Följande regler gäller för annonsering på Connoisseurs marknadsplats.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Följande regler gäller för annonsering på Connoisseurs marknadsplats."

Transkript

1 Allmänna regler Följande regler gäller för annonsering på Connoisseurs marknadsplats. Generella regler Ansvar Annonsören är personligen ansvarig för sin annons och för att de regler som gäller för annonsering på Connoisseurs marknadsplats uppfylls. Annonsören är härvid skyldig att innan annonsering sker informera sig om de regler som gäller. Connoisseur tar inget ansvar för annonserade produkter. De allmänna reglerna kan komma att uppdateras och förändras över tid, varför det åligger annonsören att löpande hålla sig informerad om de regler som vid var tid gäller. Rätt att neka publicering Connoisseur äger rätt att kontrollera samt att i förekommande fall ta bort annonser som inte följer de regler som gäller för annonsering på marknadsplatsen. Connoisseur förbehåller sig rätten att avgöra huruvida en annons bryter mot de allmänna reglerna. För det fall Connoisseur nekar publicering av en annons på marknadsplatsen med hänvisning till att annonsen bryter mot de allmänna reglerna får annonsören en annons till samma pris till godo. Återbetalning av annonsavgiften sker ej. Tekniska fel Vid tekniska problem eller andra fel på marknadsplatsen ersätts annonsörer högst med kostnaden för annonsen. Skador som beror på felaktig information i annons samt försenade eller uteblivna svar i anledning av fel på marknadsplatsen ersätts ej. Ränta utgår inte på innestående medel. Upphovsrätt Annonsören överlåter i och med publicering samtliga rättigheter till annonstext samt däri förekommande bilder och filmer till Connoisseur. Rätt att visa annonsen på andra sidor Annonsören godkänner att innehållet i annonsen kan kommat visas på hemsidor tillhöriga Connoisseurs samarbetspartners. Samarbete med polis m.fl. Connoisseur bistår polis, andra myndigheter, försäkringsbolag m.fl. med information om olagligheter i annonser. Härvid erinras om att identiteten på den som annonserar eller som svarar på en annons i många fall kan fastställas av Internetleverantören. Inkomst från försäljning Om den totala inkomsten understiger kronor behöver inkomsten inte tas upp i deklarationen. Säljs varor regelbundet skall inkomsten ändå tas upp i deklarationen oavsett hur stora inkomsterna är. Inkomsterna redovisas då som hobbyverksamhet eller som näringsverksamhet beroende på syftet samt omfattningen av verksamheten. På Skatteverkets hemsida finns mer information om gällande skattelagstiftning.

2 Regler för annonsering Medlemmar Endast privatpersoner som är medlemmar äger rätt att annonsera på marknadsplatsen. Inga företagsannonser tillåts. Ändamål Det är endast tillåtet att annonsera om försäljning, köp, uthyrning, byte eller efterlysning av varor. Det är således inte tillåtet att annonsera i rent marknadsföringssyfte. Beskrivning av objektet Annonsrubriken skall beskriva den annonserade produkten på ett kortfattat och tydligt sätt, och skall inte innehålla mer information än vad som är nödvändigt för förståelse av vad som annonseras. I annonsrubriken får inte förekomma länkningar eller företagsnamn. Annonstexten skall på ett rättvisande sätt beskriva den annonserade produkten, och får inte innehålla överflödig information såsom t.ex. ren reklam för produkt eller företag. Den annonserade produkten skall beskrivas med ord av annonsören, således tillåts inte länkningar till andra sidor som objektsbeskrivningar. Det är inte tillåtet att kopiera text från andra annonsörers annonser, då dessa erhåller skydd enligt upphovsrättslagen. Inte heller bilder från andra annonsörers annonser får användas utan samtycke, då även dessa erhåller upphovsrättsligt skydd. Bilder samt filmer tillåts som komplement till den beskrivande texten, under förutsättning att dessa är relevanta för den annonserade produkten samt beskriver densamma på ett rättvisande sätt. Bilder publiceras alltid med vattenstämpel för att förhindra att bilder används i sammanhang där annonsören inte lämnat samtycke. Företagslogotyper är inte tillåtna som bilder. Beträffande filmer gäller att företagslogotyper liksom annan information vilken kan tolkas som allmän marknadsföring inte är tillåten. För filmer gäller vissa särskilda villkor, se under rubriken Särskilda villkor avseende annonser med rörlig bild och ljud. Bilder och filmer som kan anses stötande tillåts ej. Annonsering skall ske under den kategori som bäst beskriver den annonserade produkten. För det fall en annons placerats under fel kategori äger Connoisseur rätt att flytta annonsen till rätt kategori alternativt ta bort densamma. Annonsering av flera produkter i samma annons får endast ske om produkterna har ett tydligt samband med varandra samt faller under samma kategori. Annonsering av flera produkter får i övrigt ej ske i samma annons om produkterna faller under olika kategorier. Annonsen måste då delas upp i flera annonser som placeras under respektive kategori. Connoisseur kan komma att ta bort bilder, filmer eller hela annonser som bryter mot dessa regler. Byte mot ny produkt Den annonserade produkten får inte bytas ut efter det att annons lagts ut. I sådant fall måste den ursprungliga annonsen tas bort och därefter en ny annons, som uppfyller Connoisseurs allmänna regler, läggas upp avseende den nya produkten. Det är inte heller tillåtet att lägga till produkter i en redan befintlig annons.

3 Flera annonser avseende samma produkt Det är inte tillåtet att annonsera en viss produkt i flera annonser samtidigt. För det fall annonsören önskar lägga in en ny annons måste den tidigare annonsen dessförinnan tas bort. Information som visas automatiskt Viss information på marknadsplatsen visas automatiskt. Det kan t.ex. röra sig om kartbilder som hämtats baserat på annonsörens uppgift om postnummer. Annonsören ansvarar själv för att kontrollera att all sådan information som visas automatiskt är korrekt samt att meddela Connoisseur om någon uppgift skulle vara felaktig. Orealistiska ebjudanden Orealistiska erbjudanden är inte tillåtna. Connoisseur förbehåller sig rätten att ta bort annonser innehållandes vad Connoisseur uppfattar som orealistiska erbjudanden. Länkningar Det är inte tillåtet att länka eller på annat sätt hänvisa till annan annons- eller auktionsplats på nätet eller till sidor som kräver medlemskap eller inloggning för att få tillgång till information. Stötande annonser Annonser som kan verka stötande för andra människor tillåts ej. Det kan t.ex. röra sig om annonser som verkar stötande mot viss folkgrupp eller enskild individ. Förbudet mot annonser som kan verka stötande inkluderar även bilder och filmer som kan finnas i en annons. Annonsören ansvarar för att annonsen inte kan verka stötande. Connoisseur kommer att ta bort annonser med stötande innehåll. Produkter som inte får annonseras Produkter som enligt svensk lag inte får säljas får inte annonseras på marknadsplatsen. Annonsören ansvarar för att innan annonsering sker kontrollera att produkten lagligen får säljas. Det är inte tillåtet att lägga upp annonser där produkten ifråga är en piratkopia eller förfalskning. Detta innefattar t.ex. CD-skivor och märkesvaror. Annonser som avser replikor av vapen samt luftpistoler etc. som liknar äkta vapen är inte tillåtna. Undantag görs dock för historiska föremål föreställandes vapen från tiden före Utöver vad som ovan angivits gäller att produkter som förekommer under Connoisseurs listor över olagliga eller otillåtna produkter inte får annonseras. Dessa listor uppdateras löpande. Annonsören ansvarar för att hålla sig informerad om de vid varje tidpunkt olagliga eller otillåtna produkterna. Att en produkt inte finns med på Connoisseurs lista över olagliga produkter innebär inte en garanti för att varan lagligen får säljas i Sverige. Produkter som kräver tillstånd Vad gäller annonsering av pälsar och andra produkter från djur som enligt CITES listning är att anse som sårbara så krävs tillstånd från Jordbruksverket. Connoisseur vill, för att understryka vikten av att sådant tillstånd inhämtas, erinra om att olaglig annonsering av denna typ av produkter kan straffas med fängelse eller böter. Annonsören ansvarar för att tillstånd från Jordbruksverket finns och det skall av annonsen tydligt framgå att annonsören har sådant tillstånd.

4 Vad gäller spelautomater så kan innehav av sådana kräva Lotteriinspektionens tillstånd. Annonsören ansvarar för att det tydligt framgår av annonsen att sådant tillstånd kan krävas. Vid annonsering av licenspliktigt vapen skall av annonsen framgå att licens krävs. Annonsören ansvarar för att detta krav uppfylls. Beträffande rovdjur eller zoologiska djur som kräver tillstånd, se information under rubriken Annonsering av djur. Annonsering av djur Annonsering av vissa djur tillåts ej på marknadsplatsen. Importerade hundar får ej säljas. I enlighet med rekommendationer och svensk djurskyddslagstiftning tillåts inte försäljning av kattungar som är yngre än 12 veckor samt av hundvalpar som är yngre än 8 veckor. Beträffande försäljning av hundar måste annonsören på förfrågan kunna uppge hundens registreringsnummer från Jordbruksverket. Finn sådan registrering ännu ej för hundvalp pga. att registrering inte hunnits med ska istället valpens mammas registreringsnummer uppges på förfrågan. Annonsering av rovdjur eller zoologiska djur kan kräva tillstånd från Jordbruksverket. Annonsören ansvarar för att tillstånd från Jordbruksverket finns och det skall av annonsen tydligt framgå att annonsören har sådant tillstånd. Särskilda villkor avseende annonser med rörlig bild och ljud För annonser som innehåller rörlig bil och/eller ljud gäller följande särskilda regler. Annonsören ansvarar för att denne har alla nödvändiga rättigheter till filmen. Detta genom att annonsören antingen själv filmat eller erhållit tillstånd från samtliga medverkande om att använda filmen i annonsen. Annonsören ansvarar för att filmen inte innehåller upphovsrättsligt skyddat material, som t.ex. skyddad musik, och som annonsören inte har erhållit upphovsrättsinnehavarens samtycke till att använda i annonsen. Annonsören ansvarar vidare för att personer som kan identifieras genom filmen fått tydlig information om hur filmen kommer att användas i annonsen, samt att filmen kan komma att användas av Connoisseur i marknadsföringssyfte. Annonsören ansvarar för att direktlänkning till s.k live-cams inte förekommer samt att inget material härrör från säkerhets- eller övervakningskameror. Annonsören ger genom publiceringen Connoisseur rätt att fritt förfoga över filmen genom att t.ex. bearbeta, lagra eller kopiera filmen, att göra denna tillgänglig för allmänheten samt att använda denna i marknadsföringssyfte. Denna rätt kvarstår efter det att annonsen tagits bort från marknadsplatsen. Vidare medger annonsören att Connoisseur ges rätt att vidareupplåta sina rättigheter till eventuella samarbetspartners. Annonsören efterger samtliga krav på ersättning för Connoisseurs användning av filmen, samt förbinder sig att hålla Connoisseur skadeslös för tredje parts eventuella krav på ersättning hänförliga till filmen.

5 Connoisseur förbehåller sig rätten att ta bort filmen, eller hela annonsen, för det fall Connoisseur bedömer att filmen bryter mot Connoisseurs regler för annonsering på marknadsplatsen, mot tredje mans upphovsrätt eller mot annat skyddat intresse.

ANVÄNDARVILLKOR ANTIQNET

ANVÄNDARVILLKOR ANTIQNET Allmänt ANVÄNDARVILLKOR ANTIQNET Dessa allmänna villkor ("Allmänna Villkoren"), tillsammans med övriga villkor som finns på AntiqNets webbplats ("Webbplatsen") samt övriga villkor som AntiqNet i vissa

Läs mer

Genom att använda Tjänsterna godkänner användaren dessa Användarvillkor och förbinder dig att följa dem.

Genom att använda Tjänsterna godkänner användaren dessa Användarvillkor och förbinder dig att följa dem. Användarvillkor för nyttjande av Pre-Market och Pre-Market-Light Dessa allmänna villkor ( Användarvillkor ) reglerar tillsammans med övriga villkor som finns på Norbans webbplats (www.norban.se) såsom

Läs mer

Användarvillkor Bytbart

Användarvillkor Bytbart Användarvillkor Bytbart 1. Allmänt Dessa villkor tillsammans med övriga villkor som finns i mobilapplikationen Bytbart och på webbplatsen i fortsättningen kallad Appen eller Bytbart reglerar din användning

Läs mer

Blogg.se användarvillkor

Blogg.se användarvillkor Blogg.se användarvillkor 1. Godkännande av användarvillkoren 1. Blogg.se (Life of Svea AB) tillhandahåller en plattform där användare kan skapa en blogg, blogga, samt även läsa andra bloggar. 2. För att

Läs mer

Blogg.se användarvillkor

Blogg.se användarvillkor Blogg.se användarvillkor 1. Godkännande av Användarvillkoren 1. Företaget Blogg Esse AB (nedan "Blogg Esse") tillhandahåller tjänster avseende skapande och upprätthållande av s.k. bloggar (nedan "Blogg-tjänsterna").

Läs mer

Familjehemsbanken Gäller fr.o.m

Familjehemsbanken Gäller fr.o.m Gäller fr.o.m 2018-05-18 Allmänna villkor är en mötesplats för privatpersoner som är eller vill bli familjehem, jourhem, kontaktfamilj samt kontaktperson och personer som arbetar inom familjevården i kommun

Läs mer

2.3 För att ditt medlemskap skall beviljas måste du vara över 18 år och vara registrerad kund på Webbplatsen

2.3 För att ditt medlemskap skall beviljas måste du vara över 18 år och vara registrerad kund på Webbplatsen ALLMÄNNA VILLKOR FÖR SVENSKA SPELS MEDLEMSTJÄNSTER 1. ALLMÄNT 1.1 Detta avtal fastställer villkoren ( Allmänna Villkor ) för AB Svenska Spels ( Svenska Spel ) tillhandahållande av interaktiva tjänster

Läs mer

ANVÄNDARVILLKOR OCH SEKRETESSPOLICY för köpare och säljare

ANVÄNDARVILLKOR OCH SEKRETESSPOLICY för köpare och säljare ANVÄNDARVILLKOR OCH SEKRETESSPOLICY för köpare och säljare 1. Allmänna villkor 2. Medlemskap 3. Personuppgifter 4. Immateriella rättigheter 5. Ansvarsfrihet 6. Cookies 7. Budgivning och köp 8. Kostnader

Läs mer

Medlemsregler Goodgame

Medlemsregler Goodgame Medlemsregler Goodgame Riksförbundet Goodgame Tullgatan 2E 252 70 Råå tel. 0736 440882 info@goodgame.se org.nr. 802412 2718 Ansöker du om medlemskap och inte gör ett aktivt föreningsval kommer du att bli

Läs mer

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR MATSAJTEN 2014:1

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR MATSAJTEN 2014:1 ALLMÄNNA VILLKOR FÖR MATSAJTEN 2014:1 Dessa allmänna villkor ( Allmänna Villkor ) gäller vid all användning av de tjänster som tillhandahålls av Matsajten i Sverige AB, org.nr 556979-9876 ( Matsajten ),

Läs mer

HEIDELBERG SVERIGE AB ALLMÄNNA VILLKOR FÖR ANVÄNDNING AV WEBBPLATS/ON-LINE SHOP

HEIDELBERG SVERIGE AB ALLMÄNNA VILLKOR FÖR ANVÄNDNING AV WEBBPLATS/ON-LINE SHOP HEIDELBERG SVERIGE AB ALLMÄNNA VILLKOR FÖR ANVÄNDNING AV WEBBPLATS/ON-LINE SHOP Vi ber er läsa igenom dessa allmänna villkor noggrant innan ni använder denna webbplats. Om ni inte godkänner dessa allmänna

Läs mer

Användarvillkor BoPunkten

Användarvillkor BoPunkten Användarvillkor BoPunkten Dessa användarvillkor gäller från och med 2018-05-25 United Sites of Europe AB's användarvillkor för dig som användare på sajten BOPUNKTEN.SE. Tjänsten Det finns två typer av

Läs mer

Familjehemsbanken Uppdaterat 2014-01-07

Familjehemsbanken Uppdaterat 2014-01-07 Uppdaterat 2014-01-07 Allmänna villkor Familjehemsbanken är en mötesplats för privatpersoner som är eller vill bli familjehem, jourhem samt kontaktfamilj och personer som arbetar inom familjevården i kommun

Läs mer

Riktlinjer för PRO:s webbsidor i föreningar, samorganisationer och distrikt. Antagen av Riksorganisationens styrelse den 13/12 2011

Riktlinjer för PRO:s webbsidor i föreningar, samorganisationer och distrikt. Antagen av Riksorganisationens styrelse den 13/12 2011 Riktlinjer för PRO:s webbsidor i föreningar, samorganisationer och distrikt Antagen av Riksorganisationens styrelse den 13/12 2011 Inledning Detta är en policy för hur föreningar och distrikt ska använda

Läs mer

Lagligt eller olagligt vad tror du? En undersökning om fildelning bland svenska tonåringar och tonårsföräldrar

Lagligt eller olagligt vad tror du? En undersökning om fildelning bland svenska tonåringar och tonårsföräldrar Lagligt eller olagligt vad tror du? En undersökning om fildelning bland svenska tonåringar och tonårsföräldrar Bakgrundsfakta Undersökningen genomfördes av undersökningsföretaget NMA på uppdrag av Bredbandsbolaget

Läs mer

Familjehemsbanken Uppdaterat

Familjehemsbanken Uppdaterat Uppdaterat 2014-01-07 Allmänna villkor Familjehemsbanken är en mötesplats för privatpersoner som är eller vill bli familjehem, jourhem samt kontaktfamilj och personer som arbetar inom familjevården i kommun

Läs mer

POSTENS TJÄNSTEVILLKOR FÖR RIKTIGA VYKORT PÅ POSTEN.SE

POSTENS TJÄNSTEVILLKOR FÖR RIKTIGA VYKORT PÅ POSTEN.SE POSTENS TJÄNSTEVILLKOR FÖR RIKTIGA VYKORT PÅ POSTEN.SE 1. Allmänt 1.1 Posten Meddelande AB (nedan kallat Posten) erbjuder myndig konsument och företag tjänsten Riktiga vykort (hädanefter kallad tjänsten)

Läs mer

Annonsera i RekoKollen Guiden med fokus på produkter med ett mer äkta innehåll - reko produkter

Annonsera i RekoKollen Guiden med fokus på produkter med ett mer äkta innehåll - reko produkter Annonsera i RekoKollen Guiden med fokus på produkter med ett mer äkta innehåll - reko produkter RekoKollen med tillhörande app är Sveriges enda guide i sitt slag. Som konsument saknade jag en app med hudvårdsprodukter

Läs mer

Upphovsrätten sätter maten på upphovsmannens bord

Upphovsrätten sätter maten på upphovsmannens bord Upphovsrätten sätter maten på upphovsmannens bord Var och en har rätt till skydd för de ideella och materiella intressen som härrör från vetenskapliga, litterära och konstnärliga verk till vilka han eller

Läs mer

POLICY FÖR DIGITAL KOMMUNIKATION

POLICY FÖR DIGITAL KOMMUNIKATION POLICY FÖR DIGITAL KOMMUNIKATION Inledning PRO är beroende av att medlemmar och omvärlden har ett starkt förtroende för organisationen. Det är av stor betydelse hur vi kommunicerar så att det inte innebär

Läs mer

Allmänna villkor för besök och användandet av Redeyes webbsidor.

Allmänna villkor för besök och användandet av Redeyes webbsidor. Allmänna villkor för besök och användandet av Redeyes webbsidor. Information om Redeye AB Redeye AB, org nr 556581-2954, är en specialiserad finansiell rådgivare inriktad mot små och medelstora tillväxtbolag

Läs mer

2.1 Reflectus AB, org nr , nedan kallad Reflectus eller Leverantören.

2.1 Reflectus AB, org nr , nedan kallad Reflectus eller Leverantören. 1(5) Allmänna villkor Anido provkonto 1 Inledning 1.1 Dessa Allmänna villkor beskriver rättigheter och skyldigheter avseende nyttjande av Anido projektstyrning efter registrering av provkonto på https://system.anido.se/signup.

Läs mer

Cirkulärnr: 1998:75 Diarienr: 1998/1362 Handläggare: Staffan Wikell Sektion/Enhet: Kommunalrättssektionen Datum: 1998-05-26 Mottagare:

Cirkulärnr: 1998:75 Diarienr: 1998/1362 Handläggare: Staffan Wikell Sektion/Enhet: Kommunalrättssektionen Datum: 1998-05-26 Mottagare: Cirkulärnr: 1998:75 Diarienr: 1998/1362 Handläggare: Staffan Wikell Sektion/Enhet: Kommunalrättssektionen Datum: 1998-05-26 Mottagare: Kommunstyrelsen IT-ansvarig Bibliotekschef Rubrik: Ny lag om ansvar

Läs mer

TaxiPro24.se, är en tjänst för dig som vill optimera ditt åkeri med schemaläggning & passbokning via webben!

TaxiPro24.se, är en tjänst för dig som vill optimera ditt åkeri med schemaläggning & passbokning via webben! Användarvillkor 1. GODKÄNNANDE AV VILLKOR Välkommen! TaxiPro24.se, är en tjänst för dig som vill optimera ditt åkeri med schemaläggning & passbokning via webben! TaxiPro24.se erbjuder dig som åkare en

Läs mer

VILLKOR FÖR ANNONSERING I GP:S DIGITALA KANALER

VILLKOR FÖR ANNONSERING I GP:S DIGITALA KANALER VILLKOR FÖR ANNONSERING I GP:S DIGITALA KANALER Genom beställning och/eller köp av annons genom Göteborgs-Postens Nya AB, org. nr 556000-6966, 405 02 Göteborg ( GP ) accepterar du ( Annonsören ) GP:s vid

Läs mer

Upphovsrätt. Upphovsrättens grunder. Universitetsjurist Martin Putsén. Juristfunktionen, Linköpings universitet

Upphovsrätt. Upphovsrättens grunder. Universitetsjurist Martin Putsén. Juristfunktionen, Linköpings universitet Upphovsrätt Upphovsrättens grunder Universitetsjurist Martin Putsén Juristfunktionen, Linköpings universitet 2012-10-19 Upphovsrättens grunder Bakgrund Upphovsrättsliga grunder Exempel Litteratur Webbaserat

Läs mer

Blogg.se användarvillkor

Blogg.se användarvillkor Blogg.se användarvillkor 1. Godkännande av Användarvillkoren 1. Företaget Blogg Esse AB (nedan "Blogg Esse") tillhandahåller tjänster avseende skapande och upprätthållande av s.k. bloggar (nedan "Blogg-tjänsterna").

Läs mer

Användarvillkor för HEMSIDAN.COM. 1 Tjänsten. 2 Användarkonto. 3 Under utveckling. 4 Så här uppför man sig på Hemsidan.

Användarvillkor för HEMSIDAN.COM. 1 Tjänsten. 2 Användarkonto. 3 Under utveckling. 4 Så här uppför man sig på Hemsidan. Användarvillkor för HEMSIDAN.COM Dessa villkor reglerar användadet av tjänsten HEMSIDAN.COM som tillhandahålls av Hemsidan Com AB med organisationsnummer 556685-2785, nedan kallad Hemsidan, och den part

Läs mer

ANVÄNDNINGSVILLKOR. Läs igenom dessa villkor noggrant innan du använder denna webbplats.

ANVÄNDNINGSVILLKOR. Läs igenom dessa villkor noggrant innan du använder denna webbplats. ANVÄNDNINGSVILLKOR Läs igenom dessa villkor noggrant innan du använder denna webbplats. Genworth Financial-gruppen av företag som erbjuder försäkrings- och finanstjänster ("Genworth Financial") tillhandahåller

Läs mer

Familjehemsbanken Uppdaterat 2014-01-07

Familjehemsbanken Uppdaterat 2014-01-07 Uppdaterat 2014-01-07 Allmänna villkor Familjehemsbanken är en mötesplats för privatpersoner som är eller vill bli familjehem, jourhem samt kontaktfamilj och personer som arbetar inom familjevården i kommun

Läs mer

Datum 2013-09-18 1 (6) Antaget av Kommunstyrelsen 2013-11-14 17

Datum 2013-09-18 1 (6) Antaget av Kommunstyrelsen 2013-11-14 17 2013-09-18 1 (6) Sociala medier ger möjligheter till ökad öppenhet och dialog. Genom att använda sociala medier kan vi nå fler människor och fler målgrupper. Vi kan möta medborgarna på nya sätt och på

Läs mer

Kopiosto rf

Kopiosto rf Läraren och upphovsrätt Kopiosto rf 11.4.2019 Lärarens tre roller Lärarens tre roller i förhållande till upphovsrätten 1. Som upphovsman framställer egna undervisningsmaterial Läraren och elever får upphovsrätten

Läs mer

Webbplatsen är en stark informationskanal gentemot våra olika målgrupper. Våra målgrupper för webbplatsen är i huvudsak:

Webbplatsen är en stark informationskanal gentemot våra olika målgrupper. Våra målgrupper för webbplatsen är i huvudsak: Inledning Webbtekniken erbjuder stora möjligheter för information, kommunikation, samverkan och interaktivitet. PRO:s webbplatser är en betydelsefull informationskälla med möjligheter till interaktiva

Läs mer

Riktlinjer och avtal för elektroniska utskick via nyhetsbrevtjänst SCUF- regioner

Riktlinjer och avtal för elektroniska utskick via nyhetsbrevtjänst SCUF- regioner 2015-01- 12 Riktlinjer och avtal för elektroniska utskick via nyhetsbrevtjänst SCUF- regioner Vad tjänsten innebär Alla SCUF:s regionstyrelser, vidare nämnt som regionerna, har tillgång till en tjänst

Läs mer

VILLKOR FÖR ANNONSERING I GP:S TRYCKTA MEDIER (PRINT)

VILLKOR FÖR ANNONSERING I GP:S TRYCKTA MEDIER (PRINT) VILLKOR FÖR ANNONSERING I GP:S TRYCKTA MEDIER (PRINT) Genom beställning och/eller köp av annons genom Göteborgs-Postens Nya AB, org. nr 556000-6966, 405 02 Göteborg ( GP ) accepterar du ( Annonsören )

Läs mer

Företag erbjuds att, enligt gällande prislista, få ökad exponering bland bostadsrättsföreningar:

Företag erbjuds att, enligt gällande prislista, få ökad exponering bland bostadsrättsföreningar: Villkor och regler för tjänsteleverantörer För att Brfofferter.se ska kunna erbjuda den bästa möjliga tjänsten, så har vi nedan angett villkor och regler som alla användare av tjänsten måste följa. Nedan

Läs mer

Riktlinjer för samordningsförbundets medverkan i sociala medier

Riktlinjer för samordningsförbundets medverkan i sociala medier Datum 2014-09-19 1(5) Riktlinjer för samordningsförbundets medverkan i sociala medier Sociala medier är enligt Wikipedia ett Samlingsnamn för platser och tjänster på nätet som för samman människor och

Läs mer

Kommunen och Personuppgiftsbiträdet benämns nedan var för sig Part eller gemensamt Parterna.

Kommunen och Personuppgiftsbiträdet benämns nedan var för sig Part eller gemensamt Parterna. DETTA PERSONUPPGIFTSBITRÄDESAVTAL ( Personuppgiftsbiträdesavtalet ) är dag som nedan träffat mellan: (1) Lomma kommun, organisationsnummer 212000-1066 ( Kommunen ); och (2) [ ], organisationsnummer [ ]

Läs mer

ANVÄNDARVILLKOR FÖR DIGITALA PRODUKTER OCH TJÄNSTER NATUR & KULTUR LÄROMEDEL

ANVÄNDARVILLKOR FÖR DIGITALA PRODUKTER OCH TJÄNSTER NATUR & KULTUR LÄROMEDEL ANVÄNDARVILLKOR FÖR DIGITALA PRODUKTER OCH TJÄNSTER NATUR & KULTUR LÄROMEDEL Version, 2015-05-07 Dessa användarvillkor gäller för Licenstagares användning av digitala produkter och tjänster vilka tillhandahålls

Läs mer

Licens för användning av Arbetsförmedlingens API för lediga jobb

Licens för användning av Arbetsförmedlingens API för lediga jobb Sida: 0 av 5 Licens för användning av Arbetsförmedlingens API för lediga jobb Version 1.0 Sida: 1 av 5 Innehållsförteckning Bakgrund... 2 1. Licens... 2 2. Immateriella rättigheter... 2 3. Personuppgiftsbehandling...

Läs mer

AVTAL OM RÄTT ATT NYTTJA UNDERVISNINGSMATERIAL. (Avsnitt inom parentes skall ersättas med för avtalet aktuella uppgifter)

AVTAL OM RÄTT ATT NYTTJA UNDERVISNINGSMATERIAL. (Avsnitt inom parentes skall ersättas med för avtalet aktuella uppgifter) Avtal Datum Dnr Sid 1 (5) AVTAL OM RÄTT ATT NYTTJA UNDERVISNINGSMATERIAL (Avsnitt inom parentes skall ersättas med för avtalet aktuella uppgifter) Parter 1. Umeå universitet, institutionen för (namn),

Läs mer

Välkommen att annonsera på Sport60.se!

Välkommen att annonsera på Sport60.se! Välkommen att annonsera på Sport60.se! Sport60 Sweden AB bildades 2009 med målsättningen att bli ett av de största och framgångsrikaste idrottssponsorföretaget för föreningar anslutna till Riksidrottsförbundet

Läs mer

Svensk författningssamling

Svensk författningssamling Svensk författningssamling Lag om tillsyn över hundar och katter; SFS 2007:1150 Utkom från trycket den 7 december 2007 utfärdad den 29 november 2007. Enligt riksdagens beslut 1 föreskrivs 2 följande. Inledande

Läs mer

Personuppgiftslagen konsekvenser för mitt företag

Personuppgiftslagen konsekvenser för mitt företag Personuppgiftslagen konsekvenser för mitt företag I denna promemoria finns information om personuppgiftslagen ( PuL ) som från och med den 1 oktober i år börjar gälla för de flesta behandlingar av personuppgifter

Läs mer

Advokat Jonas Svahn, Front Advokater AB. Frågor om fullmakt och annonsering m.m.

Advokat Jonas Svahn, Front Advokater AB. Frågor om fullmakt och annonsering m.m. Appendix 2 PM Till Från Boplats Göteborg Aktiebolag Advokat Jonas Svahn, Front Advokater AB Datum 29 maj 2019 Angående Frågor om fullmakt och annonsering m.m. 1 INLEDNING & OMFATTNING Front Advokater AB

Läs mer

Välkommen att annonsera på Sport60.se!

Välkommen att annonsera på Sport60.se! Välkommen att annonsera på Sport60.se! Sport60 Sweden AB bildades 2009 med målsättningen att bli ett av de största och framgångsrikaste företaget som bidrar med stöd till föreningar anslutna till Riksidrottsförbundet

Läs mer

Applikationen avser den mobilapplikation genom vilken Tjänsten tillhandahålls;

Applikationen avser den mobilapplikation genom vilken Tjänsten tillhandahålls; ANVÄNDARVILLKOR 1 BAKGRUND Habity AB, org. nr. 559098-0479 ( Habity eller Vi ) tillhandahåller en social plattform där alla folkbokförda i Sverige kan skapa egna profiler för sina bostäder, söka bland

Läs mer

Riktlinjer för PRO:s webbsidor i föreningar, samorganisationer och distrikt. Antagen av Riksorganisationens styrelse

Riktlinjer för PRO:s webbsidor i föreningar, samorganisationer och distrikt. Antagen av Riksorganisationens styrelse Riktlinjer för PRO:s webbsidor i föreningar, samorganisationer och distrikt. Antagen av Riksorganisationens styrelse 2015-10-27 Inledning Webbtekniken erbjuder stora möjligheter för information, kommunikation,

Läs mer

Erbjudande om köp av Bo Janssons samling av Arbogafotografier

Erbjudande om köp av Bo Janssons samling av Arbogafotografier Kommunstyrelsen 2012-09-11 9 Blad 33 Ks132 Au 137 Dnr 146/2012-876 Erbjudande om köp av Bo Janssons samling av Arbogafotografier samt en samling bilder som dokumenterar riksdagsjubileet i Arboga 1935 Fritids-

Läs mer

Sekretesspolicy Salestack

Sekretesspolicy Salestack Sekretesspolicy Salestack Denna sekretesspolicy (Sekretesspolicy) anger hur vi, Wisefully AB, behandlar personuppgifter lämnade till och insamlade av oss genom registrering av konto (Konto) på salestack.se

Läs mer

Integritetspolicy VEM ÄR ANSVARIG FÖR DINA PERSONUPPGIFTER? PERSONUPPGIFTER VI BEHANDLAR OM DIG

Integritetspolicy VEM ÄR ANSVARIG FÖR DINA PERSONUPPGIFTER? PERSONUPPGIFTER VI BEHANDLAR OM DIG Integritetspolicy Hos oss skall du alltid känna dig säker, oavsett om det gäller din bil eller dina personliga uppgifter. Vi värnar om din personliga integritet och genom vår integritetspolicy kan du få

Läs mer

1. Marknadsföringslagen - Marknadslagar m frågor o svar

1. Marknadsföringslagen - Marknadslagar m frågor o svar Den här sammanställningen går först igenom allmän information om marknadsföringslagen. I slutet finns instuderingsfrågor med färdiga svar. Läs först texten och lär er därefter svaren på frågorna. Sedan

Läs mer

Reumatikerförbundets Webbpolicy

Reumatikerförbundets Webbpolicy Reumatikerförbundets Webbpolicy 120608 Reumatikerförbundet Webbpolicy Den här webbpolicyn gäller för Reumatikerförbundets samtliga organisationsled. Den vilar på Reumatikerförbundets värdegrund. Ytterst

Läs mer

Allmänna Villkor. 1. Allmänt. 2. Hemnets åtaganden. 3. Hemnets rätt att publicera. 4. Mäklarfirmans försäljning av nyproduktion i vissa fall

Allmänna Villkor. 1. Allmänt. 2. Hemnets åtaganden. 3. Hemnets rätt att publicera. 4. Mäklarfirmans försäljning av nyproduktion i vissa fall Allmänna Villkor Avsnitt I - Generella Annonsvillkor 1. Allmänt Dessa Allmänna Villkor utgör en del av avtalsinnehållet i det mellan Hemnet och Mäklarfirman träffade Annons- och förmedlingsavtalet, nedan

Läs mer

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter. Kontaktuppgifter står sist i denna text.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter. Kontaktuppgifter står sist i denna text. Integritetspolicy AB Selins Glasmästeri För Selins Glasmästeri är personlig integritet viktigt. Vi eftersträvar en hög nivå av dataskydd. I denna policy förklarar vi hur vi samlar in och använder personuppgifter.

Läs mer

Webbpolicy Övertorneå kommun

Webbpolicy Övertorneå kommun 1 Webbpolicy Kanslienheten september 2006 2 Inledning Den officiella kommunala hemsidan är en viktig informationskälla och informations- och marknadsföringskanal som ökar i betydelse. En hemsida är under

Läs mer

Sociala medier vad säger lagen? 23 januari 2013

Sociala medier vad säger lagen? 23 januari 2013 1 Sociala medier vad säger lagen? 23 januari 2013 3 Agenda Företags ansvar för sociala medier Marknadsföring och immateriellrätt i sociala medier Personuppgifter 4 Användare av sociala medier Generellt

Läs mer

Användarvillkor för Folkets Väder

Användarvillkor för Folkets Väder Användarvillkor för Folkets Väder Avtalsparter m.m. 1. Dessa användarvillkor gäller mellan Folkets Väder AB, (nedan kallad FV ) och den person (nedan kallad Användaren ) som använder FV:s internetbaserade

Läs mer

Ny i nätverket kontoansökan och information till tillfälliga användare

Ny i nätverket kontoansökan och information till tillfälliga användare ASKERSUNDS KOMMUN Ny i nätverket kontoansökan och information till tillfälliga användare Januari 2009 IT-Avdelningen Regler och anvisningar för användare av Askersunds datanät Syfte Denna skrift är till

Läs mer

* Obligatorisk uppgift. Försäljning av folköl (detaljhandel) Servering av folköl Försäljning av tobak. Företagsnamn * Organisationsnummer *

* Obligatorisk uppgift. Försäljning av folköl (detaljhandel) Servering av folköl Försäljning av tobak. Företagsnamn * Organisationsnummer * Anmälan avser * * Obligatorisk uppgift Försäljning av folköl (detaljhandel) Servering av folköl Försäljning av tobak Innehavare/Firma Företagsnamn * Organisationsnummer * Typ av företag * Enskild Aktiebolag

Läs mer

WHOIS policy för.eu-domännamn

WHOIS policy för.eu-domännamn WHOIS policy för.eu-domännamn 1/7 DEFINITIONER Termer som definieras i allmänna villkor och/eller i tvistlösningsreglerna för domänen.eu skrivs i kursiv stil i detta dokument. AVSNITT 1. INTEGRITETSPOLICY

Läs mer

Denna Sekretesspolicy gäller endast för webbsidor som direkt länkar till denna policy när du klickar på "Sekretesspolicy" längst ner på webbsidorna.

Denna Sekretesspolicy gäller endast för webbsidor som direkt länkar till denna policy när du klickar på Sekretesspolicy längst ner på webbsidorna. Sekretesspolicy Elanco, en division inom Eli Lilly and Company (Lilly), (härefter "Elanco" eller "Lilly" i denna Sekretesspolicy) respekterar integriteten hos dem som besöker våra webbsidor och det är

Läs mer

Riktlinjer för användning av sociala medier inom Hallstahammars kommun

Riktlinjer för användning av sociala medier inom Hallstahammars kommun Riktlinjer för användning av sociala medier inom Hallstahammars kommun Reviderad maj 2014 2 Bakgrund och mål Kommunen har ett behov av att på olika sätt föra en dialog med medborgarna och att finnas där

Läs mer

7 steg för att starta ett affiliateprogram

7 steg för att starta ett affiliateprogram 7 steg för att starta ett affiliateprogram Affiliatemarknadsföring är en internetbaserad försäljningskanal där sk publicister (även affiliates eller publishers ) förmedlar besökare till en annonsör och

Läs mer

Kunden är gentemot Telia ansvarig för all användning av marknadsplatsen och Program som sker från de användarkonto(n) som tillhör Kundens användare.

Kunden är gentemot Telia ansvarig för all användning av marknadsplatsen och Program som sker från de användarkonto(n) som tillhör Kundens användare. Telias villkor för marknadsplatsen för molntjänster 2014-10-03 Dessa villkor ( Användarvillkoren ) gäller då TeliaSonera Sverige AB ( Telia ) tillhandahåller molnbaserade program ( Program ) till företag

Läs mer

VILLKOR FÖR INFOCELL AB:S ONLINETJÄNST EXCEL PREMIUM

VILLKOR FÖR INFOCELL AB:S ONLINETJÄNST EXCEL PREMIUM VILLKOR FÖR INFOCELL AB:S ONLINETJÄNST EXCEL PREMIUM 1 Avtalet och parterna 1.1 Tjänsten och villkoren 1.2 Avtalet Infocell AB ( Infocell ) tillhandahåller som onlinetjänst en möjlighet för användare (

Läs mer

Bilaga. Särskilda villkor för Öppen källkod. Programvaror och tjänster 2014. Systemutveckling

Bilaga. Särskilda villkor för Öppen källkod. Programvaror och tjänster 2014. Systemutveckling Sid 1 (7) 2014-11-07 Dnr 96-36-2014 Bilaga Särskilda villkor för Öppen källkod Programvaror och tjänster 2014 Systemutveckling Sid 2 (7) Innehållsförteckning 1 Tillämplighet 2 2 Särskilt om kontraktshandlingar

Läs mer

Familjehemsbanken Uppdaterat 2013-11-28

Familjehemsbanken Uppdaterat 2013-11-28 Uppdaterat 2013-11-28 Allmänna villkor Familjehemsbanken Familjehemsbanken är en mötesplats för personer/familjer som är eller vill bli familjehem, jourhem och/ eller kontaktfamilj/person och personer

Läs mer

Allmänna villkor för anslutning till BVB Byggvarubedömningens Webtjänst

Allmänna villkor för anslutning till BVB Byggvarubedömningens Webtjänst Allmänna villkor för anslutning till BVB Byggvarubedömningens Webtjänst Allmänt 1.1 Definitioner Begreppen nedan har följande betydelse i dessa Allmänna villkor. Allmänna villkor: Användare: Avgift: Avtalet:

Läs mer

ALLMÄNNA ANVÄNDARVILLKOR FÖR LEDARSKAPSPORTALEN

ALLMÄNNA ANVÄNDARVILLKOR FÖR LEDARSKAPSPORTALEN ALLMÄNNA ANVÄNDARVILLKOR FÖR LEDARSKAPSPORTALEN http://ledarskap.mindset.se 1. BAKGRUND 1.1 Ledarskapsportalen är ett internetbaserat utbildningsverktyg som tillhandahålls på webbplatsen http://ledarskap.mindset.se

Läs mer

Riktlinjer sociala medier

Riktlinjer sociala medier Riktlinjer sociala medier Fastställd av kommunfullmäktig, 58, 2011-09-26 Riktlinjer för användning av sociala medier i Essunga kommun Bakgrund Sociala medier är ett samlingsbegrepp för en rad Internetbaserade

Läs mer

Användarvillkor Hemsida och intranät genom Svenskbrf.se

Användarvillkor Hemsida och intranät genom Svenskbrf.se Användarvillkor Hemsida och intranät genom Svenskbrf.se Dessa villkor reglerar användandet av de tjänster som Nordisk Brf och Fastighetsservice AB med organisationsnummer 556901-3260 tillhandahåller genom

Läs mer

Välkommen till Jaguarklubben på internet

Välkommen till Jaguarklubben på internet Välkommen till Jaguarklubben på internet Menyn här ovanför tar dig snabbt till olika delar av webbplatsen. Start är förstasidan, För medlemmar innehåller länkar till bl.a. förmåner och försäkringsinformation,

Läs mer

Student Node Användarvillkor

Student Node Användarvillkor Student Node Användarvillkor Version 2.0. Gäller från och med 2017-06-30. Hej! Nedan kan du läsa användarvillkoren. De berättar hur reglerna ser ut för användning av våra tjänster och vad vi gör med informationen

Läs mer

Dina rättigheter. Begära rättelse. Personuppgiftsansvarig är Novo Sweden Dental AB org.nr

Dina rättigheter. Begära rättelse. Personuppgiftsansvarig är Novo Sweden Dental AB org.nr Vi hanterar personuppgifter i enlighet med GDPR Novo Sweden Dental AB värdesätter din personliga integritet och arbetar strukturerat för att genom såväl tekniska som organisatoriska säkerhetsåtgärder säkerställa

Läs mer

AVTAL Övertorneå stadsnät Internet

AVTAL Övertorneå stadsnät Internet Sida 1 AVTAL Övertorneå stadsnät Internet Kund: Namn / Företag Adress: Pers.nr / Org-nummer Telefonnummer Epost Er referens: Faktura till: (Om annan än ovan) Namn Epost : Telefonnummer Hastighet Upp till

Läs mer

Policy för Skånes Ridsportförbunds närvaro i sociala medier

Policy för Skånes Ridsportförbunds närvaro i sociala medier Policy för Skånes Ridsportförbunds närvaro i sociala medier Vi vill uppmuntra till användning av sociala medier i arbetetssyfte men också påminna om att du representerar din arbetsgivare/förbundet, både

Läs mer

Användaravtal. 1. Allmänt. 2. Avtalstid. Avtalsdatum 2013-09-11

Användaravtal. 1. Allmänt. 2. Avtalstid. Avtalsdatum 2013-09-11 Användaravtal Avtalsdatum 2013-09-11 1. Allmänt 1.1. Dessa villkor ( Användaravtal ) reglerar förhållandet mellan kund ( Användaren ) och leverantör Chordion AB organisationsnummer: 556743-1472 ('Leverantören'),

Läs mer

Standardformulär för tilläggsavtal avseende e-böcker, ljudböcker och digitala ljudböcker mellan översättare och förlag rekommenderat av SFF och SvF

Standardformulär för tilläggsavtal avseende e-böcker, ljudböcker och digitala ljudböcker mellan översättare och förlag rekommenderat av SFF och SvF Standardformulär för tilläggsavtal avseende e-böcker, ljudböcker och digitala ljudböcker mellan översättare och förlag rekommenderat av SFF och SvF Med hänvisning till det ramavtal som Sveriges Författarförbund

Läs mer

Vad är upphovsrätt och hur uppstår den? Hur lång är skyddstiden? Vad skyddas av upphovsrätten? Vad innebär symbolen?

Vad är upphovsrätt och hur uppstår den? Hur lång är skyddstiden? Vad skyddas av upphovsrätten? Vad innebär symbolen? S V E R I G E S F Ö R FAT TA R F Ö R B U N D I N F O R M E R A R O M U P P H OV S R ÄT T E N i Vad är upphovsrätt och hur uppstår den? Upphovsrättslagen ger upphovsmän ensamrätt att förfoga över sitt verk

Läs mer

Rutin för webbpublicering av personuppgifter

Rutin för webbpublicering av personuppgifter 1(5) Kommunstyrelsens förvaltning Kommunstyrelsens kansli Caroline Uttergård, Administratör 0171-525 61 caroline.uttergard@habo.se Antagen av kommundirektören 2014-10-15 Rutin för webbpublicering av personuppgifter

Läs mer

MARKNADSDOMSTOLEN DOM 2006:13 2006-05-30 Dnr C 11/05

MARKNADSDOMSTOLEN DOM 2006:13 2006-05-30 Dnr C 11/05 MARKNADSDOMSTOLEN DOM 2006:13 2006-05-30 Dnr C 11/05 KÄRANDE B Locket AB, Pipersväg 165, 170 73 SOLNA Ombud: advokaten Per Eric Alvsing och jur. kand. Tina Hård, Advokatfirman Vinge KB, Box 1703, 111 87

Läs mer

Malmö stads riktlinjer för sociala medier

Malmö stads riktlinjer för sociala medier Malmö stads riktlinjer för sociala medier Bakgrund Sociala medier är i första hand en plats för dialog och inte en traditionell reklamkanal. Det handlar först och främst om kommunikation, konversation

Läs mer

Hjälptext till ansökan om EORI-nummer

Hjälptext till ansökan om EORI-nummer Hjälptext till ansökan om EORI-nummer 1. Allmän information För att bedriva tullverksamhet i EU behövs i de flesta fall ett EORI-nummer. Du behöver inte ha ett EORI-nummer om du agerar som privatperson

Läs mer

UPPHOVSRÄTT. Skyddar skapande arbete

UPPHOVSRÄTT. Skyddar skapande arbete UPPHOVSRÄTT Skyddar skapande arbete Vad är upphovsrätt? Ett skydd för skapande arbete En lagstadgad rätt som tillfaller en person som skapat ett verk Upphovsmannen får bestämma hur hens verk används Gör

Läs mer

12 Gödselmedelsskatt

12 Gödselmedelsskatt Gödselmedelsskatt Avsnitt 12 451 12 Gödselmedelsskatt 12.1 Författningar m.m. Lag (1984:409) om skatt på gödselmedel, prop. 1983/84:176, SkU 1983/84:47 Lagändringar SFS 1986:219 ändr. 1, 2, 6, 7 prop.

Läs mer

Avtal och användarvillkor för Horse1 webbaserade tjänst

Avtal och användarvillkor för Horse1 webbaserade tjänst Avtal och användarvillkor för Horse1 webbaserade tjänst 1 Allmänt 1.1 Nore 862 AB, org. nr 556902-0091 ("Horse1"), tillhandahåller på www.horse1.se, eller på annan av Horse1 anvisad webbplats ("Webbplatsen")

Läs mer

PUBLICISTAVTAL 1. BAKGRUND

PUBLICISTAVTAL 1. BAKGRUND PUBLICISTAVTAL 1. BAKGRUND 1.1 WordOn:s tjänst ( Tjänsten ) möjliggör för användare ( Publicister ) att genom att upplåta utrymme på sin webbplats erhålla ersättning för länkar, annonser och banners till

Läs mer

Nyhetsbrevtjänst. Riktlinjer och användarvillkor för elektroniska utskick, SCUF:s medlemsföreningar

Nyhetsbrevtjänst. Riktlinjer och användarvillkor för elektroniska utskick, SCUF:s medlemsföreningar Nyhetsbrevtjänst Riktlinjer och användarvillkor för elektroniska utskick, SCUF:s medlemsföreningar Om nyhetsbrevtjänsten Kansliet använder en tjänst för elektroniska utskick för att varje månad skicka

Läs mer

Rödfärgarna. Rödfärgarnas integritetspolicy. Gäller fr.o.m

Rödfärgarna. Rödfärgarnas integritetspolicy. Gäller fr.o.m s integritetspolicy Gäller fr.o.m. 2018-05-25 På värnar vi om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd (t.ex. skulle vi aldrig sälja dina personuppgifter till ett annat

Läs mer

Bilaga 6 Slutkundsvillkor

Bilaga 6 Slutkundsvillkor Bilaga 6 Slutkundsvillkor Bakgrund Diploma Utbildning är en Internetbaserad tjänst som förmedlas till företag och privatpersoner via abonnemang (här nedan kallat Tjänsten ). Genom Tjänsten kan du få tillgång

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY ADCARE NORDIC GROUP

INTEGRITETSPOLICY ADCARE NORDIC GROUP INTEGRITETSPOLICY ADCARE NORDIC GROUP Behandling av personuppgifter Denna dag, 2018-04-20, har följande policy upprättats för Adcare Nordic Group AB med organisationsnummer 556930-3950 inklusive koncernens

Läs mer

Utdrag ur anförande från KLYS vid Filmallians Sveriges seminarium om illegal fildelning den 28 april:

Utdrag ur anförande från KLYS vid Filmallians Sveriges seminarium om illegal fildelning den 28 april: Utdrag ur anförande från KLYS vid Filmallians Sveriges seminarium om illegal fildelning den 28 april: KLYS är en samarbetsorganisation för olika konstnärsgrupper som författare, bildkonstnärer, tonsättare,

Läs mer

Vad är en personuppgift och vad är en behandling av personuppgifter?

Vad är en personuppgift och vad är en behandling av personuppgifter? MBe 2018-05-23 Integritetspolicy Gäller från och med den 25 maj 2018 Inledning Svensk Scenkonst och Svensk Scenkonst Servicebolag AB (nedan kallad Svensk Scenkonst) värnar om den personliga integriteten

Läs mer

Webbjuridiska regler vid publicering på Region Skånes hemsidor 2009-06-08

Webbjuridiska regler vid publicering på Region Skånes hemsidor 2009-06-08 Sidan 1 av 7 Webbjuridiska regler vid publicering på Region Skånes hemsidor 2009-06-08 1. Syfte Syftet med detta dokument är att ur ett juridiskt perspektiv förtydliga vilka regler, utöver lagarna, som

Läs mer

Användning av denna webbplats regleras av dessa Allmänna villkor och vi uppmanar dig att läsa villkoren innan du använder webbplatsen.

Användning av denna webbplats regleras av dessa Allmänna villkor och vi uppmanar dig att läsa villkoren innan du använder webbplatsen. ALLMÄNNA VILLKOR Användning av denna webbplats regleras av dessa Allmänna villkor och vi uppmanar dig att läsa villkoren innan du använder webbplatsen. Webbplatsen Styrelseguiden.se tillhandahålls av Styrelseguiden

Läs mer

Departement/myndighet: Finansdepartementet F Rubrik: Förordning (1984:692) om det allmänna företagsregistret. Ändring införd: t.o.m.

Departement/myndighet: Finansdepartementet F Rubrik: Förordning (1984:692) om det allmänna företagsregistret. Ändring införd: t.o.m. 1(10) SFS nr: 1984:692 Departement/myndighet: Finansdepartementet F Rubrik: Förordning (1984:692) om det allmänna företagsregistret Utfärdad: 1984-06-20 Ändring införd: t.o.m. SFS 2006:920 Omtryck: SFS

Läs mer

23 Inkomst av kapital

23 Inkomst av kapital Inkomst av kapital 389 23 Inkomst av kapital 41-44, 48, 52, 54 och 55 kap. IL SFS 1991:1833, 1993:1471, 1543, 1544, 1994:778 prop. 1989/90:110 del I s. 295 298, 388 477, 698 705, 709 730, del II s. 123

Läs mer

Allmänna Villkor Egenanställda

Allmänna Villkor Egenanställda Allmänna Villkor Egenanställda 2.1 Omfattning 2.1.1 HYREANRBETSGIVARE.se är en del av Rent A Paycheck Sverige AB 2.1.2 Dessa bestämmelser gäller egenanställningsuppdrag, som privatperson (nedan kallad

Läs mer

Licensavtal Nr De sju stegen

Licensavtal Nr De sju stegen Licensavtal Nr 1901 001 De sju stegen, med organisationsnummer 556802-5117 (benämns i fortsättningen KRONAN) och FÖRETAGET AB, Adress organisationsnummer XXXXXX-XXXX, (benämns i fortsättningen KUNDEN)

Läs mer