Järvstabladet tidningen för dig som bor i Järvsta Utgåva nr Utgiven av Järvsta byförening Gävle

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Järvstabladet tidningen för dig som bor i Järvsta Utgåva nr Utgiven av Järvsta byförening Gävle"

Transkript

1 J ÄRVST A B LADET Järvstabladet tidningen för dig som bor i Järvsta Utgåva nr Utgiven av Järvsta byförening Gävle

2 NY ORDFÖRANDE i järvstabyförening Det var med viss tveksamhet medlemmarna sa ja till den nya ordföranden på årsmötet Vem var hon och ville Thorbjörn verkligen sluta var nog frågor som de ställdes inför. Thorbjörn Andersson, vår klippa som har suttit som ordförande i 12 (!) år i föreningen. Han har i flera år försökt att bli avbytt men ändå när det väl är bestämt är det inte annat än att det känns tomt säger Thorbjörn. När jag valde att bli ordförande var det för att föreningen skulle få vara kvar. Det skulle bara vara för ett år och nu sitter jag här 12 år senare, skrattar Thorbjörn. - Jag ser att valberedningen gjort ett bra jobb i att få tag i en ordförande och det är jag glad för, avslutar han. Vi i föreningen vill tacka Thorbjörn för ett otroligt bra jobb. Namn: Carola Helin Ålder: 35 år Bor: Järvstabyn 37 Familj: Maken Ronnie, Vera 8 år, Edit 6 år och Joel 4 år. Yrke: Systemutvecklare, Sandvik Övrigt: Tycker om att dansa och baka. Tränar Karate. Har varit kassör i linedance-föreningen King Creek Kickers i 3 år. NY ORDFÖRANDE I BYN - EN PRESENTATION När valberedningen ringde blev jag förvånad, säger Carola, dels för att de tänkte på mig men också för att det bara var en vecka kvar till årsmötet. - Det verkar vara svårt att få tag på någon kandidat och jag såg det som en möjlighet till att vara med i utvecklingen av byn, fortsätter Carola. Hon har varit med i festkommittén ett år och det planerar hon att fortsätta med. - Det är viktigt att vi har ett tryggt nätverk där vi bor och det kan vi skapa genom att träffas och umgås säger Carola. Cykelfesten är ett bra exempel på där man under trevliga former får sitta och prata en stund, över en bit mat och under en kort tid. -Jag vill att det ska vara naturligt att umgås även över generationsgränser, så jag vill finna aktiviteter som passar alla åldrar. Carola har bott i byn i tre år och trivs bra med grannar och området, närheten till stan och den lantliga känslan med hästar och får. Carola vill uppmana alla medlemmar att komma med förslag på aktiviteter och/eller frågor de vill att styrelsen ska ta upp. -Det är ju för er skull vi finns till säger den nya ordföranden. Utgiven av Järvsta byförening 2(6)

3 JÄRVSTA BLADET En ny tidning till oss som bor i Järvsta. Styrelsen gör ett försök att sprida information och för att bidra till sammanhållningen här i byn. Här kommer lite nyheter, repotage och roligheter att skrivas. DU får gärna bidra med reportage, bilder eller förslag på vad som kan vara med i tidningen. Om du hjälper till så kanske det blir fler nummer i år. H emsidan Järvsta byförening beslutade på årsmötet att skapa en hemsida med adressen Där kan vi läsa mer om aktiviteter och information som berör byn. Hemsidan är tänkt att vara en levande och föränderlig hemsida där du som medlem får bidra. Vi behöver text och bilder för att hemsidan ska bli rolig att besöka. Hur blir man medlem? Medlemsavgift: 100kr per år och hushåll. Om man vill bli medlem i järvsta byförening så betalar man in 100kr till pg: kom ihåg att skriva avsändare! Det händer mycket i Järvsta byförening, förutom att vi tillsammans kan skapa opinion och samarbeta för att nå uppsatta mål så har vi också flera aktiviteter per år. Detta år kan vi se fram emot: Traditionell Valborg med kase i gammelbyn. Årsmöte med middag. Midsommarfirande med lotterier och dans. Cykelfest! Lär känna grannarna på ett trevligt sätt. Loppis och växtbytardag. JULAFTON tomten kommer till lekparken och ger paket till barnen. Utgiven av Järvsta byförening 3(6)

4 Roliga sidan Är Bamse Steker Bamses farmor Sjunger Malena Fruset vatten Översättare Drar vagnarna Har du hört den förr. Fyra ingenjörer var på väg till det stora företaget när deras bil fick motorstopp. De försökte komma på vad som var fel: Det måste vara växellådan som gått sönder, sa maskiningenjören. Nej...felet finns i bensinens sammansättning, sa kemiingenjören. Batteriet är dött, sa elingenjören. Jag vet sa dataingenjören. Vi kliver ur bilen och sedan kliver vi in igen! En man tittade ut genom sitt köksfönster och såg en pingvin i sin trädgård. Han gick ut i trädgården och tittade på pingvinen och visste inte vad han skulle ta sig till. Plötsligt dök hans granne upp i den angränsande trädgården och han frågade sin granne vad han skulle ta sig till? Grannen svarade att en idé är ju att ta pingvinen till Zoo. Bra idé! Han tog pingvinen under armen och drog iväg till Zoo. Följande dag fick grannen syn på mannen med pingvinen under armen igen men denna gång var pingvinen iförd badbyxor och simdyna. "Ja men, gjorde du inte som jag sa, tog du inte pingvinen till Zoo?", sa grannen. " Jo visst gjorde jag det och vi hade det jätte-trevligt, så idag skall vi till simhallen!" Utgiven av Järvsta byförening 4(6)

5 Byloppis med fika, prylar och trädgårdsväxter När: Söndag 17/5 kl Var: Lekparken i Järvstabyn Hur: Medtag eget bord och massor av prylar m.m. till försäljning 2008 hölls den första Byloppisen. De vana loppisexperterna var på plats redan innan loppisen öppnade beredda att göra fynd! Föräldrar och barn hade slutit upp med diverse saker till försäljning. Vädret var varmt och fint men det var tyvärr lite folk. De som nog tjänade bäst var därför de som sålde chokladbollar och saft! I år, närmare bestämt söndagen den 17/5 ska vi satsa på fler bord, bättre marknadsföring och utöka med försäljning och/eller byte av trädgårdsplantor. Så gör vårstädningen redan nu därhemma i dina skrymslen och vrår och plocka ut de saker som du vill sälja på Byloppisen! Vi ses på Byloppisen vid lekparken! Järvsta cykelfest Vill du äta en 3-rätters måltid - men bara laga till och diska efter en rätt - och samtidigt lära känna några trevliga grannar? Då är Järvsta Cykelfest något för dig! Boka Lördag den 22 augusti redan nu! Cykelfesten, hur går det till? Ni kommer att arrangera en måltid, antingen förrätt, huvudrätt eller efterrätt, inklusive dryck, för 6-8 personer (ni själva medräknade) Detta sker hemma hos er. Lotten avgör vilken måltid ni kommer att arrangera, likaså vilka som blir era gäster. Var ni skall äta de andra två rätterna får ni veta under kvällen. En vecka innan festen får ni ett kuvert innehållande instruktioner om vilken rätt (för-, huvud- eller efterrätt) ni blivit tilldelade. För att ta sig mellan de olika adresserna behövs endast en fungerande cykel eller bra promenadskor om man väljer det. Kvällen avslutas sedan gemensamt med en avslutningsfest. Utgiven av Järvsta byförening 5(6)

6 Fackeltåg till kasen i Gammelbyn avgår från lekplatsen i Järvstabyn Det serveras korv med bröd, saft & kaffe Lotter för vuxna & barn Obehandlat trä och trädgårdsavfall kan slängas på kasen t.o.m. 30 april. Undvik att sprida ut kasen på bredden. Föräldrar uppmanas att ta ansvar för barnens/ungdomarnas ev. raketer och smällare. Utgiven av Järvsta byförening 6(6)

Järvstabladet tidningen för dig som bor i Järvsta Utgåva nr 2 2009. Utgiven av Järvsta byförening Gävle 2010-10-11 WWW.JARVSTABYN.

Järvstabladet tidningen för dig som bor i Järvsta Utgåva nr 2 2009. Utgiven av Järvsta byförening Gävle 2010-10-11 WWW.JARVSTABYN. J ÄRVST A B LADET Järvstabladet tidningen för dig som bor i Järvsta Utgåva nr 2 2009 Utgiven av Järvsta byförening Gävle 2010-10-11 JÄRVSTABLADET I handen håller du nu utgåva nr 2 av den nya tidningen

Läs mer

Järvstabladet tidningen för dig som bor i Järvsta Utgåva nr 3 2009. Utgiven av Järvsta byförening Gävle 2011-04-10 WWW.JARVSTABYN.

Järvstabladet tidningen för dig som bor i Järvsta Utgåva nr 3 2009. Utgiven av Järvsta byförening Gävle 2011-04-10 WWW.JARVSTABYN. J ÄRVST A B LADET JÄRVSTABLADET Järvstabladet tidningen för dig som bor i Järvsta Utgåva nr 3 2009 Utgiven av Järvsta byförening Gävle 2011-04-10 WWW.JARVSTABYN.SE Vill du vara med på Järvstabyns mail-lista?

Läs mer

Program för Styrelsemöte Årsmöte, med kaffe och smörgåstårta Styrelsemöte Räkfrossa med bar P

Program för Styrelsemöte Årsmöte, med kaffe och smörgåstårta Styrelsemöte Räkfrossa med bar P 2016 och 2017 www.torpasensbygdegard.se Program för 2016 160114 Styrelsemöte 18.00 160121 Årsmöte, med kaffe och smörgåstårta 19.00 160211 Styrelsemöte 18.00 160319 Räkfrossa med bar 18.00 Pris 120 kr.

Läs mer

Järvstabladet tidningen för dig som bor i Järvsta Utgåva nr 3 2009. Utgiven av Järvsta byförening Gävle 2010-10-11 WWW.JARVSTABYN.

Järvstabladet tidningen för dig som bor i Järvsta Utgåva nr 3 2009. Utgiven av Järvsta byförening Gävle 2010-10-11 WWW.JARVSTABYN. J ÄRVST A B LADET 1(8) JÄRVSTABLADET I handen håller du nu JärvstaBladet nr 3. Byföreningen ger ut tidningen vars syfte är att sprida information och bidra till sammanhållningen här i byn. Välkommen med

Läs mer

Vad Hände 2004? 2005. 12 december Luciatåg i Ursvikens kyrka

Vad Hände 2004? 2005. 12 december Luciatåg i Ursvikens kyrka Vad Hände 2004? 2005 12 december Luciatåg i Ursvikens kyrka Dom som var i den proppfulla kyrkan denna dag fick se ett underbart luciatåg med massor av barn. Det blev mycket sång och dans under ledning

Läs mer

Vårens och sommarens program 2017

Vårens och sommarens program 2017 Nyby Bygdegård www.nybybygdegard.se Vårens och sommarens program 2017 Här kommer programmet för vårens och sommarens aktiviteter med Nyby Bygdegårdsförening. Som du kanske vet har föreningen fått en ny

Läs mer

Verksamhetsberättelse läsåret 2012 2013

Verksamhetsberättelse läsåret 2012 2013 Verksamhetsberättelse läsåret 2012 2013 Allmänt Vi har för närvarande 85 familjer som är medlemmar i föreningen. Under höstterminen 2012 hade vi 92 barn som deltog i undervisningen. Vi fick statsbidrag

Läs mer

Solbergsgatan 12 B källaringång Grums Lämna namn och telefonnummer så

Solbergsgatan 12 B källaringång Grums Lämna namn och telefonnummer så 2019 MARS Personal Fritiden: Adress: Telefon: Telefonsvarare: ringer Postadress: Alice Lönnemalm och Maud Norberg Solbergsgatan 12 B källaringång 664 30 Grums 070-347 01 40 Lämna namn och telefonnummer

Läs mer

Ordförande har ordet. Vi ses. Gunilla

Ordförande har ordet. Vi ses. Gunilla Ordförande har ordet Först vill jag tacka er för förtroendet att få fortsätta vara ordförande för detta trevliga byalag ett år till. Jag vill också tacka Ingvar Bagare Andersson för de trevliga byavandringar

Läs mer

Akalladalens Samfällighetsförening Kista

Akalladalens Samfällighetsförening Kista Akalladalens Samfällighetsförening 164 06 Kista www.akalladalen.nu 1 Ni som är nyinflyttade i vårt område: Var snälla att lämna namn, adress och telefonuppgifter till vår kassör, Björn Lundstedt, I brevlådan

Läs mer

Järvstabladet tidningen för dig som bor i Järvsta Utgåva nr Utgiven av Järvsta byförening Gävle

Järvstabladet tidningen för dig som bor i Järvsta Utgåva nr Utgiven av Järvsta byförening Gävle J ÄRVST A B LADET JÄRVSTABLADET Järvstabladet tidningen för dig som bor i Järvsta Utgåva nr 5 2010 Utgiven av Järvsta byförening Gävle 2010-10-12 Järvsta byförening Styrelsen 2010 Styrelsen består av Carola

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Åkers Hembygdsförening år 2006

Verksamhetsberättelse för Åkers Hembygdsförening år 2006 Sida 1 (5) Verksamhetsberättelse för Åkers Hembygdsförening år 2006 Åkers Hembygdsförenings styrelse lämnar för verksamhetsåret 2006 följande verksamhetsberättelse. Årsmötet genomfördes den 29 mars 2006

Läs mer

Verksamhetsberättelse FUB Skara-Götene år 2014

Verksamhetsberättelse FUB Skara-Götene år 2014 Skara-Götene FUB Verksamhetsberättelse 2014 Sid 1 (5) Verksamhetsberättelse FUB Skara-Götene år 2014 Styrelsen för FUB, Föreningen för barn, unga och vuxna med utvecklingsstörning i Skara-Götene får härmed

Läs mer

Hur har ni informerat om stödet från Leader Bergslagen? Bifoga affisch eller liknande!

Hur har ni informerat om stödet från Leader Bergslagen? Bifoga affisch eller liknande! SLUTRAPPORT HAGGE SOMMARCAFE Projektets namn Genomförare Mitt sommarprojekt/ Hagge sommarcafé Selma Hedberg Hur fick du idén till Hagge sommarcafé? Jag fick idén till caféet tack vare att jag bor i Hagge,

Läs mer

Björklidens Villaägarförening i Kallhäll

Björklidens Villaägarförening i Kallhäll Björklidens Villaägarförening i Kallhäll Vårinformation 2016 Hej kära grannar! Här kommer vårinformation från styrelsen för Björklidens Villaägarförening i Kallhäll. I detta utskick ingår: Årsmötesprotokoll,

Läs mer

FÖRSLAG TILL DAGORDNING VID ÅRSMÖTE MED IDÉ OCH UTVECKLINGSGRUPPEN KARLHOLM-VÄSTLAND DEN 29 MARS 2011.

FÖRSLAG TILL DAGORDNING VID ÅRSMÖTE MED IDÉ OCH UTVECKLINGSGRUPPEN KARLHOLM-VÄSTLAND DEN 29 MARS 2011. Verksamhetsberättelse 2010 Idé och utvecklingsgruppen Karlholm Västland FÖRSLAG TILL DAGORDNING VID ÅRSMÖTE MED IDÉ OCH UTVECKLINGSGRUPPEN KARLHOLM-VÄSTLAND DEN 29 MARS 2011. 1. Mötets öppnande. 2. Godkännande

Läs mer

NY ÄGARE PÅ CAMPINGEN SSK 80ÅR

NY ÄGARE PÅ CAMPINGEN SSK 80ÅR Årgång 9 Nr 9 December 2006 BILDER FRÅN HALLOWEEN BASTUN ÄR ÖPPEN BASAR PÅ SKOLAN JULMARKNAD I UR OCH SKUR INVIGNING AV SKOLAN 0-12ÅR NY ÄGARE PÅ CAMPINGEN SSK 80ÅR Sida 1 MANUSSTOPP DEN 20:E I VARJE MÅNAD

Läs mer

Detta utskick innehåller följande:

Detta utskick innehåller följande: Detta utskick innehåller följande: Resor- och lägerprogrammet Bli sponsor - Stöd vår verksamhet - Inbjudan till FUB:s Årsmöte Talldungen, Haverdal 2019 Vandring med FUB Lärvux -Är du sugen på att läsa?-

Läs mer

Styrelsens verksamhetsberättelse för 2012

Styrelsens verksamhetsberättelse för 2012 Styrelsens verksamhetsberättelse för 2012 Inledning Målsättningen enligt stadgarna för Rekekrokens Byaförening är att främja byn och dess invånare för en ökad trivsel och samhörighet. Vidare skall föreningen

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Tovrida By byalag verksamhetsåret 2015.

Verksamhetsberättelse för Tovrida By byalag verksamhetsåret 2015. Verksamhetsberättelse för Tovrida By byalag verksamhetsåret 2015. Styrelsen för Tovrida By byalag får härmed lämna följande redogörelse för verksamhetsåret 2015. Det åttonde verksamhetsåret för byalaget

Läs mer

Celiakinytt NUMMER 2 2014. Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa!

Celiakinytt NUMMER 2 2014. Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa! Celiakinytt NUMMER 2 2014 Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa! INNEHÅLL/ NUMMER 1 Innehåll 3 KOMMANDE AKTIVITET ICA veteranernas handelsbod 4 KOMMANDE AKTIVITET Julbak för hela familjen 5 AKTUELL

Läs mer

Finjasjöns strand vid Skyrup. Nära naturen vid ås & sjö. www.matterodsbyalag.se. Byabladet 2014 Nr 2

Finjasjöns strand vid Skyrup. Nära naturen vid ås & sjö. www.matterodsbyalag.se. Byabladet 2014 Nr 2 Finjasjöns strand vid Skyrup Nära naturen vid ås & sjö www.matterodsbyalag.se Byabladet 2014 Nr 2 Aktiviteter 2014 12 maj Trivselkväll vid Agdas stuga kl 18,00. Vårstädning av stugan och i trädgården.

Läs mer

Bya Nytt. Vintern 2012/2013. Ansvarig utgivare:

Bya Nytt. Vintern 2012/2013. Ansvarig utgivare: Bya Nytt Vintern 2012/2013 Ansvarig utgivare: Ordförande: Sekreterare: Kassör: Ledamöter: Suppleanter: styrelse för 2012 består av: Robert Edskär Lars Högstomm Iris Berg Roland Berg Markus Brander Simon

Läs mer

Murklan Bladet April

Murklan Bladet April Murklan Bladet April 2003 Information till de boende i bostadsrättsföreningen Murklan www.murklan.nu Innehåll Murklans redaktion: Staffan Berglund, tel: 50 20 36 epost:staffan.berglund @spv.se Kerstin

Läs mer

VARGAVINTER JOJO SNÖN DEN FINNS FORTFARANDE KVAR MEN DET FINNS ÄNDÅ DE SOM TROR ATT DET BLIR EN VÅR

VARGAVINTER JOJO SNÖN DEN FINNS FORTFARANDE KVAR MEN DET FINNS ÄNDÅ DE SOM TROR ATT DET BLIR EN VÅR 11:ans medlemsblad Brf Stockholmshus nr 11 Gubbängen www.stockholmshus11.se Nummer 1 Våren 2013 VARGAVINTER JOJO SNÖN DEN FINNS FORTFARANDE KVAR MEN DET FINNS ÄNDÅ DE SOM TROR ATT DET BLIR EN VÅR Snön

Läs mer

Järvstabladet tidningen för dig som bor i Järvsta Utgåva nr 4 2010. Utgiven av Järvsta byförening Gävle 2010-10-11 WWW.JARVSTABYN.

Järvstabladet tidningen för dig som bor i Järvsta Utgåva nr 4 2010. Utgiven av Järvsta byförening Gävle 2010-10-11 WWW.JARVSTABYN. J ÄRVST A B LADET JÄRVSTABLADET Järvstabladet tidningen för dig som bor i Järvsta Utgåva nr 4 2010 Utgiven av Järvsta byförening Gävle 2010-10-11 Järvsta byförening Styrelsen 2009 Styrelsen består av Carola

Läs mer

Nr 7 Juli 2011 www.sanda-gotland.net

Nr 7 Juli 2011 www.sanda-gotland.net Sandpappret Nr 7 Juli 2011 www.sanda-gotland.net SENSOMMARDANS I SANDA PARKEN Lördagen den 13 Augusti Gammeldans 15:00-18:00 till Kalle Jacobsson kvartett Grillbuffè ca 19:00 Dans 20:30-01:00 till DEAL

Läs mer

HEMSLÖJDSBLADET Nr 1 Februari 2013

HEMSLÖJDSBLADET Nr 1 Februari 2013 HEMSLÖJDSBLADET Nr 1 Februari 2013 Ansvarig utgivare Birgítta Mauritzon STYRELSEN Telefon Ordförande Olle Laurell 532 552 74 Vice ordförande Else Eklöf 550 670 28 Sekreterare Birgitta Mauritzon 730 31

Läs mer

LANDVETTER FOTBOLL INSTRUKTIONER CAFÉ

LANDVETTER FOTBOLL INSTRUKTIONER CAFÉ Först av allt TACK alla ni föräldrar som ställer upp och ger av er dyrbara tid åt att få vår fina klubbstuga att bli en trevlig knytpunkt att träffas och ta en fika! Ni förstår nog inte vilken viktig pusselbit

Läs mer

E: Har du jobbat som det hela tiden som du har varit här på företaget?

E: Har du jobbat som det hela tiden som du har varit här på företaget? A: Vad heter du? S: Jag heter Stefan. A: Hur gammal är du? S: 39. A: Och var jobbar du någonstans? S: Fällmans Kött. A: Vad är ditt yrke? S: Jag är logistik- och lagerchef. A: Hur hamnade du i den här

Läs mer

DALABULLEN. Kalendarium. 6 Mars. Årsmöte i ABF-lokalen i Falun, se sid April. Bad och pizza på Aqua Nova i Borlänge, se sid 4

DALABULLEN. Kalendarium. 6 Mars. Årsmöte i ABF-lokalen i Falun, se sid April. Bad och pizza på Aqua Nova i Borlänge, se sid 4 DALABULLEN Nr 12 Våren Hösten 2019 2017 www.celiaki.se/dalarna Kalendarium 6 Mars. Årsmöte i ABF-lokalen i Falun, se sid 3 Mässa, Mat för livet, Kista Lörd 11/11, se sid 8 13 April. Bad och pizza på Aqua

Läs mer

DRAGBLADET. Fjällvandring med drag i. Kick-Off 28/9 2002. MEDLEMSBLADET FÖR JÄMTLANDSFJÄLLENS SLÄDHUNDKLUBB Nr 2 2002

DRAGBLADET. Fjällvandring med drag i. Kick-Off 28/9 2002. MEDLEMSBLADET FÖR JÄMTLANDSFJÄLLENS SLÄDHUNDKLUBB Nr 2 2002 DRAGBLADET MEDLEMSBLADET FÖR JÄMTLANDSFJÄLLENS SLÄDHUNDKLUBB Nr 2 2002 Kick-Off 28/9 2002 Fjällvandring med drag i DRAGBLADET DRAGBLADET är ett medlemsblad för Jämtlandsfjällens slädhundklubb. Medlemsbladet

Läs mer

Limhamns Segelsällskap Året 2017

Limhamns Segelsällskap Året 2017 L S S Tjugohundra sjutton! Då var det 45:e LSS året snart över och jul & nyårshelgerna står runt knuten. Året har varit fullt av aktiviter och engagemang. Började direkt med Tretton aftons fest och har

Läs mer

GLAD MIDSOMMAR! En riktigt trevlig midsommar önskas alla Åsenbor, läsare och besökare från när och fjärran! Välkomna till vårt vackra Åsen!

GLAD MIDSOMMAR! En riktigt trevlig midsommar önskas alla Åsenbor, läsare och besökare från när och fjärran! Välkomna till vårt vackra Åsen! Utgivare: Åsens Byråd Årgång 16 Nummer 6 Juni 2014 Hej alla glada! För det är ni väl nu när det är sommar igen? Jag har hoppat in som tillfällig redaktör eftersom Tette är sjukskriven så ni får ta det

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2012

Verksamhetsberättelse 2012 Verksamhetsberättelse 2012 Inbjuder till 45:e årsmötet Fredag den 22 februari 2013 Kl 18.00 45-årsjubiléumsfest Kl 19.00 Lokal: Polarisgården Varmt välkomna! 2 3 DAGORDNING FÖR TORNETRÄSK FRITIDSFÖRENING

Läs mer

???????????????????????? Vad händer i Endre (Datum och tider att skriva in i almanackan

???????????????????????? Vad händer i Endre (Datum och tider att skriva in i almanackan Nr.2 2011 ???????????????????????? Vad händer i Endre (Datum och tider att skriva in i almanackan * 30 april Fagning i Allekvia änge med början kl.9.00 Röda Korset bjuder på lunch. * 30 april Vi firar

Läs mer

LANDVETTER FOTBOLL INSTRUKTIONER CAFÉ

LANDVETTER FOTBOLL INSTRUKTIONER CAFÉ Först av allt TACK alla ni föräldrar som ställer upp och ger av er dyrbara tid åt att få vår fina klubbstuga att bli en trevlig knytpunkt att träffas och ta en fika! Ni förstår nog inte vilken viktig pusselbit

Läs mer

Välkommen till Torstensvik 2016

Välkommen till Torstensvik 2016 Välkommen till Torstensvik 2016 En informationstext från Frillesås Badförening Varje vår städas stranden grundligt och befrias från tång och vrakgods som flutit iland under vintern. Papperskorgar och soptunnor

Läs mer

Om midsommar Anika Siv Anika Siv Anika Siv Anika Siv Anika Siv Anika Siv Anika Siv Anika

Om midsommar Anika Siv Anika Siv Anika Siv Anika Siv Anika Siv Anika Siv Anika Siv Anika Om midsommar Anika: Snart är det midsommar, hur tänkte du fira midsommar Siv? Siv: Jag åker alltid ut till mitt sommarställe ute i Roslagen. Anika: Mm, det låter trevligt! Och vad gör ni där? Siv: Ja dit

Läs mer

Kom ihåg ombyteskläder.

Kom ihåg ombyteskläder. Hej v48 Nu har vi börjat med massage, med tända ljus och skön musik masserade barnen varandra medan jag visade i luften vilka rörelser de skulle göra. Först var det lite fnissigt och de hade lite svårt

Läs mer

ETF:s enkät 2011 översikt

ETF:s enkät 2011 översikt ETF:s enkät 11 översikt 1. Anordna Midsommarfirande 2. Anordna Simskola 3. Anordna Valborgseld: 4. Anordna Höstfest/ Kräftskiva: 1 2 3 4 6 1 2 3 4 6 1 2 3 4 6 1 2 3 4 6. Anordna gemensamma arbetsdagar:

Läs mer

JAG LÅG BREDVID DIG EN NATT OCH SÅG DIG ANDAS

JAG LÅG BREDVID DIG EN NATT OCH SÅG DIG ANDAS JAG LÅG BREDVID DIG EN NATT OCH SÅG DIG ANDAS Christoffer Mellgren Roller: 3 kvinnor, 3 män Helsingfors 060401 1. MOTELLET. (Ett fönster står öppet mot natten. Man hör kvinnan dra igen det, och sedan dra

Läs mer

Tranbärets månadsbrev december 2016

Tranbärets månadsbrev december 2016 Tranbärets månadsbrev december 2016 Året går fort och det är redan december, om än den allra sista månaden på året så händer det mycket. På Tranbäret är vi i full gång med julpyssel och aktiviteter, samtidigt

Läs mer

BLI SPONSOR Stöd vår verksamhet Läs mer på nästa sida

BLI SPONSOR Stöd vår verksamhet Läs mer på nästa sida Detta utskick innehåller följande: Fritids och idrottsprogrammet Bli sponsor - Stöd vår verksamhet - Medlemsrådgivare FUB:s Sommarfest Köp FUB T-shirten Vandring med FUB Blodomloppet Kompiskonfa Reportage

Läs mer

1 Ansvarsnämnden beslöt att godkänna protokollet från den 7 juni 2016 och att lägga detta till handlingarna.

1 Ansvarsnämnden beslöt att godkänna protokollet från den 7 juni 2016 och att lägga detta till handlingarna. VISITA Ansvarsnämnden PROTOKOLL 2016-09-12 Sammanträde i Stockholm Närvarande: Ordförande Tom Beyer Ledamöter Michaël Koch Jan Kristiansson Per Olding Marie Pieplow Sekreterare Katarina Alfredsson 1 Ansvarsnämnden

Läs mer

LANDVETTER FOTBOLL INSTRUKTIONER CAFÉ

LANDVETTER FOTBOLL INSTRUKTIONER CAFÉ Först av allt TACK alla ni föräldrar som ställer upp och ger av er dyrbara tid åt att få vår fina klubbstuga att bli en trevlig knytpunkt att träffas och ta en fika! Ni förstår nog inte vilken viktig pusselbit

Läs mer

Namnuppgifter. Barndomen

Namnuppgifter. Barndomen Tilltalsnamn (eventuell smeknamn) Namnuppgifter Tidigare efternamn Barndomen Min födelseplats och boendeplatser under uppväxten Här kan det stå om platser jag bott på och vad det har betytt för mig och

Läs mer

Inbjudan. mat. stafetten. Lördag 23-Maj 2015. 13:e upplagan HÄRNÖSAND MATSTAFETTEN. Arrangeras av Round Table 69 - Härnösand ÄRNÖSAND ROUND TABLE 69

Inbjudan. mat. stafetten. Lördag 23-Maj 2015. 13:e upplagan HÄRNÖSAND MATSTAFETTEN. Arrangeras av Round Table 69 - Härnösand ÄRNÖSAND ROUND TABLE 69 Inbjudan mat stafetten Lördag 23-Maj 2015 13:e upplagan MATSTAFETTEN Arrangeras av Round Table 69 - Härnösand ÄRNÖSAND ROUND TABLE 69 HÄRNÖSAND P R E M I U M P A R T N E R MISSA ALDRIG ETT ERBJUDANDE Prenumerera

Läs mer

Distriktsinfo nr 2/2008

Distriktsinfo nr 2/2008 Folkdansringen i Uppland Distriktsinfo nr 2/2008? I detta nummer: Sidan 2 Från årsmötet... Sidan 3 En påminnelse Upplandsschottisen Sidan 4 Ett stort grattis till.. Sidan 5 Mingelkväll forts.. Sidan 6-7

Läs mer

VÅRBLADET. Styrelsen inleder. ~ Nyhetsbrev från CISV Linköping ~

VÅRBLADET. Styrelsen inleder. ~ Nyhetsbrev från CISV Linköping ~ Styrelsen inleder Under våren och sommaren har CISV Linköping många roliga saker på gång som vi har försökt samla här. Två gånger om året kommer CISV Linköping att skicka ut ett informationsblad, ett vårblad

Läs mer

Vad sägs om det här: 21 okt. Hej

Vad sägs om det här: 21 okt. Hej 21 okt Hej Första frosten och vi säger redan. Nästa söndag börjar vintertiden och vi säger redan. Men visst är hösten vacker och mysig, det gäller bara att plocka fram lite varmare kläder. Och så får vi

Läs mer

Bya Nytt. Vintern Ansvarig utgivare:

Bya Nytt. Vintern Ansvarig utgivare: Bya Nytt Vintern - 2011 Ansvarig utgivare: styrelse för 2011 består av: Ordförande: Sekreterare: Kassör: Ledamöter: Suppleanter: Robert Edskär Lars Högstomm Iris Berg Roland Berg Markus Brander Simon Mattsson

Läs mer

HEMSLÖJDSBLADET. Nr 1. Februari 2014

HEMSLÖJDSBLADET. Nr 1. Februari 2014 HEMSLÖJDSBLADET Nr 1 Februari 2014 Ansvarig utgivare Birgitta Mauritzon STYRELSEN Telefon Ordförande Olle Laurell 532 552 74 Vice ordförande Else Eklöf 550 670 28 Sekreterare Birgitta Mauritzon 730 31

Läs mer

Midsommar i Matteröd. Nära naturen vid ås & sjö. www.matterodsbyalag.se Byabladet 2015 Nr 1

Midsommar i Matteröd. Nära naturen vid ås & sjö. www.matterodsbyalag.se Byabladet 2015 Nr 1 www.matterodsbyalag.se Byabladet Aktiviteter : 4 maj kl 18,00. Trivselkväll vid Agdas stuga Tillsammans hjälps vi åt att städa i och runt stugan. Medtag städmaterial, trädgårdsredskap och gärna något att

Läs mer

Att starta en förening

Att starta en förening Att starta en förening Att starta en förening I den här broschyren kan du läsa om hur flera människor kan starta en förening tillsammans. I en förening kan människor som har samma intresse träffas och

Läs mer

Nummer 234 Mars Helgum vår framtid! Annars är det årsmötestider och flera föreningar annonserar om detta här i tidningen.

Nummer 234 Mars Helgum vår framtid! Annars är det årsmötestider och flera föreningar annonserar om detta här i tidningen. Nummer 234 Mars 2014 Helgum vår framtid! Det kom fler än förväntat till framtidsmötet som hölls i slutet av februari. När det nu blir fortsättning så hoppas jag att det kommer ännu fler. Idéer om nya verksamheter

Läs mer

Hej arbetsterapeuter!

Hej arbetsterapeuter! Hej arbetsterapeuter! Årets första månader har flugit förbi och våren är här. Styrelsen har genomfört årsmötet som hölls den 7 mars där Anette Hjälmefjord bjöds in för att prata om sina erfarenheter kring

Läs mer

KLUBBMÄSTERSKAP ÅRSMÖTEN AFTERWORK ELLER CATERING HÄSTFOTVÅRD NYHET HOS VARGEN STOPP FÖR SKOTERBUSAR CS HÄST & FRITID Sida 1

KLUBBMÄSTERSKAP ÅRSMÖTEN AFTERWORK ELLER CATERING HÄSTFOTVÅRD NYHET HOS VARGEN STOPP FÖR SKOTERBUSAR CS HÄST & FRITID Sida 1 Årgång 9 Nr 2 Mars 2006 KLUBBMÄSTERSKAP ÅRSMÖTEN AFTERWORK ELLER CATERING HÄSTFOTVÅRD NYHET HOS VARGEN STOPP FÖR SKOTERBUSAR CS HÄST & FRITID Sida 1 MANUSSTOPP DEN 20:E I VARJE MÅNAD MATERIAL TILL REDAKTIONEN

Läs mer

Grannlåten. Informationsblad från Näsby Villaförening nr: 100

Grannlåten. Informationsblad från Näsby Villaförening nr: 100 Grannlåten Informationsblad från Näsby Villaförening 2016-06-03 nr: 100 Innehåll: Många kom på härlig Pingstfest! Info från styrelsemötet den 12 april 2016 Brottsförebyggande tips för villaägaren Midsommar

Läs mer

Muntliga övningar till: Introducera Ord ISBN:

Muntliga övningar till: Introducera Ord ISBN: Muntliga övningar till: Introducera Ord ISBN: 978-91-47-11782-6 Här finns extra uppgifter till vare kapitel i boken. Alla dessa övningar är muntliga. Gör uppgifterna i par. I uppgifterna övar ni samma

Läs mer

Får jag lov? LÄSFÖRSTÅELSE KIRSTEN AHLBURG ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN

Får jag lov? LÄSFÖRSTÅELSE KIRSTEN AHLBURG ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN LÄSFÖRSTÅELSE STORA SÄCKAR väckarklocka (sida 3, rad 1), alarm när man måste vakna brevbärare (sida 3, rad 9), den som delar ut post sorterar (sida 4, rad 7), lägger på rätt

Läs mer

Grattis! Du är förälder till en skidåkare!

Grattis! Du är förälder till en skidåkare! Grattis! Du är förälder till en skidåkare! Att vara medlem i Svegs Alpina Klubb har en rad fördelar, men kräver också en del engagemang. Det bästa med vår klubb är, att vi lär känna alla barn och föräldrar

Läs mer

Bya Nytt. Höst /vinter Ansvarig utgivare:

Bya Nytt. Höst /vinter Ansvarig utgivare: Bya Nytt Höst /vinter 2010 Ansvarig utgivare: KIIF:s styrelse för 2010 består av: Ordförande: Sekreterare: Kassör: Ledamöter: Robert Edskär & Larsa Högstomm Ingela Aagesson Iris Berg Roland Berg Markus

Läs mer

Checklista. Före Wellness Presentation/ möte: Hej Anders, va kul att prata med dig. Ser fram emot vårt möte den... kl Kom ihåg att...

Checklista. Före Wellness Presentation/ möte: Hej Anders, va kul att prata med dig. Ser fram emot vårt möte den... kl Kom ihåg att... Före Wellness Presentation/ möte: Innan telefonsamtal: Ha penna och papper redo anteckna. Se till så att det är lugnt omkring dig. Sitt rakt, var förberedd, entusiastisk och samlad. Efter bokning: Skicka

Läs mer

Uddevalla Motorbåtsklubb Korstensholmen. Medlemsbladet

Uddevalla Motorbåtsklubb Korstensholmen. Medlemsbladet KorstensHolmen är klubbens egen holme ca 3 nm från Uddevalla. Det är en fantastisk holme med bryggor, natthamn, badstränder, grillplatser och klubbstuga m.m. Alla medlemmar och blivande medlemmar hjärtligt

Läs mer

Trevlig helg Monika och Helene

Trevlig helg Monika och Helene Hej! v.47 Den här veckan har vi börjat tänka lite matte, vi har tex 6 kulor i handen och "gömmer" 3 i andra handen hur många finns då kvar? jo 3, vi har också 6 små fyrkanter till hjälp som ligger framför

Läs mer

Medlemsblad. Bästa medlemmar! Nr 2 Årg. 26 (2017) Så har våren ännu en gång gjort sitt intåg och klockan skruvats fram för ljusare kvällar!

Medlemsblad. Bästa medlemmar! Nr 2 Årg. 26 (2017) Så har våren ännu en gång gjort sitt intåg och klockan skruvats fram för ljusare kvällar! Medlemsblad Nr 2 Årg. 26 (2017) Bästa medlemmar! Så har våren ännu en gång gjort sitt intåg och klockan skruvats fram för ljusare kvällar! Vinter och mörker håller oss mest inomhus, men nu kryper vi så

Läs mer

Hej alla Indienvänner

Hej alla Indienvänner Sundbyberg 2004-01-11 Hej alla Indienvänner Jaha, nu är jag sen igen. Nu lite om årets händelser och aktiviteter. Vi börjar på det som är längst bort, men ändå nära, nämligen MMSB i Indien. Efter en del

Läs mer

Leif. Information, funderingar och planer hösten Nr

Leif. Information, funderingar och planer hösten Nr Nr 2 2009 Information, funderingar och planer hösten 2009 Hösten får väl anses ha kommit och passerat, för de flesta innebär väl det avrustning och landtagning av båten. Vi kan minnas den sommar som gick,

Läs mer

VÄXTKRAFT 15 KURSHELG I SÖDERTÖRNS SCOUTDISTRIKT 13-15/11 2015 I SAMARBETE MED SENSUS

VÄXTKRAFT 15 KURSHELG I SÖDERTÖRNS SCOUTDISTRIKT 13-15/11 2015 I SAMARBETE MED SENSUS VÄXTKRAFT 15 KURSHELG I SÖDERTÖRNS SCOUTDISTRIKT 13-15/11 2015 I SAMARBETE MED SENSUS Trygga Möten Kursledare: Södertörns kursteam Fredag kl 18.00-21.00 Våra scouter tillbringar mycket av sin tid i scoutverksamheten.

Läs mer

VÄXTKRAFT 15 KURSHELG I SÖDERTÖRNS SCOUTDISTRIKT 13-15/11 2015 I SAMARBETE MED SENSUS

VÄXTKRAFT 15 KURSHELG I SÖDERTÖRNS SCOUTDISTRIKT 13-15/11 2015 I SAMARBETE MED SENSUS VÄXTKRAFT 15 KURSHELG I SÖDERTÖRNS SCOUTDISTRIKT 13-15/11 2015 I SAMARBETE MED SENSUS Trygga Möten Kursledare: Södertörns kursteam Fredag kl 18.00-21.00 Våra scouter tillbringar mycket av sin tid i scoutverksamheten.

Läs mer

Dagboken Mini. Av Lillia

Dagboken Mini. Av Lillia Dagboken Mini Av Lillia September 7 september Hej dagboken. Jag heter Lilia och jag är 12 år gammal. Jag har en egen orm som heter Lusen. Jag går i klass 5 och älskar att spela fotboll. Jag började skriva

Läs mer

Får jag lov? LÄSFÖRSTÅELSE KIRSTEN AHLBURG ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN

Får jag lov? LÄSFÖRSTÅELSE KIRSTEN AHLBURG ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN KIRSTEN AHLBURG LÄSFÖRSTÅELSE STORA SÄCKAR väckarklocka (sida 3, rad 1), alarm när man måste vakna brevbärare (sida 3, rad 9), den som delar ut post sorterar (sida 4, rad 7),

Läs mer

Muntliga övningar till: Introducera Grammatik ISBN:

Muntliga övningar till: Introducera Grammatik ISBN: Muntliga övningar till: Introducera Grammatik ISBN: 978-91-47-11783-3 Här finns extra uppgifter till vare kapitel i boken. Alla dessa övningar är muntliga. Gör uppgifterna i par. I uppgifterna övar ni

Läs mer

Trivsel som motivation Gemenskap skapar trygghet och ger makt att påverka Bergagården Plan Blå

Trivsel som motivation Gemenskap skapar trygghet och ger makt att påverka Bergagården Plan Blå Trivsel som motivation Gemenskap skapar trygghet och ger makt att påverka Bergagården Plan Blå Fredrik, Julio, Jasmina, Viola, Betty, Ardiana och Malin samt alla andra som arbetat här under året som gått.

Läs mer

RUNSKRIFTEN NR 13. Vårbrev Runskiften nr 13. Mars 2019

RUNSKRIFTEN NR 13. Vårbrev Runskiften nr 13. Mars 2019 RUNSKRIFTEN NR 13 Mars 2019 Runan Ättekulla Vårbrev -2019 Till alla Runskriftsläsare! Denna runskrift liksom alla andra av våra skrifter kommer att handla om möten, samtal, kommunikation och information

Läs mer

Har du idéer, önskemål eller frågor så kontakta grenledaren så försöker vi hjälpas åt. Saknas någon utbildning så kontakta Kicki Jakobsson.

Har du idéer, önskemål eller frågor så kontakta grenledaren så försöker vi hjälpas åt. Saknas någon utbildning så kontakta Kicki Jakobsson. Hej! Då var det vår och aktiviteterna börjar komma igång lite runt om på ön. Då är det dags för lite uppdatering på vad som är på gång i klubben också. Lite förändringar i styrelsen har det blivit så här

Läs mer

MIDSOMMARAFTONENS PROGRAM:

MIDSOMMARAFTONENS PROGRAM: Hans Gunnerås, Artur Molin. Barnen: Mats Molin, Britt-Marie Molin. Elin tysk och längre bak Gunnel Ullbors som håller Inger i handen. Bränd-Margit & Kirsti. VÄLKOMNA TILL ETT TRADITIONELLT MIDSOMMARFIRANDE

Läs mer

Medlemsblad 03/19. Trevlig sommar!

Medlemsblad 03/19. Trevlig sommar! Medlemsblad 03/19 Trevlig sommar! Innehåll Ledare s. 3 DUV i Vasanejdens styrelse för 2019 s. 4 Träff för specialbarnsfamiljer s. 5 Sommarutfärd till Fagerö med dans s. 6-7 Sommarträffen s. 8 Bilder från

Läs mer

Europeiska nätverket FACE årsmöte och kongress i Gouda i november 2014 http://www.face-network.eu/

Europeiska nätverket FACE årsmöte och kongress i Gouda i november 2014 http://www.face-network.eu/ Fyra representanter från föreningen Sveriges Gårdsmejerister på Europeisk träff www.sverigesgardsmejerister.se Europeiska nätverket FACE årsmöte och kongress i Gouda i november 2014 http://www.face-network.eu/

Läs mer

Söderbyhus nr 2 Lördagen den 14 september 2013

Söderbyhus nr 2   Lördagen den 14 september 2013 Söderbyhus nr 2 Lördagen den 14 september 2013 1 Mauds hjärtliga välkomsttal. Vår förening fyller 30 år! 30 år är en lång men samtidigt en försvinnande kort tid. För vi bor ju på historisk mark där Torfast

Läs mer

STYRELSEN. Ordförande Åke Lundvall 08-583 562 12

STYRELSEN. Ordförande Åke Lundvall 08-583 562 12 Halliwick-läger i Egypten 2008 1 STYRELSEN Viggen Tele,mail Ordförande Åke Lundvall 08-583 562 12 Vice ordförande Åsa Lundvall 08-580 172 55 asa.lundvall@comhem.se Kassör & Lägeransvarig Katarina Ejergård

Läs mer

Varmt välkommen till oss på Södra Åstön önskar vägföreningen

Varmt välkommen till oss på Södra Åstön önskar vägföreningen Varmt välkommen till oss på Södra Åstön önskar vägföreningen Vi vill med detta informationsmaterial kort berätta om oss och vår verksamhet. Har du ytterligare frågor är du alltid välkommen att höra av

Läs mer

Nålmakaren Vårens program 15/1-18/6 2015

Nålmakaren Vårens program 15/1-18/6 2015 Nålmakaren Vårens program 15/1-18/6 2015 Välkomna! Veckoprogram Restaurangens priser gäller för förmiddags och eftermiddagsfika även här inne på vår Mötesplats. Måndag 8.30 Morgonträffen med spel Vi träffas

Läs mer

PROGRAM HUDIKSVALL RPG

PROGRAM HUDIKSVALL RPG PROGRAM HUDIKSVALL RPG HÖSTEN 2015 VARFÖR BILDADES RPG? Jo, så här var det! För drygt 40 år sedan beslutade de ekumeniska organen samt kyrkor och samfund att bilda en gemensam pensionärsförening vars huvudsakliga

Läs mer

BABBEL. Daglig verksamhets tidning i Karlshamn Nr 4, 2009

BABBEL. Daglig verksamhets tidning i Karlshamn Nr 4, 2009 BABBEL Daglig verksamhets tidning i Karlshamn Nr 4, 2009 Anställd tomte som bor i huset har inte fått någon julgröt har ingen julmat allting ligger i frysen. Hanna och Veronica RADHUS FÖR FÅGLAR BYGGS

Läs mer

HEMSLÖJDSBLADET Nr 2 Maj 2013

HEMSLÖJDSBLADET Nr 2 Maj 2013 HEMSLÖJDSBLADET Nr 2 Maj 2013 Ansvarig utgivare Birgítta Mauritzon STYRELSEN Telefon Ordförande Olle Laurell 532 552 74 Vice ordförande Else Eklöf 550 670 28 Sekreterare Birgitta Mauritzon 730 31 25 Vice

Läs mer

Flaskposten juni. -15

Flaskposten juni. -15 Flaskposten juni. -15 Sommar, sol och fågelkvitter...då var det åter dags för en förhoppningsvis härlig sommar framför oss. Med lite framförhållning vill vi passa på att tala om att den 7 september har

Läs mer

Akalladalens Samfällighetsförening Kista

Akalladalens Samfällighetsförening Kista Akalladalens Samfällighetsförening 164 06 Kista www.akalladalen.nu 1 Årsstämman äger rum i Akalla Grundskola torsdagen den 21 mars, 18.00-21.00, separat kallelse har kommit i brevlådan. Trivselkommittén

Läs mer

Fritidsnytt. Nr 2/2013

Fritidsnytt. Nr 2/2013 Fritidsnytt Nr 2/2013 Här kommer höstens program! Här kommer en del av de aktiviteter som erbjuds denna termin. Det finns aktiviteter som du känner igen sedan innan, och vi erbjuder nya cirklar som vi

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2014

Verksamhetsberättelse 2014 Verksamhetsberättelse 2014 Dyslexiförbundet FMLS Ungdomssektionen i Skåne Presentation av ungdomssektionen vid pennan Johan Viebke Ansvarig ledare: Johan Viebke Ledare: Mikael (Mige) Lundahl Ledare: Eva

Läs mer

Bokstavskedjor Ordkedjor Meningskedjor

Bokstavskedjor Ordkedjor Meningskedjor -2 Bokstavskedjor Ordkedjor Meningskedjor Detta exemplar är framställt för Vittra Utbildning AB under licens från Hogrefe Psykologiförlaget AB. Licensen avser användning inom Vittra Utbildning AB:s pedagogiska

Läs mer

Äldrekulturveckan september Program på Katrineholms äldreboenden. Foto: Hanna Maxstad

Äldrekulturveckan september Program på Katrineholms äldreboenden. Foto: Hanna Maxstad Äldrekulturveckan 24-28 september 2012 Program på Katrineholms äldreboenden Foto: Hanna Maxstad Samlat program för äldrekulturveckan 2012 Invigning på Strandgården klockan 14.00. Monica Johansson, ordförande

Läs mer

Ja jag la bort den sa mamma. Den ligger i mitt rum sa mamma. Kan du vara kvar i luren? En liten stund sa mamma. Men pappa är ju borta i en månad och

Ja jag la bort den sa mamma. Den ligger i mitt rum sa mamma. Kan du vara kvar i luren? En liten stund sa mamma. Men pappa är ju borta i en månad och Jag och min morbror. Jag var hemma själv och satt i soffan. Jag har inget och göra. Vart är tv kontrollen någonstans? Har mamma tagit bort kontrollen? Jag får väl leta sa jag med en suck. Ring ring, är

Läs mer

Fridebo. Tryggt och bekvämt boende för äldre i Hanaskog

Fridebo. Tryggt och bekvämt boende för äldre i Hanaskog Fridebo Tryggt och bekvämt boende för äldre i Hanaskog Fridebo är ett seniorboende i ett lummigt och lugnt område i centrala Hanaskog. I huset finns bibliotek, en mötesplats för äldre och lägenheter för

Läs mer

Aktivitetskalender Du hakar väl på!

Aktivitetskalender Du hakar väl på! Aktivitetskalender 2018 Du hakar väl på! Hej hembygdsvänner och sockenbor! Denna kalender är inte ett ordinarie Tingstädeblad - det kommer två Tingstädeblad som vanligt under hösten. Detta är information

Läs mer

öppnat. 2. Val av justeringsperson. Beslutade att välja Mattias Andersson att jämte ordförande och sekreterare att justera dagens protokoll.

öppnat. 2. Val av justeringsperson. Beslutade att välja Mattias Andersson att jämte ordförande och sekreterare att justera dagens protokoll. 1 Tid: 2016-08-16 kl.18.30-20.45 Styrelsemöte med IK Graip Plats: Cementa Arena Närvarande: Maria Axemyr, ordf Anders Grönlund, v ordf Ingrid Rosenberg, kassör Yvonne Karlsson, sekr Mattias Andersson Magnus

Läs mer

FRÄMJAR NYTT. Nr 2 2015 Jursla-Åby

FRÄMJAR NYTT. Nr 2 2015 Jursla-Åby FRÄMJAR NYTT Hej främjare, Härligt, nu är det dags igen för oss alla att komma ut i naturen. Svamp och bär är alltid roligt att plocka. Augusti började bra med svamp/bär men sedan blev det lite torrt.

Läs mer

BLI SPONSOR Stöd vår verksamhet SWISHA TILL FUB:S VERKSAMHET

BLI SPONSOR Stöd vår verksamhet SWISHA TILL FUB:S VERKSAMHET Detta utskick innehåller följande: Fritids & idrottsprogrammet hösten 2019 BLI SPONSOR - Stöd vår verksamhet - Inbjudan seminarie Bygga LSS bostäder i Jönköping Blodomloppet 2019 FUB bjuder in till Torgfika

Läs mer

Fridebo. Tryggt och bekvämt boende för äldre i Hanaskog

Fridebo. Tryggt och bekvämt boende för äldre i Hanaskog Fridebo Tryggt och bekvämt boende för äldre i Hanaskog Fridebo är ett seniorboende i ett lummigt och lugnt område i centrala Hanaskog. I huset finns bibliotek, en mötesplats för äldre och lägenheter för

Läs mer