Majornas Boxningsklubb

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Majornas Boxningsklubb"

Transkript

1 Majornas Boxningsklubb Verksamhetsberättelse 2013/14 Stenklevsgatan Göteborg Verksamhetsberättelse 2013/2014 Majornas Boxningsklubb

2 Innehållsförteckning 1 Inledning Förtroendevalda Styrelse Valberedning Övriga uppdrag Övriga som varit klubben behjälpliga under året Sponsorer Verksamheten Tävlingsverksamheten Diplomboxning Motionärsträning Tjejträning Medlemmar Antal medlemmar 2012/ Utbildningar Skolverksamheten Lokalen Övrigt Kansliet Spärren Hemsidan Lotteri tillstånd Bidrag Visioner 2013/ Majornas Boxningsklubb (10)

3 1 Inledning Styrelsen för Majornas Boxningsklubb (MBK) avger härmed följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2013/2014. Föreningen har sett en positiv utveckling under säsong HT,VT. Framför allt har vi nu en fungerande styrelse. Vi har nu en stabiliserad ekonomi som tillåter både tävlingar och träningsläger på annan ort. Alla träningsgrupperna har fått mer utrymme till träning och deras behov i lokalen har tillgodosetts på ett tillfredställande sätt. MBK är mycket stolta att ha två personer i SBF styrelse : Evelina Andersson är ledamot och har redan fått många betydande uppgifter med förbundet. Hanne Liljeholm är med i valberedningen och har med Idorna jobbat fram en likabehandlingsplan. Diplomverksamheten har fortsatt att vara levande. Timothy M och Christian C och Daniel M som gör ett kanonjobb med de unga killar och tjejer som kommer till klubben. Christian, Daniel och Tim tar väl hand om diplomgruppen och varvar passen med både allvar och lek vilket uppskattas av både föräldrar och barn. Antalet tränande på motionärspassen är stabilt och är nu mer utspridda på fler dagar än tisdag och torsdag. Vi kör stenhårda pass vilket motionsgruppen uppskattar plus att vi även har ett gediget teknikpass. Tjejträningen har kört på och antalet tränande tjejer har stabiliserats runt st beroende på årstid. Emellanåt kan det vara upp till 30 tjejer som kämpar på till ibland ett 10 tal som tagit sig till klubben en fin sommar kväll. Det mest positiva är att de 3-4 tjejer som gick över från tjejgrupp till matchgrupp och nu är matchboxare är nu själva tränare på tjejgruppen. De kör rullande schema med Evelina A som huvudansvarig. 2 Förtroendevalda Vid det ordinarie årsmötet 2013 valdes en styrelse om fem personer. Under året som gått har 3 nya personer visat stort intresse för styrelsearbetet och de står nu på intresselistan till styrelsen. Antalet protokollförda styrelsemöten sedan föregående årsmöte har varit några stycken. Ett antal informella arbetsmöten (ej protokollförda) har också hållits. Majornas Boxningsklubb (10)

4 2.1 Styrelse Styrelsen har under 2013/2014 bestått av följande personer: Ordförande: Sekreterare: Kassör: Ledamot: Suppleant: Christian Ceesey Hanne Liljeholm Evelina Andersson Clas Norder Thomas Johansson 2.2 Valberedning Marcus Håkansson, Simon Åkerblom, Daniel Mangnusson 2.3 Övriga uppdrag Revisor: Matchmaker: Tränare: Asi Tränare: Tävlingsläkare: Webmaster: Ansvarig medlemsregister: LOK-bidragsansvarig: Maceij Wysocki Timothy McCoy Christian Ceesay Maceij Wysocki Timothy Mccoy Daniel Magnusson Evelina Anderson Johanna Svenungsson Hanne Liljeholm Stina Lindgren Simon Åkerblom Emil Östlund Anna Wahlgren Johanna Svenungsson Timothy Mc Coy Timothy Mc Coy 2.4 Övriga som varit klubben behjälpliga under året Alla våra duktiga medlemmar som har hjälp till under året och varit oss trogna. Vi vill även tacka alla funktionärer som har hjälp till vid våra galor. Vi vill också tacka alla föräldrar som stöttat oss under året. Majornas Boxningsklubb (10)

5 3 Sponsorer Under evenemanget Majorna rumbel var de ett 10-tal företag med och sponsrade. Huvud sponsorerna va SDF majorna-linné,nbvmusicbox,majornassamverkansförening,studio 414. En rad andra privata företag har varit välviliga att hjälpa till med allt ifrån fina priser, material,ekonomiskt stöd mm.stavdals,redlion,odd Molly,Majornas mur&kakel,holmersher,gudasgot,ssr,millons Bil,Euromaster,budofittnes. Axbergs Osteopati har sponsrat klubben med 2500: - (brons) Adidas Budo Store har sponsrat klubben med goda rabatter vid inköp av ny träningsutrustning samt att alla medlemmar har 20 % rabatt på utvalda produkter. Budofitness 15-30% på sortimentet och sponsor av vinster på klubb galor. MAJORNA FINEST (ett gött gäng 90-talister från 414) 4000kr Majornas Boxningsklubb (10)

6 4 Verksamheten Tävlingsverksamheten Efter ett mycket givande 2012/ 2013 så har matchboxningen blivit något mindre de sista två säsongerna. Skador, uppehåll och flyttar har gjort att tävlande och tävlingar blivit färre. Vi har haft ett klubbyte från RBK tilll oss. Vi har haft två Diplomdebutanter och två Matchboxardebutanter under året som gått. Alla boxarna visade upp fin stilren boxning. Inga poängavdrag under någon boxad match, knappt några tillsägelser. Detta ser vi tränare och andra inom svensk boxning som ett signum för god idrottslig framgång på alla plan och att man lärt sig dom viktiga grunderna för att utvecklas som boxare. Tävlingar Mbk har anordnat 5 diplomtävlingar 2 machboxartävlingar. Luciasmällen blev ett mycket trevligt event med många fina priser som budofittness och adidas budostore sponsrade med. Tyvärr uteblev läkaren men fina diplom och sparringmatcher genomfördes. Majorna Rumbel En utomhus gala vid plaskedammen Med Daniel M i spetsen drev MBK ett stort evenemang med nvb-musicbox,majornas samverkansförening, studio 414 m.m. Detta blev årets höjdpunkt. Islington BC från London var inbjudna att möte GBG. Två artister uppträdde Etzia och Lillasyster. Vädret var vackert och en publik på ca personer var i omlopp under dagen och kvällen. Alla boxare, ledare, domare och funktionärer var grymt nöjda efter dagen/kvällen och alla ser fram emot en ny Majorna rumbel nästa år. Träningsläger/sparringträffar Den april 2014 höll Hanne Liljeholm och Stina Lindgren ett träningsläger på klubben med syfte att skapa ett läroorienterat förhållningssätt, fokusera på psykologiska faktorer som koncentration, självförtroende och en positiv inställning. Till lägret kom över 30 deltagare, både boxare, kickboxare och MMA:are från sammanlagt 9 klubbar. Helgen bestod utav träning i form av teknik, sparring, yoga, avslappning samt diskussioner och föreläsningar kopplat till syftet. Lägret finansierades genom idrottslyftet. Utvärderingen av helgen visade på mycket nöjda deltagare som dock önskade att fler av deras hemmatränare deltog under helgen. Både Stina och Hanne hoppas kunna hålla detta läger fler gånger, då med ännu mer fokus på att få med fler klubbtränare för att utveckla den pedagogiska biten på boxningsklubbar. Under HT&VT har vi haft ett 10-tal sparringträffar i och utanför klubben. Majornas Boxningsklubb (10)

7 Pris för synnerligen gott resultat Johanna Svenungsson Golden vinnare efter tre fina matcher Kasper Steen för antal matcher för en säsong (12) och deltagit i diplom SM Markus Lidgren för antal matcher per säsong (11) Pris för bästa träningsinsats Gustaf Lidblom Diplom Hampus Andersson 1 Markus Lindgren 11 Oliver Willnääs 4 Kasper Sten 12 Machtboxare Johanna Svenungsson 6 Kristin Skante 2 Evelina Andersson 5 Lisa Pettersson 4 Jonas Perin 1 Diplomboxning Tim, Christian och Daniel har under året fortsatt med diplomsatsning. Gruppen har stadigt återkommande ungdomar något som styrelsen verkligen ser positivt på. Alla killar och tjejer har tränat hårt under året. Förra året slog vi rekord med fler tjejer än killar i diplomgruppen, detta har gått tillbaks till ca på kill-sidan Motionärsträning Manne kör på i egen regi på motionspassen vilket fungerar riktigt bra med många återkommande träningssugna killar och tjejer. Under onsdags- och söndagspassen då vi har blandade grupper har Christian arbetat hårt med både teknik och styrka. Både Christian och Manne har fått stort stöd med träningarna av Emil, Evelina, Simon m.fl. Vi har nu utökat med ett extra pass för bättre spridning vilket har resulterat i mer hanterbara grupper. Majornas Boxningsklubb (10)

8 4.1.3 Tjejträning Antalet kvinnliga medlemmar har varit stabilt under året. MBK har flera återkommande tjejer som kommer nästintill varje onsdag för att svettas uppe i lokalen. Det mest positiva är att de 3-4 tjejer som gick över ifrån tjejgrupp till matchgrupp och nu är match boxare, nu själva är tränare för tjegruppen. De kör rullande schema med Evelina som huvudansvarig 4.2 Medlemmar Antal medlemmar 2013/2014 Vid den senaste medlemsrevisionen ( ) uppgick antalet medlemmar till 372 medlemmar. Detta är en kraftig ökning i från föregående år då antalet låg på 267 medlemmar strax innan års skiftet. Ser man två år bakåt i tiden har antalet medlemmar ökat markant från ca 150 medlemmar 2008/ Utbildningar Timothy McCoy har arbetat fram en utbildningsplan med SISU och Idrottslyftet. Den har som mål att alla som boxas ska ha gått steg1 (SBF tränarutbildning) De boxare som närmar sig A klass eller hjälper till som assisterande tränare ska även gå steg 2. I utbildningsplanen finns också steg 3 och 4; dessa ligger i planeringen inför 201/2015 och är ägnat de som är ansvariga tränare. Få utbildningar har genomförts på klubben under året som gott. SISU Massageutbildning Steg 2 Timothy M, Evelina A Skolverksamheten MBK med ledning av Tim har i 2011 januari startat upp skolverksamheten igen efter ett par års uppehåll. Vi har skolklasser både i lokalen och på skolor. 5 Lokalen Lokalen har under året fortsatt att förnyas och fräshas upp. En helt ny reception med ett enkelt café, foton och priser med mera har tillkommit. Förhoppningen är att fortsätta detta arbete med lokalen. Majornas Boxningsklubb (10)

9 6 Övrigt Kansliet Tim är anställd och sköter allt ifrån städ till bidragshantering och träning. Han har en anställning som sträcker sig till april Spärren Under året har klubben jobbat intensivt med att få personer som sitter i spärren vid varje pass för att fånga upp nya medlemmar samt kontrollera så att medlemsavgifterna blir betalda. Det är väldigt viktigt att alla som är under 26 år kryssar i aktivitetslistorna som ligger i spärren. Är man under 26 år är man bidragsberättigad och klubben får då en peng för att fortsätta bedriva verksamheten Hemsidan Nyheter och information har under verksamhetsåret löpande publicerats på MBK's hemsida (se samt på Facebook. På Facebook har klubben 655 gilla-markeringar och ca 300 aktiva användare per vecka Lotteritillstånd Klubben har säsongen 2013/2014 blivit beviljad att ingå i bingo alliansen. Klubben ansökte om----sek och blev beviljade---sek en ökning med Sek från föregående år Bidrag Klubben har under året sök en rad bidrag för att kunna bedriva bl.a. tävlingsverksamheten och andra projekt som har löpt under året. Idrottslyftet år 5. (RF) Utvecklingsbidrag. (Stadsdelsnämnden) Sommarverksamhet. (Stadsdelsnämnden) Tävlingsbidrag (VSBF) LOKAL-Bidrag (RF,Stadsdelsnämnden) Aktivitetsbidrag (RF-Komunalt) Mentorskapsbidrag Majornas Boxningsklubb (10)

10 7 Visioner 2014/2015 Att fortsätta utveckla föreningen och aktivt arbeta med att få fler tjejer i föreningen Att starta en föräldra/barngrupp Att få fler föräldrar engagerade i klubben som hjälptränare Styrelsen Majornas Boxningsklubb Christian Ceesay Hanne Liljeholm Evelina Andersson Tohmas Johannson Crister Nordling Ordförande Sekreterare Kassör Ledamot Suppleant Majornas Boxningsklubb (10)

Majornas Boxningsklubb

Majornas Boxningsklubb Majornas Boxningsklubb Verksamhetsberättelse 2015-16 Stenklevsgatan 5 414 65 Göteborg Verksamhetsberättelse 2015-2016 Majornas Boxningsklubb Innehållsförteckning 1 Inledning... 3 2 Förtroendevalda... 3

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2014/2015

Verksamhetsberättelse 2014/2015 Verksamhetsberättelse 2014/2015 Inledning Inför årsmötet har jag funderat en del om vad jag ska skriva och berätta om men det är så svårt att få ned på papper allt det som hänt under säsongen som har gått.

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse Linköping Judo 2017 Januari 2018 Linköping Judo en klubb för alla! Linköping Judo har under året haft cirka 300 unika medlemmar som tränat under drygt 20 pass per vecka under terminstiderna

Läs mer

MALMÖ BOXING CENTERS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2012-01-01-2012-12-31

MALMÖ BOXING CENTERS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2012-01-01-2012-12-31 MALMÖ BOXING CENTERS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2012-01-01-2012-12-31 STYRELSEN har under verksamhetsåret haft följande sammansättning: Ronnie Rosberg. Ordförande Klara Svensson. Sekreterare Thomas Lundin.

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse Linköping Judo 2014 Januari 2015 Linköping Judo en klubb för alla! Linköping Judo har under året haft 311 unika medlemmar som tränat under drygt 20 pass per vecka under terminstiderna

Läs mer

GK Engelholmsgymnasterna

GK Engelholmsgymnasterna GK Engelholmsgymnasterna Årsbokslut för räkenskapsåret 2014-07-01-2015-06-30 Styrelsen för GK Engelholmsgymnasterna avger härmed följande årsbokslut Innehåll Verksamhetsberättelse 2 Resultaträkning 9 Balansräkning

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2016

Verksamhetsberättelse 2016 Verksamhetsberättelse 2016 Föreningen Blöjupproret, Sveriges förening för EC och tygblöjor Verksamhetsåret 2016-01-01 2016-12-31 Styrelsen Styrelsen har bestått av: Ordförande : Marie Nyman Hedbom fram

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse Linköping Judo 2016 Januari 2017 Linköping Judo en klubb för alla! Linköping Judo har under året haft drygt 280 unika medlemmar som tränat under drygt 20 pass per vecka under terminstiderna

Läs mer

Dansklubben Quick & Quick

Dansklubben Quick & Quick Dansklubben Quick & Quick Medlem av Svenska Danssportförbundet Verksamhetsberättelse 2016 Dansklubben Quick & Quicks styrelse avger härmed följande redogörelse över klubbens verksamhet under 2016. Årsmöte

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse 1 Verksamhetsberättelse 2013 1 2 Styrelsen för Svenska Landseer klubben får härmed avge verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2013 Styrelsen Ordförande Vice ordförande Kassör Sekreterare Suppleant

Läs mer

1(5) Verksamhets- berättelse

1(5) Verksamhets- berättelse 1(5) Verksamhets- berättelse 2014 SUNDSVALL ORTVIKENS BÅGSKYTTEKLUBB VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2014 Styrelsen 2014 2(5) Ordförande Rune Andersson Vice ordf. Erik Peräinen (avgick på egen begäran hösten

Läs mer

Org nr Årsredovisning. för räkenskapsåret

Org nr Årsredovisning. för räkenskapsåret Byske Skidklubb Org nr Årsredovisning för räkenskapsåret 2003-10-01-2004-09-30 Byske Skidklubb 1(6) Styrelsen för Byske Skidklubb får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2003-10-01-2004-09-30.

Läs mer

Styrelsen har haft 8 protokollförda möten under säsongen

Styrelsen har haft 8 protokollförda möten under säsongen Handbollsklubb Sida 1 av 6 Verksamhetsberättelse Ljunghusens Handbollsklubb, säsongen 2013/2014 Styrelse Klas Olsson, ordförande tom februari Jan Persson, ordförande from mars Carina Ostrander, sekreterare

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Horreds BTK

Verksamhetsberättelse för Horreds BTK Verksamhetsberättelse för Horreds BTK 2015-2016 Stort tack alla HBTK:are för en fantastisk säsong! För ca 3 år sedan satte styrelsen upp Vision 2016. Visionen innebar kortfattat att vi skulle ha representationslaget

Läs mer

Org nr Årsredovisning. för räkenskapsåret

Org nr Årsredovisning. för räkenskapsåret Org nr Årsredovisning för räkenskapsåret 2004-10-01-2005-09-30 Styrelsen för Byske Skidklubb får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2004-10-01-2005-09-30. FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE VERKSAMHET Byske

Läs mer

Bodens Brukshundklubb och Hundungdom Verksamhetsberättelse 2013

Bodens Brukshundklubb och Hundungdom Verksamhetsberättelse 2013 Bodens Brukshundklubb och Hundungdom Box 173, 961 23 Boden www.bodensbrukshundklubb.se Verksamhetsberättelse styrelsen 2013 Bodens Brukshundklubb och Hundungdoms styrelse har arbetat efter de målsättningar

Läs mer

Bollnäs Konståkningsklubb Verksamhetsberättelse 2013-2014. Verksamhetsplan 2014-2015

Bollnäs Konståkningsklubb Verksamhetsberättelse 2013-2014. Verksamhetsplan 2014-2015 Bollnäs Konståkningsklubb Verksamhetsberättelse 2013-2014 Verksamhetsplan 2014-2015 Budget 2014-2015 Föreningsverksamhet Styrelsen har haft 13 protokollförda styrelsemöten inklusive årsmötet. Styrelsen

Läs mer

Medlemsblad höst/vinter 2011

Medlemsblad höst/vinter 2011 Medlemsblad höst/vinter 2011 Välkommen till en höst och vinter med spännande aktiviteter och tävlingar! Ordföranden har ordet Hej! Jag heter Katharina Dahl och är ordförande i Gota Western Riders sedan

Läs mer

802434-4429 1 av 8 Verksamhetsberättelse 2012 Umekawa budokai

802434-4429 1 av 8 Verksamhetsberättelse 2012 Umekawa budokai 802434-4429 1 av 8 Verksamhetsberättelse 2012 Umekawa budokai 802434-4429 2 av 8 Under verksamhetsåret 2012 har föreningen slagit rekord i antal graderingar. Elva personer tog nya grader och Mattias Sjölander

Läs mer

ESS Jolle VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ESS JOLLESEKTIONEN 2013 MEDLEMMAR STYRELSE. Ansvariga för arbetsgrupper MÖTEN

ESS Jolle VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ESS JOLLESEKTIONEN 2013 MEDLEMMAR STYRELSE. Ansvariga för arbetsgrupper MÖTEN VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ESS JOLLESEKTIONEN 2013 ESS Jolle MEDLEMMAR Vid årets slut hade föreningen 201 registrerade medlemmar som betalt medlemsavgift. STYRELSE Styrelsen har under året utgjorts av:

Läs mer

Verksamhetsplan PCS Racing Club 2003

Verksamhetsplan PCS Racing Club 2003 Verksamhetsplan PCS Racing Club 2003 Styrelsen för Porsche Racing Club förelägger årsmötet följande förslag till verksamhetsplan för verksamhetsåret 2003. Tävlingar och andra aktiviteter Feb 26 Michelin

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE OCH ÅRSREDOVISNING

VERKSAMHETSBERÄTTELSE OCH ÅRSREDOVISNING VERKSAMHETSBERÄTTELSE OCH ÅRSREDOVISNING 2008-01-01--2008-12-31 JAKOBSBERGS FÄKTKLUBB Verksamhetsberättelse Jakobsbergs Fäktklubbs styrelse får härmed avge följande berättelse för verksamheten under tiden

Läs mer

Verksamhetsberättelse. för verksamhetsåret till

Verksamhetsberättelse. för verksamhetsåret till Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2017-01-01 till 2017-12-31 Innehållsförteckning Innehållsförteckning 2 Organisation och styrelsen 2 Styrelsen 2 Övriga förtroendevalda 3 Deltagande i möten och

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Abrahamsbergsskolans Föräldraförening

Verksamhetsberättelse för Abrahamsbergsskolans Föräldraförening Verksamhetsberättelse för Abrahamsbergsskolans Föräldraförening Verksamhetsåret 2013-11-27 -- 2014-09-23 Styrelsen lämnar följande redogörelse för året. Föreningens verksamhet Abrahamsbersskolans Föräldraförening,

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015

Verksamhetsberättelse 2015 Verksamhetsberättelse 2015 IBF Borlänge Verksamhetsåret 2014-2015 Medlemmar Antalet medlemmar i föreningen under året har uppgått till 571 st. Fördelningen är 77 st. ledare, lagföräldrar, styrelse samt

Läs mer

Månadsbrev - Järfälla konstsim

Månadsbrev - Järfälla konstsim Månadsbrev - Järfälla konstsim JUNI Sommaruppvisning Junior SM & SM Junior EM Månadsbrev Vårterminen har lidit mot sitt slut och det är nu äntligen dags för sommar! Vi hoppas att alla har haft en härlig

Läs mer

Verksamhetsberättelse för SL/BP 2016

Verksamhetsberättelse för SL/BP 2016 Verksamhetsberättelse för SL/BP 2016 Mål satta till 2017 1. Utbilda instruktörer som aktivt instruerar och vägleder aktiva och kommande lyftare med utvecklande och resultatförbättrande metodik. 2. Ambitionen

Läs mer

Årsmöte Göteborgs goklubb 2014-03-26

Årsmöte Göteborgs goklubb 2014-03-26 Årsmöte Göteborgs goklubb 2014-03-26 Org. nummer: 802446-9499 Närvarande: Markus Artman Tobias Eriksson Erik Hellsten Viktor Hessle Lukas Lindroos Robin Nilsson Magnus Sandén Micael Svensson Eskil Varenius

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Mälardalens Distansryttarförening

Verksamhetsberättelse för Mälardalens Distansryttarförening Verksamhetsberättelse för Mälardalens Distansryttarförening 2017-01-01 2017-12-31 Verksamhetsberättelse för Mälardalens Distansryttarförening, MDRF 2017 Styrelsen får härmed avge verksamhetsberättelse

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015/2016

Verksamhetsberättelse 2015/2016 Verksamhetsberättelse 2015/2016 Administrativa och ledande verksamhet Styrelsen Sittande styrelsen har bestått av: Nelson Guzlander, Ordförande Norah Guzlander, Kassör Fredrik Hökerud, Ledamot Jeremy Rosander,

Läs mer

Verksamhetsberättelse för 2011 Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb

Verksamhetsberättelse för 2011 Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb Verksamhetsberättelse för 2011 Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb Vi började året den 25 januari med ett möte och prisutdelning med MHF-Ungdom på Kulturum i Partille. Klubben fick 2á pris i lag 125cc och första

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse Linköping Judo 2013 Januari 2014 Linköping Judo en klubb för alla! Linköping Judo har under året haft 285 unika medlemmar som tränat under drygt 20 pass per vecka under terminstiderna

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Dalarnas Judoförbund 2014-01-01 13-31

Verksamhetsberättelse för Dalarnas Judoförbund 2014-01-01 13-31 Verksamhetsberättelse för Dalarnas Judoförbund 2014-01-01 13-31 Anslutna föreningar I Dalarnas Judoförbund finns 10 stycken klubbar anslutna till Dalarnas Judoförbund, och över 650 medlemmar. Borlänge

Läs mer

Föreningsträdet Simning. Min förening

Föreningsträdet Simning. Min förening Föreningsträdet Simning Min förening Föreningskunskap Vad erbjuder min förening Att vara funktionär Aktiva 15 år Handledning Att arbeta med Föreningsträdet Syfte: Tanken med föreningsträdet är att med

Läs mer

Verksamhetsberättelse Jakobsbergs Fäktklubb 1 januari december 2011

Verksamhetsberättelse Jakobsbergs Fäktklubb 1 januari december 2011 Verksamhetsberättelse Jakobsbergs Fäktklubb 1 januari 2011 31 december 2011 Verksamhetsberättelse Jakobsbergs Fäktklubbs styrelse får härmed avse följande berättelse för verksamheten under tiden 1 januari

Läs mer

Årsmöte VMK sida 1(6)

Årsmöte VMK sida 1(6) Årsmöte VMK 2014-03-09 sida 1(6) Dagordning VMK årsmöte 2014 1. Fråga om mötets behöriga utlysande 2. Val av a) Ordförande b) sekreterare för mötet 3. Val av två justeringsmän att jämte ordförande justera

Läs mer

Årsmöte 29 augusti 2017 Jarlabergs Bordtennisklubb

Årsmöte 29 augusti 2017 Jarlabergs Bordtennisklubb Årsmöte 29 augusti 217 Jarlabergs Bordtennisklubb Årsmöte 29 augusti 1. Fastställande av röstlängd för mötet. 2. Val av ordförande och sekreterare för mötet. 3. Val av protokolljusterare och rösträknare.

Läs mer

Kallelse till årsmöte i Stora Höga Kyokushin Karateklubb (SHKK)

Kallelse till årsmöte i Stora Höga Kyokushin Karateklubb (SHKK) Kallelse till årsmöte i Stora Höga Kyokushin Karateklubb (SHKK) Plats: Dojon, Stationsvägen 9F Tid: 21 mars 2013, kl 19.00 Klädsel: Vanliga kläder, ej Gi Alla medlemmar och målsmän till medlemmar under

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2012 1 INNEHÅLL 1. ANTAL MEDLEMMAR... 3 2. STYRELSEN... 3 3. GRUPPER... 3 Aerobics gymnastics... 3 Hopprep... Fel! Bokmärket är inte definierat. Kids.... 4 Bamsegympa... Fel! Bokmärket

Läs mer

Mötesprotokoll från årsmötet Protokoll skrivet av Paul Greby och justerat av Magnus Rilbe och Ulrika Olofsson.

Mötesprotokoll från årsmötet Protokoll skrivet av Paul Greby och justerat av Magnus Rilbe och Ulrika Olofsson. Mötestyp ÅRSMÖTE Plats: Forum: Gothia Tennis Datum TENNISHALLEN, GRIMBOÅSEN 4 Onsdagen 27 maj. 2015 19:00 Mötesprotokoll från årsmötet 2015. Protokoll skrivet av Paul Greby och justerat av Magnus Rilbe

Läs mer

Stämmohandlingar för Stenhamra Tennisklubb 2019

Stämmohandlingar för Stenhamra Tennisklubb 2019 Stämmohandlingar för Stenhamra Tennisklubb 2019 Ordinarie stämma onsdag den 20 Februari 2019 klockan 19.30 i Stenhamraskolans matsal Dagordning 1) Fastställande av röstlängd 2) Fråga om mötet utlysts på

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse för år 2017 Verksamhetsberättelse 2017-01-01-2017-12-31 Styrelsen har under verksamhetsåret haft ett årsmöte, 10 protokollförda styrelsesammanträden, tränarmöten, samt löpande kontakt

Läs mer

Årsmöte Svedjeholmens IF

Årsmöte Svedjeholmens IF Årsmöte Svedjeholmens IF 2017-07-21 Närvarande: Ett 20-tal medlemmar 1. Mötets öppnanden: Patric öppnade årsmötet och hälsade alla välkomna. 2. Godkännande av dagordning: Dagordningen godkändes. 3. Årsmötets

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2018 Lomma Hundungdom. Förord

Verksamhetsberättelse 2018 Lomma Hundungdom. Förord Förord Vi lämnar ännu ett händelserikt och hundigt år bakom oss! Tillsammans med ledare, styrelsen och våra medlemmar har 2018 varit ett mycket bra och händelserikt år. Den utåtriktade verksamheter har

Läs mer

Årsmöte 2012-02-22. Sekreterare Justerare Justerare. Peter Malmquist Lukas Lindroos Henry Yang

Årsmöte 2012-02-22. Sekreterare Justerare Justerare. Peter Malmquist Lukas Lindroos Henry Yang Årsmöte 2012-02-22 1 Mötet öppnades. 2 Mötets behörighet: Årsmötet har utannonserats i tid (två veckor innan) via e-post. Mötet fanns behörigt. 3 Val av mötets ordförande: Robin valdes. 4 Val av mötets

Läs mer

Verksamhetsplan för Örebro Tennisklubb

Verksamhetsplan för Örebro Tennisklubb 1 Verksamhetsplan för Örebro Tennisklubb 2008-2017 Reviderad 0901 Reviderad 1001 Reviderad 1101 Reviderad 1201 Reviderad 1301 Reviderad 1402 Reviderad 1503 Reviderad 1601 2 Förutsättningar Örebro Tennisklubb

Läs mer

ÅRSMÖTE 2015. Torsdag 9 april kl. 18,00. Tevsjö Destilleri Järvsö

ÅRSMÖTE 2015. Torsdag 9 april kl. 18,00. Tevsjö Destilleri Järvsö ÅRSMÖTE 2015 Torsdag 9 april kl. 18,00 Tevsjö Destilleri Järvsö ÅRSMÖTE 2015-04-09 DAGORDNING 1. Öppnande av mötet genom styrelsens ordförande. 2. Anteckning av närvarande och upprättande av röstlängd.

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014-2015 Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK 2014-2015 Styrelse Ordförande: Evert Andersson Ledamöter: Leif Daggert Vice ordförande: Stefan Johansson Peter Johansson Kassör:

Läs mer

Vi finns på Gustaf Adolfs Gata Skövde. Kansliet är öppet Mån, ons, fre kl (onsdagar och fredagar endast på telefon)

Vi finns på Gustaf Adolfs Gata Skövde. Kansliet är öppet Mån, ons, fre kl (onsdagar och fredagar endast på telefon) 1 Bordtennisförbund (VBTF) arbetar för utveckling tillsammans med våra föreningar för ett aktivt bordtennisintresse. VBTF tillhör de största distrikten i Sverige och har ca 60 aktiva föreningar. Lite fakta:

Läs mer

Årsmöte 10 september 2018 Jarlabergs Bordtennisklubb

Årsmöte 10 september 2018 Jarlabergs Bordtennisklubb Årsmöte 1 september 218 Jarlabergs Bordtennisklubb Årsmöte 1 september 1. Fastställande av röstlängd för mötet. 2. Val av ordförande och sekreterare för mötet. 3. Val av protokolljusterare och rösträknare.

Läs mer

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R N U M M E R 1 2 0 1 6 K U N G S Ö R S S K 2016-02- 21 K O M M A N D E A K T I V I T E T E R 3-1 4 / 3 F Ö R S Ä L J N I N G K L U B B K L Ä DER 1 9 / 3 V I N T E R S E R I E N, F I N A L K Ö P I N G 2-3

Läs mer

Kårsta Golfklubb/ Styrelsens verksamhetsberättelse/ Utgåva 1/2014-03-04/

Kårsta Golfklubb/ Styrelsens verksamhetsberättelse/ Utgåva 1/2014-03-04/ 1 Styrelsens verksamhetsberättelse 2014 2 Inledning Verksamhetsåret 2014-01-01 12-31. 2014 har varit ett bra år för klubben med mycket aktivitet både sportsligt och med arbetet att utveckla klubben att

Läs mer

Styrelsen för Sveriges Ingenjörer distrikt Norrbotten, får härmed avge följande redogörelse för verksamhetsåret 2010.

Styrelsen för Sveriges Ingenjörer distrikt Norrbotten, får härmed avge följande redogörelse för verksamhetsåret 2010. VERKSAMHETSBERÄTTELSE DISTRIKT NORRBOTTENS Styrelsen för Sveriges Ingenjörer distrikt Norrbotten, får härmed avge följande redogörelse för verksamhetsåret. Årets som gick 2 Distriktsverksamheten 3 Distriktstyrelsens

Läs mer

Rasbo IK Innebandysektionen Verksamhetsberättelse 2015/16

Rasbo IK Innebandysektionen Verksamhetsberättelse 2015/16 Rasbo IK Innebandysektionen Verksamhetsberättelse 2015/16 1 Inledning... 3 Åretsförening 2014/15... 3 Styrelsen 2015/16... 4 Ekonomi... 4 Information... 5 Kompetensutveckling... 5 Det sportsliga... 5 Studio

Läs mer

Trafikverkets motorcykelklubbs verksamhetsberättelse

Trafikverkets motorcykelklubbs verksamhetsberättelse Bilaga 1 Trafikverkets motorcykelklubbs verksamhetsberättelse Ordförande Jan-Olof Fogelberg V. Ordförande Mikael Danielsson Sekreterare Kassör V.kassör/ ansv för hemsidan Suppleant Christina Eklööf Peter

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Mälardalens Distansryttarförening MDRF

Verksamhetsberättelse för Mälardalens Distansryttarförening MDRF Verksamhetsberättelse för Mälardalens Distansryttarförening MDRF 2015-01-01-2015-12-31 Mälardalens distansryttarförening Enköping Uppland Organisationsnummer 802462-5397 1(5) Verksamhetsberättelse för

Läs mer

Härnösands gymnastikklubb

Härnösands gymnastikklubb VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2017 SAMT BUDGET OCH PLAN Verksamhetsåret 2017 Viktiga händelser Året 2017 har varit ett år fullt av gymnastik för gymnasterna i. Rekryteringen in till föreningen i de yngre åldrarna

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Region SYD SSF

Verksamhetsberättelse för Region SYD SSF Verksamhetsberättelse för Region SYD SSF Styrelsen för Region SYD SkidSkytteFörbundet (Region SYD SSF) får härmed avge följande verksamhetsberättelse för tiden 2015-05-01 - - 2016-04-30). Styrelsens sammansättning.

Läs mer

KONFERENS VRIGSTAD OKTOBER

KONFERENS VRIGSTAD OKTOBER KONFERENS VRIGSTAD 15-16 OKTOBER Under helgen var det många givande och nyttiga diskussioner bland deltagarna. Har valt att göra någon form av arbetsfördelning och vem som gör vad och när. Det som togs

Läs mer

Hönö Judoklubbs styrelse avger följande årsredovisning för perioden verksamhetsåret 2014

Hönö Judoklubbs styrelse avger följande årsredovisning för perioden verksamhetsåret 2014 Årsredovisning för Hönö Judoklubb 2014 Hönö Judoklubbs styrelse avger följande årsredovisning för perioden verksamhetsåret 2014 Styrelsen har under verksamhetsåret haft följande sammansättning: Ordförande:

Läs mer

3 Val av justerare tillika rösträknare som jämte ordförande justerar dagens protokoll Mötet valde Inger och Gerd till justerare tillika rösträknare.

3 Val av justerare tillika rösträknare som jämte ordförande justerar dagens protokoll Mötet valde Inger och Gerd till justerare tillika rösträknare. PROTOKOLL ISLANDSHÄSTFÖRENING 2015-02-22 Org.nr 886501-3109 Årsmöte för räkenskapsåret 2014 Närvarande: 17 medlemar Tid: 16:00 - Plats: Humlans förskola i Iggesund. 1 Mötets öppnande Ordförande, Märta

Läs mer

LFK skall som Svensk fäktning i övrigt präglas av värderingarna nytänkande, hederlighet, gemenskap, glädje och tradition.

LFK skall som Svensk fäktning i övrigt präglas av värderingarna nytänkande, hederlighet, gemenskap, glädje och tradition. Vision Linköpings fäktklubb (LFK) ska främja intresset för fäktidrotten och kunna ta emot alla som önskar att träna och tävla inom alla discipliner inom fäktningen. LFK skall verka för att vara den främsta

Läs mer

Verksamhetsplan för Örebro Tennisklubb

Verksamhetsplan för Örebro Tennisklubb 1 Verksamhetsplan för Örebro Tennisklubb 2008-2018 Reviderad 0901 Reviderad 1001 Reviderad 1101 Reviderad 1201 Reviderad 1301 Reviderad 1402 Reviderad 1503 Revideras 1601 Reviderad 1701 2 Förutsättningar

Läs mer

Verksamhetsberättelse Nyköping Knights Basebollklubb 2016

Verksamhetsberättelse Nyköping Knights Basebollklubb 2016 Verksamhetsberättelse Nyköping Knights Basebollklubb 2016 Styrelsens sammansättning: Ordförande: Roger Bille Sekreterare: Daniel Berglöf Kassör: Peter Ström Ledamot: Titus Fagerlund Ledamot: Anna Ulf Suppleant:

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015

Verksamhetsberättelse 2015 802434-4429 1 av 5 Verksamhetsberättelse 2015 Umekawa budokai Mattias och Lillemor tränar jodo i dojon i december. I bakgrunder ser vi Anders och Claire. 802434-4429 2 av 5 Verksamhetsåret 2015 har varit

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 2009 Sida 2 (5) Verksamhetsberättelse för Brunflo Gymnastikförening 2009 Brunflo gymnastikförenings årsmöte 2009 hölls i kvarterslokalen i Brunflo båthamn den 3 mars. Vid mötet deltog

Läs mer

Ljungskogens Strandbads Bouleförening till Prins Bertils åminnelse

Ljungskogens Strandbads Bouleförening till Prins Bertils åminnelse Ljungskogens Strandbads Bouleförening till Prins Bertils åminnelse Årsmöte nr 2, 2011-06-18 vid Boulebanan 1 Ordföranden Lars Danielsson hälsade de 15 närvarande medlemmarna välkomna till Bouleföreningens

Läs mer

Skoghalls Innebandyklubb

Skoghalls Innebandyklubb Verksamhetsberättelse Skoghalls Innebandyklubb 2013-2014 Säsongen Föreningens 28:e säsong var den andra i Hammarö Arena. Säsong två brukar ju anses som tuff i idrottens värld. Man går in i någon sorts

Läs mer

Verksamhetsberättelse CK Natén 2018

Verksamhetsberättelse CK Natén 2018 1 Verksamhetsberättelse 2018 Verksamhetsåret 2018-01-01-2018-12-31 Styrelsen Styrelsen har bestått av Ordförande Lars Blomqvist Kassör Malin Hedlund Sekreterare Ninni Casserstedt Ledamöter: Linda Widén,

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Svenska Hanseklubben år 2016

Verksamhetsberättelse för Svenska Hanseklubben år 2016 Verksamhetsberättelse för Svenska Hanseklubben år 2016 Styrelse, valberedning och revisor under verksamhetsåret 2016 har bestått av: Göran Heintz Bo Widenor Jan Sydhoff Christopher Fager Agne Widholm Michael

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 2012-2013 Gymnastikföreningen Astra 2012-2013 Styrelse Ordförande Vice ordförande Kassör Sekreterare Ledamot Suppleant Suppleant Peter Rudin Thomas Åkerdahl Linda Knutar Maria Sandgren

Läs mer

Verksamhetsberättelse FRISKIS&SVETTIS LIDINGÖ

Verksamhetsberättelse FRISKIS&SVETTIS LIDINGÖ 2013 Verksamhetsberättelse FRISKIS&SVETTIS LIDINGÖ 2013 Verksamhetsberättelse FRISKIS&SVETTIS LIDINGÖ Styrelsen för Friskis&Svettis Lidingö vill härmed lämna följande verksamhetsberättelse för år 2013

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2012

Verksamhetsberättelse 2012 Verksamhetsberättelse 2012 Söderhamns Gymnastikförening redovisar här sin verksamhetsberättelse för perioden 2012-01-01 -- 2012-12-31 1. Fakta om verksamhetsåret Styrelse På föreningens årsmöte den 3/3

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Wadköpings Fäktförening år 2017

Verksamhetsberättelse för Wadköpings Fäktförening år 2017 Sid 1 av 6 Verksamhetsberättelse för Wadköpings Fäktförening år 2017 Styrelsen för verksamhetsåret 2017 har bestått av, ordförande Johan Niklasson, skattmästare Michael Höglund, sekreterare Stefan Folde,

Läs mer

Verksamhetsberättelse Grums Slalomklubb 2012

Verksamhetsberättelse Grums Slalomklubb 2012 Ärende Verksamhetsberättelse Grums Slalomklubb 2012 Styrelsen för Grums Slalomklubb får härmed avlämna följande berättelse från verksamheten för tiden mellan 2011-07-01 och 2012-06-30. Årsmöte Klubbens

Läs mer

Stockholm klätterklubbs årsmöte 2017

Stockholm klätterklubbs årsmöte 2017 Stockholm klätterklubbs årsmöte 2017 Dagordning vid årsmötet 1. Fastställande av röstlängd för mötet. 2. Fråga om mötet har utlysts på rätt sätt. 3. Fastställande av föredragningslista. 4. Val av ordförande

Läs mer

www.brastadgolfcenter.nu/golfklubb Ordinarie årsmöte, Brastad GK Plats: Stångenäs AIS klubbstuga Datum 2009-02-14 Tid: 13:00 Förslag till dagordning 1 Öppnande 2 Fastställande av röstlängd 3 Fastställande

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK

Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK 2015-2016 Styrelse Ordförande: Evert Andersson Ledamöter: Marcus Trabold Vice ordförande: Stefan Johansson Hans Sundberg Kassör: Linnea Persson Leif Daggert Sekreterare:

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Mälardalens Distansryttarförening MDRF

Verksamhetsberättelse för Mälardalens Distansryttarförening MDRF Verksamhetsberättelse för Mälardalens Distansryttarförening MDRF 2013-01-01-2013-12-31 Prisbordet till Romfarsritten som vi tackar våra sponsorer för. 1(5) Mälardalens distansrytarförening Enköping Uppland

Läs mer

Likabehandlingsplan Majornas Boxningsklubb

Likabehandlingsplan Majornas Boxningsklubb Likabehandlingsplan Majornas Boxningsklubb 1 Förklaringar I följande likabehandlingsplan kommer vi utgå ifrån fyra aktörer på föreningen enligt följande; Organisationsledare, Tränare och funktionär, Aktiv

Läs mer

Föreningsträdet Min förening. Handledning Aktiva 15 år. Föreningskunskap Vad erbjuder vår förening? Att vara domare

Föreningsträdet Min förening. Handledning Aktiva 15 år. Föreningskunskap Vad erbjuder vår förening? Att vara domare Föreningsträdet Min förening Handledning Aktiva 15 år Föreningskunskap Vad erbjuder vår förening? Att vara domare Att arbeta med Föreningsträdet Syfte: Tanken med föreningsträdet är att med hjälp av enkla

Läs mer

Verksamhetsplan 2015 Juniorkommittén

Verksamhetsplan 2015 Juniorkommittén Verksamhetsplan 2015 Juniorkommittén Nulägesanalys Det blev en framgångsrik juniorverksamhet på Melleruds GK under 2014, även om antalet juniorer var mindre än förväntat. Under 2014 hade vi på Melleruds

Läs mer

9. Verksamhetsplan för kommande verksamhetsår. 12. Val av föreningsordförande för kommande verksamhetsår

9. Verksamhetsplan för kommande verksamhetsår. 12. Val av föreningsordförande för kommande verksamhetsår www.savspel.se info@savspel.se 2019-03-12 1 Dagordning 1. Mötets öppnande 2. Justering av röstlängd 3. Val av mötespresidium Mötets ordförande Mötets sekreterare 4. Val av justerare och rösträknare 5.

Läs mer

Hedemora bridgesällskap Verksamhetsberättelse för 2014

Hedemora bridgesällskap Verksamhetsberättelse för 2014 Hedemora BS 2014-01-10 sida 1(5) Hedemora bridgesällskap BS Spela Bridge 1945 Hedemora BS 2014-01-10 sida 2(5) Styrelsen Styrelsen har bestått av BS Ordförande: Jan Holm Spela Bridge Sekreterare: Kjell

Läs mer

Tönnersjö GK. Årsmöte , Tönnersjö Golfrestaurang. 2. Styrelsens verksamhetsberättelse 2018

Tönnersjö GK. Årsmöte , Tönnersjö Golfrestaurang. 2. Styrelsens verksamhetsberättelse 2018 Tönnersjö GK Årsmöte 2018-12-16, 15.00 Tönnersjö Golfrestaurang. ÅRSMÖTESHANDLINGAR 2018 1. Föredragningslista 2018 2. Styrelsens verksamhetsberättelse 2018 3. Verksamhetsberättelse för Seniorkommittén

Läs mer

Information inför säsongen

Information inför säsongen Information inför säsongen 2015-2016 Internationell basketcup 2017 På ett styrelsemöte nyligen klubbades det igenom att Onsala Pirates ska försöka åka på en internationell basketcup våren/sommaren 2017

Läs mer

MIN FÖRENING. Träff 1: Föreningskunskap. 1. Vem eller vilka bestämmer i vår förening? 2. Vad gör man i en styrelse?

MIN FÖRENING. Träff 1: Föreningskunskap. 1. Vem eller vilka bestämmer i vår förening? 2. Vad gör man i en styrelse? Träff 1: Föreningskunskap 1. Vem eller vilka bestämmer i vår förening? 2. Vad gör man i en styrelse? 3. Vilka personer arbetar i en styrelse? 4. Vad gör en ordförande, en kassör, en sekreterare och en

Läs mer

DJURGÅRDENS IF:s BOWLINGFÖRENING

DJURGÅRDENS IF:s BOWLINGFÖRENING DJURGÅRDENS IF:s BOWLINGFÖRENING Välkommen till årsmöte på Bowlinghallen, onsdagen den 9 september 2015 Förslag till dagordning 1 Mötets öppnande samt justering av röstlängd 2 Årsmötets stadgeenliga utlysning

Läs mer

SDK WETTERNBUGGARNA ÅRSMÖTE

SDK WETTERNBUGGARNA ÅRSMÖTE 1. Mötets öppnande 2. Fastställande av röstlängd 3. Fråga om mötet har utlysts på rätt sätt 4. Fastställande av föredragningslista 5. Val av a) Mötesordförande. b) Mötessekreterare. c) 2st Protokolljusterare

Läs mer

Styrelsen för Östgötadistriktet av Riksförbundet Unga Musikanter avger följande berättelse för verksamhetsåret 2011.

Styrelsen för Östgötadistriktet av Riksförbundet Unga Musikanter avger följande berättelse för verksamhetsåret 2011. 1(5) Verksamhetsberättelse för RIKSFÖRBU DET U GA MUSIKA TER ÖSTERGÖTLA D 2011 Styrelsen för Östgötadistriktet av Riksförbundet Unga Musikanter avger följande berättelse för verksamhetsåret 2011. Föreningar

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015

Verksamhetsberättelse 2015 VÄRMLANDS UNGDOMSSEKTIONSSTYRELSE VÄRMLANDS UNGDOMSSEKTIONSSTYRELSE Styrelsen har år 2015 bestått av nio personer från olika klubbar i Värmland: Ordförande: Elin Fridlund Vice ordförande: Lisa Värnefors

Läs mer

www.shogun-halmstad.se Styrelsemötesprotokoll

www.shogun-halmstad.se Styrelsemötesprotokoll 1 (6) Styrelsemötesprotokoll Plats: Hos Monica, 2013-11-29, kl. 18.00 Deltagare: Monica Lindberg Ordförande Morgan Engdahl Ledamot Peter Höglund Kassör Jonas Mattsson-Frost Ledamot Monika ledel Sekreterare

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Silvköparens Vattenskidklubb 2015

Verksamhetsberättelse för Silvköparens Vattenskidklubb 2015 Verksamhetsberättelse för Silvköparens Vattenskidklubb 2015 Styrelsen för Silvköparens Vattenskidklubb får härmed avge följande verksamhetsberättelse. Styrelsesammansättning Styrelsen har under året bestått

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR SKÖVDE KONSTÅKNINGSKLUBB SÄSONGEN

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR SKÖVDE KONSTÅKNINGSKLUBB SÄSONGEN 1 (5) VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR SKÖVDE KONSTÅKNINGSKLUBB SÄSONGEN 2008 2009 2 (5) Skövde Konståkningsklubb får härmed avge verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2008 2009 Styrelsen har under året haft

Läs mer

SSG Årsmöte Onsdagen 12 december kl. 19:00 på Albatross GK.

SSG Årsmöte Onsdagen 12 december kl. 19:00 på Albatross GK. SSG Årsmöte 2012 Onsdagen 12 december kl. 19:00 på Albatross GK. Dagordning 1. Årsmötets öppnande 2. Fastställande av röstlängd 3. Fråga om årsmötets behöriga utlysande 4. Fastställande av dagordning 5.

Läs mer

SNO:s ungdomsavslutning med pepparkaksrunda, lunch, föreläsning och prisutdelning 7 december 2014 i Tveta

SNO:s ungdomsavslutning med pepparkaksrunda, lunch, föreläsning och prisutdelning 7 december 2014 i Tveta SNO:s ungdomsavslutning med pepparkaksrunda, lunch, föreläsning och prisutdelning 7 december 2014 i Tveta Efter en härlig träningsrunda, Pepparkaksrunda, av Olle Smitt bjöds det på god lunch och sedan

Läs mer

Protokoll årsmöte i Stora Höga Kyokushin Karateklubb (SHKK) 2013

Protokoll årsmöte i Stora Höga Kyokushin Karateklubb (SHKK) 2013 Protokoll årsmöte i Stora Höga Kyokushin Karateklubb (SHKK) 2013 Plats: Dojon, Stationsvägen 9F Tid: 21 mars 2013, kl 19.00 Protokoll ÅRSMÖTE SHKK 2013 1. Fastställande av röstlängd för mötet. 2. Val av

Läs mer

Verksamhetsberättelse för

Verksamhetsberättelse för Verksamhetsberättelse, förvaltningsberättelse, resultat- och balansräkning samt revisionsberättelse för verksamhetsåret 2013, Rädda Barnens lokalförening i Skellefteå Verksamhetsberättelse för Rädda Barnens

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Hallands Badmintonförbund. verksamhetsåret

Verksamhetsberättelse för Hallands Badmintonförbund. verksamhetsåret Verksamhetsberättelse för Hallands Badmintonförbund verksamhetsåret 2009 2010 Styrelsen för Hallands Badmintonförbund får härmed avge verksamhetsberättelse för säsongen 2009/2010. Styrelsens sammansättning

Läs mer

SK Beduinerna. Årsmötesprotokoll 2009. Fredagen den 6 februari 2009 kl. 18.00

SK Beduinerna. Årsmötesprotokoll 2009. Fredagen den 6 februari 2009 kl. 18.00 SK Beduinerna Årsmötesprotokoll 2009 Fredagen den 6 februari 2009 kl. 18.00 1. 28 medlemmar närvarande se bilaga 1. 2. Till mötes ordförande valdes Peter Gudbrand. Till mötes sekreterare valdes Dennis

Läs mer