Verksamhetsberättelse. Motala - Vadstena

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Verksamhetsberättelse. Motala - Vadstena"

Transkript

1 2016 Verksamhetsberättelse Motala - Vadstena

2 Styrelsen har under året haft följande sammansättning Ordförande: Tommy Lindahl Vice ordförande: Lars Eklund Tf. ordförande Sekreterare: Solvig Yngve Kassör: Sören Håckerström Ledamöter: Ann-Marie Sandberg Ersättare: Inge Svensson Wilma Håckerström Övriga funktioner Revisorer: Revisorsuppleant: Studieorganisatör/ Kulturansvarig: Ombud: Vieler Hildebrand och Maud Johnsson Arne Andersson och Christer Svensson Styrelsen/Solvig Yngve Länsförbundets ombudsmöte ombud/gäster Tommy Lindahl, Lars Eklund och Sören Håckerström Länsförbundets styrelse Solvig Yngve och Sören Håckerström HFM Motala Tommy Lindahl på ordförandemötena fram till nedläggningen. Övrigt: Programkommitté/ Reseansvariga Sören Håckerström, Ann-Marie Sandberg och Göran Eklund. Lotteriansvarig Lars Eklund Kaffekommitté Sylvia Eklund, Marie-Louise Björk och Louise Johansson. Valberedning Lena Ekberg Hålm, Sylvia Eklund och Marie-Louise Björk Styrelsen har haft 10 protokollförda sammanträden under året.

3 Medlemsantal Antal medlemmar var vid årets början 114 och vid årets slut 121. Nu ska vi nå nya mål, alla tillsammans för en bättre värld. Det finns två medlemskategorier och kategori ett är huvudmedlem med förbundstidningen Reflex, avgiften är 370:00 kronor/år, kategori två är närstående medlem och avgiften är 200:00 kronor/år. VATTENGYMNASTIK på LIM är en höjdpunkt varje måndag och onsdag mellan kl och fredagar kl dit alla medlemmar är välkomna som har behov av att vara i varmt bad. Man tränar under eget ansvar men vi har badansvariga vid bassängkanten samt Göran Eklund och Mona Hylen som gympaledare i bassängen. BINGO med Lars Eklund har vi haft varannan onsdag med många bingospelare, detta är en bra hjärngympa för våra medlemmar. ÖPPET HUS Övriga onsdagar hela året med olika aktiviteter, kortspel, wie-spel och sällskapspel. på sommaren boule och allsång med kaffe. Varje tisdag under våren och hösten har vi haft olika gruppaktiviteter. QI GONG med Britt Veinert som ledare 10 måndagar under våren för 12 medlemmar. Föreningens medlemsmöten/styrelsemöten har under året varit i Föreningshuset Vättersol, Vindarnas väg 1, Motala VÅREN januari Föreningens första medlemsmöte året 2016 startade i Föreningshuset Vättersol med grötfest och skinksmörgås. Julen dansades ut under ledning av Sture Gustavsson. Information om studieaktiviteter och bassängbad gavs av studieansvariga. Allsång, lotteri och kaffeservering avslutade en trivsam eftermiddag. 23 mars Medlemsmöte med påsklunch lagat av våra suveräna värdinnor, som alltid jätte gott! Underhållning av Putte Skoog som gjorde ett bejublat framträdande, information, lotterier uppfylldes eftermiddagen med. 13 april Kärleksveckan 2016 med temat "Gåvor till varandra" startade 9 april. Medlemsmöte med underhållning av "Barfotakören" från Platens särskola var en höjdpunkt i år. Som TACK till ungdomarna bjöd vi dem på "disco" med musik och förtäring vilket uppskattade av både elever och lärare, och inte minst våra medlemmar som deltog.

4 27 april Medlemsmöte med temat " Vi hälsar våren välkommen" PRO kören sjöng ett knippe vårsånger. Information gavs om nyheter och vad som är på gång i sommar. Dagen avslutas med lotterier och vi bjöd våra medlemmar på kaffe. 6 juni Nationaldagen firas med att hissa flaggan i topp och sång " Så grann står Östergyllen" I tidig otta då kommer göken på besök! Ett 40-tal medlemmar firar denna dag med smörgås och kaffe ute i trädgården och därefter boulespel och många andra aktiviteter. Korvgrillning och härlig samvaro innan vi slutligen önskade varandra en härlig sommar tillsammans, sommaren är välkommen! 20 augusti Kräftskiva med hög stämning och glada medlemmar unga och äldre, med sång och musik, vad kan vi mer begära? HÖSTEN september Neurodagen Neuroveckorna firades den 24/9-8/ En sammanfattning finns i slutet av Verksamhetsberättelsen. 9 november Medlemsmöte med information från Brottsofferjouren. Underhållning av Tage & Sture. Förtäring och lotteriförsäljning. 14 december "Luciabingo" Vättersols egen lucia skrider in i den ljusfyllda salen och sprider glädje och förtjusning, och bjuder alla på luciakaffe med saffransbröd och pepparkaka. ÖVRIGA ARRANGEMANG 6 februari 2016 Ombudsmötet öppnades och Thorvald och Violett Jangvik höll parentation över medlemmar som lämnat oss under året. Därefter sedvanliga årsmötesförhandlingar med Göran Eklund som mötesordförande. Efter ett väl genomfört årsmöte smakade smörgåstårta, kaffe och kaka mycket gott. Som avslutning underhöll makarna Jangvik oss på sitt underbara traditionella sätt. Midsommarafton 2016 kommer många att minnas länge, det har nu blivit en tradition, då vi inbjuder våra medlemmar att tillsammans med Hörselskadades förening (HRF) och vår värd DHR fira midsommar på Föreningshuset Vättersol ute i goda vänners lag. I år hade cirka 60 personer hörsammat inbjudan då vi bjöd på sill och potatis därefter tårta och kaffe. Senare var det dags för grillat och det var många som höll ut långt in på småtimmarna. Underhållningen stod Sture Gustafsson för.

5 Vår och höststädning En vårdag eller höstdag på Vättersol som börjar med städning ute i hela trädgården för dem som trivs ute och storstädning av föreningshuset samt våra stugor av övriga. Dagarna avslutas med korvgrillning och härlig samvaro av våra medlemmar. Neuroveckorna Vi har haft många olika aktiviteter under dessa veckor, många möten på både LIM, affärscentrum och torg. Många foldrar har tryckts upp och intresserade har tacksamt tagit emot dem och med frågor om vilka vi är och vad vi inom Neuroförbundet Motala/Vadstena gör. Vår förhoppning är nu att vi har synts lokalt och på ställen där mycket folk har samlats. Hoppas att detta ska visa sig ännu mer i vår medlemsutveckling inom föreningen. Vi har varit runt och lämnat foldrar och affischer på Neuromottagning och vårdcentraler samt annons i lokalpressen. Under tisdagen 27 september hade vi besök av Brainbus i Motala och flera av de besökande uttryckte glädje över att ha fått gjort ett besök i denna utställning. Öppet hus i föreningshuset Vättersol med både informationsträffar och utställningar under dessa veckor har givit många besökare. Måndagen hade vi en föreläsning med Maria Pettersson om "Det härliga livet". Neurodagen 28 september startade med en föreläsning av Tommy Svensson och temat var " Ät rätt få ett friskare liv utan tillsatser - bli en kräsen konsument". "Vad kan man åstadkomma genom träning?" detta svarade Unn Forsberg och hennes assistent Mohammad Al Rifai på inför en stor publik från både allmänhet, medlemmar och sjukvårdspersonal. Dagen avslutas på bästa möjliga sätt med en föreläsning om "Sömnapné av Patrik Illar som också är trubadur och underhöll oss med sång och musik. Frida Sandin som är Folkhälsovetare och utbildad friskvårdsmassör tog oss med på en intressant föreläsning. Vi fick höra mycket intressant om kostrådgivning och sockerberoende. Bemötande och tillgänglighet ett tema med Kim Larsson gav diskussioner och flera bra uttalande. Neuros hemliga program var "dans" och vad det betyder för oss med funktionshinder, alltid bra att röra på sig utifrån sina egna villkor. Så var det dags att träna hjärnan genom att spela BINGO som var mycket välbesökt. Som avslutning på dessa veckor hade vi en underbar kväll och för första gången PUBafton med lite smått och gott att äta och underhållning på hög nivå med Putte & Ann- Marie Skog. Adventsfirande med julbord 27 november Ett bord hade dukats upp av våra värdinnor med julens alla läckerheter och allt var hemlagat, det saknades inte något. Alla var så nöjda och glada när de efteråt fick njuta av kaffe och vem dök upp då om inte tomten. Julens sånger framfördes av Sture Gustavsson.

6 Nyårsafton 2016 Sitt inte ensam på Nyårsafton - kom och var med i gemenskapen på Vättersol! Många hade hörsammat denna inbjudan och de som var med fick en mycket trevlig afton tillsammans med god mat och dryck. Mona Hylen ansvarade för att även denna kväll ge hjärngympa till våra medlemmar. Från vår storbildskärm följde vi när "Nyårsklockorna" ringde in det nya året och utbringade "ETT GOTT NYTT ÅR". Resor 29 maj Resa och fågelskådning vid sjön Tåkern. Kom till Vättersol som Du är - maten och resan var fixad av några medlemmar. 13 augusti Reste vi till Nora med en buss fylld av förväntansfulla medlemmar. Vårt första stopp var morgonkaffe med smörgås. Därefter åkte vi till Nora och fick en underbar dag i denna pittoreska stad med många oförglömliga upplevelser att minnas. Alla var glada och nöjda men lite trötta efter en trevlig och spännande resa. Vår ambition är att samarbeta med fler handikappföreningar i Motala och nu har även PSO deltagit i gemenskapen på våra resor. Viking Line har vi kryssat med vid två tillfällen under året i samarbete med Vadstena Buss. Neuroförbundet Östergötland Medlemmar från föreningen har deltagit på ett antal av länsföreningen anordnade kurser Opinionsutbildning för styrelseledamöter.. Att leva med neurologisk diagnos både steg 1 och 2 samt diagnosinriktade kurser. Våra medlemmar har varit på "pröva på kurs" på Valjeviken, omdömet är mycket givande och informativa kurser som ger nya infallsvinklar. Neuroförbundet Ordförande, kassör och sekreterare deltog under 3 dagar på förbundets styrelsekurs i Kista en mycket bra och givande styrelseutbildning, med flera nya kontakter. Motala Kommuns Råd för funktionshinderfrågor Det är med stor glädje vi konstaterar att vårt samarbete med kommunen genom rådet och ordförande Agneta Niklasson och sekreteraren Marion Johnsson verkligen kommer att bli det forum där våra frågor inom handikapprörelsen kommer att lyftas och tas på stort allvar. I "Rådet för funktionshinderfrågor" är vår ordinarie ledamot Jan Kempe och ersättare Tommy Lindahl. Ekonomi För bedrivande av föreningens verksamhet m.m. har föreningen erhållit anslag från Motala kommun och Neuroförbundet som båda har varit mycket generösa och givmilda mot föreningen för att kunna bedriva en utåtriktad verksamhet. Vi har även fått stöd från ABF vid cirklar/kulturarrangemang. Dessutom har föreningen haft försäljning av lotter vid olika tillfällen som givit ett tillskott i kassan. Föreningens Ekonomiska förvaltning för år 2016 framgår av kassaförvaltarens upprättande Resultat- och Balansräkning per den 31 december 2016.

7 Slutord Den avgående styrelsen tackar alla våra medlemmar och alla som ställer upp och gör vår verksamhet så värdefull. Vi tackar alla våra bidragsgivare samt Rehab Väst för visat intresse för vår verksamhet under det gångna året. Ett stort tack vill vi också rikta till vårt Förbund som gör det möjligt att vi kan synas och höras på olika sätt i media, men också genom allt material vi får för att dela ut vid olika tillfällen. Ett stort tack till DHR som tillåter oss att bedriva vår verksamhet på Föreningshuset Vättersol. Det är med glädje vi hälsar alla nya medlemmar välkomna och hoppas att ni ska trivas med oss och våra aktiviteter, många aktiviteter genomför vi tillsammans DHR, HRF och Neuroförbundet vilket skapar god samvaro. Vi önskar att ni med bibehållna krafter fortsätter att stötta 2017 års styrelse i uppgiften att förbättra levnadsförhållanden för alla med en neurologisk diagnos i vår förening och inom vårt län och förbund. Du vet väl om att Du är värdefull, att Du är viktig här och nu Att Du är älskad för din egen skull, för ingen annan är som Du. Motala den 11 februari 2017 Tf Ordförande: Kassör: Sekreterare: Ledamöter: Lars Eklund Sören Håckerström Solvig Yngve Ann-Marie Sandberg Inge Svensson... Wilma Håckerström... Tommy Lindahl har på egen begäran ej deltagit i styrelsen.

Verksamhetsberättelse. Motala - Vadstena

Verksamhetsberättelse. Motala - Vadstena 2017 Verksamhetsberättelse Motala - Vadstena Styrelsen har under året haft följande sammansättning Ordförande: Vice ordförande: Sekreterare: Kassör: Ledamöter: Ersättare: Ersättare: Lars Eklund Jörgen

Läs mer

Medlemsblad NR: 3 2013

Medlemsblad NR: 3 2013 Medlemsblad NR: 3 2013 Styrelsen önskar en GOD JUL & ETT GOTT NYTT ÅR Hoppas ni har haft en skön höst och förvinter trots storm, regn, snö & kyla men över naturens lagar kan vi inte styra. Vi får alltid

Läs mer

Verksamhetsberättelse. NHR Motala Vadstena

Verksamhetsberättelse. NHR Motala Vadstena 2010 Verksamhetsberättelse NHR Motala Vadstena Styrelsen har under året haft följande sammansättning Ordförande: Vice ordförande: Sekreterare: Kassör: Ledamöter: Suppleant: Pirkko Nevantausta Solveig Pettersson

Läs mer

Rapporter. Kassarapport. Inkommande post 102. Utgående post 103. Motala Föreningsmässa i Team Sportia hallen den 5 december 2015.

Rapporter. Kassarapport. Inkommande post 102. Utgående post 103. Motala Föreningsmässa i Team Sportia hallen den 5 december 2015. NEURO Förbundet MotalalYadstena Protokoll: Neuro Förbundet Motala/Vadstena Styrelsemöte: 71 2015 97-113 Datum: 201-5-49-14 Tid: 13.00-14.30 Plats: Föreningshuset Vättersol, Vindamas väg 1, Motala Närvarande:

Läs mer

Verksamhetsberättelse FUB Skara-Götene år 2014

Verksamhetsberättelse FUB Skara-Götene år 2014 Skara-Götene FUB Verksamhetsberättelse 2014 Sid 1 (5) Verksamhetsberättelse FUB Skara-Götene år 2014 Styrelsen för FUB, Föreningen för barn, unga och vuxna med utvecklingsstörning i Skara-Götene får härmed

Läs mer

1. Mötets öppnande Ordförande Pirkko Nevantausta hälsar alla välkomna till årsmötet 2011 och förklarar det därmed för öppnat.

1. Mötets öppnande Ordförande Pirkko Nevantausta hälsar alla välkomna till årsmötet 2011 och förklarar det därmed för öppnat. Neurologiskt Handikappades NHR MotalaNadstena Riksförbund Protokoll fort vid NHR MotalaNadstena ÅRSMÖTE Ort: 59: an, Gamla Stan, Motala Datum: 2011-02 -13 Klockan: 15.00-17.30 1. Mötets öppnande Ordförande

Läs mer

Neuroförbundet Västervik

Neuroförbundet Västervik Neuroförbundet Västervik org.nr. 833600 8175. VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2 0 1 3 1. Styrelsen för Neuroförbundet Västervik får härmed överlämna Verksamhetsberättelsen för. 1 januari 31 december 2013 Inledning.

Läs mer

Medlemsblad. NHR Motala Vadstena December 2010

Medlemsblad. NHR Motala Vadstena December 2010 NHR Motala Vadstena December 2010 Medlemsblad 2011 års bad och rekreationsresa går till Malloca! Läs mer på sista sidan. Årets firar vi Kärleksvecka traditionsenligt med kaffe och kärlekstårta tillsammans

Läs mer

Verksamhetsberättelse. För 2018

Verksamhetsberättelse. För 2018 Verksamhetsberättelse För 2018 Styrelsen för Föreningen Bollnäs-Ovanåker HjärtLung får härmed avge följande verksamhetsberättelse för 2018 Målsättning Vårt övergripande mål är att alla som drabbats av

Läs mer

VERKSAMHETS- BERÄTTELSE

VERKSAMHETS- BERÄTTELSE VERKSAMHETS- BERÄTTELSE 2014 Verksamhetsberättelse för Nordmalings PRO-förening 1 januari 31 december 2014 Styrelse Ordförande Vice ordförande Studieorganisatör Sekreterare Kassör Övriga ledamöter Suppleanter:

Läs mer

PRO Karlskoga Södra Verksamhetsberättelse 2011

PRO Karlskoga Södra Verksamhetsberättelse 2011 2011 PRO Karlskoga Södra Verksamhetsberättelse 2011 Styrelsen har under året bestått av: Ordförande / studieorganisatör Vice ordförande / pressombud Kassör Sekreterare Styrelseledamot / medlemsvärvare

Läs mer

Medlemsblad. Sommarens aktiviteter

Medlemsblad. Sommarens aktiviteter NHR Motala Vadstena Nr. 2 2011 Medlemsblad Sommarens aktiviteter NHR Motala/Vadstena har under sommaren bjudit in till flera olika aktiviteter. Det blev som vi alla önskade en härlig och skön sommar med

Läs mer

Söndagen den 21 mars håller vi årsmötesförhandlingar på Hotell Nissastigen i Gislaved.

Söndagen den 21 mars håller vi årsmötesförhandlingar på Hotell Nissastigen i Gislaved. Kallelse till ILCO:s årsmöte 2010 Söndagen den 21 mars håller vi årsmötesförhandlingar på Hotell Nissastigen i Gislaved. 10.30 Kaffe och fralla 11.00 Sedvanliga årsmötesförhandlingar 12.30 Lunch 13.30

Läs mer

Ordförande. Årets verksamhet har genomförts med god ekonomisk balans genom återhållsamhet och kostnadsmedvetande.

Ordförande. Årets verksamhet har genomförts med god ekonomisk balans genom återhållsamhet och kostnadsmedvetande. Sid 1 Ordföranden: Föreningens verksamhet under det gångna året, 2016, har uppvisat fortsatt intresse för vår huvudaktivitet, vattengymnastik. Styrelsen har representerat föreningen vid ett flertal arrangemang

Läs mer

Vid PRO Skarpnäcks årsmöte tisdagen den 10 mars 2015

Vid PRO Skarpnäcks årsmöte tisdagen den 10 mars 2015 DAGORDNING 2 (8) Vid PRO Skarpnäcks årsmöte tisdagen den 10 mars 2015 1. Årsmötets öppnande 2. Parentationer (en tyst minut) 3. Fråga om mötet har behörig kallas 4. Fastställande av dagordning 5. Val av

Läs mer

Ordförande. Årets verksamhet har genomförts med god ekonomisk balans genom återhållsamhet och kostnadsmedvetande.

Ordförande. Årets verksamhet har genomförts med god ekonomisk balans genom återhållsamhet och kostnadsmedvetande. Sid 1 Ordföranden: Föreningens verksamhet under det gångna året, 2015, har uppvisat fortsatt intresse för vår huvudaktivitet, vattengymnastik. Styrelsen har representerat föreningen vid ett flertal arrangemang

Läs mer

Tjörns Fotoklubb. Verksamhetsberättelse för 2017

Tjörns Fotoklubb. Verksamhetsberättelse för 2017 Tjörns Fotoklubb Verksamhetsberättelse för 2017 Under året har vi haft 56 betalande medlemmar, styrelsen har haft 6 protokollförda sammanträden förutom årsmötet. Styrelsen har haft följande sammansättning

Läs mer

Plats: Folkets Hus, Kungshamn Datum: Onsdagen den 27 februari :00

Plats: Folkets Hus, Kungshamn Datum: Onsdagen den 27 februari :00 Plats: Folkets Hus, Kungshamn Datum: Onsdagen den 27 februari 2019 15:00 På mötet kommer bland annat att behandlas frågan om ett samgående med SPF Seniorerna Sotenärbygden. Efter förhandlingarna bjuder

Läs mer

Verksamhetsberättelse för 2013

Verksamhetsberättelse för 2013 Verksamhetsberättelse för 2013 ILCO:s Jönköpings länsförening 2014-03-16 Mäster Gudmunds Källar Jönköping Kallelse till ILCO:s årsmöte 2014 Söndagen den 16 mars håller vi årsmötesförhandlingar på restaurang

Läs mer

Brodalen. Verksamhetsberättelse och Ekonomisk berättelse 2013

Brodalen. Verksamhetsberättelse och Ekonomisk berättelse 2013 Brodalen Verksamhetsberättelse och Ekonomisk berättelse 2013 Styrelsen för Brodalens PRO-förening avger härmed följande verksamhetsberättelse för 2013 Medlemmar Antal medlemmar 2013-12 -31, 225 10 nya

Läs mer

NEURO-dagen, höstens stora händelse

NEURO-dagen, höstens stora händelse NHR Motala Vadstena Nr. 3 2011 NEURO-dagen, höstens stora händelse Läs mer om höstens genomförda aktiviteter på sidan 6, 7 och 8 DHR Motala inbjuder Dig till Julfest den 15 januari 2012 kl 15. 00 i DHR-lokalen

Läs mer

SPF 526, Vinslöv Verksamhetsberättelse för år 2015

SPF 526, Vinslöv Verksamhetsberättelse för år 2015 SPF 526, Vinslöv Verksamhetsberättelse för år 2015 Föreningens medlemsantal 2015-12-31 185 st., Män 66 st., Kvinnor 119 st. Verksamheten har letts av en styrelse och funktionärer enligt nedan: Styrelse

Läs mer

FÖRENINGEN NORDEN PITEÅ Vårbrev 2012

FÖRENINGEN NORDEN PITEÅ Vårbrev 2012 FÖRENINGEN NORDEN PITEÅ Vårbrev 2012 Styrelsen hälsar medlemmarna välkomna till årets verksamhet i Piteå. Kallelse till årsmöte. Tisdagen den 14 februari 2012 Plats: Vardagsrummet, Gamla Bryggeriet samma

Läs mer

Medlemsblad. Månadsmöte 13 mars med Apoteket Kronan

Medlemsblad. Månadsmöte 13 mars med Apoteket Kronan NHR Motala Vadstena Nr. 1 2011 Medlemsblad Månadsmöte 13 mars med Apoteket Kronan Sisko Nordqvist från Apoteket Kronan i Motala berättade både spännande och informativt om de tjänster som apoteket kan

Läs mer

Verksamhetsberättelse. och den. Ekonomiska Redovisningen. för

Verksamhetsberättelse. och den. Ekonomiska Redovisningen. för Verksamhetsberättelse och den Ekonomiska Redovisningen för Verksamhetsåret 2017 VERKSAMHETSBERÄTTELSE Linde- HjärtLung förenings styrelse lämnar följande verksamhetsberättelse för år 2017. Styrelsen har

Läs mer

Förhandlingsverksamheten

Förhandlingsverksamheten Förhandlingsverksamheten Avtalsförhandlingarna sköter Ledarna centralt. Det så kallade Ledaravtalet har fortfarande diskuterats och ifrågasatts om det fungerar som det var tänkt ute bland våra medlemmar.

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 2010 Dövas Förening i Kristianstad med omnejd Bildad den 12 mars 1950-1 - ÅRSBERÄTTELSE Styrelsen för Dövas Förening i Kristianstad med omnejd får härmed avgiva sin berättelse över

Läs mer

VERKSAMHETEN 2012. Ordinarie ledamöter. Suppleanter. Fest- och stugkommittén. Fornminneskommittén. Revisorer. Revisorsuppleanter.

VERKSAMHETEN 2012. Ordinarie ledamöter. Suppleanter. Fest- och stugkommittén. Fornminneskommittén. Revisorer. Revisorsuppleanter. VERKSAMHETEN 2012 Styrelsen och kommittéerna har haft följande sammansättning: Ordförande Roger Axell Kassör Lennart Dannebro Vice ordförande Brita Belfrage Sekreterare Soija Holgersson Ordinarie ledamöter

Läs mer

SPF seniorerna Toarp Dalsjöfors Protokoll från Årsmöte den 12 febr 2018 i Toarps församlingshem

SPF seniorerna Toarp Dalsjöfors Protokoll från Årsmöte den 12 febr 2018 i Toarps församlingshem SPF seniorerna Toarp Dalsjöfors Protokoll från Årsmöte den 12 febr 2018 i Toarps församlingshem Inledning Ordförande Lars Åhman hälsade medlemmarna välkomna till årsmötet. Drygt 100 personer. Parentation

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015.

Verksamhetsberättelse 2015. Verksamhetsberättelse 2015. Föreningen HjärtLung Eksjö. STYRELSE Ordförande Vice ordförande o ledamot Kassör o ledamot Sekreterare o ledamot Hjärt-Evo Lung-Evo Studieorganisatör REVISORER REVISORSERSÄTTARE

Läs mer

Styrelsen för Neuroförbundet i Östhammar vill härmed lämna följande verksamhetsberättelse

Styrelsen för Neuroförbundet i Östhammar vill härmed lämna följande verksamhetsberättelse Neuroförbundet Östhammar Org.nr 817301-3411 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2018 Styrelsen för Neuroförbundet i Östhammar vill härmed lämna följande verksamhetsberättelse för år 2018. Styrelsen och förtroendevalda

Läs mer

PRO Karlskoga Södra Verksamhetsberättelse 2012

PRO Karlskoga Södra Verksamhetsberättelse 2012 2012 PRO Karlskoga Södra Verksamhetsberättelse 2012 Styrelsen har under året bestått av: Ordförande / studieorganisatör Vice ordförande / pressombud Kassör Sekreterare Styrelseledamot / medlemsvärvare

Läs mer

Dagordning vid årsmötet den 25 februari 2018 med. Föreningen HjärtLung Hässleholm

Dagordning vid årsmötet den 25 februari 2018 med. Föreningen HjärtLung Hässleholm Verksamhetsberättelse 2017 Dagordning vid årsmötet den 25 februari 2018 med Föreningen HjärtLung Hässleholm 1. Mötets öppnande 2. Parentation 3. Fastställande av röstlängd 4. Fastställande av dagordning

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR Styrelsen har under verksamhetsåret haft 9 protokollförda sammanträden.

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR Styrelsen har under verksamhetsåret haft 9 protokollförda sammanträden. 1 PRO Tierp VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2013. Styrelse Ordförande Vice ordförande Kassör Sekreterare 47 2013-0515 Studieorganisatör, Reseansv. och Webbansvarig Gert Berlin Per Axelsson Eivor Johansson Ingbritt

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2011

Verksamhetsberättelse 2011 Verksamhetsberättelse 20 Härmed lämnas redogörelse för föreningens verksamhet under ovanstående period. Föreningens styrelse har under verksamhetsåret 20 haft följande sammansättning: Ordförande Marinette

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 5-- -- 5--3 Målbeskrivning Länsföreningen Halland HjärtLung har till målsättning att arbeta för de hjärt-och lungsjukas intressen genom kärnverksamheterna - opinionsbildning, livsstilsförändring

Läs mer

Årsmöte mars träff hos medlem på väg mot Special Göteborgsvarvet i maj månad

Årsmöte mars träff hos medlem på väg mot Special Göteborgsvarvet i maj månad Årsmöte mars träff hos medlem på väg mot Special Göteborgsvarvet i maj månad på scenen på Glada Hudik teater i september månad Konserthuset med tjejgruppen Upp & ner gympa Ombord på Birka Klippans möte

Läs mer

HÖSTPROGRAMMET 2019 MEDLEMSTRÄFFAR

HÖSTPROGRAMMET 2019 MEDLEMSTRÄFFAR Huvudsta Klippgatan 8, 171 47 SOLNA pg 129756-3 Hemsida:pro.se/huvudsta E-post: huvudsta@pro.se HÖSTPROGRAMMET 2019 MEDLEMSTRÄFFAR OBS! OBS! OBS! Medlemsträffarna är i Skoga äldrecentrum, på onsdagar,

Läs mer

KINDA SPF PROGRAM VÅR-SOMMAR 2018 VARMT VÄLKOMMEN!!!!!!

KINDA SPF PROGRAM VÅR-SOMMAR 2018 VARMT VÄLKOMMEN!!!!!! KINDA SPF PROGRAM VÅR-SOMMAR 2018 VARMT VÄLKOMMEN!!!!!! Tisdag 13 mars kl 13.30 Kättilstad församlingshem Vikten av en god munhälsa Information av tandhygienist från Folktandvården. Einar Samuelsson med

Läs mer

DHR Ängelholm NR

DHR Ängelholm NR DHR Ängelholm NR. 1. 2017 DHR ÄNGELHOLM. dhr.angelholm@gmail.com MOBIL. 070 58 180 51 ORGANISATIONSNR: 839400-5931 BANKGIRO: 414-8698 Hemsida. dhr-angelholm.se DHR Ängelholm Åsbogatan 40 26251 Ängelholm.

Läs mer

Neuroförbundet Västervik. Org.nr. 833600-8175. Verksamhetsberättelse 2 0 1 4

Neuroförbundet Västervik. Org.nr. 833600-8175. Verksamhetsberättelse 2 0 1 4 Neuroförbundet Västervik Org.nr. 833600-8175 Verksamhetsberättelse 2 0 1 4 Styrelsen för Neuroförbundet Västervik får härmed överlämna Verksamhetsberättelsen som avser tiden 1 Januari 31 December 2014.

Läs mer

ENSKEDE PROGRAM. Foto: fotoakuten.se

ENSKEDE PROGRAM. Foto: fotoakuten.se ENSKEDE PROGRAM Foto: fotoakuten.se VÅREN 2019 VÄLKOMNA TILL VÅRENS PROGRAM Även 2019 blir det ett rätt fylligt program i PRO Enskede. Vi har försökt göra en bra blandning av föreläsningar, underhållning,

Läs mer

PRO Husie. Verksamhetsberättelse för Inledning

PRO Husie. Verksamhetsberättelse för Inledning PRO Husie Verksamhetsberättelse för 2014 Inledning Föreningens huvuduppgift är att ta tillvara på medlemmarnas intressen och skapa gemenskap i föreningen. Detta ska ske genom att föreningen har ett omfattande

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse SKPF:s avdelning 29 i Degerfors år 2016 Den 14 juni på resan till Södermanland stannade vi och tittade på Stora Sundby Slott Dagordning vid årsmöte med SKPF avd. 29 Degerfors. Onsdag

Läs mer

Verksamhetsberättelse för 2011

Verksamhetsberättelse för 2011 Verksamhetsberättelse för 2011 ILCO:s Jönköpings länsförening 2012-03-10 Best Wester Hotell Småland i Klevshult Kallelse till ILCO:s årsmöte 2012 Lördagen den 10 mars håller vi årsmötesförhandlingar på

Läs mer

Mötesplats Råby. Mötesplats Råby. Råby Centrum Västerås Ansvarig för verksamheten: Camilla Knutsen

Mötesplats Råby. Mötesplats Råby. Råby Centrum Västerås Ansvarig för verksamheten: Camilla Knutsen November 2018 Mötesplats Råby Mötesplats Råby Råby Centrum Västerås 021-398771 Ansvarig för verksamheten: Camilla Knutsen Camilla.cecilia.knutsen@vasteras.se Du hittar oss även under: Västerås Stads hemsida:

Läs mer

Verksamhetsberättelse för PRO Tullinge 2016

Verksamhetsberättelse för PRO Tullinge 2016 Verksamhetsberättelse för PRO Tullinge 2016 Styrelsen för PRO i Tullinge överlämnar härmed verksamhetsberättelsen för 2016 till årsmötet. Föreningens medlemmar Föreningen hade vid årets början 474 medlemmar

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2018

Verksamhetsberättelse 2018 Föreningen Nässjö Hjärtlung Verksamhetsberättelse 2018 Styrelsen för Föreningen Nässjö Hjärt Lung får härmed avge följande berättelse för verksamhetsåret 2018-01-01-2018-12-31 Ordinarie ledamöter Ordförande:

Läs mer

NEURO KARLSKOGA-DEGERFORS

NEURO KARLSKOGA-DEGERFORS NEURO KARLSKOGA-DEGERFORS Ytterligare ett år har gott och det är åter dags för vårt årsmöte. Vi samlas till årsmötesförhandlingar Lördagen den 16 mars kl.15:00, föreningslokalen Skogsrundan 2 Karlskoga.

Läs mer

Hjärtbladet. Vi tar vid där sjukvården slutar! Juli Medlemsblad nr 4

Hjärtbladet. Vi tar vid där sjukvården slutar! Juli Medlemsblad nr 4 Hjärtbladet Medlemsblad nr 4 Juli 2017 Vi tar vid där sjukvården slutar! 1 Ordförande har Hej alla, 2 0rdet! Efter en härlig vår och sommar med många trevliga träffar vill jag passa på att välkomna nya

Läs mer

Husie. Verksamhetsberättelse för Inledning

Husie. Verksamhetsberättelse för Inledning Husie Verksamhetsberättelse för 2015 Inledning Föreningens huvuduppgift är att ta tillvara på medlemmarnas intressen och skapa gemenskap i föreningen. Detta ska ske genom att föreningen har ett omfattande

Läs mer

PRO Lindsdal Verksamhetsplan för Jazzcafé 1:a måndagen i månaden kl Folkets Hus Lindsdal Hans Johansson

PRO Lindsdal Verksamhetsplan för Jazzcafé 1:a måndagen i månaden kl Folkets Hus Lindsdal Hans Johansson PRO PRO Lindsdal Verksamhetsplan för 2019. Aktiviteter Våren: Stick-café onsdagar kl. 10.00 Lindsdals bibliotek Inga-Lott Håkansson 0480-473062 Träslöjd torsdagar kl. 15.00 Lindsdalsskolan Ingvar Carlsson

Läs mer

Virestads Hembygdsförening. http://nya.hembygd.se/virestad. Arkiv 2011

Virestads Hembygdsförening. http://nya.hembygd.se/virestad. Arkiv 2011 Arkiv 2011 Verksamhetsberättelse 2011 för Virestads Hembygdsförening Styrelsen: Ordförande Harry Eriksson, Sedingehult Vice Ordförande Magnus Björkman, Kvarnatorp Kassör Ingvar Johansson Virestad Sekreterare/

Läs mer

Midsommar Garphyttan 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014/2015. Kultisgänget Örebro Verksamhetsberättelse 2014-2015 Sida 1

Midsommar Garphyttan 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014/2015. Kultisgänget Örebro Verksamhetsberättelse 2014-2015 Sida 1 Midsommar Garphyttan 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014/2015 Kultisgänget Örebro Verksamhetsberättelse 2014-2015 Sida 1 Årsmöte torsdagen den 8 oktober 2014 i samband med dansen. Plats: Södermalmshemmet Dagordning:

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse Aneby HjärtLung 2017 1 DAGORDNING FÖR ÅRSMÖTET DEN 31 JAN 2018 1 Årsmötets öppnande 2 Parentation med en stunds tystnad och Gunilla Lundh läser en dikt. 3 Årsmötets behöriga sammankallande

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2008. Funktion Ordinarie ledamöter Suppleanter

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2008. Funktion Ordinarie ledamöter Suppleanter 1 FUB Sundsvall VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2008 Funktion Ordinarie ledamöter Suppleanter Ordförande Vakant Vice ordf Gunilla Svanbeck Karina Ekwall Gudrun Sandström Carin Mellberg Jan-Erik Nordlund Anita Edström

Läs mer

KARLSLUNDS MÖTESPLATS. MÅNADSPROGRAM December Västerås stad Västerås

KARLSLUNDS MÖTESPLATS. MÅNADSPROGRAM December Västerås stad Västerås MÅNADSPROGRAM December 2017 KARLSLUNDS MÖTESPLATS MÅNADSPROGRAM December 2017 Västerås stad 721 87 Västerås 021-39 00 00 www.vasteras.se Aktiviteter december 2017 Varje vecka: Måndag: Tisdag: 13.30 Sittande

Läs mer

Verksamhetsberättelse för 2012

Verksamhetsberättelse för 2012 Verksamhetsberättelse för 2012 ILCO:s Jönköpings länsförening 2013-03-16 Hasse på Sjökanten Jönköping Kallelse till ILCO:s årsmöte 2013 Lördag den 16 mars håller vi årsmötesförhandlingar på restaurang

Läs mer

Verksamhetsberättelse för år 2013.

Verksamhetsberättelse för år 2013. Verksamhetsberättelse för år 2013. Styrelsen för HjärtLung i Kalmar får härmed avge följande berättelse för verksamhetsåret 2013. Styrelse och funktionärer. Ordförande: Per-Olof Rossberg. Vice ordförande:

Läs mer

DAGORDNING VID FAMYs ÅRSMÖTE MÅNDAG DEN 4 Mars 2013, kl. 19.00

DAGORDNING VID FAMYs ÅRSMÖTE MÅNDAG DEN 4 Mars 2013, kl. 19.00 DAGORDNING VID FAMYs ÅRSMÖTE MÅNDAG DEN 4 Mars 2013, kl. 19.00 1. Årsmötets öppnande. 2. Parentation 3. Val av presidium a) mötesordförande b) sekreterare. c) protokolljusterare tillika rösträknare. 4.

Läs mer

Årsmöte 19 feb 2017 DAGORDNING

Årsmöte 19 feb 2017 DAGORDNING Årsmöte 19 feb 2017 DAGORDNING 1) Öppnande av mötet 2) Val av ordförande för mötet 3) Val av sekreterare för mötet 4) Val av 2 justeringsmän, tillika rösträknare, för mötet. 5) Fråga om mötets stadgeenliga

Läs mer

Ordinarie styrelseledamöter Suppleanter Kassör Margareta Närström Birgitta Jönsson. Lennart Gjertz. Lars-Gösta Lövkvist.

Ordinarie styrelseledamöter Suppleanter Kassör Margareta Närström Birgitta Jönsson. Lennart Gjertz. Lars-Gösta Lövkvist. Ordinarie styrelseledamöter Suppleanter 2017 Ordförande Britt Frendin Vice ordförande Lars-Gösta Lövkvist Kassör Margareta Närström Birgitta Jönsson Sekreterare Britt Ohlsson Marianne Britse Kaj Danielsson

Läs mer

Årsmöteshandlingar PRO LINDSDAL. År 2016

Årsmöteshandlingar PRO LINDSDAL. År 2016 Årsmöteshandlingar PRO LINDSDAL År 2016 PRO Lindsdal http://www.pro.se/lindsdal lindsdal@pro.se Program vid PRO Lindsdals ÅRSMÖTE Tisdagen den 16 februari 2016 i Lindsdals Folkets Hus Mötet öppnas: ÅRSMÖTESFÖRHANDLINGAR

Läs mer

Verksamheten 2014. Björkhagen - Hammarbyhöjden

Verksamheten 2014. Björkhagen - Hammarbyhöjden Verksamheten 2014 Björkhagen - Hammarbyhöjden Förslag till dagordning Vid PRO Björkhagen-Hammarbyhöjdens årsmöte 2015 Tisdagen den 10 mars klockan 13.00 i föreningslokalen på Halmstadsvägen 43 1. Mötet

Läs mer

Fålhagen. Årsmötesprotokoll 1(5)

Fålhagen. Årsmötesprotokoll 1(5) Årsmötesprotokoll 1(5) 2017-03-16 Årsmötet ägde rum i lokalen Storgatan 11. Närvarande 50 medlemmar och två gäster. 1 Årsmötet inleddes med parentation för att hedra minnet av under året avlidna medlemmar

Läs mer

Alliansen Varbergs Boulehall. Handlingar till Alliansens ordinarie årsmöte onsdagen den 26 februari 2014. kl. 17.00 i Boulodromen.

Alliansen Varbergs Boulehall. Handlingar till Alliansens ordinarie årsmöte onsdagen den 26 februari 2014. kl. 17.00 i Boulodromen. Alliansen Varbergs Boulehall Handlingar till Alliansens ordinarie årsmöte onsdagen den 26 februari 2014 kl. 17.00 i Boulodromen.se DAGORDNING: 1 Parentation 2 Mötets öppnande 3 Frågan om mötet kallats

Läs mer

Hällefors Hembygdsförening

Hällefors Hembygdsförening Verksamhetsberättelse 2018 Hällefors Hembygdsförening Styrelsen för Hällefors Hembygdsförening får härmed avge följande verksamhetsberättelse för tiden 1 / 1 2018 31 / 12 2018 Föreningsstyrelse Ordförande

Läs mer

Verksamhetsberättelse FUB Västerås 2016

Verksamhetsberättelse FUB Västerås 2016 Verksamhetsberättelse FUB Västerås 2016 Styrelsen för FUB Västerås lämnar härmed följande verksamhetsberättelse för år 2016 I STYRELSEN OCH PÅ FÖRTROENDEPOSTER Ordförande Margareta Hallner Vice ordförande

Läs mer

Herrgärdets servicehus

Herrgärdets servicehus MÅNADSPROGRAM Februari 2018 Herrgärdets servicehus Hälsans Hus Månadsprogram 2018 februari ÖPPETTIDER: Måndag-fredag: 8.00-17.00, lördag-söndag 8.00-15.00 Torsdag 1 februari Kl. 10:00 Vattengympa Kl. 10:30-12

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 2017-01-01 2017-12-31 Styrelsens sammansättning: Ordförande Bo Birgersson Vice ordförande Eva Nordell Kassör Lars-Erik Carlsson Falkenberg Sekreterare Lars-Erik Carlsson Falkenberg

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2017 Styrelsen for Föreningen HjärtLung Kungsbacka får härmed, för verksamhetsåret 2017, avlämna följande verksamtsberättelse. Föreningens styrelse har under året 2017 haft följande

Läs mer

VERKSAMHETS- BERÄTTELSE ÅR 2016

VERKSAMHETS- BERÄTTELSE ÅR 2016 1 VERKSAMHETS- BERÄTTELSE ÅR 2016 2 Förslag till Föredragningslista vid årsmöte med SPF Tre Lågor den 9 februari 2017 1 Mötets öppnande 2 Parentation 3 Val av ordförande- årsmöte 4 Val av sekreterare -

Läs mer

Kom in och hälsa på, så berättar vi mera!

Kom in och hälsa på, så berättar vi mera! Träffpunkt Ålem Håller öppet för Dig! Kom in och hälsa på, så berättar vi mera! ÖPPETTIDER med personal Måndag.08.00 16.00...08.00 14.00 Onsdag..08.00 16.30...08.00 16.00 Lokalen finns tillgänglig andra

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2018 Neuro Örebro

Verksamhetsberättelse 2018 Neuro Örebro Verksamhetsberättelse 2018 Neuro Örebro Neuro Örebro, årsmöte 2019-03-20 Mötet öppnas, 1. Val av ordförande för mötet. 2. Val av sekreterare för mötet. 3. Val av två personer att jämte mötets ordförande

Läs mer

Program våren Egons Kvartett inleder vårsäsongen. Tolvan, Basen och Ukulisten spelar och sjunger. Men var är Egon? Lira Stråkkvartett

Program våren Egons Kvartett inleder vårsäsongen. Tolvan, Basen och Ukulisten spelar och sjunger. Men var är Egon? Lira Stråkkvartett Program våren 2017 Föreningen präglas av nyckelorden GLÄDJE KVALITET GEMENSKAP Gamla som nya medlemmar är Välkomna! Egons Kvartett inleder vårsäsongen. Tolvan, Basen och Ukulisten spelar och sjunger. Men

Läs mer

Furulund / Våren 2019 PENSIONÄRERNA HAR SIN EGEN FOLKRÖRELSE VÄLKOMMEN DU OCKSÅ. Öppet hus torsdagar mellan

Furulund / Våren 2019 PENSIONÄRERNA HAR SIN EGEN FOLKRÖRELSE VÄLKOMMEN DU OCKSÅ. Öppet hus torsdagar mellan Furulund 2018 / Våren 2019 PENSIONÄRERNA HAR SIN EGEN FOLKRÖRELSE Öppet hus torsdagar mellan 10. 00-11. 30 (ej juli) Här finns det alltid någon från styrelsen som tar sig tid till att lyssna på dina idéer,

Läs mer

MÅNADSBLAD DECEMBER-16. Malmabergs Mötesplats. Släggargatan VÄSTERÅS Telefon:

MÅNADSBLAD DECEMBER-16. Malmabergs Mötesplats. Släggargatan VÄSTERÅS Telefon: MÅNADSBLAD DECEMBER-16 Malmabergs Mötesplats Släggargatan 3 723 37 VÄSTERÅS Telefon: 021-39 18 70 Veckoschema Malmabergs Mötesplats Måndagar Tvåänds-stickning 09.00-12.00 Internationella danser (Avslutning

Läs mer

1/5. Verksamhetsberättelse för SPF Bräkne-Hoby år 2014. Styrelsen har under året haft följande sammansättning. Elisabet Petersson

1/5. Verksamhetsberättelse för SPF Bräkne-Hoby år 2014. Styrelsen har under året haft följande sammansättning. Elisabet Petersson 1/5 Verksamhetsberättelse för SPF Bräkne-Hoby år 2014. Styrelsen har under året haft följande sammansättning. Ordförande Vice ordförande Sekreterare Kassör Erika von Buxhoeveden Lars Åke Nilsson Bengt

Läs mer

Styrelsen för FUB Västerås lämnar härmed följande verksamhetsberättelse för år 2015

Styrelsen för FUB Västerås lämnar härmed följande verksamhetsberättelse för år 2015 Styrelsen för FUB Västerås lämnar härmed följande verksamhetsberättelse för år 2015 I STYRELSEN OCH PÅ FÖRTROENDEPOSTER Ordförande Margareta Hallner Vice ordförande Mia Wengelin Kassör Louise Malmsten

Läs mer

Habo Gård. Aktiviteterna i. januari - maj Habo Gård erbjuder verksamhet för seniorer och personer med funktionsnedsättning.

Habo Gård. Aktiviteterna i. januari - maj Habo Gård erbjuder verksamhet för seniorer och personer med funktionsnedsättning. Habo Gård Aktiviteter januari - maj 2019 Habo Gård erbjuder verksamhet för seniorer och personer med funktionsnedsättning. Aktiviteterna i detta program subventioneras av Habostiftelsen. Fredag 18 januari

Läs mer

Böda hembygdsförening verksamhetsberättelse 2014

Böda hembygdsförening verksamhetsberättelse 2014 Böda hembygdsförening verksamhetsberättelse 2014 Styrelsen under 2014: Ordförande: Alrik Nilsson Vice ordförande: Rolf Jakobsson Sekreterare: Kerstin Svensson Kassör: Gugge Björstad Ledamöter: Paul Olofsson,

Läs mer

Herrgärdets servicehus

Herrgärdets servicehus MÅNADSPROGRAM December 2016 + Herrgärdets servicehus Hälsans Hus Månadsprogram 2016 December ÖPPETTIDER: Måndag-fredag: 8.00-17.00, lördag-söndag 8.00-15.00 Torsdag 1 december Kl. 10:00 Vattengympa Kl.

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE NHR KRONOBERG ÅR 2011

VERKSAMHETSBERÄTTELSE NHR KRONOBERG ÅR 2011 VERKSAMHETSBERÄTTELSE NHR KRONOBERG ÅR 2011 NHR KRONOBERG SÖDRA VALLVIKSVÄGEN 4B 352 51 VÄXJÖ TFN 0470/241 40 MAIL: nhr@kronoberg.se PLUSGIRO 55 33 55-9 Under året har följande personer arbetat med: Styrelsen

Läs mer

Matlagning 2 för herrar på tisdagar kl 14:00 17:00. Kortspel på onsdagar jämna veckor kl 13:00 18:00

Matlagning 2 för herrar på tisdagar kl 14:00 17:00. Kortspel på onsdagar jämna veckor kl 13:00 18:00 Matlagning 2 för herrar på tisdagar kl 14:00 17:00 Kortspel på onsdagar jämna veckor kl 13:00 18:00 Stavgång har flyttat tillbaks till lördagar kl 11:15 13:00 Cirklar och övrig verksamhet Vi finns i PRO-lokalen,

Läs mer

RUNE VIKING SVENSSON

RUNE VIKING SVENSSON SEDVANLIGA ÅRSMÖTESFÖRHANDLINGAR Underhållning, kåseri av RUNE VIKING SVENSSON Hummerlotteri m.m. Plats: Kvarnbergshemmet, Kungshamn Datum: 26 februari 2014 Tid: 15:00 DAGORDNING 1 Årsmötets öppnande 2

Läs mer

Styrelsens verksamhetsberättelse för 2012

Styrelsens verksamhetsberättelse för 2012 Styrelsens verksamhetsberättelse för 2012 Inledning Målsättningen enligt stadgarna för Rekekrokens Byaförening är att främja byn och dess invånare för en ökad trivsel och samhörighet. Vidare skall föreningen

Läs mer

PRO Karlskoga Södra Verksamhetsberättelse 2014

PRO Karlskoga Södra Verksamhetsberättelse 2014 2014 PRO Karlskoga Södra Verksamhetsberättelse 2014 Styrelsen har under året bestått av: Ordförande - studieorganisatör Vice ordförande - pressombud Kassör Sekreterare - IT / webbansvarig Styrelseledamot

Läs mer

Våren fester, auktion, bingo, boule, Möten, dans, resor, studier, gymnastik, påverkan

Våren fester, auktion, bingo, boule, Möten, dans, resor, studier, gymnastik, påverkan Våren 2016 Möten, dans, resor, studier, fester, auktion, bingo, boule, gymnastik, påverkan m.m. 1 PRO-DANS Vallmogården 3 km norr om Malung. Lördagar 17-21 23 april Löpsjötorparns 28 maj Rios PUB-AFTNAR

Läs mer

Härmed kallas alla medlemmar till SeniorNet Östersunds årsmöte

Härmed kallas alla medlemmar till SeniorNet Östersunds årsmöte Östersund den 11 februari 2018 Till medlemmar i SeniorNet Östersund Kallelse till årsmöte Härmed kallas alla medlemmar till SeniorNet Östersunds årsmöte Dag och tid: onsdagen den 14 mars 2018, kl 13.00

Läs mer

Protokoll fört vid PRO Nyeds årsmöte den 10 februari 2015. Lokal: Åsbacka Servicehus.

Protokoll fört vid PRO Nyeds årsmöte den 10 februari 2015. Lokal: Åsbacka Servicehus. Protokoll fört vid PRO Nyeds årsmöte den 10 februari 2015. Lokal: Åsbacka Servicehus. 1 Årsmötets öppnande Ordf. Barbro Ekberg hälsade alla hjärtligt välkomna till årsmötet. Hon hälsade även representanterna

Läs mer

Hällefors Hembygdsförening

Hällefors Hembygdsförening Verksamhetsberättelse 2015 Hällefors Hembygdsförening Styrelsen för Hällefors Hembygdsförening får härmed avge följande verksamhetsberättelse för tiden 1 / 1 2015 31 / 12 2015 Föreningsstyrelse Ordförande

Läs mer

SPF Sydporten, Hörnefors

SPF Sydporten, Hörnefors SPF Sydporten, Hörnefors Verksamhetsplan 2015 2 Verksamhetsplan för Sydporten under 2015 förblir och skall vara Kamratskap, Trevnad och Samhörighet. Vår ambition är att ta vara på medlemmarnas önskemål

Läs mer

Tack och hälsningar. Det har kommit många fina vykort och telegram Det har även kommit hälsningar på hemsidan och Facebook. Tack för dem alla!

Tack och hälsningar. Det har kommit många fina vykort och telegram Det har även kommit hälsningar på hemsidan och Facebook. Tack för dem alla! TACK OCH HÄLSNINGAR Tack och hälsningar Det har kommit många fina vykort och telegram Det har även kommit hälsningar på hemsidan och Facebook Tack för dem alla! Bikupans Damklubbs Verksamhetsberättelse

Läs mer

Solberga Hålta Organisationsnummer Protokoll fört vid årsmöte den 26 januari 2018

Solberga Hålta Organisationsnummer Protokoll fört vid årsmöte den 26 januari 2018 Antal närvarande medlemmar: 49 1. Mötets öppnande Ordförande Gunnar Gustafsson hälsade alla välkomna och öppnade mötet. 2. Parentation Parentation genomfördes för våra avlidna medlemmar under året: Barbro

Läs mer

Protokoll 08/14 fört vid sammanträde med styrelsen för Neuroförbundet, Västra Götaland 2014-12-09 kl.10.15-12.15 Edsvägen 3B, Vänersborg.

Protokoll 08/14 fört vid sammanträde med styrelsen för Neuroförbundet, Västra Götaland 2014-12-09 kl.10.15-12.15 Edsvägen 3B, Vänersborg. Protokoll 08/14 fört vid sammanträde med styrelsen för Neuroförbundet, Västra Götaland 2014-12-09 kl.10.15-12.15 Edsvägen 3B, Vänersborg. Närvarande Jan Magnusson Ordförande Åsa Lewau Johansson Kassör

Läs mer

Verksamhetsberättelse FUB Västerås 2017

Verksamhetsberättelse FUB Västerås 2017 Verksamhetsberättelse FUB Västerås 2017 Styrelsen för FUB Västerås lämnar härmed följande verksamhetsberättelse för år 2017 I STYRELSEN OCH PÅ FÖRTROENDEPOSTER Ordförande Margareta Hallner Vice ordförande

Läs mer

Årsmöte med SPF Seniorerna Svenljunga onsdagen den 1 febr i Örsåsgården.

Årsmöte med SPF Seniorerna Svenljunga onsdagen den 1 febr i Örsåsgården. Årsmöte med SPF Seniorerna Svenljunga onsdagen den 1 febr. 2017 i Örsåsgården. 1 Ordföranden Karl-Erik Johansson öppnade mötet med att hälsa alla medlemmar välkomna. 2 Mötet inleddes med en minnesstund

Läs mer

Äldrekulturveckan september Program på Katrineholms äldreboenden. Foto: Hanna Maxstad

Äldrekulturveckan september Program på Katrineholms äldreboenden. Foto: Hanna Maxstad Äldrekulturveckan 21-25 september 2015 Program på Katrineholms äldreboenden Foto: Hanna Maxstad 1 Samlat program för äldrekulturveckan 2015 invigs äldrekulturveckan på Yngaregården klockan 11.00, invigningstalare

Läs mer

Årgång 17 nr 2 2015-02-23

Årgång 17 nr 2 2015-02-23 Segeltorp PRO-Nytt Årgång 17 nr 2 2015-02-23 Medlemsmöten Alla medlemsmöten hålls i Segeltorpsskolans gamla matsal. Beräknad mötestid ca 2 timmar. Resten av vårens möten är planerade till 14/3, 11/4 och

Läs mer

Årsavgift 150:- Huvudmedlem och stödjande medlem 90:- Familjemedlem med samma

Årsavgift 150:- Huvudmedlem och stödjande medlem 90:- Familjemedlem med samma 1 (6) Verksamhetsberättelse för 2008 Styrelsen för Afasiföreningen i Umeå får härmed avlämna följande berättelse över föreningens verksamhet under tiden 2008.01.01 2008.12.31 Medlemsantal 121 Styrelse

Läs mer