Peter Persson (S) Jörgen Sjöqvist (S) Jörgen Johansson (M) Sven-Ingvar Blixt (L), beslutande 121 Jonas Lindqvist (KD) Gert-Åke Liljenborg (SD)

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Peter Persson (S) Jörgen Sjöqvist (S) Jörgen Johansson (M) Sven-Ingvar Blixt (L), beslutande 121 Jonas Lindqvist (KD) Gert-Åke Liljenborg (SD)"

Transkript

1 1 (24) Plats och tid Lydinge golfklubb, torsdag den 14 december 2017 kl 14:00-16:00 Beslutande Kenneth Bolinder (S), Ordförande Liselott Ljung (S), 1:e vice ordförande Kai Christiansen (S) Alf Persson (S) Nils-Erik Sandberg (S) Niels Madsen (M), 2:e vice ordförande Göran Palmkvist (M) Kerstin Persson (C), jäv 121 Pia Trollehjelm (SD) Ersättare Peter Persson (S) Jörgen Sjöqvist (S) Jörgen Johansson (M) Sven-Ingvar Blixt (L), beslutande 121 Jonas Lindqvist (KD) Gert-Åke Liljenborg (SD) Övriga närvarande Justerare Mattias Samuelson, nämndssekreterare/planarkitekt Gulistan Batak, plan- och bygglovschef Emelie Demfelt, bygglovshandläggare Kathleen Lundblad, bygglovshandläggare Josephine Rosendahl, planarkitekt Pia Trollehjelm Justeringens plats och tid Plan- och bygglovsavdelningen Underskrifter Sekreterare Mattias Samuelson Paragrafer Ordförande Kenneth Bolinder Justerare Pia Trollehjelm ANSLAGSBEVIS Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Organ Anslaget är uppsatt Förvaringsplats för protokollet Samhällsbyggnadsförvaltningen, Plan- och bygglovsavdelningen Underskrift Mattias Samuelson

2 2 (24)

3 3 (24) Ärendelista 109 Dnr Närvaro och justerare Dnr Fastställande av dagordning Dnr Inkomna skrivelser och information Dnr Redovisning av delegationsbeslut Dnr Ekonomisk månadsuppföljning Dnr Nämndsbudget Dnr Vinnare av arkitekturpriset Dnr Förslag till beslut. Rutiner för namngivning av gator, torg och andra allmänna platser Dnr Förslag till beslut. Namngivning av gata på Bjuvstorp 9: Dnr Förslag till beslut. Antagande av detaljplan för del av Ulven 2 och Ulven 3, Bjuvs kommun Dnr Förslag till beslut. Ändring av detaljplan för Tibbarp 1:91 i Bjuv granskning Dnr Förslag till beslut. Ansökan om marklov för damm, vall och puckelfotbollsplan. Fastigheten Bjuvstorp 5:114, Bjuv Dnr Förslag till beslut. Ansökan om förhandsbesked för uppförande av enbostadshus. Fastigheten Norra Vram 36:86, Bjuv Dnr Förslag till beslut. Ansökan om rivningslov av miljöhus samt uppförande av nytt miljöhus. Fastigheten Enhörningen 2, Bjuv Dnr Förslag till beslut. Ansökan om bygglov för uppställning av kontorsmodul av säsongskaraktär. Fastigheten Truedstorp 1:191, Truedstorp Norra 83, Ekeby Dnr Övriga anmälda frågor... 24

4 4 (24) 109 Dnr Närvaro och justerare Till justerare av dagens protokoll föreslås Pia Trollehjelm (SD). s beslut beslutar att utse Pia Trollehjelm (SD) till att justera mötets protokoll.

5 5 (24) 110 Dnr Fastställande av dagordning Föreligger förslag till dagordning daterad s beslut beslutar att godkänna den föreslagna dagordningen med justering av 115 som inte är en beslutspunkt.

6 6 (24) 111 Dnr Inkomna skrivelser och information - Domslut från Mark- och miljööverdomstolen gällande byggsanktionsavgift avseende åtgärd på fastigheten XX i Bjuvs kommun. - Domslut från Mark- och miljödomstolen gällande utdömande av vite avseende fastigheten XX i Bjuvs kommun. - Domslut från Mark- och miljödomstolen gällande utdömande av vite avseende fastigheten XX i Bjuvs kommun. - Domslut från Länstyrelsen gällande byggsanktionsavgift på fastigheten XX i Bjuvs kommun - Utfall av kommunens medarbetarenkät s beslut beslutar att med godkännande, lägga informationen till handlingarna.

7 7 (24) 112 Dnr Redovisning av delegationsbeslut 2017 Redovisning av delegationsbeslut från s beslut beslutar att med godkännande, lägga informationen till handlingarna.

8 8 (24) 113 Dnr Ekonomisk månadsuppföljning har en budget på t kr för helåret. Här ingår översiktsplanen som har en årsbudget på t kr. Den periodiserade budgeten för hela verksamheten är 109 %. När det gäller all verksamhet exklusive översiktsplanen så ligger den periodiserade budgeten på 98 %, vilket är i linje med budgeten. Verksamheten översiktsplan har en periodiserad budget på 151 %. kommer få ett bidrag på 800 t kr av Länsstyrelsen i Skåne Län i december för kulturmiljö-planen som tilldelas översiktsplanen. Bedömningen är därför att budget kommer att hållas för helåret för s verksamheter. Beslutsunderlag Tjänsteskrivelse s beslut beslutar att med godkännande, lägga redovisningen till handlingarna.

9 9 (24) 114 Dnr Nämndsbudget 2018 Nämndbudgeten visar vad nämnden ansvarar för, vilka mål nämnden har satt och hur resurserna fördelas. Den tar också upp vad som ska prioriteras och åstadkommas under har en budgetram på t kr år Det här förslaget till nämndbudget följer ramen. Uppdraget för framtagande av Översiktsplanen kommer att övergå till kommunstyrelsen år Detta innebär att budgeten för Översiktsplanen på 850 t kr för 2018 också följer med till kommunstyrelsen. Vi har idag två planarkitekter budgeterat men tre anställda varav en är föräldraledig. Vi beräknar att när alla är i tjänst till hösten 2018 kommer behovet av detaljplaner vara så stort att tjänsten blir självfinansierad. Vi bedömer intäkter på 700 t kr för detaljplaner. Antalet bygglov och förhandsbesked bedöms till 240 stycken och är stort sett samma som för Vi förväntar oss bygglovsintäkter på cirka t kr. Beslutsunderlag Nämndbudget 2018 Förvaltningens förslag till beslut Plan- och byggavdelningen föreslår att godkänna föreslagen nämndbudget med byggnadsnämndens mål för Reservation Niels Madsen (M) och Göran Palmkvist (M) reserverar sig mot beslutet till förmån för eget budgetförslag. Pia Trollehjelm (SD) reserverar sig mot beslutet till förmån för eget budgetförslag. s beslut beslutar att godkänna föreslagen nämndbudget med byggnadsnämndens mål för 2018.

10 10 (24) 115 Dnr Vinnare av arkitekturpriset 2017 i Bjuvs kommuns arkitekturpris 2017 går till renoveringen av Ljungsgårdsvägen 37 i Billesholm. Byggherre och fastighetsägare är Elisabeth och George Andreasson Juryns motivering Med passion och omsorg om detaljer har Elisabeth och George Andreasson restaurerat och renoverat gården och dess byggnader på Ljungsgårdsvägen 37 i Billesholm. I god byggnadsvårdsanda har fastighetsägarna studerat äldre fotografier för att sedan låta återskapa det halmtak så som en av byggnaderna ursprungligen hade. De gamla halvrundade gjutjärnsfönstren på stallbyggnaden har behållits men har med kreativ lösning i form av utanpåliggande glas moderniserats för att uppfylla dagens krav. Färgsättning och materialval har till stor del valts för att efterlikna originalutförandet. Genom att använda sig av äldre byggtekniker och använda ursprungliga byggmaterial blir vårt kulturarv levande. Fastighetsägarna har på ett idérikt sätt låtit gamla detaljer få vara kvar samtidigt som gården har blivit ett modernt boende. Priset delas ut på kommunfullmäktiges sammanträde. s beslut beslutar att med godkännande, lägga informationen till handlingarna.

11 11 (24) 116 Dnr Förslag till beslut. Rutiner för namngivning av gator, torg och andra allmänna platser Bakgrund Riktlinjer för att ta fram nya namn behövs för att skapa en tydlighet både internt och externt kring vad platserna och vägarna ska heta. Görs detta tidigt i processen kan förvirring undvikas i större grad, namnen kan kommuniceras utåt mot allmänheten och på så vis skapa starkare legitimitet och stärka kopplingen mellan namn och plats. Riktlinjerna anger vad som ska namnsättas och redogör för vilket ansvar kommunen har kring namngivning. I riktlinjerna beskrivs även hur tillvägagångssättet för hur namngivning ska ske och vilka principer som namnsättningen ska utgå ifrån. Beslutsunderlag Tjänsteskrivelse, Riktlinjer för namngivning, Förvaltningens förslag till beslut föreslås besluta att anta Riktlinjer för namngivning av gator, torg och andra allmänna platser beslut beslutar att anta Riktlinjer för namngivning av gator, torg och andra allmänna platser.

12 12 (24) 117 Dnr Förslag till beslut. Namngivning av gata på Bjuvstorp 9:13 Detaljplanen Bjuvstorp 9:13, som är på väg upp till antagande i Kommunfullmäktige, ligger i nordvästra delen av Bjuv cirka 1 km från Bjuvs station. I planen finns en planlagd industrigata som nu behöver tilldelas ett gatunamn. Motiv Motivet till valet av gatunamn utgörs av två aspekter. Söder om fastigheten Bjuvstorp 9:13 ligger ett befintligt industriområde där gatorna utgörs av namn på bergarter så som Gnejsgatan, Glimmergatan och Kvartsgatan. Dessa kategorinamn byggs vidare på då det nya området ligger i anslutning till det befintliga. Den andra aspekten som inspirerande var att den geotekniska undersökningen av planområdet visade att platsen innehöll mycket av bergarten lerskiffer. Med dessa två aspekter har motivet till namnet plockats fram. Namnberedningen föreslår att gatunamnet på industrigatan på Bjuvstorp 9:13 ska heta Skiffergatan. Detta utifrån motiv som framgår ovan. Beslutsunderlag Tjänsteskrivelse, Rutiner för namngivning, Förslag till beslut föreslås besluta att godkänna gatunamnet Skiffergatan som namn på industrigatan på Bjuvstorp 9:13. Yrkanden Liselott Ljung (S), Niels Madsen (M), Göran Palmkvist (M), Kerstin Persson (C) och Pia Trollehjelm (SD) yrkar på bifall till förvaltningens förslag s beslut beslutar att godkänna gatunamnet Skiffergatan som namn på industrigatan på Bjuvstorp 9:13.

13 13 (24) 118 Dnr Förslag till beslut. Antagande av detaljplan för del av Ulven 2 och Ulven 3, Bjuvs kommun Planens syfte är att planlägga för en byggrätt i centrala Bjuvs tätort med syfte att möjliggöra ett trygghetsboende med gemensamhetslokaler samt lokaler i bottenvåningen. Planområdet är centralt beläget i Bjuvs tätort och omfattar del av fastigheten Ulven 2 och Ulven 3. Nordost angränsar planområdet till Norra Storgatan, till Hantverksgatan söderut och i väster till befintlig bostadsbebyggelse. Planarbetet bedrivs med standardförfarande Beslutsunderlag Tjänsteskrivelse, Planbeskrivning, Plankarta, Samrådsredogörelse, Granskningsutlåtande, Fastighetsförteckning, Boendeförteckning, Bullerutredning, ÅF Infrastructure , rev Tekniskt PM Geoteknik, ÅF Infrastructure , rev Förslag till beslut föreslås besluta att anta detaljplanen för del av Ulven 2 och Ulven 3, i Bjuv, Bjuvs kommun, Skåne län. Yrkanden Liselott Ljung (S), Nils-Erik Sandberg (S), Kai Christiansen (S), Niels Madsen (M), Göran Palmkvist (M) och Kerstin Persson (C) yrkar på bifall till förvaltningens förslag.

14 14 (24) s beslut beslutar att anta detaljplanen för del av Ulven 2 och Ulven 3, i Bjuv, Bjuvs kommun, Skåne län. Beslutet expedieras till: Diariet

15 15 (24) 119 Dnr Förslag till beslut. Ändring av detaljplan för Tibbarp 1:91 i Bjuv granskning Kommunstyrelsens arbetsutskott beslutade , 97 att ge byggnadsnämnden i uppdrag att ändra detaljplanen för Tibbarp 1:91 i Bjuvs kommun för bostadsändamål i två våningar. Ändringen av detaljplanen kommer att möjliggöra för flerbostadshus i två våningar, totalt cirka 50 lägenheter. Detta sker genom att öka byggrätten och höja antalet maxvåningar till två samt att låta begränsande bestämmelser som motverkar ändringens syfte utgå. I övrigt fortsätter underliggande plan att gälla. Detaljplanen drivs med standardförfarande enligt PBL (2010:900). Beslutsunderlag Tjänsteskrivelse, Planbeskrivning, Plankarta, Samrådsredogörelse, Fastighetsförteckning, PM Geoteknik, ÅF, Miljöteknisk markundersöknings-rapport, ÅF, Förslag till beslut föreslås besluta att skicka ändringen av detaljplanen för Tibbarp 1:91, i Bjuv, Bjuvs kommun, Skåne län på granskning Yrkanden Kai Christiansen (S), Liselott Ljung (S) och Kerstin Persson (C) yrkar på bifall till förvaltningens förslag. s beslut beslutar att skicka ändringen av detaljplanen för Tibbarp 1:91, i Bjuv, Bjuvs kommun, Skåne län på granskning. Beslutet expedieras till: Diariet

16 16 (24) 120 Dnr Förslag till beslut. Ansökan om marklov för damm, vall och puckelfotbollsplan. Fastigheten Bjuvstorp 5:114, Bjuv har tagit emot ansökan om marklov för damm, vall och en puckelfotbollsplan. Dammen är tänkt att avlasta dagvattenledningarna och fungera en översvämnings- och fördröjningsyta vid stora regn. Vallen och puckelfotbollsplan kommer att skapas av schaktmassorna. Vallen är tänkt att fungera som en extra säkerhet för bebyggelsen norr om vallen. Dammen kommer att utföras med en släntlutning som gör det möjligt att uppnå tillräcklig volym men ändå vara barnsäker och vara möjligt att underhålla. Ett galler sätts för ut- och inlopp för att inte något barn ska kunna krypa in. Överblivna schaktmassor fraktas bort och tas om hand. Åtgärden kräver marklov enligt plan- och bygglagen (PBL) 9 kap 11. Beslutsunderlag Tjänsteskrivelse, BN Ansökan, BN Teknisk beskrivning, BN Nybyggnadskarta, BN Nybyggnadskarta med sektioner, BN Sektionsritning damm, BN Sektionsritning vall, BN Kungörelse i HD, BN Yttrande SMFO, BN Yttrande Bjuvs kommun (Magnus Sjeldrup), BN Förslag till beslut Plan- och byggavdelningen föreslår byggnadsnämnden att bevilja marklov för damm, vall och en puckelfotbollsplan med stöd av plan- och bygglag (2010:900) 9 kap 35.

17 17 (24) Yrkanden Liselott Ljung (S), Niels Madsen (M), Göran Palmkvist (M), Kerstin Persson (C) och Pia Trollehjelm (SD) yrkar bifall till förvaltningens förslag. s beslut s beslutar att bevilja marklov för damm, vall och en puckelfotbollsplan med stöd av planoch bygglag (2010:900) 9 kap 35. Beslutet expedieras till: sökande, rågrannar, Post- och Inrikes Tidningar.

18 18 (24) 121 Dnr Förslag till beslut. Ansökan om förhandsbesked för uppförande av enbostadshus. Fastigheten Norra Vram 36:86, Bjuv har tagit emot ansökan om förhandsbesked för uppförande av enbostadshus och garage på fastigheten Norra Vram 36:86. Idag finns befintlig bostadsbebyggelse på fastigheten; enbostadshus med tillhörande uthus. Sökande vill bebygga fastigheten med ytterligare ett bostadshus för att skapa ett så kallat generationsboende. Åtgärden kräver bygglov enligt plan- och bygglagen (PBL) 9 kapitlet 2 punkt 1. Inom fastigheten har E.ON markförlagda lågspänningsledningar (se kartbild i bifogad handling BN 2017/ ). Fastigheten gränsar till fastigheter där E:ON:s har fördelningsstation (SÅN- Söderåsen ) och inom detta fördelningsområde finns både markförlagda 0.4 kv och 10 kv lokalnätsledningar, en transformatorstation samt 3 stycken 130 kv regionnätsledningar i luft. Beslutsunderlag Tjänsteskrivelse, BN 2017/ Ansökan, BN 2017/ Situationsplan, BN 2017/ Ritning, BN 2017/ Situationsplan med tänkt åtgärd och grannes underskrift, BN 2017/ Remiss, BN 2017/ Yttrande NSVA, BN 2017/ Yttrande SMFO, BN 2017/ Yttrande Räddningstjänsten, BN 2017/ Remiss Svenska kraftnät, BN 2017/ Yttrande från granne, BN 2017/ Yttrande från granne, BN 2017/ Yttrande Svenska Kraftnät, BN 2017/

19 19 (24) Yttrande E.ON Energidistribution AB, BN 2017/ Kompletterande yttrande E:ON Energidistribution AB, BN 2017/ Kompletterande yttrande SMFO, BN 2017/ Kompletterande yttrande SMFO, BN 2017/ Förslag till beslut Plan- och byggavdelningen föreslår byggnadsnämnden att meddela positivt förhandsbesked med stöd av 2 kapitlet 5 samt 9 kapitlet 17. Jäv Kerstin Persson (C) anmäler jäv och deltar inte i beslutet. Sven-Ingvar Blixt (L) går in som ersättare. Yrkanden Sven-Ingvar Blixt (L) yrkar återremiss för ett klargörande från Söderåsens miljöförbund angående acceptabla gränsvärden för elektromagnetisk strålning vid bostäder. Kai Christiansen (S) och Alf Persson (S) yrkar bifall till förvaltningens förslag. Proposition Ordföranden ställer proposition på förvaltningens förslag och Sven-Ingvar Blixt (L) yrkande och finner att nämnden beslutar enligt förvaltningens förslag. Reservation Sven-Ingvar Blixt (L) reserverar sig till förmån för eget yrkande. s beslut s beslutar att meddela positivt förhandsbesked med stöd av 9 kapitlet 17 plan- och bygglagen. Beslutet expedieras till: sökande, rågrannar, Post- och Inrikes Tidningar.

20 20 (24) 122 Dnr Förslag till beslut. Ansökan om rivningslov av miljöhus samt uppförande av nytt miljöhus. Fastigheten Enhörningen 2, Bjuv har tagit emot ansökan om rivningslov för befintligt miljöhus och bygglov för uppförande av nytt miljöhus på fastigheten Enhörningen 2 i Bjuv. Miljöhuset är tänkt att vara 26 kvadratmeter enligt ansökan. Åtgärden kräver bygglov enligt plan- och bygglagen (PBL) 9 kapitlet 2 samt rivningslov enligt plan- och bygglagen 9 kapitlet 10 punkt 1 Beslutsunderlag Tjänsteskrivelse, BN 2017/ Ansökan rivning, BN 2017/ Situationsplan, BN 2017/ Ansökan bygglov, BN 2017/ Fasad- och planritning, BN 2017/ Grannhörande, BN 2017/ Yttrande Söderåsens Miljöförbund, BN 2017/ Anteckning, telefonsamtal NSR, BN 2017/ Remiss, BN 2017/ Förslag till beslut Plan- och byggavdelningen föreslår byggnadsnämnden att bevilja rivningslov med stöd av plan- och bygglagen 9 kapitlet 34 samt bevilja ansökan om bygglov för uppförande av nytt miljöhus på fastigheten Enhörningen 2 med stöd av plan- och bygglagen 9 kapitlet 31 c punkt 1 och 2. Yrkanden Liselott Ljung (S), Kai Christiansen (S), Niels Madsen (M) och Göran Palmkvist (M) yrkar bifall till förvaltningens förslag.

21 21 (24) s beslut s beslutar att bevilja rivningslov med stöd av plan- och bygglagen 9 kapitlet 34 samt bevilja ansökan om bygglov för uppförande av nytt miljöhus på fastigheten Enhörningen 2 med stöd av plan- och bygglagen 9 kapitlet 31 c punkt 1 och 2. Beslutet expedieras till: sökande, rågrannar, Post- och Inrikes Tidningar.

22 22 (24) 123 Dnr Förslag till beslut. Ansökan om bygglov för uppställning av kontorsmodul av säsongskaraktär. Fastigheten Truedstorp 1:191, Truedstorp Norra 83, Ekeby har tagit emot ansökan om bygglov för uppställning av kontorsmodul av säsongskaraktär. Det handlar om en flyttbar kontorsmodul som används på byggprojekt och därför kommer den periodvis kommer att stå uppställd på andra ställen. Kontorsmodulen är 31 kvadratmeter stor och har vitmålad träfasad och svart papptak. Åtgärden kräver bygglov enligt plan- och bygglagen (PBL) 9 kap 9. Beslutsunderlag Tjänsteskrivelse, BN Ansökan, BN Situationsplan, BN Fasad- och planritning, BN Grannehörande, BN Yttrande Trafikverket, BN Förslag till beslut Plan- och byggavdelningen föreslår byggnadsnämnden att bevilja bygglov av säsongskaraktär för kontorsmodul med stöd av Plan- och bygglag (2010:900) 9 kap 31a. Yrkanden Liselott Ljung (S), Alf Persson (S), Niels Madsen (M), Göran Palmkvist (M), Kerstin Persson (C) och Pia Trollehjelm (SD) yrkar bifall till förvaltningens förslag. s beslut s beslutar att

23 23 (24) bevilja bygglov av säsongskaraktär för kontorsmodul med stöd av Plan- och bygglag (2010:900) 9 kap 31a. Beslutet expedieras till: sökande, rågrannar, Post- och Inrikes Tidningar.

24 24 (24) 124 Dnr Övriga anmälda frågor efterfrågade en översiktskarta som komplement till situationsplanen i beslutsunderlaget till bygglovsärenden. Förvaltningen tackade ordförande för ett gott samarbete under det gångna året. Ordförande tackade tjänstemän, ledamöter och ersättare för ett bra samarbete under 2017 och önskade alla en god jul och ett gott nytt år! Niels Madsen önskade alla, å moderaternas vägnar, en god jul och ett gott nytt år!

Kenneth Bolinder (S), Ordförande Liselott Ljung (S), 1:e vice ordförande Kai Christiansen (S) Nils-Erik Sandberg (S) Göran Palmkvist (M)

Kenneth Bolinder (S), Ordförande Liselott Ljung (S), 1:e vice ordförande Kai Christiansen (S) Nils-Erik Sandberg (S) Göran Palmkvist (M) 1 (16) Plats och tid Mikaelstugan, onsdagen den 8 november 2017 kl 14:00-14:55 Beslutande Kenneth Bolinder (S), Ordförande Liselott Ljung (S), 1:e vice ordförande Kai Christiansen (S) Nils-Erik Sandberg

Läs mer

Plats och tid Gruesalen, torsdagen den 11 maj 2017 kl 14:00-15:05 Beslutande

Plats och tid Gruesalen, torsdagen den 11 maj 2017 kl 14:00-15:05 Beslutande 1 (15) Plats och tid Gruesalen, torsdagen den 11 maj 2017 kl 14:00-15:05 Beslutande Liselott Ljung (S), 1:e vice ordförande Niels Madsen (M), 2:e vice ordförande Kai Christiansen (S) Alf Persson (S) Nils-Erik

Läs mer

Lennart Wiberg (S), ersätter Alf Persson (S) Jörgen Johnsson (M), ersätter Niels Madsen (M) Jörgen Sjöqvist (S), ersätter Nils-Erik Sandberg (S)

Lennart Wiberg (S), ersätter Alf Persson (S) Jörgen Johnsson (M), ersätter Niels Madsen (M) Jörgen Sjöqvist (S), ersätter Nils-Erik Sandberg (S) 1 (21) Plats och tid Mikaelstugan, torsdagen den 8 februari 2018 kl 14:00 Beslutande Kenneth Bolinder (S), Ordförande Liselott Ljung (S), 1:e vice ordförande Kai Christiansen (S) Kerstin Persson (C) Göran

Läs mer

Sven-Ingvar Blixt (L) Jörgen Johnsson (M) Jonas Lindqvist (KD) Jörgen Sjöqvist (S) Peter Persson (S) Lennart Wiberg (S) Gert-Åke Liljenborg (SD)

Sven-Ingvar Blixt (L) Jörgen Johnsson (M) Jonas Lindqvist (KD) Jörgen Sjöqvist (S) Peter Persson (S) Lennart Wiberg (S) Gert-Åke Liljenborg (SD) 1 (12) Plats och tid Mikaelstugan, torsdagen den 12 oktober 2017 kl 14:00-15:15 Beslutande Kenneth Bolinder (S), Ordförande Liselott Ljung (S), 1:e vice ordförande Niels Madsen (M), 2:e vice ordförande

Läs mer

Plats och tid Mikaelstugan, torsdagen den 13 september 2018 kl 14:00-15:05 Beslutande

Plats och tid Mikaelstugan, torsdagen den 13 september 2018 kl 14:00-15:05 Beslutande 1 (14) Plats och tid Mikaelstugan, torsdagen den 13 september 2018 kl 14:00-15:05 Beslutande Kenneth Bolinder (S), Ordförande Liselott Ljung (S), 1:e vice ordförande Kai Christiansen (S) Alf Persson (S)

Läs mer

Plats och tid Mikaelstugan, torsdagen den 5 april 2018 kl 14:00-15:00 Beslutande

Plats och tid Mikaelstugan, torsdagen den 5 april 2018 kl 14:00-15:00 Beslutande 1 (15) Plats och tid Mikaelstugan, torsdagen den 5 april 2018 kl 14:00-15:00 Beslutande Kenneth Bolinder (S), Ordförande Liselott Ljung (S), 1:e vice ordförande Niels Madsen (M), 2:e vice ordförande Kai

Läs mer

Plats och tid Mikaelstugan, torsdagen den 8 mars 2018 kl 14:00-15:50 Beslutande

Plats och tid Mikaelstugan, torsdagen den 8 mars 2018 kl 14:00-15:50 Beslutande 1 (17) Plats och tid Mikaelstugan, torsdagen den 8 mars 2018 kl 14:00-15:50 Beslutande Kenneth Bolinder (S), Ordförande Liselott Ljung (S), 1:e vice ordförande Niels Madsen (M), 2:e vice ordförande Kai

Läs mer

Sven-Ingvar Blixt (L) Jonas Lindqvist (KD) Patric Fors (M)

Sven-Ingvar Blixt (L) Jonas Lindqvist (KD) Patric Fors (M) 1 (18) Plats och tid Hotell Erikslund, torsdagen den 13 december 2018 kl 14:00-15:50 Beslutande Kenneth Bolinder (S), Ordförande Liselott Ljung (S), 1:e vice ordförande Niels Madsen (M), 2:e vice ordförande

Läs mer

Sven-Ingvar Blixt (FP) Jörgen Johnsson (M) Lars Alm (S) Jörgen Sjöqvist (S)

Sven-Ingvar Blixt (FP) Jörgen Johnsson (M) Lars Alm (S) Jörgen Sjöqvist (S) 1 (10) Plats och tid Gruesalen, torsdagen den 31 mars 2016 kl 14:00-15:05 Beslutande Tjänstgörande ersättare Ersättare Kenneth Bolinder (S), Ordförande Liselott Ljung (S), 1:e vice ordförande Niels Madsen

Läs mer

Plats och tid Barsebäcks Golfresort, torsdagen den 7 juni 2018 kl 13:30-15:00 Beslutande

Plats och tid Barsebäcks Golfresort, torsdagen den 7 juni 2018 kl 13:30-15:00 Beslutande 1 (20) Plats och tid Barsebäcks Golfresort, torsdagen den 7 juni 2018 kl 13:30-15:00 Beslutande Kenneth Bolinder (S), Ordförande Liselott Ljung (S), 1:e vice ordförande Niels Madsen (M), 2:e vice ordförande

Läs mer

Sven-Ingvar Blixt (L) Bo-Göran Roth (S) Jörgen Sjöqvist (S) Jörgen Johnsson (M) Mikael Henrysson (SD)

Sven-Ingvar Blixt (L) Bo-Göran Roth (S) Jörgen Sjöqvist (S) Jörgen Johnsson (M) Mikael Henrysson (SD) 1 (17) Plats och tid Skeneholmssalen torsdagen den 6 oktober 2016 kl 14:00-15:30 Beslutande Kenneth Bolinder (S), Ordförande Niels Madsen (M), 2:e vice ordförande Kai Christiansen (S) Alf Persson (S) Nils-Erik

Läs mer

Peter Persson (S) Sven-Ingvar Blixt (L)

Peter Persson (S) Sven-Ingvar Blixt (L) 1 (19) Plats och tid Gruesalen, torsdagen den 8 juni 2017 kl 14:00-16:20 Beslutande Tjänstgörande ersättare Kenneth Bolinder (S), Ordförande Liselott Ljung (S), vice ordförande Niels Madsen (M), 2:e vice

Läs mer

Sven-Ingvar Blixt (L) Jörgen Johnsson (M) Jonas Lindqvist (KD) Jörgen Sjöqvist (S) Pia Trollehjelm (SD) Peter Persson (S)

Sven-Ingvar Blixt (L) Jörgen Johnsson (M) Jonas Lindqvist (KD) Jörgen Sjöqvist (S) Pia Trollehjelm (SD) Peter Persson (S) 1 (17) Plats och tid Gruesalen, torsdagen den 14 september 2017 kl 14:00-15:25 Beslutande Kenneth Bolinder (S), Ordförande Liselott Ljung (S), 1:e vice ordförande Niels Madsen (M), 2:e vice ordförande

Läs mer

Plats och tid Mikaelstugan, torsdagen den 11 oktober 2018 kl 14:00-15:40 Beslutande

Plats och tid Mikaelstugan, torsdagen den 11 oktober 2018 kl 14:00-15:40 Beslutande 1 (23) Plats och tid Mikaelstugan, torsdagen den 11 oktober 2018 kl 14:00-15:40 Beslutande Kenneth Bolinder (S), Ordförande Niels Madsen (M), 2:e vice ordförande Kai Christiansen (S) Alf Persson (S) Nils-Erik

Läs mer

, kl , Gruesalen, Mejerigatan 1, Bjuv

, kl , Gruesalen, Mejerigatan 1, Bjuv 1 Plats och tid, kl 14.00-15.10, Gruesalen, Mejerigatan 1, Bjuv ande Ledamöter Tjänstgörande ersättare Ersättare Kenneth Bolinder (S), ordförande Liselott Ljung (S), vice ordförande Niels Madsen (M) Alf

Läs mer

Krister Bergsten (L) Jörgen Sjöqvist (S) Jerry Karlsson (SD) Magnus Olsson (SD) Göran Palmkvist (M)

Krister Bergsten (L) Jörgen Sjöqvist (S) Jerry Karlsson (SD) Magnus Olsson (SD) Göran Palmkvist (M) 1 (11) Plats och tid Mikaelstugan, torsdagen den 14 februari 2019 kl 14:00-15:20 Beslutande Liselott Ljung (S), Ordförande Kai Christiansen (S), 1:e vice ordförande Nils-Erik Sandberg (S) Ronny Thomasson

Läs mer

Göran Palmkvist (M) Jerry Karlsson (SD) 57-58

Göran Palmkvist (M) Jerry Karlsson (SD) 57-58 1 (19) Plats och tid Mikaelstugan Norra Storgatan 3, måndagen den 19 augusti 2019 kl 14:00-16:00 Beslutande Liselott Ljung (S), Ordförande Kai Christiansen (S), 1:e vice ordförande Nils-Erik Sandberg (S)

Läs mer

Kenneth Bolinder (S), Ordförande Niels Madsen (M), 2:e vice ordförande Alf Persson (S) Nils-Erik Sandberg (S) Göran Palmkvist (M) Sten Claesson (SD)

Kenneth Bolinder (S), Ordförande Niels Madsen (M), 2:e vice ordförande Alf Persson (S) Nils-Erik Sandberg (S) Göran Palmkvist (M) Sten Claesson (SD) 1 (14) Plats och tid Gruesalen, torsdagen den 9 mars 2017 kl 14:00-16:05 Beslutande Kenneth Bolinder (S), Ordförande Niels Madsen (M), 2:e vice ordförande Alf Persson (S) Nils-Erik Sandberg (S) Göran Palmkvist

Läs mer

, kl , Lydinge Golf, Lydingevägen 1, Hyllinge

, kl , Lydinge Golf, Lydingevägen 1, Hyllinge 1 Plats och tid, kl 14.00-16.25, Lydinge Golf, Lydingevägen 1, Hyllinge ande Ledamöter Ersättare Kenneth Bolinder (S), ordförande Liselott Ljung (S), vice ordförande Niels Madsen (M) Kai Christiansen (S)

Läs mer

Sven-Ingvar Blixt (L) , 115 Jörgen Sjöqvist (S) 114. Jörgen Johnsson (M) Jörgen Sjöqvist (S) , 115

Sven-Ingvar Blixt (L) , 115 Jörgen Sjöqvist (S) 114. Jörgen Johnsson (M) Jörgen Sjöqvist (S) , 115 1 (18) Plats och tid Gruesalen, torsdagen den 3 november 2016 kl 14:00-15:50 Beslutande Kenneth Bolinder (S), Ordförande Liselott Ljung (S), 1:e vice ordförande Niels Madsen (M), 2:e vice ordförande Kai

Läs mer

2015-06-11, kl 14.00-15.45, Gruesalen, Mejerigatan 1, Bjuv

2015-06-11, kl 14.00-15.45, Gruesalen, Mejerigatan 1, Bjuv 1 Plats och tid, kl 14.00-15.45, Gruesalen, Mejerigatan 1, Bjuv ande Ledamöter Tjänstgörande ersättare Ersättare Kenneth Bolinder (S) ordförande Niels Madsen (M) Kai Christiansen (S) Alf Persson (S) Nils-Erik

Läs mer

Byggnadsförvaltningen kl 15.00

Byggnadsförvaltningen kl 15.00 1 Plats och tid, kl 14.00-15.45 i Gruesalen, Bjuv ande Ledamöter Ersättare Övriga närvarande Tjänstemän Justering Justerare Tid och plats Justerade paragrafer Kenneth Bolinder (S) ordförande Liselott Ljung

Läs mer

Jerry Karlsson (SD) Jörgen Sjöqvist (S) Poul Erik Berntsen (S) Mihaly Dima (S)

Jerry Karlsson (SD) Jörgen Sjöqvist (S) Poul Erik Berntsen (S) Mihaly Dima (S) 1 (12) Plats och tid Mikaelstugan Norra Storgatan 3, tisdagen den 4 juni 2019 kl 14.00-16.15 Beslutande Liselott Ljung (S), Ordförande Kai Christiansen (S), 1:e vice ordförande Nils-Erik Sandberg (S) Ronny

Läs mer

Torsdagen den 15 augusti 2013, kl i Gruesalen, Bjuv

Torsdagen den 15 augusti 2013, kl i Gruesalen, Bjuv 1(13) Plats och tid ande Ledamöter Torsdagen den 15 augusti 2013, kl 14.00-15.45 i Gruesalen, Bjuv Niklas Svalö (S) ordförande Lars Karlsson (S) Alf Persson (S) Olle Lundgren (S) Stig Lundblad (M) Niels

Läs mer

2015-05-07, kl 14.00-16.00, Gruesalen, Mejerigatan 1, Bjuv

2015-05-07, kl 14.00-16.00, Gruesalen, Mejerigatan 1, Bjuv 1 Plats och tid, kl 14.00-16.00, Gruesalen, Mejerigatan 1, Bjuv ande Ledamöter Tjänstgörande ersättare Ersättare Kenneth Bolinder (S) ordförande Niels Madsen (M) Kai Christiansen (S) Alf Persson (S) Kerstin

Läs mer

Bo-Göran Roth (S) Jörgen Johnsson (M)

Bo-Göran Roth (S) Jörgen Johnsson (M) 1 (20) Plats och tid Gruesalen, torsdagen den 9 februari 2017 kl 14:00-15:25 Beslutande Kenneth Bolinder (S), Ordförande Liselott Ljung (S), 1:e vice ordförande Kai Christiansen (S) Nils-Erik Sandberg

Läs mer

Plats och tid Torsdagen den 6 februari 2014 kl 14.00-16.20, ajournering kl 15.00-15.15 och 15.50-16.00, i Gruesalen, Bjuv Beslutande Ledamöter

Plats och tid Torsdagen den 6 februari 2014 kl 14.00-16.20, ajournering kl 15.00-15.15 och 15.50-16.00, i Gruesalen, Bjuv Beslutande Ledamöter 1 Plats och tid Torsdagen den 6 februari 2014 kl 14.00-16.20, ajournering kl 15.00-15.15 och 15.50-16.00, i Gruesalen, Bjuv ande Ledamöter Niklas Svalö (S) ordförande Lars Karlsson (S) Alf Persson (S)

Läs mer

2015-08-13, kl 14.20-16.15, Gruesalen, Mejerigatan 1, Bjuv

2015-08-13, kl 14.20-16.15, Gruesalen, Mejerigatan 1, Bjuv 1 Plats och tid, kl 14.20-16.15, Gruesalen, Mejerigatan 1, Bjuv ande Ledamöter Ersättare Kenneth Bolinder (S) ordförande Liselott Ljung (S), vice ordförande Niels Madsen (M) Kai Christiansen (S) Alf Persson

Läs mer

2015-04-01, kl 13.30-15.10 i Skeneholmssalen, Storgatan 24, Billesholm

2015-04-01, kl 13.30-15.10 i Skeneholmssalen, Storgatan 24, Billesholm 1 Plats och tid, kl 13.30-15.10 i Skeneholmssalen, Storgatan 24, Billesholm ande Ledamöter Tjänstgörande ersättare Ersättare Övriga närvarande Tjänstemän Justering Justerare Tid och plats Justerade paragrafer

Läs mer

Torsdagen den 8 maj 2014 kl 14.00-15.55 i Gruesalen, Bjuv

Torsdagen den 8 maj 2014 kl 14.00-15.55 i Gruesalen, Bjuv 1 Plats och tid ande Ledamöter Tjänstgörande ersättare Övriga närvarande Ersättare Tjänstemän Torsdagen den 8 maj 2014 kl 14.00-15.55 i Gruesalen, Bjuv Niklas Svalö (S) ordförande Lars Karlsson (S) vice

Läs mer

Jörgen Sjöqvist (S) Mikael Henrysson (SD) Sven-Ingvar Blixt (FP) Jörgen Johnsson (M) Bea Lundh (M) Mikael Henrysson (SD)

Jörgen Sjöqvist (S) Mikael Henrysson (SD) Sven-Ingvar Blixt (FP) Jörgen Johnsson (M) Bea Lundh (M) Mikael Henrysson (SD) 1 (25) Plats och tid Gruesalen, onsdagen den 4 maj 2016 kl 14:00-15.30 Beslutande Kenneth Bolinder (S), Ordförande Niels Madsen (M), 2:e vice ordförande Kai Christiansen (S) Alf Persson (S) Nils-Erik Sandberg

Läs mer

Torsdagen den 6 mars 2014 kl 14.00-16.45 i Gruesalen, Bjuv. Niklas Svalö (S) ordförande Lars Karlsson (S)

Torsdagen den 6 mars 2014 kl 14.00-16.45 i Gruesalen, Bjuv. Niklas Svalö (S) ordförande Lars Karlsson (S) 1 Plats och tid ande Ledamöter Tjänstgörande ersättare Övriga närvarande Ersättare Tjänstemän Torsdagen den 6 mars 2014 kl 14.00-16.45 i Gruesalen, Bjuv Niklas Svalö (S) ordförande Lars Karlsson (S) Alf

Läs mer

Sven-Ingvar Blixt (L) Bo-Göran Roth (S) Jörgen Johnsson (M) Mikael Henrysson (SD)

Sven-Ingvar Blixt (L) Bo-Göran Roth (S) Jörgen Johnsson (M) Mikael Henrysson (SD) 1 (18) Plats och tid Gruesalen, torsdagen den 11 augusti 2016 kl 14:00-15:55 Beslutande Kenneth Bolinder (S), Ordförande Liselott Ljung (S), 1:e vice ordförande Niels Madsen (M), 2:e vice ordförande Kai

Läs mer

Sven-Ingvar Blixt (L) 61

Sven-Ingvar Blixt (L) 61 1 (26) Plats och tid Gruesalen, torsdagen den 9 juni 2016 kl 14:00-16:10 Beslutande Kenneth Bolinder (S), Ordförande Liselott Ljung (S), 1:e vice ordförande Niels Madsen (M), 2:e vice ordförande Kai Christiansen

Läs mer

2016-02-03, kl 14.00.16.35, Skeneholmssalen, Storgatan 24, Billesholm

2016-02-03, kl 14.00.16.35, Skeneholmssalen, Storgatan 24, Billesholm 1 Plats och tid, kl 14.00.16.35, Skeneholmssalen, Storgatan 24, Billesholm ande Ledamöter Tjänstgörande ersättare Ersättare Kenneth Bolinder (S), ordförande Liselott Ljung (S), vice ordförande Niels Madsen

Läs mer

2015-10-08, kl 14.00-15.35, Gruesalen, Mejerigatan 1, Bjuv

2015-10-08, kl 14.00-15.35, Gruesalen, Mejerigatan 1, Bjuv 1 Plats och tid, kl 14.00-15.35, Gruesalen, Mejerigatan 1, Bjuv ande Ledamöter Tjänstgörande ersättare Ersättare Kenneth Bolinder (S) ordförande Liselott Ljung (S), vice ordförande Niels Madsen (M) Alf

Läs mer

Sven-Ingvar Blixt (L) Bo-Göran Roth (S) Jörgen Johnsson (M) Mikael Henrysson (SD) Jörgen Sjöqvist (S)

Sven-Ingvar Blixt (L) Bo-Göran Roth (S) Jörgen Johnsson (M) Mikael Henrysson (SD) Jörgen Sjöqvist (S) 1 (22) Plats och tid Skinneholmssalen, onsdagen den 14 september 2016 kl 14:00-15:25 Beslutande Kenneth Bolinder (S), Ordförande Liselott Ljung (S), 1:e vice ordförande Niels Madsen (M), 2:e vice ordförande

Läs mer

Byggnadsförvaltningen 2014-11-11 kl 16.00

Byggnadsförvaltningen 2014-11-11 kl 16.00 1 Plats och tid, kl 14.00-15.25 i Gruesalen, Bjuv ande Ledamöter Tjänstgörande ersättare Ersättare Niklas Svalö (S) ordförande Alf Persson (S) Olle Lundgren (S) Stig Lundblad (C) Niels Madsen (M) Fredrik

Läs mer

Torsdagen den 10 april 2014 kl i Gruesalen, Bjuv. Lars Karlsson (S) vice ordförande Alf Persson (S)

Torsdagen den 10 april 2014 kl i Gruesalen, Bjuv. Lars Karlsson (S) vice ordförande Alf Persson (S) 1 Plats och tid ande Ledamöter Tjänstgörande ersättare Övriga närvarande Ersättare Tjänstemän Torsdagen den 10 april 2014 kl 14.00-16.55 i Gruesalen, Bjuv Lars Karlsson (S) vice ordförande Alf Persson

Läs mer

Anders Månsson (S), ordförande Christer Landin (S), vice ordförande Niklas Svalö (S) Stig Lundblad (C) Ninnie Lindell (M)

Anders Månsson (S), ordförande Christer Landin (S), vice ordförande Niklas Svalö (S) Stig Lundblad (C) Ninnie Lindell (M) 1 (12) Plats och tid Gruesalen, onsdagen den 30 augusti 2017 kl 09:00-11:00 Beslutande Anders Månsson (S), ordförande Christer Landin (S), vice ordförande Niklas Svalö (S) Stig Lundblad (C) Ninnie Lindell

Läs mer

Therese Björkman, sekreterare Gulistan Batak, t f förvaltningschef Frank Starek, byggnadsinspektör Pauline Pertoft, GIS-ingenjör

Therese Björkman, sekreterare Gulistan Batak, t f förvaltningschef Frank Starek, byggnadsinspektör Pauline Pertoft, GIS-ingenjör 1 Plats och tid ande Ledamöter Tjänstgörande ersättare Övriga närvarande Ersättare Tjänstemän, kl 14.00-16.05 i Gruesalen, Bjuv Niklas Svalö (S) ordförande Lars Karlsson (S) vice ordförande Alf Persson

Läs mer

Torsdag den 7 februari 2013, kl 14:00 14:45 i Gruesalen, Bjuv

Torsdag den 7 februari 2013, kl 14:00 14:45 i Gruesalen, Bjuv 1(16) Plats och tid Beslutande Ledamöter Tjänstgörande ersättare Övriga närvarande Ersättare Tjänstemän Torsdag den 7 februari 2013, kl 14:00 14:45 i Gruesalen, Bjuv Niklas Svalö (S) ordförande Lars Karlsson

Läs mer

Torsdag den 2 maj 2013, kl 14:00 16:15 i Blosset, Almliden, Bjuv

Torsdag den 2 maj 2013, kl 14:00 16:15 i Blosset, Almliden, Bjuv 1(18) Plats och tid Beslutande Ledamöter Tjänstgörande ersättare Övriga närvarande Ersättare Tjänstemän Torsdag den 2 maj 2013, kl 14:00 16:15 i Blosset, Almliden, Bjuv Niklas Svalö (S) ordförande Lars

Läs mer

Torsdagen den 3 oktober , kl i Gruesalen, Bjuv

Torsdagen den 3 oktober , kl i Gruesalen, Bjuv 1 Plats och tid ande Ledamöter Tjänstgörande ersättare Torsdagen den 3 oktober 2013 2013, kl 14.00-15.10 i Gruesalen, Bjuv Niklas Svalö (S) ordförande Alf Persson (S) Olle Lundgren (S) Stig Lundblad (M)

Läs mer

Torsdagen den 7 november 2013 kl 14.00-15.05 i Gruesalen, Bjuv

Torsdagen den 7 november 2013 kl 14.00-15.05 i Gruesalen, Bjuv 1 Plats och tid ande Ledamöter Tjänstgörande ersättare Torsdagen den 7 november 2013 kl 14.00-15.05 i Gruesalen, Bjuv Niklas Svalö (S) ordförande Lars Karlsson (S) Olle Lundgren (S) Stig Lundblad (M) Niels

Läs mer

Anders Månsson (S), ordförande Christer Landin (S), 1:e vice ordförande Stig Lundblad (C) Ninnie Lindell (M) Krister Bergsten (L) för Niklas Svalö (S)

Anders Månsson (S), ordförande Christer Landin (S), 1:e vice ordförande Stig Lundblad (C) Ninnie Lindell (M) Krister Bergsten (L) för Niklas Svalö (S) 1 (10) Plats och tid Gruesalen, onsdagen den 1 mars 2017 kl 09:00-10:15 Beslutande Anders Månsson (S), ordförande Christer Landin (S), 1:e vice ordförande Stig Lundblad (C) Ninnie Lindell (M) Ersättare

Läs mer

Niels Madsen (M) för Bertil Olsson (M)

Niels Madsen (M) för Bertil Olsson (M) 1 (7) Plats och tid Varagårdssskolans aula, torsdagen den 26 maj 2016 kl 18:00-18:10 Beslutande Anders Månsson (S), ordförande Christer Landin (S), 1:e vice ordförande Ninnie Lindell (M), 2:e vice ordförande

Läs mer

PROTOKOLL Plan- och byggnämndens arbetsutskott 1 (12) Paragrafer 1-9

PROTOKOLL Plan- och byggnämndens arbetsutskott 1 (12) Paragrafer 1-9 1 (12) Paragrafer 1-9 Plats och tid Sammanträdesrum 1 kl. 13:00-17:00 Beslutande ledamöter Kent Lodesjö (S) (ordförande) 1-2, 4-9 Christer Persson (M) (1:e vice ordförande) (ordförande 3) Ralf Scott (SD)

Läs mer

Anders Månsson (S), Ordförande Christer Landin (S), 1:e vice ordförande Stig Lundblad (C) Ninnie Lindell (M)

Anders Månsson (S), Ordförande Christer Landin (S), 1:e vice ordförande Stig Lundblad (C) Ninnie Lindell (M) 1 (7) Plats och tid Kommunalrådets arbetsrum, onsdagen den 21 september 2016 kl 09:00-10:30 Beslutande Anders Månsson (S), Ordförande Christer Landin (S), 1:e vice ordförande Stig Lundblad (C) Ninnie Lindell

Läs mer

Urban Berglund (KD) för Alf Nilsson (S)

Urban Berglund (KD) för Alf Nilsson (S) 1 (10) Plats och tid Flötsen, Verkstadsgatan 1, onsdagen den 30 maj 2018 kl 08:30-11:45 Beslutande Niklas Svalö (S), Ordförande Lars Karlsson (S), 1:e vice ordförande Sven-Ingvar Blixt (L) Ninnie Lindell

Läs mer

Christer Landin (S), vice ordförande Stig Lundblad (C) Ninnie Lindell (M) Krister Bergsten (L) Martin Fridehjelm (S)

Christer Landin (S), vice ordförande Stig Lundblad (C) Ninnie Lindell (M) Krister Bergsten (L) Martin Fridehjelm (S) 1 (13) Plats och tid Gruesalen, onsdagen den 21 juni 2017 kl 09:00-11:10 Beslutande Christer Landin (S), vice ordförande Stig Lundblad (C) Ninnie Lindell (M) Tjänstgörande ersättare Krister Bergsten (L)

Läs mer

Miljö- och byggnadsnämnden 2014-06-11 1(12) Filip Gille (M) ordförande Mattias Joelsson (KD) Peter Johansson (FP) Leif Bergman (S) Siv Bjerknes (S)

Miljö- och byggnadsnämnden 2014-06-11 1(12) Filip Gille (M) ordförande Mattias Joelsson (KD) Peter Johansson (FP) Leif Bergman (S) Siv Bjerknes (S) Miljö- och byggnadsnämnden 2014-06-11 1(12) Plats och tid Planrummet, kommunhuset, kl. 13.00-14.20 Beslutande Filip Gille (M) ordförande Mattias Joelsson (KD) Peter Johansson (FP) Leif Bergman (S) Siv

Läs mer

Christer Landin (S), Ordförande Martin Fridehjelm (S), 1:e vice ordförande Urban Berglund (KD) Lisbeth Madsen (M)

Christer Landin (S), Ordförande Martin Fridehjelm (S), 1:e vice ordförande Urban Berglund (KD) Lisbeth Madsen (M) 1 (10) Plats och tid S8, Almliden, fredagen den 27 april 2018 kl 09:00-10.15 Beslutande Christer Landin (S), Ordförande Martin Fridehjelm (S), 1:e vice ordförande Urban Berglund (KD) Lisbeth Madsen (M)

Läs mer

Miljö- och byggnämnden

Miljö- och byggnämnden 2016-05-23 1(6) Plats och tid Kommunhuset i Älmhult 2016-05-23 kl. 13.00 14.30 Paragrafer 42-43, omedelbar justering Utses att justera Roland Johansson (M) Justeringens plats och tid Kommunhuset i Älmhult,

Läs mer

1 Information till nämnden MBN 15/30. 2 Ekonomisk uppföljning för miljö- och byggnadsnämnden efter oktober 2015

1 Information till nämnden MBN 15/30. 2 Ekonomisk uppföljning för miljö- och byggnadsnämnden efter oktober 2015 MILJÖ- OCH BYGGNADSNÄMNDEN KALLELSE Sammanträdesdatum 2015-11-24 PLATS OCH TID Kommunhuset, lokal Mellanfryken, tisdag 24 november 2015, 15.00 FÖREDRAGNINGSLISTA ÄRENDE Val av protokolljusterare DNR 1

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Jävsnämnden (8)

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Jävsnämnden (8) Jävsnämnden 2012-05-08 1 (8) Plats och tid Kommunkontoret i Mörbylånga klockan 09.00 10.15 Beslutande Ove Karlesand (M), ordförande Gudrun Mo ( C ), ledamot Bo Sjölin (MP), ledamot Curt Ekvall (KD), ersättare

Läs mer

Sammanträdesprotokoll 2014-06-16 Samhällsbyggnadsnämnden

Sammanträdesprotokoll 2014-06-16 Samhällsbyggnadsnämnden 1(13) Tid och plats 2014-06-16 - i Kommunhuset klockan 14.00. Beslutande Övriga deltagande Justering Justerare Martin Gustavsson (C) - ordförande Bjarne Daa (S) - 2:e vice ordförande Erkki Ekman (FP) -

Läs mer

Anders Månsson (S), ordförande Christer Landin (S), vice ordförande Stig Lundblad (C) Ninnie Lindell (M) Krister Bergsten (L) för Niklas Svalö (S)

Anders Månsson (S), ordförande Christer Landin (S), vice ordförande Stig Lundblad (C) Ninnie Lindell (M) Krister Bergsten (L) för Niklas Svalö (S) 1 (6) Plats och tid Kommunalrådets arbetsrum, onsdagen den 1 februari 2017 kl 09:00-10:45 Beslutande Anders Månsson (S), ordförande Christer Landin (S), vice ordförande Stig Lundblad (C) Ninnie Lindell

Läs mer

Tobias Hellberg Söderhäll (S) ledamot 106-107, 109-118 Kent Fredriksson (S) ersättare 108, 113-118

Tobias Hellberg Söderhäll (S) ledamot 106-107, 109-118 Kent Fredriksson (S) ersättare 108, 113-118 Miljö och byggnadsnämnden SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (7) Plats och tid Kristinelundsvägen 4, Dammen, Köping, kl 08.15-10.50 ande Per Carlesson (S) ordförande Lena Vilhelmsson (S) v ordförande Tobias Hellberg

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Bygg-, trafik- och räddningsnämnden 1 Plats och tid Kommunhuset, kl 13.30-15.10 Beslutande Övriga deltagare Malin Olsson (C) tjg ers för Håkan Andersson (C) Leif Hägg (M), ordförande Emil Fennstam (SD)

Läs mer

BYGG- OCH MILJÖNÄMNDEN Sammanträdesdatum: Se närvarolista på sida 2. Se närvarolista på sida 2

BYGG- OCH MILJÖNÄMNDEN Sammanträdesdatum: Se närvarolista på sida 2. Se närvarolista på sida 2 1(16) Sammanträdesdatum: 2019-09- 26 Plats och tid Torup, torsdagen den 26 september 2019 kl 17:00-18.20 ande Ledamöter Se närvarolista på sida 2 Tjänstgörande ersättare Se närvarolista på sida 2 Övriga

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum Byggnadsnämnden. Innehåll

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum Byggnadsnämnden. Innehåll Innehåll 43 Godkännande av ärendelista... 86 44 Anmälan av delegationsbeslut... 87 45 Delgivningar... 88 46 Ansökan om bygglov på fastigheten Tunarp 3:86 avskrivning av ärende. 89 47 Anmälan om Attenfallstillbyggnad

Läs mer

Christer Pålsson, kommunchef Anders Kronfelt, ekonomichef, Susan Elmlund, sekreterare. Helena Holmgren, miljöchef Söderåsens miljöförbund, 44

Christer Pålsson, kommunchef Anders Kronfelt, ekonomichef, Susan Elmlund, sekreterare. Helena Holmgren, miljöchef Söderåsens miljöförbund, 44 1(10) Plats och tid Gruesalen, Bjuv kl 9.00-10.45 Beslutande Ledamöter Tjänstgörande ersättare Stefan Svalö (S), ordf Anders Månsson (S) Christer Landin (S) Alf Nilsson (S) Bert Roos (S) Kjell-Åke Johnsson

Läs mer

Innehåll. Upprop Val av justerare Justeringens tid och plats 86 Godkännande av ärendelista 87 Anmälan av delegationsbeslut 88 Delgivningar 2018/2023

Innehåll. Upprop Val av justerare Justeringens tid och plats 86 Godkännande av ärendelista 87 Anmälan av delegationsbeslut 88 Delgivningar 2018/2023 Innehåll Upprop Val av justerare Justeringens tid och plats 86 Godkännande av ärendelista 2018/2021 87 Anmälan av delegationsbeslut 2018/2022 88 Delgivningar 2018/2023 89 Ansökan om bygglov, tillbyggnad

Läs mer

PROTOKOLL Plan- och byggnämndens arbetsutskott 1 (19) Paragrafer 1-16

PROTOKOLL Plan- och byggnämndens arbetsutskott 1 (19) Paragrafer 1-16 1 (19) Paragrafer 1-16 Plats och tid Sammanträdesrum 1 kl. 13:00-16:00 Beslutande ledamöter Övriga närvarande Utses att justera Justeringens plats och tid Kent Lodesjö (S) (ordförande) Torsten Johansson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 1 (6) Plats och tid Stadshuset, Sessionssalen kl 16:00 Beslutande Övriga deltagare (S) Magnus Nyström, ordförande (S) Leif Danielsson (S) Anna-Karin Lundström (S) Kjell Lidman (S) Tomas Eklund (S) Isabella

Läs mer

Samhällsbygnnadsförvaltningen, Anna Eliasson, plan- och bygglovschef

Samhällsbygnnadsförvaltningen, Anna Eliasson, plan- och bygglovschef 1 Plats och tid Beslutande Samhällsbygnnadsförvaltningen, Anna Eliasson, plan- och bygglovschef Övriga närvarande Utses att justera Justeringens plats och tid Underskrifter Paragrafer 2178-2183 Sekreterare

Läs mer

Trolska skogen, Mellanfjärden Fredagen den 2 december kl. 13:00 13:30

Trolska skogen, Mellanfjärden Fredagen den 2 december kl. 13:00 13:30 NORDANSTIGS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum 1 Sida Plats och tid Trolska skogen, Mellanfjärden Fredagen den 2 december kl. 13:00 13:30 Beslutande Carin Walldin (S) Ordförande Valter Lööv

Läs mer

Anita Blixt (L) för Madeleine Landin (S)

Anita Blixt (L) för Madeleine Landin (S) 1 (19) Plats och tid Mikaelstugan Norra Storgatan 3, onsdagen den 24 april 2019 kl 18:30-21:00 Beslutande Kenneth Bolinder (S), Ordförande Bo Blixt (S) Stefan Svalö (S) Håkan Olsson (S) Krister Nilsson

Läs mer

Kommunkansliet kl omedelbar justering

Kommunkansliet kl omedelbar justering 1(17) Plats och tid Aulan Varagårdsskolan i Bjuv, kl 19.00-21.10 Beslutande Ledamöter 28 ledamöter eller tjänstgörande ersättare Övriga närvarande Tjänstemän Övriga Christer Pålsson, kommunchef Göran Skoog,

Läs mer

PROTOKOLL Plan- och byggnämnden Paragrafer (22) Plats och tid Sessionssalen kl. 15:00-17:30

PROTOKOLL Plan- och byggnämnden Paragrafer (22) Plats och tid Sessionssalen kl. 15:00-17:30 1 (22) Paragrafer 79-96 Plats och tid Sessionssalen kl. 15:00-17:30 Beslutande ledamöter Övriga närvarande Utses att justera Justeringens plats och tid Kent Lodesjö (S) (ordförande) Torsten Johansson (C)

Läs mer

Plats och tid Schaktet, kommunhuset, Bjuv, 2013-02-27 kl 08.00-8.50

Plats och tid Schaktet, kommunhuset, Bjuv, 2013-02-27 kl 08.00-8.50 1(10) Plats och tid Schaktet, kommunhuset, Bjuv, kl 08.00-8.50 Beslutande Ledamöter Stefan Svalö (S), ordf Anders Månsson (S) Christer Landin (S) Ninnie Lindell (M) Tjänstgörande ersättare Övriga närvarande

Läs mer

ÖRKELLJUNGA KOMMUN Samhällsbyggnadsnämnden

ÖRKELLJUNGA KOMMUN Samhällsbyggnadsnämnden Sida 1 Plats och tid Kommunhuset, Örkelljunga kl 14.30 Beslutande Övriga deltagande Martin Gustafsson Henrik Nilsson Bjarne Daa Åke Sjörin Ursel Brogcrantz ers för Kenth Johansson 1-2 Gert Ljunggren ers

Läs mer

Plats och tid Blosset, torsdagen den 19 oktober 2017 kl 13:30-15:30 Beslutande

Plats och tid Blosset, torsdagen den 19 oktober 2017 kl 13:30-15:30 Beslutande 1 (15) Plats och tid Blosset, torsdagen den 19 oktober 2017 kl 13:30-15:30 Beslutande Arvo Hellman (S), Ordförande Ulrika Thulin (S), 1:e vice ordförande Margit Johansson (M), 2:e vice ordförande Bert

Läs mer

Sammanträdesprotokoll Samhällsbyggnadsnämnden

Sammanträdesprotokoll Samhällsbyggnadsnämnden 1(15) Sammanträdesprotokoll Tid och plats 2013-11-11 - i Kommunhuset klockan 15.00. Beslutande Övriga deltagande Martin Gustafsson (C) - ordförande Henrik Nilsson (M) - 1:e vice ordförande, ej 109 Ursel

Läs mer

Plats och tid Gruesalen, Bjuv kl , ajournering

Plats och tid Gruesalen, Bjuv kl , ajournering 1(11) Plats och tid Gruesalen, Bjuv kl 9.00-11.20, ajournering 11.10-11.15 Beslutande Ledamöter Anders Månsson (S), ordf Christer Landin (S) Stefan Svalö (S) Bert Roos (S) Lars Karlsson (S) Ninnie Lindell

Läs mer

Bygg-, trafik- och räddningsnämnden

Bygg-, trafik- och räddningsnämnden Sida 1/13 Plats och tid Kommunhuset, kl. 08.30 10.15 Beslutande Ej tjänstgörande ersättare Marcus Zadenius (FP) tjänstgörande ersättare för Ulla Wallin (S) Håkan Andersson (C), vice ordförande Stig Lampa

Läs mer

Annsofi Frendin, fastighetschef Kristin Palmborg Snygg, ekonom Mihaela Gugoasa Jeder, energiingenjör 116 Monica Siggelow, sekreterare

Annsofi Frendin, fastighetschef Kristin Palmborg Snygg, ekonom Mihaela Gugoasa Jeder, energiingenjör 116 Monica Siggelow, sekreterare 1 (20) Plats och tid Flötsen, Verkstadsgatan 1, onsdagen den 3 oktober 2018 kl 13:30-15:30 Beslutande Niklas Svalö (S), Ordförande Lars Karlsson (S), 1:e vice ordförande Alf Nilsson (S) Sven-Ingvar Blixt

Läs mer

Icke tjänstgörande ersättare Lars Wingerup (S), Heléne Bolling (S), Hans Åslund (V), Kerstin Karlsson (C) och Robin Hagström (SD)

Icke tjänstgörande ersättare Lars Wingerup (S), Heléne Bolling (S), Hans Åslund (V), Kerstin Karlsson (C) och Robin Hagström (SD) PROTOKOLL Sida 1 Plats och tid Oskarshamnssalen, kl. 10:00-11:45 Beslutande Mathias R Karlsson (S), ordförande Frida Bergvall (S) Joakim Rylin (S) Matti Wahlström (V) Elisabeth Wanneby (MP) 2:e vice ordförande

Läs mer

Kommunstyrelsens tekniska utskott

Kommunstyrelsens tekniska utskott 1 (17) Plats och tid Flötsen, Verkstadsgatan 1, onsdagen den 21 september 2016 kl 17:00 Beslutande Niklas Svalö (S), Ordförande Lars Karlsson (S), 1:e vice ordförande Alf Nilsson (S) Sven-Ingvar Blixt

Läs mer

PROTOKOLL Plan- och byggnämnden Paragrafer (12) Plats och tid Sessionssalen kl. 13:30-16:30

PROTOKOLL Plan- och byggnämnden Paragrafer (12) Plats och tid Sessionssalen kl. 13:30-16:30 1 (12) Paragrafer 59-67 Plats och tid Sessionssalen kl. 13:30-16:30 Beslutande ledamöter Ej tjänstgörande ersättare Övriga närvarande Utses att justera Justeringens plats och tid Kent Lodesjö (S) (ordförande)

Läs mer

Sammanträdesprotokoll 2015-05-25 Samhällsbyggnadsnämndens arbetsutskott

Sammanträdesprotokoll 2015-05-25 Samhällsbyggnadsnämndens arbetsutskott 1(13) Tid och plats 2015-05-25 - Kommunhuset klockan 13.15-14.30 Beslutande Martin Gustafsson (C) - ordförande Henrik Johansen (M) - förste vice ordförande Bjarne Daa (S) - andre vice ordförande Övriga

Läs mer

Val av justerare samt tid och plats för justering. Samhällsbyggnadsnämnden beslutar

Val av justerare samt tid och plats för justering. Samhällsbyggnadsnämnden beslutar Sida 1 Plats och tid Kommunhuset, Örkelljunga klockan 15.00 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera Martin Gustafsson (C) Henrik Nilsson (M) ej 92 Bjarne Daa (S) Henrik Johansen (M) Åke Sjörin (FP)

Läs mer

Miljö- och byggnadsnämnden 2015-05-12 1(14)

Miljö- och byggnadsnämnden 2015-05-12 1(14) Miljö- och byggnadsnämnden 2015-05-12 1(14) Plats och tid Kommunhuset, planrummet kl. 13.00-14.30 Beslutande Leif Bergman (S), ordförande Agneta Staaf (S) Dan Eriksson (C) Louise Warnqvist (M) Elise Radanova

Läs mer

Kenneth Bolinder (S) Stig Lundblad (C) Ingegärd Berglund (KD) Therese Wredström (KD) Kennet Jansson (MP) Åsa Malmström, verksamhetschef

Kenneth Bolinder (S) Stig Lundblad (C) Ingegärd Berglund (KD) Therese Wredström (KD) Kennet Jansson (MP) Åsa Malmström, verksamhetschef 1 (10) Plats och tid Tisdagen den 15 december 2015 kl 17:00-18:15 Beslutande Tjänstgörande ersättare Ann-Sofie Fridehjelm (S), Ordförande Caroline Wegner (S), 1:e vice ordförande Bertil Olsson (M), 2:e

Läs mer

Samhällsbyggnadsförvaltningen Linda Larsson, tf. enhetschef

Samhällsbyggnadsförvaltningen Linda Larsson, tf. enhetschef Plats och tid Beslutande Samhällsbyggnadsförvaltningen Linda Larsson, tf. enhetschef Övriga närvarande Utses att justera Justeringens plats och tid Underskrifter Paragrafer 2020-2028 Sekreterare A-C Utter

Läs mer

Sammanträdesprotokoll Samhällsbyggnadsnämnden

Sammanträdesprotokoll Samhällsbyggnadsnämnden Sammanträdesprotokoll Tid och plats Beslutande Övriga deltagande Justering Justerare 2013-01-28 i Kommunhuset. Martin Gustavsson (C) - ordförande Henrik Nilsson (M) - 1:e vice ordförande Bjarne Daa (S)

Läs mer

Kommunhuset, lokal Kyrkhults sammanträdesrum

Kommunhuset, lokal Kyrkhults sammanträdesrum Protokoll/Bygg- och trafiknämnden 1(7) Plats och tid Beslutande Kommunhuset, lokal Kyrkhults sammanträdesrum 14.00 14.30 Pirjo Veteli, S, ordf Anders Johansson, S, 1:e vice ordf Mats Sigfridsson, C, 2:e

Läs mer

Övriga, prao-elev Lysingskolan år 9. Underskrifter Sekreterare Paragrafer Mari Bäckström

Övriga, prao-elev Lysingskolan år 9. Underskrifter Sekreterare Paragrafer Mari Bäckström 1(9) Plats och tid Carl August-rummet, måndagen den 22 oktober 2018 kl 13:30-16:30 Beslutande Ledamöter och tjänstgörande ersättare Per-Arne Hagby (C), ordförande Mattias Petersson (KD), vice ordförande

Läs mer

110 Tidsbegränsat bygglov för upplag och parkering på

110 Tidsbegränsat bygglov för upplag och parkering på Protokoll Tillsyns- och tillståndsnämnden Sida 1 av 10 Ärendeförteckning 110 Tidsbegränsat bygglov för upplag och parkering på 111 Bygglov för tillbyggnad av fabrikslokal på 112 Bygglov för tillbyggnad

Läs mer

Byggnadsnämnden. Eirik Langjord (FP) Hans Engstrand (KD) Per-Olof Westerberg (S)

Byggnadsnämnden. Eirik Langjord (FP) Hans Engstrand (KD) Per-Olof Westerberg (S) Byggnadsnämnden SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Plats och tid Kungsbackarummet Klockan 8.30-8.45 Beslutande Övriga närvarande Ledamöter Lars Stranne (M), ordförande Alf Olofsson (S), vice ordförande Ove Svan (M)

Läs mer

Drift- och fastighet, Verkstadsgatan 1, måndag kl 17.30

Drift- och fastighet, Verkstadsgatan 1, måndag kl 17.30 1(10) Plats och tid Flötsen, Verkstadsgatan 1, Bjuv, kl 16.00 Beslutande Ledamöter Tjänstgörande ersättare Övriga närvarande Tjänstemän Niklas Svalö (S), ordförande Alf Nilsson (S) Sven-Ingvar Blixt (FP)

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Kommunstyrelsens utskott för arbete och tillväxt. Plats och tid Beslutande

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Kommunstyrelsens utskott för arbete och tillväxt. Plats och tid Beslutande 1 (15) Plats och tid Beslutande Futurum, onsdagen den 17 augusti 2016 kl 13:30-15.45 Ajö Christer Landin (S), Ordförande Martin Fridehjelm (S), 1:e vice ordförande Ulrika Thulin (S) Urban Berglund (KD)

Läs mer

Christer Landin (S), Ordförande Martin Fridehjelm (S), 1:e vice ordförande Ulrika Thulin (S) Urban Berglund (KD) Lisbeth Madsen (M)

Christer Landin (S), Ordförande Martin Fridehjelm (S), 1:e vice ordförande Ulrika Thulin (S) Urban Berglund (KD) Lisbeth Madsen (M) 1 (12) Plats och tid Blosset, onsdagen den 24 januari 2018 kl 13:30-15.15 Beslutande Christer Landin (S), Ordförande Martin Fridehjelm (S), 1:e vice ordförande Ulrika Thulin (S) Urban Berglund (KD) Lisbeth

Läs mer

Ej tjänstgörande ersättare S Anders Manskog. Tjänstemän och övriga Tord Lundborg, förvaltningschef Sara Åkesson, sekreterare.

Ej tjänstgörande ersättare S Anders Manskog. Tjänstemän och övriga Tord Lundborg, förvaltningschef Sara Åkesson, sekreterare. Sammanträdesdatum Sida 1 (6) Plats och tid Strömsalen, Kinnaströms Företagscenter, Kinna, kl. 15.30-15-35 Beslutande M Jörgen-Hagman Lindén, tjänstgör för Lars-Åke Åkesson (M) C Pontus Johansson M Madeleine

Läs mer

Marie Brink (SD) Walter Christensen (M) 1-4, 6-9 Bo Andersson (C) Elena Kurenkova (SD)

Marie Brink (SD) Walter Christensen (M) 1-4, 6-9 Bo Andersson (C) Elena Kurenkova (SD) 1 (13) Paragrafer 1-9 Plats och tid Sessionssalen kl. 15:00-16:30 Beslutande ledamöter Ej tjänstgörande ersättare Övriga närvarande Utses att justera Justeringens plats och tid Kent Lodesjö (S) (ordförande)

Läs mer

Christer Landin (S), Ordförande Martin Fridehjelm (S), 1:e vice ordförande Ulrika Thulin (S) Urban Berglund (KD) Lisbeth Madsen (M)

Christer Landin (S), Ordförande Martin Fridehjelm (S), 1:e vice ordförande Ulrika Thulin (S) Urban Berglund (KD) Lisbeth Madsen (M) 1 (12) Plats och tid Futurum, onsdagen den 3 oktober 2018 kl 13:30-15.30 Beslutande Christer Landin (S), Ordförande Martin Fridehjelm (S), 1:e vice ordförande Ulrika Thulin (S) Urban Berglund (KD) Lisbeth

Läs mer

Monica Magnusson, sekreterare. Ulla-Britt Brandin. Kommunhusets byggnadskontor klockan 18.00 Paragrafer 31-38

Monica Magnusson, sekreterare. Ulla-Britt Brandin. Kommunhusets byggnadskontor klockan 18.00 Paragrafer 31-38 1 (10) Plats och tid Kommunförvaltningens sammanträdesrum, Boken kl. 15:45 17:00 Beslutande Marie-Louise Andersson (V) ordförande Patrik Ströbeck (M) vice ordförande Edward Galia (SD) ledamot Christian

Läs mer

Beslutande Ledamöter 29 ledamöter eller tjänstgörande ersättare enligt sammanträdeslista. Kommunkansliet kl 15.00

Beslutande Ledamöter 29 ledamöter eller tjänstgörande ersättare enligt sammanträdeslista. Kommunkansliet kl 15.00 1(17) Plats och tid Aulan Varagårdsskolan i Bjuv, kl 19.00-20.50 Beslutande Ledamöter 29 ledamöter eller tjänstgörande ersättare enligt sammanträdeslista Övriga närvarande Tjänstemän Christer Pålsson,

Läs mer

Kommunstyrelsens kansli måndag kl 15.00

Kommunstyrelsens kansli måndag kl 15.00 1(13) Plats och tid Gruesalen, Bjuv kl 09.00-10.40 Beslutande Ledamöter Tjänstgörande ersättare Anders Månsson (S), ordf Christer Landin (S) Niklas Svalö (S) Martin Fridehjelm (S) Ulrika Thulin (S) Bert

Läs mer