KONFERENS. Vill ni utveckla teamet i samband med er konferens så är valet lätt. Utmaningarnas Hus i Malmö är en unik konferensanläggning

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "KONFERENS. Vill ni utveckla teamet i samband med er konferens så är valet lätt. Utmaningarnas Hus i Malmö är en unik konferensanläggning"

Transkript

1 TEAMBUILDING Vi garanterar en annorlunda upplevelse! Våra aktiviteter passar lika bra för företagsarrangemang som för kompisgäng som vill hitta på något tillsammans. KONFERENS Vill ni utveckla teamet i samband med er konferens så är valet lätt. Utmaningarnas Hus i Malmö är en unik konferensanläggning där alla engageras i dagens agenda. EVENT Vår 2000 m 2 stora anläggning innehåller en festvåning, glädjespridande utmaningar samt en konferensvåning, vilket ger oss många möjligheter att matcha era behov.

2 Varför Utmaningarnas Hus? Jag har sedan 2008 varit med och byggt upp en företagskultur byggd på gemenskap, entusiasm och glädje! Nyfikenhet och förändring är naturliga ingredienser i vår vardag. Här presenterar vi anledningarna till varför våra gäster väljer just oss. Vårt koncept bör naturligtvis upplevas på plats och det är en sann utmaning att beskriva det i skrift, men eftersom vi älskar utmaningar så gör jag ett tappert försök. Varmt välkommen vår interaktiva och annorlunda värld! Teambuilding Hjärtat i vår verksamhet Index Teambuilding On the road Vi kommer även ut till er! Olle Sjölund // VD 5-8 Konferens Kreativa möten i inspirerande miljö 9-12 Event Vi välkomnar stora som små bolag Vår personal Möt våra servicehjältar

3 1 Teambuilding 2 Teambuilding 40unika aktiviteter är hjärtat i Utmaningarnas Hus Det är vi i personalen som designar och bygger alla utmaningar. Vi ser vad som uppskattas av gästerna och har det som utgångspunkt när 15 nya utmaningar invigs varje säsong.

4 3 Teambuilding 4 Teambuilding Opretentiös teambuilding med fokus på glädje Tänk er att ni stiger in i ett TV spel där du och ditt team är huvudkaraktärerna! Gemensamt för alla utmaningar är att de kräver nyfikenhet, kommunikation & kämpaglöd för att lyckas. Ett minus är att tiden går för snabbt... Ett stort plus är den trevliga personalen och fantastisk service! Samarbete Ni antar utmaningarna i lag om 3-5 personer. Rummen kräver att laget samarbetar för att lyckas. Ha kul och utnyttja allas talanger på bästa sätt! Kommunikation Ju mer ni delar med er av er kunskap och era tankar ju lättare kommer ni att lösa uppgifterna. En stor del av utmaningen är ofta att lyckas kommunicera effektivt! Problemlösning Problemlösning är en röd tråd genom hela upplevelsen. Tillsammans ska ni komma på vad uppgiften går ut på, hur ni ska lösa den och vem som ska göra vad.

5 5 Konferens 6 Konferens Utmana den traditionella mötesagendan Vår konferensvåning består av 5 mötesrum och stora sociala ytor anpassade för gruppdiskussioner och interaktiva kaffepauser. Vi använder våra 40 utmaningsrum för att utmana den traditionella mötesagendan med lekfulla time-out s som ger deltagarna en välbehövlig energiboost. Vi handplockar ofta utmaningar som får kickstarta mötesdagen och vi kan enkelt skräddarsy upplevelsen så att den komplementerar era egna mål för dagen. Med mer än 10 års erfarenhet så vet vi vad som krävs för att skapa ett lyckat och minnesvärt möte! Kreativa möten Ett lyckat möte kräver bra planering och aktivt deltagande. Vårt innovativa sätt att se på konferenser bygger på att glädje och engagemang gjuts in under dagen för att skapa rätt energi och interaktivitet. Work hard, play hard! All inclusive koncept Alla våra mötesrum är kompletta med filmduk, projektor & ljudanläggning. Kaffe, te & frukt ingår alltid.

6 7 Konferens 8 Konferens Samhörigheten "Inspirationen" Motivationen Kreativiteten Innovationen Där magin sker Vår största lokal Samhörigheten lämpar sig bra för större informationsmöten eller konferenser med föreläsare. Lämpar sig även väl för minimässor och workshops. U sittning: ca 50 pers Skolsittning: ca 70 pers Biosittning: ca 150 pers "Inspirationen" lämpar sig bra för konferenser med grupparbeten på agendan, då två loungeytor finns i direkt anslutning till konferenslokalen. Mys med en kopp kaffe i soffan eller spela ett parti shuffleboard i fikapausen. U sittning: ca 30 pers Skolsittning: ca 50 pers Biosittning: ca 80 pers Denna mysiga lokal är husets pärla. Vill ni ta ett break från er konferens så rekommenderar vi de gemensamma ytorna där även ett shuffleboard finns tillgängligt. U sittning: ca 20 pers Skolsittning: ca 20 pers Biosittning: ca 40 pers Kreativiteten ligger i västra flygeln av anläggningen och är omsluten av kreativa utmaningar. Kreativiteten lämpar sig bra för mindre grupper som behöver tänka i nya banor. Styrelsesittning: 12 pers Vårt senaste tillskott till konferensvåningen. Perfekt för kreativa möten där diskussioner och nytänkande är en del av agendan. I anslutning till lokalen finns en soffgrupp där ni kan fika och umgås under mer avslappnande former. Styrelsesittning: 12 pers

7 10 Event Bygg ert drömevent En lyckad kväll börjar med god stämning. Ett pass i våra utmaningar är den perfekta icebreakern och energikicken inför en gemensam måltid. Våra gäster uppskattar särskilt variationen i utmaningarna och att ingen lämnas utanför. Glädjen sprider sig som en löpeld och den härliga stämningen fortsätter kvällen ut. Under den välförtjänta måltiden kan vi garantera att det finns mycket att prata om, både före och efter att era resultat har redovisats. Vår 2000 kvm stora anläggning innehåller en festvåning, massvis med glädjespridande utmaningar, samt en konferensvåning, vilket ger oss många möjligheter att matcha era behov. Många tar tillfället i akt att planera in föreläsningar, VD presentationer, filmvisningar, intervjuer på scen, frågesporter mm. Är ni ett stort sällskap ( pers) så kan ni med fördel abonnera hela huset. Oavsett vilket skapar vi tillsammans förutsättningarna för en oförglömlig kväll som passar just er!

8 12 Event Vi hade en supertrevlig kväll hos er! Jag har fått ett 10-tal underbara mail från härliga kollegor, alla tyckte det var riktigt roligt och mat och dryck var perfekt! Tacka alla som hade hand om oss på plats, de gjorde ett fantastiskt arbete! Vi är supernöjda!

9 13 Mobila utmaningar 14 Mobila utmaningar Teambuilding On the road Har ert företag ett event eller en konferens som behöver lite mer lekfulla inslag? Vi kommer gärna ut till er med skräddarsydda teambuildingövningar! Vi erbjuder vår 10-åriga kompetens inom teambuilding och kommer ut till er med ett axplock av våra mest populära övningar. Inom & Utomhus Vi erbjuder olika varianter av våra mobila spel. Oavsett vilket ni väljer, kommer ni att jobba i team om 3-6 personer. Antalet lag och antalet övningar kan självklart varieras beroende på storleken på gruppen. Varje utmaning ger en level mellan 0-10 och vinnarlaget är de med högst snitt, dvs högst Team Factor! Vill ni dra nytta av vackert väder så kan vi ordna ett Garden Olympics i en park eller annan mysig utomhusmiljö. The Case Använd ledtrådarna och ta dig in i den stängda boxen. Känslan när man lyckas är obeskrivlig!

10 15 Vår personal 16 Vår personal Möt våra servicehjältar Tack för allt! Supertrevlig personal, jättegod mat och roliga tävlingar! Tror killen som hjälpte oss hette Johan... hälsa honom också, han var super! Tack för igår! Konferensen var väldigt uppskattad. På rak arm kan jag inte komma på något som kan förbättras. Personalen var väldigt engagerad, härligt med ett sådant bemötande. Till Åsa, Pelle, Emma, Louise!...och alla ni andra som hjälpte till med arrangemangen runt vår konferens igår vill jag rikta att varmt tack. Ni hjälpte till att göra vår konferens till en riktigt minnesvärd dag Tack själva! Vi är supernöjda och alla pratar ännu om besöket. Allt var så perfekt, från utmaningarna till den proffsiga miljön och ert bemötande. Små detaljer som gör att vi garanterat kommer igen! Tack! Det blev en riktigt bra dag. Jag är mycket nöjd med hela upplägget och den trevliga service vi fick av Sebastian. Högsta klass!

11 Utmaningarnas Hus i Malmö AB Geijersgatan Limhamn 10 min från Malmö C! info@utmaningarnashus.se

Möten, fest & konferens

Möten, fest & konferens Möten, fest & konferens Möten i fokus Unika sätt att mötas Elite Stadshotellet i Eskilstuna erbjuder unika konferensmöjligheter med 19 möteslokaler. Vi har allt från små grupprum till stora härliga lokaler

Läs mer

KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre.

KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre. KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre. SAMMANHÅLLNING Vi ser fram emot att se er växa både som grupp och individ. ENTUSIASM Tillsammans skapar vi minnesvärda

Läs mer

VÄXJÖ KONSERTHUS KONFERENS & KONGRESS. Möten, fest & konferens

VÄXJÖ KONSERTHUS KONFERENS & KONGRESS. Möten, fest & konferens VÄXJÖ KONSERTHUS KONFERENS & KONGRESS Möten, fest & konferens Möten i centrum I Växjö finns två av Elitekedjans hotell. Elite Park Hotel med tillhörande Växjö Konserthus Kongress & Konferens, är en av

Läs mer

-ett minne för livet.

-ett minne för livet. -ett minne för livet. Nu väcks Musikaliska till liv med nytt mål och nya färdriktningar - allt i musikens tecken. I hjärtat av Stockholm finner vi en av huvudstadens mest exklusiva och anrika konsertlokaler.

Läs mer

Utvärdering av Samhällsvägledarnas Yrkeskonferens svar

Utvärdering av Samhällsvägledarnas Yrkeskonferens svar Utvärdering av Samhällsvägledarnas Yrkeskonferens 2015 37 svar 1. Årskonferensen som helhet Hur upplevde du årskonferensen som helhet? Mycket bra Bra Mindre bra "Ev. ytterligare exempel från en kommun

Läs mer

Kultursalongen A B C D E F

Kultursalongen A B C D E F Kontakta konferensansvarig Susanna Dufva Sandberg för mer information och inspiration. e-post: konferens@klockargarden.com eller Telefon: 0247-502 60 Kultursalongen Kultursalongen är vår största lokal.

Läs mer

Det här är vi! EN BOK OM VAD VI TYCKER ÄR VIKTIGT

Det här är vi! EN BOK OM VAD VI TYCKER ÄR VIKTIGT Det här är vi! EN BOK OM VAD VI TYCKER ÄR VIKTIGT Vi är samma lag Vi levererar minnen Ledande branschkunskap Våga sticka ut Ingen kund är den andra lik Glöd Vi är alla stolta ambassadörer Utstråla glädje

Läs mer

Långholmens Folkhögskola Våra konferens- och möteslokaler. Inte bara Folkhögskola

Långholmens Folkhögskola Våra konferens- och möteslokaler. Inte bara Folkhögskola Långholmens Folkhögskola Våra konferens- och möteslokaler Inte bara Folkhögskola Våra konferensrum Lusthuset hela 70-150 pers bv Lusthuset del 1 24-40 pers Lusthuset del 2 24-40 pers Moa-rummet 16-20 pers

Läs mer

swedish taste konferenser

swedish taste konferenser swedish taste konferenser swedish taste konferenser Välkommen att konferera mitt i Göteborg; vi erbjuder ljusa och trevliga lokaler i det gamla Hasselbladhuset med utsikt över hamnen. Vi har konferenspaket

Läs mer

Utvärdering deltagare

Utvärdering deltagare Utvärdering deltagare 37 svar, 325 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 1 8 6 4 99 1 Ja Nej Varför, varför inte? - Det har varit lärorikt och kul att använda utrustningen och att skådespela. -

Läs mer

Här finns Go Wild Vi genomför våra aktiviteter i hela Örebro län samt Västerås och Eskilstuna.

Här finns Go Wild Vi genomför våra aktiviteter i hela Örebro län samt Västerås och Eskilstuna. Detta är Go Wild är ett eventbolag med unik GPS och mobilteknik som används för att genomföra underhållande aktiviteter när det är konferens, kickoff eller annan typ av evenemang. Aktiviteterna består

Läs mer

Norra Station. Norra Sveriges nya samlingsplats för kreativitet, samverkan och inspiration!

Norra Station. Norra Sveriges nya samlingsplats för kreativitet, samverkan och inspiration! Norra Station Norra Sveriges nya samlingsplats för kreativitet, samverkan och inspiration! café//coworking// galleri//kommunikation orangeri//kafferosteri Norra Station är en kreativ plats för arbete,

Läs mer

M Ö T E N, F E S T & KO N F E R E N S

M Ö T E N, F E S T & KO N F E R E N S MÖTEN, FEST & KO N F E R E N S ELITE PALACE HOTEL Elite Palace Hotel är ett modernt hotell centralt beläget vid Vanadisplan i Vasastan. Hotellet har nära till Stockholms alla attraktioner men ligger också

Läs mer

EVENT & KONFERENS LÖFBERGS LILA ARENA / FäRjEStAd Bk center. två ARENoR. många möjligheter.

EVENT & KONFERENS LÖFBERGS LILA ARENA / FäRjEStAd Bk center. två ARENoR. många möjligheter. EVENT & KONFERENS LÖFBERGS LILA ARENA / färjestad bk center. två arenor. många möjligheter. KONFERENS har vi alltid fått ett bra bemötande, utomordentligt fina lokaler för sammankomsten, bra mat och betjäning

Läs mer

din självklara mötesplats

din självklara mötesplats din självklara mötesplats WTC Skeppsgatan 040-627 83 80 WTC jungmansgatan 040-627 11 00 www.wtcmalmo.se WTC jungmansgatan: tokyo Tokyo är vår största konferenslokal som lämpar sig väl för konferenser,

Läs mer

din självklara mötesplats

din självklara mötesplats din självklara mötesplats WTC SKEPPSGATAN 040-627 83 80 WTC JUNGMANSGATAN 040-627 11 00 www.wtcmalmo.se WTC JUNGMANSGATAN: TOKYO TOKYO är vår största konferenslokal som lämpar sig väl för konferenser,

Läs mer

Tryggare kan ingen vara

Tryggare kan ingen vara Tryggare kan ingen vara Frihet betyder mycket och trygghet betyder allt. Sedan är det ju så klart väldigt olika innehåll i begreppen. Trygghet kan ju vara att bo i ett land utan krigszoner, att ha en familj

Läs mer

QUALITY HOTEL GLOBE. Hos oss samlas världens mest begåvade människor.

QUALITY HOTEL GLOBE. Hos oss samlas världens mest begåvade människor. QUALITY HOTEL GLOBE Hos oss samlas världens mest begåvade människor. Checka in Börja med att se dig omkring. Där är alltså Ericsson Globe, och Annexet. Där ligger nya Tele2 Arena. Där borta är köpcentrat

Läs mer

79 av cirka 100 besökare besvarade enkäten. 54 kommenterade den sista skriftliga frågan.

79 av cirka 100 besökare besvarade enkäten. 54 kommenterade den sista skriftliga frågan. 79 av cirka 100 besökare besvarade enkäten. 54 kommenterade den sista skriftliga frågan. KOMMENTARER: vad var särskilt positivt under dagen och vad kan förbättras? Tänk på innehållet under dagen, förtäring,

Läs mer

KREATIVA MÖTEN VID HAVET

KREATIVA MÖTEN VID HAVET KREATIVA MÖTEN VID HAVET STORA OCH SMÅ KONFERENSER PÅ SCANDIC I KARLSKRONA VÄLKOMMEN TILL SCANDIC KARLSKRONA HOTELLET VID VATTNET De som inte kommer från Blekinge tror inte att det är sant när dom ser

Läs mer

Lokaler. Linköping Konsert & Kongress LOKALER I LINKÖPING KONSERT & KONGRESS ANTAL PLATSER VID MÖBLERING

Lokaler. Linköping Konsert & Kongress LOKALER I LINKÖPING KONSERT & KONGRESS ANTAL PLATSER VID MÖBLERING LOKALER I LINKÖPING KONSERT & KONGRESS Lokaler Linköping Konsert & Kongress AB 150604 Telefon: 00 00 &E-post: konsertkongress.se En del av013-190 Visit Linköping Co AB info@konsertkongress.se Box 1397

Läs mer

ETT LYCKAT MÖTE VÄLKOMMEN TILL NYBYGGDA STUDIO MEETINGPOINT. Förbättra ditt innehåll. Processledning. Hotell och mat.

ETT LYCKAT MÖTE VÄLKOMMEN TILL NYBYGGDA STUDIO MEETINGPOINT. Förbättra ditt innehåll. Processledning. Hotell och mat. Möten. Med mera. VÄLKOMMEN TILL NYBYGGDA STUDIO MEETINGPOINT Malmös mest genomtänkta möteslokaler, ett stenkast från Centralstationen! STUDIO är ett hus byggt för möten. En arbetsplats med inbyggt innovationsstöd.

Läs mer

Lokaler KONSERT & KONGRESS I LINKÖPING

Lokaler KONSERT & KONGRESS I LINKÖPING Lokaler KONSERT & KONGRESS I LINKÖPING AB Box 1397 Konferens och lokalbokning: Fax: 013-190 00 90 E-post: www.arenabolaget.se Crusellhallen Stor och ståtlig med härlig akustik och karaktär. Upplev känslan

Läs mer

MÖTEN & KONFERENSER PÅ JOSEFINA KUNGLIGA DJURGÅRDEN

MÖTEN & KONFERENSER PÅ JOSEFINA KUNGLIGA DJURGÅRDEN MÖTEN & KONFERENSER PÅ JOSEFINA KUNGLIGA DJURGÅRDEN EN UNIK PLATS FÖR inspirerande konferenser Varje konferens bör betraktas som en investering i företaget och dess personal. En konferens resulterar i

Läs mer

Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning

Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning Fyra gånger Nolia. Mässor Konferens Event Uthyrning Kreativitet Personlighet Mässor Konferens Event Uthyrning Lust Nyskapande När människor och idéer möts. Det är då det händer. Tankar utbyts, erfarenheter

Läs mer

UNIKA LOKALER MODERN UTRUSTNING GOD MAT TRIVSEL FLEXIBILITET NÖJDA KUNDER MÖTEN KONFERENS

UNIKA LOKALER MODERN UTRUSTNING GOD MAT TRIVSEL FLEXIBILITET NÖJDA KUNDER MÖTEN KONFERENS UNIKA LOKALER MODERN UTRUSTNING GOD MAT TRIVSEL FLEXIBILITET NÖJDA KUNDER MÖTEN KONFERENS ALLT FÖR ETT BRA MÖTE VÄLJ TRÄCENTRUM Många företag och organisationer väljer Träcentrum som mötesplats. Träcentrum

Läs mer

INFORMATION ABOUT THE COMMUNITY

INFORMATION ABOUT THE COMMUNITY DETAILED INFORMATION ABOUT THE COMMUNITY IN SWEDISH! SHARING ENERGY, IDEAS & SPACE COWORKING ARBETSSÄTTET NU OCH I FRAMTIDEN Människor behöver mötas om kreativitet ska växa överhuvudtaget. Idén om coworking,

Läs mer

Utvärdering Learning is the shit kommentarer

Utvärdering Learning is the shit kommentarer Utvärdering Learning is the shit kommentarer Helhetsintryck Oerhört inspirerande. Tacksam över att ha fått delta! Fantastiskt forum! Inspirerande till tusen. Tack för tre helt otroligt fantastiska, inspirerande

Läs mer

Utvärdering deltagare

Utvärdering deltagare Utvärdering deltagare 68 svar, 76 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 1 8 6 2 1 Ja Nej Varför, varför inte? - För jag älskar att sjunga o här sjunger man varje dag! - Jag har fått nya vänner

Läs mer

DET HÄR ÄR POCKET PARKEN. ALLTID NÅGOT PÅ GÅNG Korvklubben på tisdagar Champagneonsdag After work Matlagningskurser

DET HÄR ÄR POCKET PARKEN. ALLTID NÅGOT PÅ GÅNG Korvklubben på tisdagar Champagneonsdag After work Matlagningskurser 2014 Här har vi samlat ihop allt vi tycker att du bör och allt vi tror att du vill veta, om vad restaurangen erbjuder. Det är en hel del. Stort eller smått, snabbt eller långsamt, här eller där, tidigt

Läs mer

Vi välkomnar dig som partner 2014

Vi välkomnar dig som partner 2014 Vi välkomnar dig som partner 2014 Ett partnerskap som bygger på hjärta och hjärna. Som partner till IFK Göteborg erbjuder vi dig och ditt företag en fantastisk möjlighet att stärka ert nätverk, både i

Läs mer

Lidingö. Bosön Lovik Skogshem & Wijk Meetings. www.fazerkonferens.se

Lidingö. Bosön Lovik Skogshem & Wijk Meetings. www.fazerkonferens.se Lidingö Bosön Lovik Skogshem & Wijk Meetings www.fazerkonferens.se Lidingö Den gröna ön vid Stockholms sida Endast en kort resa från centrala Stockholm på norra Lidingö ligger Bosön, Lovik och Skogshem

Läs mer

FÖRSLAG Bergslagen för det goda livet En smakfull tredagsresa på tema naturens skafferi mat och dryck. Offert - grund

FÖRSLAG Bergslagen för det goda livet En smakfull tredagsresa på tema naturens skafferi mat och dryck. Offert - grund Till Buss- Grupprese arrangör FÖRSLAG Bergslagen för det goda livet En smakfull tredagsresa på tema naturens skafferi mat och dryck Offert - grund Ett förlag på en tre-dagars resa till Bergslagen på tema

Läs mer

CONFERENCE WELCOME HOME CLARION HOTEL ARLANDA AIRPORT

CONFERENCE WELCOME HOME CLARION HOTEL ARLANDA AIRPORT CONFERENCE WELCOME HOME CLARION HOTEL ARLANDA AIRPORT 01 WELCOME När ni vill att era deltagare ska känna sig som hemma fast ändå inte uppleva något annorlunda. Känslan vi ger är avslappnat, skönt mysigt,

Läs mer

ATELIER 23 PR ESENTATION OCH K A LENDAR IUM

ATELIER 23 PR ESENTATION OCH K A LENDAR IUM PR ESENTATION OCH K A LENDAR IUM NYCKELN TILL KREATIVA MÖTEN Hösten 2015 öppnade krögaren och entreprenören Pontus Frithiof en ny typ av restaurang-, event- och mötesverksamhet Atelier 23 på våning 23

Läs mer

Oförglömliga Äventyr & Event under fyra årstider i Högbo Bruk. www.aventyrsservice.se

Oförglömliga Äventyr & Event under fyra årstider i Högbo Bruk. www.aventyrsservice.se Oförglömliga Äventyr & Event under fyra årstider i Högbo Bruk. 2, Register & presentation. När jag grundade Äventyrs Service 2005 var min ambition att kunna vakna upp på morgonen och känna äntligen en

Läs mer

THE CASTLE SLOTTSBACKEN 8 LETAR DU EFTER EN UNIK LOKAL FÖR ATT ARRANGERA EVENEMANG ELLER KONFERENSER? HYR ETT SLOTT I GAMLA STAN!

THE CASTLE SLOTTSBACKEN 8 LETAR DU EFTER EN UNIK LOKAL FÖR ATT ARRANGERA EVENEMANG ELLER KONFERENSER? HYR ETT SLOTT I GAMLA STAN! THE CASTLE SLOTTSBACKEN 8 LETAR DU EFTER EN UNIK LOKAL FÖR ATT ARRANGERA EVENEMANG ELLER KONFERENSER? HYR ETT SLOTT I GAMLA STAN! Välkommen till The Castle Slottet på Slottsbacken 8 i Gamla Stan. Här ligger

Läs mer

Aktivera er grupp med Didgeridoo Event & Aktivitet! Firar 10 år 2018

Aktivera er grupp med Didgeridoo Event & Aktivitet! Firar 10 år 2018 www.didgeevent.se Firar 10 år 2018 Aktivera er grupp med Didgeridoo Event & Aktivitet! Med ett av Sveriges största aktivitetsutbud anlitas vi ofta till konferenser, kickoffer och sommarfester över hela

Läs mer

Vänersborg Samlevnadskurs 2001-10-04

Vänersborg Samlevnadskurs 2001-10-04 Detta var bra 1 Precis allting! Det har verkligen varit två perfekta dagar 2 Bra övningar. Trevliga och berikande diskussioner. 4 Allting. Bra med möte ungdomar och vuxna. 5 Både föreläsningarna och de

Läs mer

I-SEKTIONENS ARBETSMARKNADSKATALOG

I-SEKTIONENS ARBETSMARKNADSKATALOG I-SEKTIONENS ARBETSMARKNADSKATALOG Innehållsförteckning EVENT... TJEJKVÄLLEN... KARRIÄRKVÄLLEN... TIMES WEEK... STUDIERESAN... LUNCHFÖRELÄSNING... SKRÄDDARSYTT EVENT... 1 2 3 4 5 6 7 MARKNADSFÖRING...

Läs mer

På gång på. kurorten mösseberg

På gång på. kurorten mösseberg På gång på kurorten mösseberg Våren 2016 januari 15/1 Fredagsmys på SPA 16/1 Ölprovning med Qvänum Mat och Malt 29-30/1 Johan Boding med vänner på scen februari 5-7/2 Yogahelg med Marie Liljegren 13-14/2

Läs mer

Utvärdering 2015 målsman

Utvärdering 2015 målsman Utvärdering 2015 målsman 284 deltagare Kändes det tryggt att lämna era barn på lägret? (%) 100 80 60 40 20 0 100 0 Ja Nej Varför/varför inte? - Jag upplevde en god organisation och intresserade ledare.

Läs mer

Ta din företagsgolf till en ny nivå!

Ta din företagsgolf till en ny nivå! Ta din företagsgolf till en ny nivå! På Vasatorps Golfklubb erbjuder vi professionella företagsarrangemang där vi tar hand om alla förberedelser och hela er dag så att ni kan fokusera på det viktigaste

Läs mer

COURTYARD BY MARRIOTT STOCKHOLM

COURTYARD BY MARRIOTT STOCKHOLM COURTYARD BY MARRIOTT STOCKHOLM Nedan finner du dels information angående våra konferenslokaler och även förslag på priser på konferenslokaler och rum. Observera att priserna kan variera beroende på datum

Läs mer

Välkommen till HAGABERG. kurs & konferens. www.hagaberg.fhsk.se

Välkommen till HAGABERG. kurs & konferens. www.hagaberg.fhsk.se Välkommen till HAGABERG kurs & konferens www.hagaberg.fhsk.se Rinmansalen En trevlig lokal med gammeldags atmosfär, kakelugnar och härlig rymd. Passar utmärkt om man behöver dela upp sig och jobba gruppvis

Läs mer

Pragodent och Service & Kundvård i samarbete med Implant Solution

Pragodent och Service & Kundvård i samarbete med Implant Solution Pragodent och Service & Kundvård i samarbete med Implant Solution 3-6 Oktober 2019 HONJA FUTURE EDUCATION+ BIZTIME MANAGEMENT Arrangör: Honja Future Education Plats Prag, Hotel Josef Varmt välkomna till

Läs mer

Stolthet& företagande

Stolthet& företagande SFÖ presenterar Stolthet& företagande Inbjudan till SFÖ:s konferens 9 11 maj 2014 i Jönköping Huvudsponsor 2014 Vi i konferensgrupp 2014 hälsar er varmt välkomna till tre dagar i Jönköping med massor av

Läs mer

Utvärdering 2014 målsman

Utvärdering 2014 målsman Utvärdering 2014 målsman 209 deltagare Kändes det tryggt att lämna era barn på lägret? (%) 100 80 60 40 20 0 100 0 Ja Nej Varför/varför inte? - Mycket väl anordnat och bra information. - Seriöst! Utförlig

Läs mer

Förgyll er konferens med en trevlig och givande aktivitet! Här följer aktivitetsförslag för er konferens på Gullmarsstrand.

Förgyll er konferens med en trevlig och givande aktivitet! Här följer aktivitetsförslag för er konferens på Gullmarsstrand. Förgyll er konferens med en trevlig och givande aktivitet! Här följer aktivitetsförslag för er konferens på Gullmarsstrand. , en rolig mångkamp där man lagvis möts i olika grenar utomhus med marina inslag.

Läs mer

WE LIKE TO THINK INSIDE THE BOX

WE LIKE TO THINK INSIDE THE BOX WE LIKE TO THINK INSIDE THE BOX Innovativt, överraskande och ovanligt. THE BOX HOTEL, ett spännande resmål i Sverige. Våra allmänna ytor skapar plats för umgänge och gemenskap. Med riktigt bra mat, arbetsutrymme

Läs mer

Arena Skövde - Mötesplatsen mitt i Skaraborg

Arena Skövde - Mötesplatsen mitt i Skaraborg 0500-49 87 50 arenaskovde@skovde.se www.arenaskovde.se www.facebook.com/arenaskovde Egnells Väg 1, Skövde Koordinater: 58.393858 N 13.839017 E Varför Arena Skövde? Närhet Placeringen centralt i Skövde

Läs mer

assisco HälsoCamp 5-6 mars 2016 Följ med oss upp till Ånnaboda för en helg fylld med mental och fysisk träning.!

assisco HälsoCamp 5-6 mars 2016 Följ med oss upp till Ånnaboda för en helg fylld med mental och fysisk träning.! assisco HälsoCamp 5-6 mars 2016 Följ med oss upp till Ånnaboda för en helg fylld med mental och fysisk träning. Vi välkomnar människor som vill göra ett avstamp mot ett friskare och liv oavsett om det

Läs mer

Villa Hehrne Konferensbyggnad i en vacker parkmiljö med utsikt över Göta älv

Villa Hehrne Konferensbyggnad i en vacker parkmiljö med utsikt över Göta älv Villa Hehrne Konferensbyggnad i en vacker parkmiljö med utsikt över Göta älv Festsalen Längd: 19,5 m totallängd inkl.scen 15,0 m exkl. scen Bredd: 8,5 m ( fri golvyta) Höjd: 7,5 m Belysning: takbelysning

Läs mer

Bjud in till. inspiration

Bjud in till. inspiration Bjud in till inspiration Vi älskar möten! Ja, vi älskar faktiskt alla sorts möten. Speciellt den sköna stämning som sprids och den kreativitet som uppstår när människor samlas utanför vardagens väggar.

Läs mer

Välkommen till. Business Club. by Ekerum. Låt Ekerum bli ert andra kontor

Välkommen till. Business Club. by Ekerum. Låt Ekerum bli ert andra kontor Hotell & Konferens I Sport & Hälsa I Mat & Dryck I Bröllop & Fest I Spa Välkommen till Business Club by Ekerum Låt Ekerum bli ert andra kontor EBC - Responsible Business Ekerums Business Club är till

Läs mer

Ditt professionella rykte är din främsta tillgång

Ditt professionella rykte är din främsta tillgång Ditt professionella rykte är din främsta tillgång Namn: Erik Fors-Andrée Ditt professionella rykte Erik är en driven visionär, inspirerande ledare och genomförare som med sitt brinnande engagemang får

Läs mer

Utvärdering av Kursledarträffen Norrköping 24-25 september 2009

Utvärdering av Kursledarträffen Norrköping 24-25 september 2009 Utvärdering av Kursledarträffen Norrköping 24-25 september 2009 Hur tycker Du att föreläsningarna har varit under dagarna? Mycket värdefulla 21 Värdefulla 11 Mindre värdefulla 0 Värdelösa 0 Saknas ifyllt

Läs mer

Nyhetsbrev nr 6 2014 5 december 2014

Nyhetsbrev nr 6 2014 5 december 2014 Nyhetsbrev nr 6 2014 5 december 2014 Positivt höstmöte Det var positiva tongångar på klubbens höstmöte som ägde rum i kafeterian på Skärgårdsgymnasiet i Åkersberga torsdagen den 27 november. Klubbens medlemmar

Läs mer

Kleindagarna 2012 - Snabbrapport

Kleindagarna 2012 - Snabbrapport Kleindagarna 2012 - Snabbrapport 1. Vad är din samlade intryck av dagarna? 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 2. Kommentera gärna ditt svar ovan: Antal svarande: 10 - Mycket lärorikt, trevligt, väldigt

Läs mer

Utvärdering av ledarskapsdagen, SPIRA, 8:e oktober, 2018

Utvärdering av ledarskapsdagen, SPIRA, 8:e oktober, 2018 Utvärdering av ledarskapsdagen, SPIRA, 8:e oktober, 2018 Antal respondenter: 124 : 67 Svarsfrekvens: 54,03 % Kön Kön Kvinna 41 (61,2%) Man 26 (38,8%) Kön 1,4 0,5 35,4 % 1,0 1,0 1,0 2,0 2,0 Ålder Ålder

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL NYBYGGDA STUDIO MEETINGPOINT

VÄLKOMMEN TILL NYBYGGDA STUDIO MEETINGPOINT Möten. Med mera. VÄLKOMMEN TILL NYBYGGDA STUDIO MEETINGPOINT 1 2 3 4 HISS/ TRAPPA 5 Malmös mest genomtänkta möteslokaler, ett stenkast från Centralstationen! STUDIO är ett hus byggt för möten. En arbetsplats

Läs mer

teaterkonferens.vastervik.se

teaterkonferens.vastervik.se Västerviks Teater & Konferens ligger mitt i skärgårdsstaden Västervik - helt nära restauranger, nöjen, hotell, resecentrum och parkering. Hos oss bokar du möten, konferenser och evenemang för upp till

Läs mer

Utvärdering Filmkollo 2010 - målsman

Utvärdering Filmkollo 2010 - målsman Utvärdering Filmkollo 2010 målsman Utvärdering Filmkollo 2010 målsman v.26, 27 & 31. Var informationen innan kollot tillräcklig? (57 svar) 60 50 40 30 20 10 0 Ja (98%, 56 st) Nej (2%, 1 st) Om nej, vad

Läs mer

crescendo TIME FOR CHANGE Vi valde crescendo system S Y S T E M

crescendo TIME FOR CHANGE Vi valde crescendo system S Y S T E M TIME FOR CHANGE Vi valde crescendo system Sedan denna bild togs har Danno bytt till Crescendo System stolar samt möblerat om till runda bord. (Se lilla bilden ovan) Gå in på www.crescendosystem.com under

Läs mer

10 svar. Sammanfattning. Hur intressant var Palle Storms föreläsning? Hur intressant var gruppdiskussionerna om nätverken?

10 svar. Sammanfattning. Hur intressant var Palle Storms föreläsning? Hur intressant var gruppdiskussionerna om nätverken? 10 svar Visa alla svar Publicera analyser alexmhirschi@gmail.com Redigera detta formulär Sammanfattning Hur intressant var Palle Storms föreläsning? 5 7 70 % Hur intressant var gruppdiskussionerna om nätverken?

Läs mer

18 STEG FÖR HUR DU SKAPAR EFFEKTIVARE MÖTEN!

18 STEG FÖR HUR DU SKAPAR EFFEKTIVARE MÖTEN! 18 STEG FÖR HUR DU SKAPAR EFFEKTIVARE MÖTEN! En viktig hörnsten i ett företag är att ha en bra möteskultur. Det har skrivits spaltmil om hur man ska tänka när man har ett möte. Nu har vi sammanfattat en

Läs mer

Rättspsykiatrisk omvårdnadskonferens

Rättspsykiatrisk omvårdnadskonferens Rättspsykiatrisk omvårdnadskonferens Stockholm 15 16 november 2007 Utvärdering Motsvarade konferensen 1-10 dina förväntningar? 0 ---------------------------------------------/-------- ------------10 Sammanfattning

Läs mer

Nomineringar LP2 2013

Nomineringar LP2 2013 Nomineringar LP2 2013 Vid frågor, kontakta valberedningen@chalmers.it 28 november 2013 1 P.R.I.T.14 Valberedningen anser att de nominerade för P.R.I.T. kommer fungera väl ihop och att de kompletterar varandra

Läs mer

Bra innehåll och föredrag med lagom variation och relevanta frågeställningar.

Bra innehåll och föredrag med lagom variation och relevanta frågeställningar. Totalt 31 inlämnade utvärderingar. Har tagit med samtliga. Bra Nätverkande och utbyte av erfarenheter och tips. Bra innehåll och föredrag med lagom variation och relevanta frågeställningar. Bra med grupparbete

Läs mer

Hur ser din landsbygd i Kronoberg ut 2018?

Hur ser din landsbygd i Kronoberg ut 2018? Villa Vik, Växjö, Kronoberg Hur ser din landsbygd i Kronoberg ut 2018? Workshop, Open Space, den 8 Mars 2014 Arrangör: Hela Sverige ska leva Kronoberg och Länsstyrelsen Kronoberg Processledning och dokumentation:

Läs mer

M Ö T E N, F E S T & KO N F E R E N S

M Ö T E N, F E S T & KO N F E R E N S MÖTEN, FEST & KO N F E R E N S ELITE HOTEL MARINA TOWER Låt dig förföras av utsikten vid Stockholms inlopp, där stad och skärgård möts. Elite Hotel MarinaTower är beläget vid vattnet, bara några minuter

Läs mer

Nomineringar Valberedningen nominerar Föreningen Samhällsvetarnas styrelse för verksamhetsåret 2015/2016 enligt följande:

Nomineringar Valberedningen nominerar Föreningen Samhällsvetarnas styrelse för verksamhetsåret 2015/2016 enligt följande: Nomineringar 2015 Valberedningen nominerar Föreningen Samhällsvetarnas styrelse för verksamhetsåret 2015/2016 enligt följande: Ordförande: Gustaf Palmér Vice Ordförande: Karin Rehnberg Kassör: Oscar Lindquist

Läs mer

SKYDDSRUMMET. En modern och flexibel industrilokal med naturliga bergväggar Perfekt för fest, konferens och konceptpresentationer

SKYDDSRUMMET. En modern och flexibel industrilokal med naturliga bergväggar Perfekt för fest, konferens och konceptpresentationer En modern och flexibel industrilokal med naturliga bergväggar Perfekt för fest, konferens och konceptpresentationer WESTERS BÄST PÅ FEST, KONFERENS OCH EVENT I STOCKHOLM CITY Vår grundtanke är att göra

Läs mer

CITY HOTELL ESKILSTUNA

CITY HOTELL ESKILSTUNA CITY HOTELL ESKILSTUNA 562-3548_City Hotell_folder_125x250.indd 1 2013-11-13 16:32 562-3548_City Hotell_folder_125x250.indd 2 2013-11-13 16:32 CITY HOTELL ESKILSTUNA Övernatta hos oss när du är i Eskilstuna!

Läs mer

Ditt omdöme på konferansen som helhet

Ditt omdöme på konferansen som helhet Utvärdering åhörare Ditt omdöme på konferansen som helhet (1= mycket dåligt, 5 = mycket bra) 2 15 5 inget svar 1 2 3 4 5 16 14 12 8 6 4 2 Vad tyckte du om föreläsarnas insatser: Peter Munck af Rosenschiöld

Läs mer

GPS (GuidePraktikStöd) Tillsammans -..från ord..till handling

GPS (GuidePraktikStöd) Tillsammans -..från ord..till handling GPS (GuidePraktikStöd) Tillsammans -..från ord..till handling Hej En fråga, vi undrar om ni har samma spaningar som vi? Efter att ha jobbat med förändringar sedan slutet av 90-talet, ser vi likartade utmaningar

Läs mer

- Go mat - Kiosk stängde kl. 17 på fredagen. lördag åkte maten hem tidigare än utlovat. Otrevligt bemötande av cateringkillen också

- Go mat - Kiosk stängde kl. 17 på fredagen. lördag åkte maten hem tidigare än utlovat. Otrevligt bemötande av cateringkillen också UTVÄRDERING AV NY PLATS FÖR RDSGs RASSPECIAL Punkterna 1-5 kunde graderas enligt följande: Mycket bra Bra Varken bra eller dåligt Ganska dåligt Dåligt 1. Vilket är ditt helhetsintryck av den nya platsen

Läs mer

Må bättre på Hennickehammars Herrgård

Må bättre på Hennickehammars Herrgård Må bättre på Hennickehammars Herrgård Hennickehammrs Herrgård väntar på att få välkomna dig! En Värmländsk saga HENNICKEHAMMARS HERRGÅRD är en plats att bli förälskad i. Mjukt inbäddad i den trolska skogen,

Läs mer

Utvärdering av SKNTs årskonferens 2016 i Borås - Deltagare

Utvärdering av SKNTs årskonferens 2016 i Borås - Deltagare Utvärdering av SKNTs årskonferens 2016 i Borås - Deltagare Antal lämnade svar: 64 Har du deltagit i tidigare årskonferenser? Ja 46 Nej 18 Vad tyckte du om Årskonferensens olika delar? 60 56 50 40 30 20

Läs mer

Inbjudan. till idéverkstad. Idéverkstad: Turism på 10-talet

Inbjudan. till idéverkstad. Idéverkstad: Turism på 10-talet Inbjudan till idéverkstad Idéverkstad: Turism på 10-talet Tid 27.10.2015 kl. 8-17. Lunch ingår. Plats Domus Bothnica, Universitetsstranden 5 i Vasa Språk svenska/engelska Anmälningar Senast 20 oktober,

Läs mer

Cinderellas evenemangsdäck. Tänk i nya banor och upptäck en mötesplats utöver det vanliga

Cinderellas evenemangsdäck. Tänk i nya banor och upptäck en mötesplats utöver det vanliga Cinderellas evenemangsdäck Tänk i nya banor och upptäck en mötesplats utöver det vanliga www.vikingline.se Se möjligheterna! I en tid när efterfrågan på rymliga mötesplatser ökar kan vi presentera ett

Läs mer

Stavsborgskolans Gemensamma Värdegrund

Stavsborgskolans Gemensamma Värdegrund Trygghet Kreativitet Öppet klimat Samarbete Höga förväntningar Vi tror på trygghet för alla. På vår skola ser och lyssnar vi på varandra. Vi hälsar och bemöter varandra positivt och visar att vi bryr oss

Läs mer

Ta dina affärer till nya höjder!

Ta dina affärer till nya höjder! 26-28 September 2019 Ta dina affärer till nya höjder! Ett perfekt event för företagare att mötas på för att skapa nya kontakter, göra affärer, ladda batterierna och ha kul tillsammans. Skapa nya affärskontakter

Läs mer

Checklista. Före Wellness Presentation/ möte: Hej Anders, va kul att prata med dig. Ser fram emot vårt möte den... kl Kom ihåg att...

Checklista. Före Wellness Presentation/ möte: Hej Anders, va kul att prata med dig. Ser fram emot vårt möte den... kl Kom ihåg att... Före Wellness Presentation/ möte: Innan telefonsamtal: Ha penna och papper redo anteckna. Se till så att det är lugnt omkring dig. Sitt rakt, var förberedd, entusiastisk och samlad. Efter bokning: Skicka

Läs mer

SVENSKA MÄSSAN GÖTEBORG oktober 2012

SVENSKA MÄSSAN GÖTEBORG oktober 2012 SVENSKA MÄSSAN GÖTEBORG 16 17 oktober 2012 Fortsätt med mixen: enskilda event, nationella event, kunder och leverantörer. Mixen gör att fler vill stå på tå och visa upp sig. det är bra. Välkommen att synas

Läs mer

Detta utskick innehåller följande:

Detta utskick innehåller följande: Detta utskick innehåller följande: Resor- och lägerprogrammet Bli sponsor - Stöd vår verksamhet - Inbjudan till FUB:s Årsmöte Talldungen, Haverdal 2019 Vandring med FUB Lärvux -Är du sugen på att läsa?-

Läs mer

Välkommen till Sturup Park Golf

Välkommen till Sturup Park Golf Välkommen till Sturup Park Golf Golfpaket Sturup Park Golf kan erbjuda flera alternativ för en avslappnad och trevlig vistelse hos oss. Vi börjar med: Golfhotellet ligger mitt på banan. Du sitter på din

Läs mer

OFFERTFÖRSLAG PROVOICE Ambassadeur 26 Oktober 2012

OFFERTFÖRSLAG PROVOICE Ambassadeur 26 Oktober 2012 OFFERTFÖRSLAG PROVOICE Ambassadeur 26 Oktober 2012 SPG SALES grundades våren 2007 och är en del av upplevelsekoncernen Stureplansgruppen och bedriver verksamhet inom festvåning, event, konferens och restaurang.

Läs mer

S.K.A.P.A GUIDEN. En eventplanerare i fyra steg! För dig som vill arrangera events på Brygghuset!

S.K.A.P.A GUIDEN. En eventplanerare i fyra steg! För dig som vill arrangera events på Brygghuset! S.K.A.P.A GUIDEN En eventplanerare i fyra steg! För dig som vill arrangera events på Brygghuset! S.K.A.P.A-guiden är framtagen för att inspirera och vägleda er som vill arrangera lite större event på Brygghuset.

Läs mer

Res tillsammans. Gruppresor och charter

Res tillsammans. Gruppresor och charter Res tillsammans Gruppresor och charter Vi skräddarsyr den perfekta gruppresan Ska ni ut på äventyr eller bara resa iväg tillsammans? Om ni är fler än tio personer hjälper vi till med allt från tågresor

Läs mer

Bättre uppladdning. Sport- och gruppresor

Bättre uppladdning. Sport- och gruppresor Bättre uppladdning Sport- och gruppresor Ladda upp på tåget Är ni tio personer eller fler som ska resa på äventyr? Då kan vi hjälpa er att skräddarsy en perfekt gruppresa. Väljer ni tåget får ni ett alternativ

Läs mer

Rönnäs Fjärding - Hur kan vi tillsammans utveckla vår bygd och långsiktigt trygga vår skola?

Rönnäs Fjärding - Hur kan vi tillsammans utveckla vår bygd och långsiktigt trygga vår skola? Rönnäs Fjärding - Hur kan vi tillsammans utveckla vår bygd och långsiktigt trygga vår skola? Tankesmedja för bybor i Rönnäs fjärding i Ullvi skola, onsdag 10 april 2014 Arrangör: Rönnäs Fjärding (med stöd

Läs mer

Sökes: Fotograf. Vi söker dig eller er som för det mesta tar med kameran och gillar att fotografera allt möjligt som rör sig på LCRs anläggning!

Sökes: Fotograf. Vi söker dig eller er som för det mesta tar med kameran och gillar att fotografera allt möjligt som rör sig på LCRs anläggning! Fotograf Vi söker dig eller er som för det mesta tar med kameran och gillar att fotografera allt möjligt som rör sig på LCRs anläggning! Du ska vara intresserad av fotografi och ha egen kamera. Utbildning:

Läs mer

KONFERENS PÅ BOCKHOLMEN

KONFERENS PÅ BOCKHOLMEN Bockholmen ligger vackert beläget på en liten holme i Bergshamra vid Stocksund, endast ca 15 minuters resa från city. Kanske är vi därmed Stockholms närmsta skärgårdsupplevelse? Tillräckligt nära stadens

Läs mer

Interaktiva workshops och företagsspel med Greenhat People som gör konferensen engagerande

Interaktiva workshops och företagsspel med Greenhat People som gör konferensen engagerande Interaktiva workshops och företagsspel med Greenhat People som gör konferensen engagerande En nyligen genomförd undersökning av mer än 1,500 deltagare slog fast att konferensbesökare kommer ihåg 4 av 20

Läs mer

VÄRDEGRUND DJURGÅRDENS IDROTTSFÖRENING KORTVERSION

VÄRDEGRUND DJURGÅRDENS IDROTTSFÖRENING KORTVERSION BAKGRUND VÄRDEGRUND DJURGÅRDENS IDROTTSFÖRENING År 1891 bildades Djurgårdens Idrottsförening. 1990 formades Djurgårdsalliansen för att säkra föreningens existens. Nu 2016, efter att tusentals engagerade

Läs mer

Gör det roliga först! Det tråkiga är mindre tråkigt när inget roligt väntar.

Gör det roliga först! Det tråkiga är mindre tråkigt när inget roligt väntar. NYHETSBREV FRÅN GÖRAN ADLÉN tankar om TRENDER juli 2010 Gör det roliga först! Det tråkiga är mindre tråkigt när inget roligt väntar. När du gör saker, se till att göra det så lustfyllt som det bara går!

Läs mer

THE CAVE. ACEx15 Kandidatarbete i Arkitektur och teknik VT19 av Felicia Andersson och Cecilia Lewensetdt, AT3

THE CAVE. ACEx15 Kandidatarbete i Arkitektur och teknik VT19 av Felicia Andersson och Cecilia Lewensetdt, AT3 THE CAVE ACEx15 Kandidatarbete i Arkitektur och teknik VT19 av Felicia Andersson och Cecilia Lewensetdt, AT3 THE CAVE EN UPPSKATTAD PLATS BEVARAS Skanstorget i Göteborg är ett väl omtalat område som står

Läs mer

Föräldrakurs mars 2019 Sånga-Säby Hotell & Konferens

Föräldrakurs mars 2019 Sånga-Säby Hotell & Konferens 15-17 mars 2019 Sånga-Säby Hotell & Konferens Föräldrakurs För dig som har barn, oavsett ålder, med dövhet eller hörselnedsättning i kombination med utvecklingsstörning Erfarenhetsutbytet med andra föräldrar

Läs mer