Mästeriet span. mottagningsbladet

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Mästeriet span. mottagningsbladet"

Transkript

1 Mästeriet span mottagningsbladet 2019

2 Stort grattis och välkommen till samhällsplaneringsprogramet! Vi hoppas att du är lika taggad som oss inför i höst och kan intyga att du gjort ett bra val av både program, universitet och stad. Som en kick-off för din studietid kommer Mästeriet SPan anordna en mottagningsperiod utöver det vanliga! Mottagningsperioden kommer pågå i dryga två veckor och du får möjlighet att se vad universitetslivet i Linköping har att erbjuda, samtidigt som du får chansen att träffa nya vänner. Passa på att njut, detta är startskottet på ditt nya liv som student!

3 Vilka är då mästeriet SPan? De flesta program här på Linköpings universitet har antingen ett fadderi och ett festeri, eller ett mästeri (som är både och). Det innebär att Mästeriet SPan förutom denna oförglömliga mottagningsperiod (när vi inte chillar i skogen) ordnar andra evenmang under året, så som exempelvis sittningar och pubkvällar.

4 Schema Fredag 16/8 Introdag Lördag 17/8 Grillhäng Söndag 18/8 Spelkväll Måndag 19/8 Campusvandring Tisdag 20/8 Lunchföreläsning, Pubrunda & Flamman Onsdag 21/8 5- Kamp! Torsdag 22/8 Fulsittning & KravallEtten Fredag 23/8 Amazing bikerace Lördag 24/8 Mellansittning & KK Söndag 25/8 Tid för vila<33 Måndag 26/8 N0llekampen & KK Tisdag 27/8 Shuffleboard & Bowling Onsdag 28/8 München Hoben Torsdag 29/8 Nordic Wellness & Chillhäng Fredag 30/8 Bootcamp Lördag 1/9 Finsittning Söndag 2/9 Avslutning

5 Styrelsen presenterar sig! Hej! Det är vi som är styrelsen för sektionen LiSa! Vår uppgift är att göra er studietid på samhällsplanerarprogrammet så bra som möjligt. Hos oss hittar du bland annat arbetsmiljöombud och utbildningsbevakare, de gör allt i sin makt för att att du ska få en bra och rättvis utbildning. Vi arbetar också med att arrangera evenemang för att öka både gemenskapen och studiemotivationen, men också för att hjälpa er komma i kontakt med företag och kommun som är relaterade till programmet. Kul att du just har valt att studera samhällsplanering. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen till ett roligt och spännande studentliv här på Linköpings universitet! Ryck gärna tag i oss vid frågor kring sektionens arbete. Hej, jag heter Matilda och jag är utbildningsbevakare i sektionen LiSa. Jag arbetar med att säkerstalla att utbildningen håller en hög kvalité, och man kan säga att jag är länken mellan StuFF, lärare och studenterna på programmet. Om det skulle uppstå problem inom utbildningsrelaterade frågor under din tid på programmet kan du vända dig till mig för att få hjälp. Jag jobbar efter tystnadsplikt och kommer inte föra vidare någon information utan ditt medtyckande.du når mig enklast genom att slänga iväg ett mail på: utbildningsbevakare@sektionenlisa.se. Hej! Jag heter Julia och är arbetsmiljöombud i sektionen. Det innebär att jag ansvar för fysiska likväl som studiesociala miljön. Exempelvis betyder det att ni kan kontakta mig när det gäller allt från en trasig lampa till att ni känner er illa behandlad av personal eller andra studerande. Jag jobbar utefter tystnadsplikt och kommer aldrig föra något vidare utan medgivande. Ni når mig bäst på arbetsmiljoombud@sektionenlisa.se men självklart kan ni alltid komma fram till mig på campus!

6 Vilka är då mästeriet span? General Lingøy Mästerist Palmqvist Chef Mästerist Strand Mat & Sittning

7 Mästerist Georgson Sponsoransvarig Mästerist Svanberg Kassör Mästerist Sjönneby Gyckel, Ljud & Ljus Mästerist Jonsson Tryck, Design & Intendent

8 Mästerist Faxell Bokning & Biljett Mästerist Karlsson Fadder & Personal Mästerist Nimvik PR & Foto

9

10 Fredag 16/8 Tid: 13:00 Introdag Plats: KEY 1 Välkommen kära n0llan, idag börjar det stora äventyret (läs som WildKids Ola hade sagt det). Du kommer få träffa faddrarna och få reda på vilken nollegrupp du är med i. Efter denna dag kommer du ha betydligt bättre koll på vad mottagningen innebär. Lördag 17/8 Tid: 18:00 Grillkväll Plats: Skålland Ikväll bjuds det på grillat av Get Steven och finns chans till att hänga med faddrarna och dina nya klasskompisar. Kom hungriga och medtag valfri dryck! Söndag 18/8 Tid: 15:00 Spelkväll Plats: KEY Fram med tävlingsinstinkterna och kom till Key och häng. Ryktena säger att det bjuds på snacks! Måndag 19/8 Tid: 15:15 Campusvandring Plats: TEMA Vi vill visa er allt Campus har att erbjuda, från biblioteket till vart man kan köpa kaffe. Allt för att ni med egna ögon ska få se hur fantastiskt Linköpings Universitet är.

11 Tisdag 20/8 Tid: 12:15 & 18:30 Lunchföreläsning, Pubrunda Plats: C3 & Domkyrkoparken & Flamman Vett och etikett är viktigt. Därför bjuder vi idag in till lunchföreläsning där vi ska lära er allt om hur sittningar här i Linköping fungerar. Senare möts vi upp igen och vill nu visa er vad pubarna här i stan har att erbjuda. Dagen avslutas med att dansa på Flamman. Onsdag 21/8 Tid: 16:30 5 Kamp! Plats: Ryds motionscenter Svett och förhoppnignsvis inte allt för mycket blod eller tårar är vad dagen har att erbjuda. Kom med mat i magen och ha oömma kläder! Torsdag 22/8 Tid: 19:00 Fulsittning & KravallEtten Plats: Blå Havet Äntligen dags att sätta dina sittningskunskaper på prov, vi möts vi upp vid Blå havet där Mästeriet SPan och HRarkin bjuder in till fulsittning. Efter det är det mellanhäng innan vi tillsammans går mot er första kravall, KRAVALLETTEN. Fredag 23/8 Tid: 15:15 Amazing bikerace Plats: Stan Pumpa däcken och fram med cykelhälmen, idag är det cyckelskattjakt som står på schemat! Lista utifrån skattkartan ut var ni ska, lös uppdrgen och åk i rätt ordning. Först i mål vinner!

12 Lördag 24/8 Tid: 16:45 Mellansittning, KK Plats: TEM 21 Idag kommer era musikaliska egenskaper sättas på prov och efter bjuder SPan på mellansittning (med en stor överraskning!!!). Därefter tar vi oss tillsammans till stället där allt kan hända, dvs Kårhuset Kollektivet. Denna Lördag vill du verkligen inte missa N0llan!! Söndag 25/8 Vila<33 Eter ett par intensiva både dagar och kvällar är det dags för en dag av återhämtning. Se till att vila upp dig ordentligt N0llan, det väntar ytterligare en vecka av roligheter! Måndag 26/8 Tid: 16:00 N0lle-kampen & KK Plats: Ryds motionscenter Det är måndag och dags för den årliga N0lle-kampen! Tävlings- och laganda är ett måste. Efter de intensiva tävlingarna och en väntad vinst drar vi vidare till det numera välkända Kårhuset Kollektivet. Tisdag 27/8 Tid: 16:00 Shuffleboard & Bowling Plats: Strandgatan två Vem får flest poäng i bowling och vem kommer närmst kanten i shuffleboard? Idag är det upp till bevis. Det blir garanterat skoj! Onsdag 28/8 Tid: 17:00 München Hoben Plats: Campus Öltält, mattält, alkoholfritt och att dansa loss till livemusik i äkta tysk anda, kan det bli bättre? Denna årliga tillställning är något utöver det vanliga och är inte något du vill missa!

13 Torsdag 29/8 Tid: 15:30 & 18:00 Träning & Häng i TF Plats: Nordic Wellness & s Trädgårdsföreningen Fram tills idag har det inte funnits allt för mycket utrymme för träning, men det ändrar vi på idag, då cirkelträning och boxning hos Nordic Wellness står på schemat. Efter varvar vi ner med lite chillhäng i Trädgårdsföreningen med Kognitivet. Fredag 30/8 Tid: 16:00 Bootcamp Plats: Fridhemsplatsen Förhoppningsvis är träningsverken från gårdagen inte allt för påtaglig för att idag är det dags för Bootcamp tillsammans med våra kära kompisar från SCB och KoMPaSS. Lördag 31/8 Tid: 18:00 Finsittning Plats: KK Idag är det dags att stryka skjortan, ta fram klänningen och finskorna då SPan, SCB och KoMPaSS bjuder in till Finsittning. Det bjuds på trerätters, underhållning och utlovas en oförglömlig kväll som avslut för dessa två veckor. Söndag 1/9 Tid: 15:00 Avslutning Plats: C1 Söndag och sista dagen på mottagningsperioden innebär avslutningscermoni och myshäng. Hoppas ni har haft lika roligt som oss! Nu är du officiellt 1:an.

14

15

16 10 tips till blivande studenter 1. Införskaffa en cykel. Ha dubbla lås. 2. Gör matlådor. 3. Lär dig Stad i ljus för maximalt avslut på kravaller och andra festligheter. 4. Införskaffa kaffekort på Pressbyrån, var 6:e kopp gratis! 5. Gå INTE på cykelbanan på Corson. 6. Köp begagnad eller låna din kurslitteratur. 7. Utnyttja dina studentrabatter. 8. Omtenta är okej n0llan, men glöm inte att du är här för att studera! 9. Följ MasterietSpan på instagram för att vara uppdaterade. 10. Och glöm inte, vatten är sexigt!

17 n0llans lexikon Akademisk kvart: Av tradition brukar föreläsningar börja 15 minuter efter hel timme. (Detta gäller då inte när minuter redan står utskrivet, så om schemat exempelvis säger XX:05 gäller självklart denna tid). Attityd: Ett tematiskt skådespel som utvalda kåraktiva utför under mottagningen. Fadderi: Ett socialt utskott som ansvarar för mottagningsperioden. Fadder: Personer som kommer se till att din mottagningsperiod blir den bästa. Festeri: Ett socialt utskott som ansvarar för evenmang under hela året, exklusive mottagningsperioden. Flamman: Studentområde med många korridorsboenden och lägenheter med en tillhörande studentklubb/pub. Corson: Vägen som går genom universitetsområdet. Eftersläpp: Utgången som sker efter en tillställning. Gyckel: Välkända låtar som skrivs om till något roligt och utförs i olika sammanhang. Klägg: Kaffe och en godbit. Kravall: Fest med KRAV på overall. Kårhuset Kollektivet (KK): Studieplats på dagen studentklubb senare. Kårallen: Kårhuset på Campus Valla. Mästeri: Ett socialt utskott som ansvarar för både mottagningsperioden samt andra evenemang under året. Alltså är ett mästeri både ett fadderi och festeri. Mellanhäng: Hänget som sker mellan två tillställningar. N0llan: Du! Uttrycket Nollan syftar inte på något annat än det faktum att du som ny student ännu inte tagit några högskolepoäng. Stass: Den klädsel fadderister, festerister, mästerister har när de inte är i attityd. StuFF: Studentkåren för utbildningsvetenskap och filosofisk fakultet, är den övergripande organisationen för alla utbildningar vid Filfak. Sittning: Tillställning där man äter, dricker, sjunger och får ta del av diverse underhållning. Är uppdelat i tre kategorier; fulsittning, mellansittning och finsittning. Fulsittning innebär lättare mat och klädsel som är mer casual. Mellansittning har ofta ett tema och maten är ofta av något högre klass. Finsittning innebär att både mat samt klädsel är av högre klass. VilleValla: Studentpub, där man bland annat kan spela spel.

18 Vår Ovve

19 Ovvekulturen Som N0llan kommer att märka har alla faddrar blåa overaller på sig, dessa kallas för ovvar. Nu kanske Nollan undrar vad det ska vara bra för? Studentovven är en overall av arbetarmodell och bärs som festplagg av studenter på LiU. Ovven är ofta prydd av tygmärken från olika kravaller eller andra evenemang och organisationer. Namn: På höger ben bär man SITT namn. (Inte Anders haha) Märken: Märken från kravaller eller föreningar kan köpas och sys/limmas på diverse ställen av ovven. Dock är det vanligast att först fylla vänster ben. Sina käraste märken sätter man nära sina käraste kroppsdelar. Revärer: På samhällsplanerarnas ovve är det vit revär med en mindre orange revär på den vita som gäller! Användning: Ovven bör invigas innan den används. Under invigningen bär man ovven uppkabbad. Efter invigning så bärs den nerkabbad med ärmarna runt höften. Hygien: Ovven får inte tvättas. Ovven får dock duschas och badas, men då måste ägaren vara omfamnad av den.

20 Ovvar på Campus Valla Civilekonomi Mästeri: ELIN Players Systemvetenskap Mästeri: SM Samhällsplanerare Mästeri: SPan Teknisk biologi/kemi Fadderi: Urfadderiet Festeri: Bi6 Lärare Fadderi: FOUL Festeri: Läxmästeriet Statistik & dataanalys Mästeri: SCB Teknisk fysik Fadderi: YF Festeri: Y6 Utbytesstudent Datateknik/IT Fadderi: STABEN Festeri: D-group Psykolog Fadderi: Freud Festeri: PsyKO Kognitionsvetenskap Mästeri: Kognitivet Politices kandidat Mästeri: FBI Högskoleingengör Fadderi: TackLING Festeri: VI-LING Affärsjuridik Mästeri: Jur6 HR Fadderi: HRarkin Festeri: PiLS Maskinteknik Fadderi: Mpire Festeri: FM Industriell ekonomi Mästeri: CM Kulturvetare Fadderi: KoMPaSS Festeri: skvalp Matematik/Naturvetenskap Fadderi: Guldfadderiet Festeri: 4-Verkeriet

21 Börjar de ek tom bössa, 0lla? $ $ $ $ $ $ I Baljan kan du köpa kaffe (och annat gott) för bara 6 kr. Vill du ha det gratis istället kan du jobba. Om du har några frågor finns vi längst ner i Kårallen och i Studenthus Valla. Välkomme 0lla!

22 Kontakter Studentbostäder Stångåstaden bostäder Försäkringskassan (för t.ex. bostadsbidrag) CSN Eva Danielsson, programadministratör Studenthälsan LiU Studentkåren StuFF

23 Tack till Nordic Wellness Get Steven STuFF Flamman Pub & Disco Sektionscafé Baljan Våra päron HRarkin Kognitivet SCB KoMPaSS

24 Capushallen Bibliotektet KEY 1 Tentasal TEMCAS Collo Blå havet Märkesbacken

25

26

27

28 span ser dig n0llan!

KoMPaSS N0lleblad 2019

KoMPaSS N0lleblad 2019 KoMPaSS N0lleblad 2019 Sedan urminnes tider har dessa vikingar vandrat på campus Valla. N0llan, KoMPaSS tycker att du har gjort ett klokt beslut i valet av både universitet och sektion. Nu kallar dessa

Läs mer

Matematik/Naturvetenskap Fadderi: GF Festeri: 4-verkeriet. Medicinik Biologi Fadderi: Stamcellen Festeri: Fyllecellen

Matematik/Naturvetenskap Fadderi: GF Festeri: 4-verkeriet. Medicinik Biologi Fadderi: Stamcellen Festeri: Fyllecellen 32 overallsguide overallsguide 33 Lärare Fadderi: FOUL Festeri: Läxmästeriet Affärsjuridik Fadderi: Jur6 Festeri: Jur6 Ekonomi Fadderi: Elin Players Festeri: Elin Players Kognitionsvetenskap Fadderi: KogVetet

Läs mer

NOLLEBOKEN VT 2017 SJUKSKÖTERSKEPROGRAMMET LINKÖPINGS UNIVERSITET NORRKÖPING

NOLLEBOKEN VT 2017 SJUKSKÖTERSKEPROGRAMMET LINKÖPINGS UNIVERSITET NORRKÖPING NOLLEBOKEN VT 2017 SJUKSKÖTERSKEPROGRAMMET LINKÖPINGS UNIVERSITET NORRKÖPING Hej Nollan! Först och främst, grattis till platsen på sjuksköterskeprogrammet på Linköpings Universitet i Norrköping! Vi som

Läs mer

Nolle-P Lärarprogrammet på Linköpings universitet Campus Norrköping

Nolle-P Lärarprogrammet på Linköpings universitet Campus Norrköping Nolle-P 2018 Lärarprogrammet på Linköpings universitet Campus Norrköping Hej Nollan Välkommen till Linköpings universitet och Campus Norrköping! Vi är mästeriet LÄRsex och det är vi som kommer att ta hand

Läs mer

NLU Zeus Blixtar nlu

NLU Zeus Blixtar nlu 12 nlu, lärarlistan, uu mu - zeus blixtar 13 nlu NLU arbetar för att föra arbetsmarknaden närmare din utbildning. Vi anordnar en arbetsmarknadsdag för dina framtida karriärmöjligheter och arrangerar gästföreläsningar

Läs mer

Studentkåren. i Östersund!

Studentkåren. i Östersund! Välkommen till studentlivet i Östersund! Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se Besöksadress: Studentkåren i Östersund Studentplan 7 Mittuniversitetet 831

Läs mer

Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma)

Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma) Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma) Grill, lek och häng i Slottsskogen - 27/8 torsdag Vi möts vid Götaplatsen (högst upp på Avenyn vid Poseidon- fontänen) kl. 14.00. Ring till Johanna

Läs mer

Dag Tid Aktivitet Information Samling Kläder Mat och Dryck Studentpuben Lördag. Måltidens. Stängd 1 Sept. Hus. Måltidens Hus.

Dag Tid Aktivitet Information Samling Kläder Mat och Dryck Studentpuben Lördag. Måltidens. Stängd 1 Sept. Hus. Måltidens Hus. Dag Tid Aktivitet Information Samling Kläder Mat och Dryck Studentpuben Lördag 1 2 Måndag 3 Tisdag 4 18.00 Tjuvstart på introduktionen Välkommen till Grythyttan mingel på Guldkusten För att ge er alla

Läs mer

Välkomna till statsvetarmottagningen VT17

Välkomna till statsvetarmottagningen VT17 Välkomna till statsvetarmottagningen VT17 Hej! Under din första tid på Göteborgs Universitet kommer faddrar från studentgruppen Demos erbjuda spännande och roliga aktiviteter för er nya statsvetarstudenter.

Läs mer

Nolleboken 2015 Samhälls och - Kulturanalys

Nolleboken 2015 Samhälls och - Kulturanalys Nolleboken 2015 Samhälls och - Kulturanalys Hej bästa Nollan! Vi heter SKAndal och är Samhälls- och kulturanalysprogrammets alldeles egna festeri som under ditt första år här kommer anordna fester och

Läs mer

Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se

Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se Välkommen till STUDENTLIVET i Östersund Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 Medlemskap ger dig ett rikare studentliv! Billigare Studentliv! Studentkåren har avtal om Kårrabatt

Läs mer

KarlEkons syfte är att vara den naturliga mötesplatsen för studenten mellan akademin, näringslivet och det studiesociala.

KarlEkons syfte är att vara den naturliga mötesplatsen för studenten mellan akademin, näringslivet och det studiesociala. Välkommen till Karlstads universitet och studentföreningen KarlEkon! Mitt namn är Julia Zakrisson och jag är ordförande för KarlEkon, ekonomistudenters förening. Jag vill här med hälsa dig varmt välkommen

Läs mer

Nollning för nya studenter inom Samhällsinstitutionen på Linnéuniversitetet i Växjö!

Nollning för nya studenter inom Samhällsinstitutionen på Linnéuniversitetet i Växjö! Nollning för nya studenter inom Samhällsinstitutionen på Linnéuniversitetet i Växjö! SAMVETE utbildningsförening i Växjö bjuder in dig som kommit in på Europastudier, Internationella samhällsprogrammet,

Läs mer

SKAndal 17/18 NolleBoken

SKAndal 17/18 NolleBoken SKAndal 17/18 NolleBoken Hallå där, bästa Nollan! Vi heter SKAndal och är Samhälls- och kulturanalysprogrammets egna mästeri! Under ditt första år på SKA kommer vi anordna fester, pubar och allt möjligt

Läs mer

VÄLKOMMEN T I L L F Ö R E N I N G E N S A M H Ä L L S V E T A R N A "TÄNKA FRITT ÄR STORT MEN TÄNKA RÄTT ÄR STÖRRE"

VÄLKOMMEN T I L L F Ö R E N I N G E N S A M H Ä L L S V E T A R N A TÄNKA FRITT ÄR STORT MEN TÄNKA RÄTT ÄR STÖRRE VÄLKOMMEN T I L L F Ö R E N I N G E N S A M H Ä L L S V E T A R N A "TÄNKA FRITT ÄR STORT MEN TÄNKA RÄTT ÄR STÖRRE" Sedan år 1477 har kunskap stått i fokus i Uppsala. Universitetet har upplyst tusentals

Läs mer

Civilingenjör i Teknisk biologi är ett bioteknikprogram med betoning på teknik och materialvetenskap i biologins tjänst.

Civilingenjör i Teknisk biologi är ett bioteknikprogram med betoning på teknik och materialvetenskap i biologins tjänst. Välkommen! Hej och välkommen till TBi-sektionens samarbetsfolder! Vi är en glad sektion på Linköpings Tekniska Högskola vars studenter utbildar sig till civilingenjörer och naturvetare inom kemi och bioteknik.

Läs mer

NOLLEBOKEN HT 2017 SJUKSKÖTERSKEPROGRAMMET LINKÖPINGS UNIVERSITET NORRKÖPING

NOLLEBOKEN HT 2017 SJUKSKÖTERSKEPROGRAMMET LINKÖPINGS UNIVERSITET NORRKÖPING NOLLEBOKEN HT 2017 SJUKSKÖTERSKEPROGRAMMET LINKÖPINGS UNIVERSITET NORRKÖPING Hej Nollan! Först och främst, grattis till platsen på sjuksköterskeprogrammet på Linköpings Universitet i Norrköping! Vi som

Läs mer

Välkommen till Linköpings Universitet!

Välkommen till Linköpings Universitet! Välkommen till Linköpings Universitet! Fysioterapeutprogrammet Nolle-P VT-16 Hej Nollan! Stort grattis till din plats på den bästa utbildningen, Fysioterapeutprogrammet i Linköping! Den första tiden på

Läs mer

Inspark 2015 Here we go!

Inspark 2015 Here we go! Inspark 2015 Here we go! Varmt välkommen, kära du! Om du har fått detta brev betyder det att du är antagen som Sociologistudent, vid programmet eller enskild kurs, samt kriminologi. En inspark kommer att

Läs mer

NolleHandboken. För blivande statistikstudenter

NolleHandboken. För blivande statistikstudenter NolleHandboken För blivande statistikstudenter Höstterminen 2015 Välkommen till Statistikoch dataanalysprogrammet! Hoppas allt är väl med Nollan och att Nollan är sugen på att börja skolan igen! Nollan

Läs mer

Nollningsschema för dig som läser till sjuksköterska Vårterminen 2012

Nollningsschema för dig som läser till sjuksköterska Vårterminen 2012 Nollningsschema för dig som läser till sjuksköterska Vårterminen 2012 14/1 Lördag Introduktionsdag Tid: 14.00 Plats: Samling sker på parkeringen vid spårvagnshållplatsen Medicinaregatan Hållplats: Medicinaregatan

Läs mer

hej Nollan! En fungerande cykel. Otroligt viktigt gärna med raketmotor Oömma kläder, tänk även på tåliga skor, helst gummistövlar

hej Nollan! En fungerande cykel. Otroligt viktigt gärna med raketmotor Oömma kläder, tänk även på tåliga skor, helst gummistövlar hej Nollan! ClubMästeriet vill med detta brev varmt välkomna den industriella ekonomnollan (I- Nollan) till I- sektionen och Linköping. I- sektionen bär på stolta och anrika traditioner, vilka Nollan kommer

Läs mer

Statsvetarfaddring HT15

Statsvetarfaddring HT15 Statsvetarfaddring HT15 Torsdag 27/8 Fredag 28/8 Lördag 29/8 Söndag 30/8 Grillkväll Saltholmen Amazing Race Måndag 31/8 Tisdag 1/9 Onsdag 2/9 Torsdag 3/9 Fredag 4/9 Lördag 5/9 Söndag 6/9 Terminsstart Rundtur

Läs mer

Nolleboken 2013 Samhälls och - Kulturanalys

Nolleboken 2013 Samhälls och - Kulturanalys Nolleboken 2013 Samhälls och - Kulturanalys Hej bästa Nollan! Mitt namn är Lorena och jag är general i fadderiet SKAnsen 13/14. Vi i SKAnsen är till för att du ska känna dig välkommen och trygg i den nya

Läs mer

30-års jubileum. Eventbeskrivningar. TEMA: Teknisk fysik gör världen bättre

30-års jubileum. Eventbeskrivningar. TEMA: Teknisk fysik gör världen bättre 30-års jubileum Eventbeskrivningar TEMA: Teknisk fysik gör världen bättre MÅNDAG - ONSDAG Lunchföreläsningar Datum: Mån-ons den 5-7 november Tid: 12.15-13.00 Riktar sig till: Alla som är intresserade Anmälan:

Läs mer

Nollehandbok 2015 Information om vad N0llan skall tänka på och veta om livet som student på Linköpings universitet

Nollehandbok 2015 Information om vad N0llan skall tänka på och veta om livet som student på Linköpings universitet SAKSMÄSTERIET Nollehandbok 2015 Information om vad N0llan skall tänka på och veta om livet som student på Linköpings universitet Information från Phesterichefen! Innehållsförteckning SaksMästeriet...4

Läs mer

Kalmar ESS Introduktionsinformation vårterminen 2011

Kalmar ESS Introduktionsinformation vårterminen 2011 Kalmar ESS Introduktionsinformation vårterminen 2011 Hej blivande Turismekonom! Nu börjar det närma sig en av de roligaste tiderna i ditt liv, nämligen din studenttid! Som en inledning på dina kommande

Läs mer

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg!

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Introduktionskommittén inbjuder härmed dig till INTRODUKTIONEN HÖSTEN 2015 Se följande sidor för mer information! Välkommen till läkarprogrammet vid

Läs mer

Hej och välkommen till Psykologprogrammet vid Mittuniversitetet!

Hej och välkommen till Psykologprogrammet vid Mittuniversitetet! Hej och välkommen till Psykologprogrammet vid Mittuniversitetet! Först och främst vill vi gratulera dig. Du är antagen till en av Sveriges mest attraktiva utbildningar. Det är dessutom Sveriges roligaste

Läs mer

Nollningsschema för dig som läser Sjuksköterska HT-13

Nollningsschema för dig som läser Sjuksköterska HT-13 Nollningsschema för dig som läser Sjuksköterska HT-13 19/8 Måndag Introduktionsdag Tid: 14.00 Samling sker på parkeringen vid spårvagnshållplatsen Medicinaregatan. Hållplats: Medicinaregatan Spårvagn:

Läs mer

Samhälls- och kulturanalysprogrammet

Samhälls- och kulturanalysprogrammet Nolleboken 2016 Samhälls- och kulturanalysprogrammet Hej nollan! Det är vi som är Samhälls- och kulturanalysprogrammets fadderi SKAnsen. Era två första veckor på universitetet kommer att vara fullspäckade

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

Verksamhetsplan Sociala Utskottet 13/14

Verksamhetsplan Sociala Utskottet 13/14 Verksamhetsplan Sociala Utskottet 13/14 Ambitionen för det Sociala Utskottet är att verka för en så bra studiesocial miljö som möjligt för PULS medlemmar detta genom arbetsgrupperna som är del av utskottet.

Läs mer

Stimulus(sektionsstyrelses!förslag'på'ändringar'i' stagdar'respektive'reglemente!sektionsmöte*ht15!

Stimulus(sektionsstyrelses!förslag'på'ändringar'i' stagdar'respektive'reglemente!sektionsmöte*ht15! Stimulus(sektionsstyrelsesförslag'på'ändringar'i' stagdar'respektive'reglementesektionsmöte*ht15 Stadgar' Tilläggtillbefintligdefinitionslista: Flashback HusfestanordnadavPsyKOpåvårterminen 1.3.Firmatecknare

Läs mer

Reglementessamling rö rande La rarsektiönen vid Linkö pings universitet. Reviderade 2014-12-16

Reglementessamling rö rande La rarsektiönen vid Linkö pings universitet. Reviderade 2014-12-16 Reglementessamling rö rande La rarsektiönen vid Linkö pings universitet Reviderade 2014-12-16 Innehållsförteckning Om samlingen... 3 Reglemente för FOUL... 3 Kapitel 1: Organisation... 3 Kapitel 2: Ekonomi...

Läs mer

Lärarsektionen vid Linköpings universitet

Lärarsektionen vid Linköpings universitet Tid: Tisdagen den 14 februari 2017 kl. 17:15 Lokal: Kallade: KY23, Key-huset Lärarsektionens styrelse verksamhetsåret 2017, Lärarsektionens revisorer Närvarande: Sofie Ståhlgren, Johan Karlsson, Victoria

Läs mer

J = JFK MEDLEMSKAP A = AVSLUTNINGSSITTNING Beroende på vad ni betalar för märker ni överföringen med de bokstäver som krävs.

J = JFK MEDLEMSKAP A = AVSLUTNINGSSITTNING Beroende på vad ni betalar för märker ni överföringen med de bokstäver som krävs. Nollning HT 2014 Hej nyblivna studenter, nu är det äntligen dags för det som vi alla väntat på NOLLNINGEN! En chans att få lära känna dina nya klasskamrater och oss äldre studenter. Tillsammans ska vi

Läs mer

Statsvetarmottagning HT16

Statsvetarmottagning HT16 Statsvetarmottagning HT16 Torsdag 25/8 Fredag 26/8 Lördag 27/8 Söndag 28/8 Välkomstfika Delsjön Grill i Slottsskogen Måndag 29/8 Tisdag 30/8 Onsdag 31/8 Torsdag 1/9 Fredag 2/9 Lördag 3/9 Söndag 4/9 Terminsstart

Läs mer

Välkommen till LiU! Välkommen till Linköping, Kandidatprogrammet i Personal- & arbetsvetenskap och Nolle-P 2015!

Välkommen till LiU! Välkommen till Linköping, Kandidatprogrammet i Personal- & arbetsvetenskap och Nolle-P 2015! Innehåll Välkommen till LiU... 3 Överfadderiet PAmp... 5-9 14 skäl att se upp till PAmp...11 Nollestadgar...12 HR-dagen...13 Kravallinfo...15 Ovveguide...16-17 Kalender...18-23 Guldkortet...26 PULS...

Läs mer

Hej! Novischförmännen

Hej! Novischförmännen Hej! Välkommen till Lunds universitet och varmt välkommen till den bästa nationen i Lund, Hallands Nation. Hallands Nation är en av tretton nationer som är med och bidrar till Lunds fantastiska studentliv.

Läs mer

Nollehäfte 2011. En guide för dig som vill överleva psykologprogrammets Nolle-P 21/8-3/9 Fadderiet Freud

Nollehäfte 2011. En guide för dig som vill överleva psykologprogrammets Nolle-P 21/8-3/9 Fadderiet Freud Kontaktuppgifter Fadderiet Freud Tveka inte att ringa vem som helst av oss, om vad som helst (nästan), så försöker vi hjälpa till! Nollehäfte 2011 Anna Wretman Fluffy Freud annwr707@student.liu.se 0707346449

Läs mer

Innehållsförteckning:

Innehållsförteckning: Innehållsförteckning: Välkommen till LiU...s.1 Överfadderiet HRarkin...s.2-6 Nollestadgar...s.7 Kalender...s.8-9 Stuff...s. 10-11 Livsresan 2019...s.13 13 skäl till att se upp till HRarkin...s.15 Checklista...s.17

Läs mer

overallsguide Den Timon-liknande figuren demonsterar hur du kan placera dina lsek- och liumärken på din overall.

overallsguide Den Timon-liknande figuren demonsterar hur du kan placera dina lsek- och liumärken på din overall. overallsguide Den Timon-liknande figuren demonsterar hur du kan placera dina lsek- och liumärken på din overall. 32 overallsguide När det gäller din egen overall (som du får ha när du är Ettan) finns det

Läs mer

NOLLEHÄFTET. Slöjd, Hantverk & Formgivning Nollans överlevnadsgudie under Nolle-P 2014

NOLLEHÄFTET. Slöjd, Hantverk & Formgivning Nollans överlevnadsgudie under Nolle-P 2014 NOLLEHÄFTET Slöjd, Hantverk & Formgivning Nollans överlevnadsgudie under Nolle-P 2014 du = shf-nollan Välkommen till Slöjd, Hantverk och Formgivning (shf) vid Linköpings universitet! Som du säkert vet

Läs mer

Hectos Inspark HT2016*

Hectos Inspark HT2016* Hectos Inspark HT2016* 29/8 Måndag 18.00 Första kvällen Rotundan 31/8 Onsdag 18.00 Hitta på campus Lärarhuset 2/9 Fredag 18.00 Olympiaden Utomhus 3/9 Lördag 18.00 Lagkväll Laget ordnar lokal 7/9 Onsdag

Läs mer

SOCIOLOGERNAS INSPARK 2013

SOCIOLOGERNAS INSPARK 2013 SOCIOLOGERNAS INSPARK 2013 FÖR SOCIOLOGIPROGRAMMETS STUDENTER SAMT KRIMINOLOGI OCH SOCIOLOGIKURSARE! Inspark 2013 Ready, set, go! Varmt välkommen kära Nolla! Om du fått detta brev betyder det att du är

Läs mer

näringslivsutskottet lärarlistan

näringslivsutskottet lärarlistan näringslivsutskottet Foto: MU 2016 NLU arbetar för att föra arbetsmarknaden närmre din utbildning. Vi anordnar en arbetsmarknadsdag för dina framtida karriärmöjligheter och arrangerar gästföreläsningar

Läs mer

!!!!!!!!!!! Beteendevetare i Lund! EN GUIDE TILL EN LYCKAD START PÅ STUDENTLIVET

!!!!!!!!!!! Beteendevetare i Lund! EN GUIDE TILL EN LYCKAD START PÅ STUDENTLIVET Beteendevetare i Lund EN GUIDE TILL EN LYCKAD START PÅ STUDENTLIVET Vad är BiL? BiL (Beteendevetare i Lund) är programföreningen för alla oss som läser på Lunds Universitets beteendevetenskapliga kandidatprogram,

Läs mer

NALEKONOMI OCH STATSVETENS

NALEKONOMI OCH STATSVETENS NATIONALEKONOMI OCH UNIVERSITETET I STATSVETENSKAP LINKÖPING Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Datum: 2009-10- 22 Tid: 13:00-16:00 Plats: Wallenbergrummet,

Läs mer

Hallå där nya Information och PR-studenter!

Hallå där nya Information och PR-studenter! Hallå där nya Information och PR-studenter! Välkomna till Karlstads universitet och studentföreningen Inferno. När man går programmet Information och PR så tillhör man Inferno KAU:s i särklass bästa förening.

Läs mer

Välkommen till Lärarhögskolan!

Välkommen till Lärarhögskolan! Välkommen till! Till dig som är antagen till Yrkeslärarprogrammet 90 hp Varmt välkommen, vi hoppas att du ska få en mycket givande studietid! I det här brevet hittar du viktig information inför programstarten.

Läs mer

Nolleboken DIN GUIDE UNDER NOLLE-P

Nolleboken DIN GUIDE UNDER NOLLE-P Nolleboken DIN GUIDE UNDER NOLLE-P 1 Vi i ATtityd vill gratulera dig till din plats på arbetsterapeutprogrammet och hälsa dig varmt välkommen till Linköpings universitet! ATtityd är arbetsterapeuternas

Läs mer

Här kommer ett litet brev till dig som precis blivit antagen till läkarprogrammet i Göteborg

Här kommer ett litet brev till dig som precis blivit antagen till läkarprogrammet i Göteborg Här kommer ett litet brev till dig som precis blivit antagen till läkarprogrammet i Göteborg. Gratulerar! Folk i läkarklasserna brukar vara av alla sorter: en del har sökt många gånger och andra få, några

Läs mer

Nollningsschema för dig som läser Arbetsterapeut HT-13

Nollningsschema för dig som läser Arbetsterapeut HT-13 Nollningsschema för dig som läser Arbetsterapeut HT-13 19/8 Måndag Introduktionsdag Tid: 14.00 Samling sker på parkeringen vid spårvagnshållplatsen Medicinaregatan. Hållplats: Medicinaregatan Spårvagn:

Läs mer

TRAVELIN THROUGH H TIME NOLLE-P 12LL 2017

TRAVELIN THROUGH H TIME NOLLE-P 12LL 2017 11 1 6 8 TRAVELIN THROUGH H TIME 9 TH10 2 3 3 4 5 6 7 8 9 11 8 9 5 10 11 NOLLE-P 12LL 2017 11 6 7 8 1 Kårhusen vid LiU Linköping Nere på Ågatan som är Linköpings festligare stråk har vi ett kårhus. Tidigare

Läs mer

jenny@marknadsbyran.info

jenny@marknadsbyran.info jenny@marknadsbyran.info NOLLE-P 2014 PROGRAMMET KOGNITIONSVETENSKAPLIGA Kraftladda inför drömjobbet. Gå med i Unionen Student. Siktar du på en karriär inom det privata arbetslivet är ett medlemskap i

Läs mer

Välkommen till LiU! Välkommen till Linköping, Kandidatprogrammet i Personal- & arbetsvetenskap och Nolle-P 2016!

Välkommen till LiU! Välkommen till Linköping, Kandidatprogrammet i Personal- & arbetsvetenskap och Nolle-P 2016! Innehållsförteckning 2 Välkommen till LiU...3 Överfadderiet PAmp...5-9 Nollestadgar...10 Kravallinfo...12 Ovveguide...13-14 PULS...17 PiLS...18 MaxPULS...19 HR-dagen...21 Nollekampen...22 Lägret...23 Sittningens

Läs mer

Nollningsschema. 27/8 Måndag. 28/8 Tisdag Introduktionsdag. 29/8 Onsdag Sinneskampen

Nollningsschema. 27/8 Måndag. 28/8 Tisdag Introduktionsdag. 29/8 Onsdag Sinneskampen Nollningsschema 27/8 Måndag Kort presentation av oss i Auricula, ni får möjlighet att ställa frågor och annars ses vi dagen därpå för start av nollning! 28/8 Tisdag Introduktionsdag Tid: 15.00 ca. 17.30

Läs mer

Verksamhetsplan F1 röj, Lund 2011 Ansvariga: Malin Sohlmér Alexander Fredh-Ojala 1 Verksamhetsplan: F1 röj 25 m 2 minröj F1 röj är en stor studentsammankomst som är planerad att inträffa under ett veckoslut

Läs mer

legenden om FOUL Fadderist Ennerfelt Försöker du vara snabb i käften, är fadderisten alltid snabbare. Hon noterar allt du gör, Nollan.

legenden om FOUL Fadderist Ennerfelt Försöker du vara snabb i käften, är fadderisten alltid snabbare. Hon noterar allt du gör, Nollan. legenden om FOUL Så länge studenterna vid Linköpings universitet kan minnas har generalen och de nio fadderisterna, även kallade FOUL, marscherat i katakomberna under campus. Ett rykte har stannat hos

Läs mer

Odontologiska Föreningen

Odontologiska Föreningen Odontologiska Föreningen KOLLO 2015 Gratulerar till antagningen och varmt välkommen till din utbildning på Karolinska Institutet och Odontologiska Föreningen (OF). OF är den kår som tandhygienist- och

Läs mer

Nollehäfte Biomedicinsk analytiker 2015

Nollehäfte Biomedicinsk analytiker 2015 Nollehäfte Biomedicinsk analytiker 2015 Biomedicinsk analytikers Första Hjälpen Gratulerar Nollan! Nollan har lyckats ta sig in på programmet för Biomedicinsk Analytiker på Linköpings Universitet! Detta

Läs mer

Nolle - P Lärarprogrammet på Linköpings universitet Campus Norrköping

Nolle - P Lärarprogrammet på Linköpings universitet Campus Norrköping Nolle - P 2017 Lärarprogrammet på Linköpings universitet Campus Norrköping Ansvarig utgivare: Elin Petersson - Webbansvarig Innehållsförteckning Prova vår fräscha SALLADS- BAR MÅN-FRE FRÅN KL. 11.00 Taste

Läs mer

MiPh0 19/20 presenterar. N0lle-P 2019

MiPh0 19/20 presenterar. N0lle-P 2019 MiPh0 19/20 presenterar N0lle-P 2019 1 Hej N0llan! Välkommen som student till Norrköping! Nu i höst börjar du studera på Miljövetarprogrammet vid Linköpings universitet, Campus Norrköping. För att ge dig

Läs mer

Välkommen till Uppsala!

Välkommen till Uppsala! Välkommen till Uppsala! Reccekommittén vill hjärtligen inte bara gratulera dig som blivit antagen till Sveriges bästa juristutbildning, utan även välkomna Dig till landets bästa studentstad. Innan du slängs

Läs mer

FF-MÖTE DAGORDNING. 1. Val av mötesordförande

FF-MÖTE DAGORDNING. 1. Val av mötesordförande FF-MÖTE Tid: 2016-12-12 klockan 17.30 Plats: T1 DAGORDNING 1. Val av mötesordförande Andreas Lind 2. Val av mötessekreterare Viktor Blückert 3. Val av protokolljusterare David Åström 4. Fastställande av

Läs mer

Välkommen till Lärarhögskolan!

Välkommen till Lärarhögskolan! Välkommen till! Till dig som är antagen till Studie- och yrkesvägledarprogrammet, reguljär i Umeå. Varmt välkommen, vi hoppas att du ska få en mycket givande studietid! I det här brevet hittar du viktig

Läs mer

FBI ser dig, n0llan..

FBI ser dig, n0llan.. FBI ser dig, n0llan.. Innehållsförteckning FBI anser att n0llan själv kan ta reda på sidorna Generalens spalt Sägnen om FBI Karta över Campus Valla Presentationer av FBI N0llestadgar Checklista Schema

Läs mer

Välkommen till KTH nøllan!

Välkommen till KTH nøllan! nøllan har övelevt sin första dag på KTH! Dagen började med spänd förväntan och avslutades med skönt barhäng. Nu vankas äventyr! Välkommen till KTH nøllan! Välkommen till nøllenytt! Tjenamors nøllan! Minns

Läs mer

Odontologiska Föreningen

Odontologiska Föreningen Odontologiska Föreningen KOLLO 2013 Gratulerar till din studieplats och varmt välkommen till din utbildning vid Karolinska Institutet (KI) och Odontologiska Föreningen (OF). OF är kårorganisationen för

Läs mer

Sjuksköterskeprogrammets första kurs: Lärande och professionalisering, 7,5 högskolepoäng, Kurskod: VAA001, HT 2015

Sjuksköterskeprogrammets första kurs: Lärande och professionalisering, 7,5 högskolepoäng, Kurskod: VAA001, HT 2015 Sjuksköterskeprogrammets första kurs: Lärande och professionalisering, 7,5 högskolepoäng, Kurskod: VAA001, HT 2015 Hej! Detta brev skickas till dig för att du skall erbjudas möjlighet att förbereda dig

Läs mer

N0llehandboken För blivande statistikstudenter Höstterminen 2017

N0llehandboken För blivande statistikstudenter Höstterminen 2017 N0llehandboken För blivande statistikstudenter Höstterminen 2017 Välko mmen till Statistik- & Dataanalysprogrammet! Hoppas allt är väl med N0llan och att N0llan är sugen på att börja skolan igen! N0llan

Läs mer

Verksamhetsplan. Verksamhetsplan Övergripande mål. Arrangemang under året. Rev Sida 1 av 7. Mottagning av nya studenter

Verksamhetsplan. Verksamhetsplan Övergripande mål. Arrangemang under året. Rev Sida 1 av 7. Mottagning av nya studenter Sida 1 av 7 Verksamhetsplan Sektionen för Kultur i Linköping representerar alla studenter som studerar historia, konst- och bildvetenskap, litteraturvetenskap, filosofi, socialantropologi, medie- och kommunikationsvetenskap

Läs mer

v.45 2013 Hej alla glada! Den här veckan har ni hur mycket som helst att götta er i! Själv slår jag ett slag för InfU:s och JämU:s pub på tisdag!

v.45 2013 Hej alla glada! Den här veckan har ni hur mycket som helst att götta er i! Själv slår jag ett slag för InfU:s och JämU:s pub på tisdag! ekobrev v.45 2013 Hej alla glada! Den här veckan har ni hur mycket som helst att götta er i! Själv slår jag ett slag för InfU:s och JämU:s pub på tisdag! Måndag 4/11 Karnevalsmöte (18:15, microrummet)

Läs mer

INTRODUKTION. säker i Linköping.

INTRODUKTION. säker i Linköping. INTRODUKTION Grattis till din plats på sjuksköterskeprogrammet på Linköpings Universitet och välkommen till din nya studentstad Linköping! År 2016/2017 blev Linköping utsedd till Årets Studentstad av SFS

Läs mer

Grattis och välkomna till Läkarprogrammet i Göteborg, Sveriges framsida!

Grattis och välkomna till Läkarprogrammet i Göteborg, Sveriges framsida! Grattis och välkomna till Läkarprogrammet i Göteborg, Sveriges framsida! Här kommer ett litet brev till dig som precis blivit antagen till läkarprogrammet i Göteborg. Gratulerar! Folk i läkarklasserna

Läs mer

Hectos insparksschema 2014!

Hectos insparksschema 2014! Hectos insparksschema 2014! Översikt*: Datum Vad? Samling? Var? Sida 1 av 10 29 aug fredag Insparksstart: Första kvällen med gänget 30 aug lördag Temakväll Ursäkta, jag har kommit fel! MIT-fontänen 18.00

Läs mer

Vecka 35. Måndag 27/8. Tisdag 28/8. Onsdag 29/8. Torsdag. Fredag

Vecka 35. Måndag 27/8. Tisdag 28/8. Onsdag 29/8. Torsdag. Fredag Vecka 35 Måndag 27/8 Grillning och lekar Vi börjar introduktionen med grillning ute i solen. Få möjligheten att socialisera dig med de andra nystudenterna och faddrarna som kommer förgylla de kommande

Läs mer

Innehållsförteckning

Innehållsförteckning FBI ser dig, n0llan Innehållsförteckning FBI anser att n0llan själv kan ta reda på sidorna. Generalens spalt Sägnen om FBI Karta över campus Valla Presentation av FBI N0llestadgar Checklista Schema N0lle-P

Läs mer

Välkomstbrev VT15. - Din guide till en bra skolstart på det Beteendevetenskapliga programmet. Faddergeneraler: Agnes och Jesper

Välkomstbrev VT15. - Din guide till en bra skolstart på det Beteendevetenskapliga programmet. Faddergeneraler: Agnes och Jesper Välkomstbrev VT15 - Din guide till en bra skolstart på det Beteendevetenskapliga programmet Faddergeneraler: Agnes och Jesper Faddrar: Niclas N.O, Niklas F., Tobias, Camilla, Tova, Kajsa, Filippa, Rei,

Läs mer

Uppstart. Till nya studenter på Rättsvetenskapliga programmet och Juristprogrammet. 2012 Juridiska Föreningen vid Örebro universitet

Uppstart. Till nya studenter på Rättsvetenskapliga programmet och Juristprogrammet. 2012 Juridiska Föreningen vid Örebro universitet Uppstart Till nya studenter på Rättsvetenskapliga programmet och Juristprogrammet 2012 Juridiska Föreningen vid Örebro universitet VÄLKOMMEN INNEHÅLL Hej! Hej! Välkommen till oss rättsvetar- och juriststudenter

Läs mer

Här kommer. Fritidsprogram 2015

Här kommer. Fritidsprogram 2015 Här kommer SOMMARENS Fritidsprogram 2015 FRITIDEN Hej! Här kommer Sommar - programmet 2015. Bläddra igenom och du hittar säkert något du kan vara med på. Tänk på att anmäla er i tid. Thord Nilsson Tel:

Läs mer

Juridiska Föreningen i Uppsala presenterar. Recceveckan VT14 - Den Overkliga. 20 januari - 27 januari

Juridiska Föreningen i Uppsala presenterar. Recceveckan VT14 - Den Overkliga. 20 januari - 27 januari Juridiska Föreningen i Uppsala presenterar Recceveckan VT14 - Den Overkliga Veckan 20 januari - 27 januari Kära recentior! Välkommen till juristprogrammet och Uppsala, Sveriges bästa studentstad! Juridiska

Läs mer

MOTTAGNINGSHÄFTE VT19 SJUKSKÖTERSKEPROGRAMMET LINKÖPINGS UNIVERSITET

MOTTAGNINGSHÄFTE VT19 SJUKSKÖTERSKEPROGRAMMET LINKÖPINGS UNIVERSITET MOTTAGNINGSHÄFTE VT19 SJUKSKÖTERSKEPROGRAMMET LINKÖPINGS UNIVERSITET VÄLKOMMEN Grattis till din plats på sjuksköterskeprogrammet och välkommen till Linköpings Universitet! År 2016/2017 blev Linköping utsedd

Läs mer

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg!

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Nollningskommittén inbjuder härmed Dig till NOLLNINGEN VÅREN 2014 Se följande sidor för mer information! Här kommer ett litet brev till dig som precis

Läs mer

ODONTOLOGISKA FÖRENINGEN

ODONTOLOGISKA FÖRENINGEN ODONTOLOGISKA FÖRENINGEN Gratulerar till antagningen och varmt välkommen till din utbildning på KarolinskaInstitutet och Odontologiska Föreningen (OF) OF är den kår som tandhygienist -och tandläkarstudenter

Läs mer

Astronomi SAGOSKOJ! Sommarboken BIBLIOTEKEN I LOMMA & BJÄRRED. Bibliotekspoesi. Pysselverkstad. Bio på bibblan. Program för Barn & Unga

Astronomi SAGOSKOJ! Sommarboken BIBLIOTEKEN I LOMMA & BJÄRRED. Bibliotekspoesi. Pysselverkstad. Bio på bibblan. Program för Barn & Unga BIBLIOTEKEN I LOMMA & BJÄRRED Sommarboken Sommarläsning Kick-off! Kalas SAGOSKOJ! Pysselverkstad Bibliotekspoesi Vår katastrofala bokklubb Bio på bibblan Astronomi - en resa bland stjärnor och planeter

Läs mer

Stimulus styrelsemöte Psykologprogrammet Linköping 150822

Stimulus styrelsemöte Psykologprogrammet Linköping 150822 1. Mötets öppnande 2. Närvarande Stimulus styrelsemöte Psykologprogrammet Linköping 150822 Anna, Niklas, Jonn, Simon, Hanna, Calle, Elin, Veronika 3. Dagens sekreterare Veronika 4. Dagordning a. Information

Läs mer

Mottagningsbok. För Kultur, samhälle, mediagestaltning på Linköpings universitet

Mottagningsbok. För Kultur, samhälle, mediagestaltning på Linköpings universitet Mottagningsbok För Kultur, samhälle, mediagestaltning på Linköpings universitet Kontakta Hovet Innehållsförteckning Fadderiet Hovet @fadderiethovet hovet1920@gmail.com 0762561360 02 Om N0llan är i behov

Läs mer

INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 2 FEBRUARI 2015

INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 2 FEBRUARI 2015 INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 2 FEBRUARI 2015 Företagens stora chans att träffa studenter som snart ska ut i arbetslivet men även knyta kontakter med andra företag inom samma bransch. INFORMATION OM BRANSCHDAGEN

Läs mer

FÖRLOSSNINGEN Vi presenterar nolle-p: två fantastiska första veckor på Linköpings Universitets Medicinska Fakultet!

FÖRLOSSNINGEN Vi presenterar nolle-p: två fantastiska första veckor på Linköpings Universitets Medicinska Fakultet! FÖRLOSSNINGEN Vi presenterar nolle-p: två fantastiska första veckor på Linköpings Universitets Medicinska Fakultet! - Med oss! Det är nämligen vi som är dina faddrar, HT2016 - VÄLKOMMEN NOLLAN! Vi vill

Läs mer

FF-MÖTE DAGORDNING. 1. Val av mötesordförande

FF-MÖTE DAGORDNING. 1. Val av mötesordförande FF-MÖTE Tid : 2017-04-24 klockan 17.30 Plats : T2 DAGORDNING 1. Val av mötesordförande Andreas Lind 2. Val av mötessekreterare Viktor Blückert 3. Val av protokolljusterare Lina Johansson 4. Fastställande

Läs mer

Varmt välkommen till Umeå Universitet och årets inspark!

Varmt välkommen till Umeå Universitet och årets inspark! Inspark 2019 Varmt välkommen till Umeå Universitet och årets inspark! Hej, Du som har fått detta brev är antagen till Sociologiprogrammet med inriktning sociologi/socialpsykologi, enskild kurs eller till

Läs mer

Företagspaket. Umeå 27/1-30/1. Tema: mentorskap. Kontaktpersoner. Projektledare: Stina Ingvarsson 070-381 15 87 Annelie Dammander 070-241 42 95

Företagspaket. Umeå 27/1-30/1. Tema: mentorskap. Kontaktpersoner. Projektledare: Stina Ingvarsson 070-381 15 87 Annelie Dammander 070-241 42 95 Företagspaket datatjej 2005 Umeå 27/1-30/1 Tema: mentorskap Kontaktpersoner Projektledare: Stina Ingvarsson 070-381 15 87 Annelie Dammander 070-241 42 95 Hemsida: Mailadress: www.cs.umu.se/ datatjej datatjej@cs.umu.se

Läs mer

N0llehandboken. för blivande statistikstudenter hösterminen 2019!

N0llehandboken. för blivande statistikstudenter hösterminen 2019! N0llehandboken för blivande statistikstudenter hösterminen 2019! N0llehandboken Innehållsförteckning Varmt välkommen till Statistik & dataanalysprogrammet!... 3 StatLins Centrala Bärseri 19/20:... 5 Brunte...

Läs mer

Välkommen till Uppsala!

Välkommen till Uppsala! Välkommen till Uppsala! Reccekommittén vill gratulera till antagningen till Sveriges ledande Juristprogram på Sveriges, i särklass, främsta universitet. Juristutbildningen innehåller nio terminer och snart

Läs mer

CHAMPS KICK-OFF VECKA

CHAMPS KICK-OFF VECKA CHAMPS KICK-OFF VECKA Studerandeföreningen för prgrammet Caching & Sprt Management bjuder in till en förglömlig vecka med chansen att träffa blivande prgramvänner. Måndagen den 21/8 till lördagen den 26/8

Läs mer

Budget för verksamhetsår 2014/2015

Budget för verksamhetsår 2014/2015 1 (8) Budget för verksamhetsår 2014/2015 Intäkter Stöd från Linköpings universitet 3401 Grundstöd 2 684 480 kr Ersättning om 320 kr / heltidsekvivalent. 3403 Arbetsmiljöarbete 75 000 kr Ersättning för

Läs mer

Mottagningspolicy 2017

Mottagningspolicy 2017 Mottagningspolicy 2017 Antagen 2016-12-07 Foto: Consensus, Ofelia Ollila, Camilla Blomberg 2 (13) Förord Consensus, LinTek och StuFF, nedan kallade studentkårerna, ansvarar på uppdrag av Linköpings universitet,

Läs mer

VÄLKOMMEN NOLLAN! GRATTIS De tre bästa åren i ditt liv börjar NU!! FÖRLOSSNINGEN helt frivilliga Nollefrid

VÄLKOMMEN NOLLAN! GRATTIS De tre bästa åren i ditt liv börjar NU!! FÖRLOSSNINGEN helt frivilliga Nollefrid VÄLKOMMEN NOLLAN! Vi vill säga GRATTIS till din plats på världens bästa utbildning. Vi vill även välkomna dig till östgötskaslätten och den vackra studentstaden Linköping! Alla faddrar kommer göra allt

Läs mer