Kapitel 1 hej Hej jag heter Trulle jag har ett smeknamn de är Bulle. Min skola heter Washinton Capitals jag går i klass 3c de är en ganska bra klass.

Relevanta dokument

Denna bok är tillägnad till mina bröder Sindre och Filip

Kapitel 2 -Brevet Två dagar senare. Så såg jag och min BFF ett brev som låg under dörren. På brevet stod det

Kapitel 2 Kapitel 3 Brevet Nyckleln

En dag såg jag och Anna ett brev under den mystiska dörren. Jag tog upp brevet och läste det. Så här stod det:

Kapitel 1 Hej. Jag heter Max. Jag är 10 år gammal. Jag går på Rävskolan. Jag gillar tv och dataspel.

Kapitel 1 Hej Hej jag heter Henke. Min bäste vän heter Ludvig, men han kallas Ludde. Vi är lika gamla, vi är 8år. Vi är rädda för städerskan.

Den magiska dörren. Av: Daniela Marjasin.

Kapitel 1 - Hej Hej jag heter Lisa och går på Hästskolan. Min bästa vän heter Wilma. Jag tycker att vår rektor är lite läskig. Hon heter Svea och hon

Gjord av Kapitel 1 - Hej! Sid: 4-5

Kapitel 1 Hej! Jag heter Jessica Knutsson och jag går på Storskolan. Jag är nio år. Jag har blont hår och små fräknar. Jag älskar att rida.

Kapitel 1 Kapitel 2 Hej Brevet

Hubert såg en gammal gammal gubbe som satt vid ett av tälten gubben såg halv död ut. - Hallå du, viskar Hubert

Den magiska dörren. Kapitel 1 Hej. Jag vaknar av att mamma skriker: - Benny dags att gå upp!

En dag så gick vi runt på skolan och pratade. Då så såg vi en konstig dörr. Den var vit och hade en svart ruta och den luktade inte gott.

Den magiska dörren. By Alfred Persson

Kapitel 1. Jag gillar inte honom sa jag, inte jag heller svarade Emil. När vi hade rast gick vi till dörren


Kapitel 2 Kapitel 3 Brevet Nyckeln

Den magiska dörren. Albin Vesterlund

Kapitel 1 - Hej Hej, jag heter Lisa och är 9 år. Jag har en vän som heter Julia. Vi går på samma skola, den heter Bokskolan. Det finns någon som jag

Om författaren. Om boken. Namn Aron Ålder 9 år Intressen Fotboll och mat Klass 3b Tack till Love Dohns Josef Sahlin

Magiska dörren. Tuva Lundström

Kapitel 1 - Hörde ni ljudet? sa Felicia. - Nej det är ju bara massa bubbel och pys som hörs här, sa Jonathan. Felicia och Jonathan var bästisar och

Min kompis heter Sofie och har ljust kort hår. Hon älskar marsvin. Min ärkefiende Lisa, läraren Lisa, utan hår är läskig. Det känns som att hon

Magiska dörren. Av Vilgot Eriksson

Kapitel ett- Den magiska dörren

Kap 1 hej. Hej jag heter William Peterson. Jag är 10 år gammal och jag är cool. Jag bor i Alafors och jag har 5 syskon. Jag går på MK- skolan.

Hemliga Clowndocka Yara Alsayed

När vi kom dit nästa dag såg vi ett BREV. Jag ropade till Alice: -Titta, ett BREV. Jag tog upp brevet och där stog DET:

En dag var jag ner i källaren då såg jag ett brev vid den magiska dörren jag gick dit men jag var lite rädd men det vart bättre när jag öppnde det.

Kapitel 2 Brevet Nästa dag gick Lisa och jag ner i källaren igen. Då såg vi ett brev. Lisa öppnade brevet. På brevet stod det: Hej, vi bor i ett

Den magiska dörren. By Liam Holmström Svanold

Det finns ett monster i våran källare han tog fram sina vassa klor och...

Den magiska dörren. Elsa hallén

Kapitel 1 Kapitel 2 Hej Brevet

Jag blev rädd när jag läste brevet.är jag verkligen den utvalda som kan gå in i porten. Jag. Kapitel 2 BREVET

Den Magiska dörren av Tilde och Saga Illustrationer av Tilde

Kapitel 1 - Hej Hej jag heter Adele! Jag är 10 år. Idag har jag en T-shirt och shorts på mig. Min bästa vän heter Sofia och hon har en tunika på sig.

Den magiska dörren Av: Minna

Denna bok är tillägnad till mina bröder Benjamin,Pont us,theo och min syster Celina.

Jag gick till dörren och såg ett brev. Jag var nyfiken och öppnade brevet, det stod på pappret:

Kapitel 2 Kapitel 3 Brevet Nycklarna

Den magiska dörren. Åldersgräns 19. Farlig bok

2.Brevet! Idag har något konstigt hänt i skolan. Det var ett brev som stack ut i en liten springa i dörren, på. det såhär

Hjälp min planet Coco håller på att dö ut. Korvgubbarna har startat krig Kom så fort du kan från Tekla

Den magiska dörren. Kasper Lindström

Den magiska dörren. kapitel 1-hej

Kapitel 1 - Hej Hej jag heter Karl. Jag är 10 år. Jag är rädd för Mimom. Han är en elev som går på min skola och han är dum mot mig.

Av: Nils Åkerblom AV NILS ÅKERBLOM


Malvina 5B Ht-15. Kapitel 1 Drakägget

Kapitel 1 Kapitel 2 Hej Brevet

Det finns en konstig dörr på skolan och ingen har gått in där på 70 år. Den vill jag gärna gå in i för nästan ingen vet vad som finns där inne.

Jag är så nyfiken på den konstiga dörren. Jag frågar alla i min klass om de vet något om den konstiga dörren, men ingen vet något.

Kapitel 2 Kapitel 3 Brevet Nyckeln

kapitel 4 en annan värld

Kapitel 1 HEJ! Hej jag heter Emile Olson.

Kapitel 2 Brevet När jag är på väg hem går jag förbi den rostiga dörren ser jag ett brev sticka ut genom dörren jag tar upp brevet och läser det.

Kapitel 1 Ljudet. -Nej, hur lät det? undrade Kalle -Det lät "wha wha"

Min försvunna lillebror

Magiska dörren. Julia Björklund

Kapitel 1 - Hej Jag heter Gustav och min kompis heter Olle. Vi är bästa vänner. Jag går på Lönnskolan och jag är 8 år. Min kompis är 8 år.

Den Magiska Dörren Av Hugo Flink & Milly Herkestam

Den Magiska Dörren Kapitel 1 Den låsta dörren

Magiska dörren. Gjord av Emma K

Av: Martina Gustafsson

Den magiska. dörren skriven av. Diana och Leia.

Pojke + vän = pojkvän

Malte är snäll och rolig han är smart, vi brukar leka dinosaurier på fotbollsplan, när gympalärarn kommer så springer vi och gömmer oss i de höga

Den hemliga dörren...

Molly brukade vara en så glad och sprallig tjej, men idag förändrades allt. Molly stirrade på lappen någon hade lagt i hennes skåp.

Den magiska dörren. av Oskar Åsén

Författare Sebastian Fihn. klar 9/ Kapitel 1 den magiska dörren

Den magiska dörren. av David Olsson Bergmansson

Den magiska dörren Av julia

Kapitel 1 hej. Det finns en dörr i skolan som jag undrar över. Den är i mitt klassrum och fröken säger att dörren aldrig har öppnats.

Den kidnappade hunden

Nell 5A Ht-15. Kapitel 1 Drakägget


Kap,1. De nyinflyttade

Den magiska dörren. Författare Deni saeed

Sune slutar första klass

Den magiska dörren. Kapitel 1

kapitel 1 Publicerat med tillstånd Dilsa och den falska förälskelsen Text Petrus Dahlin Bild Sofia Falkenem Rabén & Sjögren 2013

AYYN. Några dagar tidigare

Magiska dörren. av Sara Pavlova

Ellen Andersson Lindell Den magiska dörren 2017

Författare Tilde Brännström Den magiska dörren

Den försvunna diamanten

Kapitel 1. Matten var jättetråkig vi bara skrev massor av tråkiga tal men typ efter en timma av matte så gick vi äntligen ut på rast..

Ljuden Kap 1. -Vad var det där, sa Moa?

Bella gick ner i källaren och plötsligt händer det... Hon kunde inte tro sina ögon. Plötsligt kom...

Den magiska dörren. Tilde Buhler

Om författaren Namn Matilda Ålder 10 Intressen Vara med kompisar Tidigare utgivna böcker Den magiska dörren Tack till Josef.

Författare: Can. Kapitel1

Kap. 1 Ljudet. - Sluta tjuvlyssna, Tommy! Just då blängde Ulf på Mimmi. Han sa åt Mimmi att inta skrika så åt sin snälla klasskompis Tommy.

Kapitel 2 brevet. Kapitel 1 Hej

Du är klok som en bok, Lina!

Magiska dörren Av: Filippa

Transkript:

Kapitel 1 hej Hej jag heter Trulle jag har ett smeknamn de är Bulle. Min skola heter Washinton Capitals jag går i klass 3c de är en ganska bra klass. Jag har en kompis i min klass han är skit snäll mot mig han heter Snurre vi bor på samma gata och vi är grannar. Vi leker varenda dag vi lekte ett helt sommarlov de var jätte kul. Jag är rädd för en person. De är min rektor. Ingen på skolan vågar säga hej till henne förutom fröknarna. Det finns en skit konstig dörr i skolan det är mystiskt. Det är rektorns dörr. Dörren ligger presis utanför vårat klass rum det är inte kul.

Kapitel 2 Hej igen nu är de ny vecka och nu har vi nya saker att hitta på. Nu har matte i 1 timme sen rast. 1 timme senare jag går ut då kollar jag på rektorns dörr där ligger ett brev. Jag tar upp brevet och går in på muggen då öppnar jag det det står. Hjälp hjälp hjälp jag behöver hjälp nuuuuu jag vill komma ut här ifrån. Jag är i rektorns rum i ett skåp hon låste in mig där när jag gick i klass 3D och nu är jag 19 år det var 10 år sedan mvh Jordbruks gubben. Jag blir lite rädd jag springer till alla klass foton och kollar 3D för 10 år sedan. Där är han han såg inte så smart ut.

Kapitel 3 nycklarna Hej igen ny vecka igen. Brevet som jag läste förra veckan var jätte mystiskt ju men jag skulle ju hjälpa hon. Man får inte gå in i rektorns rum och kolla ens. Men jag måste hjälpa den här personen där inne. Han satt i ett skåp det borde vara nycklar till det skåpet undra om nycklarna är där inne eller har rektorn den? Jag går till min lärare och frågar vet du om någon kille som heter Jordbruks gubben? Hon sa ja han gick i 3D och sen blev har bort rövade av någon! Okej men vart? Hon sa vet ej! Jag går till matsalen och kollar om rektorn var där men hon var inte där. Sen gick jag till 9:ornas klass rum där inne var hon med ett par nycklar som dinglade med ett nyckel band på. Jag kollar på schemat och dom slutar klockan 15:45 de är om 5 minuter jag väntar en stund. Nu slutar dom men dom pratar liten men då ser jag Snure och jag sa att han skulle prata med rektorn när hon kommer ut. Och han börjar prata om sin familj och jag tar nycklarna ur hons ficka. Jag tar nycklarna och jag tar dom och sen tappar jag nycklarna nästan på golvet och hon kollar bak på mig och jag börjar visla. Och hon går för bi mig. Jag undrar varför rektorn har nycklarna och inte någon annan på skolan?? Men hon är ju rektor och hon bestemmer ju på den här skolan så hon äger nycklarna ju! Jag går mot dörren och stoppar in nyckeln i dörren och vrider till och dörren öppnas!

Kapitel 4 En annan värld Jag kommer in genom dörren och öppnar skåpet! Det ser annorlunda ut på något sätt jag vet inte hur men ändå konstigt. Jag hör några dom pratar konstigt och jag ser än skog. Det är en barr skog jag ser också en låda. Den ser lite guldaktig ut men ändå rostig ut. Det blåser och är kallt ute men det är super tyst. Och många vägar! Jag går bortåt och ser än staty. Den är skit ful. Nu hör jag ännu mer personer.

Kapitel 5 En annorlunda vän Jag vaknar upp i ett helt random hus. Och så kommer nån fram till mig det är ju Snurre! Tror jag eller inte jag frågar honom vem det är. Och han sa:- jag är Jordbruks Gubben! Och vem är du? Jag är Snurre det var jag som läste ditt brev. Och du ville ut här ifrån. sa du i brevet. Ja jag vill ut här ifrån men det går ju inte. Jag har ett problem som jag inte kan lösa det problemet jag kommer aldrig komma ut här ifrån. För att det står vakter vid dörren vi måste gå ut ifrån. -Ok sa jag det känns som att jag aldrig kommer komma hjälpa han nån gång.

Kapitel 6 mitt uppdrag Efter 3 dagar med isglass så var jag nere. Men plötsligt kom jag på en idé jag behöver 1 en bomb 2 en kniv 3 en kycklingklubba Jag ska ha en bomb för att spränga upp dörren och en kniv för att låsa upp skåpet om jag tappar bort nyckeln till skåpet och kycklingklubban ska jag ge till Jordbruks Gubben för han har inge mat!!! Hejdå säger jag till han han säger hejdå jag går mot dörren!!!!!!!!!!!

Kapitel 7 tillbaka i skolan!!!! Jag går ut ur skåpet där ligger en orm på golvet jag skrek: orm jävel på golvet. Sen vete fan vad jag ska göra!!!! Jo jag ska hoppa på den. Jag hoppa på den den dog :) sen går jag ut ur dörren jag ser Snurre han står och pratar med Linnéa. Jag springer ut ur skolan till Ica och köper kyckling klubbor. Och sen springer jag in på ammo nation och köper en bomb. En kniv kvar vart fan ska jag köpa den? Jag springer till Snurre han blev jätte glad av att se mig han sa vart har du varit? I ett annorlunda land!:). Jag behöver din hjälp sa jag till Snurre han sa självklart. Vi springer ut från skolan igen vet du vart man kan köpa en kniv sa jag till Snurre?? Snurre sa nja kanske jag har en hemma på vinden. Vi springer hem till Snurre till hans vind och vi måste ha en stege sa han! Vi tar fram en stege som står bredvid vinden. Jag klättar upp för stegen snabbt som attan. Jag såg kniven direkt när jag kom upp i vinden! Jag klättrar ner, när jag klättrade ner sågas jag tack för hjälpen och jag sprang förbi en skit snygg hon var så snygg tyckte jag. Jag sprang vidare till skolan jag gick in i skolan upp för trappan och sen till vänster sen springer jag rakt fram jag öppnar dörren sen till skåpet jag tar upp nycklarna och... Dom är borta vad ska jag göra tängte jag? Men juste kniven jag tar upp kniven och låser upp skåpet och går in...

Kapital 8 Sanningens ögonblick Jag går in genom dörren och ser den fina gröna gurgelbacken. Sen går jag till huset och ser att dörren är låst med ett stort hänglås!!!!!!!!!!!!! vad ska jag göra? Juste jag har ju bomben med mig. Jag spränger upp dörren måhahhah säger jag glatt:). Jag spränger upp dörren det låter åt helvete. Jag springer in i alla rummen och jag hittar han inte. Jag springer ut genom dörren och hör någon skrika det låter som rektorn!!! Det är lika dan röst ju.! Jag springer dit där skriket kom ifrån! Jag kom in i skogen och såg ett hus! Jag fick en klump i magen, jag knackar på dörren det pirrar så jävla mycket i magen. Hon öppnar dörren jag blev skit rädd. Det såg ut som rektorn, men juste hon har ju en tvillingsysyer det är hon! Jag säger hej vem är du? Hon sa skit i det du lille pöjk. Jag hör Jordbruks Gubben ropa där inne och jag sa till Vironica släpp min kompis annars dödar jag dig! Hon sa lycka till med det du lille pöjk. Jag tar fram kniven och kastar den på henne den träffar precise under hjärtat jag sa good bye till hon glatt... Jag springer in och hämtar han han sitter fast i en stol med tejp och rep jag tar låss han. Vi springer till hans hus och jag säger jag måste gå in till den vanliga världen men jag kommer aldrig glömma dig sa jag till han. Han sa okej jag kommer aldrig glömma dig häller sa han till mig. Jag ger han en kram och säger hejdå han sa detsamma ha det bra i livet jag sa detsamma och sprang iväg. Jag gick igenom dörren nu..

Kapitel 9 tills någon annan öppnar dörren igen Dagen efter satt jag vid min bänk. Och hade So med Sara det var slut om 5 min. Nu var So:n slut vi har rast.. Jag springer ut till fotbolls plan och hör rektorn skrika!!! Jag rusar dit fort som *** och kollar vad som hände hon sa... Jag blev på körd av en mobbe jävel.. Okej sa jag jag, hon gräver i sin ficka och tar upp nycklarna hon kollar om hon har alla 100 st nycklar!!! Hon har räknat alla nycklar nu det bara 99 st nycklar!!! Jag går fram till henne och ger henne nyckeln. Hon sa... Tack för nyckeln pöjk sa hon snällt... Jag sa ingen orsak, hon gav mig en kram! Jag blev röd i ansiktet, har du varit i den magiska världen sa jag till henne? Hon sa ja det har jag har du? Är ja det har jag din syster bor där inne eller hur? Ja sa hon!!!! Rasten är slut, nu har vi svenska det är den sista lektionen för idag!!! Jag gick fram till Snurre hon sa vill du gå på café efter skolan? Han sa ja då går vi!! Slut