Med vänliga hälsningar Fritidshemspersonalen. Diverse aktiviteter på skolans område. Tider: Samling senast 8:45. Program:

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Med vänliga hälsningar Fritidshemspersonalen. Diverse aktiviteter på skolans område. Tider: Samling senast 8:45. Program:"

Transkript

1 Diverse aktiviteter på skolans område Tider: Samling senast 8:45 23/6 Fotbollsaktiviteter 27/6 Femkamp 1/7 Brännbollsturnering 4/7 Vattenaktiviteter 10/7 Skattjakt 18/7 Freesbee-golf 4/8 Bokstavsjakt Vid vattenaktiviteterna är det bra att ha badkläder, handduk samt även extra ombyte eftersom det finns en viss risk att blöta ner sig! På de övriga aktiviteterna är det bra att ha kläder som man kan röra sig obehindrat i. Skor som man kan springa och hoppa i. Drickaflaska om det är varmt väder samt i övrigt vara klädd för att kunna tillbringa några timmar utomhus. Om ert barn är bokat senare än 8:45 ber vi er anpassa lämning efter ovan nämnda tider. Under aktiviteterna har vi vår mobiltelefon med oss!

2 Utflykt till Ängelholms hembygdspark 17 juni Avfärd: Klockan 8:00 från fritids (samling senast 7:40) Hemkomst: Ca klockan 16:30 (vi åker från Ängelholm ca 15:45) Vi tittar på djuren samt leker i parken. Efter besöket i hembygdsparken går vi till Råbocka och badar. Vi betalar bussen till Ängelholm. 20:- till glass Matsäck som räcker hela dagen. Badkläder och handduk 20:- som ska vara till glass Om ert barn är bokat senare än 7:40 eller ska bli hämtad innan 16:30 ber vi er anpassa lämning och hämtning efter ovan nämnda tider.

3 Cykelutflykt till Mölledammarna 18 juni Avfärd: Klockan 8:30 från fritids (samling senast 8:10) Hemkomst: Ca klockan 15:15 Vi cyklar till Mölledammarna. Där kan vi håva, leka i skogen, tälja, klättra mm. Vi tillagar vår lunch som vi har med oss från matan. Vi kommer att ha med en bil där barnen kan lägga sina ryggsäckar. Om ert barn inte kan eller vill cykla till Mölledammarna finns möjlighet att åka bil. Glöm då inte att om barnet är kortare än 135 cm måste bilbarnstol eller bilkudde tas med. Gratis Cykel+cykelhjälm (obligatoriskt) Bilbarnstol / Bilkudde för de barn som inte cyklar och som är kortare än 135 cm. Om ert barn är bokat senare än 8:10 eller ska bli hämtad innan 15:15 ber vi er anpassa lämning och hämtning efter ovan nämnda tider.

4 Vandring på Skåneleden med övernattning juli Avfärd: Hemkomst: Klockan 8:30 från fritids (samling senast 8:10 på onsdagen) Ca klockan 15:30 på torsdagen Vi åker ut med bilar som transporterar oss till vår startplats i Åstorp. Därifrån kommer vi att promenera längs med Skåneleden några kilometer. På vår väg kommer vi att stanna för att leka, klättra, vila, tälja, äta, titta på olika saker mm. Vi anpassar givetvis hastighet och pauser efter barnens förmåga. Vi kommer att övernatta i ett vindskydd i Hålebäck och sedan fortsätta promenera en bit till dagen efter. Gratis Bra skor och kläder att gå i. Ryggsäck med drickaflaska, en frukt samt ev en jacka / tröja beroende på väder. Ryggsäcken ska barnen själv bära under hela vandringen därför är det bra om den inte väger för mycket samt att den sitter bra på barnets rygg. I en annan väska ska packas följande: Liggunderlag Sovsäck+kudde Ficklampa Gosedjur Tandborste + tandkräm Kläder att sova i. Tänk på att det kan vara kallt på natten Sätt namn på allt. Fortsättning på nästa sida

5 Eftersom alla inte tycker om att sova utomhus har vi valt att ha två olika alternativ att välja mellan: Alternativ 1: Ert barn lämnas på fritids onsdag morgon senast 8:10, går med oss i skogen, sover i skogen, går med oss på torsdagen och hämtas på fritids tidigast 15:30. Alternativ 2: Ert barn lämnas på fritids onsdag morgon senast 8:10, går med oss i skogen men vill inte sova där. Eftersom vi inte har någon möjlighet att köra hem något barn får ni föräldrar själva hämta dem. Vi kan tillhandahålla karta vid behov. Sover barnet hemma lämnar man på fritids på torsdagen, dock måste de vara på plats senast 07:30 (vi har personal där från 6:15 som vanligt). Vi i personalen kommer att kontakta er i god tid för att få veta vad som gäller för ert barn dessa två dagar. Om ert barn är bokat senare än 8:10 på onsdagen eller ska bli hämtad innan 15:30 på torsdagen ber vi er anpassa lämning och hämtning efter ovan nämnda tider.

6 Utflykt till Helsingör 11 juli Avfärd: Klockan 8:19 från busshållplatsen (samling senast 8:00) Hemkomst: Ca klockan 17:00 (bussen går från 16:10 från Helsingborg) Vi åker kollektivtrafik till Helsingborg. Efter båtfärden över sundet går vi till Kronborgsslott där vi äter vår matsäck och kastar lite mackor. Efter maten går vi vidare till stranden där vi badar och äter glass. 20:- som går till och glass (fritids står för resan) Matsäck som räcker hela dagen. Badkläder + handduk 20:- till glass Om ert barn är bokat senare än 8:00 eller ska bli hämtad innan 17:00 ber vi er anpassa lämning och hämtning efter ovan nämnda tider.

7 Utflykt till Gröningen i Helsingborg 24 juni Avfärd: Klockan 8:19 från busshållplatsen (samling senast 8:00) Hemkomst: Ca klockan 15:40 (bussen går 14:55 från Helsingborg) Vi leker på gröningen, tillagar vår lunch som vi har med oss från matan, badar på fria bad och leker på lekplatserna runt gröningen. De som vill får spela minigolf. 25:- för de som vill spela minigolf 20:- till glass Badkläder+handduk 45:- till minigolf och glass Om ert barn är bokat senare än 8:00 eller ska bli hämtad innan 15:40 ber vi er antingen anpassa lämning och hämtning efter ovan nämnda tider.

8 Utflykt till Ven 14 juli Avfärd: Klockan 7:30 från fritids (samling senast 7:10) Frukost serveras på fritids 6:45. Hemkomst: Ca klockan 16:45 (båten går från Ven 15:45) Vi kör med personalens bilar till Landskrona. Därifrån tar vi båten till Ven och går i land i Bäckviken. Vi går till cykeluthyrningen där vi hyr cyklar som tar oss runt på ön. Vid tillfälle stannar vi till och badar. 40:- som går till cykelhyran (fritids betalar resan). Bilkudde är obligatoriskt för alla barn som är under 135cm Matsäck Badkläder + handduk 40:- till cykelhyran Cykelhjälm (obligatoriskt) Om ert barn är bokat senare än 7:10 eller ska bli hämtad innan 16:45 ber vi er anpassa lämning och hämtning efter ovan nämnda tider.

9

10 Cykelutflykt till Duveke 26 juni Avfärd: Klockan 11:45 från fritids Hemkomst: Ca klockan 15:30 Efter lunchen cyklar vi från fritids till Duveke där vi stannar till för att fika, vila och leka en stund innan vi återvänder hem. Om ert barn inte kan eller vill cykla till Duveke finns möjlighet att åka bil. Glöm då inte att om barnet är kortare än 135 cm måste bilbarnstol eller bilkudde tas med. Gratis. Cykel och cykelhjälm Bilbarnstol / Bilkudde för de barn som inte cyklar och som är kortare än 135 cm. Om ert barn är bokat senare än 11:45 eller ska bli hämtad innan 15:30 ber vi er anpassa lämning och hämtning efter ovan nämnda tider.

11 Cykelutflykt till Bulls Måse 5 augusti Avfärd: Klockan 11:45 från fritids Hemkomst: Ca klockan 16:00 Vi cyklar till Bulls Måse. Där håvar vi i våtmarken samt tittar på ovanliga fåglar. Vi tar med oss mellanmålet från matsalen. Gratis Cykel och cykelhjälm Om ert barn är bokat senare än 11:45 eller ska bli hämtad innan 16:00 ber vi er anpassa lämning och hämtning efter ovan nämnda. Tel. nr:

12 Utflykt till Ugglebadet i Perstorp 30 juni Avfärd: Klockan 8:20 från fritids (samling senast 8:00) Hemkomst: Ca klockan 16:00 Buss tar oss till Bjuv där vi hoppar på tåget till Perstorp. Vi går från stationen till Ugglebadet. Där äter vi vår matsäck och plaskar rundor i vattnet. Innan hemfärden äter vi en glass. 20:- till inträde (fritids betalar resan till Perstorp) 20:- till en glass Matsäck Badkläder+handduk 40:- till inträde och glass Om ert barn är bokat senare än 8:00 eller ska bli hämtad innan 16:00 ber vi er anpassa lämning och hämtning efter ovan nämnda tider.

13 Utflykt till Sofiero slott 25 juli Avfärd: Klockan 9:30 från fritids (samling senast 9:10) Hemkomst: Ca klockan 16:00 Vi kör med personalens bilar till Sofiero i Helsingborg. Vi tittar på olika saker i parken och äter vår medhavda matsäck. På vägen ner till badet köper vi en glass i kiosken innan vi svalkar oss i det varma vattnet. 20:- till inträdet 20:- till glass Bilstol / bilkudde är obligatoriskt för alla barn som är under 135cm Matsäck Badkläder + handduk 40:- till inträde och glass Om ert barn är bokat senare än 9:10 eller ska bli hämtad innan 16:00 ber vi er antingen anpassa lämning och hämtning efter ovan nämnda tider.

14 Utflykt till Citadellet i Landskrona 7 augusti Avfärd: Klockan 7:49 från busshållplatsen (samling senast 7:30) Hemkomst: Ca klockan 17:00 (avfärd från Landskrona 16:04) Vi åker till Citadellet i Landskrona där vi får en guidad vandring runt på slottet. Vi äter vår medhavda matsäck och köper en glass. 20:- till glass (fritids betalar resan till Landskrona) Matsäck 20:- till glass Om ert barn är bokat senare än 7:30 eller ska bli hämtad innan 17:00 ber vi er anpassa lämning och hämtning efter ovan nämnda.

15 Utflykt till Skäralid 2 juli Avfärd: Klockan 8:30 från fritids (samling senast 8:10) Hemkomst: Ca klockan 16:00 (bussen går från Skäralid 15:15) Vi har hyrt en buss som tar oss till nationalparken i Skäralid. Där grillar vi vår medhavda mat, leker och går kortare vandringsleder. 20:- till glass (fritids betalar resan till Skäralid) 20:- till glass Om ert barn är bokat senare än 8:10 eller ska bli hämtad innan 16:00 ber vi er anpassa lämning och hämtning efter ovan nämnda tider.

16 Utflykt till Ängelholm 7 juli Avfärd: Klockan 8:30 från fritids (samling senast 8:10) Hemkomst: Ca klockan 16:00 Vi kör med personalens bilar till Ängelholm. Där besöker vi Banmuseét som fyller 100 år. Eventuellt blir det också ett besök hos en lergökstillverkning. Vi vet inte förrän veckan innan om vi kan komma dit. Hinner vi med så tar vi ett dopp i Skälderviken. Vi tar med oss mat från matsalen. Gratis Badkläder+handduk Bilstol / bilkudde är obligatoriskt för alla barn som är under 135cm Om ert barn är bokat senare än 8:10 eller ska bli hämtad innan 16:00 ber vi er anpassa lämning och hämtning efter ovan nämnda tider.

17 Avfärd: Utflykt till friluftsbadet i Bjuv 8 juli Klockan 11:15 från fritids Hemkomst: Ca klockan 15:30 Efter lunchen som vi idag äter tidigare (10:30) kör vi med personalens bilar till Bjuv där vi går och badar på friluftsbadet. Vi tar med oss mellanmålet från matsalen. 15:- till inträdet 20:- till glass Bilstol / bilkudde är obligatoriskt för alla barn som är under 135cm Badkläder+handduk 35:- till inträde och glass. Om ert barn är bokat senare än 11:15 eller ska bli hämtad innan 15:30 ber vi er anpassa lämning och hämtning efter ovan nämnda tider.

18 Utflykt till Ladonien 22 juli Avfärd: Klockan 8:00 från fritids (samling senast 7:40) Hemkomst: Ca klockan 16:30 Vi åker i personalens bilar till Ladonien. Där promenerar vi ner till Lars Vilks konstverk Arx och Nimis. Vi äter vår matsäck och klättrar omkring och leker. Dagen avslutar vi med att ta ett bad. Gratis. Bilstol / bilkudde är obligatoriskt för alla barn som är under 135cm Matsäck Badkläder+handduk Bra skor och kläder att klättra och leka i Om ert barn är bokat senare än 7:40 eller ska bli hämtad innan 16:30 ber vi er anpassa lämning och hämtning efter ovan nämnda tider.

19 Utflykt till Ystad djurpark 24 juli Avfärd: Klockan 8:30 från fritids (samling senast 8:10) Hemkomst: Ca klockan 17:00 (avfärd från Ystad 15:45) Vi åker till Ystad med personalens bilar. I djurparken finns det massor av exotiska djur att titta på. Det finns också lekplatser, klapphägn och en badanläggning. Vi tar med oss mat och mellanmål från matsalen som vi tillagar i djurparken. 55:- till inträdet Bilstol / bilkudde är obligatoriskt för alla barn som är under 135cm Badkläder + Handduk 55:- till inträdet Om ert barn är bokat senare än 8:10 eller ska bli hämtad innan 17:00 ber vi er anpassa lämning och hämtning efter ovan nämnda. Se mer:

20 Tältning vid Boserups scoutstuga augusti Avfärd: Torsdagen den 16 augusti klockan 9:00 från fritids (samling 8:40). Hemkomst: Fredagen den 17 augusti ca klockan 14:00 Vi cyklar till scoutstugan i Boserup och har en paus efter halva vägen. Vi har med en bil som barnen kan lägga sina ryggsäckar i. Vi hittar på massor av roliga aktiviteter, leker i skogen, håvar, täljer mm. Natten tillbringar vi i vårt tält eller i vindskyddet All matlagning sker i skogen. På torsdagen äter vi lunch och kvällsmat och på fredagen äter vi frukost och lunch. Vi har tillgång till scoutstugan för toabesök och regnskydd. Gratis Cykel och cykelhjälm (obligatoriskt) Sovsäck och liggunderlag (ej luftmadrass pga utrymmesskäl) Kläder att sova i. Tänk på att det kan vara kallt på natten. Ombyte (t-shirt, strumpor, underkläder) Regnkläder Toalettartiklar + handduk Ficklampa Om ert barn inte ska cykla utan åker bil måste ni ha med bilstol / bilkudde om ert barn är under 135 cm. Sätt namn på allt! Fortsättning på nästa sida

21 Övrigt: De barn som är bokade på torsdagen och/eller fredagen får vara med på tältningen. De barn som endast är bokade på fredagen eller de barn som är bokade på torsdagen och fredagen och som inte vill sova över kan bli släppta vid scoutstugan efter 8:00 (på fredagen). Måste ni lämna era barn innan 8:00 ska de bli släppta på fritids. Där kommer att finnas personal från 6:15. Vi kommer sen att åka och hämta dem. Vi ber er att i god tid kontakta oss för vad som gäller för ert barn dessa två dagar.

22 Hembesök hos arbetskamrater Avfärd: Klockan 12:00 från fritids (samling senast 11:45) 18/7 Besök hemma hos Frukost-Eva. Vi går hem till Eva på Parkgatan 16 direkt efter lunch. Hemma hos Eva leker vi i hennes trädgård och äter hembakat mellanmål. Vi går från Eva ca 15:00 och räknar med att vara tillbaka på fritids ca 15:30. Om ni vill hämta ert barn mellan 12:00 och 15:30 går det bra men vi vill gärna veta det i förväg, detta för att vi ska kunna kontakta er om det blir några ändringar i programmet och för att se till så att ert barn har med sig alla sina saker hem till Eva om barnet hämtas där. 8/8 Besök hemma hos Andreas. Vi går hem till Andreas på Södergatan 27 direkt efter lunch. Vi leker i trädgården, spelar spel och hittar på annat kul. Vi äter mellanmål och fortsätter sen leka. Vi går inte tillbaka till fritids utan all hämtning efter 12:00 sker hemma hos Andreas. Är det något speciellt ert barn måste ha med sig hem den dagen ber vi er berätta det för oss så att vi kan hjälpa ert barn komma ihåg att ta med det när vi går från fritids. Kontakta personalen om ni undrar något eller om ni behöver vägbeskrivningar!

23 Utflykt till godisfabriken i Gunnastorp 15 juli Avfärd: Klockan 9:30 från fritids (samling senast 9:10) Hemkomst: Ca klockan 15:00 Vi åker med bilar till Gunnarstorp där vi besöker godisfabriken. Efter besöket där går vi hem till Emma och äter lunch i hennes trädgård. Gratis Glatt humör Om ert barn är bokat senare än 9:10 eller ska bli hämtad innan 15:00 ber vi er anpassa lämning och hämtning efter ovan nämnda tider.

Tider: Samling senast 8:45 och vi håller på fram till lunchen 11:00.

Tider: Samling senast 8:45 och vi håller på fram till lunchen 11:00. Diverse aktiviteter på skolans område Tider: Samling senast 8:45 och vi håller på fram till lunchen 11:00. 24/6 7-kamp 30/6 Bokstavsjakt 7/7 Vattenaktiviteter 10/7 Freesbee-golf 21/7 Fotboll & Brännboll

Läs mer

Diverse aktiviteter på skolans område

Diverse aktiviteter på skolans område Diverse aktiviteter på skolans område Tider: Samling senast 8:45, vi är färdiga ca 12:00 Program: 25/6 Fotbollsaktiviteter 29/6 Aktivitetsförmiddag 3/7 Skattjakt 11/7 Vattenaktiviteter 19/7 Freesbee-golf

Läs mer

Tältning vid Boserups scoutstuga 21-22 juni

Tältning vid Boserups scoutstuga 21-22 juni Tältning vid Boserups scoutstuga 21-22 juni Avfärd: Onsdagen den 21 juni klockan 9:00 från fritids. Vi cyklar till scoutstugan och har en paus efter halva vägen. Vi har med en bil som barnen kan lägga

Läs mer

Avfärd: Klockan 8:00 från fritids (samling senast 7:45) Hemkomst: Ca klockan 16:00 (vi åker från Höör ca 15:00)

Avfärd: Klockan 8:00 från fritids (samling senast 7:45) Hemkomst: Ca klockan 16:00 (vi åker från Höör ca 15:00) Utflykt till Skånes Djurpark 28 juni Avfärd: Klockan 8:00 från fritids (samling senast 7:45) Hemkomst: Ca klockan 16:00 (vi åker från Höör ca 15:00) Ströva i djurparken (kolla matningen av vissa djur)

Läs mer

Med vänliga hälsningar Fritidshemspersonalen. Diverse aktiviteter på skolans område. Se programmet för tider. Tider:

Med vänliga hälsningar Fritidshemspersonalen. Diverse aktiviteter på skolans område. Se programmet för tider. Tider: Diverse aktiviteter på skolans område Tider: Se programmet för tider 14/6 7-kamp förmiddagsaktivitet - 21/6 Idrottsdag förmiddagsaktivitet - 30/6 Vattenaktiviteter eftermiddagsaktivitet - 5/7 Lerdag 1

Läs mer

Se översiktskalendern i programmet för tider

Se översiktskalendern i programmet för tider Aktiviteter på skolans område Tider: Se översiktskalendern i programmet för tider 20/6 - Midsommarfirande 26/6 - Bruksvallen i Ekeby 28/6 - Vattenaktiviteter 3/7 - Femkamp 5/7 - Jorden runt 8/7 - Spa 12/7

Läs mer

Ekeby fritids presenterar. Sommarlovsprogrammet

Ekeby fritids presenterar. Sommarlovsprogrammet Ekeby fritids presenterar Sommarlovsprogrammet 2008 Sommarplaneringen 2008 Nu är vi äntligen klara med sommarprogrammet. Vi har planerat in en hel del utflykter och aktiviteter. Vi har valt att behålla

Läs mer

Sommarplaneringen 2007

Sommarplaneringen 2007 Sommarplaneringen 2007 Nu är vi äntligen klara med sommarprogrammet. Vi har planerat in en hel del utflykter och aktiviteter. Vi har försökt att hitta en variation i det vi gör, en del av utflykterna är

Läs mer

Ekeby fritids presenterar. Sommarlovsprogrammet

Ekeby fritids presenterar. Sommarlovsprogrammet Ekeby fritids presenterar Sommarlovsprogrammet 2010 Sommarplaneringen 2010 Nu är vi klara med årets sommarprogram. Vi har precis som vanligt planerat in en hel del utflykter och aktiviteter. Eftersom det

Läs mer

Följande gäller för utflykterna:

Följande gäller för utflykterna: Sommarplaneringen 2006 Nu är vi äntligen klara med sommar programmet. Vi har planerat in en hel del utflykter och aktiviteter. Vi har försökt att hitta en variation i det vi gör, en del av utflykterna

Läs mer

Följande gäller för utflykterna:

Följande gäller för utflykterna: Sommarplaneringen 2005 Nu är vi äntligen klara med planeringen för sommaren. Vi har planerat in en hel del utflykter och aktiviteter. Vi har försökt att hitta en variation i det vi gör, en del av utflykterna

Läs mer

Ekeby fritids presenterar. Sommarlovsprogrammet

Ekeby fritids presenterar. Sommarlovsprogrammet Ekeby fritids presenterar Sommarlovsprogrammet 2009 Sommarplaneringen 2009 Nu är vi äntligen klara med sommarprogrammet. Vi har planerat in en hel del utflykter och aktiviteter. Vi har valt att behålla

Läs mer

Jullovsprogram 2006/2007

Jullovsprogram 2006/2007 Jullovsprogram 2006/2007 Jullovsprogrammet 2006/2007 Torsdag 21 december Avslutningsdagen. Eleverna slutar skolan klockan 10:00 och vi äter som vanligt mat i matsalen vid 11 tiden. Efter maten så ska vi

Läs mer

Påsklovsprogram.

Påsklovsprogram. Påsklovsprogram 2006 www.ekebyfritids.se Måndag 10 april Idag åker vi och badar i Billesholm. Tyvärr gick det inte att boka badet så det är öppet för allmänheten. Vi har hyrt buss och åker alla på en gång.

Läs mer

Kårläger 2014 28 maj-1 juni

Kårläger 2014 28 maj-1 juni Kårläger 2014 28 maj-1 juni Årets kårläger arrangerar vi tillsammans med A-dalens scoutkår och Mölndals scoutkår, och vi kommer att hålla till vid Djursjön i Lindome, se vägbeskrivning på sista sidan.

Läs mer

Jullovsprogram 2005/2006.

Jullovsprogram 2005/2006. Jullovsprogram 2005/2006 www.ekebyfritids.se Onsdag 21 december Avslutningsdagen. Eleverna slutar skolan klockan 10:00 och vi äter som vanligt mat i matsalen vid 11 tiden. Efter maten så ska vi göra julgodis

Läs mer

Solens Gotlandsesa 23-25/8-2012

Solens Gotlandsesa 23-25/8-2012 Solens Gotlandsesa 23-25/8-2012 TORSDAG 23 augusti 08:30 Samling Stockholms central 08:49 pendeltåg avgår från Stockholms central till Nynäshamn framme 09:55 11:05 resa med Gotlandsfärjan till Visby 14:

Läs mer

Programmet kommer bli roligt och vi hoppas att solen lyser på oss och att det är varmare i vattnet.

Programmet kommer bli roligt och vi hoppas att solen lyser på oss och att det är varmare i vattnet. Lägerbrev 2 Hej Det kommer bli ett toppen läger med mycket scouter vi blir ca 80 st när vi är som flest. På Vässarö kommer det vara nästan 2 000 scouter totalt under delar av den tid vi är där. Programmet

Läs mer

Sommar på Aktivitetshuset Slottet 2015!

Sommar på Aktivitetshuset Slottet 2015! Sommar på Aktivitetshuset Slottet 2015! Allmän information om sommaraktiviteterna på Aktivitetshuset. Under tre veckor (25, 26, 27) kommer vi att erbjuda roliga aktiviteter för dig som är mellan 7-15 år,

Läs mer

SOMMARLOVSPROGRAM 2012 FRITIDSGÅRDARNA I SJÖBO KOMMUN

SOMMARLOVSPROGRAM 2012 FRITIDSGÅRDARNA I SJÖBO KOMMUN SOMMARLOVSPROGRAM 2012 FRITIDSGÅRDARNA I SJÖBO KOMMUN Vecka 25: Måndag 18 juni Allt och inget utgår från 15.00-21.00 Qvarnen i Sjöbo. Spontanaktivitet beroende på väder. Kostnadsfria aktiviteter. Tisdag

Läs mer

Ytterfack till regnkläder + matsaker är bra att ha samt en möjlighet att öppna underifrån.

Ytterfack till regnkläder + matsaker är bra att ha samt en möjlighet att öppna underifrån. Packa inför hajk Jacob-style! Jag kommer skriva det i prioritetsordning med det viktigaste först och gå igenom vissa saker som ofta går lite snett och som många undrat över lite mer i detalj! Ryggsäck:

Läs mer

UTEFÖRSKOLA VÄLKOMMEN JORDENS TILL JORDEN. www.bjuv.se/jorden TELEFONNUMMER 042 764 50 GRANENS MOBILTELEFON 0709-495486

UTEFÖRSKOLA VÄLKOMMEN JORDENS TILL JORDEN. www.bjuv.se/jorden TELEFONNUMMER 042 764 50 GRANENS MOBILTELEFON 0709-495486 VÄLKOMMEN TILL JORDEN TELEFONNUMMER 042 764 50 GRANENS MOBILTELEFON 0709-495486 ADRESS: Storgatan 46 267 76 Ekeby JORDENS UTEFÖRSKOLA HEMSIDA: www.bjuv.se/jorden JORDENS GRUNDIDÉ Att uppleva och utforska

Läs mer

Fritidsgårdarnas sommarverksamhet

Fritidsgårdarnas sommarverksamhet Fritidsgårdarnas sommarverksamhet 2013 Kalendarium Vecka 25 Tisdag 18 juni kl 12-21 Onsdag 19 juni kl 14-21 Torsdag 20 juni kl 13-21 Danmark Bakken Fiske och annat kul vid Snogeholmssjön Vecka 26 Måndag

Läs mer

Vi ser fram emot en kul, rolig, spännande och upplevelserik vistelse i Göteborg och tänk på vi åker dit för att ha kul och spela bra innebandy.

Vi ser fram emot en kul, rolig, spännande och upplevelserik vistelse i Göteborg och tänk på vi åker dit för att ha kul och spela bra innebandy. Så närmar vi oss vårt innebandyäventyr, Gothia Innebandy Cup i Göteborg, mellan den 5 9 januari 2011. Tänk nu på att ni, både spelare och medföljande vuxna håller er friska, inte äter för mycket julmat,

Läs mer

Onsdagen den 11 februari, samling klockan 08.10 vid skolans parkering vid fotbollsplan. Där tar vi ett uppropp.

Onsdagen den 11 februari, samling klockan 08.10 vid skolans parkering vid fotbollsplan. Där tar vi ett uppropp. Till elever och föräldrar i år 5 Isvaksdopp Då var det snart dags för årets isvaksdopp. I samband med att ni får hem detta så har teorilektionerna inför isvaksdoppet startat. Vi kommer att genomföra fyra

Läs mer

Sommaraktiviteter 2013

Sommaraktiviteter 2013 Sommaraktiviteter 2013 Nu är det snart sommar igen och med sommaren kommer det som vanligt roliga aktiviteter. Det som gäller även detta år är att anmälan är bindande, vilket betyder att om du tackar ja

Läs mer

Lägerinformation Stavanger 2013, 5-13 Juli

Lägerinformation Stavanger 2013, 5-13 Juli Lägerinformation Stavanger 2013, 5-13 Juli 5/7 13:30 Samling centrumplan i Äng, avresa kl 13:45. 13/7 23:30 Ungefär, kommer vi åter till Resecentrum i Jönköping. Vi samlas i Äng och samåker därifrån till

Läs mer

Packlista bra-att-ta-med-saker

Packlista bra-att-ta-med-saker Packlista bra-att-ta-med-saker Följande saker kan vara bra att packa med, enligt en grupp tillfrågade elever: Varma kläder (tröjor, långbyxor, sjal, pyjamas) många elever upplever att de packat med sig

Läs mer

Telefonnummer för särskilda händelser och behov Tellus 09

Telefonnummer för särskilda händelser och behov Tellus 09 Här kommer det sista lägerbrevet med utrustningslista. Nu är det inte långt kvar till sommarens scouthöjdpunkt, årets sommarläger! Lägret heter Tellus09 Världens läger! och temat på lägret är äventyr från

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2014

Verksamhetsberättelse 2014 Verksamhetsberättelse 2014 Dyslexiförbundet FMLS Ungdomssektionen i Skåne Presentation av ungdomssektionen vid pennan Johan Viebke Ansvarig ledare: Johan Viebke Ledare: Mikael (Mige) Lundahl Ledare: Eva

Läs mer

Grovplanering HT 2014

Grovplanering HT 2014 Grovplanering HT 2014 Viktigt!!! Detta är en preliminär planering och inget som är huggit i sten vi kan ibland behöva ändra lite i planeringen. Vi tänker gå på sagostunder men programmet är inte klart

Läs mer

SOMMAREN 2015 PÅ SOLÄNGENS RIDSKOLA

SOMMAREN 2015 PÅ SOLÄNGENS RIDSKOLA LÄGER 1 - Pannkakslägret HELDAGSLÄGER i 5 dagar TID Måndag Fredag (22-26/6) kl. 8.30-16.00 RIDNING 2 pass per dag i delad grupp. Dressyr, hoppning, barbacka, uteritt mm. Ridningen anpassas efter nivå så

Läs mer

Sommarlov. Fritidsgårdarna Bjuvs Kommun

Sommarlov. Fritidsgårdarna Bjuvs Kommun Sommarlov Fritidsgårdarna Bjuvs Kommun Bjuvs Fritidsgård Tel: 042-458 50 97 Vecka 25 Måndag 17 juni Öppet 13.00 17.00 Tisdag 18 juni Midsommarfest. Kostnad 100kr. Anmälan sker till personalen. obs! öppet

Läs mer

Borlänge Skolors Musikkår

Borlänge Skolors Musikkår Borlänge Skolors Musikkår 27 juni 8 juli 2013 Nu är det snart dags att stiga på bussarna och åka till Lido di Jesolo! Vi ledare ser fram emot ett par härliga veckor tillsammans med er och hoppas att allt

Läs mer

Lägerbrev 4 På läger, på läger, på läger sjunga vi, utan paraply!

Lägerbrev 4 På läger, på läger, på läger sjunga vi, utan paraply! Lägerbrev 4 På läger, på läger, på läger sjunga vi, utan paraply! Hej igen alla lägersugna scouter! Vi har nu bestämt vad årets läger ska heta och det är Ringar på vattnet. När någonting rör eller nuddar

Läs mer

Föräldrainformation. Hälsningar. Tomas och Björn

Föräldrainformation. Hälsningar. Tomas och Björn Föräldrainformation Eftersom det finns många tillfällen där olyckan kan vara framme så är det av allra största vikt att eleverna följer de regler som lärarna och vuxna har. Om elever bryter mot instruktionerna

Läs mer

Välkommen till Dellens förskola

Välkommen till Dellens förskola Välkommen till Dellens förskola 2014-2015 Förskolan har en egen läroplan (Lpfö98) som styr vår verksamhet. Förskolan ska lägga grunden för ett livslångt lärande och vara en god pedagogisk verksamhet där

Läs mer

Välkommen till fritidshemmen Hajen och Valen!

Välkommen till fritidshemmen Hajen och Valen! 1 ht 2013 vt 2014 2008 Välkommen till fritidshemmen Hajen och Valen! Hajens telefonnummer: 240466 Hajens mobil: 076/7688595 Valens telefonnummer: 240465 Valens mobil: 070/3642466 Venhaga förskola avd.

Läs mer

Stockholm och Vässarö 31 juli-9 aug

Stockholm och Vässarö 31 juli-9 aug Stockholm och Vässarö 31 juli-9 aug 1 Resor Fredagen den 31 juli från Umeå flygplats kl 9:50 till Stockholm Arlanda ankomst kl 10:55 Hemresa söndagen den 9 aug från Arlanda kl 17.05 ankomst Umeå kl 18:05

Läs mer

Inför ÖrebroCupen 2010

Inför ÖrebroCupen 2010 Inför ÖrebroCupen 2010 Tänk på att packa i en väska som du kan bära själv. Packa ner all matchutrustning i en mindre ryggsäck/väska som du kan använda till och från idrottsplatsen plus allt som behövs

Läs mer

KSS projekt Skåneresan

KSS projekt Skåneresan KSS projekt Skåneresan Antal anmälda klasser Helsingborg 20 1 149 elever Övriga Skåne 32-688 elever Avhopp Helsingborg - Övriga Skåne 5 klasser Nationella prov i årskurs 6 Tack Jan Björklund! Antal elever

Läs mer

Nu drar tävlingar igång igen och med dem kommer säkert frågor som;

Nu drar tävlingar igång igen och med dem kommer säkert frågor som; Så här går det till att tävla i NKK (uppdaterad 11/1 2017) Nu drar tävlingar igång igen och med dem kommer säkert frågor som; -Hur gör man för att anmäla sig? -Hur läser man PM:et? -Kan jag tävla fast

Läs mer

Information om Piteå Summer Games 1-3 Juli Allmänt Information om Piteå Summer Games finns på deras egen hemsida:

Information om Piteå Summer Games 1-3 Juli Allmänt Information om Piteå Summer Games finns på deras egen hemsida: Information om Piteå Summer Games 1-3 Juli 2011 Allmänt Information om Piteå Summer Games finns på deras egen hemsida: www.piteasummergames.se Skriv ut denna information inför avfärden så att er tjej har

Läs mer

Stödverksamhetens. Sommaraktiviteter

Stödverksamhetens. Sommaraktiviteter Stödverksamhetens Sommaraktiviteter 2012 Vem kan anmäla sig till aktiviteterna? Du som har en funktionsnedsättning är välkommen att anmäla dig. Så här anmäler du dig om du bor på gruppbostad: Tala om för

Läs mer

Kårläger. 13-17 maj 2015

Kårläger. 13-17 maj 2015 Kårläger 13-17 maj 2015 Årets kårläger arrangerar vi tillsammans med A-dalens scoutkår. Vi kommer att hålla till vid Djursjön i Lindome, se vägbeskrivning på sista sidan. Vi bor som vanligt i tält som

Läs mer

Solens Gotlandsresa 29-31 Augusti 2014

Solens Gotlandsresa 29-31 Augusti 2014 Solens Gotlandsresa 29-31 Augusti 2014 Version 1.0 17/6-2014 Efter att ha kämpat och slitit för att kunna genomföra den här skolresan så är det snart äntligen dags att åka till Gotland Här finns information

Läs mer

Kap.1 Packning. - Ok, säger Elin nu måste vi sätta fart för båten går om fem timmar!

Kap.1 Packning. - Ok, säger Elin nu måste vi sätta fart för båten går om fem timmar! Kap.1 Packning Hej jag heter Elin. Jag och min pojkvän Jonathan ska till Gotland med våra kompisar Madde och Markus. Vi håller på att packa. Vi hade tänkt att vi skulle tälta och bada sedan ska vi hälsa

Läs mer

PITEÅ SUMMER GAMES 2016.

PITEÅ SUMMER GAMES 2016. PITEÅ SUMMER GAMES 2016. Spelschema - Boys 13, Grupp 6 (se komplett schema längre ner) 11-manna speltid 2 x 20min fredag: kl 8.00 + 13.00 lördag: kl 9.00 + (16.00 ev slutspel) 1 an och 2 an går till slutspel

Läs mer

Finspångscupen 26-28/6, 2015 - Information. Välkomna till årets stora evenemang, vår sommarturnering, i år för första gången i Finspång!!

Finspångscupen 26-28/6, 2015 - Information. Välkomna till årets stora evenemang, vår sommarturnering, i år för första gången i Finspång!! Finspångscupen 26-28/6, 2015 - Information Välkomna till årets stora evenemang, vår sommarturnering, i år för första gången i Finspång!! Nedan följer information som är viktig att ni tar del av innan avfärd

Läs mer

finns Som respektive snabbt som Ingmar Olsson .se

finns Som respektive snabbt som Ingmar Olsson .se Sommarens resor 2016 Semester! Koppla av och njut av er ledighet. Vi hoppas att det finns något som skall passa just Dig i årets reseprogram. Som vanligt samordnar Fritid LSS resan i era respektive kommuner.

Läs mer

Sommarprogram 2017 AKTIVITETSHUS HISINGEN

Sommarprogram 2017 AKTIVITETSHUS HISINGEN Sommarprogram 2017 AKTIVITETSHUS HISINGEN Måndag 5 juni Aktivitetshuset Sällskapsspel Kl: 13-14.30 Tisdag 6 juni STÄNGT NATIONALDAGEN Onsdag 7 juni UTFLYKT : Lillebybadet Torsdag 8 juni Tid för balkongen

Läs mer

Kom ihåg ombyteskläder.

Kom ihåg ombyteskläder. Hej v48 Nu har vi börjat med massage, med tända ljus och skön musik masserade barnen varandra medan jag visade i luften vilka rörelser de skulle göra. Först var det lite fnissigt och de hade lite svårt

Läs mer

Välkommen till Grodan, våren 2009

Välkommen till Grodan, våren 2009 Välkommen till Grodan, våren 2009 Ett nytt år och en ny termin står framför oss med massor av nya utmaningar och spännande lärande. Vi planerar för fullt vad våren ska innehålla men vi tänker också ta

Läs mer

Resor och Läger 2012

Resor och Läger 2012 Resor och Läger 2012 Fritid LSS i Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Tomelilla och Ystad har gjort ett gemensamt utbud av resor och läger. Priset är anpassat till hur många som följer med eller får plats i buss

Läs mer

Trevlig helg Monika och Helene

Trevlig helg Monika och Helene Hej! v.47 Den här veckan har vi börjat tänka lite matte, vi har tex 6 kulor i handen och "gömmer" 3 i andra handen hur många finns då kvar? jo 3, vi har också 6 små fyrkanter till hjälp som ligger framför

Läs mer

JIPEEEEE, SNART ÄR DET DAGS ATT ÅKA TILL SNOWCAMP!!

JIPEEEEE, SNART ÄR DET DAGS ATT ÅKA TILL SNOWCAMP!! Snowcamp 2015-05-27 JIPEEEEE, SNART ÄR DET DAGS ATT ÅKA TILL SNOWCAMP!! Först och viktigast. Vi är superglada att ni har valt att komma till oss på camp och vi ska göra allt vi kan för att det ska bli

Läs mer

Top End Safari med 4WD

Top End Safari med 4WD Top End Safari med 4WD Upplev fantastiska vattenfall, klippmålningar från urminnes tider och det riktiga djurlivet i nationalparkerna Kakadu och Litchfield på denna guidade tredagars tur från Darwin. Ni

Läs mer

Anteckningar. Snart är det dags för Konfa 2015 och här nedan följer det lite viktig information inför lägret.

Anteckningar. Snart är det dags för Konfa 2015 och här nedan följer det lite viktig information inför lägret. Konfa 2015 Snart är det dags för Konfa 2015 och här nedan följer det lite viktig information inför lägret. Ankomst Ankomst till Göransborg sker söndagen den 14 juni mellan klockan 15.00 och klockan 17:00.

Läs mer

VANDRING BUS OCH BASLÄGER

VANDRING BUS OCH BASLÄGER VANDRING BUS OCH BASLÄGER Start: Dag 1 på STF Grövelsjön Fjällstation 19.00 Avslut: Dag 7 på STF Grövelsjön Fjällstation efter frukost. För familjer med barn i alla åldrar och liten vana av fjäll- och

Läs mer

Äntligen har det blivit dags för Lappland 2015! Påväg är 23 Sösare allt från spejarscouter,

Äntligen har det blivit dags för Lappland 2015! Påväg är 23 Sösare allt från spejarscouter, Äntligen har det blivit dags för Lappland 2015! Påväg är 23 Sösare allt från spejarscouter, en explorerscout, rovers och ledare! Vi startar söndag 7.6.2015 kl. 9.00 från kårlokalen med hyrbuss mot Muonio.

Läs mer

Hej alla föräldrar och barn!

Hej alla föräldrar och barn! Hej alla föräldrar och barn! Nu är det dax att börja i förskoleklass, vi förstår att ni har många frågor och funderingar. Därför har vi pedagoger i förskoleklasserna skrivit en liten förberedande saga

Läs mer

www.leanlink/lss Semesterprogram Sommaren 2013

www.leanlink/lss Semesterprogram Sommaren 2013 Semesterprogram Sommaren 2013 LSS Funktionsstöd/Fritid och Kultur inbjuder Dig att delta i vår semesterverksamhet sommaren 2013. Resorna och lägren är första hand till för dig som är över 21 år och bor

Läs mer

Jag undrar vad Linus vill hitta på idag? säger Ellen när de stiger på bussen. Vad tror du?

Jag undrar vad Linus vill hitta på idag? säger Ellen när de stiger på bussen. Vad tror du? 1 I dag ska William och Ellen åka och hälsa på sin mormor och morfar. Det ska bli extra kul att få komma dit idag eftersom deras kusin Linus också kommer att vara där. Jag undrar vad Linus vill hitta på

Läs mer

Resedagbok. Studieresa Limousin- och Blondeföreningen

Resedagbok. Studieresa Limousin- och Blondeföreningen Resedagbok Studieresa Limousin- och Blondeföreningen - onsdag 24 juli 2013 07:59 Äntligen på väg! Några hade hoppat på redan i Varberg och resten hoppade på på Erikslund utanför Ängelholm. Totalt är 26

Läs mer

Täby OK - Information 10MILA-resan

Täby OK - Information 10MILA-resan Täby OK - Information 10MILA-resan Det börjar äntligen att dra ihop sig till en av årets stora höjdpunkter 10MILA! Vi har tre lag anmälda i ungdomsklassen, ett lag i damklassen och två lag i herrklassen.

Läs mer

Nattugglans trivselregler

Nattugglans trivselregler Nattugglans trivselregler 151008 Välkommen till oss på Nattugglan! Nattugglan Backa Förskola Flintlåsgatan 1 271 80 Ystad 0411-577555 Förskolechef Kerstin Lellky 0411-577519 Schema För er som har arbetsschema

Läs mer

Om du har Office/Word på datorn så kan du fylla i detta dokument på datorn och skriva ut den.

Om du har Office/Word på datorn så kan du fylla i detta dokument på datorn och skriva ut den. Hej! Nu är det dags att åka till kollo! Mycket information om Synsholmen och fina bilder kan ni hitta på vår hemsida www.synsholmen.com, titta gärna in där innan det är dags för avresa! Posta hälsodeklarationen

Läs mer

Välkommen till Malsta förskola

Välkommen till Malsta förskola Välkommen till Malsta förskola 2010/2011 Förskolan har en egen läroplan (Lpfö98) som styr vår verksamhet. Förskolan ska lägga grunden för ett livslångt lärande och vara en god pedagogisk verksamhet där

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL 2015 ÅRS LÄGER

VÄLKOMMEN TILL 2015 ÅRS LÄGER VÄLKOMMEN TILL 2015 ÅRS LÄGER Unga Örnar Sydsveriges läger 2014 hålls på Sweden Rock området i Norje Boke strax utanför Sölvesborg. Här har vi stora ytor till vårt förfogande och kommer att ha möjlighet

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FÖRSKOLAN

VÄLKOMMEN TILL FÖRSKOLAN VÄLKOMMEN TILL FÖRSKOLAN Förskolan Västanvind Västanviks Folkhögskola Winterommesväg 5 793 92 Leksand tel: 0247-64134 även text Hej! Vad roligt att Du ska komma till Västanvind. Vår förskola startade 1987

Läs mer

LOKAL ARBETSPLAN FÖR ÅNÄSETS FÖRSKOLA 2009/2010

LOKAL ARBETSPLAN FÖR ÅNÄSETS FÖRSKOLA 2009/2010 LOKAL ARBETSPLAN FÖR ÅNÄSETS FÖRSKOLA 2009/2010 VÄLKOMMEN TILL ÅNÄSETS FÖRSKOLA Ånäsets förskola ligger i en underbar miljö där vi är omgiven av skog och sjö. Vi har nära till badplats, härliga skidspår,

Läs mer

Onsdag 27/5 13:00-16:00. 13:30 Kortspel

Onsdag 27/5 13:00-16:00. 13:30 Kortspel 2015-05-20 1 (8) Måndag 25/5 Tisdag 26/5 Onsdag 27/5-16:00 Torsdag 28/5 Fredag 29/5 Promenad - Tjurasjö - Promenaden utgår från KIVI till Tjurasjö. Vi anpassar promenaden efter alla. 14:00 Kortspel Kubb

Läs mer

Sommarens resor juni september. För kommunerna Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Tomelilla och Ystad

Sommarens resor juni september. För kommunerna Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Tomelilla och Ystad Sommarens resor 2017 juni september För kommunerna Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Tomelilla och Ystad Semester! Koppla av och njut av er ledighet. Vi hoppas att det finns något som skall passa just dig i årets

Läs mer

Hej alla föräldrar, Måndag 4 januari

Hej alla föräldrar, Måndag 4 januari Hej alla föräldrar, Här kommer lite information samt bra saker att känna till inför cupen i Storvreta 4-6/1. Är det något mera ni funderar över är det bara att höra av er till någon av oss tränare. Följande

Läs mer

Sommarkul med Fritidsgården Fenix!

Sommarkul med Fritidsgården Fenix! snämnden Sommarkul med! Anmäl dig idag till sommarens roligaste veckor! Fredagen den 17/2 Postadress Box 500, 343 23 Älmhult Besöksadress Stortorget 1 Telefon 0476-550 00 (vx) Fax 0476-552 00 Organisationsnr

Läs mer

Mål för verksamheten på avdelning Myran

Mål för verksamheten på avdelning Myran Mål för verksamheten på avdelning Myran Vi hälsar er och ert barn välkomna till avdelning Myran på Syrsans förskola. Här på förskolan vill vi ge barnen en trygghet men också en stimulerande verksamhet

Läs mer

Glöm nu inte bort att förskolan är stängd den 2/6 för utbildning och utvärdering.

Glöm nu inte bort att förskolan är stängd den 2/6 för utbildning och utvärdering. Då har det blivit dags för det sista månadsbrevet för terminen. Planeringsdag Glöm nu inte bort att förskolan är stängd den 2/6 för utbildning och utvärdering. Pedagoger Hur blir det nu? Anna har blivit

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FÖRSKOLAN

VÄLKOMMEN TILL FÖRSKOLAN VÄLKOMMEN TILL FÖRSKOLAN Hej! Vad roligt att Du ska komma till Västanvind. Vår förskola startade 1987 av lärare på skolan för att möjliggöra folkhögskolestudier även för döva som har barn. Teckenspråket

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FÖRSKOLAN BERGSNÄS AVD BLÅBÄRSSKOGEN

VÄLKOMMEN TILL FÖRSKOLAN BERGSNÄS AVD BLÅBÄRSSKOGEN VÄLKOMMEN TILL FÖRSKOLAN BERGSNÄS AVD BLÅBÄRSSKOGEN Blåbärsskogen är en avdelning med 20 barn i åldern 3-6 år. På Blåbärsskogen arbetar Anna Riseby, förskollärare 100%. Carina Gladh, förskollärare 100

Läs mer

Jorielskolans fritidsverksamhet Full Rulle HT15/VT16

Jorielskolans fritidsverksamhet Full Rulle HT15/VT16 Jorielskolans fritidsverksamhet Full Rulle HT15/VT16 Jorielskolan, Bergtallsvägen 12, Stockholm, Älvsjö Telefon: 08-464 66 35 linda.apelmo@pysslingen.se madelene.pettersson@pysslingen.se Varmt välkomna

Läs mer

Utresa - fredag 31 juli 2015

Utresa - fredag 31 juli 2015 Sommaren närmar sig med stormsteg och förberedelserna inför Tri-Camp i England är intensivare än någonsin. I detta informationsbrev hoppas vi att den mesta informationen som ni behöver finns med. En del

Läs mer

Att Tävla - en lathund för Tumba-Mälarhöjdens ungdomar och andra nybörjare

Att Tävla - en lathund för Tumba-Mälarhöjdens ungdomar och andra nybörjare Att Tävla - en lathund för Tumba-Mälarhöjdens ungdomar och andra nybörjare För Tumba-Mälarhöjdens ungdomar som betalat medlemsavgiften är det gratis att tävla. Det verkar som om det är jättejobbigt att

Läs mer

Sommarprogram 2016 AKTIVITETSHUS VÄSTERngen

Sommarprogram 2016 AKTIVITETSHUS VÄSTERngen Sommarprogram 2016 AKTIVITETSHUS VÄSTERngen Onsdag 1 juni UTFLYKT : Lillebybadet Baguette och en dricka ingår, hämtas på aktivitetshuset -Anmälan senast tisdag den 31 maj kl 15. -Aktivitetshuset stänger

Läs mer

Fritidsbladet. Aktiviteter

Fritidsbladet. Aktiviteter Fritidsbladet Aktiviteter Sommar 2015 Aktivitetsinformation Bokning Ange alltid namn födelsenummer (underlag till faktureringen), adress, samt telefonnummer, när du anmäler dig till en aktivitet. Du måste

Läs mer

Ärade deltagare till Lilla sommarlägret!

Ärade deltagare till Lilla sommarlägret! Ärade deltagare till Lilla sommarlägret! Vad glada vi är för att ni valt att gå på Lilla sommarlägret sommaren 2017! Vi längtar redan efter er! Nedan följer lite kort information som är bra att ni läser

Läs mer

Förskolorna Framtidsfolket AB

Förskolorna Framtidsfolket AB Vi önskar dig varmt välkommen till Förskolorna Framtidsfolket! Under inskolningen kommer vi att ha gott om tid till att lära känna varandra. Vi ser fram emot att få veta vad ditt barn tycker om och är

Läs mer

CAMP VÅR APRIL

CAMP VÅR APRIL CAMP VÅR 2016 23 24 APRIL Välkommen till Camp Vår 2016, Region Mälardalens vårläger för de äldre frilufsargrupperna! Lägret arrangeras vid Domarudden, Åkersberga, helgen 23-24 april. Priset är 170 kr.

Läs mer

Fältgruppens Sommaraktiviteter 2010

Fältgruppens Sommaraktiviteter 2010 Fältgruppens Sommaraktiviteter 2010 Allmän information Fältgruppens sommaraktiviteter är till för ungdomar mellan 13-18 år. Om du vill åka med på någon aktivitet sker anmälan via blanketten längst bak

Läs mer

Förskolans uppdrag. Mål för förskolans arbete

Förskolans uppdrag. Mål för förskolans arbete 1 Förskolans uppdrag Förskolan ska lägga grunden för ett livslångt lärande. Verksamheten ska vara rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar. Förskolan ska erbjuda barnen en god pedagogisk verksamhet,

Läs mer

Frilufts & Seglarläger

Frilufts & Seglarläger Frilufts & Seglarläger Du är välkommen på Frilufts- & Seglarläger Sommaren 2014 söndag 6 juli - lördag 12 juli Stockholm Scoutkansliet Adress Fridhemsgatan 8, 112 40, Stockholm Tel 08-652 05 10 Fax 08-653

Läs mer

Förskolans uppdrag Förskolan ska lägga grunden för ett livslångt lärande.

Förskolans uppdrag Förskolan ska lägga grunden för ett livslångt lärande. 1 Förskolans uppdrag Förskolan ska lägga grunden för ett livslångt lärande. Verksamheten ska vara rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar. Omsorg, fostran och lärande bildar en helhet. Förskolan

Läs mer

Hogslaby. järnåldersbyn WWW.BOTKYRKA.SE/HOGSLABY

Hogslaby. järnåldersbyn WWW.BOTKYRKA.SE/HOGSLABY I Hogslaby järnåldersbyn INFORMATION LÄGERSKOLA WWW.BOTKYRKA.SE/HOGSLABY BOTKYRKA KOMMUN Informationsmaterial för era besök i Hogslaby I denna mapp har ni all praktisk information ni behöver inför besöket.

Läs mer

Då har det blivit dags för terminens sista månadsbrev. Ett stort tack för uppslutningen på uppspelet och vilka duktiga barn ni har!!!

Då har det blivit dags för terminens sista månadsbrev. Ett stort tack för uppslutningen på uppspelet och vilka duktiga barn ni har!!! Hej alla! Då har det blivit dags för terminens sista månadsbrev. Ett stort tack för uppslutningen på uppspelet och vilka duktiga barn ni har!!! Solkräm Värmen har slagit till och vi hoppas att den stannar

Läs mer

Hälsningar Lisbeth o Lennart Hedberg.

Hälsningar Lisbeth o Lennart Hedberg. Mannheim 2017. Klockan 3:45 ringer klockan. Det är dags att gå upp, ta packning och bil till Frillesås för att åka till marknaden i Mannheim. Det är tionde gången som Kent Johansson med stab anordnar resan,

Läs mer

Vi äter, sover och lever innebandy!

Vi äter, sover och lever innebandy! Vi äter, sover och lever innebandy! Varmt välkommen till oss på Warbergslägret 2013. Du är en av drygt 700 deltagare som kommer att delta på en av våra sex lägerveckor i sommar. Din lägervecka börjar med

Läs mer

Rikslägerträff på äventyrsbanan i Ryssby söndagen den 17 maj kl. 16:00-20:00 Rikslägerträff och korvgrillning 26 maj kl.

Rikslägerträff på äventyrsbanan i Ryssby söndagen den 17 maj kl. 16:00-20:00 Rikslägerträff och korvgrillning 26 maj kl. På G i Kronoberg Riksläger i Stockholm 17-24 juli 2015 För alla som fyller 13 eller är äldre så finns möjligheten att följa med på årets riksläger där 4H:are från hela Sverige träffas och umgås. Lägret

Läs mer

Sommar på fritidsgårdarna! Sjöbo 2014

Sommar på fritidsgårdarna! Sjöbo 2014 Sommar på fritidsgårdarna! Sjöbo 2014 Fritidsgårdarna i Sjöbo kommun Fritidsgårdarna i Sjöbo kommun är öppna för dig som är mellan 13-20 år gammal. Alla aktiviteter är naturligtvis alkohol- och drogfria.

Läs mer

LÄGER-ABC ASSÖ 2015. A21 & A11 (Sjösport & Knatte)

LÄGER-ABC ASSÖ 2015. A21 & A11 (Sjösport & Knatte) LÄGER-ABC ASSÖ 2015 & (Sjösport & Knatte) Äntligen är det snart dags för Assölägrena att dra igång, vi ser verkligen fram emot att få träffa alla härliga barn. I detta dokument har vi skrivit ihop lite

Läs mer

Resor och Läger Sommaren 2013

Resor och Läger Sommaren 2013 Resor och Läger Sommaren 2013 Fritid LSS i Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Tomelilla och Ystad har ett gemensamt utbud av resor och lägerverksamhet. et är anpassat till hur många som följer med eller får plats

Läs mer

Hogslaby-järnåldersbyn informationsmaterial

Hogslaby-järnåldersbyn informationsmaterial KULTURGARANTI ÅRSKURS 3 Hogslaby-järnåldersbyn informationsmaterial Hogslaby är kommunens järnåldersby där vi sedan 80-talet bedriver kulturpedagogisk verksamhet, främst riktat till barn och unga. Hogslaby

Läs mer