Christina Kroppsfettsvåg. Svensk instruktionsmanual

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Christina Kroppsfettsvåg. Svensk instruktionsmanual"

Transkript

1 Christina Kroppsfettsvåg Svensk instruktionsmanual Avsett användningsområde Kroppsfettsvågen Christina" används för att mäta kroppsvikt samt andelen kroppsfett/kroppsvatten hos en person. Produkten är konstruerad för hemmabruk. Displayen och styrpanelen är löstagbar och kan enkelt monteras på till exempel en vägg. Data skickas trådlöst mellan vågen och displayen. Vågen är inte avsedd för professionellt, medicinskt eller terapeutiskt bruk. Vågen är inte tillverkad i enighet med tillämpliga EU- direktiv på området utan är endast avsedd för hemmabruk (Direktiv för medicinska produkter, 93/42/EWG). Icke avsett användande av produkten kan leda till att den skadas, samtidigt som detta också medför risker för användarens hälsa. Denna produkt får inte modifieras eller byggas om på något sätt. Tag aldrig loss produktens yttre hölje! Läs noggrant igenom säkerhetsföreskrifterna innan du börjar använda vågen! Säkerhetsföreskrifter Vänligen läs igenom hela instruktionsmanualen innan du börjar använda din kroppsfettsvåg. Nedanstående information är viktig för att garantera säkert användande av produkten! Varning! Garantin gäller inte för skador som har uppkommit på grund av användande på annat sätt än vad som beskrivs i denna manual! Vi avsäger oss även allt ansvar för eventuella ytterligare konsekvenser av sådan användning, såsom skador på personer eller inventarier och dylikt! Av säkerhetsskäl får produkten inte byggas om eller modifieras på något sätt. Produkten får inte utsättas för intensivt solljus, höga temperaturer, kraftiga vibrationer, hög fuktighet eller intensiv mekanisk stress. Vågen är inte avsedd för professionellt eller kommersiellt bruk, som till exempel på sjukhus, gym, simhallar eller dylikt. Om du är diabetiker, använd endast vågen enligt överenskommelse med din läkare. Gå inte för nära vågens kanter, hoppa inte på eller av vågen eftersom detta medför risker för skador. Du kan lätt halka och slå dig! Använd inte vågen med blöta eller fuktiga fötter. Använd heller inte vågen om du är blöt eftersom även detta medför ökad halkrisk. Torka dig noggrant innan du använder vågen. Tillverkaren tar inget ansvar för inkorrekt displayvärde, för inkorrekta mätresultat eller för konsekvenserna av inkorrekt display eller inkorrekt mätresultat.

2 Överbelasta aldrig vågen. En person som väger mer än 159,66 kilo ska inte använda vågen. Om vågen är överbelastad visas meddelandet 0-Ld i displayen. Vågen ska endast användas för att mäta vikt och kroppsfett hos människor. Vågen är inte avsedd för att mäta kroppsfett och vikt på exempelvis djur. Vågen är endast avsedd för inomhusbruk Vågen är inte en leksak och ska därför förvaras oåtkomligt för barn. Lämna inte kartonger eller övrigt förpackningsmaterial liggande framme. Plastfilmer och/eller påsar och plastföremål kan vara farliga leksaker i händerna på dina eller andras barn. Om du inte är helt säker på hur du ska använda vägen på korrekt sätt, eller om du har frågor som inte besvaras på ett tillfredställande sätt av användarinstruktionerna i den här manualen. Vänligen kontakta tillverkaren eller en person med nödvändiga fackkunskaper. Att sätta i och ta ur batterier Innan du börjar använda vågen för första gången, sätt först i batterier i vågen och i den löstagbara styrpanelen och displayen. Batteriluckan sitter på vågens undersida och på styrpanelens baksida. Öppna båda luckorna och sätt i batterierna (Mikro, AAA). Var noggrann med att sätta i batterierna med polerna enligt beskrivningen på batteriluckornas baksida. När du monterat batterierna korrekt, stäng batteriluckorna. Det är dags att byta batterier i displayen när det visas det en batterisymbol på displayen, eller om displayen blir otydlig eller om vågen slutar att fungera som den ska. När batterierna i vågen behöver bytas visas symbolen SCALE. När REMOTE visas, byt batterier i styrpanelen. Vågen får endast användas med Mikro AAA- batterier. Tag ur batterierna ur vågen och de löstagbara delarna om du inte avser att använda vågen under en längre period. Förvara batterierna oåtkomligt för barn! Försäkra dig om att batterierna är korrekt monterade i batteriluckorna (med plus/minus poler i rätt riktning). Lämna aldrig batterierna där de är åtkomliga för barn eller husdjur. Om ett barn eller ett djur skulle svälja ett batteri. Kontakta omedelbart en läkare. Batterisyra är frätande, läckande eller på annat sätt skadade batterier kan därmed orsaka bränn/frätskador vid kontakt med huden. Använd därför handskar om du måste handskas med skadade batterier. Batterierna får heller inte kortslutas eller komma i kontakt med eld. De får heller inte återuppladdas, detta medför explosionsrisk! Att installera vågen Placera din kroppsfettsvåg i horisontellt läge på en hård yta (till exempel på golvet). Att placera vågen på ett mjukt golv eller på något annat mjukt underlag (till exempel en matta) eller på ett inkorrekt sätt på golvet, medför att mätningarna inte kommer att blir korrekta. Placera vågen på ett sådant sätt att den står stadigt och säkert.

3 Placera aldrig din kroppsfettsvåg på blött eller fuktigt underlag. Vågen kan glida och du kan halka och skada dig när du ställer dig på den. Den löstagbara displayen kan du placera där du vill, till exempel i den medföljande förvaringsboxen eller också monterad på väggen ovanför vågen (enligt bilden ovan). För att garantera optimal IR-signal mellan vågen och displayen ska vågen placeras cirka 30 centimeter från väggen där panelen och displayen monteras. Displayen ska monteras cirka 160 centimeter ovanför golvet. När du väger dig, försäkra dig om att vågens IR- sensor inte täcks av dina fötter eller att något föremål är i vägen för panelen eftersom detta medför att vågen inte fungerar som den ska. Försäkra dig om att du inte skadar några el-, gas- eller vattenledningar när du monterar vågens panel på väggen! Att ställa in dina personliga data För att göra en kroppsfettsanalys måste du först lagra dina personaliga data i vågens minne. Vågens minne ger möjlighet att lagra data för upp till 10 personer samtidigt. Följ anvisningarna nedan för att ställa in dina personliga data: Tryck på knappen visas i displayen. Tryck ner och håll inne knappen i cirka tre sekunder. Först visas 1-10 i displayen, sedan blinkar ett lagringsplatsnummer i displayen. Välj önskad lagringsplats med knapparna. Tryck sedan på knappen igen. Displayen visar nu Kg eller Lb blinkande. Ställ in Kg eller Pounds med hjälp av knapparna för önskad viktenhet. Denna viktenhet kommer att gälla för alla lagringsplatserna, alltså kommer alla vikter att visas i denna viktenhet. Nu kommer Gender (kön) att blinka i displayen. Välj ditt kön med hjälp av knapparna. Bekräfta ditt val med hjälp av knappen. Nu är det dags att väja ålder. Välj rätt ålder med hjälp av knapparna. Tryck ner en av knapparna om du vill att menyn ska rulla fortare. Bekräfta ditt val med knappen. Nu ska du ställa in kroppslängd (cm eller tum). Välj kroppslängd med knapparna. För att snabbspola i menyn, håll ner en av knapparna (som ovan). För att bekräfta ditt val, tryck på knappen. Den valda lagringsplatsen blinkar nu i displayen. Välj en annan lagringsplats om du vill lagra fler data. Annars, avsluta genom att trycka på knappen.

4 Om du inte gör några val inom cirka 20 sekunder när du ställer in data så kommer displayens skärm att slockna automatiskt. Om du väljer viktenheten Kg så kommer kroppslängden automatiskt att mätas i centimeter (och inte i tum). Mätning av Vikt, kroppsfett och kroppsvätska (vatten). Använd inte denna produkt om du har en pacemaker eller något annat medicinskt implantat. Vågen är inte avsedd för medicinsk eller terapeutisk användning. Skapa inga dieter eller träningsprogram baserade på vågens mätresultat. Konsultera alltid en professionell yrkesperson för information om lämpliga dieter och lämplig träning. Kom ihåg att vågens mätresultat påverkas av många olika faktorer. Beakta följande för att få ett så noggrant mätresultat som möjligt: Varje klädesplagg du bär kommer att göra mätresultatet sämre (mindre korrekt). Använd inte strumpor när du väger dig. Stå på vågen med bara fötter. Dina fötter ska vara rena men inte fuktiga eller blöta. Om vågen inte kan ge ett mätresultat kommer meddelandet Err att visas i displayen. När du står på vågen ska fötterna inte nudda varandra. Mätresultatet påverkas av intensiv fysisk aktivitet, sjukdom, kraftig vätskeförlust (till exempel efter hög alkoholkonsumtion). Vänta cirka 2 timmar efter att du har ätit eller druckit innan du använder vågen. Resultatet påverkas även av bad, menstruation och graviditet. Om möjligt gör om mätningarna flera gånger vid exakt samma tidpunkt på dagen, under så lika förutsättningar som möjligt. Knacka försiktigt med tån på vågens plattform. Ta sedan bort foten helt från vågen. Displayen kommer först att lysa rött, efter cirka två sekunder byter den till att lysa grönt. Tryck då på knappen. Vänta tills du ser HELO/0,0Kg i displayen. Välj lagringsplats med knapparna och bekräfta ditt val med knappen. Displayen kommer nu att visa den data som du har lagrat. Vänta tills displayen visar 0,0Kg. Ställ dig då på vågen och vänta tills vägningen är helt färdig. Vägningen är färdig när din vikt inte förändras och H visas i displayen. Vågen kommer nu automatiskt att mäta ditt kroppsfett och kroppsvätska (vatten). Displayen blinkar CCCC under tiden mätningen pågår. Resultatet av kroppsfetts- och vätskemätningen visas växelvis i displayen. (Fat/Water). Du kan nu kliva ner från vågen. Vågen stängs automatiskt av efter cirka 60 sekunder. Du kan nu jämföra displayens värden med tabellen nedan:

5 (Noter: Body fat = Kroppsfett. Body Water = Kroppsvätska (vatten). Age = Ålder. Male = Man. Female= Kvinna. Thin =smal. Normal = Normal. Fat= fet. Very Fat = Mycket fet) Vänligen läs igenom följande information noggrant för att förstå tabellens värden på rätt sätt: Eftersom kroppsfett och vätskor påverkas av många olika faktorer har tabellvärdena endast ett informativt syfte. De ska därmed inte tolkas som absoluta värden. Man kan inte konstatera huruvida mängden kroppsfett och vatten är lämplig eller olämplig enbart utifrån informationen från vägningen och tabellen ovan. Personer med samma fysik, ålder och kön har nödvändigtvis inte samma fett/vatten- värden. Vänligen konsultera en läkare för att bestämma vilket värde som är lämpligt för dig. Vägningar och tabellen hjälper dig endast att uppmärksamma förändringar hos dig själv över tiden. Tabellen kan inte ge någon användbar information för följande personer: Personer under 15 år eller över 70 år. Personer som lider av feber, ödem eller benskörhet. Personer som tar vätskebindande eller vätskefördrivande mediciner. Personer som genomgår dialysbehandling. Gravida kvinnor. Professionella idrottsmän som tränar mer än 10 timmar per vecka. Att mäta vikt Tryck försiktigt med tån på vågens plattform. Tag sedan bort foten från vågen. Lysdioden på vågen lyser rött och växlar sedan till grönt efter ungefär 2 sekunder. Tryck på knappen. Vänta tills HELO/0,0Kg visas i displayen. Tryck på knappen för att välja önskad viktenhet (Kg/Pounds). Valet av viktenhet appliceras automatiskt på alla lagringsplatser i vågens minne. Ställ dig på vågen och stå kvar tills vägningen är helt färdig. Vägningen är klar när din vikt har slutat variera och bokstaven H visas i displayen. Kliv ner från vågen. Vågen stängs automatiskt av efter cirka 60 sekunder.

6 Service, underhåll och avfallshantering Denna produkt kräver inget underhåll förutom regelbundet byte av batterier. Vid behov, torka av utsidan av vågen med en mjuk, lättfuktad trasa. Använd inte starka rengöringsmedel eller kemiska lösningar eftersom dessa kan skada vågens teknik. Hantering av förbrukade batterier Du som konsument är juridiskt förpliktigad att återlämna förbrukade batterier på ett sådant sätt att de inte riskerar att skada miljön eller omgivningen. De ska lämnas i därför avsedd återvinningsbehållare och får absolut inte läggas bland vanligt hushållsavfall. Miljöfarliga batterier och annan apparatur kan enkelt identifieras med hjälp av symbolerna till ovan till vänster. Dessa symboler betyder även att det är förbjudet enligt lag att slänga produkten i hushållsavfallet. Batterierna innehåller följande tungmetaller, Cd = Kadmium, Hg= Kvicksilver, Pb= Bly. Lämna dina uttjänta batterier i därför avsedd återvinningsbehållare, på din lokala sopstation eller i butiken där du köpte dem. Därigenom fullgör du din juridiska skylighet och hjälper till att värna om miljön! Tekniska data Batterier: Våg 4 x Mikrobatterier (AAA) Styrpanel 2 x Mikrobatterier (AAA) Vågen är konstruerad för följande mått: Vikter/skala 2kg 160kg/0,1kg Vikter/skala 4,4 352lb/0,2lb Kroppslängd: 100cm 240cm Kroppsfett/skala 5% - 55%/0,1% Vatten 30% - 70%/0,1% Denna användarmanual är publicerad av Conrad Electronics GmbH, Klaus- Conrad- Strasse 1, D Hirschau/Tyskland. Användarmanualen bygger nu tillgänglig teknisk kunskap. Vi reserverar oss därför rätten att när som helst ändra innehållet i denna manual. Copyright 2005 by Conrad Electronics GmbH, Printed in Germany.

Upphovsrätt 2004 Conrad. Tryckt i Tyskland.

Upphovsrätt 2004 Conrad. Tryckt i Tyskland. 100 % returpapper. Blekt utan klor. Tryck Denna manual är utgiven av Conrad Electronic. Detta material (inklusive översättningen) får inte mångfaldigas, vare sig i sin helhet eller delvis, t.ex. fotokopieras,

Läs mer

Elektronisk personvåg med kroppsanalys

Elektronisk personvåg med kroppsanalys B R U K S A N V I S N I N G Elektronisk personvåg med kroppsanalys Artikelnummer 9530-1485 1 Elektronisk personvåg med kroppsanalys Artikelnummer 9530-1485 Förutom vikt mäter vågen kroppsfett, vattenhalt,

Läs mer

Box 79 Hantverksvägen 15 Tel. +46 (0)176-208920 Web www.vetek.se 76040 Väddö, Sverige Fax +46 (0)176-208929 Email info@vetek.se 2

Box 79 Hantverksvägen 15 Tel. +46 (0)176-208920 Web www.vetek.se 76040 Väddö, Sverige Fax +46 (0)176-208929 Email info@vetek.se 2 Manual BC-587 ANVÄNDARMANUAL INTRODUKTION Manualen är till för att hjälpa dig att komma igång och ställa in vågen samt ge dig information om de grundläggande funktionerna. SÄKERHETSVARNING! Observera att

Läs mer

GS 43. S Glasvåg. Bruksanvisning

GS 43. S Glasvåg. Bruksanvisning GS 43 S S Glasvåg Bruksanvisning Beurer GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm (Germany) Tel. +49 (0) 731 / 39 89-144 Fax: +49 (0) 731 / 39 89-255 www.beurer.de Mail: kd@beurer.de svenska Innehåll 1. Bör läsas...2

Läs mer

Garantin upphör att gälla om skador har tillkommit som resultat av att bruksanvisningen inte har följts! Vi tar inget ansvar för följdskador!

Garantin upphör att gälla om skador har tillkommit som resultat av att bruksanvisningen inte har följts! Vi tar inget ansvar för följdskador! Bruksanvisning Djupmätare med ekolod Användning Djupmätaren med ekolod används för att mäta vattendjup från 0.8 m till 36 m. Vattnets djup eller föremål under vattnet kan bestämmas genom långtidsmätningar

Läs mer

Bruksanvisning. HappyDay. talande personvåg

Bruksanvisning. HappyDay. talande personvåg Bruksanvisning HappyDay talande personvåg Innehållsförteckning Innehållsförteckning... 2 1: Inledning... 3 2: Beskrivning och leveransinnehåll... 4 3: Strömförsörjning... 4 4: Start och knappbeskrivning...

Läs mer

Pesonvåg LEP-182 Manual/Förenklad handhavande LEP-182 www.liden-weighing.com Generella säkerhetsinstruktioner Läs bruksanvisningen noga innan du börjar använda vågen. Spara bruksanvisningen, inklusive

Läs mer

GS 42 S Glasvåg Bruksanvisning

GS 42 S Glasvåg Bruksanvisning GS 42 S S Glasvåg Bruksanvisning Beurer GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm (Germany) Tel. +49 (0) 731 / 39 89-144 Fax: +49 (0) 731 / 39 89-255 www.beurer.de Mail: kd@beurer.de S svenska Bästa kund! Vi gläder

Läs mer

Solljusdriven husnummerslampa Version 06/05. Art.nr: 57 16 50. Avsedd användning

Solljusdriven husnummerslampa Version 06/05. Art.nr: 57 16 50. Avsedd användning ANVÄNDARMANUAL www.conrad.com Solljusdriven husnummerslampa Version 06/05 Avsedd användning Art.nr: 57 16 50 Säkerhetsföreskrifter Denna produkt är tänkt att användas för att lysa upp husnumret. Under

Läs mer

VIKTIG INFORMATION Kära kund, tack för att du valde UMA digitala vågen från Casa Bugatti. Som alla andra produkter ska denna produkt användas med omsorg och försiktighet för att vågen inte skadas. VAR

Läs mer

DIGITAL BODY WEIGHT SCALES

DIGITAL BODY WEIGHT SCALES DIGITAL BODY WEIGHT SCALES PS 4110 SVENSKA A B E D C 3 SVENSKA 23-28 4 SÄKERHET OCH INSTALLATION Läs den här bruksanvisningen noggrant innan du använder enheten! Följ alla säkerhetsanvisningar för att

Läs mer

Manual BC-545 ANVÄNDARMANUAL

Manual BC-545 ANVÄNDARMANUAL Manual BC-545 1 INTRODUKTION Manualen är till för att hjälpa dig att komma igång och ställa in vågen samt ge dig information om de grundläggande funktionerna. SÄKERHETSVARNING! Observera att personer med

Läs mer

MULTI-FUNCTION BODY ANALYSER SCALES PS 5110

MULTI-FUNCTION BODY ANALYSER SCALES PS 5110 MULTI-FUNCTION BODY ANALYSER SCALES PS 5110 SV A B C D E A F G H I G st lb kg G G 3 SVENSKA 29-36 4 SÄKERHET OCH INSTÄLLNINGAR När du använder vågen första gången ska du vara uppmärksam på följande: 77Den

Läs mer

DIGITAL BODY WEIGHT SCALE

DIGITAL BODY WEIGHT SCALE DIGITAL BODY WEIGHT SCALE PS 2010 SVENSKA A B E D C 3 SVENSKA 23-28 4 SÄKERHET OCH INSTÄLLNINGAR Läs den här bruksanvisningen noggrant innan du använder enheten! Följ alla säkerhetsanvisningar för att

Läs mer

Manual BC-601. Manual_BC-601_V1

Manual BC-601. Manual_BC-601_V1 Manual BC-601 Manual_BC-601_V1 VIKTIG INFORMATION Den här vågen är avsedd för vuxna, och barn mellan 5-17 år. Vågen passar för inaktiva till aktiva med atletisk fysik. Vågen visar metabolisk ålder inom

Läs mer

Användarmanual. Sollampa Asinara [BILD PÅ LAMPAN] Importör. Förbrukad vara:

Användarmanual. Sollampa Asinara [BILD PÅ LAMPAN] Importör. Förbrukad vara: Användarmanual Sollampa Asinara [BILD PÅ LAMPAN] Importör Förbrukad vara: Kära kund Hjälp till att hålla vår natur ren! När du vill slänga produkten i framtiden ber vi dig betänka att den innehåller värdefulla

Läs mer

BG 19. S Diagnosvåg Brugsanvisning

BG 19. S Diagnosvåg Brugsanvisning BG 19 S S Diagnosvåg Brugsanvisning BEURER GmbH + Co. KG Söflinger Str. 218 89077 Ulm (Germany) Tel.: +49 (0) 731 / 39 89-144 Fax: +49 (0) 731 / 39 89-255 www.beurer.de Mail: kd@beurer.de 1 4 2 3 5 5 S

Läs mer

Box 79 Hantverksvägen 15 Tel. +46 (0)176-208920 Web www.vetek.se 76040 Väddö, Sverige Fax +46 (0)176-208929 Email info@vetek.se 2

Box 79 Hantverksvägen 15 Tel. +46 (0)176-208920 Web www.vetek.se 76040 Väddö, Sverige Fax +46 (0)176-208929 Email info@vetek.se 2 Manual FM-632ISLE Knappar och Funktioner FRAMSIDAN LCD DISPLAY Längd Vikt BMI BMI Symbol Undervikt Normal Övervikt Fetma = Bekräfta knapp för val = Ändra din längd Välj minne i Memory Mode & Recall Mode

Läs mer

Bruksanvisning. LumiTest. Ljusdetektiven

Bruksanvisning. LumiTest. Ljusdetektiven Bruksanvisning LumiTest Ljusdetektiven Innehållsförteckning 1: Produktbeskrivning 3 2: Aktivering 3 3: Ljusstyrka och kontrastmätning 3 4: Ljusmätning 4 5: Finmätning 4 6: Mätning med nålspetsen 4 7: Rengöring

Läs mer

BRUKSANVISNING. TapeKing. Talande måttband med vinkelmätare och vattenpass

BRUKSANVISNING. TapeKing. Talande måttband med vinkelmätare och vattenpass BRUKSANVISNING TapeKing Talande måttband med vinkelmätare och vattenpass SV INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1. Inledning 3 2. Beskrivnig 3 3. Strömförsörjning 5 Funktioner 6 4.1 Mätning 6 4.2 Mätning med/utan hölje

Läs mer

B R U K S A N V I S N I N G. Fotmassage Artikelnummer 7580-1040

B R U K S A N V I S N I N G. Fotmassage Artikelnummer 7580-1040 B R U K S A N V I S N I N G Fotmassage Artikelnummer 7580-1040 1 SÄKERHETSFÖRESKRIFTER Fotmassage Artikelnummer 7580-1040 Följ nedanstående säkerhetsföreskrifter noggrant när du använder fotmassagen, särskilt

Läs mer

Innehållsförteckning 1) Introduktion 2 2) Egenskaper och funktioner 2 3) Inställningar före användning 2 4) Att få bra estimat 3 5) Automatisk

Innehållsförteckning 1) Introduktion 2 2) Egenskaper och funktioner 2 3) Inställningar före användning 2 4) Att få bra estimat 3 5) Automatisk Innehållsförteckning 1) Introduktion 2 2) Egenskaper och funktioner 2 3) Inställningar före användning 2 4) Att få bra estimat 3 5) Automatisk avstängningsfunktion 3 6) Ändra viktenhet 3 7) Inställning/omställning

Läs mer

Kikare med digitalkamera Bruksanvisning Version 02/08 Artikelnummer: 671439

Kikare med digitalkamera Bruksanvisning Version 02/08 Artikelnummer: 671439 Kikare med digitalkamera Bruksanvisning Version 02/08 Artikelnummer: 671439 Avsedd användning Produkten används som en vanlig kikare, t.ex. för att titta på djur och natur. Det går att överföra bilderna

Läs mer

Box 79 Hantverksvägen 15 Tel. +46 (0)176-208920 Web www.vetek.se 76040 Väddö, Sverige Fax +46 (0)176-208929 Email info@vetek.se 2

Box 79 Hantverksvägen 15 Tel. +46 (0)176-208920 Web www.vetek.se 76040 Väddö, Sverige Fax +46 (0)176-208929 Email info@vetek.se 2 Manual FM-621-220X WEIGHT Vägningsläge HEIGHT Längdmått BMI BMI läge >0< Visar om vågen är inställd på noll NET Tara funktionen STA Visar om vikten är används stabil HOLD Låser värdet Ikon för kroppsfett

Läs mer

CASALL TWIST STEPPER BRUKSANVISNING

CASALL TWIST STEPPER BRUKSANVISNING 62801 CASALL TWIST STEPPER BRUKSANVISNING FÖRSTA STEGET MOT ETT SUNDARE LIV Tack för att du har valt Casall Twist Stepper. Läs igenom dessa instruktioner noggrant innan du använder maskinen. Förvara bruksanvisningen

Läs mer

BMG 4907. Svensk bruksanvisning

BMG 4907. Svensk bruksanvisning BMG 4907 Svensk bruksanvisning Generella säkerhets instruktioner - Läs bruksanvisningen noggrannt innan produkten används. Spara dessutom bruksanvisningen för framtida bruk och behåll garanti sedeln (warranty),

Läs mer

B R U K S A N V I S N I N G. Massagedyna Artikelnummer 7580-1033

B R U K S A N V I S N I N G. Massagedyna Artikelnummer 7580-1033 B R U K S A N V I S N I N G Massagedyna Artikelnummer 7580-1033 1 SÄKERHETSFÖRESKRIFTER Massagedyna Artikelnummer 7580-1033 Följ allltid nedanstående säkerhetsföreskrifter vid användning av massagedynan,

Läs mer

INSTRUKTIONSMANUAL MASSAGEMATTA FÖR BILSÄTET ELLER HEMMA INSTRUKTIONSMANUAL MA100ROS MASSAGEMATTA FÖR BILSÄTET ELLER HEMMA

INSTRUKTIONSMANUAL MASSAGEMATTA FÖR BILSÄTET ELLER HEMMA INSTRUKTIONSMANUAL MA100ROS MASSAGEMATTA FÖR BILSÄTET ELLER HEMMA INSTRUKTIONSMANUAL MASSAGEMATTA FÖR BILSÄTET ELLER HEMMA INSTRUKTIONSMANUAL MA100ROS MASSAGEMATTA FÖR BILSÄTET ELLER HEMMA Struktur Kära kund, Vänligen läs noga igenom hela denna användarmanual innan du

Läs mer

Denna manual är utgiven av Conrad Electronic GmbH, Tyskland.

Denna manual är utgiven av Conrad Electronic GmbH, Tyskland. Manual Precisionsvåg Sid XX XX Tryck Denna manual är utgiven av Conrad Electronic GmbH, Tyskland. Användarinstruktionerna reflekterar gällande tekniska specifikationer vid tiden för tryckning. Vi förbehåller

Läs mer

Bruksanvisning för Wonder Core Smart WCS-61

Bruksanvisning för Wonder Core Smart WCS-61 WCS-61 Bruksanvisning för Wonder Core Smart Innan du börjar använda träningsredskapet läs igenom avsnittet Säkerhetsinformation noggrant för att säkerställa en korrekt användning. När du har läst igenom

Läs mer

Home STAR Reseväderstation Bruksanvisning Artikelnummer 646000

Home STAR Reseväderstation Bruksanvisning Artikelnummer 646000 Home STAR Reseväderstation Bruksanvisning Artikelnummer 646000 Avsedd användning Reseväderstationen visar tid, datum, temperatur, luftfuktighet, väderprognos och månfas. Den har också en integrerad larmfunktion.

Läs mer

Användarmanual. Freedom Scientific BLV Group, LLC Juli, 2010. Art Nr. 1-3058

Användarmanual. Freedom Scientific BLV Group, LLC Juli, 2010. Art Nr. 1-3058 Användarmanual Freedom Scientific BLV Group, LLC Juli, 2010 Art Nr. 1-3058 PUBLISHED BY Freedom Scientific 11800 31st Court North St. Petersburg, Florida 33716-1805 USA http://www.freedomscientific.com

Läs mer

B R U K S A N V I S N I N G. Värmemadrass Artikelnummer 7580-1031

B R U K S A N V I S N I N G. Värmemadrass Artikelnummer 7580-1031 B R U K S A N V I S N I N G Värmemadrass Artikelnummer 7580-1031 1 Värmemadrass Artikelnummer 7580-1031 Värmemadrassen har 4 olika värmenivåer och har timer där automatisk avstänging kan väljas mellan

Läs mer

Kroppsanalysvåg. Manual

Kroppsanalysvåg. Manual Kroppsanalysvåg Manual Användarvänliga tips Under mätning A. Använd alltid vågen på en solid och plan yta. Vågen är designad för att tända automatiskt när man går på den. Använd aldrig den första synliga

Läs mer

CW263BT. Badrumsvåg. Manual

CW263BT. Badrumsvåg. Manual CW263BT Badrumsvåg Manual Innehållsförteckning 1. Specifikationer... 3 2. Batteri... 4 3. Drift/Funktion... 4 3. Indikation... 5 4. ios Enheter... 5 5. Android Enheter Installation... 10 6. Andra Instuktioner

Läs mer

Handhavande. Precisionsvåg KERN-440

Handhavande. Precisionsvåg KERN-440 Handhavande Precisionsvåg KERN-440 B&O vågar Box 30 523 21 Ulricehamn Tel 0321-401 70 www.vagar.com b.o.sweden@telia.com i Ulricehamn AB Uppackning Vid uppackning skall följande detaljer finnas i kartongen.

Läs mer

FT 45. S Panntermometer Bruksanvisning

FT 45. S Panntermometer Bruksanvisning FT 45 S S Panntermometer Bruksanvisning Model: FHT 6 Medisim LTD, G.G. Neve Ilan, Harey Yehuda, Neve Ilan 90850 Distributed by: Beurer GmbH, Söflinger Str. 218, 89077 Ulm, Germany EU representative: MEDES

Läs mer

Digital Varvtalsmätare Testo 460. Bruksanvisning

Digital Varvtalsmätare Testo 460. Bruksanvisning Digital Varvtalsmätare Testo 460 Bruksanvisning Snabbguide till Testo 460 1. Skyddshölje 2. Fototransistor 3. Display 4. Kontrollknappar 5. Batteriutrymme Grundinställningar Stäng av instrumentet > tryck

Läs mer

Användarmanual. Great Northern Popcorn - Little Bambino

Användarmanual. Great Northern Popcorn - Little Bambino Användarmanual Great Northern Popcorn - Little Bambino För manual på Danska, Finska, Norska och Engelska vänligen besök vår hemsida. For manual in Danish, Finnish, Norwegian or English, please visit our

Läs mer

Ladda Av & på Användning. Blinkar: batteriet laddar. Lyser: batteriet laddat

Ladda Av & på Användning. Blinkar: batteriet laddar. Lyser: batteriet laddat Ladda Av & på Användning Blinkar: batteriet laddar Läge Rengöring Lyser: batteriet laddat Tips Förvaring 4 h 1x 2 sec. 11x 10x 1x 2 sec. + glidmedel + rengöringsmedel +60 C -5 C SV Specifikationer Material:

Läs mer

Svensk Bruksanvisning

Svensk Bruksanvisning Skivspelare TT01 Svensk Bruksanvisning Läs igenom denna bruksanvisning innan användning av produkten och spara bruksanvisningen för framtida användning. VIKTIGA SÄKERHETSANVISNINGAR Läs dessa anvisningar.

Läs mer

Användarsäkerhet. Elektrisk säkerhet. Phaser 5500 Laserskrivare

Användarsäkerhet. Elektrisk säkerhet. Phaser 5500 Laserskrivare Användarsäkerhet Skrivaren och de rekommenderade förbrukningsartiklarna har utformats och testats för att uppfylla strikta säkerhetskrav. Genom att uppmärksamma följande instruktioner ser du till att skrivaren

Läs mer

VATTENKOKARE WK-2015SC

VATTENKOKARE WK-2015SC VATTENKOKARE WK-2015SC ANVÄNDARMANUAL 1 Läs denna användarmanual noggrant innan vattenkokaren tas i bruk. Manualen innehåller viktig information för vattenkokarens användning och underhåll. SYMBOLER I

Läs mer

FitWareIM_Tech_SW 3/24/05 2:45 PM Page 1 FITWARE SERIES

FitWareIM_Tech_SW 3/24/05 2:45 PM Page 1 FITWARE SERIES FitWareIM_Tech_SW 3/24/05 2:45 PM Page 1 FITWARE SERIES FitWareIM_Tech_SW 3/24/05 2:45 PM Page 2 INNEHÅLLSFÖRTECKNING KARAKTERISTISKA EGENSKAPER 1 SPECIFIKATIONER OCH FREKVENSER 2 GRUNDLÄGGANDE KNAPPANVÄNDNING

Läs mer

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 BeoLab 12 BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 Med förbehåll för ändringar av tekniska specifikationer, funktioner och deras användning. 3511045 Version 1.0 1201 Daglig användning 3 När du är färdig med installationen

Läs mer

Bruksanvisning. Heidi. Talande köksvåg

Bruksanvisning. Heidi. Talande köksvåg Bruksanvisning Heidi Talande köksvåg Innehållsförteckning 1: Inledning... 3 2: Beskrivning och leveransinnehåll... 4 3: Strömförsörjning... 5 4: Start och knappbeskrivning... 6 4.1: Start och avstängning...

Läs mer

NOVIPro TELESKOPSTEGE

NOVIPro TELESKOPSTEGE NOVIPro TELESKOPSTEGE TELESKOPSTEGE AV ALUMINIUM, 3,20 M SP typkontrollsnr SC2299-12 Godkänd enligt: SS 2091 Tillverkad enligt: EN 131-1:2007 Tack för att du bestämde dig för att köpa vår produkt! Vi gör

Läs mer

Blodtrycksmätare BMG 4922 Svensk bruksanvisning

Blodtrycksmätare BMG 4922 Svensk bruksanvisning Blodtrycksmätare BMG 4922 Svensk bruksanvisning Tack för att du valde AEG från www.moon.se Applikation sektion Typ B Läs manualen och spara den för framtida bruk. Tänk på vår miljö! När produkten inte

Läs mer

CYKELDATOR BRUKSANVISNING TRÅDLÖS MONTERING

CYKELDATOR BRUKSANVISNING TRÅDLÖS MONTERING Displayminne Spara värdena för TM, DST och AVS genom att trycka på den VÄNSTRA knappen. Dessa värden blinkar nu på displayen och kan avläsas vid ett senare tillfälle genom att trycka på den HÖGRA knappen.

Läs mer

BG 28. S Diagnosvåg. Brugsanvisning

BG 28. S Diagnosvåg. Brugsanvisning BG 28 S S Diagnosvåg Brugsanvisning Beurer GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm (Germany) Tel. +49 (0) 731 / 39 89-144 Fax: +49 (0) 731 / 39 89-255 www.beurer.de Mail: kd@beurer.de 5 1 4 2 3 5 S Svenska 1.

Läs mer

WUB5511 Elektrisk Värmefilt

WUB5511 Elektrisk Värmefilt WUB5511 Elektrisk Värmefilt Svensk Bruksanvisning Läs alltid först igenom bruksanvisningen och spara den för framtida hänvisningar Sid 2 VIKTIGA anvisningar! Spara för framtida bruk! VARNING: EJ avsedd

Läs mer

2. Byt ut batterierna i fjärrkontrollen (du behöver inte fjärrkontrollen för att använda enheten - det är upp till dig)

2. Byt ut batterierna i fjärrkontrollen (du behöver inte fjärrkontrollen för att använda enheten - det är upp till dig) Komma igång - SÄKERHETSINFORMATION : Bör inte användas av kvinnor i den första perioden av graviditeten, av personer som är utrustade med en pacemaker eller annan inopererad medicinsk enhet, eller någon

Läs mer

Benefit Sports 300 996101

Benefit Sports 300 996101 Benefit Sports 300 996101 1 Säkerhetsinstruktioner Konsultera med läkare innan användning Om du känner smärta i bröst, yrsel eller andfåddhet avbryt träningen och kontakta läkare. Använd inte kläder som

Läs mer

Fickanemometer. Bruksanvisning

Fickanemometer. Bruksanvisning Fickanemometer Bruksanvisning Inledning: Vi gratulerar dig till köpet av anemometern i fickformat. Denna innovativa produkt ger dig viktig information för alla utomhusaktiviteter när det gäller vindhastigheten,

Läs mer

Bedside Scale. Model AD-6121ABT1

Bedside Scale. Model AD-6121ABT1 Bedside Scale 1WMPD4002270A Model AD-6121ABT1 Instruction Manual Manuel d instructions Manual de Instrucciones Manuale di Istruzioni Bedienungsanleitung Gebruiksaanwijzing Manual de Instruções Brugsvejledning

Läs mer

Din manual NOKIA PT-3 http://sv.yourpdfguides.com/dref/824715

Din manual NOKIA PT-3 http://sv.yourpdfguides.com/dref/824715 Du kan läsa rekommendationerna i instruktionsboken, den tekniska specifikationen eller installationsanvisningarna för NOKIA PT-3. Du hittar svar på alla dina frågor i NOKIA PT-3 instruktionsbok (information,

Läs mer

Bruksanvisning. Väderstation WS 9624-IT

Bruksanvisning. Väderstation WS 9624-IT Bruksanvisning Väderstation WS 9624-IT Innehållsförteckning Introduktion 1. Avsedd användning 2. Egenskaper 3. Produktspecifikationer 4. Säkerhetsinstruktioner 5. Batteriinstallation/Byta batterier 6.

Läs mer

1 Säkerhetsföreskrifter

1 Säkerhetsföreskrifter Svenska Innehåll 1. Säkerhetsföreskrifter...1 2. Beskrivning av produkten...3 3. Namn på delar och funktioner...4 4. Före användning...5 5. Grundläggande funktioner...7 5.1 Ändra inställd temperatur...7

Läs mer

Fjärrkontroll Telis 16 RTS

Fjärrkontroll Telis 16 RTS Fjärrkontroll Telis 16 RTS Bruksanvisning Telis 16 RTS Pure Art.nr.: 1811020 Telis 16 RTS Silver Art.nr.: 1811021 Fjärrkontroll Telis 16 RTS 16-Kanalsfjärrkontroll Telis 16 RTS Pure Art.nr.: 1811020 Telis

Läs mer

Charder. Medicinsk våg. Bruksanvisning. Viktig information

Charder. Medicinsk våg. Bruksanvisning. Viktig information Charder Medicinsk våg Bruksanvisning Viktig information Bruksanvisningen skall läsas innan vågen tas i bruk. Denna bruksanvisning är framtagen till tekniker, arbetsterapeuter, installatörer och annan personal,

Läs mer

BG55 BG56. S Diagnosvåg. Brugsanvisning

BG55 BG56. S Diagnosvåg. Brugsanvisning BG55 BG56 S S Diagnosvåg Brugsanvisning Beurer GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm (Germany) Tel. +49 (0) 731 / 39 89-144 Fax: +49 (0) 731 / 39 89-255 www.beurer.de Mail: kd@beurer.de Bästa kund! Vi gläder

Läs mer

Bruksanvisning OPTIMAX

Bruksanvisning OPTIMAX B R U K S A N V I S N I N G F r a m k a l l n i n g s m a s k i n O P T I M A X 2003-03-10 SVK Röntgenteknik AB Båtvägen 7, 191 33 Sollentuna Innehållsförteckning sid 1.0 Säkerhetsföreskrifter 3 2.0 Testkörning

Läs mer

PORTABEL LUFTKONDITIONERING BRUKSANVISNING

PORTABEL LUFTKONDITIONERING BRUKSANVISNING PORTABEL LUFTKONDITIONERING BRUKSANVISNING Modell: AC-210 / AC-310 Vänligen läs noggrant igenom bruksanvisningen för att säkerställa korrekt användning, underhåll och installation. Spara manualen för framtida

Läs mer

Model T50. Voltage/Continuity Tester. Bruksanvisning. PN 2438510 May 2005 2005 Fluke Corporation. All rights reserved. Printed in China.

Model T50. Voltage/Continuity Tester. Bruksanvisning. PN 2438510 May 2005 2005 Fluke Corporation. All rights reserved. Printed in China. Model T50 Voltage/Continuity Tester Bruksanvisning PN 2438510 May 2005 2005 Fluke Corporation. All rights reserved. Printed in China. Symbolbeskrivning: Varningstext Utförs med stor försiktighet. Varning

Läs mer

Bruksanvisning MI-5. Framkallningsmaskin MI-5. 2003-03-10 SVK Röntgenteknik AB Båtvägen 7, 191 33 Sollentuna

Bruksanvisning MI-5. Framkallningsmaskin MI-5. 2003-03-10 SVK Röntgenteknik AB Båtvägen 7, 191 33 Sollentuna B R U K S A N V I S N I N G Framkallningsmaskin MI-5 2003-03-10 SVK Röntgenteknik AB Båtvägen 7, 191 33 Sollentuna Innehållsförteckning sid 1.0 Säkerhetsföreskrifter 3 2.0 Innan du startar maskinen 3 3.0

Läs mer

MHS 2500 MANUAL - SVENSKA

MHS 2500 MANUAL - SVENSKA MHS 2500 MANUAL - SVENSKA ! VARNING TIPPVINKEL ÖVER 3 ORSAKAR FEL I MÄTNINGEN. Begränsad 3 vinkel 3 Infästningarna är fabriksmonterade med belastningscellen. De ska inte under några omständigheter vridas.

Läs mer

ANVÄNDARMANUAL PEDALASSISTERAD ELCYKEL

ANVÄNDARMANUAL PEDALASSISTERAD ELCYKEL ANVÄNDARMANUAL PEDALASSISTERAD ELCYKEL Grattis till köpet av en pedalassisterad elcykel, som kommer att ge många behagliga kilometer av cykling. Observera att felaktig installation eller skötsel av systemet

Läs mer

Blodtrycksmätare Y701 CA Y701 PC Y700 CA Y700 PC

Blodtrycksmätare Y701 CA Y701 PC Y700 CA Y700 PC A U T O M A T I S K Blodtrycksmätare Y701 CA Y701 PC Y700 CA Y700 PC START STOP / Funktioner Minnesområden för två personer 60 Platser per person Medelvärdet från de 3 senaste mätningarna Datum och tid

Läs mer

Bordsklocka för världstid Färgskiftande Version 09/06 CE. Art.nr Avsedd användning

Bordsklocka för världstid Färgskiftande Version 09/06 CE. Art.nr Avsedd användning ANVÄNDARMANUAL www.conrad.com Bordsklocka för världstid Färgskiftande Version 09/06 CE Art.nr. 64 03 56 Avsedd användning Säkerhetsföreskrifter Denna produkt visar tid och datum och har en alarmklocka,

Läs mer

BM25104 Molift SCALE Charder - Svensk - rev B 09 / 2014 BRUKSANVISNING

BM25104 Molift SCALE Charder - Svensk - rev B 09 / 2014 BRUKSANVISNING BM25104 Molift SCALE Charder - Svensk - rev B 09 / 2014 BRUKSANVISNING Sida 1 of 12 Innehållsförteckning Allmän information...3 Säkerhetsanvisningar...3 Miljö...3 Rengöring...4 Skötsel...4 Vägning...4

Läs mer

BRUKSANVISNING MODEL HV-T36

BRUKSANVISNING MODEL HV-T36 Febertermometer för panna BRUKSANVISNING MODEL HV-T36 SE Förpackningens innehåll IR Febertermometer för panna Skyddslock Bruksanvisning Sensorskydd 1 st 1 st 1 st 3 st Bruksanvisning för IR Febertermometer

Läs mer

Bruksanvisning. Elektronisktförstoringsglas. Snow 7 HD. Artikelnummer: I-0045

Bruksanvisning. Elektronisktförstoringsglas. Snow 7 HD. Artikelnummer: I-0045 Bruksanvisning Elektronisktförstoringsglas Snow 7 HD Artikelnummer: I-0045 Produkten tillverkas av: ZOOMAX Technology, Inc. Qianyun Road Qingpu Area 200120 Shanghai China E-post: sales@zoomax.com Produkten

Läs mer

Före du använder din pedometer

Före du använder din pedometer Instruktionsmanual Före du använder din pedometer Varning Undvik att ha pedometern i direkt solljus, - Undvik slag eller hög tryck mot LCD-displayen, - Använd inte vätskor för att rengöra pedometern, -

Läs mer

Digital Ljudnivåmätare SL-50 Bruksanvisning www.voltcraft.de Artikelnummer: 10 06 77

Digital Ljudnivåmätare SL-50 Bruksanvisning www.voltcraft.de Artikelnummer: 10 06 77 Digital Ljudnivåmätare SL-50 Bruksanvisning www.voltcraft.de Artikelnummer: 10 06 77 Avsedd användning Ljudnivåmätaren är ett digitalt mätinstrument för mätning av ljudnivån i enheten decibel (db). Ljudnivåmätaren

Läs mer

ENDURO BC101-1 Ref: BC101-UM-TKI-0415-Rev.A.

ENDURO BC101-1 Ref: BC101-UM-TKI-0415-Rev.A. ENDURO BC101-1 Förpackningens innehåll 1 2 3 ENDURO BC101-2 Montering och inkoppling Fig.1 Fig.2 ENDURO BC101-3 Användning av appen Fig.3 J H H G G C C D D B B M N O L K I A E F ENDURO BC101-4 Användning

Läs mer

BRUKSANVISNING EASYSTART REMOTE MANÖVERDON FÖR EBERSPÄCHER VÄRMARE A WORLD OF COMFORT FORDONSVÄRMARE TEKNISK DOKUMENTATION MONTERINGSANVISNING

BRUKSANVISNING EASYSTART REMOTE MANÖVERDON FÖR EBERSPÄCHER VÄRMARE A WORLD OF COMFORT FORDONSVÄRMARE TEKNISK DOKUMENTATION MONTERINGSANVISNING FORDONSVÄRMARE TEKNISK DOKUMENTATION BRUKSANVISNING EASYSTART REMOTE SV BRUKSANVISNING MONTERINGSANVISNING MANÖVERDON FÖR EBERSPÄCHER VÄRMARE A WORLD OF COMFORT 2 FORDONSVÄRMARE TEKNISK DOKUMENTATION INNEHÅLL

Läs mer

K 185P. Bruksanvisning

K 185P. Bruksanvisning K 185P Bruksanvisning Varning Om denna enhet innehåller kolvätekylmedium var god se riktlinjerna nedan. Då enheten innehåller ett lättantändligt kylmedium är det ytterst viktigt att säkerställa att kylledningarna

Läs mer

INNEHÅLL mywellness key mywellness key mywellness key mywellness key mywellness key

INNEHÅLL mywellness key mywellness key mywellness key mywellness key mywellness key ANVÄNDARMANUAL SV 1 INNEHÅLL 1. mywellness key överblick... 3 2. Vad är mywellness key?... 3 3. Vad är Move?... 4 4. Vad kan jag se på displayen?... 5 5. Hur ska jag bära min mywellness key?... 7 6. Använda

Läs mer

Tryck. COMFORT CONTROL Digital termohygrometer. Art.nr: 10 08 07

Tryck. COMFORT CONTROL Digital termohygrometer. Art.nr: 10 08 07 Tryck Denna manual är utgiven av Voltcraft. Det är inte tillåtet att reproducera detta material (inkl. översättningen), såsom att kopiera, fotokopiera, mikrofilma eller förvara i elektronisk form utan

Läs mer

Användarsäkerhet. Elektrisk säkerhet. Phaser 4500 laserskrivare

Användarsäkerhet. Elektrisk säkerhet. Phaser 4500 laserskrivare Användarsäkerhet Skrivaren och de rekommenderade förbrukningsartiklarna har utformats och testats för att uppfylla strikta säkerhetskrav. Genom att uppmärksamma följande instruktioner ser du till att skrivaren

Läs mer

SVENSK BRUKSANVISNING

SVENSK BRUKSANVISNING SVENSK BRUKSANVISNING INNEHÅLL Viktiga säkerhetsföreskrifter 2 Anmärkningar 3 Montering 5 Dator 7 Skötsel och underhåll 8 Töjning 9 Service 10 VIKTIGA SÄKERHETSFÖRESKRIFTER Läs noga igenom alla anvisningar

Läs mer

Bruksanvisning. Säkerhetsanvisningar OBSERVERA! Risk för materialskador eller felfunktion vid osakkunnig användning.

Bruksanvisning. Säkerhetsanvisningar OBSERVERA! Risk för materialskador eller felfunktion vid osakkunnig användning. 1 Njut av tiden 3 4 Bruksanvisning Läs noggrant igenom och spara bruksanvisningen för en lång och säker användning av. Bruksanvisningen finns även på Internet: www.qlocktwo.com > Information Garanti Vi

Läs mer

Kabellös laddningsplatta

Kabellös laddningsplatta Kabellös laddningsplatta sv Bruksanvisning Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 14220AB4X5IX 2019-03 Kära kund! Med din nya laddningsplatta laddar du din Qikompatibla apparat mobiltelefoner, surfplattor eller liknande

Läs mer

Bruksanvisning. SweetHeart. automatisk blodtrycksmätare med talfunktion

Bruksanvisning. SweetHeart. automatisk blodtrycksmätare med talfunktion Bruksanvisning SweetHeart automatisk blodtrycksmätare med talfunktion 1 Innehållsförteckning 01. Inledning... Sida -03 02. Beskrivning av apparaten... Sida -04 03. Ström...... Sida -05 04. Knapparnas placering...

Läs mer

SIMKORTLÄSARE BRUKSANVISNING

SIMKORTLÄSARE BRUKSANVISNING SIMKORTLÄSARE BRUKSANVISNING Avsedd användning Den här produkten läser och lagrar information från upp till fyra simkort. Informationen kan sedan skyddas med hjälp av lösenord. Den har också en backupfunktion

Läs mer

MHS 2500 MANUAL SVENSKA

MHS 2500 MANUAL SVENSKA MHS 2500 MANUAL SVENSKA 1 A B C 2 A B C 3 A B C 4 A B C II 4 D E F G 5 A B C D E 6 A B C 7 A B C D III ! VARNING TIPPVINKEL ÖVER 3 ORSAKAR FEL I MÄTNINGEN. Begränsad vinkel 3 3 Infästningarna är fabriksmonterade

Läs mer

HK 25, 35 40, 63 HK 35 HK 25 HK 40 HK 63. S Värmedyna Brugsanvisning * *

HK 25, 35 40, 63 HK 35 HK 25 HK 40 HK 63. S Värmedyna Brugsanvisning * * HK 25, 35 40, 63 HK 25 * HK 35 * HK 40 HK 63 * * S Värmedyna Brugsanvisning Beurer GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm, Germany Tel.: +49 (0)731 / 39 89-144 Fax: +49 (0)731 / 39 89-255 www.beurer.de Mail:

Läs mer

VANTAGE TRÅDLÖST INDIREKT OFTALMOSKOP ANVISNINGAR

VANTAGE TRÅDLÖST INDIREKT OFTALMOSKOP ANVISNINGAR VANTAGE TRÅDLÖST INDIREKT OFTALMOSKOP ANVISNINGAR LÄS IGENOM OCH FÖLJ DESSA ANVISNINGAR NOGA INNEHÅLL 1. Symboler 2. Varningar och försiktighetsåtgärder 3. Miljö 4. Beskrivning av produkten 5. Isättning/byte

Läs mer

Bee-Bot Laddningsbar, barnvänlig, programmerbar golvrobot

Bee-Bot Laddningsbar, barnvänlig, programmerbar golvrobot Bee-Bot Laddningsbar, barnvänlig, programmerbar golvrobot USER GUIDE www.tts-shopping.com Bee-Bot är en prisbelönt programmerbar golvrobot med en enkel, barnvänlig layout som är en perfekt utgångspunkt

Läs mer

FT 65. S Multifunktionstermometer Bruksanvisning

FT 65. S Multifunktionstermometer Bruksanvisning FT 65 S Multifunktionstermometer Bruksanvisning S BEURER GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm (Germany) Tel.: +49 (0) 731 / 39 89-144 Fax: +49 (0) 731 / 39 89-255 www.beurer.de Mail: kd@beurer.de 0483 SVENSKA

Läs mer

Fjärrkontroll Bruksanvisning

Fjärrkontroll Bruksanvisning Fjärrkontroll Bruksanvisning Innehåll Avsedd användning 3 Allmänna kommentarer om säkerhet 4 Byta batterier 8 Standard fjärrkontroll (med display) 9 Standard fjärrkontroll (med lysdiod) 11 Pennformad fjärrkontroll

Läs mer

VATTENKOKARE BRUKSANVISNING

VATTENKOKARE BRUKSANVISNING VATTENKOKARE BRUKSANVISNING MODELL: BKE1700 Läs bruksanvisningen noggrant innan du börjar använda kokaren och spara den för framtida behov. SÄKERHET! 1. Läs anvisningarna före användning. 2. Kontrollera

Läs mer

ph-mätare model 8690 Manual (ver. 1.0)

ph-mätare model 8690 Manual (ver. 1.0) ph-mätare model 8690 Manual (ver. 1.0) 1 Innehållsförteckning Förord...3 Funktionsbeskrivning...3 Display...3 Knappar & indikatorer...3 Att mäta ph...3 Sleep mode...4 Övriga inställningar...4 Automatisk

Läs mer

ANALOGA KLOCKOR. n FÖRSKRUVAD KRONA [för modeller med förskruvningskrona] SVENSKA

ANALOGA KLOCKOR. n FÖRSKRUVAD KRONA [för modeller med förskruvningskrona] SVENSKA ANALOGA KLOCKOR n FÖRSKRUVAD [för modeller med förskruvningskrona] Upplåsning av kronan 1 Vrid kronan moturs tills att du ej längre känner att gängorna tar. 2 Kronan kan dragas ut. Låsning av kronan 1

Läs mer

Användarmanual för kyl och frys aggregat

Användarmanual för kyl och frys aggregat 2013-02-27 Användarmanual för kyl och frys aggregat Instruktions manual för kommersiella aggregat För ett korrekt användande av aggregat fyllda med köldmedium måste denna manual läsas igenom ordentligt

Läs mer

LITIUMDUBBELLADDARE 1941-P-1368 LITIUMMINILADDARE 1941-P-1341

LITIUMDUBBELLADDARE 1941-P-1368 LITIUMMINILADDARE 1941-P-1341 LITIUMDUBBELLADDARE 1941-P-1368 LITIUMMINILADDARE 1941-P-1341 LÄS OCH FÖLJ DESSA INSTRUKTIONER NOGA Keelers litiumladdare och handtag Läs detta instruktionsavsnitt noga innan du använder din Keelerprodukt.

Läs mer

Användarmanual och bruksanvisning

Användarmanual och bruksanvisning ElectroGEAR Användarmanual och bruksanvisning VÄRMEFLÄKT LÄS ANVISNINGARNA NOGGRANT: Läs och följ alla instruktioner. Förvara instruktionerna på en säker plats för framtida behov. Låt ingen som inte läst

Läs mer

ENGLISH FRANÇAIS ESPAÑOL 日 本 語 中 文

ENGLISH FRANÇAIS ESPAÑOL 日 本 語 中 文 ENGLISH FRANÇAIS ESPAÑOL 日 本 語 中 文 deutsch ITALIANO NEDERLANDS SVENSKA LCD 1 10 2 11 5 3 12 13 4 14 15 7 18 19 16 8 6 9 1. : Indikerar att förbrända kalorier visas 2. : Indikerar att pipton är Från 3.

Läs mer

Benefit Sports 400 Vibration

Benefit Sports 400 Vibration Benefit Sports 400 Vibration Säkerhetsinstruktioner Konsultera med läkare innan användning Använd ej maskinen vid graviditet Om du känner smärta i bröst, yrsel eller andfåddhet avbryt träningen och kontakta

Läs mer

Vi gratulerar dig till köpet av Läkemedelsomvandlaren för hemmabruk. Det är en kvalitetsprodukt av mått.

Vi gratulerar dig till köpet av Läkemedelsomvandlaren för hemmabruk. Det är en kvalitetsprodukt av mått. Introduktion Innehållsförteckning Produktbeskrivning Information om inandning Viktiga säkerhetsföreskrifter Beskrivning av de olika delarna Användning av produkten Rengöring av produkten Problemlösning

Läs mer