Hej. Du skall kryssa för minst två alternativ, då antalet platser är begränsat. Det är inte säkert att du får ditt första alternativ.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Hej. Du skall kryssa för minst två alternativ, då antalet platser är begränsat. Det är inte säkert att du får ditt första alternativ."

Transkript

1 Sommarresor 2016

2 Hej Nu har du 2016 års reseprogram i din hand. Programmet inbjuder vuxna funktionshindrade i Kramfors och Sollefteå kommuner. Alla resor är skrivna i tre textdelar. En del är lättläst. Faktarutan är till för dig som vill veta mer om resan. Dessutom finns en viktig tänk på att ruta. Programmet innehåller 6 resor av olika karaktär under juli månad samt en resa i september. Vissa resor vänder sig till dig som vill vara aktiv. Andra resor har ett lugnare tempo där deltagarna i viss mån bestämmer takten. Ytterliggare en resa finns för dig som behöver mycket hjälp och stöd och inte orkar var borta så länge. Flera av resorna är också möjliga för dig som är rullstolsburen. Var noga i valet av resa så att du väljer en resa som passar dina speciella önskemål och behov. Vi har små möjligheter att utöka antalet personal på resorna. Om du är i behov av känd personal är vi tacksamma om du har något förslag. Du som inte bor i gruppbostad eller har boendestöd, men är i behov av känd personal bör söka ledsagare för resan. Du skall kryssa för minst två alternativ, då antalet platser är begränsat. Det är inte säkert att du får ditt första alternativ. Försäkring ingår inte i någon resa. Kontrollera din hemförsäkring och se vad den täcker. Om du får plats på någon resa får du veta det i slutet av mars. Faktura på resans kostnad kommer i augusti. Om du blir sjuk och inte kan fara betalar du 150:- i administrativ kostnad. OBS att du måste ha ett läkarintyg, annars är din anmälan bindande. Ring gärna om du behöver mer information om resorna. Lorryanne Ahnfeldt 0612/80 172, 073/ Pelle Bodin 0620/ , 070/ Sista anmälningsdag 16/3

3 Norrköping Vi åker stor buss till Norrköping. Vi bor på nybyggda Comfort Hotell. En dag är vi på Kolmården. Där finns många djur och nöjespark. Det blir en båttur på Göta Kanal. Datum: 4/7-8/7 Pris: 5.500:- 20 deltagare 5 personal Vi åker med Zetterblads moderna turistbuss med rullstols lyft till Norrköping. Vi kommer att bo på nybyggda Comfort Hotell som öppnar i april Hotellet har en bar i receptionen och ett gratis gym för den som vill träna. De serverar kaffe och the gratis till alla gäster. Internet ingår också. Comfort hotell ligger på gångavstång från shopping gatorna. En dag åker vi till Kolmården som är en djur och nöjespark. Där kan du se många olika djur och gå på en delfin show. Du kan också åka karuseller av olika slag. Vi åker en båttur med serverad lunch på Göta Kanal. Där kommer vi att passera flera slussar. Om vädret är fint kanske det blir en utflykt till Arkesunds skärgård. Man kan gå på brandkårsmuséet eller titta på Ekenäs slott. Du kan också promenera läng Motala ström och titta på de som fiskar. Resa med modern turistbuss med rullstols ramp. Bussfika Dubbelrum/enkelrum Comfort hotell (HK-anpassade rum finns). Halvpension 4 frukost och 4 middagar/ buffé. Entré till Kolmårdens djurpark Båttur på Göta Kanal inkl lunch Buss och hotell är delvis HK-anpassade. Det är mycket folk på Kolmården under juli månad.

4 Göteborg Vi åker tåg till Göteborg. Vi bor på STF City Hotell. Två dagar går vi på Lisseberg. Du kan prova på att åka spårvagn. Vi promenerar och shoppar på Avenyn. Datum: 4/7-8/7 Pris: 3.250:- 6 deltagare 2 personal Vi åker tåg från Kramfors till Göteborg. Det blir byte av tåg på Centralen i Stockholm. Under sommaren kan det vara spårarbete och vissa sträckor ersätts då med buss. Resan tar ca 8,5 timme. Vi bor på STF City Hotell som ligger centralt i stan. Till shoppingcentret Nordstan är det 3 minuters promenad. Vi bor i två trebäddsrum med dusch och toa samt ett dubbelrum. På hotellet finns ett fik och stora sittytor. Vi går på Lisseberg och ett förslag är att köpa ett tvådagars åkpass med entré för 625:- Då ingår också vissa artistuppträdanden. Ni måste också prova spårvagnarna samt flanera på Avenyn eller besöka Feskekörka. Tågresa SJ snabbtåg Kramfors Göteborg Anslutning från/till Sollefteå Dubbelrum och trebäddsrum (en våningssäng) på STF City Hotell Frukostbuffé Resan har högt tempo. Du måste orka gå längre sträckor. Det är mycket folk i Göteborg och på Lisseberg under juli månad. I priset ingår inte luncher middagar samt entréer.

5 Vi åker med en anpassad minibuss till Hudiksvall. Vårt hotell heter Statt och ligger mitt i stan. Hudiksvall är en fin sommarstad. Datum: 11/7-12/7 Pris: 1.100:- Hudiksvall 4deltagare 4 personal Vi åker med an handikapp anpassad minibuss till Hudiksvall i Hälsingland. Vi bor på fina First hotell Statt i dubbelrum. Ett HK anpasat rum finns. Hotellet har anor från slutet av 1800 talet men är vackert renoverat. På hotellet finns en nyöppnad restaurang där vi äter frukost. Det finns också en fin lobbybar och relaxavdelning med pool. Under juli månad är det mycket musikarrangemang runt stan. Det är också fint att promenera utefter vattnet och inne i statskärnan. På hemvägen åker ni kanske kustvägen över Mellanfjärden eller förbi Birsta om det är sämre väder. Det här är en resa främst för dig som är rullstolsburen eller har behov av mycket hjälp. Bussresa med handikappanpassad minibuss. Dubbelrum på First Hotell Statt i Hudiksvall Frukost

6

7 Östersund Vi åker stor buss till Jämtland. Du bor på hotell mitt i stan. Det blir flera utflykter. Du kan besöka Frösö Zoo och Jamtli Datum: 11/7-14/7 Pris: 3.700:- 20 deltagare 7 personal Vi åker med Zetterblads Trafiks handikapp anpassade buss till Jämtland och Östersund. Vi bor på Clarion Grand Hotell centralt i Östersund. Det finns mycket att se i Östersund. Frösö Zoo är en heldagsutflykt. Jamtli är också värt ett besök. En båttur på Storsjön kan ni också prova på. Det finns många restauranger och caféer längs gågatan som har uteservering. Där kan man också sitta och njuta av sommaren och titta på folk. Frukostbuffé och middag äter vi i matsalen på hotellet. Bussresa med handikappanpassad buss Dubbelrum/enkelrum Clarion Hotell Grand 3 HK rum finns bokade Halvpension 3 frukost och 3 tvårätters middagar Entré Frösö Zoo Buss och hotell är handikappanpassade. Ni väljer själva vad ni vill göra under era dagar i Östersund.

8 Gefle Metal Festival Vi åker tåg till Gävle. Där bor vi på Clarion Hotell Winn. Du delar rum med en kompis. Vi går på Metal konsert två kvällar. Datum: 15/7-17/7 Pris: 2.450:- :- 6 deltagare 2 personal Vi åker tåg från Kramfors på fredagmorgon till Gävle. De som kommer från Sollefteå åker minibuss till och från Kramfors. Ni kommer att bo på fina Clarion Winn som ligger centralt i Gävle nära Gallerian Nian. Det är gångavstång från Järnvägsstationen till hotellet ca 700 meter. Hotellet har gym, pool och relaxavdelning samt restaurang och bar. På fredag eftermiddag och kväll, samt lördag eftermiddag och kväll går vi på Metal konsert (trash, metalcore death). Till och från festivalområdet går det bussar från Järnvägsstationen. Festivalområdet ligger vid de berömda gasklockorna och har två scener. En scen är utomhus och en är inne i gasklockorna. På festivalområdet finns många matknallar med ett varierat utbud av snabb mat. Klara för Gefle Metal är bla. Amerikanerna Overkill, danska Myrkur, tyska Kreator, finska Amorphis och svenska Sportlov, Dark Tranqwillety, Avatarium, Sister, Ica Age med flera. På lördag förmiddag och på söndag hinner ni gå en shoppingtur om ni orkar. Det är hög volym och mycket folk på festivalområdet. Luncher och middagar ingår inte i resans pris. Resa med SJ snabbtåg från Kramfors till Gävle Bussanslutning från Sollefteå Dubbelrum Clarion Hotell Winn med frukostbuffé Två dagars entré till Gefle Metal festival ( )

9 Malung Vi åker på dansbandsgala till Malung. Vi bor i ett stort hus nära centrum. Du kan dansa alla kvällar. Det är många kända orkestrar som spelar. På dagtid händer mycket kul ute på stan. Datum: 17/7-21/7 Pris: 2.700:- 6 deltagare 2 personal Vi åker minibuss till Malung i Dalarna. Vi åker till Sveriges största dansbandsvecka. 9 olika orkestrar spelar varje kväll på sex olika dansställen. Sammanlagt spelar 82 olika dansband under veckan Vi kommer att bo tillsammans i ett stort hus på 300kvadrat i utkanten av Malung. Det är gångavstånd (1 km) till dansbanorna. I huset finns 8 bäddar, tre toaletter, dusch och bastu. Frukost äter ni i husets välutrustade kök. Övriga måltider äter ni ute eller lagar tillsammans i köket. Kända orkestrar som Arvingarna, Lasse Stefans, Thor Görans, Wisex, Streaplers Matz Blads, Barbados och Kindbergs kommer att spela under era kvällar i Malung. På dagarna pågår marknader, diverse underhållning, tävlingar och massor av annat i Malung. Bussresa med minibuss Boende i hus i Malung Frukost och kvällsfika Det är väldigt mycket folk på danserna. Det blir mycket sena kvällar. Dansentré 300:- per kväll och lunch och middagar ingår inte i resans pris! Boendet är INTE handikappanpassat eller allergisanerat.

10 Fotboll Stockholm Från Kramfors åker vi tåg till Stockholm. Vi bor på Comfort Hotell nära centralen. Vi åker pendeltåg till Friends Arena. Sverige möter Holland i VM-kvalet. Du hinner också med en shoppingtur i city. Datum: 6/9-7/9 Pris: 2.150:- 6 deltagare 2 personal Vi åker tåg från Kramfors på förmiddagen. Vi kommer till Stockholm på eftermiddagen och promenerar till Comfort Hotell ca 500 meter. Vi går ut och äter middag före matchen som börjar Vi åker pendeltåg till Friends Arena. Sverige möter Holland i en EM kval match. Du får då se Zlatan och de övriga landslagsspelarna. Efter frukost på torsdag har vi tid att gå en sväng och shoppa i centrum, samt äta lunch. Vårt tåg går hem på eftermiddagen. Det finns möjlighet att äta på tåget under hemresan. Tågresa Kramfors Stockholm tur och retur Anslutning från Sollefteå Pendeltåg från Centralen till Solna Dubbelrum på Comfort Hotell med frukostbuffé Sittplatsbiljetter på Friends Arena Resan är inte anpassad för rörelsehindrade. Du ska orka promenera på shoppingtur i city.

Semesterprogram Sommaren 2016. www.leanlink/lss

Semesterprogram Sommaren 2016. www.leanlink/lss Semesterprogram Sommaren 2016 www.leanlink/lss LSS Funktionsstöd/Fritid och Kultur. Semesterverksamhet, sommaren 2016! Resorna och lägren är första hand till för dig som är över 21 år och bor med föräldrar,

Läs mer

finns Som respektive snabbt som Ingmar Olsson .se

finns Som respektive snabbt som Ingmar Olsson .se Sommarens resor 2016 Semester! Koppla av och njut av er ledighet. Vi hoppas att det finns något som skall passa just Dig i årets reseprogram. Som vanligt samordnar Fritid LSS resan i era respektive kommuner.

Läs mer

Resor och Läger 2012

Resor och Läger 2012 Resor och Läger 2012 Fritid LSS i Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Tomelilla och Ystad har gjort ett gemensamt utbud av resor och läger. Priset är anpassat till hur många som följer med eller får plats i buss

Läs mer

Sommarens resmål 2016

Sommarens resmål 2016 Sommarens resmål 2016 Nu är det dags att anmäla sig till sommarens verksamhet! Nu i vinterns kalla tider kan det vara skönt att se fram emot en härlig sommarsemester! Sin vana trogen slår Kärragården upp

Läs mer

Sommarresor 2016. Fritid LSS

Sommarresor 2016. Fritid LSS Sommarresor 2016 Nu är det dags för en ny sommar. Som vanligt kan vi erbjuda många dagsutflykter och ett antal resor med möjlighet att sova borta. Vi fortsätter t.ex. att njuta av Soludden. Vi har öppet

Läs mer

Vi är: Mats, Christer och Peter på PETERS BUSS AB

Vi är: Mats, Christer och Peter på PETERS BUSS AB Tack alla vänner som åkte med oss i år Vi önskar er en God Jul och ett Gott Nytt År Vi är: Mats, Christer och Peter på PETERS BUSS AB Jag hoppas att ni har trivts riktigt bra på våra resor, fått lite avkoppling,

Läs mer

Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016

Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016 Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016 Koppla av i värmen med möjlighet till träning varje dag. Något för dig? Rehabanläggningen Mar y Sol, Los Cristianos Hej! Vi på Nordström

Läs mer

TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER

TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER TRÄNING FÖR ALLA - MALLORCA 22-29 OKTOBER TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER Vanlig träning i all ära men om du vill utmana dig själv lite så erbjuder vi ett utflykts- och äventyrsprogram som är lite utöver

Läs mer

MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan.

MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan. MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan. Vi arbetar utifrån förste man/kvinna till kvarn... principen, så vad gäller nedan hotell, reserverar vi

Läs mer

Resa till Dalarna. 8-11 augusti 2016

Resa till Dalarna. 8-11 augusti 2016 Resa till Dalarna 8-11 augusti 2016 8 augusti - måndag Resan startar från hemorten på morgonen och färden går upp till rastplatsen Väst Göte, vid Vättern norr om Bankeryd, där vi gör uppehåll, då det blir

Läs mer

Sommarens semester Aktiviteter 2016

Sommarens semester Aktiviteter 2016 Sommarens semester Aktiviteter 2016 Hej! Nu är det dags att anmäla sig till Fritidsverksamhetens sommaraktiviteter 2016. Vi har som vanligt ett blandat o varierat utbud framtaget efter önskemål från Er

Läs mer

Fritidsprogram våren 2016

Fritidsprogram våren 2016 Fritidsprogram våren 2016 Hej, Välkomna till vårens Fritidsprogram! Fritidsprogrammet finns även på internet: www.kavlinge.se Där kan du också gå in lite då och då under våren kan komma in nya danser/aktiviteter

Läs mer

Men riktiga herrgårdar är för dyra. Och ligger för långt ut. Man vill ju kunna dra ner på stan och göra nåt kul om andan faller på!

Men riktiga herrgårdar är för dyra. Och ligger för långt ut. Man vill ju kunna dra ner på stan och göra nåt kul om andan faller på! Hmmm Herrgårdskänslan. Det är ju den vi vill åt. Att kunna ta en skogspromenad rakt utanför hotellet. Få vila ögonen på naturen när vi äter. Spatsera med en drink på altanen. Men riktiga herrgårdar är

Läs mer

Gardasjön 9 dagar 25/7-2/8 2015

Gardasjön 9 dagar 25/7-2/8 2015 Gardasjön 9 dagar 25/7-2/8 2015 2015 GARDASJÖN Italiens största sjö, den azurblå Gardasjön med sitt kristallklara vatten, omgärdas av flera medeltida, pittoreska städer med smala gränder och charmiga stadskärnor.

Läs mer

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013 Dag 1- ankomst 15.45 Avresa från Arlanda 19.40 Ankomst till Alicante Transfer tlll hotellet - incheckning 21.00 Lätt middag på hotellet Information

Läs mer

ZHelhet. Träningsresa. Program. entaio m. Turkiet / Side 28 april 2012 All inclusive

ZHelhet. Träningsresa. Program. entaio m. Turkiet / Side 28 april 2012 All inclusive Resa för kropp & själ Mat & motion, möten & motivation upplev härliga Turkiet och tänk bara dig själv! Träningsresa Turkiet / Side 28 april 2012 All inclusive ZHelhet entaio m 4e Motion Motivation Möten

Läs mer

Upptäck Mälardalen med tåg

Upptäck Mälardalen med tåg Dagsemestrar med NBV 2014 Studieförbundet NBV erbjuder dagsemestrar för personer som bor i gruppbostad eller som jobbar på daglig verksamhet i Stockholms stad. Med detta program följer också ett anmälningsformulär.

Läs mer

Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest

Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest 2015 07 17 Inga kommentarer Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest Ska du åka på Formel 1 resa till Ungern & Budapest med BE Resor kommer du vekligen

Läs mer

Visning av utställning om brott i Stockholm

Visning av utställning om brott i Stockholm Visning av utställning om brott i Stockholm Guiden heter Marit Inbjudan till dig som bor i gruppbostad eller arbetar på daglig verksamhet. Söndag 6 april kl 14 på Medeltidsmuseet Vi ser hur man dömdes

Läs mer

PM 1. Information Information lämnas av: Dackegymnasternas Kansli Tel 0470-25 260 E-post tavling@dackegymnasterna.se

PM 1. Information Information lämnas av: Dackegymnasternas Kansli Tel 0470-25 260 E-post tavling@dackegymnasterna.se Dackegymnasterna Växjö och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig VÄLKOMMEN TILL Rikscupen 3 Damer & Rikscupen Herrar den 29-30 november i Växjö PM 1 Information Information lämnas av: Dackegymnasternas

Läs mer

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar 2016 Österrike Wien Salzburg - 9 dagar Schönbrunn Palace Wien Wien Välkommen med på vår sommarresa 2016. Vi väljer att resa till Österrike och till huvudstaden Wien. Vi hinner även med ett besök i Mozarts

Läs mer

Övernattning. Dana Cup No.1 Frederikshavn 11-16 juli 2011

Övernattning. Dana Cup No.1 Frederikshavn 11-16 juli 2011 Frederikshavn är beläget på norra Jylland i Danmark. Här finns aktiviteter för hela familjen. Du hittar fina sandbadstränder på bägge sidor av staden. Alldeles norr om Frederikshavn finner ni Danmarks

Läs mer

RTP MALMÖ www.rtpmalmo.se Verksamheten tredje kvartalet 2006

RTP MALMÖ www.rtpmalmo.se Verksamheten tredje kvartalet 2006 RTP MALMÖ www.rtpmalmo.se Verksamheten tredje kvartalet 2006 1 Ordförande har ordet Jag har varit ute och rest med vår lokalförening till Skagen den 25-28 maj. Vi var 32 medlemmar som fick uppleva några

Läs mer

Gymnasiesärskolans. Naturbruksprogram. Öknaskolan

Gymnasiesärskolans. Naturbruksprogram. Öknaskolan Gymnasiesärskolans Naturbruksprogram Öknaskolan Välkommen till Naturbruksprogrammet på Öknas gymnasiesärskola! Vi har ca 20 elever. Här går du i 4 år. Du tränar på att ta ansvar, att arbeta både självständigt

Läs mer

Inbjudan till. Sundsvalls Cup 2012. Sundsvalls Simsällskap har härmed nöjet att inbjuda Er klubb och Era simmare till Sundsvalls Cup 2012.

Inbjudan till. Sundsvalls Cup 2012. Sundsvalls Simsällskap har härmed nöjet att inbjuda Er klubb och Era simmare till Sundsvalls Cup 2012. Inbjudan till Sundsvalls Cup 2012 Sundsvalls Simsällskap har härmed nöjet att inbjuda Er klubb och Era simmare till Sundsvalls Cup 2012. Sundsvalls Cup riktar sig till hela klubben, grenordning och ålderklasser

Läs mer

scandic är COACHENS SMARTA VAL På Scandic får du och ditt lag bästa möjliga förutsättningar för att prestera på topp.

scandic är COACHENS SMARTA VAL På Scandic får du och ditt lag bästa möjliga förutsättningar för att prestera på topp. scandic är COACHENS SMARTA VAL På Scandic får du och ditt lag bästa möjliga förutsättningar för att prestera på topp. SOV BÄTTRE, PRESTERA BÄTTRE Gör ett smart val nästa gång det är dags för turnering

Läs mer

Upptäck världen med GO Cruising

Upptäck världen med GO Cruising Upptäck världen med GO Cruising Välkommen till GO Cruising GO Cruising är specialiserade på kryssningar runt om i världen. Det finns otroligt många rederier och resmål att välja mellan och vi kan guida

Läs mer

Manus: Tredje bildspelet handlar om kroppen och rörelse. Alla vet säkert att det är bra för våra kroppar att få röra på sig.

Manus: Tredje bildspelet handlar om kroppen och rörelse. Alla vet säkert att det är bra för våra kroppar att få röra på sig. Pedagogens manus till BILDSPEL 3 KROPPEN OCH RÖRELSE 1. Manus: Tredje bildspelet handlar om kroppen och rörelse. Alla vet säkert att det är bra för våra kroppar att få röra på sig. 2. Manus: Från 12 års

Läs mer

Det är bara till storleken som ett Petit Hotel är litet TILL SJÄL OCH HJÄRTA ÄR DE ALLA STORA

Det är bara till storleken som ett Petit Hotel är litet TILL SJÄL OCH HJÄRTA ÄR DE ALLA STORA Det är bara till storleken som ett Petit Hotel är litet TILL SJÄL OCH HJÄRTA ÄR DE ALLA STORA Små konferenser och små hotell hör ihop HANDEN PÅ HJÄRTAT, DE FLESTA KONFERENSER ÄR JU SMÅ Vad är minnet av

Läs mer

STORGÅRDEN AKALLA BY. Kurser i höst

STORGÅRDEN AKALLA BY. Kurser i höst STORGÅRDEN AKALLA BY Kurser i höst Skapande konst Vi målar och skulpterar i olika material 10 gånger, start 6/10 Måndagar kl. 17.00-20.00 Deltagaravgift: 1 500 kr, material ingår Ledare: Margaretha Ruotsalainen

Läs mer

Jämtlandpåfötter.se Östersund 20-24 juli 2011

Jämtlandpåfötter.se Östersund 20-24 juli 2011 Jämtlandpåfötter.se Östersund 20-24 juli 2011 Ta chansen att få uppleva Östersund när det händer som mest på sommaren! Ta med hela familjen på en weekend med fart och fläkt där ni kombinerar Jämtlands

Läs mer

Åk på egen hand 9 eller 16 dagar

Åk på egen hand 9 eller 16 dagar Vi på Polenupplevelser arbetar med att erbjuda sköna spa och rehabiliteringsresor till Polen. Landet har en lång tradition och ansedd erfarenhet vad gäller kurbehandlingar och friskvård som vi förmedlar

Läs mer

SOMMARKALENDERN LJUNGBY KOMMUN. Information om fritid, kultur och rekreation för personer med funktionsnedsättning

SOMMARKALENDERN LJUNGBY KOMMUN. Information om fritid, kultur och rekreation för personer med funktionsnedsättning SOMMARKALENDERN LJUNGBY KOMMUN Information om fritid, kultur och rekreation för personer med funktionsnedsättning MAJ, JUNI, JULI OCH AUGUSTI 2013 Socialförvaltningen Barn och utbildningsförvaltningen

Läs mer

Välkommen till Gävle Sjukhus

Välkommen till Gävle Sjukhus 2015-01-16 sida 1 (5) Välkommen till Gävle Sjukhus Gävle sjukhus upptagningsområde omfattar Gävleborgs län och delvis norra Uppland med totalt ca 340 000 invånare. Verksamheten är huvudsakligen förlagd

Läs mer

TORSDAG 28 MAJ 2015 KL 19.00 Vårens härliga löp-& motionsfest i Norrköping 5 km bara för tjejer! Spring, jogga, lunka eller promenera i din egen takt

TORSDAG 28 MAJ 2015 KL 19.00 Vårens härliga löp-& motionsfest i Norrköping 5 km bara för tjejer! Spring, jogga, lunka eller promenera i din egen takt TORSDAG 28 MAJ 2015 KL 19.00 Vårens härliga löp-& motionsfest i Norrköping 5 km bara för tjejer! Spring, jogga, lunka eller promenera i din egen takt Huvudsponsor: Lokal sponsor: Arrangörsklubb: Centralbadet

Läs mer

Som ni kanske redan vet så ska Delight Studios snart flytta till nya lokaler i Finnboda Hamn. Vår sista dag i Hammarby Sjöstad blir den 2a maj 2016.

Som ni kanske redan vet så ska Delight Studios snart flytta till nya lokaler i Finnboda Hamn. Vår sista dag i Hammarby Sjöstad blir den 2a maj 2016. Som ni kanske redan vet så ska Delight Studios snart flytta till nya lokaler i Finnboda Hamn. Vår sista dag i Hammarby Sjöstad blir den 2a maj 2016. Delight Studios i Finnboda slår upp portarna den 2a

Läs mer

OP 2010. Röster från män 70 år-

OP 2010. Röster från män 70 år- OP 2010 Röster från män 70 år- 1. Hur skulle du vilja förbättra miljön i Sandvikens kommuns olika centrum? Cykelbana efter Järbovägen. Av- och påfart Rv80- Järbovägen. Fler poliser. Det är en enorm förstörelse

Läs mer

Torshälla SFK i Sörmlandsdistriktet och Sveriges Sportfiske- och Fiskevårdsförbund

Torshälla SFK i Sörmlandsdistriktet och Sveriges Sportfiske- och Fiskevårdsförbund Torshälla SFK i Sörmlandsdistriktet och Sveriges Sportfiske- och Fiskevårdsförbund inbjuder till 2016 års SM i mormyska den 5-6 mars Tävlingarna kommer att hållas på Väsbyviken, Mälaren i Torshälla. Program

Läs mer

Du är inbjuden att ställa ut och medverka på århundradets största mässa av kvinnor som driver företag!

Du är inbjuden att ställa ut och medverka på århundradets största mässa av kvinnor som driver företag! Du är inbjuden att ställa ut och medverka på århundradets största mässa av kvinnor som driver företag! Ta möjligheten att marknadsföra ditt företag. Visa och sälj dina produkter och tjänster. Passa på

Läs mer

Här hittar du de flesta träffarna ute i Europa och klubbträffarna i Sverige

Här hittar du de flesta träffarna ute i Europa och klubbträffarna i Sverige Träffkalender 2016 Här hittar du de flesta träffarna ute i Europa och klubbträffarna i Sverige Detta vänder sig till alla medlemmar som i första hand kör på alla våra fina/trevliga mini-träffar dessutom

Läs mer

Hjärtligt välkomna till Södertälje Ridklubbs Elithoppning Häst!

Hjärtligt välkomna till Södertälje Ridklubbs Elithoppning Häst! Meddelande till Ryttare vid Södertälje Ridklubbs Elit Nationella Hopptävlingar med Volkswagen Grand Prix och Swedish Riders Trophy 10 13 oktober 2013. Hjärtligt välkomna till Södertälje Ridklubbs Elithoppning

Läs mer

Utvecklingssamtal Spelare

Utvecklingssamtal Spelare Utvecklingssamtal Spelare Hemuppgift Fanna BK P/F Spelarutveckling. Detta är en hemuppgift som vi tränare vill att ni går hem och svarar på. Den tar max 10-15 minuter att göra. Lämna tillbaka uppgiften

Läs mer

välkommen till S-studenters 27:e kongress!

välkommen till S-studenters 27:e kongress! välkommen till S-studenters 27:e kongress! S-studenter 27:e ordinarie kongress går av stapeln 10-12 juni på Karlstads universitet. Förbundsstyrelsen och värdklubben S-studenter Karlstad hälsar dig hjärtligt

Läs mer

Ditt nästa kontor? Gustavslundsvägen 135

Ditt nästa kontor? Gustavslundsvägen 135 Ditt nästa kontor? Gustavslundsvägen 135 436 kvm, Alviks Strand Gustavslundsvägen 135 Alviks Strand Ledig yta: 436 m 2 Typ: Kontor Antal arbetsplatser: 25 30 Tillträde: Omgående Konferens Garage Tunnelbana

Läs mer

Moseldalen Vinfest 16-22 augusti 2014

Moseldalen Vinfest 16-22 augusti 2014 Moseldalen Vinfest 16-22 augusti 2014 German National Tourist board/ernst Wrba Moseldalen under vinfesten - cykla eller följ med på utflykter 7 dagar Cykling eller Följ med på en underbar upplevelseresa

Läs mer

Bodensjön runt 5-13 juli 2016

Bodensjön runt 5-13 juli 2016 Jubileumsresa Ryssbybygdens Buss firar 30 år Bodensjön runt 5-13 juli 2016 Achim Mende/Internationale Bodensee Tourismus GmbH Cykla Bodensjön runt 9 dagar 2016 firar Ryssbybygdens Buss 30 år. Detta firar

Läs mer

CITY HOTELL ESKILSTUNA

CITY HOTELL ESKILSTUNA CITY HOTELL ESKILSTUNA 562-3548_City Hotell_folder_125x250.indd 1 2013-11-13 16:32 562-3548_City Hotell_folder_125x250.indd 2 2013-11-13 16:32 CITY HOTELL ESKILSTUNA Övernatta hos oss när du är i Eskilstuna!

Läs mer

Välkommen till SFSFUM 2016 i Uppsala!

Välkommen till SFSFUM 2016 i Uppsala! Välkommen till SFSFUM 2016 i Uppsala! Sveriges förenade studentkårer (SFS) bjuder en gång om året in alla medlemskårer till SFS Fullmäktigemöte och för det står varje år en eller flera av SFS medlemskårer

Läs mer

Snabba fakta. När deltagare: 30 juli 5 augusti När funktionär: 29 juli 7 augusti. Var: Vässarö, ytterskärgården 14 mil norr om Stockholm

Snabba fakta. När deltagare: 30 juli 5 augusti När funktionär: 29 juli 7 augusti. Var: Vässarö, ytterskärgården 14 mil norr om Stockholm När deltagare: 30 juli 5 augusti När funktionär: 29 juli 7 augusti Var: Vässarö, ytterskärgården 14 mil norr om Stockholm Snabba fakta Vem: Boomerang riktar sig till dig som är Utmanarscout och Roverscout

Läs mer

Seniorträffar i Partille. Program våren 2016

Seniorträffar i Partille. Program våren 2016 Seniorträffar i Partille Program våren 2016 Du behövs! Är du som enskild eller som medlem i en förening intresserad av att engagera dig i seniorträffarnas verksamhet? Vill du bli volontär eller veta mer

Läs mer

Förskolan Mullvaden. Humlans Verksamhetsmål 2013

Förskolan Mullvaden. Humlans Verksamhetsmål 2013 Förskolan Mullvaden Humlans Verksamhetsmål 2013 Innehållsförteckning 1. personalgrupp och barngrupp 2. lpfö 98 och förhållningssätt 3. Humlans dagliga rutiner: in och överskolning 4. lämning och hämtning

Läs mer

Nu arrangerar Ung Diabetes en vandring till de vackra topparna vid Höga Kusten!

Nu arrangerar Ung Diabetes en vandring till de vackra topparna vid Höga Kusten! Vandring vid Höga Kusten Nu arrangerar Ung Diabetes en vandring till de vackra topparna vid Höga Kusten Är du en Äntligen friluftsmänniska får du chansen som gillar Nu att vandra? arrangerar Vill du Ung

Läs mer

Egypten - Kairo och Nilenkryssning

Egypten - Kairo och Nilenkryssning Egypten - Kairo och Nilenkryssning Resa till Egypten med Nilenkryssning och Kairo Reskod: E1 Antal resdagar: 8 Avresa från Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg med Egyptair varje söndag pris per person:

Läs mer

N O R D I C P A C K A R D O W N E R S C L U B V A R B E R G - S W E D E N. You can tell it s a PACKARD from here

N O R D I C P A C K A R D O W N E R S C L U B V A R B E R G - S W E D E N. You can tell it s a PACKARD from here 4 0 1971 2011 N O R D I C P A C K A R D O W N E R S C L U B 4 0 t h A N N I V E R S A R Y * J U N E 3 0 - J U L Y 3, 2 0 1 1 V A R B E R G - S W E D E N You can tell it s a PACKARD from here V Ä L K O

Läs mer

Nord Irland Dublin Lands End 2009-07-03 2009-07-21

Nord Irland Dublin Lands End 2009-07-03 2009-07-21 Nord Irland Dublin Lands End 2009-07-03 2009-07-21 Seglar ifrån Islay och lämnar whiskey-mekat bakom oss. Vi går tidigt på morgonen närmare 06:00 för att få tidvattnen + ström att passa. Vi går för motor

Läs mer

Vintererbjudanden 2008

Vintererbjudanden 2008 Vintererbjudanden 2008 Weekend i Göteborg Välkommen till Göteborg och upplev Sveriges vackra västkust. Vi erbjuder första klassens hotellmiljö och en stad med mat och nöjen för alla. Radisson SAS Scandinavia

Läs mer

Umeå Universitet Pedagogiska Institutionen Idrottsvetenskapliga programmet Axel Holmström

Umeå Universitet Pedagogiska Institutionen Idrottsvetenskapliga programmet Axel Holmström Umeå Universitet Pedagogiska Institutionen Idrottsvetenskapliga programmet Axel Holmström Här väntar jag på en buss vid campus som ska ta mig till Milwaukee. I den höga byggnaden bakom mig syns det huset

Läs mer

Vi kommer att arrangera en visningsresa och återkommer närmre om detta.

Vi kommer att arrangera en visningsresa och återkommer närmre om detta. The Lodge, Romelåsen The Lodge öppnar i September på Romeleåsens topp, 165 m över havet. Det kommer att bli en förträfflig lodge för konferens, boende, njutning, SPA och aktiviteter. Allt detta plus en

Läs mer

Välkommen till Idre Fjäll!

Välkommen till Idre Fjäll! Välkommen till Idre Fjäll! Aktiviteter och öppettider 19-26 juni Har du akuta frågor gällande ditt boende som inte kan vänta till dagen efter så ringer du 070-532 1963. Aktiviteter Träning Avkoppling Ledarledda

Läs mer

Ny lokal - nya möjligheter! HAMMARBY SJÖSTAD LUMAPARKSVÄGEN 7 314 KVM. www.newoffice.se 08-665 68 80 info@newoffice.

Ny lokal - nya möjligheter! HAMMARBY SJÖSTAD LUMAPARKSVÄGEN 7 314 KVM. www.newoffice.se 08-665 68 80 info@newoffice. Ny lokal - nya möjligheter! HAMMARBY SJÖSTAD LUMAPARKSVÄGEN 7 314 KVM www.newoffice.se 08-665 68 80 info@newoffice.se Sida 1 av 13 BESKRIVNING Lumaparksvägen 7, 314 kvm Nyrenoverat modernt kontor i anrika

Läs mer

Brismarksgården. Information till den enskilde och anhöriga

Brismarksgården. Information till den enskilde och anhöriga Brismarksgården särskilt boende Information till den enskilde och anhöriga Varmt välkommen till Brismarksgården I denna broschyr har vi samlat information till dig som flyttar till oss samt till dina anhöriga.

Läs mer

Vi är: Mats, Christer och Peter på PETERS BUSS AB

Vi är: Mats, Christer och Peter på PETERS BUSS AB Tack alla vänner som åkte med oss i år Vi önskar er en God Jul och ett Gott Nytt År Vi är: Mats, Christer och Peter på PETERS BUSS AB Jag hoppas att ni har trivts riktigt bra på våra resor, fått lite avkoppling,

Läs mer

Stockholm, vårt mål.

Stockholm, vårt mål. 2013-07-13 Stockholm, vårt mål. Vi har varit för första gången med egen båt i vår huvudstad, en fin upplevelse att komma via södertörn och Dalarö in genom det vackra Stäket och Skurusundet ända in till

Läs mer

Svenska Taekwondo Förbundet Sverige 2001 Domarreglemente

Svenska Taekwondo Förbundet Sverige 2001 Domarreglemente Svenska Taekwondo Förbundet Sverige 2001 Domarreglemente Domarkommittén Artikel 1 Syfte Syftet med domarreglementet är att alla domare skall kunna arbeta efter samma regler och avtal på alla tävlingar

Läs mer

Göteborgs cupen 2016 Salems IF 1

Göteborgs cupen 2016 Salems IF 1 Göteborgs cupen 2016 Salems IF 1 Då är det nära till Göteborgscupen och en stor resa för killarna med tåg och buss. Vi är säkra på att vi kommer att mycket roligt tillsammans. Jag (Andreas S) har satt

Läs mer

du kan så långt det är möjligt påverka när och hur du får hjälp och stöd. din omsorg planeras och genomförs tillsammans med dig.

du kan så långt det är möjligt påverka när och hur du får hjälp och stöd. din omsorg planeras och genomförs tillsammans med dig. Nils Åbergs gata 2A Äldreboendet på Nils Åbergs gata 2 A är beläget i stadsdelen Kneippen syd, med närhet till Himmelstalundsområdet och Folkets park. Huset består av 66 lägenheter för särskilt boende,

Läs mer

Ekeby fritids presenterar. Sommarlovsprogrammet

Ekeby fritids presenterar. Sommarlovsprogrammet Ekeby fritids presenterar Sommarlovsprogrammet 2010 Sommarplaneringen 2010 Nu är vi klara med årets sommarprogram. Vi har precis som vanligt planerat in en hel del utflykter och aktiviteter. Eftersom det

Läs mer

Vibbarna. Café. :an. Café 9an > Aktivitetshuset Tuben i Farsta Centrum. Spelar och underhåller kl 18:30 Fri entré Varmt välkomna!

Vibbarna. Café. :an. Café 9an > Aktivitetshuset Tuben i Farsta Centrum. Spelar och underhåller kl 18:30 Fri entré Varmt välkomna! 4 maj 2015 Vibbarna Spelar och underhåller kl 18:30 Fri entré Varmt välkomna! Café :an H/vibbarna Café 9an > Aktivitetshuset Tuben i Farsta Centrum Vid frågor ring: Fia 08-508 182 80 eller Ralf 0729-41

Läs mer

Program Anhörigcenter

Program Anhörigcenter Har du frågor, förslag eller funderingar - ta gärna kontakt. Du når oss säkrast måndag - torsdag 08.30-11.30 046-35 82 40 eller via e-post anhorigcenter@lund.se Anhörigkonsulent Maria Boberg Anhörigstödjare

Läs mer

I Simrishamns kommun finns det mycket kul att göra för sportlovslediga barn och ungdomar. Vi tackar alla sportlovsarrangörer och ledare.

I Simrishamns kommun finns det mycket kul att göra för sportlovslediga barn och ungdomar. Vi tackar alla sportlovsarrangörer och ledare. Sportlov 2014 Vecka 8 17-23 februari I Simrishamns kommun finns det mycket kul att göra för sportlovslediga barn och ungdomar. Vi tackar alla sportlovsarrangörer och ledare. Kultur- och fritidsförvaltningen

Läs mer

Riksårsmötet 2016 i Malmö!

Riksårsmötet 2016 i Malmö! Riksårsmötet 2016 i Malmö! Den 10-12 juni tar vi över Malmö stad och drar igång Riksårsmötet 2016! Riksårsmötet är vårt förbunds största årliga händelse - vårt högsta beslutande organ där vi tar beslut

Läs mer

Följande gäller för utflykterna:

Följande gäller för utflykterna: Sommarplaneringen 2005 Nu är vi äntligen klara med planeringen för sommaren. Vi har planerat in en hel del utflykter och aktiviteter. Vi har försökt att hitta en variation i det vi gör, en del av utflykterna

Läs mer

Lägerutvärdering FLATÖN 14

Lägerutvärdering FLATÖN 14 Lägerutvärdering FLATÖN 14 Läger 1 (22-28/6) Utvärdering 2014 års VVDS läger 1; 22 juni-28 juni Förmågor före och efter lägret (Skalan är 1-5 där 1 är lägst och 5 högst) Före (37) Efter (32) Självkänsla

Läs mer

Resor och Läger Sommaren 2013

Resor och Läger Sommaren 2013 Resor och Läger Sommaren 2013 Fritid LSS i Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Tomelilla och Ystad har ett gemensamt utbud av resor och lägerverksamhet. et är anpassat till hur många som följer med eller får plats

Läs mer

Sverigemiddagen 2016

Sverigemiddagen 2016 Sverigemiddagen 2016 Varmt välkomna till årets Sverigemiddag den 4 6 augusti i Göteborg Välkommen till Göteborg och årets Sverigemiddag med tillhörande aktiviteter. I år är det 30 år sedan SWEA Göteborg

Läs mer

Sportlovsprogram 16-20 februari 2015

Sportlovsprogram 16-20 februari 2015 Foto: Jörgen Wiklund Sportlovsprogram 16-20 februari 2015 Skidspår Se www.skidspar.se för status på skidspåren. Aggerudsspåret 2,6 km. Elljus tänt till kl 23.30 Bråtenspåret 3 km. Elljus tänt till kl 23.30

Läs mer

Tillsyn enl. 26 LSS, Balsta gruppbostad

Tillsyn enl. 26 LSS, Balsta gruppbostad 1(6) Ramona Persson 0155-26 40 27 Vuxennämnden i Eskilstuna kommun 631 86 ESKILSTUNA Tillsyn enl. 26 LSS, Balsta gruppbostad BESLUT Länsstyrelsen beslutar att avsluta ärendet utan ytterligare åtgärder.

Läs mer

TÄVLA och TRÄNA i simidrott i Jönköping 2016

TÄVLA och TRÄNA i simidrott i Jönköping 2016 TÄVLA och TRÄNA i simidrott i Jönköping 2016 Rosenlundsbadet ( 25m och 50 m) Hoppbassäng (1-3-5-7,5-10 m) Omega tidtagning med dubbla system på både start och vändningssidan. Scoreboard 3x6 m Omegas track-start

Läs mer

Särskilt boende för äldre i Strängnäs kommun. Från ansökan till inflyttning Gäller från och med 2012-04-17

Särskilt boende för äldre i Strängnäs kommun. Från ansökan till inflyttning Gäller från och med 2012-04-17 Särskilt boende för äldre i Strängnäs kommun Från ansökan till inflyttning Gäller från och med 2012-04-17 2 / Särskilt boende för äldre i Strängnäs kommun Innehållsförteckning Förord 3 Hur ansöker jag

Läs mer

Dialoger i övningsboken Möde i Petersborg. av B. Hertz, H. Leervad, H. Lärkes, H. Möller, P. Schousboe

Dialoger i övningsboken Möde i Petersborg. av B. Hertz, H. Leervad, H. Lärkes, H. Möller, P. Schousboe 1 Uppsala universitet Slaviska institutionen Ryska A Muntlig språkfärdighet/jn Dialoger i övningsboken Möde i Petersborg.av B. Hertz, H. Leervad, H. Lärkes, H. Möller, P. Schousboe Översättning från danska

Läs mer

Hej alla fritidsmedarbetare runt om landet!

Hej alla fritidsmedarbetare runt om landet! Hej alla fritidsmedarbetare runt om landet! Vintern har rasat ut, vår dvala är över och alla kryper ur sina bon när solens strålar lockar. Vårflöden bryter alla dämningarna, ljuset och värmen släpper alla

Läs mer

BOHUSLÄNS P95 PÅ ELITLÄGER I HALMSTAD 2010

BOHUSLÄNS P95 PÅ ELITLÄGER I HALMSTAD 2010 BOHUSLÄNS P95 PÅ ELITLÄGER I HALMSTAD 2010 SÖNDAG! När jag anländer till Halmstad känns det nästan overkligt. Tänk att jag verkligen är här. Att det är nu det händer. Har haft detta som mitt ständiga slut

Läs mer

Namibia med guide. Namibia med guide. Resan i korthet. Gruppresor med reseledare

Namibia med guide. Namibia med guide. Resan i korthet. Gruppresor med reseledare Namibia med guide Namibia sägs vara en av Afrikas bäst bevarade hemligheter och för äventyrslystna bjuder Namibia på några av Afrikas mest extrema, men vackra, landskap. Även de mer moderna Namibia är

Läs mer

Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland

Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland Under tre härliga sommardagar bjuds vi på det bästa Jämtland har att erbjuda gällande mat, dryck,

Läs mer

LB07 Zlatan Camp Dagboken

LB07 Zlatan Camp Dagboken LB07 Zlatan Camp Dagboken..dagboken fortsätter nedan. VIKTIG INFO OM LÖRDAGEN! På lördag samlas vi som vanligt klockan 10.00 och kör ett förmiddagspass. Vi äter lunch mellan 12.00-13.00. Efter lunchen

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FÖRSKOLAN

VÄLKOMMEN TILL FÖRSKOLAN VÄLKOMMEN TILL FÖRSKOLAN Hej! Vad roligt att Du ska komma till Västanvind. Vår förskola startade 1987 av lärare på skolan för att möjliggöra folkhögskolestudier även för döva som har barn. Teckenspråket

Läs mer

Sommarens resor 2014

Sommarens resor 2014 Sommarens resor 2014 Semester! Koppla av och njut av er ledighet. Vi hoppas att det finns något som skall passa just Dig i årets reseprogram. Som vanligt samordnar Fritid LSS resan i era respektive kommuner.

Läs mer

Semesterprogram. Sommaren

Semesterprogram. Sommaren www.leanlink.se/lss Semesterprogram Sommaren 2018 LSS Funktionsstöd ansvarar för kultur- och fritidsverksamhet för personer med funktionsnedsättning enligt Lagen om stöd och service (LSS). Resorna och

Läs mer

PROGRAM 2015. Tallinnkryssningar. Sparesor till Pärnu. Hotellövernattningar i Tallinn. Temaresor till Estland

PROGRAM 2015. Tallinnkryssningar. Sparesor till Pärnu. Hotellövernattningar i Tallinn. Temaresor till Estland PROGRAM 2015 Tallinnkryssningar Sparesor till Pärnu Hotellövernattningar i Tallinn Temaresor till Estland Välkomna med på resan vi hoppas att ni hittar någon resa som passar just er Vi som jobbar på Peters

Läs mer

Program för Våren 2015

Program för Våren 2015 Program för Våren 2015 Säkert vårtecken M/S Lagaholm Föreningslokal / Besöksadress Doktorsstigen 2 312 31 Laholm Öppet, Måndag - Torsdag 09.30-13.30 Kansliet: 0430-10088 E-post ordförande:claes@surfia.nu

Läs mer

Mexiko en rundresa med hästar, kultur, sol och bad! - besök på La Silla med Maria Gretzer 3 15 november

Mexiko en rundresa med hästar, kultur, sol och bad! - besök på La Silla med Maria Gretzer 3 15 november Mexiko en rundresa med hästar, kultur, sol och bad! - besök på La Silla med Maria Gretzer 3 15 november Mexiko är ett variationernas land, här kan man uppleva flera olika kulturer, många språk som inte

Läs mer

AFFÄRSPLAN. Av Josefin, Sophia, Olivia & Linus

AFFÄRSPLAN. Av Josefin, Sophia, Olivia & Linus AFFÄRSPLAN Av Josefin, Sophia, Olivia & Linus Innehållsförteckning Affärsidé s. 2 Företagsnamn och logotyp s. 2 Historia s. 2 Verksamhet & Aktiviteter s. 2 Utflykter s. 3 Logi s. 3 Kunder & Målgrupp s.

Läs mer

Resor och Läger Sommaren 2013

Resor och Läger Sommaren 2013 Resor och Läger Sommaren 2013 Fritid LSS i Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Tomelilla och Ystad har ett gemensamt utbud av resor och lägerverksamhet. et är anpassat till hur många som följer med eller får plats

Läs mer

Välkommen till. Forum Oskarshamn. Hotell - Vandrarhem - Konferenscenter - Stadsteater - Restaurang

Välkommen till. Forum Oskarshamn. Hotell - Vandrarhem - Konferenscenter - Stadsteater - Restaurang Välkommen till Forum Oskarshamn Hotell - Vandrarhem - Konferenscenter - Stadsteater - Restaurang Hotell Rum Oscar är ett hotell med stjärnstatus. För att hela tiden hålla hög kvalitet är vi granskade av

Läs mer

- nej, nu orkar jag inte planera mer vi ses Väll. - Nej vi kan väll sova över i natt och så kan. - Ja - Ja.

- nej, nu orkar jag inte planera mer vi ses Väll. - Nej vi kan väll sova över i natt och så kan. - Ja - Ja. Hej jag heter malva nu är det skola men om två dagar så är det sommarlov jag och mina kompisar har bestämt att vi ska resa i genom Sverige. Förresten heter jag ju Malva och är 10 år, jag älskar hästar,dansa,simma

Läs mer

Animal Farm FNL En gård fylld med liv

Animal Farm FNL En gård fylld med liv Animal Farm FNL Animal Farm FNL En gård fylld med liv Av : Fanny, Nathalie och Lole Innehållsförteckning Bakgrund 3 Affärsidé 3 Ledning/Arbetsuppgifter 4 Aktiviteter 4 Boende 5 Marknadsföring 5 Särskilda

Läs mer

Till dig som boende på Lillsidan Lillsidans omvårdnadsboende

Till dig som boende på Lillsidan Lillsidans omvårdnadsboende Till dig som boende på Lillsidan Lillsidans omvårdnadsboende Enköpings kommun Information till dig som bor hos oss Lillsidans omvårdnadsboende ligger mitt i ett bostadsområde med närhet till buss, matbutik

Läs mer

Du som vill veta mer om psoriasis och psoriasisartrit kom på utbildning!

Du som vill veta mer om psoriasis och psoriasisartrit kom på utbildning! 2013-08-12 OBS! Programmet är preliminärt. Du som vill veta mer om psoriasis och psoriasisartrit kom på utbildning! Psoriasisförbundet i Västerbotten och Norrbotten anordnar gemensamt en utbildning, kurs

Läs mer

Vandra i Portugal. Den portugisiska vägen, 7 nätter Porto Tui, 6 vandringsdagar

Vandra i Portugal. Den portugisiska vägen, 7 nätter Porto Tui, 6 vandringsdagar Den portugisiska vägen/camino Portugués, Porto Tui, 7 nätter 1(5) Vandra i Portugal Bro bygd av Romare i Ponte da Lima Den portugisiska vägen, 7 nätter Porto Tui, 6 vandringsdagar Efter Den franska pilgrimsvägen

Läs mer

Välkommen till din loggbok!

Välkommen till din loggbok! Loggbok för: 1 Välkommen till din loggbok! Den här boken är till för dig som ska träna med Minneslek. I loggboken får du information om arbetsminnet, veta hur träningen går till och ett schema där du kan

Läs mer