Nyhetsbrev 2 november 2017

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Nyhetsbrev 2 november 2017"

Transkript

1 ALLT FOTO: JONAS ALVSTEN Nyhetsbrev 2 november 2017 HEJ! Det senaste året kommer jag att minnas som spännande, annorlunda och utmanande på många sätt. Det har varit fantastiskt roligt att ta steget och äntligen komma igång med ombyggnationen av Österled/Hagby. Det har krävts mycket jobb med många sena kvällar, men det är väl värt den investerade tiden. I skrivande stund är det bara dagar kvar av golfsäsongen på Österåker och vi laddar för årets sista tävling, Höstscramblen, (fullbokad med 148 deltagare) lördag den 4 november vilket får avsluta säsongen. Regnet vill verkligen inte släppa taget om oss och vi har nu beslutat att stänga hela anläggningen inklusive drivingrange och övningshål för säsongen från och med den 6 november. Ta dig gärna tid att läsa hela nyhetsbrevet där det finns mycket matnyttigt och bilder från säsongen. 1 (16)

2 Tillgängligheten I och med att ombyggnationen startade var vi tvungna att anpassa oss till den nya rådande situation där fokus har varit speltillgängligheten för er medlemmar. Här gjorde vi ett antal anpassningar som att begränsa spel för greenfeegäster och företagsmedlemmar samt tecknade närmare samarbete med ett antal klubbar. Dessa samarbeten håller vi nu på att utvärdera. Tillgängligheten är viktig under byggnationen och redan nu som ni vet kan Österåkers medlemmar spela fritt på Tjusta GK resterande delen av året samt under hela Nu krävs en aktie för att bli medlem Ett led i vår utveckling och positionering på golfmarknaden är att vi framåt lägger större fokus på våra aktieägare och mervärden för dem. Styrelsen har beslutat att från och med nu att vi inte tar in fler årsmedlemmar utan det krävs en aktie för att bli medlem. Mer om det och vad som gäller kan ni läsa på kanslisidan. Information och kommunikation Det har som sagt hänt mycket på klubben under året som gått, där det varit en stor nyfikenhet och frågorna har varit många kring banbygget, dess ekonomi och framtiden. Det är klart att en ombyggnation i denna dignitet där vi ordentligt möblerar om vardagsrummen för våra medlemmar väcker känslor både positivt och negativt och där det inte alltid är lätt att ta in den informationen som går ut. Kommunikation är svårt och utmanande och vi försöker att utveckla de kanaler som finns till hands, nyhetsmail, facebook, hemsida, årsmöten, rundvandringar och klubbtidningar mm. Här är ni medlemmar ytterst viktiga marknadsförare för att sprida den informationen som går ut och framför allt att rätt information sprids, är ni osäkra vad som gäller så ta kontakt med oss! 2 (16)

3 Mer än bara golf Att vi bygger om våra banor av hög kvalitet är en viktigt del i vår utveckling men inte tillräckligt. En minst lika viktig del för att vi skall få hävstång i vår utveckling och positionering på golfmarknaden är att vi framåt lägger större fokus på vår klubbverksamhet och kringaktiviteter. Vi kommer att vara en klubb för för den som vill utveckla sin golf och vara en del av en aktiv klubb med mer än bara golf. Restaurangen i egen regi Ytterligare en del i vårt led att utveckla anläggningen är att vi från och med 2017 driver restaurangen i egen regi. Det är en viktig mötesplats och där finns en stor potential! Att driva restaurangen är en spännande utmaning där vi behöver bygga en stabil grund och jobba långsiktigt för att skapa den restaurang och mötesplats som vi vill ha. Vad händer framöver i huset Nu är vi i full fart med att utvärderara den gångna säsongen och börjar planera för säsongen Så att vi kan höja kvalitén och upplevelsen ytterligare för medlemmar och gäster till nästa år. Till sist vill jag lyfta fram vårt team som har slitit hårt i år Vi har ett bra team som jag är oerhört stolt över. Det finns ett engagemang och en vilja att bidra. Det råder prestigelöshet och alla ställer upp för varandra enormt för att leverera det där lilla extra och skapa den där extra känslan som inte går och ta på utan bara finns där. Allt för att vi ska kunna leverera en riktigt bra helthetsprodukt till er medlemmar och gäster. Tack för säsongen Tack för säsongen och om vi inte ses i restaurangen under lunch eller på något av våra julbord så får ni ha en bra vinter och så syns vi till våren. Med vänlig hälsning Andreas Ljunggren VD, Österåkers Golf AB 3 (16)

4 HÖSTMÖTE Välkommen på höstmöte den 23 november. På mötet får du den senaste informationen om vår verksamhet och banprojektet. Du anmäler dig via hemsidan under Medlem Höstmöte 2017, eller via denna länk. Vi bjuder på smörgås, dricka och kaffe/te. Plats: Österåkers Golfklubb Datum: 23 November Tid: kl 18:30 23 nov kl Välkommen till höstmötet! VÄSTERLED STÄNGER 6/11 Vi stänger Västerled för säsongen den 6/11 och sista dagen för spel är den 5/11 om vädret tillåter. Längre ner i nyhetsbrevet berättar Magnus om några av de förbättringar vi kommer att göra på Västerled i vinter. FRITT SPEL PÅ TJUSTA GK För er medlemmar som vill fortsätta spela i år så har ni fritt spel på Tjusta GK resterande del av året så länge banan är öppen och det gäller alla dagar. Ni har även fritt spel där nästa säsong. Tjusta är öppet tillsvidare nu i höst. Kolla på deras hemsida för aktuell banstatus. Extra fokus på det det där lilla extra under 2018 Ni har säkert lagt märke till vår lilla +1 logotyp. Vi har under senaste åren internt jobbat med något som vi kallar för +1. Det är en mervärdesfilosofi som är tänkt att genomsyra hela vår verksamhet så att vi skapar den där känsla som inte går att ta på utan bara finns där! Detta innebär b la att vi alltid skall sträva mot att hela tiden göra våra arbetsmoment lite bättre. Vi i personalen jobbar med detta och förhoppningen är att tankesättet även ska nå ut till er medlemmar. Det är inga stora saker vi pratar om utan mer ett sätt att underlätta för oss alla. Man kanske plockar upp det där skräpet på marken fast det inte är ens eget, lagar sitt nedslagsmärke, kratta bunkern samt hälsa på varandra m m. Gör vi alla dessa små enkla saker så kommer allt bli ännu bättre och trevligare på klubben. 4 (16)

5 RESTAURANGEN Nu har vi drivit restaurangen i egen regi sedan säsongstarten i år vilket har varit väldigt kul och lärorikt. Vår målsättning är att restaurangen ska vara en mötesplats där medlemmar och gäster ska trivas och umgås. Off-season-pris på lunch Nu har vi off-season-pris på dagens lunch. Vi serverar samma goda mat och vi har alltid en salladsbuffé med soppa och hembakat bröd. Allt detta för 99 kr. Lunchen serveras kl 10:00 14:30. Veckans meny Julbord Välkommen att boka julbord i vår sköna miljö. Boka i restaurangen. Mer info här. Möten och konferens på Österåker Hos oss kan du och dina kollegor uppleva balans mellan arbete och avkoppling. Vi har två olika mötesrum på högst upp i klubbhuset med bra utrustning. Frågor? Kontakta vår konferensansvarige Lena Hesselberg, lena.hesselberg@ostgk.se Mer info här. 8 OCH 9 DECEMBER ÖSTERÅKERS GOLF Julbord PÅ ÖSTERÅKERS GOLF Välkommen till TwoSixtyFours julbord där vi presenterar alla goda julbords klassiker, egensignerade sillar, många gröna inslag samt ett härligt dessertbord. OFF-SEASON-PRIS 99 SAMMA GODA MAT Lunch kr Du vet väl att restaurangen är öppen året runt? Välkommen! 5 (16)

6 PORTUGAL SEMINARIUM Välkommen till ett seminarium om att leva och bo i Portugal Vi bjuder på ost- och charkbricka med dryck samt kaffe. Klubben lottar ut två julbord under kvällen. Datum: 30/11. Tid: Plats: Restaurang TwoSixtyFour, Österåkers Golfklubb Anmälan: britt.hording@classichome.se, (O.s.a. 25/11) Välkomna! Det goda livet i Portugal Seminarium Kinga Lundblad, Leventa Event & konferenser i Portugal (bl a projekt som Mästarnas Mästare). Kinga berättar om kärleken till Portugal. Hur är det att leva och bo i detta fantastiska land? Consortum Ekonomisk planering och kapitalförvaltning låt inget bli slumpmässigt, sätt en plan Classic Home / Portugal Property Fastigheter i Portugal Österåkers Golfklubb Vi berättar kort om vad som händer på anläggningen, våra planer framåt och om en ny masterplan med Henrik Stenson Design. Grant Thornton Skatteförmånliga Portugal Portugals Handels- och turistbyrå Allt du vill veta om Portugal Consortum bjuder på ost- och charkbricka med dryck samt kaffe. Österåkers GK lottar ut två julbord under kvällen. Datum: 30/11 Tid: Plats: Restaurang TwoSixtyFour, Österåkers Golfklubb Anmälan: britt.hording@classichome.se o.s.a. 25/ Hjärtligt välkomna! 6 (16)

7 PASSA PÅ ATT GREPPA OM Passa på! Nu har vi fri omgreppning och prissänkta grepp. Golfgrepp från Golfpride Tour Velvet dam/herr/midsize..80 kr...nu 59 kr MultiCompound kr..nu 109 kr MultiCompound Midsize kr..nu 109 kr CP2 Pro kr..nu 109 kr CP2 Wrap kr..nu 109 kr MCC Align kr..nu 109 kr Puttergrepp från Superstroke Flera olika modeller kr..nu 199 kr Gäller t.o.m 15 december och för lagerförda grepp. Välkommen in i shopen! GREPPKAMPANJ ÖSTERÅKERS GOLFSHOP BYT GREPP från 59 kr/klubba Just nu byter vi dina grepp utan kostnad. Du betalar endast för de prissänkta greppen. BRIDGESPELARE GAMLA SOM NYA Vi är en grupp som spelar lättsam bridge under sällskapliga former på klubben varje onsdagskväll under den mörka årstiden. För att det ska vara någon ordning gör vi det i form av partävling, men det delas inte ut några priser eller annat. Vår inriktning är social samvaro och klubbaktivitet när golfen ligger lågt. Har du ingen att spela med? Vi försöker ordna det. Tycker du att du spelar för dåligt? En grundläggande bridgekurs räcker långt. Sedan lär man sig genom att spela. Är ni flera som tycker att kunskaperna är för dåliga, då kanske vi ordnar en grundkurs så att ni kommer igång. Vi spelar onsdagar kl Kom i god tid så vi hinner duka upp. Vi slutar någon gång mellan och och då har vi hunnit dricka kaffe med tilltugg vid 20-tiden. Några frågor? Kontakta oss gärna: Irene Edström.irene.edstrom@gmail.com Monica Larsson.monica.larsson09@telia.com Björn Hammarsjö.bjorn.hammarsjo@abc.se Lämna gärna namn och telefonnummer så ringer vi upp. Hälsningar Bridgen på Österåkers GK Björn Hammarsjö 7 (16)

8 Vår banchef Magnus Ljungman berättar om säsongen En händelserik säsong går mot sitt slut Säsongen 2017 går till historien som en av de mest händelserika i mitt golfliv. Att få 20 års-jubilera med byggande och skötsel av golfbanor på detta sätt hade jag inte ens kunnat drömma då jag startade inom yrket. Det har varit en säsong som kantats av både upp- och nedgångar som det alltid bjuds på och där uppgångarna sparats som energi för att klara ut nedgångarna på bästa sätt. Detta har gett oss otroligt mycket lärdom och erfarenhet vilket jag ser som positivt. BYGGET AV NYA ÖSTERLED Här kör vi på i full fart och nu har även import av material in tagit lite ny fart efter en lite trög september. Vi har dagsläget fått in m3 fyllnadsmaterial och vi tar emot ca m3 per dag nu. Det som dock går emot oss just nu är vädret! Vi har just nu en av de blötaste höstarna på länge och det ställer till det lite grann. Material in kör på som planerat men själva byggnationen av golfbanan blir lite svårare att få till. Vi har räknat med att det kan hända så vi är fortfarande optimistiska vad gäller tidsplanen för färdigt datum juli Får vi bara uppehåll så kan vi börja köra på igen och skulle det även bli lite kyla så är det till hjälp då det blir lite stabilare markförhållanden. 8 (16)

9 Hur mycket har vi sått? Vi hade som plan att försöka nå sådd av 7-9 hål under denna säsong vilket vi tyvärr inte riktigt nådde, vi har lite drygt 4,5 hål sått i dagsläget. Hela Hål 1, 7, 10, 11 och tee plus teeområdet på hål 2 samt ruffytor på hål 16 och 17 är sådda och gräset har kommit upp. Det som vi inte kunde så sent i år blir inte efter mer än några veckor och det kan vi ta igen till våren. Sår man senare på hösten har man en mycket begränsad tid för gräset att växa och etablera sig på grund av att vi går mot vinter med minskat solljus och lägre temperaturer. Det vi kommer att så till våren i maj går ju mot en period av väldigt mycket solljus och varmare och varmare temperaturer så det är inga problem att ta i kapp ett antal veckor. Skötsel av sådda ytor De hål och ytor som nu är sådda sköter vi varje dag redan nu. Vi klipper greener, tees och fairways, gödslar, sanddressar greenerna. Nu på hösten borstar vi greenerna mycket för att få bort morgondaggen och hålla ytorna torrare och på så sätt friskare. Det blir en hel del hantering av löv och för att inte få skador under löven blåser vi bort dem från de finklippta delarna. Säsongen har gått enligt plan och inspirationen att få fortsätta skapa denna fantastiska anläggning avtar inte trots många och långa dagar på golfbanan. Plan för vintern på nya Österled Vi kommer att jobba på under hela vintern om vädret inte blir allt för dåligt och då blir det följande delar som vi jobbar med: Grovshapning av hål 5, 6, 12, 13, 15, 16 och 17 kommer genomföras så fort vädret tillåter. De hålen siktar vi på att så direkt i vår. Dränering Installering av bevattning (slangar och styrkablar läggs) Flytt och plantering av träd Dammschakt Inkörning av fyllnadsmassor Golfbilsvägar byggs Nermontering av rangestudion, där kommer nämligen nya green 9 att ligga Träpalissader byggs 9 (16)

10 S V E R I G E S 5 0 B Ä S TA B A N O R Nyhetsbrev 2 november 2017 VÄSTERLED Vi forsätter att fokusera på vår pärla Västerled och ett kvitto på det är att banan rankas som nr 39 i Sverige och som nr 6 i Stockholmsområdet. Det är några placeringar ner på Sverigerankingen men ett steg uppåt på Stockholmsrankingen jämfört med förra året. NR 39 VÄSTERLED En torr säsong som blev blöt Vi startade säsongen bra och greenerna hade klarat vintern mycket bra. Tyvärr fick vi en liten dipp i slutet av maj och början av juni, fairway tog sig inte riktigt och skicket nådde inte till den nivå vi ville vara på. Efter hårt slit och mycket vattnade fick vi i alla fall till banan och kvaliteten blev bättre och bättre för var dag som gick. Bra sommar för golfspel Sommaren bjöd inte på någon värmebölja och beachväder utan snarare perfekt golfväder, från midsommar till slutet av augusti fick vi i princip inget regn alls. Greenerna har hållit en mycket hög kvalitet hela säsongen och även nu sent i oktober håller de otroligt hög klass. Vi fick dock igen det nu på hösten då det regnat otroligt mycket sedan 1 september och vi har den blötaste hösten på många år... I skrivande stund är Västerled stängd på grund av väta och kyla, den första snön föll dessutom idag 30/10! 10 (16)

11 Förbättringar till nästa säsong på Västerled Under vintern kommer vi jobba med ett antal moment för att förbättra Västerled till kommande säsong. Renovering av ett antal tees Förbättring av dräneringar Nya dräneringar lägger vi ner på hål 5 för att förbättra ytorna där Extra bevattning på finklippta ytor som torkar ut under sommaren Genomgång av sand i bunkrarna Nu laddar vi upp batterierna under vintern för att möta en ny spännande säsong! Vi från banan ber att få tacka för ännu en härlig golfsäsong och hälsar alla välkomna igen till säsongen Glöm inte att vår fantastiska restaurang håller öppet under vintern och kommer det snö kan ni kombinera lunchen med en tur på längdskidorna. Tack för i år! /Banchefen med personal Nedan ett blandat bildgalleri från året. 11 (16)

12 En skön sommarkväll på vår nya terrass! Ett av många möten. Bygg- och planeringsmöte med banbyggare, bevattningsexperter, agronomer m fl. 12 (16)

13 Det är kul att bygga golfbanor. Banarkitekt Christan Lundin, Österåkers VD Andreas Ljunggren, Henrik Stenson och Österåkers banchef Magnus Ljungman. Tee byggs på hål 7 på nya Österled. 13 (16)

14 I december 2016 togs första spadtaget. Nu ligger här den nya rangen. Nya rangen. Öppnar (16)

15 Dammen på hål 13 nya Österled. 15 (16)

16 Hål 4 på Västerled. ALLT FOTO: JONAS ALVSTEN 16 (16)

Nyhetsbrev Mars 2017

Nyhetsbrev Mars 2017 S V E R I G E S 5 0 B Ä S TA B A N O R NR 34 VÄSTERLED Nyhetsbrev 2 2017 Mars 2017 HEJ I VINTERVÄDRET! Det är inte lätt att tro att en ny golfsäsong är i antågande när man tittar ut genom fönstret. Men

Läs mer

Nyhetsbrev 20 september 2017

Nyhetsbrev 20 september 2017 HEJ! Nyhetsbrev 20 september 2017 Som ni vet så händer det mycket hos oss på Österåkers Golf och frågorna är många kring banbygget, restaurangen, att bli medlem, verksamheten och ekonomin för att nämna

Läs mer

Nyhetsbrev 19 juli 2017

Nyhetsbrev 19 juli 2017 S V E R I G E S 5 0 B Ä S TA B A N O R NR 34 VÄSTERLED Nyhetsbrev 19 juli 2017 HEJ PÅ ER, Det har varit en spännande första halva av säsongen och det händer saker i alla hörn på anläggningen med spel,

Läs mer

Höstmötet HaningeStrand

Höstmötet HaningeStrand Höstmötet 2015 1 En golfsäsong Ett år Årsplan Varför? 2 Nyår En golfsäsong Ett år Årsplan Höstmöte Stämma Upptaktskonferens Kommittéer Höstmöte Kommittéer Konferens Plan nästa år Budget nästa år Avgifter

Läs mer

Nyhetsbrev Årjängs Golfklubb

Nyhetsbrev Årjängs Golfklubb 2016 11 20 Nyhetsbrev Nu närmar sig året sitt slut och det är hög tid att sammanfatta verksamhetsåret. Vill man så kan man fortsätta att spela golf i vår otroligt fina golfhall. Perfekt nu när det blir

Läs mer

Nyhetsbrev #2. Ny kanslist Välkommen! Golfens dag 7:e maj Dam- medlemsträning Banan i toppskick Nya bunkrar 10:an + 1:an

Nyhetsbrev #2. Ny kanslist Välkommen! Golfens dag 7:e maj Dam- medlemsträning Banan i toppskick Nya bunkrar 10:an + 1:an Nyhetsbrev #2 2016 Ny kanslist Välkommen! Golfens dag 7:e maj Dam- medlemsträning Banan i toppskick Nya bunkrar 10:an + 1:an Sida 1 av 4 I höstas på höstmötet presenterade vi en verksamhetsplan för 2016.

Läs mer

Måndagen den 28:e juli kommer vi lufta och lättdressa greenerna... igen. Alla förutsättningar är dom samma som förra gången (läs inlägg nedan).

Måndagen den 28:e juli kommer vi lufta och lättdressa greenerna... igen. Alla förutsättningar är dom samma som förra gången (läs inlägg nedan). Banblogg för 2014 Luftning... igen! 2014-07-25 Måndagen den 28:e juli kommer vi lufta och lättdressa greenerna... igen. Alla förutsättningar är dom samma som förra gången (läs inlägg nedan). Frivilliggruppen...

Läs mer

Nyhetsbrev nr 6 2014 5 december 2014

Nyhetsbrev nr 6 2014 5 december 2014 Nyhetsbrev nr 6 2014 5 december 2014 Positivt höstmöte Det var positiva tongångar på klubbens höstmöte som ägde rum i kafeterian på Skärgårdsgymnasiet i Åkersberga torsdagen den 27 november. Klubbens medlemmar

Läs mer

Kan du inte läsa detta nyhetsbrev? Klicka här. Nyhetsbrev maj 2017

Kan du inte läsa detta nyhetsbrev? Klicka här. Nyhetsbrev maj 2017 Kan du inte läsa detta nyhetsbrev? Klicka här Nyhetsbrev maj 2017 Nu vill vi ha värme och trevligt golfspel! Hej medlemmar, Vintern har gjort sitt bästa för att hålla er borta från golfbanan men min förhoppning

Läs mer

Styrelsen Frösåker GK, Christer Ral, Matz, Håkan, Krogen WWW.FGCC.SE. Sida 1 av 6

Styrelsen Frösåker GK, Christer Ral, Matz, Håkan, Krogen WWW.FGCC.SE. Sida 1 av 6 Nyhetsbrev #2 2015 Sida 1 av 6 Hej Vänner, Säsongen är i full gång även om värmen ännu uteblivit. Verksamheten är också i full gång och ni har väl inte missat alla träningar, tävlingar och andra roliga

Läs mer

Korthålsbaneombyggnation. HGU arbete av Stefan Vänstedt, Umeå GK

Korthålsbaneombyggnation. HGU arbete av Stefan Vänstedt, Umeå GK Korthålsbaneombyggnation HGU arbete av Stefan Vänstedt, Umeå GK Frågeställningar: Varför bygger vi om? Hur finansierar vi? Hur bygger vi om? Vilka krav kan vi ha på materialet vi ska bygga med(såbädden)?

Läs mer

Sammanställning av enkäterna

Sammanställning av enkäterna Sammanställning av enkäterna Under senhösten gjordes två enkäter som besvarades av medlemmar respektive gäster. Ovanligt många svar från gäster och framförallt medlemmar har gett mycket värdefull input.

Läs mer

Mycket att tänka på innan banan ska gå in i vintervila

Mycket att tänka på innan banan ska gå in i vintervila ! Jannes Hörna OKTOBER 2018 Mycket att tänka på innan banan ska gå in i vintervila Golfsäsongen 2018 börjar på våra breddgrader sjunga på sista versen. När detta skrivs i månadsskiftet september/oktober

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN

VERKSAMHETSPLAN VERKSAMHETSPLAN 2017-2021 Landskrona Golfklubb VÅR VISION Golf tillgänglig för alla, livskvalité och hälsa i en stimulerande miljö SÅ HÄR VILL VI UPPFATTAS Välkomnande, Engagerande och Utvecklande KLUBBENS

Läs mer

Verksamhetsplan Kårsta Golfklubb och Kårsta Golfanläggning AB. Kårsta 811, Örebro

Verksamhetsplan Kårsta Golfklubb och Kårsta Golfanläggning AB. Kårsta 811, Örebro Verksamhetsplan 2019 Kårsta Golfklubb och Kårsta Golfanläggning AB Verksamhetsidé för Kårsta GK Kårsta Golfklubb ska erbjuda medlemmar, gäster och samarbetspartners en golfanläggning med hög kvalité och

Läs mer

Nyhetsblad för Torreby GK 2018:10

Nyhetsblad för Torreby GK 2018:10 Nyhetsblad för Torreby GK 2018:10 Hösten har snabbt gjort sitt intåg med kallare väder och en hel del regn. Till viss del är detta bra då vatten är något som alla är i behov av efter den torra sommaren

Läs mer

Herrtouren Datum Spelform Antal hål Tävlingsform / Övrigt Starttid. 3 maj Slaggolf 9 hål

Herrtouren Datum Spelform Antal hål Tävlingsform / Övrigt Starttid. 3 maj Slaggolf 9 hål Herrtouren 201 7 Datum Spelform Antal hål Tävlingsform / Övrigt Starttid 3 maj Slaggolf 9 hål 15.30 17.30 10 maj Slaggolf 9 hål Matchm. omg. 1 15.30 17.30 17 maj Slaggolf 9 hål 15.30 17.30 24 maj Slaggolf

Läs mer

Bybladet. Mars Bybladet innehåller:

Bybladet. Mars Bybladet innehåller: Bybladet Mars 2018 Bybladet innehåller: Ordförande har ordet Att bo i bostadsrätt Årsstämman 2018 Vårens städdag Ny sandlåda i lekparken Renovering av bastun i gula området Kör sakta Vi hälsar alla nya

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 21 aug 2011 mellan kl

Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 21 aug 2011 mellan kl Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 21 aug 2011 mellan kl 09.00-12.00 Plats: Brandstationen i Loftahammar Närvarande Svante Gustafson, ordförande Eva Thörngren

Läs mer

Välkommen som medlem!

Välkommen som medlem! Nyhet säsongen 2015 Fritt spel på Åkersberga Gk! Gäller vid medlemskap i Österåkers Gk. (Gäller ej Sexan, Vardag eller Hagby ) Österåkers Golf En 45-håls golfanläggning med tre banor och stor tillgänglighet.

Läs mer

Kravdokument Banan Sjögärde GK. Ett levande dokument som beskriver Sjögärde GK golfbana, nuläge, krav och målsättningar.

Kravdokument Banan Sjögärde GK. Ett levande dokument som beskriver Sjögärde GK golfbana, nuläge, krav och målsättningar. Kravdokument Banan Sjögärde GK Ett levande dokument som beskriver Sjögärde GK golfbana, nuläge, krav och målsättningar. Om dokumentet En attraktiv golfbana är en förutsättning för att få nöjda medlemmar

Läs mer

Företagspaket Guld, Silver eller Brons

Företagspaket Guld, Silver eller Brons Företagspaket Guld, Silver eller Brons Välkommen till ett ännu vassare 2013! Vi har haft ett fantastiskt fint golfår! Vår golfbana har aldrig varit i bättre kondition och därför rankats vi som en av de

Läs mer

Välkommen till golfen. SÅ KOMMER DU IGÅNG. 9bra saker. att veta. om spelet.

Välkommen till golfen. SÅ KOMMER DU IGÅNG. 9bra saker. att veta. om spelet. Välkommen till golfen. SÅ KOMMER DU IGÅNG 9bra saker att veta om spelet. 18 Green. Vattenhinder. Bunker. Fairway. Tee. 1. Golfbanan. En bana består oftast av 18 hål med olika längd: par 3 som är kortast,

Läs mer

En lång och framgångsrik säsong börjar lida mot sitt slut..

En lång och framgångsrik säsong börjar lida mot sitt slut.. Sida 1 av 6 En lång och framgångsrik säsong börjar lida mot sitt slut.. Efter att ha öppnat tidigt, samt genomlidigt den kallaste maj månad i mannaminne, fick säsongen äntligen fart i augusti och vi hade

Läs mer

Nyhetsbrev mars 2017

Nyhetsbrev mars 2017 Nyhetsbrev mars 2017 Nu börjar säsongen närma sig! Hej medlemmar, Idag lyser solen och golfsäsongen är i antågande. Vi har redan öppnat drivingrangen och vår 9-hålsbana är också öppen med ordinarie greener.

Läs mer

Ordföranden har ordet.

Ordföranden har ordet. Ordföranden har ordet. När dessa rader skrivs i mitten av april, är vi just i färd med att öppna Skogsbanan för spel på ordinarie greener. Samtidigt spelas US Masters på Augusta-banan. Därmed känns det

Läs mer

Examensarbete HGU

Examensarbete HGU Examensarbete HGU 2015-2017. Av Peter Landgren Bedinge GK FINISH? Tveksam finish i bilden ovan. Frågeställningar: Finish på en medelgolfbana typ Bedinge GK. Vad är finish? Viktigt eller inte? Kostnader?

Läs mer

Golfsäsongen 2012 G O L F K LU B B

Golfsäsongen 2012 G O L F K LU B B Golfsäsongen 2012 HUDIKSVALLS G O L F K LU B B Välkommen till säsongen 2012 Vintern är äntligen över och golfsäsongen drar igång. Årets program är fullt av aktiviteter som vi hoppas skall vara roliga och

Läs mer

Tips för en lyckad Golfens dag

Tips för en lyckad Golfens dag Tips för en lyckad Golfens dag Arbetet med Golfens dag är i full gång både nationellt och ute hos de drygt 250 klubbar som anmält sig. Nu är det dags att börja detaljplanera enligt de tre faserna vi identifierat

Läs mer

BLI PARTNER TILL LINDESBERGS GOLFKLUBB OCH BLI EN DEL AV KOMMUNENS STÖRSTA IDROTTSFÖRENING

BLI PARTNER TILL LINDESBERGS GOLFKLUBB OCH BLI EN DEL AV KOMMUNENS STÖRSTA IDROTTSFÖRENING BLI PARTNER TILL LINDESBERGS GOLFKLUBB OCH BLI EN DEL AV KOMMUNENS STÖRSTA IDROTTSFÖRENING Lindesbergs Golfklubb bildades 1984 och de 18 hålen ritade av Jan Sederholm i Dalkarshyttan stod färdiga 1985.

Läs mer

Välkommen till Sturup Park Golf

Välkommen till Sturup Park Golf Välkommen till Sturup Park Golf Golfpaket Sturup Park Golf kan erbjuda flera alternativ för en avslappnad och trevlig vistelse hos oss. Vi börjar med: Golfhotellet ligger mitt på banan. Du sitter på din

Läs mer

DAMGOLF & TRIVSELGOLF 2019

DAMGOLF & TRIVSELGOLF 2019 DAMGOLF & TRIVSELGOLF 2019 Damgolfen på Österlens Golfklubb har följande målsättning: l Att skapa en god gemenskap inom klubben. l Att våra golfbanor skall vara en trevlig mötesplats, där träning, spel

Läs mer

VISION OCH MÅL 2014-2017. Söderköpings GK

VISION OCH MÅL 2014-2017. Söderköpings GK VISION OCH MÅL 2014-2017 Söderköpings GK SÖDERKÖPINGS GOLFKLUBB (SgGK) SYFTE MED DOKUMENTET Dokumentet beskriver VAD klubben ska genomföra på både lång och kort sikt. erna ska spegla vision och mål. Dokumentet

Läs mer

Hills Business Club. Eventkalender Custom fitting klubbprovardag, datum tbc. Maj

Hills Business Club. Eventkalender Custom fitting klubbprovardag, datum tbc. Maj Hills Business Club Eventkalender 2017 26 januari Nätverkslunch och föreläsning med Kristina Landgren 8 februari Padeltennis på Padel Center, Högsbo 15 mars Föreläsning med Emma Green och Camilla Kallin

Läs mer

Tips för en lyckad Golfens dag

Tips för en lyckad Golfens dag Tips för en lyckad Golfens dag Arbetet med Golfens dag är i full gång både nationellt och ute hos er klubbar som anmält er. Vi är nu 324 deltagande anläggningar vilket är väldigt positivt! Nu är det dags

Läs mer

Nyhetsbrev Årjängs Golfklubb

Nyhetsbrev Årjängs Golfklubb 2018-12-20 Nyhetsbrev Utesäsongen för golf är nu slut för i år, men som ni alla vet så kan ni fortsätta att spela golf i vår fina golfhall. Perfekt nu när det blir både kallare och mörkare utomhus. Långsiktig

Läs mer

Kravdokument Banan Sjögärde GK. Ett levande dokument som beskriver Sjögärde GK golfbana - nuläge, krav och målsättningar.

Kravdokument Banan Sjögärde GK. Ett levande dokument som beskriver Sjögärde GK golfbana - nuläge, krav och målsättningar. Kravdokument Banan Sjögärde GK Ett levande dokument som beskriver Sjögärde GK golfbana - nuläge, krav och målsättningar. Om dokumentet En attraktiv golfbana är en förutsättning för att få nöjda medlemmar

Läs mer

Upsala golfklubb styrelsens verksamhetsplan 2017

Upsala golfklubb styrelsens verksamhetsplan 2017 Upsala golfklubb styrelsens verksamhetsplan 2017 VISION: UPPLANDS BÄSTA SPORTKLUBB VERKSAMHETSIDÉ erbjuder golfare en välskött anläggning i toppklass som tillfredsställer: De som vill spela golf i alla

Läs mer

LINKÖPINGS GOLFKLUBB Vi älskar golf

LINKÖPINGS GOLFKLUBB Vi älskar golf LINKÖPINGS GOLFKLUBB Vi älskar golf Vi älskar golf! Välkommen att dela vår passion för världens roligaste spel. Elitspelare, nybörjare, barnfamilj, pensionär kom precis som du är. För oss är det viktigt

Läs mer

Med spelarnas hjälp får vi banan i toppskick

Med spelarnas hjälp får vi banan i toppskick Jannes Hörna JULI 2018 Med spelarnas hjälp får vi banan i toppskick Den här sommaren har vi haft en bana i riktigt bra skick. Vi banarbetare är mycket glada för allt beröm vi fått. Det är många faktorer

Läs mer

BLI PARTNER TILL LINDESBERGS GOLFKLUBB OCH BLI EN DEL AV KOMMUNENS STÖRSTA IDROTTSFÖRENING

BLI PARTNER TILL LINDESBERGS GOLFKLUBB OCH BLI EN DEL AV KOMMUNENS STÖRSTA IDROTTSFÖRENING BLI PARTNER TILL LINDESBERGS GOLFKLUBB OCH BLI EN DEL AV KOMMUNENS STÖRSTA IDROTTSFÖRENING Lindesbergs Golfklubb bildades 1984 och de 18 hålen ritade av Jan Sederholm i Dalkarshyttan stod färdiga 1985.

Läs mer

Kräftskiva: Glöm inte förnya ert medlemskap! Det kan göras till någon i styrelsen fram till och med vårt årsmöte i oktober!

Kräftskiva: Glöm inte förnya ert medlemskap! Det kan göras till någon i styrelsen fram till och med vårt årsmöte i oktober! Glöm inte förnya ert medlemskap! Det kan göras till någon i styrelsen fram till och med vårt årsmöte i oktober! Kräftskiva: Det är återigen dags för den uppskattade och omtalade kräftskivan som Svenska

Läs mer

VISION 2030 DJURSHOLMS GOLFKLUBB MASTERPLAN BANAN

VISION 2030 DJURSHOLMS GOLFKLUBB MASTERPLAN BANAN VISION 2030 DJURSHOLMS GOLFKLUBB MASTERPLAN BANAN 2019-2030 Vision Djursholms Golfklubb Djursholms Golfklubb ska vara en attraktiv och respekterad familjeklubb där trivsel, spelglädje, kvalité, golftradition

Läs mer

Partille Golfklubb presenterar:

Partille Golfklubb presenterar: Partille Golfklubb presenterar: Göteborgs närmaste golfbana T io minuter från centrala Göteborg ligger Partille Golfklubb en omväxlande skogsbana med mycket vacker layout. Banan invigdes 1988 och 2008

Läs mer

Bunkerrenovering Upsala Gk HGU Andreas Westin

Bunkerrenovering Upsala Gk HGU Andreas Westin Bunkerrenovering Upsala Gk HGU-2017 Andreas Westin Bakgrund Upsala Golfklubb bildades 1937, och består nu av en 18-hålsbana och två 9-hålsbanor varav en pay & play bana. Under 2008-2009 utfördes en omfattande

Läs mer

Innehållsförteckning. Sammanfattning 4: Målet med Fill and drill 5: Försöket 6: Resultatet av försöket 7: Maskinen 8: Slutsatser 9: Källförteckning

Innehållsförteckning. Sammanfattning 4: Målet med Fill and drill 5: Försöket 6: Resultatet av försöket 7: Maskinen 8: Slutsatser 9: Källförteckning Innehållsförteckning Sammanfattning 4: Målet med Fill and drill 5: Försöket 6: Resultatet av försöket 7: Maskinen 8: Slutsatser 9: Källförteckning Bilagor Siktanalys, Baskarpsand Sammanfattning: År 1930

Läs mer

H Ö S T M Ö T E 2 8 N OV E M B E R

H Ö S T M Ö T E 2 8 N OV E M B E R HÖSTMÖTE 28 N OV E MBE R 201 7 Sida 2 FÖREDRAGNINGSLISTA 1. Upprop och fastställande av röstlängd för mötet. 2. Fråga om mötet har behörigen utlysts. 3. Fastställande av Föredragningslista. 4. Val av ordförande

Läs mer

Business & Pleasure. Landskrona Golfklubbs företagsnätverk

Business & Pleasure. Landskrona Golfklubbs företagsnätverk Business & Pleasure 2016 Landskrona Golfklubbs företagsnätverk Landskrona Golfklubb er samarbetspartner Vid Öresundskusten, med fascinerande utsikt över sundet och Ven, erbjuder Landskrona Golfklubb spel

Läs mer

KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre.

KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre. KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre. SAMMANHÅLLNING Vi ser fram emot att se er växa både som grupp och individ. ENTUSIASM Tillsammans skapar vi minnesvärda

Läs mer

Rapport från SGFs Bankonsulent

Rapport från SGFs Bankonsulent Växjö 2014-10-16 Mikael Frisk Till alla Banchefer, klubbar, GDF m.m. I distriktet Småland Gotland Värmland Örebro Hej Alla! Rapport från SGFs Bankonsulent Tänk vad tiden gått fort sedan jag sist hörde

Läs mer

Sammanfattande rapport. Skellefteå Golfklubb September 2016

Sammanfattande rapport. Skellefteå Golfklubb September 2016 Sammanfattande rapport Skellefteå Golfklubb September 2016 Information om undersökningen Antal svar 238 Svarsfrekvens 34% Insamlingsperioden September 2016 Ambassadörspoäng 59 Utveckling - Jämförelse 49

Läs mer

Verksamhetsplan för Jönåkers GK 2016

Verksamhetsplan för Jönåkers GK 2016 Verksamhetsplan för Jönåkers GK 2016 Övergripande mål Jönåkers golfklubb skall karaktäriseras av familjekänsla med personlig och bra service och vi skall ha en kvalitetsbana med ambitioner för ett långt

Läs mer

Rapport från SGF:s Bankonsulent

Rapport från SGF:s Bankonsulent 1 (5) Rapport från SGF:s Bankonsulent Syfte med besöket: Introduktionsmöte, genomgång allmänt Närvarande: Henrik Noren - Svenska Golfförbundet Lars Erik Forsman - Greenkeeper Kenneth Lindström - Bankommittén

Läs mer

Nyhetsbrev Årjängs Golfklubb

Nyhetsbrev Årjängs Golfklubb 2017-12-12 Nyhetsbrev Utesäsongen för golf är nu slut för i år, men som ni alla vet så kan ni fortsätta att spela golf i vår fina golfhall. Perfekt nu när det blir både kallare och mörkare utomhus. Långsiktig

Läs mer

Medlemsundersökning Hagge GK 8 28 Oktober, Standardrapport Del 2

Medlemsundersökning Hagge GK 8 28 Oktober, Standardrapport Del 2 Medlemsundersökning Hagge GK 8 28 Oktober, 2011 Standardrapport Del 2 1 Kön Kvinna 29,8% 134 Man 70,2% 315 Svarande 449 Inget svar 0 2 Ålder Yngre än 21 år 3,1% 14 21-30 år 5,6% 25 31-40 år 11,1% 50 41-50

Läs mer

Mål- och verksamhetsplan för Möre Golfklubb 2015-2019

Mål- och verksamhetsplan för Möre Golfklubb 2015-2019 Sidan 1 av 6 Version: 2014-09-25 1 Bakgrund...3 2 Syfte...3 3 Huvudmål...3 4 Målplan för golfklubben 2015-2019...3 4.1 Golfbanan...3 4.2 Klubbområde...4 4.3 Området Möre...4 4.4 Marknadsaktiviteter...4

Läs mer

KONFERENS. Vill ni utveckla teamet i samband med er konferens så är valet lätt. Utmaningarnas Hus i Malmö är en unik konferensanläggning

KONFERENS. Vill ni utveckla teamet i samband med er konferens så är valet lätt. Utmaningarnas Hus i Malmö är en unik konferensanläggning TEAMBUILDING Vi garanterar en annorlunda upplevelse! Våra aktiviteter passar lika bra för företagsarrangemang som för kompisgäng som vill hitta på något tillsammans. KONFERENS Vill ni utveckla teamet i

Läs mer

Verksamhetsplan för. Isaberg Golfklubb

Verksamhetsplan för. Isaberg Golfklubb Verksamhetsplan för Isaberg Golfklubb 2012 Inledning Verksamhetsplanen är ett dokument som behandlar kort- och långsiktiga mål och aktiviteter, samt vision och strategier. Syftet med dokumentet är att

Läs mer

CONFERENCE WELCOME HOME CLARION HOTEL ARLANDA AIRPORT

CONFERENCE WELCOME HOME CLARION HOTEL ARLANDA AIRPORT CONFERENCE WELCOME HOME CLARION HOTEL ARLANDA AIRPORT 01 WELCOME När ni vill att era deltagare ska känna sig som hemma fast ändå inte uppleva något annorlunda. Känslan vi ger är avslappnat, skönt mysigt,

Läs mer

PAY N PLAY 18-HÅL KROG WWW.SBGK.NU - 063-77 93 90 - KANSLI@SBGK.NU. Banan har. Med Norrlands bästa greener.

PAY N PLAY 18-HÅL KROG WWW.SBGK.NU - 063-77 93 90 - KANSLI@SBGK.NU. Banan har. Med Norrlands bästa greener. Banan har 18-HÅL Med Norrlands bästa greener. PAY N PLAY Där alla oavsett golfbakgrund är välkomna! EN KROG Med dagens lunch och fullständiga rättigheter. WWW.SBGK.NU - 063-77 93 90 - KANSLI@SBGK.NU Kort

Läs mer

Sammanställning från A-golf medlemsundersökning 2013.

Sammanställning från A-golf medlemsundersökning 2013. Sammanställning från A-golf medlemsundersökning 2013. Först och främst vill vi tacka för alla era svar i undersökningen som har innehållit både ris och ros. Vi ligger högt i värdena med allt från banans

Läs mer

Närvarorätt 16 Upplåtaren har närvaro- och yttranderätt vid klubbens styrelsemöten vid gemensamma ärenden.

Närvarorätt 16 Upplåtaren har närvaro- och yttranderätt vid klubbens styrelsemöten vid gemensamma ärenden. Avtal Mellan Upplåtaren Björnhults Golfbana (Björnhult Golf AB) och Klubben Björnhults GK och dess enskilda medlemmar har träffats följande avtal om upplåtelse för golfspel på Björnhults Golfbanas 18 +

Läs mer

Handlingsplan Vision 50/50+ Bosjökloster Golfklubb

Handlingsplan Vision 50/50+ Bosjökloster Golfklubb Handlingsplan Vision 50/50+ Bosjökloster Golfklubb 2017-2020 Inledning I syfte att stärka Bosjökloster Golfklubbs värdegrund och attraktivitet har vi beslutat att genomföra ett program som skapar större

Läs mer

Partille Golfklubb presenterar. Ett guldkantat samarbete

Partille Golfklubb presenterar. Ett guldkantat samarbete Partille Golfklubb presenterar Ett guldkantat samarbete Välkommen till Partille golfklubb Vi finns i gröna och sköna Öjersjö, granne med Delsjöreservatet och mindre än 10 minuter från Göteborgs centrum.

Läs mer

ROAD MAP VARBERGS GK 2017-

ROAD MAP VARBERGS GK 2017- ROAD MAP VARBERGS GK 2017- Agenda 1 2 4 VAR ÄR VI? VART SKA VI? ÖVERGRIPANDE MÅL UNIKITET, VISION o MISSION 5 HUR VILL VI UPPFATTAS & VAD ÄR VÅRT ERBJUDANDE? Agenda 1 2 3 4 VAR ÄR VI? VART SKA VI? ÖVERGRIPANDE

Läs mer

Sammanfattande rapport. Karlshamns Golfklubb

Sammanfattande rapport. Karlshamns Golfklubb Sammanfattande rapport Karlshamns Golfklubb 2018 Information om undersökningen Antal svar 501 Svarsfrekvens 38% Insamlingsperioden 2018 Ambassadörspoäng 72 Utveckling - Jämförelse 46 Kontaktpunkter som

Läs mer

Erfarenheter av vätmedel och ett mindre försök på Fairway

Erfarenheter av vätmedel och ett mindre försök på Fairway EXAMENSARBETE HGU 2008 2010 Erfarenheter av vätmedel och ett mindre försök på Fairway Peter Pettersson Course Manager ABBEKÅS GK 2010 INLEDNING Syfte Är att undersöka om man kan få en märkbar effekt av

Läs mer

Prel. VERKSAMHETSPLAN KANSLI/SHOP 2017

Prel. VERKSAMHETSPLAN KANSLI/SHOP 2017 KANSLI/SHOP 2017 Jörgen Carlsson som klubbchef svarar för samordning och ledning för den dagliga driften av klubben. Verksamheten vid kansliet är att ge service till bl.a. klubbens medlemmar, greenfeegäster,

Läs mer

Sammanfattande rapport

Sammanfattande rapport Sammanfattande rapport Wittsjö Golfklubb Juli 2018 Information om undersökningen Antal svar 94 Svarsfrekvens 47% Insamlingsperioden Juli 2018 Ambassadörspoäng 55 Utveckling -7 Jämförelse 47 Kontaktpunkter

Läs mer

VERKSMAHETSPLAN för Hökensås Golfklubb 2018

VERKSMAHETSPLAN för Hökensås Golfklubb 2018 VERKSMAHETSPLAN för Hökensås Golfklubb 2018 Övergripande verksamhetsidé Hökensås Golfklubb ska bedriva sin verksamhet utifrån golfsportens grundläggande idéer och värderingar där känslan för klubben och

Läs mer

HANDLINGSPLAN FÖR SÖLVESBORGS GOLFKLUBB 2015

HANDLINGSPLAN FÖR SÖLVESBORGS GOLFKLUBB 2015 SÖLVESBORGS GOLFKLUBB HANDLINGSPLAN 1(7) Distribution: Styrelsen Reception Samtliga kommittéordföranden Hemsidan 2 HANDLINGSPLAN FÖR SÖLVESBORGS GOLFKLUBB 2015 Sölvesborgs Golfklubb Attraktiv golfklubb

Läs mer

Sammanfattande rapport. Öregrunds Golfklubb

Sammanfattande rapport. Öregrunds Golfklubb Sammanfattande rapport Öregrunds Golfklubb 2018 Information om undersökningen Antal svar 328 Svarsfrekvens 33% Insamlingsperioden 2018 Ambassadörspoäng 40 Utveckling -15 Jämförelse 46 Kontaktpunkter som

Läs mer

Helsingborg Open 2015 - FAQ s

Helsingborg Open 2015 - FAQ s Helsingborg Open 2015 - FAQ s Följande frågor och svar är sammanställda för att informera besökare till Helsingborg Open. När spelas Helsingborg Open? o Helsingborg Open avgörs i vecka 36, 31:e augusti

Läs mer

Sammanfattande rapport. Kungsbacka Golfklubb

Sammanfattande rapport. Kungsbacka Golfklubb Sammanfattande rapport Kungsbacka Golfklubb 2018 Information om undersökningen Antal svar 749 Svarsfrekvens 38% Insamlingsperioden 2018 Ambassadörspoäng 63 Utveckling -4 Jämförelse 46 Kontaktpunkter som

Läs mer

Sammanfattande rapport

Sammanfattande rapport Sammanfattande rapport Loftahammars Golfklubb Maj 2018 Information om undersökningen Antal svar 53 Svarsfrekvens 34% Insamlingsperioden Maj 2018 Ambassadörspoäng 90 Utveckling +1 Jämförelse 47 Kontaktpunkter

Läs mer

Sammanfattande rapport

Sammanfattande rapport Sammanfattande rapport Wittsjö Golfklubb Maj 2018 Information om undersökningen Antal svar 67 Svarsfrekvens 37% Insamlingsperioden Maj 2018 Ambassadörspoäng 62 Utveckling - Jämförelse 47 Kontaktpunkter

Läs mer

Hej Vänner, Väl mött på banan, Christer, Matz, Håkan, Styrelse, Krog & co WWW.FGCC.SE. Sida 1 av 6

Hej Vänner, Väl mött på banan, Christer, Matz, Håkan, Styrelse, Krog & co WWW.FGCC.SE. Sida 1 av 6 Nyhetsbrev #5 2014 Sida 1 av 6 Hej Vänner, Säsongen står på för fullt och visst är det roligt att ta emot alla lovord för hur bra banan är. Medlemmar och gäster är mycket glada och nöjda när de upplever

Läs mer

Sammanfattande rapport. Holms Golfklubb

Sammanfattande rapport. Holms Golfklubb Sammanfattande rapport Holms Golfklubb 2018 Information om undersökningen Antal svar 427 Svarsfrekvens 31% Insamlingsperioden 2018 Ambassadörspoäng 54 Utveckling +1 Jämförelse 46 Kontaktpunkter som har

Läs mer

Bybladet. Mars Vi hälsar alla nya medlemmar hjärtligt VÄLKOMNA Vi hoppas ni kommer att trivas i vår förening!

Bybladet. Mars Vi hälsar alla nya medlemmar hjärtligt VÄLKOMNA Vi hoppas ni kommer att trivas i vår förening! Bybladet Mars 2017 Bybladet innehåller: Ordförande har ordet Årsstämman 2017 Garage och parkering Vårens städdag Takprojektet Fasadprojektet Brf Söderbyhus på Facebook Byte av maskinpark i tvättstugorna

Läs mer

Nu har klippning och finish högst prioritet på banan

Nu har klippning och finish högst prioritet på banan Jannes Hörna JULI 2019 Nu har klippning och finish högst prioritet på banan Skötseln av vår fina golfanläggning går i juli och augusti in i ett något lugnare skede, trots att golfsäsongen då brukar vara

Läs mer

Redo för golf. EN REFLEKTIONSBOK ATT SPARA. Namn:

Redo för golf. EN REFLEKTIONSBOK ATT SPARA. Namn: Redo för golf. EN REFLEKTIONSBOK ATT SPARA Namn: Välkommen! Redo för golf är din väg in i spelet. Klubben och tränaren har utbildats för att du ska få uppleva golfens bästa delar. Tillsammans välkomnar

Läs mer

Helsingborg Open - FAQ s

Helsingborg Open - FAQ s Helsingborg Open - FAQ s Följande frågor och svar är sammanställda för att informera både medlemmar i Vasatorps Golfklubb och övriga funktionärer under Helsingborg Open. När spelas Helsingborg Open? o

Läs mer

Uddevalla Motorbåtsklubb Korstensholmen. Medlemsbladet

Uddevalla Motorbåtsklubb Korstensholmen. Medlemsbladet KorstensHolmen är klubbens egen holme ca 3 nm från Uddevalla. Det är en fantastisk holme med bryggor, natthamn, badstränder, grillplatser och klubbstuga m.m. Alla medlemmar och blivande medlemmar hjärtligt

Läs mer

Välkommen till S:t Arild Golfklubb

Välkommen till S:t Arild Golfklubb Välkommen till S:t Arild Golfklubb S:t Arild ligger inte långt från de välkända semesterorterna Viken, Mölle, Skäret och Arild. S:t Arild Golfklubb Golfvägen 48 263 72 Skäret Telefon: + 46 (0)42 34 68

Läs mer

Verksamhetsplan för Hökensås Golfklubb 2017

Verksamhetsplan för Hökensås Golfklubb 2017 Verksamhetsplan för Hökensås Golfklubb 2017 Övergripande verksamhetsidé Hökensås Golfklubb skall bedriva sin verksamhet utifrån golfsportens grundläggande idéer och värderingar där känslan för klubben

Läs mer

Bybladet. Mars 2015. Bybladet innehåller:

Bybladet. Mars 2015. Bybladet innehåller: Bybladet Mars 2015 Bybladet innehåller: Ordförande har ordet Årsstämman 2015 Sopning av våra vägar Takprojektet 2015 Fasadprojektet 2015 Rensning av våra avlopp och brunnar Vårens städdag Expeditionens

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2007 Gunnarns Golfklubb

Verksamhetsberättelse 2007 Gunnarns Golfklubb Verksamhetsberättelse 2007 Gunnarns Golfklubb Gunnarns Golfklubb bildades den 5 juli 2001. Styrelse under verksamhetsåret: Olle Wärnick Ordförande Sten Gullhagen Kassör Roland Kärrman Sekreterare Erik

Läs mer

LANDSKRONA GOLFKLUBBS FÖRETAGSNÄTVERK

LANDSKRONA GOLFKLUBBS FÖRETAGSNÄTVERK Business & Pleasure LANDSKRONA GOLFKLUBBS FÖRETAGSNÄTVERK Landskrona Golfklubb Business & Pleasure Landskrona Golfklubb Er samarbetspartner Vid Öresundskusten, med fascinerande utsikt över sundet och Ven,

Läs mer

Kungälv-Kode Golfklubb

Kungälv-Kode Golfklubb Kungälv-Kode Golfklubb Banguide 2017 Välkommen till Kungälv-Kode GK Golfbanan I vacker natur ligger vår mycket uppskattade golfbana, du spelar en golfrunda där du kan koppla av utan att störas! Golfbanan

Läs mer

Upsala Golfklubb Styrelsens verksamhetsplan 2018

Upsala Golfklubb Styrelsens verksamhetsplan 2018 Styrelsens verksamhetsplan 2018 VISION: UPPLANDS BÄSTA GOLFKLUBB VERKSAMHETSIDÉ erbjuder golfare en välskött anläggning i toppklass som tillfredsställer: De som vill spela golf i alla former De som söker

Läs mer

Nyhetsbrev Arbete med dammen vid hål 1 och 3

Nyhetsbrev Arbete med dammen vid hål 1 och 3 Nyhetsbrev 3 2017 Årsmöte Gick av stapeln lördagen den 25 mars och vi var 45 personer/medlemmar som deltog. Sture Holmgren hälsade alla välkomna och Kjell berättade om hur arbetet på banan fortlöper. Bilder

Läs mer

Examensarbete HGU 2011

Examensarbete HGU 2011 Examensarbete HGU 2011 Hur man tar fram en Masterplan! Av Patrik Togelid Banchef Falkenbergs GK 1 Innehållsförteckning: Vad är en Masterplan? Sida 3 Tidsaxel (för Falkenbergs GK). Sida 3 Historik och anledning.

Läs mer

Lite siffror om Kallfors!

Lite siffror om Kallfors! Lite siffror om Kallfors! Kallfors första 18 hål invigdes 1999 och har idag 27 hål (18+9 hål) + 9 hål Pay and play, flera övningsområden, 2 drivingranger, svingstudio, golfshop, restaurang och ett litet

Läs mer

Ta din företagsgolf till en ny nivå!

Ta din företagsgolf till en ny nivå! Ta din företagsgolf till en ny nivå! På Vasatorps Golfklubb erbjuder vi professionella företagsarrangemang där vi tar hand om alla förberedelser och hela er dag så att ni kan fokusera på det viktigaste

Läs mer

Tack för all hjälp under årets två första städdagar!

Tack för all hjälp under årets två första städdagar! Tack för all hjälp under årets två första städdagar! Under lördagen och söndagen hade vi årets första städdagar. Det var 228 medlemmar här de båda dagarna, de flesta var här under lördagen då strax över

Läs mer

SGA-mästerskapen SGA-mästerskapet 2008: Här står slaget i höst 28

SGA-mästerskapen SGA-mästerskapet 2008: Här står slaget i höst 28 Här står 28 SGA-mästerskapet 2008: slaget i höst Den 22 september möts SGA:s medlemmar i det årliga och mycket prestigefyllda slaget om vem som är organisationens golfkung/drottning. Tre av Stockholmsregionens

Läs mer

Sammanfattande rapport. Skellefteå Golfklubb 2017

Sammanfattande rapport. Skellefteå Golfklubb 2017 Sammanfattande rapport Skellefteå Golfklubb 2017 Information om undersökningen Antal svar 405 Svarsfrekvens 30% Insamlingsperioden 2017 Ambassadörspoäng 32 Utveckling -27 Jämförelse 50 Kontaktpunkter som

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN MED RIKTLINJER FÖR SÖLVESBORGS GOLFKLUBB 2015

VERKSAMHETSPLAN MED RIKTLINJER FÖR SÖLVESBORGS GOLFKLUBB 2015 SÖLVESBORGS GOLFKLUBB VERKSAMHETSPLAN 1(8) Distribution: Styrelsen Reception Samtliga kommittéordföranden Hemsidan 1 VERKSAMHETSPLAN MED RIKTLINJER FÖR SÖLVESBORGS GOLFKLUBB 2015 Sölvesborgs Golfklubb

Läs mer

Nyhetsbrev. Maj 2014. Söderåsens Brukshundklubb Sida 1av 4. [År] Hundens dag 10 augusti Den 10 augusti planerar PRinfo-gruppen

Nyhetsbrev. Maj 2014. Söderåsens Brukshundklubb Sida 1av 4. [År] Hundens dag 10 augusti Den 10 augusti planerar PRinfo-gruppen Sida 1av 4 Maj 2014 Luspudeln vilande Vår klubbtidning Luspudeln läggs vilande under året efter beslut på medlemsmötet den 1 maj. Håll dig informerad genom hemsidan Du vet väl att klubben har en hemsida

Läs mer

Resultat. Forsgården GK. - Gästenkät. - juli - augusti 2005

Resultat. Forsgården GK. - Gästenkät. - juli - augusti 2005 Resultat Forsgården GK - Gästenkät - juli - augusti 2005 Innehållsförteckning Bakgrundsinformation Information om undersökningen 3 Bostadsort 4 Betygsfrågor Andel 4:or och 5:or 5 Andel 4:or och 5:or (jämförelse

Läs mer