN 2011 HOS JARméuS

GOOD SHOE DAYS! GORE-TEX SkOGuiDE HÖSTEN 2011 HOS JARméuS GOOD SHOE DAYS! GORE-TEX skoguide HÖSTEN 2011 HOS Jarméus Vi på Jarméus har i många år längtat efter fler roliga och trendiga skor som står emot väder och vind. Det är ju i vardagen många av oss kämpar

Läs mer

Sköna fötter känns i hela kroppen

Sköna fötter känns i hela kroppen med rätt SKOR kan du gå långt Sköna fötter känns i hela kroppen Sköna Marie är skor för medvetna kvinnor som värdesätter skor med kombinationen komfort, funktion och kvalitet. Skor med anatomiskt utformade

Läs mer

JOBBSKOR SOM PALLAR 2013

JOBBSKOR SOM PALLAR 2013 JOBBSKOR SOM PALLAR 2013 Kräver ditt jobb att du går i skyddsskor? Då vet du att skyddsskor måste hålla högsta kvalitet och vara säkra, funktionella och bekväma. Hur många timmar går du på en arbetsdag?

Läs mer

prislista Sveriges yrkesjägarförening 2012/2013

prislista Sveriges yrkesjägarförening 2012/2013 Klä din fot rätt! Strumpan närmast foten Har till uppgift att transportera bort fukt och hålla foten torr. Dessa strumpor kallas för liners. Närmast foten ska du aldrig bära en bomullsstrumpa, den suger

Läs mer

SIEVI STÅR FÖR PROFESSIONALISM

SIEVI STÅR FÖR PROFESSIONALISM 2014 sievi.com SIEVI STÅR FÖR PROFESSIONALISM Sievi är Nordeuropas största tillverkare av skydds- och yrkesskor. Sievi kännetecknas av hög kvalitet, god passform och utmärkt användarkomfort, utan att pruta

Läs mer

599: 16/7-25/7. O-Ringen Priser!!!v. Priserna gäller på Team Sportia i kristianstad City och på Team Sportia Outlet i Härlövs handelsområde

599: 16/7-25/7. O-Ringen Priser!!!v. Priserna gäller på Team Sportia i kristianstad City och på Team Sportia Outlet i Härlövs handelsområde www.teamsportia.se 16/7-25/7 Priserna gäller på Team Sportia i kristianstad City och på Team Sportia Outlet i Härlövs handelsområde Välkomna in! 5 ord. PRIS 11- Salomon Fellraiser Ultralätt och smidig

Läs mer

500: TEAM SPORTIA MOTALA SPARA CASHBACK! 1000: och du är med PREMIÄRPRIS! 599:

500: TEAM SPORTIA MOTALA SPARA CASHBACK! 1000: och du är med PREMIÄRPRIS! 599: NYSTART! TEAM SPORTIA MOTALA Nya ägare samma proffsiga sportbutik! Många känner redan igen oss. Kanske framförallt som säljare på Team Sportia, men också som fotbollsspelare, bandyspelare och maratonlöpare.

Läs mer

SS15 KOLLEKTION SKOR

SS15 KOLLEKTION SKOR SS15 KOLLEKTION SKOR NATURAL GEL-ELECTRO33 Natural Running tar ett stort steg framåt! Herr: T411N-4293 Dam: T461N-2093 GEL-ELECTRO33 är utrustad med innovativ FLUID AXIS-teknologi för att ge foten ett

Läs mer

LÖPLABBETS SWIMRUN-SKOTEST

LÖPLABBETS SWIMRUN-SKOTEST LÖPLABBETS SWIMRUN-SKOTEST 201 Löplabbets experter ute och testar skorna i den miljö de är gjorda för att användas i. 1. FÖRORD Swimrun är en starkt växande tävlings- och träningsform som på några år har

Läs mer

20% Fotbollsdagen. Fotbollsdagen. Team Sportia Karlskrona. Lördag 2 April kl 10.00-15.00. på ord.pris på allt i butiken. Hjärtligt välkomna!

20% Fotbollsdagen. Fotbollsdagen. Team Sportia Karlskrona. Lördag 2 April kl 10.00-15.00. på ord.pris på allt i butiken. Hjärtligt välkomna! Fotbollsdagen Massor av erbjudande i butiken! 20% Fotbollsdagen Lördag 2 April kl 10.00-15.00 Team Sportia Karlskrona på ord.pris på allt i butiken Ej på cyckel och profilkläder Hjärtligt välkomna! Fotbollsdagen

Läs mer

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK PLATS FÖR MER VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK VÄGGLUCKOR GÖR RUMMET STÖRRE RÄCKET RAMAR IN TRAPPAN LÅT DIG

Läs mer

Så väljer du rätt skor Här är guiden som hjälper dig att välja rätt i skodjungeln. Och testet

Så väljer du rätt skor Här är guiden som hjälper dig att välja rätt i skodjungeln. Och testet labbet RÄTT SKODD? Testgruppen provar sig igenom höstens skoutbud. Så väljer du rätt skor Här är guiden som hjälper dig att välja rätt i skodjungeln. Och testet som visar vilka av höstens träningsskor

Läs mer

Vänersborgs Skidklubb arrangerar vårruset varje år. En stor löparfest för tjejer. Vi beslutade att bjuda in ett lag med sex stycken att deltaga Ålder

Vänersborgs Skidklubb arrangerar vårruset varje år. En stor löparfest för tjejer. Vi beslutade att bjuda in ett lag med sex stycken att deltaga Ålder Hösten 2014 körde vi ett projekt där vi var ute i invandrartäta bostadsområden och ordnade små gårdsorienteringar. Intresset var stort men vi hade mycket svårt att få någon till klubben. Den stora behållningen

Läs mer

VANLIGA FRÅGOR & SVAR

VANLIGA FRÅGOR & SVAR VANLIGA FRÅGOR & SVAR INNAN KÖP Vilka skor kommer jag att kunna använda mina Warm Series värmesulor i? Warm Series kommer att passa in i de flesta skor, såsom gympaskor, stövlar, kängor, sportskor, löparskor,

Läs mer

Ullmax för dig! Coolmax Sock Basic. Ullmax för föreningslivet i Norden. Nyhet! Produktkatalog 2009-2010. 4 pairs 149:-

Ullmax för dig! Coolmax Sock Basic. Ullmax för föreningslivet i Norden. Nyhet! Produktkatalog 2009-2010. 4 pairs 149:- Ullmax för dig! Ullmax för föreningslivet i Norden Coolmax Sock Basic Produktkatalog 2009-2010 4 pairs 149:- Fler produkter och spännande nyheter >> Ullmax kollektion 2009-2010 Micro 4-13 Skön microfiber

Läs mer

och då tittarna undrar hur detta egentligen skall sluta? Det slutliga resultatet mäts i slutet av episoden, där en vinnare koras.

och då tittarna undrar hur detta egentligen skall sluta? Det slutliga resultatet mäts i slutet av episoden, där en vinnare koras. Expertduellen EXPERTDUELLEN Genre: Reality med förändring Episoder: 6-8 episoder Programlängd: 44 minuter Arbetsnamn: Expertduellen Expertduellen PROGRAMIDÉ Hur många småbarnsföräldrar sliter inte sitt

Läs mer

Utvärdering 2015 deltagare Voice Camp

Utvärdering 2015 deltagare Voice Camp Utvärdering 15 deltagare Voice Camp 8 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 1 8 6 4 1 Ja Nej Varför eller varför inte? - Enkelt, jag älskar att sjunga och det är alltid kul att träffa nya vänner

Läs mer

FÖRKORTA DIN VÄG PÅ BANAN

FÖRKORTA DIN VÄG PÅ BANAN FÖRKORTA DIN VÄG PÅ BANAN Av Marie Hansson - Känns hunden för snabb? - Har du svårt att hinna dit du vill på banan? Själva kärnan i lösningen på problemet borde väl vara att förkorta din väg? Ju svårare

Läs mer

Skyddsutrustning. Skyddsutrustning för professionell användning

Skyddsutrustning. Skyddsutrustning för professionell användning Skyddsutrustning Skyddsutrustning för professionell användning Extra säkert. Extra elegant. Kärchers nya arbetsutrustning sätter nya riktlinjer för säkerhet och utseende. Våra produkter skyddar mot smuts,

Läs mer

Ortopediska produkter, till skydd och stöd för aktiva människor och idrottare. Rehband har ett komplett sortiment av produkter som erbjuder stöd och

Ortopediska produkter, till skydd och stöd för aktiva människor och idrottare. Rehband har ett komplett sortiment av produkter som erbjuder stöd och REHBAND SPORT Ortopediska produkter, till skydd och stöd för aktiva människor och idrottare. Rehband har ett komplett sortiment av produkter som erbjuder stöd och skydd för idrottare på alla nivåer; från

Läs mer

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården Bad Boy MTV Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården 5 starka skäl för Bad Boy Marknadens starkaste stål i svetsad konstruktion 4-punkts fjädring och stelbakaxel Rå motorstyrka el eller bensin Körkomfort

Läs mer

BREDDGRAD 64 RIKTIG FRIHET

BREDDGRAD 64 RIKTIG FRIHET BREDDGRAD 64 Långa vintrar med mycket snö och minusgrader. Milsvida skogar och stora öppna ängar med bergen i bakgrunden. Vi är på breddgrad 64, vi är i Norrland. Här har vi funnits och byggt Sveriges

Läs mer

TEAM SPORTIA SKADEHANDBOK SKOR

TEAM SPORTIA SKADEHANDBOK SKOR TEAM SPORTIA SKADEHANDBOK SKOR INNEHÅLLER VÄRDEFULLA TIPS & RÅD inför skoköp och vid skador www.teamsportia.se TEAM SPORTIA SKADEHANDBOK SKOR INLEDNING DET ÄR VIKTIGT ATT VI TAR HAND OM VÅRA FÖTTER. DET

Läs mer

Behandlingsskor. Information till brukare

Behandlingsskor. Information till brukare Behandlingsskor Information till brukare Vad är en behandlingssko? Du har fått en sko som ingår i en behandling. Under själva behandlingstiden är det viktigt att du bara använder dessa skor, både inom-

Läs mer

Sammanfattning skelettet och muskler

Sammanfattning skelettet och muskler Sammanfattning skelettet och muskler Skelettet Om du inte hade något skelett skulle din kropp vara som en stor klump, men benen i ditt skelett är starka och hårda. Därför klarar de att hålla upp din kropp.

Läs mer

TRÄTJÄRA NATURENS EGEN MÅLARFÄRG

TRÄTJÄRA NATURENS EGEN MÅLARFÄRG MÅLNINGS- GUIDE PIGMENTERAD TRÄTJÄRA LJUS TJÄROLJA TRÄTJÄRA NATURENS EGEN MÅLARFÄRG TJÄRLEK by HUNDRAÅRIG TJÄRLEKSHISTORIA FRÅN SKOGEN Från vikingaskepp till moderna villor och utemöbler. Trätjära är som

Läs mer

med mig lite grejer som jag kunde använda till att bygga en hydda med. Jag hittade löv några stockar och träd.

med mig lite grejer som jag kunde använda till att bygga en hydda med. Jag hittade löv några stockar och träd. Kapitel 1 Resan Jag har väntat länge på att göra denna resan. Jag heter Hanna och är 23 år. Jag ska åka båt till en Ön Madagaskar. Jag kommer ha med mig en hel besättning. Vi tog med oss väldigt mycket

Läs mer

Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service

Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service Flexibla arkivlösningar Välkommen till Sarpsborg Metall din leverantör av kontorsgarderob- arkivering- och lagringslösningar. Vi är ett

Läs mer

7 steg från lagom till världsklass - 7 tips som berikar Ditt liv

7 steg från lagom till världsklass - 7 tips som berikar Ditt liv 7 steg från lagom till världsklass - 7 tips som berikar Ditt liv Lagom är bäst, eller? Om vi säger något tillräckligt ofta tenderar det ju att bli sant, eller hur? Jag gissar att Du, mer eller mindre medvetet,

Läs mer

Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan

Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan 2015 05 29 Inga kommentarer Guide för Formel 1 resor till Spanien & Barcelona Om du inte har varit på Formel 1 resa till Spanien & Barcelona kommer

Läs mer

Antal svarande i kommunen 32 Andel svarande i kommunen, procent 43 Kategorier ångest? Mycket dåligt Totalt Nej. Någorlunda. Mycket gott.

Antal svarande i kommunen 32 Andel svarande i kommunen, procent 43 Kategorier ångest? Mycket dåligt Totalt Nej. Någorlunda. Mycket gott. Resultat för särskilt boende 203, per kön, åldersgrupp, hälsotillstånd, 863 Hällefors F Hur bedömer du ditt allmänna hälsotillstånd? F2 Har du besvär av ängslan, oro eller ångest? gott gott Någorlunda

Läs mer

Måttanpassade pooltak

Måttanpassade pooltak Måttanpassade pooltak Med perfekt passning till alla pooler PRODUKTKATALOG specialisten - kvalitet i minsta detalj Kanalplast (PC 10 mm) UV behandlad på båda sidor. Z-Line Z-Line Handtag med spärr och

Läs mer

André 5A Ht-15. Kapitel 1 Drakägget

André 5A Ht-15. Kapitel 1 Drakägget 1 Kapitel 1 Drakägget Hej, Jag heter Aragon. Jag och min far bor i en liten stuga i en liten stad kallas sed Wood. Här bor det inte många men vi odlar mat så det räcker till alla. Men vi har inte mycket

Läs mer

Hej. Niklas heter jag, och detta är min oberoendeförklaring från Scientologikyrkan.

Hej. Niklas heter jag, och detta är min oberoendeförklaring från Scientologikyrkan. Hej Niklas heter jag, och detta är min oberoendeförklaring från Scientologikyrkan. Jag vill först säga att det är över 12 år sedan jag lämnade kyrkan. Vissa detaljer minns jag inte exakt, men då nämner

Läs mer

Företagande mot sporten

Företagande mot sporten Företagande mot sporten Att driva företag och samtidigt fokusera på hoppsporten Fredrik Spetz 2015-01-06 Innehåll Inledning och syfte... 3 Metod... 4 Insamlad data från intervjuer... 5 Analys... 7 Slutsats...

Läs mer

2008-04-22. Med reservation för tryckfel och förändringar. Kronstrands sortiment revb.doc

2008-04-22. Med reservation för tryckfel och förändringar. Kronstrands sortiment revb.doc Jonathan Kronstrands meriter... 2 Några bra regler och förklaringar... 3 Klubbans längd... 3 Left eller right... 3 Flex... 3 Blad... 4 Ctrl4... 4 Outwit7... 4 Vanish4... 5 Klubbor säsongen 04/05... 6 Legend

Läs mer

Välkommen in! Entrésystem som förstärker din image

Välkommen in! Entrésystem som förstärker din image Välkommen in! Entrésystem som förstärker din image Welcome W Velkommen Välko Accueil illkommen Tervetuloa mmen Första intrycket består Du får aldrig en andra chans att göra ett första intryck. Det första

Läs mer

Nya FLEX Giraffen. Helt klart den bästa.

Nya FLEX Giraffen. Helt klart den bästa. Nya FLEX Giraffen. Helt klart den bästa. Den mest lätthanterliga FLEX Giraff -slipmaskinen någonsin. Hög bekvämlighet, överraskande mångsidighet och pålitlig kvalitet made in Germany. FLEX Giraffen är

Läs mer

Utrustning och material, del 1

Utrustning och material, del 1 Utrustning och material, del 1 Aspero Idrottsgymnasium Inledning Detta häfte syftar till att ge en grundläggande kunskap om golfklubbors egenskaper. Såväl skaft, klubbhuvud och grepp är faktorer som har

Läs mer

hösten 2014 Shoes with the high-tech functionality of

hösten 2014 Shoes with the high-tech functionality of GOOD SHOE DAYS! GORE-TEX skoguide hösten 2014 Shoes with the high-tech Shoes with the high-tech Skoglädje i höstrusket Nu kan hela familjen hitta sin favorit i den nya kollektionen med GORE-TEX -skor.

Läs mer

SLADDA serie. cykel med tillbehör SÄLJSTART: AUGUSTI 2016 KONTAKT: PRESS.STO@IKEA.COM SLADDA CYKEL PH138229 IKEA PRESSMATERIAL / AUGUSTI 2016 / 1

SLADDA serie. cykel med tillbehör SÄLJSTART: AUGUSTI 2016 KONTAKT: PRESS.STO@IKEA.COM SLADDA CYKEL PH138229 IKEA PRESSMATERIAL / AUGUSTI 2016 / 1 PH138229 IKEA PRESSMATERIAL / AUGUSTI 2016 / 1 SLADDA serie cykel med tillbehör Inter IKEA Systems B.V. 2016 SÄLJSTART: AUGUSTI 2016 KONTAKT: PRESS.STO@IKEA.COM IKEA PRESSMATERIAL / AUGUSTI 2016 / 2 PH138259

Läs mer

Lovord för kvalitetskänsla och hantverk i Düsseldorf

Lovord för kvalitetskänsla och hantverk i Düsseldorf Nyhetsbrev april-maj 2016 Lovord för kvalitetskänsla och hantverk i Düsseldorf Vi är mycket glada över det varma mottagande som vår monter och presentationen av Najad 570 CC fick under boot i Düsseldorf,

Läs mer

NOVA PRO SCALA Räta vinklar. Enkel, minimalistisk och tidlös.

NOVA PRO SCALA Räta vinklar. Enkel, minimalistisk och tidlös. GRASS UTDRAGSSYSEM NOVA PRO SCALA Räta vinklar. Enkel, minimalistisk och tidlös. www.grass.eu Nova Pro Scala Synonymt för flexibilitet, design, inspiration och kreativitet. Nova Pro Scala präglas av avskalad

Läs mer

CornY. En serie PrisVärDa DusChPaKEt

CornY. En serie PrisVärDa DusChPaKEt CornY En serie PrisVärDa DusChPaKEt corny-serien från Duschbyggarna är en unik presentation av paketlösningar till din duschhörna. 10 olika grundpaket med stora variationsmöjligheter till mycket förmånliga

Läs mer

Boots made for walking...

Boots made for walking... Boots made for walking......always a step ahead Skor och stövlar i mer än 200 år År 1810 startade grundaren Samuel Foster skotillverkning i Stapleford, England. Det tog inte många år innan han blev framgångsrik

Läs mer

DACO FLYTBRYGGOR i en klass för sig!

DACO FLYTBRYGGOR i en klass för sig! DACO FLYTBRYGGOR i en klass för sig! Oavsett om du söker en smidig, komplett och utbyggbar brygga till ditt sommarställe, en brygga till en badanläggning eller en marina har du kommit rätt. Hos oss finns

Läs mer

GET THE RIGHT SUPPORT!

GET THE RIGHT SUPPORT! 9 ADJUSTABLE SPORTS BRA Rätt stöd och god komfort är A och O för alla sport-bh:ar, men extra viktigt för dig med lite större byst. Den här modellen har inbyggda kupor och är framtagen för just dig med

Läs mer

Uppvärmning / Basics. (c) Mats Mejdevi, februari 2008

Uppvärmning / Basics. (c) Mats Mejdevi, februari 2008 (c) Mats Mejdevi, februari 2008 Uppvärmning / Basics Begreppet uppvärmning tycker jag är intressant. Varför väljer de flesta att värma upp föredömligt till match eller tävling men till träning så spelar

Läs mer

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Isfria rutor och behagligt uppvärmd kupé för alla! Sätt dig i bilen, njut av hur bra det känns och kör iväg så härlig kan vintern vara för alla bilförare om

Läs mer

40-årskris helt klart!

40-årskris helt klart! 40-årskris helt klart! Oj, det kom som ett brev på posten! En stor och enorm hemsk känsla! Det var krisdags igen! Jag ville helst inte vara med, jag kände mig så totalt misslyckad mitt i mitt liv! Så här

Läs mer

Jag gör saker som jag är rädd för, saker jag inte kan. TEXT: Marko Gyllenland FOTO: Raimo Gedda. Farmen-Amanda: Jag har gått Igenom så mycket!

Jag gör saker som jag är rädd för, saker jag inte kan. TEXT: Marko Gyllenland FOTO: Raimo Gedda. Farmen-Amanda: Jag har gått Igenom så mycket! Jag gör saker som jag är rädd för, saker jag inte kan. TEXT: Marko Gyllenland FOTO: Raimo Gedda Farmen-Amanda: Jag har gått Igenom så mycket! Amanda Bergqvist Ålder: 25 år Ort: Helsingborg Träningsbakgrund:

Läs mer

Att vårda ett gammalt teakdäck. (2009-02-08)

Att vårda ett gammalt teakdäck. (2009-02-08) Att vårda ett gammalt teakdäck. (2009-02-08) Har man en båt från 1985 och teakdäcket är i original så krävs det lite underhåll och varsamhet om man inte vill byta det inom en snar framtid. Vår 360 hade

Läs mer

GÖR DIG REDO FÖR DE OLYMPISKA SPELEN I RIO 2016 3 21 AUGUSTI

GÖR DIG REDO FÖR DE OLYMPISKA SPELEN I RIO 2016 3 21 AUGUSTI GÖR DIG REDO FÖR DE OLYMPISKA SPELEN I RIO 2016 3 21 AUGUSTI STÖRSTA BEVAKNINGEN AV DE OLYMPISKA SPELEN GENOM TIDERNA De olympiska spelen i Rio 3 21 augusti kommer att bli det största genom tiderna. Över

Läs mer

TILLBEHÖR partner tepee

TILLBEHÖR partner tepee TILLBEHÖR partner tepee partner Tepee 1. parkeringssensor praktisk parkeringssensor, särskilt konstruerad för Peugeot (kan lackeras i bilens färg). Sensorerna monteras i främre och bakre stötfångaren.

Läs mer

Bäddmadrasser med funktion Sensity /TempSmart /Coolmax

Bäddmadrasser med funktion Sensity /TempSmart /Coolmax Bäddmadrasser med funktion Sensity /TempSmart /Coolmax För en naturligt renare sängmiljö Rätt temperatur hela natten För en torr och luftig komfort Bäddmadrasser med funktion Sensity /TempSmart /Coolmax

Läs mer

Fördelarna med att driva eget företagarna berättar 2015-04-27 Senast uppdaterad 2015-04-27

Fördelarna med att driva eget företagarna berättar 2015-04-27 Senast uppdaterad 2015-04-27 Fördelarna med att driva eget företagarna berättar 2015-04-27 Senast uppdaterad 2015-04-27 Att driva företag är som ett virus, det går inte att sluta. Du har friheten att styra över din egen tid. Det arbete

Läs mer

Sammanställning av studerandeprocessundersökning GR, hösten 2010

Sammanställning av studerandeprocessundersökning GR, hösten 2010 Sammanställning av studerandeprocessundersökning GR, hösten 2010 Utbildningsanordnare: NTI Utbildning: El (2 starter) och El-automation (3 starter) Antal utskick: 69 Antal svar: 22 Svarsfrekvens: 32% Här

Läs mer

SmartgymS TRÄNA HEMMA PROGRAM SMARTA ÖVNINGAR FÖR ATT KOMMA I FORM - HEMMA! Effektiv Träning UTAN Dyra Gymkort!

SmartgymS TRÄNA HEMMA PROGRAM SMARTA ÖVNINGAR FÖR ATT KOMMA I FORM - HEMMA! Effektiv Träning UTAN Dyra Gymkort! S TRÄNA HEMMA PROGRAM 28 SMARTA ÖVNINGAR FÖR ATT KOMMA I FORM - HEMMA! Effektiv Träning UTAN Dyra Gymkort! Kom i form hemma Vi träffar många personer som tränar mycket och som är motiverade och som har

Läs mer

Take. Mikado. Sushi. Projektbeskrivning. Av: Oskar Edengréen och Melissa Nordström

Take. Mikado. Sushi. Projektbeskrivning. Av: Oskar Edengréen och Melissa Nordström Take Mikado Sushi Projektbeskrivning Av: Oskar Edengréen och Melissa Nordström KREATÖRER Melissa Nordström Förutom att nörda mig i grafisk design gillar jag japansk populärkultur. Att då få jobba med

Läs mer

Bättre Självförtroende NU!

Bättre Självförtroende NU! Bättre Självförtroende NU! AV: Dennis Danielsson En bok om att hitta, skapa eller ta tillbaka ett självförtroende på topp. Boktitel: Bättre Självförtroende NU! Copyright 2012, Dennis Danielsson Omslagsdesign:

Läs mer

Välkommen till ditt nya liv. vecka 13-16

Välkommen till ditt nya liv. vecka 13-16 Välkommen till ditt nya liv uppföljning vecka 13-16 Även om du inte längre tar CHAMPIX, fortsätter LifeREWARDSprogrammet att ge dig råd och stöd i ytterligare 4 veckor och hjälper dig vara en före detta

Läs mer

Orienteringsteori. Allt för att du skall lyckas bra i orientering!!

Orienteringsteori. Allt för att du skall lyckas bra i orientering!! Orienteringsteori Allt för att du skall lyckas bra i orientering!! Läroplanen säger! Centralt innehåll:! Att orientera i okända miljöer med hjälp av kartor och andra hjälpmedel för positionering.! Kunskapskrav

Läs mer

HUSBYGGET Bygga nytt hus? Ett stort och omfattande projekt, och också väldigt roligt. Allt om Villor&Hus frågade

HUSBYGGET Bygga nytt hus? Ett stort och omfattande projekt, och också väldigt roligt. Allt om Villor&Hus frågade Arkitektens bästa tips inför HUSBYGGET Bygga nytt hus? Ett stort och omfattande projekt, och också väldigt roligt. Allt om Villor&Hus frågade Tony Sundberg, arkitekt SAR/MSA på Sävsjö Trähus, om hans bästa

Läs mer

Den magiska dörren Av: Minna

Den magiska dörren Av: Minna Den magiska dörren Av: Minna den magiska dörren. 1. hej jag heter Lin jag är 9 år och jag går på sjöfälts skolan idag är det den första dagen efter sommarlovet. i morse när jag vaknade var klockan redan

Läs mer

Övning 1: Vad är självkänsla?

Övning 1: Vad är självkänsla? Självkänsla Inledning OBS! Hela föreläsningen ska hålla på i 45 minuter. Samla gruppen och sitt gärna i en ring så att alla hör och ser dig som föreläsare. Första gången du träffar gruppen: Föreläsaren

Läs mer

Rapport från årets lopp 2007 Berättelserna från 2006 års lopp hittar du under: löpsedlar/annat smått och gott.

Rapport från årets lopp 2007 Berättelserna från 2006 års lopp hittar du under: löpsedlar/annat smått och gott. Rapport från årets lopp 2007 Berättelserna från 2006 års lopp hittar du under: löpsedlar/annat smått och gott. Lucialoppet 8 december 2007 Det var inte med någon större entusiasm man gav sig iväg till

Läs mer

Case: Kundservice. Vad är det som idag kan kallas service? Madeleine Lindqvist 2009-08-03

Case: Kundservice. Vad är det som idag kan kallas service? Madeleine Lindqvist 2009-08-03 1 Vad är det som idag kan kallas service? Madeleine Lindqvist 2009-08-03 I alla tider har människor varit krävande och förväntat sig bland det bästa, men aldrig förr, som i dag har service betytt så mycket.

Läs mer

Lära känna varandra. För äldre barn kan man ställa sig upp och passa bollen med fötterna.

Lära känna varandra. För äldre barn kan man ställa sig upp och passa bollen med fötterna. Tips Lära känna varandra Vid första träffen är det viktigt att man lär känna varandra. Det ger trygghet för hela gruppen och individen. Alla kommer också att lära sig namnen fortare vilket är bra för både

Läs mer

Sköna och tåliga trädgårdskläder med kvinnlig form och smarta funktioner.

Sköna och tåliga trädgårdskläder med kvinnlig form och smarta funktioner. Sköna och tåliga trädgårdskläder med kvinnlig form och smarta funktioner. När jag och min man köpte hus skulle vi äntligen förverkliga vår drömträdgård. För att lyckas och kunna behålla glöden var det

Läs mer

create oväntat flexibla skåp

create oväntat flexibla skåp create oväntat flexibla skåp Från idé och design till produktion. Över 120.000 löpmeter klädskåp produceras årligen av vår helägda fabrik i Slovakien. Cecilia Stööp, designern bakom Create Create är skåp

Läs mer

BARNHEMMET. En liten berättelse om en tid då man sålde barn som arbetskraft ROLLER FÖRESTÅNDARINNAN SYSTER SARA. Barnen STINA GRETA IDA LOTTA

BARNHEMMET. En liten berättelse om en tid då man sålde barn som arbetskraft ROLLER FÖRESTÅNDARINNAN SYSTER SARA. Barnen STINA GRETA IDA LOTTA BARNHEMMET En liten berättelse om en tid då man sålde barn som arbetskraft ROLLER FÖRESTÅNDARINNAN SYSTER SARA Barnen IDA Folket Spöken 9 roller. Om gruppen bara är 8 så kommer Idas namn ibland att skrivas

Läs mer

Nummer 1-13,15 Lördag 14 maj

Nummer 1-13,15 Lördag 14 maj Nummer 1-13,15 Lördag 14 maj 1 Innehåll Ledare 3 Incheckningen 4 Elins dagbok 5 Caroline - Festivaldrotning 2005 6 Peter - The king is Back(stage) 7 2 Ledare Äntligen har det blivit dags! UKM Regional

Läs mer

Hitta kunder som frilansare

Hitta kunder som frilansare Hitta kunder som frilansare Hitta kunder som frilansare 4 Att livnära sig som frilansare, genom att ta långa- eller kortsiktiga uppdrag, är en allt vanligare arbetsform. På Billogram träffar vi många frilansare,

Läs mer

Checklista med Tips & råd för din webbplats

Checklista med Tips & råd för din webbplats Checklista med Tips & råd för din webbplats Din hemsida är navet i din marknadsföring. Den ska visa vem du är, vad du erbjuder och hur just du kan lösa dina kunders problem och den ska hjälpa dig sälja

Läs mer

Träna 399KR PAKETPRIS! ORD. PRIS FRÅN 635KR. www.teamsportia.se. eller eller. eller. (Läs mer på sidan 2)

Träna 399KR PAKETPRIS! ORD. PRIS FRÅN 635KR. www.teamsportia.se. eller eller. eller. (Läs mer på sidan 2) www.teamsportia.se Träna för bänken Nu släpper vi höstens viktigaste studiematerial: Träningskläderna. Aktiva barn har lättare att koncentrera sig i skolbänken, så ge järnet på idrotten och träningen.

Läs mer

SS14 KOLLEKTION ACCESSOARER

SS14 KOLLEKTION ACCESSOARER SS14 KOLLEKTION ACCESSOARER 321701/2 Kayano sock 321701-9001 321702-0273 Sköna sockor som andas Sockor som skyddar fötterna och ger skönare löpning Med NanoGLIDE-teknologi i sockornas tå och häl slipper

Läs mer

Underbensproteser - för rörlighet i vardagen

Underbensproteser - för rörlighet i vardagen Underbensproteser - för rörlighet i vardagen Information till underbensamputerade Partner of Clinical Services Network Välkommen till Aktiv Ortopedteknik Att leva utan en förlorad kroppsdel kan ha stor

Läs mer

Bengts seminariemeny 2016

Bengts seminariemeny 2016 Bengts seminariemeny 2016 Bengt Kallenberg Bengt Kallenberg, civilingenjör som sedan 2006 arbetar med ledarutveckling, coaching, grupputveckling, seminarier och föredrag. Han har många års erfarenhet från

Läs mer

La Manga Training Camp

La Manga Training Camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL RELAX GOD MAT SPANIEN - 21-28 SEPTEMBER, 2016 La Manga Training Camp Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både

Läs mer

KURSPROGRAM HÖSTEN 2016

KURSPROGRAM HÖSTEN 2016 KURSPROGRAM HÖSTEN 2016 LÅT OSS INSPIRERA DIG Varmt välkommen till en ny säsong tillsammans med oss på Björn Axén Academy! Vi erbjuder kurstillfällen med bara demo eller längre kurser där du själv arbetar

Läs mer

Utvärdering av föräldrakurs hösten 2013

Utvärdering av föräldrakurs hösten 2013 Utvärdering av föräldrakurs hösten 2013 - Har du verktyg för att bemöta din oroliga och nedstämda tonåring? Föräldrakursen oro/nedstämdhet är ett samarbete mellan Råd & stöd, Gamla Uppsala familjeenhet

Läs mer

Söndagen före domsöndagen Vaksamhet och väntan Luk 12:35-40, 2 Kor 13:5-9

Söndagen före domsöndagen Vaksamhet och väntan Luk 12:35-40, 2 Kor 13:5-9 Söndagen före domsöndagen Vaksamhet och väntan Luk 12:35-40, 2 Kor 13:5-9 Titta upp, tala långsamt Inledning Du har fått en rejäl utmaning, ett kraft prov ska utföras. Det kommer behövas starka muskler

Läs mer

SLALOMINGÅNGAR hur svårt kan det vara?

SLALOMINGÅNGAR hur svårt kan det vara? SLALOMINGÅNGAR hur svårt kan det vara? Av Marie Hansson Ju mer man börjar tänka på vad en slalomingång innebär, desto mer komplicerat blir det! Det är inte lite vi begär att hundarna ska lära sig och hålla

Läs mer

Jag ska tala om: Varför ska vi vara goda medmänniskor? Konsten att vara snäll Träningspass Snällhet en väg till framgång

Jag ska tala om: Varför ska vi vara goda medmänniskor? Konsten att vara snäll Träningspass Snällhet en väg till framgång Jag ska tala om: Varför ska vi vara goda medmänniskor? Konsten att vara snäll Träningspass Snällhet en väg till framgång Vilken framträdande egenskap skulle du helst vilja ha? Skicklig yrkesmänniska Förmögen

Läs mer

När mörker, kyla och halka kommer är det många som har svårt att. under vintern har många fördelar. Både för formen, humöret och mot

När mörker, kyla och halka kommer är det många som har svårt att. under vintern har många fördelar. Både för formen, humöret och mot Spring genom vintern - en inaktiv vinter blir jobbig att ta igen När mörker, kyla och halka kommer är det många som har svårt att under vintern har många fördelar. Både för formen, humöret och mot Det

Läs mer

80 and still going strong

80 and still going strong Seglingsloftet i Newport, USA under utmaningsserien till America s Cup 1977. Sista seglingen i Kiel under OS 1972 där Pelle tog silverpengen. 80 and still going strong Olympier, världsmästare, designer

Läs mer

Att vara ett med. Att förlänga

Att vara ett med. Att förlänga Att vara ett med vattenytan En brygga i en insjö eller inomskärs används visserligen till många och varierande ändamål, men grundtanken med en brygga är ju att den ska sträcka sig ut i vattnet, att du

Läs mer

En annan mycket roligare del i arbetet var att jag ofta fick följa med min handledare ut på

En annan mycket roligare del i arbetet var att jag ofta fick följa med min handledare ut på Manpower Student är ett eget bolag och en egen avdelning inom Manpower. Manpower är världsledande när det gäller arbetsmarknadsrelaterade tjänster som rekrytering, uthyrning och jobbförmedling. De finns

Läs mer

Oberoende förare Autoadapt. Hur du oberoende och säkert kör ditt fordon.

Oberoende förare Autoadapt. Hur du oberoende och säkert kör ditt fordon. Oberoende förare Autoadapt Hur du oberoende och säkert kör ditt fordon. Välkommen till Autoadapt, varsågod och starta motorn. NORMALT SETT KÖR man ett fordon med pedaler, en ratt och ibland även en växelspak.

Läs mer

AYYN. Några dagar tidigare

AYYN. Några dagar tidigare AYYN Ayyn satt vid frukostbordet med sin familj. Hon tittade ut genom fönstret på vädret utanför, som var disigt. För några dagar sedan hade det hänt en underlig sak. Hon hade tänkt på det ett tag men

Läs mer

Barnen i Konstiseftis tillsammans med eftisledaren Eva Aminoff.

Barnen i Konstiseftis tillsammans med eftisledaren Eva Aminoff. Månadens eftis december 2007: Konstiseftis i Helsingfors Besök: 6.11.2007 Text och foto: Michelle Mattfolk Det är november månad och det känns i luften som att vintern kommit. Jag är på väg för att besöka

Läs mer

Från Per and Abbi Åkvist E-nyhetsbrev-Vinter-10 januari, 2010 www.peroabbi.org

Från Per and Abbi Åkvist E-nyhetsbrev-Vinter-10 januari, 2010 www.peroabbi.org Från Per and Abbi Åkvist E-nyhetsbrev-Vinter-10 januari, 2010 www.peroabbi.org Käre vän, Vi hoppas och tror att det nya året har börjat bra för dig!!! Paulus uppmanar oss i 1kor13:5 Pröva er själva om

Läs mer

YTBEHANDLING MED TJÄRLEK TJÄRVITRIOL

YTBEHANDLING MED TJÄRLEK TJÄRVITRIOL YTBEHANDLING MED TJÄRLEK TJÄRVITRIOL HÅLLBAR DEISGNFÄRG EN TJÄRLEKSFÖRKLARING EN REN NATURPRODUKT Trä är ett levande material. Klimat, surt nedfall, UVstrålning, insekter och rötsvampar påverkar träytan

Läs mer

Orolig för ett barn. vad kan jag göra?

Orolig för ett barn. vad kan jag göra? Orolig för ett barn vad kan jag göra? Rädda Barnen 2016 Formgivning: Rädda Barnen Foto: Oskar Kullander Upplaga: 4 000 ex Artikelnummer: 11505 ISBN: 978-91-7321-366-0 Barn i utsatta situationer behöver

Läs mer

Positiv Ridning Systemet Om att sätta mål Av Henrik Johansen

Positiv Ridning Systemet Om att sätta mål Av Henrik Johansen Positiv Ridning Systemet Om att sätta mål Av Henrik Johansen Det ska vara ryttaren som tänker en tanke, ryttarens huvud som ger en signal till kroppen, ryttarens kropp som ger en signal till hästen, och

Läs mer

VERK SAM HETS PLAN 2015. Friskis&Svettis Östersund

VERK SAM HETS PLAN 2015. Friskis&Svettis Östersund VERK SAM HETS PLAN 2015 Friskis&Svettis Östersund INLEDNING Friskis&Svettis är en ideell idrottsförening med ett för idrottsvärlden ovanligt mål. Här finns inget målsnöre att spränga, inget nät att sätta

Läs mer

Din skattade profil inför 2012

Din skattade profil inför 2012 Jag som orienterare Din skattade profil inför 2012 Motivationsmål Målsättning inför 2012 Tekniska mål Mentala mål Din skattade profil efter 2012 Motivationsmål Uppnådda mål 2012 Tekniska mål Mentala mål

Läs mer

Innehåll. Mästarklass. RAVELLI EN UNIK KOLLEKTION FÖR TRÄNING OCH VARDAG

Innehåll. Mästarklass. RAVELLI EN UNIK KOLLEKTION FÖR TRÄNING OCH VARDAG höst / vinter 2014 RAVELLI EN UNIK KOLLEKTION FÖR TRÄNING OCH VARDAG Mästarklass. När Ravelli introducerades i våras handlade det om ett test. Hur skulle produkterna tas emot, hur skulle försäljningen

Läs mer

Inredning för skolan. Förskolan

Inredning för skolan. Förskolan Inredning för skolan Förskolan mysa busaleka utvecklas pyssla fantisera Leken kan börja! Fråga ett barn vad det vill göra, och svaret blir nästan alltid leka. För barnen är leken det centrala, medan vi

Läs mer

create oväntat flexibla skåp

create oväntat flexibla skåp oväntat flexibla skåp Från idé och design till produktion. Över 120.000 löpmeter klädskåp produceras årligen av vår helägda fabrik i Slovakien. Create är skåp för kreativ möblering Create är vår nya flexibla

Läs mer