Protokoll publikrådsmöte

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Protokoll publikrådsmöte 2012-09-06"

Transkript

1 Protokoll publikrådsmöte Närvarande: David Westman Linda Åkerberg Tommie Elgestål Anders Almgren Publikrådet IFK Göteborg IFK Göteborg säkerhet SLO IFK Göteborg Mötet öppnas Två medlemmar i publikrådet fick sena förhinder och kunde därför inte delta på mötet. En ny, större, sammansättning av publikrådet skall utformas till nästa möte/säsong. Val av ordförande för mötet Linda Åkerberg, IFK Göteborg Val av sekreterare för mötet Linda Åkerberg, IFK Göteborg Genomgång av inkomna mejl Ang. fler kringgående försäljare av kaffe/kaka. GURK har gjort en satsning inför 2012 genom att dubbla antalet ambulerande personal, de har tydligare kläder, ny utrustning och en del har nya, bättre kylväskor. Publikrådet har inte fått in fler frågor av denna karaktär och förhoppningsvis tyder det på att de flesta tycker att detta har förbättrats från tidigare säsonger. Ang. publikt WiFi på Gamla Ullevi Denna fråga drivs starkt av IFK Göteborg gentemot Gamla Ullevi. Både arenan och hyresgäster tycker att detta är en prioriterad fråga och utredning om hur detta skall göras, kostnader o.s.v. genomförs nu. Många vill gå in på sociala medier och uppdatera status under matcherna, men det går inte alltid då nätet är överbelastat och inte klarar det tryck som blir på en match med flera tusen i publiken. Fler försäljningsställen med souvenirer Svar från Blåvittshopen: När det gäller vår merchandiseförsäljning så har vi 2 tält vid arenan på matchdag. Ett tält utanför Max och ett tält utanför entré 5, detta för att det ska vara enkelt och snabbt för våra kunder att handla diverse produkter innan match. Vår förhoppning är att vi ska kunna ställa upp fler merchandisetält under nästa år då mediabussarna förhoppningsvis kommer att flytta till annan plats än den stora parkeringen utanför Intersport/Blåvittshopen/puben. När det gäller försäljning inne på arenan som vi hade förra året, så får vi tyvärr inte längre sälja produkter enligt skatteverkets nya regler då vi inte har stationära kassasystem inne på arenan.

2 Ang. planket på Klacksektionen Planket kom till av två anledningar. Dels p.g.a. den låga efterfrågan på sektionerna, men också för att motverka den skakningsproblematik som gäller sektionerna H och J. Utvärdering sker efter avslutad säsong. En fråga ang. varför man inte minskade klckasektionen från sidorna har inkommit. Varför planket byggdes som det gjorde (och inte minskning från sidorna) var för att det var för kostsamt att flytta om hela staketen som är avgränsare mellan F och H resp L och J. Dessutom berörs övriga hyresgäster av förändringen (Gais och Öis). Det är inte sannolikt att de skulle vilja ta kostnaden för detta ombygge. Ang. trångt vid kiosker och toaletter i paus Detta är tyvärr ett större problem på solsidan L och N än på F och D. Detta pga att rampen bakom läktarna är mycket smalare där. Vid F och D är rampen väl tilltagen och det är helt andra möjligheter att röra sig. Ang. att man inte vill sitta i närheten av bortasupportrar IFK Göteborg har ingen strävan efter att supportrar skall vara helt åtskilda annat än på klacksektionerna. Vi tror att vi ska värna om att supportrar kan beblanda sig i största möjliga mån. Exempelvis kan det vara kompisar som håller på olika lag som vill gå tillsammans. Därför blir det ett svårlöst problem för publik på sittplats. Ett förslag om man vill vara helt omgiven av IFKsupportrar är att köpa biljett/årskort i Klacken. Ang. publik som byter plats till mer exklusiva sektioner IFK Göteborg är medvetna om problemet och arbetar aktivt med att bl.a. öka försäljningen på de exklusiva sektionerna. Vid bättre sålt på dessa försvinner problemet. Om det inte blir bättre försäljning kan ett sätt vara att sätta biljettvärdar vid uppgångarna som kontrollerar biljetter. Detta skulle dock kräva att alla som går till kiosker o.s.v. i paus tar med sig sina biljetter. Det är helt enkelt ett svårlöst problem, då det inte finns någon naturlig avdelning vid de exklusiva platser, t.ex. röd priszon L4 och blå priszon L5 delar trapp upp till sina platser. Ang. volymen Ljudet är något av en följetång på arenan. Konsulter har på nytt kallats in för att försöka få till rätt ljud på arenan. Ang. utbudet i kioskerna Gällande att ta in MAX hamburgare på arenan styrs av avtal mellan Gamla Ullevi och GURK, se protokoll GURK arbetar kontinuerligt med att ha ett bra utbud till Gamla Ullevis publik, tyvärr är det svårt att få alla nöjda. En del vill minska utbudet för att uppnå snabbare kundhantering och en del vill utöka utbudet för att få mer att välja på. Ang. spelprogrammet och önskemål om fler helgmatcher Det är många som ska säga sitt om matcherna (t.ex. centrala partners till allsvenskan, TV m.fl.), men IFK önskar en blandning av vardags- och helgmatcher så att det finns matcher som passar både för familjer, partners o.s.v.

3 Ang. priset på de vadderade stolarna mitt på övre långsida Hur IFK Göteborg ska öka försäljningen på dessa sektioner har diskuterats tidigare och kommer även att diskuteras inför säsongen Förslag i publikrådet är snarare att addera ett mervärde till platserna än att sänka priset. Frågan passas över till IFK Göteborgs marknadsavdelning. Ang. erbjudande om gratis parkering för årskortsinnehavare Förslaget i mejlet gällde parkering i Nordstans parkeringshus. En garanterad parkeringsplats där skulle kunna vara svårt vid t.ex. lördagsmatcher då Nordstans främsta syfte är att driva kunder till köpcentrets butiker. Marknadsavdelningen arbetar aktivt med att förbättra och utveckla våra årskort, biljetter samt koncept och tar med sig frågan inför årskortsplaneringen Ang. att slopa visiteringen på lågriskmatcher Visiteringen är en del av vårt säkerhetsarbete för att evenemangen ska vara trygga och säkra för våra besökare. Tyvärr hittas föremål som inte ska in på arenan vid såväl högrisk- som lågriskmatcher. Därför är det viktigt att vi fortsätter med visitering även vid lågriskmatcher. Ang. personer som sitter på räcket på Klacken H/J Enligt personer som ofta besöker Klacksektionen HJ, så går det inte att göra om utformningen längst fram vid räcket. Kanske kan problemet avhjälpas med hjälp av skyltar. SLO tar med sig frågan. Ang. flagga Sympati för de avstängda och därmed minskat bidrag från publik till Kamratunionen Detta ärende är vidarebefordrat till SLO och Kamratunionen. Ang. utlottning av VIP-loger Arenan äger i stort sett alla loger, IFK Göteborg måste köpa loss dem om de ska användas i samband med IFK-match. Ang. Joel Alme live-spelar Snart skiner Poseidon Detta är något som både IFK Göteborg och publikrådet tycker ska sparas till speciella tillfällen. Ang. line-up-presentationen Detta är ett inslag som uppskattas av många supportrar, inte minst barn och familjer, när det händer något som man kan vara delaktig i. Ang. Leo på planen Detta har diskuterats i flera säsonger. Kanske kan vara något för säsongen Ang. lägga ner Bebbens Hörna Bebbens Hörnas vara eller icke vara säsongen 2013 diskuteras, då ljudet inte fungerar som det ska på Gamla Ullevi. IFK Göteborg Marknad tittar på annan halvtidsunderhållning till säsongen Ang. barnpriser på hela arenan, max 120 kr Vi har barn/ungdomspriser på i stort sett hela arenan utom de lite mer exklusiva mittlinjeplatserna. Konceptet Young Fellows för barn 9-14 år kostar endast 75 kr/match och 600 kr för hela säsongen.

4 Ang. Blåvita liveartister i pausen IFK Göteborg Marknad tar med sig frågan i diskussionerna om ändrad halvtidsunderhållning. Ang. ölleverantör till Gamla Ullevi Detta styr Gamla Ullevi/Got Event över. Servering av starköl styrs av tillstånd. IFK Göteborg är inte positiva till starkölsservering över hela arenan. Vid familjeläktaren väckte detta t.ex. starkt motstånd när serveringstält fanns vid rampen F/D. Ang. ha öppet Tolvans innan och efter match Innan match är Tolvans upptaget av företag som köpt partnerpaket av IFK Göteborg. Efter match är en fråga som kan lyftas med GURK. Ang. Backstage-dag på arenan Gamla Ullevi anordnar rundvandring för dem som hör av sig. Ang. IFK bjuder på stort tifo på arenan Tifo i klass med dem som Kia anordnat finns det tyvärr inga resurser till i dagsläget. Det krävs att en sponsor går in och ser möjligheterna att synas på IFK match på detta sätt. Förhoppningsvis finns intresse för detta på någon av matcherna under säsongen Ang. plats för att även hänga banderoller längs långsidorna Det är OK att hänga banderoller längs långsidorna så länge det inte skymmer någon reklam. På ståplats fungerar detta eftersom räcket kan bära banderollerna utan att det skymmer sikten för någon då alla står upp. Ang. varför det satts upp ett högt stängsel runt delar av Gamla Ullevi Stängslet är ett krav från polis och Göteborg stad för att kunna arrangera säkra arrangemang i samband med högriskmatcher. Ang. TV-bussarna som står vid Blåvittshopen/Il Professore Det har hela tiden funnits en ambition från Gamla Ullevi att TV-bussarna skall stå på andra sidan arenan (på vägen vid Rättscentrum). IFK Göteborg har hela tiden försökt påverka för att få till denna förändring för att kunna frigöra plats för att ha ett större och bättre eventområde i direkt anslutning till arenan. Indikationer pekar på att TV-bussarna flyttas till säsongen Ang. att medlemskap skall ingå i årskorten Medlemskap i IFK Göteborg går plus/minus noll. Detta p.g.a. tidningsutskick, utskick av medlemskort, administration osv. Att baka in medlemskap i årskorten är alltså en kostnadsfråga och i dagsläget finns inga planer på att inkludera medlemskapet i årskorten. Ang. musikkår som spelar innan match och i paus IFK Göteborg Marknad har just nu inga planer på att återinföra musikkår i samband med matcharrangemang. IFK Göteborg har som ambition att anordna matcharrangemang som är moderna och som tilltalar större delen av publiken. Varken Publikrådet eller IFK Göteborg upplever att det finns någon efterfrågan på denna form av underhållning. Ang. klocka på Gamla Ullevi Svar enligt tidigare protokoll:

5 Detta är inte en fråga som IFK Göteborg kommer att driva gentemot Gamla Ullevi då det finns andra önskemål med högre prioritet som väntar på att åtgärdas. Publikrådet samt IFK Göteborg tror att majoriteten av publiken har tillgång till armbandsur eller mobiltelefon och där kan se aktuell tid, därför finns det inget större behov av en klocka. Nästkommande möte Nästa möte är inte datumsatt, men kommer att infalla i december/januari. Övrigt IFK Göteborgs SLO (supporterombudsman) Anders Almgren kommer att vara en del av Publikrådet framöver. Vi hälsar honom varmt välkommen! Inför nästa möte kommer en nyhet att läggas upp om uppmaning att skicka in intresseanmälan för att vara med i Publikrådet Intresseanmälningar skickas till publikradet@.

Supporterguide. Information till besökare på Gamla Ullevi

Supporterguide. Information till besökare på Gamla Ullevi Supporterguide Information till besökare på Gamla Ullevi Att se IFK Göteborg live på Gamla Ullevi är en unik upplevelse som skapas av spelare och supportrar till Sveriges mest framgångsrika fotbollsförening.

Läs mer

Prislista Tillsammans bygger vi Norrköping

Prislista Tillsammans bygger vi Norrköping Tillsammans bygger vi Norrköping Innehåll Loge & klubbstolar 4 Biljetter & årskort 5 Associationer & nätverk 6 Exponering match 7 Exponering arenan 8 LED-reklam 9 Digitalt 10 A-lagsdress 11 Övrigt 12 IFK

Läs mer

Vi välkomnar dig som partner 2014

Vi välkomnar dig som partner 2014 Vi välkomnar dig som partner 2014 Ett partnerskap som bygger på hjärta och hjärna. Som partner till IFK Göteborg erbjuder vi dig och ditt företag en fantastisk möjlighet att stärka ert nätverk, både i

Läs mer

Prislista Tillsammans bygger vi Norrköping. Alla priser anges exklusive moms.

Prislista Tillsammans bygger vi Norrköping. Alla priser anges exklusive moms. Tillsammans bygger vi Norrköping Innehåll Hospitality 3 Biljetter & årskort 4 Associationer & nätverk 5 Exponering match 6 Exponering arenan 7 LED-reklam 8 Digitalt 9 A-lagsdress 10 Bilagan PEKING 11 Bonus

Läs mer

Detta ingår i Kamratskapet

Detta ingår i Kamratskapet Välkommen som partner 2013 kamratskapet Med Kamratskapet blir ert företag en fullvärdig medlem av vårt nätverk med partners. I paketet ingår samtliga nätverksaktiviteter och det ges många tillfällen att

Läs mer

Landskrona BoIS 2013

Landskrona BoIS 2013 Landskrona BoIS 2013 Välkomna till Landskrona BoIS 2013! Landskrona BoIS - Mer än ett fotbollslag Landskrona BoIS arbetar med framgång sedan flera år tillbaka med ett uttalat socialt ansvarstagande och

Läs mer

ATT STÖTTA IFK. Partner 2014. Bohusläns bästa När du stöttar IFK Uddevalla så stöttar du en förening med en stor och framgångsrik ungdomsverksamhet.

ATT STÖTTA IFK. Partner 2014. Bohusläns bästa När du stöttar IFK Uddevalla så stöttar du en förening med en stor och framgångsrik ungdomsverksamhet. ATT STÖTTA IFK Älskar du fotboll och vill stötta en förening som satsar på ungdomarna? Välkommen till IFK Uddevalla. Bohusläns bästa När du stöttar IFK Uddevalla så stöttar du en förening med en stor och

Läs mer

DJURGÅRDEN FOTBOLL AFFÄRSNÄTVERKET

DJURGÅRDEN FOTBOLL AFFÄRSNÄTVERKET DJURGÅRDEN FOTBOLL AFFÄRSNÄTVERKET #DIFbusiness ETT VÄXANDE NÄTVERK MED AFFÄRSFOKUS Ännu en blårandig säsong är igång och det är det är med stort hopp vi ser på det som komma skall. Framtiden är blåranding

Läs mer

Brandsläckare finns på alla försäljningsställen!

Brandsläckare finns på alla försäljningsställen! Kalmar FF 2018 Utrymningsväg Uppsamlingsplats Rullstolar Brandsläckare finns på alla försäljningsställen! Defibrillator/Hjärtstarter Oaktsamhetsansvar Den disciplinära bedömningen bygger på det strikta

Läs mer

DITT FÖRETAG I ARENAN. tillsammans med Skellefteå AIK Hockey

DITT FÖRETAG I ARENAN. tillsammans med Skellefteå AIK Hockey DITT FÖRETAG I ARENAN tillsammans med Skellefteå AIK Hockey DITT FÖRETAG I ARENAN G H I J K F L A E D C B Våra årskort Som årskortskund på sittplats får du välja var i arenan du trivs bäst att se hockeyn

Läs mer

Marknadsavdelningen: Företag 060-789 10 20. Privat 060-789 10 70. huvudsektion@timraik.se

Marknadsavdelningen: Företag 060-789 10 20. Privat 060-789 10 70. huvudsektion@timraik.se Marknadsavdelningen: Företag 060-789 10 20. Privat 060-789 10 70. huvudsektion@timraik.se Dräktreklam spelare Våra hetaste reklamplatser. Laget turnerar i hela Sverige. Exponering i arenorna under match.

Läs mer

Utvärdering av säsongen 2012/2013 Svarsfrekvens: 36% av 381 mottagare

Utvärdering av säsongen 2012/2013 Svarsfrekvens: 36% av 381 mottagare Utvärdering av säsongen 2012/2013 Svarsfrekvens: 36% av 381 mottagare Hur upplevde du första kontakten med Mora IK inför säsongen 2012/2013? Antal svar: 132 3,8 11/12 3,6 16% 46% 31% 1% 1% Bra Ok Dåligt

Läs mer

Nya Studenternas, Uppsala utredningsskiss 140910

Nya Studenternas, Uppsala utredningsskiss 140910 Musikevenemang på arenatorget Vy mot arenatorget från Fyrisån Julmarknad och skridskobana på arenatorget Vy mot arenatorget från Stadsträdgården Vy mot arenan från Sjukhusvägen Vy mot arenatorget från

Läs mer

Välkommen till en ny fantastisk säsong 2014-2015

Välkommen till en ny fantastisk säsong 2014-2015 Välkommen till en ny fantastisk säsong 2014-2015 Spelarmapp I denna mapp hittar Du all nödvändig information om föreningsavgifter, om jourveckor, vad Du får som medlem i föreningen samt olika åtagande.

Läs mer

Information från (IBAB) Industribyggnader i Borås AB Ett kommunalt bolag Juni 2008

Information från (IBAB) Industribyggnader i Borås AB Ett kommunalt bolag Juni 2008 I detta Nyhetsbrev berättar vi om hur projektet med bl.a. ny storloge på Borås Arena fortskrider. Vilken artikel är storsäljaren under sommaren hos Harald Nyborg? Vi hälsar också en hyresgäst välkommen

Läs mer

event i balders hage 2007

event i balders hage 2007 event i balders hage 2007 fotboll med hjärta Bäste ÖIS-vän! Örgryte Fotboll AB erbjuder nya fantastiska exponerings- och eventmöjligheter under säsongen 2007. Örgryte Fotboll AB har byggt upp ett eget

Läs mer

Välkommen som partner till Skoghalls Innebandy. Bli en del av ett vinnande koncept

Välkommen som partner till Skoghalls Innebandy. Bli en del av ett vinnande koncept Välkommen som partner till Skoghalls Innebandy Bli en del av ett vinnande koncept Vi är Skoghalls Innebandy Skoghalls Innebandyklubb bildades 1985 och har genom sin drygt 30 år långa historia gått från

Läs mer

Välkommen till en ny säsong!

Välkommen till en ny säsong! Välkommen till en ny säsong! 2014-2015 Marknadsavdelningen: Företag: Tel. 060 7891020 Privat: 060 7891070 huvudsek on@ mraik.se Dräktreklam Matchtröja, byxor, damasker, hjälm, målvaktsutrustning, värmningströjor

Läs mer

NORDSTAN EXPO. Hundratusen anledningar att synas i Nordstan

NORDSTAN EXPO. Hundratusen anledningar att synas i Nordstan NORDSTAN EXPO Hundratusen anledningar att synas i Nordstan Välkommen till Sveriges bästa exponeringsyta Nästan 100 000 personer. Det är så många som besöker Nordstan, varje dag. Det är mer än åtta fulla

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL RÅSUNDA

VÄLKOMMEN TILL RÅSUNDA VÄLKOMMEN TILL RÅSUNDA Välkommen till Råsunda Stadion! I den här guiden finns information och svar på en del vanliga frågor inför ett besök på något av våra evenemang här. Vägbeskrivning...3 Goda råd...3-4

Läs mer

Om inget annat anges gäller kriteriet både Allsvenskan och Superettan. Svenska Elitlicenskriterier är markerade med (E).

Om inget annat anges gäller kriteriet både Allsvenskan och Superettan. Svenska Elitlicenskriterier är markerade med (E). KRAVSPECIFIKATION ARENAN (SÄKERHET) Arena: Förening: Datum: Närvarande: Om inget annat anges gäller kriteriet både Allsvenskan och Superettan. Svenska Elitlicenskriterier är markerade med (E). 1. Arenacertifiering

Läs mer

Supporterklubben Röda Havet

Supporterklubben Röda Havet Stadgar för Supporterklubben Röda Havet Eskilstuna Antagna 2010-07-04 1. Föreningens syfte 2. Räkenskapsår 3. Regler för hur verksamheten ska bedrivas 4. Regler för medlemskap och uteslutning. 5. Regler

Läs mer

Minnesanteckningar Supportermöte på KG mån 24 feb

Minnesanteckningar Supportermöte på KG mån 24 feb Minnesanteckningar Supportermöte på KG mån 24 feb Måndagen den 24 februari hölls ett möte på Kamratgården med ca 35 supportrar från olika bakgrund, läktare och kategori. Mötet organiserades av SLO-Almgren,

Läs mer

Manual för värdföreningar 3 mot 3 och 5 mot

Manual för värdföreningar 3 mot 3 och 5 mot Manual för värdföreningar 3 mot 3 och 5 mot 5 2019 2018-12-05 Manual för 3 mot 3 & 5 mot 5 sammandrag 2019 Sedan säsongen 2012 spelar vi 3 mot 3 inom Göteborgs Fotbollförbunds distrikt. För de yngsta innebär

Läs mer

VÄLKOMMEN SOM SAMARBETSPARTNER 2014/2015 BLI EN DEL AV ETT VINNANDE KONCEPT

VÄLKOMMEN SOM SAMARBETSPARTNER 2014/2015 BLI EN DEL AV ETT VINNANDE KONCEPT VÄLKOMMEN SOM SAMARBETSPARTNER 2014/2015 BLI EN DEL AV ETT VINNANDE KONCEPT MULLSJÖ AIS Säsongen 2013/14 var säsongen då klubbens herrelitlag, Hide-a-lite Mullsjö, gick till sitt första slutspel i högsta

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2014/2015

Verksamhetsberättelse 2014/2015 Verksamhetsberättelse 2014/2015 Supporterföreningen LuleåFans Verksamhetsåret 2014 05 01 2015 04 31 Styrelsen Styrelsen har bestått av Stefan Baudin, ordförande Toyne Ringwald, vice ordförande Sandra Ramke,

Läs mer

SYNS IHOP MED TYRINGE HOCKEY

SYNS IHOP MED TYRINGE HOCKEY SPONSORKATALOG 2016/17 SYNS IHOP MED TYRINGE HOCKEY TYRINGE SKID- & SKRIDSKOSÄLLSKAP SEDAN 1936 TYRINGE SKID- & SKRIDSKOSÄLLSKAP SEDAN 1936 HÄSSLEHOLM KOMMUNS STÖRSTA IDROTTSUPPLEVELSE! SYNS IHOP MED TYRINGE

Läs mer

Arrangemang Vad kan det vara? Öppet hus Uppvisningar Triangelloppet Blodomloppet Tjejrundan Korpen National Cup Halvvättern Eskilstunaloppet Haningedagen Jägarmilen Växjö Convent Konstgräscup Sweden Floorball

Läs mer

Information från (IBAB) Industribyggnader i Borås AB Ett kommunalt bolag September 2008

Information från (IBAB) Industribyggnader i Borås AB Ett kommunalt bolag September 2008 I detta Nyhetsbrev berättar vi om Neptunhusets lokaler och dess trevliga hyresgäster. Ålgårdsläktaren på Borås Arena har uppgraderats med ny loge, stor mingelyta och yterligare anpassats för rörelsehindrade.

Läs mer

Protokoll från X-Pokers årsmöte 2008-02-02

Protokoll från X-Pokers årsmöte 2008-02-02 Protokoll från X-Pokers årsmöte 2008-02-02 Närvarande Fredrik Forsberg Daniel Forsberg Tommy Henriksson Göran Engblom Tom Andersson Micke Almgren Peter Jonsson Henrik Forsberg Frånvarande Anders Grönqvist

Läs mer

Arbetsbeskrivning. FC Helsingborg. Arrangemang

Arbetsbeskrivning. FC Helsingborg. Arrangemang Arbetsbeskrivning FC Helsingborg Arrangemang Allmän information SAMTLIGA funktionärer ska använda ingången till B- och C-hallen, som ligger mittemot ishallen. Där finns incheckningen placerad. Funktionärsrummet

Läs mer

SPONSORBROSCHYR. Innebandyglädje GÖTEBORG INNEBANDY Föreningen för alla

SPONSORBROSCHYR. Innebandyglädje GÖTEBORG INNEBANDY Föreningen för alla SPONSORBROSCHYR Innebandyglädje GÖTEBORG INNEBANDY Föreningen för alla ELIT - BREDD & ENGAGEMANG År 2007 började en ny era i för oss i Göteborg Innebandy. De två anrika föreningarna Björkekärrs IK och

Läs mer

HEJ, Varmt välkommen till säsongen 2014 med AIK Fotboll! Med vänliga hälsningar. Niklas Nestlander, Kommersiell Chef AIK Fotboll AB

HEJ, Varmt välkommen till säsongen 2014 med AIK Fotboll! Med vänliga hälsningar. Niklas Nestlander, Kommersiell Chef AIK Fotboll AB AIK FOTBOLL Friends Arena 2014 HEJ, introduktion Säsongen 2013 blev en händelserik sådan med det stora silvret som slutresultat. AIK vann publikligan för 38:e gången och vi är även störst i Norden inom

Läs mer

MEDIAINFORMATION 2014/2015

MEDIAINFORMATION 2014/2015 Välkommen till Djurgården Hockey säsongen 2014/2015. ACKREDITERING Vi har två olika ackrediteringar som gäller på våra hemmamatcher. 1. Säsongsackrediteringar 2. Matchackrediteringar Ackrediteringar ska

Läs mer

1 INLEDNING VAD FÅR DU SOM UNGDOMSPELARE VAD KRÄVS ATT DU GÖR EKONOMI LAGUPPGIFT CUP... 3

1 INLEDNING VAD FÅR DU SOM UNGDOMSPELARE VAD KRÄVS ATT DU GÖR EKONOMI LAGUPPGIFT CUP... 3 Sidan 1 / 8 SPELARMAPP 1 INLEDNING... 2 2 VAD FÅR DU SOM UNGDOMSPELARE... 2 3 VAD KRÄVS ATT DU GÖR... 2 4 EKONOMI... 2 5 LAGUPPGIFT... 3 6 CUP... 3 7 PROGRAMFÖRSÄLJNING... 3 8 MOVIT... 4 9 JOURMATCHER,

Läs mer

1 INLEDNING VAD FÅR DU SOM UNGDOMSPELARE VAD KRÄVS ATT DU GÖR EKONOMI LAGUPPGIFT CUP... 3

1 INLEDNING VAD FÅR DU SOM UNGDOMSPELARE VAD KRÄVS ATT DU GÖR EKONOMI LAGUPPGIFT CUP... 3 Sidan / SPELARMAPP INLEDNING... 2 2 VAD FÅR DU SOM UNGDOMSPELARE... 2 3 VAD KRÄVS ATT DU GÖR... 2 EKONOMI... 2 5 LAGUPPGIFT... 3 6 CUP... 3 7 PROGRAMFÖRSÄLJNING... 3 8 MOVIT... 9 JOURMATCHER, UPPGIFTERNA

Läs mer

INFORMATION TILL MATCHVÄRDAR

INFORMATION TILL MATCHVÄRDAR Före match Väska med nycklar, kassaskrin samt denna pärm hämtas på Masens spel tidigast på fredagen före match. Vid ankomst till hallen. Titta över alla utrymmen enligt lappen Checklista för städning flik

Läs mer

Information från (IBAB) Industribyggnader i Borås AB Ett kommunalt bolag April 2009. Läs mer på sidan 4

Information från (IBAB) Industribyggnader i Borås AB Ett kommunalt bolag April 2009. Läs mer på sidan 4 I detta nummer av IBAB:s Nyhetsbrev hälsar vi på hos ALMI och Nyföretagarcentrum i deras nya lokaler i Neptunhuset. Vi får träffa Anders Kärrman, nytillsatt VD för PROTEKO. I Borås Arena möter vi MAX restaurangchef

Läs mer

Ledarmöte 29 augusti Välkomna!

Ledarmöte 29 augusti Välkomna! Ledarmöte 29 augusti 2019 Välkomna! Vilka är vi? Fredrik Olsson, ordförande Peo Ajaxson, ledamot Åke Eriksson, ledamot och kassör Vilka är ni? Kort presentationsrunda namn och lag! Karlstad IBF Tre föreningar

Läs mer

BACK TO BUSINESS. Resumé. Vi blickar framåt

BACK TO BUSINESS. Resumé. Vi blickar framåt PARTNERBROSCHYR 2019 BACK TO BUSINESS Resumé 2018 kommer att gå till historien som ett av de tyngsta åren I IFK Värnamos historia. Herrarna degraderades från Superettan och Damerna degraderades från Div

Läs mer

HOSPITALITY AIK FOTBOLL VI SPELAR IHOP!

HOSPITALITY AIK FOTBOLL VI SPELAR IHOP! HOSPITALITY AIK FOTBOLL VI SPELAR IHOP! 02 SPORTFIVE PARTNER TILL AIK FOTBOLL OCH LEDANDE INOM SPORTS MARKETING Exklusiv agentur till AIK Fotboll & många toppklubbar i Tyskland & övriga Europa Säljer in

Läs mer

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll Styrelsemöte #20

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll Styrelsemöte #20 MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll Styrelsemöte 2017-02-13 #20 s styrelsemöte 2017-02-13 Plats: Konferensrummet M-Husets källare Tid: Måndag den 13 februari kl. 12:00 Närvarande: Alice Abrahamsson, Anton

Läs mer

Så bygger vi IFK Kristianstad! Nikolas Larsson, Klubbchef MätKart

Så bygger vi IFK Kristianstad! Nikolas Larsson, Klubbchef MätKart Så bygger vi IFK Kristianstad! Nikolas Larsson, Klubbchef MätKart14 2014-05-13 Det surrar kring IFK Från en skadeskjuten div 2 klubb till en levande och växande förening Vi har lyckats få handbollen att

Läs mer

SWE Sailing Partners ett affärsnätverk med det bästa av svensk segling.

SWE Sailing Partners ett affärsnätverk med det bästa av svensk segling. SWE Sailing Partners ett affärsnätverk med det bästa av svensk segling. Som SWE Sailing Partner får du unika tjänster och rättigheter för att utveckla din egen verksamhet. Stärk ditt företags varumärke

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2017/2018

Verksamhetsberättelse 2017/2018 Verksamhetsberättelse 2017/2018 Supporterföreningen LuleåFans Verksamhetsåret 2017-05-01 -- 2018-04-31 Styrelsen Styrelsen har bestått av Stefan Baudin, ordförande Manne Ek, vice ordförande Sandra Ramke,

Läs mer

Spelregler för ICA MAXI Special Serviceligan 2011/2012 SPECIALVAROR

Spelregler för ICA MAXI Special Serviceligan 2011/2012 SPECIALVAROR Spelregler för ICA MAXI Special Serviceligan 2011/2012 SPECIALVAROR ICA MAXI Special kan delas upp i två huvudsektioner LIVS- sidan och SPECIAL- sidan. Vid just detta besök vill vi sätta allt fokus på

Läs mer

1. Inledning Peter berättade om syftet med mötet och att han kommer att skriva anteckningar för ett protokoll.

1. Inledning Peter berättade om syftet med mötet och att han kommer att skriva anteckningar för ett protokoll. Mötesprotokoll Bredd- och utvecklingsgruppen för Svensk vattenpolo Tid: 17 december 2012 Plats: Närvarande: Svenska Simförbundet, Stockholm Peter Hodor Roger Sjösten Andrea Davidsson Alexandros Vlastos

Läs mer

VI ÄR TILLBAKA! BODEN HOCKEY SÄSONGEN 2017/18

VI ÄR TILLBAKA! BODEN HOCKEY SÄSONGEN 2017/18 VI ÄR TILLBAKA! BODEN HOCKEY SÄSONGEN 2017/18 STÄRK DINA AFFÄRER OCH UTVECKLA DITT NÄTVERK TILLSAMMANS MED BODEN HOCKEY SÄSONGEN 2017/18. Vi har nu startat en mycket spännande resa. Efter en tid av mindre

Läs mer

Ordinarie styrelsemöte Datum 2014-12-02 Tid 19-21 Föreningslokalen Tämnarvägen 14, 120 53 Årsta. Punkt Vad Vem

Ordinarie styrelsemöte Datum 2014-12-02 Tid 19-21 Föreningslokalen Tämnarvägen 14, 120 53 Årsta. Punkt Vad Vem Protokoll nr 10-14 Möte Ordinarie styrelsemöte Datum 2014-12-02 Tid 19-21 Plats Föreningslokalen Tämnarvägen 14, 120 53 Årsta Punkt Vad Vem 1 Mötet öppnas. Registrering av närvaro/förhinder Ordf Närvarande

Läs mer

Hur får vi en levande professionell teater, i ordets rätta bemärkelse, utanför storstäderna? (16)

Hur får vi en levande professionell teater, i ordets rätta bemärkelse, utanför storstäderna? (16) Sammanfattning från Framtidsforum Riksteatern och framtiden-vad är viktigt? Arboga 12 sep Följande ämnen kom upp på schemaväggen och blev prioriterade (antalet pluppar inom parentes) Hur kan vi väcka intresse

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2011-2012 för supporterföreningen 14-3 Örebro

Verksamhetsberättelse 2011-2012 för supporterföreningen 14-3 Örebro Verksamhetsberättelse 2011-2012 för supporterföreningen 14-3 Örebro Avser perioden 1 maj 2011 till 30 april 2012. Nära men inte riktigt ända fram! Efter kvalet förra säsongen och några på pappret bra värvningar

Läs mer

Slutrapport för öppet hus i Ljustorp

Slutrapport för öppet hus i Ljustorp Sid1/6 Slutrapport för öppet hus i Ljustorp 1. Vilket projekt? Utökning av öppet hus i Ljustorp Paraplyprojekt under byutveckling Projektägare: Ljustorp socken ek förening 2. Vilka personer kan svara på

Läs mer

Kiosk & Grill guide 2019

Kiosk & Grill guide 2019 Kiosk & Grill guide 2019 1 Denna guide vänder sig till dig som förälder med barn i vår ungdomsverksamhet. Med hjälp av guiden skall du veta i god tid vilken arbetsinsats som krävs av dig i samband med

Läs mer

Smålands bästa fotbollsförening ett av regionens starkaste varumärken

Smålands bästa fotbollsförening ett av regionens starkaste varumärken Sponsor 2014 2 Kalmar FF Sponsor 2014 Kalmar FF Sponsor 2014 3 Smålands bästa fotbollsförening ett av regionens starkaste varumärken 2 markus thorbjörnsson Topp 5 placeringar 2004-2013 2004 5:e plats Allsvenskan

Läs mer

projekt kulturkvarteret

projekt kulturkvarteret projekt kulturkvarteret HISSAR BIBLIOTEK LILLA SALEN FOAJÉ/CAFÉ KÖK MUSIK I SYD Syftet med det pågående projektet med arbetsnamnet Kulturkvarteret är: Samverkan att med en ny sammanbindande tillbyggnad

Läs mer

Anteckningar från möte om Säkerhet och trygghet (8 februari 2017)

Anteckningar från möte om Säkerhet och trygghet (8 februari 2017) Dialogmöte Exercisheden Anteckningar från möte om Säkerhet och trygghet (8 februari 2017) Deltagare: Polis, Räddningstjänst, Social Resursförvaltning, Stadsledningskontoret (säkerhetschef), Stadsdelsförvaltningen

Läs mer

GSF: Göteborgs Skateboardförening

GSF: Göteborgs Skateboardförening Styrelsemöte: 2013-01-07 PROTOKOLL 1. Mötet öppnas Föreningens ordförande öppnade mötet. 2. Närvarande Närvarande på mötet: Frånvarande: 3. Val av sekreterare David valdes till mötets sekreterare. 4. Val

Läs mer

Redovisning av enkät tidsbegränsad parkering på Kungstorget och Grönsakstorget

Redovisning av enkät tidsbegränsad parkering på Kungstorget och Grönsakstorget Redovisning av enkät tidsbegränsad parkering på Kungstorget och Grönsakstorget Göteborg Stad Trafikkontoret 30 jan 2012 Innehållsförteckning 1 Inledning... 2 1.1 Bakgrund och syfte... 2 1.2 Deltagare...

Läs mer

Som tävlingsryttare så kom vi som var på träffen fram till dessa önskemål.

Som tävlingsryttare så kom vi som var på träffen fram till dessa önskemål. Vi hade på dressyrarrangörsträffen på Huseby 17 juni frågeställningar som utgick ifrån två olika perspektiv: Du som tävlingsryttare Du som arrangör En del hade erfarenhet och inblick ifrån båda sidor.

Läs mer

STÄRK DITT VARUMÄRKE MED SKELLEFTEÅ AIK HOCKEY

STÄRK DITT VARUMÄRKE MED SKELLEFTEÅ AIK HOCKEY STÄRK DITT VARUMÄRKE MED SKELLEFTEÅ AIK HOCKEY SHL 2018/19 SYNS MED OSS OCH NÅ UT BRETT Ett samarbete med Skellefteå AIK Hockey förknippar ditt företag med ett av Sveriges starkaste varumärken inom idrott.

Läs mer

Taxor & Avgifter 2010 Upplåtelser Bilaga 1

Taxor & Avgifter 2010 Upplåtelser Bilaga 1 Taxor & Avgifter 2010 Upplåtelser Bilaga 1 Tekniska nämnden Upplåtelse av offentlig plats Taxan för upplåtelse av offentlig plats inom Södertälje kommun fastställs av kommunfullmäktige. Taxan för upplåtelse

Läs mer

Verksamhet i Pålsboda IBF ska utformas så att den blir tillgänglig för alla och att den organiseras enligt demokratiska former.

Verksamhet i Pålsboda IBF ska utformas så att den blir tillgänglig för alla och att den organiseras enligt demokratiska former. Verksamhetsidé Vi vill vara en gedigen, trygg och välskött förening med verksamhet i framkant och med öppenhet för nya utmaningar Verksamhet i Pålsboda IBF ska utformas så att den blir tillgänglig för

Läs mer

INFORMATION OM MATCHVÄRDSKAP

INFORMATION OM MATCHVÄRDSKAP INFORMATION OM MATCHVÄRDSKAP MATCHVÄRDSKAP - FADDERLAG: Vi skiljer på lagens egna matchvärdskap och matchvärdskap vid seniorernas matcher. Listor om matchvärdskap/fadderlag skickas ut till ansvarig och

Läs mer

Dagordning Hus- möte. Nacka Brukshundklubb www.nackabk.com. 1. Mötets öppnande. 2. Mötessekreterare. 3. Höstens kurser

Dagordning Hus- möte. Nacka Brukshundklubb www.nackabk.com. 1. Mötets öppnande. 2. Mötessekreterare. 3. Höstens kurser Dagordning Hus- möte Datum: Tid: Plats: 8 oktober 2013 kl. 19.00 Klubbstugan 1. Mötets öppnande 2. Mötessekreterare 3. Höstens kurser 4. Allmänlydnad fortsättning idé av Ulrika 5. Information om pågående

Läs mer

Växelkassaansvarig: Föreningen, Anki Kjellberg eller Stefan Sens ansvarar för utlämnande och tar även emot kassorna av er.

Växelkassaansvarig: Föreningen, Anki Kjellberg eller Stefan Sens ansvarar för utlämnande och tar även emot kassorna av er. Kioskguide 2018 Denna guide vänder sig till dig som förälder med barn i vår ungdomsverksamhet. Med hjälp av guiden skall du veta i god tid vilken arbetsinsats som krävs av dig i samband med våra hemmamatcher

Läs mer

Information från (IBAB) Industribyggnader i Borås AB Ett kommunalt bolag September 2009. Läs mer på sidan 2. Läs mer på sidan 4

Information från (IBAB) Industribyggnader i Borås AB Ett kommunalt bolag September 2009. Läs mer på sidan 2. Läs mer på sidan 4 Höstens första nyhetsbrev innehåller information om försäljning av fastigheten Vinddraget 2 i Viared. I Vulcanus på Fabriksgatan kan man äta orientalisk mat eller svensk husmanskost och på Fleminggatan

Läs mer

Protokoll Svenska Working Kelpie Klubben

Protokoll Svenska Working Kelpie Klubben Mötesärende: Styrelsemöte Datum: 2013 04 09 kl 19.00 Registreringsnummer: 2013 2 Antal sidor: 5 Plats: Telefonmöte Protokollförare: Elin Akinci Justerare: Maria Winberg Närvarande: Elin Akinci, Veronica

Läs mer

SAMARBETSMÖJLIGHETER 2018/2019

SAMARBETSMÖJLIGHETER 2018/2019 SAMARBETSMÖJLIGHETER 2018/2019 VILLA LIDKÖPING BK Villa BK grundades 1934 på Lockörn utanför Lidköping av GLÄDJE för sporten. De 14 entusiasterna hade ett stort ENGAGEMANG och en enorm FRAMÅTANDA. Det

Läs mer

Catch the spirit BOKA EN GULDPLATS.

Catch the spirit BOKA EN GULDPLATS. Catch the spirit BOKA EN GULDPLATS. EM I FRIIDROTT GÖTEBORG 6 AUGUSTI 006 DET STÖRSTA EVENEMANGET PÅ TIO ÅR. Under tio dagar i augusti är hela Göteborg en arena och staden sjuder av aktivitet, förväntan

Läs mer

2012 VILL DU VARA MED?

2012 VILL DU VARA MED? 2012 VILL DU VARA MED? Vad är Väsby Melodifestival? Väsby Melodifestival är Sveriges första melodifestival för personer med funktionsnedsättning inom LSS. Festivalen arrangeras av Upplands Väsby kommun,

Läs mer

Profilering: Hur ditt företag exponeras ute på banan, på hemsidan och i våra trycksaker.

Profilering: Hur ditt företag exponeras ute på banan, på hemsidan och i våra trycksaker. PRISLISTA 1 (5) Bli sponsor/samarbetspartner med Eda Golfklubb Inför säsongen har det tillkommit en del nyheter. En del nödvändigt pga. av ökade kostnader andra beroende på rekommendationer från revisorer

Läs mer

Manual för värdföreningar 3 mot 3 och 5 mot

Manual för värdföreningar 3 mot 3 och 5 mot Manual för värdföreningar 3 mot 3 och 5 mot 5 2018-02-20 Manual för 3 mot 3 & 5 mot 5 sammandrag 2018 Sedan säsongen 2012 spelar vi 3 mot 3 inom Göteborgs Fotbollförbunds distrikt. För de yngsta innebär

Läs mer

NYBRO VIKINGS IF PARTNERSKAP ETT UTVECKLANDE SAMARBETE FÖR BÅDA PARTER

NYBRO VIKINGS IF PARTNERSKAP ETT UTVECKLANDE SAMARBETE FÖR BÅDA PARTER NYBRO VIKINGS IF PARTNERSKAP ETT UTVECKLANDE SAMARBETE FÖR BÅDA PARTER Säljorganisation 2019/2020 Rasmus Aro Klubbchef Kontaktuppgifter 070 228 68 57 rasmus.aro@nybrovikings. com Jan-Åke Karlsson Säljare

Läs mer

MEDLEMSBLAD AUGUSTI-OKTOBER 2011 INFORMATION. Kansliet

MEDLEMSBLAD AUGUSTI-OKTOBER 2011 INFORMATION. Kansliet MEDLEMSBLAD AUGUSTI-OKTOBER 2011 INFORMATION Kansliet Kansliet har öppet mån, tis och tors kl. 9.00-15.30. Övriga tider finns telefonsvarare. Tel. 031-12 10 03. Mejl: goteborg.magotarm@telia.com Vår kanslist

Läs mer

VITA HÄSTEN PARTNERKATALOG VITA HÄSTEN PARTNER KATALOG

VITA HÄSTEN PARTNERKATALOG VITA HÄSTEN PARTNER KATALOG VITA HÄSTEN VITA HÄSTEN PARTNER KATALOG Välkommen till världens bästa hockeylag. Norrköpings näringsliv, kommun och invånare behöver ett lag med slagkraft i HockeyAllsvenskan, var med oss som partners.

Läs mer

POWER NO BULLSHIT RACEDAY

POWER NO BULLSHIT RACEDAY POWER NO BULLSHIT RACEDAY Vi önskar alla körande varmt välkomna till Power No Bullshit Raceday 2014. Vi önskar påminna alla om att det är andra året vi kör Power No Bullshit Raceday och att vi fortfarande

Läs mer

Enkätundersökning nov - dec 2007. Grundläggande enkätundersökning hos medlemmarna för att kunna förbättra och utveckla Innerstaden Göteborg.

Enkätundersökning nov - dec 2007. Grundläggande enkätundersökning hos medlemmarna för att kunna förbättra och utveckla Innerstaden Göteborg. Enkätundersökning nov - dec 7 Grundläggande enkätundersökning hos medlemmarna för att kunna förbättra och utveckla Innerstaden Göteborg. Bakgrund Under November månad år 7 genomfördes denna enkätundersökning

Läs mer

Föreningen, arrangemanget och publiken

Föreningen, arrangemanget och publiken De här frågorna diskuteras nedan Hur sköter vi om vår publik och våra medlemmar? Hur bär vi oss åt för att få en större publik och hur behåller vi den? Hur får vi publiken att bli medlemmar? Inför ett

Läs mer

Smarter way to pay. Betala mindre. Tjäna mer.

Smarter way to pay. Betala mindre. Tjäna mer. Smarter way to pay. Betala mindre. Tjäna mer. Snabbare. Säkrare. Billigare. Varför har inget tänkt på det här tidigare? Lösningen är så enkel och så smidig att man undrar. Så här ligger det till. En del

Läs mer

Stadgar för Äpplegårdens Boule Center i Staffanstorp 1

Stadgar för Äpplegårdens Boule Center i Staffanstorp 1 Stadgar för Äpplegårdens Boule Center i Staffanstorp 1 Bakgrund 2017 Föreningen skapas ur medlemmar från Bouleföreningen Lillens Vänner och Staffanstorps Bouleklubb FF. 2019 Genomgång och ändringar av

Läs mer

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll Styrelsemöte #24

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll Styrelsemöte #24 MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll Styrelsemöte 2017-03-16 #24 s styrelsemöte 2017-03-16 Plats: Tid: Konferensrummet M-Husets källare Torsdag den 16 mars kl. 17:30 Närvarande: Alice Abrahamsson, Staffan

Läs mer

ATT STÖTTA IFK. Partner 2014. Bohusläns bästa När du stöttar IFK Uddevalla så stöttar du en förening med en stor och framgångsrik ungdomsverksamhet.

ATT STÖTTA IFK. Partner 2014. Bohusläns bästa När du stöttar IFK Uddevalla så stöttar du en förening med en stor och framgångsrik ungdomsverksamhet. ATT STÖTTA IFK Älskar du fotboll och vill stötta en förening som satsar på ungdomarna? Välkommen till IFK Uddevalla. Bohusläns bästa När du stöttar IFK Uddevalla så stöttar du en förening med en stor och

Läs mer

TYRINGE HOCKEY. VI SKA UTBILDA EGNA SPELARE www.tsos.com

TYRINGE HOCKEY. VI SKA UTBILDA EGNA SPELARE www.tsos.com TYRINGE HOCKEY VI SKA UTBILDA EGNA SPELARE www.tsos.com VI HAR EN STOLT TRADITION GRUNDLÄGGANDE MÅL OCH POLICY Tyringe SoS bildades 1936 och har genom åren fostrat många duktiga spelare. Föreningen är

Läs mer

Styrelsemöte 5 för den ideella föreningen Spelens hus den 1/ kl 18:30 på Nobelvägen 145A, Malmö.

Styrelsemöte 5 för den ideella föreningen Spelens hus den 1/ kl 18:30 på Nobelvägen 145A, Malmö. Protokoll Styrelsemöte 5 för den ideella föreningen Spelens hus den 1/11 2016 kl 18:30 på Nobelvägen 145A, Malmö. Närvarande med rösträtt: Thomas Björk, Niklas Killander, Alexandra Hjortswang, Oskar Sjövall,

Läs mer

Minnesanteckningar AU 23 maj

Minnesanteckningar AU 23 maj Minnesanteckningar AU 23 maj Närvarande: Helena Eriksson, Sollefteå Kommun Vice ordförande Åsa Ringlöv, Företagarna Örnsköldsvik Ordförande Jonny Lundin, Landsbygdsrådet Härnösand Kassör Lennart Ramström,

Läs mer

NYA HOVÅS. Hovås Allé EN HANDELSMIX I VÄRLDSKLASS

NYA HOVÅS. Hovås Allé EN HANDELSMIX I VÄRLDSKLASS NYA HOVÅS Hovås Allé EN HANDELSMIX I VÄRLDSKLASS Intresserad av lokal på Hovås Allé? Vi jobbar hela tiden för att få en så bra mix som möjligt av butiker och andra serviceinrättningar i Nya Hovås. Det

Läs mer

Manual för 3/5-manna sammandrag 2016

Manual för 3/5-manna sammandrag 2016 Manual för 3/5-manna sammandrag 2016 Fr.o.m. säsongen 2012 gäller de nya spelformer inom Göteborgs Fotbollförbund distrikt. För de yngsta innebär det att 6-7 åringar spelar 3-mannafotboll i sammandragsform.

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2016/2017

Verksamhetsberättelse 2016/2017 Verksamhetsberättelse 2016/2017 Supporterföreningen LuleåFans Verksamhetsåret 2016-05-01 -- 2017-04-31 Styrelsen Styrelsen har bestått av Stefan Baudin, ordförande Toyne Ringwald, vice ordförande Sandra

Läs mer

Den upplevelsen samt din möjlighet att göra affärer, det är för oss Beyond Hockey!

Den upplevelsen samt din möjlighet att göra affärer, det är för oss Beyond Hockey! i vill erbjuda näringsliv och organisationer ett komplett utbud av representation, personalvård och exponering kopplat till ishockeymatcherna i Cloetta Center. Visst är hockeymatchen den centrala upplevelsen.

Läs mer

IFK Skövde Handboll Säsongen

IFK Skövde Handboll Säsongen IFK Skövde Handboll Säsongen 2012-2013 NU TAR VI ETT STEG TILL Vi ser med tillförsikt fram emot nästa säsong. Vi har samlat goda erfarenheter från årets kvartfinalserie. Vårt unga lag har ytterligare ett

Läs mer

Fyrishov. eventarena. i Uppsala

Fyrishov. eventarena. i Uppsala Fyrishov eventarena i Uppsala Möjligheternas arena Fyrishov är Sveriges mest besökta arena och femte största besöksmål med ca 1,7 miljoner besökare under 2011. Varje år genomförs 250 300 event av olika

Läs mer

FOKUSGRUPP UNGDOMAR DOKUMENTATION

FOKUSGRUPP UNGDOMAR DOKUMENTATION FOKUSGRUPP UNGDOMAR DOKUMENTATION Tisdagen 26 maj 2015 kl 17 19 hölls ett första möte med fokusgruppen för ungdomar. Gruppen hade satts ihop med hjälp av ungdomsgården Musteriet och bestod av sex ungdomar

Läs mer

INFOTAINMENT FÖRHÖJ KUNDUPPLEVELSEN UNDER RESAN. Optimera butiksmiljön efter kundernas behov LEADING DIGITAL SIGNAGE

INFOTAINMENT FÖRHÖJ KUNDUPPLEVELSEN UNDER RESAN. Optimera butiksmiljön efter kundernas behov LEADING DIGITAL SIGNAGE INFOTAINMENT FÖRHÖJ KUNDUPPLEVELSEN UNDER RESAN Optimera butiksmiljön efter kundernas behov LEADING DIGITAL SIGNAGE Annika Molin är projektledare för Västtrafiks satsning på digitala skärmar. Infotainmentsystemet

Läs mer

Gamla Ullevi, Vibrationer Delrapport 2

Gamla Ullevi, Vibrationer Delrapport 2 2 Beställare: HIGAB BOX 5104 40223 GÖTEBORG Beställarens representant: Konsult: Uppdragsledare Handläggare Norconsult AB Box 8774 402 76 Göteborg Bengt Askmar Uppdragsnr: 101 24 44 Filnamn och sökväg:

Läs mer

Ideellt HJÄRTA. Kommersiellt HJÄRNA

Ideellt HJÄRTA. Kommersiellt HJÄRNA Ideellt HJÄRTA Kommersiellt HJÄRNA 2 Från 20 000 SEK Från 60 000 SEK Från 175 000 SEK Från 400 000 SEK Partnerstruktur Huvudpartners Det som ingår på en nedre partnernivå ingår också på alla övre nivåer.

Läs mer

Policy för vägvisningsskyltar och tillfälliga skyltar inom Lidingö stad Dnr TN/2012:110

Policy för vägvisningsskyltar och tillfälliga skyltar inom Lidingö stad Dnr TN/2012:110 2012-04-17 Policy för vägvisningsskyltar och tillfälliga skyltar inom Lidingö stad Dnr TN/2012:110 Antagen i tekniska nämnden 2012-05-03 TN_2012_110 - Policy f%f6r v%e4gvisningsskyltar och tillf%e4lliga

Läs mer

Unik Mat- & Dryckmässa

Unik Mat- & Dryckmässa Unik Mat- & Dryckmässa I september 2015 kommer Svenska Smaker till Gasklockorna i Gävle för första gången någonsin. Du vill inte missa detta! Svenska Smaker är en mässa som sätter den lokala producenten

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte 2012 i SFLK

Protokoll fört vid årsmöte 2012 i SFLK Protokoll fört vid årsmöte 2012 i SFLK Tid och plats: 1 september 2012 i Malmö Föreningens ordförande Aviva Suskin-Holmqvist öppnade årsmötet och hälsade alla välkomna. 1 Val av mötesordförande Som ordförande

Läs mer

SverigeCupen - en fantastisk möjlighet

SverigeCupen - en fantastisk möjlighet SverigeCupen - en fantastisk möjlighet Från Svenska handbollsförbundet: Svensk Handboll vimlar av talanger. Många av dessa vill satsa för att en dag kunna få dra på sig den blågula landslagströjan. Vägen

Läs mer

Hur man blir en av svensk fotbolls viktigaste spelare

Hur man blir en av svensk fotbolls viktigaste spelare Hur man blir en av svensk fotbolls viktigaste spelare Sverige älskar fotboll Inledning Hur mycket kan man älska fotboll? Mycket. Det finns en stor grupp svenska supportrar som följer våra landslag på

Läs mer