Aktiviteter och upplevelser

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Aktiviteter och upplevelser"

Transkript

1 Aktiviteter och upplevelser Här är ett förslag på en upplevelse för svensexan, möhippan eller kompisgänget under ett par timmar, upp till ett dygn. Vi erbjuder flera förmånliga paket som är prisvärda och fungerar speciellt bra i samband med kompisgäng. Naturligtvis är vi flexibla och hjälper er gärna att uppfylla era önskemål och idéer. Camp Häckeberga ligger vid en mycket vacker plats på en avskild holme i naturreservatet vid Häckebergasjön, ca 25 minuters bilfärd från Malmö och Lund. Här finns det, förutom Skånes kanske vackraste omgivning, en jättekåta som rymmer upp till 40 sittande och 20 sovande gäster, samt ett vedeldat kanadensiskt vildmarksbad som rymmer 14 personer. I skogarna runtomkring lägret finns äventyrsliga mångkampsaktiviteter, fiske, höghöjdsutmaningar, paintball och teambanor. Här gör vi ordning en upplevelse för er grupp. Intro min. Vid ankomst i lägret välkomnas ni med kokkaffe direkt från den öppna elden och småkakor. Ni kan naturligtvis ta med er egen matsäck och dryck. Vi håller en kort och underhållande introduktion om de vapnen och aktiviteter som ni kommer att bekanta er med under de närmaste timmarna på natursköna platser i omgivningarna samt i lägret. Mångkamp. Tid ca 1,5 tim-2 tim Ni tävlar som två lag i en 5 kamp med exempelvis yxkastning, pilbågsskytte, blåsrörsskytte, kulrännan, jättepussel och/eller andra roliga lagaktiviteter. Vi anpassar valet av aktiviteterna om ni har speciella önskemål, men ger alltid förslag på sådana aktiviteter som vi av erfarenhet upplevt är uppskattade, brukar fungera bra tillsammans för hela gruppen. Paintball. 1,5-3 tim. En löjligt adrenalinstinn aktivitet där sansade och vettiga människor glömmer sans och förnuft för att bli Bruce Willis och Laura Croft för ett par timmar. Vi spelar fler olika spelformer på en naturlig skogsbana i direkt närhet till lägret som erbjuder många spelvarianter. Vi har all utrustning ni behöver markör, mask med dubbelglas för att minimera annars störande imma på glaset, cammodräkter. 2 tim. är vanlig speltid. Min. ålder 18år, 15år med målsmans intyg, 13 år med spelande målsman. Teambuilding 2-3 tim. I stället för tävling ställs hela gruppen inför gemensamma utmaningar i form av övningar hämtade från grupputvecklingsprogram. Här svetsas gruppen samman lite extra inför bröllopsfesten. Kreativitet, ingenjörskap, uppfinningsrikedom och samarbete ger framgång.

2 Höghöjdsutmaningar. 3-7min/pers. +intro 10min. Efter kampen är det dags för de modiga (företrädesvis brudgummen) att prova en höghöjdsutmaning, airwalk på 8 meters höjd eller jättegungan från 9 eller 14 meters höjd. (Airwalken kan genomföras som en del av 5 kampen men tar längre tid att genomföra för en hel grupp). Jättestegen klättras av tre man samtidigt, här är samarbete avgörande för om man skall kunna komma upp över den översta pinnen på 12 meter. Jättegungan är en riktig nervkittlare som både aktör och åskådare finner underhållande och fungerar som en spektakulär avslutning på aktiviteten och ger ofta härliga endorfinrus. Mat. Vi kan ordna med en grillkorg förberedd med grillkorv och tillbehör vid lägerelden eller i kåtan så att ni orkar vara aktiva under hela dagen. Ni kan också avnjuta en riktig middag/grillbuffé i skenet av elden eller under trädkronorna. Om ni önskar tillagar vi en middag åt er över öppen eld och i Muurikkahällar. Ni kan också ta med er egen mat och låna vår kåta och grill, (se priser för extra tid i lägret). Kaffepannan med kokkaffe hänger över elden under hela arrangemanget om någon, när som helst vill pausa med en kåsa, det ingår alltid. Vildmarksbad. 0,5-2 tim. Vildmarksbadet är varmt (40 grader) och luktar gott av lavendelolja. Här kopplar ni av och får chans att njuta av utsikten över sjön, fråga pinsamma frågor om ev. stundande äktenskap, ta ett kallbad i sjön och avnjuta kalla drycker. En upplevelse som lovordas av våra gäster! Massage. 1-1,5 tim Till badet kan en massageterapeut anlitas som ger nackmassage till alla som sitter i karet samt genomgående massage för ex. brudgummen på massagebänk i kåtan eller under trädkronorna. Övernattning Ni löser eventuella övernattningsproblem för hitresta deltagare och håller gruppen samlad under kvällen i en unik miljö. Ved till badet, den öppna elden i kåtan och ev. kamin i tälten ingår. Frukost tar ni med själva eller så kommer vi ut och tillagar en rejäl frukost på bl.a. bacon, ägg och stekt potatis. Om någon har problem att ta med egen sovsäck kan vi låna ut. Aktiviteter på annan plats. 95 % av våra aktiviteter är mobila, vi kan alltså komma till den plats där ni är. Vi har även en upplåsbar paintballbana som vi kan sätta upp på fria gräsytor eller i stora lagerlokaler (ytan bör vara minst 20x50m ). Vi har paintballutrustning för uthyrning om ni har egen skog/mark att spela på. Vi paddlar kanot i Skånes vattendrag och förbereder gärna er camp med militärtält, middag och aktiviteter längs färden. Vi hoppas att detta överensstämmer med Era önskemål. Vi har satt samman några paket, men ni får gärna komma med egna förslag. Har Ni frågor eller funderingar ang. arrangemanget så är Ni välkomna att kontakta oss Vi är öppna för frågor och förändringar. Vi anpassar det efter era behov och planer. Vill ni ta med egen matsäck så går det bra, men fråga om det finns ledig plats i lägret. För att få garanterad plats bokar ni kåtan/lägerleden per påbörjad timme.

3 Våra paket i storslagen natur vid Häckebergasjön. Vi väljer en bra kombination av roliga aktiviteter i vår mångkamp om ni inte har speciella önskemål. Uppskattad kombination är Bågskytte, Yxkastning, Blåsrör, Kulrännan, Jättepussel. Lägg till 80kr/pers för en grillkorg med fina ungerska korvar som ni själva grillar vid någon av våra grillplatser. Vid fler än 10 betalande går en gratis. Paket 1 Mångkamp: 2-3 tim. 470 kr/pers. Fika, mångkamp och jättegunga Paket 2 Mångkamp & bad: 3,5-4,5 tim. Fika, mångkamp, jättegunga, vildmarksbad. Paket 3 Paintball & bad: 3-4 tim. Fika, paintballspel med utrustning och 200 boll, vildmarksbad. Paket 4: Paintball: 2-3 tim. Komplett utrustning med ett magasin boll (200 st) extra boll 350kr/500st Paket 5: Teambuilding: 2-3 tim. Fika och teamövninigar. Möjliga tilläggsalternativ: 1.Grillkorg med ungerska korvar 80 kr/pers. 2.Grillspett och rikligt med tillbehör 3.Övernattning i kåta eller militärtält 4.Dagenefterfrukost 5.Paintball (vid annan beställning). 6.Extra höghöjdsutmaning max 1 tim 7.Massageterapeut. 8.Extra tid i lägret inkl ved. lyktor, renfällar, (exkl. grillkol). 9.Jättestegen (vid annan beställning) 1,5 tim Samtliga priser är inkl. moms och gäller endast privatpersoner 700kr/pers. 700kr/pers. 400kr/pers. 470kr/pers. 300 kr/pers. 250 kr/pers. 175 kr/pers. 350 kr/pers. 700 kr kr 600kr/tim 2000kr

4 Bra att veta Alkohol Det är tillåtet att ta med, och förtära alkohol i campen. Notera dock att vi förbehåller oss rätten att neka aktiviteter för märkbart berusade personer med kvarstående betalningskrav. Ingen förtäring av alkohol tillåts vid eller före paintballspel. Massage ges inte till berusade personer. Att ta med. Badkläder, handduk och ev. badtofflor och mössa vid vinterbad. alkoholfritt att dricka vid varma dagar, ficklampa om ni övernattar samt kamera naturligtvis. Vid övernattning, ta med sovsäck och liggunderlag. Vi kan ordna med sovsäckar på beställning. Paintballspel blir ofta svettiga, ta med extra underkläder/t-shirt och mycket alkoholfritt att dricka. Väder och vind Vi har aldrig ställt in ett arrangemang pga dåligt väder. Det är dock viktigt att ni har rätt kläder efter väder. Om vi kan vänta oss riktigt dåligt väder sätter vi upp regnskydd vid aktiviteterna där det är möjligt. Kåtan är uppvärmd av den öppna elden och är rymlig, och vissa aktiviteter kan genomföras där. Badet påverkas inte alls. Ansvar Allt deltagande sker på egen risk. Vid övernattning ansvarar beställaren för lägret och skall ersätta ev. skador. Personer under 18 år skall ha målsmans intyg att de får delta i aktiviteter. Beställaren ansvarar för att intyg förbereds. Paintball Grupper som är färre än 10 personer kan få spela tillsammans med/mot andra grupper, om annat inte överenskommes vid bokning. Allt spel skall ske i nyktert tillstånd. Min ålder 18år, 15 med målsmans tillstånd och underskrift, 13 år med spelande målsman. Beställaren ansvarar för att intyg förbereds. Mat Vi har ett par bra matalternativ vi kan erbjuda. Vi tillåter även egen matsäck i campen, men låt oss alltid veta om era planer så att vi kan planera och tillgodose alla gruppers behov så bra som möjligt. Om det finns lediga platser vid eldstaden eller i kåtan får ni gärna sitta där, men bokade grupper har alltid företräde. Se priser för att boka tid i lägret. Det går naturligtvis också bra att ta med en filt för att ha picknick i skogen utanför lägerholmen. Ta med eget grillkol vid grillning. Naturskyddsområde Tänk på att vi delar naturen med andra djur och människor och därför är det inte tillåtet att använda ljudanläggningar heller hålla en ljudnivå på ett störande sätt. Allt återvinningsbart material som burkar och flaskor tar ni med er när ni lämnar platsen. Force majeure Vid händelse uppkommen utanför vår kontroll, såsom extremt väder eller skadegörelse som står till hinder för att bokat arrangemang skall kunna genomföras på ett säkert sätt lämnar vi inte ersättning.

5 BOKNINGSBEKRÄFTELSE: Härmed accepterar jag RA Äventyr & Utvecklings bokningsvillkor och förbinder mig till bokning enligt nedan genom att returnera denna bekräftelse ifylld via mail eller som utskriven kopia. Datum: Typ av grupp: (kompisgäng/födelsedagsfirade etc) Starttid: Önskad hemfärd: Deltagarantal: Aktivitet/paket: Namn beställare: Personnummer: Adress: Betalningssätt: Mobiltelefon: Mail: Eventuella önskemål eller info som är bra för oss att veta, t.ex. om ni vill äta egen matsäck, grilla, boka extra tid i campen, ev. namn på födelsedagsbarn, brud/brudgum etc. : Orderbekräftelse: Priser är baserat på minst 8 betalande, grupper med färre deltagare offereras pris. Offerten är giltig i mån av plats till dess att arrangemanget är bokat av er genom att återsända ifyllt bokningsformulär. Vi bekräftar er bokning via mail, telefon eller SMS. Betalning Betalning sker av beställare genom förskottsbetalning via bankgiro senast 10 arbetsdagar innan arrangemanget, skriv namn och datum för aktiviteten på betalningen. Alternativt kan ni betala kontant på plats efter aktiviteten (Vi tar inte emot kort i lägret, jämna pengar uppskattas och bankomat finns i Genarp). Beställaren ansvarar för att fullständig betalning görs. 1 person går gratis vid fler än 10 personer (ej fria bollar vid paintball). Avbokning Antalet deltagare ni anmäler vid bokning ses som preliminärt, vi förstår att det är svåtrt att veta exakt långt i förväg. Hör gärna av er via mail eller tfn ett par dagar innan arrangemanget för att stämma av detaljer och antal deltagare. Avbokat arrangemang mindre än 14 dagar före arrangemanget debiteras beställaren med 1000kr i bokningsavgift. Avbokning mindre än 5 arbetsdagar före arrangemanget debiteras med 50% av beställningsvärdet. Betalning exkl. bokningsavgift om 1000kr krediteras vid ny bokning inom 90 dagar räknat från ordinarie arrangemangsdatum. RA Äventyr & Utveckling Celsiusg 3a Malmö e-post: hemsida: Tel Org. Nr Bankgiro

6 Hitta dit Sök RA Äventyr på GooglEarth, (PIN B), länk finns på aventyr.se, eller här (Ctrl-klicka) Ring gärna och berätta då ni passerar Genarp eller har 5 min kvar till lägret så sätter vi på kaffet. Mobiltäckningen runt Häckeberga kan vara mkt bristande, räkna därför inte med att ni skall kunna nå oss då ni väl tagit er in i området. Ring i stället innan om ni är osäkra. Vägen till lägret är inte skyltad. Läs hellre vägbeskrivningen än att lita blint på er GPS. Vägbeskrivning fr N-Ö Malmö, Ta väg 11 mot Staffanstorp, Dalby. Ta av mot Genarp efter att ni passerat Staffanstorp. Kör genom Genarp mot Skurup. Ta höger mot Hässleberga, vä mot Rockarp 9. Kör över stenbron. Kör exakt 400m rakt fram innan vägen kröker, ta vänster in på skogsväg som korsar vägen med nedtagen kedja. Kör ca 200m, parkera på den öppna platsen. Följ hjulspåren till fots och håll till vänster för att komma till lägret (det är ca 250m att gå), eller stanna vid parkeringen om ni skall spela paintball. Från Södra Malmö Ta E65 mot Ystad. Passera Sturupsavfarten, Sväng vänster mot Häckeberga (skyltat) på Rockarpsvägen och passera Häckeberga slott. Kör runt sjön motsols (vänster vid alla korsninagar, mot Hässleberga, mot Rockarp 9). Kör över stenbron. Kör exakt 400m rakt fram innan vägen kröker, ta vänster in på skogsväg som korsar vägen med nedtagen kedja. Kör ca 200m, parkera på den öppna platsen. Följ hjulspåren till fots och håll till vänster för att komma till lägret, eller stanna vid parkeringen om ni skall spela paintball. RA Äventyr & Utveckling Celsiusg 3a Malmö e-post: hemsida: Tel Org. Nr Bankgiro

RA Äventyr & Utveckling Äventyr Upplevelser - Teambuilding

RA Äventyr & Utveckling Äventyr Upplevelser - Teambuilding RA Äventyr & Utveckling Äventyr Upplevelser - Teambuilding RA Äventyr & Utveckling arrangerar naturnära upplevelser, grupputveckling, äventyrliga utmaningar och kreativ avkoppling Vi har ett stort utbud

Läs mer

JulbordsMäklarna genom bolaget Selected EMC AB (orgnr: 556660-7817) offererar följande förslag till beställaren

JulbordsMäklarna genom bolaget Selected EMC AB (orgnr: 556660-7817) offererar följande förslag till beställaren JulbordsMäklarna genom bolaget Selected EMC AB (orgnr: 556660-7817) offererar följande förslag till beställaren JulbordsMäklarna är ett bokningsbolag som specialiserar sig på julbord. Det unika med JulbordsMäklarna

Läs mer

Jomana, Invajo, 20 personer, 20 juni 2012. Catch & Relax - lite om oss. Fisket 08-509 04 335. Vaxholm den 14 maj 2012. Hej Jomana!

Jomana, Invajo, 20 personer, 20 juni 2012. Catch & Relax - lite om oss. Fisket 08-509 04 335. Vaxholm den 14 maj 2012. Hej Jomana! Jomana, Invajo, 20 personer, 20 juni 2012 08-509 04 335 Hej Jomana! Vaxholm den 14 maj 2012 Tack för er förfrågan och trevligt samtal i sent i fredags. Vi kan som sagt ta hand om din grupp den 20 juni

Läs mer

Lägerbrev för Livat 2015

Lägerbrev för Livat 2015 Lägerbrev för Livat 2015 Hej! Detta är lägerbrevet för Livat 2015, här hoppas vi att ni hittar svaren på alla era frågor. Om ni har ytterligare frågor efter detta, kontakta oss gärna på kontakt@livat2015.se

Läs mer

PRISLISTA TILL OCH MED 2012-11-30. TEAMBUILDING

PRISLISTA TILL OCH MED 2012-11-30. TEAMBUILDING PRISLISTA TILL OCH MED 2012-11-30. Exkl.moms:- \ inkl.moms:- TEAMBUILDING Teambuilding Att ha teamövningar är både nyttigt och roligt. Detta är ett bra sätt att träna att bli både snabb och effektiv i

Läs mer

Klassresor. Oxelösund

Klassresor. Oxelösund Klassresor Oxelösund Det här är det roligaste jag gjort i hela mitt liv Från Stockholm Avfart 132 Följ skyltning mot Oxelösund E4 Från Norrköping Nyköping VILKEN TREVLIG TILLMÖTESGÅENDE PERSONAL NI HAR

Läs mer

Information. ALLT ni BEHÖVER VETA OM SOCKGROSSISTENS försäljning. för SKOLKLASSER. Vi lämnar alltid ett års garanti på våra produkter

Information. ALLT ni BEHÖVER VETA OM SOCKGROSSISTENS försäljning. för SKOLKLASSER. Vi lämnar alltid ett års garanti på våra produkter Information ALLT ni BEHÖVER VETA OM SOCKGROSSISTENS försäljning Ett enkelt sätt att TJÄNA PENGAR för SKOLKLASSER och FÖRENINGAR Vi lämnar alltid ett års garanti på våra produkter VÄLKOMMEN till SOCKGROSSISTEN!

Läs mer

Svenska Ducatiklubben (SDK) Bankörning arrangerad av Bankommittén

Svenska Ducatiklubben (SDK) Bankörning arrangerad av Bankommittén Inledning Bankommitténs bankörningar är att se som "trafikövningar", dvs. det är ingen tävling eller träning inför tävling! Vi kör med omdöme och visar hänsyn till våra kompisar ute på banan. Bankommitténs

Läs mer

KULTUR & FRITID GÄVLE. Foto: Veronica Thuresson. Sommarlov! 2015

KULTUR & FRITID GÄVLE. Foto: Veronica Thuresson. Sommarlov! 2015 KULTUR & FRITID GÄVLE Foto: Veronica Thuresson Sommarlov! 2015 2 Hej! Snart är det sommarlov. Här får du tips på vad du kan göra i Gävle i sommar. Foldern ges ut av Kultur & Fritid Gävle kommun i samarbete

Läs mer

AKTIVITETER FÖR ALLA TILLFÄLLEN

AKTIVITETER FÖR ALLA TILLFÄLLEN AKTIVITETER FÖR ALLA TILLFÄLLEN En vistelse hos oss på Rimforsa Strand handlar i de flesta fall om inspirerande arbete. Tid för möten och konferenser eller så rustar vi till fest. Med det finns alltid

Läs mer

Bygg ett konvent som inte kraschar

Bygg ett konvent som inte kraschar Bygg ett konvent som inte kraschar En trevlig manual i att arrangera konvent skriven av arrangörerna till lajvkonventet Prolog 2009 Innehåll Introduktion 3 Börja här 4 Praktiskt 5 Program 7 Ekonomi 9 Marknadsföring

Läs mer

Observera att du nu genomför en bokning direkt hos rentalcars.com och inte hos Supersavertravel.se

Observera att du nu genomför en bokning direkt hos rentalcars.com och inte hos Supersavertravel.se Observera att du nu genomför en bokning direkt hos rentalcars.com och inte hos Supersavertravel.se rentalcars.com har sitt kontor i St Georges House, 56 Peter Street, Manchester M2 3NQ, Storbritannien

Läs mer

Grupp & konferensaktiviteter

Grupp & konferensaktiviteter Grupp & konferensaktiviteter Vinter 2014-15 ALPIN SKIDORIENTERING Runt fjället har vi placerat ut uppdrag, gåtor och utmaningar som ni tillsammans ska lösa för att ta er i mål. Ni tar er runt på skidor

Läs mer

Föreningen Totalskidskolan

Föreningen Totalskidskolan Föreningen Totalskidskolan Gästinformation 2011/2012 25 år av skidglädje! www.totalskidskolan.se Stöd föreningen Totalskidskolan - bli medlem! Totalskidskolan är en ideell förening och under säsongen fyller

Läs mer

LÄRARGUIDE INFÖR BESÖK MED SKOLKLASSER PÅ STOCKHOLMS MUSEER

LÄRARGUIDE INFÖR BESÖK MED SKOLKLASSER PÅ STOCKHOLMS MUSEER LÄRARGUIDE INFÖR BESÖK MED SKOLKLASSER PÅ STOCKHOLMS MUSEER INNEHÅLL INLEDNING......................................................3 VARFÖR SKA GRUNDSKOLAN ANVÄNDA STOCKHOLMS MUSEER?.........................3

Läs mer

Användarvillkor för Abonnemang avtal mellan privatkund och Julias Rent Hus AB

Användarvillkor för Abonnemang avtal mellan privatkund och Julias Rent Hus AB Användarvillkor för Abonnemang avtal mellan privatkund och Julias Rent Hus AB Säljare av tjänst: Julias Rent Hus AB Mörtgatan 10, 5tr. 133 43 Saltsjöbaden 556890-8395 Följande avtal gäller mellan följande

Läs mer

Riksbyggens Bostadsrättsförening Malmöhus nr 24

Riksbyggens Bostadsrättsförening Malmöhus nr 24 FosiedalsNytt Nr 1 -- - -- MED INFORMATION FRÅN STYRELSEN April 2009 FosiedalsNytt Nr 1 MED INFORMATION FRÅN STYRELSEN mars 2014 Riksbyggens Bostadsrättsförening Malmöhus nr 24 Innehåll Ordföranden har

Läs mer

PRAKTISK INFORMATION 5-8 MARS 2015 MALMÖMÄSSAN I HYLLIE

PRAKTISK INFORMATION 5-8 MARS 2015 MALMÖMÄSSAN I HYLLIE PRAKTISK INFORMATION 5-8 MARS 2015 MALMÖMÄSSAN I HYLLIE Vecka 51 Monternummer mailas till monteransvarig Vecka 3 Inloggningsuppgifter mailas till monteransvarig Logga in på www.storavillamassan.se (välj

Läs mer

Föreningen Totalskidskolan

Föreningen Totalskidskolan Föreningen Totalskidskolan Gästinformation 2012/2013 26 år av skidglädje! www.totalskidskolan.se Stöd föreningen Totalskidskolan - bli medlem! Totalskidskolan är en ideell förening grundad 1987. Vi jobbar

Läs mer

Aktiviteter. Sätra Bruks Herrgård

Aktiviteter. Sätra Bruks Herrgård Aktiviteter på Sätra Bruks Herrgård från adress webb tfn Ösjönäs vildmark@osjonas.se 0505-25022 695 97 Tived www.osjonas.se 1 Lekfulla lagaktiviteter Vår populäraste aktivitet! Grupperna kommer att ställas

Läs mer

KYRKEKVARN Allt under ett tak

KYRKEKVARN Allt under ett tak KYRKEKVARN Allt under ett tak PRIS & INFORMATION 2015 Priser i fet stil anges inklusive moms och priser inom parentes ( ) anges exklusive moms. Välkomna! VÄLKOMMEN TILL KYRKEKVARN Kyrkekvarn är en helårsöppen

Läs mer

Tenniskonfirmationsläger 2015 i Skåne och Danmark

Tenniskonfirmationsläger 2015 i Skåne och Danmark Tenniskonfirmationsläger 2015 i Skåne och Danmark Äntligen ett läger för dig som både vill jobba med en del av livets frågor och utveckla din tävlingstennis! En församling i södra Skåne tillsammans med

Läs mer

Så här går det till. Allt du som kontaktperson behöver veta om Newbody-försäljningen

Så här går det till. Allt du som kontaktperson behöver veta om Newbody-försäljningen Så här går det till 2012 Allt du som kontaktperson behöver veta om Newbody-försäljningen Ett steg på vägen mot ert mål Vill ni komma iväg på träningsläger, åka på en drömresa med klassen eller köpa in

Läs mer

Vem är ansvarig? Ansvarig arrangör är Höga Kusten Turism AB, Skuleberget, 870 33 Docksta, tel. 0613-108 50. org.nr: 556797-4141.

Vem är ansvarig? Ansvarig arrangör är Höga Kusten Turism AB, Skuleberget, 870 33 Docksta, tel. 0613-108 50. org.nr: 556797-4141. Betalning & resevillkor ALLMÄNNA VILLKOR Dessa allmänna villkor gäller mellan Höga Kusten Turism AB, och för Dig som själv eller genom annan träffar avtal med Höga Kusten Turism AB, enligt vad som angetts

Läs mer

Praktisk Information

Praktisk Information Praktisk Information 3-5 oktober 2014 1 september Praktisk information mailas till monteransvarig Gå in på www.harmoniochenergi.se under utställare och anmäl dina uppgifter. Det är de uppgifter som du

Läs mer

SÅ JOBBAR VI @ THE BEACH

SÅ JOBBAR VI @ THE BEACH SÅ JOBBAR VI @ THE BEACH Hej! Du läser det här för att du kanske vill jobba eller praktisera hos oss. Här står långt ifrån allt du behöver veta men det ger dig kanske svar på några frågor och en del fakta

Läs mer

UF-MÄSSAN2014. 24 mars l conventum arena

UF-MÄSSAN2014. 24 mars l conventum arena UF-MÄSSAN2014 24 mars l conventum arena viktig Information och inbjudan till UF-företag www.ungforetagsamhet.se/orebro VÄLKOMNA! INNEHÅLL VÄLKOMNA ANMÄLAN & AVGIFTER TIDER MONTERN REGLER TÄVLINGAR VILLKOR

Läs mer

LATHUND FÖR UTSTÄLLARE

LATHUND FÖR UTSTÄLLARE LATHUND FÖR UTSTÄLLARE Vi ses på Stockholmsmässan! Den här informationen vänder sig till utställare och monterbyggare på MC Mässan 2015. För fullständig information besök www.mcmassan.se Deadlines 3 Beställ

Läs mer

Hyr ut ditt hus. Så här marknadsför vi. ditt hus Så här

Hyr ut ditt hus. Så här marknadsför vi. ditt hus Så här Hyr ut ditt hus INTERVJU MED EN HUSÅGARE TIPS TILL ÖKAD UTHYrnING Så här marknadsför vi ditt hus Så här FUNGERAR DET Innehåll Om... 4 Den första kontakten... 6 Hur marknadsför vi ditt hus?... 8 Vad innebär

Läs mer