Utvärdering Broa Över i Hylte svar

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Utvärdering Broa Över i Hylte svar"

Transkript

1 Utvärdering Broa Över i Hylte svar 1. Hur tycker du att Broa Över-projektet har varit som helhet? 2. Broa Över består av en kombination av utbildning i personlig utveckling och nätverkande med andra företagsamma personer som verkar här. Vilket tycker du varit viktigast och gett mest för dig?

2 3. Hur upplever du Tomas Enhager som utbildningsledare? 4. Hur upplevde du Klas Hallbergs föredrag Arbeta mindre - få mer gjort! på Forum den 16/4? 5. Hur upplevde du innehållet i utbildningen när det gäller personlig utveckling som ingått i Broa Över? 6. Hur upplever du organisationen runt Broa Över-projektet?

3 7. Hur upplevde du Broa Över-projektets avslutande Offkick den 17/5? 8. Utveckla gärna ditt svar Skulle gärna varit på fler industribesök som man inte kommer till själv Kan inte svara då var jag inte med. Sorry. Roligt att se och få information om andras verksamheter. Trevligt att besöka företagen och få reda på exakt vad de tillverkar eller hur de arbetar. Bara se vår hembygd med öppna ögon. Det är uppmuntrande att se dessa energiska entreprenörers verksamheter. Mycket trevligt och lärorikt att få komma närmare de besökta företagen. Lärde känna ett par personer som jag inte träffat pga gruppindelningen under utbildningen. kunde inte vara med Rundturen att får se och höra framförallt om Bendex. Hela upplevelsen har varit av en helhet där alla delar har sammanvävts bra och skapat en helhetsupplevelse helt enkelt. En bra och tänkvärd sådan. Det hade varit bra med fler industribesök då man känner till dem dåligt, restauranger vet man ofta mer om redan innan. Missade detta pga vabb Var ej där pga vabb Intressanta besök, god och mycket mat :), toppentrevlig kväll!!! Deltog bara på Tiraholm....att minnas länge...! Trevligt med alla besök. Saknade dock inslag av våra musiker, trodde de skulle spelat något någonstans. En fin och lärorik kväll! Jag skulle önska mer tid för sammanfattning och uppföljning av openspace-övningen. Evelina tog bilder av lapparna, så jag hoppas vi kan fortsätta på det arbete vi påbörjade. Vi hann inte med att strukturera alla lappar i grupper och ansvariga under kvällen. Utbildningen skulle bli ännu bättre om det fanns mer tid till nätverkande och mer tid till övningarna. Som det var nu, så hann vi oftast inte med alla två/tre som fanns med i smågrupperna när vi skulle diskutera etc. Skulle önska fortsättning med nätverksaktiviteter, studiebesök mm. Kanske slå ihop gruppen med förra omgången av Broa Över, och bl a göra openspace-övningen tillsammans. Borde finnas projektpengar att söka för detta + att en satsning på att arrangera dessa aktiviteter borde vara god prioritering av kommunens budget, och skapa värde för stor del av kommunens företagsamma människor - och därmed för kommunen.

4 Jag var inte med Trevligt att få se några företag från insidan och höra om dess verksamhet. Bra att byta platser så att man fick möjlighet att nätverka. Kvällen gick väldigt fort vilket är ett bevis på att det var riktigt kul! Det var otroligt roligt att besöka olika Företag i Hylte, få lära känna personerna som driver dem och hur de driver företagen. Inspirerande avslut att få se och höra Tiraholm story och hur modiga de är med sina drömmar. Visar hur man rent praktiskt arbetar flitigt fram Sina drömmar:) Kunde ej delta Imponerad av Bendex, kul att åka runt i egna kommunen och se sin hembygd med nya ögon Kul att träffa alla båda grupperna igen 7. En av tankarna med Broa Över är att få fram fler engagerade ambassadörer i Hylte. Upplever du att projektet har fått det resultatet i ditt eget sätt att tänka och agera? 8. Kan du tänka dig att engagera dig i något utvecklingsprojekt i kommunen för att göra Hylte ännu bättre?

5 Finns det något särskilt ämne som skulle intressera dig? JObbar idag lite med invandrare Integration Turism På sikt ja på fråga 8. KULTUR! Utveckla bygdens attraktivitet, stärka den lokala identiteten, värdegrunder, värdskap, varumärkesarbete, besöksnäringsutveckling Föreningsliv, nyanlända i praktik, arbete Digitalisering Inte vad jag vet Vet ej Jag vill slipa till diamanten som gör Hylte kommun unik, naturen och lugnet och ändå den relativa närheten till kontinenten. Lokalt, regionalt och nationellt är Hylte en glesbyggsdskommun. Internationellt, Danmark/Köpenhamn, Tyskland/Berlin, Holland/Amsterdam har Hylte något helt unikt. Jag vill skapa en festival med mindfullness, naturupplevelse, musik, hantverk och mat med målet att attrahera besökare och deltagare från när och fjärran:) Hur kyrkan kan få vara med Musik, integration, familjeaktiviteter Företagande, ledarskap, organisationsutveckling, samverkan, hälsa och välbefinnande Inte som jag kommer på nu. Events då jag arbetat och drivit eget event och bröllops företag i över tio år. Eftersom jag jobbar med träning o hälsa är ett utegym något jag kan tänka mig att engagera mig i. Mat Mat 9. Hur upplevde du Charlottenlund som plats för utbildningsträffarna och den mat och fika som erbjudits där?

6 10. Upplever du nån personlig nytta i ditt eget företagande/arbete och vardag efter att ha tagit del av innehållet i Broa Över-utbildningen? Utveckla gärna ditt svar Så länge har jag inte fått några effekter på min verksamhet Artome/Moving Torup. Att tänka in mitt eget må bra, då blir resultatet bättre. Nätverkande, vet mer om en del deltagare, kan ha nytta av det längre fram. Jag har mött många människor där det finns potentiella samarbeten, oavsett så är det värdefullt att lära känna fler företagare runt om kommunen att dela tankar och erfarenheter med. En sak jag lärt mig är att du aldrig vet vilka möjligheter som döljer sig bakom varje person oavsett bakgrund och bransch. Genomgått en skilsmässa samtidigt. Broa över har stärkt mig i den processen Genomgått en skilsmässa ungefär samtidigt och fått styrka via Broa över Lära känna intressanta och engagerade människor i bygden, bra med de kontakterna för framtida händelser Ansikten på namn på personer som har nyckelroller i kommunen. Någonting bättre än innan... Bredare kontaktnät och relationer. Tänka positivt. Hur jag bemöter medarbetare och folk i övrigt. Dålig lokal och väldigt dåliga stolar att sitta på. Pelare i vägen, och samtliga tvingades sitta snedvridna för att kunna se. Ont om plats. Tänka plus och minus konton Tänker ännu mer än tidigare på hur min egen inställning till saker och ting påverkar mig själv, familjen, jobbet, fritiden. Många bra påminnelser som man bör prioritera för att framgångsrikt driva ett företag.fina praktiska redskap att kunna plocka fram när man behöver fylla på sitt eget mod och inspiration. Fortsätta att investera i egen tid och personlig utveckling. Påminner mig dagligen nu om att jag KAN och klarar av så mycket mer. Att ha ett större fokus och medvetenhet på det som betyder mest. Att tänka rätt

7 11. Du får gärna dela med dig av kul erfarenheter och upplevelser med koppling till Broa Över-projektet Mest förvånad över att man lyckades dela en bräda Gå på glödande kol var häftigt!. Jag är glad att ha varit med Broa Över-projektet 2018! Jag hoppas verkligen att det slutar inte här och nu men att det blir ringar i vattnet... Inte minst för Moving Torup verksamhet. Ett härligt glödande positivt gäng med Tomas och Magnus som tände på! Det bästa med Broa Över har varit att jag tyckte att jag gick in i projektet med ett öppet sinne, och även om jag må ha haft en öppet sinne redan innan så är det ingenting i jämförelse med vad det är nu. Min reflektiva förmåga har utvecklats avsevärt och jag kan se andra människor i ett nytt ljus (även om det inte var dåligt innan). Men genom att ha mött många av deltagarna i Broa Över blir det väldigt tydligt att det gömmer sig en fantastisk historia bakom många människor med äventyr, företagande, karriärsklättrare, modighet (även om de inte själva ser på det så) och mycket mer vilket inte avslöjas av vardagen. Fantastisk upplevelse. Fantastiska människor. Det är lättare att ta kontakt med företagare i bygden om man har ett ansikte och en gemenskap redan innan. Projekteringen av festivalen som jag nämnde ovan är redan igång, initiativtagaren till Hallifornia i Varberg, Erik Ruth är med även här i Hylte. Arbetsnamnet är Hallifornia in the Woods. När Erik i våras skulle komma och göra en presentation av hur Hallifornia arbetar tillsammans med Varbergs kommun behövde vi, med väldigt kort varsel, få till ett möte med ett gäng väldigt upptagna personer, Kommunfullmäktige Ronny Löfquist, oppositionsråd Anna Ros, Näringslivsutvecklare Evelina Samuelsson, Kommunchef Per Borg och Turistutvecklare Lena Hagman. Jag upplevde som en direkt konsekvens av Broa Över att jag kunde lyfta på luren eller slänga iväg ett mail och på två timmar fått svar och bestämt möte kommande vecka. Tack Broa-Över!!! Ja, det gör jag... Vandra på glödande kol och slå sönder brädor- coolt! Har svårt att minnas namn, men fick ju förklarat att det säkert är från min mors sida :-) Det har varit en stor glädje för oss att få ha projektet hos oss på Charlottenlund. De kontakter jag knutit under detta halvår har varit mycket värdefullt för mina framtida möten med Hylte. Jag har större insikt i Hylte nu och förstår dynamiken bättre som nykomling :) Jag är tacksam och ödmjuk över att ha träffat alla er och att Magnus och Tomas värdesätter den här typen av utbildning så mycket att de tagit fram konceptet. Oförglömligt. Förväntan inför varje gång, jag visste att jag skulle få skratta ordentligt men också beröras på nåt sätt. Lämnade gänget med ett glädje rus varje gång. Hjärtligt Tack för inbjudan samt förtroendet. På återseende!

Enkätsammanfattnig. 41 svar. 1. Hur tycker du att Broa Över-projektet har varit som helhet?

Enkätsammanfattnig. 41 svar. 1. Hur tycker du att Broa Över-projektet har varit som helhet? Enkätsammanfattnig 41 svar 1. Hur tycker du att Broa Över-projektet har varit som helhet? 2. Broa Över består av en kombination av utbildning i personlig utveckling och nätverkande med andra företagsamma

Läs mer

Kompis Sverige 2018 Deltagare och resultat.

Kompis Sverige 2018 Deltagare och resultat. Kompis Sverige 2018 Deltagare och resultat www.kompissverige.se Vi öppnar upp Sverige genom möten mellan människor Kompis Sverige skapar möten mellan nya och etablerade svenskar, och ökar därmed deltagarnas

Läs mer

Utvärdering av Värdegrundsdag 2013

Utvärdering av Värdegrundsdag 2013 Utvärdering av Värdegrundsdag 2013 24 september 2013 Vad har varit bra under dagen? Tänkvärt - Kommunikation viktigt för att förebygga konflikter Givande dag, lugnt och bra tempo Håkan - Bra föreläsare,

Läs mer

Nationell värdegrund i äldreomsorgen

Nationell värdegrund i äldreomsorgen Nyhetsbrev Nationell värdegrund i äldreomsorgen Information från vård- och omsorgsförvaltningen, Mölndals stad oktober 2014 Nu tar vi nästa steg Vi har nätverkat och gjort studiebesök. Vi har utsett värdegrundsledare

Läs mer

AKTIVITETSUTVÄRDERING

AKTIVITETSUTVÄRDERING AKTIVITETSUTVÄRDERING AFTERNOON TEA TORSBY 11-11-30 FÖR DET FÖRETAGSAMMA VÄRMLAND AV ATTITYD I KARLSTAD AB 2011 GENOMFÖRANDE Aktivitet: Afternoon Tea Torsby (Ditt professionella rykte) Datum då aktiviteten

Läs mer

Kultur för seniorer Kultur och hälsa i Västerbotten

Kultur för seniorer Kultur och hälsa i Västerbotten Kultur för seniorer Kultur och hälsa i Västerbotten Uppföljning Inspirationsträff den 24 september 14, kl 9. 15. Medborgarhuset, Lycksele Målgrupp: civila samhället med representanter för pensionärsföreningar,

Läs mer

Utvärdering deltagare

Utvärdering deltagare Utvärdering deltagare 37 svar, 325 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 1 8 6 4 99 1 Ja Nej Varför, varför inte? - Det har varit lärorikt och kul att använda utrustningen och att skådespela. -

Läs mer

Diversa kompetensutveckling för lika möjligheter

Diversa kompetensutveckling för lika möjligheter Utvärdering - sammanställning Språk, flerspråkighet och språkinlärning, Kjell Kampe 26 mars 2012 1. Vilka förväntningar hade du på den här dagen? - Jag förväntade mig nya kunskaper kring språk och språkinlärning

Läs mer

Rapport: Enkätundersökning - givare

Rapport: Enkätundersökning - givare Rapport: Enkätundersökning - givare Slutförd Vad är din generella uppfattning om Polstjärna? Mycket Bra 71% 34 Bra 27% 13 Neutral 2% 1 Dålig 0% 0 Mycket Dålig 0% 0 När du skänkte, hur upplevde du det praktiskt?

Läs mer

AKTIVITETSUTVÄRDERING

AKTIVITETSUTVÄRDERING AKTIVITETSUTVÄRDERING DREAM BIG STORFORS 11-12-19 FÖR DET FÖRETAGSAMMA VÄRMLAND AV ATTITYD I KARLSTAD AB 2011 GENOMFÖRANDE Aktivitet: Dream Big Storfors Datum då aktiviteten genomfördes: 19 december 2011

Läs mer

Ideologi och ledarskap är en mycket uppskattad utbildning som väl fyller sitt syfte.

Ideologi och ledarskap är en mycket uppskattad utbildning som väl fyller sitt syfte. Maria Wilhelms Kommunikation och facklig utveckling 070 573 66 66 maria.wilhelms@vision.se Sida 1 Till Visions förbundsstyrelse Sammanfattning Sammanfattning Ideologi och ledarskap är en mycket uppskattad

Läs mer

MASKINTEKNOLOGSEKTIONENS YRKES- & ARBETSMARKNADSDAG

MASKINTEKNOLOGSEKTIONENS YRKES- & ARBETSMARKNADSDAG Postbeskrivningar KASSÖR Du kommer vara projektledarens högra hand genom att ständigt ha en uppdaterad bild av det ekonomiska läget tillgängligt för att möjliggöra snabba beslut. Du arbetar strukturerat

Läs mer

JAG FUNDERADE INTE ENS PÅ

JAG FUNDERADE INTE ENS PÅ JAG FUNDERADE INTE ENS PÅ DET HÄR MED KLASS INNAN JAG BÖRJADE PLUGGA OM MEDELKLASSNORMER I UNIVERSITETSMILJÖN Lena Sohl Doktorand Sociologiska institutionen, Uppsala Universitet JENNYS BERÄTTELSE Ja, jag

Läs mer

AKTIVITETSUTVÄRDERING

AKTIVITETSUTVÄRDERING AKTIVITETSUTVÄRDERING AFTERNOON TEA ARVIKA 11-11-18 FÖR DET FÖRETAGSAMMA VÄRMLAND AV ATTITYD I KARLSTAD AB 2011 GENOMFÖRANDE Aktivitet: Afternoon Tea Arvika Datum då aktiviteten genomfördes: 18 november

Läs mer

En liten folder om Lanseringskampanjen

En liten folder om Lanseringskampanjen En liten folder om Lanseringskampanjen 2011 Lanseringskampanjen 2011 Den 5 september 2011 drar hela förbundet igång en historisk satsning där vi med 2012-målen och våra nio åtgärdspunkter i ryggen ska

Läs mer

Upplevelseentreprenören med passion som drivkraft

Upplevelseentreprenören med passion som drivkraft Upplevelseentreprenören med passion som drivkraft Robin Åkerman är en entreprenör som drivs av att syssla med det han älskar, att skapa unika evenemang och möten mellan människor. Genom sin passion har

Läs mer

AKTIVITETSUTVÄRDERING

AKTIVITETSUTVÄRDERING AKTIVITETSUTVÄRDERING BUSINESS TALK - TURNÉN 2012 FÖR DET FÖRETAGSAMMA VÄRMLAND AV ATTITYD I KARLSTAD AB 2012 GENOMFÖRANDE Aktivitet: Business Talk Turnén (Arvika, Filipstad, Forshaga, Hagfors, Kristinehamn)

Läs mer

"Ute är inne"/ Utvärderingsblankett september april 2018

Ute är inne/ Utvärderingsblankett september april 2018 "Ute är inne"/ Utvärderingsblankett september 2017 april 2018 1. Kön: 2. Jag jobbar vid: 1/7 3. Ta ställning till följande påståenden (1 = mycket dåligt/litet, 2 = ganska dåligt/litet, 3 = varken bra eller

Läs mer

Umeå Fritid presenterar erfarenheter ur projektet. In i Umeå INTEGRATION GENOM FÖRENINGSLIV

Umeå Fritid presenterar erfarenheter ur projektet. In i Umeå INTEGRATION GENOM FÖRENINGSLIV Umeå Fritid presenterar erfarenheter ur projektet In i Umeå INTEGRATION GENOM FÖRENINGSLIV Genom föreningar erbjuds nyanlända flyktingar och invandrare möjlighet till delaktighet i samhällslivet. Vi vinner

Läs mer

Fiskenytt Sommaren 2010 Nyhetsbrev från SMAB Sälj & Marknadsutveckling AB

Fiskenytt Sommaren 2010 Nyhetsbrev från SMAB Sälj & Marknadsutveckling AB www.smab.se Fiskenytt Sommaren 2010 Nyhetsbrev från SMAB Sälj & Marknadsutveckling AB Innehåll: Tankar från bryggan Efterfrågan på Säljutbildningar ökar Läkemedelsföretag använder Profilkursen Säljarna

Läs mer

Utvärdering av ledarskapsdagen, SPIRA, 8:e oktober, 2018

Utvärdering av ledarskapsdagen, SPIRA, 8:e oktober, 2018 Utvärdering av ledarskapsdagen, SPIRA, 8:e oktober, 2018 Antal respondenter: 124 : 67 Svarsfrekvens: 54,03 % Kön Kön Kvinna 41 (61,2%) Man 26 (38,8%) Kön 1,4 0,5 35,4 % 1,0 1,0 1,0 2,0 2,0 Ålder Ålder

Läs mer

Utvärdering SKNT:s årskonferens i Umeå 27-29/5 2015

Utvärdering SKNT:s årskonferens i Umeå 27-29/5 2015 Utvärdering SKNT:s årskonferens i Umeå 27-29/ 20 Antal svarande: 7 stycken Har du tidigare deltagit i SKNT:s årskonferens? 44 st 27 st Vad tyckte du om Årskonferensens olika delar? Programinnehållet 4,4

Läs mer

Utvärdering 2014 målsman

Utvärdering 2014 målsman Utvärdering 2014 målsman 209 deltagare Kändes det tryggt att lämna era barn på lägret? (%) 100 80 60 40 20 0 100 0 Ja Nej Varför/varför inte? - Mycket väl anordnat och bra information. - Seriöst! Utförlig

Läs mer

Det här står vi för. Kultur- och fritidsförvaltningens värderingar 1 (7) Ur Elevers tankar i ord och bild

Det här står vi för. Kultur- och fritidsförvaltningens värderingar 1 (7) Ur Elevers tankar i ord och bild Det här står vi för Kultur- och fritidsförvaltningens värderingar Ur Elevers tankar i ord och bild 1 (7) Den mätta dagen, den är aldrig störst. Den bästa dagen är en dag av törst. Nog finns det mål och

Läs mer

Sida: 1 (8) Studentutvärdering av introduktion och mottagande i samband med terminsstarten. Fokus på studentföreningarnas aktiviteter.

Sida: 1 (8) Studentutvärdering av introduktion och mottagande i samband med terminsstarten. Fokus på studentföreningarnas aktiviteter. 2013-01-24 Sida: 1 (8) Studentutvärdering av introduktion och mottagande i samband med terminsstarten. Fokus på studentföreningarnas aktiviteter. Hösten 2012 2013-01-24 Sida: 2 (8) 1 Bakgrund Varje höst

Läs mer

Vi bedriver idrott i föreningar för att ha roligt, må bra och utvecklas under hela livet.

Vi bedriver idrott i föreningar för att ha roligt, må bra och utvecklas under hela livet. Vi bedriver idrott i föreningar för att ha roligt, må bra och utvecklas under hela livet. Arbetsbok Innehåll Studieplan...Sid 3 Sätt framtiden på dagordningen...sid 4 Samhällstrender som påverkar idrottsrörelsen...sid

Läs mer

ABSOLUT FÖRÄLDER ÅK 6, LÄSÅR 11/12

ABSOLUT FÖRÄLDER ÅK 6, LÄSÅR 11/12 ABSOLUT FÖRÄLDER ÅK 6, LÄSÅR 11/12 Kurserna har genomförts på Edvinshus, Köpingebro, Östra/Bleke och Svarte under v. 5-6 och på Löderup, Backa, Änga och Sövestad under v 10-12, två kurskvällar per skola.

Läs mer

Var och bli den förändringen du vill se i omvärlden.

Var och bli den förändringen du vill se i omvärlden. Inspirationsboken Du är källan till glädje. Låt dig inspireras av dig själv. Gör ditt välmående till ett medvetet val och bli skapare av ditt eget liv. För att du kan och för att du är värd det! Kompromissa

Läs mer

Upplevelser i den fysiska butiken: En jämförelse mellan detaljhandlares och konsumenters perspektiv

Upplevelser i den fysiska butiken: En jämförelse mellan detaljhandlares och konsumenters perspektiv Upplevelser i den fysiska butiken: En jämförelse mellan detaljhandlares och konsumenters perspektiv 2006-2016 HUI Research 2017 Vad skapar positiva upplevelser för kunden i den fysiska butiken? Våra utgångspunkter»

Läs mer

AKTIVITETSUTVÄRDERING

AKTIVITETSUTVÄRDERING AKTIVITETSUTVÄRDERING Heldag i en kommun Årjäng 12-02-01 FÖR DET FÖRETAGSAMMA VÄRMLAND AV ATTITYD I KARLSTAD AB 2012 GENOMFÖRANDE Aktivitet: Heldag i en kommun Årjäng Datum då aktiviteten genomfördes:

Läs mer

STRATEGI 2026 SAMTALSUNDERLAG TILLSAMMANS ÄR VI SKATE SWEDEN

STRATEGI 2026 SAMTALSUNDERLAG TILLSAMMANS ÄR VI SKATE SWEDEN STRATEGI 2026 SAMTALSUNDERLAG TILLSAMMANS ÄR VI SKATE SWEDEN SVENSK KONSTÅKNING Samtalsunderlag, Strategi 2026 Samtalsunderlag Vad betyder strategi 2026 för er? Svensk konståknings Strategi 2026 består

Läs mer

Vänersborg Samlevnadskurs 2001-10-04

Vänersborg Samlevnadskurs 2001-10-04 Detta var bra 1 Precis allting! Det har verkligen varit två perfekta dagar 2 Bra övningar. Trevliga och berikande diskussioner. 4 Allting. Bra med möte ungdomar och vuxna. 5 Både föreläsningarna och de

Läs mer

FEMSTEGSMODELLEN: ÖVNING & CHECKLISTA FÖR EN ÖPPEN OCH TILLGÄNGLIG VERKSAMHET

FEMSTEGSMODELLEN: ÖVNING & CHECKLISTA FÖR EN ÖPPEN OCH TILLGÄNGLIG VERKSAMHET FEMSTEGSMODELLEN: ÖVNING & CHECKLISTA FÖR EN ÖPPEN OCH TILLGÄNGLIG VERKSAMHET FEMSTEGSMODELLEN Att arbeta med tillgänglighet och inkludering är inte svårt. Genom att använda femstegsmodellen kan vi hitta

Läs mer

Pluggvar familjens bästa vän!

Pluggvar familjens bästa vän! Pluggvar familjens bästa vän! Välkommen till min skog och Pluggvars vänner! Historien om Pluggvar och det perfekta kastet Långt inne i den djupa skogen bor en lustig figur vars namn är Pluggvar. Pluggvar

Läs mer

Janne Tengvall. Janne Tengvall. Nycklarna till framgång och välmående för dig, ditt ledarskap, företag och organisation.

Janne Tengvall. Janne Tengvall. Nycklarna till framgång och välmående för dig, ditt ledarskap, företag och organisation. Håll upp din hand framför dig. Sträck ut alla fingrar och titta på dem. Du tittar just nu på den hand som kommer att vara ditt redskap och din hjälp under din positiva utveckling de kommande åren. Bilden

Läs mer

DRÖMMAR OCH MINNESLUCKOR EN SAGA

DRÖMMAR OCH MINNESLUCKOR EN SAGA DRÖMMAR OCH MINNESLUCKOR EN SAGA Välkomna in i hjärnan! Här har det blivit rörigt. För många upplevelser samtidigt har gjort hjärnan trött och slö. Hjärnan behöver nog vila. Ja, eller behöver den det?

Läs mer

Utvärdering av Samhällsvägledarnas Yrkeskonferens svar

Utvärdering av Samhällsvägledarnas Yrkeskonferens svar Utvärdering av Samhällsvägledarnas Yrkeskonferens 2015 37 svar 1. Årskonferensen som helhet Hur upplevde du årskonferensen som helhet? Mycket bra Bra Mindre bra "Ev. ytterligare exempel från en kommun

Läs mer

Utvärdering Målsman 2011

Utvärdering Målsman 2011 Utvärdering Målsman 2011 Var informationen innan kollot tillräcklig? (76 svar) 80 60 40 20 0 Ja (100%, 76 st) Nej (0%, 0st) Om nej, vad tycker ni saknades? Informativ hemsida. Mycket bra info hemskickad.

Läs mer

Metodik för Nacka kulturcentrums pedagogiska verksamhet

Metodik för Nacka kulturcentrums pedagogiska verksamhet Alla Alla barn barn har samma har samma rättigheter rättigheter och lika och värde. li rje barn har rätt att få få sina grundläggande behov uppfyllda. rje barn har rätt att att få få syttjande. rje rje

Läs mer

barnhemmet i muang mai måndag 15 oktober - söndag 18 november

barnhemmet i muang mai måndag 15 oktober - söndag 18 november barnhemmet i muang mai måndag 15 oktober - söndag 18 november Oj, oj oj, nu går tiden fort det har redan gått fem veckor sedan förra veckobrevet! Var tog de fem veckorna vägen? Jo, de försvann i en massa

Läs mer

Kursvärdering Sex och samlevnadskurs Tjörn oktober 2001

Kursvärdering Sex och samlevnadskurs Tjörn oktober 2001 Kursvärdering Sex och samlevnadskurs Tjörn oktober 2001 Detta var bra 333 Varierat program teori/övningar. Positiva och inspirerande ledare. Bra grupp: åldersblandat o könsfördelat. Öppenhet i gruppen.

Läs mer

Sammanställning av enkätundersökning

Sammanställning av enkätundersökning Sammanställning av enkätundersökning Feriearbete sommaren 2018 Arbetsmarknadsenheten Nordanstigs kommun Arbetsmarknadsenheten skickade per brev ut totalt 55 enkäter, i samband med de två arbetsperiodernas

Läs mer

BLODGIVNINGSBEFRÄMJANDE ARBETE OCH SAMTALSTEKNIK. DEN 2 APRIL 2014 Antal svar 32 av 38 Hur givarna förstår information och frågor var?

BLODGIVNINGSBEFRÄMJANDE ARBETE OCH SAMTALSTEKNIK. DEN 2 APRIL 2014 Antal svar 32 av 38 Hur givarna förstår information och frågor var? BLODGIVNINGSBEFRÄMJANDE ARBETE OCH SAMTALSTEKNIK DEN 2 APRIL 2014 Antal svar 32 av 38 Hur givarna förstår information och frågor var? Kommentar till: Hur givarna förstår information och frågor. Bra att

Läs mer

Detta är vad som händer om du byter bort din drömmar, passioner och ditt liv.

Detta är vad som händer om du byter bort din drömmar, passioner och ditt liv. Detta är vad som händer om du byter bort din drömmar, passioner och ditt liv. Hej, jag mitt namn John. Jag har inte velat posta det här, men nu har jag äntligen tagit mig modet att göra det. Jag måste

Läs mer

Verksamhetsplan

Verksamhetsplan Verksamhetsplan 2017-2019 Friskis&Svettis Halmstad Friskis&Svettis Halmstad Friskis&Svettis är en idrottsförening med anslutning till Riksidrottsförbundet och består av 159 ideella föreningar. Varje förening

Läs mer

VÄRDERINGAR VI STÅR FÖR!

VÄRDERINGAR VI STÅR FÖR! VÄRDERINGAR VI STÅR FÖR! I varje givet ögonblick gör varje människa så gott hon kan, efter sin bästa förmåga, just då. Inte nödvändigtvis det bästa hon vet, utan det bästa hon kan, efter sin bästa förmåga,

Läs mer

Enkät Plantskolan Hammarby IF FF Har din son deltagit som? 2. I vilken åldersgrupp har din son deltagit?

Enkät Plantskolan Hammarby IF FF Har din son deltagit som? 2. I vilken åldersgrupp har din son deltagit? Enkät Plantskolan Hammarby IF FF 2014 1. Har din son deltagit som? 10 98.4% 9 8 7 1 2 1 Målvakt 2 Utespelare Målvakt 1,6% Utespelare 98,4% 2. I vilken åldersgrupp har din son deltagit? 10 9 8 7 16.4% 19.7%

Läs mer

På vilket sätt kan man få elever i år 9 mer intresserade av schack?

På vilket sätt kan man få elever i år 9 mer intresserade av schack? Lärande och samhälle. Schack som pedagogiskt verktyg På vilket sätt kan man få elever i år 9 mer intresserade av schack? - Kan man få elever i år 9 att vilja spela på fritiden med kompisar eller via tekniska

Läs mer

Finn din inre styrka och bli ditt bästa jag Hur gör man?

Finn din inre styrka och bli ditt bästa jag Hur gör man? Finn din inre styrka och bli ditt bästa jag Hur gör man? Välbefinnande inifrån och ut Du är själv portvakten som har nyckeln till medvetandets dörr och dina obegränsade möjligheter Annika Karlsson Hälsoinspiratör

Läs mer

Hej på er! Ännu en månad har rusat förbi!

Hej på er! Ännu en månad har rusat förbi! Hej på er! Ännu en månad har rusat förbi! Under november månad har vi fortsatt med demokratiutbildning för ledningsgrupperna i förvaltningarna. Detta var årets sista tillfälle för demokratiutbildning!

Läs mer

VÄRDEGRUND DJURGÅRDENS IDROTTSFÖRENING KORTVERSION

VÄRDEGRUND DJURGÅRDENS IDROTTSFÖRENING KORTVERSION BAKGRUND VÄRDEGRUND DJURGÅRDENS IDROTTSFÖRENING År 1891 bildades Djurgårdens Idrottsförening. 1990 formades Djurgårdsalliansen för att säkra föreningens existens. Nu 2016, efter att tusentals engagerade

Läs mer

Sammanställning av enkätundersökning

Sammanställning av enkätundersökning Sammanställning av enkätundersökning Feriearbete sommaren 2016 Arbetsmarknadsenheten Nordanstigs kommun Efter feriearbetet sommaren 2016 gjorde vi en enkätundersökning bland ungdomarna. Vi ville ta reda

Läs mer

Om etiken i samband med engagemang

Om etiken i samband med engagemang Om etiken i samband med engagemang Lilla Kung Jay C. I. Svensk version www.littlekingjci.com Hjälp oss att dela med oss vår lilla berättelse på så många språk som möjligt. Översätt texten till din dialekt

Läs mer

79 av cirka 100 besökare besvarade enkäten. 54 kommenterade den sista skriftliga frågan.

79 av cirka 100 besökare besvarade enkäten. 54 kommenterade den sista skriftliga frågan. 79 av cirka 100 besökare besvarade enkäten. 54 kommenterade den sista skriftliga frågan. KOMMENTARER: vad var särskilt positivt under dagen och vad kan förbättras? Tänk på innehållet under dagen, förtäring,

Läs mer

Nyhetsbrev Augusti. Equmeniascout i Region Stockholm. Hej!

Nyhetsbrev Augusti. Equmeniascout i Region Stockholm. Hej! Equmeniascout i Region Stockholm Nyhetsbrev Augusti Hej! Välkomna tillbaka! En ny scouttermin är precis på väg att dra igång, kanske har den redan det för vissa av er. Detta innebär nya möjligheter, nya

Läs mer

Kort för positiva minnen. Föreningen för Mental Hälsa i Finland

Kort för positiva minnen. Föreningen för Mental Hälsa i Finland Kort för positiva minnen Kort för positiva minnen Genom att minnas kan man plocka fram resurser, stärka positiva känslor och hitta nya sätt att förhålla sig till det liv man levt. I bästa fall är ihågkommandet

Läs mer

AKTIVITETSUTVÄRDERING

AKTIVITETSUTVÄRDERING AKTIVITETSUTVÄRDERING DREAM BIG ARVIKA 12-03-29 FÖR DET FÖRETAGSAMMA VÄRMLAND AV ATTITYD I KARLSTAD AB 2012 GENOMFÖRANDE Aktivitet: Dream Big Arvika Datum då aktiviteten genomfördes: 29 mars 2012 Insamlingsperiod

Läs mer

KUNDUNDERSÖKNING 2014 RAPPORT MT-GRUPPEN PERSONLIGT LEDARSKAP. 63 personer deltog i undersökningen. De ger 6,4 i genomsnittligt betyg (skala 1-7)

KUNDUNDERSÖKNING 2014 RAPPORT MT-GRUPPEN PERSONLIGT LEDARSKAP. 63 personer deltog i undersökningen. De ger 6,4 i genomsnittligt betyg (skala 1-7) KUNDUNDERSÖKNING 2014 RAPPORT MT-GRUPPEN PERSONLIGT LEDARSKAP 63 personer deltog i undersökningen De ger 6,4 i genomsnittligt betyg (skala 1-7) 98,3 % rekommenderar MT-gruppen 93,3 % presterar bättre 95

Läs mer

Do It Yourself. Stockholm, 5-9 augusti. stockholm.viunga.se. anton.ljungh@viunga.se

Do It Yourself. Stockholm, 5-9 augusti. stockholm.viunga.se. anton.ljungh@viunga.se Do It Yourself 2013 Stockholm, 5-9 augusti stockholm.viunga.se anton.ljungh@viunga.se Vad är Do It Yourself? Projektet ägs och drivs av Vi Unga Stockholms län. Tillsammans med Leader Uross och Studieförbundet

Läs mer

Ansökan om utbetalning - lokalt ledd utveckling Slututbetalning

Ansökan om utbetalning - lokalt ledd utveckling Slututbetalning Ansökan om utbetalning - lokalt ledd utveckling Slututbetalning Du kan bara få stöd för godkända utgifter som uppstår efter att din ansökan om stöd kommit in till oss. Spara alla underlag för utgifterna

Läs mer

ÅBOLANDS BRANDKÅRSFÖRBUND Alarmavdelning. Introduktionskurs för vuxna

ÅBOLANDS BRANDKÅRSFÖRBUND Alarmavdelning. Introduktionskurs för vuxna Introduktionskurs för vuxna Innehåll Inledning... 3 Planering... 3 Tidtabell... 3 Inbjudan... 3 Resurser... 4 Rekrytering... 4 Kursen... 5 Innehåll... 5 Fortsättning... 5 Inledning Vuxna kan vara utmanande

Läs mer

Positiva vinterupplevelser för barn och ungdomar från andra länder

Positiva vinterupplevelser för barn och ungdomar från andra länder Rapportering till SKANDIA- idéer för livet gällande projekt Positiva vinterupplevelser för barn och ungdomar från andra länder Projektets namn: Positiva Vinterupplevelser för barn och ungdomar från andra

Läs mer

Idéer och värden. Dokumentation från visionsworkshopar. februari/ mars 2015.

Idéer och värden. Dokumentation från visionsworkshopar. februari/ mars 2015. Idéer och värden Dokumentation från visionsworkshopar om Älvsjö Örby februari/ mars 2015. Bakgrund Stockholm växer. Ett politiskt löfte finns om att bygga 140 000 nya bostäder till år 2030. Älvsjö är

Läs mer

Praktikrapport. Sofia Larsson MKVA12, HT12

Praktikrapport. Sofia Larsson MKVA12, HT12 Praktikrapport Facetime Media är en byrå belägen i Lund som hjälper företag att marknadsföra sig via sociala medier. I nuläget är det främst Facebook som är aktuellt men tanken är att företaget i framtiden

Läs mer

ANTECKNINGAR. Leva. Mitt bästa år med mindfulness

ANTECKNINGAR. Leva. Mitt bästa år med mindfulness ANTECKNINGAR Leva 2018 Mitt bästa år med mindfulness Teman 2018 Tacksamhet, Min bästa potential....januari............ 10-21 Tillit...........................Februari........... 22-33 Intuition........................Mars..............

Läs mer

Utvärdering 2012 - deltagare

Utvärdering 2012 - deltagare Utvärdering 12 - deltagare 145 deltagare Tycker du att det har varit kul att vara på kollo? (%) 1 8 4 1 Ja Nej Varför eller varför inte? - Det har varit kul för det är fina lokaler och bra utrustning.

Läs mer

MT127A 3D CAD. Antal svar: 8 (58) 1. Flervalsfråga Andel. Allmänt. Hur tycker du kursen har varit? 1. Dålig 25% 2. Ganska bra 50% 3.

MT127A 3D CAD. Antal svar: 8 (58) 1. Flervalsfråga Andel. Allmänt. Hur tycker du kursen har varit? 1. Dålig 25% 2. Ganska bra 50% 3. MT127A 3D CAD Antal svar: 8 (58) 1. Flervalsfråga Andel Allmänt Hur tycker du kursen har varit? 1. Dålig 25% 2. Ganska bra 50% 3. Bra 12,5% 4. Mycket bra 12,5% 2. Öppen fråga Nämn någonting i kursen som

Läs mer

2. Den andra sanningen är att trovärdighet är grunden för ledarskap.

2. Den andra sanningen är att trovärdighet är grunden för ledarskap. LEDARSKAPETS SANNINGAR (Liber, 2011) James Kouzes är Barry Posner är båda professorer i ledarskap och i boken sammanfattar de det viktigaste de lärt sig efter att ha studerat framgångsrikt ledarskap i

Läs mer

En ledare är tydlig.

En ledare är tydlig. En ledare är tydlig. Först. Handen på hjärtat. Om du för en stund beskriver den bästa chef du någonsin haft, så kommer du beskriva en person som är tydlig. Den bästa chefen blandar inte ihop det, den motiverande

Läs mer

E: Har du jobbat som det hela tiden som du har varit här på företaget?

E: Har du jobbat som det hela tiden som du har varit här på företaget? A: Vad heter du? S: Jag heter Stefan. A: Hur gammal är du? S: 39. A: Och var jobbar du någonstans? S: Fällmans Kött. A: Vad är ditt yrke? S: Jag är logistik- och lagerchef. A: Hur hamnade du i den här

Läs mer

Kursvärdering Palliativ vård - November

Kursvärdering Palliativ vård - November Kurs: VA632B - Palliativ vård Svarsfrekvens: 17/17 (100,0%) Startdatum: 2013-11-07 Slutdatum: 2013-11-15 Kursvärdering Palliativ vård - November - 2013 Hälsa och samhälles kursvärderingar är ett led i

Läs mer

Högskolan Kristianstad. Uppdrag AB NY HET. MBA i praktiken

Högskolan Kristianstad. Uppdrag AB NY HET. MBA i praktiken Högskolan Kristianstad Uppdrag AB NY HET MBA i praktiken MBA i praktiken Ett utvecklingsprogram i framkant som utvecklar dig och din organisation på riktigt! Programmet genomförs under sju månader i internatform

Läs mer

Träning och studier - en oslagbar kombination Samhällsvetenskap (SA) Träning och hälsa (BF) www.hbgsportgymnasium.com Utmana dig själv! Härlig gemenskap Vill du kombinera dina studier med tuff och rolig

Läs mer

ANTECKNINGAR. Leva. Mitt bästa år med mindfulness

ANTECKNINGAR. Leva. Mitt bästa år med mindfulness ANTECKNINGAR Leva 2018 Mitt bästa år med mindfulness Teman 2018 Tacksamhet, Min bästa potential Januari 10-21 Tillit Februari 22-33 Intuition Mars 34-45 Acceptans April 46-55 Icke strävan, Magiska ögonblick

Läs mer

Utvärdering deltagare

Utvärdering deltagare Utvärdering deltagare 68 svar, 76 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 1 8 6 2 1 Ja Nej Varför, varför inte? - För jag älskar att sjunga o här sjunger man varje dag! - Jag har fått nya vänner

Läs mer

Dokumentation och uppföljning av föreläsning för Skistar den 15 mars 2013 i Tandådalen.

Dokumentation och uppföljning av föreläsning för Skistar den 15 mars 2013 i Tandådalen. Dokumentation och uppföljning av föreläsning för Skistar den 15 mars 2013 i Tandådalen. www.klashallberg.se I fear not the man who has practised ten thousand kicks - I fear the man who has practised ONE

Läs mer

Samtalskampanjen - Samtalet vid dörren

Samtalskampanjen - Samtalet vid dörren Val 2014 Samtalskampanjen - Samtalet vid dörren För dig som valarbetare 2 (5) Valstrategin Vår berättelse kan vara bra att använda som en plattform till de samtal som genomförs vid dörren. Väck intresse:

Läs mer

STRATEGI 2026 TILLSAMMANS ÄR VI SKATE SWEDEN

STRATEGI 2026 TILLSAMMANS ÄR VI SKATE SWEDEN STRATEGI 2026 TILLSAMMANS ÄR VI SKATE SWEDEN SVENSK KONSTÅKNING Strategi 2026 Vision - Verksamhetsidé - Värdegrund Vision synligare, starkare, stoltare Vi ska ta en tydligare plats på den svenska idrottsarenan

Läs mer

MALMÖ SCANDIC TRIANGELN FREDAG 22 JANUARI

MALMÖ SCANDIC TRIANGELN FREDAG 22 JANUARI Du är inbjuden till... 2016 MALMÖ SCANDIC TRIANGELN FREDAG 22 JANUARI NYA INSIKTER & NYA IDÉER! Fredagen den 22 januari är det dags för HR-Dagen på Scandic Triangeln i Malmö. Vi hälsar er varmt välkomna

Läs mer

Förbundet Vi Unga, Box 30083, Stockholm Besök: Franzéngatan 6

Förbundet Vi Unga, Box 30083, Stockholm Besök: Franzéngatan 6 Detta innehåller strategin I din hand håller du Vi Ungas strategi. Vår strategi utgår ifrån de hjärtefrågor vi tillsammans tagit fram och som beskriver vad Vi Unga är och gör. I det här dokumentet kan

Läs mer

Utvärdering 2015 deltagare Voice Camp

Utvärdering 2015 deltagare Voice Camp Utvärdering 15 deltagare Voice Camp 8 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 1 8 6 4 1 Ja Nej Varför eller varför inte? - Enkelt, jag älskar att sjunga och det är alltid kul att träffa nya vänner

Läs mer

HANDLEDARSTÖD: BARNKONVENTIONEN

HANDLEDARSTÖD: BARNKONVENTIONEN HANDLEDARSTÖD: BARNKONVENTIONEN INNEHÅLLSFÖRTECKNING 3 3 3 3 4 4 5 6 7 7 Om webbutbildningen Barnkonventionen Förberedelser inför gruppdiskussionen Förberedelser: gruppdiskussionsdagen Få igång ett samtal

Läs mer

Dialogmöte mellan unga och polis i Malmö

Dialogmöte mellan unga och polis i Malmö Dialogmöte mellan unga och polis i Malmö Ungdomsgruppen Ungdomar ur Malmös Unga och Mångfaldsgruppen inledde ett samarbete kring hur man kan förbättra dialogen mellan unga och polisen i Malmö. Ungdomsgruppen

Läs mer

Kurskatalog. Hösten Sid 1 (16)

Kurskatalog. Hösten Sid 1 (16) Sid 1 (16) Kurskatalog Hösten 2016 Sid 2 (16) Våra ledarskapskurser: Att vara ledare är en relation till skillnad från att vara chef vilket är en position. Om man ska lyckas behöver man behärska både att

Läs mer

Entreprenörskapsporträtt Teddy Andersson

Entreprenörskapsporträtt Teddy Andersson Entreprenörskapsporträtt Teddy Andersson Grupp 26 Författare: Sanna Nordberg bmp15sno@student.lu.se BME16 Kurs: MIOA01 Kursansvarig: Mona Becker 2017-10-02 Teddy Andersson - Entreprenör och problemlösare

Läs mer

Question 1. Date Session Type Question Respondents

Question 1. Date Session Type Question Respondents Date Responses Tips_och_kunskap Kul Kontakter Tillsammans Erfarenhet Tips Lära_avvarann Erfarenhetsutbyte Utbyte_med_andra_förening Nytändning Inspiration Idéer Prioriteringar Framtid Lärande_av_varandra

Läs mer

ÖREBRO FÄLTRITTKLUBBS VARUMÄRKESPLATTFORM

ÖREBRO FÄLTRITTKLUBBS VARUMÄRKESPLATTFORM ÖREBRO FÄLTRITTKLUBBS VARUMÄRKESPLATTFORM version 1.0 2018-05-06 INNEHÅLL INLEDNING 3 VÄRDEGRUND 4 MÅL 5 BUDSKAP 6 KOMMUNIKATIONSKANALER 7 HUR 8 UTVÄRDERING OCH AVSLUT 9 INLEDNING Örebro Fältrittklubb

Läs mer

Idrott och social hållbarhet

Idrott och social hållbarhet Idrott och social hållbarhet Malmö 27 maj 2015 Janne Carlstedt, Riksidrottsförbundet Jenny Hellberg, Skåneidrotten Idrott och social hållbarhet (A6 och B6) Idrotten engagerar många människor i vårt samhälle

Läs mer

Skolidrottsförbundet en rörelse i tiden

Skolidrottsförbundet en rörelse i tiden Skolidrottsförbundet en rörelse i tiden I maj 2015 antog Riksidrottsmötet en ny strategi för framtidens idrott. Kortfattat innebär den nya strategin att Svensk Idrott nu ska bli bredare med målet att erbjuda

Läs mer

Djurgårdens Idrottsförening får människor att växa genom idrottens gemenskap, för samhällets bästa

Djurgårdens Idrottsförening får människor att växa genom idrottens gemenskap, för samhällets bästa Bakgrund År 1891 bildades Djurgårdens Idrottsförening. 1990 formades Djurgårdsalliansen för att säkra föreningens existens. Nu 2016, efter att tusentals engagerade djurgårdare - ledare, idrottare, styrelser,

Läs mer

Kultur för seniorer Kultur och hälsa i Västerbotten

Kultur för seniorer Kultur och hälsa i Västerbotten Kultur för seniorer Kultur och hälsa i Västerbotten TEMA MUSIK Utbildning av kultur- och aktivitetsinspiratörer (dag 3 av 3) Uppföljning Plats: Hotell Lappland, Lycksele Dag/tid: onsdag 27 maj kl 20.00

Läs mer

1. Vad har Carpe betytt för dig personligen i din yrkesroll?

1. Vad har Carpe betytt för dig personligen i din yrkesroll? det har gett mig mer kunskap och självkänsla för det jag arbetar med. det har kännts väldigt skönt att fått gått utbildningar som passat in i verksamheten,som man annars inte hade fått gått.. Ökade kunskaper

Läs mer

Ledare. Så här ser dagen ut! Så här ser dagen ut!

Ledare. Så här ser dagen ut! Så här ser dagen ut! Ledare utbildning ver 20170421 Så här ser dagen ut! Upprop Presentation av utbildarna Att vara ledare Varför tränar barn och ungdomar Pedagogik och metodik Att tala med barn Föräldrar Lunch kl.12.00-13.00

Läs mer

DOKUMENTATION FRÅN OPEN SPACE-KONFERENSEN

DOKUMENTATION FRÅN OPEN SPACE-KONFERENSEN Borås den 2 oktober 2012 DOKUMENTATION FRÅN OPEN SPACE-KONFERENSEN Arrangör: Forum Idéburna organisationer med social inriktning Sveriges Kommuner och Landsting Processledning och dokumentation: Thomas

Läs mer

Personalpolitiskt program Antagen av Kumla kommunfullmäktige

Personalpolitiskt program Antagen av Kumla kommunfullmäktige Tillsammans lyfter vi Kumla kommun! Personalpolitiskt program Antagen av Kumla kommunfullmäktige 2014-06-18 Du och jag är Kumla kommun! Kumla kommun har en vision med målet att bli 25 000 invånare år 2025!

Läs mer

Kleindagarna 2012 - Snabbrapport

Kleindagarna 2012 - Snabbrapport Kleindagarna 2012 - Snabbrapport 1. Vad är din samlade intryck av dagarna? 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 2. Kommentera gärna ditt svar ovan: Antal svarande: 10 - Mycket lärorikt, trevligt, väldigt

Läs mer

Guds Ande påverkar allt!

Guds Ande påverkar allt! Guds Ande påverkar allt! Av: Johannes Djerf I fredags kväll så var jag inbjuden till Rydaholm och tonårsgruppen i kyrkan där för att tala om relationer och sex. Och jag förstår om ni undrar om det var

Läs mer

Viktigast att nämna är att eleverna är väldigt nyfikna på er utställare och på vilka roliga möjligheter som finns i deras framtid.

Viktigast att nämna är att eleverna är väldigt nyfikna på er utställare och på vilka roliga möjligheter som finns i deras framtid. Som åttondeklassare är frågan vad vill du bli när du blir stor högaktuell, samtidigt kan det vara svårt att veta vilka alternativ som finns. Därför anordnar vi nu Yrkesmässan som syftar till att både inspirera

Läs mer

Antagen av KF , 145. Vision 2030

Antagen av KF , 145. Vision 2030 Vision 2030 Västerviks kommun Livskvalitet varje dag Vår vision om framtiden är ett samhälle där livskvalitet står i fokus varje dag. Ett samhälle där medborgarna, gamla som unga, känner glädje, tillhörighet

Läs mer

Deltagarnas utvärdering av 23 saker

Deltagarnas utvärdering av 23 saker Deltagarnas utvärdering av 23 saker 2008-08-19 I sammanställningen har tagits med vad alla skrivit men i de fall där flera personer skrivit samma sak eller ungefär samma sak redovisas detta endast en gång.

Läs mer