ljuvliga hem Från skog till färdigt hus - Byggt med genuin passion Hus för den mindre familjen eller för dig med utflugna barn.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "ljuvliga hem Från skog till färdigt hus - Byggt med genuin passion Hus för den mindre familjen eller för dig med utflugna barn."

Transkript

1 ljuvliga hem Från skog till färdigt hus - Byggt med genuin passion Hus för den mindre familjen eller för dig med utflugna barn.

2 här börjar det ljuva livet. Ljuvliga hem är en serie villor från A-hus, framtagna för den mindre familjen eller för dig med utflugna barn. Sex enplanshus med rum för mer än bara boende. Husen ger dig stor valfrihet med flexibla rum som kan anpassas för gäster, din favorithobby, TV-rum, kontor eller bibliotek. Bekvämt med vidbyggt garage/carport och uterum, och inte minst - nytt, lättstädat, underhållsfritt och lagom stort. Vi presenterar husen i två utföranden, med sadeltak eller pulpettak. Du väljer själv fasad och färgsättning. Om du önskar kan du välja till uterum, garage/carport och förråd på alla husmodeller i denna serie. Låt dig inspireras av bilderna, sätt dig in i ritningarna men låt inte streck och mått begränsa dina husdrömmar. Tänk dig också hur huset kommer att smälta in på tomten och dess omgivningar. Kliv in med ett öppet sinne och planera ditt hus tillsammans med oss. Vi står redo att förvandla husritningen till ett trivsamt hus, ditt eget ljuvliga hem. Bilderna i katalogen kan visa detaljer som inte ingår i vår standardleverans. Det kan också förekomma tillval och speciallösningar som vi inte längre kan erbjuda. Vi på A-hus AB förbehåller oss rätten till konstruktionsändringar eller andra förändringar. Du är alltid välkommen att kontrollera aktuell ritning hos någon av våra hussäljare runt om i landet.

3 Prova vårt Ritverktyg på RITA DITT HUS vägen till ditt nya hem SKAPA ditt EGNA drömhus På vår hemsida kan du själv rita ditt eget hus efter dina idéer, tankar och behov. Självklart hjälper vi dig sedan vidare i skapandet. Valfrihet och enkelhet Vi kan erbjuda allt från färdiga prisvärda koncept till helt kundanpassade hus. Vill du själv skissa fram ditt hus så hjälper vi givetvis till med det. Gå gärna in på vår hemsida och prova att rita ditt drömhus med hjälp av vårt Ritverktyg. Efter du hittat den ultimata planlösningen väljer du själv vilka delar som ska ingå i ditt hus. Du kan välja att enbart köpa vårt energieffektiva klimatskal (väggar, tak, fönster och dörrar) och värmesystem. Därefter kan du välja till det du önskar, t ex kök och golv eller varför inte hela den kompletta byggsatsen? Vi erbjuder ett brett utbud från noga utvalda leverantörer och produkter. Att köpa allt från ett och samma ställe där du dessutom får ta del av vår rabatt sparar både tid och känns tryggt. Det finns inget som heter A-hus standard utan du väljer själv din helt egna standard. När det kommer till val av inredning har vi fem olika nivåer för att du själv ska kunna välja vilken design, funktion och prisbild som passar just dig och din familj. Det kallar vi valfrihet! Energieffektivt klimatskal Vi bygger alla våra hus med vår energisnåla vägg som har en smart treskiktskonstruktion. Tillsammans med vår högeffektiva frånluftsvärmepump och vårt i övrigt täta klimatskal som håller värmen inne och fukten ute, gör detta att vi kan bygga riktigt energisnåla hus. Vi är stolta över att både kunna gynna miljön och din plånbok. Det vinner våra kunder, vi och våra kommande generationer på i längden. Entreprenad Hur vill du bygga ditt hus? Vilken entreprenadform passar dig? Vill du göra mycket själv eller vill du luta dig tillbaka och låta oss ta ansvaret för hela bygget? Det finns möjlighet att köpa en nyckelfärdig villa (en s k totalentreprenad), en generalentreprenad eller delad entreprenad. Valet är ditt men vi hjälper dig gärna på vägen.

4 villa LEKSKÄR Tips? På kan du ta en virtuell tur runt huset. 1-plan, 3 rum och kök, 105 m 2 (exkl. förråd och uterum) Villa Lekskär med pulpettak Villa Lekskär med sin nätta storlek, har trots detta många av en större villas fördelar. Här finns gott om förvaringsutrymmen, rejäl plats för klädvård och en rymlig entré. Huset har en sovavdelning med väl tilltagen klädkammare. Med denna öppna planlösning skapas en ljus atmosfär som inbjuder till avslappnad samvaro med familj och vänner. Uterummet på hela 16 m 2 ger plats för ett stort matbord och även några sköna vilstolar för dig som önskar. I anslutning till vardagsrummet finns ett flexibelt rum som du kan anpassa efter behov. Från dörrarna i köket och uterummet har du praktisk direktkontakt med uteplatsen som ligger i skyddad vinkel. Perfekt för härliga fikastunder och grillkvällar.

5 Skala 1:100 Möjlighet att byta mot skjutparti. Välj med eller utan uterum. UTERUM 16,2 m2 Om du behöver extra utrymme, kan detta bli ett extra rum, eller en förlängning av vardagsrummet. Möjlighet till snedtak i vardagsrum och uterum. FÖRRÅD 9,3 m2 CARPORT DM KÖK/MATPLATS 18,4 m2 VARDAGSRUM 32,1 m2 10,7 m2 Anpassa rummet efter behov, vi föreslår ett kombinerat gästrum, kontor eller TV-rum. U/M K F ST Välj med eller utan carport/förråd. Finns även möjlighet till större förråd eller garage istället för carport. KLÄDVÅRD 8,4 m2 TT TM VP IU BAD 7,1 m2 ENTRÉ 7,3 m2 SOV 13,2 m2 Garage, carport, förråd och uterum som redovisas på ritning ovan är tillval. Vi förbehåller oss rätten till ändringar i konstruktioner och leveransomfattning.

6 villa strandanäs Tips? På kan du ta en virtuell tur runt huset. 1-plan, 3 rum och kök, 118,3 m 2 (exkl. garage/förråd och uterum) Villa Strandanäs med pulpettak Villa Strandanäs är ett välplanerat hus som passar utmärkt på en smal tomt. Här finns en skyddad uteplats i vinkel, och en indragen skyddad entré. Huset har en privat sovavdelning med egen wc/dusch och klädkammare. I anslutning till matplatsen finns ett flexibelt rum som du kan anpassa efter behov. Husets hjärta, köket, är ett rymligt u-kök placerat centralt och lagom öppet till matplats och vardagsrum. Matplatsen förbinds med köket via en bardisk som fungerar utmärkt för frukost eller en kopp kaffe. Möjlighet finns att lägga uterummet utanför köket istället för vardagsrummet. I det väl tilltagna uterummet förlänger du sommaren i en favoritfåtölj när hösten faller på. I huset finns gott om förvaring med tre klädkammare. Behövs mer plats finns möjlighet att göra uterummet till ett extra rum.

7 Skala 1:100 Möjlighet att byta mot skjutparti. UTERUM 15,8 m2 Välj med eller utan uterum. VARDAGSRUM 22,1 m2 Om du behöver extra utrymme, kan detta bli ett extra rum, eller en förlängning av vardagsrummet. Välj med eller utan garage/förråd, eller carport/förråd. GARAGE / FÖRRÅD 35,7 m2 Möjlighet till snedtak i både kök, vardagsrum och uterum, eller var för sig. Möjlighet att lägga garaget i linje med huset för att få direktingång från garaget till huset. 11,0 m2 MATPLATS 24,5 m2 KÖK 13,2 m2 F K DM U/M SK Möjlighet att lägga uterummet utanför köket istället för vardagsrummet. G VP IU ST ENTRÉ 8,0 m2 SOV 13,7 m2 Anpassa rummet efter behov, vi föreslår ett kombinerat gästrum och kontor. KLÄDVÅRD 6,9 m2 TM TT 4,4 m2 4,0 m2 Garage, carport, förråd och uterum som redovisas på ritning ovan är tillval. Vi förbehåller oss rätten till ändringar i konstruktioner och leveransomfattning.

8 villa styrsö Tips? På kan du ta en virtuell tur runt huset. 1-plan, 3 rum och kök, 119,9 m 2 eller 4 rum och kök, 125,9 m 2 (exkl. garage/förråd och uterum) Villa Styrsö med sadeltak När du stiger in i villa Styrsö skymtar du den underbara uteplatsen i skyddat läge, redan från entrén. Huset har en väl tilltagen matplats som rymmer såväl en stor släkt som alla vännerna. Den förbinds med köket via en bardisk som fungerar både till morgonkaffet, de snabba mellanmålen och de snygga snittarna till champagnen. Det är inte svårt att tänka sig att den här delen blir husets hjärta. Från köket kommer du vidare in till vardagsrummet med snedtak och ljusinsläpp från tre håll. Huset har en privat sovavdelning med egen wc/dusch och klädkammare. Väljer du det större huset får du dessutom ett extra rum. I motsatta vinkeln av huset finns ett extra rum som du kan anpassa efter behov samt en wc/dusch. Här finns ett vidbyggt garage med förråd och direkt ingång till groventrén.

9 Anpassa rummet efter behov; arbets-,tv-, sov-, eller gästrum. Möjlighet att byta mot skjutparti. Välj med eller utan uterum. Skala 1:100 UTERUM 12,2 m2 FÖRRÅD 11,7 m2 11,4 m2 MATPLATS 20,9 m2 VARDAGSRUM 27,0 m2 Alternativ planlösning på 125,9 m 2 Lägg till 6 m 2 och få ett extra rum. 4,0 m2 I VP G ST U ENTRÉ 7,1 m2 F K U/M KÖK 11,8 m2 SOV 15,9 m2 9,5 m2 GARAGE 23,1 m2 KLÄDVÅRD 7,9 m2 DM 5,5 m2 SOV 12,3 m2 TT TM 4,9 m2 Förrådet kan istället bli verkstad, eller varför inte inreda en del som skafferi eller vinförråd. Kan bytas mot den större planlösningen till höger om du har behov av ett extra rum. Garage, carport, förråd och uterum som redovisas på ritning ovan är tillval. Vi förbehåller oss rätten till ändringar i konstruktioner och leveransomfattning.

10 villa juniskär Tips? På kan du ta en virtuell tur runt huset. 1-plan, 4 rum och kök, 124,5 m 2 (exkl. garage/förråd och uterum) Villa Juniskär med pulpettak Villa Juniskär är välplanerad för dig som vill bo bekvämt med plats för gäster och intressen. Huset har en privat sovavdelning med egen wc/dusch och klädkammare, och direktutgång till uteplatsen. Här finns två flexibla rum som du kan anpassa efter behov. Huset är byggt med en skyddad uteplats i vinkel mellan sovrum och uterum. Köket är rymligt och öppet, med plats för många gäster eftersom det sitter ihop med vardagsrummet. Fönster åt tre väderstreck och genomgång från entrén till terrassen ger huset ett underbart ljusinsläpp. Från vardagsrum och kök finns utgång till uterummet och uteplatsen. Varma sommardagar kan uterummet öppnas upp från två håll med skjutdörrar. Här finns ett vidbyggt garage med förråd och direkt ingång till groventrén.

11 Anpassa rummen efter behov; arbets-,tv-, sov-, eller gästrum. Möjlighet att välja bort vägg för att få ett större rum. Skala 1:100 4,2 m2 10,5 m2 10,5 m2 FÖRRÅD 9,0 m2 GARAGE 24,8 m2 SOV 14,9 m2 4,1 m2 ST L VP IU TT TM KLÄDVÅRD 6,8 m2 G ENTRÉ 8,7 m2 Välj med eller utan garage. Möjlighet att byta mot skjutparti. K KÖK / MATPLATS 23,8 m2 F U/M DM Möjlighet till snedtak i entré, kök/matplats och vardagsrum. UTERUM 12,2 m2 VARDAGSRUM 22,0 m2 Välj med eller utan uterum. Garage, carport, förråd och uterum som redovisas på ritning ovan är tillval. Vi förbehåller oss rätten till ändringar i konstruktioner och leveransomfattning.

12 villa nösund Tips? På kan du ta en virtuell tur runt huset. 1-plan, 4 rum och kök, 128,7 m 2 (exkl. garage/förråd och uterum) Villa Nösund med sadeltak Villa Nösund är ett rymligt hus med en ljus matplats som har fönster mot tre håll för en känsla av glasveranda. Kök och matplats är delvis öppet till vardagsrum. Huset har en privat sovavdelning med egen wc/dusch och skjutgarderob. Härifrån har du direktutgång till uteplatsen i skyddad vinkel. Huset har två flexibla rum som du kan anpassa efter behov. Garaget är väl tilltaget med dubbla förråd och direktingång till huset, vilket känns extra värdefullt när du varit och handlat en regnig dag. Ett av förråden har ingång från garaget och ett har ingång utifrån, för att enkelt sätta in tex. cyklar och gräsklippare.

13 Möjlighet att byta mot skjutparti. Möjlighet till snedtak i vardagsrum, kök/matplats och entré. Plats för badkar. Skala 1:100 5,4 m2 Anpassa rummet efter behov, arbets-, TV-, sov-, gästrum eller bibliotek. G SOV 16,2 m2 Förrådet kan istället bli verkstad, eller varför inte inreda en del som skafferi eller vinförråd. UTERUM 10,0 m2 12,5 m2 FÖRRÅD 9,0 m2 VARDAGSRUM 25,5 m2 MATPLATS 12,0 m2 U/M KÖK 12,6 m2 K F ENTRÉ 10,7 m2 G ST L G KLÄDVÅRD 8,8 m2 VP I U TM/ TT GARAGE 34,7 m2 FÖRRÅD 9,0 m2 DM 4,6 m2 8,9 m2 Välj med eller utan uterum, eller varför inte ett större vardagsrum? Anpassa rummet efter behov,vi föreslår ett kombinerat gästrum och kontor. Välj med eller utan garage och förråd. Garage, carport, förråd och uterum som redovisas på ritning ovan är tillval. Vi förbehåller oss rätten till ändringar i konstruktioner och leveransomfattning.

14 villa stångeskär Tips? På kan du ta en virtuell tur runt huset. 1-plan, 4 rum och kök, 128 m 2 (exkl. garage/förråd och uterum) Villa Stångeskär med pulpettak Villa Stångeskär har en underbar öppen sällskapsdel med kombinerat kök, matsplats och vardagsrum. Huset passar utmärkt att gavelställa på en smal tomt. Från kök, matplats och vardagsrum har du direktkontakt till uteplats och uterum. Huset har en privat sovavdelning med egen wc/dusch och rymlig klädkammare. Här finns två flexibla rum som du kan anpassa efter behov, dessutom en praktisk klädkammare i kombination med klädvård. Från vardagsrummet kan man gå vidare till uterummet eller till uteplatsen som får en skyddad hörna genom uterummets placering. Det vidbyggda garaget/förrådet ger ytterligare skydd till uteplatsen.

15 Anpassa rummet efter behov; arbets-, hobby-, sov-, eller gästrum. Skala 1:100 Möjlighet till snedtak i kök, matplats och vardagsrum. Möjlighet att byta mot skjutparti. Välj med eller utan uterum. Välj med eller utan garage/förråd, eller carport/förråd. GARAGE / FÖRRÅD 32,7 m2 UTERUM 14,1 m2 Sätt en innervägg om du vill ha ett mer avskilt vardagsrum. DM Möjlighet att lägga garaget i linje med huset för att få direktingång från garaget till huset. EL VP IU 9,0 m2 L ST UM K KÖK 15,2 m2 F MATPLATS / VARDAGSRUM 44,4 m2 KLÄDV. 8,1 m2 G TM TT ENTRÉ 7,0 m2 SOV 13,8 m2 12,6 m2 3,7 m2 4,6 m2 Plats för badkar. Anpassa rummet efter behov, vi föreslår ett TV-, gäst-, eller hobbyrum. Garage, carport, förråd och uterum som redovisas på ritning ovan är tillval. Vi förbehåller oss rätten till ändringar i konstruktioner och leveransomfattning.

16 Från skog till färdigt hus. Vi på A-hus tycker att det är viktigt att erbjuda trygghet och omtanke hela vägen fram till dess att ni flyttar in i ert nya hus, eller hem, som vi föredrar att kalla det. Ni har en spännande resa framför er när ni bestämmer er för att bygga ett nytt hus. Vi har byggt hus i över 65 år och ingår i den starka Deromegruppen, Sveriges största privatägda träindustri. Vi har kontroll på kvaliteten i alla led från granplanta till färdigt hus. Vi har en bred kunskap om trä och konstruktion och ligger i framkant när det gäller den tekniska utvecklingen. Det gör oss till en trygg och flexibel husleverantör av ert framtida hem. Du är alltid välkommen att kontakta våra säljare. De kan allt om våra hus och vad som är värt att veta inför ett husköp. Den bästa känslan av ditt blivande hem får du om du går husesyn i något av våra visningshus. På vår hemsida ser du var och när det är dags för visning. Då finns våra säljare på plats för att hälsa dig välkommen och dela med sig av sina goda råd. Varmt välkomna att kontakta oss vid frågor eller för att boka in ett möte. A-hus AB Box Kungsbacka Tel

LJUVLIGA HEM. Hus för den mindre familjen eller för dig med utflugna barn. Sedan 1947

LJUVLIGA HEM. Hus för den mindre familjen eller för dig med utflugna barn. Sedan 1947 LJUVLIGA HEM Hus för den mindre familjen eller för dig med utflugna barn. Sedan 1947 HÄR BÖRJAR DET LJUVA LIVET Ljuvliga hem är en serie villor från A-hus, framtagna för den mindre familjen eller för dig

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL HAVSNÄRA I FRÖSAKULL I attraktiva Frösakull, vid havet nära Tylösand kommer A-hus att uppföra 15 villor. Förutom den idylliska miljö som kännetecknar Frösakull lockar också närheten

Läs mer

Nedanstående hus är förslag. Ni väljer själva vilket hus ni vill bygga. Tomt nr 13. Villa Kivik med matplatsvinkel 1,5-planshus, 157,3 m 2

Nedanstående hus är förslag. Ni väljer själva vilket hus ni vill bygga. Tomt nr 13. Villa Kivik med matplatsvinkel 1,5-planshus, 157,3 m 2 linnéa park VEBERÖD bo naturnära I veberöd Vid foten av Lund, på Romeleåsens sluttningar i Veberöd, ligger detta nya natursköna område med en unik boendemiljö omsluten av blandskog och enorma rekreationsområden.

Läs mer

DITT NYA HEM I linnéa park

DITT NYA HEM I linnéa park linnéa park VEBERÖD bo naturnära I veberöd Vid foten av Lund, på Romeleåsens sluttningar i Veberöd, ligger detta nya natursköna område med en unik boendemiljö omsluten av blandskog och enorma rekreationsområden.

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL HAVSNÄRA I FRÖSAKULL I attraktiva Frösakull, vid havet nära Tylösand kommer A-hus att uppföra 15 villor. Förutom den idylliska miljö som kännetecknar Frösakull lockar också närheten

Läs mer

VÄSTRA HALLERNA STENUNGSUND

VÄSTRA HALLERNA STENUNGSUND VÄSTRA HALLERNA STENUNGSUND BO HAVSNÄRA I STENUNGSUND Stenungsund är en av Sveriges snabbast växande orter. Det är inte förvånande här finns det mesta blomstrande företag, härlig natur, bryggliv, pendelavstånd

Läs mer

7 NYA HUS. Välkommen in i våra nya hemtrevliga hus. Sedan 1947

7 NYA HUS. Välkommen in i våra nya hemtrevliga hus. Sedan 1947 7 NYA HUS Välkommen in i våra nya hemtrevliga hus Sedan 1947 Läs om våra 7 nya hus VARMT VÄLKOMMEN TILL VISNING AV VÅRA HEMTREVLIGA HUS SOM BYGGS AV TRÄ FRÅN VÅRA EGNA OCH NÄRLIGGANDE SKOGAR. BLÄDDRA GÄRNA

Läs mer

DITT NYA HEM I EKÄNGEN

DITT NYA HEM I EKÄNGEN DITT NYA HEM I EKÄNGEN bo BLAND EKAR I EKÄNGEN Välkommen till det nya området Björksäter i omtyckta Ekängen. Sedan det började byggas i Ekängen för 30 år sedan så har området gått från nästan noll till

Läs mer

Detta är en annonsbilaga från A-hus DITT NYA HEM I EKÄNGEN

Detta är en annonsbilaga från A-hus DITT NYA HEM I EKÄNGEN DITT NYA HEM I EKÄNGEN BO BLAND EKAR I EKÄNGEN Välkommen till det nya området Björksäter i omtyckta Ekängen. Sedan det började byggas i Ekängen för 30 år sedan så har området gått från nästan noll till

Läs mer

DITT NYA HEM I EKÄNGEN

DITT NYA HEM I EKÄNGEN DITT NYA HEM I EKÄNGEN bo BLAND EKAR I EKÄNGEN Välkommen till det nya området Björksäter i omtyckta Ekängen. Sedan det började byggas i Ekängen för 30 år sedan så har området gått från nästan noll till

Läs mer

VÄSTRA HALLERNA STENUNGSUND

VÄSTRA HALLERNA STENUNGSUND VÄSTRA HALLERNA stenungsund BO havsnära i stenungsund Stenungsund är en av Sveriges snabbast växande orter. Det är inte förvånande här finns det mesta blomstrande företag, härlig natur, bryggliv, pendelavstånd

Läs mer

BO NATURNÄRA I VEBERÖD DITT NYA HEM I LINNÉA PARK

BO NATURNÄRA I VEBERÖD DITT NYA HEM I LINNÉA PARK LINNÉA PARK VEBERÖD BO NATURNÄRA I VEBERÖD Vid foten av Lund, på Romeleåsens sluttningar i Veberöd, ligger detta nya natursköna område med en unik boendemiljö omsluten av blandskog och enorma rekreationsområden.

Läs mer

VILLA ANNEBERG. Ett klassiskt trähus som kan byggas i många utföranden.

VILLA ANNEBERG. Ett klassiskt trähus som kan byggas i många utföranden. VILLA ANNEBERG Ett klassiskt trähus som kan byggas i många utföranden. VÄLKOMMEN TILL A-HUS PÅ HUSKNUTEN! Hos oss på Husknuten i Göteborg vill vi att ni ska känna er trygga när ni gör er livs kanske största

Läs mer

VILLA SOLGLÄNTAN. Ett vanligt hus med ovanliga lösningar och många möjligheter

VILLA SOLGLÄNTAN. Ett vanligt hus med ovanliga lösningar och många möjligheter VILLA SOLGLÄNTAN Ett vanligt hus med ovanliga lösningar och många möjligheter VILLA SOLGLÄNTAN Villa Solgläntan är ett vanligt hus med ovanliga lösningar och många möjligheter. Huset är ett traditionellt

Läs mer

Ett lite enklare sätt att hitta hem.

Ett lite enklare sätt att hitta hem. EGNAHEM Ett lite enklare sätt att hitta hem. EGNAHEM- är en husserie framtagen för att göra ditt husköp lite enklare och därmed också lite billigare. Det betyder inte att vi tummat på kvaliteten. Egnahem

Läs mer

Ännu mera villainspiration...

Ännu mera villainspiration... Ännu mera villainspiration... HUSSERIE B Å S T A D TYP A-D 2 - Båstad Typ A-D VästkustVillan reserverar sig för eventuella ändringar & tryckfel. Fotografier & illustrationer är idébilder som kan avvika

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL. Kärleken sitter i väggarna

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL. Kärleken sitter i väggarna VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL Kärleken sitter i väggarna HAVSNÄRA I FRÖSAKULL I attraktiva Frösakull, vid havet nära Tylösand kommer A-hus att uppföra 15 villor. Förutom den idylliska miljö som kännetecknar

Läs mer

LAPPETORP VID HAVET BO I NYKÖPINGS VACKRA SKÄRGÅRD

LAPPETORP VID HAVET BO I NYKÖPINGS VACKRA SKÄRGÅRD LAPPETORP VID HAVET BO I NYKÖPINGS VACKRA SKÄRGÅRD Skärgårdsliv på Lappetorp. 13 kilometer nordost om Nyköping ligger Lappetorp. Här bygger vi en levande skärgårdsmiljö med nya permanenthus. Området består

Läs mer

ETT EGET HUS ETT DRÖMBOENDE VALLERSVIK FRILLESÅS

ETT EGET HUS ETT DRÖMBOENDE VALLERSVIK FRILLESÅS ETT EET HUS ETT DRÖMBOENDE VALLERSVIK FRILLESÅS NORTORP A LILJAS VÄ Såld! B E D C FEM TOMTER FÖR DRÖMHUS A-hus och Varbergshus erbjuder nu fem tomter i havsnära, fridfulla Vallersvik, Frillesås i södra

Läs mer

VEBERÖD. Välkommen till Linnéa Park i Veberöd, Lund!

VEBERÖD. Välkommen till Linnéa Park i Veberöd, Lund! VEBERÖD Välkommen till Linnéa Park i Veberöd, Lund! BO NÄRA NATUREN I VEBERÖD Vid foten av Lund, på Romeleåsens sluttningar i Veberöd, ligger detta nya natursköna område med en unik boendemiljö om-sluten

Läs mer

LÄSTRINGE. Bygg ditt nya hem i Nyköping

LÄSTRINGE. Bygg ditt nya hem i Nyköping LÄSTRINGE Bygg ditt nya hem i Nyköping VILLA 1-PLAN 5 RUM OCH KÖK 117 KVM 133 KVM 117 välplanerade kvadratmeter och mycket hus för pengarna kännetecknar villa Aspudden. Fyra sovrum, vardagsrum med ryggåstak

Läs mer

Prissatt och klart. Hemtrevligt och smart.

Prissatt och klart. Hemtrevligt och smart. Prissatt och klart. Hemtrevligt och smart. VILLA ASPUDDEN 5 ROK BOYTA 117 KVM VILLA VALLDA 6 ROK BOYTA 126 KVM VILLA KOBBSKÄR 5 ROK BOYTA 127 KVM VILLA VINGA 5 ROK BOYTA 140 KVM VILLA LINDÖ 6 ROK BOYTA

Läs mer

ntracithus Arkitektur och design med attityd

ntracithus Arkitektur och design med attityd ntracithus Arkitektur och design med attityd Antracithus med tornet i fokus Alla Antracithus börjar med ett torn. Tornet förenar och karaktäriserar våra hus och skapar en fantastisk rymd och atmosfär.

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

LÄSTRINGE. Bygg ditt nya hem i Nyköping

LÄSTRINGE. Bygg ditt nya hem i Nyköping LÄSTRINGE Bygg ditt nya hem i Nyköping VILLA ASPUDDEN 1-PLAN 5 RUM OCH KÖK BOYTA 117 KVM BYGGAREA 133 KVM 117 välplanerade kvadratmeter och mycket hus för pengarna kännetecknar villa Aspudden. Fyra sovrum,

Läs mer

Hus för livskvalitet.

Hus för livskvalitet. Hus för livskvalitet. 2 Välkommen hem. Åk gärna på semester, till utlandet eller i Sverige och upplev nya miljöer. Hälsa på hos släktingar eller träffas hos vänner för en trevlig kväll. Vad du än hittar

Läs mer

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd Brf lomma läge Bofakta 6,2 takhöjd Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

LINDBACKEN. Här skapar du ditt drömboende

LINDBACKEN. Här skapar du ditt drömboende LINDBACKEN Här skapar du ditt drömboende VÄLKOMMEN TILL LINDBACKEN I Uppsalas mysigaste stadsdel, Lindbacken kommer vi att uppföra sex stycken nya hem. Nu har du möjlighet att bygga ditt drömhus i området

Läs mer

Willa Nordic ONV BOLIG. Modern dansk design. www.willanordic.se

Willa Nordic ONV BOLIG. Modern dansk design. www.willanordic.se Willa Nordic ONV BOLIG Modern dansk design www.willanordic.se ETT HUS SOM STICKER UT & SAMTIDIGT SMÄLTER IN, LIKT EN KAMELEONT MED INTEGRITET DET HÄR ÄR ETT HEM FÖR FAMILJEN SOM VILL BO I ETT ARKITEKTRITAT

Läs mer

villa solgläntan Klimatsmart Miljövänligt och energisnålt boende Ett vanligt hus med ovanliga lösningar och många möjligheter.

villa solgläntan Klimatsmart Miljövänligt och energisnålt boende Ett vanligt hus med ovanliga lösningar och många möjligheter. NEED 4B villa solgläntan från skog till färdigt hus - vägen till ett kärleksfullt hem går genom skogen Ett vanligt hus med ovanliga lösningar och många möjligheter. Klimatsmart Miljövänligt och energisnålt

Läs mer

Egnahem. Ett lite enklare sätt att hitta hem

Egnahem. Ett lite enklare sätt att hitta hem Egnahem Ett lite enklare sätt att hitta hem Ett lite enklare sätt att hitta hem... I den här katalogen hittar du en serie Eksjöhus framtagna för att göra ditt husköp lite enklare och därmed också lite

Läs mer

Terrassvillan. 7 rok, kvm

Terrassvillan. 7 rok, kvm Terrassvillan 7 rok, 8 kvm 9 Hällmarksbacken Fredsborgsvägen 9 5 6 Hällmarksbacken Fredsborgsvägen 8 7 N N 8 JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografi er och illustrationer är

Läs mer

STADSSKOGEN KV. SOLSLÄNTEN, ALINGSÅS

STADSSKOGEN KV. SOLSLÄNTEN, ALINGSÅS STADSSKOGEN KV. SOLSLÄNTEN, ALINGSÅS 12 10 11 8 9 6 7 4 5 2 3 1 Var området ligger och status på tomterna hittar du på www.myresjohus.se/projekt NATURSKÖNT BOENDE I STADSSKOGEN, ALINGSÅS Välkommen till

Läs mer

Lägenhet N4-1001 N5-1001. Storlek Placering. 4 rok, 106 kvm Hus N4, N5, våning 1

Lägenhet N4-1001 N5-1001. Storlek Placering. 4 rok, 106 kvm Hus N4, N5, våning 1 4-1001 5-1001 4 rok, 106 kvm Hus 4, 5, våning 1 Lägenhet i markplan med fönster i tre väderstreck som ger utblickar mot gården och Drottninggatan Stor uteplats på 22 kvm i förlängning av vardagsrum Balkong

Läs mer

Solhöjden. Familjevänligt område med närhet till skola, Mälaren och vacker natur.

Solhöjden. Familjevänligt område med närhet till skola, Mälaren och vacker natur. Solhöjden Nybodavägen, Steningehöjden, Sigtuna kommun» LAT 59.618751, LONG 17.799622 Familjevänligt område med närhet till skola, Mälaren och vacker natur. TRÄHUS FRÅN DEROMEGRUPPEN Välkommen till Solhöjden.

Läs mer

BYGG DITT DRÖMHUS I MYSIGA VEBERÖD!

BYGG DITT DRÖMHUS I MYSIGA VEBERÖD! VEBERÖD Tegelmästarevägen 9 1 2 3 4 5 6 7 8 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Klintevägen BYGG DITT DRÖMHUS I MYSIGA VEBERÖD! Var området ligger och status på tomterna hittar du på www.myresjohus.se/veberod

Läs mer

CHANS ATT BYGGA DRÖMHUSET I POPULÄRA STÖCKSJÖ

CHANS ATT BYGGA DRÖMHUSET I POPULÄRA STÖCKSJÖ STÖCKSJÖ UMEÅ 1 2 3 4 6 7 5 8 9 10 14 11 12 13 Var området ligger och status på tomterna hittar du på www.myresjohus.se/projekt CHANS ATT BYGGA DRÖMHUSET I POPULÄRA STÖCKSJÖ Välkommen till Stöcksjö en

Läs mer

ett eget hus på Dals Ängar

ett eget hus på Dals Ängar ett eget hus på als Ängar Välkommen till ALS ÄNGAR Vid foten av Tröingeberg, börjar nu als Ängar att växa fram. Området är beläget i en naturskön miljö, omgivet av böljande ängar och hagar, men ändå inom

Läs mer

Välkommen hem till Gotö!

Välkommen hem till Gotö! Välkommen hem till Gotö! Byggt för var dag Bara minuters promenad från både skog och badplats bygger vi det nya bostadsområdet Gotö. Totalt handlar det om ungefär 100 hus, varav 20 under första etappen.

Läs mer

Fritidshus som berikar din fritid

Fritidshus som berikar din fritid Fritidshus som berikar din fritid Välkommen När man köper ett hus är det ofta för många år framåt. Det är en stor affär. Alltså är det av yttersta vikt att den blir rätt. Inom Hudikhus har vi ett kvalitetstänkande

Läs mer

b r f v i t s i p p a n e k h a g a f a l k e n b e r g Litet hus litet pris d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t

b r f v i t s i p p a n e k h a g a f a l k e n b e r g Litet hus litet pris d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t b r f v i t s i p p a n e k h a g a f a l k e n b e r g Litet hus litet pris d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t Villalägenhet 74 Med husens sammanhängande vardagsrum och kök är utrymmena

Läs mer

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen.

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. www.karnhem.se Foto: Hovs By, Växjö Söndrum, Halmstad Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. Nära till Centrum, 5 km Skolor F-9, 1 km Vårdcentral, 300 m Närbutik, 900

Läs mer

Lägenhet A-1001. Brf Vasastaden, Linköping STORLEK: PLACERING: 1 ROK 34 m 2 ENTRÉPLAN, TRAPPHUS A

Lägenhet A-1001. Brf Vasastaden, Linköping STORLEK: PLACERING: 1 ROK 34 m 2 ENTRÉPLAN, TRAPPHUS A -01 rf Vasastaden, Linköping ORLE: PLERI: 1 RO 34 m 2 ETRÉPL, TRPPUS - Yteffektiv etta på entréplan - Tilltaget helkaklat badrum Smarta förvaringslösningar - Sovalkov EL 4 D/ TVÄ / 3 SOV 2 VRDSRU/ Ö ca

Läs mer

~ för sunt boende ~ VÄXJÖ

~ för sunt boende ~ VÄXJÖ ~ för sunt boende ~ VÄXJÖ Biskopshagen Visionen med Biskopshagen är att skapa ett modernt bostadsområde med arkitektur som uttrycker nutida ideal. Biskopshagen skall byggas utifrån Trädgårdsstadens principer

Läs mer

Välkommen till ditt nya boende.

Välkommen till ditt nya boende. KVARTERET RÖLLEKAN BRF Cederhuset Välkommen till ditt nya boende. KVARTERET RÖLLEKAN BRF Cederhuset Högt beläget, rymligt och med promenadavstånd till centrum. Välkommen hem. BRF Cederhuset uppför sex

Läs mer

BRUNNBY PARK SKOGSGLÄNTAN

BRUNNBY PARK SKOGSGLÄNTAN BRUNNBY PARK SKOGSGLÄNTAN VÄLKOMMEN TILL BRUNNBY PARK. Här bor du i ett lugnt område nära naturen. Parkmiljön med uppväxt grönska, träd som blommar om våren och de bevarade stengärdsgårdarna gör det lätt

Läs mer

DITT LIVS HUS STENHUS I SKANDINAVISK DESIGN

DITT LIVS HUS STENHUS I SKANDINAVISK DESIGN DITT LIVS HUS STENHUS I SKANDINAVISK DESIGN Bo bra, må väl Arkitektritade, äkta stenhus en investering i din framtid. Låt oss på HusCompagniet förverkliga dina drömmar om ett tryggt och bra boende. Vår

Läs mer

Egen villa till priset av en hyresrätt

Egen villa till priset av en hyresrätt v ä x j ö h o v s b a c k e Egen villa till priset av en hyresrätt Skapar livsrum! Skapar livsrum! Villalägenhet 74 Med husens sammanhängande vardagsrum och är utrymmena väl utnyttjade. Alla rum hänger

Läs mer

STENINGEHÖJDEN. Härliga hem från A-hus på Kaprifolvägen, Sigtuna.

STENINGEHÖJDEN. Härliga hem från A-hus på Kaprifolvägen, Sigtuna. STENINGEHÖJDEN Härliga hem från A-hus på Kaprifolvägen, Sigtuna. STENINGEHÖJDEN Ett sätt att bo och leva Steningehöjden är en plats där man vill bo, där barnen vill leka och där man själv vill strosa omkring

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL LJUSSTADEN

VÄLKOMMEN TILL LJUSSTADEN GUNGAN LJUSSTADEN VÄLKOMMEN TILL LJUSSTADEN Ljusstaden ligger på bekvämt cykelavstånd från Kalmar centrum just där kustlandskapet möter staden och där Kalmar visar upp en av sina vackraste sidor. I Ljusstaden

Läs mer

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse 6 JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse Penthouse nr våning r.o.k boyta terrass sid 5101 98 62 8 9 6101 98 65 40 41 41401 4 4 125 74+10 42 4 71401 4 4 14

Läs mer

NYA BJÖRKHAGA. Österåkers kommun, med Åkersberga som centralort, är kommunen där vacker roslagsnatur möter skärgård i skön harmoni.

NYA BJÖRKHAGA. Österåkers kommun, med Åkersberga som centralort, är kommunen där vacker roslagsnatur möter skärgård i skön harmoni. NYA BJÖRKHAGA Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden. Husens moderna formspråk, materialval och färgsättning

Läs mer

Solslänten STADSSKOGEN I ALINGSÅS

Solslänten STADSSKOGEN I ALINGSÅS Solslänten STADSSKOGEN I ALINGSÅS 12 10 11 8 9 6 7 4 5 2 3 1 Stadsskogen Välkommen till Stadsskogen i Alingsås. Här bor du i vacker omgivning med närhet till lekplatser, motionsspår, cykelvägar och sjön

Läs mer

MYRESJÖHUS SIDOBYGGNADER MER PLATS FÖR ALLT DU GILLAR.

MYRESJÖHUS SIDOBYGGNADER MER PLATS FÖR ALLT DU GILLAR. MYRESJÖHUS SIDOBYGGNADER MER PLATS FÖR ALLT DU GILLAR. MER PLATS FÖR ALLT DU GILLAR. Vi människor har en tendens att samla på oss saker. Vissa av dem använder vi ofta, andra mer sällan. Men oavsett vilket

Läs mer

Beddingestrand. Ängssyrevägen 3. Ett arkitektritat stenhus från dast ab

Beddingestrand. Ängssyrevägen 3. Ett arkitektritat stenhus från dast ab Beddingestrand Ängssyrevägen 3 Ett arkitektritat stenhus från dast ab några minuter från stranden dast ab säljer ett unikt arkitektritat stenhus på bästa läge i Beddingestrand. Låt dig inspireras av tomtens

Läs mer

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil www.karnhem.se Bastasjö 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil Nära till Centrum, 9 km Skola, 2 km Förskola, intill Mataffär, 2 km Cykelväg, intill Mitt i naturen! Bastasjö friluftsområde med elljusspår

Läs mer

Krägga, Bålsta BO GRANNE MED MÄLAREN I LANTLIG MILJÖ

Krägga, Bålsta BO GRANNE MED MÄLAREN I LANTLIG MILJÖ Krägga, Bålsta BO RANNE MED MÄLAREN I LANTLI MILJÖ 1 NATURSKÖNT MED NÄRHET TILL CENTRUM Krägga ligger i Håbo kommun mitt emellan Enköping och Bålsta. Här bjuder naturen på många fina upplevelser. Området

Läs mer

kaxiga detaljer Micaela Nordberg Fredrik Hedén Vå r t N ya H u s Vå r t N ya H u s

kaxiga detaljer Micaela Nordberg Fredrik Hedén Vå r t N ya H u s Vå r t N ya H u s Exteriört har familjen målat huset i en vit bruten kulör. För ett modernt uttryck har man valt att ta in silver som accentfärg, på bland annat vindskivor och stuprör funkis med kaxiga detaljer Det var

Läs mer

TOTALENTREPRENAD. A-hus tar hela ansvaret vid totalentreprenad. Det blir ett tryggt byggande. Sedan 1947

TOTALENTREPRENAD. A-hus tar hela ansvaret vid totalentreprenad. Det blir ett tryggt byggande. Sedan 1947 TOTALENTREPRENAD A-hus tar hela ansvaret vid totalentreprenad. Det blir ett tryggt byggande. Sedan 1947 2 HUR VILL DU BYGGA DITT NYA HEM? När du nu har bestämt dig för att bygga ett nytt hus är det också

Läs mer

Vackra villor på Hovshagas soligaste sida

Vackra villor på Hovshagas soligaste sida v ä x j ö h o v s h ö j d Vackra villor på Hovshagas soligaste sida Inspirationsbild interiör Johanna, 124 kvm d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t Klara och Maria de vackra husen på

Läs mer

SMEAKALLES ÄNG. 50 naturskönt och vackert belägna tomter i Tvååker

SMEAKALLES ÄNG. 50 naturskönt och vackert belägna tomter i Tvååker SMEAKALLES ÄNG 50 naturskönt och vackert belägna tomter i Tvååker SKÖNA TVÅÅKER. EN LANTLIG IDYLL NÄRA STAN Bland Hallands bokskogar och nära Kattegatts böljor ligger Tvååker och Smeakalles Äng. Området

Läs mer

HÖNÖ. Fyra vackra tomter på attraktiva Hönö

HÖNÖ. Fyra vackra tomter på attraktiva Hönö HÖNÖ Fyra vackra tomter på attraktiva Hönö VACKRA HÖNÖ. EN SKÄRGÅRDSIDYLL NÄRA STAN På Hönö, en av Göteborgarnas mest klassiska sommarfavoriter, kan A-hus nu erbjuda möjliheten att bygga nytt. Här är havet

Läs mer

Med sikte på ett bra boende

Med sikte på ett bra boende Vi erbjuder 7 byggklara tomter i Velanda, Trollhättans kommun. Med sikte på ett bra boende I Kvarteret Blacken i Velanda 8 kilometer från Trollhättan erbjuder vi nu 7 byggklara tomter. Tomtstorlekarna

Läs mer

KÄRLEKSFULLA HEM. Vägen till ett kärleksfullt hem går genom skogen

KÄRLEKSFULLA HEM. Vägen till ett kärleksfullt hem går genom skogen KÄRLEKSFULLA HEM Vägen till ett kärleksfullt hem går genom skogen VÄGEN TILL ETT KÄRLEKSFULLT HEM GÅR GENOM SKOGEN Det finns ungefär 23,5 miljoner hektar skog i Sverige. Inte undra på att vi har en lång

Läs mer

Drömboende vid Stor-Hjälmarens strand 11 tomter till salu

Drömboende vid Stor-Hjälmarens strand 11 tomter till salu Drömboende vid Stor-Hjälmarens strand 11 tomter till salu för byggande av Ekeforshus eller Kungshus www.ekeforshus.se www.kungshus.se Tänk dig. Kanske har du länge haft en dröm om att få bo vid vatten.

Läs mer

Subline Arkitektur på ett nytt, lekfullt sätt

Subline Arkitektur på ett nytt, lekfullt sätt Subline Arkitektur på ett nytt, lekfullt sätt Bygg ett hus. På vårt nya, roliga sätt. Modern arkitektur framställs ofta som något komplicerat och svårt. Det är det. Men nu har vi gjort det svåra så enkelt

Läs mer

ENHAMMARSHÖJDEN. Bo med naturen runt knuten på Tosterön

ENHAMMARSHÖJDEN. Bo med naturen runt knuten på Tosterön ENHAMMARSHÖJDEN Bo med naturen runt knuten på Tosterön NATURNÄRA TOMTER med närheten till bad, skola, förskola och kommunikation. Bo med naturen runt knuten på Tosterön På Tosterö i Strängnäs kommun, erbjuder

Läs mer

VÄLKOMMEN HEM TILL NYA CENTRALPALATSET

VÄLKOMMEN HEM TILL NYA CENTRALPALATSET c VÄLKOMMEN HEM TILL NYA CENTRALPALATSET VI ERBJUDER DIG RUM FÖR FRAMTID TOPPMODERNA LÄGENHETER I CITY-LÄGE Skaffa dig ett unikt läge mitt i centrala Östersund, i en fastighet som värnar om människors

Läs mer

easy-house Attefallshus Moderna, underhållsfria och färdigt isolerade

easy-house Attefallshus Moderna, underhållsfria och färdigt isolerade easy-house Attefallshus Moderna, underhållsfria och färdigt isolerade easy-house är ett smart koncept med attefallshus,friggebodar och fritidshus. Det unika med easy-house är just att det både är modern

Läs mer

LJUMVIKEN DRÖMMEN OM LIVET VID HAVET

LJUMVIKEN DRÖMMEN OM LIVET VID HAVET LJUMVIKEN DRÖMMEN OM LIVET VID HAVET BO I LJUMVIKEN MED UNIKT HAVSLÄGE! Var området ligger och status på tomterna hittar du på www.myresjohus.se/projekt När du flyttar till Ljumviken, Skärgårdsstigen,

Läs mer

Smakrike Krog, Bruna Dörren och Strandcaféet ligger inom gångavstånd. Ljugarn ligger på ca 45 minuters avstånd från Visby.

Smakrike Krog, Bruna Dörren och Strandcaféet ligger inom gångavstånd. Ljugarn ligger på ca 45 minuters avstånd från Visby. Köp en lägenhet i ett av Gotlands mest spännande hus, beläget i hjärtat av Ljugarn. Det enda bevarade köpmanshuset som finns kvar på Gotland, med närhet till både stranden och hamnen. Smakrike Krog, Bruna

Läs mer

hamregård 16 radhus med uterum

hamregård 16 radhus med uterum hamregård 16 radhus med uterum 2 Basa Ludv 118 Tfn www EDELSBERSVÄEN 30 B Carport Förråd arkering EDELSBERSVÄEN 28 BO BEKVÄMT I RDHUS rk B igsbergsgatan 18 23 Stockholm vxl 08-658 99 30.basark.se Uterum

Läs mer

ÄNGSMARKEN. Brunnby Park - Avkopplande och naturskön omgivning. Bilden är en illustration, avvikelser förekommer. think... för pengarna åtkomligt för

ÄNGSMARKEN. Brunnby Park - Avkopplande och naturskön omgivning. Bilden är en illustration, avvikelser förekommer. think... för pengarna åtkomligt för think... MÅ Llivskvalitet s m a r t a l ö s n i n g a r mycket hus för pengarna åtkomligt för många ÄNGMARKEN Brunnby Park - Avkopplande och naturskön omgivning Bilden är en illustration, avvikelser förekommer

Läs mer

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala Presentation Stilfullt inredd gavellägenhet med modern och kvalitativ inredning om 3 R+K (83 m 2 ) samt stor inglasad

Läs mer

LINCOPIA HUS & BYGG AB

LINCOPIA HUS & BYGG AB arkitektritade energisnåla stenhus LINCOPIA HUS & BYGG AB Vi bygger gedigna, miljövänliga lågenergi samt passivhus i sten. INNEHÅLL 02 Om Lincopia 04 Varför stenhus? 06 Villa Solaris 08 Villa Atrium 10

Läs mer

Arkitektritade Skånelängor. minuter från Lunds centrum

Arkitektritade Skånelängor. minuter från Lunds centrum Arkitektritade Skånelängor minuter från Lunds centrum Lilla Bjällerup Lantlig idyll, minuter från Lund Tomterna ligger i en underbar lantlig bymiljö med utsikt över åkrarna. Här kombineras verkligen det

Läs mer

Östra Lugnet. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Villa Nova, 155 kvm & Villa Leva, 128 kvm (+12 kvm)

Östra Lugnet. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Villa Nova, 155 kvm & Villa Leva, 128 kvm (+12 kvm) www.karnhem.se Östra Lugnet Villa Nova, 155 kvm & Villa Leva, 128 kvm (+12 kvm) Nära till Evedals bad, 3 min cykel Hovshaga centrum, 1 km Vårdcentral, 1 km Skola F-6, 1 km Sporthall, 1 km Norremark, 2

Läs mer

HILLS VILLASTAD SÖDERLÄGET. Bofakta

HILLS VILLASTAD SÖDERLÄGET. Bofakta HILLS VILLAAD SÖDERLÄET ofakta HUS 5 2 3 Välkommen till Söderläget Söderläget består av fem huskroppar med tolv lägenheter i varje hus. Parkering finns på gatan utanför och det finns lättillgängliga förråd

Läs mer

ÖSTRA ÄNGABO TIMMERMANSVÄGEN, ALINGSÅS

ÖSTRA ÄNGABO TIMMERMANSVÄGEN, ALINGSÅS ÖSTRA ÄNGABO TIMMERMANSVÄGEN, ALINGSÅS VÄLKOMMEN TILL KV. MOTORBÅTEN Tänk dig ett lugnt och barnvänligt område, där närmsta förskola, skola och affär bara ligger ett stenkast från ditt hus. Med bilen når

Läs mer

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1 KVARTERET ÄNHOLMEN 1 RYDEBÄCK STATION, HELSINBOR 74 HYRESLÄENHETER VARAV 55 ÄR TRYHETSBOSTÄDER HELSINBOR RAMLÖSA KVARTERET ÄNHOLMEN RYDEBÄCK LUMSLÖV HVEN LANDSKRONA HITTA HEM I RYDEBÄCK Kvarteret Ängholmen

Läs mer

Kom närmare naturen, utan att lämna staden

Kom närmare naturen, utan att lämna staden Kom närmare naturen, utan att lämna staden Det speciella med är inte enbart hur nära du kommer naturen, utan även hur nära du fortfarande är staden. Våra unika radhus i trä är noggrant belägna mellan Nackareservatets

Läs mer

Det ska vara enkelt att bo i hus.

Det ska vara enkelt att bo i hus. Det ska vara enkelt att bo i hus. Ett liv i hus ska inte behöva vara ett val mellan stad och natur. Det är därför är beläget precis på gränsen mellan Älvsjöskogen och kommunikation till staden. För precis

Läs mer

A-hus erbjuder härliga villatomter med närhet till Klarälven. JÄRPETAN 17 nya hem i ett fantastiskt naturskönt område vid Klarälven

A-hus erbjuder härliga villatomter med närhet till Klarälven. JÄRPETAN 17 nya hem i ett fantastiskt naturskönt område vid Klarälven A-hus erbjuder härliga villatomter med närhet till Klarälven JÄRPETAN 17 nya hem i ett fantastiskt naturskönt område vid Klarälven ETT NYTT VILLAOMRÅDE VID KLARÄLVEN A-hus kan nu erbjuda 17 byggklara villatomter

Läs mer

Lägenhet Ö1 -0901. 3 rok, 95 kvm Hus Ö1, våning 1. Storlek Placering

Lägenhet Ö1 -0901. 3 rok, 95 kvm Hus Ö1, våning 1. Storlek Placering -0901 3 rok, 95 kvm Hus Ö1, våning 1 Lägenhet i markplan med fönster i tre väderstreck som ger utblickar mot gården och intilliggande park Stor uteplats på 23 kvm Öppet samband mellan kök och vardagsrum

Läs mer

Simple is Beautiful. Sid 2 Sid 3

Simple is Beautiful. Sid 2 Sid 3 Sid 1 Simple is Beautiful. Sid 2 Sid 3 Pinc House Simplicity Med Pinc House Simplicity vill vi göra det enkelt för dig som husköpare att välja. Med 10 olika husmodeller i storlekar från 110 till 188 kvm,

Läs mer

Husets relation mellan ute och inne gör att det yttre rummet är ständigt närvarande och det inre rummets gräns kan lösas upp. Varje hus planeras

Husets relation mellan ute och inne gör att det yttre rummet är ständigt närvarande och det inre rummets gräns kan lösas upp. Varje hus planeras Dalslandsstugan 2.0 Hemmet är för många en plats fylld av minnen och invanda rutiner en plats vi knyter starka band till. Hemmet är fundamentet för vardagslivets basala funktioner, samtidigt som det också

Läs mer

Tallbacken Öjersjö - Partille

Tallbacken Öjersjö - Partille Tallbacken Öjersjö - Partille BOFAKTA Ett projekt ritat och genomfört av Studor projektutveckling & arkitektur Nu säljstartar vi Tallbacken I natursköna Hossaberget i Öjersjö ligger det nya villaområdet

Läs mer

Välkommen till Ivöstrand!

Välkommen till Ivöstrand! Välkommen till Ivöstrand! För dig som fyllt 70 år och vill b På Ivöstrand bygger vi ett modernt trygghetsboende för dig som är över 70 år. Här bor du lugnt och skönt, nära naturen med strandpromenad, boulebana

Läs mer

BRUNNBY PARK SKOGSBRYNET

BRUNNBY PARK SKOGSBRYNET BRUNNBY PARK SKOGSBRYNET VÄLKOMMEN TILL BRUNNBY PARK I Brunnby Park bor du behagligt och lugnt i natursköna omgivningar. Parkmiljön med uppväxt grönska, träd som blommar om våren och de bevarade stengärdsgårdarna

Läs mer

STENINGEHÖJDEN. Härliga bostäder av A-hus på Kaprifolvägen, Sigtuna.

STENINGEHÖJDEN. Härliga bostäder av A-hus på Kaprifolvägen, Sigtuna. STENINGEHÖJDEN Härliga bostäder av A-hus på Kaprifolvägen, Sigtuna. STENINGEHÖJDEN Ett sätt att bo och leva Steningehöjden är en plats där man vill bo, där barnen vill leka och där man själv vill strosa

Läs mer

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem.

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Foto www.willanordic.se 2 Höj livskvalitén. En villahiss betyder så mycket mer än att transportera sig från en våning till en annan. Det handlar om att njuta

Läs mer

Norkelsvägen 13. Norkelsvägen 13. www.hemverket.se - Sida 1 av 18

Norkelsvägen 13. Norkelsvägen 13. www.hemverket.se - Sida 1 av 18 Län Skåne Gatuadress Kommun Kristianstad Storlek 5 rum (3 sovrum) / 117 m² Område Vittskövle Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 18 Exteriör Framsidan erbjuder en rejäl

Läs mer

Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda Ljungsbro. Unikt läge vid Göta kanal

Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda Ljungsbro. Unikt läge vid Göta kanal Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda jungsbro Unikt läge vid öta kanal Vardagsrummets yttre del har extra takhöjd på ca fem meter och med generösa fönsterytor över två plan. Vardagsrummet

Läs mer

Stångby. 26 energisnåla villor strax utanför Lund

Stångby. 26 energisnåla villor strax utanför Lund Stångby 26 energisnåla villor strax utanför Lund Vi har tänkt lite men även på extra på miljön din ekonomi Tänk dig att bo tryggt och bekvämt på landet och ändå ha stadens puls alldeles i närheten. Föreställ

Läs mer

HOVMANTORP STRANDGLÄNTAN

HOVMANTORP STRANDGLÄNTAN HOVMANTORP STRANDGLÄNTAN VÄLKOMMEN TILL HOVMANTORP Hovmantorp är ett vackert beläget samhälle vid sjön Rottnens norra strand. Myresjöhus område, där vi ska bygga 6 st enplanshus med en boyta på 101m²,

Läs mer

Tallboda Östra. Brf Kärntallen 3, Linköping

Tallboda Östra. Brf Kärntallen 3, Linköping Tallboda Östra Brf Kärntallen 3, Linköping Succén fortsätter på Tallboda Östra Bilden är hämtad från Kärntallen 1. Med Malmskogen som granne Tallboda Östra är en plats som tillhandahåller såväl naturens

Läs mer

ANNEX HUS FÖR LIVETS BÄSTA DAGAR

ANNEX HUS FÖR LIVETS BÄSTA DAGAR ANNEX HUS FÖR LIVETS BÄSTA DAGAR TILLSAMMANS Att umgås är att skapa minnen. Det är de dagarna vi minns som räknas. När familjen var samlad på sommarstället, när alla var där. Den trevliga fikan som blev

Läs mer

Renoverat bostadshus på hörntomt med privat bakgård på Ringvägen 64 i Mariehamn

Renoverat bostadshus på hörntomt med privat bakgård på Ringvägen 64 i Mariehamn Renoverat bostadshus på hörntomt med privat bakgård på Ringvägen 64 i Mariehamn Presentation Rejäl, rymlig och nyrenoverad egnahemsvilla på Ringvägen 64 i Mariehamn. Bostadshuset är uppfört i siporex 1964

Läs mer