Wäxjö Motorsällskaps Årsberättelse 2018

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Wäxjö Motorsällskaps Årsberättelse 2018"

Transkript

1 Wäxjö Motorsällskaps Årsberättelse 2018 Årsmöte 13 mars 2019 kl Motorgården, Hammargatan 9, Växjö

2 ÅRSMÖTETS DAGORDNING 1. Årsmötet öppnas. 2. Fastställande av röstlängd. 3. Fråga om årsmötet har utlysts på rätt sätt. 4. Fastställande av dagordningen. 5. Val av ordförande samt sekreterare för årsmötet. 6. Val av två justeringsmän och tillika rösträknare, som jämte ordförande skall justera mötesprotokollet. 7. Kommittéstyrelsernas och styrelsens verksamhetsberättelse för det gångna verksamhetsåret. 8. Resultat och balansräkningar för det gångna året. 9. Revisorernas berättelse. 10. Frågan om ansvarsfrihet för styrelsen för det gångna året. 11. Fastställande av medlemsavgift för året (Styrelsens förslag är att den förblir oförändrad jämfört med innevarande år) 12. Fastställande av verksamhetsplan/organisationsplan samt budget för det kommande verksamhetsåret. 13. Stadgeenliga val Val av ordförande för styrelsen för en tid av ett år. (avgående Anders Wiktorsson) Val av tre ledamöter i styrelsen för en tid av två år. (avgående Per Järgren, Jacob Klason, Timmy Berntsson) Val av två suppleanter i styrelsen för en tid av ett år. (avgående Lars-Göran Andersson och Daniel Janen) Val av två revisorer jämte suppleant för en tid av ett år. (avgående Björn Vinberg, Ulf Upperud, suppl. Jan Nygren) Val av ledamöter i valberedningen för en tid av ett år. (avgående Rolf Linde, Stefan Wikström, Hans Torstensson) Val av ombud till SDF för en tid av ett åt. (utses av styrelsen) Val av tre ledamöter till medalj/priskommittén för en tid av ett år. (avgående Anders Wiktorsson, Per Hellquist, Torgny Nilsson) Val av jury för S-skölden för en tid av ett år. (avgående Anki Söderström, Sven Elofsson, Hans Torstensson, Rolf Linde, Bo Karlsson). Val av ledamöter till miljögrupp för en tid av ett år. (avgående Anders Wiktorsson, Per-Ola Hård, Johan Östergren, Jonas Johansson, Henrik Grunden)

3 14. Val av kommittéordförande för ett år a) Racingkommittén (avgående Stefan Svensson) b) Rallykommittén (avgående Linda Söderström) c) Bil-O kommittén (avgående Rolf Linde) d) RB-kommittén (avgående Per Hellquist) e) Off-road kommittén (avgående Torbjörn Petersson) f) Folkrace kommittén (Vakant) g) Kartingkommitté (avgående Torgny Nilsson) h) Enduro-kommittén (avgående Joakim Carlborg) i) Material kommittén (avgående Berne Sjösten) j) Slotracing kommittén (avgående Peter Kenell) k) Veterankommittén (avgående Göran Pettersson) 15. Val av ledamöter (2-4) i kommittéerna för en tid av ett respektive två år.(stadgerevision 2017) Racingkommittén (avgående Roger Engström, Per Sundahl) Rallykommittén (avgående Erik Telehagen, Nina Jonasson, Björn Jonasson) Bil-O kommittén (avgående Gunnar Holmgren, Mats-Olof Bengtsson) RB-kommittén (avgående Pär Järgren, Johan Ström) Off-road kommittén (avgående Jacob Klason, Stefan Urdell, Johan Östergren, Patrik Enarsson) Folkrace kommittén (Vakant) Karting kommittén (avgående Magnus Einarsson, Ola Bergqvist, Maria Ljung-Jönsson, Michael Holm, Rickard Andersson) Enduro kommittén (avgående Peter Arvidsson, Stefan Wikström, Peter Roth, Daniel Janén, Niclas Starck, Peter Sundh) Material kommittén (Vakant) Slotracing kommittén (avgående Peter Lantz) Veterankommittén (avgående Rolf Skogström, Jan Nygrén, Sture Heimann) 16. Val av tre ledamöter till Hagaslättskommittén för en tid av ett år. (Utses av styrelsen) 17. Förslag som väckts av styrelsen eller inlämnats till styrelsen minst 21 dagar före årsmötet. 18. Övriga frågor. (Frågor av ekonomisk natur får inte avgöras om de inte finns med på dagordningen.)

4 Bildande av Driftingsektion Bil-O sektionen byter namn till Bil-O och Regularity sektionen 19. Mötet avslutas. VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2019 Wäxjö Motorsällskaps styrelse avger härmed följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret WMS Huvudstyrelse har bestått av: Ordförande: Vice Ordförande Kassör: Sekreterare: Ledamöter: Suppleanter: Verksamhet under året Anders Wiktorsson Timmy Berntsson Per Järgren Erika Hellquist Torgny Nilsson, Joakim Carlborg, Jacob Klason Lars-Göran Andersson, Daniel Janen Wäxjö Motorsällskap har under år 2018 haft 508 betalande medlemmar. Sällskapet har en tillströmning av nya medlemmar. Huvudstyrelsen har sammanträtt 8 gånger under verksamhetsåret 2018, Hagaslätts kommitté har sammanträtt under vår och höst. Mycket av verksamheten i WMS styrs från de olika sektionerna. Ett antal möten har avhållits i de olika sektionerna Under året har Anders Wiktorsson arbetat med kanslitjänster löpande, företrädelsevis på distans och Ann-Christin Söderström har varit kassören behjälplig med bokföring och annat löpande ekonomiarbete. Hemsidan har uppdaterats löpande. Föreningens övriga verksamhet under året beskrivs i de kommande sidorna i detta dokument. OFFROAD

5 Årets verksamhet har rullat på i gamla hjulspår med två planerade körtillfällen i månaden där vi umgåtts och kört bil på området. I år har det varit lite mindre utnyttjat än tidigare, då en del medlemmar har fallit i från och bara några nya har tillkommit. Medlemmar ur klubben har även besökt andra klubbars träffar runt om i landet och utmanat sig själva och sitt fordon att ta sig fram i lite mer okänd terräng. Vi har även i år anordnat den årligt återkommande Bergundaträffen i maj som besöktes av en hel del med terrängbilar. Vi har haft en större offroad körning i samarbete med, Sweden offroad tour som i år var välbesökt. Vi har som tidigare år också i år haft en körning med funktionshindrade brukare från Växjö kommuns omsorgsförvaltnings fritidsverksamhet och kunnat erbjuda en trevlig och uppskattad dag i skogen. Året avslutades på vanligt vis med en traditionsenlig körning på nyårsafton. Sektionens styrelse har i år bestått av: Ordförande: Torbjörn Petersson Kassör: Jacob Klason Ledamöter: Stefan Urdell Johan Östergren Patric Enarson Torbjörn Petersson /ordf BIL-O 2018 Det är lite av ett mellanår arrangörsmässigt i länet inom Bilorientering men flitiga deltagare har varit Mats-Olof Bengtsson och Gunnar Holmgren som kartläsare med flera bra resultat. Dessa kom också 3a i Sydsvenska Bil-O serien på den s.k korta banan. Peter Åhman längre ner med dottern Stina som kartläsare då de bara körde en tävling i serien.

6 Viktor Linde har fått dispens av Bil-O utskottet att köra även långa svårare banan som försök att eventuellt införa utbildningsklass i Bil-O. Under året har en regel tillkommit som möjliggör att förare av A/EPA kan deltaga på Prova På bana. Detta för att hitta nya och yngre utövare in i sporten. Viktor med pappa Rolf som kartläsare var överraskande 3a i Ljungbys tävling på långa banan men kartläsaren gjorde sedan några bommar på SM tävlingen i Alingsås och hamnade då längre ner. I Ljungby övningskörde även Tove Linde på dispens på Prova på banan med pappa Rolf som kartläsare. Noterbart är att Viktor Linde i år tävlar i tre olika bilsportdiscipliner. Karting (endast 1 tävling) som dock fått stå undan för en rallysatsning och nu även inom Bilorientering. Wäxjö genomförde under hösten också en utbildningsdag med både teori och praktik vilket samlade 10 tal ekipage. Satsningen ska fortsätta under 2019 och följ oss gärna på siten I Regularity har Mats Andersson och Arne Gustavsson tävlat i flera tävlingar och deltog även i det anrika Midnattsolsrallyt. Dessa informerade vid nämnda utbildningsdag även om Regularity så vi hoppas fler utövare testar denna bilsportgren. Tanken är att arrangera Regularity och Bil-O vid samma tillfälle under 2019 i WMS regi. Gå in på så hittar ni information dels hur Bil-O går till, tävlingar, resultat mm. Karting Bra kartingår för WMS förare Vi fick en hel del framgångar inom kartingen även om några förare gått över till andra bilsportgrenar. Vi triumferade genom att få 3 förare på pallen i DM i klassen J125 där Wilma Jönsson kunde bärga guldet med 1 poängs marginal i hård kamp med Simon Ljung efter många bra placeringar i tävlingarna. Alex Holm kunde ta bronsplatsen och därmed säkerställa full pott för klubben. När hände det senast?

7 Likaså vann supersnabba Alex Bergqvist DM i Senior 125 och här blev det ytterligare en pallplats genom Oliver Grundén. Gustav Einarson placerade sig som 4a. Som kronan på verket vann även Robin Holm DM guld i klassen Mini. Isabel Jönson hade säkert kunnat få en bättre placering än sin 7e plats i Micro och 5e plats i J60 men klassbytet till sistnämnda gjorde att säsongen blev splittrad för hennes del. Längre ner i J125 kom Tove Linde men som körde ett mindre antal tävlingar liksom Viktor Linde som deltog bara i en tävling men hade där full pott. Tittar vi i den tuffa SKCC serien där förare från hela landet kan tävla var Wilma bästa av klubbförarna med sin 13e plats i J125 och Alex Bergqvist 6a i Senior S125 endast 1 poäng efter femma. Alex Holm och Tove Linde körde mindre antal tävlingar och hamnade därför längre ner i totalen. Det samma gäller för Isabel i.o.m. sitt klassbyte. Alex briljerade annars och visade sin vanliga fighting spirit i Wäxjös tävling där han startade sist men körde om hela fältet och vann. Alex deltog också i VM-tävlingen i Kristianstad och gjorde bra ifrån sig men hade en hel del oflyt där. I KZ2 klassen är alltid Simon Sundahl ett säkert kort och presterade många topplaceringar men där gör tillfälligheter och hårda fighter på banan stort utslag i serien. Simon blev 13e i SKCC serien. Simon var också enda Wäxjö föraren i SM tävlingen men hade även där en hel del stolpe ut. Prova på dagar har genomförts med deltagare och den populära kartingskolan på Hagaslätt drar varje år flera nya utövare. Ett stort tack till alla yngre förare som haft en stor del av kartingskolans utbildning. Likaså deltog vi med uppvisningskörning på en minimal bana på Biltemas bilsportdag på nationaldagen. En mycket väl genomförd SKCC tävling och stor eloge för tävlingsledning och alla funktionärer som ställde upp. HAGASLÄTT MOTORBANA Wäxjö MS och Lessebo MK driver gemensamt Hagaslätts Motorbana som innehåller en kartingbana och en folkracebana. Under året har det genomförts en kartingtävling och tre folkracetävlingar. Kartingbanan är öppen för träning onsdag, lördag och söndag. Där emellan driver Såt AB hyrkartingverksamhet på banan.

8 Anläggningen underhålls fortlöpande. Årets stora insats har varit asfaltarbeten på folkracebanan. I år har Hagaslätt tyvärr visat upp ett negativt ekonomiskt resultat. Tävlingsverksamheten 2019 planeras bli lika omfattande som 2018.

9 RALLY Ytterligare ett framgångsrikt år har susat förbi. Vi har haft totalt 64 aktiva förare/kartläsare år 2018, 27st förare och 37st kartläsare. En del som sitter både till höger och vänster i rallybilen, dock inte samtidigt. Utöver det har vi flertalet servicepersonal och funktionärer. Vilket är helt fantastiskt! Första måndagen i nästan varje månad ses vi på Motorklubben för att diskutera vad som hänt, vad som ska hända och givetvis för att dricka kaffe och snacka skit. Mötena är välbesökta och självklart kvarstår traditionen med att bjuda på rulltårta om man råkat slå runt med rallybilen. Vi hittar även på andra roliga saker under årets gång t ex Pubkväll på våren, smörgåstårta i sensommarsolen och en välbesökt Pizzakväll med rallyfilm framåt höstkanten. Vi är inte bara flitiga på tävlandesidan, vi har även hunnit med att arrangera 2 olika tävlingar. SM tävlingen SSR gick av stapeln i Älmhult och Wäxjö MS är en stor pusselbit för att få tävlingen att gå runt, vi finns i tävlingsledning, sekretariat, sträckpersonal och plastnings och återställningsgäng. Helgen innan midsommar är vår stora heliga helg, det var då vår Dackefejd gick av stapeln. Årets tävling utgick från Kvarnhagskällan i Växjö och sträckorna gick mot Hovmantorp och Alvesta trakten. Torkan som drabbade oss gjorde arbetet med Dackefejden svårare och drog med sig en del merkostnader framför allt i dammbindning av vägar före och efter tävlingen. Vi såg även ett mindre antal startande då tävlingen krockade med andra tävlingar som valt samma datum. Detta ihop med de extra kostnaderna bidrog till ett minusresultat av Dackefejden Inför 2019 kommer Dackefejden med nytt koncept i ny serie vilket vi ser väldigt positivt på. Ses i Kosta 29/6! För att avsluta året lite fint är det väl inte mer än rätt att nämna vårt klubbmästerskap. Förare: Simon Johansson Kartläsare: Anton Johansson. Grattis! Stort tack till alla inblandade och väl mött Rallykommittén

10 ENDURO Här kommer en summering av endurosektionens verksamhet under Banor och anläggning: Året i Tunatorp började med vinterförhållanden från januari till slutet av mars. Vi gjorde även klart med arrendeavtal på ett markområde som inte ägs av Växjö kommun. Perioden med tjällossning blev mycket kort så banan var körbar utan dubbdäck från början av april. Första halvåret kan summeras med att vi har banan öppen för körning i stort sett hela tiden med varmt och torrt väder under andra kvartalet. Andra halvåret erbjuder även det bra förhållanden med torrt och varmt väder fram till november så banan har kunnat hållas öppen under hela denna perioden. Året sista månader var något blötare men det var fortfarande körbart. Vi har under året löpande kontakt med kommunen då Postnord nu är etablerade på den södra delen av sträcka 3. Vi har påbörjat ett arbeta med förslag till utökning av sträcka 1 söderut - där det gjorts arkeologiska undersökning samt en bullerutredning av ÅF så nu kvarstår ett formellt myndighetsgodkännande och röjningsarbete. Summerat erbjöds det 118 körtillfällen under året vilket gjorde att vi nådde en riktigt bra nivå på antalet öppetdagar, 78 % jfr med målet som är satt till minst 70 % öppna dagar. För att hålla banan i skick hade vi sju organiserade arbetsdagar/aktiviteter med i snitt 9 deltagare per tillfälle. Flertalet av dessa arbetsdagar har likt tidigare år varit kombinerade med körning vilket varit positivt. Teknikbanan har sedan 2018 varit öppen för större cyklar två dagar i veckan för de som betalt den årliga träningsavgiften. För våra yngsta förare har vi kunnat erbjuda enduroslingan runt åkern och knattebanan. Vi har även fått igång det nya tidtagningssystemet som möjliggör tidtagning på varje träningstillfälle och vid våra egna klubbtävlingar. Status bantillstånd (Svemo): 1. Teknikbanan godkänd för en tvåårsperiod Besiktigad dec Endurobanan godkänd för en treårsperiod Underlag inlämnade Q4/2018 Tävling och träning: Den egna tävlingsverksamheten för 2018 resulterade i fem KM-tävlingar där fyra genomfördes i Tunatorp och en i Svartmossen med i snitt 27 förare per deltävling. Som vinnare i KM-serien har vi Magnus Lundén i breddklassen, Lars Söderberg i motionsklassen och Isac Svensson i ungdomsklassen. I år arrangerade vi Smålandscupen den 16/6 och körde den som en typ 1 tävling med totalt 138 startande - vilket var en minskning jfr med 2016 då vi hade 155 startande. Då det under perioden innan varit extremt varmt utan nedbörd, blev det en mycket torr och dammig tävling.

11 På tävlingarna utanför Växjö har vi under 2018 haft bra en representation och placeringar på större tävlingar som Stångebro, Ränneslätt och GGN. I övrigt har det varit deltagande på Smålandscupen, Sydenduron och andra tävlingar i vårt närområde med en del pallplaceringar även där. Klubben hade detta år en bra representation i enduro SM med flera förare som tog SM-poäng. Klubben hade med fyra deltagare i Novemberkåsan, som kördes i Vimmerby, och tre förare lyckades komma i mål (rekord för Wäxjö MS) Glädjande är att vi under 2018 har kunnat erbjuda ett antal organiserade träningstillfällen, där vi den 1/9 under Anders Erikssons ledning hade en uppskattad träningsdag med 22 deltagare. Övrigt: Som tidigare år är det viktigt att alla använder godkända ljuddämpare, och det som gäller på vår anläggning i Tunatorp och för endurotävlingar är 112 db med 2 meter max metoden. Bra utfall vid kontrollmätningar Vi har fortsatt haft en riktigt bra tillströmning av nya medlemmar som vi hälsar varmt välkomna. Organisationen har utgjorts av en styrelse med två undergrupper, där en ansvarar för banan och anläggningen och den andra för tränings- och tävlingsverksamheten. Vi har som mål att fortsätta utveckla våra spår/banor samt tränings- och tävlingsverksamheten, där vi med allas delaktighet och engagemang kommer att kunna utveckla både förare och anläggning. Mitt åttonde år som ordförande är till ända, och tillsammans med styrelsen vill jag rikta ett stort tack till alla medlemmar som har gjort ett fantastiskt jobb med att hålla vår fina anläggning igång för träning och tävling under 2018 vi ses ute i spåret 2019! Joakim Carlborg - Ordförande i Endurosektionen Enduroverksamheten i Tunatorp : Antal planerade öppetdagar Utfall öppetdagar 113 (72%) 92 (59%) 109 (70%) 128(82%) 126(82%) 118 (78%) Utfall träningsvärd 113 (100%) 92 (100%) 109 (100%) 128(100%) 126(100%) 118 (100%) Antal tränande Antal betalande Snitt antal/träningstillfälle Snitt medlemmar/träning Snitt betalande/träning Antal arbetsdagar (organiserade) Snitt deltagare/arbetsdag Klubbmästerskap antal deltävlingar Deltagare per deltävling 38/24/21/30/28 25/32/39/29/31 22/24/18/24 31/36/26/28/28 39/35/35/38 31/27/29/17/33 Snitt antal/deltävling

12 RADIOSTYRD BILSPORT Under årets början av 2018 så befinner vi oss i slutdelen av vår inomhussäsong där vi tränar och tävlar med elbilar. Trots att vi året innan blivit av med vår elbilslokal som vi haft i många år i Alvesta så hittades en lösning där vi i en lagerlokal i Vislanda kunde hyra plats för att både kunna hålla vår träningsverksamhet igång och även kunde arrangera tävlingar i. Första och enda arrangerade inomhustävlingen under 2018 hävdade sig vår klubb bra även denna gång med vinster i samtliga klasser. I 1:10 Modified vann Markus Hellquist och i de 2 övriga klasserna 1:10 Stock och F1 vann Nathan Parker från vår sektion. När Elbilsäsongen var slut så fick vi montera ner vår bana men fick möjligheten att förvara vårt material i Vislanda vilket vi var väldigt glada över tills säsongen skulle starta igen till hösten. Nu kom våren och alla var sugna att plocka fram våra utegrejor och komma igång och köra vid vår fina utebana på Dackeringen. Under 2018 hade vi två arrangemang på programmet. En Large scale tävling i slutet på maj och sedan en Nitro/EL tävling i början på juni. Bara 14 dagar mellan två tävlingsarrangemang krävde en hel del energi från våra medlemmar att både förbereda upp bana och anläggning i perfekt tävlingskick samt hjälpa till som funktionärer. När det hela var över kändes det skönt att ha en stor del av säsongen kvar och att ha två bra genomförda arrangemang gjorda. Vi hade 82st deltagare sammanlagt på dessa två tävlingar vilket är ett bra deltagarantal för oss och tävlingarna gav också lite vinst till sektionen. I large scale klassen har vi ingen som tävlar ifrån sektionen men i vårt andra arrangemang i Nitro och elbil i början av juni hade vi desto fler förare som körde. Totalt ställde WMS upp med 9st deltagare på 45 startande. Dessa var fördelade i 3st klasser. Även här lyckades WMS hamna på pallen i alla klasserna med en vinst i 1:8Track för Mikael Fransson. En Andra plats för Markus Hellquist i 1:10 EL och en tredjeplats för Erika Hellquist i klassen 1:10 Nitrotouring. Under säsongen så har det inte bara tävlats på hemmaplan utan flera från klubben har tävlat både i Sverige och utomlands under året. Här går det inte att nämna alla resultat men jag tar med resultat från mästerskapstävlingar som körts. Vi börjar med SM inomhus i mars som arrangerades ihop med SM veckan i Skellefteå. WMS ställde upp med 3st deltagare som tog resan till de norra delarna av vårt land. Resultatet var definitivt värt resan då det slutade med ytterligare en SM titel för Markus i 1:10 Mod och en silvermedalj i 1:12 Mod klassen. Nathan Parker vann guld i Formel 1 klassen. I 1:10 Stock tog sig både Nathan och Erika till varsin A-final plats. Nästa mästerskapselbilstävling där WMS deltog var Europamästerskap i 1:12 klassen som gick på Limburg Arena i Holland i år. Här ställde både Markus Hellquist samt vår nye medlem Alexander Hagberg upp för klubben. Slutresultatet var också fantastiskt. Alexander Hagberg försvarade sin titel och vann EM även detta år (Första året Alexander tävlar för Wäxjö MS) och Markus tog sig till sin första EM final där han slutade på 5:e plats. Här kan jag passa på och nämna att Alexander Hagberg dessutom blivit regerande Världsmästare i 1:12 klassen på VM i Sydafrika i år. Så vi har en regerande Världsmästare i klubben nu dessutom.

13 Vi går över till utomhussäsongen och till Nordiska Mästerskapen som hölls i juli Lidköping på deras fina motorsportsarena där flera motorsportskategorier finns samlat på en arena. I 1:8 klassen var här Mikael Fransson TQ efter kvalen och Erik Ström låg på en fin femteplats. Tyvärr blev det regn under delfinalerna och Erik hade inte rätt däck med sig och fick ge upp. I finalen slutade Mikael Fransson tvåa i 1:8 klassen. Den gladaste medaljören och största överraskningen under NM helgen var utan tvekan Mattis Järgren som i 1:10 NT klassen tog hem Bronsmedaljen och slutade på en tredjeplats på NM. Detta redan under hans första säsong i 1:10 NT klassen. Nästa Mästerskap blir SM i augusti ute på Skarpnäcks fina nyasfalterade bana. Även här intecknade vår klubb pallplatser i alla kategorier. Mattis Järgren med sin tredjeplats på NM fortsatte i samma stil och lyckades med det nästan omöjliga och tog ett steg högre på prispallen och tog en Silvermedalj i 1:10 NT klassen. Fabian Vernersson klippte till med en fin Bronsmedalj i 1:10 Elklassen och Markus Hellquist tog en Silvermedalj i 1:8 Track klassen. Det är inte så lätt att förklara varför vår klubb är så framgångsrik ute på tävlingsbanorna mer än att framgång föder framgång skulle jag tro. Vi hjälps också åt i klubben och har kul tillsammans så förhoppningsvis är det en del i formeln. Till hösten så visade det sig att vi inte kunde vara kvar i lokalen som vi haft i Vislanda för elbil och heller inte förvara vårt material där så det blev att packa ihop allt och förvara det tillfälligt ute på Dackeringen. Vi har hållit lite utkik efter att försöka hitta en plats där vi kan träna elbil på men det har inte lyckats hittills. Vad vi gjort under hösten är att vi investerat i en ny elbilsmatta så när vi hittar en lokal är vi förberedda med ett nytt fint underlag att köra på. Det hålls också en konferens varje höst inom radiostyrd Bilsport där tävlingskalendern görs upp för kommande år. Under 2019 så har vår klubb ansökt om och också fått förtroendet att arrangera RM både inomhus i el-klasserna februari samt också utomhus i Nitro och El på Dackeringen 3-4 augusti. När detta skrivs så har vi redan arrangerat RM elbilstävlingen för 2019 men det får det berättas om i nästa årsberättelse.

14 Vid tangentbordet Per Hellquist Ordförande RB kommittén SLOTRACING WMS Slotracing befinner sig i vila beträffande den egna tränings och tävlingsverksamheten. Under 2018 har vi ändå ett antal sponsorkörningar hos oss, både större och mindre och det har varit uppskattat att besöka WMS för lite spårstyrd racing kollegor, vänner eller kunder/leverantörer emellan. Underhåll av bilar och bana har därför skett även om omfattningen varit rekordlåg under Framtiden för sektionen är oviss. Undertecknad har, efter ca 15 år, beslutat att avsäga mig alla framtida uppdrag gällande WMS Slotracing eller WMS i övrigt av personliga skäl. Så har också min

15 sektionskollega Peter Lantz. Vi kommer under våren inte åta oss några nya Slotracinguppdrag utan inrikta oss på att slutföra de uppdrag vi har och sprida kunskapen om Slotracingen vidare till intresserade vid ett par-tre tillfällen under våren. En allmän upprensning i lokalen kommer ske och sedan lämnar vi, framåt sommaren, WMS Slotracing-sektion i WMS händer att förvalta på lämpligt sätt. För slotracingsektionen Peter Kenell RACING Lukas Sundahl Lukas Sundahl gick in i racingsäsongen 2018 med en silvermedalj i bagaget. Lukas startade säsongen starkt och visade snabbt att han var en stark kandidat till guldmedaljen. En mycket stark säsong kröntes med den eftertraktade guldmedaljen. Nu laddar Lukas om för att försvara guldet. ALT Racing ALT Racing tävlar sedan många år i långloppserien ER-Cup, detta är en serie där man kör i 6 timmar och max körtid 1,5 t i en stint, bilarna ska vara med fyrsitsig plåtkaross och motorerna i huvudklassen max 2 liter. ALT Racing är baserat i Alvesta med 6 teammedlemmar varav några gamla WMS trotjänare i gänget. Michael Arvidsson, Anders Stenkilsson, Håkan Kjellsson, Algot Kjellsson, Johan Bertilsson och Peter Kjellsson är vi som driver teamet idag. Under många år har vi slagits med tillförlitlighetsproblem i vår Opel Corsa men för ett par år sedan investerade vi i en sekventiell Sadev-låda och pusselbitarna börjar falla på plats. Kostnaden för lådan har betalt sig inte bara i driftsäkerhet utan också i avsevärt lägre underhållskostnad.

16 2018 gick tävlingarna på Sturup, Falkenberg, Kinnekulle, 2 st på Karlskoga och slutligen finalen på Mantorp. Vi lyckas hålla ihop det väldigt väl och ligger topp 3 nästan samtliga tävlingar och befäster inför den stora långloppsfinalen på Mantorp en andra plats i vår serie. Finalen på Mantorp är inte bara ER-Cup:s sista deltävling utan också ett riksmästerskap i långlopp mellan Sveriges 3 ledande serier. Mantorp är en snabb bana där motorstarka bilar gynnas och en av serierna har en klass med fria motorer som ska vara omöjliga att slå, vi hänger dock med bra och ligger totalt 4:a och med 15 minuter kvar, jagade bakifrån men som det ser ut ska vi hålla placeringen i mål. I ER-Cup leder vi men 2:an tar in lite varje varv men räknar vi på det ska vi klara även det, i så fall vår första delseger i serien och den första delsegern för en framhjulsdriven bil! Då, med 15 minuter kvar får vi teknisk flagg, luktar olja, försöker snabbt prata funktionärerna till rätta eftersom bilen varken ryker eller verkar släppa från sig något och alla tryck i bilen är normala, men nej, beslutet står kvar och med 10 minuter kvar av ett 6 timmarslopp plockas vi in i depån för att där tillsammans med tävlingens tekniske chef konstatera att det finns inget oljeläckage. Skogstokiga och besvikna blev vi berövade vinsten i ER-Cups deltävling och föll till 7:a i Riksmästerskapet. Inte så vi ville avsluta året men vi är ändå väldigt nöjda med en total andraplats i ER-Cup. Inför 2019 byter vi kaross, samma modell men med mindre mil på bana, vår nuvarande har gått en bit över 3500 racingmil och uppvisar en och annan spricka. Nu design blir också tvunget! Vi hoppas ändå få med kvaliteterna från gamla karossen och siktar givetvis på totalseger 2019 och pallplats i Riksmästerskapet. Motorsport har bara en enda baksida, det är förhållandevis kostsamt, vi löser det genom att jobba hårt med sponsorer och anordnar också ett större event varje år där de större sponsorerna är inbjudna. Vår serie tappar startande varje år, något jag har svårt att förstå då man är 4-6 chaufförer som delar både på ekonomin och arbete och därigenom ger väldigt mycket körtid mot insatsen. Det som idag växer så det knakar inom racingen är de s k skrotbilsracen, bilar för 5000:- som ska skrotas efter tävlingen, allt för att hålla nere kostnader. Dessa serier är oftast fullbokade och tävlingsformen håller på att utvecklas så man även kan köra samma bil hela året. Tävlingarna är normalt 6, 8 eller 24 timmars. En av de drivande serierna heter Race 4 Fun och har sitt säte i Alvesta, dessa killar driver det väldigt professionellt och min starka förhoppning är att deras verksamhet ska återväcka den breda allmänhetens intresse för motorsport och banracing i synnerhet. Jag uppmanar alla att ta vartenda tillfälle i akt att marknadsföra motorsporten, det finns ett oerhört stort intresse men av någon orsak väldigt anonymt och man har väldigt svårt att engagera sig eller ens ta sig ut på tävlingar, detta ska ändras! WMS har fått fram många talanger, mest känd är väl Stefan Lill-Lövis med sina år i Formel 1, men vi har ju även Björn Wirdheim som började med Gokart på Hagaslätt, vann GP2 och var tredjeförare i Formel 1 innan han blev framgångsrik sportvagnsförare i japan och nu kommentator på Viasat. Vår egna teammedlem Michael Arvidsson var teamkamrat med Ralf Schumacher i Tyska mästerskapet i Gokart, inte heller att förakta. Vår idag främsta racing-wms:are, Lukas Sundahl, kör i Porsche Carrera cup som idag är en av de starkaste och intressantaste serierna i landet som det känns och växer för varje år. Nu ser vi fram emot ett framgångsrikt 2019 för oss själva, för Team Sundahls och inte minst våra nya svenska chaufförer i Indy Car där Felix Rosenqvist ju kommer från Småländska Värnamo. Inte heller att förglömma alla andra grenar inom WMS med många framgångsrika aktörer. ALT Racing följer du bäst på facebook: Team ALT Racing Motorsportshälsningar ALT Racing

17 PLANERAD VERKSAMHET 2019 Wäxjö MS - tävlingar feb Enduro KM feb RB RM Elbil 06-apr Enduro KM2 01-maj FK Glaspokalen 18-maj Enduro Smålands Cup 25-maj Enduro KM3 3-4 aug RB RM Nitro 28-jun RY Dackefejden 18-aug FK SKCC 14-sep Enduro KM4 26-okt Bil-O Dackenatten 28-dec Enduro KM5 Off-road träffar Se hemsidan. I princip två möten per månad. 31 december Nyårskörning Rallyåkarmöte I princip första måndagen i varje månad i klubblokalen Hammargatan 9 Hagaslättsmöte Vintertid Hammargatan 9, Växjö, sommartid Hagaslätt Enduromöte Se hemsidan RB-möte Se hemsidan SLUTORD Så har WMS avslutat ännu ett framgångsrikt år. Året har gett WMS stora sportsliga framgångar med SM-medaljer i år igen för våra WMS-are. Lukas Sundahl krigade sig till en guldmedalj i Porsche Carrera Cup. Flera av våra yngre medlemmar har verkligen visat framfötterna under året och kan nå ändå större framgångar under WMS har under året arrangerat ett flertal tävlingar i alla sportgrenar. Våra fasta anläggningar i Ryafällan, Tunatorp, Skir och Hammargatan är en prydnad för klubben tack vare ett ständigt underhålls- och förbättringsarbete som kräver många timmar av ideellt arbete. I

18 samarbete med Lessebo MK driver WMS Hagaslätts Motorbana där förbättringar har genomförts och planer för ytterligare framsteg planeras. Slotracinganläggningen är uppskattad och föremål för uthyrning under året med Växjö Sportvagnsklubb som en av stamkunderna. VIDA ARENA 5 mars 2019 Växjö Lakers bjöd in till en föreningsafton i samband med VLH:s hemmamatch i Vida Arena. Rapport till nästa årsmöte. Biltema Meet 6 juni Vi var traditionsenligt representerade på Biltema Meet. Tävlingsaktiviteter begränsade deltagandet men vi bjöd på rallybilar, en Ginetta racing och karting. Några av våra aktiva ställde upp med sina tävlingskartar och bjöd på uppvisning vid några tillfällen till åskådarmassornas stora nöje. Mellan uppvisningarna bjöds de yngre på en tur i dubbelkarten. En mycket uppskattad aktivitet. Här stod Tove Linde för en stor insats. Tyvärr har man beslutat att inte genomföra Biltema Meet Karl-Oskardagarna Fritidsförvaltningen bjöd på en stor samlad utställningsyta på Spetsamossen för Växjös idrottsföreningar. WMS representerades av rallysektionen genom Robin Adolfsson och Anders Ante Jonasson med sina Mitsubishi EVO9. Rolf och Tove Linde anslöt senare med sin kart. De drog mycket intresse så det var väl värt mödan.

19 Styrelsen TACKAR för 2018 och välkomnar er till Årsmötet. Styrelsen för Wäxjö Motorsällskap Anders Wiktorsson Per Järgren Erika Hellquist Joakim Carlborg Timmy Berntsson Jacob Klason Torgny Nilsson Lars-Göran Andersson Daniel Janen

Wäxjö Motorsällskaps Årsberättelse 2017

Wäxjö Motorsällskaps Årsberättelse 2017 Wäxjö Motorsällskaps Årsberättelse 2017 Årsmöte torsdagen den 15 mars kl. 18.00 Motorgården, Hammargatan 9, Växjö ÅRSMÖTETS DAGORDNING 1. Årsmötet öppnas. 2. Fastställande av röstlängd. 3. Fråga om årsmötet

Läs mer

Årsmöte söndagen den 16 mars kl. 15.00 Motorgården, Hammargatan 9, Växjö

Årsmöte söndagen den 16 mars kl. 15.00 Motorgården, Hammargatan 9, Växjö Årsmöte söndagen den 16 mars kl. 15.00 Motorgården, Hammargatan 9, Växjö ÅRSMÖTETS DAGORDNING 1. Årsmötet öppnas. 2. Fastställande av röstlängd. 3. Fråga om årsmötet har utlysts på rätt sätt. 4. Fastställande

Läs mer

Årsmöte söndagen den 16 mars kl Motorgården, Hammargatan 9, Växjö

Årsmöte söndagen den 16 mars kl Motorgården, Hammargatan 9, Växjö Årsmöte söndagen den 16 mars kl. 15.00 Motorgården, Hammargatan 9, Växjö ÅRSMÖTETS DAGORDNING 1. Årsmötet öppnas. 2. Fastställande av röstlängd. 3. Fråga om årsmötet har utlysts på rätt sätt. 4. Fastställande

Läs mer

Verksamhetsberättelse Årsmöte Klubbstugan. 19 mars 2017 kl Vetlanda Rally & Racing Club

Verksamhetsberättelse Årsmöte Klubbstugan. 19 mars 2017 kl Vetlanda Rally & Racing Club Verksamhetsberättelse 2016 Årsmöte Klubbstugan 19 mars 2017 kl.15.00 2016 Då var ett år till inristat i historieböckerna, och vad det gäller Vetlanda Rally & Racing Clubs historia kan vi lägga in många

Läs mer

Verksamhetsplan PCS Racing Club 2003

Verksamhetsplan PCS Racing Club 2003 Verksamhetsplan PCS Racing Club 2003 Styrelsen för Porsche Racing Club förelägger årsmötet följande förslag till verksamhetsplan för verksamhetsåret 2003. Tävlingar och andra aktiviteter Feb 26 Michelin

Läs mer

Årsmöte i klubblokalen 12:e februari 2012 kl.15.00

Årsmöte i klubblokalen 12:e februari 2012 kl.15.00 Verksamhetsberättelse 2011 Årsmöte i klubblokalen 12:e februari 2012 kl.15.00 Kallelse Härmed kallas du/ni till s ordinarie årsmöte som hålls Söndagen den 12 februari 2011 kl.15.00 i klubblokalen, Industrigatan

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2013. Årsmöte. Plats: Ädelfors folkhögskola. 15/3 2014 kl.15.00. Vetlanda Rally & Racing Club www.vetlandarrc.

Verksamhetsberättelse 2013. Årsmöte. Plats: Ädelfors folkhögskola. 15/3 2014 kl.15.00. Vetlanda Rally & Racing Club www.vetlandarrc. Verksamhetsberättelse 2013 Årsmöte Plats: Ädelfors folkhögskola 15/3 2014 kl.15.00 Kallelse Härmed kallas du/ni till s ordinarie årsmöte som hålls Lördagen den 15 mars 2014 kl.15.00 Plats: Ädelfors folkhögskola

Läs mer

Tomas Engström - Mästare i 2010 Hansen Racing Camaro Cup

Tomas Engström - Mästare i 2010 Hansen Racing Camaro Cup nr 14 20101004 Tomas Engström - Mästare i 2010 Hansen Racing Camaro Cup Det blev en riktigt nagelbitarhelg för oss Gulf race fans. Men till slut visade Tomas upp mästerlig körning och säkrade cupsegern.

Läs mer

Älvbygdens MK bildades 1948

Älvbygdens MK bildades 1948 PROGRAMBLAD 2017 Älvbygdens MK bildades 1948 Laget som körde för klubben kallades Trossarna. En av deltagarna, Raimond Sigvardsson, var uttagen att köra för Sverige i lag-vm. Per-Ove Jönsson var en av

Läs mer

Verksamhetsberättelse Årsmöte Klubbstugan. 20/ kl Vetlanda Rally & Racing Club

Verksamhetsberättelse Årsmöte Klubbstugan. 20/ kl Vetlanda Rally & Racing Club Verksamhetsberättelse 2015 Årsmöte Klubbstugan 20/3 2016 kl.15.00 Kallelse Härmed kallas du/ni till s ordinarie årsmöte som hålls Söndagen den 20 mars 2016 kl.15.00 Plats: Vetlanda Rally & Racing's klubbstuga

Läs mer

UNGDOMSSEKTIONEN Där behöver vi hjälp att komma igång. Kom gärna med förslag vad vi skall göra under året.

UNGDOMSSEKTIONEN Där behöver vi hjälp att komma igång. Kom gärna med förslag vad vi skall göra under året. TÄVLINGAR 2012 24 Mars Våffelracet 15 April RS och FRS Sprintcupen 17 Maj Torsdagsrally Sprintcupen 21 Juli Midnattssolsrallyt 3 Aug. Kvällsrally 18 Aug Kräftracet 1 Sept Rally EMK Kannan 20 Okt Sprintcupen

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte för Ullared Flädje GK, söndag den 17 februari 2013 Kl. 14.30 i Falkenbergs Sparbank.

Protokoll fört vid årsmöte för Ullared Flädje GK, söndag den 17 februari 2013 Kl. 14.30 i Falkenbergs Sparbank. Protokoll fört vid årsmöte för Ullared Flädje GK, söndag den 17 februari 2013 Kl. 14.30 i Falkenbergs Sparbank. Ordförande Joakim Sjögren hälsade alla välkomna, tackade Falkenbergs Sparbank för att vi

Läs mer

Verksamhetsberättelse PCS Racing 2010

Verksamhetsberättelse PCS Racing 2010 Verksamhetsberättelse PCS Racing 2010 Styrelsen i PCS Racing avger härmed föreningens 16:e verksamhetsberättelse för tiden 1 januari 31 december, 2010. Klubbens målsättning är att bedriva klubbracing i

Läs mer

Hur ser din nuvarande vardag ut, nu när du lagt ner din crosskarriär?

Hur ser din nuvarande vardag ut, nu när du lagt ner din crosskarriär? Premiären i Motocross SM går i Vissefjärda! SM i motocross kommer i år gå på 6 olika banor i olika delar av Sverige. Premiären i år kommer att gå på crossbanan Rövaredalen som ligger i Vissefjärda, en

Läs mer

Tilläggsregler för SKCC 2015

Tilläggsregler för SKCC 2015 Tilläggsregler för SKCC 2015 INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1 ORGANISATIONSKOMMITTÉ... 2 1.1 SKCC ORGANISATIONSKOMMITTÉ... 2 1.2 KONTAKTPERSONER KLUBBAR... 2 1.3 SKCC TÄVLINGSORGANISATION... 2 1.4 KALENDER... 3

Läs mer

Largescale i Växjö 9-10 Juli RM4

Largescale i Växjö 9-10 Juli RM4 Largescale i Växjö 9-10 Juli RM4 Fredag 17 Juni Fri träning Dags för ännu ett race och även denna gången så hängde en dålig väderprognos över helgen, SMHI har lovat regn varje tävling såhär långt denna

Läs mer

Protokoll Årsmöte Vinslövs RyttarFörening Lördagen den 20 februari i cafeterian Stora Ridhuset.

Protokoll Årsmöte Vinslövs RyttarFörening Lördagen den 20 februari i cafeterian Stora Ridhuset. Protokoll Årsmöte Vinslövs RyttarFörening Lördagen den 20 februari i cafeterian Stora Ridhuset. Närvarande: 25 deltagare. 1. Årsmötets öppnande Ordförande Robin Gustavsson hälsade välkommen och öppnade

Läs mer

Medlemsbrev #8.

Medlemsbrev #8. M H F S K A R P N Ä C K Medlemsbrev #8 www.skarpnack.nu Ordning & Reda I styrelsens strävan att bringa ordning på bl.a. de administrativa uppgifterna som måste skötas inom klubben, så har höstens och vinterns

Läs mer

SEKTIONSÅRSMÖTE 2015-01-13

SEKTIONSÅRSMÖTE 2015-01-13 SEKTIONSÅRSMÖTE 2015-01-13 RALLY DAGORDNING 1. Mötets öppnande. 2. Fastställande av röstlängd vid mötet. 3. Godkännande av kallelsen till årsmötet. 4. Godkännande av dagordning. 5. Val av ordförande för

Läs mer

VÄLKOMNA!! VI HAR ÖPPET ONSDAGSKVÄLLAR. Inga inbetalningskort för medlemsavgiften skickas ut du betalar via BG el.

VÄLKOMNA!! VI HAR ÖPPET ONSDAGSKVÄLLAR. Inga inbetalningskort för medlemsavgiften skickas ut du betalar via BG el. VI HAR ÖPPET ONSDAGSKVÄLLAR VÄLKOMNA!! Inga inbetalningskort för medlemsavgiften skickas ut du betalar via BG 5184-8653 el. Swish 1236929012 Medlemsavgifter Sen. Herr 300:- Sen.Dam 150:- Ungdom upp t.o.m

Läs mer

Årsmöte Smålands bilsportsförbund

Årsmöte Smålands bilsportsförbund Årsmöte Smålands bilsportsförbund 2015-02-21 1. Mötets öppnande: Ordförande Roger Engström hälsade närvarande välkomna till årsmötet i Vrigstad och förklarade mötet öppnat. Han lämnade därefter över ordet

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2012

Verksamhetsberättelse 2012 Verksamhetsberättelse 2012 Styrelsen Ordförande Kassör Sekreterare Ledamöter Suppleant Revisorer Revisorssuppleant Valberedning Jan Löfgren Hans Jonsson Per-Anders Björk Birgitta Dignell (Vice ordf.) Dag

Läs mer

Verksamhetsberättelse PCS Racing 2009

Verksamhetsberättelse PCS Racing 2009 Verksamhetsberättelse PCS Racing 2009 Styrelsen i PCS Racing avger härmed föreningens 15:e verksamhetsberättelse för tiden 1 januari 31 december, 2009. Klubbens målsättning är att bedriva klubbracing i

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte för Ullared Flädje GK, söndag den 8 mars 2015 Kl. 14.00 i Falkenbergs Sparbank.

Protokoll fört vid årsmöte för Ullared Flädje GK, söndag den 8 mars 2015 Kl. 14.00 i Falkenbergs Sparbank. Protokoll fört vid årsmöte för Ullared Flädje GK, söndag den 8 mars 2015 Kl. 14.00 i Falkenbergs Sparbank. Ordförande Joakim Sjögren hälsade alla välkomna, tackade Falkenbergs Sparbank för att vi får nyttja

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb 2012

Verksamhetsberättelse för Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb 2012 Verksamhetsberättelse för Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb 2012 Vi började året den 7 januari med en klubbtävling som Sören Sandgren ordnade Vi kallade den Emfab Tomtetrial och blev sponsade av Emfab som stod

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte med Färjestadens segelsällskap, En båtklubb för alla, den 25 oktober 2013

Protokoll fört vid årsmöte med Färjestadens segelsällskap, En båtklubb för alla, den 25 oktober 2013 Protokoll fört vid årsmöte med Färjestadens segelsällskap, En båtklubb för alla, den 25 oktober 2013 Närvarande 22 medlemmar 1. Mötets öppnande Ordförande Per Malmqvist hälsade alla hjärtligt välkomna

Läs mer

Årsmöte söndagen den 24 mars kl. 15.00 Motorgården Växjö

Årsmöte söndagen den 24 mars kl. 15.00 Motorgården Växjö Årsmöte söndagen den 24 mars kl. 15.00 Motorgården Växjö ÅRSMÖTETS DAGORDNING 1. Årsmötet öppnas. 2. Fastställande av röstlängd. 3. Fråga om årsmötet har utlysts på rätt sätt. 4. Fastställande av dagordningen.

Läs mer

VRCSK Månadsbrev. Utgivare: Västerorts RC Sportklubb, Kyrkhamnsvägen 1, 165 72 Hässelby, Grundad 1979-10-10

VRCSK Månadsbrev. Utgivare: Västerorts RC Sportklubb, Kyrkhamnsvägen 1, 165 72 Hässelby, Grundad 1979-10-10 Premiär inomhuskörning ons 5 okt 17.00 Nu är det äntligen dags för inomhuskörningen. Den kör vi varje onsdagkväll i Gamla skolan Lövsta. Dit tar man sig genom att köra förbi banan i Lövsta, fortsätt ner

Läs mer

Verksamhetsberättelse för 2011 Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb

Verksamhetsberättelse för 2011 Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb Verksamhetsberättelse för 2011 Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb Vi började året den 25 januari med ett möte och prisutdelning med MHF-Ungdom på Kulturum i Partille. Klubben fick 2á pris i lag 125cc och första

Läs mer

MOTORBLOCKET. Hösten / Vintern 2006

MOTORBLOCKET. Hösten / Vintern 2006 MOTORBLOCKET Hösten / Vintern 2006 Nu drar det ihop sig till motorårets största händelse... Prisutdelningen sker på Årsfesten... Prisutdelare: Mattias i hôla VMK S ÅRSFEST Lördagen den 27 januari 2007

Läs mer

Årsmöte Smålands bilsportsförbund

Årsmöte Smålands bilsportsförbund Årsmöte Smålands bilsportsförbund 2016-02-19 1. Mötets öppnande: Dagen började med att ungdomarna Frida Lindström och Daniel Nordenborg berättade om sina tankar och visioner för 2016. Önskar b.la. att

Läs mer

Verksamhetsberättelse PCS Racing 2007

Verksamhetsberättelse PCS Racing 2007 Verksamhetsberättelse PCS Racing 2007 Styrelsen i PCS Racing avger härmed föreningens trettonde verksamhetsberättelse för tiden 1 januari 31 december, 2007. Klubbens målsättning är att bedriva klubbracing

Läs mer

SVENSKA RIESENSCHNAUZERKLUBBEN SBK:s rasklubb för Riesenschnauzer

SVENSKA RIESENSCHNAUZERKLUBBEN SBK:s rasklubb för Riesenschnauzer Protokoll fört vid Svenska Riesenschnauzerklubbens Årsmöte 2014-03-01 på Tånga Hed, Vårgårda Mötets öppnande Ordförande Alf Karlström hälsade alla välkomna till årsmötet. Efter ett kort anförande om klubbens

Läs mer

HKK-NYTT Januari 2011

HKK-NYTT Januari 2011 HKK-NYTT Januari 2011 Hej HKK:are! Förra året avslutades med en bra luciaträff med stort deltagande trots isläget. Seglarna har just haft pubkväll där planerna smidits och bedrifterna målats ut. Nu siktar

Läs mer

Protokoll från Årsmöte 2007

Protokoll från Årsmöte 2007 Protokoll från Årsmöte 2007 Mötesdata Tid: Onsdagen den 13 juni 2007 kl. 19:00 Plats: Skidgården Hackefors 1 Mötet öppnas Vice ordförande Torgny Andersson förklarade mötet öppnat och hälsade de 35 närvarande

Läs mer

LITE ATT KOMMA IHÅG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LICENSKURS Licenskurs i Rally kontakta Danne 016-140957 073-5844814 Licenskurs i Folkrace kommer att. meddelas via hemsidan. Kontakta Anita 070-6504532 eller

Läs mer

Verksamhetsberättelse PCS Racing 2005

Verksamhetsberättelse PCS Racing 2005 Verksamhetsberättelse PCS Racing 2005 Styrelsen i PCS Racing avger härmed föreningens elfte verksamhetsberättelse för tiden 1 januari 31 december, 2005. Klubbens målsättning är att bedriva klubbracing

Läs mer

Protokoll - Sydskanes Emse årsmöte 2012

Protokoll - Sydskanes Emse årsmöte 2012 Protokoll - Sydskanes Emse årsmöte 2012 Protokoll fört vid årsmöte för Sydskanes Emse på Ring Knutstorp den 27 oktober 2012. Ordföranden Thomas Christiansson hälsar samtliga mötesdeltagare välkomna till

Läs mer

Vi har totallösningar från start till mål!

Vi har totallösningar från start till mål! Bohlin Racing (BR) Motorsport AB som ägs av Lennart Bohlin har sysslat med racing i över 50 år. Världsmästare i Superkart och senast 2012 segrare i Swedish GT, GTB klassen, är några av meriterna. Familjen

Läs mer

2. GODKÄNNANDE AV DAGORDNING Mötet godkände framtagen dagordning med några tillägg.

2. GODKÄNNANDE AV DAGORDNING Mötet godkände framtagen dagordning med några tillägg. Protokoll Enduro 2008-1 Sammanträdesdata Tid: 19 Januari Plats: Norrköping Närvarande Robert Svensson RS Sammankallande Patricia Eneroth PE Ledamot Anders Tibbling AT Koordinator 1. MÖTETS ÖPPNANDE Ordförande

Läs mer

Trollbäckens IP den 4 maj, Månadsbrev maj, 2017

Trollbäckens IP den 4 maj, Månadsbrev maj, 2017 Trollbäckens IP den 4 maj, 2017 Månadsbrev maj, 2017 Äntligen känns det som om sommaren är i antågande, åtminstone de senaste dagarna. Jag är full av optimism inför framtiden och något säger mig att den

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse för år 2017 Verksamhetsberättelse 2017-01-01-2017-12-31 Styrelsen har under verksamhetsåret haft ett årsmöte, 10 protokollförda styrelsesammanträden, tränarmöten, samt löpande kontakt

Läs mer

Jämtland-Härjedalens Älghundklubb

Jämtland-Härjedalens Älghundklubb 1(5) Jämtland-Härjedalens Älghundklubb Protokoll fört vid Jämtland-Härjedalens Älghundklubbs årsmöte Dag: Lördagen den 22 februari 2014 Plats: Nya Murklan, Frösö Park 1 Årsmötets öppnande Sven-Gunnar hälsade

Läs mer

Protokoll fört vid Ulricehamns Motorklubbs årsmöte i klubbstugan Kroken.

Protokoll fört vid Ulricehamns Motorklubbs årsmöte i klubbstugan Kroken. Protokoll fört vid Ulricehamns Motorklubbs årsmöte 2012-02-28 i klubbstugan Kroken. Innan mötets öppnande delades det ut vas och standar till Claes Pettersson, Tobias Härngren, Robin Björling, Hans Kennevik,

Läs mer

3 Val av justerare tillika rösträknare som jämte ordförande justerar dagens protokoll Mötet valde Inger och Gerd till justerare tillika rösträknare.

3 Val av justerare tillika rösträknare som jämte ordförande justerar dagens protokoll Mötet valde Inger och Gerd till justerare tillika rösträknare. PROTOKOLL ISLANDSHÄSTFÖRENING 2015-02-22 Org.nr 886501-3109 Årsmöte för räkenskapsåret 2014 Närvarande: 17 medlemar Tid: 16:00 - Plats: Humlans förskola i Iggesund. 1 Mötets öppnande Ordförande, Märta

Läs mer

DJURGÅRDENS IF:s BOWLINGFÖRENING

DJURGÅRDENS IF:s BOWLINGFÖRENING DJURGÅRDENS IF:s BOWLINGFÖRENING Välkommen till årsmöte på Bowlinghallen, onsdagen den 9 september 2015 Förslag till dagordning 1 Mötets öppnande samt justering av röstlängd 2 Årsmötets stadgeenliga utlysning

Läs mer

2 Upprop och fullmaktsgranskning. Fastställande av röstlängd

2 Upprop och fullmaktsgranskning. Fastställande av röstlängd Södra Motorcykelförbundet Protokoll fört vid Södra Motorcykelförbundets Årsmöte Lördagen den 24 februari 2018 Vrigstads Värdshus, Vrigstad 1 Årsmötets öppnande Ordförande Roger Karlsson hälsade alla delegater,

Läs mer

Fondens syfte är att stimulera insatser för breddskytte oavsett ålder i sektioner och föreningar i Östergötlands Skyttesportförbund.

Fondens syfte är att stimulera insatser för breddskytte oavsett ålder i sektioner och föreningar i Östergötlands Skyttesportförbund. Årsmöte 2011-03-14 Protokoll fört vid Östergötlands Skyttesportsförbunds årsmöte måndagen den 14 mars 2011. Plats: Hemgården, Norrköping Totalt deltog 32 personer 1) Mötets öppnande Vice ordförande Roger

Läs mer

Sektionsmöte Roadracing 05-2015

Sektionsmöte Roadracing 05-2015 Sektionsmöte Roadracing 05-2015 2015-08-18 (19:00-21:15) Telefonmöte Deltagare Svemo Patrik Marklund Rikard Sthillert Therése Hammarberg Sammankallande Ledamot Ledamot Gäster Niclas Wärlander Förbundstekniker

Läs mer

Protokoll fört vid Årsmöte med Lidköpings Brukshundklubb

Protokoll fört vid Årsmöte med Lidköpings Brukshundklubb Protokoll fört vid Årsmöte med Lidköpings Brukshundklubb Datum: 2016-02-25, kl 19:00 i klubbstugan Närvarande: 41 st enligt närvarolista DAGORDNING 1. Mötets öppnande 2. Fastställande av röstlängden 3.

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015

Verksamhetsberättelse 2015 Verksamhetsberättelse 2015 Styrelsen Ordförande Kassör Sekreterare Ledamöter Suppleant Revisorer Revisorssuppleant Valberedning Mikael Schander Ann Berglund Birgitta Dignell Björn Johansson (vice ordf.)

Läs mer

ÅRSMÖTE ÖREBRIDGEN 2009-09-06

ÅRSMÖTE ÖREBRIDGEN 2009-09-06 ÅRSMÖTE ÖREBRIDGEN 2009-09-06 Datum: 2009-08-28 1 (5) 1. Mötets öppnande Föredragningslista Örebridgens årsmöte söndagen den 6 sept 2009 2. Godkännande av föredragningslista 3. Val av ordförande för mötet

Läs mer

Protokoll årsmöte Älvsjö BMX 12/2 2014

Protokoll årsmöte Älvsjö BMX 12/2 2014 Protokoll årsmöte Älvsjö BMX 12/2 2014 1. Upprop och fastställande av röstlängd för mötet Mattias Särnholm (Ordf) Kristian Andersson (V.ordf) Kristina Gille (Kassör) Håkan Torhult (ledamot) Björn Winbladh

Läs mer

Årsmöte söndagen den 24 mars kl Motorgården Växjö

Årsmöte söndagen den 24 mars kl Motorgården Växjö Årsmöte söndagen den 24 mars kl. 15.00 Motorgården Växjö ÅRSMÖTETS DAGORDNING 1. Årsmötet öppnas. 2. Fastställande av röstlängd. 3. Fråga om årsmötet har utlysts på rätt sätt. 4. Fastställande av dagordningen.

Läs mer

Årsmöte. Jönköpings län. 08-10-25 Bankeryd

Årsmöte. Jönköpings län. 08-10-25 Bankeryd Årsmöte Jönköpings län 08-10-25 Bankeryd Verksamhetsberättelse för SMC Jönköpings län 07090 901-08083 831 Styrelsemedlemmar Ordförande Inge Svensson Skede Vice Ordförande Berndt Lööf Eksjö Kassör Pamela

Läs mer

Årsmöte måndag 27/ Scandic Bollnäs

Årsmöte måndag 27/ Scandic Bollnäs Årsmöte måndag 27/2 2017. Scandic Bollnäs I ordförandes och vice ordförandes frånvaro, öppnade ledamot Pontus Forsmark mötet och hälsade alla välkomna. 1. Fastställande av röstlängd för mötet. En närvarolista

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 12 2013 2013-12-04 (18.30-21.00) Telefon Deltagare SVEMO Fredrik Hansson Patrik Marklund Rikard Sthillert Anja Rauch Gäster Robin Ericsson Johnnie Silfverhielm Sammankallande

Läs mer

Verksamhetsberättelse PCS Racing 2006

Verksamhetsberättelse PCS Racing 2006 Verksamhetsberättelse PCS Racing 2006 Styrelsen i PCS Racing avger härmed föreningens tolfte verksamhetsberättelse för tiden 1 januari 31 december, 2006. Klubbens målsättning är att bedriva klubbracing

Läs mer

MMC ÅRSMÖTE. 24 april Smörgåstårtan

MMC ÅRSMÖTE. 24 april Smörgåstårtan MMC ÅRSMÖTE 24 april 2016 Tid & plats: Klubblokalen på Torget 7 i Munkfors, är som vanligt vår plats för årsmötet, som hålls den söndagen den 24 april klockan 17:00. Dags för årsmöte igen! Ja så var det

Läs mer

Säsongens sista race, en fartfylld helg med många nya erfarenheter

Säsongens sista race, en fartfylld helg med många nya erfarenheter Säsongens sista race, en fartfylld helg med många nya erfarenheter Nu har vår första säsong i formel Ford kommit till ända. Det har varit ett mycket lärorikt år både för chafför och team. Det roliga var

Läs mer

FÖREDRAGNINGSLISTA STRANDS GOLFKLUBB.

FÖREDRAGNINGSLISTA STRANDS GOLFKLUBB. Årsmöte 2014-02-02 FÖREDRAGNINGSLISTA STRANDS GOLFKLUBB. 1. Val av ordförande för mötet. Till ordförande valdes Torbjörn Cairén. 2. Val av sekreterare. Till sekreterare valdes Ulla Omberg. 3. Godkännande

Läs mer

Protokoll Årsmöte Frosta OK

Protokoll Årsmöte Frosta OK Protokoll Årsmöte Frosta OK 20160207 1. Göran hälsade de dryga 30 medlemmar som anslutit välkomna och förklarade mötet öppnat. 2. Mötet förklarades utlyst i behörig ordning, denna gång via ett antal mail

Läs mer

Slutställning 2014, Bil-O Syd

Slutställning 2014, Bil-O Syd Bana 2A Ljungby Hörby Örkelljunga Mölndal Ljungby Hässleholm Arlöv Plac. Bana 2A Klubb (Hemort) Antal 12-apr 03-maj 17-maj 24-maj 27-sep 11-okt 22-nov Totalt 1 Lennart Dacke Hyllinge MS (Perstorp) 3+4

Läs mer

Dagordning Plats Älesvägen 2 Datum Tid Mötesstart 18:30

Dagordning Plats Älesvägen 2 Datum Tid Mötesstart 18:30 Dagordning Plats Älesvägen 2 Datum 2018-02-15 Tid Mötesstart 18:30 Strandtorp GK 2018-02-15 1 Mötets öppnande 2 Fastställande av röstlängd för mötet 3 Fråga om mötet utlysts korrekt 4 Fastställande av

Läs mer

NORRA GOTLANDS BRUKSHUNDKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016

NORRA GOTLANDS BRUKSHUNDKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 NORRA GOTLANDS BRUKSHUNDKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 Styrelsen för Norra Gotlands Brukshundklubb avger härmed verksamhetsberättelsen för verksamhetsåret 2016. Styrelsen har under året haft 10 stycken

Läs mer

Protokoll fo rt vid Svenska Riesenschnauzerklubbens Å rsmo te pa SKKs kansli, Spa nga

Protokoll fo rt vid Svenska Riesenschnauzerklubbens Å rsmo te pa SKKs kansli, Spa nga Protokoll fo rt vid Svenska Riesenschnauzerklubbens Å rsmo te 2015-03-01 pa SKKs kansli, Spa nga Mötets öppnande Brith Andersson välkomnade alla till SKKs lokaler och berättade lite om deras verksamhet

Läs mer

Förare PB banan Serietabellen för Bil-O Syd, Kartläsare PB banan Serietabellen för Bil-O Syd, 2017

Förare PB banan Serietabellen för Bil-O Syd, Kartläsare PB banan Serietabellen för Bil-O Syd, 2017 Förare PB banan Serietabellen för Bil-O Syd, 2017 1 Milton Karlsson Rocks MK Pb 23 25 0 25 0 0 0 0 73 2 Oscar Svantesson Mander Rocks MK Pb 1 1 0 0 0 0 0 0 36 3 Raymond Eriksson SMK Kristianstad Pb 25

Läs mer

Tilläggsregler för Absolutmx.se Smålands-Cupen Enduro Just 4 Fun 2018

Tilläggsregler för Absolutmx.se Smålands-Cupen Enduro Just 4 Fun 2018 Tilläggsregler för Absolutmx.se Smålands-Cupen Enduro Just 4 Fun 2018 Tävlingstyp: Besiktning, ljudmätning: Respittid: Prisbedömning: Licenskrav: Transponder krav: Anmälan: Enduro varvlopp typ 2 alt. typ

Läs mer

Kallelse till. Tid: Fredagen den 5 februari 2010 kl 19.00. Lekeberga Gård, Lekeberga

Kallelse till. Tid: Fredagen den 5 februari 2010 kl 19.00. Lekeberga Gård, Lekeberga Kallelse till i Tid: Fredagen den 5 februari 2010 kl 19.00 Plats: Lekeberga Gård, Lekeberga Klubben bjuder på kaffe, smörgåstårta och underhållning. (glöm inte ange om du är allergisk mot något livsmedel)

Läs mer

FÖRENINGEN JAKTSKYTTARNA VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2016

FÖRENINGEN JAKTSKYTTARNA VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2016 FÖRENINGEN JAKTSKYTTARNA VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2016 Styrelsen för föreningen Jaktskyttarna i Trollhättan lämnar följande verksamhetsberättelse för tiden 2016-01-01 till 2016-12-31. Styrelse Namn Roll

Läs mer

Tönnersjö GK. Årsmöte , Tönnersjö Golfrestaurang. 2. Styrelsens verksamhetsberättelse 2018

Tönnersjö GK. Årsmöte , Tönnersjö Golfrestaurang. 2. Styrelsens verksamhetsberättelse 2018 Tönnersjö GK Årsmöte 2018-12-16, 15.00 Tönnersjö Golfrestaurang. ÅRSMÖTESHANDLINGAR 2018 1. Föredragningslista 2018 2. Styrelsens verksamhetsberättelse 2018 3. Verksamhetsberättelse för Seniorkommittén

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2017

Verksamhetsberättelse 2017 Verksamhetsberättelse 2017 SSJ besöker Overtake SPORTVAGNSSÄLLSKAPET I JÖNKÖPING Föredragningslista enligt 21 i stadgarna 1. Fastställande av röstlängd för mötet. 2. Val av ordförande och sekreterare för

Läs mer

Årsmöte VMK sida 1(6)

Årsmöte VMK sida 1(6) Årsmöte VMK 2014-03-09 sida 1(6) Dagordning VMK årsmöte 2014 1. Fråga om mötets behöriga utlysande 2. Val av a) Ordförande b) sekreterare för mötet 3. Val av två justeringsmän att jämte ordförande justera

Läs mer

Svenska Judoförbundet

Svenska Judoförbundet KALLELSE TILL ÅRSMÖTE SMÅLANDS JUDOFÖRBUND När: Söndagen den 3 mars 2013 Kl 11:30, Västbo Judoklubbs dojo, Ringvägen 7, 33236 Gislaved Föredragslista för Smålands judoförbunds årsmöte 2013-03-03 1 Mötet

Läs mer

Protokoll fört vid stadgeenligt årsmöte inom Sällskapet Quatre Boule i Malmö på Bouletoftahallen

Protokoll fört vid stadgeenligt årsmöte inom Sällskapet Quatre Boule i Malmö på Bouletoftahallen Protokoll fört vid stadgeenligt årsmöte 2016-03-30 inom Sällskapet Quatre Boule i Malmö på Bouletoftahallen Årsmötet öppnas av föreningens ordförande Roland Bengtsson. Alla närvarande hälsas välkomna.

Läs mer

PROTOKOLL FÖRT VID ÅRSMÖTE MED SVENSK KNIVFÖRENING DEN 13 JULI 2012 I LUDVIKA

PROTOKOLL FÖRT VID ÅRSMÖTE MED SVENSK KNIVFÖRENING DEN 13 JULI 2012 I LUDVIKA PROTOKOLL FÖRT VID ÅRSMÖTE MED SVENSK KNIVFÖRENING DEN 13 JULI 2012 I LUDVIKA 1 ÅRSMÖTETS ÖPPNANDE Ordförande Stig Sjunnesson hälsade medlemmar och gäster välkomna och öppnade årsmötet. Stig Sjunnesson

Läs mer

1922 MÖLNDALS MK - 2007

1922 MÖLNDALS MK - 2007 Årgång 34 Nr. 2/Februari 2007 1922 MÖLNDALS MK - 2007 Innehåll i detta nummer: Kallelse till årsmöte, 28 feb. kl 18:30 i vår nya klubblokal Inbetalning av medlemsavgiften Anmälan till Tjolöholm Classic

Läs mer

Verksamhetsbera ttelse 2013

Verksamhetsbera ttelse 2013 Verksamhetsbera ttelse 2013 Verksamhetsberättelse avseende verksamhetsåret 2013-01-01 2013-12-31 för Postens Kamratklubb, Lund. Styrelse Under verksamhetsåret har styrelsen haft följande sammansättning:

Läs mer

Medlemsbrev #7. Vad gäller? RB-konferensen. Kom ihåg datumet! Årsmöte. Org träning

Medlemsbrev #7. Vad gäller? RB-konferensen. Kom ihåg datumet!   Årsmöte. Org träning M H F S K A R P N Ä C K Medlemsbrev #7 www.skarpnack.nu Vad gäller? Det finns en del medlemmar, kanske främst nya medlemmar som inte varit med i sporten sedan tidigare, som undrar vad det är som gäller

Läs mer

HAMMARBY IF ORIENTERINGSFÖRENING

HAMMARBY IF ORIENTERINGSFÖRENING HAMMARBY IF ORIENTERINGSFÖRENING Dagordning för Hammarby IF Orienteringsförenings årsmöte för 2011 1. Hammarby IF Orienterings 89:e årsmöte öppnas. 2. Fastställande av röstlängd för mötet. 3. Val av ordförande

Läs mer

Första Formel Ford tävlingen i Sverige

Första Formel Ford tävlingen i Sverige Första Formel Ford tävlingen i Sverige Nu var det dags igen, Endast en vecka efter vår formel ford premiär så var det dags att tävla igen, nu på Svensk mark och platsen var Anderstorp nere i småland. Vi

Läs mer

Har farten men inte turen

Har farten men inte turen Har farten men inte turen Nu har vi varit i granlandet i väster och tävlat, denna gång var det i Padborg Park i mellersta Jylland. Det var en riktigt rolig bana med mycket dolda krön och branta upp och

Läs mer

Årsmöte Svedjeholmens IF

Årsmöte Svedjeholmens IF Årsmöte Svedjeholmens IF 2017-07-21 Närvarande: Ett 20-tal medlemmar 1. Mötets öppnanden: Patric öppnade årsmötet och hälsade alla välkomna. 2. Godkännande av dagordning: Dagordningen godkändes. 3. Årsmötets

Läs mer

Verksamhetsberättelse Arboga GK Juniorverksamheten Utbildning, Träningsansvarig, Projektansvarig

Verksamhetsberättelse Arboga GK Juniorverksamheten Utbildning, Träningsansvarig, Projektansvarig Verksamhetsberättelse Arboga GK Juniorverksamheten 2016 Juniorkommittén 2016 Ronny Strand Peter Thelin Petra Sjöberg Benny Garman Stefan Ryberg Magnus Norgren Ordförande Sammankallande Utbildning, Träningsansvarig,

Läs mer

Sida 2. Toarps Mk Verksamhetsberättelse Toarps Mk för tiden 2011-01-01 till 2011 12-31. Under året har Toarps MK haft följande sammansättning.

Sida 2. Toarps Mk Verksamhetsberättelse Toarps Mk för tiden 2011-01-01 till 2011 12-31. Under året har Toarps MK haft följande sammansättning. Verksamhetsberättelse Toarps Mk 2011 Sida 2 Toarps Mk Verksamhetsberättelse Toarps Mk för tiden 2011-01-01 till 2011 12-31 Under året har Toarps MK haft följande sammansättning. Styrelse Ordf: Dan Järbyn

Läs mer

M-båtsförbundets årsmöte 2010

M-båtsförbundets årsmöte 2010 1 (5) Protokoll 2010-11-28 M-båtsförbundets årsmöte 2010 1 Årsmötet öppnades Förbundets ordförande Kristina Lundevall hälsade närvarande medlemmar välkomna till mötet. Erik Persson anmäler frågan om mässan

Läs mer

SSG Årsmöte Onsdagen 12 december kl. 19:00 på Albatross GK.

SSG Årsmöte Onsdagen 12 december kl. 19:00 på Albatross GK. SSG Årsmöte 2012 Onsdagen 12 december kl. 19:00 på Albatross GK. Dagordning 1. Årsmötets öppnande 2. Fastställande av röstlängd 3. Fråga om årsmötets behöriga utlysande 4. Fastställande av dagordning 5.

Läs mer

Närvarande: 36 stycken medlemmar enligt separat deltagarlista bilaga 1.

Närvarande: 36 stycken medlemmar enligt separat deltagarlista bilaga 1. PROTOKOLL EKERÖ BÅTKLUBB Årsmöte den 24 februari 2016 i TräSjö-gården, Ekerö, Närvarande: 36 stycken medlemmar enligt separat deltagarlista bilaga 1. 1 Årsmötets öppnande Ordföranden Göran Thingvall hälsade

Läs mer

VRCSK Månadsbrev. Utgivare: Västerorts RC Sportklubb, Kyrkhamnsvägen 1, Hässelby, Grundad Nu kör vi ingång med 1:10 banan

VRCSK Månadsbrev. Utgivare: Västerorts RC Sportklubb, Kyrkhamnsvägen 1, Hässelby, Grundad Nu kör vi ingång med 1:10 banan Nu kör vi ingång med 1:10 banan Ingen har väl undgått att 1:10 banan ska byggas ut i vår? Arbetet är redan påbörjat och fler tillfällen blir det. Redan nu i påsk kommer bla banchefen Veli sätta igång med

Läs mer

Deltävling #11-12 Porsche Service Center Haninge Race weekend, Mantorp Park 12-13 augusti

Deltävling #11-12 Porsche Service Center Haninge Race weekend, Mantorp Park 12-13 augusti Huvudpartner Racehelgpartner Race rapport # 6 Porsche Sports Cup Scandinavia Deltävling #11-12 Porsche Service Center Haninge Race weekend, Mantorp Park 12-13 augusti Inledning Lördagen på Mantorp delades

Läs mer

Djupet DJUPA TANKAR. Nr: 2. www.aqualund.nu. Dags att summera 2006.

Djupet DJUPA TANKAR. Nr: 2. www.aqualund.nu. Dags att summera 2006. Nr: 2 Djupet www.aqualund.nu 2006 Dags att summera 2006. DJUPA TANKAR Kanske inte det allra roligaste året i klubbens historia, men det finns en del att glädja sig åt. Aqualund cup i slutet av januari.

Läs mer

Svenska Pokerförbundets årsmöte 21 februari 2016, Casino Cosmopol

Svenska Pokerförbundets årsmöte 21 februari 2016, Casino Cosmopol Svenska Pokerförbundets årsmöte 21 februari 2016, Casino Cosmopol 1. Mötets öppnande Ordförande Ulf hälsar alla välkomna och öppnar mötet. 2. Kontroll av närvarande och röstberättigade medlemmar Alla närvarande

Läs mer

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R N U M M E R 2 2 0 1 6 K U N G S Ö R S S K 2016-09- 28 K O M M A N D E A K T I V I T E T E R 2 / 1 0 I N O M H U S T R Ä N I N G E N I N L E D S 9 / 1 0 S I S T A S Ö N D A G S T R Ä N I N G EN 1 5 / 1

Läs mer

Protokoll Grenmöte Large scale RB konf. 2016

Protokoll Grenmöte Large scale RB konf. 2016 Protokoll Grenmöte Large scale RB konf. 2016 1 Mötets öppnade Peter H hälsade alla välkomna 2 Val av mötesordförande Till mötesordförande valdes Peter Hägg 3 Val av sekreterare för mötet Till sekreterare

Läs mer

Uppsala MK - status Uppsala MK Status

Uppsala MK - status Uppsala MK Status Uppsala MK - status Uppsala MK Status (Cross & Enduro) 2019 Antal medlemar ~300 Uttagna licenser MX vs Enduro 120 MX och 84 Enduro Antal förare I serielaget 2018 Totalt ca 25 förare Antal deltagande på

Läs mer

ÖVRE NORRA BILSPORTFÖRBUNDET DISTRIKTSÅRSMÖTESPROTOKOLL. 2005-02-19 Kl 13.00. Hotell Lappland, Lycksele

ÖVRE NORRA BILSPORTFÖRBUNDET DISTRIKTSÅRSMÖTESPROTOKOLL. 2005-02-19 Kl 13.00. Hotell Lappland, Lycksele ÖVRE NORRA BILSPORTFÖRBUNDET ÖVRE NORRA BILSPORTFÖRBUNDET DISTRIKTSÅRSMÖTESPROTOKOLL 2005-02-19 Kl 13.00. Hotell Lappland, Lycksele 1 Årsmötets öppnande Övre Norra Bilsportförbundets ordförande Per Persson

Läs mer

Styrelsemöte rallyklassikerna Datum: 10 08 27 Plats: Scandic Hotell Nord, Uppsala

Styrelsemöte rallyklassikerna Datum: 10 08 27 Plats: Scandic Hotell Nord, Uppsala Styrelsemöte rallyklassikerna Datum: 10 08 27 Plats: Scandic Hotell Nord, Uppsala Närvarande: Karl- Bertil Ling, Henrik Boivie, Jan Hagberg, Jörgen Einar, Annette Åhman, Åke Hansson (tom 21.15) samt Kenth

Läs mer

Skoghalls Innebandyklubb

Skoghalls Innebandyklubb Verksamhetsberättelse Skoghalls Innebandyklubb 2013-2014 Säsongen Föreningens 28:e säsong var den andra i Hammarö Arena. Säsong två brukar ju anses som tuff i idrottens värld. Man går in i någon sorts

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 02-2015

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 02-2015 1 (6) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 02-2015 2015-02-08 (14.00-16.00) Hotel Elite Grand, Norrköping Deltagare SVEMO Patrik Marklund Therese Hammarberg Rikard Sthillert Anja Rauch Gäster Fredrik Hansson

Läs mer

Skoghalls Båtsällskap SBS

Skoghalls Båtsällskap SBS Sidan 1 av 6 Skoghalls Båtsällskap SBS 051123 Tid Närvarande Protokoll Årsmöte Onsdagen den 23 november 2005, kl.19:00 SBS Klubblokal, Sörvikshamnen, Skoghall Ca 50 medlemmar närvarade vid årsmötet. 1

Läs mer