Specialanpassad för att klippa och samla upp gräs... utmärkt i många andra funktioner!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Specialanpassad för att klippa och samla upp gräs... utmärkt i många andra funktioner!"

Transkript

1 Sv

2 Gianni Ferrari PG är en multifunktionsmaskin för underhåll av grönområden och öppna ytor. Specialanpassad för att klippa och samla upp gräs... utmärkt i många andra funktioner! I parker och offentliga grönområden kan du ofta hitta skräp, smuts och gräsklipp, men det kombinerade uppsamlingsdäcket och effektiva sugturbinen rengör och samlar perfekt. Detta är anledningen till PG-maskiner är särskilt användbara i underhållet av lekplatser, skolgårdar, campingplatser och i alla de situationer där det ställs höga krav på välskötta grönområden. Med ett kraftfullt uppsamlingssystem garanteras och ett utmärkt resultat. Dessutom är PG extremt effektiv vid uppsamling av löv. PG är en maskin som är mycket användbar vid idrottsanläggningar. Förutom utrustning för underhåll av naturligt gräs (gräsklippare, luftare, vertikalskärare, sandspridare),finns särskild utrustning för underhåll av konstgräs samt för rengöring av löparbanor. En mångsidig maskin med massor av utrustning för ett riktigt lagspel! PG fungerar utmärkt i parker och på kyrkogårdar med sin kompakta storlek. PG fungerar även effektivt i stadmiljö, inklusive rondeller, trottoarer och refuger, där den kan användas som en sopmaskin eller utrustas för snöröjning. PGs dieselversioner kan utrustas med trafikbelysning för körning på väg. Dessa egenskaper gör dem särskilt lämpliga för kommunalt underhåll och bostadsbolag, även på vintern. En maskin för alla årstider.

3

4 Framaxeln består av en differentialenhet som förbinder två reduceringsväxlar i oljebad, som överför kraften till hjulen. Transmissionssystemet är mycket effektivt med en hydraulisk axialkolvmotor med hög prestanda. I svåra förhållanden (ojämn mark, sluttningar eller dåligt grepp) säkerställer den mekaniska differentialen att all tillgänglig kraft överförs till hjulet med bättre grepp, och med full dragkraft. 4WD modeller har den unika HTC (Hydro Traction Control) enheten, vilket ger betydande fördelar, bland annat: förhindrar att styrhjulen skadar underlaget vid sväng, genom att eliminera glidning som orsakas av drageffekten; Säkerställer permanent 4-hjulsdrift för operatörens säkerhet. Detta är mycket viktigt med tanke på att man vid sväng kan förlora greppet på ett eller två hjul (som vid andra konstruktioner på marknaden) på bekostnad av säkerheten. Motorer PG-serien är utrustad med professionella, bensin- och dieselmotorer som uppfyller de nuvarande direktiven för avgasbestämmelser. De två-cylindriga bensinmotorerna är utrustade med dubbla luftfilter och trycksmörjningssystem med oljefilter. Dessa egenskaper ökar hållbarheten hos motorn. För maximal prestanda finns 3-cylindriga dieselmotorer med vätskekylning. Den kombinerade vatten / olje-kylaren med antiigensättning är rejält tilltagen och säkerställer ett högt termiskt utbyte även under tuffa förhållanden, till förmån för livslängden på motorn, oljan och hydrauliska komponenter. Filtersystemet med självrengörande cyklon förfilter skyddar motorn och förlänger dess livslängd.. Eco-Drive Dieselmodellerna är utrustade med Eco-Drive väljare för mer effektiv och bekväm användning. I Eco-Drive-läge körs, motor, kraftuttag och uppsamlings fläkt med reducerad hastighet för god bränsleekonomi och låg ljudnivå. I tuffare arbetssituationer kan Boost-läge väljas, där motor, kraftuttag och uppsamlingsfläktturbin går på fullt varvtal.

5 Styrning Servostyrning på bakhjulen för hög precision och bästa manövrerbarhet. En version finns med dubbla bakre hjul för en extremt snäv vändradie och enkel hantering. Den 4-hjuliga versionen har en pendlande bakaxel, vilket möjliggör en snäv vändradie, samt stabilitet och säkerhet i kuperad terräng. Förarplats Komfortstolen är utformad för att bekvämt klara många timmars arbete. Justerbar ratt, ergonomiskt utformad med mjukt grepp och rattspinnare. Servostyrningen är lätt och exakt. En pedal för bekväm manövrering framåt och bakåt. Sätet är justerbart i längd och höjdled och styvhet/förarvikt. Alla kontroller är lättillgängliga och dom hydrauliska fördelningsspakarna är skyddade mot oavsiktlig drift. På dieselmodellerna ger en display information om maskinen (timmätare, motorkylvätskans temperatur, bränslenivå, etc.). och diagnostik för säkerhetssystemen och systemfel.

6 Frontmonterat klippdäck Bättre resultat när gräset inte komprimeras före klippning Bättre överblick och komfort för föraren Bättre överblick och åtkomlighet i områden som inte kan nås med mittmonterade däck. Bättre terrängföljning ger överlägsen finish, något som mittmonterade däck inte kan uppnå. Enklare underhåll av klippdäcket Integrerat uppsamlingssystem PG är utformad för att klippa och samla gräs samtidigt. Denna grundidé med ett integrerat uppsamlingssystem(sugfläkten och uppsamlingsslangen är inrymt i maskinen) ger många fördelar: Inga skrymmande slangar och externa uppsamlingskärl, håller maskinen kompakt. Klipparen blir lätt att manövrera och kan användas i trånga utrymmen. Ingen yttre slang monterad på sidan av maskinen som minskar framkomligheten Jämfört med konkurrenter med yttermonterad slang är PG: mer stabil och balanserad, med bättre placerad tyngdpunkt; mer effektiv för uppsamling eftersom den klippta gräset transporteras en kortare sträcka, därmed inga friktionsförluster. Ger mindre klippavfall kvar på gräsmattan och förhindrar också igensättning av fläkten och uppsamlingslangen. mångsidig eftersom sugslang och uppsamlingskärl alltid är monterade för användning med olika utrustning. Uppsamlingskärl Det stora uppsamlingskärlet på 800 liter är gjord av robust slagtåligt material och är utrustad med ett filter, spridare och varningssummer för att indikera när behållaren är full. Filtret är lätt avtagbart för rengöring. Summern påminner operatören att koppla ur kraftuttaget när uppsamlingsbehållaren är full, för att förhindra igensättning av uppsamlingskanalen. En slagtålig ram i stålrör skyddar behållare och kåpor från påkörning vid arbete i trånga utrymmen eller i närheten av hinder.

7 Väderskydd Ett väderskydd finns som passar ihop med taket till skyddsbågen. Den ger ett bra skydd mot väder och vind och bibehåller skyddsbågens säkerhetsfunktion. Satsen består av dörrar och baksida i transparent PVC, samt en plexiglasvindruta och manuell torkare. Eluppvärmt säte finns som tillval. Skyddsbåge med tak. I stället för den vikbara skyddsbågen är det möjligt att installera en fast skyddande anordning, komplett med tak. Bågen skyddar föraren, ifall maskinen skulle välta och kapellet ger skydd mot sol och regn samt skyddar föraren från grenar vid arbete under träd. Hytt. Hytt med härdade godkända glasfönster finns för dom fyrhjulsdrivna modellerna. Ventilationssystem med dammfilter och värme. Dörrar med externa lås och öppningsmekanism med gasfjädrar. Gångjärnsförsedd öppningsbar vindruta med elektrisk vindrutetorkare. Strålkastare och backspeglar för användning på väg. Bakre arbetsbelysning. Innerbelysning. Hytten är monterad på gummidämpare och kan fällas framåt för att möjliggöra underhåll på motor och transmission. Lätt avtagbara dörrar.eluppvärmd stol finns som tillval. Högtömmning. Fyrhjuliga PG-modeller kan även utrustas med en högtipp. Med ett hydrauliskt högtippsystem kan uppsamlaren lyftas upp till 1,90 meter och tömmas direkt i en lastbil eller släpvagn. Tömning är också möjligt på valfri höjd, lägre än maxhöjden.

8 ATTACHMENTS 126SA 130RCA Uppsamlingsdäck. Klippdäcken är flytande för att kunna följa markens konturer vilket ger ett mer exakt snitt. Hjulen är punkteringsfria med helgjutna gummidäck. Klippdäcken är utrustade med skivor med dubbla stötsäkra knivar. Detta system erbjuder tre huvudsakliga fördelar: Dom lösa knivarna absorberar stötar och skyddar transmissionen vid påkörning av främmande föremål i gräset; Dom dubbla bladen förhindrar ansamling av gräs, jord och skräp i den övre inre delen av klippaggregatet, upprätthåller skärkvaliten, och minskar stilleståndstiden för rengöring av klippdäcket. Gräset reduceras till mycket små partiklar, vilket förbättrar uppsamling och kompaktering i behållaren. Modell SA 130RCA Klippbredd 112 cm 126 cm 130 cm Knivar Två skivor med dubbla knivar Rotationsriktning Medsols (standard) Motsols RC Klipphöjd 2 cm till 8 cm 2 cm till 8 cm Mulching Option Mulchingplugg som standard I enlighet med säkerhetsnormerna, finns en öppning framtill på klippdäcken på modellerna 126SA och 130RCA för att göra kanten högre än nivån på knivarna. Denna skillnad i höjd undviker att platta till gräset och tillåter knivarna att göra en fint snitt även när gräset är högt. Däcket behåller lämplig säkerhetshöjd genom att flikarna öppnas vid högt gräs och stängs när gräset är kort eller träffas av föremål som kommer inifrån. 130RCA- klipparen utmärker sig genom rotationsriktningen. I motsats till konventionella gräsklippare har RC omvänd rotation, i kombination med den unika, speciellt utformade formen på däckstommen. Detta ger en skärkvalitet nära den som kan erhållas med en cylinderklippare samt en mycket hög klipphastighet. Transmission Växellådorna med snäckväxel i oljebad är robusta och pålitliga. Skivorna med lösa knivar skyddar transmissionen vid påkörning av främmande föremål i gräset. Hydraulisk lyft Detta gör det möjligt för maskinerna att köra uppför trottoarkanter upp till 17 cm höga! I underhållsläget kan rengöring och underhåll enkelt utföras. (endast 126SA och 130RCA, med 23 "hjul). Snabbjustering SA Alla gräsklippare (utom modell 112) är utrustade med det exklusiva snabbtjusteringssystemet Single Action, vilket gör att klipphöjden justeras på mindre än 10 sekunder genom att helt enkelt flytta en spak.

9 Klippdäck med bakutkast Klippdäck med 3 knivar. Single Action SA möjliggör snabb justering av klipphöjden. Mycket robust och produktiv även på högt gräs. Klippbredd 130 cm. Klippdäck med mulching och sidoutkast. Klippdäck med remdrift och 3 knivar. Levereras i mulchingutförande och kan konverteras till sidoutkast med medföljande sats. Single Action SA för snabb justering av klipphöjden. Klippbredd 150 cm. Slaghack Speciellt lämplig för högt gräs och mindre sly. Centraliserad höjdjustering. Y-slagor eller på begäran paddelslagor. Finns med arbetsbredder på 110 eller 135 cm. Gräsmatteluftare Särskilt användbart vår och höst för att ta bort dött gräs, ogräs och mossa i syfte att hjälpa gräset andas eller för att förbereda området för sådd. Arbetsbredd 100 cm. Tillbehör Munstycke för uppsamling av skräp.

10 Tillbehör Snöblad För att ploga snö från vägar, parkeringsplatser och trottoarer. Horisontellt flytläge för att anpassa sig till terrängen och hydraulisk vinkling ± 30 åt båda sidor. Utbytbar skäregg. Arbetsbredd 130 cm. Snöslunga Tvåstegs snöslunga för avlägsnande av stora mängder snö. Hydraulisk rotation av utkastarröret och manuellt justerbar vinkel på röret. 40 cm skruv med tänder. Intags höjd 65 cm. Justerbar och utbytbar nedre stål- framkant, justerbara släpskor. Arbetsbredd 130 cm. För användning av snöslungan utan hytt finns en plexiglasvindruta som tillval som skyddar föraren. Sopvals För rengöring av vägar, trottoarer och industriytor. Horisontellt flytläge för att anpassa sig till terrängen och hydraulisk svängbar ± 30 åt båda håll. Sopvalsen är försedd med en ventil för hydraulisk reglering av rotationshastigheten och stödhjul för att justera arbetshöjden. Valsens diameter 45 cm och arbetsbredd 140 cm. Spridare Kan sprida salt, sand, grus, gödsel och granulat av olika typer, vikter och storlekar. Spridningsbredden kan varieras på kontrollpanelen under körning, från 0,8 m (trottoarer) upp till 6 m (vägar, parkeringsplatser). Konstruerad i rostfritt material: distributören och spridningsplattan i rostfritt stål och magasinet i polyeten. Enkel åtkomst med gångjärn till magasinet där materialet som skall spridas fylls på. Kapacitet 110 liter.

11 Sugslang Den 5 meter långa sugslangen är idealisk för att samla in stora mängder löv, papper, plastflaskor och burkar, når områden som är oåtkomliga med maskinen. Slangen är försedd med ett rostfritt stålmunstycke. Ett extra filtreringsnät kan monteras inuti uppsamlaren. Tvåstegs borste med uppsamling och vatten. Sopmaskinen är utrustad med två frontmonterade stål / polypropylen borstar och två inre borstar. Anti-dammfilter monteras inuti samlaren och vattensprutningskit finns att fukta vägbanan och minska mängden damm från de roterande borstarna med. 40 liters vattentank. Arbetsbredd 120 cm. Sopmaskin för konstgräsmattor med fyllning. För underhåll av konstgräsplaner med gummigranulat och / eller sandfyllning. Sopmaskinen avlägsnar damm, löv, brutna konstgräsfibrer, etc. Tack vare den vibrerande sikten samlas smutsen i maskinens behållare, medan sanden och granulatet återförs på ytorna. Sopmaskinen rätar upp fibrerna och jämnar till ytan, den luckrar och förhindrar tillväxt av mossa och ogräs. Detta bidrar till att upprätthålla elasticiteten i konstgräsytan. Olika typer av såll är tillgängliga för olika typer av utfyllnad. Sopmaskinen levereras med ett anti-dammfilter som standard. Arbetsbredd 100 cm. Sopmaskin för ofyllt konstgräs Denna sopmaskin kan användas för borstning och rengöring av konstgräs utan fyllning. Även lämplig för rengöring av löparbanor och spår i tartan. Sopmaskinen rätar fibrerna och tar bort smuts (damm, löv, brutna konstgräsfibrer, etc.) som sedan samlas i maskinens behållare. Sopmaskinen är utrustad med en sidoborste som kan drivas självständigt och är användbar för att arbeta nära kanter eller besvärliga områden. Sopmaskinen levereras med ett anti-dammfilter som standard. Arbetsbredd 100 cm.

12 GTM - GSM 15,5-16 hp GTR hp Tekniska specifikationer Modell PG 230 PG 220 D PG 280 D PG 280 DW Motor Bensin Diesel Diesel Diesel Vanguard V-Twin Kubota D902 Kubota D1105 Kubota D hk / 627 cc. 22 hk / 898 cc. 28 hk / 1123 cc. 28 hk / 1123 cc. 2 / Luftkyld 3 / Vätskekyld 3 / Vätskekyld 3 / Vätskekyld Trycksmort smörjsystem med pump bränslefilter med förfilter Cyklonfilter med självrengörande förfilter Bränsletank 30 L 30 L 30 L 30 L Eco-Drive mode Bränsle Modell Hk/Kubik Antal cylindrar/kylsystem Hydrostatic transmission Drivning Transmission 2WD 2WD 2WD Kombinerad hydraulmotor/pump monterad direkt på framaxeln. Permanent 4WD Variabel axial kolvpump/ hydraulmotor på framaxel. Hydraulmotorer på bakhjul. campbelladv.com Rev /14 GTS hp GT 28 hp TURBO Z 23 hp TURBOGRASS hp PG - SR hp Max hastighet Differential Fram/Back Bromsar Styrsystem Hjul/Däck 20" Framhjul (20 x ) - Bakre dubbelhjul (version) - Bakaxel (version) 23" Framhjul(23 x ) - Bakre dubbelhjul(version) 11 km/h 11 km/h 11 km/h Mekanisk differentialspärr Enkelpedal fram/back Hydrostatisk färdbroms. Parkeringsbroms -trumbroms på framaxeln Servostyrning 13 km/h HTC system mekanisk differentialspärr 15 x x x x x x Bakaxel (version) 16 x x x x Kraftuttag Typ / Inkoppling Mekaniskt/kardan/ Inkoppling med handtag Hydrauluttag Tillval Två dubbelverkande med snabbkoppling Främre redskapsfäste Typ Hydrauliskt med två armar Uppsamlingssystem Typ Inbyggd fläktassisterad uppsamling Uppsamlingskärl Höghållfast polyethylene, med ljudsignal vid fullt kärl. Löstagbart filter för enkel rengöring Volym uppsamlingskärl 800 L 800 L 800 L 800 L Tömmningshöjd/ Tömmningssystem 79 cm / Hydrauliskt 79 cm / Hydrauliskt 81 cm /Hydrauliskt 80 cm /Hydrauliskt Högtömmning (endast fyrhjuliga maskiner) Högsta tömmningshöjd 190 cm 190 cm 192 cm 196 cm Överhäng vid högsta tömmningshöjd 35 cm 35 cm 35 cm 30 cm Driver s seat Ratt Mjuk ratt med justerbar rattstång. Säte Formgjutet med högt ryggstöd. Komfortstol med armstöd och värme som tillval Komfortstol med armstöd (Värme som tillval) Cab Soft cab (optional) Hard cab (optional) El-system Batteri Säkerhetsbrytare Varningslampor Standard equipment Mått och vikter (utan redskap) Vikt 12 V / 44 Ah Huvudbrytare som standard EEC European Standard / ISO Oljetryck bränslemängd batteri parkeringsbroms kylvätsketemperatur (endast dieselmodellen) Timräknare-Arbetsbelysning fram 550 kg 650 kg 700 kg 800 kg Längd/Bredd/Höjd 225 x 106 x 164 cm 225 x 106 x 164 cm 227 x 114 x 166 cm 227 x 114 x 170 cm 1 The availability of models, versions and trim may vary depending on the country. TURBO 1-1W hp TURBOLOADER hp R.I.G In their constant bid to improve performance levels, Gianni Ferrari reserves the right to alter any technical aspects or performance, without prior warning. Likewise the models in this catalogue are subject to change. No liability is accepted for any possible misprints.

REDSKAP. Uppsamlande klippdäck. Klippdäck bakåtutkast. Snöblad. Snöslunga

REDSKAP. Uppsamlande klippdäck. Klippdäck bakåtutkast. Snöblad. Snöslunga SV REDSKAP Uppsamlande klippdäck Klippbredd 96 cm 112 cm Knivar 2 tallrikar med ledade knivar Mulching kit Tillval Klippdäck bakåtutkast Klippbredd Knivar 130 cm 3 knivar Snöblad Arbetsbredd 110 cm Sidoställning

Läs mer

TECHNICAL SPECIFICATIONS

TECHNICAL SPECIFICATIONS SV RANGE Tillbehör Uppsamlande klippdäck Knivar Klipphöjdsjustering Mulching kit 126 cm 2 knivar med flytande blad SA snabbinställning 2.5 8.5 cm Tillval Cylinderklippare Justerbar cylinderhastighet och

Läs mer

Servicevänlig Lätt att kontrollera vätskenivåer. Smörjpunkter reducerade till ett minimum.

Servicevänlig Lätt att kontrollera vätskenivåer. Smörjpunkter reducerade till ett minimum. SV Utmärkt manövrering och effektivitet Turbo Z är en nollsvängradiemaskin (Zero Turn Radius) som manövreras med två oberoende hydrostatiska transmissioner som driver direkt på respektive framhjul. Konstruktionen

Läs mer

Modeller TURBO 1 TURBO CRUISER. Se videor

Modeller TURBO 1 TURBO CRUISER. Se videor SV Modeller TURBO 1 - TURBO 1W KOMPAKT OCH KRAFTFULL Det senaste tillskottet till sortimentet är extremt effektiv på plan mark eller på områden med måttliga lutningar.en kraftfull 3-cylindrig dieselmotor

Läs mer

Maskiner som gör jobbet, snabbt och effektivt!

Maskiner som gör jobbet, snabbt och effektivt! Produktkatalog Maskiner som gör jobbet, snabbt och effektivt! Turbo 4-FIFTY Turboloader H 360 TurboZ 322 o o Hög ambition och kvalité sedan 1955 Gianni Ferrari tillverkar professionella markvårdsmaskiner

Läs mer

Zero Turn-gräsklippare och trädgårdstraktorer

Zero Turn-gräsklippare och trädgårdstraktorer 2018 Zero Turn-gräsklippare och trädgårdstraktorer ZT 110 Smidighet och stor kapacitet till det rätta priset Kraftig konstruktion upp till 9,0 km/h Kraftigt klippaggregat med anti-scalp-hjul Snabblyft

Läs mer

Teknisk Specifikation

Teknisk Specifikation CityCat 2020 är en kompakt sopmaskin med mycket hög kapacitet, fantastisk förarmiljö och manöverbarhet utöver det vanliga och är därför inte enbart marknadsledande i Sverige utan i hela Europa. Teknisk

Läs mer

KM 120/150 R P. Huvudsopvals med ECO funktion. Bekväm arbetsplats. Strålkastare. Hydraulisk behållare

KM 120/150 R P. Huvudsopvals med ECO funktion. Bekväm arbetsplats. Strålkastare. Hydraulisk behållare är en kompakt åkbar sopsugmaskin för regelbunden rengöring av medelstora till stora ytor. Arbetsbredden är 1200 mm respektive 1450 mm. Hydraulisk högtömning. 1 Huvudsopvals med ECO funktion 3 Bekväm arbetsplats

Läs mer

Profihopper. Profihopper

Profihopper. Profihopper Profihopper Arbetsområden Den UNIKA Profihoppern Vårdar alla dina grönytor! Parker Kyrkogårdar Golfbanor Bostadsområden Grönytor Idrottsplatser Campingplatser Naturskyddsområden Innehåll Arbetsområden

Läs mer

pålitlig partner i alla väder TransPro För krävande jobb professional Redskapsbärare

pålitlig partner i alla väder TransPro För krävande jobb professional Redskapsbärare pålitlig partner i alla väder TransPro 3440 - För krävande jobb professional Redskapsbärare TransPro 3440 - kör ifrån konkurrenterna! TransPro 3440 är en mycket smidig kompaktmaskin som tar sig fram överallt.

Läs mer

KM 120/150 R P 2SB. Huvudsopvals med ECO funktion. Bekväm arbetsplats. Hydraulisk behållare. Strålkastare

KM 120/150 R P 2SB. Huvudsopvals med ECO funktion. Bekväm arbetsplats. Hydraulisk behållare. Strålkastare KM 120/150 R P 2SB KM 120/150 R P 2SB är en modern och funktionell åkbar sopsugmaskin för professionellt bruk. För inom- och utomhusbruk på medelstora till stora ytor med en arbetsbredd på 1200 mm och

Läs mer

KM 120/150 R D 2SB. Huvudsopvals med ECO funktion. Bekväm arbetsplats. Strålkastare. Hydraulisk behållare

KM 120/150 R D 2SB. Huvudsopvals med ECO funktion. Bekväm arbetsplats. Strålkastare. Hydraulisk behållare är en modern och funktionell åkbar sopsugmaskin för professionellt bruk. För inom- och utomhusbruk på medelstora till stora ytor med en arbetsbredd på 1200 mm och 1450 mm. 1 Huvudsopvals med ECO funktion

Läs mer

MINI DUMPER C08. YANMAR LN 100 AE 10 HK 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Effekt Arbetsvikt Mått

MINI DUMPER C08. YANMAR LN 100 AE 10 HK 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Effekt Arbetsvikt Mått MINI DUMPER C08 Motor Effekt Arbetsvikt Mått YANMAR LN 100 AE 10 HK 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm C08 EFFEKTIVITET I ALLA KOMPAKT Reducerad totalbredd och en liten svängradie för att passa i trånga ytor.

Läs mer

NY INNOVATIV & ROBUST SOPMASKIN. MC 130 - En maskin som gör skillnad PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKIN

NY INNOVATIV & ROBUST SOPMASKIN. MC 130 - En maskin som gör skillnad PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKIN NY INNOVATIV & ROBUST SOPMASKIN MC 130 - En maskin som gör skillnad PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKIN VÅR NYA MC 130 - EN SOPMASKIN FÖR ALLA När Kärcher Belos som är marknadsledare inom två områden med sina

Läs mer

PÅLITLIG PARTNER I ALLA VÄDER. TransPro För krävande jobb PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKINER

PÅLITLIG PARTNER I ALLA VÄDER. TransPro För krävande jobb PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKINER PÅLITLIG PARTNER I ALLA VÄDER TransPro 3440 - För krävande jobb PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKINER TRANSPRO 3440 - KÖR IFRÅN KONKURRENTERNA! TransPro 3440 är en mycket smidig kompaktmaskin som tar sig fram

Läs mer

Sweepmaster 900 / 980 R/RH

Sweepmaster 900 / 980 R/RH Sweepmaster 900 / 980 R/RH För effektiv sopsugning av medelstora ytor Åkbara sopsugmaskiner med ytkapacitet på upp till 7,200 m 2 /tim Effektiv sopning snabbt och rent Sweepmaster 900/980 R effektiv helt

Läs mer

Greensmaster TriFlex-serien

Greensmaster TriFlex-serien Greensmaster Tillbehör -serien Greensmaster -serien Greensmaster -serien är den första åkgräsklipparen som klipper med samma precision som en gåmodell. Men det är inte allt. har utvecklats för bästa möjliga

Läs mer

Robotklippare. En robot som klipper gräset? Smart.

Robotklippare. En robot som klipper gräset? Smart. AUTOCLIP 2014 1 Robotklippare En robot som klipper gräset? Smart. Du ser den jobba oförtröttligt i din trädgård medan du spenderar kvalitetstid med familjen. Eller så är du inte ens hemma. En sak är säker:

Läs mer

TrioClip (tillbehör) Tre olika klippsystem i en maskin. På våra CTtraktorer

TrioClip (tillbehör) Tre olika klippsystem i en maskin. På våra CTtraktorer NY! TC 138 är en användarvänlig traktor, perfekt för villaägare med små till mellanstora trädgårdar. Traktorn har utmärkt uppsamling av såväl gräsklipp som löv, vilket ger prydliga klippresultat. Den rymliga,

Läs mer

KM 120/150 R Bp Pack. Huvudsopvals med ECO funktion. Bekväm arbetsplats. Hydraulisk behållare. Strålkastare

KM 120/150 R Bp Pack. Huvudsopvals med ECO funktion. Bekväm arbetsplats. Hydraulisk behållare. Strålkastare KM 120/150 R Bp Pack KM 120/150 R är en kompakt åkbar sopsugmaskin för regelbunden rengöring av medelstora till stora ytor. Arbetsbredden är 1200 mm respektive 1450 mm. Hydraulisk högtömning. 1 2 3 4 1

Läs mer

Snöslungor. Välkommen vinter! Innehåll

Snöslungor. Välkommen vinter! Innehåll Vinter 2015/2016 1 Snöslungor Snöslungor Välkommen vinter! Om det är på rätt ställe (inte på din garageuppfart), är snö vackert. Eller hur? Med våra snöslungor är snön inte längre något problem utan du

Läs mer

LASTARE. 3248/A 3248/TA med hytt. Lastaren med system Vi förstår vad du behöver. Tillförlitlig. Kraftfull Tillförlitlig Helt enkelt övertygande

LASTARE. 3248/A 3248/TA med hytt. Lastaren med system Vi förstår vad du behöver. Tillförlitlig. Kraftfull Tillförlitlig Helt enkelt övertygande LASTARE 3248/A 3248/TA med hytt Lastaren med system Vi förstår vad du behöver. Tillförlitlig Kraftfull Tillförlitlig Helt enkelt övertygande 3248/A för panoramasikt, se det du lastar Säker skyddshytt.

Läs mer

Hako-Jonas 900 / 980. För effektiv sopsugning av medelstora ytor

Hako-Jonas 900 / 980. För effektiv sopsugning av medelstora ytor Hako-Jonas 900 / 980 För effektiv sopsugning av medelstora ytor Åkbara sopsugmaskiner med ytkapacitet på upp till 7,200 m 2 /tim Effektiv sopning snabbt och rent Hako-Jonas 900/980 effektiv helt enkelt...

Läs mer

SNOWEK. Pionjär inom dammbindning. Uppsamlande borstutrustningar Sopskopor Sopvalsar Bomborstar Snöplogar

SNOWEK. Pionjär inom dammbindning. Uppsamlande borstutrustningar Sopskopor Sopvalsar Bomborstar Snöplogar Uppsamlande borstutrustningar Sopskopor Sopvalsar Bomborstar Snöplogar SNOWEK Pionjär inom dammbindning Tillverkare: Snowek, Itkonniemenkatu 13 70500 Kuopio, Finland Uppsamlande sopmaskin Snoweks uppsamlande

Läs mer

4-SERIE BIOGAS. Biogas för en renare värld. www.ravo4.com

4-SERIE BIOGAS. Biogas för en renare värld. www.ravo4.com 4-SERIE BIOGAS Biogas för en renare värld www.ravo4.com www.ravo4.com RAVO 4-Serie, biogas Tillverkad för en renare sopning. Världens första sopmaskin med biogasmotor. Biogas: Ert rena val! Fler och fler

Läs mer

För dig med krav ÅRET RUNT

För dig med krav ÅRET RUNT 3100 3200 För dig med krav ÅRET RUNT VÄLKOMMEN! LAPAB Maskin AB har sedan början av 1980-talet varit verksam i trädgårdsmaskinbranschen. Vi är ett familjeföretag med flera verksamhetsområden. Generalagent

Läs mer

En stor liten nyhet!

En stor liten nyhet! Svenska En stor liten nyhet! AVANT för alla behov AVANT utvecklade en helt ny maskin som fattades på marknaden. Med modern teknik och gedigen erfarenhet tillverkades AVANT 218/220 - en midjestyrd kompaktlastare

Läs mer

DD25B. VOLVO TANDEMVÄLTAR 2.6 t 18.5 kw

DD25B. VOLVO TANDEMVÄLTAR 2.6 t 18.5 kw DD25B VOLVO TANDEMVÄLTAR 2.6 t 18.5 kw 360 sikt Med en optimalt placerad stol som kan flyttas i sidled, vinklade valsfästen och en sluttande huv har DD25B en branschledande runtomsikt. Oavsett om föraren

Läs mer

Motoreffekt : 20 hk Maskinens tjänstevikt : 1000 kg KUBOTA HJULLASTARE. RT100 Swedish.indd 1 01/12/2014 15:07:28

Motoreffekt : 20 hk Maskinens tjänstevikt : 1000 kg KUBOTA HJULLASTARE. RT100 Swedish.indd 1 01/12/2014 15:07:28 Motoreffekt : 20 hk Maskinens tjänstevikt : 1000 KUBOTA HJULLASTARE RT100 Swedish.indd 1 01/12/2014 15:07:28 KRAFTFULL, SMIDIG OCH MÅNGSIDIG Kubota har utvecklat en ny serie midjestyrda hjullastare med

Läs mer

Zero turn klippare och trädgårdstraktorer

Zero turn klippare och trädgårdstraktorer 2016 Zero turn klippare och trädgårdstraktorer ZT 2000 Klipp gräset i rekordfart upp till 9,6 km/t. Kraftig klippare med pivothjul Elektrisk lyft av klippdäck Kraftig stötfångare bak B&S Intek OHV V-Twin

Läs mer

Skyddsbåge HYTT

Skyddsbåge HYTT GM 40-45-50-55 (T3) Skyddsbåge HYTT McCormick GM (T3) liten och kompakt genomtänkt och mångsidig g Den nya generationen Yanmar 3- och 4-cylindriga motorer ger hög prestanda, förbättrad bränsleeffektivitet,

Läs mer

Groundsmaster. 360 Quad-Steer. Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET. www.toro.com

Groundsmaster. 360 Quad-Steer. Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET. www.toro.com Groundsmaster 360 Quad-Steer INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET Byggd för PRODUKTIVITET www.toro.com Groundsmaster 360 Quad-Steer Den enda klipparen med 4-hjulsstyrning får uppskattning från hela

Läs mer

Snöslungor. 1-stegs snöslungor. Välkommen vinter! ST 4851 AE Egenskaper. Kasta din gamla snöskyffel! Innehåll

Snöslungor. 1-stegs snöslungor. Välkommen vinter! ST 4851 AE Egenskaper. Kasta din gamla snöskyffel! Innehåll Vinter 2016/2017 1 Snöslungor Kasta din gamla snöskyffel! Snöslungor Med våra smidiga 1-stegsslungor behöver du inte utsätta dig och din rygg för onödig värk. Praktiska och lätthanterbara kastar de iväg

Läs mer

Pixy redskaps tillbehör

Pixy redskaps tillbehör Pixy redskaps tillbehör GRÄV SKOPA Idealisk för insamling, transport av sand, grus eller liknande material, men också för utjämning av marken genom att använda den på baksidan, alltid lätt och säkert att

Läs mer

LÅG BAKRE RAM Tack vare den låga bakre ramen är sikten bakåt bra och konstruktionen gör det möjligt att koppla redskapen även ovanför motorhuven.

LÅG BAKRE RAM Tack vare den låga bakre ramen är sikten bakåt bra och konstruktionen gör det möjligt att koppla redskapen även ovanför motorhuven. HYDRAULIK Willeredskapsbärare är som standard utrustade med ett mångsidigt hydraulsystem. Det gör det möjligt att använda ett mycket brett sortiment av olika redskap. MIDJESTYRNING Tack vare att maskinerna

Läs mer

Ett måste för golfbanan

Ett måste för golfbanan Reelmaster 3100-D Ett måste för golfbanan Reelmaster 3100-D 16 kw (21,5 hk) Kubota - dieselmotor Det exklusiva klippsystemet Sidewinder 183 cm eller 216 cm klippbredd Series/Parallel -3-hjulsdrift När

Läs mer

(T3) C-MAX

(T3) C-MAX 80-90-100-110 (T3) C-MAX C-MAX (T3), så effektivt så enkelt, McCormick C-Max (T3) är modellserien som erbjuder ett nytt alternativ av ekonomisk funktionalitet i McCormicks modellprogram. Med effektområde

Läs mer

För dig med krav ÅRET RUNT

För dig med krav ÅRET RUNT För dig med krav ÅRET RUNT 4500 VÄLKOMMEN! LAPAB Maskin AB har sedan början av 1980-talet varit verksam i grönytebranschen. Vi är ett familjeföretag med flera verksamhetsområden. Generalagent för redskapsbäraren

Läs mer

REJÄLT MED STYRKA I KOMPAKT FORMAT. TransPro Drivs av kraftfull miljömotor PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE

REJÄLT MED STYRKA I KOMPAKT FORMAT. TransPro Drivs av kraftfull miljömotor PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE REJÄLT MED STYRKA I KOMPAKT FORMAT TransPro 70100 - Drivs av kraftfull miljömotor PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE TRANSPRO 70100 TRANSPRO 70100 - SPRÄCKER DRÖMGRÄNSEN! För ett par

Läs mer

Holms SL SOPREDSKAP: Smidig sopmaskin för mindre bärare nu med saltsopning

Holms SL SOPREDSKAP: Smidig sopmaskin för mindre bärare nu med saltsopning SOPREDSKAP: Holms SL Smidig sopmaskin för mindre bärare nu med saltsopning Holms SL är ett smidigt sopredskap för mindre bärare som kan monteras både bak och fram. Maskinen är anpassad för små och trånga

Läs mer

PRODUKTINFORMATION HJULHÄSTEN. Utgåva

PRODUKTINFORMATION HJULHÄSTEN. Utgåva PRODUKTINFORMATION HJULHÄSTEN Utgåva 2018-01-01 1 PRODUKTINFORMATION Hjulhästen - den smidiga skogsmaskinen Har du saknat en maskin för skogsbruket som verkligen är utvecklad för framkomlighet, kapacitet

Läs mer

A-serien A 72 A 82 A 92

A-serien A 72 A 82 A 92 A-serien A 72 A 82 A 92 SE Innehåll Inbyggd styrka 3 Hytt 4-5 Transmission och kraftöverföring 6 Motor 7 Hydraulik 8-9 Tekniska specifikationer 10 Extrautrustning 11 Valtra service 11 2 Inbyggd styrka

Läs mer

C 250/C 270 Den nya 110-cm-klassen

C 250/C 270 Den nya 110-cm-klassen C 50/C 70 Den nya 110cmklassen Mot nya dimensioner Den nya Cserien från Holder erbjuder hög effekt i kompakt form. Den helt nykonstruerade midjestyrda arbetsmaskinen är utrustad med alla Holderfördelar

Läs mer

M6040N/M7040N/M8540N Smalspårig traktor

M6040N/M7040N/M8540N Smalspårig traktor R M M6040N/M7040N/M8540N Smalspårig traktor M40-SERIEN Traktorer i en klass för sig. Den nya M40N-serien är en kombination av effektiva och prisvärda traktorer som är extremt mångsidiga och som passar

Läs mer

GRÄSKLIPPARE, TRÄDGÅRDSTRAKTORER & ZERO TURN MODELLER 2014

GRÄSKLIPPARE, TRÄDGÅRDSTRAKTORER & ZERO TURN MODELLER 2014 GRÄSKLIPPARE, TRÄDGÅRDSTRAKTORER & ZERO TURN MODELLER 014 DET SERIÖSA VALET ENASTÅENDE PRESTANDA OCH SERIÖS EXPERTHJÄLP REDAN FRÅN BÖRJAN Sedan tillverkningen av industrins första självgående gräsklippare

Läs mer

Turboloader har allt!

Turboloader har allt! M RANGE H RANGE Hjullastare, Teleskoplastare eller Minilastare? Turboloader är en mångsidig maskin som är idealisk för kommunala underhållsarbeten, kyrkogårdar, jordbruk, lätt byggnation, materialhantering

Läs mer

Contractor Världens effektivaste minidumper UNIKT STYRSYSTEM SUVERÄNA KÖREGENSKAPER

Contractor Världens effektivaste minidumper UNIKT STYRSYSTEM SUVERÄNA KÖREGENSKAPER Contractor Världens effektivaste minidumper UNIKT STYRSYSTEM SUVERÄNA KÖREGENSKAPER Styr ett ton med en hand Twinca A/S utvecklar, producerar och förhandlar hydrauliska minidumprar till kunder över hela

Läs mer

produktbroschyr DF254/304 & DF354/404 1/7

produktbroschyr DF254/304 & DF354/404 1/7 produktbroschyr DF254/304 & DF354/404 1/7 Dongfeng 304 och 404 är i standardutförande utrustade med fyrhjulsdrift, ställbart mellan 2WD & 4WD, servostyrning, hydrauluttag 2+2 uttag bak med ventilpaket

Läs mer

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE DEN NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE Kraft i överflöd Som Belos tidigare maskiner är denna redskapsbärare

Läs mer

Hako-Jonas 1200 / För ekonomisk sopsugning av större ytor

Hako-Jonas 1200 / För ekonomisk sopsugning av större ytor Hako-Jonas 1200 / 1500 För ekonomisk sopsugning av större ytor Åkbara sopsugmaskiner med en ytkapacitet på upp till 16,200 m 2 /tim Hako-Jonas 1200 / 1500 Förenkla sopningen! Perfekt rengöring av större

Läs mer

V6004T TELE. Minilastare. Giant made in Holland. Giant made in Holland. www.tobroco.com

V6004T TELE. Minilastare. Giant made in Holland. Giant made in Holland. www.tobroco.com V6004T TELE Minilastare Giant made in Holland Giant made in Holland www.tobroco.com Minilastare För att möta sina kunders krav och behov erbjuder Tobroco ett brett utbud av minilastare. Serien består av

Läs mer

Spakstyrda åkgräsklippare

Spakstyrda åkgräsklippare Spakstyrda åkgräsklippare Toro GrandStand -åkgräsklippare som man står på GrandStand -åkgräsklippare för kommersiellt bruk som man står på. Åkgräsklippare som man står på blir alltmer populära. Fler landskapsskötare

Läs mer

PRODUKTINFORMATION HJULHESTEN. Utgåva

PRODUKTINFORMATION HJULHESTEN. Utgåva PRODUKTINFORMATION HJULHESTEN Utgåva 2018-01-01 1 PRODUKTINFORMATION Hjulhesten - den smidiga skogsmaskinen Har du saknat en maskin för skogsbruket som verkligen är utvecklad för framkomlighet, kapacitet

Läs mer

Sätt fart. Lita på hållbarheten

Sätt fart. Lita på hållbarheten Groundsmaster 580-D Sätt fart Groundsmaster 580-D Klippbredd på 4,88 m 59,6 kw (80 hk) motor Toro Traction Plus drivsystem Kan svänga 180 utan att lämna något gräs oklippt Toro ACE diagnossystem Då produktiviteten

Läs mer

SPECIFIKATIONER. Transportbredd. n kg. 3 st 2-aktion ventiler

SPECIFIKATIONER. Transportbredd. n kg. 3 st 2-aktion ventiler SVENSKA Universalarkmataren bogserade väghyvel för utjämning vägar, jordbruk fält, torv produktion och andra områden. Höghållfast stål används i tillverkningen av utrustning för att säkerställa en lång

Läs mer

Hjullastare 2,8-8,0 ton

Hjullastare 2,8-8,0 ton Hjullastare 2,8-8,0 ton Atlas Weyhausen GmbH & Co. KG är ett medelstort, traditionellt tyskt oberoende företag. Ursprunget går tillbaka till 1919 då företaget startades av Hinrich Weyhausen KG, med säte

Läs mer

Less work. More play.

Less work. More play. Less work. More play. Robust trädgårdstraktor HG 775 Robust trädgårdstraktor med Hydrostatisk drift. 7,5 HK B&S med 07 cm klippbredd. Mulchkit som standard 833:- i 24 mån* njpris Kampa 9.995:- Ordinarie

Läs mer

M2 200 kg drivhjul. Dusch-/toalettstol för större, självständiga. HMN a/s

M2 200 kg drivhjul. Dusch-/toalettstol för större, självständiga. HMN a/s www.hmn.dk M2 200 kg drivhjul Dusch-/toalettstol för större, självständiga användare M2 200 kg Drivhjul Till den självständiga användaren M2 200 kg Drivhjul Art.nr.: 310287 M2 200 kg Drivhjul har stor

Läs mer

Välkommen till Alstors värld

Välkommen till Alstors värld Välkommen till Alstors värld Först av allt vill jag tacka alla er, över 500 kunder som följt oss under de 15 år vi byggt Alstor. Det är tillsammans som vi, med er erfarenhet och vår kunskap, nu med stolthet

Läs mer

Svenska. Twin Demolition. Ett nytt koncept för demolering

Svenska. Twin Demolition. Ett nytt koncept för demolering Svenska Twin Demolition Ett nytt koncept för demolering ROBOT 185 Nytänkande inom rivningsrobotar Teleskopbom ger 46 cm extra räckvidd och anpassning vid krävande applikationer Speciella polykarbonatskydd

Läs mer

KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE VARIO. www.mchale.net DET SJÄLVKLARA VALET

KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE VARIO. www.mchale.net DET SJÄLVKLARA VALET KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE www.mchale.net DET SJÄLVKLARA VALET KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE Förser dagens lantbrukare med lösningar för högre kapacitet McHale Fusion Vario är en kombipress,

Läs mer

markvardsredskap katalog 2015 sopaggregat snö- vinterredskap ogräsredskap ridhusharvar hydrauliska skopor adaptrar och övrigt

markvardsredskap katalog 2015 sopaggregat snö- vinterredskap ogräsredskap ridhusharvar hydrauliska skopor adaptrar och övrigt markvardsredskap katalog 2015 sopaggregat snö- vinterredskap ogräsredskap ridhusharvar hydrauliska skopor adaptrar och övrigt w w w. p o l s s o n s. s e innehåll Sopaggregat 3 snö- vinterredskap 15 OGRÄSREDSKAP

Läs mer

Svenska. Arbetsplattformar. Föregångaren - 125 Allt i ett - 135 Solid och stabil - 160. Member of AVANT Group

Svenska. Arbetsplattformar. Föregångaren - 125 Allt i ett - 135 Solid och stabil - 160. Member of AVANT Group Svenska Arbetsplattformar Föregångaren - 125 Allt i ett - 135 Solid och stabil - 160 Member of AVANT Group Leguan arbetsplattformar är konstruerade för tunga professionella jobb och för uthyrning. Det

Läs mer

AX 310/410 ett måste för professionell mattrengöring

AX 310/410 ett måste för professionell mattrengöring AX 310/410 ett måste för professionell mattrengöring Två rengöringslägen (renovering eller underhåll) för bästa resultat (AX 410) Robust och driftsäker utan en massa finesser, enkel att använda (AX 310)

Läs mer

Den första åkgräsklipparen som klipper med samma precision som en gåmodell

Den första åkgräsklipparen som klipper med samma precision som en gåmodell Greensmaster -greenklippare i TriFlex -serien Den första åkgräsklipparen som klipper med samma precision som en gåmodell Vi presenterar Greensmaster TriFlex -serien En helt ny standard för klippning av

Läs mer

Minilastare V4502T V4502T X-TRA V5003 V5003 X-TRA V5003T V5003T X-TRA V6004T V6004T X-TRA. Giant made in Holland

Minilastare V4502T V4502T X-TRA V5003 V5003 X-TRA V5003T V5003T X-TRA V6004T V6004T X-TRA.  Giant made in Holland Minilastare Giant made in Holland Giant made in Holland www.tobroco.com X-TRA X-TRA T T X-TRA V6004T V6004T X-TRA Minilastare För att möta sina kunders krav och behov erbjuder Tobroco ett brett utbud av

Läs mer

Reelmaster. 5010-serien

Reelmaster. 5010-serien Reelmaster 5010-serien rm_5010_s.indd 1 8/9/06 11:49:58 AM Kung på Fariway. Reelmaster 5010-serien DPA-klippenheter Kubota -dieselmotorer på 20,9 kw, 26,5 kw eller 33 kw (28 hk, 35,5 hk eller 44,2 hk)

Läs mer

SnöfräSar PERFORMANCE FOR EvERydAy use

SnöfräSar PERFORMANCE FOR EvERydAy use SE Snöfräsar PERFORMANCE for everyday use Svensk kvalitet av högsta klass OPTIMAL snöfräsar tillverkas i flera modeller med olika monteringsmöjligheter. Genom att utrusta snöfräsarna med bland annat breddningsvingar,

Läs mer

Kombimaskin för städning av stora ytor

Kombimaskin för städning av stora ytor finns i tre versioner; diesel, gasol eller batteri. Maskinen ersätter de miljökrävande hydrauliska lösningarna med det senaste inom elektronisk motordrivning och ger en effektiv, högpresterande städmaskin.

Läs mer

När du satsar på kvalité BISON SKOTARE. www.kranman.com

När du satsar på kvalité BISON SKOTARE. www.kranman.com När du satsar på kvalité BISON SKOTARE www.kranman.com Bison 4000 Pris från 197.000:- + moms www.kranman.com 2 Basutrustning Bison 4000 Pris 197.000:- + moms Helgalvat chassi 18hk Vanguard, bensinmotor

Läs mer

Vagnar och kranar för skog och entreprenad

Vagnar och kranar för skog och entreprenad Vagnar och kranar för skog och entreprenad Svensk kvalitetstillverk Vreten AB ning i mer än ett sekel Vretens skogsprodukter har blivit det naturliga valet för skogsbrukare som vill ha robusta vagnar och

Läs mer

Motoreffekt : 33 hk Maskinens tjänstevikt : 2100 kg KUBOTA HJULLASTARE. RT210 Swedish.indd 1 02/12/2014 08:45:30

Motoreffekt : 33 hk Maskinens tjänstevikt : 2100 kg KUBOTA HJULLASTARE. RT210 Swedish.indd 1 02/12/2014 08:45:30 Motoreffekt : 33 hk Maskinens tjänstevikt : 2100 KUBOTA HJULLASTARE RT210 Swedish.indd 1 02/12/2014 08:45:30 KRAFTFULL, SMIDIG OCH MÅNGSIDIG Kubota har utvecklat en ny serie midjestyrda hjullastare med

Läs mer

36V. Batteridrivna Verktyg LITHIUM-ION

36V. Batteridrivna Verktyg LITHIUM-ION Batteridrivna Verktyg PowerNow Litium-jon Batteripaket, Gräsklippare, Motorsåg, Batteridriven Lövblås, Grästrimmer, Stångsåg, Häcksax, Portabel Strålkastare, Snabbladdare, Batteriladdare OregonCordless.com

Läs mer

VOLVO KOMPAKTORER MED DUBBLA TRUMMOR DD25. 2,45-2,6 t 25 kw

VOLVO KOMPAKTORER MED DUBBLA TRUMMOR DD25. 2,45-2,6 t 25 kw VOLVO KOMPAKTORER MED DUBBLA TRUMMOR DD25 2,45-2,6 t 25 kw Runtomsikt för perfekt yta. 360 sikt DD25 har runtomsikt tack vare förarsätets förstklassiga placering och motorhuvens effektiva utformning. Oavsett

Läs mer

Burna slåtterkrossar. GXS GXS P GXS Triple GXF

Burna slåtterkrossar. GXS GXS P GXS Triple GXF Burna slåtterkrossar GXS GXS P GXS Triple GXF Rotorbalk GXS GXS-slåtterkrossarna är utrustade med den unika JF-rotorbalken med slät undersida som utmärker sig genom: Top Service Helt slät undersida Låg

Läs mer

KM 90/60 R Bp Advanced

KM 90/60 R Bp Advanced KM 90/60 R Bp Advanced Åkbar sopsugmaskin med DC motor, för effektiv och näst intill dammfri uppsopning av inomhusytor från 1500 kvm. och uppåt. Med underhållsfria batterier och integrerad laddare. Damm

Läs mer

McCormick X60 (T3): teknik när den är som bäst

McCormick X60 (T3): teknik när den är som bäst X6020-30-40-50 (T3) McCormick X60 (T3): teknik när den är som bäst Power Management systemet har utvecklats för att vid behov automatiskt höja motorns vridmoment och effekt upp till 121 hk vid kraftuttagsarbete

Läs mer

Profihopper. Profihopper zdrive Profihopper idrive Profihopper 4WDi

Profihopper. Profihopper zdrive Profihopper idrive Profihopper 4WDi Profihopper zdrive Profihopper idrive Profihopper 4WDi AMAZONE Profihopper med PowerCompactor Parker Kyrkogårdar Golfbanor Bostadsområden Grönyteområden Innehållsförteckning Användningsområden Presentation

Läs mer

Slänt- och häckklippare Spearhead Twiga BASIC

Slänt- och häckklippare Spearhead Twiga BASIC Slänt- och häckklippare Spearhead Twiga BASIC Användningsområde: Släntklippning Häckklippning Grönytor Produktfördelar: Mekanisk parallellföring Hydraulisk påkörningssäkring Frontmontering/bra sikt över

Läs mer

Utrustning för kompaktering. People. Passion. Performance.

Utrustning för kompaktering. People. Passion. Performance. People. Passion. Performance. Utrustning för kompaktering Framåtgående vibroplattor för jord och asfalt Vibroplattor för jord och asfalt Små och lätthanterliga Flera storlekar Hondamotor Tuffa jobb kräver

Läs mer

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro Summan av dina behov PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKINER

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro Summan av dina behov PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKINER NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL MARKVÅRDSMASKINER TRANSPRO 5080 - KAN INTE BESKRIVAS, DEN MÅSTE UPPLEVAS! Nej den har inte bara fått ny färg. TransPro

Läs mer

Rotorslåttermaskiner SB, SM*, SMF

Rotorslåttermaskiner SB, SM*, SMF Rotorslåttermaskiner SB, SM*, SMF Rotorslåttermaskiner SB, SM*, SMF SB / SM* / SMF * Marknadsförs ej i Sverige Moving agriculture ahead SB-slåttermaskiner SB-rotorslåttermaskinerna är utrustade med den

Läs mer

Tekniska data R25Z-9A

Tekniska data R25Z-9A Tekniska data R25Z-9A MOTOR MODELL MITSUBISHI S3L2 Vattenkyld 4-takts dieselmotor. 3 cylindrar i rad Nominell svänghjuls effekt SAE J1995 (brutto) 24,7 hk ( 18,4 kw) / 2300 rpm J1349 (netto) 23,1 hk (

Läs mer

Spearhead Twiga 320/420 Kombi

Spearhead Twiga 320/420 Kombi Spearhead Twiga 320/420 Kombi Användningsområde: Släntklippning Häckklippning Grönytor Produktfördelar: Mekanisk parallellföring Hydraulisk påkörningssäkring Kombi frontmontering En kompakt och robust

Läs mer

51 40 N, 116 27 W KORREKT PARKERING? PRECIS VAR NI VILL. Manöversystem Truma Mover. Nyhet: Mover TE R4

51 40 N, 116 27 W KORREKT PARKERING? PRECIS VAR NI VILL. Manöversystem Truma Mover. Nyhet: Mover TE R4 51 40 N, 116 27 W KORREKT PARKERING? PRECIS VAR NI VILL. Nyhet: Mover TE R4 Manöversystem Enkel och bekväm resa Med Truma blir varje utflykt en semester De bästa platserna är ofta de mest svårtillgängliga.

Läs mer

PRODUKT KATALOG DANSK DESIGN PRODUCERAT I EU

PRODUKT KATALOG DANSK DESIGN PRODUCERAT I EU PRODUKT KATALOG DANSK DESIGN PRODUCERAT I EU M 80 TVÅNGSBLANDARE (80L) Baron M80 tvångsblandare är kraftfull och effektiv. M80 ger en optimal blandning av allt från jordfuktig betong till spackel. En användarvänlig

Läs mer

Sätter en ny standard för elrullstolar

Sätter en ny standard för elrullstolar Tango Tango Sätter en ny standard för elrullstolar Quickie Tango är en lättskött elrullstol som är fullt utrustad i standardkonfiguration samt har ett stort utbud av manuella och elektriska tillval. Omfattande

Läs mer

Låg ljudnivå Tack vare det unika klippsystemet arbetar Automower oerhört tyst och diskret och precis när du vill att den ska det.

Låg ljudnivå Tack vare det unika klippsystemet arbetar Automower oerhört tyst och diskret och precis när du vill att den ska det. Effektiv 4 hjulig robotgräsklippare för medelstora och mer komplexa gräsytor. Lämplig för områden upp till 1000 m² och kan även hantera sluttningar med en lutning på 40%. Smart teknik styr automatiskt

Läs mer

GHH CS1200. Saleby Bulk & Tank AB. Kompressorinstallation direktdriven. RTI Transport Installaties B.V.

GHH CS1200. Saleby Bulk & Tank AB. Kompressorinstallation direktdriven. RTI Transport Installaties B.V. GHH CS1200 Kompressorinstallation direktdriven RTI Transport Installaties B.V. Saleby Bulk & Tank AB Kylning RTI Transport Installaties B.V. har utvecklat flera kylalternativ. Låt våra specialister på

Läs mer

1190Kr ** 1690Kr ** 2250Kr ** STARTAR DIREKT TYSTGÅENDE. 2.4 Ah. Inget startsnöre Ingen uppvärmning Ingen olje-bensinblandning

1190Kr ** 1690Kr ** 2250Kr ** STARTAR DIREKT TYSTGÅENDE. 2.4 Ah. Inget startsnöre Ingen uppvärmning Ingen olje-bensinblandning Batteriverktyg STARTAR DIREKT Inget startsnöre Ingen uppvärmning Ingen olje-bensinblandning TYSTGÅENDE Upp till 4X tystare än bensin Tyst när den inte arbetar Starta tidigt och arbeta sent 2.4 Ah 1190Kr

Läs mer

5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw)

5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw) 5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw) 2 5E-serien traktorer inledning Möt den lilla jätten Ägnar du dig åt djurhållning? Driver du en liten vinodling? Den nya

Läs mer

Elektriska dränkbara länspumpar. Medelstora och stora WEDA-pumpar (50 Hz)

Elektriska dränkbara länspumpar. Medelstora och stora WEDA-pumpar (50 Hz) Elektriska dränkbara länspumpar Medelstora och stora WEDA-pumpar (5 Hz) WEDA länspumpar Pumpar i WEDA-serien och deras tillbehör är konstruerade för en mängd olika applikationer för avvattning. De ger

Läs mer

GRUSSKOPOR SNÖSKOPOR

GRUSSKOPOR SNÖSKOPOR GRUSSKOPOR Grusskopa 400 400 1400 155 365 Grusskopa 600 600 1700 215 455B Grusskopa 850 850 1800 335 655C Grusskopa 1000 1000 2100 365 655C Grusskopa 1300 1300 2300 450 855C - För lastning och lossning

Läs mer

Groundsmaster 4000-D/4100-D. Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET. www.toro.com

Groundsmaster 4000-D/4100-D. Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET. www.toro.com Groundsmaster 4000-D/4100-D Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET www.toro.com Groundsmaster 4000-D/4100-D Innovativa tekniska lösningar och funktioner gör det här till den

Läs mer

M2 Multi-tip. Elektriskt höjd-och sänkbara dusch/toalettstol stol i rostfritt stål med elektrisk-tip funktion. HMN a/s

M2 Multi-tip. Elektriskt höjd-och sänkbara dusch/toalettstol stol i rostfritt stål med elektrisk-tip funktion. HMN a/s M2 Multi-tip Elektriskt höjd-och sänkbara dusch/toalettstol stol i rostfritt stål med elektrisk-tip funktion M2 Multi-tip M2 Multi-tip är HMN unika bad stol som lever upp till framtiden för dusch / toalettstol

Läs mer

TINGER T UNIVERSELL FLYTANDE SLÄPVAGN

TINGER T UNIVERSELL FLYTANDE SLÄPVAGN TINGER T UNIVERSELL FLYTANDE SLÄPVAGN MER ÄN BARA EN SLÄPVAGN Tusentals ATV, fyrhjulingar, skoter, och bilägare berömer släpvagnarna Tinger T för sin mångsidighet. Den universella Tinger-vagnen bjuder

Läs mer

Slangreparation och underhåll

Slangreparation och underhåll Slangreparation och underhåll Stort sortiment från en enda leverantör Unika hållbara konstruktioner Snabba och tillförlitliga prestanda Typ Antal modeller Sida Provtryckningspumpar 2 9.2 Rörfrysar 2 9.3

Läs mer

GreenTec Spearhead Twiga 320/420 Kompakt

GreenTec Spearhead Twiga 320/420 Kompakt GreenTec Spearhead Twiga 320/420 Kompakt Användningsområde: Släntklippning Häckklippning Grönytor Produktfördelar: Mekanisk parallellföring Hydraulisk påkörningssäkring Bakmontering En kompakt och robust

Läs mer

INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG

INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG HK 1500 19,5-46 MF Ett brett program av lantbruks- och grönytetraktorer för gårdar och kommersiellt bruk VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG Vill du ha hög prestanda

Läs mer

INNEHÅLLSFÖRTECKNING HJULBURNA PRODUKTER

INNEHÅLLSFÖRTECKNING HJULBURNA PRODUKTER SNÖSLUNGA INNEHÅLLSFÖRTECKNING HJULBURNA PRODUKTER Snöslungor HUSQVARNA ST 151...4 HUSQVARNA ST 224...5 HUSQVARNA ST 227P...6 HUSQVARNA ST 230P...7 HUSQVARNA ST 324...8 HUSQVARNA ST 327...9 HUSQVARNA

Läs mer