Andreas Robertsson förklarar mötet öppnat kl

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Andreas Robertsson förklarar mötet öppnat kl"

Transkript

1 Protokoll från s andra ordinarie vårmöte Plats: HA4 Tid: Tisdag den 27 Mars kl. 12:00 13:00 och 17:15 1 Mötets öppnande förklarar mötet öppnat kl Adjungeringar Johan Bankel, Mikael Enelund, Elisabeth Bergman, Emilia Eråker, Victor Pettersson och Sofia Friberg adjungeras in med närvaro- och yttranderätt. 3 Val av mötesordförande Sektionsmötet beslutar att välja till mötesordförande. 4 Val av sekreterare Sektionsmötet beslutar att välja till mötessekreterare. 5 Val av justeringsmän Sektionsmötet beslutar att välja och till justeringsmän. 6 Mötets stadgeenliga utlysande Sektionsmötet anses stadgeenligt utlyst. 7 Fastställande av mötesordningen Sektionsmötet fastställer mötesordningen. (Reglementet 6:2)

2 Protokoll från s andra ordinarie vårmöte Fastställande av föredragningslistan Föredragningslistan fastställs med följande ändringar: 20 Val av ledarmöter i M-ord 12/13 flyttas till efter 12 Motioner och 14 Verksamhetsberättelser flyttas till innan 17 Val av sektionsrevisorer. 9 Godkännande av föregående mötesprotokoll Sektionsmötet beslutar att godkänna föregående mötesprotokoll. 10 Meddelanden 10.1 Programmet informerar Johan påminner M2 och M3 om mastersinformation imorgon, 28/3, i VR på morgon. Det kommer även vara en utställning för kopplade mastersprogram i studiehallen under dagen. På eftermiddagen är mastersinformationen i HA1. Mikael fortsätter med att informera om ett kommande möte om psykosociala studiemiljön. Han har skickat ut en enkät som han ber alla svara på. Josefin frågar om hur det går med ombyggnationen i kurslabbet. Mikael svarar att han förutsätter att det ska gå igenom och alla godkännanden kommer, men det tar tid Kårstyrelsen informerar Viktor Gunnarsson från kårledningen informerar om FuM imorgon och i övermorgon. I mitten av april är det fullmäktigeval. Han fortsätter med att de har en ny version av en guide om studiemiljö. Avslutningsvis informerar han om att man kan söka till ledningen i GFS Göteborgs Förenade Studentkår om man gillar politik.

3 Protokoll från s andra ordinarie vårmöte M-Styret informerar Alexander börjar med att tacka MnollK för maten. Han fortsätter med att informera om att styret mest jobbar med att ta fram överlämningsmaterial. Celia fortsätter att informera om mastersföreläsning på torsdag samt mingelkväll med Academic Work samma dag. Josefin informerar om att MUU tillsammans med SNZ genomför en enkät om studieplatser som man gärna får svara på. Fredrik fyller i vad Mikael Enelund sa om psykosociala ronden och poängterar att man även kan höra av sig till honom. Han fortsätter sen och berättar om att en utvärdering av pubrundans flytt till fredag skall göras på nästa NU och att folk är välkomna att höra av sig med åsikter till det mötet också. Emma ger ut bautastenskassan Övriga informerar Raman från gamla MISS tackar Rustet för gott samarbete. presenterar APG och berättar om fullmäktigevalet. APG är det största partiet och hoppas på att få vara det även nästa år. Det kommer mer information närmare valet. Niklas Tollesson informerar om att Linn Holmström kommer att hålla en silversmideskurs i verkstaden igen. Mer information kommer i veckobrevet. 11 Propositioner Inga inkomna propositioner.

4 Protokoll från s andra ordinarie vårmöte Motioner Inga inkomna motioner. 13 Val av ledamöter i M-ord 12/13 Valberedningen nominerar: Chefredaktör: Adam Pluto Adam Pluto presenterar sig. Han gillar att göra massa saker, bland annat skriva. Adam svarar på frågor. Nominerad får lämna rummet och valberedningen föredrar nomineringen. Diskussionen är öppen. att enhälligt välja in Adam Pluto till Chefredaktör i M-ord 12/13. Kassör: Carl-Adam Hernwall Carl-Adam Hernvall tycker det är skoj med pengar. Calle gillar också att göra massa saker, bland annat skriva. Carl-Adam svarar på frågor och får därefter lämna lokalen och valberedningen föredrar sin nominering. Diskussionen är öppen. att enhälligt välja in Carl-Adam Hernvall till Kassör i M-ord 12/13.

5 Protokoll från s andra ordinarie vårmöte Verksamhetsplaner 14.1 M.A.K. 12/13 Johanna Svantesson, ordförande i M.A.K., föredrar M.A.K. 12/13 verksamhetsplan. att fastställa verksamhetsplanen för M.A.K. 12/ MnollK 12/13 Simon Öberg, ordförande i MnollK, börjar med en vits och föredrar sedan MnollK 12/13 verksamhetsplan. att fastställa verksamhetsplanen för MnollK 12/13. Sektionsmötet ajourneras kl till kl i HA1 Sektionsmötet öppnas åter kl i HA1 2.1 Adjungeringar Elin Strandhagen och Louise Kiwi adjungeras in med närvaro- och yttranderätt Övriga informerar informerar i Viktor Gunnarssons ställe om den vakanssatta platsen i kårstyrelsen som Vice Ordförande Arbetsmarknadsenheten.

6 Protokoll från s andra ordinarie vårmöte Celia Nuldén informerar och visar upp nya MARM som valdes in igår på styrelsemötet MISS 12/13 Sara Frisk, ordförande i MISS, föredrar MISS 12/13 verksamhetsplan. att fastställa verksamhetsplanen för MISS 12/ Revisionsberättelser Inga inkomna revisionsberättelser. 16 Ansvarsfrihet Inga inkomna förfrågningar om ansvarsfrihet. 17 Verksamhetsberättelser 17.1 XP 10/11 Aron Jalkevik, ordförande i XP verksamhetsåret 10/11, föredrar verksamhetsberättelsen för XP 10/11. att lägga verksamhetsberättelsen för XP 10/11 till handlingarna M.A.K. 10/11 André Liljegren föredrar verksamhetsberättelsen för M.A.K. 10/11.

7 Protokoll från s andra ordinarie vårmöte att lägga verksamhetsberättelsen för M.A.K. 10/11 till handlingarna. 18 Val av sektionsrevisorer Det finns inga nominerade så årets sektionsrevisorer berättar om vad det innebär att sitta som revisor. Jens Pettersson självnominerar sig till lekmannarevisor. Jens har ingen tidigare erfarenhet men vill gärna lära sig. Niklas Lange självnominerar sig till lekmannarevisor. Han kan inte heller men vill också lära sig. Janna Hempel självnominerar sig till revisorsuppleant. Janna vet hur det går till och känner att hennes roll behövs för att hålla koll på de andra. att välja in Jens Pettersson som revisor för verksamhetsåret 12/13. att välja in Niklas Lange som revisor för verksamhetsåret 12/13. att välja in Janna Hempel som revisorsuppleant för verksamhetsåret 12/13.

8 Protokoll från s andra ordinarie vårmöte Val av ledamöter i M-Styret 12/13 Valberedningen nominerar: Ordförande: Edvin Bergman Edvin Bergman presenterar sig och säger, iklädd en rustetoverall, att han har varit med i Rustet, no shit. Han säger att han har erfarenhet både av hur sektionen fungerar samt hur man leder en grupp. Valberedningen presenterar sin nominering. Diskussionen är öppen. att enhälligt välja in Edvin Bergman som Ordförande i M-Styret 12/13. Kassör: Camilla Söderberg Camilla Söderberg är en glad och go tjej som har läst industriell ekonomi plus några fler ekonomikurser. Så hon har lite koll på ekonomi. Valberedningen föredrar nomineringen. att enhälligt välja in Camilla Söderberg som Kassör i M-Styret 12/13. Vice ordförande: Martin Olofsson

9 Protokoll från s andra ordinarie vårmöte Martin Olofsson har tidigare varit kassör i M.A.K. och har visioner om vad han vill uträtta under sitt år som VO. Martin fick en åkgräsklippare i konfirmationspresent. Valberedingen läser upp nomineringen. Diskussionen är öppen. att enhälligt välja in Martin Olofsson som Vice Ordförande i M-Styret 12/13. Husansvarig: Erik Hansson Erik Hansson har inte så mycket erfarenheten från tidigare liv, men från förra året har han gjort massor. Valberedningen presenterar deras nominering. Diskussionen är öppen. att enhälligt välja in Erik Hansson som Husansvarig i M-Styret 12/ Adjungeringar Fredrik Hedberg kommer in och blir inadjungerad med yttrande- och närvarorätt.

10 Protokoll från s andra ordinarie vårmöte Utbildningsansvarig: Oskar Salonen Oskar Salonen är 24 år och kommer från Vänersborg. Han har tidigare suttit som ordförande i M.A.K. Valberedningen föredrar nomineringen för Oskar. Öppet för diskussion. att enhälligt välja in Oskar Salonen som Utbildningsansvarig i M-Styret 12/13. Informationsansvarig: Ludwig Thorson Ludwig Thorson är en go gubbe som tidigare suttit i M-Sex. Han kan blanda drinkar och skriva snyggt! Valberedningen presenterar deras nominering. Diskussionen är öppen. att enhälligt välja in Ludwig Thorson som Informationsansvarig i M-Styret 12/13.

11 Protokoll från s andra ordinarie vårmöte Näringslivsansvarig: Linn Hedström Kuosmonen Linn presenterar sig och berättar att hon suttit i MnollK ett år. Hon är pepp på att driva MARM samt att vara MARM s röst i M-Styret. Hon vill ta rollen som stöttare för övriga ledamöters idéer i MARM. Valberedningen presenterar deras nominering. Diskussionen är öppen. att enhälligt välja in Linn Hedström Kuosmonen som Näringslivsansvarig i M-Styret 12/ Val av ledamöter i MARM 12/13 Valberedningen nominerar: Kassör: Nadia Nuldén Nadia är 20 år och läser i M1:an. Hon har ingen tidigare föreningserfaren men hon är väldigt strukturerad och ordningsam vilket hon tror är bra egenskaper i MARM och framförallt som kassör. Valberedningen presenterar deras nominering. Diskussionen är öppen.

12 Protokoll från s andra ordinarie vårmöte att enhälligt välja in Nadia Nuldén som Kassör i MARM 12/ Val av ledamöter i M-sex 12/13 Valberedningen nominerar: Ordförande: Cassandra Hellman Cassandra Hellman är 20 år gammal tjej från huvudstaden (Stockholm). Hon är glad och gillar att peppa andra. Hon har tidigare varit ungdomsledare för en grupp vilket hon tror är bra för posten. att enhälligt välja in Cassandra Hellman som Ordförande i M-Sex 12/13. Kassör: Mattias Rundqvist Mattias tror att han skulle kunna vara en bra kassör då han är duktig med räknestickan. att enhälligt välja in Mattias Rundqvist som Kassör i M-Sex 12/13. Övriga ledamöter: Johan Bondesson, Lisa Magnusson, Rania Karat, Niklas Karlsson, Carl Swanström & Adam Eriksson Valberedningen föredrar gruppnomineringen.

13 Protokoll från s andra ordinarie vårmöte Diskussionen är öppen. att enhälligt välja in Johan Bondesson, Lisa Magnusson, Rania Karat, Niklas Karlsson, Carl Swanström & Adam Eriksson som Ledamöter i M-Sex 12/ Val av ledamöter i Rustmästeriet 12/13 Valberedningen nominerar: Ordförande: Jakob Sandström Jakob har en stark röst och kommer från Göteborg. Han ser fram emot att eventuellt leda ett gäng rustare. att enhälligt välja in Jakob Sandström som Ordförande i Rustmästeriet 12/13. Kassör: Anna Dean Anna Dean är en sprallig tjej på 20 år. Hon är född och uppvuxen i USA. Hon har koll på pengar och hon gillar siffror. att enhälligt välja in Anna Dean som Kassör i Rustmästeriet 12/13. Övriga ledamöter: Martin Granlund, Emma

14 Protokoll från s andra ordinarie vårmöte Johansson (M11), Hanna Lindahl, Juliette Utbult & Adam Andersson Valberedningen föredrar gruppnomineringen. Diskussionen är öppen. att enhälligt välja in Martin Granlund, Emma Johansson (M11), Hanna Lindahl, Juliette Utbult & Adam Andersson som Ledamöter i Rustmästeriet 12/ Val av ledamöter i M-Spels styrelse 12/13 Ingen nominerad av valberedningen. Anders Dahl sjävnominerar sig till ordförande. Inga övriga nominerade. Anders berättar om hans spelintresse och svarar på frågor. att enhälligt välja in Anders Dahl som Ordförande i M-Spel 12/13. Kristoffer Johnsen självnominerar sig till kassör i M Spel 12/13. Kristoffer gillar mest brädspel.

15 Protokoll från s andra ordinarie vårmöte att enhälligt välja in Kristoffer Johnsen som Kassör i M-Spel 12/13. Övriga medlemmar i M-Spels styrelse 12/13 bordläggs till nästa sektionsmöte. 24 Val av ordförande i valberedningen 12/13 Valberedningen nominerar Ordförande: Mafalda Svensson de Brito Mafalda har tidigare suttit ett år i valberedningen och hon är nu redo att ta över ordförandeskapet. att enhälligt välja in Mafalda Svensson de Brito som Ordförande i Valberedningen 12/ Val av övriga sektionsfunktionärer: Vice fanbärare: Tidigare fanbärare självnominerar sig. har mycket erfarenhet av frackar och äger även en sådan. Janna Hempel vill använda sin balklänning mer och vill därför sitta ett år till. att enhälligt välja in och Janna Hempel

16 Protokoll från s andra ordinarie vårmöte som Vice fanbärare för verksamhetsåret 12/ Övriga frågor Inga övriga frågor. 27 Under mötet bordlagda frågor Inga under mötet bordlagda frågor. 28 Josefin Alexander sjunger Josefin och som vanligt låter det fantastiskt fint! Sången avslutas med ett tacktal av sektionsordförande. 29 Tävling 3:e pris, en fotboll vanns av Max Sundén. 2:a pris, 10 kaffebiljetter vanns av Nadia Nuldén. 1:a pris, 200:- på kårkortet vanns av Sofia Friberg. 30 Kvartalets bus 2 nomineringar inkomna på mail samt ett nominerat i salen. XP-buset, Frimurarbuset & Blocketbuset. Frimurarbuset ställs först mot Blocketbuset, frimurarbuset går vidare. Det ställs nu mot XP-buset.

17 Protokoll från s andra ordinarie vårmöte Frimurarbuset vanns efter votering, grattis! 31 Sektionsvisan Nytillsatta sektionsordförande Edvin Bergman tar ton och styr allsången. 32 Mötets avslutande förklarar mötet avslutat kl 20:25.

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll 2013-09-17

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll 2013-09-17 s första ordinarie höstmöte Plats: HA1 HA1 Tid: 12:00 13:00 och 17:15 à Tisdagen den 17 September kl. 12:00 1 Mötets öppnande Erik Hansson förklarar mötet öppnat 12.05. 2 Adjungeringar Lisa Hanse, Lisa

Läs mer

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll s andra ordinarie höstmöte Plats: HA1 Tid: 12:00 13:00 och 17:15! Tisdag den 12 november 1 Mötets öppnande Andreas Robertsson förklarar mötet öppnat kl. 12:09. 2 Adjungeringar Mikael Enelund, Johan Bankel,

Läs mer

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll s första ordinarie vårmöte Plats: HB2 Tid: 12:00 13:00 och 17:15 à HB2 Torsdag den 31 januari kl.12:00 1 Mötets öppnande Karl Berg förklarar mötet öppnat kl. 12:01. 2 Adjungeringar Mikael Enelund, Johan

Läs mer

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll s första ordinarie vårmöte Plats: HA1 Tid: 12:00 13:00 och 17:15 à Tisdag den 4 februari kl.12:00 1 Mötets öppnande Anton Dannetun förklarar mötet öppnat kl. 12:06. 2 Adjungeringar Mikael Enelund, adjungeras

Läs mer

1 Mötets öppnande Anton Dannetun förklarar mötet öppnat kl

1 Mötets öppnande Anton Dannetun förklarar mötet öppnat kl Plats: HA1 Tid: Tisdag den 31 januari kl. 12:00 13:00 och 17:15 1 Mötets öppnande Anton Dannetun förklarar mötet öppnat kl 12.04. 2 Adjungeringar Richard Bodén, Samuel Nilsson, Lovisa Högerg, Johan Bankel,

Läs mer

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll s andra ordinarie höstmöte Plats: HA1 Tid: 12:00 13:00 och 17:15 à HA1 Tisdag den 13 november kl.12:00 1 Mötets öppnande Mårten Karlsson förklarar mötet öppnat kl. 12:01. 2 Adjungeringar Mikael Enelund,

Läs mer

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll s andra ordinarie vårmöte Plats: HA1 Tid: 12:00 13:00 och 17:15 Tisdag den 1 april kl.12:00 1 Mötets öppnande Dan Li förklarar mötet öppnat kl. 12:01. 2 Adjungeringar Mikael Enelund, Johan Bankel, MnollK

Läs mer

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll 2011-09-13

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll 2011-09-13 s första ordinarie höstmöte Plats: HA1 Tid: 12:00 13:00 och 17:15 à HA1 Tisdagen den 13 September kl.12:00 1 Mötets öppnande Janna Hempel förklarar mötet öppnat 12.07. 2 Adjungeringar Samuel Nilsson, Rickard

Läs mer

Plats: HA4 Tid: Tisdagen den 10 april 2018 kl. 12:00 13:00 med fortsättning kl. 17:30

Plats: HA4 Tid: Tisdagen den 10 april 2018 kl. 12:00 13:00 med fortsättning kl. 17:30 Kallelse till Maskinteknologsektionens andra ordinarie vårmöte Plats: HA4 Tid: Tisdagen den 10 april 2018 kl. 12:00 13:00 med fortsättning kl. 17:30 1 Mötets öppnande 2 Adjungeringar 3 Val av mötesordförande

Läs mer

1 Mötets öppnande Hanna Kowalska Elleberg (styrit) förklarar mötet öppnat klockan 18:04 och hälsar alla välkomna.

1 Mötets öppnande Hanna Kowalska Elleberg (styrit) förklarar mötet öppnat klockan 18:04 och hälsar alla välkomna. 1 Mötets öppnande Hanna Kowalska Elleberg (styrit) förklarar mötet öppnat klockan 18:04 och hälsar alla välkomna. 2 Val av mötets ordförande Mathias Forssén (IT10) väljs som mötets ordförande. 3 Val av

Läs mer

Fysikteknologsektionen, Chalmers Studentkår Sida 1 (6) Något försenat öppnades sektionsmötet lite efter halv fyra av Magnus Våge.

Fysikteknologsektionen, Chalmers Studentkår Sida 1 (6) Något försenat öppnades sektionsmötet lite efter halv fyra av Magnus Våge. Fysikteknologsektionen, Chalmers Studentkår 2008-12-05 Sida 1 (6) F-TEKNOLOGSEKTIONEN PROTOKOLL FÖRT VID SEKTIONSMÖTE 2008-11-25 Tid: 15:30-00:30 Plats: HB1 1 MÖTETS ÖPPNANDE Något försenat öppnades sektionsmötet

Läs mer

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN s styrelsemöte 2011-11-07 Plats: Konferensrummet Tid: Måndag den 7:e Nov 12.05 Närvarande: Alexander Kärkkäinen, Josefin Bertilsson, Celia Nuldén, Martin Holm, Emma Johansson & Fredrik Granum 1 Mötets

Läs mer

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll s första ordinarie höstmöte Plats: HA1 HA1 Tid: 12:00 13:00 och 17:15 Tisdagen den 18 September kl. 12:00 1 Mötets öppnande Alexander Kärkkäinen förklarar mötet öppnat 12.05. 2 Adjungeringar Elisabeth

Läs mer

1 Mötets öppnande Hanna Kowalska Elleberg (styrit) öppnar mötet klockan 18:07 och hälsar alla välkomna.

1 Mötets öppnande Hanna Kowalska Elleberg (styrit) öppnar mötet klockan 18:07 och hälsar alla välkomna. 1 Mötets öppnande Hanna Kowalska Elleberg (styrit) öppnar mötet klockan 18:07 och hälsar alla välkomna. 2 Val av mötets ordförande Viktor Mellgren (IT08) väljs som mötets ordförande. 3 Val av mötets sekreterare

Läs mer

1 Mötets öppnande Mårten Agnesson förklarar mötet öppnat 12:00.

1 Mötets öppnande Mårten Agnesson förklarar mötet öppnat 12:00. MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll Sektionsmöte 2015-11-17 Maskinteknologsektionens andra ordinarie höstmöte Plats: HA4 Tid: Tisdagen den 17 november 2015 kl. 12:00 13:00 och 17:00 Personer: Lunch 103st

Läs mer

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll 2012-01-16

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll 2012-01-16 s styrelsemöte 2012-01-16 Plats: Tid: Mk 1 Måndag den 16:e Jan 12.00 Närvarande: Josefin Bertilsson,,, &. 1 Mötets öppnande Vice Ordförande förklarar mötet öppnat kl 12.08. 2 Inga adjungeringar. Adjungeringar

Läs mer

Protokoll för IT-sektionens stormöte 2014-12-02

Protokoll för IT-sektionens stormöte 2014-12-02 Protokoll för IT-sektionens stormöte 2014-12-02 Styrelsens medlemmar: Matilda Trodin (Ordförande), Erik Engervall (Vice Ordförande), Adam Wendelin (Sekreterare), Albin Sundqvist (Sportchef), Karolina Vänglund

Läs mer

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll #16

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll #16 MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll 2014-12-08 #16 s styrelsemöte 2014-12-08 Plats: Tid: Konferensrummet Måndagen den 8:e december Närvarande: Dennis Norman, Hedvig Olsson, Elin Andersson, Erik Kvarnström,

Läs mer

Protokoll sektionsmöte 2013-10-10

Protokoll sektionsmöte 2013-10-10 Sidan 1 av 7 Kl: 17.17 Mötesnummer: 3-2013/2014 Plats: HB3 Kallelse: [Bilaga 1] Närvarande: Funktion Namn E-mail Ordförande David Ådvall advall Vice Robert Kemi kemi Sekreterare Adam Sandberg Eriksson

Läs mer

Mötet är utlyst och sammankallat i god ordning. Mötet konstaterar att mötet är behörigt och beslutsmässigt.

Mötet är utlyst och sammankallat i god ordning. Mötet konstaterar att mötet är behörigt och beslutsmässigt. Sidan 1 av 6 Kl: 17:17 Mötesnummer: 4-2011/2012 Plats: HC1 Kallelse: [Bilaga 1] Närvarande: Funktion Namn E-mail Ordförande Amanda Ohlson aohlson Vice Alvean Ekman alvean Sekreterare Alexandra Angerd angerd

Läs mer

Linköpings Y- teknologsektion vårmöte 2014. Föredragningslista. Onsdag 2 april, kl 17:15, lokal: C2

Linköpings Y- teknologsektion vårmöte 2014. Föredragningslista. Onsdag 2 april, kl 17:15, lokal: C2 Sida 1 av 6 Linköpings Y- teknologsektion vårmöte 2014 Onsdag 2 april, kl 17:15, lokal: C2 Kallade: Sektionens medlemmar, representant från LinTek Föredragningslista 1. Mötets öppnande 2. Val av mötesordförande

Läs mer

Talman Andreas Pettersson förklarade mötet öppnat kl.18.36

Talman Andreas Pettersson förklarade mötet öppnat kl.18.36 1(6) 82. Mötets öppnande Talman Andreas Pettersson förklarade mötet öppnat kl.18.36 83. Val av justeringspersoner tillika rösträknare Beslutades: att välja Lovisa Berglund och Elin Mattsson till justeringspersoner

Läs mer

00001 Mötets öppnande Sektionens ordförande, Tobias Edström, förklarade Sektionen för Elektronikdesigns vårmöte 2014 öppnat klockan i TP1.

00001 Mötets öppnande Sektionens ordförande, Tobias Edström, förklarade Sektionen för Elektronikdesigns vårmöte 2014 öppnat klockan i TP1. Datum: 2014-03-26 Närvarande: 50, varav 9 styrelsemedlemmar och 5 adjungerade, Se Bilaga 1. Dagordning: 00001 Mötet öppnas 00010 Val av mötesordförande 00011 Val av mötessekreterare 00100 Adjungeringar

Läs mer

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll #32

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll #32 s styrelsemöte 2015-05-18 Plats: Tid: Konferensrummet Måndagen den 18:e maj Närvarande: Dennis Norman, Malin Settergren, Hedvig Olsson, Erik Kvarnström, Alexander Malmberg, Joel Renulf och Elin Andersson

Läs mer

Protokoll, D-sektionens vintermöte 2017

Protokoll, D-sektionens vintermöte 2017 Protokoll, D-sektionens vintermöte 2017 Plats: C2, C-huset Datum: 2017-01-30 Tid: 17:15 Firmatecknare verksamhetsår 16/17 (20160701 20170630) Ordförande - Sofie Eskilsson Kassör Christoffer Nilsson 1.

Läs mer

Närvarande: 52, varav 8 styrelsemedlemmar och 6 adjungerade, Se Bilaga 1.

Närvarande: 52, varav 8 styrelsemedlemmar och 6 adjungerade, Se Bilaga 1. Datum: 2015-03- 12 Närvarande: 52, varav 8 styrelsemedlemmar och 6 adjungerade, Se Bilaga 1. Dagordning: 000001 Mötet öppnas 000010 Val av mötesordförande 000011 Val av mötessekreterare 000100 Adjungeringar

Läs mer

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll Styrelsemöte #30

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll Styrelsemöte #30 s styrelsemöte 2017-05-04 Plats: Konferensrummet M-Husets källare Tid: Torsdagen den 4 maj kl. 17:30 Närvarande: Alice Abrahamsson, Staffan Björkdahl, Fredric Furborg, Anton Jansson, Johan Karlsson, Sebastian

Läs mer

Protokoll Februarimötet

Protokoll Februarimötet Protokoll Februarimötet 1. Preliminärer a) Mötet öppnades kl. 17:59. b) Mötet ansågs stadgeenligt utlyst. c) Amanda Reinsjö, Carl Stenbratt och David Thiringer adjungerades in med närvaro- och yttranderätt.

Läs mer

Protokoll från Sektionsmöte 2

Protokoll från Sektionsmöte 2 Protokoll från Sektionsmöte 2 Plats: Omega Tid: Del 1 Torsdagen den 26 Februari klockan 12:10 Del 2 Torsdagen den 26 Februari klockan 17:10 Preliminär föredragningslista 1. Preliminärer a. Mötets öppnande

Läs mer

Bioteknikutbildningar i Sverige Org. nummer 802446-2155. BUS Vårmöte 2013. Innehåll. Justering av protokoll

Bioteknikutbildningar i Sverige Org. nummer 802446-2155. BUS Vårmöte 2013. Innehåll. Justering av protokoll BUS Vårmöte 2013 Innehåll Justering av protokoll Kallelse med preliminär föredragningslista och beslutsunderlag Protokoll Närvarolista Justering av protokoll Jenny Salin, ordförande samt mötesordförande

Läs mer

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll 2015-04-21 Maskinteknologsektionens andra ordinarie Jubileumsvårmöte Plats: HA1 Tid: 12:00 13:00 och 17:15 125/110 personer Tisdag den 21:e april kl.12:00 1 Mötets öppnande

Läs mer

JF EG AB JP. Sektionen för Elektronikdesign Protokoll vårmötet Datum

JF EG AB JP. Sektionen för Elektronikdesign Protokoll vårmötet Datum Datum 2013-02-26 Närvarande: 50, varav 8 styrelsemedlemmar och 3 adjungerade. Se Bilaga 1. Dagordning 00001 Mötet öppnas 00010 Val av mötesordförande 00011 Val av mötessekreterare 00100 Adjungeringar 00101

Läs mer

Vårmöte #1, VT Tid : Torsdagen den 8:e februari, kl Plats: Vasa A, Vasa

Vårmöte #1, VT Tid : Torsdagen den 8:e februari, kl Plats: Vasa A, Vasa Vårmöte #1, VT 2018 Tid : Torsdagen den 8:e februari, kl. 15.30 Plats: Vasa A, Vasa 1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppnat 15.35 av ordförande Jacob Hellke. 2. Val av mötesordförande Jacob Hellke nominerar

Läs mer

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll Styrelsemöte #34

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll Styrelsemöte #34 s styrelsemöte 2018-02-22 Plats: Konferensrummet Tid: Torsdag den 22 Februari kl. 12:00 Närvarande: Moa Ekdal, Carl Bodin, Jonathan Sjölander, Jonna Bengtsson, Stina Wahlström, Elin Winberg, Frånvarande:

Läs mer

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll Styrelsemöte #13

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll Styrelsemöte #13 MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll Styrelsemöte 2017-10-10 #13 s styrelsemöte 2017-10-10 Plats: Konferensrummet Tid: Tisdag den 10 Oktober kl. 17:15 Närvarande: Moa Ekdal, Carl Bodin, Jonathan Sjölander,

Läs mer

1 Mötets öppnande Dennis Norman förklarar mötet öppnat 12:00.

1 Mötets öppnande Dennis Norman förklarar mötet öppnat 12:00. MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll Sektionsmöte 2015-09-15 Maskinteknologsektionens första ordinarie höstmöte Plats: HA4 Tid: Tisdagen den 15 september 2015 kl. 12:00 13:00 och 17:15 Personer: Lunch 127st

Läs mer

1 Mötets öppnande Hanna Kowalska Elleberg (styrit) hälsar alla välkomna och öppnar motet klockan 18:05.

1 Mötets öppnande Hanna Kowalska Elleberg (styrit) hälsar alla välkomna och öppnar motet klockan 18:05. 1 Mötets öppnande Hanna Kowalska Elleberg (styrit) hälsar alla välkomna och öppnar motet klockan 18:05. 2 Val av mötets ordförande Daniel Ström (IT09) väljs som mötesordförande. 3 Val av mötets sekreterare

Läs mer

Logistiksektionen Höstmöte Tid: 17:25-19:49 Plats: TP1

Logistiksektionen Höstmöte Tid: 17:25-19:49 Plats: TP1 Logistiksektionen Höstmöte 2013-11-07 Tid: 17:25-19:49 Plats: TP1 Närvarande: På mötet fanns 55 st personer närvarande och 12 st av dessa var ur den sittande styrelsen. 1 Mötets öppnande Logistiksektionens

Läs mer

Protokoll sektionsmöte 2013-05-21

Protokoll sektionsmöte 2013-05-21 Sidan 1 av 6 Kl: 17.17 Mötesnummer: 1-2012/2014 Plats: HC4 Kallelse: [Bilaga 1] Närvarande: Funktion Namn E-mail Ordförande David Ådvall advall Vice Robert Kemi kemi Sekreterare Adam Sandberg Eriksson

Läs mer

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll 2015-04-27 #29

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll 2015-04-27 #29 s styrelsemöte 2015-04-27 Plats: Tid: Konferensrummet Måndagen den 27:e april Närvarande: Erik Kvarnström, Dennis Norman, Hedvig Olsson, Joel Renulf, Malin Settergren, Elin Andersson 1 Mötets öppnande

Läs mer

Utrikespolitiska Föreningen Göteborg The Society of International Affairs in Gothenburg

Utrikespolitiska Föreningen Göteborg The Society of International Affairs in Gothenburg Protokoll Årsmöte 2013-01-17 Tid: 17:00 Plats: B210, Statsvetenskapliga fakulteten, Sprängkullsgatan 19, Göteborg Närvarande tillika röstberättigade: Emili Börjesson, mötessekreterare (ej röstberättigad)

Läs mer

Daniel Ström (styrit) välkomnar alla och förklarar mötet öppnat. Josef Eklann (IT05) väljs som mötesordförande.

Daniel Ström (styrit) välkomnar alla och förklarar mötet öppnat. Josef Eklann (IT05) väljs som mötesordförande. 1 Mötets öppnande Daniel Ström (styrit) välkomnar alla och förklarar mötet öppnat. 2 Val av mötets ordförande Josef Eklann (IT05) väljs som mötesordförande. 3 Val av mötets sekreterare Hanna Kowalska Elleberg

Läs mer

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll 2014-09-08 #4

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll 2014-09-08 #4 s styrelsemöte 2014-09-08 Plats: Tid: Konferensrummet Måndagen den 8:e september Närvarande: Alexander Malmberg, Dennis Norman, Erik Kvarnström, Hedvig Olsson, Joel Renulf, Malin Settergren 1 Mötets öppnande

Läs mer

6 Godkännande av föregående stormötesprotokoll

6 Godkännande av föregående stormötesprotokoll Protokoll för IT-sektionens stormöte 2014-Maj-06 Styrelsens medlemmar: Matilda Trodin (Ordförande), Erik Engervall (Vice Ordförande), Adam Wendelin (Sekreterare), Adam Olevall (Sportchef), Karolina Vänglund

Läs mer

Umeå naturvetar- och teknologkår. PROTOKOLL F-sektionen

Umeå naturvetar- och teknologkår. PROTOKOLL F-sektionen Protokoll, F-stormöte 2 17/18 Datum 2017-12-04 Tid 17:15 Plats Kårhuset Origo F17-2 FORMALIA F17-2.1 F17-2.2 F17-2.3 F17-2.4 F17-2.5 F17-2.6 F17-2.7 Mötets öppnande Mötet öppnas 17:30 Avstängning av mobiltelefoner

Läs mer

3. Upprop av mötesdeltagare och fastställande av röstlängd Röstlängd godkänns. (se bilaga)

3. Upprop av mötesdeltagare och fastställande av röstlängd Röstlängd godkänns. (se bilaga) Årsmöte 23/04/09 1. Mötets öppnande 2. Fråga om årsmötet blivit behörigt utlyst 3. Upprop av mötesdeltagare och fastställande av röstlängd 4. Fastställande av dagordning 5. Val av funktionärer för årsmötets

Läs mer

Protokoll IT SEKTIONENS STORMÖTE

Protokoll IT SEKTIONENS STORMÖTE Protokoll IT SEKTIONENS STORMÖTE Närvarande: Luis Mauricio Jakob Sennerby Johan Carlquist Sofia Backman Eric Stenberg Viktor Bostrand Love Lindström Matilda Trodin Sekreterare Kassör Studierådsordförande

Läs mer

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll 2015-04-20 #28

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll 2015-04-20 #28 s styrelsemöte 2015-04-20 Plats: Tid: Konferensrummet Måndagen den 20:e april Närvarande: Alexander Malmberg, Erik Kvarnström, Dennis Norman, Hedvig Olsson, Joel Renulf, Malin Settergren, Elin Andersson

Läs mer

Maskinsektionens vårterminsmöte

Maskinsektionens vårterminsmöte Maskinsektionens vårterminsmöte Protokoll fört tisdagen den 19/3 i M:A 1 TFMÖ Talman Johan Bson Bergfalk förklarade mötet öppnat kl. 17.15. 2 Val av mötessekreterare att välja Rakel Hed till mötessekreterare.

Läs mer

Mötet utlystes via facebook, hemsidan och via mejlutskick minst två veckor innan mötet

Mötet utlystes via facebook, hemsidan och via mejlutskick minst två veckor innan mötet SIDA 1 AV 9 COPEN VAL-SM 2013 Tisdagen den 15 oktober 2013 kl. 15.15, M2, KTH Campus * = medföljd bilaga 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Niklas öppnar mötet 15:20 1.2. Mötets behöriga utlysande Mötet

Läs mer

Fullmäktigeprotokoll

Fullmäktigeprotokoll Sida 1/8 Fullmäktigemöte 1 verksamhetsåret 2010/11 Datum: 2010-10-06 Tid: Plats: Kl.16.50 21.18 Lindholmen, Patriciahuset, Torg 2 Kallade: Göta studentkårs fullmäktige Närvarande: Se separat närvarolista

Läs mer

Örebro studentkårs Fullmäktige

Örebro studentkårs Fullmäktige Örebro studentkårs Fullmäktige Datum: 13-04-23-13-04-24 Tid: 17:00 Plats: T137, Rättegångssalen 1.Mötets öppnande...2 2.Mötets stadgeenliga utlysande...2 3.Val av mötesfunktionärer...2 4.Protokolljustering...2

Läs mer

Dagordning Ö rebro studentka rs fullma ktige

Dagordning Ö rebro studentka rs fullma ktige Ö rebro studentka rs fullma ktige Datum: Tid: 17.15 Plats: Sal T137, Örebro Innehåll 1 Mötets öppnande... 2 2 Mötets stadgeenliga utlysande... 2 3 Val av mötesordförande... 2 4 Val av mötessekreterare...

Läs mer

Protokoll Vårmötet. 1. Preliminärer. 2. Beslutsuppföljning. 3. Meddelanden. Mötet startades med att alla närvarande var med på ett sektionsfoto.

Protokoll Vårmötet. 1. Preliminärer. 2. Beslutsuppföljning. 3. Meddelanden. Mötet startades med att alla närvarande var med på ett sektionsfoto. Protokoll Vårmötet 1. Preliminärer Mötet startades med alla närvarande var med på ett sektionsfoto. a) Mötets öppnande, 18.09. b) Mötets ansågs vara stadgaenligt upplyst. c) Adjungeringar. d) Föredragningslistan

Läs mer

Sektionsmöte för teknologsektionen Informationsteknik

Sektionsmöte för teknologsektionen Informationsteknik Sektionsmöte för teknologsektionen Informationsteknik 4 maj -05, 15:00-17:00 HB2 Närvarande: 31 IT-teknologer inkl. styrit 1 Mötets öppnande Jimmy Stridh förklarar mötet öppnat. 2 Val av mötesordförande

Läs mer

NÄRVARANDE SEKTIONSMÖTE A-SEKTIONEN ARKITEKTURSTUDERANDESEKTIONEN CHALMERS STUDENTKÅR 13 DECEMBER 2018 KALLANDE: A-STYRET PLATS: SB-H1 TID: 17:00

NÄRVARANDE SEKTIONSMÖTE A-SEKTIONEN ARKITEKTURSTUDERANDESEKTIONEN CHALMERS STUDENTKÅR 13 DECEMBER 2018 KALLANDE: A-STYRET PLATS: SB-H1 TID: 17:00 SEKTIONSMÖTE A-SEKTIONEN KALLANDE: A-STYRET PLATS: SB-H1 TID: 17:00 NÄRVARANDE 103 PERSONER NÄRVARADE PÅ MÖTET FÖR ATT SE DAGORDNINGEN OCH DEN FULLSTÄNDIG NÄRVAROLISTAN, VÄNLIGEN KONTAKTA A-STYRET FÖRTYDLIGANDE:

Läs mer

1 Mötets öppnande. 2 Formalia. 2.1 Fastställning av röstlängd. 2.2 Val av mötesordförande. 2.3 Val av mötessekreterare. 2.4 Val av protokolljusterare

1 Mötets öppnande. 2 Formalia. 2.1 Fastställning av röstlängd. 2.2 Val av mötesordförande. 2.3 Val av mötessekreterare. 2.4 Val av protokolljusterare Datum: 2016-11-15 Tid: 17:15 Plats: Klassrum 1111 ITC Närvarande: Aleksander Lundqvist, Simon Lövgren, Fredrik Svensson, Daniel Ahlbom, Jakob Mattsson, Marcus Granberg, Benjamin Ek, Erik Fransson, Mika

Läs mer

Sektionsmöte för teknologsektionen Informationsteknik

Sektionsmöte för teknologsektionen Informationsteknik Sektionsmöte för teknologsektionen Informationsteknik Den 27 september 2005 HB4; 08:00 10:00 Närvarande: 35 IT-teknologer inkl. styrit 1 Mötets öppnande Johan Liesén förklarar mötet öppnat. 2 Mötets behöriga

Läs mer

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll 2015-02-02 Maskinteknologsektionens första ordinarie vårmöte Plats: HA1 Tid: 12:00 13:00 och 17:15 Måndag den 2 februari (148/111 personer) Samt 17.15 Onsdag den 4 februari

Läs mer

1 Mötets öppnande Andreas Bågfeldt förklarar mötet öppnat kl. 12:00

1 Mötets öppnande Andreas Bågfeldt förklarar mötet öppnat kl. 12:00 MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll Sektionsmöte 2018-04-10 Maskinteknologsektionens andra ordinarie vårmöte Plats: HA4 Tid: Tisdag den 10 april 2018 kl. 12:00-13:00 med fortsättning kl. 17:30 22.51 Röstlängd:

Läs mer

Stadgar för Föreningen Uppsala Tekniska Fysiker. Senast reviderade 2014-05-13 2013-11-12

Stadgar för Föreningen Uppsala Tekniska Fysiker. Senast reviderade 2014-05-13 2013-11-12 ! Stadgar för Föreningen Uppsala Tekniska Fysiker Senast reviderade 2014-05-13 2013-11-12 Stadgar 2(5) Kapitel I: Inledande bestämmelser 1 Definitioner FUTF: Föreningen Uppsala Tekniska Fysiker F-STORM:

Läs mer

Ordförande Rebecca Lundberg förklarade mötet för öppnat kl att justera röstlängden till 20 stycken ombud att justera röstlängden löpande

Ordförande Rebecca Lundberg förklarade mötet för öppnat kl att justera röstlängden till 20 stycken ombud att justera röstlängden löpande 1. Mötets öppnande Rebecca Lundberg förklarade mötet för öppnat kl 18.02 2. Justering av röstlängd Röstlängden justerades till 20 stycken ombud att justera röstlängden till 20 stycken ombud att justera

Läs mer

Art Datum Tid Plats Sida Årsmöte :00 A117 1(6)

Art Datum Tid Plats Sida Årsmöte :00 A117 1(6) Årsmöte 2014-09- 29 18:00 A117 1(6) 1. Formalia 1.1 Mötets öppnande Sektionens ordförande Daniel Karlsson förklaras mötet öppnat. 1.2 Mötesfunktionärer Till mötets ordförande väljs Daniel Karlsson, till

Läs mer

Protokoll SMFF förbundsstämma 2010

Protokoll SMFF förbundsstämma 2010 SVERIGES MODELLFLYGFÖRBUND Förbundsstämma 2010-03-21 1 (5) Protokoll SMFF förbundsstämma 2010 Den 21 mars 2010, Quality Airport Hotel Arlanda Närvarande: Ett 60-tal personer var närvarande, representerande

Läs mer

Emelie Jeppsson och Carl August Agrell föreslås och väljs till justeringsmän, tillika rösträknare.

Emelie Jeppsson och Carl August Agrell föreslås och väljs till justeringsmän, tillika rösträknare. 1. OFMÖ 2. Val av mötesordförande Axel Andersson, kårordförande, föreslås och väljs till mötesordförande. 3. Val av mötessekreterare Miranda Westfelt föreslås och väljs till mötessekreterare. 4. Val av

Läs mer

Protokoll fört vid årsmötet den 28 februari 2007 i Tea-lokalen

Protokoll fört vid årsmötet den 28 februari 2007 i Tea-lokalen Protokoll fört vid årsmötet den 28 februari 2007 i Tea-lokalen Närvarande: Kårstyrelsen: Jessica Andersson, Ulla Andersson och Anne Norstedt Revisorer: Gunnel Källstedt Stugkommittén: Thor Andersson och

Läs mer

FÖRENINGSSTÄMMA IMF-FÖRENINGEN

FÖRENINGSSTÄMMA IMF-FÖRENINGEN FÖRENINGSSTÄMMA IMF-FÖRENINGEN DEN 4 OKTOBER 2017 IMF-FÖRENINGEN Mälardalens Högskola INLEDNING 1 Mötets öppnande Martina öppnar mötet 16.31 2 Val av mötesordförande för föreningsmötet Krister Frost väljs

Läs mer

1 Mötets öppnande Sten Li förklarar mötet öppnat 10:04.

1 Mötets öppnande Sten Li förklarar mötet öppnat 10:04. s första ordinarie vårmöte Tid: Plats: söndagen den 29:e januari 2017 kl. 10:00 è tisdagen den 31:e januari 2017 kl. 12:00 13:00 och 17:15 è söndag: HA1 tisdag: HA4 på lunchen & HA1 på eftermiddagen Personer:

Läs mer

PROTOKOLL ÅRSMÖTE. Närvarande. Protokoll Årsmöte 14/15. Samsek Pontus Neander Sekreterare. Datum: Tid: 15:15 Plats: Samvetet

PROTOKOLL ÅRSMÖTE. Närvarande. Protokoll Årsmöte 14/15. Samsek Pontus Neander Sekreterare. Datum: Tid: 15:15 Plats: Samvetet Samsek Pontus Neander Sekreterare Protokoll Årsmöte 14/15 PROTOKOLL ÅRSMÖTE Datum: 2015-05-27 Tid: 15:15 Plats: Samvetet Närvarande Samsek Filip Åhlander Ordförande Alexandra Eriksson Vice ordförande Pontus

Läs mer

Umeå naturvetar- och teknologkår. PROTOKOLL F-sektionen

Umeå naturvetar- och teknologkår. PROTOKOLL F-sektionen Protokoll, F-stormöte 1 18/19 Datum 2018-09-17 Tid 17:15 Plats Kårhuset Origo F17-1 FORMALIA F18-1.1 F18-1.2 F18-1.3 F18-1.4 F18-1.5 F18-1.6 F18-1.7 Mötets öppnande Mötet öppnas 17:38 Avstängning av mobiltelefoner

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte 1 14/15

Protokoll Styrelsemöte 1 14/15 PROTOKOLL Kårstyrelsen Kårhuset Lund, 15 oktober 2014 Daniel Lundell, mötessekreterare Protokoll Styrelsemöte 1 14/15 Tid: Måndagen den 8 september 2014 klockan 17.58 Plats: Hollywood, Kårhuset Närvarande

Läs mer

Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik Styrelsemöte 6 Torsdag den 16/10 2014, 13:00 å Tolvan, Stockholm

Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik Styrelsemöte 6 Torsdag den 16/10 2014, 13:00 å Tolvan, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets öppnande Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik Styrelsemöte 6 Torsdag den 16/10 2014, 13:00 å Tolvan, Stockholm Fröken Anderberg öppnar mötet kl 13:00. Väl tajmat även denna gång.

Läs mer

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Sektionsmöte

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Sektionsmöte Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Sektionsmöte 2018-05-16 Adress: Gråttan, Osquars backe 8 Sektionsmöte nr 7, Verksamhetsår 2017/2018 Datum: 2018-05-16 Tid: 17.38-19.51 Närvarande: Se närvararolista

Läs mer

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll 2014-05-05 #26

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll 2014-05-05 #26 s styrelsemöte 2014-05-05 Plats: Tid: Styrelserummet Måndagen den 5:e maj Närvarande: Simon Öberg, Anna Dean, Johan Bondesson, Gabriella Hjält, Juliette Utbult 1 Mötets öppnande Juliette Utbult förklarar

Läs mer

Protokoll Consensus Fullmäktigemöte kl. 17:32 20:05

Protokoll Consensus Fullmäktigemöte kl. 17:32 20:05 Protokoll Consensus Fullmäktigemöte 2006-09-21 kl. 17:32 20:05 Närvarande FUM- ledamöter Emil Johansson SSK-L Ardavan Karimi SSK-L Kajsa Fagergren SSK-L suppleant Louise Kjellqvist SSK-L suppleant Thommie

Läs mer

6 Godkännande av mötets föredragningslista

6 Godkännande av mötets föredragningslista Protokoll för IT-sektionens stormöte 2015-05-07 Närvarande styrelsemedlemmar: Andreas Lelli (Ordförande), Mikaela Eriksson (Vice Ordförande), Filip Gölander (Sekreterare), Tim Svensson (Sportchef), Patrik

Läs mer

ELEKTRA. Höstterminsmöte 2015, Handlingar DAGORDNING. 4 Tid och sätt. 7 Föredragningslistan. Föreningen Elektra Höstterminsmöte 2015

ELEKTRA. Höstterminsmöte 2015, Handlingar DAGORDNING. 4 Tid och sätt. 7 Föredragningslistan. Föreningen Elektra Höstterminsmöte 2015 ELEKTRA Höstterminsmöte 2015, Handlingar DAGORDNING Tid och sätt Datum: 2015-12-08 Tid: kl 17:15 Plats: E:C Föredragningslista 1 TaFMÖ 2 Val av mötesordförande 3 Val av mötessekreterare 4 Tid och sätt

Läs mer

1.3 Val av mötesordförande Vide Richter nominerar Vide Richter till mötesordförande.

1.3 Val av mötesordförande Vide Richter nominerar Vide Richter till mötesordförande. Sid 1(5) PROTOKOLL Kårstyrelsemöte 03 15/16 Torsdagen den 22 oktober 2015 klockan 18.00 Plats Sammanträdesrummet, Nymble * = bilaga finnes. Närvarande THS Kårstyrelse Pontus Gard Kårordförande 15/16 Terese

Läs mer

Stormöte Föreningen Energisystemteknologerna (org.nr 817606-6333) ES- sektionen, Uthgård 752 37 Uppsala

Stormöte Föreningen Energisystemteknologerna (org.nr 817606-6333) ES- sektionen, Uthgård 752 37 Uppsala Stormöte Föreningen Energisystemteknologerna (org.nr 817606-6333) ES- sektionen, Uthgård 752 37 Uppsala 18 november 2014 1 Mötets öppnande Mötet öppnades klockan 17.21 av styrelsens ordförande Emma Wennberg

Läs mer

NÄRVARANDE (38) SEKTIONSMÖTE A-SEKTIONEN. Vilma Kjellin Lina Eriksson Joel Sidenvik Penilla Hermansson Irja Nilsson Nyberg Ellen Lidberg Stina Palmlöf

NÄRVARANDE (38) SEKTIONSMÖTE A-SEKTIONEN. Vilma Kjellin Lina Eriksson Joel Sidenvik Penilla Hermansson Irja Nilsson Nyberg Ellen Lidberg Stina Palmlöf SEKTIONSMÖTE A-SEKTIONEN KALLANDE: A- & AT-STYRET PLATS: SB-H1 TID: 12.01 NÄRVARANDE (38) A1(ANTAL) 0 AT1(7) Vilma Kjellin Lina Eriksson Joel Sidenvik Penilla Hermansson Irja Nilsson Nyberg Ellen Lidberg

Läs mer

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll Styrelsemöte #26

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll Styrelsemöte #26 s styrelsemöte 2017-12-12 Plats: Konferensrummet Tid: Tisdag den 12 December kl. 17:00 Närvarande: Carl Bodin, Jonathan Sjölander, Jonna Bengtsson, Stina Wahlström, Elin Winberg, Måns Medin Frånvarande:

Läs mer

SEKTIONSMÖTE A- SEKTIONEN

SEKTIONSMÖTE A- SEKTIONEN SEKTIONSMÖTE A- SEKTIONEN KALLANDE: A- & AT- STYRET PLATS: VA- SALEN TID: 12.15-17.00 NÄRVARANDE (53) A1(14) Maria-Therese Lidenholm Frida Carlvik Emma Wahlfridsson Anisia Gorchkov Ashour Hermez Ebba Johansson

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte 18 14/15

Protokoll Styrelsemöte 18 14/15 PROTOKOLL Kårstyrelsen Kårhuset Lund, 14 juli 2015 Sara Gunnarsson, mötessekreterare Protokoll Styrelsemöte 18 14/15 Tid: Måndag den 11 maj 2015 klockan 18.00 Plats: Hollywood, Kårhuset Närvarande Styrelsen

Läs mer

Protokoll från Sektionsmöte 2013-2 P2

Protokoll från Sektionsmöte 2013-2 P2 Sida 1 (7) Protokoll från Sektionsmöte 2013-2 P2 Tisdagen den 17 december klockan 17:15 i sal 4112 1. Formalia 1.1 Mötets öppnande Mötet öppnades 17.13 1.2 Val av mötesordförande Karin Fernström 1.3 Val

Läs mer

Per inledning. Inledning. Datum 2014-11-25. Tid 17:30. Sektionens medlemmar samt sekretariat. Närvarande: Isak Utsi. Genomgång av mötesformalia

Per inledning. Inledning. Datum 2014-11-25. Tid 17:30. Sektionens medlemmar samt sekretariat. Närvarande: Isak Utsi. Genomgång av mötesformalia Datum 2014-11-25 Plats C305 Tid 17:30 Mötestyp Årsstämma Kallade Sektionens medlemmar samt sekretariat Närvarande: Erik Malmberg Arvid Nordström Erik Åström Betél Isak Malin Segerud Ion Väyrynen Karin

Läs mer

1. Preliminärer. Godkännande av föredragningslistan. Val av justeringsmän. Adjungeringar. Uppföljning av beslut

1. Preliminärer. Godkännande av föredragningslistan. Val av justeringsmän. Adjungeringar. Uppföljning av beslut Sidan 1 av 5 Kl: 12:00 Mötesnummer: 3-2011/2012 Plats: Styrelserummet Närvarande: Funktion Namn E-mail Ordförande Amanda Ohlson aohlson Vice Alvean Ekman alvean Sekreterare Alexandra Angerd angerd Kassör

Läs mer

SVENSKA RIESENSCHNAUZERKLUBBEN SBK:s rasklubb för Riesenschnauzer

SVENSKA RIESENSCHNAUZERKLUBBEN SBK:s rasklubb för Riesenschnauzer Protokoll fört vid Svenska Riesenschnauzerklubbens Årsmöte 2014-03-01 på Tånga Hed, Vårgårda Mötets öppnande Ordförande Alf Karlström hälsade alla välkomna till årsmötet. Efter ett kort anförande om klubbens

Läs mer

Protokoll årsstämma Plats: Biomedicinskt Centrum, Uppsala Tid: 17.30

Protokoll årsstämma Plats: Biomedicinskt Centrum, Uppsala Tid: 17.30 Protokoll årsstämma 2014-12-09 Plats: Biomedicinskt Centrum, Uppsala Tid: 17.30 a Årsstämman förklarades öppnad av Sabri Jamal. Mötets öppnande b Kallelsen kom ut 10:e november, 29:e dagar innan stämmans

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte F08 HT17

Protokoll från styrelsemöte F08 HT17 Protokoll -sektionens styrelse 25 december 2017 Protokoll från styrelsemöte F08 HT17 Ledningscentralen, kl. 17.15 tisdagen den 12 december 2017 1 O.F.M.Ö. Styrelseordförande Petter Karlow Herzog förklarade

Läs mer

Till mötesordförande valdes Ztyrets ordförande, Nils Bengtsson.

Till mötesordförande valdes Ztyrets ordförande, Nils Bengtsson. 1 Mötets öppnande 2 Val av mötesordförande Till mötesordförande valdes Ztyrets ordförande, Nils Bengtsson. 3 Val av mötessekreterare Likaså valet av sekreterare utföll naturligt som så att Ztyrets sekreterare

Läs mer

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll Styrelsemöte #06

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll Styrelsemöte #06 MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll Styrelsemöte 2017-09-12 #06 Maskinteknologsektionens styrelsemöte 2017-09-12 Plats: Konferensrummet Tid: Tisdag den 12 September kl. 17:00 Närvarande: Moa Ekdal, Carl

Läs mer

Protokoll. Ständigt adjungerade. Av mötet adjungerade. Humanistiska och teologiska studentkåren vid Lunds universitet. Fullmäktige

Protokoll. Ständigt adjungerade. Av mötet adjungerade. Humanistiska och teologiska studentkåren vid Lunds universitet. Fullmäktige Protokoll Humanistiska och teologiska studentkåren vid Lunds universitet Fullmäktige 2016-05-11 Närvarande ledamöter My Bodin (ledamot) Saga Cornelius (ledamot) Gustav Ekström (ledamot) Marina Hansson

Läs mer

Protokoll från Medicinska Föreningens Fullmäktige Torsdagen den 18 oktober kl. 18.00 Konferensrummet, Örat

Protokoll från Medicinska Föreningens Fullmäktige Torsdagen den 18 oktober kl. 18.00 Konferensrummet, Örat Protokoll Fullmäktige 1 HT07 Protokoll från s Fullmäktige Torsdagen den 18 oktober kl. 18.00 Konferensrummet, Örat Närvarande: Kursrepresentanter s Styrelse Erik Kempe T2 Mikael Edström Informationsansvarig

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte

Protokoll Styrelsemöte Protokoll Styrelsemöte 2016-12-08 Telefon: 08-16 16 82 E-post: kx@disk.su.se Hemsida: www.disk.su.se Org.nr: 802401-9047 INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1 Mötets öppnande... 1 2 Formalia... 1 2.1 Val av mötessekreterare...

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte

Protokoll Styrelsemöte Sidan 1 av 6 Kl: 12.03 Mötesnummer: 09-2015-2016 Plats: Styretrummet Funktion Namn E-mail Ordförande Jacob Jonsson jacobjo Vice ordförande David Berg Marklund davmarkl Sekreterare Max Hansson hamax Kassör

Läs mer

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll Styrelsemöte #01

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll Styrelsemöte #01 s styrelsemöte 2016-08-22 Plats: Konferensrummet M-Husets källare Tid: Måndag den 22 augusti kl. 12:00 Närvarande: Alice Abrahamsson, Staffan Björkdahl, Fredric Furborg, Anton Jansson, Johan Karlsson,

Läs mer

Fullmäktigesammanträde protokoll

Fullmäktigesammanträde protokoll 2 verksamhetsåret 2014/15 Sida 1/8 Datum: 2014-10-29 Tid: Kl. 16.31 21.14 Plats: Lingsalen, Studenternas hus Kallade: Göta studentkårs fullmäktige Närvarande: Doktorandsektionen: Lina Olofsson* (utjusterad

Läs mer

välja till justerare vid årsmötet. välja till rösträknare. Röstlängden med namnen på alla medlemmar som får rösta finns med som bilaga 1.

välja till justerare vid årsmötet. välja till rösträknare. Röstlängden med namnen på alla medlemmar som får rösta finns med som bilaga 1. ÅRSMÖTESPROTOKOLL För Svenska Kyrkans Unga Datum, år och plats: MÖTETS ÖPPNANDE öppnade mötet. MÖTETS BEHÖRIGA UTLYSANDE Kallelsen till årsmötet fanns tillgänglig den årsmötet var behörigt utlyst. VAL

Läs mer

Denis Norman Jonathan Sjölander Jonathan Lundström Alexander Johansson

Denis Norman Jonathan Sjölander Jonathan Lundström Alexander Johansson MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll Sektionsmöte 2017-11-14 Maskinteknologsektionens andra ordinarie höstmöte Plats: HA1 Tid: Tisdagen den 14 november 2017 kl. 12:00 13:00 och kl.17:30 Röstlängd: kl. 12:00

Läs mer

Mötesprotokoll. Närvarande: Per inledning Genomgång av mötesformalia. Formalia

Mötesprotokoll. Närvarande: Per inledning Genomgång av mötesformalia. Formalia Mötesprotokoll Vårstämma 2015 Datum och tid: 2015-05-06 klockan 18:00 Plats: C305 Mötestyp: Vårstämma Kallade: Studenter inom sektionens utbildningsområde Närvarande: Anna Karlsson Ebba Jadelind Ola Olsson

Läs mer