ACTIVA S FRÅN MASSEY FERGUSON 7345/ hkmf

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "ACTIVA S FRÅN MASSEY FERGUSON 7345/ hkmf"

Transkript

1 ACTIVA S 7345/ hkmf

2 02 Sidan 08 Välj skärbord Sidan 12 Tröskning och frånskiljning Sidan 14 Spannmålstank, rensverk och hantering av växtrester Sidan 20 Ergonomiska reglage för enkel manövrering Sidan 22 Manövrering med fingertopparna

3 03 Innehåll 04 Tillverkning av hög kvalitet 06 Flexibilitet är nyckeln 08 Välj skärbord 10 Pure Gold från Massey Ferguson 12 Tröskning och frånskiljning 13 MCS-modeller Två system i ett 14 Spannmålstank, rensverk och hantering av växtrester 16 Proline-hytten 18 Ditt kontrollcentrum 20 Ergonomiska reglage för enkel manövrering 22 Manövrering med fingertopparna 24 Genomtänkt konstruktion gör arbetet lätt 26 Så stor betydelse har motorn på din skördetröska. 27 Total support. Till hands när du behöver det. 28 Specifikationer 30 3D-rundtur Sidan 26 Så stor betydelse har motorn på din skördetröska. Sidan 30 3D-rundtur

4 04 Breganze, Italien Massey Fergusons tröskfabrik i Breganze, hemorten för konstruktion och tillverkning av högsta precision. Detta är platsen där varje maskin blir till, där alla små delar sätts ihop för att tillverka maskiner med stor potential. Tröskfabriken i Breganze ligger i den vackra provinsen Vicenza i Italien. Liksom Massey Fergusons andra fabriker runt om i världen har anläggningen i Breganze en lång och stolt historia inom tillverkningen av lantbruksmaskiner. Fabriken i Breganze tillverkar Massey Fergusons skördetröskor i mellanklassen och upp till stora hybridtröskor och modeller med 8 skakare, som sedan distribueras till Europa, Afrika och Mellanöstern. Denna moderna anläggning täcker 25 hektar och har över 600 anställda. Skördetröskorna tillverkas av ett mycket hängivet team i Breganzefabriken, med den allra senaste teknologin och enligt de högsta specifikationerna och kvalitetskraven. Idag producerar Breganze skördetröskor med en rad olika trösktekniker. Till alla tröskor finns ett urval av FreeFlow- och PowerFlow-skärbord i olika storlekar, som har konstruerats för att maximera kapaciteten och effektiviteten, och samtidigt minimera spillet.

5 05

6 06

7 07 Flexibilitet är nyckeln Massey Fergusons nya skördetröskor i ACTIVA S-serien har konstruerats för att ge lantbrukare flexibilitet samt att de har funktioner som ger hög prestanda och användarvänlighet. Med nya ACTIVA S får användaren en ny, bekvämare förarmiljö, och har samtidigt möjlighet till enkla, okomplicerade val när det gäller utrustning. Mellanstora och stora lantbruk har ofta en rad olika grödor att tröska och varje maskin måste ha möjlighet till de rätta inställningarna för att få en hög kapacitet och en ren slutvara av bästa kvalitet. Undersökningar har visat att förarna av dessa maskiner behöver praktiska lösningar för att uppnå goda resultat och att de därför uppskattar enkelhet och komfort. Modell *med 30 hk effektboost Maxeffekt (hk/kw) Antal halmskakare Spannmålstankens volym (liter) MF ACTIVA S / MF ACTIVA S 7345 MCS 243/ MF ACTIVA S /225* MF ACTIVA S 7347 MCS 306/225* En bra investering Praktisk konstruktion erbjuder en blandning av modern teknik och användarvänliga funktioner som underlättar arbetet på fältet, där tiden är det väsentliga Låga driftskostnader, utmärkt bränsleekonomi och enkel service Ny Proline-hytt ger föraren hög komfort Slutvara av högsta kvalitet från kärna till halm tack vare skonsam och effektiv tröskning och noggrann frånskiljning Modellerna med MCS frånskiljningscylinder erbjuder ett flexibelt 2-i-1-trösksystem som hanterar alla grödor med enkel inställning Skärbord med hög kapacitet som konstrueras för alla skördeförhållanden och grödor - välj mellan PowerFlow eller FreeFlow för att passa dina behov

8 08 Välj skärbord Inmatning med axet först börja bra, avsluta bra ditt skärbord är avgörande för hur bra din skördetröska arbetar. Med livslång erfarenhet erbjuder Massey Ferguson dig antingen det förstklassiga PowerFlow-skärbordet eller FreeFlow-skärbordet med hög kapacitet. Båda har funktioner för hög produktivitet som automatisk haspelhastighet och avancerad styrning av skärhöjden. FreeFlow upp till 7,6 m Multikoppling för hydraulik och el är standard för snabb koppling av skärbordet. Schumacher-kniven är den bästa kniven på marknaden och har en hastighet på slag i minuten. Självrensande och alltid vass - ger en renskuren gröda under alla förhållanden. FreeFlow-skärbordet har inmatningsfingrar längs inmatningsskruvens fulla bredd, vilket ger ett jämnt och snabbt materialflöde till inmatningselevatorn. Power Feed-rullen (bara på MCSmodellerna) sitter monterad längst fram i inmatningselevatorn och ger ett jämnt materialflöde från skärbordet till inmatningselevatorn och vidare till tröskverket. Den kan från förarplats enkelt och effektivt reverseras.

9 09 TerraControl II är namnet på skärbordsutomatiken för FreeFlow eller PowerFlow. TerraControl II avlastar föraren med en mängd automatiska skärbordsfunktioner som t.ex. stubbhöjds- och marktrycksreglering samt vändtegsfunktioner - allt bekvämt manövrerat från multispaken. Små ändringar av skärhöjden kan snabbt och enkelt justeras, så att jämn inmatning alltid kan bibehållas. Funktionen med automatisk haspelhastighet är ytterligare en användarvänlig funktion som avlastar föraren, så att fullt fokus kan hållas på att få ut det bästa av maskinen. PowerFlow upp till 6,8 m Som tillval har PowerFlow-skärbordet en oljeväxtskruv vilken ger effektiv inmatningen av högväxande grödor till inmatningselevatorn och en avsevärd kapacitetsökning. Två el-drivna sidoknivar kompletterar skärbordets utrustning för tröskning av oljeväxter. Kniven sitter hela 1,14 meter från inmatningsskruven, vilket ger optimal sikt och prestanda. Det slitstarka PowerFlowsystemet transporterar grödorna bort från kniven och in till inmatningselevatorn med jämn hastighet. Systemet säkrar också, tack vare ett naturligt stenstopp efter kniven, att risken för att få in stenar i maskinen minimeras.

10 10 PURE GOLD

11 11 tröska skonsamt och effektivt, och din lönsamhet ökar

12 12 Tröskning och frånskiljning Tröskverket är skördetröskans mångsidiga centralenhet. Dessa maskiner är utrustade med en robust cylinder med högt rotationsmoment och en formstabil slagsko som gör tröskningen av grödan effektiv. Tröskcylindern har ett högt rotationsmoment tack vare extra vikter monterade mellan slagorna för att bibehålla en maximal tröskning även vid belastningstoppar. Detta ger lägre påfrestning på drivlinan och minskar effektbehovet och bränsleförbrukningen. Slagskon har differentierad trådindelning, vilket innebär att slagskons bakre sektion har hälften så många trådar som den främre sektionen. Denna princip ger en optimal balans mellan hög tröskkapacitet och ett bra materialflöde genom slagskon. Den främre och bakre sektionen av slagskon kan från förarplats ställas in oberoende av varandra för att öka tröskningens kvalitet. Aktiv slagsko för halmcylinder MCS frånskiljningscylinder (Multi Crop Separator) Den här skördetröskan finns i två versioner MF ACTIVA S Slagsko med aktiv halmcylinderslagsko (en förlängning av slagskons frånskiljningsyta justerbar i tre lägen) Slagsko med aktiv halmcylinderslagsko, Power Feed-rulle och frånskiljningscylinder (Multi Crop Separator)

13 13 MCS-versioner Två system i ett Frånskiljningscylindern, Multicrop Separator, har en stor frånskiljningsyta för att avlägsna så många kärnor som möjligt innan halmen når skakarna. Specialgrödor Ris MCS har en unik funktion som skiljer den från andra möjligheten att svänga upp slagskon över frånskiljningscylindern när den inte behövs. MCS-slagskon är elmanövrerad och det behövs inga verktyg för att manövrera den. Detta gör det möjligt att optimera maskinens prestanda under torra förhållanden, vilket minskar belastningen på rensverket och förbättrar halmkvaliteten avsevärt. En komplett konverteringssats för tröskning av majs finns tillgänglig inklusive en speciell slagko för majströskning. Denna tillämpning kräver även en sats för reducerat hackvarvtal, vilket alla ACTIVA S har som standard. För att ytterligare öka mångsidigheten och minska stilleståndstiden kan ACTIVA S utrustas med en sektionsdelad slagsko, vilken är konstruerad att tröska en mängd olika grödor. Konverteringstiden från spannmålsgrödor med mindre kärnor till grödor med större kärnor typ bönor (soja), majs och solrosor kan ske på några minuter istället för timmar. Alternativt kan en universal-slagsko med utbytbara element monteras vid behov. En specialversion med cylinder/slagsko för tröskning av ris kan beställas, vilken har en unik konstruktion med tröskfingrar och en riskam, vilket krävs för tröskning under dessa tuffa förhållanden. Extra slitdelar med extra hållfasthet är också monterade. Det innefattar spannmålsskruvar, elevatorer och MCStänderna. Dessa specifikationer tillsammans med självsmörjande larvband och skärbord med extra slittåliga komponenter ger en mångsidig maskin för både ris, spannmål och majs.

14 14 Spannmålstank, rensverk och hantering av växtrester Kvaliteten på din slutvara påverkar din lönsamhet. Ett noggrant konstruerat rensverk med högkapacitetssåll ger dig en slutvara av hög kvalitet direkt från fältet. Spannmålstanken har stor volym på liter och en tömningshastighet på 105 l/sek (MCS), vilket är tillräckligt för snabb tömning. Det överliggande tömningsröret klarar att fylla höga trailers ute på fältet eller ståendes på markvägen. Ett system för skörde- och vattenhaltsmätning - Ceres 8000i med integrerad SD-kortläsare - finns som tillval. De långa halmskakarna har fyra steg med aktiva väggar. Skakarstegens 21 cm höga vertikala väggar består av genomsläppliga galler. Dessa steg är de högsta som finns på någon konventionell skördetröska. Halmskakarnas första steg är extra kraftiga för att utan problem klara majströskning och den stora belastning som kontinuerligt kommer från tröskverket. Sållens profil är nyckeln till rensverkets prestanda. Sållen har hög prestanda och är speciellt konstruerade med stråreturspärrar som ger renare slutvara och gör att du kan använda mer öppna såll för ökad genomströmning. Den praktiska designen gör också att en person vid behov, enkelt kan ta ur och rengöra sållen mellan olika grödor. Spannmåls- och returelevatorn är förstärkta, där det finns en riktningsändring av materialet, vilket säkrar lång hållbarhet och livslängd. Detta är en speciell fördel vid skörd av majs, där slitaget från grödan är påtagligt eller under andra förhållanden med stort slitage. För lägre kostnader kan elevatorernas bottnar skruvas loss var och en för sig för enklare och billigare byte.

15 15 Halmhacken har konstruerats speciellt för att ge effektiv hackning och spridning, vilket passar för lantbrukare som tillämpar reducerad eller minimerad jordbearbetning. Knivarna är tandade för att ge ett rent snitt och minska effektbehovet. De justerbara motknivarna och spridarvingarna gör att du har total kontroll över kvaliteten och spridningen av den hackade halmen. Elektriskt justerbara spridarvingar till halmhacken finns som tillval. Härigenom kan, från förarplats, halmen riktas bort från den otröskade grödan vid behov. Ett justerbart friktionselement är standard för att säkerställa att halmen hackas konsekvent. En justerbar bosspridare med dubbla spridartallrikar finns som tillval, vilken effektivt fördelar boss och agnar över hela arbetsbredden. För dig som vill ta vara på halmen är tröskverket skonsamt och ger halm i perfekt skick för pressning av halmbalar för strö eller energiproduktion.

16 MF ACTIVA S 16

17 17 Konstruerad så att du får ut det bästa av din maskin oavsett tiden på dygnet Vi introducerar Proline-hytten En utmärkt förarmiljö är viktig för att få ut högsta möjliga prestanda av maskinen och föraren. Utmärkt sikt, användarvänliga och ergonomiskt placerade reglage gör arbetet lättare och mer produktivt. Lättöverskådliga menyer på TechTouch 2-terminalen ger ögonblicksinformation, och aktiva varningssystem övervakar och skyddar din investering.

18 18 Ditt kontrollcentrum De viktigaste faktorerna för en god hyttkonstruktion är utrymme, komfort och sikt. Proline-hytten erbjuder allt detta och garanterar en bekväm förarmiljö under alla förhållanden. Förarens sikt är enastående med panoramavy över skärbordet, stubben, tömningsrör och bakåt tack vare stora elektriskt justerbara sidospeglar. Hytten har en mängd olika funktioner som du förväntar dig i en förarmiljö med högsta kvalitet. Luftkonditionering och hyttvärme Luftdämpat förarsäte Elmanövrerade och uppvärmda sidospeglar Bekvämt instruktörssäte med förvaringslåda, och kylbox som tillval Utmärkt ljudisolering som gör att du kan arbeta i en tyst och bekväm förarmiljö Säker och stabil trappstege upp till hytten Ha full koll på stubbhöjden bakom skärbordet Obehindrad sikt över tömningsröret under tömning TechTouch 2-terminalen nära till hands Utmärkt sikt längs sidan på maskinen och över bakhjulen tack vare stora sidospeglar De viktigaste reglagen i förarens blickfång

19 19

20 20 Ergonomiska reglage för enkel manövrering Haspel lyft/sänk 02 Haspel fram/bak 03 Snabbstopp 04 Skärbord upp/ner 05 Skärbordsnivellering vänster/ höger Inställning av motorns varvtal 02 Inkoppling av tröskverk 03 Inkoppling av skärbord 06 Aktivering av tanktömning 07 Tömningsrör ut/in/auto Aktivering av skärbordsautomatik PowerGrip multispak Den nya PowerGrip multispaken ligger naturligt bekvämt i din hand och sitter monterad i armstödet, där alla de mest använda reglagen sitter samlade. Med hjälp av två handgrepp på armstödets högra sida kan detta höjas/sänkas och flyttas framåt/bakåt för att passa förarens sittställning. Inställning av haspelvarvtal Aktivering av framdrift PowerGrip armstöd Det högra armstödet är den centrala manöverenheten där de viktigaste inkopplingsreglagen och gaspådraget sitter. Konstruktionen med stort stoppat armstöd där föraren kan vila armen ger maximal komfort under en lång arbetsdag. Eftersom körspaken inte behöver skjutas fram och tillbaka blir manövreringen mycket mindre tröttsam än konventionella konstruktioner.

21 21 TechTouch 2-terminalen Perfekt placerad inom syn- och räckhåll sitter TechTouch 2-terminalen som ger all relevant information om prestanda för inställning av skördetröskan. Pekskärmsreglagen med tydliga symboler är enkla att använda och ställa in. 01 Inställning av cylinderns varvtal Slagskoavstånd fram Slagskoavstånd bak 04 Inställning av fläktens varvtal El-justering av översåll (tillval) 06 El-justering av undersåll (tillval) Justering av halmhackens spridarvingar höger/vänster (tillval) 08 Tankförhöjning till spannmålstank öppna/stäng 09 Inkoppling av vertikalknivar (tillval) 10 Inkoppling av transportläge Knappsats Membranknappsatsen sitter precis till höger om armstödet och används för att justera de primära tröskfunktionerna. De lättryckta och upphöjda membranknapparna leder direkt till de individuella menyerna i TechTouch 2-terminalen. MF ACTIVA S

22 22 Manövrering med fingertopparna Den nya TechTouch 2-terminalen är centralenheten för alla viktiga arbetsmoment. Den har pekskärmsfunktion, men du kan även använda en unik navigator med handtag för att välja den meny du vill visa. Arbetsmeny Så snart skördetröskan är klar att tröska, visas tröskans informationsmeny. Med färgindikatorer för skärhöjd, spill och returvolym är det enkelt att övervaka allt med ett ögonkast. Under drift varnas föraren via akustiska och visuella larm för att skydda skördetröskan vid eventuella problem. Instrumentpanel Längst ner på skärmen finns en permanent instrumentpanel som visar bl.a. körhastigheten, motorns varvtal, bränslevolym och ilagd växel. Automatisk inställning Automatiska inställningar, vilka även kan personifieras, kan göras för ett stort antal olika grödor, vilket sparar både tid och energi. För varje gröda finns det ytterligare inställningskombinationer (t.ex. när skördeförhållandena är fuktiga eller torra) som kan sparas. Trippmätare TechTouch 2-terminalen innehåller även en serie loggar som registrerar timmar, hektar, bränsleförbrukning och spannmålstankens fyllnadsgrad i olika lägen. Föraren kan närsomhelst nollställa dessa eller spara versioner om han vill återgå till ett fält och fortsätta loggarna. Detta är användbart för fältregistreringar och de som tröskar åt andra.

23 23 Enkel att avläsa och använda Den lättavlästa pekskärmen i färg kan ställas in för varje förare, som kan välja vad som ska visas. Den tydliga färgdisplayen gör det mycket enkelt att tolka informationen varningar visas tydligt som en prioritet. Automatisk inställning för olika grödor upp till 10 olika grödinställningar kan läggas till via menyn i TechTouch 2-terminalen, som sedan ställer in tröskan automatiskt.

24 24 Genomtänkt konstruktion gör arbetet lätt Få ut det bästa av de välkonstruerade funktionerna dag efter dag. Kontroll och rengöring av luftfiltret Säker och enkel åtkomst för rengöring av kylpaketet Stora lättöppnade sidoluckor med invändig belysning möjliggör snabba och regelbundna kontroller när som helst på dygnet Enkel bränslepåfyllning båda tankarna sitter bredvid varandra för enkel åtkomst Räcke att kroka fast stegen i gör det enkelt och säkert att inspektera Enkelt byte från hackning till strängläggning av halmen

25 Dags att tröska I arbetsbelysningen ingår starka H9-strålkastare för utmärkt sikt runt om även efter mörkrets inbrott. 25 Sex inställbara H9 arbetsstrålkastare Kompletterande arbetsbelysning som tillval med två högt placerade strålkastare, två för belysning av stubben och två bakåtriktade arbetslampor Två H7 strålkastare och två H9 arbetslampor

26 26 Så stor betydelse har motorn på din skördetröska. Vi kan lova dig att din AGCO POWER-motor har konstruerats för att klara de senaste utsläppskraven med hjälp av SCR-teknik för avgasrening, vilket betyder att den är en av de mest avancerade på marknaden. Den är bättre för miljön och har en driftskostnad som är bland de lägsta på marknaden. Detta är viktiga parametrar. Motorns prestanda är också viktig vi kan berätta för dig att bränsletillförseln har anpassats för att ge en plan vridmomentkurva, något en skördetröska behöver för att leverera konstant motoreffekt under belastning. Detta i kombination med att tröskans alla drivningar har låg effektförbrukning gör att du får en otroligt låg bränsleförbrukning per ton skördad gröda och utmärkt bränsleekonomi. På MF 7347S har vi lagt till en effektboost vid tanktömning på 30 hk, vilket möjliggör bibehållen hög kapacitet under tuffa förhållanden. Vi är säkra på att detta kommer att göra en betydande skillnad för dig!

27 27 Total support. Till hands när du behöver det. Massey Ferguson och dess återförsäljare och handlare är alltid beredda att göra det lilla extra för att ge support åt ditt inköp. Lantbruk kan vara en krävande verksamhet. Därför ser vi till att du får support när du än behöver det, även vid kritiska tidpunkter under året. Våra återförsäljare strävar efter att hitta rätt produkt till dig och att sedan ge dig support med bästa tänkbara service, uppbackning och reservdelsprogram. Du kommer att tillhöra en hängiven familj av högutbildade specialister som har till uppgift att ge dig genuin service och support av högsta kvalitet. Vi förstår oss på lantbruk och är medvetna om alla utmaningar som varje enskild individ står inför. Därför kan våra återförsäljare hjälpa dig att planera för en framgångsrik framtid. Fråga din återförsäljare om vår finansiering som kan omfatta leasing, avbetalning, uthyrning och lån. Din investering är tryggad via en manager service- och förlängd garantiplan. manager service- och förlängd garantiplan* är ett komplett paket som sörjer för komplett vård av din traktor, inklusive rutinunderhåll, reparationer och fullständig garanti med AGCO som täckning. *manager service- och förlängd gäller inte på den svenska marknaden. Kontakta din Massey Ferguson-återförsäljare för att få information om den 5-åriga maskinskadeförsäkring som gäller i Sverige. Särskilda villkor gäller.

28 28 Specifikationer mm mm Skärbord och inmatningselevator MF ACTIVA S 7345 MF ACTIVA S 7345 MCS MF ACTIVA S 7347 MF ACTIVA S 7347 MCS Tillgängliga skärvidder för FreeFlow (m) 4,80 till 7,60 4,80 till 7,60 4,80 till 7,60 4,80 till 7,60 Tillgängliga skärvidder för PowerFlow (m) 5,50 till 6,20 5,50 till 6,20 5,50 till 6,80 5,50 till 6,80 Reversering för skärbord och inmatningselevator Automatisk haspelhastighet TerraControl II automatisk marktrycksreglering TerraControl II automatisk marktrycksreglering Power Feed-rulle - - Cylinder med högt rotationsmoment ballastvikter Bredd / diameter (mm) 1340/ / / /600 Varvtalsområde (v/min) 380 till till till till 1310 Slagsko Omslutningsvinkel för aktiv slagskoförlängning ( ) Antal slagskolinjaler Omslutningsvinkel för huvudslagsko ( ) Slagskoyta (m 2 ) 0,83 0,83 0,99 0,99 Frånskiljningscylinder (MCS) - - Bredd / diameter (mm) / /600 Frånskiljningssko Antal frånskiljningslinjaler Yta (m 2 ) - 0,99-1,07 System med svängbar frånskiljningssko - - Halmskakare Antal / antal steg 5/4 5/4 6/4 6/4 Frånskiljningsyta (m 2 ) 5,73 5,73 6,81 6,81 Rensverk Förberedningsplan med höga skiljeväggar Justerbart högkapacitetssåll med stråreturspärr Total sållyta (m 2 ) 4,67 4,67 5,58 5,58 Effektiv volymetrisk centrifugalfläkt Rensfläktens varvtalsområde (v/min) 350 till till till till 1050 Returmaterial till cylindern Elektrisk inställning av fläktvarv från förarplatsen Spannmålstank Volym (liter) Tömningshastighet (liter/sek) Tömningsrörets längd (m) 4,5 5,0 4,5 5,0 Tömningshöjd (m) 4,2 4,5 4,2 4,5 - Ej tillgänglig l Standardspecifikation m Tillval

29 Växtresthantering MF ACTIVA S 7345 MF ACTIVA S 7345 MCS MF ACTIVA S 7347 MF ACTIVA S 7347 MCS Halmhack med 54/62 knivar i 4 rader Motor AGCO POWER med SCR-teknik för avgasrening Volym (liter) 7,4 7,4 7,4 7,4 Effekt (ISO 14396) hk/kw *med effektboost 243/ / / */ / */225 Bränsletankens volym (liter) AdBlue (liter) Transmission Hydrostatisk / 4 växlar Däckutrustning Fram (std) 650/75 R /75 R /75 R /75 R 32 Bak (std) 460/70 R /70 R /70 R /70 R 24 Hytt Hyttvärme, luftkondetionering, elmanövrerade och uppvärmda sidospeglar, luftdämpat förarsäte, 3D-rattstång, TechTouch 2-terminal Dimensioner Total längd utan skärbord (mm) Bredd utan skärbord, standarddäck (mm) Vikt (kg) Tillval MF ACTIVA S 7345 MF ACTIVA S 7345 MCS MF ACTIVA S 7347 MF ACTIVA S 7347 MCS Rensverk och växtresthantering El-justerbara såll och returgodsövervakning m m m m Spridarhuv med elektriskt justerbara spridarvingar m m m m Bosspridare m m m m Alternativ däckutrustning Fram (std + CerexBib) 800/65 R /65 R /65 R /65 R 32 Fram 710/75 R /75 R /75 R /65 R 32 Bak 540/65 R /65 R /65 R /65 R 24 Fram mindre än 3,5 m transportbredd 800/65 R /65 R /75 R /75 R 32 Bak mindre än 3,5 m transportbredd 540/65 R /65 R /70 R /70 R 24 Översåll med hög prestanda för majs m m m m Fläktvarvsreducering (270 till 840 v/min) m m m m Extrautrustning Multimediasystem med navigator, bakaxel med fyrhjulsdrift, sats för majströskning, luftkompressor, sats för skörd av ärtor och bönor, skörde- och vattenhaltsmätare Alla ansträngningar har gjorts för att försäkra att informationen i denna publikation är så korrekt och aktuell som möjligt. Det kan emellertid förekomma felaktiga, oriktiga eller ofullständiga uppgifter, och information i specifikationerna kan ändras utan föregående meddelande. Därför bör du bekräfta alla specifikationer med din Massey Fergusonåterförsäljare eller distributör före inköp.

30 30 Konstruerad för att klara de tuffaste skördeförhållandena Spannmålstank Spannmålstanken har elmanövrerad tankförhöjning och stor volym för hög fältkapacitet. Hytt Komfortabel, rymlig hytt med TechTouch 2-terminal som har färg- och pekskärm och är monterad på förarsätets konsol för bekväm övervakning/justering av tröskans inställningar med en lätt fingertoppsberöring. PowerFlow-skärbord Aktiv materialtransport för konstant jämn inmatning av grödan till tröskcylindern under alla skördeförhållanden. Power Feed-rulle Säkerställer ett jämnt materialflöde längs hela inmatningselevatorns bredd för hög kapacitet och utmärkt tröskkvalitet. Tröskcylinder Tröskcylinder med högt rotationsmoment tack vare extra vikter monterade mellan slagorna ger konstant varvtal och hög tröskeffektivitet även under besvärliga förhållanden.

31 Motor Kraftfull AGCO POWER-motor med 6 cylindrar och SCR-teknik för avgasrening, vilket ger utmärkt bränsleeffektivitet och renare avgasutsläpp. Frånskiljningscylinder (MCS Plus) Maximal frånskiljning av kärnorna under besvärliga förhållanden. En unik funktion för MCS Plus är att dess slagsko kan svängas upp över frånskiljningscylindern för att bibehålla en god halmkvalitet under förhållanden med torr och spröd halm. 31 Halmskakare 4,2 meter långa halmskakare med höga och genomsläppliga skakarsteg för mer effektiv frånskiljning. Halmhack Halmhack med tandade knivar för högsta hackkvalitet och lågt effektbehov, som ger en jämn fördelning av det hackade materialet över hela skärbordets arbetsbredd. Rensverk Förberedningsplan med höga skiljeväggar och högkapacitetssåll med stråreturspärr ger en mycket ren slutvara. Robust slagsko Oberoende justering i fram- och bakkant förenklar en optimal inställning för bästa tröskresultat under alla skördeförhållanden och för alla grödor (sektionsdelad slagsko, universal- och majsslagsko finns som tillval).

32 Web: Facebook: Twitter: Twitter.com/MF_EAME Instagram: Instagram.com/MasseyFergusonGlobal YouTube: Blog: Blog.MasseyFerguson.com är ett globalt varumärke som tillhör AGCO. AGCO Limited /0715 A-Swedish/0715/1m Ansvarsfullt skogsbruk

218 HK ACTIVA7344 FRÅN MASSEY FERGUSON

218 HK ACTIVA7344 FRÅN MASSEY FERGUSON 218 HK MF ACTIVA7344 FRÅN MASSEY FERGUSON 02 www.masseyferguson.com Breganze, Italien MF ACTIVA 7344 Massey Fergusons tröskfabrik, hemorten för konstruktion och tillverkning av högsta precision. Detta

Läs mer

7360/ hkmf FRÅN MASSEY FERGUSON

7360/ hkmf FRÅN MASSEY FERGUSON BETA 7360/7370 276-360 hkmf 02 03 Innehållsförteckning 04 Tillverkning med hög kvalitet 07 Det är här det händer 08 Inmatning med axet först 10 Välj skärbord efter dina grödor 12 Pure Gold från Massey

Läs mer

HK VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG

HK VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG MF HK 243-276 VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG Breganze, Italien Massey Fergusons Harvesting Centre i Europa, hemorten för konstruktion och tillverkning av högsta

Läs mer

CENTORA DELTA9380 FRÅN MASSEY FERGUSON 7380/ /404 HKMF 496 HK

CENTORA DELTA9380 FRÅN MASSEY FERGUSON 7380/ /404 HKMF 496 HK CENTORA 7380/7382 379/404 HKMF 496 HK MF DELTA9380 FRÅN MASSEY FERGUSON 02 www.masseyferguson.com Sidan 08 Inmatning alltid axet först Sidan 12 SuperFlow inmatningsskruv Nya generationen PowerFlowskärbord

Läs mer

INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG

INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG MF7200 MF BETA skördetröskor - skörda med högsta kapacitet 2 modeller: 5 eller 6 halmskakare HK 275-335 VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG Skörda framgång med

Läs mer

INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG

INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG HK MF MF ACTIVA Kostnadseffektiva och flexibla skördetröskor Nu 6 modeller med 5 eller 6 halmskakare 176-275 7200 VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG Okomplicerade

Läs mer

Enkel och effektiv tröskning.

Enkel och effektiv tröskning. Fendt L-Serie Fendt kw HK 5255 L 179 243 5255 L MCS 179 243 5255 L PL 179 243 6275 L 225* 306* 6275 L MCS 225* 306* 6275 L PL 225* 306* * Maximal effekt inklusive boost Enkel och effektiv tröskning. Med

Läs mer

Skörda enkelt och effektivt.

Skörda enkelt och effektivt. Fendt L-Serie Fendt kw hk 5255 L 179 243 5255 L MCS 179 243 6275 L 225* 306* 6275 L MCS 225* 306* * Maximal effekt inkl. boost Skörda enkelt och effektivt. Med L-Serie ger vi dig tillgång till den perfekta

Läs mer

KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE VARIO. www.mchale.net DET SJÄLVKLARA VALET

KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE VARIO. www.mchale.net DET SJÄLVKLARA VALET KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE www.mchale.net DET SJÄLVKLARA VALET KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE Förser dagens lantbrukare med lösningar för högre kapacitet McHale Fusion Vario är en kombipress,

Läs mer

Nya 1470 och 1570 tröskor. MER maskin

Nya 1470 och 1570 tröskor. MER maskin Nya 1470 och 1570 tröskor MER maskin 2 Mer kvalitet Mer maskin. Behöver du öka din skördeproduktivitet? De nya 1470 och 1570 tröskorna har allt du behöver för att få jobbet gjort i tid enastående tillförlighet

Läs mer

Skörda intelligent. För din effektivitet!

Skörda intelligent. För din effektivitet! Fendt C-Serie Fendt kw HK 5275 C 225 306 5275 C PL 225 306 5275 C PLI 225 306 6335 C 265 360 6335 C PL 265 360 6335 C PLI 265 360 Maximal effekt inkl. boost Skörda intelligent. För din effektivitet! Vår

Läs mer

VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG

VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG HP 19,5-46 MF 1500 Kompakttraktorer för park- och grönytesskötsel Kompakttraktorer för park- och grönytesskötsel Brett specifikationsutbud för maximal mångsidighet VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET

Läs mer

Skörda intelligent. För din effektivitet.

Skörda intelligent. För din effektivitet. Fendt C-serie Fendt kw HK 5275 C 225* 306* 5275 C PL 225* 306* 5275 C PLI 225* 306* 6335 C 265* 360* 6335 C PL 265* 360* 6335 C PLI 265* 360* * Maximal effekt inkl. boost Skörda intelligent. För din effektivitet.

Läs mer

STRÄNGLÄGGARE. fella.eu. Strängläggare med en rotor. Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera

STRÄNGLÄGGARE. fella.eu. Strängläggare med en rotor. Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera STRÄNGLÄGGARE Strängläggare med en rotor Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera fella.eu 2 FÖRSTKLASSIG SKÖRD I mer än 90 år har FELLA varit likställt med innovativ teknik, enastående

Läs mer

378-413. Högkapacitetströskor med skakare 2 modeller plus Auto Level-versioner

378-413. Högkapacitetströskor med skakare 2 modeller plus Auto Level-versioner MF7200 Högkapacitetströskor med skakare 2 modeller plus Auto Level-versioner HK 7200 378-413 VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG Det är dags att skörda Det finns

Läs mer

Baler Range. Det professionella alternativet

Baler Range. Det professionella alternativet Baler Range Det professionella alternativet Press- serie utvecklad utifrån kraven från dagens lantbrukare och maskinstationer Maskinen är konstruerad och byggd för lång livslängd med tester från områden

Läs mer

Teknik för framtidens utmaningar inom jordbruket.

Teknik för framtidens utmaningar inom jordbruket. Fendt X/P-serie Fendt kw hk 8380 P 279 379 8380 P AL 279 379 8410 P 297 404 8410 P AL 297 404 9490 X 365* 496* 9490 X AL 365* 496* * Maximal effekt inkl. boost Teknik för framtidens utmaningar inom jordbruket.

Läs mer

Skörda intelligent. Öka din effektivitet!

Skörda intelligent. Öka din effektivitet! Fendt C-Serien Skörda intelligent. Öka din effektivitet! Motor 5275 C 5275 C PL 5275 C PLI 5275 C Rice 6335 C 6335 C PL 6335 PLI 6335 C Rice Maxprestanda med PowerBoost (ECE R 120) kw/hk 225/306 225 /

Läs mer

HARVEST STAR * VARIO STAR HARVEST STAR * VARIO

HARVEST STAR * VARIO STAR HARVEST STAR * VARIO HARVEST STAR * VARIO STAR HARVEST STAR * VARIO The perfect way to harvest. Harvest Star* Vario, världens enda fällbara skärbord med hydrauliskt inställbar skärbordsbredd För ökad produktivitet: Geringhoffs

Läs mer

INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG

INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG HK 1500 19,5-46 MF Ett brett program av lantbruks- och grönytetraktorer för gårdar och kommersiellt bruk VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG Vill du ha hög prestanda

Läs mer

Min familj mina fält min Fendt.

Min familj mina fält min Fendt. Fendt E-serien 5225 Fendt kw hk 5225 E 160 218 Min familj mina fält min Fendt. Du kan alltid lita på din familj. På samma sätt som på nästa generation Fendt E-serie. De här omdesignade tröskorna är utrustade

Läs mer

Fendt kw hk 5225 E

Fendt kw hk 5225 E Fendt E-serien 5225 2 Fendt kw hk 5225 E 160 218 Min familj mina fält min Fendt. Du kan alltid lita på din familj. På samma sätt som på nästa generation Fendt E-serie. De här omdesignade tröskorna är utrustade

Läs mer

LASTARE. 3248/A 3248/TA med hytt. Lastaren med system Vi förstår vad du behöver. Tillförlitlig. Kraftfull Tillförlitlig Helt enkelt övertygande

LASTARE. 3248/A 3248/TA med hytt. Lastaren med system Vi förstår vad du behöver. Tillförlitlig. Kraftfull Tillförlitlig Helt enkelt övertygande LASTARE 3248/A 3248/TA med hytt Lastaren med system Vi förstår vad du behöver. Tillförlitlig Kraftfull Tillförlitlig Helt enkelt övertygande 3248/A för panoramasikt, se det du lastar Säker skyddshytt.

Läs mer

HK 500 Den nya hybridtröskan MF 9280 DELTA

HK 500 Den nya hybridtröskan MF 9280 DELTA HK MF9280 7200 500 Den nya hybridtröskan MF 9280 DELTA VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG Välkommen tillbaka Hos Massey Ferguson förstår vi att alla kunder är

Läs mer

Teknik för framtidens utmaningar inom jordbruket.

Teknik för framtidens utmaningar inom jordbruket. Fendt X- / P-Serie Fendt kw HK 8380 P 279 379 8380 P AL 279 379 8410 P 297 404 8410 P AL 297 404 9490 X 365* 496* 9490 X AL 365* 496* * Maximal effekt inklusive boost Teknik för framtidens utmaningar inom

Läs mer

Siwa. Finsnittvagnar Ensilagevagnar. foderproduktion

Siwa. Finsnittvagnar Ensilagevagnar. foderproduktion Rapide Siwa Finsnittvagnar Ensilagevagnar foderproduktion Schuitemaker Machines BV etablerades 1919 som tillverkare av maskiner för lantbruk och industri. Tack vare många års erfarenhet har Schuitemaker

Läs mer

(T3) C-MAX

(T3) C-MAX 80-90-100-110 (T3) C-MAX C-MAX (T3), så effektivt så enkelt, McCormick C-Max (T3) är modellserien som erbjuder ett nytt alternativ av ekonomisk funktionalitet i McCormicks modellprogram. Med effektområde

Läs mer

VOLVO GRÄVMASKINER EC210 EC240

VOLVO GRÄVMASKINER EC210 EC240 VOLVO GRÄVMASKINER EC210 EC240 Avancerad teknik har fört fram Volvos grävmaskiner till toppen när det gäller effektivitet och produktivitet. Oberoende av hur krävande arbetsplatsen än är har Volvos grävmaskiner

Läs mer

SPECIFIKATIONER. Transportbredd. n kg. 3 st 2-aktion ventiler

SPECIFIKATIONER. Transportbredd. n kg. 3 st 2-aktion ventiler SVENSKA Universalarkmataren bogserade väghyvel för utjämning vägar, jordbruk fält, torv produktion och andra områden. Höghållfast stål används i tillverkningen av utrustning för att säkerställa en lång

Läs mer

MINI DUMPER C08. YANMAR LN 100 AE 10 HK 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Effekt Arbetsvikt Mått

MINI DUMPER C08. YANMAR LN 100 AE 10 HK 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Effekt Arbetsvikt Mått MINI DUMPER C08 Motor Effekt Arbetsvikt Mått YANMAR LN 100 AE 10 HK 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm C08 EFFEKTIVITET I ALLA KOMPAKT Reducerad totalbredd och en liten svängradie för att passa i trånga ytor.

Läs mer

DD25B. VOLVO TANDEMVÄLTAR 2.6 t 18.5 kw

DD25B. VOLVO TANDEMVÄLTAR 2.6 t 18.5 kw DD25B VOLVO TANDEMVÄLTAR 2.6 t 18.5 kw 360 sikt Med en optimalt placerad stol som kan flyttas i sidled, vinklade valsfästen och en sluttande huv har DD25B en branschledande runtomsikt. Oavsett om föraren

Läs mer

Balhanteringsredskap. Det professionella valet

Balhanteringsredskap. Det professionella valet Balhanteringsredskap Det professionella valet 994 Baldelare Med kombinationen enkelhet och styrka klyver McHale baldelare snabbt, noggrant och effektivt balar av ensilage, hö eller halm. Manövrerad via

Läs mer

Skyddsbåge HYTT

Skyddsbåge HYTT GM 40-45-50-55 (T3) Skyddsbåge HYTT McCormick GM (T3) liten och kompakt genomtänkt och mångsidig g Den nya generationen Yanmar 3- och 4-cylindriga motorer ger hög prestanda, förbättrad bränsleeffektivitet,

Läs mer

PTH 900/820 E PTH 1200/1000 HACKERTRUCK

PTH 900/820 E PTH 1200/1000 HACKERTRUCK 1200/1000 HACKERTRUCK 89, Envie (CN) 077 - Fax +39 0175 278421 - info@pezzolato.it www.pezzolato.it Trumhuggar Serien Det bästa fliset av alla typer av trä GREENLINE HACKERTRUCK 1000/820 HACKERTRUCK HACKERTRUCK

Läs mer

Balhanteringsredskap. Det professionella valet

Balhanteringsredskap. Det professionella valet Balhanteringsredskap Det professionella valet 994 Baldelare Med kombinationen enkelhet och styrka klyver McHale baldelare snabbt, noggrant och effektivt balar av ensilage, hö eller halm. Manövrerad via

Läs mer

Rotorslåttermaskiner SB, SM*, SMF

Rotorslåttermaskiner SB, SM*, SMF Rotorslåttermaskiner SB, SM*, SMF Rotorslåttermaskiner SB, SM*, SMF SB / SM* / SMF * Marknadsförs ej i Sverige Moving agriculture ahead SB-slåttermaskiner SB-rotorslåttermaskinerna är utrustade med den

Läs mer

Sweepmaster 900 / 980 R/RH

Sweepmaster 900 / 980 R/RH Sweepmaster 900 / 980 R/RH För effektiv sopsugning av medelstora ytor Åkbara sopsugmaskiner med ytkapacitet på upp till 7,200 m 2 /tim Effektiv sopning snabbt och rent Sweepmaster 900/980 R effektiv helt

Läs mer

TELESKOPLASTARE FRÅN MASSEY FERGUSON. MF 9205, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 75-122 HPMF

TELESKOPLASTARE FRÅN MASSEY FERGUSON. MF 9205, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 75-122 HPMF TELESKOPLASTARE MF 9, MF 9 Xtra, MF 9 Xtra, MF 9S Xtra - HPMF FRÅN MASSEY FERGUSON Funktioner för alla behov Ett stort urval redskap som krävs för alla jobb Hydrauliska snabbkopplingar för snabbt, effektivt

Läs mer

EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION

EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION SKÖRDAREN PONSSE SCORPION ÖVERLÄGSEN KRAFT OCH ERGONOMI Otrolig sikt och styrförmåga, oslagbar stabilitet, kraft och produktivitet med miljön i åtanke och

Läs mer

PALIFT Lastväxlare. Kundernas behov är vår prioritet

PALIFT Lastväxlare. Kundernas behov är vår prioritet PALIFT Lastväxlare Kundernas behov är vår prioritet TELESCOPIC T 17 T 20 T 22 Den kraftiga allväxlaren Våra lastväxlare är kända för optimal balans mellan vikt och lyftkapacitet såväl som för det utmärka

Läs mer

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 Instrumentpanel Lätt åtkomliga funktioner Översiktlig instrumentpanel Olycka, cruise & PTO kontakter powerstyrning Hydraulisk power styrning ger optimal

Läs mer

Groundsmaster 4000-D/4100-D. Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET. www.toro.com

Groundsmaster 4000-D/4100-D. Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET. www.toro.com Groundsmaster 4000-D/4100-D Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET www.toro.com Groundsmaster 4000-D/4100-D Innovativa tekniska lösningar och funktioner gör det här till den

Läs mer

Potatissättare i GL 32 B-serien. Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment

Potatissättare i GL 32 B-serien. Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment Potatissättare i GL B-serien Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment Utformad för växande framgång: GL B-serien Perfekt för potatisodling med kvalitet: när den -radiga potatissättaren

Läs mer

5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw)

5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw) 5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw) 2 5E-serien traktorer inledning Möt den lilla jätten Ägnar du dig åt djurhållning? Driver du en liten vinodling? Den nya

Läs mer

McCormick X60 (T3): teknik när den är som bäst

McCormick X60 (T3): teknik när den är som bäst X6020-30-40-50 (T3) McCormick X60 (T3): teknik när den är som bäst Power Management systemet har utvecklats för att vid behov automatiskt höja motorns vridmoment och effekt upp till 121 hk vid kraftuttagsarbete

Läs mer

JCB din nya favorit

JCB din nya favorit JCB 457 - din nya favorit En ny maskin i maskinparken. För att göra det enkelt vill vi presentera en ny JCB 457 med bara några få bilder. Låt dina medarbetare ta del av denna nya fantastiska produkt från

Läs mer

19,5-46 HKMF FRÅN MASSEY FERGUSON

19,5-46 HKMF FRÅN MASSEY FERGUSON 1500/1700 19,5-46 HKMF FRÅN MASSEY FERGUSON 02 www.masseyferguson.com Innehåll MF 1500 04 En kompakt traktor som passar din verksamhet 06 Jordbruksarbeten 08 Den idealiska jordbrukstraktorn i kompaktformat

Läs mer

nya generationens skopa

nya generationens skopa More care. Built in. VOLVO KOMPAKTA GRÄVMASKINER nya generationens skopa Öka effektiviteten på platsen, gräv upp vinsten Den nya generationens Volvo-skopor hjälper dig att få ut bästa möjliga gräv- och

Läs mer

A-serien A 72 A 82 A 92

A-serien A 72 A 82 A 92 A-serien A 72 A 82 A 92 SE Innehåll Inbyggd styrka 3 Hytt 4-5 Transmission och kraftöverföring 6 Motor 7 Hydraulik 8-9 Tekniska specifikationer 10 Extrautrustning 11 Valtra service 11 2 Inbyggd styrka

Läs mer

EKONOMISK OCH EFFEKTIV. PONSSE BEAver

EKONOMISK OCH EFFEKTIV. PONSSE BEAver EKONOMISK OCH EFFEKTIV PONSSE BEAver En allsidig liten skördare som är ett riktigt kraftpaket Mångsidiga PONSSE Beaver är perfekt lämpad för avverkning från första gallringen till slutavverkning. PONSSE

Läs mer

Servicevänlig Lätt att kontrollera vätskenivåer. Smörjpunkter reducerade till ett minimum.

Servicevänlig Lätt att kontrollera vätskenivåer. Smörjpunkter reducerade till ett minimum. SV Utmärkt manövrering och effektivitet Turbo Z är en nollsvängradiemaskin (Zero Turn Radius) som manövreras med två oberoende hydrostatiska transmissioner som driver direkt på respektive framhjul. Konstruktionen

Läs mer

OPTIMER 103-, 103R- och 1003-serien

OPTIMER 103-, 103R- och 1003-serien Tallrikskultivatorer med individuellt upphängda tallrikar för stubbearbetning + OPTIMER 103-, 103R- och 1003-serien www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 OPTIMER+ 1000 103-, 103R- OCH 1003-SERIEN EFFEKTIV

Läs mer

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE DEN NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE Kraft i överflöd Som Belos tidigare maskiner är denna redskapsbärare

Läs mer

Pöttinger TOP. Strängläggare med centrerad strängplacering 97+023..0910

Pöttinger TOP. Strängläggare med centrerad strängplacering 97+023..0910 Pöttinger TOP Strängläggare med centrerad strängplacering 97+023..0910 TOP s-line Strängläggare med centrerad strängplacering, två och fyra rotorer Pöttinger har utvecklat en ny rotorlyft, med en lutande

Läs mer

Tiger. Robust kultivatorteknologi för intensiv jordbearbetning

Tiger. Robust kultivatorteknologi för intensiv jordbearbetning Tiger Robust kultivatorteknologi för intensiv jordbearbetning Tiger AS Det smarta alternativet till plöjning Tiger LT Kompakt med litet dragkraftsbehov Tiger En klass för sig själv! Kapacitetsstyrkor för

Läs mer

Burna slåtterkrossar. GXS GXS P GXS Triple GXF

Burna slåtterkrossar. GXS GXS P GXS Triple GXF Burna slåtterkrossar GXS GXS P GXS Triple GXF Rotorbalk GXS GXS-slåtterkrossarna är utrustade med den unika JF-rotorbalken med slät undersida som utmärker sig genom: Top Service Helt slät undersida Låg

Läs mer

PARKETTAPPLICERING. Mixon Lösningar för parkettapplicering 3000 Serien

PARKETTAPPLICERING. Mixon Lösningar för parkettapplicering 3000 Serien PARKETTAPPLICERING Mixons systemlösning för parkettapplicering används för olika produkter där trälameller limmas ovanpå varandra genom att applicera lim på det horisontella fältet på träets ovansida.

Läs mer

Framtiden inom lantbruk 5 mod 270-370 8600 VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG

Framtiden inom lantbruk 5 mod 270-370 8600 VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG HK MF8600 Framtiden inom lantbruk 5 mod 270-370 8600 VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG Precis som en traktor ska vara. Ren kraft med högt vridmoment. Med en konstruktion

Läs mer

Hjullastare 2,8-8,0 ton

Hjullastare 2,8-8,0 ton Hjullastare 2,8-8,0 ton Atlas Weyhausen GmbH & Co. KG är ett medelstort, traditionellt tyskt oberoende företag. Ursprunget går tillbaka till 1919 då företaget startades av Hinrich Weyhausen KG, med säte

Läs mer

www.tokvam.no Produktkatalog

www.tokvam.no Produktkatalog www.tokvam.no Produktkatalog Förvänta dig mer Tokvam Räkna med kvalitetsprodukter: Komponenter och material i våra produkter kommer från erkända leverantörer. Vi använder höghållfast stål i alla produkter.

Läs mer

Degavvägare för alla degtyper

Degavvägare för alla degtyper Degavvägare 2 Degavvägare för alla degtyper I Glimeks sortiment med degavvägare finns rätt maskin för alla bagerier. Glimek erbjuder automatiska degavvägare med stor viktnoggrannhet och kapacitet från

Läs mer

Svenska. Twin Demolition. Ett nytt koncept för demolering

Svenska. Twin Demolition. Ett nytt koncept för demolering Svenska Twin Demolition Ett nytt koncept för demolering ROBOT 185 Nytänkande inom rivningsrobotar Teleskopbom ger 46 cm extra räckvidd och anpassning vid krävande applikationer Speciella polykarbonatskydd

Läs mer

SEDEO SITSAR OCH POSITIONERING. Sätter NYA STANDARDER

SEDEO SITSAR OCH POSITIONERING. Sätter NYA STANDARDER 1 SEDEO SITSAR OCH POSITIONERING Sätter NYA STANDARDER 2 3 Nya Sedeo... Vi tror att ergonomiska sittsystem är grunden till en optimal mobilitetslösning. En bra sittställning är naturligtvis väldigt personlig.

Läs mer

INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG

INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG 69-100 HK MF3600 Mångsidiga traktorer för specialområden A-, V-, S-, F- och GE-versioner VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG Specialtraktorer i MF 3600-serien Mer

Läs mer

Hako-Jonas 900 / 980. För effektiv sopsugning av medelstora ytor

Hako-Jonas 900 / 980. För effektiv sopsugning av medelstora ytor Hako-Jonas 900 / 980 För effektiv sopsugning av medelstora ytor Åkbara sopsugmaskiner med ytkapacitet på upp till 7,200 m 2 /tim Effektiv sopning snabbt och rent Hako-Jonas 900/980 effektiv helt enkelt...

Läs mer

ETT HELT UPPGRADERAT KRAFTPAKET PONSSE BEAR

ETT HELT UPPGRADERAT KRAFTPAKET PONSSE BEAR ETT HELT UPPGRADERAT KRAFTPAKET PONSSE BEAR NYA PONSSE BEAR KRAFT, PRODUKTIVITET OCH ARBETSGLÄDJE Helt nya PONSSE Bear är en sann skogens konung. Den representerar bästa tänkbara prestanda, produktivitet

Läs mer

PRODUKT KATALOG DANSK DESIGN PRODUCERAT I EU

PRODUKT KATALOG DANSK DESIGN PRODUCERAT I EU PRODUKT KATALOG DANSK DESIGN PRODUCERAT I EU M 80 TVÅNGSBLANDARE (80L) Baron M80 tvångsblandare är kraftfull och effektiv. M80 ger en optimal blandning av allt från jordfuktig betong till spackel. En användarvänlig

Läs mer

Atlet Balance Diesel- eller gasdriven motviktstruck GL/DL och GH/DH 1,5 5 ton

Atlet Balance Diesel- eller gasdriven motviktstruck GL/DL och GH/DH 1,5 5 ton Atlet Balance Diesel- eller gasdriven motviktstruck GL/DL och GH/DH 1,5 5 ton 2 2 modeller. Styr upp din produktivitet. Diesel- eller gasdriven Atlet Balance arbetshäst med precision Kraftfull, pålitlig

Läs mer

Radfräsar i GF-serien. 2-, 4- och 6-radiga radfräsar för stora, stabila kupor utan jordkokor

Radfräsar i GF-serien. 2-, 4- och 6-radiga radfräsar för stora, stabila kupor utan jordkokor Radfräsar i -serien -, - och -radiga radfräsar för stora, stabila kupor utan jordkokor Robust och kraftfull: Radfräsarna i -serien Förväntningarna som ställs på fräsar i -serien. De bearbetar jorden efter

Läs mer

Hako-Jonas 1200 / För ekonomisk sopsugning av större ytor

Hako-Jonas 1200 / För ekonomisk sopsugning av större ytor Hako-Jonas 1200 / 1500 För ekonomisk sopsugning av större ytor Åkbara sopsugmaskiner med en ytkapacitet på upp till 16,200 m 2 /tim Hako-Jonas 1200 / 1500 Förenkla sopningen! Perfekt rengöring av större

Läs mer

Profihopper. Profihopper

Profihopper. Profihopper Profihopper Arbetsområden Den UNIKA Profihoppern Vårdar alla dina grönytor! Parker Kyrkogårdar Golfbanor Bostadsområden Grönytor Idrottsplatser Campingplatser Naturskyddsområden Innehåll Arbetsområden

Läs mer

Blastkrossar i KS-serien. Blastfri upptagning Skörda framgång!

Blastkrossar i KS-serien. Blastfri upptagning Skörda framgång! Blastkrossar i KS-serien Blastfri upptagning Skörda framgång! Öka ditt utbyte med Grimme blastkross Under åren har blastkrossning före lagringsduglighet. Oavsett om det skördesäsongen fått större och större

Läs mer

Teknisk Specifikation

Teknisk Specifikation CityCat 2020 är en kompakt sopmaskin med mycket hög kapacitet, fantastisk förarmiljö och manöverbarhet utöver det vanliga och är därför inte enbart marknadsledande i Sverige utan i hela Europa. Teknisk

Läs mer

P-seriens kompakta hyttmått ger extra utrymme för påbyggnad och särskilt enkelt insteg. Finns med upp till 440 hk och 2300 Nm.

P-seriens kompakta hyttmått ger extra utrymme för påbyggnad och särskilt enkelt insteg. Finns med upp till 440 hk och 2300 Nm. PRESS info P13102SE / Per-Erik Nordström 29 jan 2013 Scania har marknadens bredaste utbud av tunga lastbilar Tack vare Scanias moduluppbyggda produktsystem kan kunderna välja bland miljontals specifikationer

Läs mer

BESPARINGSRAPPORT VALTRA T-SERIENS LÅGA TOTALA ÄGARKOSTNADER TAR EFEKTIVITET TILL NÄSTA NIVÅ HUR KAN JAG MINSKA UTGIFTERNA MED T-SERIEN?

BESPARINGSRAPPORT VALTRA T-SERIENS LÅGA TOTALA ÄGARKOSTNADER TAR EFEKTIVITET TILL NÄSTA NIVÅ HUR KAN JAG MINSKA UTGIFTERNA MED T-SERIEN? VALTRA T-SERIENS LÅGA TOTALA ÄGARKOSTNADER BESPARINGSRAPPORT TAR EFEKTIVITET TILL NÄSTA NIVÅ Med Valtras nya T-serie sänks den totala ägarkostnaden för en traktor till en ännu lägre nivå. Vi kompromissade

Läs mer

För dig som kräver MeR. AXIAL FLOW 230-SERIEn AGRICULTURAL ENGINEERING

För dig som kräver MeR. AXIAL FLOW 230-SERIEn AGRICULTURAL ENGINEERING För dig som kräver MeR. AXIAL FLOW 230-SERIEn OF AGRICULTURAL ENGINEERING EFTER MER ÄN 160 ÅR HAR VI FORTFARANDE SAMMA VISION: FÖR FRAMTIDENS LANTBRUK MÅSTE MASKINERNA ALLTID VARA EN INNOVATIV, TILLFÖRLITLIG

Läs mer

DU BALAR. VI BRYR OSS. BALPACKNINGSPRODUKTER

DU BALAR. VI BRYR OSS. BALPACKNINGSPRODUKTER DU BALAR. VI BRYR OSS. BALPACKNINGSPRODUKTER VI BRYR OSS OM BALNINGSPRESTANDA. På New Holland, vill vi att du ska få ut det mesta av din press. Vi gör vårt jobb - tillhandahåller kvalitetsnät, -garn och

Läs mer

Spearhead Twiga 320/420 Kombi

Spearhead Twiga 320/420 Kombi Spearhead Twiga 320/420 Kombi Användningsområde: Släntklippning Häckklippning Grönytor Produktfördelar: Mekanisk parallellföring Hydraulisk påkörningssäkring Kombi frontmontering En kompakt och robust

Läs mer

JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter

JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter PRODUKTBROSCHYR LOGLIFT 118S EN ARBETSHÄST PÅ 12 tonmeter Denna kran för hantering av kortvirke finns tillgänglig i flera olika räckvidder från 7,9 upp till 10,1 meter.

Läs mer

NY INNOVATIV & ROBUST SOPMASKIN. MC 130 - En maskin som gör skillnad PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKIN

NY INNOVATIV & ROBUST SOPMASKIN. MC 130 - En maskin som gör skillnad PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKIN NY INNOVATIV & ROBUST SOPMASKIN MC 130 - En maskin som gör skillnad PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKIN VÅR NYA MC 130 - EN SOPMASKIN FÖR ALLA När Kärcher Belos som är marknadsledare inom två områden med sina

Läs mer

Trumhuggar PTH Serien. www.pezzolato.it. Det bästa fliset av alla typer av trä PTH 1000/1000 PTH 1200/1000 GREENLINE

Trumhuggar PTH Serien. www.pezzolato.it. Det bästa fliset av alla typer av trä PTH 1000/1000 PTH 1200/1000 GREENLINE PTH 1000/1000 M 89, Envie (CN) 077 - Fax +39 0175 278421 - info@pezzolato.it www.pezzolato.it Trumhuggar PTH Serien Det bästa fliset av alla typer av trä GREENLINE PTH 1000/1000 PTH 1200/1000 PTH 1200/1000

Läs mer

TRAKTOR MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65. För topprestanda: minskad jordpackning och högre arbetseffektivitet.

TRAKTOR MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65. För topprestanda: minskad jordpackning och högre arbetseffektivitet. DÄCKSORTIMENT LANTBRUKSDÄCK I RADIALUTFÖRANDE 2016 TRAKTOR MAXI TRACTION IF För topprestanda: minskad jordpackning och högre arbetseffektivitet. 28 30 Upp till 20 % tyngre last. Utmärkt körkomfort även

Läs mer

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Dubbelsträngläggare för sido- och mittsträng 97+027.13.0813 Dubbelsträngläggare för varje användning PÖTTINGER har nu ett brett utbud av nya dubbelsträngläggare för sido- och mittsträngar.

Läs mer

och säkra vinkelslipar

och säkra vinkelslipar Effektiva och säkra vinkelslipar Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Gör ditt hus till ett hem med de nya vinkelsliparna från Bosch. De är effektiva och robusta och ger bra hantering

Läs mer

Trumhuggar PTH Serien. www.pezzolato.it. Det bästa fliset av alla typer av trä PTH 1000/820 PTH 1200/820 GREENLINE

Trumhuggar PTH Serien. www.pezzolato.it. Det bästa fliset av alla typer av trä PTH 1000/820 PTH 1200/820 GREENLINE PTH 1000/820 M 9, Envie (CN) 77 - Fax +39 0175 278421 - info@pezzolato.it Trumhuggar PTH Serien www.pezzolato.it Det bästa fliset av alla typer av trä GREENLINE PTH 1000/820 PTH 1200/820 PTH 1200/820 G

Läs mer

Zhafir Zeres Serie. 400-2,300 kn

Zhafir Zeres Serie. 400-2,300 kn Zhafir Zeres Serie 400-2,300 kn Utökade funktioner som standard Zhafir ZERES Serie Zhafir har utvecklat den nya elektriska maskinserien Zeres, för att bli en flexibel formsprutningsmaskin baserad på det

Läs mer

VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG

VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG MF4400 Mångsidiga universaltraktorer 3 modeller: 74, 88 och 101 hk HK 4400 74-101 VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG Robust enkelhet för kostnadseffektiv produktivitet

Läs mer

AP Gyllevogne. Gödselvagnar Slangbommar Nedmyllare

AP Gyllevogne. Gödselvagnar Slangbommar Nedmyllare AP Gyllevogne Gödselvagnar Slangbommar Nedmyllare Tillverkas i Danmark Kvalitet för den professionella användaren Våra gödselvagnar används av maskinstationer, entreprenörer och lantbrukare med höga krav

Läs mer

GreenTec Spearhead Twiga 320/420 Kompakt

GreenTec Spearhead Twiga 320/420 Kompakt GreenTec Spearhead Twiga 320/420 Kompakt Användningsområde: Släntklippning Häckklippning Grönytor Produktfördelar: Mekanisk parallellföring Hydraulisk påkörningssäkring Bakmontering En kompakt och robust

Läs mer

X (Tier 4 Interim)

X (Tier 4 Interim) X7040-50-60-70-80 (Tier 4 Interim) Nya X70-serien: överlägsen effektivitet, lägre driftskostnader, minimal miljöpåverkan För att uppfylla de ständigt ökande utsläppskraven har McCormick utvecklat traktorserien

Läs mer

Långrullare för alla slags bagerier från mindre bagerier till industristorlek

Långrullare för alla slags bagerier från mindre bagerier till industristorlek Långrullare 2 Långrullare för alla slags bagerier från mindre bagerier till industristorlek Kvalitet är en ständig utmaning. Glimeks långrullare är utvecklade för konstant kvalitet och ökad produktivitet.

Läs mer

INSTRUKTIONSBOK AGNSPRIDARE REKORDVERKEN

INSTRUKTIONSBOK AGNSPRIDARE REKORDVERKEN 10/97 INSTRUKTIONSBOK AGNSPRIDARE REKORDVERKEN Sweden AB Öttum SE-535 92 KVÄNUM Tel. +46(0)511-37 01 00 Fax. +46(0)511-37 00 07 9 T0569 1. FÖRORD REKORDVERKEN Sweden AB, Öttum S-535 92 KVÄNUM Tel. +46

Läs mer

VOLVO KOMPAKTORER MED DUBBLA TRUMMOR DD25. 2,45-2,6 t 25 kw

VOLVO KOMPAKTORER MED DUBBLA TRUMMOR DD25. 2,45-2,6 t 25 kw VOLVO KOMPAKTORER MED DUBBLA TRUMMOR DD25 2,45-2,6 t 25 kw Runtomsikt för perfekt yta. 360 sikt DD25 har runtomsikt tack vare förarsätets förstklassiga placering och motorhuvens effektiva utformning. Oavsett

Läs mer

TERGO UFW Fyrvägstruck

TERGO UFW Fyrvägstruck TERGO UFW Fyrvägstruck 24/7 support worldwide network reach trucks UFW Fyrvägstrucken UFW 200/250 Maximal flexibilitet Nya UFW är flexibel och effektiv med långgods och även en fantastisk skjutstativtruck

Läs mer

EXAKTKOMBI JC XL ORIGINALET FRÅN TUME.

EXAKTKOMBI JC XL ORIGINALET FRÅN TUME. EXAKTKOMBI JC EXAKTKOMBI JC XL ORIGINALET FRÅN TUME. Kombisåmaskinernas vägvisare. Tume var den första tillverkaren som lanserade en kombisåmaskin utrustad med en hjulsektion bakom maskinen. Maskinen blev

Läs mer

SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING. PONSSE fox

SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING. PONSSE fox SMIDIG OCH EFFEKTIV GALLRING PONSSE fox PONSSE FOX-SKÖRDAREN JÄMN PRODUKTIVITET PONSSE Fox-skördaren har den senaste tekniken och tillförlitliga baslösningar för utmärkt övergripande effektivitet. En innovativ

Läs mer

85-105 HKMF FRÅN MASSEY FERGUSON

85-105 HKMF FRÅN MASSEY FERGUSON 5600 85-105 HKMF 02 03 Innehåll 04 En global framgångssaga 06 Konstruerad av oss, skapad för dig 09 Byggd speciellt med tanke på föraren 11 Ren kraft och prestanda 12 En ny kraftgeneration 14 Underhållsfri

Läs mer

Vedmaskiner från Mora

Vedmaskiner från Mora Vedmaskiner från Mora Vedmaskiner från Mora Per Wikstrand AB är ett svenskt företag med mångårig erfarenhet av maskiner för rationell och säker vedhantering. Kvalitetstänkandet står i första ledet och

Läs mer

MEJSLAR SDS-MAX SDS-PLUS BORRNING OCH MEJSLING

MEJSLAR SDS-MAX SDS-PLUS BORRNING OCH MEJSLING MEJSLAR SDS-MAX SDS-PLUS BORRNING OCH MEJSLING www..se BETONGBORRNING OCH MEJSLING Du har köpt det bästa verktyget, nu kan du köpa det bästa tillbehöret för arbetsuppgiften. FRÅGA EFTER DEWALT BORR OCH

Läs mer

Produktpresentation. Degblandare

Produktpresentation. Degblandare Produktpresentation Degblandare 2 Degblandare i världsklass med fast eller farbar gryta Sveba-Dahlen erbjuder nu ett komplett sortiment av degblandare med ett omfattande utbud av tillbehör som täcker alla

Läs mer