Nyhetsbrev Mars 2017

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Nyhetsbrev Mars 2017"

Transkript

1 S V E R I G E S 5 0 B Ä S TA B A N O R NR 34 VÄSTERLED Nyhetsbrev Mars 2017 HEJ I VINTERVÄDRET! Det är inte lätt att tro att en ny golfsäsong är i antågande när man tittar ut genom fönstret. Men våren kan komma snabbt och plötsligt är det dags att spela sin första golfrunda på hemmaklubben. Vi längtar. Vi har nu en mycket spännande säsong framför oss. Ombyggnaden av Österled och nya rangen startade i december och det är nu full aktivitet där ute. Västerled och Hagby 6 hål håller på att förberedas som vanligt inför säsongsstarten. Vår banchef Magnus berättar mer om detta längre ner i nyhetsbrevet. Vi kommer under säsongen att begränsa greenfeespel på våra banor och prioritera spel för våra medlemmar. Vi har även slutit avtal med ett antal klubbar där Österåkers Golf subventioner greenfeen för våra fullvärdiga medlemmar. Läs mer nedan. Den uppfräschade restaurangen som nu drivs i klubbens regi kommer att öppna till säsongsstarten. Nu hoppas vi på gynnsamt väder och lite skönare temperatur! Hälsar Teamet på Österåkers Golf 1 (5)

2 KANSLI Ny på kansliet Vi välkomnar Johanna Holmberg till Österåkers Golfklubb. Johanna kommer främst att arbeta med junior-, elit-, och klubbverksamheten. Johanna kommer närmast från SISU Idrottsböcker och Stockholms Golfförbund. Vi har nu tecknat ett treårigt avtal med en ny och nära samarbetspartner; ABT Bolagen som gör det möjligt att fokusera och satsa brett på en del av vår framtid, dvs juniorerna. Johanna kommer att vara en stor del i detta tillsamans med våra tränare och aktiva ledare. Mer om denna satsning kommer ni att kunna läsa i vårt klubblad som kommer ut under april månad. Johanna Holmberg Dina kontaktuppgifter är viktiga att uppdatera Har du flyttat, bytt nummer eller har ny mejladress? Skicka in uppgifterna till oss. kansli@ostgk.se Ekonomi Vi är nu i full gång med att få klart med årsredovisningarna 2016 för bolag och klubb. Vi kan summera ett resultat för både klubb och bolag i linje med vad vi budgeterat. Mer info om bl.a. ekonomi kan ni ta del av på vårmötet och årsstämman som vi håller den 27/4. Kallelse och relevanta handlingar kommer att läggas up senast tre repektive två veckor innan mötet. RESTAURANGEN Som vi tidigare berättat så kommer restaurangen att drivas i egen regi från säsongen Ansvarig för restaurangen är Mette Pagling. Vi håller nu på med uppdateringar i restaurangen och att färdigställa det sista på den nya terrassen. Nystart för restaurangen kommer att bli i samband med säsongsstarten. 2 (5)

3 TILLGÄNGLIGHET OCH SPEL UNDER SÄSONGEN Under ombyggnaden av Österled kommer endast Västerled, Hagby 6-hål, nuvarande range och träningsområden samt ett extra träningshål att vara öppna. Vi kommer att ha Hagby öppet så länge som möjligt under säsongen, men vi kan i dagsläget inte säga när Hagby stänger. Hur kommer tillgängligheten för spel att vara under ombyggnaden? Vi har gjort noggranna analyser av statistik och beläggningen på våra banor de senaste åren och gör flera åtgärder för att ha god tillgänglighet. Den trånga sektorn kommer att vara helgerna och det är där vi lägger de mesta resurserna. Ett exempel är från säsongen 2013 när Västerled var stängd till juni och då såg vi inga problem med tillgängligheten. För att öka tillgängligheten 2017 har vi Reducerat antal greenfeerundor i budget 2017 vilket motsvarar ca rundor. Ändrat regler för greenfeegäster så de endast kan boka 7 dagar innan och endast efter på helger. Gäller inte gäst till medlem. Reducerat företagsspel. Reducerat antalet företagsgolftävlingar. Samarbetet borttaget med AIK och Djurgården som haft Österåker som officiell hemmaklubb. Reducerat antal tävlingar på helger. Tagit bort Golfhäftet och andra tredjepartsaktörer. För att öka tillgängligheten ytterligare så har vi knutit ett mer närgående samarbete med följande banor: Subventionerad greenfee för Österåkers Golfklubbs fullvärdiga medlemmar. Österåkers Golf subventionerar greenfeen och våra fullvärdiga medlemmar får spela till reducerad greenfee. (Fullvärdiga medlemmar: Senior Full Member, år) ARNINGE Greenfee 250:- alla dagar Tidsbokning för spel på helg kan göras från tisdagen före och endast genom att ringa till receptionen på Arninge. WÄSBY Greeenfee 250:- alla dagar Tidsbokning för spel på helg (efter 13.00) kan göras från tisdagen före och endast genom att ringa till receptionen på Wäsby. Greenfee junior: Kolla direkt med respektive klubb. ÅKERSBERGA Greenfee 250:- alla dagar Tidsbokning för spel på helg kan göras onsdagen före vilket kan göras via GIT eller telefon. TJUSTA Greenfee 150:- alla dagar Om Tjusta öppnar innan vi öppnar Västerled så spelar Österåkers fullvärdiga medlemmar fritt på Tjusta tills dess att Västerled öppnar. Just nu har vi överenskommelser på dessa banor, fler kan tillkomma så håll dig uppdaterad via nyhetsbrev och hemsida. Vi kommer att följa tillgängligheten nära för att kunna agera på bästa sätt om så behövs under säsongen. 3 (5)

4 BANCHEFEN BERÄTTAR NYBYGGET ÖSTERLED Österled är just nu en stor byggarbetsplats med full aktivitet. Material körs in enligt plan och till dags datum har vi fått in ca m 3 fyllnadsmaterial som används till att forma den nya banan och rangen. Det material som kommer in har så här långt visat sig vara bättre än vad jag kunnat hoppas på. Vi har fått lite kommentarer om att det är lera som kommer in det har vi väll tillräckligt av!? Men det blir riktigt bra att bygga själva grunden med lera, lätt att packa och forma samt att gör man detta på ett korrekt sätt får man minimalt med sättningar. Visst hade önskedrömmen varit att bara använda oss av sand men den drömmen förblir dröm då kostnaderna skulle bli enorma. När allt sedan är format kommer vi lägga ett lager med sand över våra fairways, tees, greenområden och greener. Ruffarna klär vi in med matjord. Dammen på nya hål 2/3/4 börjar nu bli klar och vi hoppas kunna börja fylla den med vatten under vecka 11. När vi väl fått in en del vatten i den kan vi sedan börja köra in material i området runt och börja forma de nya golfhålen. Runt dammen ska det sedan byggas träpalissader på vissa ställen för att vi ska få en riktigt vacker damm och tre fantastiska golfhål. Dammen på nya hål 13 håller sakta men säkert också på att ta form men här har vi ett antal veckor kvar innan Nya rangen och träningsområdet. den börjar bli färdig. I slutet av denna månad/början av nästa kommer Sol Golf att forma den nya rangen och dränering samt bevattning installeras. Vi förstår att många är nyfikna på att se hur det ser ut och hur jobbet går till ute på nya banan, men tyvärr är det en byggarbetsplats och tillträde är förbjudet för samtliga som inte jobbar på området. Detta gäller även för anställda utanför banan samt medlemmar. Det är inte för att vi vill vara hemliga utan det är gällande arbetsmiljölag och vi vill under inga omständigheter ha olyckor. Vi kommer dock att ordna guidade turer för er som vill komma ut och titta, det kommer vara ett begränsat antal platser per gång men vi gör några turer och ser hur intresset är. Tider och hur ni anmäler er kommer inom kort. En ny in- och utfartsväg har byggts för lastbilstrafiken. Den går borta vid helikopterplattan och över gamla hål 8 på Österled. Detta för att undvika att lastbilarna kör på vår ordinarie infartsväg då säsongen drar igång. Gällande den löpande ekonomin för projektet så följer in- och utflödet av kapital den utsatta cashflow-planen som presenterades på höstmötet i november. Ni finner denna information på hemsidan under medlem och höstmöte. Dammen på nya hålen 2/3/4 börjar ta form. 4 (5)

5 S V E R I G E S 5 0 B Ä S TA B A N O R Nyhetsbrev , mars 2017 BANCHEFEN BERÄTTAR VÄSTERLED OCH HAGBY 6 HÅL Förberedelser som vanligt Vi har haft en ganska konstig vinter tycker jag. Vi har knappt haft någon snö och det har inte varit speciellt kallt även om det känts så. Vi hade en period med ganska mycket is i början av året, men vi lyckades jobba bort den i mitten av februari och la på vårdukar på de greener som är mest utsatta för kalla vindar. Vi dressade även alla andra greener för att ge dem ett skydd. Det är de kalla vindarna som vi är mest oroliga för när vi inte har någon snö som skyddar greenerna, de torkar helt enkelt ut greenerna och gräset kan då frysa ihjäl. Jag vill dock poängtera att greenerna såg riktigt bra ut när vi täckte dem och den is som legat såg inte ut att ha skapat några större skador. Vi har en hel del att jobba med innan säsongen kan starta upp, uteplatsen vid restaurangen skall göras klar, vi behöver komplettera med bevattning på några ställen ute på banan, några ställen har skador efter torvningen som behöver åtgärdas, alla vägar skall göras iordning mm. Spel på Västerled och Hagby 6 hål Vi kommer som utlovat att starta säsongen med spel på Västerled och hål 1-6 på Hagby. Vi kommer att hålla Hagby öppet så länge som det bara är möjligt. Det går dock inte att säga eller lova något datum för när vi stänger Hagby. Bygget behöver flyta på så det blir det som får styra. Västerled på Golf Digest lista Ni vet väl att Västerled sedan 2016 är rankad som 34 av Sveriges 50 bästa banor och som nr 7 i hela Storstockholmsområdet. Nu ser vi fram emot en ny och mycket spännande säsong! NR 34 VÄSTERLED Hälsningar Magnus Ljungman Banchef PS. Följ gärna min blogg (Banchefens Blogg) som ni hittar på hemsidan där jag efter hand uppdaterar med bilder och info. 5 (5)

Välkommen som medlem!

Välkommen som medlem! Nyhet säsongen 2015 Fritt spel på Åkersberga Gk! Gäller vid medlemskap i Österåkers Gk. (Gäller ej Sexan, Vardag eller Hagby ) Österåkers Golf En 45-håls golfanläggning med tre banor och stor tillgänglighet.

Läs mer

Nyhetsbrev 20 september 2017

Nyhetsbrev 20 september 2017 HEJ! Nyhetsbrev 20 september 2017 Som ni vet så händer det mycket hos oss på Österåkers Golf och frågorna är många kring banbygget, restaurangen, att bli medlem, verksamheten och ekonomin för att nämna

Läs mer

Nyhetsbrev 19 juli 2017

Nyhetsbrev 19 juli 2017 S V E R I G E S 5 0 B Ä S TA B A N O R NR 34 VÄSTERLED Nyhetsbrev 19 juli 2017 HEJ PÅ ER, Det har varit en spännande första halva av säsongen och det händer saker i alla hörn på anläggningen med spel,

Läs mer

Nyhetsbrev nr 6 2014 5 december 2014

Nyhetsbrev nr 6 2014 5 december 2014 Nyhetsbrev nr 6 2014 5 december 2014 Positivt höstmöte Det var positiva tongångar på klubbens höstmöte som ägde rum i kafeterian på Skärgårdsgymnasiet i Åkersberga torsdagen den 27 november. Klubbens medlemmar

Läs mer

HaningeStrand GK. Höstmöte Glädje Engagemang Öppenhet. Höstmöte torsdagen den 22 november 2018 Kl. 19:00 i Klubbhuset, HaningeStrand

HaningeStrand GK. Höstmöte Glädje Engagemang Öppenhet. Höstmöte torsdagen den 22 november 2018 Kl. 19:00 i Klubbhuset, HaningeStrand HaningeStrand GK Höstmöte 2018 Höstmöte torsdagen den 22 november 2018 Kl. 19:00 i Klubbhuset, HaningeStrand Innehållsförteckning Kallelse... 2 Föredragningslista... 2 Förslag till HaningeStrand Golfklubbs

Läs mer

Nyhetsbrev #2. Ny kanslist Välkommen! Golfens dag 7:e maj Dam- medlemsträning Banan i toppskick Nya bunkrar 10:an + 1:an

Nyhetsbrev #2. Ny kanslist Välkommen! Golfens dag 7:e maj Dam- medlemsträning Banan i toppskick Nya bunkrar 10:an + 1:an Nyhetsbrev #2 2016 Ny kanslist Välkommen! Golfens dag 7:e maj Dam- medlemsträning Banan i toppskick Nya bunkrar 10:an + 1:an Sida 1 av 4 I höstas på höstmötet presenterade vi en verksamhetsplan för 2016.

Läs mer

VÄSTERLED 18 HÅL ÖSTERLED 18 HÅL HAGBY 9 HÅL. Österled är vår klubbbana som är lite mer lättspelad.

VÄSTERLED 18 HÅL ÖSTERLED 18 HÅL HAGBY 9 HÅL. Österled är vår klubbbana som är lite mer lättspelad. Österåkers Golf 06 En 45-håls golfanläggning med tre banor och stor tillgänglighet. Gäller vid medlemskap i Österåkers Gk. (Gäller ej Vardag eller Hagby ) Bli medlem i Österåkers Golfklubb 06 Som medlem

Läs mer

Nyhetsbrev Årjängs Golfklubb

Nyhetsbrev Årjängs Golfklubb 2016 11 20 Nyhetsbrev Nu närmar sig året sitt slut och det är hög tid att sammanfatta verksamhetsåret. Vill man så kan man fortsätta att spela golf i vår otroligt fina golfhall. Perfekt nu när det blir

Läs mer

Höstmötet HaningeStrand

Höstmötet HaningeStrand Höstmötet 2015 1 En golfsäsong Ett år Årsplan Varför? 2 Nyår En golfsäsong Ett år Årsplan Höstmöte Stämma Upptaktskonferens Kommittéer Höstmöte Kommittéer Konferens Plan nästa år Budget nästa år Avgifter

Läs mer

Nyhetsbrev mars 2017

Nyhetsbrev mars 2017 Nyhetsbrev mars 2017 Nu börjar säsongen närma sig! Hej medlemmar, Idag lyser solen och golfsäsongen är i antågande. Vi har redan öppnat drivingrangen och vår 9-hålsbana är också öppen med ordinarie greener.

Läs mer

Verksamhetsplan Kårsta Golfklubb och Kårsta Golfanläggning AB. Kårsta 811, Örebro

Verksamhetsplan Kårsta Golfklubb och Kårsta Golfanläggning AB. Kårsta 811, Örebro Verksamhetsplan 2019 Kårsta Golfklubb och Kårsta Golfanläggning AB Verksamhetsidé för Kårsta GK Kårsta Golfklubb ska erbjuda medlemmar, gäster och samarbetspartners en golfanläggning med hög kvalité och

Läs mer

Höstmöte torsdagen den 23 november 2017 Kl. 19:00 i Klubbhuset, HaningeStrand.

Höstmöte torsdagen den 23 november 2017 Kl. 19:00 i Klubbhuset, HaningeStrand. ÅRSMÖTE Höstmöte torsdagen den 23 november 2017 Kl. 19:00 i Klubbhuset, HaningeStrand. Välkomna! 1 Innehåll Höstårsmöte 2017 Kallelse och föredragningslista Sid 3 Förslag till verksamhetsplan för 2018

Läs mer

Nyhetsbrev 2 november 2017

Nyhetsbrev 2 november 2017 ALLT FOTO: JONAS ALVSTEN Nyhetsbrev 2 november 2017 HEJ! Det senaste året kommer jag att minnas som spännande, annorlunda och utmanande på många sätt. Det har varit fantastiskt roligt att ta steget och

Läs mer

H Ö S T M Ö T E 2 8 N OV E M B E R

H Ö S T M Ö T E 2 8 N OV E M B E R HÖSTMÖTE 28 N OV E MBE R 201 7 Sida 2 FÖREDRAGNINGSLISTA 1. Upprop och fastställande av röstlängd för mötet. 2. Fråga om mötet har behörigen utlysts. 3. Fastställande av Föredragningslista. 4. Val av ordförande

Läs mer

Nyhetsbrev januari 2019

Nyhetsbrev januari 2019 Kan du inte läsa detta nyhetsbrev? Klicka här Nyhetsbrev januari 2019 Hej alla medlemmar, hoppas att det nya året har börjat bra! I bistra januari kan golfsäsongen kännas lite avlägsen samtidigt som längtan

Läs mer

Preliminär Verksamhetsplan 2018

Preliminär Verksamhetsplan 2018 Bilaga 1 Preliminär Verksamhetsplan 2018 Vad har hänt under 2017 Under 2017 har vi fått spela på vår nya bana som växt till sig. Resultatet av banombyggnaden ser vi vid de enkätsvar att: - Medlemmarnas

Läs mer

Verksamhetsplan för. Isaberg Golfklubb

Verksamhetsplan för. Isaberg Golfklubb Verksamhetsplan för Isaberg Golfklubb 2012 Inledning Verksamhetsplanen är ett dokument som behandlar kort- och långsiktiga mål och aktiviteter, samt vision och strategier. Syftet med dokumentet är att

Läs mer

ERFARENHETER AV VITGRÖE

ERFARENHETER AV VITGRÖE ERFARENHETER AV VITGRÖE Magnus Ljungman 35år Banchef på Österåkers Golf 45 håls anläggning i Åkersberga strax norr om Stockholm 36 hål byggda -89 idag vitgröe 9 hål byggda -04 krypven Från vitgröe "hatare"

Läs mer

Preliminär Verksamhetsplan 2019

Preliminär Verksamhetsplan 2019 Bilaga 1 Preliminär Verksamhetsplan 2019 Vad har hänt under 2018 Vi har haft den varmaste och torraste sommaren någonsin. Trots detta har banan varit i bättre skick och hållit jämnare kvalitet än de flesta

Läs mer

Kårsta Golfklubb/ Styrelsens verksamhetsberättelse/ Utgåva 1/2014-03-04/

Kårsta Golfklubb/ Styrelsens verksamhetsberättelse/ Utgåva 1/2014-03-04/ 1 Styrelsens verksamhetsberättelse 2014 2 Inledning Verksamhetsåret 2014-01-01 12-31. 2014 har varit ett bra år för klubben med mycket aktivitet både sportsligt och med arbetet att utveckla klubben att

Läs mer

Ny avgiftsmodell inför 2013 du måste göra ett aktivt val.

Ny avgiftsmodell inför 2013 du måste göra ett aktivt val. Ny avgiftsmodell inför 2013 du måste göra ett aktivt val. Nynäshamns Golfklubb, Körunda 2012-09-10 Medlem i Nynäshamns GK, Inför säsongen 2013 införs en ny modell gällande årsavgifterna för medlemskap

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2019

VERKSAMHETSPLAN 2019 1 VERKSAMHETSPLAN 2019 Mål Danderyds Golfklubb: Att ge alla ungdomar och deras familjer som önskar att träna och spela golf en prisvärdig och bra golfupplevelse Att tillhandahålla en bra och lätt tillgänglig

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2019 Hofgårds Golfklubb

VERKSAMHETSPLAN 2019 Hofgårds Golfklubb VERKSAMHETSPLAN 2019 Hofgårds Golfklubb Inledning Hofgårds GK har runt 600 medlemmar. Medelåldern i klubben är 47 år och fördelning män 74 % och kvinnor 26%. Andelen juniorer upp till 20 år är 13% (83

Läs mer

Ålands Golfklubb r.f. 0682612-9

Ålands Golfklubb r.f. 0682612-9 Bokslut för Ålands Golfklubb r.f. 0682612-9 Räkenskapsåret 01.01.2013 31.12.2013 Innehållsförteckning Sida Kallelse till vårmöte 1 Verksamhetsberättelse 2-3 Resultaträkning 4-5 Balansräkning 6-7 Bokslutsprinciper/Noter/

Läs mer

Kansliblogg. God fortsättning på det nya året! 2016-01-02. Vad händer på banan under vintern. Caroline Holmblad, ansvarig för Kanslibloggen

Kansliblogg. God fortsättning på det nya året! 2016-01-02. Vad händer på banan under vintern. Caroline Holmblad, ansvarig för Kanslibloggen Kansliblogg Caroline Holmblad, ansvarig för Kanslibloggen God fortsättning på det nya året! 2016-01-02 Vi önskar alla medlemmar en god fortsättning på det nya året! Vi är åter på kansliet torsdag 7 januari.

Läs mer

Nyhetsbrev #1 2016. Kallelse till årsmöte Ny kanslitjänst utlyses 2 nyanställda tränare mental träning Vi bjuder på hockey! Välkomna till en ny säsong

Nyhetsbrev #1 2016. Kallelse till årsmöte Ny kanslitjänst utlyses 2 nyanställda tränare mental träning Vi bjuder på hockey! Välkomna till en ny säsong Nyhetsbrev #1 2016 Kallelse till årsmöte Ny kanslitjänst utlyses 2 nyanställda tränare mental träning Vi bjuder på hockey! Välkomna till en ny säsong kallelse Sida 1 av 6 Kallelse årsmöte Frösåker Golfklubb

Läs mer

H Ö S T M Ö T E 2 9 N OV E M B E R

H Ö S T M Ö T E 2 9 N OV E M B E R HÖSTMÖTE 29 NOVEMBER 2016 Sida 2 FÖREDRAGNINGSLISTA 1. Upprop och fastställande av röstlängd för mötet. 2. Fråga om mötet har behörigen utlysts. 3. Fastställande av Föredragningslista. 4. Val av ordförande

Läs mer

Tisdagen den 22 november 2016 Kl 1900 i klubbhuset i Tomelilla. Kenth Bergström hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat.

Tisdagen den 22 november 2016 Kl 1900 i klubbhuset i Tomelilla. Kenth Bergström hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. 1(5) Tomelilla Golfklubb Höstmöte Tisdagen den 22 november 2016 Kl 1900 i klubbhuset i Tomelilla Närvarande: personer Kenth Bergström hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. 1 1. Fastställande

Läs mer

En lång och framgångsrik säsong börjar lida mot sitt slut..

En lång och framgångsrik säsong börjar lida mot sitt slut.. Sida 1 av 6 En lång och framgångsrik säsong börjar lida mot sitt slut.. Efter att ha öppnat tidigt, samt genomlidigt den kallaste maj månad i mannaminne, fick säsongen äntligen fart i augusti och vi hade

Läs mer

Verksamhetsplan för Jönåkers GK 2016

Verksamhetsplan för Jönåkers GK 2016 Verksamhetsplan för Jönåkers GK 2016 Övergripande mål Jönåkers golfklubb skall karaktäriseras av familjekänsla med personlig och bra service och vi skall ha en kvalitetsbana med ambitioner för ett långt

Läs mer

Kan du inte läsa detta nyhetsbrev? Klicka här. Nyhetsbrev maj 2017

Kan du inte läsa detta nyhetsbrev? Klicka här. Nyhetsbrev maj 2017 Kan du inte läsa detta nyhetsbrev? Klicka här Nyhetsbrev maj 2017 Nu vill vi ha värme och trevligt golfspel! Hej medlemmar, Vintern har gjort sitt bästa för att hålla er borta från golfbanan men min förhoppning

Läs mer

Guldmedlemskapet - vad innehåller det och HUR du graderar upp dig som medlem. Ny betalterminal för linksbanan i rangehuset

Guldmedlemskapet - vad innehåller det och HUR du graderar upp dig som medlem. Ny betalterminal för linksbanan i rangehuset Nyhetsbrev #1 2015 Sida 1 av 5 Hej Vänner, Mycket välkomna till en ny golfsäsong! Det som länge såg ut att bli en hemsk vinter, bidde ingenting.. Nu drar vi snart igång Här följer lite mer info, om bl

Läs mer

Rapport för. Kungsbacka GK. Medlem vs. Greenfee 2014-10-29

Rapport för. Kungsbacka GK. Medlem vs. Greenfee 2014-10-29 Rapport för Kungsbacka GK vs. 2014-10-29 Bana A = Gamla Banan Kommentar: Det syns att vi haft ett fint år igen på banan och där samtliga resultat förbättrats jmf med 2013 med undantag av greenerna där

Läs mer

Måndagen den 28:e juli kommer vi lufta och lättdressa greenerna... igen. Alla förutsättningar är dom samma som förra gången (läs inlägg nedan).

Måndagen den 28:e juli kommer vi lufta och lättdressa greenerna... igen. Alla förutsättningar är dom samma som förra gången (läs inlägg nedan). Banblogg för 2014 Luftning... igen! 2014-07-25 Måndagen den 28:e juli kommer vi lufta och lättdressa greenerna... igen. Alla förutsättningar är dom samma som förra gången (läs inlägg nedan). Frivilliggruppen...

Läs mer

Medlemsundersökning Hagge GK 8 28 Oktober, Standardrapport Del 2

Medlemsundersökning Hagge GK 8 28 Oktober, Standardrapport Del 2 Medlemsundersökning Hagge GK 8 28 Oktober, 2011 Standardrapport Del 2 1 Kön Kvinna 29,8% 134 Man 70,2% 315 Svarande 449 Inget svar 0 2 Ålder Yngre än 21 år 3,1% 14 21-30 år 5,6% 25 31-40 år 11,1% 50 41-50

Läs mer

Resultat. Forsgården GK. - Gästenkät. - juli - augusti 2005

Resultat. Forsgården GK. - Gästenkät. - juli - augusti 2005 Resultat Forsgården GK - Gästenkät - juli - augusti 2005 Innehållsförteckning Bakgrundsinformation Information om undersökningen 3 Bostadsort 4 Betygsfrågor Andel 4:or och 5:or 5 Andel 4:or och 5:or (jämförelse

Läs mer

Verksamhetsplan för

Verksamhetsplan för 1 (13) 2 (13) Ändringshistorik Ansvarig Kommentar 2011-10-12 Jonny Siikavaara Skapar Innehållsförteckning Ändringshistorik... 2 Innehållsförteckning... 2 Inledning... 3 ksamhetens idé... 6 Översiktliga

Läs mer

Budgetmöte 28 oktober 2017

Budgetmöte 28 oktober 2017 Budgetmöte 28 oktober 2017 Budgetmöte 28 oktober 2017 Dagordning 1. Ordförandens punkt och öppnande av budgetmötet 2. Val av ordförande och sekreterare 3. Upprop och fastställande av dagordning för mötet

Läs mer

Verksamhetsplan för

Verksamhetsplan för 1 (13) ksamhetsplan för 2 (13) ksamhetsplan för Ändringshistorik Ansvarig Kommentar 2011-01-09 Jonny Siikavaara Skapar 2011-02-09 Jonny Siikavaara Färdigställer Innehållsförteckning Ändringshistorik...

Läs mer

Sammanfattande rapport. Karlshamns Golfklubb

Sammanfattande rapport. Karlshamns Golfklubb Sammanfattande rapport Karlshamns Golfklubb 2018 Information om undersökningen Antal svar 501 Svarsfrekvens 38% Insamlingsperioden 2018 Ambassadörspoäng 72 Utveckling - Jämförelse 46 Kontaktpunkter som

Läs mer

Sammanfattande rapport

Sammanfattande rapport Sammanfattande rapport Wittsjö Golfklubb Juli 2018 Information om undersökningen Antal svar 94 Svarsfrekvens 47% Insamlingsperioden Juli 2018 Ambassadörspoäng 55 Utveckling -7 Jämförelse 47 Kontaktpunkter

Läs mer

Ordföranden har ordet.

Ordföranden har ordet. Ordföranden har ordet. När dessa rader skrivs i mitten av april, är vi just i färd med att öppna Skogsbanan för spel på ordinarie greener. Samtidigt spelas US Masters på Augusta-banan. Därmed känns det

Läs mer

Nyhetsbrev #7 Årets medlem enkätresultat rapport från Höstmötet Adressändring? God Jul

Nyhetsbrev #7 Årets medlem enkätresultat rapport från Höstmötet Adressändring? God Jul Nyhetsbrev #7 Årets medlem enkätresultat rapport från Höstmötet Adressändring? God Jul Sida 1 av 5 Vänner, Så kom vintern till slut, även om vi när vädret tillåter, fortfarande spelar golf på vår linksbana.

Läs mer

Sammanfattande rapport. Öregrunds Golfklubb

Sammanfattande rapport. Öregrunds Golfklubb Sammanfattande rapport Öregrunds Golfklubb 2018 Information om undersökningen Antal svar 328 Svarsfrekvens 33% Insamlingsperioden 2018 Ambassadörspoäng 40 Utveckling -15 Jämförelse 46 Kontaktpunkter som

Läs mer

Sammanfattande rapport. Kungsbacka Golfklubb

Sammanfattande rapport. Kungsbacka Golfklubb Sammanfattande rapport Kungsbacka Golfklubb 2018 Information om undersökningen Antal svar 749 Svarsfrekvens 38% Insamlingsperioden 2018 Ambassadörspoäng 63 Utveckling -4 Jämförelse 46 Kontaktpunkter som

Läs mer

Sammanfattande rapport

Sammanfattande rapport Sammanfattande rapport Wittsjö Golfklubb Maj 2018 Information om undersökningen Antal svar 67 Svarsfrekvens 37% Insamlingsperioden Maj 2018 Ambassadörspoäng 62 Utveckling - Jämförelse 47 Kontaktpunkter

Läs mer

Sammanfattande rapport. Holms Golfklubb

Sammanfattande rapport. Holms Golfklubb Sammanfattande rapport Holms Golfklubb 2018 Information om undersökningen Antal svar 427 Svarsfrekvens 31% Insamlingsperioden 2018 Ambassadörspoäng 54 Utveckling +1 Jämförelse 46 Kontaktpunkter som har

Läs mer

Golfsäsongen 2012 G O L F K LU B B

Golfsäsongen 2012 G O L F K LU B B Golfsäsongen 2012 HUDIKSVALLS G O L F K LU B B Välkommen till säsongen 2012 Vintern är äntligen över och golfsäsongen drar igång. Årets program är fullt av aktiviteter som vi hoppas skall vara roliga och

Läs mer

Sammanfattande rapport

Sammanfattande rapport Sammanfattande rapport Loftahammars Golfklubb Maj 2018 Information om undersökningen Antal svar 53 Svarsfrekvens 34% Insamlingsperioden Maj 2018 Ambassadörspoäng 90 Utveckling +1 Jämförelse 47 Kontaktpunkter

Läs mer

Partille Golfklubb presenterar:

Partille Golfklubb presenterar: Partille Golfklubb presenterar: Göteborgs närmaste golfbana T io minuter från centrala Göteborg ligger Partille Golfklubb en omväxlande skogsbana med mycket vacker layout. Banan invigdes 1988 och 2008

Läs mer

Korthålsbaneombyggnation. HGU arbete av Stefan Vänstedt, Umeå GK

Korthålsbaneombyggnation. HGU arbete av Stefan Vänstedt, Umeå GK Korthålsbaneombyggnation HGU arbete av Stefan Vänstedt, Umeå GK Frågeställningar: Varför bygger vi om? Hur finansierar vi? Hur bygger vi om? Vilka krav kan vi ha på materialet vi ska bygga med(såbädden)?

Läs mer

Helsingborg Open 2015 - FAQ s

Helsingborg Open 2015 - FAQ s Helsingborg Open 2015 - FAQ s Följande frågor och svar är sammanställda för att informera besökare till Helsingborg Open. När spelas Helsingborg Open? o Helsingborg Open avgörs i vecka 36, 31:e augusti

Läs mer

WATTHOLMA GOLFKLUBB VERKSAMHETSPLAN

WATTHOLMA GOLFKLUBB VERKSAMHETSPLAN Höstmöte 2017-11-21 WATTHOLMA GOLFKLUBB VERKSAMHETSPLAN 2018 Wattholma Golfklubb Salsta Industrihus 743 92 Vattholma Tel 018-350 340 www.wattholmagk.se Org nr 802445-6785 Wattholma Golfklubb är en ideell

Läs mer

Tid: Tisdag 25/11 Plats: Elite Hotel Knaust

Tid: Tisdag 25/11 Plats: Elite Hotel Knaust HÖSTMÖTE 2014 Tid: Tisdag 25/11 Plats: Elite Hotel Knaust ORDFÖRANDE HAR ORDET Hallo Öjen golfare, Nu har vi precis avslutat en kanonsäsong, med lysande förutsättningar för oss golfare.2014 var säsongen

Läs mer

Mycket att tänka på innan banan ska gå in i vintervila

Mycket att tänka på innan banan ska gå in i vintervila ! Jannes Hörna OKTOBER 2018 Mycket att tänka på innan banan ska gå in i vintervila Golfsäsongen 2018 börjar på våra breddgrader sjunga på sista versen. När detta skrivs i månadsskiftet september/oktober

Läs mer

Sundsvalls Golfklubbs Höstmöte

Sundsvalls Golfklubbs Höstmöte Sundsvalls Golfklubbs Höstmöte 2017 12 04 Prisutdelning Innan höstmötet öppnades, inleddes kvällen med prisutdelning till vinnare och stipendiater av: KM Argentinapokalen Kay von Schultz Sundsvalls Golfklubbs

Läs mer

Minnesanteckningar 1 (5) Minnesanteckningar från möte med Damkommitteordföranden i samarbete med Hagge golfklubb,

Minnesanteckningar 1 (5) Minnesanteckningar från möte med Damkommitteordföranden i samarbete med Hagge golfklubb, Minnesanteckningar 1 (5) Minnesanteckningar från möte med Damkommitteordföranden i samarbete med Hagge golfklubb, 2017-04-09 Närvarande: Se bilaga Inledning, presentation Rigmor hälsar alla välkomna, kort

Läs mer

Trollslaget VIKTIGT! HÖSTMÖTE den 25 oktober kl i IOGT lokalen. Obs tid och plats!

Trollslaget VIKTIGT! HÖSTMÖTE den 25 oktober kl i IOGT lokalen. Obs tid och plats! Trollslaget Föreningsblad för Årjängs GK Oktober 2015 VIKTIGT! HÖSTMÖTE den 25 oktober kl. 15.00 i IOGT lokalen. Obs tid och plats! Ordföranden har ordet. Hej alla. Så går golfsäsongen 2015 allvarligt

Läs mer

Höstmöte Välkomna!

Höstmöte Välkomna! Höstmöte 2016 Välkomna! Dagordning Höstmöte 2016-11-09 1. Fastställande av röstlängd för mötet. 2. Fråga om mötet utlysts på rätt sätt. 3. Val av ordförande och sekreterare för mötet. 4. Val av två protokolljusterare,

Läs mer

Årsmöte 2016 Tisdagen den 12 april

Årsmöte 2016 Tisdagen den 12 april Årsmöte 2016 Tisdagen den 12 april 1 En historisk tillbakablick - kompletteras 2 50-årsjubileum 1966-2016 Mål Att under hela 2016 få en röd tråd att vi fyller 50 år Avslutas med spel- och festvecka 24

Läs mer

VISION 2030 DJURSHOLMS GOLFKLUBB MASTERPLAN BANAN

VISION 2030 DJURSHOLMS GOLFKLUBB MASTERPLAN BANAN VISION 2030 DJURSHOLMS GOLFKLUBB MASTERPLAN BANAN 2019-2030 Vision Djursholms Golfklubb Djursholms Golfklubb ska vara en attraktiv och respekterad familjeklubb där trivsel, spelglädje, kvalité, golftradition

Läs mer

Ordföranden hälsade de närvarande välkomna och förklarade mötet öppnat. Till justeringsman valdes Sven-Åke Runelid.

Ordföranden hälsade de närvarande välkomna och förklarade mötet öppnat. Till justeringsman valdes Sven-Åke Runelid. PROTOKOLL nr 2015-04, fört vid möte med styrelsen för FORSBACKA GOLFKLUBB Torsdagen den 9 april 2015 kl. 18.30 Lokal: Forsbacka Golfklubb Närvarande: Ordinarie: Sten G Svenhage Sven-Åke Runelid Rolf G

Läs mer

VISION OCH MÅL 2014-2017. Söderköpings GK

VISION OCH MÅL 2014-2017. Söderköpings GK VISION OCH MÅL 2014-2017 Söderköpings GK SÖDERKÖPINGS GOLFKLUBB (SgGK) SYFTE MED DOKUMENTET Dokumentet beskriver VAD klubben ska genomföra på både lång och kort sikt. erna ska spegla vision och mål. Dokumentet

Läs mer

Nyhetsbrev Årjängs Golfklubb

Nyhetsbrev Årjängs Golfklubb 2017-12-12 Nyhetsbrev Utesäsongen för golf är nu slut för i år, men som ni alla vet så kan ni fortsätta att spela golf i vår fina golfhall. Perfekt nu när det blir både kallare och mörkare utomhus. Långsiktig

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 21 aug 2011 mellan kl

Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 21 aug 2011 mellan kl Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 21 aug 2011 mellan kl 09.00-12.00 Plats: Brandstationen i Loftahammar Närvarande Svante Gustafson, ordförande Eva Thörngren

Läs mer

Grupp Inriktning Avgifter Golfkul 5-7 år Första kontakten med golf 500 kr (ink medlemskap)

Grupp Inriktning Avgifter Golfkul 5-7 år Första kontakten med golf 500 kr (ink medlemskap) Juniorgolf 2018 Hammarö GK Golf ska vara kul för alla. Det finns de som vill spela golf bara för att det är så himla kul och det finns de som drömmer om att bli lika bra som Jonas Blixt eller Anna Nordqvist.

Läs mer

Sammanfattande rapport. Holms Golfklubb 2017

Sammanfattande rapport. Holms Golfklubb 2017 Sammanfattande rapport Holms Golfklubb 2017 Information om undersökningen Antal svar 575 Svarsfrekvens 40% Insamlingsperioden 2017 Ambassadörspoäng 53 Utveckling - Jämförelse 50 Kontaktpunkter som har

Läs mer

Juniorbladet 1/2016 2016-04-04. Loftahammars Golfklubb www.loftahammarsgk.se. Hej golfvänner,

Juniorbladet 1/2016 2016-04-04. Loftahammars Golfklubb www.loftahammarsgk.se. Hej golfvänner, Juniorbladet 1/2016 Hej golfvänner, Nu gäller det att Du börjar planera golfsäsongen 2016 för att få ut så mycket så möjligt av denna fantastiska sport! I det här Juniorbladet har vi listat alla aktiviteter

Läs mer

Sammanfattande rapport. Gotska Golfklubb 2017

Sammanfattande rapport. Gotska Golfklubb 2017 Sammanfattande rapport Gotska Golfklubb 2017 Information om undersökningen Antal svar 224 Svarsfrekvens 42% Insamlingsperioden 2017 Ambassadörspoäng 13 Utveckling - Jämförelse 50 Kontaktpunkter som har

Läs mer

Sammanfattande rapport. Skellefteå Golfklubb 2017

Sammanfattande rapport. Skellefteå Golfklubb 2017 Sammanfattande rapport Skellefteå Golfklubb 2017 Information om undersökningen Antal svar 405 Svarsfrekvens 30% Insamlingsperioden 2017 Ambassadörspoäng 32 Utveckling -27 Jämförelse 50 Kontaktpunkter som

Läs mer

Sammanfattande rapport. Loftahammars Golfklubb 2017

Sammanfattande rapport. Loftahammars Golfklubb 2017 Sammanfattande rapport Loftahammars Golfklubb 2017 Information om undersökningen Antal svar 206 Svarsfrekvens 44% Insamlingsperioden 2017 Ambassadörspoäng 87 Utveckling - Jämförelse 50 Kontaktpunkter som

Läs mer

Bunkerrenovering Upsala Gk HGU Andreas Westin

Bunkerrenovering Upsala Gk HGU Andreas Westin Bunkerrenovering Upsala Gk HGU-2017 Andreas Westin Bakgrund Upsala Golfklubb bildades 1937, och består nu av en 18-hålsbana och två 9-hålsbanor varav en pay & play bana. Under 2008-2009 utfördes en omfattande

Läs mer

Verksamhetsplan. Norråva GK 2016

Verksamhetsplan. Norråva GK 2016 Verksamhetsplan Norråva GK 2016 Priser 2016 Medlemsavgift Klubben Årsavgift Senior 2015 995 kr Årsavgift Junior 2015 595 kr Medlemspriser på Norråva Årskort Senior 3.990 kr ( Vid köp före 1 mars 3.700)

Läs mer

Sammanfattande rapport. Hammarö Golfklubb 2017

Sammanfattande rapport. Hammarö Golfklubb 2017 Sammanfattande rapport Hammarö Golfklubb 2017 Information om undersökningen Antal svar 352 Svarsfrekvens 39% Insamlingsperioden 2017 Ambassadörspoäng 66 Utveckling - Jämförelse 50 Kontaktpunkter som har

Läs mer

Sammanfattande rapport. Öregrunds Golfklubb 2017

Sammanfattande rapport. Öregrunds Golfklubb 2017 Sammanfattande rapport Öregrunds Golfklubb 2017 Information om undersökningen Antal svar 372 Svarsfrekvens 35% Insamlingsperioden 2017 Ambassadörspoäng 55 Utveckling - Jämförelse 50 Kontaktpunkter som

Läs mer

Hej Vänner, Säsongen rullar på och vi närmar oss golfveckan. På banan är det lugnare än på länge och vi har gott om starttider.

Hej Vänner, Säsongen rullar på och vi närmar oss golfveckan. På banan är det lugnare än på länge och vi har gott om starttider. Nyhetsbrev #6 2014 Sida 1 av 6 Hej Vänner, Säsongen rullar på och vi närmar oss golfveckan. På banan är det lugnare än på länge och vi har gott om starttider. Att vår bana är uppskattad märks klart från

Läs mer

Bäste medlem, Görel Groos

Bäste medlem, Görel Groos Bäste medlem, Med några avslutande ord av år 2015 vill jag tacka Er medlemmar. Mycket har hänt och mycket arbetar vi på i styrelsen inför 2016. Det har varit ett fantastiskt golfår för Sörfjärdens GK.

Läs mer

Verksamhetsplan 2015 Juniorkommittén

Verksamhetsplan 2015 Juniorkommittén Verksamhetsplan 2015 Juniorkommittén Nulägesanalys Det blev en framgångsrik juniorverksamhet på Melleruds GK under 2014, även om antalet juniorer var mindre än förväntat. Under 2014 hade vi på Melleruds

Läs mer

JUNIOR & ELIT VIKSJÖ GK

JUNIOR & ELIT VIKSJÖ GK VIKSJÖ GK NYHETSBREV NR 1, 2013 JUNIOR & ELIT VIKSJÖ GK Nu finns alla grupper för golfkul, knatte och junior 12-21 år upplagda på på hemsidan. Där kan ni också se tider och dagar för respektive grupp.

Läs mer

Informationsmöte 26 juli Välkomna! Kl 10.00

Informationsmöte 26 juli Välkomna! Kl 10.00 Informationsmöte 26 juli 2018 Välkomna! 2018-07-26 19.00 2015-05-17 Kl 10.00 1 Syfte, statistik, styrelse Vision, målsättningar och värderingar Medlemmar, ekonomi, försäljning Medlems- och gästundersökningar

Läs mer

Nyhetsbrev Arbete med dammen vid hål 1 och 3

Nyhetsbrev Arbete med dammen vid hål 1 och 3 Nyhetsbrev 3 2017 Årsmöte Gick av stapeln lördagen den 25 mars och vi var 45 personer/medlemmar som deltog. Sture Holmgren hälsade alla välkomna och Kjell berättade om hur arbetet på banan fortlöper. Bilder

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 12 okt 2014 mellan kl

Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 12 okt 2014 mellan kl Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 12 okt 2014 mellan kl 09.00-13.30 Plats: Klubblokalen Närvarande Svante Gustafsson, ordförande Åsa Johanson (09.00-12.20)

Läs mer

Partille Golfklubb presenterar. Ett guldkantat samarbete

Partille Golfklubb presenterar. Ett guldkantat samarbete Partille Golfklubb presenterar Ett guldkantat samarbete Välkommen till Partille golfklubb Vi finns i gröna och sköna Öjersjö, granne med Delsjöreservatet och mindre än 10 minuter från Göteborgs centrum.

Läs mer

Verksamhetsplan för 2013

Verksamhetsplan för 2013 1 (11) ksamhetsplan för 2 (11) ksamhetsplan för Ändringshistorik Ansvarig Kommentar 2012-10-08 Jonny Siikavaara Skapar 2012-10-12 Jonny Siikavaara Justerar 2012-10-20 Jonny Siikavaara Justerar med tanke

Läs mer

Preliminär Verksamhetsplan 2017

Preliminär Verksamhetsplan 2017 Bilaga 1 Preliminär Verksamhetsplan 2017 Vad har hänt under 2016 Under hösten 2015 och våren 2016 har banan byggts om. Information om banombyggnaden Bakgrund Vi har sett att vår bana inte varit tillräckligt

Läs mer

Nyhetsbrev Växtprov från greenerna 3 och 17.

Nyhetsbrev Växtprov från greenerna 3 och 17. Nyhetsbrev 2 2017 Årsmöte Välkomna till Årsmöte Lördagen den 25 mars klockan 10.00 på Öregrunds Golfklubb. Årsmöteshandlingarna kommer att finnas tillgängliga på hemsidan fr.o.m. 4 mars. Kallelsen har

Läs mer

Kallelse till Höstmöte i Torslanda Golfklubb

Kallelse till Höstmöte i Torslanda Golfklubb ! Kallelse till Höstmöte i Torslanda Golfklubb Måndag 23 november 2015 klockan 18.30 Kulturhuset Vingen Amhults Torg 7, Torslanda!1 ! Höstmöte i Torslanda Golfklubb Måndag den 23 november 2015 klockan

Läs mer

VIKSJÖ GOLFKLUBB Kallelse och möteshandlingar till vårmötet

VIKSJÖ GOLFKLUBB Kallelse och möteshandlingar till vårmötet VIKSJÖ GOLFKLUBB Kallelse och möteshandlingar till vårmötet 2017-04-26 Härmed kallas Viksjö Golfklubbs medlemmar till allmänt möte (vårmöte) i klubbhuset onsdagen den 26 april 2017 kl. 19.00. Föredragningslista

Läs mer

Nyhetsblad för Torreby GK 2018:10

Nyhetsblad för Torreby GK 2018:10 Nyhetsblad för Torreby GK 2018:10 Hösten har snabbt gjort sitt intåg med kallare väder och en hel del regn. Till viss del är detta bra då vatten är något som alla är i behov av efter den torra sommaren

Läs mer

Sammanställning av enkäterna

Sammanställning av enkäterna Sammanställning av enkäterna Under senhösten gjordes två enkäter som besvarades av medlemmar respektive gäster. Ovanligt många svar från gäster och framförallt medlemmar har gett mycket värdefull input.

Läs mer

VIKSJÖ GOLFKLUBB Kallelse och möteshandlingar till vårmötet

VIKSJÖ GOLFKLUBB Kallelse och möteshandlingar till vårmötet VIKSJÖ GOLFKLUBB Kallelse och möteshandlingar till vårmötet 2016-04-26 Härmed kallas Viksjö Golfklubbs medlemmar till allmänt möte (vårmöte) i klubbhuset tisdagen den 26 april 2016 kl. 19.00. Föredragningslista

Läs mer

Torekovs Golfklubb en unik linksupplevelse

Torekovs Golfklubb en unik linksupplevelse Torekovs Golfklubb en unik linksupplevelse Styrelsens förslag till strategi och långtidsplan Årsmöte 5 juni 2016 Per Anders Fasth Torekovs Golfklubb 2004-2014 FOKUS: SÄKRA GOLFBANAN OCH HÖJA SÄKERHETEN

Läs mer

Välkommen till extra årsmöte!

Välkommen till extra årsmöte! Välkommen till extra årsmöte! Dagordning vid extra årsmöte i Skellefteå Golfklubb 2015-12-01 1. Mötets öppnande. 2. Upprop och fastställande av röstlängd. 3. Val av ordförande för mötet. 4. Val av sekreterare

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 5 maj 2013 mellan kl

Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 5 maj 2013 mellan kl Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 5 maj 2013 mellan kl 13.00-16.00 Plats: Brandstationen i Loftahammar Närvarande Svante Gustafsson, ordförande Eva Thörngren

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 29 mars 2015 mellan kl 09.00-13.00

Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 29 mars 2015 mellan kl 09.00-13.00 Protokoll från styrelsemöte med Loftahammars Golfklubb och Loftahammars Golf AB den 29 mars 2015 mellan kl 09.00-13.00 Plats: Klubbhuset Närvarande Svante Gustafsson, ordförande Ossian Nilsson Eva Thörngren

Läs mer

Sammanställning från A-golf medlemsundersökning 2013.

Sammanställning från A-golf medlemsundersökning 2013. Sammanställning från A-golf medlemsundersökning 2013. Först och främst vill vi tacka för alla era svar i undersökningen som har innehållit både ris och ros. Vi ligger högt i värdena med allt från banans

Läs mer

WATTHOLMA GOLFKLUBB VERKSAMHETSPLAN

WATTHOLMA GOLFKLUBB VERKSAMHETSPLAN Höstmöte 2018-11-22 WATTHOLMA GOLFKLUBB VERKSAMHETSPLAN 2019 Wattholma Golfklubb Salsta Industrihus 743 92 Vattholma Tel 018-350 340 www.wattholmagk.se Org nr 802445-6785 Wattholma Golfklubb är en ideell

Läs mer

tider. tider Spelrätt på banan enligt hcp-regler för kategori år

tider. tider Spelrätt på banan enligt hcp-regler för kategori år Bilaga 1 Medlemskategorier och avgifter 2016 Medlemskategori Fullvärdig - med spelbevis - utan spelbevis 2000 2000 Medlemskapsavgift Spelavgift 4995 5995 Totalt 6995 7995 Kortfattad beskrivning Fritt spel

Läs mer

Nyhetsbrev Årjängs Golfklubb

Nyhetsbrev Årjängs Golfklubb 2018-12-20 Nyhetsbrev Utesäsongen för golf är nu slut för i år, men som ni alla vet så kan ni fortsätta att spela golf i vår fina golfhall. Perfekt nu när det blir både kallare och mörkare utomhus. Långsiktig

Läs mer

Föräldramöte P05. Gävle Golfklubb

Föräldramöte P05. Gävle Golfklubb Föräldramöte P05 Gävle Golfklubb 20180508 Värdegrund Gävle GK Utvecklas - Lära nya saker - Känna spänning - Gemenskap/Träffa kompisar - Ha kul, genomsyrar all verksamhet som vi gör tillsammans. Spelare

Läs mer