Behörighetsanmälan för Alectas internetkontor Företag

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Behörighetsanmälan för Alectas internetkontor Företag"

Transkript

1 Behörighetsanmälan för Alectas internetkontor Företag * Obligatorisk uppgift Vi anmäler oss till internetkontoret för första gången. Vi vill byta behörighetsansvarig. Vi vill lägga till eller ta bort kundnummer. Vi vill avsluta företagets behörighet i internetkontoret. Var god texta! Behörighetsansvarig för internetkontoret Observera att behörighetsansvarig även kommer att se löneuppgifter i internetkontoret. Förnamn * Efternamn * Personnummer * Befattning * Mejladress * Telefonnummer dagtid * Mobilnummer Företag som ska ingå i vårt avtal om internetkontoret Företagens namn * Organisationsnummer * Företag som ska tas bort i vårt avtal om internetkontoret Företagens namn * Organisationsnummer * Ja, tack! Vi vill prenumerera på Alectas kostnadsfria nyhetsmejl och hålla oss uppdaterade med vad som händer med tjänstepensionen i Alecta. Nyhetsmejlet skickas till behörighetsansvarig ovan. Underskrift av firmatecknare Jag bekräftar att jag har tagit del av och godkänt de villkor som gäller för internetkontoret. Ort * Behörig firmatecknare nr 1* Ort * Behörig firmatecknare nr 2* Datum * Namnförtydligande nr 1* Datum * Namnförtydligande nr 2* Skicka blanketten till: Alecta, Kundservice Företag, Stockholm eller inskannad som pdf till kundserviceforetag@alecta.se. Förbund och förening ska styrka firmateckningen genom att bifoga protokoll eller motsvarande underlag. Alectas noteringar Registrerad; datum och namn Åtgärd; datum och namn 1 (5)

2 för företag 1 Bakgrund Alecta ansvarar enligt ITP-planen för att producera specifik och detaljerad information kring de försäkringsförmåner som gäller för det enskilda företaget och individen. Inom ramen för affärsverksamhetens behov har internetkontoret utvecklats i syfte att underlätta informationsutbytet. 2 Omfattningen av internetkontoret Alecta ger er som kund tillgång till våra elektroniska tjänster (e-tjänster) med de funktioner och den service som vi på Alecta tillhandahåller genom internetkontoret. Vilka e-tjänster som ingår i internetkontoret framgår av vår hemsida För att kunna ta del av internetkontorets e-tjänster förbinder ni er - att följa gällande allmänna villkor - att följa gällande instruktioner som finns på Alectas hemsida. 3 Att använda internetkontoret Internetkontoret når ni via uppkoppling mot internet och genom att gå in på vår hemsida. Ni ansvarar själva för att införskaffa den utrustning som krävs för att nå internetkontoret, till exempel - persondator - programvara - kommunikationsutrustning - internetabonnemang - e-legitimation. Vårt internetkontor bygger på etablerad säkerhetsstandard när det gäller - säker identifiering av användare - kryptering av meddelanden - underskrifter genom digitala signaturer. Den e-legitimation som används får inte lämnas ut till eller användas av andra än den person som e-legitimationen är utställd på. Om ni eller vi måste förändra eller spärra en behörighet ska den utfärdande parten informeras om detta. När ni accepterar dessa allmänna villkor förbinder ni er att betrakta en digital signatur som likställd med ett skriftligt undertecknande av ett dokument. Den digitala signaturen har alltså samma verkan som om ni skrivit under på papper. 2 (5)

3 4 Användningsområde Information som ni som kund får genom Alectas internetkontor får endast användas för era egna ITP-ändamål och är inte ämnad att spridas vidare. 5 Kundens ansvar - behörighetsadministration Som kund förbinder ni er att för de personer ni utnämner som behöriga till internetkontorets e-tjänster klargöra innebörden av dessa allmänna villkor och det ansvar dessa personer har. Den särskilt utsedda person som fördelar behörigheter till dem som ska använda internetkontorets e-tjänster benämns Behörighetsansvarig. När ni byter behörighetsansvarig ska ni meddela oss detta på blanketten Behörighet i internetkontoret för företag. Om ni förlorar e-legitimationen ska ni omedelbart anmäla det till den utfärdande parten. Ni ska även anmäla misstanke om missbruk till oss. Om ni misstänker brott ska ni anmäla det till polisen. 6 Personuppgiftslagen Om ni som kund har utfärdat fullmakt för någon att leverera anmälningar till oss ska ni enligt Personuppgiftslagen 30 andra stycket teckna personuppgiftsbiträdesavtal och enligt vår modell ange i fullmakten att så har gjorts. Se vidare på vår hemsida under Fullmakter och PuL-avtal. På vår anmodan ska ni kunna uppvisa fullmakten i original. Alectas och kundens behandling av personuppgifter i samband med administrationen av ITP-avtalet ska vara utformad i enlighet med Personuppgiftslagens krav på integritetsskydd. 7 Handlingar tillhanda En elektronisk handling anses ha kommit oss tillhanda när den, via vårt internetkontor, har tagits emot i internetkontorets brevlåda för de berörda handlingarna. Ett skriftligt meddelande som vi har sänt via mejl till den adress som ni angett i internetkontoret, ska anses ha kommit er tillhanda senast dagen efter avsändandet. Det är därför av yttersta vikt att ni håller era mejladresser uppdaterade. 8 Spärr av internettjänsten Alecta har rätt att när som helst spärra e-tjänsten om ni som kund - åsidosätter bestämmelserna i de allmänna villkoren, instruktionerna eller användarmanualen - handlar eller kommer att handla på sätt som kan orsaka skada för oss. Vi har även rätt att spärra e-tjänsten under en begränsad tid för till exempel underhåll och uppdatering av e-tjänsten. 3 (5)

4 9 Säkerhet och sekretess Både ni som kund och vi på Alecta ansvarar för att Datainspektionens och respektive parts regler om sekretess och säkerhet följs. Säkerheten enligt de allmänna villkoren omfattar även kryptering av överförda data. 10 Ändring av de allmänna villkoren Alecta har rätt att besluta om ändring av de allmänna villkoren. Detta kan till exempel ske i samband med - att förutsättningarna ändras utifrån ny lagstiftning - att den tekniska utformningen, säkerhetsarrangemanget, tidsregler med mera ändras. En sådan ändring träder i kraft tidigast en (1) månad efter att vi informerat er om innebörden av ändringen och de nya bestämmelserna. Om en ändring aktualiseras genom att ny lagstiftning omedelbart träder i kraft och detta medför att förutsättningarna för internetkontoret ändras har vi rätt att, i enlighet med dessa krav, omgående ändra innehållet i de allmänna villkoren. Om vi, i enlighet med detta förbehåll, ändrar i de allmänna villkoren har ni rätt att omedelbart frånträda avtalet. Er begäran om att frånträda avtalet ska ni lämna skriftligen till oss. Ändring av de allmänna villkoren framgår av internetkontorets välkomstsida. Aktuella villkor finns på vår hemsida under fliken Vårt erbjudande/internetkontor/för företag/skaffa internetkontoret och länken Anmälan och allmänna villkor för företag. 11 Ansvarsbegränsning Både ni som kund och vi på Alecta ansvarar gentemot den andra parten för ekonomisk skada som inte är av ringa omfattning och som hänför sig till fel och försummelser som begås av den egna personalen vid användningen av internetkontorets e-tjänster. Bägge parter ska skyndsamt avhjälpa uppkomna fel och brister. Ansvaret avser endast direkt skada och begränsas till 35 prisbasbelopp per kalenderår. Alecta ansvarar inte för skada som beror på - svenskt eller utländskt lagbrott - svensk eller utländsk myndighetsåtgärd - krigshändelse - strejk, blockad, lockout eller annan liknande omständighet. Förbehållet ifråga om strejk, blockad, bojkott och lockout gäller även om vi själva är föremål för eller vidtar sådan konfliktåtgärd. Formerna för och rättsverkningarna enligt detta avtal ska bedömas enligt svensk rätt. 4 (5)

5 12 IT-ansvar Alecta ansvarar inte för skada som åsamkats företaget genom att företaget inte får tillgång till internetkontoret enligt de allmänna villkoren. Det kan orsakas av underhåll av datorsystem, driftsavbrott eller andra störningar i internetkontorets datorsystem eller i av annan leverantör tillhandahållen elektronisk förbindelse mellan internetkontoret och företaget eller av annat liknande skäl. Alecta är inte heller ansvarigt för skada som åsamkats företaget på grund av felaktigheter i dennes data- och kommunikationsutrustning, programvara eller internetabonnemang. 13 Uppsägning av avtalet om internetkontorets e-tjänster Avtalet gäller från det att ni som kund mottagit Alectas bekräftelsemejl och tillsvidare. Ni som kund har rätt att skriftligen säga upp avtalet om internetkontorets e-tjänster med omedelbar verkan utan att behöva ange skäl för uppsägningen. 14 Tvist Tvist i anledning av detta avtal ska slutligt avgöras genom skiljedom enligt reglerna för Stockholms Handelskammares Skiljedomsinstitut varvid vardera parten ska utse en skiljeman. Skiljenämndens ordförande ska utses av Stockholms Handelskammare. Till ordförande ska anlitas person med särskild sakkunskap. Skiljeförfarandet ska äga rum i Stockholm, på svenska språket och svensk rätt ska vara tillämplig. 5 (5)

Behörighet i Alectas internetkontor - Ombud

Behörighet i Alectas internetkontor - Ombud Behörighet i Alectas internetkontor - Ombud Nyanmälan. Vi anmäler oss till internetkontoret för första gången. Byte av behörighetsansvarig. Avregistrera nuvarande behörighetsansvarig (i samband med byte

Läs mer

Behörighet i Alectas internetkontor - Ombud

Behörighet i Alectas internetkontor - Ombud Behörighet i Alectas internetkontor - Ombud Nyanmälan. Vi anmäler oss till internetkontoret för första gången. Byte av behörighetsansvarig. Avregistrera nuvarande behörighetsansvarig (i samband med byte

Läs mer

Allmänna villkor för Alectas internetkontor för företag

Allmänna villkor för Alectas internetkontor för företag Allmänna villkor för Alectas internetkontor för företag 1. Allmänt 1.1. Alectas internetkontor för företag ger företag som är kunder hos Alecta ( Företag ) en överblick över de anställdas försäkringsuppgifter

Läs mer

Avtal om PRI Pensionsgarantis webbtjänst

Avtal om PRI Pensionsgarantis webbtjänst 1 (2) Avtal om PRI Pensionsgarantis webbtjänst Avtal avser behörighetsansvarig för företaget eller företagsgruppen och måste undertecknas av behörig firmatecknare på respektive företag eller annan person

Läs mer

Avtal om PRI Pensionsgarantis webbtjänst

Avtal om PRI Pensionsgarantis webbtjänst Avtal om PRI Pensionsgarantis webbtjänst Sida 1 (2) Detta avtal avser åtkomst till PRI Pensionsgarantis webbtjänst i enlighet med vid var tid gällande Allmänna avtalsvillkor för PRI Pensionsgarantis webbtjänst.

Läs mer

Användning av PRI Pensionsgarantis webbtjänst

Användning av PRI Pensionsgarantis webbtjänst Användning av PRI Pensionsgarantis webbtjänst PRI Pensionsgarantis kunder har möjlighet att utnyttja de webbtjänster som erbjuds på PRI Pensionsgarantis webbplats. För att kunna börja använda tjänsten

Läs mer

Allmänna villkor för Arbetsgivare vid nyttjande av AFA Försäkrings kundwebb FÖRSÄKRING

Allmänna villkor för Arbetsgivare vid nyttjande av AFA Försäkrings kundwebb FÖRSÄKRING Allmänna villkor för Arbetsgivare vid nyttjande av AFA Försäkrings kundwebb FÖRSÄKRING v 1.1 maj 2012 1. Bakgrund 1.1 AFA Försäkring är samlingsnamnet för de tre bolagen AFA Sjukförsäkrings aktiebolag,

Läs mer

Allmänna villkor för arbetsgivare som använder AFA Försäkrings e-tjänster FÖRSÄKRING

Allmänna villkor för arbetsgivare som använder AFA Försäkrings e-tjänster FÖRSÄKRING Allmänna villkor för arbetsgivare som använder AFA Försäkrings e-tjänster FÖRSÄKRING 1. Bakgrund 1.1 AFA Försäkring är samlingsnamnet för de tre bolagen AFA Sjukförsäkrings aktiebolag, AFA Trygghetsförsäkringsaktiebolag

Läs mer

AFA Försäkrings kundwebb

AFA Försäkrings kundwebb v 1.02 augusti 2011 Allmänna villkor för Privatpersoner vid nyttjande av AFA Försäkrings kundwebb 1. Bakgrund 1.1 AFA Försäkring är samlingsnamnet för de tre bolagen AFA Sjukförsäkringsaktiebolag, AFA

Läs mer

Allmänna villkor för företag som använder Collectums elektroniska tjänster/collectums internetkontor

Allmänna villkor för företag som använder Collectums elektroniska tjänster/collectums internetkontor Allmänna villkor för företag som använder Collectums elektroniska tjänster/collectums internetkontor 1 Inledning 1.1 Dessa allmänna villkor för användande av Collectum AB:s ( Collectum ) elektroniska tjänster

Läs mer

Deltagare är oförhindrad att med Deltagare eller annan träffa andra avtal om utväxling i annan ordning av information/data motsvarande detta avtal.

Deltagare är oförhindrad att med Deltagare eller annan träffa andra avtal om utväxling i annan ordning av information/data motsvarande detta avtal. AVTAL OM DATACLEARING 1 (5) 2001-04-23 Avtal om Dataclearing Mellan i bilaga 2 angivna Deltagare och Svenska Bankföreningen träffas härmed följande avtal om de grundläggande bestämmelserna för den tekniska

Läs mer

E. Uppsägning av rapporteringsbehörighet med personligt kort (se anvisningar)

E. Uppsägning av rapporteringsbehörighet med personligt kort (se anvisningar) Periodisk inrapportering Behörighetsanmälan för rapportering A. Rapporterande företag Institutnummer Finansinspektionen Organisationsnummer Box 7821 SE-103 97 Stockholm [Brunnsgatan 3] Tel +46 8 787 80

Läs mer

ActiWay Avtal för ActiWay

ActiWay Avtal för ActiWay ActiWay Avtal för ActiWay Partners för Cykeltjänsten ActiWay AB Ynglingagatan 14, 113 47 Stockholm Org. nr 556686-7890 Tfn: 08-510 622 90 E-post: info@actiway.se www.actiway.se Avtal ActiWay- Cykeltjänsten

Läs mer

BILAGA 1 Användarvillkor för ledningsägare

BILAGA 1 Användarvillkor för ledningsägare Dokumenttyp Datum. Sida Vår referens D-nr: 07-6365 2015-04-14 1 (5) Version C BILAGA 1 Användarvillkor för ledningsägare Användarvillkor för Ledningskollen.se Ledningskollen.se är en webbtjänst som syftar

Läs mer

M E L L A N P E R S O N U P P G I F T S A N S V A R I G O C H P E R S O N U P P G I F T S B I T R Ä D E

M E L L A N P E R S O N U P P G I F T S A N S V A R I G O C H P E R S O N U P P G I F T S B I T R Ä D E 2013-08-28 0 (5) AVTAL M E L L A N P E R S O N U P P G I F T S A N S V A R I G O C H P E R S O N U P P G I F T S B I T R Ä D E För personuppgifter som är relaterade till Höganäs kommun FÖRVALTNING 1 (5)

Läs mer

Bilaga 1. Allmänna villkor för IA-företagens informationssystem om arbetsmiljö. 1. Bakgrund

Bilaga 1. Allmänna villkor för IA-företagens informationssystem om arbetsmiljö. 1. Bakgrund v1.5 maj 2015 Bilaga 1 Allmänna villkor för IA-företagens informationssystem om arbetsmiljö 1. Bakgrund Dessa allmänna villkor reglerar förhållandet mellan AFA Trygghetsförsäkringsaktiebolag org. nr. 516401-8615

Läs mer

Välkommen till ett riktigt bra sparande!

Välkommen till ett riktigt bra sparande! Välkommen till ett riktigt bra sparande! Handlingarna skickar du till adressen nedan. h Blanketten Ansökan öppna konto, bostadsrättsförening Undertecknad av både behörighetsadministratör (-er) och behörig

Läs mer

Ansökan om att bedriva hemtjänst i Vårgårda kommun. 1. Information om den sökande Uppgifter märkta med * är obligatoriska.

Ansökan om att bedriva hemtjänst i Vårgårda kommun. 1. Information om den sökande Uppgifter märkta med * är obligatoriska. 1(5) 1B Nybildat företag Ansökan om att bedriva hemtjänst i Vårgårda kommun Information Personuppgifter i ansökan behandlas i enlighet med Personuppgiftslagen. Den sökande godkänner att lämnad information

Läs mer

Användare av Skandias Internetkontor (inklusive telefontjänster)

Användare av Skandias Internetkontor (inklusive telefontjänster) Användare av Skandias Internetkontor (inklusive telefontjänster) Allmänna villkor 2009-11-24 1. Allmänt Livförsäkringsaktiebolaget Skandia (publ), Försäkringsaktiebolaget Skandia (publ), och Skandiabanken

Läs mer

Informationsfullmakt koncern

Informationsfullmakt koncern Informationsfullmakt koncern Befullmäktigande Härmed befullmäktigas org nr (fullmaktshavaren) att från Alecta pensionsförsäkring, ömsesidigt (Alecta) inhämta sådan information som vi själva (fullmaktsgivaren)

Läs mer

Kommunen och Personuppgiftsbiträdet benämns nedan var för sig Part eller gemensamt Parterna.

Kommunen och Personuppgiftsbiträdet benämns nedan var för sig Part eller gemensamt Parterna. DETTA PERSONUPPGIFTSBITRÄDESAVTAL ( Personuppgiftsbiträdesavtalet ) är dag som nedan träffat mellan: (1) Lomma kommun, organisationsnummer 212000-1066 ( Kommunen ); och (2) [ ], organisationsnummer [ ]

Läs mer

ett avtalsförslag. Om du inte gör ett aktivt val av elhandelsbolag får du ett tillfälligt elpris hos Bixia.

ett avtalsförslag. Om du inte gör ett aktivt val av elhandelsbolag får du ett tillfälligt elpris hos Bixia. Hur gör jag när jag ska flytta in? Du fyller i bifogad anmälan och skickar den till oss senast 15 dagar före inflyttningsdag. Här anmäler du vilka tjänster du vill beställa från oss: tillgång till elnät,

Läs mer

C. Mot bakgrund av ovanstående har Parterna ingått detta Avtal.

C. Mot bakgrund av ovanstående har Parterna ingått detta Avtal. BILAGA 1 - PERSONUPPGIFTSBITRÄDESAVTAL Detta personuppgiftsbiträdesavtal ( Avtalet ) har träffats mellan [Avtalspart 1], org.nr [nummer], med adress [adress], ( Personuppgiftsbiträde ) och [Avtalspart

Läs mer

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR FÖRETAGSKREDIT

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR FÖRETAGSKREDIT ALLMÄNNA VILLKOR FÖR FÖRETAGSKREDIT Dessa allmänna villkor gäller från den 27 mars 2015. 1. Parter Dessa allmänna villkor gäller för kredit som efter godkänd ansökan beviljas företagskund ("Kunden") av

Läs mer

BETALSERVICE VIA INTERNETTJÄNSTEN

BETALSERVICE VIA INTERNETTJÄNSTEN BETALSERVICE VIA INTERNETTJÄNSTEN Org-nr: 5164019969 0500 46 45 00 jak@jak.se Allmänna villkor Dessa villkor gäller utöver aktuella villkor för Baskontot och transaktionskontot vid användandet av betalservice

Läs mer

Villkor för användande av Postens funktion spåra brev och paket

Villkor för användande av Postens funktion spåra brev och paket Villkor för användande av Postens funktion spåra brev och paket 1 Allmänt 1.1 Posten AB (publ), nedan kallat Posten, erbjuder företag och privatpersoner att ladda ner och använda Postens datorprogram med

Läs mer

Välkommen till ett riktigt bra sparande!

Välkommen till ett riktigt bra sparande! Välkommen till ett riktigt bra sparande! Handlingarna skickar du till adressen nedan. h Blanketten Ansökan öppna konto, juridisk person Undertecknad av både behörighetsadministratör (-er) och behörig firmatecknare.

Läs mer

1.1 Allt innehåll i Tjänsten, såsom grafik, bilder, logotyper och mjukvara omfattas av Leverantörens eller tredje mans upphovsrätt.

1.1 Allt innehåll i Tjänsten, såsom grafik, bilder, logotyper och mjukvara omfattas av Leverantörens eller tredje mans upphovsrätt. ANVÄNDARVILLKOR Dessa användarvillkor tillämpas vid användning av tjänsten ( Tjänsten ) som beställts av användaren ( Användaren ) från leverantören ( Leverantören ). Genom att påbörja användandet av Tjänsten

Läs mer

AVTAL Övertorneå stadsnät Internet

AVTAL Övertorneå stadsnät Internet Sida 1 AVTAL Övertorneå stadsnät Internet Kund: Namn / Företag Adress: Pers.nr / Org-nummer Telefonnummer Epost Er referens: Faktura till: (Om annan än ovan) Namn Epost : Telefonnummer Hastighet Upp till

Läs mer

Visma Utvecklarpaket för eget bruk

Visma Utvecklarpaket för eget bruk Visma Utvecklarpaket för eget bruk Tack för ditt intresse att köpa Visma Utvecklarpaket för eget bruk. Bifogat med detta e-brev finns vårt avtal med tillhörande bilagor. Visma Spcs är en av Sveriges största

Läs mer

OPTIONSBEVIS. Detta optionsbevis är utfärdat till. Lars Berg eller order och omfattar köpoptioner av serie 2016/2017 (C)

OPTIONSBEVIS. Detta optionsbevis är utfärdat till. Lars Berg eller order och omfattar köpoptioner av serie 2016/2017 (C) OPTIONSBEVIS Detta optionsbevis är utfärdat till Lars Berg eller order och omfattar 10 000 köpoptioner av serie 2016/2017 (C) och varje köpoption ger rätt att förvärva en aktie i Greater Than AB (publ)

Läs mer

Arbets ivare i Skandias Internetkontor

Arbets ivare i Skandias Internetkontor Arbets ivare i Skandias Internetkontor Allmänna villkor 2006-04-26 1. Allmänt Livförsäkringsaktiebolaget Skandia (publ) och Försäkringsaktiebolaget Skandia (publ), nedan gemensamt kallade Skandia (där

Läs mer

AVTALSMALL. 1 Parter Mellan Arbetsförmedlingen, 113 99 Stockholm nedan kallad Köparen, och

AVTALSMALL. 1 Parter Mellan Arbetsförmedlingen, 113 99 Stockholm nedan kallad Köparen, och 1 (5) AVTALSMALL 1 Parter Mellan Arbetsförmedlingen, 113 99 Stockholm nedan kallad Köparen, och Säljarens namn Adress Telefonnummer Organisationsnummer - nedan kallad Säljaren - sluts följande avtal angående

Läs mer

Användarvillkor - Ladda kort

Användarvillkor - Ladda kort Lingua Fastigheter AB Användarvillkor - Ladda kort Reviderad 2014-08-19 Kort från Lingua fastigheter AB (Café Cupcake, Språkskolan i Umeå), nedan kallat Lingua. Dessa allmänna villkor gäller för Lingua

Läs mer

Version 1.0, 12-10-07

Version 1.0, 12-10-07 Ramavtal avtalspaket avseende svartfiber och andra tjänster som kan tillhandahållas av stadsnät tillhörande Svenska Stadsnätsföreningen Detta ramavtal ( Ramavtalet ) har ingåtts mellan (1) Svenska Stadsnätsföreningen

Läs mer

AVTAL/FULLMAKT INTERNETBANKEN - FÖRETAG

AVTAL/FULLMAKT INTERNETBANKEN - FÖRETAG AVTAL/FULLMAKT INTERNETBANKEN - FÖRETAG Handläggare Datum KUNDENS NAMN OCH ADRESS Utdelningsadress, postnummer och ort Telefon (även riktnr) Kunden ansluts till internetbanken - Företag på de villkor som

Läs mer

1.4 Sökande företags kontaktperson (behörig företrädare) avseende avtal

1.4 Sökande företags kontaktperson (behörig företrädare) avseende avtal Datum Sida 1(5) Referens Ansökningsformulär 1B Ansökan om att bedriva hemtjänst i Vårgårda kommun Information Personuppgifter i ansökan behandlas i enlighet med Personuppgiftslagen. Den sökande godkänner

Läs mer

ALLMÄNNA VILLKOR FLEXSPAR 2010-12-28 1.PARTER

ALLMÄNNA VILLKOR FLEXSPAR 2010-12-28 1.PARTER ALLMÄNNA VILLKOR FLEXSPAR 2010-12-28 1.PARTER Parter är Avida Finans AB, nedan kallad Avida, och den eller de som tecknat avtal med Avida om Avidas tjänster och för vilken respektive ett konto förs, nedan

Läs mer

Checklista för ansökan om förlängd giltighetstid för 90-konto

Checklista för ansökan om förlängd giltighetstid för 90-konto Checklista för ansökan om förlängd giltighetstid för 90-konto Allmänt Enligt 4 i Svensk Insamlingskontrolls föreskrifter för 90-konto (nedan benämnt föreskrifter) beviljas 90-konto för viss tid, högst

Läs mer

Ansökan om att bedriva hemtjänst i Vårgårda kommun

Ansökan om att bedriva hemtjänst i Vårgårda kommun Datum Sida 1(5) Referens Ansökningsformulär 1A Ansökan om att bedriva hemtjänst i Vårgårda kommun Information Personuppgifter i ansökan behandlas i enlighet med Personuppgiftslagen. Den sökande godkänner

Läs mer

ANVÄNDARVILLKOR. 1. Allmänt. 2. Tjänsten och villkor för tillträde till denna

ANVÄNDARVILLKOR. 1. Allmänt. 2. Tjänsten och villkor för tillträde till denna ANVÄNDARVILLKOR 1. Allmänt 1.1 Dessa användarvillkor ( Användarvillkoren ) gäller när du som användare ( Användare ) ingår avtal ( Avtalet ) med M.C. WITTE of Sweden AB, org. nr 556871-4298, med adress

Läs mer

Grästorps kommun Social verksamhet

Grästorps kommun Social verksamhet Sid 1 av 5 Ansökan om att bedriva hemvård i Grästorps kommun Information Personuppgifter i ansökan behandlas i enlighet med Personuppgiftslagen. Den sökande godkänner att lämnad information får lagras

Läs mer

E-postadress Telefonnummer dagtid Ev. depositionskontonr (tre siffror) Bankfilialens adress Namn Verkställande direktör Vice verkställande direktör

E-postadress Telefonnummer dagtid Ev. depositionskontonr (tre siffror) Bankfilialens adress Namn Verkställande direktör Vice verkställande direktör 851 81 Sundsvall 0771-670 670 www.bolagsverket.se Ändringsanmälan 811 Bankfilial 1 (5) Fyll i blanketten på din dator eller texta tydligt. Underteckna blanketten och skicka in den i original. Skicka till:

Läs mer

MALL FÖR AVTAL UTBILDNING AV SERVICE- ELLER SIGNALHUND

MALL FÖR AVTAL UTBILDNING AV SERVICE- ELLER SIGNALHUND 1(7) MALL FÖR AVTAL UTBILDNING AV SERVICE- ELLER SIGNALHUND Avtal mellan.och gällande utbildning av service- eller. Innehållsförteckning Sid nr 1. AVTALSPARTER OCH KONTAKTPERSONER 2 2. OMFATTNING 3 3.

Läs mer

Kommunstyrelsen. Godkänt av kommunstyrelsen 2007-04-18, 77 Kompletterad av kommunstyrelsen 2012-11-14, 162

Kommunstyrelsen. Godkänt av kommunstyrelsen 2007-04-18, 77 Kompletterad av kommunstyrelsen 2012-11-14, 162 Kommunstyrelsen Regler och rutin med beskrivning av arbetet enligt PuL samt organisationsbeskrivning och regler för webbpublicering av personuppgifter på www.odeshog.se Godkänt av kommunstyrelsen 2007-04-18,

Läs mer

Ansökan om att bedriva hemvård i Essunga kommun

Ansökan om att bedriva hemvård i Essunga kommun Sid 1 av 5 Ansökan om att bedriva hemvård i Essunga kommun Information Personuppgifter i ansökan behandlas i enlighet med Personuppgiftslagen. Den sökande godkänner att lämnad information får lagras och

Läs mer

Anmälan om behov: god man eller förvaltare enligt föräldrabalken 11 kap. 4 respektive 7

Anmälan om behov: god man eller förvaltare enligt föräldrabalken 11 kap. 4 respektive 7 ANMÄLAN 1(5) Överförmyndaren Svalövs kommun 268 80 Svalöv Anmälan om behov: god man eller förvaltare enligt föräldrabalken 11 kap. 4 respektive 7 Om någon på grund av sjukdom, psykisk störning, försvagat

Läs mer

Intresseanmälan God Man eller Förvaltare

Intresseanmälan God Man eller Förvaltare Intresseanmälan God Man eller Förvaltare * Obligatoriska fält 1 Typ av anmälan 1.1 Vad avser Din intresseanmälan?* Ett specifikt ärende Ensamkommande barn Vuxna som p.g.a sjukdom, psykisk störning, försvagat

Läs mer

Dessa allmänna villkor är tillämpliga för betalningstransaktioner till och från ett betalkonto i Netfonds Bank.

Dessa allmänna villkor är tillämpliga för betalningstransaktioner till och från ett betalkonto i Netfonds Bank. Allmänna villkor för betaltjänster Sida 1 av 6 Allmänna villkor för betaltjänster 1. Definitioner Netfonds Bank Netfonds Bank AS, org.nr. 976 546 180 Bankdag En dag när medverkande betaltjänstleverantörer

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY Tikkurila Sverige AB

INTEGRITETSPOLICY Tikkurila Sverige AB INTEGRITETSPOLICY Tikkurila Sverige AB Om Tikkurila Sverige AB och denna integritetspolicy Behandling av dina personuppgifter Tikkurila Sverige AB, org.nr 556001-8300, Textilgatan 31, 120 86 Stockholm,

Läs mer

Allmänna villkor. DPOrganizer Ett verktyg från Beyano AB

Allmänna villkor. DPOrganizer Ett verktyg från Beyano AB Allmänna villkor DPOrganizer Ett verktyg från Beyano AB 1. Inledning 1.1 Dessa allmänna villkor ( Villkoren ) gäller för användning av DPOrganizer som är en programvara tillhandahållen av Beyano AB, org.

Läs mer

AVTAL FÖR AUKTORISERING AV MOTTAGNING

AVTAL FÖR AUKTORISERING AV MOTTAGNING LS xxxxx Sid 1 (5) Mellan 1. Stockholms läns landsting, organisationsnummer 232100-0016, genom Hälso- och sjukvårdsnämnden ( Beställaren ); och 2. [**], organisationsnummer [**] ( Vårdgivaren ), har slutits

Läs mer

Checklista för ansökan om förlängd giltighetstid för 90-konto

Checklista för ansökan om förlängd giltighetstid för 90-konto Checklista för ansökan om förlängd giltighetstid för 90-konto Allmänt Enligt 4 i Svensk Insamlingskontrolls föreskrifter för 90-konto (nedan benämnt föreskrifter) beviljas 90-konto för viss tid, högst

Läs mer

Bilaga 1 Allmänna villkor för Socialnämnds anslutning till Sammansatt Bastjänst Ekonomiskt Bistånd (SSBTEK)

Bilaga 1 Allmänna villkor för Socialnämnds anslutning till Sammansatt Bastjänst Ekonomiskt Bistånd (SSBTEK) Bilaga 1 Allmänna villkor för Socialnämnds anslutning till Sammansatt Bastjänst Ekonomiskt Bistånd (SSBTEK) 1. Allmänt Dessa Allmänna villkor reglerar Socialnämndens anslutning till Sammansatt Bastjänst

Läs mer

PERSONUPPGIFTSBITRÄDESAVTAL Hantering av personuppgifter i Skyddat Webbaserat informationssystem (WIS)

PERSONUPPGIFTSBITRÄDESAVTAL Hantering av personuppgifter i Skyddat Webbaserat informationssystem (WIS) 1 (6) Hantering av personuppgifter i Skyddat Webbaserat informationssystem (WIS) Detta personuppgiftsbiträdesavtal reglerar Personuppgiftsbiträdets behandling av personuppgifter för den Personuppgiftsansvariges

Läs mer

Välkommen till ett riktigt bra sparande!

Välkommen till ett riktigt bra sparande! Välkommen till ett riktigt bra sparande! Detta behöver vi för att kunna öppna ert konto: 1 2 3 4 Ifylld och undertecknad kontoansökan Ifylld kundkännedomsblankett Kopia på ID-handling Både för behörighetsadministratörer

Läs mer

Avtal för användning av märket Från Sverige

Avtal för användning av märket Från Sverige Bilaga 4 Avtal för användning av märket Från Sverige 2017-04-11 Avtal för användning av märket Från Sverige 1. Rättigheter Svenskmärkning AB (SvAB), 105 33 Stockholm, upplåter härmed till Företagsnamn

Läs mer

Avtal 20 ( 1 Parter Mellan Arbetsförmedlingen, organisationsnummer , och

Avtal 20 ( 1 Parter Mellan Arbetsförmedlingen, organisationsnummer , och Sida: 1 av 6 z (` -k e Upphandlingens diarienummer: Af -21241~1 Olk Arbetsförmedlingen Avtal 20 ( 1 Parter Mellan Arbetsförmedlingen, organisationsnummer 202100-2114, och Ängelholms kommun 212000-0977

Läs mer

SÄKERHETSPLAN FÖR PERSONUPPGIFTSBEHANDLING SOCIALFÖRVALTNINGEN GISLAVEDS KOMMUN

SÄKERHETSPLAN FÖR PERSONUPPGIFTSBEHANDLING SOCIALFÖRVALTNINGEN GISLAVEDS KOMMUN Socialförvaltningen Annika Andersson SÄKERHETSPLAN FÖR PERSONUPPGIFTSBEHANDLING SOCIALFÖRVALTNINGEN GISLAVEDS KOMMUN 2 INNEHÅLL Sida 1. Regler för behandling av personuppgifter 3 2. Organisation 6 3. Rutin

Läs mer

Anslutningsavtal. inom Identitetsfederationen för offentlig sektor. för Leverantör av eid-tjänst

Anslutningsavtal. inom Identitetsfederationen för offentlig sektor. för Leverantör av eid-tjänst 1 (7) Anslutningsavtal för Leverantör av eid-tjänst inom Identitetsfederationen för offentlig sektor 2 (7) 1. Avtalsparter Detta anslutningsavtal ( Avtalet ) har träffats mellan 1. E-legitimationsnämnden,

Läs mer

ANVÄNDARVILLKOR. 1.1 Allt innehåll i Tjänsten, såsom grafik, bilder, logotyper och mjukvara omfattas av Finditys eller tredje mans upphovsrätt

ANVÄNDARVILLKOR. 1.1 Allt innehåll i Tjänsten, såsom grafik, bilder, logotyper och mjukvara omfattas av Finditys eller tredje mans upphovsrätt ANVÄNDARVILLKOR Dessa användarvillkor tillämpas vid användning av Findity AB:s, org. nr. 556838-8200, ( Findity ) tjänst sparakvittot.se ( Tjänsten ). Genom att använda tjänsten godkänner användaren (

Läs mer

Förfrågningsunderlag. LEKRÄTT - Valfrihetssystemet enligt LOV. Om upphandling enligt LOV VÅRD & OMSORG - SOCIALFÖRVALTNINGEN

Förfrågningsunderlag. LEKRÄTT - Valfrihetssystemet enligt LOV. Om upphandling enligt LOV VÅRD & OMSORG - SOCIALFÖRVALTNINGEN Ansök an Om upphandling enligt LOV att bedriva hemtjänst i kommunerna Leksand och Rättvik Förfrågningsunderlag VÅRD & OMSORG - SOCIALFÖRVALTNINGEN Leksands kommun Rättviks kommun - Valfrihetssystemet enligt

Läs mer

Allmänna Villkor för Tjänsten

Allmänna Villkor för Tjänsten Allmänna Villkor för Tjänsten 2014-12-23 1. OMFATTNING OCH DEFINITIONER 1.1. Dessa Allmänna Villkor för Kund gäller när Joblife AB (nedan kallad Joblife ) ger privatpersoner ( Användare ) tillgång till

Läs mer

Avtal för användning av märket Från Sverige

Avtal för användning av märket Från Sverige Bilaga 4 Avtal för användning av märket Från Sverige 2019-06-07 Avtal för användning av märket Från Sverige 1. Rättigheter Svenskmärkning AB (SvAB), 105 33 Stockholm, upplåter härmed till Företagsnamn

Läs mer

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR HANDLARE

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR HANDLARE Senast uppdaterad 5 September, 2018 1 Inledning ALLMÄNNA VILLKOR FÖR HANDLARE Välkommen till My Mall och försäljning via vår marknadsplats på mymall.se. Vårt samarbete är viktigt och innebär såväl juridiska

Läs mer

Arbets ivare i Skandias Internetkontor

Arbets ivare i Skandias Internetkontor Arbets ivare i Skandias Internetkontor Allmänna villkor 2009-11-24 1. Allmänt Livförsäkringsaktiebolaget Skandia (publ) och Försäkringsaktiebolaget Skandia (publ), nedan gemensamt kallade Skandia (där

Läs mer

ANVÄNDARVILLKOR FÖR SKATTEFÖRVALTNINGENS OCH INKOMSTREGISTRETS GRÄNSSNITTSTJÄNSTER

ANVÄNDARVILLKOR FÖR SKATTEFÖRVALTNINGENS OCH INKOMSTREGISTRETS GRÄNSSNITTSTJÄNSTER 1 (5) Har getts 4.10.2018 Diarienummer VH/1890/00.01.02/2018 Giltighet 4.10.2018 - Tills vidare ANVÄNDARVILLKOR FÖR SKATTEFÖRVALTNINGENS OCH INKOMSTREGISTRETS GRÄNSSNITTSTJÄNSTER I II Användarvillkorens

Läs mer

RAMAVTAL. mellan Riksgälden och Eurocard AB avseende kort- och resekontotjänster för statliga myndigheter. Bilaga 3: Avropsavtal

RAMAVTAL. mellan Riksgälden och Eurocard AB avseende kort- och resekontotjänster för statliga myndigheter. Bilaga 3: Avropsavtal RAMAVTAL mellan Riksgälden och AB avseende kort- och resekontotjänster för statliga myndigheter 1( Innehållsförteckning AVROPSAVTAL... 3 Allmänna Villkor... 4 1. Allmänt... 4 2. Tjänsterna... 4 3. Ersättning...

Läs mer

Nyregistrering 904. Ekonomisk förening, bostadsrättsförening, sambruksförening och kooperativ hyresrättsförening

Nyregistrering 904. Ekonomisk förening, bostadsrättsförening, sambruksförening och kooperativ hyresrättsförening Nyregistrering 904 851 81 Sundsvall Tfn: 0771-670 670 Fax: 060-12 98 40 bolagsverket@bolagsverket.se www.bolagsverket.se Ekonomisk förening, bostadsrättsförening, sambruksförening och kooperativ hyresrättsförening

Läs mer

Villkor för Resultatservicekonto

Villkor för Resultatservicekonto Villkor för Resultatservicekonto 1. Allmänt 1.1 Resultatservicekonto är Resultatservice Sverige AB:s ( Resultatservice, vi ) sätt att erbjuda särskild service och förenklad administration för sina trogna

Läs mer

Ansökan om att bedriva hemvård i Grästorps kommun

Ansökan om att bedriva hemvård i Grästorps kommun Sid 1 av 5 Ansökan om att bedriva hemvård i Grästorps kommun Information Personuppgifter i ansökan behandlas i enlighet med Personuppgiftslagen. Den sökande godkänner att lämnad information får lagras

Läs mer

Nyregistrering 810. Bankfilial 1 (5)

Nyregistrering 810. Bankfilial 1 (5) 851 81 Sundsvall 0771-670 670 www.bolagsverket.se Nyregistrering 810 Bankfilial 1 (5) Fyll i blanketten på din dator eller texta tydligt. Underteckna blanketten och skicka in den i original. Skicka till:

Läs mer

Revisorer Revisorssuppleanter Revisionsbolag Huvudansvarig revisor. Föreningens e-postadress

Revisorer Revisorssuppleanter Revisionsbolag Huvudansvarig revisor. Föreningens e-postadress 851 81 Sundsvall Tfn: 060-18 40 00 Fax: 060-12 98 40 bolagsverket@bolagsverket.se www.bolagsverket.se Ändringsanmälan Ekonomisk förening, bostadsrättsförening, sambruksförening och kooperativ hyresrättsförening

Läs mer

Lånevillkor. Allmän information. Lån. Återbetalning. S&A Sverige AB 556678-2677, november 2011

Lånevillkor. Allmän information. Lån. Återbetalning. S&A Sverige AB 556678-2677, november 2011 Lånevillkor S&A Sverige AB 556678-2677, november 2011 Allmän information Långivare är S&A Sverige AB 556678-2677. S&A Sverige AB (Långivaren) förmedlar via Internet lån till privatpersoner (Låntagaren)

Läs mer

Allmänna villkor Dessa allmänna villkor gäller för avtal om Baskonto hos JAK Medlemsbank.

Allmänna villkor Dessa allmänna villkor gäller för avtal om Baskonto hos JAK Medlemsbank. BASKONTO Allmänna villkor Dessa allmänna villkor gäller för avtal om Baskonto hos JAK Medlemsbank. Definitioner m.m.... 1 Allmän produktbeskrivning... 2 Betalningar till och från kontot... 2 Begränsningar

Läs mer

H 2 1 (7) Energimyndigheten Box 310 631 04 ESKILSTUNA. Ansökan om hållbarhetsbesked enligt hållbarhetslagen. 1 Rapporteringsskyldig aktör

H 2 1 (7) Energimyndigheten Box 310 631 04 ESKILSTUNA. Ansökan om hållbarhetsbesked enligt hållbarhetslagen. 1 Rapporteringsskyldig aktör H 2 1 (7) Dnr (ifylls av myndigheten) B Rapporteringsskyldighet och ansökan om hållbarhetsbesked regleras i lagen 2010:598 om hållbarhetskriterier för biodrivmedel och flytande biobränslen. Energimyndigheten

Läs mer

Erbjudande om hjälp med obligatorisk rapportering av derivatkontrakt

Erbjudande om hjälp med obligatorisk rapportering av derivatkontrakt 204-0-0 Erbjudande om hjälp med obligatorisk rapportering av derivatkontrakt European Markets Infrastructure Regulation (EMIR) är en ny EU-förordning som syftar till att minska riskerna vid handel med

Läs mer

ANSÖKAN OM TILLSTÅND ATT FÅ ANVÄNDA CERTIATA

ANSÖKAN OM TILLSTÅND ATT FÅ ANVÄNDA CERTIATA ANSÖKAN OM TILLSTÅND ATT FÅ ANVÄNDA CERTIATA Företagets namn Adress Postnummer och postadress Organisationsnummer Telefonnummer Telefax Kontaktperson E-mail Undertecknat företag ansöker härmed om tillstånd

Läs mer

PERSONUPPGIFTSBITRÄDESAVTAL

PERSONUPPGIFTSBITRÄDESAVTAL 14483 PERSONUPPGIFTSBITRÄDESAVTAL Detta Personuppgiftsbiträdesavtal ( Biträdesavtal/-et ) har denna dag träffats mellan: (1) Klicka här och skriv Studieförbundets namn, org nr [adress] ( Studieförbundet

Läs mer

Bilaga Personuppgiftsbiträdesavtal

Bilaga Personuppgiftsbiträdesavtal Bilaga Personuppgiftsbiträdesavtal Diarienummer: 2016-066 1. Personuppgiftsavtalsparter Personuppgiftsansvarig Personuppgiftsbiträde Huddinge kommun Social- och äldreomsorgsförvaltningen 141 85 Huddinge

Läs mer

SÄKERHETSPLAN FÖR PERSONUPPGIFTSBEHANDLING SOCIALFÖRVALTNINGEN GISLAVEDS KOMMUN

SÄKERHETSPLAN FÖR PERSONUPPGIFTSBEHANDLING SOCIALFÖRVALTNINGEN GISLAVEDS KOMMUN Uppdaterad: 2009-08-20 SÄKERHETSPLAN FÖR PERSONUPPGIFTSBEHANDLING SOCIALFÖRVALTNINGEN GISLAVEDS KOMMUN 2 INNEHÅLL 1. Regler för behandling av personuppgifter 3 2. Organisation 6 3. Rutin för att anmäla

Läs mer

LICENSAVTAL -VARUMÄRKE-

LICENSAVTAL -VARUMÄRKE- LICENSAVTAL -VARUMÄRKE- Villaägarna Riksförbund, 802003-7118, Box 7119, 192 07 Sollentuna, nedan benämnt Villaägarna, medger Eskilstorps Bygg AB, 556789-0123, Hantverkargatan 1, 123 45 Eskilstorp, nedan

Läs mer

Ansökan om att bedriva hemvård i Essunga kommun

Ansökan om att bedriva hemvård i Essunga kommun Sid 1 av 5 Ansökan om att bedriva hemvård i Essunga kommun Information Personuppgifter i ansökan behandlas i enlighet med Personuppgiftslagen. Den sökande godkänner att lämnad information får lagras och

Läs mer

Sjukvårdsrådgivningen GRUNDAVTAL IT-TJÄNSTER

Sjukvårdsrådgivningen GRUNDAVTAL IT-TJÄNSTER Sjukvårdsrådgivningen GRUNDAVTAL IT-TJÄNSTER 2008-01-30 Version 1.0 2 (6) Mellan Sjukvårdsrådgivningen SVR AB, organisationsnummer 556559-4230 (nedan benämnd Sjukvårdsrådgivningen) och organisationsnummer

Läs mer

Personuppgiftsbiträdesavtal

Personuppgiftsbiträdesavtal Personuppgiftsbiträdesavtal 1. Parter 1. Du ( Kunden ) som användare av tjänsten, nedan benämnd Personuppgiftsansvarige ; och 2. Rule Communication Nordic AB, org. Nr 556740-1293, med adress Kammakargatan

Läs mer

E-postadress Telefonnummer dagtid Ev. depositionskontonr (tre siffror)

E-postadress Telefonnummer dagtid Ev. depositionskontonr (tre siffror) Ändringsanmälan 892 851 81 Sundsvall 0771-670 670 www.bolagsverket.se Ömsesidigt försäkringsbolag 1 (7) Fyll i blanketten på din dator eller texta tydligt. Underteckna blanketten och skicka in den i original.

Läs mer

Personuppgiftsbiträdesavtal Enligt artikel 28.3, Allmänna dataskyddsförordningen EU 2016/679 (i avtalet benämnt dataskyddsförordningen)

Personuppgiftsbiträdesavtal Enligt artikel 28.3, Allmänna dataskyddsförordningen EU 2016/679 (i avtalet benämnt dataskyddsförordningen) Personuppgiftsbiträdesavtal Enligt artikel 28.3, Allmänna dataskyddsförordningen EU 2016/679 (i avtalet benämnt dataskyddsförordningen) Parter: Personuppgiftsansvarig Personuppgiftsbiträde Vård- och omsorgsnämnden

Läs mer

Villkor för Telia Internet För Alla

Villkor för Telia Internet För Alla Villkor för Telia Internet För Alla 1. Allmänt För Telias accesstjänst Telia Internet För Alla gäller Telias allmänna villkor för teleabonnemang. (finns publicerade i telekatalogen ) med följande ändringar

Läs mer

SÖDERTÄLJE GYM AB. Allmänna villkor för medlemskap i 8T. Dessa allmänna villkor gäller för medlemskap i 8T från och med den 1 Januari 2016. 1.

SÖDERTÄLJE GYM AB. Allmänna villkor för medlemskap i 8T. Dessa allmänna villkor gäller för medlemskap i 8T från och med den 1 Januari 2016. 1. Allmänna villkor för medlemskap i 8T Dessa allmänna villkor gäller för medlemskap i 8T från och med den 1 Januari 2016. 1. Allmänt 1.1 Dessa allmänna villkor gäller för avtal om medlemskap i 8T mellan

Läs mer

Ansökan om god man eller förvaltare enligt föräldrabalken 11 kap. 4 respektive 7

Ansökan om god man eller förvaltare enligt föräldrabalken 11 kap. 4 respektive 7 ANSÖKAN 1(6) Överförmyndaren Svalövs kommun 268 80 Svalöv Ansökan om god man eller förvaltare enligt föräldrabalken 11 kap. 4 respektive 7 Om någon på grund av sjukdom, psykisk störning, försvagat hälsotillstånd

Läs mer

Ansökan Fasträntekontot Företag Önskad bindningstid Lägsta belopp att placera är 50 000 kr. 1 år 2 år 3 år 5 år 7 år

Ansökan Fasträntekontot Företag Önskad bindningstid Lägsta belopp att placera är 50 000 kr. 1 år 2 år 3 år 5 år 7 år Ansökan Fasträntekontot Företag Önskad bindningstid Lägsta belopp att placera är 50 000 kr. 1 år 2 år 3 år 5 år 7 år Kontohavare (Obligatorisk uppgift) Företagsnamn Organisationsnummer Behörig användare

Läs mer

Information om behandling av personuppgifter inom överförmyndarens verksamhet

Information om behandling av personuppgifter inom överförmyndarens verksamhet ANMÄLAN 1(6) Överförmyndaren Svalövs kommun 268 80 Svalöv Information om behandling av personuppgifter inom överförmyndarens verksamhet Om någon på grund av sjukdom, psykisk störning, försvagat hälsotillstånd

Läs mer

RIKSPOLISSTYRELSEN, (202100-0076), Box 12256, 102 26 Stockholm som företräder staten, nedan kallad Myndigheten

RIKSPOLISSTYRELSEN, (202100-0076), Box 12256, 102 26 Stockholm som företräder staten, nedan kallad Myndigheten Datum 2014-04-27 Saknr och diarienummer 914-A198.231/2013 1 SÄKERHETSSKYDDSAVTAL (nivå 3) mellan RIKSPOLISSTYRELSEN, (202100-0076), Box 12256, 102 26 Stockholm som företräder staten, nedan kallad Myndigheten

Läs mer

Adress Postnr Postort

Adress Postnr Postort Sidan 1 av 6 BESTÄLLNING / AVTAL Företagskund Företagsnamn Kontaktperson Adress Postnr Postort Organisationsnummer Tel Mobiltel E-post Tjänstebeskrivning (GEAB) tillhandahåller ett fiberpar för kunds bruk

Läs mer

5.3 Eleven ansvarar själv för att data som lagras i Datorutrustningen säkerhetskopieras.

5.3 Eleven ansvarar själv för att data som lagras i Datorutrustningen säkerhetskopieras. AVTALSVILLKOR VID LÅN AV DATORUTRUSTNING 2014-08-18 1 Allmänna villkor 1.1 Detta avtal reglerar villkoren för elevens lån av en bärbar persondator med kringutrustning inklusive programvaror (nedan kallat

Läs mer

Framtidskonto. 1 Definitioner med mera. 2 Allmän produktbeskrivning. 3 Begränsning av tjänst. 4 Räntor, priser och avgifter. Gäller från 2012-01-01

Framtidskonto. 1 Definitioner med mera. 2 Allmän produktbeskrivning. 3 Begränsning av tjänst. 4 Räntor, priser och avgifter. Gäller från 2012-01-01 Framtidskonto Gäller från 2012-01-01 1 Definitioner med mera 1.1 Definitioner Banken avser i detta avtal Länsförsäkringar Bank AB (publ). Konto är ett framtidskonto som en kontohavare öppnat i banken enligt

Läs mer

Avtal om konsulttjänster

Avtal om konsulttjänster Avtal om konsulttjänster Parter Uppdragsgivare: I U C i Skåne AB, 556101-2153, Anckargripsgatan 3, 211 19 Malmö i det följande IUC SKÅNE AB Uppdragstagare: i det följande Konsulten Detta avtal anger de

Läs mer

Kommunstyrelsen. Regler och rutin med beskrivning av arbetet enligt PuL samt organisationsbeskrivning

Kommunstyrelsen. Regler och rutin med beskrivning av arbetet enligt PuL samt organisationsbeskrivning Kommunstyrelsen Regler och rutin med beskrivning av arbetet enligt PuL samt organisationsbeskrivning INNEHÅLLSFÖRTECKNING REGLER OCH RUTIN FÖR BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER... 3 Inledning... 3 Personuppgiftslagens

Läs mer

Återförsäljaransökan

Återförsäljaransökan Återförsäljaransökan 1 Insändes tillsammans med en kopia på företagets registreringsbevis. Företagsuppgifter Namn mot marknaden: Ansökningsdatum: Registrerat företagsnamn: Organisationsnummer: Faktureringsadress:

Läs mer

Nyregistrering 867. Ömsesidigt försäkringsbolag 1 (7)

Nyregistrering 867. Ömsesidigt försäkringsbolag 1 (7) 851 81 Sundsvall 0771-670 670 www.bolagsverket.se Nyregistrering 867 Ömsesidigt försäkringsbolag 1 (7) Fyll i blanketten på din dator eller texta tydligt. Underteckna blanketten och skicka in den i original.

Läs mer