Aktiviteter och upplevelser

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Aktiviteter och upplevelser"

Transkript

1 Aktiviteter och upplevelser Här är ett förslag på en upplevelse för svensexan, möhippan eller kompisgänget under ett par timmar, upp till ett dygn. Vi erbjuder flera förmånliga paket som är prisvärda och fungerar speciellt bra i samband med kompisgäng. Naturligtvis är vi flexibla och hjälper er gärna att uppfylla era önskemål och idéer. Camp Häckeberga ligger vid en mycket vacker plats på en avskild holme i naturreservatet vid Häckebergasjön, ca 25 minuters bilfärd från Malmö och Lund. Här finns det, förutom Skånes kanske vackraste omgivning, en jättekåta som rymmer upp till 40 sittande och 20 sovande gäster, samt ett vedeldat kanadensiskt vildmarksbad som rymmer 14 personer. I skogarna runtomkring lägret finns äventyrsliga mångkampsaktiviteter, fiske, höghöjdsutmaningar, paintball och teambanor. Här gör vi ordning en upplevelse för er grupp. Intro min. Vid ankomst i lägret välkomnas ni med kokkaffe direkt från den öppna elden och småkakor. Ni kan naturligtvis ta med er egen matsäck och dryck. Vi håller en kort och underhållande introduktion om de vapnen och aktiviteter som ni kommer att bekanta er med under de närmaste timmarna på natursköna platser i omgivningarna samt i lägret. Mångkamp. Tid ca 1,5 tim-2 tim Ni tävlar som två lag i en 5 kamp med exempelvis yxkastning, pilbågsskytte, blåsrörsskytte, kulrännan, jättepussel och/eller andra roliga lagaktiviteter. Vi anpassar valet av aktiviteterna om ni har speciella önskemål, men ger alltid förslag på sådana aktiviteter som vi av erfarenhet upplevt är uppskattade, brukar fungera bra tillsammans för hela gruppen. Paintball. 1,5-3 tim. En löjligt adrenalinstinn aktivitet där sansade och vettiga människor glömmer sans och förnuft för att bli Bruce Willis och Laura Croft för ett par timmar. Vi spelar fler olika spelformer på en naturlig skogsbana i direkt närhet till lägret som erbjuder många spelvarianter. Vi har all utrustning ni behöver markör, mask med dubbelglas för att minimera annars störande imma på glaset, cammodräkter. 2 tim. är vanlig speltid. Min. ålder 18år, 15år med målsmans intyg, 13 år med spelande målsman. Teambuilding 2-3 tim. I stället för tävling ställs hela gruppen inför gemensamma utmaningar i form av övningar hämtade från grupputvecklingsprogram. Här svetsas gruppen samman lite extra inför bröllopsfesten. Kreativitet, ingenjörskap, uppfinningsrikedom och samarbete ger framgång.

2 Höghöjdsutmaningar. 3-7min/pers. +intro 10min. Efter kampen är det dags för de modiga (företrädesvis brudgummen) att prova en höghöjdsutmaning, airwalk på 8 meters höjd eller jättegungan från 9 eller 14 meters höjd. (Airwalken kan genomföras som en del av 5 kampen men tar längre tid att genomföra för en hel grupp). Jättestegen klättras av tre man samtidigt, här är samarbete avgörande för om man skall kunna komma upp över den översta pinnen på 12 meter. Jättegungan är en riktig nervkittlare som både aktör och åskådare finner underhållande och fungerar som en spektakulär avslutning på aktiviteten och ger ofta härliga endorfinrus. Mat. Vi kan ordna med en grillkorg förberedd med grillkorv och tillbehör vid lägerelden eller i kåtan så att ni orkar vara aktiva under hela dagen. Ni kan också avnjuta en riktig middag/grillbuffé i skenet av elden eller under trädkronorna. Om ni önskar tillagar vi en middag åt er över öppen eld och i Muurikkahällar. Ni kan också ta med er egen mat och låna vår kåta och grill, (se priser för extra tid i lägret). Kaffepannan med kokkaffe hänger över elden under hela arrangemanget om någon, när som helst vill pausa med en kåsa, det ingår alltid. Vildmarksbad. 0,5-2 tim. Vildmarksbadet är varmt (40 grader) och luktar gott av lavendelolja. Här kopplar ni av och får chans att njuta av utsikten över sjön, fråga pinsamma frågor om ev. stundande äktenskap, ta ett kallbad i sjön och avnjuta kalla drycker. En upplevelse som lovordas av våra gäster! Massage. 1-1,5 tim Till badet kan en massageterapeut anlitas som ger nackmassage till alla som sitter i karet samt genomgående massage för ex. brudgummen på massagebänk i kåtan eller under trädkronorna. Övernattning Ni löser eventuella övernattningsproblem för hitresta deltagare och håller gruppen samlad under kvällen i en unik miljö. Ved till badet, den öppna elden i kåtan och ev. kamin i tälten ingår. Frukost tar ni med själva eller så kommer vi ut och tillagar en rejäl frukost på bl.a. bacon, ägg och stekt potatis. Om någon har problem att ta med egen sovsäck kan vi låna ut. Aktiviteter på annan plats. 95 % av våra aktiviteter är mobila, vi kan alltså komma till den plats där ni är. Vi har även en upplåsbar paintballbana som vi kan sätta upp på fria gräsytor eller i stora lagerlokaler (ytan bör vara minst 20x50m ). Vi har paintballutrustning för uthyrning om ni har egen skog/mark att spela på. Vi paddlar kanot i Skånes vattendrag och förbereder gärna er camp med militärtält, middag och aktiviteter längs färden. Vi hoppas att detta överensstämmer med Era önskemål. Vi har satt samman några paket, men ni får gärna komma med egna förslag. Har Ni frågor eller funderingar ang. arrangemanget så är Ni välkomna att kontakta oss info@aventyr.se. Vi är öppna för frågor och förändringar. Vi anpassar det efter era behov och planer. Vill ni ta med egen matsäck så går det bra, men fråga om det finns ledig plats i lägret. För att få garanterad plats bokar ni kåtan/lägerleden per påbörjad timme.

3 Våra paket i storslagen natur vid Häckebergasjön. Vi väljer en bra kombination av roliga aktiviteter i vår mångkamp om ni inte har speciella önskemål. Uppskattad kombination är Bågskytte, Yxkastning, Blåsrör, Kulrännan, Jättepussel. Lägg till 80kr/pers för en grillkorg med fina ungerska korvar som ni själva grillar vid någon av våra grillplatser. Vid fler än 10 betalande går en gratis. Paket 1 Mångkamp: 2-3 tim. 470 kr/pers. Fika, mångkamp och jättegunga Paket 2 Mångkamp & bad: 3,5-4,5 tim. Fika, mångkamp, jättegunga, vildmarksbad. Paket 3 Paintball & bad: 3-4 tim. Fika, paintballspel med utrustning och 200 boll, vildmarksbad. Paket 4: Paintball: 2-3 tim. Komplett utrustning med ett magasin boll (200 st) extra boll 350kr/500st Paket 5: Teambuilding: 2-3 tim. Fika och teamövninigar. Möjliga tilläggsalternativ: 1.Grillkorg med ungerska korvar 80 kr/pers. 2.Grillspett och rikligt med tillbehör 3.Övernattning i kåta eller militärtält 4.Dagenefterfrukost 5.Paintball (vid annan beställning). 6.Extra höghöjdsutmaning max 1 tim 7.Massageterapeut. 8.Extra tid i lägret inkl ved. lyktor, renfällar, (exkl. grillkol). 9.Jättestegen (vid annan beställning) 1,5 tim Samtliga priser är inkl. moms och gäller endast privatpersoner 700kr/pers. 700kr/pers. 400kr/pers. 470kr/pers. 300 kr/pers. 250 kr/pers. 175 kr/pers. 350 kr/pers. 700 kr kr 600kr/tim 2000kr

4 Bra att veta Alkohol Det är tillåtet att ta med, och förtära alkohol i campen. Notera dock att vi förbehåller oss rätten att neka aktiviteter för märkbart berusade personer med kvarstående betalningskrav. Ingen förtäring av alkohol tillåts vid eller före paintballspel. Massage ges inte till berusade personer. Att ta med. Badkläder, handduk och ev. badtofflor och mössa vid vinterbad. alkoholfritt att dricka vid varma dagar, ficklampa om ni övernattar samt kamera naturligtvis. Vid övernattning, ta med sovsäck och liggunderlag. Vi kan ordna med sovsäckar på beställning. Paintballspel blir ofta svettiga, ta med extra underkläder/t-shirt och mycket alkoholfritt att dricka. Väder och vind Vi har aldrig ställt in ett arrangemang pga dåligt väder. Det är dock viktigt att ni har rätt kläder efter väder. Om vi kan vänta oss riktigt dåligt väder sätter vi upp regnskydd vid aktiviteterna där det är möjligt. Kåtan är uppvärmd av den öppna elden och är rymlig, och vissa aktiviteter kan genomföras där. Badet påverkas inte alls. Ansvar Allt deltagande sker på egen risk. Vid övernattning ansvarar beställaren för lägret och skall ersätta ev. skador. Personer under 18 år skall ha målsmans intyg att de får delta i aktiviteter. Beställaren ansvarar för att intyg förbereds. Paintball Grupper som är färre än 10 personer kan få spela tillsammans med/mot andra grupper, om annat inte överenskommes vid bokning. Allt spel skall ske i nyktert tillstånd. Min ålder 18år, 15 med målsmans tillstånd och underskrift, 13 år med spelande målsman. Beställaren ansvarar för att intyg förbereds. Mat Vi har ett par bra matalternativ vi kan erbjuda. Vi tillåter även egen matsäck i campen, men låt oss alltid veta om era planer så att vi kan planera och tillgodose alla gruppers behov så bra som möjligt. Om det finns lediga platser vid eldstaden eller i kåtan får ni gärna sitta där, men bokade grupper har alltid företräde. Se priser för att boka tid i lägret. Det går naturligtvis också bra att ta med en filt för att ha picknick i skogen utanför lägerholmen. Ta med eget grillkol vid grillning. Naturskyddsområde Tänk på att vi delar naturen med andra djur och människor och därför är det inte tillåtet att använda ljudanläggningar heller hålla en ljudnivå på ett störande sätt. Allt återvinningsbart material som burkar och flaskor tar ni med er när ni lämnar platsen. Force majeure Vid händelse uppkommen utanför vår kontroll, såsom extremt väder eller skadegörelse som står till hinder för att bokat arrangemang skall kunna genomföras på ett säkert sätt lämnar vi inte ersättning.

5 BOKNINGSBEKRÄFTELSE: Härmed accepterar jag RA Äventyr & Utvecklings bokningsvillkor och förbinder mig till bokning enligt nedan genom att returnera denna bekräftelse ifylld via mail eller som utskriven kopia. Datum: Typ av grupp: (kompisgäng/födelsedagsfirade etc) Starttid: Önskad hemfärd: Deltagarantal: Aktivitet/paket: Namn beställare: Personnummer: Adress: Betalningssätt: Mobiltelefon: Mail: Eventuella önskemål eller info som är bra för oss att veta, t.ex. om ni vill äta egen matsäck, grilla, boka extra tid i campen, ev. namn på födelsedagsbarn, brud/brudgum etc. : Orderbekräftelse: Priser är baserat på minst 8 betalande, grupper med färre deltagare offereras pris. Offerten är giltig i mån av plats till dess att arrangemanget är bokat av er genom att återsända ifyllt bokningsformulär. Vi bekräftar er bokning via mail, telefon eller SMS. Betalning Betalning sker av beställare genom förskottsbetalning via bankgiro senast 10 arbetsdagar innan arrangemanget, skriv namn och datum för aktiviteten på betalningen. Alternativt kan ni betala kontant på plats efter aktiviteten (Vi tar inte emot kort i lägret, jämna pengar uppskattas och bankomat finns i Genarp). Beställaren ansvarar för att fullständig betalning görs. 1 person går gratis vid fler än 10 personer (ej fria bollar vid paintball). Avbokning Antalet deltagare ni anmäler vid bokning ses som preliminärt, vi förstår att det är svåtrt att veta exakt långt i förväg. Hör gärna av er via mail eller tfn ett par dagar innan arrangemanget för att stämma av detaljer och antal deltagare. Avbokat arrangemang mindre än 14 dagar före arrangemanget debiteras beställaren med 1000kr i bokningsavgift. Avbokning mindre än 5 arbetsdagar före arrangemanget debiteras med 50% av beställningsvärdet. Betalning exkl. bokningsavgift om 1000kr krediteras vid ny bokning inom 90 dagar räknat från ordinarie arrangemangsdatum. RA Äventyr & Utveckling Celsiusg 3a Malmö e-post: info@aventyr.se hemsida: Tel Org. Nr Bankgiro

6 Hitta dit Sök RA Äventyr på GooglEarth, (PIN B), länk finns på aventyr.se, eller här (Ctrl-klicka) Ring gärna och berätta då ni passerar Genarp eller har 5 min kvar till lägret så sätter vi på kaffet. Mobiltäckningen runt Häckeberga kan vara mkt bristande, räkna därför inte med att ni skall kunna nå oss då ni väl tagit er in i området. Ring i stället innan om ni är osäkra. Vägen till lägret är inte skyltad. Läs hellre vägbeskrivningen än att lita blint på er GPS. Vägbeskrivning fr N-Ö Malmö, Ta väg 11 mot Staffanstorp, Dalby. Ta av mot Genarp efter att ni passerat Staffanstorp. Kör genom Genarp mot Skurup. Ta höger mot Hässleberga, vä mot Rockarp 9. Kör över stenbron. Kör exakt 400m rakt fram innan vägen kröker, ta vänster in på skogsväg som korsar vägen med nedtagen kedja. Kör ca 200m, parkera på den öppna platsen. Följ hjulspåren till fots och håll till vänster för att komma till lägret (det är ca 250m att gå), eller stanna vid parkeringen om ni skall spela paintball. Från Södra Malmö Ta E65 mot Ystad. Passera Sturupsavfarten, Sväng vänster mot Häckeberga (skyltat) på Rockarpsvägen och passera Häckeberga slott. Kör runt sjön motsols (vänster vid alla korsninagar, mot Hässleberga, mot Rockarp 9). Kör över stenbron. Kör exakt 400m rakt fram innan vägen kröker, ta vänster in på skogsväg som korsar vägen med nedtagen kedja. Kör ca 200m, parkera på den öppna platsen. Följ hjulspåren till fots och håll till vänster för att komma till lägret, eller stanna vid parkeringen om ni skall spela paintball. RA Äventyr & Utveckling Celsiusg 3a Malmö e-post: info@aventyr.se hemsida: Tel Org. Nr Bankgiro

RA Äventyr & Utveckling Äventyr Upplevelser - Teambuilding

RA Äventyr & Utveckling Äventyr Upplevelser - Teambuilding RA Äventyr & Utveckling Äventyr Upplevelser - Teambuilding RA Äventyr & Utveckling arrangerar naturnära upplevelser, grupputveckling, äventyrliga utmaningar och kreativ avkoppling Vi har ett stort utbud

Läs mer

JulbordsMäklarna genom bolaget Selected EMC AB (orgnr: 556660-7817) offererar följande förslag till beställaren

JulbordsMäklarna genom bolaget Selected EMC AB (orgnr: 556660-7817) offererar följande förslag till beställaren JulbordsMäklarna genom bolaget Selected EMC AB (orgnr: 556660-7817) offererar följande förslag till beställaren JulbordsMäklarna är ett bokningsbolag som specialiserar sig på julbord. Det unika med JulbordsMäklarna

Läs mer

Sommarkul med Fritidsgården Fenix!

Sommarkul med Fritidsgården Fenix! snämnden Sommarkul med! Anmäl dig idag till sommarens roligaste veckor! Fredagen den 17/2 Postadress Box 500, 343 23 Älmhult Besöksadress Stortorget 1 Telefon 0476-550 00 (vx) Fax 0476-552 00 Organisationsnr

Läs mer

Avfärd: Klockan 8:00 från fritids (samling senast 7:45) Hemkomst: Ca klockan 16:00 (vi åker från Höör ca 15:00)

Avfärd: Klockan 8:00 från fritids (samling senast 7:45) Hemkomst: Ca klockan 16:00 (vi åker från Höör ca 15:00) Utflykt till Skånes Djurpark 28 juni Avfärd: Klockan 8:00 från fritids (samling senast 7:45) Hemkomst: Ca klockan 16:00 (vi åker från Höör ca 15:00) Ströva i djurparken (kolla matningen av vissa djur)

Läs mer

3 OLIKA PAKET 1 DAG 1 DAG 1 NATT 1 DAG 1 NATT DELUXE

3 OLIKA PAKET 1 DAG 1 DAG 1 NATT 1 DAG 1 NATT DELUXE 2019 Little Rock Lake Zipline SWEDENZIPLINE.COM KONFERENS PAKET 3 OLIKA PAKET 1 DAG 1 DAG 1 NATT 1 DAG 1 NATT DELUXE FRI PARKERING OCH FRI ENTRÉ TILL PARKEN BOKNINGSBART HELA ÅRET! VÄLKOMMEN TILL EUROPAS

Läs mer

Camp Connect 2015. Ledar- och deltagarinfo

Camp Connect 2015. Ledar- och deltagarinfo Camp Connect 2015 Ledar- och deltagarinfo VARMT VÄLKOMNA TILL CAMP CONNECT 2015 Denna information riktar sig till ledare och deltagare inför årets Camp Connect som arrangeras 7 10 augusti. Viktigt att

Läs mer

Aktiviteter! Utomhus

Aktiviteter! Utomhus Aktiviteter! Utomhus Bastubad och vedeldad badtunna I nära anslutning till Villa Hofsnäs pensionat nere i Torpasjön ligger vår bastuflotte. Här kan ni träffas för en stunds avkoppling tillsammans med kollegor

Läs mer

Tältning vid Boserups scoutstuga 21-22 juni

Tältning vid Boserups scoutstuga 21-22 juni Tältning vid Boserups scoutstuga 21-22 juni Avfärd: Onsdagen den 21 juni klockan 9:00 från fritids. Vi cyklar till scoutstugan och har en paus efter halva vägen. Vi har med en bil som barnen kan lägga

Läs mer

Bana Vuxen Ungdom 5-17 år Grön/Blå banan 1,5-2 timmar SEK: 850 SEK 400 Svarta banan 2,5-3 timmar SEK: 1250 SEK 600

Bana Vuxen Ungdom 5-17 år Grön/Blå banan 1,5-2 timmar SEK: 850 SEK 400 Svarta banan 2,5-3 timmar SEK: 1250 SEK 600 Prislista zipline 2017 Alla priser inkl 25 % moms. Priser enskild åkning Bana Vuxen Ungdom 5-17 år Grön/Blå banan 1,5-2 timmar SEK: 850 SEK 400 Svarta banan 2,5-3 timmar SEK: 1250 SEK 600 Röda banan Kamikaze

Läs mer

Må Gott med HUNDEN i Dalarna Vår & sommarträning i Dalarna 2010

Må Gott med HUNDEN i Dalarna Vår & sommarträning i Dalarna 2010 Må Gott med HUNDEN i Dalarna Vår & sommarträning i Dalarna 2010 Obs! Mer bilder i bildgalleriet Tre helger med mycket trevligt tillsammans med hund och andra hundförare. Alla tre helgerna inkluderar intensiv,

Läs mer

Oförglömliga Äventyr & Event under fyra årstider i Högbo Bruk. www.aventyrsservice.se

Oförglömliga Äventyr & Event under fyra årstider i Högbo Bruk. www.aventyrsservice.se Oförglömliga Äventyr & Event under fyra årstider i Högbo Bruk. 2, Register & presentation. När jag grundade Äventyrs Service 2005 var min ambition att kunna vakna upp på morgonen och känna äntligen en

Läs mer

Bockholmengruppen AB 08-518 01 288, anna-karin@dalaroskans.com www.dalaroskans.com

Bockholmengruppen AB 08-518 01 288, anna-karin@dalaroskans.com www.dalaroskans.com Offert Bröllop 2015 Kund: Kontakt: Datum: Tid: 17.00 01.00 Antal: minimum 90 personer Kontakt: Anna-Karin Haglund, anna-karin@dalaroskans.com, 072 512 64 68 Bröllop kan se ut på många olika sätt och här

Läs mer

Fritidsgårdarnas sommarverksamhet

Fritidsgårdarnas sommarverksamhet Fritidsgårdarnas sommarverksamhet 2013 Kalendarium Vecka 25 Tisdag 18 juni kl 12-21 Onsdag 19 juni kl 14-21 Torsdag 20 juni kl 13-21 Danmark Bakken Fiske och annat kul vid Snogeholmssjön Vecka 26 Måndag

Läs mer

Bana Vuxen Ungdom 5-17 år Grön/Blå banan 1,5-2 timmar SEK: 850 SEK 400 Svarta banan 2,5-3 timmar SEK: 1250 SEK 600

Bana Vuxen Ungdom 5-17 år Grön/Blå banan 1,5-2 timmar SEK: 850 SEK 400 Svarta banan 2,5-3 timmar SEK: 1250 SEK 600 Prislista zipline 2017,rev 7 Alla priser inkl moms. Priser enskild åkning Bana Vuxen Ungdom 5-17 år Grön/Blå banan 1,5-2 timmar SEK: 850 SEK 400 Svarta banan 2,5-3 timmar SEK: 1250 SEK 600 Röda banan Kamikaze

Läs mer

SOMMARLOVSPROGRAM 2012 FRITIDSGÅRDARNA I SJÖBO KOMMUN

SOMMARLOVSPROGRAM 2012 FRITIDSGÅRDARNA I SJÖBO KOMMUN SOMMARLOVSPROGRAM 2012 FRITIDSGÅRDARNA I SJÖBO KOMMUN Vecka 25: Måndag 18 juni Allt och inget utgår från 15.00-21.00 Qvarnen i Sjöbo. Spontanaktivitet beroende på väder. Kostnadsfria aktiviteter. Tisdag

Läs mer

Programmet kommer bli roligt och vi hoppas att solen lyser på oss och att det är varmare i vattnet.

Programmet kommer bli roligt och vi hoppas att solen lyser på oss och att det är varmare i vattnet. Lägerbrev 2 Hej Det kommer bli ett toppen läger med mycket scouter vi blir ca 80 st när vi är som flest. På Vässarö kommer det vara nästan 2 000 scouter totalt under delar av den tid vi är där. Programmet

Läs mer

Gäller dig som har gått ut årskurs 6 + äldre

Gäller dig som har gått ut årskurs 6 + äldre Vecka 25-34 Gäller dig som har gått ut årskurs 6 + äldre Följ oss på Facebook för att få full koll på allt som händer hos oss under sommaren (Haffas / Lorensberga fritidsgård) Alla aktiviteter är GRATIS!

Läs mer

Fiska med oss i Högbo Bruk & på andra or ter!

Fiska med oss i Högbo Bruk & på andra or ter! Fiska med oss i Högbo Bruk & på andra or ter! Äventyrs Service grundades år 2005 vår ambition då och nu är att erbjuda oförglömliga Äventyr & Event! Den här katalogen är riktad till våra gäster som vill

Läs mer

SOMMARLOVSPROGRAM 2018

SOMMARLOVSPROGRAM 2018 SOMMARLOVSPROGRAM 2018 Kostnadsfria Sommarlovsaktiviteter För åk 4-9 Genom fritidsklubben och fritidsgården i Allaktivitetshuset FRITID MÅNDAG 18 juni 09:00-12:00 Utelek och aktiviteter Vi bjuder på frukt

Läs mer

SOMMARLOVSPROGRAM 2018

SOMMARLOVSPROGRAM 2018 SOMMARLOVSPROGRAM 2018 Kostnadsfria Sommarlovsaktiviteter För åk 4-9 Genom fritidsklubben och fritidsgården i Allaktivitetshuset FRITID MÅNDAG 18 juni 09:00-12:00 KOMTEK kommer till oss och vi gör expriment!

Läs mer

Julmarknad på Oaxen 2015-11-28

Julmarknad på Oaxen 2015-11-28 Julmarknad på Oaxen 2015-11-28 Välkommen som utställare! Innehåll Inför din bordsbokning... 3 Våra olika platser att boka placering på... 3 Gillet... 3 Kalkugnen... 3 Utomhus... 3 Tider... 3 Boka bord...

Läs mer

Påsklov 2015. Påsklov. Hörby 30 mars-6 april 2015

Påsklov 2015. Påsklov. Hörby 30 mars-6 april 2015 Påsklov 2015 Hörby 30 mars-6 april 2015 Bada och lek på Lågedammsbadet Vi kommer ha vår populära leksak, bläckfisken, i vattnet måndag-torsdag 11.00-15.00 (ingen motionssimning denna tid). Skärtorsdag

Läs mer

Hogslaby. järnåldersbyn WWW.BOTKYRKA.SE/HOGSLABY

Hogslaby. järnåldersbyn WWW.BOTKYRKA.SE/HOGSLABY I Hogslaby järnåldersbyn INFORMATION LÄGERSKOLA WWW.BOTKYRKA.SE/HOGSLABY BOTKYRKA KOMMUN Informationsmaterial för era besök i Hogslaby I denna mapp har ni all praktisk information ni behöver inför besöket.

Läs mer

BRÖLLOPSOFFERT. Alla priser inkl moms Godkänd för F-skatt Med reservation för ändringar/tryckfel

BRÖLLOPSOFFERT. Alla priser inkl moms Godkänd för F-skatt Med reservation för ändringar/tryckfel BRÖLLOPSOFFERT B R Ö L L O P VÅ R E N / S O M M A R E N 2 0 1 3 Alla priser inkl moms Godkänd för F-skatt Med reservation för ändringar/tryckfel PRE-WEDDING KO N S U LTAT I O N O C H T E S T F OTO G R

Läs mer

22-29/1 & 31/1-7/2 OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR

22-29/1 & 31/1-7/2 OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR 22-29/1 & 31/1-7/2 OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR Nu erbjuder vi som första arrangör en äventyrlig och riktigt häftig resa som aldrig gjorts tidigare för besökande ryttare. Men

Läs mer

Station Sågen erbjuder dig een all inclusive höstlov vecka (måndag t.om. lördag) i Dalarnas vildmark.

Station Sågen erbjuder dig een all inclusive höstlov vecka (måndag t.om. lördag) i Dalarnas vildmark. Aktiv outdoor höstlovsvecka i Dalarna. Klar höstluft, vacker natur och roliga aktiviteter erbjuder en innehållsrik höstlovsvecka för dig som älskar outdoor och äventyr. Vi trampar dressin på Inlandsbanan,

Läs mer

presenterar ROVDJURSSYMPOSIUM 2006 Jakten Rovdjur & Jägare

presenterar ROVDJURSSYMPOSIUM 2006 Jakten Rovdjur & Jägare presenterar ROVDJURSSYMPOSIUM 2006 Jakten Rovdjur & Jägare Vi erbjuder några spännande dagar i vildmarken med en heldags vargspårning och ett symposium i Stöllet 16 18 Februari 2006 För mer information:

Läs mer

City Äventyrarna. City Äventyrarna

City Äventyrarna. City Äventyrarna är ett upplevelsekoncept i stadsmiljö som bedrivs i Gävles centrala delar och parker av Hotel City & Äventyrarna. erbjuder konferenser, grupper och sällskap en möjlighet att kombinera såväl hårda värden

Läs mer

Med vänliga hälsningar Fritidshemspersonalen. Diverse aktiviteter på skolans område. Tider: Samling senast 8:45. Program:

Med vänliga hälsningar Fritidshemspersonalen. Diverse aktiviteter på skolans område. Tider: Samling senast 8:45. Program: Diverse aktiviteter på skolans område Tider: Samling senast 8:45 23/6 Fotbollsaktiviteter 27/6 Femkamp 1/7 Brännbollsturnering 4/7 Vattenaktiviteter 10/7 Skattjakt 18/7 Freesbee-golf 4/8 Bokstavsjakt Vid

Läs mer

Onsdagen den 11 februari, samling klockan 08.10 vid skolans parkering vid fotbollsplan. Där tar vi ett uppropp.

Onsdagen den 11 februari, samling klockan 08.10 vid skolans parkering vid fotbollsplan. Där tar vi ett uppropp. Till elever och föräldrar i år 5 Isvaksdopp Då var det snart dags för årets isvaksdopp. I samband med att ni får hem detta så har teorilektionerna inför isvaksdoppet startat. Vi kommer att genomföra fyra

Läs mer

Julmarknad på Oaxen

Julmarknad på Oaxen Oaxen bygdegårdsförenings årliga Julmarknad på Oaxen 2017-12-02 Välkommen som utställare! www.oaxenbygdegard.se Innehåll Inför din bordsbokning... 3 Våra olika platser att boka placering på... 3 Gillet...

Läs mer

Motor og spill. Torsby och Sunne

Motor og spill. Torsby och Sunne Motor og spill Torsby och Sunne KUL TÄVLING FÖR KONFERENSEN, FAMILJEN O KOMPISARNA Adventure Challange, 3-, 4-, eller 5-kamp med vildmarksbad i badtunna Tävling Det traditionella 3, 4 eller 5-kampspelet

Läs mer

Innehåll 2 3 4 5 6 7 8-10 11 12 13

Innehåll 2 3 4 5 6 7 8-10 11 12 13 Innehåll 2 3 4 5 6 7 8-10 11 12 13 Om Camrent Produkter och tjänster Avtalet i punktform Orderläggning Registrering av kund Bra att veta Hitta på hemsidan Se statusen på en order Boka frakt Kontaktuppgifter

Läs mer

Safaris og dyr. Torsby och Sunne

Safaris og dyr. Torsby och Sunne Safaris og dyr Torsby och Sunne BÄVERSAFARI I BÅT Guidad tur 2,5-3 timmar Följ med vår utbildade guide på en stämningsfull bäversafari i båt. Turen är anpassad till 2-4 personer och går kvällstid under

Läs mer

Camp Connect 2014. Ledar- och deltagarinfo

Camp Connect 2014. Ledar- och deltagarinfo Camp Connect 2014 Ledar- och deltagarinfo VARMT VÄLKOMNA TILL CAMP CONNECT 2014 Denna information riktar sig till ledare och deltagare inför årets Camp Connect som arrangeras 8 11 augusti. Viktigt att

Läs mer

Lördagen den 8/8. Ho Lag S (3) Ag Lag L (8) Ho Lag M (3) Prisutdelning

Lördagen den 8/8. Ho Lag S (3) Ag Lag L (8) Ho Lag M (3) Prisutdelning Östersunds och Brunflo Brukshundsklubbar hälsar dig varmt välkommen till vår officiella Agilitytävling den 8-9/8 I år håller vi till på det gamla stället, Krokoms Sportcentrum. Våra domare är Johan Lindahl,

Läs mer

Fältgruppens Sommaraktiviteter 2010

Fältgruppens Sommaraktiviteter 2010 Fältgruppens Sommaraktiviteter 2010 Allmän information Fältgruppens sommaraktiviteter är till för ungdomar mellan 13-18 år. Om du vill åka med på någon aktivitet sker anmälan via blanketten längst bak

Läs mer

Att boka konferens. En köpguide som riktar sig till dig som bokar möten och konferenser.

Att boka konferens. En köpguide som riktar sig till dig som bokar möten och konferenser. Att boka konferens En köpguide som riktar sig till dig som bokar möten och konferenser. Konferenser, möten och andra sammankomster är en förutsättning för att företag och medarbetare ska kunna utvecklas,

Läs mer

Sommarkul med Ungdomsgården Fenix!

Sommarkul med Ungdomsgården Fenix! snämnden Sommarkul med! Anmäl dig idag till sommarens roligaste veckor! Tillsammans provar vi på nya spännande ativiteter, träffar nya kompisar och lär oss nya saker. Kom och var med på sommarens absolut

Läs mer

Dag 4 Vid frukosten på terrassen kan vi njuta av utsikten innan vi återvänder till Kathamndu och Harati. Fri eftermiddag.

Dag 4 Vid frukosten på terrassen kan vi njuta av utsikten innan vi återvänder till Kathamndu och Harati. Fri eftermiddag. Himalaya 2015 Att vandra i Nepal hör till en av livets höjdpunkter. På denna resa gör vi en vandring längs Himalayas sluttningar från by till by under 5 dagar. Därutöver besöker vi Djungelområdet Chitwan,

Läs mer

VARMT VÄLKOMMEN TILL FIRST HOTEL REISEN // STOCKHOLM

VARMT VÄLKOMMEN TILL FIRST HOTEL REISEN // STOCKHOLM VARMT VÄLKOMMEN TILL FIRST HOTEL REISEN // STOCKHOLM First Hotel Reisen är ett klassiskt Stockholmshotell med anor från 1600-talet, centralt beläget vid vattnet i hjärtat av Gamla stan, nära Kungliga slottet

Läs mer

OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR

OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR OMAN SAGOLIK ÖKENRITT MOT STRÄNDER & TIDVATTENS DYNINGAR Nu erbjuder vi som första arrangör en äventyrlig och riktigt häftig resa som aldrig gjorts tidigare för besökande ryttare. Men självklart har ridettapperna

Läs mer

BRÖLLOPSPAKET OFFERT 2018

BRÖLLOPSPAKET OFFERT 2018 BRÖLLOPSPAKET OFFERT 2018 B R Ö L L O P PÅ V I L L A L A M A D O N N A Vi p å Vi l l a La Ma d o n n a v i l l e r b j u d a d i g e n o f ö rg l ö m l i g b rö l l o p s u p p l e v e l s e! I en miljö

Läs mer

Det stora Bröllopspaketet

Det stora Bröllopspaketet Det stora Bröllopspaketet SPECIFIKATION AV PAKETENS INNEHÅLL 2016 Det stora bröllopspaketet 1655 kr/ person, pris beroende på säsong: Tillägg för minimidebitering: Vår minimigräns för arrangemang är 70

Läs mer

CAMP VÅR APRIL

CAMP VÅR APRIL CAMP VÅR 2016 23 24 APRIL Välkommen till Camp Vår 2016, Region Mälardalens vårläger för de äldre frilufsargrupperna! Lägret arrangeras vid Domarudden, Åkersberga, helgen 23-24 april. Priset är 170 kr.

Läs mer

Telefonnummer: 08-754 32 92. Allmänna Villkor

Telefonnummer: 08-754 32 92. Allmänna Villkor Allmänna Villkor Vi vill gärna informera dig om vilka regler och villkor som gäller då du bokar rum och/eller bor på. Reglerna har utgångspunkt i SHR rekommendationer med några smärre ändringar. är medlem

Läs mer

Sommar. broschyr. Sommarens häftigaste minnen!

Sommar. broschyr. Sommarens häftigaste minnen! 2010 Sommar broschyr Sommarens häftigaste minnen! Dalslands Aktiviteter......är ett upplevelseföretag som riktar sig till både företag och privatpersoner. Dalslands Aktiviteter har skapat oförglömliga

Läs mer

MEDLEMSBLAD AUGUSTI-OKTOBER 2011 INFORMATION. Kansliet

MEDLEMSBLAD AUGUSTI-OKTOBER 2011 INFORMATION. Kansliet MEDLEMSBLAD AUGUSTI-OKTOBER 2011 INFORMATION Kansliet Kansliet har öppet mån, tis och tors kl. 9.00-15.30. Övriga tider finns telefonsvarare. Tel. 031-12 10 03. Mejl: goteborg.magotarm@telia.com Vår kanslist

Läs mer

Välkommen till Idre Fjäll!

Välkommen till Idre Fjäll! Välkommen till Idre Fjäll! Aktiviteter och öppettider 19-26 juni Har du akuta frågor gällande ditt boende som inte kan vänta till dagen efter så ringer du 070-532 1963. Aktiviteter Träning Avkoppling Ledarledda

Läs mer

Välkommen till mästerskapssegling på Broken! Broken, NYSS egen klubbholme, N 58 42,7 E 17 14,3

Välkommen till mästerskapssegling på Broken! Broken, NYSS egen klubbholme, N 58 42,7 E 17 14,3 Välkommen till mästerskapssegling på Broken! Broken, NYSS egen klubbholme, N 58 42,7 E 17 14,3 Välkomna Nyköpings Segelsällskap önskar alla hjärtligt välkomna till Broken den 6-9 juli 2016 för sommarens

Läs mer

ÄVENTYR UPPLEVELSER SAMVARO

ÄVENTYR UPPLEVELSER SAMVARO ÄVENTYR UPPLEVELSER SAMVARO 1 (9) Prislista (PDF), säsongen 2012 Innehållsförteckning Boende,4/5-30/9 då vi är STF, vandrarhem. sid 2 Orren, 17/2-28/10 sid 3 Fjällvandra i Bohuslän: Kynnefjällsslingan

Läs mer

Äventyret kan börja...

Äventyret kan börja... Äventyret kan börja... 2015 SKOLRESOR 2015 En oförglömlig skolresa Upplev Boda Borg med din skolklass och få ett minne för livet Boda Borg i Karlskoga erbjuder er skolklass 25 olika Questar att uppleva.

Läs mer

AWAY - A new WAY! Oy AWAY-Tourism Ab

AWAY - A new WAY! Oy AWAY-Tourism Ab AWAY - A new WAY!, grundat 1997 i Vasa, är ett programserviceföretag som specialiserat sig på att arrangera program, äventyr och oförglömliga upplevelser. Vårt omfattande kontaktnät ger oss möjlighet att

Läs mer

Sundsvall Arena Cup 2014

Sundsvall Arena Cup 2014 Inbjudan till Sundsvall Arena Cup 2014 Sundsvalls Simsällskap har härmed nöjet att inbjuda Er klubb och Era simmare till Sundsvall Arena Cup 2014. Sundsvall Arena Cup riktar sig till hela klubben, grenordning

Läs mer

CAMP VÅR APRIL

CAMP VÅR APRIL CAMP VÅR 2017 22 23 APRIL Välkommen till Camp Vår 2017, Region Mälardalens vårläger för de äldre frilufsargrupperna! Lägret arrangeras utanför Tungelsta, Haninge, helgen 22-23 april. Priset är 180 kr.

Läs mer

Sundsvall Arena Cup 2013

Sundsvall Arena Cup 2013 Inbjudan till Sundsvall Arena Cup 2013 Sundsvalls Simsällskap har härmed nöjet att inbjuda Er klubb och Era simmare till Sundsvall Arena Cup 2013. Sundsvall Arena Cup riktar sig till hela klubben, grenordning

Läs mer

Sommaraktiviteter 2013

Sommaraktiviteter 2013 Sommaraktiviteter 2013 Nu är det snart sommar igen och med sommaren kommer det som vanligt roliga aktiviteter. Det som gäller även detta år är att anmälan är bindande, vilket betyder att om du tackar ja

Läs mer

Ungdomsgrupper 2014. Förslag. från. adress webb tfn Ösjönäs vildmark@osjonas.se 0505-250 22 695 97 Tived www.osjonas.se

Ungdomsgrupper 2014. Förslag. från. adress webb tfn Ösjönäs vildmark@osjonas.se 0505-250 22 695 97 Tived www.osjonas.se Ungdomsgrupper 2014 Förslag från adress webb tfn Ösjönäs vildmark@osjonas.se 0505-250 22 695 97 Tived www.osjonas.se Ösjönäs ligger i hjärtat av Sverige mitt emellan Stockholm och Göteborg, omgivet av

Läs mer

Porträttpaketet Pris: 4.000:-

Porträttpaketet Pris: 4.000:- Fotografering Jag heter Emma och bor i Enköping tillsammans med min man. Jag är född i Gävle, uppväxt i Hudiksvall, och har även hunnit provat livet som östgöte. Jag är fotografen och illustratören som

Läs mer

KYRKEKVARN Allt under ett tak

KYRKEKVARN Allt under ett tak KYRKEKVARN Allt under ett tak PRIS & INFORMATION 2016 Priser i fet stil anges inklusive moms och priser inom parentes ( ) anges exklusive moms. Välkomna! VÄLKOMMEN TILL KYRKEKVARN Kyrkekvarn är en helårsöppen

Läs mer

Bröllopsfoto PRISLISTA 2011

Bröllopsfoto PRISLISTA 2011 Bröllopsfoto PRISLISTA 2011 PORTRÄTT 3995 kr VIGSEL 5995 kr Porträttfotografering under ca 1,5 timmar Fotografering under ca 3 sammanhängande timmar Porträttfotografering Vigsel och gratulationer Gruppbilder

Läs mer

HYRESVILLKOR FÖR CAMPINGTOMTER, STUGOR & RUM.

HYRESVILLKOR FÖR CAMPINGTOMTER, STUGOR & RUM. HYRESVILLKOR FÖR CAMPINGTOMTER, STUGOR & RUM. UTHYRNINGSTID På fakturan står mellan vilka datum uthyrningen gäller. Var vänlig kontrollera så att datumen och övriga uppgifter stämmer. BETALNING 10 dagar

Läs mer

Kurser i Parelli Natural Horsemanship sommarhalvåret 2015

Kurser i Parelli Natural Horsemanship sommarhalvåret 2015 Kurser i Parelli Natural sommarhalvåret April Börja med Parelli Natural 11-12 april Kursbeskrivning Vill du få en ännu bättre relation med din häst? Vill du känna dig säker i hanteringen av din häst? Vill

Läs mer

RIDLÄGER 2019 Bjärkhults Gård

RIDLÄGER 2019 Bjärkhults Gård ` RIDLÄGER 2019 Bjärkhults Gård Foto: Equine by Wengdahl VÄLKOMMEN! Måndagen den 8:e Juli är du välkommen till Bjärkhults Gård för sommarens ridläger! På Bjärkhults Gård erbjuder vi ridläger med inriktning

Läs mer

Borås Lokala Mässa i UF-företagande

Borås Lokala Mässa i UF-företagande Borås Lokala Mässa i UF-företagande Viktig information till utställande UF-företag Den 31 januari är det dags för Borås lokala mässa Mässan för alla UF-företag i Borås. Mässan kommer att hållas i Skokanonens

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2014

Verksamhetsberättelse 2014 Verksamhetsberättelse 2014 Dyslexiförbundet FMLS Ungdomssektionen i Skåne Presentation av ungdomssektionen vid pennan Johan Viebke Ansvarig ledare: Johan Viebke Ledare: Mikael (Mige) Lundahl Ledare: Eva

Läs mer

Sommardraget erbjuder aktiviteter för dig från årskurs 5 och uppåt om inget annat anges.

Sommardraget erbjuder aktiviteter för dig från årskurs 5 och uppåt om inget annat anges. Sommardraget erbjuder aktiviteter för dig från årskurs 5 och uppåt om inget annat anges. Anmälningsblanketten går att fylla i efter kl 18.00 25 maj Anmäl dig på: www.ornskoldsvik.se/sommardraget www.facebook.com/sommardraget

Läs mer

4-hjulingar Kastyxa Paintballprickskytte

4-hjulingar Kastyxa Paintballprickskytte 3- eller 5-kamp 4-hjulingar Kastyxa Paintballprickskytte Luftpistol Bågskytte Blåsrör Slangbella Frisbeegolf Dart Minigolfbygg Fågelholken Blindbana Stocken Tändstål Ribban Timern Sakletaren Knopen Grisen

Läs mer

Junior Cup Våren 2010

Junior Cup Våren 2010 Välkomna Skövde IK, J18 anordnar en tvådagarscup våren 2010, efter säsongsslut. Vi ser framemot en två dagar fyllda av hockey. Nedan följer lite information kring cupen, med avgifter, boende, mm. Mer exakt

Läs mer

Prislista bröllop 2015

Prislista bröllop 2015 Prislista bröllop 2015 Valet av fotograf Så roligt att ni hittat till mig! Troligtvis har ni kikat runt lite bland mina foton och intresset har väckts tillräckligt för att ni ska vilja kika på mina priser.

Läs mer

Praktisk Information

Praktisk Information Praktisk Information Firebrand Training Sundsgården Fi-re brând (noun) An idea or person that ignites excitement, action and change by challenging outmoded beliefs and methods. TRANSPORT Bil Du kan givetvis

Läs mer

Sommarfest Sandhamns Seglarhotell

Sommarfest Sandhamns Seglarhotell Sommarfest Sandhamns Seglarhotell Klassisk sommarfest på mysiga Sandhamn med övernattning. Lägg till konferens eller aktivitet vid behov! Memento har tagit fram ett klassiskt sommarfest upplägg på Sandhamn

Läs mer

Team 00 anordnar Cup 27 mars 2010

Team 00 anordnar Cup 27 mars 2010 Välkomna Skövde IK, team-00 anordnar en cup den 27 mars. Vi ser framemot en dag fylld av hockey och många roliga sidoaktiviteter. Nedan följer lite information kring cupen, med avgifter, boende, mm. Mer

Läs mer

Tisdagen den 13 februari, samling klockan vid skolans parkering. Vi åker gemensamt till Bögsgårdsparkering där vi tar en ny samling cirka

Tisdagen den 13 februari, samling klockan vid skolans parkering. Vi åker gemensamt till Bögsgårdsparkering där vi tar en ny samling cirka Till elever och föräldrar i år 5 Isvaksdopp Då var det snart dags för årets isvaksdopp. I samband med att ni får hem detta så har teorilektionerna inför isvaksdoppet startat. Vi kommer att genomföra fyra

Läs mer

Äntligen får du chansen! Nu arrangerar Ung Diabetes i samarbete med Military fitness, minilumpen!

Äntligen får du chansen! Nu arrangerar Ung Diabetes i samarbete med Military fitness, minilumpen! fitness, minilumpen! Gillar du fysiska utmaningar? Teambuilding? Överraskningar och en riktig utmaning? Då är detta lägret för dig! är precis som det låter, en variant av lumpen där deltagarna kommer få

Läs mer

Vad är ett bevarat minne värt?

Vad är ett bevarat minne värt? Bröllop 2014 Vad är ett bevarat minne värt? Vad är den där absolut första kyssen som äkta makar värd? Det är svårt att svara på men det är inte svårt att komma överens om att det är en investering väl

Läs mer

Vad vill du göra på stranden? Vågar du vara ute i naturen på natten? Finns det farliga djur i Sverige?

Vad vill du göra på stranden? Vågar du vara ute i naturen på natten? Finns det farliga djur i Sverige? Känner du dig hemma i naturen? Finns det allemansrätt i landet du kommer från? Vad vill du göra på stranden? Vilken plats är din favoritplats? Varför? Är du rädd för djur i skogen? Är du rädd för djur

Läs mer

Sundsvall Arena Cup 2015

Sundsvall Arena Cup 2015 Inbjudan till Sundsvall Arena Cup 2015 Sundsvalls Simsällskap har härmed nöjet att inbjuda Er klubb och Era simmare till Sundsvall Arena Cup 2015. Välkomna! 26-27 september 2015 Sporthallsbadet, Sundsvall

Läs mer

Prislista 2015. info@sandrafotodesign.se www.sandrafotodesign.se 070-287 68 83

Prislista 2015. info@sandrafotodesign.se www.sandrafotodesign.se 070-287 68 83 Prislista 2015 Att skapa minnen tillsammans med mina kunder är det bästa med att arbeta som fotograf. Jag fotograferar i naturliga miljöer, både utomhus och inomhus, för personliga ögonblicksbilder som

Läs mer

DIAMANT PAKETET HELDAGS REPOTAGEFOTOGRAFERING MED PORTRÄTTSESSION. 27.850 kr inkl moms

DIAMANT PAKETET HELDAGS REPOTAGEFOTOGRAFERING MED PORTRÄTTSESSION. 27.850 kr inkl moms HELDAGS REPOTAGEFOTOGRAFERING MED PORTRÄTTSESSION DIAMANT Detta är det bästa paketet för er som vill föreviga hela er bröllopsdag. Jag följer er från de förväntansfulla förberedelserna till vigseln och

Läs mer

Köp- och Leveransvillkor

Köp- och Leveransvillkor Köp- och Leveransvillkor Köp För att handla hos oss måste du vara 18 år. Vi bekräftar köpet genom en orderbekräftelse som automatiskt skickas till angiven e-postadress efter godkänd betalning. Vi polisanmäler

Läs mer

Bröllopsfotografering 2105

Bröllopsfotografering 2105 Bröllopsfotografering 2105 1 En investering i minnen När ni står där med rufsigt hår och glödande kinder morgonen efter er bröllopsdag är bröllopsfotografierna en värdefull skatt som rymmer alla de magiska

Läs mer

PRISLISTA 2015 MINA BÄSTA TIPS!

PRISLISTA 2015 MINA BÄSTA TIPS! PRISLISTA 2015 Det finaste vi har - sätter vi upp på väggen! Fina bilder kräver fina printar, men oavsett hur ni väljer att köpa era bilder så är mitt mål att ni ska få bästa kvalitet. Efter en fotografering

Läs mer

Sommaraktiviteter 2010

Sommaraktiviteter 2010 Sommaraktiviteter 2010 Bodens Ridklubb Bodens Ridkubb anordnar följande aktiviteter under sommaren 2010 1.) Träningsläger dagtid 21-24 juni 2.) Extralektion häst och ponny (kvällstid) 21-24 juni 3.) Helpensionsläger

Läs mer

Sommarläger på Vida Blick! Lägret sträcker sig från eftermiddagen torsdagen den 9 juli till och med lunch söndagen

Sommarläger på Vida Blick! Lägret sträcker sig från eftermiddagen torsdagen den 9 juli till och med lunch söndagen Sommarläger på Vida Blick! En favorit är tillbaka! I sommar återvänder Ung Diabetes till Vida Blick och nu har du chansen att följa med! Gillar du att träffa nya människor, ta dig an nya utmaningar som

Läs mer

KYRKEKVARN Allt under ett tak

KYRKEKVARN Allt under ett tak KYRKEKVARN Allt under ett tak PRIS & INFORMATION 2013 Priser i fet stil anges inklusive moms och priser inom parentes ( ) anges exklusive moms. Välkomna! VÄLKOMMEN TILL KYRKEKVARN Kyrkekvarn är en helårsöppen

Läs mer

INBJUDAN TILL RIKSSTÄMMA 2011

INBJUDAN TILL RIKSSTÄMMA 2011 2011-02-21 Till FMCK Riksstyrelse, hedersledamöter i FMCK RF, samtliga kårer, valberedning samt revisorer INBJUDAN TILL RIKSSTÄMMA 2011 FMCK Värmland har tillsammans med FMCK Riksförbund äran att inbjuda

Läs mer

Bröllopspriser 2015-2016

Bröllopspriser 2015-2016 LOVE BY Emelie Ohlsson Bröllopspriser 2015-2016 Det finns fotografer som vet hur man tekniskt hanterar en kamera, sedan finns det fotografer som också är konstnärer som har en förmåga att fånga de där

Läs mer

Kårläger 2014 28 maj-1 juni

Kårläger 2014 28 maj-1 juni Kårläger 2014 28 maj-1 juni Årets kårläger arrangerar vi tillsammans med A-dalens scoutkår och Mölndals scoutkår, och vi kommer att hålla till vid Djursjön i Lindome, se vägbeskrivning på sista sidan.

Läs mer

FÄLTGRUPPENS SOMMARAKTIVITETER

FÄLTGRUPPENS SOMMARAKTIVITETER FÄLTGRUPPENS SOMMARAKTIVITETER 2009 Fältgruppens sommaraktiviteter är till för ungdomar mellan 13 18 år!!! Vill du åka med på någon aktivitet så sker anmälan via blanketten längst bak i broschyren, eller

Läs mer

Gilla oss på facebook!

Gilla oss på facebook! Gilla oss på facebook! Hej och välkommen till en ny danstermin hos oss på DF Studio Danza! Terminen startar vecka 36, dvs måndag till söndag. Innan du gör din anmälan är det viktigt att du läser igenom

Läs mer

Bokning och betalning: Bokning och betalning av vistelsen görs via Nedre Dalälvens hemsida,

Bokning och betalning: Bokning och betalning av vistelsen görs via Nedre Dalälvens hemsida, Stugan är ett tvåvåningshus med rymligt kök, liten hall och två mindre sovrum på nedre planet, två mindre sovrum på övervåningen samt ett stort sällskapsrum i källaren. Totalt antal bäddar: 6. Roddbåt

Läs mer

Aktivitetsprogram Storsätra Fjällhotell vintern Må ndågår

Aktivitetsprogram Storsätra Fjällhotell vintern Må ndågår Aktivitetsprogram Storsätra Fjällhotell vintern 2016-17 Må ndågår Kl. 10 11 Renen- ett fantastiskt djur! Träffa några av våra renar och upplev känslan när de kommer och äter ur dina händer. Upptäck vilket

Läs mer

BRÖLLOP. prislista 2015

BRÖLLOP. prislista 2015 BRÖLLOP prislista 2015 BRÖLLOP Bröllop är något väldigt, väldigt speciellt. Även om jag fotograferat massor av bröllop, så blir jag varje gång tagen av hur tydligt man ser personligheter i alla val som

Läs mer

" Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away! " okänd

 Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away!  okänd Prislista Porträtt Info Att fotograferas av en fotograf tycker jag skall vara så mycket mer än bara vackra bilder. Det skall vara en upplevelse. Därför planerar jag noga alla mina fotograferingar så att

Läs mer

Tider: Samling senast 8:45 och vi håller på fram till lunchen 11:00.

Tider: Samling senast 8:45 och vi håller på fram till lunchen 11:00. Diverse aktiviteter på skolans område Tider: Samling senast 8:45 och vi håller på fram till lunchen 11:00. 24/6 7-kamp 30/6 Bokstavsjakt 7/7 Vattenaktiviteter 10/7 Freesbee-golf 21/7 Fotboll & Brännboll

Läs mer

Jag fångar er kärlek, glädje och personlighet och ger er minnen för livet. Bröllop 2015

Jag fångar er kärlek, glädje och personlighet och ger er minnen för livet. Bröllop 2015 Jag fångar er kärlek, glädje och personlighet och ger er minnen för livet Bröllop 2015 Ert Bröllop & Er fotograf En bröllopsdag är en av de lyckligaste dagarna i våra liv. Med er under den dagen vill ni

Läs mer

Jullovsprogram 2006/2007

Jullovsprogram 2006/2007 Jullovsprogram 2006/2007 Jullovsprogrammet 2006/2007 Torsdag 21 december Avslutningsdagen. Eleverna slutar skolan klockan 10:00 och vi äter som vanligt mat i matsalen vid 11 tiden. Efter maten så ska vi

Läs mer

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016 Toughest OCR camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och

Läs mer

UTHYRNINGSINFORMATION

UTHYRNINGSINFORMATION UTHYRNINGSINFORMATION ALLMÄNNA VILLKOR Ansvarig Ansvarig person 20 år eller äldre, skall underteckna hyreskontrakt och närvara på Sonnarp under hyrestiden för att uthyrning skall ske. Anläggningen Anläggningen

Läs mer