Mallorcas medlemsblad november 2017

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Mallorcas medlemsblad november 2017"

Transkript

1 Mallorcas medlemsblad november 2017 Fredagen den 13 oktober firade SWEA Mallorca 25 årsjubileum på Restaurante & finca Es Moll d es Comte, Establiments Mingel på innergården med lite goda tilltugg och cava.

2 Ordförande Britt Marie hälsade alla välkomna och välkomna till bords. De tre runda borden hade fått namnen Geneve 25 år, Milano 25 år, South Florida 25 år som ett litet Grattis till andra som också firat 25 år. Skålar med oss gör Milanoswean Inga. Middagen serverades med lite olika tapasrätter, varmrätt med goda viner till, en liten efterrätt och därefter kaffe. Mycker gott.

3 Var och en hade fått ett litet allsångshäfte. Åsa, Kersti och Birgitta tog upp sången och vi andra hängde med

4 Ordförande Britt-Marie delade ut stipendium till Svenska Kyrkan och Svenska Skolan Åsa berättade om hur SWEA startade och Kersti stämde in i berättelsen och berättade om svunna tider hur vi lagade all mat och tryckte tidning till och med bladade in tidningen själva. Vi var ute på bergsvandringar, spelade boule och gick lördagspromenader. Britt Marie berättade om dagens läge och allmänt om SWEA. Vi fick alla en liten överreaskning när två tjejer kom in och framförde ABBA-låtar. Stämningen steg när vi sjöng med och dansade.

5 Därefter tog orkestern The Dealer över och spelade mycket bra Rock n Roll En lyckad kväll med många glada skratt. Tack för detta på förhand. Bilder Jan Hultqvist, Birgit Halén, Anita Ljung och Birgitta Danielsson Jubileumsdikt mycket fritt efter Lotta Swärd Nu så händer det återigen Att Mallorcasweor har fest. På Es Moli de s Comte, min vän, man Sweor med gäster ser mest. Vi Sweor har humor och trivsel och charm ikväll på jubileum vi går. I en atmosfär som är mänsklig och varm när SWEA Mallorca fyller år. Hela 25 år har vi funnits minsann och nog tålte vi att ses länge på. Av allt arbete inspireras man kan men mest respektera ändå. En trumpen SWEA man aldrig ser, hon får strax ett skrattande drag, när minnena kommer fram hon ler. - Kul att träffas igen ett tag. En SWEA-fest har ju alltid nå t visst, En jubileumskväll är oss kär Mina vänner, ni som aldrig har trist En trevlig kväll jag önskar - för alla oss som är här. Jag önskar många framgångsrika SWEA-år. SKÅL! Kersti Winblad von Walter

6 Program november 2017 Filmkväll i kyrkan onsdagen den 8 november klockan Vi visar filmen Prästen i paradiset med Kjell Bergqvist som präst. Kyrkan är vackert smyckad, gästerna samlade och förväntansfulla. Brudparet står inför det största ögonblicket i livet. Allt är perfekt förutom en sak. Var är prästen? Jo, den svenska prästen på Phuket Krister Hellstrand är på väg, men han är rejält försenad och han har problem. Stora problem. Svenska kyrkans församling på Phuket gör inte mycket väsen av sig, vilket prästen är mycket nöjd med. Han kan ägna sig åt spel, alkohol och kvinnor. Men fortare än Krister kan ana kommer det en ändring. Detta är ett samarrangemang mellan kyrkan och SWEA. Före filmen serveras smått och gott från köket, bröd, frukt, ost och ett glas vin eller annan dryck. Pris 5 för medlem i SWEA eller kyrkan och 7 för övriga. Anmälan senast fredagen den 3 november till sweamallorca.anml.@gmail.com eller direkt till kyrkan. Gå in på kyrkans hemsida gå till filmkväll och klicka på länken. Tisdagen den 14 november klockan nätverkskväll på Ziva-Palma Market-Galleri Corner Protectora 1. Palma Market, Carina Nilsson bjuder på något att dricka och ger en presentation av Palma Market. Ziva, Olive Aguas presenterar och bjuder på tre olika raw-food rätter. Vår ordförande Britt Marie berättar om världsmötet i Perth, Australien. Galleri Corner Martin Fredrikzon berättar om uppbyggnaden av sitt galleri och därefter tar vi en titt på galleriet. Alla välkomna till galleriet. Anmälan senast 9 november till sweamallorca.anml@gmail.com

7 Vice ordförandens ord Jag har blivit ombedd att skriva några rader i medlemsbladet denna månad eftersom vår ordförande är i Australien, Perth, på Sweas VM. Vi alla hoppas att hon och alla de andra sweorna får ett mycket bra, givande och roligt möte i ett vackert land. Lite avundsjuk är jag dock. Jag hade funderat på att också åka och då passa på att träffa min väninna Ann- Marie Gustafson, en av grundarna till Swea i Perth, men efter mycket tänkande kom jag fram till att resan är alldeles för lång och dyr för den korta tid jag kunde vara borta. De senaste dagarna verkar hösten ha kommit och det känns inte fel. Oktober visade sig dock från sin absolut bästa sida och gav oss en riktigt skön jubileumskväll den 13 som avlöpte med mycket god mat och dryck, flera trevliga tal, underhållning i Abbas anda, dans och naturligtvis trevligt umgänge. Ett stort tack alla medverkande för en mycket trevlig kväll! Hösten brukar passera ganska snabbt men vi ser ändå fram till en trevlig och givande nätverkskväll med föreläsning den 14 november. Och i slutet av månaden har vi, i dagarna tre, att se fram emot kyrkans julbasar. Nästa tillfälle till fest blir jullunchen preliminärt bestämt till den 9 december. Var är ännu inte klart men vi hoppas att snart kunna meddela exakt datum och plats. Till dess hoppas jag att ni alla får en skön och inte alltför regnig höst! Kram Britt Britt Thorell Vice ordförande Valberedningen har ett jättejobb och jobbar på för fullt. Det är fem personer i styrelsen som slutar till årsmötet. Utmaningar är kul och blir bra! Vill du ställa upp i SWEAs nya styrelse eller känner någon som vill så hör av dig till Kerstiwvw@gmail.com

8 Turen att svara på tio frågor har kommit till nyblivna Swean Elisabeth Köster Tycker att: Allt går mycket bättre med lite humor Problem ska lösas - inte skapas Misstag ger erfarenhet men ska förstås rättas till Ingenting är omöjligt Gillar: Miljötänk överallt Hållbarhet i allt Långsiktighet framförallt Teamwork över alla gränser Mentorskap & Coachning Hur länge och var har du bott utomlands? Palma sedan februari Vad gjorde du innan - i Sverige? Har arbetat som lärare, banktjänsteman, förmögenhetsrådgivare, personlig bankman för PK-bankens VIP-kunder i Sverige och utomlands, projektledare, chef och nu senast som fastighetsmäklare. Har ansvarat för kund- och personalevent både i och utanför Sverige och varit med i flera styrelser bland annat som ordförande. Har gått kurser färglära, akvarellmålning och så oljemålning för en spansk konstnär. Vilken är den största förändringen? Det varma avstressade och enkla klimatet/livet. Vilka är fördelarna med att bo utomlands? Klimatet, människorna, äventyret. Har du upplevt några nackdelar och i så fall vilka? Nej. Hur ser din vardag ut? Nya utmaningar, nya vänner, nya miljöer, nya möten. Underbart! Vad gör du helst på din fritid? All min tid är fritid. Just nu driver jag ett byggprojekt. Vad är du bäst på? Knyta nya kontakter. Och sämst? Sitta stilla. När blev du SWEA och varför? 2017 när jag flyttade ner.

9 Utdrag ur HONUNG OCH VINÄGER Enligt hälsoprofeterna är honung och vinäger två av de underbaraste, hälsosammaste och mest allmänt erkända botemedlen i mänsklighetens historia. Under seklernas gång har de använts för att främja god hälsa samt allmänt välbefinnande. Vad gäller vinäger så är väl äppelcidervinäger att föredra om man kan få tag på det, men det går bra med vanlig vinäger också. Jag tycker detta är lite intressant och skriver ner lite tips. För en välmående kropp, invärtes Ett vanligt hälsoråd är att dagligen dricka en blandning av vinäger och honung. Basreceptet är två teskedar honung och två teskedar vinäger som blandas i ett glas ljummet vatten. De som regelbundet dricker denna blandning säger att de känner sig unga och fulla av kraft långt efter pensionsåldern. För att bota sömnlöshet gör ett försök att blanda lite vinäger med en kopp honung som man dricker innan man går till sängs. Det sägs att honung är ett naturligt och enkelt sätt att gå ner i vikt. Blanda två teskedar honung i ett glas vatten och drick det en halvtimme innan varje måltid. Det påstås då att överflödiga kilon rasar. Fantastiskt om det skulle funka! Jag ska i alla fall prova och försöka komma ihåg att dricka ett glas med utrörd honung före maten. Honung ska också kunna vara till hjälp vid migrän och huvudvärk. Vid de första tecknen på ett annalkande migränanfall, ta genast en tesked honung. Eller koka upp lika delar honung och vinäger och andas in ångorna. En tesked vinäger i ett glas vatten tre gånger om dagen kan lindra smärtorna vid artrit. Två teskedar vinäger i ett glas vatten tre gånger dagligen lindrar vid njurinfektion och blåskatarr. Gurgla dej med ett glas vatten tillsatt med en tesked vinäger för att lindra halsont. Blanda en halv kopp honung med en matsked vinäger som intas skedvis utan vätska, mot irriterande hosta och det sägs också att yrsel kan lindras med ett glas vatten tillsatt med ett stänk vinäger.

10 För att hjälpa sig att må bättre vid baksmälla så kan man prova att ta en tesked honung en gång i timmen tills eländet är över. Det här var lite tips som inte är så jobbigt att prova. Honung och vinäger kan man ju hitta i alla butiker och på marknaderna säljs ju fin honung från gårdarna. Inget av detta kan ju skada! Hälsningar från Kickan Berglund Häxans apotek Vi har 30% på progressiva glasögon och 10% på linser hos Optika Laronda Vi får10% på de flesta varor på Perfumeria Gisela med sex affärer i Arenal och fyra i Alcudia. Vi ska bara säga till i kassan att vi är Sweor. Vi får också rabatt från 65 euro till 50 euro hos Patric naprapat.

11 Ordföranden från Gunilla Tersmeden Åsa Johannesson Alomar Marianne Dag Holmkvist Harriet Hammarstedt Morrondo Kersti Winblad von Walter Gisela Ostrovsky Birgitta Eriksson Löfgren Britt Marie Batle Kersti Winblad von Walter Anne Sophie Lutström Isabell Öjner Britt Marie Batle Ann Sophie och Isabell var ordförande och vice ordförande varsitt år, men delade ledarskapet Lördag och söndag den 25 och 26 november julbasar i Svenska Kyrkan. Se vidare kyrkans hemsida.

Mallorcas medlemsblad september 2018

Mallorcas medlemsblad september 2018 Mallorcas medlemsblad september 2018 Lördag 15 september klockan 19.30 äger SWEAs årliga kräftskiva rum på svenska skolans gård Vi återkommer även i år till Svenska skolans terrass för vår årliga traditionsenliga

Läs mer

Mallorcas medlemsblad oktober 2018

Mallorcas medlemsblad oktober 2018 Mallorcas medlemsblad oktober 2018 Rosor i oktober Program oktober 2018 Onsdagen den 3 oktober träffas vi för nätverkslunch klockan 13.30 Vi besöker den nyöppnade restaurangen Tony Roma s vid Porto Pi.

Läs mer

Ordförandens rader. Nyhetsbrev November Hänt sen sist. Medlemsinfo. Spaning. Program November. Nätverkslunch 5 november vi ses på Il Paradiso

Ordförandens rader. Nyhetsbrev November Hänt sen sist. Medlemsinfo. Spaning. Program November. Nätverkslunch 5 november vi ses på Il Paradiso Nyhetsbrev November 2018 Ordförandens rader I FÖRRA VECKAN VAR DET LA GRANDE FINALE det stora mötet för två av Europas SWEA-regioner VEMA (Västra Europa, Mellanöstern och Afrika) och OEMA (Östra Europa,

Läs mer

Mallorcas medlemsblad sommar 2018

Mallorcas medlemsblad sommar 2018 Mallorcas medlemsblad sommar 2018 Kossa blir fönad. Foto Kersti Winblad von Walter Program juni 2018 Onsdagen den 6 juni klockan 13.30 nätverkslunch på Nationaldagen Nationaldagsfirandet den 6 juni sker

Läs mer

Mallorcas medlemsblad maj

Mallorcas medlemsblad maj Mallorcas medlemsblad maj Program maj 2017 Tisdagen den 9 maj klockan 13.30 nätverkslunch Den 9 maj klockan 13.30 äter vi nätverkslunch på restaurant Picco. Passeig Mallorca har det senaste året klättrat

Läs mer

Hänt sen sist. Den 5:e mars var vi 12 Sweor som åt en god menu del dia på Casa Paco i Portals Nous. Det var gott och trevligt.

Hänt sen sist. Den 5:e mars var vi 12 Sweor som åt en god menu del dia på Casa Paco i Portals Nous. Det var gott och trevligt. Hänt sen sist 17 kvinnor träffades den 28 februari i Svenska Kyrkan för att prova på MediYoga med Annika Undeborn. Annika började med att lära oss att andas rätt för att må bra. Sittande på stolar och

Läs mer

Mallorcas medlemsblad febuari

Mallorcas medlemsblad febuari Mallorcas medlemsblad febuari När mandelträden blommar då då är det jul. Citat och foto Jan Winblad von Walter Mandelblommorna hittade vi på de tre kungarnas dag. Program februari 2018 Torsdagen den 8

Läs mer

Mallorcas medlemsblad november 2016

Mallorcas medlemsblad november 2016 Mallorcas medlemsblad november 2016 Lissabon i oktober Foto Jan Winblad von Walter Kersti Winblad von Walter berättar om SWEA VEMAs regionmöte i Lissabon senare i bladet Program november 2016 Nätverksmiddag

Läs mer

Mallorca. Ordförandens rader. Nyhetsbrev Februari Händer i februari. Hänt sen sist Händer december. SWEA presenterar.

Mallorca. Ordförandens rader. Nyhetsbrev Februari Händer i februari. Hänt sen sist Händer december. SWEA presenterar. Mallorca Nyhetsbrev Februari 2019 Ordförandens rader GOD FORTSÄTTNING ALLA SWEOR! Festerna avlöser varandra och i skrivande stund hör jag musik från Placa Mercat med diskjockey, Placa del Rei Joan Carles

Läs mer

Mallorcas medlemsblad februari 2017

Mallorcas medlemsblad februari 2017 Mallorcas medlemsblad februari 2017 Nu har de kommit; de första mandelblommorna Program februari 2017 Torsdagen den 9 februari gourmetlunch Vi träffas den 9 februari för att äta en bättre nätverkslunch

Läs mer

en cigarett en flaska ett rum ett äpple en kurs en kompis en turist en buss en gurka ett brev

en cigarett en flaska ett rum ett äpple en kurs en kompis en turist en buss en gurka ett brev SUBSTANTIV Övning 1 Substantiv (s. 3) - kursen den - läraren hon/han/hen - språket det - korridoren den - telefonen den - universitetet det ett foto - det en buss - den en turist - hon/han/hen en adress

Läs mer

Mallorca. Maj Vi önskar er alla en glad valborg & maj månad! Programmet. Se mera information på nästa sida

Mallorca. Maj Vi önskar er alla en glad valborg & maj månad! Programmet. Se mera information på nästa sida Mallorca Maj 2014 Programmet Datum SWEA Programmet 30 april Valborg 15 maj Besök på Raitxa i Bunyola 24 maj Skogsvandring i Bellver 28 maj After work på Bar Nicolas Datum 14 maj 7 maj Övrigt Filmkväll

Läs mer

Mallorcas medlemsblad september 2017

Mallorcas medlemsblad september 2017 Mallorcas medlemsblad september 2017 Foto Jan Winblad von Walter Program Fredagen den 8 september klockan 19.30 äger SWEAs årliga kräftskiva rum på svenska skolans gård Stora, härliga kräftor ligger just

Läs mer

Ännu en fantastisk afton med Kungens Kundkväll!

Ännu en fantastisk afton med Kungens Kundkväll! Ännu en fantastisk afton med Kungens Kundkväll! Tisdagen den 17 april 2012 höll ICA Kvantum i Kungens Kurva sin årliga kundkväll. Över 500 gäster samlades för att avnjuta god mat och dryck samt för att

Läs mer

Mallorcas medlemsblad juni 2017

Mallorcas medlemsblad juni 2017 Mallorcas medlemsblad juni 2017 Program juni 2017 Tisdagen den 6 juni klockan 13.30 nätverkslunch på Nationaldagen Nationaldagsfirandet den 6 juni sker i år på The Boat House som ligger på Paseo Maritimo

Läs mer

På resande fot på Cuba och i Mexico

På resande fot på Cuba och i Mexico Sida 1 av 5 Välkommen till Willy o Ingers gästbok På resande fot på Cuba och i Mexico [Skriv nytt] - [Skapa ny gästbok] 72 personer har besökt gästboken som innehåller 17 meddelanden. Senaste meddelandet

Läs mer

Utvärdering av Länsteatrarnas Höstmöte 2013

Utvärdering av Länsteatrarnas Höstmöte 2013 Utvärdering av Länsteatrarnas Höstmöte 2013 Totalt var 58 personer anmälda till Länsteatrarnas vårmöte, då är våra gäster och värdar inräknade i summan, så 53 medlemmar deltog. Vi har fått in totalt 19

Läs mer

PROGRAM VÅREN 2014 JANUARI FEBRUARI

PROGRAM VÅREN 2014 JANUARI FEBRUARI PROGRAM VÅREN 2014 Varmt välkomna till vårens aktiviteter! Separat inbjudan med utförlig information och pris kommer att skickas ut via email i god tid inför varje aktivitet. För uppdaterat program, läs

Läs mer

The Oak Leaf. Medlemsblad för. Löv nummer 5, december 2014

The Oak Leaf. Medlemsblad för. Löv nummer 5, december 2014 The Oak Leaf Medlemsblad för Löv nummer 5, december 2014 God Jul och ett riktigt Gott Nytt Squaredans År 2015 1 Ordförandens spalt Som en tack för ännu en mycket trevlig danstermin kommer här en liten

Läs mer

Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2018

Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2018 Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2018 FRITIDEN Hej! Här kommer Höst - programmet 2018. Bläddra igenom och du hittar säkert något du kan vara med på. Tänk på att anmäla er i tid. Thord Nilsson Tel: 0346-88

Läs mer

SFI-KURS C OCH D. ALKOHOL I SVERIGE. Ung och alkohol. Detta är ett utdrag från Så påverkas vi av alkohol, ett utbildningsmaterial på lätt svenska.

SFI-KURS C OCH D. ALKOHOL I SVERIGE. Ung och alkohol. Detta är ett utdrag från Så påverkas vi av alkohol, ett utbildningsmaterial på lätt svenska. SFI-KURS C OCH D. ALKOHOL I SVERIGE Ung och alkohol Detta är ett utdrag från Så påverkas vi av alkohol, ett utbildningsmaterial på lätt svenska. Att prata med din tonåring om alkohol När det gäller alkohol

Läs mer

HÖSTPROGRAMMET 2019 MEDLEMSTRÄFFAR

HÖSTPROGRAMMET 2019 MEDLEMSTRÄFFAR Huvudsta Klippgatan 8, 171 47 SOLNA pg 129756-3 Hemsida:pro.se/huvudsta E-post: huvudsta@pro.se HÖSTPROGRAMMET 2019 MEDLEMSTRÄFFAR OBS! OBS! OBS! Medlemsträffarna är i Skoga äldrecentrum, på onsdagar,

Läs mer

Bästa SPF:are Vecka

Bästa SPF:are Vecka Bästa SPF:are Vecka 16 2018 Vilka fantastiska dagar! Nu kanske vi kan hänga in vinterkappor och vinterrockar? Och snart kommer rapporter om höga flöden och översvämningar, aldrig kan man vara riktigt glad.

Läs mer

Kursledare: Jenny Mårtensson, erfaren kommunikatör och skribent, diplomerad i intuitivt/kreativt skrivande.

Kursledare: Jenny Mårtensson, erfaren kommunikatör och skribent, diplomerad i intuitivt/kreativt skrivande. EVENEMANG VÅREN 2013 På Albert har vi ständigt lite smakfulla och välarrangerade kvällar på gång. Nedan finner ni ett antal av dessa som är planerade för våren 2013. Håll utkik för den kan komma att fyllas

Läs mer

SPF Högsboseniorerna. Foto Sia Magnusson

SPF Högsboseniorerna. Foto Sia Magnusson SPF Högsboseniorerna Foto Sia Magnusson PROGRAM HÖSTEN 2014 Göteborg i augusti 2014 Hjärtligt välkomna tillbaka efter sommaruppehållet! Hoppas att ni alla kunnat njuta av den sköna sommaren. En i mitt

Läs mer

Ett unikt tillfälle för SWEA Professional träff med IKEAs landschef!

Ett unikt tillfälle för SWEA Professional träff med IKEAs landschef! Ett unikt tillfälle för SWEA Professional träff med IKEAs landschef! Till vårens första SWEA Professional-träff kom 20 förväntansfulla Sweor. Vi var inbjudna till IKEA och skulle få träffa en av de tyngsta

Läs mer

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2017

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2017 AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 0 Fritidsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning Kontakt: Yvonne Wallin tfn. 00 0 yvonne.wallin@ludvika.se START dagar för några aktiviteter BAD måndag september SKYTTE

Läs mer

2014/2015. konfirmand

2014/2015. konfirmand 2014/2015 konfirmand 1 Nya kompisar, läger och gå på vatten Vi lever i en tid där vi möter många olika tankar värderingar och trosuppfattningar. Det kan vara positivt men också förvirrande. Vad är rätt

Läs mer

Söderbyhus nr 2 Lördagen den 14 september 2013

Söderbyhus nr 2   Lördagen den 14 september 2013 Söderbyhus nr 2 Lördagen den 14 september 2013 1 Mauds hjärtliga välkomsttal. Vår förening fyller 30 år! 30 år är en lång men samtidigt en försvinnande kort tid. För vi bor ju på historisk mark där Torfast

Läs mer

Nu har planeringen för vårt nya Swea- år börjat, och vi är jätte entusiastiska!

Nu har planeringen för vårt nya Swea- år börjat, och vi är jätte entusiastiska! Toronto Kalendern Kära Sweor, Mars 2011 Nu har planeringen för vårt nya Swea- år börjat, och vi är jätte entusiastiska! Vi har många skojiga och intressanta evenemang på gång. Jag hoppas att det finns

Läs mer

Fritidsnytt Maj-Juni 2017

Fritidsnytt Maj-Juni 2017 Maj-Juni 2017 2015-03-24 Länsdans Datum: Plats: Tid: Kostnad: Fredag 19 maj Folkets Hus, Köping 19.30-23.00 100 kr inträde Kvällens orkester: Effect Välkomna! GÅRDSKVÄLLAR Välkommen till våra gårdskvällar

Läs mer

Vad gör ni den 26:e till 30:e september?

Vad gör ni den 26:e till 30:e september? Vad gör ni den 26:e till 30:e september? För en tid sedan träffade jag Claes Claesson, f.d. mycket erkänd krögare i Karlstad, som numera tillsammans med hustrun Titti bl.a. arrangerar Njutningsresor se

Läs mer

HEMSLÖJDSBLADET Nr 1 Februari 2013

HEMSLÖJDSBLADET Nr 1 Februari 2013 HEMSLÖJDSBLADET Nr 1 Februari 2013 Ansvarig utgivare Birgítta Mauritzon STYRELSEN Telefon Ordförande Olle Laurell 532 552 74 Vice ordförande Else Eklöf 550 670 28 Sekreterare Birgitta Mauritzon 730 31

Läs mer

Medlemsblad Våren 2017

Medlemsblad Våren 2017 Medlemsblad Våren 2017 DE DUV SYDÖSTERBOTTEN DE DUV SYDÖSTERBOTTEN Kurser i samarbete med Kristinestads Medborgarinstitut Handarbete varannan tisdag med start den 10.1-4.4 kl. 17.30-19 i Kristinestads

Läs mer

Riksmöte 2010. 19-21 november - Nässjö

Riksmöte 2010. 19-21 november - Nässjö Riksmöte 2010 19-21 november - Nässjö Varför du borde delta: - Du får makt på årets största och viktigaste möte inom spelhobbyn. - Du får lära känna massor av intressanta människor som har samma intressen

Läs mer

OKTOBER 2014 SÅ ENKELT MEN ÄNDÅ SÅ SVÅRT

OKTOBER 2014 SÅ ENKELT MEN ÄNDÅ SÅ SVÅRT Nyhetsbrev nr 5, 2014 OKTOBER 2014 SÅ ENKELT MEN ÄNDÅ SÅ SVÅRT - När jag tänker på hur enkelt det är att bara vara till, lyssna på kunderna, att höra vad de säger och att hjälpa dem med det som de behöver

Läs mer

Kungens Kundkväll 2014

Kungens Kundkväll 2014 Kungens Kundkväll 2014 Den femte kundkvällen hölls tisdagen den 8 april 2014 och efterfrågan på biljetter var stor. Fler än 500 gäster intog Hangaren för att få prova ett urval av våra delikatesser samt

Läs mer

konfirmand Nu är det din tur

konfirmand Nu är det din tur konfirmand 2009 Nu är det din tur 1 Nya kompisar, läger och gå på vatten Vi lever i en tid där vi möter många olika tankar värderingar och trosuppfattningar. Det kan vara positivt men också förvirrande.

Läs mer

2013/2014. konfirmand

2013/2014. konfirmand 1 2013/2014 konfirmand Nya kompisar, läger och gå på vatten Vi lever i en tid där vi möter många olika tankar värderingar och trosuppfattningar. Det kan vara positivt men också förvirrande. Vad är rätt

Läs mer

PROGRAM HÖSTEN 2014 SEPTEMBER

PROGRAM HÖSTEN 2014 SEPTEMBER PROGRAM HÖSTEN 2014 Varmt välkomna till höstens aktiviteter! Separat inbjudan med utförlig information och pris kommer att skickas ut via email i god tid inför varje aktivitet. För uppdaterat program,

Läs mer

Celiakinytt NUMMER 2 2014. Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa!

Celiakinytt NUMMER 2 2014. Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa! Celiakinytt NUMMER 2 2014 Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa! INNEHÅLL/ NUMMER 1 Innehåll 3 KOMMANDE AKTIVITET ICA veteranernas handelsbod 4 KOMMANDE AKTIVITET Julbak för hela familjen 5 AKTUELL

Läs mer

För att då har jag ingen fritidsaktivitet och vi har bokklubb då här.

För att då har jag ingen fritidsaktivitet och vi har bokklubb då här. . Vilken tid och veckodag skulle passa dig bäst att besöka biblioteket? "Har barn som går på förskola och vet att de har haft problem att få tider som passar att besöka biblioteket i Hovmantorp på förmiddagarna.

Läs mer

Medlemsblad Maj 2017

Medlemsblad Maj 2017 Medlemsblad Maj 2017 Medlemsutskick Får du vårt medlemsbrev via epost? För en miljövänligare kommunikation och för att underlätta kontakten med våra medlemmar efterlyses din epost-adress. Skicka det gärna

Läs mer

Mallorcas medlemsblad oktober 2016

Mallorcas medlemsblad oktober 2016 Mallorcas medlemsblad oktober 2016 Program oktober 2016 Onsdagen den 5 oktober klockan 13.00 nätverkslunch på kloster Vi besöker byn Randa som ligger mellan Algaida och Lluchmajor. I byn bodde på 60-talet

Läs mer

Med löparskor till Mallorca Susanne Dalsätt & Miranda Kvist

Med löparskor till Mallorca Susanne Dalsätt & Miranda Kvist Lördag 20:e april Med löparskor till Mallorca Susanne Dalsätt & Miranda Kvist Ankomst till flygplatsen i Palma, Mallorca där vi möts upp av vår transfer som kör oss till vårt hotell. Ankomst till hotell

Läs mer

Mallorca. Ordförandens rader. Nyhetsbrev Januari Händer i januari. Hänt sen sist. Händer december. Hänt sen sist.

Mallorca. Ordförandens rader. Nyhetsbrev Januari Händer i januari. Hänt sen sist. Händer december. Hänt sen sist. Mallorca Nyhetsbrev Januari 2019 Ordförandens rader Nytt år stundar med förväntningar och drömmar! 2018 har varit ett otroligt roligt år men med mycket arbete för få personer. Konstateras kan emellertid

Läs mer

Oktober MAJ. 5/10 Fotboll. för Svenska klubben. Lördagsdrinkar

Oktober MAJ. 5/10 Fotboll. för Svenska klubben. Lördagsdrinkar Oktober Program MAJ för Svenska klubben 5/10 Fotboll Ännu en gång sluts vi svenskar samman för att heja på Tobias Hysén och Shanghai East Asia FC. På med hattarna, halsdukarna och ta med svenska flaggan!

Läs mer

Kalender november 2015

Kalender november 2015 Mallorca Kalender november 2015 Kalender Datum SWEA Programmet Datum Övrigt 1 november Jazz på Auditorium 4 november Seminarium i kyrkan 12 november Besök hos konstnär 9 november Kyrkans damlunch 18 november

Läs mer

HEMSLÖJDSBLADET Nr 2 Maj 2013

HEMSLÖJDSBLADET Nr 2 Maj 2013 HEMSLÖJDSBLADET Nr 2 Maj 2013 Ansvarig utgivare Birgítta Mauritzon STYRELSEN Telefon Ordförande Olle Laurell 532 552 74 Vice ordförande Else Eklöf 550 670 28 Sekreterare Birgitta Mauritzon 730 31 25 Vice

Läs mer

FRITIDSPROGRAM November 2012

FRITIDSPROGRAM November 2012 FRITIDSPROGRAM November 2012 Teater Mimulus Eldshow Kulturnatten 21/9 i Museiparken 1 FRITIDSAKTIVITETER FÖR DIG SOM BOR I KARLSTADS OCH HAMMARÖ KOMMUN Karlstads Kommuns Fritidsverksamhet (LSS) För personer

Läs mer

PROGRAM HÖSTEN Foto Sia Magnusson

PROGRAM HÖSTEN Foto Sia Magnusson PROGRAM HÖSTEN 2015 Foto Sia Magnusson Göteborg i augusti 2015 Hjärtligt välkomna tillbaka efter sommaruppehållet! Hoppas att ni alla kunnat njuta av sommaren. Vi hoppas också att ni har möjlighet att

Läs mer

Partybrudarna som vaskade allt!

Partybrudarna som vaskade allt! Iq Rapport 2011:1 en aktuell bild av ungas attityd till alkohol Partybrudarna som vaskade allt! Man har ungefär tre timmar på sig om man vill festa alkoholfritt, sedan blir alla för fulla. Folk ansåg att

Läs mer

Odontologiska Föreningen

Odontologiska Föreningen Odontologiska Föreningen KOLLO 2015 Gratulerar till antagningen och varmt välkommen till din utbildning på Karolinska Institutet och Odontologiska Föreningen (OF). OF är den kår som tandhygienist- och

Läs mer

FRITIDSPROGRAM Oktober 2012

FRITIDSPROGRAM Oktober 2012 FRITIDSPROGRAM Oktober 2012 Emma och Lisa som var och kollade när IF Hammaren spelade match på I2 i september. 1 FRITIDSAKTIVITETER FÖR DIG SOM BOR I KARLSTADS OCH HAMMARÖ KOMMUN Karlstads Kommuns Fritidsverksamhet

Läs mer

PLATINA 6 SAGOBRÖLLOP MED MYCKET VINMAGI UNNA ER ETT UNIKT BRÖLLOP VI ANPASSAR PAKETET EFTER ERT ANTAL GÄSTER

PLATINA 6 SAGOBRÖLLOP MED MYCKET VINMAGI UNNA ER ETT UNIKT BRÖLLOP VI ANPASSAR PAKETET EFTER ERT ANTAL GÄSTER PLATINA 6 SAGOBRÖLLOP MED MYCKET VINMAGI UNNA ER ETT UNIKT BRÖLLOP VI ANPASSAR PAKETET EFTER ERT ANTAL GÄSTER Välkomna till en unik och underbar upplevelse dagtid - ett drömbröllop på en magisk vingård

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL MUSIKSCENEN CAFÉ KATARINA Vi har öppet kl 18-20

VÄLKOMMEN TILL MUSIKSCENEN CAFÉ KATARINA Vi har öppet kl 18-20 VÄLKOMMEN TILL MUSIKSCENEN CAFÉ KATARINA Vi har öppet kl 18-20 15 maj Vårens sista kvällscafé blir en riktig fest! Show med The Fantastic Four The Fantastic Four kommer direkt från Hollywood till Café

Läs mer

Här kommer. Fritidsprogram 2015

Här kommer. Fritidsprogram 2015 Här kommer SOMMARENS Fritidsprogram 2015 FRITIDEN Hej! Här kommer Sommar - programmet 2015. Bläddra igenom och du hittar säkert något du kan vara med på. Tänk på att anmäla er i tid. Thord Nilsson Tel:

Läs mer

Hösten 2015. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Grillning vid Glänninge. Och annat kul

Hösten 2015. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Grillning vid Glänninge. Och annat kul Hösten 2015 Dans Bowling Musikcafé Simning Disco Grillning vid Glänninge Och annat kul I Samarbete med bl a Fub Laholm, Höks Hi, Fritid Halmstad, m fl. Hej! Från och med den 1:e januari 2015 finns fritidsprogrammet

Läs mer

Mallorcas medlemsblad maj 2016

Mallorcas medlemsblad maj 2016 Mallorcas medlemsblad maj 2016 Vi börjar med en repris från förra bladet, fast här med bussanvisning. Lördagen den 30 april klockan 19.00 firar vi Valborgsmässoafton tillsammans med Svenska kyrkan med

Läs mer

Vad Hände 2004? 2005. 12 december Luciatåg i Ursvikens kyrka

Vad Hände 2004? 2005. 12 december Luciatåg i Ursvikens kyrka Vad Hände 2004? 2005 12 december Luciatåg i Ursvikens kyrka Dom som var i den proppfulla kyrkan denna dag fick se ett underbart luciatåg med massor av barn. Det blev mycket sång och dans under ledning

Läs mer

Swea - Houston ÅRET Bästa Eventet Lucian var det mest besökta! ÅRSBOK. Årets alla händelser

Swea - Houston ÅRET Bästa Eventet Lucian var det mest besökta! ÅRSBOK. Årets alla händelser ÅRSBOK Swea - Houston Första årsboken Årets alla händelser Läs om alla fester, möten och firanden Swea Houston har haft under året! Bästa Eventet Lucian var det mest besökta! 23 JANUARI Årsmöte Plats:

Läs mer

ODONTOLOGISKA FÖRENINGEN

ODONTOLOGISKA FÖRENINGEN ODONTOLOGISKA FÖRENINGEN Gratulerar till antagningen och varmt välkommen till din utbildning på KarolinskaInstitutet och Odontologiska Föreningen (OF) OF är den kår som tandhygienist -och tandläkarstudenter

Läs mer

Närståendebrev mars 2017

Närståendebrev mars 2017 Sid 1 (9) Hej alla närstående! Nu närmar sig våren och ljusare tider. Det märks att våra boende är mer angelägna om att få gå ut på kortare eller längre promenader. Vi har startat en promenadgrupp som

Läs mer

SWEA Mallorcas medlemsblad mars 2017

SWEA Mallorcas medlemsblad mars 2017 SWEA Mallorcas medlemsblad mars 2017 Program mars 2017 Onsdagen den 1 mars klockan 12.00 Balearernas dag Den 1 mars firas Balearernas dag med marknadsstånd fulla med hantverk, souvenirer, mat från olika

Läs mer

Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma)

Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma) Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma) Grill, lek och häng i Slottsskogen - 27/8 torsdag Vi möts vid Götaplatsen (högst upp på Avenyn vid Poseidon- fontänen) kl. 14.00. Ring till Johanna

Läs mer

Din Fritid Våren 2016

Din Fritid Våren 2016 Vård- och omsorgsförvaltningen Stöd och aktivering för personer med funktionsnedsättning Fritidsverksamhet Din Fritid Våren 2016 Fritidsverksamhet för ungdomar och vuxna Innehåll Information Fritidsverksamheten....

Läs mer

Träna svenska A och B. Häfte 7 Klockan

Träna svenska A och B. Häfte 7 Klockan Träna svenska A och B Häfte Klockan 0 Del analog klocka Vad är klockan? Läs klockan är tolv klockan är ett klockan är två klockan är tre klockan är fyra klockan är fem klockan är sex klockan är sju klockan

Läs mer

GULD 2 - BRÖLLOPSPAKET

GULD 2 - BRÖLLOPSPAKET GULD 2 - BRÖLLOPSPAKET Guld 2 - Ett Startklart Bröllopsalternativ På Direkten Mallorca har fantastiska stränder, och detta är en av de allra trevligaste! Anländ bara med ringarna, bröllopsstassen och gästerna

Läs mer

Nu hade vi tänkt att vi skulle ha en må bra kväll, men tyvärr så var intresset för dåligt så det blev inställt.

Nu hade vi tänkt att vi skulle ha en må bra kväll, men tyvärr så var intresset för dåligt så det blev inställt. Kvarnberget/Viken är ett Plusboende där det finns ca 650 lägenheter. Vi har ansvar för att det är rent och snyggt i 54 trapphus. Vi anordnar även aktiviteter och vi kan ge stöd och hjälp om du tillfälligt

Läs mer

FRAMSTEGSTEST 2. Kapitel 4 6. Namn: 1 Vad svarar man? 2 Substantiv: singular och plural. Ringa in rätt alternativ.

FRAMSTEGSTEST 2. Kapitel 4 6. Namn: 1 Vad svarar man? 2 Substantiv: singular och plural. Ringa in rätt alternativ. FRAMSTEGSTEST 2 Kapitel 4 6 1 Vad svarar man? Ringa in rätt alternativ. Namn: 1 Något annat? a Ja, tack. Det var bra så. b Nej, tack. Det var bra så. c Tack så mycket. 2 Vill du ha kvittot? a Ja, tack.

Läs mer

ODONTOLOGISKA FÖRENINGENS

ODONTOLOGISKA FÖRENINGENS ODONTOLOGISKA FÖRENINGENS KOLLO 2016 Varma gratulationer och hjärtligt välkommen till din utbildning vid Karolinska Institutet. Odontologiska Föreningen (OF) är den kår som tandhygienist- och tandläkarstudenter

Läs mer

PRELIMINÄRT PROGRAM FÖR AFTONBLADET SÖNDAGS MÅ- BRA RESA

PRELIMINÄRT PROGRAM FÖR AFTONBLADET SÖNDAGS MÅ- BRA RESA PRELIMINÄRT PROGRAM FÖR AFTONBLADET SÖNDAGS MÅ- BRA RESA Måndag 9/1 15.30 17.00 Bassängtid simma i din egen takt och väck kroppen efter flygresan 18.00 Rundvandring på anläggningen 18.20 Välkomstmöte Tisdag

Läs mer

Medlemsblad NR: 3 2013

Medlemsblad NR: 3 2013 Medlemsblad NR: 3 2013 Styrelsen önskar en GOD JUL & ETT GOTT NYTT ÅR Hoppas ni har haft en skön höst och förvinter trots storm, regn, snö & kyla men över naturens lagar kan vi inte styra. Vi får alltid

Läs mer

Hössna prästgård Kursprogram hösten 2013

Hössna prästgård Kursprogram hösten 2013 Hössna prästgård Kursprogram hösten 2013 Välkommen till Hössna prästgård! Välkommen till den vackra prästgården vid Hössna kyrka, strax utanför Ulricehamn. Vi är glada över att få hälsa dig välkommen till

Läs mer

Programblad april-maj 2019

Programblad april-maj 2019 Programblad april-maj 2019 Träffpunkt Ålem Johan Skyttes väg 6, Ålem Tel. 0499-177 59 April Måndag 1/4 Besök från Blomstermåla Träffpunkten från Blomstermåla kommer och besöker oss. Tisdag 2/4 Baka med

Läs mer

1. Hur blev du mottagen vid ankomsten?: bra Kommentar mottagande: -Fick bara vänta 30 minuter på flygplatsen,helt OK

1. Hur blev du mottagen vid ankomsten?: bra Kommentar mottagande: -Fick bara vänta 30 minuter på flygplatsen,helt OK Namn: Kerstin Berghman Resa: Dressyr andalusier Mallorca Datum: 18-25 /5 2014 1. Hur blev du mottagen vid ankomsten?: bra Kommentar mottagande: -Fick bara vänta 30 minuter på flygplatsen,helt OK 2. Hur

Läs mer

EN SEPTEMBER-REPRIS SFI. Hur är det idag? Får jag låna ditt busskort? Vad vill du ha, kaffe eller te? Vad vill du ha, nötter eller godis?

EN SEPTEMBER-REPRIS SFI. Hur är det idag? Får jag låna ditt busskort? Vad vill du ha, kaffe eller te? Vad vill du ha, nötter eller godis? SFI EN SEPTEMBERREPRIS Hur är det idag? Får jag låna ditt busskort? Vad vill du ha, kaffe eller te? Vad vill du ha, nötter eller godis? Vill du ha lite mer? Kan du hjälpa mig? Oj, förlåt! Tack för lånet!

Läs mer

Jubileumsresan till RIGA 2019

Jubileumsresan till RIGA 2019 Jubileumsresan till RIGA 2019 För att fira att Radio Vikings Supporterklubb hade funnits i 25 år så arrangerades en specialgjord resa till RIGA för våra medlemmar. Vi åkte med M/S Romantika den 29 augusti.

Läs mer

MÅNADSBLAD DECEMBER-16. Malmabergs Mötesplats. Släggargatan VÄSTERÅS Telefon:

MÅNADSBLAD DECEMBER-16. Malmabergs Mötesplats. Släggargatan VÄSTERÅS Telefon: MÅNADSBLAD DECEMBER-16 Malmabergs Mötesplats Släggargatan 3 723 37 VÄSTERÅS Telefon: 021-39 18 70 Veckoschema Malmabergs Mötesplats Måndagar Tvåänds-stickning 09.00-12.00 Internationella danser (Avslutning

Läs mer

Förhandlingsverksamheten

Förhandlingsverksamheten Förhandlingsverksamheten Avtalsförhandlingarna sköter Ledarna centralt. Det så kallade Ledaravtalet har fortfarande diskuterats och ifrågasatts om det fungerar som det var tänkt ute bland våra medlemmar.

Läs mer

Sol och vår ORDLISTA LÄSFÖRSTÅELSE ÅSA ÖHNELL ARBETSMATERIAL FÖR ELEVEN

Sol och vår ORDLISTA LÄSFÖRSTÅELSE ÅSA ÖHNELL ARBETSMATERIAL FÖR ELEVEN ARBETSMATERIAL FÖR ELEVEN ÅSA ÖHNELL ORDLISTA otrogen (sida 6, rad 10) träffat andra kvinnor (eller män) efterlyste (sida 6, rad 16) sökte efter, frågade efter, kanske på teve och i tidningar inte råd

Läs mer

Program våren Norrtälje Funktionsnedsättning

Program våren Norrtälje Funktionsnedsättning Program våren 2019 Norrtälje Funktionsnedsättning Ekonomi Vardagsekonomi Välkommen till Vardagsekonomi Vi träffas klockan 17.00 till 18.30. Start torsdag 31 januari. Det kan vara jobbigt att inte ha kontroll

Läs mer

VAD HÄNDER PÅ LÄRVUX Särskild utbildning för vuxna. Här berättar eleverna lite kortfattat vad vi arbetar med.

VAD HÄNDER PÅ LÄRVUX Särskild utbildning för vuxna. Här berättar eleverna lite kortfattat vad vi arbetar med. VAD HÄNDER PÅ LÄRVUX Särskild utbildning för vuxna Här berättar eleverna lite kortfattat vad vi arbetar med. SVENSKA Vi läser svenska grund på måndagar. Vi skriver ord och meningar i olika teman, tex årstider,

Läs mer

Odontologiska Föreningen

Odontologiska Föreningen Odontologiska Föreningen KOLLO 2013 Gratulerar till din studieplats och varmt välkommen till din utbildning vid Karolinska Institutet (KI) och Odontologiska Föreningen (OF). OF är kårorganisationen för

Läs mer

Detta utskick innehåller följande:

Detta utskick innehåller följande: Detta utskick innehåller följande: Resor- och lägerprogrammet Bli sponsor - Stöd vår verksamhet - Inbjudan till FUB:s Årsmöte Talldungen, Haverdal 2019 Vandring med FUB Lärvux -Är du sugen på att läsa?-

Läs mer

Sommarsemester. Arrangeras av Fritidsverksamheten Stöd- och serviceenheten

Sommarsemester. Arrangeras av Fritidsverksamheten Stöd- och serviceenheten Sommarsemester 2011 Arrangeras av Stöd- och serviceenheten Vi möts Sommarkurs på Önnestads folkhögskola 4 8 juli 2011 Spela teater. Spela trumma. Spela boll. Spela roll Du ska ta plats! Sjunga, dansa och

Läs mer

DRAGBLADET. Fjällvandring med drag i. Kick-Off 28/9 2002. MEDLEMSBLADET FÖR JÄMTLANDSFJÄLLENS SLÄDHUNDKLUBB Nr 2 2002

DRAGBLADET. Fjällvandring med drag i. Kick-Off 28/9 2002. MEDLEMSBLADET FÖR JÄMTLANDSFJÄLLENS SLÄDHUNDKLUBB Nr 2 2002 DRAGBLADET MEDLEMSBLADET FÖR JÄMTLANDSFJÄLLENS SLÄDHUNDKLUBB Nr 2 2002 Kick-Off 28/9 2002 Fjällvandring med drag i DRAGBLADET DRAGBLADET är ett medlemsblad för Jämtlandsfjällens slädhundklubb. Medlemsbladet

Läs mer

Barn- och ungdomsenkät i Kronobergs län Årskurs 5

Barn- och ungdomsenkät i Kronobergs län Årskurs 5 Barn- och ungdomsenkät i Kronobergs län Årskurs 5 Hur mår du? Anledningen till att vi gör den här undersökningen är att vi vill få kunskap om ungas hälsa och levnadsvanor. Alla elever i årskurserna 5,

Läs mer

Kom i form med oss på Mallorca

Kom i form med oss på Mallorca Kom i form med oss på Mallorca Pernilla Lisa Vicky Välkomna att åka med oss till denna underbara plats Can Martorell 11 18 oktober 2014 Här ger vi dig ett utbud av härlig träning för både kropp och själ.

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

Namnuppgifter. Barndomen

Namnuppgifter. Barndomen Tilltalsnamn (eventuell smeknamn) Namnuppgifter Tidigare efternamn Barndomen Min födelseplats och boendeplatser under uppväxten Här kan det stå om platser jag bott på och vad det har betytt för mig och

Läs mer

Fria idag! Det blir underbart

Fria idag! Det blir underbart Fria idag! Det blir underbart FRIA IDAG DET BLIR UNDERBART När en annan man stjäl din fru finns det ingen bättre hämnd än att låta honom behålla henne. - Sacha Guitry Det är fantastiskt att gifta sig när

Läs mer

Tillsammans med Birger, Maria, Helena och Annika fick jag en god kopp kaffe.

Tillsammans med Birger, Maria, Helena och Annika fick jag en god kopp kaffe. Måndag den 9 november 2009 Hej kära dagbok. Jag började min resa tidigt den här dagen. Redan klockan 5.30 blev jag hämtad av Birger och damerna. Birger körde oss så lugnt och säkert till Arlanda. På Arlanda

Läs mer

SFI-KURS B OCH C. ALKOHOL I SVERIGE. Ung och alkohol. Detta är ett utdrag från Så påverkas vi av alkohol, ett utbildningsmaterial på lätt svenska.

SFI-KURS B OCH C. ALKOHOL I SVERIGE. Ung och alkohol. Detta är ett utdrag från Så påverkas vi av alkohol, ett utbildningsmaterial på lätt svenska. SFI-KURS B OCH C. ALKOHOL I SVERIGE Ung och alkohol Detta är ett utdrag från Så påverkas vi av alkohol, ett utbildningsmaterial på lätt svenska. Att prata med din tonåring om alkohol Alla tonåringar är

Läs mer

Fritidsprogram. Februari 2017

Fritidsprogram. Februari 2017 Fritidsprogram Februari 2017 Dans Lördag 25 februari Välkomna på dans i Kisa! Församlingsgården, Ulrikagatan 2. Klockan 16.00-19.00 Frallan med band AVRESA 14.15 Ändhållplats Ekholmsv. 14.30 Tinnis P-plats

Läs mer

FUB-Bladet. Borlänge. Nr 2 våren 2017

FUB-Bladet. Borlänge. Nr 2 våren 2017 FUB-Bladet Borlänge Nr 2 våren 2017 FUB BORLÄNGES STYRELSE 2017 Ordförande Anette Nilsson 0243-23 88 13; 070-588 13 76 flintanette@telia.com Vice ordförande Gunilla Wikblad 0243-603 06; 073-613 79 79 curt.wikblad@telia.com

Läs mer

AKTIVITETS- KALENDER HÖSTEN 2010

AKTIVITETS- KALENDER HÖSTEN 2010 AKTIVITETS- KALENDER HÖSTEN 2010 Bilder från fiske vid Hedtjärn hösten 2009 LUDVIKA KOMMUN Kultur- och fritidsförvaltningen Fritid för personer med funktionsnedsättning SMEDJEBACKENS KOMMUN Fritidsförvaltningen

Läs mer

På tur till våren och värmen

På tur till våren och värmen På tur till våren och värmen i Skåne Lördagen den 21 april anträdde vasasyskon från Logen Uddevalla och Mellerud resan till Ängelholm. Det skall genast sägas, att värmen i rubriken syftar till den värme

Läs mer

barnhemmet i muang mai onsdag 13 juni - måndag 2 juli

barnhemmet i muang mai onsdag 13 juni - måndag 2 juli barnhemmet i muang mai onsdag 13 juni - måndag 2 juli Vad gjorde ni på midsommar? Vi lekte och dansade runt årets vackraste midsommarstång, åt fantastisk lunch- och middagsbuffé och hade kareokee-disco

Läs mer

Lyckad inspirationskväll i Friskvårdshuset

Lyckad inspirationskväll i Friskvårdshuset Lyckad inspirationskväll i Friskvårdshuset Friskvårdshuset doftade alldeles extra gott av ljus och blommor på Må brakvällen den 1 april 2009. Arlanda Sportklubb hade bjudit in alla tjejer i klubben och

Läs mer