Akvarellkurs i Toscana

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Akvarellkurs i Toscana"

Transkript

1 T O S C A N A oktober i Toscana Drömmen om Toscana En varsamt renoverad liten vingård, mitt i Chianti-distriktet i Italien - utsikt över kullar och dalar. Med sin generösa atmosfär andas Ancora del Chianti drömmen om Toscana. En fantastisk plats för akvarellkurs! Från den lilla staden Greve, strax söder om Florens, tar du dig några få kilometer på slingrande vägar upp till Ancora del Chianti Bed & Breakfast. med Monica Månsson Tema: Toscanas färger och former Efter frukost blir det genomgång av dagens övningar och uppgifter. Det kan handla om akvarelltekniker, färglära, teckning eller bildkomposition. Efter lunch kan du fritt bestämma var du vill måla innan återsamlingen under sen eftermiddag. Motiven finns runt omkring oss: Husen som skiftar i olika jordfärger, säsongen växter och frukter, krukor av terrakotta, detaljer och vyer. Någon dag gör vi ett besök i Montefioralle för att med papper och penna fånga den lilla medeltida staden. Vår ateljé är utvändigt ett gammalt stenhus, men inne är allting nytt. Genom det stora fönstret har du utsikt över dalen med sina vin- och olivodlingar. En dag ledig för eget måleri eller utfärd. Det är en fördel om du som anmäler dig till kursen har viss erfarenhet av akvarellmålning. Vi samlas till middagen på tisdag kväll och avslutar med frukost på tisdagen en vecka senare. Resan ordnar du själv. (Flygbiljetter till bra pris finns till Florence, Pisa och Bologna.) Det behövs bil för att ta sig ända fram till Ancora del Chianti. Nivåskillnader med ojämna trappsteg förekommer. En del av upplevelsen är att njuta av den traditionella toskanska maten. Och naturligtvis finns husets eget vin för den som så önskar. Tisdag 13 - tisdag 20 oktober 2015 Kurs onsdag 14 - måndag 19 oktober kr tisdag 13 - tisdag 20 oktober Logi m. halvpension: 540 / person i dubbelrum Logi m. halvpension: 690 dubbelrum för eget bruk Rummen har god standard, egen dusch och toalett. Separata sängar kan fås i de flesta rum. Städning varje dag ingår. I logipriset ingår frukost och middagar med flera rätter samt en festmåltid sista kvällen. Middagarna avnjuts på Ancora del Chianti, förutom en kväll, då vi besöker en äkta italiensk pizzeria. Lunchmat ordnar var och en själv. Det finns tillgång till gästkök. Man kan annars välja att besöka en restaurang. Eventuellt kan lunchpaket ordnas. Vår värdinna, Laura, talar bra engelska och berättar med glädje och entusiasm om trakten, traditionerna och maten. Obs! Fåtal platser. Ancora del Chiantis regler gäller för avbokning av mat och logi.

2 V I S I N G S Ö j u n i En akvarellkurs på försommaren Visingsö - ett öppet landskap och skuggande träd Välkommen till en akvarellkurs med helpension på Wisingsö Hotell & Konferens. Hotellet ligger i en park med gräsmattor, rabatter och stora skuggande träd. Här finns det gott om sittplatser och bord för den som vill ta med pennor och penslar utomhus. Vår matsal är belägen i ett vackert trähus med snickarglädje. Visingsö har ett öppet landskap med vida vyer och mycket himmel. Här finns lummiga ekskogar, ett jordbrukslandskap och en småskalig bebyggelse. På denna pärla i Vättern är det alltid nära till vattnet. Med bil eller cykel kan du uppleva landskapet från vägen som går runt ön. Visingsö har varit bebott långt tillbaka i tiden. Näs borgruin, på sydspetsen, var en Sveriges första kungaborgar och Magnus Ladulås är en av de många kungar som residerat här. Visingsö har idag ca 800 bofasta. Tema: Träd och växtlighet Fokus ligger på att skildra trädens karaktär. Lövmassor och volymer, grenarnas formspråk, stammens struktur, detaljer, blad, färger... Med teckning och akvarell undersöker vi motiven som blir utgångspunkt för våra bilder. Gemensamma bildgenomgångar och enskild handledning. Både nya och mer erfarna akvarellmålare är välkomna. Kursen startar med eftermiddagskaffe på lördagen kl. 15 och slutar tisdag kl. 16. Vår rymliga och trevliga ateljé ligger på andra våningen i ett hus alldeles intill vårt logi. Hiss finns ej. Mat, logi mm Vi bor bekvämt med helpension på Wisingsö Hotell & Konferens, tre kilometer norr om färjeläget. Trevliga rum med egen dusch och toalett och tillgång till gästkök. Visingsö ligger 30 km norr om Jönköping. Hit tar man sig båtvägen från Gränna. Det går täta turer med färja och du kan bekvämt ta med bilen ända fram till hotellet. lördag 13 tisdag 16 juni 2015 Kurs: kr Logi i delat rum, helpension: kr Logi i enkelrum, helpension: kr (inkl. ateljékostnad) Cykel finns att hyra Helpension med trerätters middag sista kvällen. kurser bl.a. för Arne Isacsson. Monica har tilldelats Arne Isacsson-priset. Hotellets regler gäller för avbokning av mat och logi.

3 K I N N E K U L L E a p r i l Förenkling/porträtt En veckoslutskurs framåt vårkanten Välkommen till en akvarellkurs i det idylliska Falkängen, en av Sveriges bäst bevarade bruksgator. Det lilla samhället Hällekis ligger alldeles intill Vänern vid det vackra Kinnekulle. När bruket lades ner räddades husen i sista stund från rivning och renoverades sedan varsamt och fungerar nu bland annat som vandrarhem och konferensanläggning. Tema: Förenkling / porträtt Förenkling: Vi övar på att lyfta fram det väsentliga i ett motiv och utesluta det som är oviktigt eller stör. Vi prövar att på olika sätt, och i flera steg, förenkla och förändra bilden. Ta gärna med egna akvareller att ha som utgångspunkt. Porträtt: Någon dag provar vi på att måla ansikten. Vi tar varandra till modell. Det blir en genomgång av ansiktets proportioner. Vi använder oss av akvarellens flödighet och låter inte porträtten bli exakta avbildningar utan arbetar ganska snabbt och fritt. Det är en fördel om du har viss erfarenhet av akvarellmåleri. Vi startar på fredag eftermiddag kl. 15. På kvällen fortätter vi med de första övningarna. Kursen avslutas söndag kl.16. Ateljén är ljus och trivsam. Här får du en egen rejält tilltagen arbetsyta. Du disponerar ateljén när du vill under dygnets timmar. Kursen ges på Falkängens Vandrarhem & Konferens. Vi bor i rymliga rum med eget pentry, dusch och toalett. Som tillval kan du få slutstädning. Vi äter middag tillsammans på fredagen kl. 18. På lördagskvällen blir det en lite festligare middag och på söndagen intar vi en lunch. Mat beställs till vandrarhemmets matsal. Frukost och lördagens lunch ordnar du själv. Enkelt förmiddags- och eftermiddagskaffe samt frukt finns i ateljén och ingår i kurspriset. En livsmedelsbutik finns på gångavstånd från vandrarhemmet. Fredag 24 söndag 26 april 2015 Kurs: kr Logi i delad lägenhet: kr Logi i egen lägenhet: kr Två middagar och en lunch ingår i logipriset. För dig som inte bor på Falkängen tillkommer en kostnad på 300 kr för ateljén. (Ingår normalt i priset för logi.) Nära till buss och tåg. Kinnekulletåget, rälsbuss mellan Hallsberg och Göteborg, har hållplats i Hällekis. Lokalerna, och även utfärden, bör fungera för rörelsehindrade. (Speciellt en av lägenheterna är bra anpassad.) Ramper finns, men trösklar förekommer. Kontakta Monica för mer information. kurser bl.a. för Arne Isacsson. Monica har tilldelats Arne Isacsson-priset.

4 L Y S E K I L augusti i Lysekil Sensommar i Bohuslän. Vi målar akvarell där hav och land möts. I Lysekil får vi såväl stadens bekvämlighet som sensommarens ljus över släta klipphällar. Med flödig akvarellfärg skildrar vi naturens färger och former. Genom demonstrationer, teknik- och färgövningar lär du dig att mer medvetet använda akvarelltekniken. Vår ateljé är Segelsällskapets ljusa, fina lokal som ligger vid hamnen, nära vattnet. Härifrån är det bara 200 steg till det varsamt renoverade kallbadhuset - ett minne från den tid då Lysekil utvecklades till Sveriges förnämsta badort. Våra motiv är såväl små växter och djur från den marina världen som bergs- och havslandskapet omkring oss. Kursen vänder sig till såväl nybörjare som till dig med erfarenhet av akvarellmåleri. Torsdag 13 söndag 16 augusti 2015 Kurs: kr Kursen startar torsdag kl. 13 och slutar söndag kl. 15. Övriga dagar börjar vi kl. 9 och avslutar ca kl. 17. Det finns möjlighet att använda ateljén även kvällstid. Enkelt förmiddags- och eftermiddagskaffe samt frukt finns i ateljén och ingår i kurspriset. Inga övriga måltider ingår. Vi som vill äta tillsammans, lunch eller middag, slår följe till någon trevlig restaurang. Sista kvällen bokar jag bord till avslutningsmiddag på en fiskrestaurang. Du väljer själv hur du vill bo. Vi har inget gemensamt logi, men för den som önskar finns rum reserverade hos Strandflickorna, nära vår ateljé. Vill du vara säker på att få ett rum eller en lägenhet bör du boka i god tid. Direktbuss till Lysekil går från Göteborg. kurser bl.a. för Arne Isacsson. Monica har tilldelats Arne Isacsson-priset.

5 Ö S T E R L E N s e p t e m b e r på Österlen Välkommen till Österlen! Kursen ges i Skåne Tranås, ett litet samhälle beläget där det mjukt böljande, öppna landskapet möter lövskogen. Här ligger det trivsamma STF Hotell & Vandrarhem Skåne Tranås, strax intill den speglande dammen. Temat med äpplen och akvarellteknik var mycket uppskattat hösten 2014, så vi låter det återkomma även i år. Någon dag växlar vi om med landskapsmålning. Tema: Äppeltider/akvarellteknik Vi njuter av årets äppelskörd och tar även äpplet som utgångspunkt för våra övningar och bilder. Vi tränar på att styra färg och vattenflöden och att använda oss av de olika pigmentens uttryck. Disposition av bildytan samt upprepning med variation är ämnen som vi tar upp. Dessutom blir det några lekfulla övningar. Vår ateljé är rymlig och ljus och ligger ett par minuters promenad från vandrarhemmet. Vi startar måndag kl.14 och avslutar torsdag kl.15. Kursen vänder sig till såväl nybörjare som mer erfarna akvarellmålare. I "Kvarnen" dukas frukostbuffén upp i den hemtrevliga frukostmatsalen. Där äter vi även middag på kvällarna. Onsdag kväll är det extra festligt med en trerätters middag. På torsdagen blir det lunch. Enkelt förmiddags- och eftermiddagskaffe samt frukt finns i ateljén och ingår i kurspriset. Övriga måltider ordnar du själv. Vandrarhemmets största hus är av senare datum. Här har rummen en hög och bekväm standard. Många rum är utrustade med toalett och dusch, pentry samt egen uteplats. Som tillval kan du få enkelrum, linne och slutstädning. Rum med något enklare standard finns också. Måndag 14 torsdag 17 september 2015 Kurs: kr Logi med halvpension i delat rum: fr kr Enkelrumstillägg fr. 100 kr/dygn Frukost, tre middagar och en lunch ingår i logipriset. För dig som inte bor på vandrarhemmet tillkommer en kostnad på 150 kr för ateljén. (Den avgiften ingår normalt i priset för logi.) Lokalerna bör fungera även för rörelsehindrade. Trösklar förekommer. Kontakta Monica för mer information. kurser bl.a. för Arne Isacsson. Monica har tilldelats Arne Isacsson-priset.

Teckning och flödande akvarell

Teckning och flödande akvarell K I N N E K U L L E 2 2 2 4 a p r i l 2 0 1 6 Teckning och flödande akvarell En veckoslutskurs framåt vårkanten Välkommen till en akvarellkurs i det idylliska Falkängen, en av Sveriges bäst bevarade bruksgator.

Läs mer

Akvarellkurs på Kinnekulle

Akvarellkurs på Kinnekulle K I N N E K U L L E 2 7 2 9 a p r i l 2 0 1 8 på Kinnekulle En veckoslutskurs framåt vårkanten Välkommen tll en akvarellkurs i det idylliska aalkängen, en av Sveriges bäst bevarade bruksgator. Det lilla

Läs mer

Akvarellkurs på Golden Club Cabanas, Portugal 2015. Landskapsmåleri i akvarell

Akvarellkurs på Golden Club Cabanas, Portugal 2015. Landskapsmåleri i akvarell Akvarellkurs på Golden Club Cabanas, Portugal 2015 Landskapsmåleri i akvarell Kursen utgår från det klassiska landskapsmåleriet och går mot det mer förenklade och abstrakta gestaltandet av landskapet och

Läs mer

Akvarellkurs med Anders Wallin i Bordeaux på Château Garreau, söndag 20 söndag 27 september 2015

Akvarellkurs med Anders Wallin i Bordeaux på Château Garreau, söndag 20 söndag 27 september 2015 Akvarellkurs med Anders Wallin i Bordeaux på Château Garreau, söndag 20 söndag 27 september 2015 Följ med till Frankrike och måla akvarell i en unik, kreativ och rofylld miljö. Vi håller till på Château

Läs mer

Akvarellkurs på Golden Club Cabanas i södra Portugal. Landskapsmåleri i akvarell

Akvarellkurs på Golden Club Cabanas i södra Portugal. Landskapsmåleri i akvarell Akvarellkurs på Golden Club Cabanas i södra Portugal Landskapsmåleri i akvarell Kurserna utgår från det klassiska landskapsmåleriet och går mot det mer förenklade och abstrakta gestaltandet av landskapet

Läs mer

LENA LAVÉNS AKVARELLKURSER 2015

LENA LAVÉNS AKVARELLKURSER 2015 LENA LAVÉNS AKVARELLKURSER 2015 Välkommen till akvarellens fantastiska värld! Allt handlar om att njuta i sällskap med härliga färger och lockande motiv, att inte bli slav under dominanta pigment eller

Läs mer

GALLERI TINNERTS AKVARELLKURSER 2019

GALLERI TINNERTS AKVARELLKURSER 2019 GALLERI TINNERTS AKVARELLKURSER 2019 26-27 januari Börja måla akvarell - Nybörjarkurs Galleri Tinnert Arontorp, Öland 23-24 februari Fortsätt måla akvarell - Måla staden Mössebergs kurort, Falköping 9-10

Läs mer

CITY HOTELL ESKILSTUNA

CITY HOTELL ESKILSTUNA CITY HOTELL ESKILSTUNA 562-3548_City Hotell_folder_125x250.indd 1 2013-11-13 16:32 562-3548_City Hotell_folder_125x250.indd 2 2013-11-13 16:32 CITY HOTELL ESKILSTUNA Övernatta hos oss när du är i Eskilstuna!

Läs mer

Resa till Dalarna. 8-11 augusti 2016

Resa till Dalarna. 8-11 augusti 2016 Resa till Dalarna 8-11 augusti 2016 8 augusti - måndag Resan startar från hemorten på morgonen och färden går upp till rastplatsen Väst Göte, vid Vättern norr om Bankeryd, där vi gör uppehåll, då det blir

Läs mer

Akvarellkurs med Anders Wallin i Bordeaux på Château Garreau, 9-16 och 16-23 september 2012

Akvarellkurs med Anders Wallin i Bordeaux på Château Garreau, 9-16 och 16-23 september 2012 Akvarellkurs med Anders Wallin i Bordeaux på Château Garreau, 9-16 och 16-23 september 2012 Följ med till Frankrike och måla akvarell i en unik, kreativ och rofylld miljö. Vi håller till på Château Garreau,

Läs mer

AKVARELLKURSER 2019 ENDAGARSKURSER TVÅDAGARSKURSER. Välkommen med din anmälan/förfrågan!

AKVARELLKURSER 2019 ENDAGARSKURSER TVÅDAGARSKURSER. Välkommen med din anmälan/förfrågan! AKVARELLKURSER 2019 ENDAGARSKURSER TVÅDAGARSKURSER Läs mer under respektive kurs i kursprogrammet nedan. Att gå samma kurs flera gånger är ett bra sätt att samla inspiration och kunskaper för fortsatt

Läs mer

Välkommen till. Forum Oskarshamn. Hotell - Vandrarhem - Konferenscenter - Stadsteater - Restaurang

Välkommen till. Forum Oskarshamn. Hotell - Vandrarhem - Konferenscenter - Stadsteater - Restaurang Välkommen till Forum Oskarshamn Hotell - Vandrarhem - Konferenscenter - Stadsteater - Restaurang Hotell Rum Oscar är ett hotell med stjärnstatus. För att hela tiden hålla hög kvalitet är vi granskade av

Läs mer

Konferens på Sandhamns Värdshus

Konferens på Sandhamns Värdshus Konferens på Sandhamns Värdshus ÖPPET ÅRET RUNT Konferens för er som vill komma bort från storstadens buller och jäkt. Vi finns i en rofylld, charmig och inspirerande skärgårdsmiljö endast 2 timmar bort

Läs mer

Cykelhelg i Rättvik! 4-6 September 2015

Cykelhelg i Rättvik! 4-6 September 2015 Cykelhelg i Rättvik! 4-6 September 2015 UPPTÄCK RÄTTVIK FRÅN SADELN Att följa med på en guidad utflykt ger mervärde till din cykelupplevelse oavsett om du aldrig besökt Rättvik eller känner till omgivningen

Läs mer

Kasinokampen. Trekamp, tvårätters middag, 1 glas öl/vin/alk., fri entré och garderob.

Kasinokampen. Trekamp, tvårätters middag, 1 glas öl/vin/alk., fri entré och garderob. Kasinokampen Trekamp och middag Satsa på en annorlunda och rolig kasinokväll med trekamp och en tvårättersmiddag. Utmana varandra i de vanligaste kasinospelen. Avsluta sedan kvällen med att fira vinnarna

Läs mer

Att dra grisen i svansen

Att dra grisen i svansen Att dra grisen i svansen Om kontrafinalitetens olika yttringar Gemensam inventering och utredning Forskarbyn Ölsdalen OPEN 13-16 augusti 2013 Bruksgården, Degerfors Välkommen! Tema: Kontrafinalitet Vad

Läs mer

Jóhann F ś Ridresor. Jóhann Fri geirsson inbjuder dig att vara med om en exklusiv Islandshästupplevelse.

Jóhann F ś Ridresor. Jóhann Fri geirsson inbjuder dig att vara med om en exklusiv Islandshästupplevelse. Jóhann F ś Ridresor Jóhann Fri geirsson inbjuder dig att vara med om en exklusiv Islandshästupplevelse. Nu välkomnar han alla oss, som han har lärt känna under sina år i Sverige, att komma hem till honom

Läs mer

Följa Giro d`italia 2016

Följa Giro d`italia 2016 Följa Giro d`italia 2016 Under några dagar i maj får du en fantastisk möjlighet att följa Giro d`italia på plats, mitt i de vackra Dolomiterna i Sydtyrolen. Du kommer inte bara att få prova banorna och

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

ORDFÖRANDE HAR ORDET

ORDFÖRANDE HAR ORDET VINTER 2011 ORDFÖRANDE HAR ORDET Det gamla året är snart slut och det nya hälsar vi välkommet. Jag tackar er alla för det gångna året och för allt ni har gjort för föreningen. Jag hoppas mycket på ert

Läs mer

Varmt Välkommen att följa med på en sju dagars kurs i personlig utveckling till Italien och Toscana!

Varmt Välkommen att följa med på en sju dagars kurs i personlig utveckling till Italien och Toscana! Varmt Välkommen att följa med på en sju dagars kurs i personlig utveckling till Italien och Toscana! Vi vill med denna yttre och inre resa bjuda in dig till att utforska dig själv och den kvinnliga sidan

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

Vinresa till Niederösterreich Österrike

Vinresa till Niederösterreich Österrike Vinresa till Niederösterreich Österrike Slutet av september, början på oktober 2015 med Munskänkarna Otterbäcken 2015 är Niederösterreich i Österrike utsedd till årets vinort/region av Munskänkarna centralt.

Läs mer

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti Följ med Equi Tours på mästerskapsresa till Aachen, Tyskland för ett spektakulärt Europamästerskap! Här väntas fantastiska

Läs mer

Toscana och Chianti med Italiens fantastiska vin och mat!

Toscana och Chianti med Italiens fantastiska vin och mat! En Tur & Retur vinresa i samarbete med BKWine Vinresa i Toscana Toscana och Chianti med Italiens fantastiska vin och mat! 18-22 maj 2011 Toscana lockar med sin vackra landsbygd, sina viner, sin olivolja

Läs mer

NORDIC PACKARD OWNERS CLUB PACKARD JUNI 2019

NORDIC PACKARD OWNERS CLUB PACKARD JUNI 2019 PACKARD 27-30 JUNI 2019 VÄLKOMMEN Varmt välkommen till Nordic Packard Owners Clubs årsmöte i Sjuhäradsbygden i västra Sverige. Den 27 till 30 juni 2019 kommer vi att bo på hotell Två Skyttlar i Örby, 60

Läs mer

Prislista Vinter 2015-2016 Vi har öppet för boende året om Restaurangen öppnar den 20/12 till 10/4

Prislista Vinter 2015-2016 Vi har öppet för boende året om Restaurangen öppnar den 20/12 till 10/4 Prislista 2015-2016 Vi har öppet för boende året om Restaurangen öppnar den 20/12 till 10/4 Period A V 1-6 (3/1-13/2), V 15-26 (10/4-29/6) Period B V 52-53 (20/12-2/1), V 7-11(14/2-19/3) Period C V 12-14

Läs mer

OBS! Sista anmälningsdagen 25 juli till Anna-Lena Kullman,

OBS! Sista anmälningsdagen 25 juli till Anna-Lena Kullman, Resa till Frankrike och Alsace 15-21 september, 7 dagar. OBS! Sista anmälningsdagen 25 juli till Anna-Lena Kullman, annalenakullman09@gmail.com, 0730-687838 Resan genomförs med en modern turistbuss med

Läs mer

Moves åker till Toscana! Ät, träna och njut med oss i vackra Toscana!

Moves åker till Toscana! Ät, träna och njut med oss i vackra Toscana! Moves åker till Toscana! Ät, träna och njut med oss i vackra Toscana! Här kommer information om vår resa till Toscana 18-22 maj 2016. Gården som vi ska bo på heter Residenza Cornino och är ett typiskt

Läs mer

Program SPF Maj TOSCANA

Program SPF Maj TOSCANA Program SPF 17-22 Maj - 2018 - TOSCANA Efter en lyckad Toscanaresa i september i fjol är det nu dags för en repris till våren 2018. Programmet har i stort sätt samma upplägg utom att det inte är vinfestival

Läs mer

SPF 010 alltid på väg!

SPF 010 alltid på väg! 24/5-2/6 Det gemytliga och gästvänliga Tyrolen i Österrike Upplev den romantiska Tyrolen där de vackra dalgångarna slingrar sig fram mellan snöklädda alptoppar. Här njuter vi av Salzkammerguts bedårande

Läs mer

Bodensjön runt 5-13 juli 2016

Bodensjön runt 5-13 juli 2016 Jubileumsresa Ryssbybygdens Buss firar 30 år Bodensjön runt 5-13 juli 2016 Achim Mende/Internationale Bodensee Tourismus GmbH Cykla Bodensjön runt 9 dagar 2016 firar Ryssbybygdens Buss 30 år. Detta firar

Läs mer

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien!

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien! Åk med på golfresa till Benidorm och Alicante i Spanien hösten 2012! (OBS: Nytt program avresa en dag senare än vad tidigare meddelats flygresenärer flyger nu med Norwegian Air Shuttle direkt Göteborg-Alicante

Läs mer

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017 Följ med på en konst- och kulturresa till de vackra kustpärlorna i Kroatien Split och Dubrovnik! Kroatien lockar många besökare med sin slående vackra och skiftande natur mäktiga berg, kuperande landskap,

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

Akvarellkurs med Anders Wallin i Bordeaux på Château Garreau, 16-22 september 2013

Akvarellkurs med Anders Wallin i Bordeaux på Château Garreau, 16-22 september 2013 Akvarellkurs med Anders Wallin i Bordeaux på Château Garreau, 16-22 september 2013 Följ med till Frankrike och måla akvarell i en unik, kreativ och rofylld miljö. Vi håller till på Château Garreau, en

Läs mer

Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016

Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016 Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016 Koppla av i värmen med möjlighet till träning varje dag. Något för dig? Rehabanläggningen Mar y Sol, Los Cristianos Hej! Vi på Nordström

Läs mer

Bli en ledare över ditt liv

Bli en ledare över ditt liv EN RESA FÖR KNOPP & KROPP TILL PALMA DE MALLORCA, 6 APRIL - 13 APRIL 2013 Bli en ledare över ditt liv FÖLJ MED PÅ EN UNIK RESA SOM KAN BLI STARTEN PÅ NÅGOT NYTT Vi har skräddarsytt ett program utifrån

Läs mer

Programförslag. Gruppresa för 10 personer till Palma de Mallorca

Programförslag. Gruppresa för 10 personer till Palma de Mallorca Programförslag Gruppresa för 10 personer till Palma de Mallorca 2013 En vacker och sofistikerad pärla Palma De Mallorca Vackra Palma de Mallorca har under årtionden varit ett mycket populärt resmål. Som

Läs mer

Nordiskt Forum 20 22 november 2009

Nordiskt Forum 20 22 november 2009 INBJUDAN TILL NORDISKT FORUM 2009 Nordiskt Forum är en mötesplats mellan forskare, odlare och intresserade som söker kunskap om och vill vidareutveckla den biodynamiska odlingen i Norden. Arrangör är och

Läs mer

Ölprovning i Prag. 15-17 april 2015 Möt våren i Prag med Ann Fogelberg. Vill du lära dig mer om öl? Ja, då

Ölprovning i Prag. 15-17 april 2015 Möt våren i Prag med Ann Fogelberg. Vill du lära dig mer om öl? Ja, då Ölprovning i Prag 15-17 april 2015 Möt våren i Prag med Ann Fogelberg Vill du lära dig mer om öl? Ja, då Vill du lära dig mer om öl? Ja, då är detta bästa resan för dig. Följ med till Tjeckien, landet

Läs mer

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013 Dag 1- ankomst 15.45 Avresa från Arlanda 19.40 Ankomst till Alicante Transfer tlll hotellet - incheckning 21.00 Lätt middag på hotellet Information

Läs mer

URBAN WINERY STOCKHOLM

URBAN WINERY STOCKHOLM URBAN WINERY STOCKHOLM NU KOMMER VINVÄRLDEN TILL SOLNA OCH THE WINERY HOTEL. Den gemensamma passionen för vin sammanförde familjerna Söder, Östlundh och Ruhne att skapa The Winery Hotel, Sveriges första

Läs mer

Socialpsykiatri LÅNGRESOR 2015. med CCS resor. Träffpunkter och sysselsättning

Socialpsykiatri LÅNGRESOR 2015. med CCS resor. Träffpunkter och sysselsättning Socialpsykiatri LÅNGRESOR 2015 med CCS resor Träffpunkter och sysselsättning LÅNGRESOR 2015 Ullared 17-19 mars Prag 20-23 april Helsingborg 17-21 maj Göteborg 8-11 juni Piteå 16-21 augusti Norrköping 25-27

Läs mer

Välkommen till HAGABERG. kurs & konferens. www.hagaberg.fhsk.se

Välkommen till HAGABERG. kurs & konferens. www.hagaberg.fhsk.se Välkommen till HAGABERG kurs & konferens www.hagaberg.fhsk.se Rinmansalen En trevlig lokal med gammeldags atmosfär, kakelugnar och härlig rymd. Passar utmärkt om man behöver dela upp sig och jobba gruppvis

Läs mer

Övernattning. Dana Cup No.1 Frederikshavn 11-16 juli 2011

Övernattning. Dana Cup No.1 Frederikshavn 11-16 juli 2011 Frederikshavn är beläget på norra Jylland i Danmark. Här finns aktiviteter för hela familjen. Du hittar fina sandbadstränder på bägge sidor av staden. Alldeles norr om Frederikshavn finner ni Danmarks

Läs mer

Aktiviteter 1 juli 31 december 2013

Aktiviteter 1 juli 31 december 2013 Anhörigcenter Foto: Sofia Sabel Kartan är beskuren och lånad från broschyren Innerstaden Kungsbacka, smakfulla upplevelser Du är välkommen att kontakta oss. Telefon: 0300-83 42 29 E-post: anhorigstod-ao@kungsbacka.se

Läs mer

Täby seniorcenter. Aktuella aktiviteter. taby.se/seniorcenter

Täby seniorcenter. Aktuella aktiviteter. taby.se/seniorcenter Täby seniorcenter Aktuella aktiviteter taby.se/seniorcenter Välkommen till Täby seniorcenter Täby seniorcenter är en öppen kommunal verksamhet där du kan träffa andra seniorer, vara med på något av de

Läs mer

VÄXJÖ KONSERTHUS KONFERENS & KONGRESS. Möten, fest & konferens

VÄXJÖ KONSERTHUS KONFERENS & KONGRESS. Möten, fest & konferens VÄXJÖ KONSERTHUS KONFERENS & KONGRESS Möten, fest & konferens Möten i centrum I Växjö finns två av Elitekedjans hotell. Elite Park Hotel med tillhörande Växjö Konserthus Kongress & Konferens, är en av

Läs mer

YOUNG RIDER RESA Ungdomsresa Italien - Långritt i Toscana Specialresa 12-19/7-2014 En unik sommarresa för ungdom mellan 16-22 år

YOUNG RIDER RESA Ungdomsresa Italien - Långritt i Toscana Specialresa 12-19/7-2014 En unik sommarresa för ungdom mellan 16-22 år YOUNG RIDER RESA Ungdomsresa Italien - Långritt i Toscana Specialresa 12-19/7-2014 En unik sommarresa för ungdom mellan 16-22 år Denna högklassiga ridanläggning med westerninriktning ligger vackert inbäddad

Läs mer

Fortsättningskurs i litterär gestaltning

Fortsättningskurs i litterär gestaltning Fortsättningskurs i litterär gestaltning Ystad 29 okt 3 nov Fördjupningskurs. Att skriva färdigt. Fördjupningskursen vänder sig till dig som har kommit en bit i ditt skrivande och vill få djuplodande feedback

Läs mer

Österrike, Alpendorf Avresa 1: 27 feb - 8 mars 2015 Avresa 2: 13-22 mars 2015

Österrike, Alpendorf Avresa 1: 27 feb - 8 mars 2015 Avresa 2: 13-22 mars 2015 Österrike, Alpendorf Avresa 1: 27 feb - 8 mars 2015 Avresa 2: 13-22 mars 2015 Upplev underbar skidåkning i Alperna 10 dagar Följ med på årets skidresa till fantastiska Alpendorf- St. Johann i Österrike.

Läs mer

Sommarsemester. Arrangeras av Fritidsverksamheten Stöd- och serviceenheten

Sommarsemester. Arrangeras av Fritidsverksamheten Stöd- och serviceenheten Sommarsemester 2010 Arrangeras av Stöd- och serviceenheten Dagsemester vid scoutstugan i Åhus I år finns det möjlighet att åka till Scoutstugan under dagtid lördag till onsdag vecka 27-28. Du kan söka

Läs mer

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande Kursresa till Zanzibar Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande 15-22 juni 2016 Privat tillägg: Safari i Masai Mara 21-28 juni Resprogram Håkmark 213 905 91 UMEÅ SWEDEN tel. +46(0)90-383

Läs mer

KONSTHANT VERK NYA KURSER PÅ WIK 2014/2015

KONSTHANT VERK NYA KURSER PÅ WIK 2014/2015 KONSTHANT VERK NYA KURSER PÅ WIK 2014/2015 SHIBORI FRIT T BRODERI TOVNING SNILJE VÄVNING Anmälan (avbokning) kurs/boende Anmälan via e-post skall vara skolan tillhanda senast fem veckor före kursstart.

Läs mer

KONFERENS PÅ BOCKHOLMEN - 2016 -

KONFERENS PÅ BOCKHOLMEN - 2016 - KONFERENS Bockholmen ligger vackert beläget på en liten holme i Bergshamra vid Stocksund, endast ca 15 minuters resa från city. Kanske är vi därmed Stockholms närmsta skärgårdsupplevelse? Tillräckligt

Läs mer

Akvarellworkshop. med Anders Andersson. 14-16 Juli 2014, Örserum

Akvarellworkshop. med Anders Andersson. 14-16 Juli 2014, Örserum Akvarellworkshop med Anders Andersson 14-16 Juli 2014, Örserum Ibland måste man ge sig själv en injektion av ny inspiration. Det är precis tanken med den här workshopen. Under några dagar kommer vi att

Läs mer

Hej. Du skall kryssa för minst två alternativ, då antalet platser är begränsat. Det är inte säkert att du får ditt första alternativ.

Hej. Du skall kryssa för minst två alternativ, då antalet platser är begränsat. Det är inte säkert att du får ditt första alternativ. Sommarresor 2016 Hej Nu har du 2016 års reseprogram i din hand. Programmet inbjuder vuxna funktionshindrade i Kramfors och Sollefteå kommuner. Alla resor är skrivna i tre textdelar. En del är lättläst.

Läs mer

SEARCH2011. WE SEARCH WE FIND J.MALMQVIST TRAINING SPECIALISTS www.ptsweden.com

SEARCH2011. WE SEARCH WE FIND J.MALMQVIST TRAINING SPECIALISTS www.ptsweden.com SEARCH2011 Träningsresa S.E.A.R.C.H. 2011 J.Malmqvist training specialists Panorama Hotel Kalamaki Kreta 14-21 oktober 2011 Klassiskt förstaklasshotell högt beläget på en udde utanför byn Kalamaki. Till

Läs mer

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t Golfresa till Norra Sydafrika 20-30 januari 2013 Måndag 21 Januari 2013 - Ankomst till Johannesburg kl 08.35 på morgonen med flyg SA 261. Er lokalguide möter upp på flygplatsen och visar vägen till bussen.

Läs mer

15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN

15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Stora Kina 15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2013: 10/3, 16/3, 21/3, 26/3, 27/3, 28/3, 8/4, 9/4 (kontakta oss för senare avgångar) Det här är resan

Läs mer

Må Gott med HUNDEN i Dalarna Vår & sommarträning i Dalarna 2010

Må Gott med HUNDEN i Dalarna Vår & sommarträning i Dalarna 2010 Må Gott med HUNDEN i Dalarna Vår & sommarträning i Dalarna 2010 Obs! Mer bilder i bildgalleriet Tre helger med mycket trevligt tillsammans med hund och andra hundförare. Alla tre helgerna inkluderar intensiv,

Läs mer

Sommarsemester. Arrangeras av Fritidsverksamheten Stöd- och serviceenheten

Sommarsemester. Arrangeras av Fritidsverksamheten Stöd- och serviceenheten Sommarsemester 2011 Arrangeras av Stöd- och serviceenheten Vi möts Sommarkurs på Önnestads folkhögskola 4 8 juli 2011 Spela teater. Spela trumma. Spela boll. Spela roll Du ska ta plats! Sjunga, dansa och

Läs mer

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Alsace & Bourgogne Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e o c h B o u r g o g n e Alsace och Bourgogne - Guidad Rundresa Upptäck de pittoreska vinregionerna

Läs mer

Mat&Vinresa till Toscana

Mat&Vinresa till Toscana Mat&Vinresa till Toscana Följ med oss på en unik och personlig resa till våra gamla hemtrakter i södra Toscana och möt våra Italienska vänner. Under tre fullmatade dagar som går i matens och vinets tecken

Läs mer

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 Alla ryttares och hästälskares dröm besannas på denna resa Galoppera i vattenbrynet omgiven av vita stränder och turkosa dyningar som rullar in. Detta

Läs mer

Att dra grisen i svansen

Att dra grisen i svansen Att dra grisen i svansen Om kontrafinalitetens olika yttringar Gemensam inventering och utredning Forskarbyn Ölsdalen OPEN 13-16 augusti 2013 Bruksgården, Degerfors Välkommen! Tema: Kontrafinalitet Vad

Läs mer

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till Temaresa Vin 2017. Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/ SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/9 2017. Ungerns huvudstad Budapest består av två stadshalvor. Dessa var

Läs mer

Frölunda OL:s Klubbresa 2010 Lägesinformation april 2010

Frölunda OL:s Klubbresa 2010 Lägesinformation april 2010 Frölunda OL:s Klubbresa 2010 Lägesinformation april 2010 Bindande anmälan Nu är det dags! Du anmäler ditt definitiva deltagande i resan med ett e-brev till resa@frolundaol.se där du anger ålder på eventuella

Läs mer

MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan.

MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan. MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan. Vi arbetar utifrån förste man/kvinna till kvarn... principen, så vad gäller nedan hotell, reserverar vi

Läs mer

DRÖMRESAN TILL PROVENCE

DRÖMRESAN TILL PROVENCE DRÖMRESAN TILL PROVENCE Följ med till Provence och njut av det goda livet! Vår reseledare, Finn Emilsen, jobbar till vardags som vinimportör, med fokus på vin från Provence. Det började med ett vinslott

Läs mer

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 Bourgogne namnet känner man igen och förknippar med vin. Och, naturligtvis finns här mycket och gott av den varan. Men, Bourgogne är inte bara vin! Här finns fantastiska

Läs mer

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER RESA FLORENS FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER Florens är utan tvekan en av världens mest omtalade och lovsjungna Det är en svindlande känsla att upptäcka det övermått av sevärdheter städer. Staden är

Läs mer

Resa Island 22-26 augusti 2012

Resa Island 22-26 augusti 2012 Resa Island 22-26 augusti 2012 Här kommer ett kortfattat program om vår Islands resa. Detta är en kursresa där vi lyckats att få Islands mest eftertraktade föreläsare Bjarni Pjetursson att hålla en exklusive

Läs mer

26-29 SEPTEMBER 2008 TRE NÄTTER 20 PERSONER

26-29 SEPTEMBER 2008 TRE NÄTTER 20 PERSONER ISLAND ********** 26-29 SEPTEMBER 2008 TRE NÄTTER 20 PERSONER Vilket annat land i vår närhet kan vara mer spännande? På Island finns aktiva vulkaner, jättelika glaciärer och vildmarker så ödsliga att de

Läs mer

S C.F.

S C.F. Ref. 1424 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Florence Italy Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Marina di Pietrasanta Lyxvilla till försäljning i Marina

Läs mer

BO PÅ HERRGÅRDEN. Sedan finns ytterligare 5 bäddar i Gårdsfogdens hus. Här är standarden spartansk och alla delar samma badrum.

BO PÅ HERRGÅRDEN. Sedan finns ytterligare 5 bäddar i Gårdsfogdens hus. Här är standarden spartansk och alla delar samma badrum. BO PÅ HERRGÅRDEN I Herrgården finns 12 bäddar att tillgå, fyra dubbelrum och fyra enkelrum. Att övernatta i herrgårdens gästrumsflygel är nästan som att bo i ett museum, med originalinredning från 1800-talet.

Läs mer

ICELAND PHOTO ADVENTURE Island, 10-14 september 2015

ICELAND PHOTO ADVENTURE Island, 10-14 september 2015 ICELAND PHOTO ADVENTURE Island, 10-14 september 2015 L u n d s h a g s p r e s e n t e r a r! Island erbjuder en magisk fotomiljö för landskaps- och naturfotografer Följ med Lundhags och Serkan Günes,

Läs mer

Reseprogram Moheda SPF Seniorerna Budapest med Pusztan, Ungern 6-11 september 2017

Reseprogram Moheda SPF Seniorerna Budapest med Pusztan, Ungern 6-11 september 2017 Ungerns huvudstad Budapest består av två stadshalvor. Dessa var tidigare två självständiga städer. Buda ligger på vänstra sidan av floden Donau och Pest på den högra. År 1873 blev de till en stad som idag

Läs mer

Onsdag 23/1 Ankomstdag för de som reser onsdag-måndag. Vi kommer fram på sent på eftermiddagen till hotellen.

Onsdag 23/1 Ankomstdag för de som reser onsdag-måndag. Vi kommer fram på sent på eftermiddagen till hotellen. Res med M2 Sport till Marcialonga 2013 Nu har vi ett färdigt erbjudande till dig som anmält ditt intresse för att resa tillsammans med oss. Här nedan har du all information om vårt erbjudande. Så här går

Läs mer

Toscana. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Toscana. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Toscana Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - T o s c a n a Toscana - Guidad Resa Bli inspirerad av pittoreska byar, historiska städer och natursköna vingårdar på

Läs mer

FJÄLLVECKA 6-13 mars 2011 Hotell Tänndalen. Tänndalen, Härjedalen

FJÄLLVECKA 6-13 mars 2011 Hotell Tänndalen. Tänndalen, Härjedalen FJÄLLVECKA 6-13 mars 2011 Hotell Tänndalen Tänndalen, Härjedalen Välkommen till Frisksportarnas fjällvecka! Den 6 13 mars 2011 (söndag - söndag) åker vi till Hotell Tänndalen i Härjedalen. Hotellet har

Läs mer

Akvarellkurs på Rhodos, Grekland 2014

Akvarellkurs på Rhodos, Grekland 2014 Jassas! Akvarellkurs på Rhodos, Grekland 2014 Onsdag 17 september Onsdag 24 september 2014 Vi här på den välbekanta solguden Helios ö Rhodos, i Grekland, är redo att ta med er på nya upplevelser och aktiviteter!

Läs mer

Grundutbildning Kapster & Nextep Öland 20-22 Mars

Grundutbildning Kapster & Nextep Öland 20-22 Mars Grundutbildning Kapster & Nextep Öland 20-22 Mars Känner du att du vill kunna använda mer funktioner i Kapster eller Nextep? Vi hjälper dig att använda programmet för att du ska kunna få mer tid över till

Läs mer

Nyhetsbrev 2018 februari Gott Nytt Syår och Grattis alla jubilarer.

Nyhetsbrev 2018 februari Gott Nytt Syår och Grattis alla jubilarer. Nyhetsbrev 2018 februari Gott Nytt Syår och Grattis alla jubilarer. För jubilarer är vi alla i Kviltföreningen Rikstäcket. För 30 år sedan startades föreningen och många mil tråd har förbrukats sedan dess.

Läs mer

Yoga & Måla 9-16/9, 16-23/9 eller båda veckorna Två kurser i kombination i vackra Nerja

Yoga & Måla 9-16/9, 16-23/9 eller båda veckorna Två kurser i kombination i vackra Nerja Yoga & Måla 9-16/9, 16-23/9 eller båda veckorna 2018. Två kurser i kombination i vackra Nerja Förra hösten hade vi premiär för en solig vecka i Nerja, Spanien med både YOGA & MÅLA. Det var en succé med

Läs mer

konferens på djurgårdsbrunn

konferens på djurgårdsbrunn Ute på djurgården, bara ett kraftigt stenkast från stadens brus finns vi. Här kan vi erbjuda er en konferensdag i lugn atmosfär omgivna av en förförisk grönska med Djurgårdskanalen alldeles intill. Vi

Läs mer

DP NOVA KURSRESA TILL SYDAFRIKA 27 DECEMBER 2009-08 JANUARI 2010

DP NOVA KURSRESA TILL SYDAFRIKA 27 DECEMBER 2009-08 JANUARI 2010 Preliminärt program DP NOVA KURSRESA TILL SYDAFRIKA 27 DECEMBER 2009-08 JANUARI 2010 Dag 1 28 december - måndag 06:15 Ankomst med British Airways till Kapstaden. Ni möts på flygplatsen av er guide för

Läs mer

Dolomiterna 2010. Vi kommer att bo på landstypiska hotell ( två hotellbyten ), med halvpension, d.v.s. frukost och middag ingår.

Dolomiterna 2010. Vi kommer att bo på landstypiska hotell ( två hotellbyten ), med halvpension, d.v.s. frukost och middag ingår. Dolomiterna 2010 Kurvor och bergspass i mängder, bra vägar, fantastisk natur, och mat i toppklass. Dolomiterna är med andra ord det perfekta motorcykelresmålet. Bergspassen, vägarna och naturen i Sydtyrolen

Läs mer

Prislista Vinter 2014-15 Vi öppnar 20/12 och stänger 12/4

Prislista Vinter 2014-15 Vi öppnar 20/12 och stänger 12/4 Prislista 2014-15 Vi öppnar 20/12 och stänger 12/4 Priser per Person Period A V 2-6 (4/1-7/2) Period B V 52-1 (20/12-3/1), V 7-11(8/2-14/3) Period C V 12-15 (15/3-12/4) Vid boende hos oss ingår alltid

Läs mer

Vävresa till Kenya. Välkommen till en spännande resa genom vävarlandet Kenya.

Vävresa till Kenya. Välkommen till en spännande resa genom vävarlandet Kenya. Vävresa till Kenya 3-18 mars 2015 Välkommen till en spännande resa genom vävarlandet Kenya. Vi skickar dig förslag på flygavgångar som du själv betalar. Biljetten kommer att ligga på runt 5000 kr ToR till

Läs mer

Gambia tour 5-10 februari 2014. Upplev det bästa av Gambia tillsammans med mig och vår fina personal på One World Village Guesthouse!

Gambia tour 5-10 februari 2014. Upplev det bästa av Gambia tillsammans med mig och vår fina personal på One World Village Guesthouse! Gambia tour 5-10 februari 2014 Upplev det bästa av Gambia tillsammans med mig och vår fina personal på One World Village Guesthouse! Onsdag 5/2 Bakau tour. Vi promenerar i omgivningarna, besöker Crocodile

Läs mer

UPPLEV EN KONFERENS PÅ LAHOLMEN

UPPLEV EN KONFERENS PÅ LAHOLMEN UPPLEV EN KONFERENS PÅ LAHOLMEN Med ett fantastiskt läge vid havet......mitt i centrala Strömstad, ligger Laholmen Hotell. Hotellet ligger högt beläget med en fantastisk utsikt över havet i väster samtidigt

Läs mer

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Vi gör en härlig kryssning längs den magnifika dalmatiska kusten och dess vackra öar. Under tre dagar på Adriatiska havet åker vi från en ö till en annan

Läs mer

Välkommen till Örebro och Postmästerskap i Bowling.

Välkommen till Örebro och Postmästerskap i Bowling. Välkommen till Örebro och Postmästerskap i Bowling. På uppdrag av Postens Idrottsförbund har vi fått nöjet att arrangera 2011 års Postmästerskap i Bowling. Tävlingen äger rum den 4-6 mars och spelplatsen

Läs mer

S C.F.

S C.F. Ref. 1389 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Florence Italy Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Siena Dröm hem för försäljning i Chianti BESKRIVNING

Läs mer

Östersjön runt Baltikum och Polen

Östersjön runt Baltikum och Polen Östersjön runt Baltikum och Polen Följ med och upptäck; Estland-Lettland-Litauen-Polen den 9 17 maj 2014 Rundresa från Öland/Kalmar via Stockholm Tallinn - Riga - Vilnius - Warmia/Mazurien- Gdansk/Gdynia

Läs mer

Budapest, Wien & Prag 2-8/4 2019

Budapest, Wien & Prag 2-8/4 2019 Budapest, Wien & Prag 2-8/4 2019 Tisdag 2/4: Luleå Budapest Avresa från Luleå kl 07:25 och ankomst till Budapest kl 14:00 Busstransfer in till centrum och guidad stadsrundtur i Budapest. Stadsrundtur i

Läs mer

BLAND VALAR OCH DELFINER

BLAND VALAR OCH DELFINER BLAND VALAR OCH DELFINER Azorerna, 2-10 maj 2015 En oförglömlig resa bland valar och delfiner på Azorerna Följ med Joakim Odelberg till Azorerna och ön Pico och upplev valar och delfiner på mycket nära

Läs mer