Seniorträffen i Segeltorp

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Seniorträffen i Segeltorp"

Transkript

1 Seniorträffen i Segeltorp Våra seniorträffar är öppna för alla seniorer, anhöriga, närstående och seniorvolontärer. Du är varmt välkommen att delta i aktiviteter och evenemang. Då vi delar lokal med Trygghetsringningen som har verksamhet klockan kan vi komma att anordna aktiviteter eller studiobesök utanför lokalen under denna tid. Du kan påverka aktiviteterna på seniorträffen Vi kan göra mycket mer utöver föreslagna teman. Vi kan bland annat spela bingo, lösa korsord, ha decoupagemålning, smyckestillverkning, filmvisning, spela spel inne eller ute, sjunga pyssla, promenera, gå tipspromenader och göra utflykter. Under hösten fortsätter vi även med samtalstemat FOTS Förebygga Ohälsa Tillsammans med Seniorer. Samtalen inriktar sig på de fyra hörnpelarna för ett gott åldrande: social gemenskap och stöd, meningsfullhet/ delaktighet/känna sig behövd, fysiska aktiviteter och goda matvanor. Att våga och vilja se möjligheter kan stärka och förbättra livssituationen. Föranmälan Till föreläsningar, luncher och andra evenemang behöver du föranmäla dig till Avtandil Zhgenti, administratör, på eller Ann-Louise Bergquist, frivilligsamordnare, på Här finns vi! Besöksadress: Klintvägen 9, Segeltorp Telefon: Webbplats: seniortraffar Hitta hit: Skollunch för pensionärer Som pensionär kan du äta lunch i många av kommunens skolor för 39 kronor. På de flesta av skolorna behöver du ha en lunchkupong för att kunna äta. Kuponger säljs i häften om 10 kuponger för 390 kronor hos Huddinge servicecenter på Sjödalstorget 13 och på biblioteken i Skogås, Trångsund och Vårby.

2 Dansa med oss! Du som är senior, anhörig, närstående eller seniorvolontär är välkommen att komma och dansa till svängiga låtar framförda av seniorduon Eddy & Ilmas. Det finns även möjlighet att åka gratis buss till dansen. Detta meddelas i så fall i samband med anmälan, senast tre dagar innan respektive tillfälle. Höstens datum: 10 november (Sjödalens äldreboende), 8 december (Stortorps äldreboende) Tid: Kontakt: Avtandil Zhgenti, , eller Ann-Louise Bergquist, NOVEMBER Onsdag 2 november Tema: Allhelgona Vi går eller åker buss till Snättringeskolan för Eventuell föreläsning på dagens tema. Onsdag 9 november Tema: Kladdkakans dag (7/11) och fars dag (13/11) Vi äter gemensam sopplunch för 25 kronor Vi uppmärksammar fars dag Vi avslutar dagen med kaffe och hattparad (glöm inte att ta med en egen hatt!). Onsdag 16 november Tema: Diabetesdagen (14/11) och barnkonventionens dag (20/11) Liana Daneliani, äldreomsorgens danspedagog, Vi går eller åker buss till Snättringeskolan för Eventuell föreläsning på temat diabetes.

3 Onsdag 23 november Tema: Internationella dagen för bekämpning av våld mot kvinnor (25/11) Vi äter gemensam sopplunch för 25 kronor Vi samtalar kring dagens tema. Dagen avslutas med kaffe och kaka. Onsdag 30 november Tema: Internationella dagen för handikappade (3/12) och volontärdagen Vi fikar och samtalar om volontärdagen och om KASAM, synliga och dolda funktionsnedsättningar. Kaffe och Liana Daneliani, äldreomsorgens danspedagog, Vi går eller åker buss till Snättringeskolan för Avtandil Zhgenti berättar om hur man kan använda mobil och surfplatta på ett enkelt sätt. Välkommen på speeddejtning för seniorer! Höstens och vinterns datum: 5 november, 3 december och 4 februari. Tid: Plats: Folkes café, Sjödalstorget 1, Huddinge centrum. Pris: 75 kr för smörrebröd, kaffe samt lättöl eller mineralvatten. Anmälan: Tre dagar innan respektive tillfälle Arrangörer: Väntjänsten, Folkes café, SPF Seniorerna och Huddinge kommun. Kontakt: Avtandil Zhgenti, , eller Ann-Louise Bergquist, DECEMBER Onsdag 7 december Tema: Nobeldagen (10/12) Vi fikar och pratar om aktuella händelser och samtalar på temat mångkultur. Kaffe och kaka till självkostnadspris Julpyssel. Materialkostnad kronor Knytkalas med mångkulturell mat Vi fortsätter med julpyssel.

4 Seniorträffar Det finns nio seniorträffar i Huddinge kommun som är öppna för alla pensionärer. Här kan du träffa andra pensionärer och delta i sociala och kulturella aktiviteter med fokus på hälsa och välmående. Du behöver inte ansöka om att få komma dit och det kostar ingenting att besöka verksamheterna. För mer information och för att få hjälp att hitta din närmaste seniorträff kan du ringa servicecenter på telefon eller gå in på seniortraffar Onsdag 14 december Luciafirande Vi äter smörgåstårta för 25 kronor, och önskar varandra god jul och ett gott nytt år. JANUARI Onsdag 18 januari Julgransplundring Vi dansar ut julen med danspedagog Liana Daneliani. Vi samtalar kring delaktighet, samt utformar vårens program tillsammans. Onsdag 25 januari Tema: Hemtjänstens dag (21/1) Vi löser korsord/pysslar Maria Broman, enhetschef hemtjänsten Segeltorp, Stuvsta, Snättringe, Huddinge kommun, berättar om hemtjänsten. Dagen avslutas med fika. FEBRUARI Onsdag 1 februari Vi sjunger tillsammans och avslutar med fika.

5 Onsdag 8 februari Tema: FOTS Förbygga Ohälsa Tillsammans med Seniorer och Tankens dag (7/2) Vi löser korsord, pysslar eller gör någon annan aktivitet Vi samtalar kring FOTS och avslutar med fika. Kom och sjung med seniorkören Kvitter! Du som är senior, närstående eller seniorvolontär är varmt välkommen att komma och sjunga med i Kvitterkören. Kontakta Avtandil Zhgenti, , eller Ann-Louise Bergquist, , för mer information. Onsdag 15 februari Tema: Alla hjärtans dag (14/2) Vi gör egna alla hjärtans dag-kort Ann-Louise Bergquist, frivilligsamordnare inom äldreomsorgen i Huddinge kommun föreläser på temat När min svågers hjärta slutade slå. Dagen avslutas med fika. Onsdag 22 februari Tema: Filmvisning Vi fikar och pratar om aktuella händelser och samtalar kring temat. Kaffe och kaka till självkostnadspris Vi äter gemensam sopplunch för 25 kronor Gemensam promenad Filmvisning En sång för Martin.

6 Enskilt samtal Du som är anhörig eller närstående till en person som är 65 år eller äldre är välkommen att boka ett enskilt samtal med äldreomsorgens anhörigkonsulenter, Sari Velásquez Allt, , eller Helen Issayas, Ring för att boka tid. MARS Onsdag 1 mars Tema: Hur kan du använda mobil/surfplatta på ett enkelt sätt? Vi spelar spel eller gör någon annan aktivitet Avtandil Zhgenti berättar om hur man kan använda mobil och surfplatta på ett enkelt sätt. Onsdag 8 mars Tema: Internationella kvinnodagen (8/3) Vi spelar spel eller gör någon annan aktivitet Birgitta Winblad ger en inspirerande föreläsning och en tillbakablick på vad som hänt sedan Onsdag 15 mars Tema: Vad vet du om din ekonomi? Gemensam sopplunch för 25 kronor Birgitta Winblad kommer och berättar om vad man ska tänka på när det gäller ens privata ekonomi. Dagen avslutas med fika.

7 Onsdag 22 mars Tema: Världsberättardagen (20/3) och Internationella glädjedagen (20/3) Vi besöker Segeltorps bibliotek. Onsdag 29 mars Tema: Våffeldagen Välkommen på herrträff Under hösten och våren, en gång i månaden, anordnas herrträffar på seniorträffarna i Segeltorp och Skogås samt i Gårdshuset i Flemingsberg. Vi umgås, samtalar kring förutbestämda teman och fikar. Kontakta Avtandil Zhgenti, , ellerann-louise Bergquist, , för mer information Vi äter våfflor för 10 kronor Vi spelar spel eller gör någon annan aktivitet.

8 SOCIAL- OCH ÄLDREOMSORGSFÖRVALTNINGEN Vill du bli seniorvolontär? Välkommen på öppet hus! Har du lite tid över och känner att du vill ge någon glädje och livslust? Är du en god lyssnare? Då är du den vi söker. Ditt uppdrag som seniorvolontär är frivilligt, och det är vänskap och medmänsklighet som står i centrum. Äldreomsorgens volontärer går regelbundet hem till seniorer, som antingen bor på ett äldreboende eller i eget boende. Det vanligaste är att man träffas en gång i veckan. Vilka aktiviteter man ägnar sig åt beror helt på vad senioren önskar och förmår. Det finns även behov av volontärer som är intresserade av att hålla i en gruppaktivitet på ett äldreboende eller på en seniorträff. Även då är det seniorernas önskemål som styr aktiviteterna. Är du intresserad och vill veta mer? Varmt välkommen på öppet hus där du kan få ytterligare information. Torsdagen den 17 november klockan Seniorträffen i Skogås Skogåstorget 19 Måndagen den 28 november klockan Seniorträffen i Segeltorp Klintvägen 9 För frågor, kontakta frivilligsamordnare Ann Louise Bergquist, , eller Avtandil Zhgenti, Social- och äldreomsorgsförvaltningen Huddinge Tel:

Seniorträffen i Masmo

Seniorträffen i Masmo Seniorträffen i Masmo Våra seniorträffar är öppna för alla seniorer, anhöriga, närstående och seniorvolontärer. Vi ordnar aktiviteter och evenemang i samarbete med Expose dans och musik. Vi talar svenska

Läs mer

Välkommen till Vårbys seniorträff!

Välkommen till Vårbys seniorträff! Välkommen till Vårbys seniorträff! Våra seniorträffar är öppna för alla seniorer, anhöriga, närstående och seniorvolontärer. Vi ordnar aktiviteter och evenemang i samarbete med St Mikaels församling, Vårby

Läs mer

Seniorträffen i Skogås

Seniorträffen i Skogås Seniorträffen i Skogås Våra seniorträffar är öppna för alla seniorer, anhöriga, närstående och seniorvolontärer. Du är varmt välkommen att delta i aktiviteter och evenemang. Du kan påverka aktiviteterna

Läs mer

Det här är rubrik för en broschyr. Underrubrik 1

Det här är rubrik för en broschyr. Underrubrik 1 Det här är rubrik för en broschyr Underrubrik 1 Vill du ge av din tid och få glädje och vänskap tillbaka? Bli seniorvolontär! Har du lite tid över och känner att du vill ge någon glädje och livslust? Är

Läs mer

Det här är rubrik för en broschyr. Underrubrik 1

Det här är rubrik för en broschyr. Underrubrik 1 Det här är rubrik för en broschyr Underrubrik 1 Vill du ge av din tid och få glädje och vänskap tillbaka? Bli seniorvolontär! Har du lite tid över och känner att du vill ge någon glädje och livslust? Är

Läs mer

Välkommen till Segeltorps seniorträff!

Välkommen till Segeltorps seniorträff! Välkommen till Segeltorps seniorträff! Seniorträffen är öppen för alla seniorer. Även anhöriga, närstående och seniorvolontärer är välkomna att delta i aktiviteter och evenemang. Vi delar lokal med Trygghetsringningen

Läs mer

BALANS I LIVET. Vecka 40 vill vi uppmärksamma vad som erbjuds till seniorerna.

BALANS I LIVET. Vecka 40 vill vi uppmärksamma vad som erbjuds till seniorerna. BALANS I LIVET Vecka 40 vill vi uppmärksamma vad som erbjuds till seniorerna. Inom äldreboende, demensboende, växelvårdsboende, dagverksamheter och på seniorträffar sjuder det av aktivitet och evenemang.

Läs mer

Välkommen till Vårbys seniorträff!

Välkommen till Vårbys seniorträff! Välkommen till Vårbys seniorträff! Våra seniorträffar är öppna för alla seniorer, anhöriga, närstående och seniorvolontärer. Vi ordnar aktiviteter och evenemang i samarbete med St Mikaels församling, Vårby

Läs mer

Förebyggande enheten Upplands-Bro kommun Juni-augusti

Förebyggande enheten Upplands-Bro kommun Juni-augusti Förebyggande enheten Upplands-Bro kommun Juni-augusti 2019 www.upplands-bro.se Förebyggande enheten Vi blir allt äldre i Sverige. För många kommer tiden som pensionär att bli den längsta fasen i livet.

Läs mer

Mötesplatser för Seniorer. Program för hösten 2014

Mötesplatser för Seniorer. Program för hösten 2014 Mötesplatser för Seniorer Program för hösten 2014 Välkommen! I Lidköpings kommun finns flera trevliga mötesplatser där vi erbjuder olika aktiviteter, matservering och framförallt gemenskap! Du som är äldre

Läs mer

Träffpunkter för seniorer

Träffpunkter för seniorer Östra Göteborg Träffpunkter för seniorer 23 september 21 december Program 2018 www.goteborg.se Välkommen in i gemenskapen! Seniorträffen Hundraårsgatan 32 B, Kortedala Öppet måndag fredag Måndagar 10 11

Läs mer

Förebyggande enhetens program sommaren 2018

Förebyggande enhetens program sommaren 2018 Förebyggande enhetens program sommaren 2018 www.upplands-bro.se Välkommen till förebyggande enheten! Medarbetare på förebyggande enheten: Hilde Melin, Mirjam Brocknäs, Maryam Kormi Nouri, Anette Holm,

Läs mer

Seniorveckan 2014. Program 1 5 september. huddinge.se/seniorveckan 1 X 2

Seniorveckan 2014. Program 1 5 september. huddinge.se/seniorveckan 1 X 2 huddinge.se/seniorveckan 9 0 8 8 8 6 9 9 6 8 0 6 8 6 9 Social- och äldreomsorgsförvaltningen, Huddinge kommun. Tryck: EO Grafiska, augusti 0. Huddinge Seniorveckan 0 Program september X 8 8 6 9 9 6 9 0

Läs mer

Mötesplats Byttorp för seniorer

Mötesplats Byttorp för seniorer för seniorer Kvibergsgatan 17 Maj 2019 Datum Tid Aktivitet V.18 Mån 29/4 Tis 30/4 Valborgsmässoafton Ons 1/5 Tors 2/5 10.30 Fre 3/5 13.30-15.30 Teknikkurs för smartphones (Fullbokad)Terminsavslutning Fika

Läs mer

STÖD OCH FÖREBYGGANDE VERKSAMHETER I JÄRFÄLLA

STÖD OCH FÖREBYGGANDE VERKSAMHETER I JÄRFÄLLA STÖD OCH FÖREBYGGANDE VERKSAMHETER I JÄRFÄLLA STÖD OCH FÖREBYGGANDE VERKSAMHETER I JÄRFÄLLA Verksamhetschef: Karoline Lundvall 08-580 229 28 Karoline.lundvall@jarfalla.se Ansvarar för Stöd och förebyggande,

Läs mer

2/ GEMENSAM SOLBUSSRESA TILL

2/ GEMENSAM SOLBUSSRESA TILL APRIL 2019 Dag Datum Tid Aktiviteter Måndag 1/4 Ewa har gymnastik på Enliden på fm. V.14 Tisdag 2/4 09.30 GEMENSAM SOLBUSSRESA TILL ÖLAND Start på Ekåsen kl.09.30, sedan hämtar vi upp på Äringen och Frikadellen.

Läs mer

Årgång 17 nr 2 2015-02-23

Årgång 17 nr 2 2015-02-23 Segeltorp PRO-Nytt Årgång 17 nr 2 2015-02-23 Medlemsmöten Alla medlemsmöten hålls i Segeltorpsskolans gamla matsal. Beräknad mötestid ca 2 timmar. Resten av vårens möten är planerade till 14/3, 11/4 och

Läs mer

ANHÖRIGSTÖD PROGRAM HÖSTEN ulricehamn.se

ANHÖRIGSTÖD PROGRAM HÖSTEN ulricehamn.se ANHÖRIGSTÖD PROGRAM HÖSTEN 2019 ulricehamn.se Tar du hand om någon som behöver din hjälp? Kommunen erbjuder anhörigstöd till dig som ger stöd, hjälp eller omsorg till en person i din närhet som är långvarigt

Läs mer

Program på Äldrecentrum Januari- Februari 2019

Program på Äldrecentrum Januari- Februari 2019 Program på Äldrecentrum Januari- Februari 2019 Öppetider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl.14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information

Läs mer

Stöd till anhöriga Aktiviteter

Stöd till anhöriga Aktiviteter Stöd till anhöriga Aktiviteter Maj Aug 2018 Tar du hand om någon som behöver din hjälp? Vi på anhörigstöd vänder oss till dig som ger stöd, hjälp eller omsorg till en närstående i din närhet som inte klarar

Läs mer

Träffpunkt Medelpunkten. Månadsblad oktober 2019

Träffpunkt Medelpunkten. Månadsblad oktober 2019 Månadsblad oktober 2019 Träffpunkt Medelpunkten En mötesplats för dig som är senior 65+ Här är du välkommen för en stunds sällskap, ta en kopp kaffe. läsa dagens UNT eller delta i de aktiviteter som erbjuds.

Läs mer

Nominera till kvalitetspriset 2015

Nominera till kvalitetspriset 2015 Seniorbladet Ett informationsblad för seniorer i Huddinge mars 2015 Nominera till kvalitetspriset 2015 Vet du en person eller verksamhet som har gjort något bra för äldreomsorgen i Huddinge kommun? Passa

Läs mer

Äldreombudsmannens rapport januari mars 2016

Äldreombudsmannens rapport januari mars 2016 SOCIAL- OCH ÄLDREOMSORGSFÖRVALTNINGEN TJÄNSTEUTLÅTANDE DATUM DIARIENR SIDA 2016-05-04 AN-2016/225.739 1 (2) HANDLÄGGARE Johan Andersson 08-535 378 05 johan.andersson@huddinge.se Äldreomsorgsnämnden Äldreombudsmannens

Läs mer

Foto: Willy Bjørnstad. Program September 2018 Mötesplatsen Solhaga

Foto: Willy Bjørnstad. Program September 2018 Mötesplatsen Solhaga Foto: Willy Bjørnstad Program September 2018 Mötesplatsen Solhaga Välkommen till Mötesplatsen Solhaga Solhagsvägen 15 Telefon: 0510-77 09 42 Öppettider: Måndag-Torsdag kl. 10:00-16:00 Fredag kl. 11:00-16:00

Läs mer

Träffpunkt Ekåsen DECEMBER Ekåsen stängt pga. aktivitet för boende på Enliden och planering.

Träffpunkt Ekåsen DECEMBER Ekåsen stängt pga. aktivitet för boende på Enliden och planering. DECEMBER 2018 Dag Datum Tid Aktiviteter Måndag 3/12 Ewa har gymnastik på Enliden på fm. V.49 Tisdag 4/12 Onsdag 5/12 11.00 Torsdag 6/12 GEMENSAMT JULBORD I ARONTORP MED SOLBUSSEN PRIS: 275kr/per. Vi åker

Läs mer

Medelpunkten en social mötesplats för seniorer och frivilliga

Medelpunkten en social mötesplats för seniorer och frivilliga 1 Medelpunkten en social mötesplats för seniorer och frivilliga Foto Taina Ahola September 2014 1 ANSLAGSTAVLAN Seniorveckan inleds den 7 september kl.14.00 med tal av Liliana Lindström och lite barsnack

Läs mer

TRÄFFPUNKTEN LINDOME MARS - MAJ

TRÄFFPUNKTEN LINDOME MARS - MAJ TRÄFFPUNKTEN LINDOME MARS - MAJ 2018 VÄLKOMMEN TILL OSS! Du håller just nu Träffpunkten Lindomes utbud för våren i din hand. Vi hoppas att detta program väcker din nyfikenhet och får dig att vilja besöka

Läs mer

November månads aktiviteter Frivilligcentralen Träffpunkt 14 PRO

November månads aktiviteter Frivilligcentralen Träffpunkt 14 PRO November månads aktiviteter Frivilligcentralen Träffpunkt 14 PRO Frivilligcentralen: 0584 473398 Träffpunkt 14: 0584-128 70 Laxå- Röfors PRO: 0584 473398 Vecka 44: Söndag 1/11 Vecka 45: Måndag 2/11 10.00

Läs mer

Seniorveckan Program 4 8 september

Seniorveckan Program 4 8 september 3 18 1 3 2312 22 0 3 19 8 2 23 11 2 1 8 33 21 2 1 1 3 9 29 2 11 1 i Seniorveckan 201 Program 8 september Seniorveckan 201 Huddinge Måndag september Måndag september Välkommen till Seniorveckan 201! Den

Läs mer

Programblad september - oktober 2019

Programblad september - oktober 2019 Programblad september - oktober 2019 Träffpunkt Ålem Johan Skyttes väg 6, Ålem Tel. 0499-177 59 September Matlagning i stora gruppen Du behöver föranmäla dig. Café med önskemusik eller quiz Bingo Melodikrysset

Läs mer

Stöd till anhöriga. Vård och omsorg Kungsbacka kommun. Aktiviteter

Stöd till anhöriga. Vård och omsorg Kungsbacka kommun. Aktiviteter Stöd till anhöriga Vård och omsorg Kungsbacka kommun Aktiviteter Juni Augusti 2019 Ger du stöd, hjälp eller omsorg till någon? Vi vänder oss till dig som på något sätt ger stöd, hjälp eller omsorg till

Läs mer

Anhörigstöd Program januari-juni 2019

Anhörigstöd Program januari-juni 2019 Anhörigstöd Program januari-juni 2019 Är du anhörig? Med anhörig menas en person som hjälper eller stödjer en närstående som inte klarar vardagen på egen hand. Behov av stöd kan bero på ålder, psykisk

Läs mer

Stöd till anhöriga Aktiviteter

Stöd till anhöriga Aktiviteter Stöd till anhöriga Aktiviteter September 2018 - Januari 2019 Ger du stöd, hjälp eller omsorg till någon? Vi vänder oss till dig som på något sätt ger stöd, hjälp eller omsorg till en person i din närhet

Läs mer

Trivselpunkten. En social mötes plats för Seniorer samt vuxna med psykisk ohälsa i Staffanstorp kommun. Foto: Couleur

Trivselpunkten. En social mötes plats för Seniorer samt vuxna med psykisk ohälsa i Staffanstorp kommun. Foto: Couleur Trivselpunkten En social mötes plats för Seniorer samt vuxna med psykisk ohälsa i Staffanstorp kommun Foto: Couleur Aktivitetsprogram för Oktober 2019 Information Trivselpunkten är en öppen social mötesplats.

Läs mer

SENIORERNAS HUS LÖDERUPSGÅRDEN. Ystads kommuns mötesplats för seniorer PROGRAM

SENIORERNAS HUS LÖDERUPSGÅRDEN. Ystads kommuns mötesplats för seniorer PROGRAM SENIORERNAS HUS LÖDERUPSGÅRDEN Ystads kommuns mötesplats för seniorer PROGRAM September 2017 Hej. Ja då var sommaren över för denna gång sägs det, men vi kan ju alltid hoppas på en underbar höst istället.

Läs mer

Program Vinter 2017/2018. Händer i Sollentuna. Ture Träfflokal

Program Vinter 2017/2018. Händer i Sollentuna. Ture Träfflokal Program Vinter 2017/2018 Händer i Sollentuna På flera håll i Sollentuna pågår olika aktiviteter för personer med psykisk ohälsa och/eller tidigare erfarenheter av beroendesjukdom. Vi har samlat många av

Läs mer

Mötesplatsen 60+ Program Aktiviteter Hösten Mer information om aktiviteterna och nytillkomna händelser under hösten

Mötesplatsen 60+ Program Aktiviteter Hösten Mer information om aktiviteterna och nytillkomna händelser under hösten Mötesplatsen 60+ Program Aktiviteter Hösten 2018 Konstnär Eva Petterson Mer information om aktiviteterna och nytillkomna händelser under hösten Se Ale Kuriren på Kommunens informationssida och på kommunens

Läs mer

Kista aktivitetscenter

Kista aktivitetscenter Öppet vardagar kl 9:00-16:00 Välkommen till Kista aktivitetscenter För dig över 65 år Välkommen! Här hittar du information om Kistas aktivitetscenter för seniorer över 65 år. Centret är beläget i Kista

Läs mer

Foto: Sofia Sabel. Aktiviteter

Foto: Sofia Sabel. Aktiviteter Foto: Sofia Sabel Aktiviteter Äldreomsorgen 1 januari-30 april 2015 Anhörigcenter Anhörigcenter är en informations- och mötesplats som vänder sig till dig som inom familjen, släkten eller vänkretsen stödjer

Läs mer

Seniorer i Solna. Program. Välkommen till Seniordagarna 5 7 maj 2010! Solna vill de äldre gott

Seniorer i Solna. Program. Välkommen till Seniordagarna 5 7 maj 2010! Solna vill de äldre gott Seniorer i Solna Välkommen till Seniordagarna 5 7 maj 2010! Program Solna vill de äldre gott Välkommen till Seniordagarna i Solna 2010 Vill du veta mer om vad Solna Stad erbjuder i form av stöd och service

Läs mer

ANHÖRIGÅRET 2016. Det händer hos oss i vår och sommar! PROGRAM VÅR/SOMMAR. Anhörigstödsverksamhet Sektor vård och omsorg

ANHÖRIGÅRET 2016. Det händer hos oss i vår och sommar! PROGRAM VÅR/SOMMAR. Anhörigstödsverksamhet Sektor vård och omsorg ANHÖRIGÅRET 2016 Det händer hos oss i vår och sommar! PROGRAM VÅR/SOMMAR 2016 Anhörigstödsverksamhet Sektor vård och omsorg Vem berörs av anhörigstöd? Kommunen erbjuder anhörigstöd till dig som ger stöd,

Läs mer

Aktiviteter 1 juli 31 december 2013

Aktiviteter 1 juli 31 december 2013 Anhörigcenter Foto: Sofia Sabel Kartan är beskuren och lånad från broschyren Innerstaden Kungsbacka, smakfulla upplevelser Du är välkommen att kontakta oss. Telefon: 0300-83 42 29 E-post: anhorigstod-ao@kungsbacka.se

Läs mer

Programblad april-maj 2019

Programblad april-maj 2019 Programblad april-maj 2019 Träffpunkt Ålem Johan Skyttes väg 6, Ålem Tel. 0499-177 59 April Måndag 1/4 Besök från Blomstermåla Träffpunkten från Blomstermåla kommer och besöker oss. Tisdag 2/4 Baka med

Läs mer

Välkommen till Skärholmens stödenhet med aktivitetscenter

Välkommen till Skärholmens stödenhet med aktivitetscenter Välkommen till Skärholmens stödenhet med aktivitetscenter Januari 2019 Innehåll Skärholmens stödenhet 3-11 Stödenheten 3-4 Aktivitetscenter Eken 5-6 Aktivitetscenter Björken 7-9 Aktivitetscenter Aspen

Läs mer

Anhörigstödet program våren 2019

Anhörigstödet program våren 2019 Anhörigstödet program våren 2019 Anhörigstödet i Partille Har du en närstående som på grund av hög ålder, långvarig sjukdom eller funktionsnedsättning har behov av din hjälp? Om du känner att du ibland

Läs mer

Anhörigstöd. Program hösten ulricehamn.se. Foto: Helena Lundberg

Anhörigstöd. Program hösten ulricehamn.se. Foto: Helena Lundberg Anhörigstöd Program hösten 2018 Foto: Helena Lundberg ulricehamn.se Tar du hand om någon som behöver din hjälp? Kommunen erbjuder anhörigstöd till dig som ger stöd, hjälp eller omsorg till en person i

Läs mer

Anhörigstödets verksamhet Program för våren 2017

Anhörigstödets verksamhet Program för våren 2017 Anhörigstödets verksamhet Program för våren 2017 Anhörig är den person som har omsorg om och stödjer närstående Lenitha Petersson, Anhörigsamordnare Omsorgsförvaltningen Nybro kommun Telefon 0481-456 69

Läs mer

Anhörigstödets verksamhet Program för hösten 2016

Anhörigstödets verksamhet Program för hösten 2016 Anhörigstödets verksamhet Program för hösten 2016 Anhörig är den person som har omsorg om och stödjer närstående Lenitha Petersson, Anhörigsamordnare Omsorgsförvaltningen Nybro kommun Telefon 0481-456

Läs mer

Välkommen till Skärholmens stödenhet med aktivitetscenter

Välkommen till Skärholmens stödenhet med aktivitetscenter Välkommen till Skärholmens stödenhet med aktivitetscenter Juni - augusti 2019 Innehåll Skärholmens stödenhet 3-11 Stödenheten 3-4 Aktivitetscenter Eken 5-6 Aktivitetscenter Björken 7-9 Aktivitetscenter

Läs mer

Seniorveckan Program 5 9 september 1 X 2 BINGO BINGO

Seniorveckan Program 5 9 september 1 X 2 BINGO BINGO 9 10 11 12 1 2 4 3 Seniorveckan 201 Program 9 september Y X B A Huddinge i?! 1 X 2!! BINGO 3 33 21 42 1 1 4 3 9 23 29 2 4 11 BINGO 12 3 1 14 3 22 40 3 19 4 2 23 11 2 1 21 14 Seniorveckan 201 Huddinge Välkommen

Läs mer

Förebyggande enhetens program våren 2018

Förebyggande enhetens program våren 2018 Förebyggande enhetens program våren 2018 www.upplands-bro.se Välkommen till förebyggande enheten! Volontärverksamhet Volontärverksamheten i Upplands- har funnits sedan 2008 och under de åren har många

Läs mer

Aktiviteter i Eslövs kommun Vår och sommar 2008

Aktiviteter i Eslövs kommun Vår och sommar 2008 Aktiviteter i Eslövs kommun Vår och sommar 2008 AKTIVITETSHUSET KARIDAL Karidal är en mötesplats för kommunens alla pensionärer där alla är lika välkomna! På Karidal finns det möjlighet för dig att träffas

Läs mer

Anhörigstöd Program juli - december 2018

Anhörigstöd Program juli - december 2018 Anhörigstöd Program juli - december 2018 Är du anhörig? Med anhörig menas en person som hjälper eller stödjer en närstående som inte klarar vardagen på egen hand. Behov av stöd kan bero på ålder, psykisk

Läs mer

AKTIVITETER I JULI. 1 JULI Fria aktiviteter : Kom in och ta en fika, spela spel eller bara umgås med MÅN. oss, välkomna.

AKTIVITETER I JULI.   1 JULI Fria aktiviteter : Kom in och ta en fika, spela spel eller bara umgås med MÅN. oss, välkomna. AKTIVITETER I JULI Välkommen till Brandbergens seniorcentrum Adress: jungfruns gata 419 Tel: 08-6069288 Öppet: mån-tors. kl.09.00-16.00 fre. 09.00-15.30 caféet öppet: 09.00-15.00 tel. 086068744 1 JULI

Läs mer

SÅ KAN VI MINSKA ENSAMHETEN BLAND ÄLDRE

SÅ KAN VI MINSKA ENSAMHETEN BLAND ÄLDRE SÅ KAN VI MINSKA ENSAMHETEN BLAND ÄLDRE Varför blir äldre ensamma? Ensamhet kan komma plötsligt eller långsamt. Att råka ut för en förlust på äldre dagar som att förlora vänner, make/maka, husdjur eller

Läs mer

ANHÖRIGSTÖD PROGRAM VÅREN ulricehamn.se

ANHÖRIGSTÖD PROGRAM VÅREN ulricehamn.se ANHÖRIGSTÖD PROGRAM VÅREN 2019 ulricehamn.se Tar du hand om någon som behöver din hjälp? Kommunen erbjuder anhörigstöd till dig som ger stöd, hjälp eller omsorg till en person i din närhet som är långvarigt

Läs mer

Välkommen till Skärholmens stödenhet med aktivitetscenter

Välkommen till Skärholmens stödenhet med aktivitetscenter Välkommen till Skärholmens stödenhet med aktivitetscenter Maj 2018 2 Innehåll Skärholmens stödenhet 4-10 Stödenheten 4-5 Aktivitetscenter Eken 6-7 Aktivitetscenter Björken 8-10 Anhörigstöd 11-12 - Stöd

Läs mer

Anhörigstödet program hösten 2019

Anhörigstödet program hösten 2019 Anhörigstödet program hösten 2019 Anhörigstödet i Partille Har du en närstående som på grund av hög ålder, långvarig sjukdom eller funktionsnedsättning har behov av din hjälp? Om du känner att du ibland

Läs mer

ÖPPEN FÖRSKOLA. Kontakt : Email : Blogg : www.kulanbloggen.se. Facebook: www.facebook.com/kulansoppnaforskola

ÖPPEN FÖRSKOLA. Kontakt : Email : Blogg : www.kulanbloggen.se. Facebook: www.facebook.com/kulansoppnaforskola ÖPPEN FÖRSKOLA Kontakt : Öppna Förskolan KULAN Fäladstorget 1 226 44 Lund telefon: 046 35 64 38 www.lund.se/kulan Email : kulansoppnaforskola@live.se Blogg : www.kulanbloggen.se Facebook: www.facebook.com/kulansoppnaforskola

Läs mer

TRÄFFPUNKTEN LINDOME HÖSTEN 2018 SEPTEMBER-DECEMBER

TRÄFFPUNKTEN LINDOME HÖSTEN 2018 SEPTEMBER-DECEMBER TRÄFFPUNKTEN LINDOME HÖSTEN 2018 SEPTEMBER-DECEMBER OM OSS MÖTESPLATS LINDOME - En meningsfull fritid för alla! Du håller just nu höstens program i din hand, allt som kommer att hända finns inte med i

Läs mer

Program på Äldrecentrum Mars -April 2019

Program på Äldrecentrum Mars -April 2019 Program på Äldrecentrum Mars -April 2019 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl.14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information i

Läs mer

Medelpunkten. en social mötesplats för seniorer och frivilliga. Grillning den 25/6 kl.12.00 föranmälans krav Juni-juli 2014

Medelpunkten. en social mötesplats för seniorer och frivilliga. Grillning den 25/6 kl.12.00 föranmälans krav Juni-juli 2014 1 Medelpunkten en social mötesplats för seniorer och frivilliga Grillning den 25/6 kl.12.00 föranmälans krav Foto Taina Ahola Juni-juli 2014 1 ANSLAGSTAVLAN Semesterstängt Medelpunkten har stängt för aktiviteter

Läs mer

Välkommen till Aktivitetscenter Kvarngården

Välkommen till Aktivitetscenter Kvarngården Välkommen till Aktivitetscenter Kvarngården Aktivitetscenter är en mötesplats, en öppen verksamhet där det finns ett utbud av aktiviteter som du kan var med i på dina egna villkor. Varje månad görs ett

Läs mer

Foto: Sofia Sabel. Aktiviteter

Foto: Sofia Sabel. Aktiviteter Foto: Sofia Sabel Aktiviteter 1 maj - 31 augusti 2015 Anhörigcenter Anhörigcenter är en informations- och mötesplats som vänder sig till dig som inom familjen, släkten eller vänkretsen stödjer en närstående

Läs mer

Veckobrev nr 15 (9 april-15 april) 2018

Veckobrev nr 15 (9 april-15 april) 2018 Veckobrev nr 15 (9 april-15 april) 2018 Hantverk- och datahjälp / den 11 april klockan 10-12. Välkomna till Malmtorpsvägen 25 med början den 24 januari kl. 10-12. Vi träffas vidare onsdagar 11/4 och 25/4.

Läs mer

MÖTESPLATS KARIDAL

MÖTESPLATS KARIDAL MÖTESPLATS KARIDAL 1 2019 Hälsa, friskvård & aktiviteter Mötesplats Karidal erbjuder massor med inspirerande information, föreläsningar och gruppaktiviteter under året. Allt i samverkan med olika föreningar,

Läs mer

Höstprogram 2017 Träffpunkter för seniorer

Höstprogram 2017 Träffpunkter för seniorer Angered Startar i september! Höstprogram 2017 Träffpunkter för seniorer www.goteborg.se Välkommen till träffpunkterna i Angered! Träffpunkterna erbjuder mötesplatser för seniorer. Till oss kan du komma

Läs mer

Medlemsblad Höst 2017

Medlemsblad Höst 2017 Medlemsblad Höst 2017 Kära medlem, Nu är sommaren slut och hösten kommer snart. har haft en mycket fin och trevlig sommar med bland annat vår välbesökta sommarfest, korvgrillningar, kognition diskussionstillfälle

Läs mer

Välkommen till Eken aktivitetscenter och stödverksamhet December 2017

Välkommen till Eken aktivitetscenter och stödverksamhet December 2017 Välkommen till Eken aktivitetscenter och stödverksamhet December 2017 stockholm.se/skarholmen Innehåll Eken aktivitetscenter och stödverksamhet 3-7 Speciellt denna månad 6-7 IT-värdar hjälper dig 8 Stödverksamheten

Läs mer

Träffpunkter för seniorer

Träffpunkter för seniorer Östra Göteborg Träffpunkter för seniorer 14 januari 14 juni Program Våren 2019 www.goteborg.se Välkommen in i gemenskapen! Seniorträffen Hundraårsgatan 32 B, Kortedala Öppet måndag fredag Måndagar 10 11

Läs mer

Välkommen till stödenheten i Skärholmen!

Välkommen till stödenheten i Skärholmen! Välkommen till stödenheten i Skärholmen! Mars 2018 2 Innehåll Skärholmens stödenhet 4-10 Stödenheten 4-5 Aktivitetscenter Eken 6-7 Aktivitetscenter Björken 8-9 IT-värdar hjälper dig 10 Anhörigstöd 11-13

Läs mer

Kultur & Aktiviteter. för seniorer i Västra Göteborg

Kultur & Aktiviteter. för seniorer i Västra Göteborg Kultur & Aktiviteter för seniorer i Västra Göteborg Juli - Augusti 2014 Åkerhus Åkerhus Träffpunkt, Juteskärsgatan 2 Flexlinjens mötesplats 2435 Telefon 031-366 44 15 Öppettider: Måndag till fredag kl.

Läs mer

Träffpunkt Karl-Johan

Träffpunkt Karl-Johan Månadsblad oktober 2019 Träffpunkt Karl-Johan En mötesplats för dig som är senior 65+ Här är du välkommen för en stunds sällskap, ta en kopp kaffe, läsa dagens UNT eller delta i de aktiviteter som erbjuds.

Läs mer

Människor emellan. 5 9 november. en vecka om kärlek. Örgryte-Härlandas temavecka om kärlek för seniorer! Välkommen till

Människor emellan. 5 9 november. en vecka om kärlek. Örgryte-Härlandas temavecka om kärlek för seniorer! Välkommen till Människor emellan en vecka om kärlek 5 9 november Välkommen till Örgryte-Härlandas temavecka om kärlek för seniorer! Måndag 5 november Tisdag 6 november Entrén Invigning. Veckans konferencier Christina

Läs mer

Seniorveckan Program september

Seniorveckan Program september i 3 14 35 2312 7 22 40 63 48 26 23 11 2 71 8 33 21 42 16 4 37 9 29 62 54 11 5 14 Seniorveckan Program 21 september Seniorveckan Huddinge Måndag september Måndag september Välkommen till Seniorveckan! Den

Läs mer

KULTUR FÖR ÄLDRE

KULTUR FÖR ÄLDRE KULTUR FÖR ÄLDRE 2016-2017 PROJEKTET KULTUR FÖR ÄLDRE Projektet Kultur för Äldre i Hagfors kommun pågår 1 september 2016 till 31 augusti 2017. Målet är att varje äldreboende ska ha aktiva aktivitetsombud

Läs mer

ÖPPEN FÖRSKOLA Vårterminen 2014

ÖPPEN FÖRSKOLA Vårterminen 2014 ÖPPEN FÖRSKOLA Vårterminen 2014 Kontakt: Öppna Förskolan KULAN Fäladstorget 1 226 44 Lund telefon: 046 35 64 38 Hemsida: www.lund.se/kulan E-post: kulansoppnaforskola@live.se Blogg : www.kulanbloggen.se

Läs mer

MÅNADSBLAD. december 2017 SOCIALFÖRVALTNINGEN

MÅNADSBLAD. december 2017 SOCIALFÖRVALTNINGEN MÅNADSBLAD december 2017 SOCIALFÖRVALTNINGEN Mötesplats Kristallen Torget 1 A, Klippan Kl. 13.30-15.30. Fika till självkostnadspris. Program: 5 dec Våfflor 12 dec Luciatåg Tisdagsfika Balansträning Fredagar

Läs mer

Program på Äldrecentrum Maj - Juni 2019

Program på Äldrecentrum Maj - Juni 2019 Program på Äldrecentrum Maj - Juni 2019 Öppettider: Vardagar: kl. 9.30-12.00, 13.00-16.00 Lördag och söndag: kl.14.00-16.00 Vissa dagar kan det förekomma andra öppettider, se programmet. Information i

Läs mer

Hej! Här kommer en information till dig som har kommunal hemtjänst, nattpatrull och trygghetslarm.

Hej! Här kommer en information till dig som har kommunal hemtjänst, nattpatrull och trygghetslarm. ÄLDREFÖRVALTNINGEN 2015-02-27 1 (6) Kvartalsbrev Mars 2015. Hej! Här kommer en information till dig som har kommunal hemtjänst, nattpatrull och trygghetslarm. Vi är redan inne i Mars månad, och efter en

Läs mer

Stöd till anhöriga Aktiviteter 1 september 31december 2015

Stöd till anhöriga Aktiviteter 1 september 31december 2015 Stöd till anhöriga Aktiviteter 1 september 31december 2015 Anhörigstöd inom Vård och Omsorg Vi vänder oss till dig som ger stöd, hjälp eller omsorg till en närstående i din närhet som inte klarar av vardagen

Läs mer

Måndag 4 februari kl Parkgårdens mötesplats Entré 30 kr inkl. fika

Måndag 4 februari kl Parkgårdens mötesplats Entré 30 kr inkl. fika Måndag 4 februari kl. 14.30 Parkgårdens mötesplats Entré 30 kr inkl. fika Filmvisning Unga Astrid Onsdag 6 februari kl.14.00 Parkgårdens mötesplats Tillberga Kaffeservering i pausen Vi firar alla hjärtans

Läs mer

Anhörigstöd. i Gällivare kommun. Foto: andreaslundgren.com

Anhörigstöd. i Gällivare kommun. Foto: andreaslundgren.com Anhörigstöd i Gällivare kommun Foto: andreaslundgren.com Utgiven av: Gällivare kommun Socialförvaltningen i samband med projekt utveckling av anhörigstöd år 2007 t o m 2008. Text: Ann-Louise Lundgren.

Läs mer

Välkommen till Skärholmens stödenhet med aktivitetscenter

Välkommen till Skärholmens stödenhet med aktivitetscenter Välkommen till Skärholmens stödenhet med aktivitetscenter Mars 2019 Innehåll Skärholmens stödenhet 3-11 Stödenheten 4-5 Aktivitetscenter Eken 6-7 Aktivitetscenter Björken 8-10 Aktivitetscenter Aspen 11-13

Läs mer

Medelpunkten. en social mötesplats för seniorer och frivilliga. Foto Taina Ahola

Medelpunkten. en social mötesplats för seniorer och frivilliga. Foto Taina Ahola Medelpunkten en social mötesplats för seniorer och frivilliga Foto Taina Ahola September 2015 ANSLAGSTAVLAN Seniorveckan 13-18 september Seniorveckan invigs söndagen den 13 september av kommunstyrelsens

Läs mer

Aktiviteter i Eslövs kommun

Aktiviteter i Eslövs kommun Aktiviteter i Eslövs kommun höst och vinter 2013 Öppet för alla! AKTIVITETER I ESLÖV Aktivitetshuset Karidal Karidal är en mötesplats för kommunens invånare där alla är lika välkomna. Här finns möjlighet

Läs mer

Täby seniorcenter. Aktuella aktiviteter. taby.se/seniorcenter

Täby seniorcenter. Aktuella aktiviteter. taby.se/seniorcenter Täby seniorcenter Aktuella aktiviteter taby.se/seniorcenter Välkommen till Täby seniorcenter Täby seniorcenter är en öppen kommunal verksamhet där du kan träffa andra seniorer, vara med på något av de

Läs mer

Januari 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro

Januari 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Månadsprogram Januari 2019 Mötesplatsen Kristallen på Flintebro Öppet för alla seniorer i Skurups Kommun God fortsättning! Vecka 1 Tisdag 1 Onsdag 2 Torsdag 3 Fredag 4 Januari Kristallen har stängt p.g.a.

Läs mer

Anhörigstödet program hösten 2018

Anhörigstödet program hösten 2018 Anhörigstödet program hösten 2018 Anhörigstödet i Partille Har du en närstående som på grund av hög ålder, långvarig sjukdom eller funktionsnedsättning har behov av din hjälp? Om du känner att du ibland

Läs mer

MÅNADSPROGRAM JULI OCH AUGUSTI Malmabergs Mötesplats. Släggargatan Västerås Telefon:

MÅNADSPROGRAM JULI OCH AUGUSTI Malmabergs Mötesplats. Släggargatan Västerås Telefon: MÅNADSPROGRAM JULI OCH AUGUSTI 2016 Malmabergs Mötesplats Släggargatan 3 723 37 Västerås Telefon: 021-39 18 70 Veckoschema Malmabergs Mötesplats Måndagar Ipad, dator, mobil 13.30-15.30 Tisdagar Balansgrupp

Läs mer

Kultur & Aktiviteter. för seniorer i Västra Göteborg

Kultur & Aktiviteter. för seniorer i Västra Göteborg Kultur & Aktiviteter för seniorer i Västra Göteborg Maj - juni 2014 Åkerhus Åkerhus Träffpunkt, Juteskärsgatan 2 Flexlinjens mötesplats 2435 Telefon 031-366 44 15 Öppettider: Måndag till fredag kl. 10.00

Läs mer

Start V.34 Mötesplats Råby

Start V.34 Mötesplats Råby Augusti 2018 Mötesplats Råby Råby Centrum Västerås 021-398771 Start V.34 Mötesplats Råby Ansvarig för verksamheten: Camilla Knutsen Camilla.cecilia.knutsen@vasteras.se Du hittar oss även under: Västerås

Läs mer

Projekt BRA-grupper - för att öka det sociala innehållet för äldre i ordinärt boende 2011-2012

Projekt BRA-grupper - för att öka det sociala innehållet för äldre i ordinärt boende 2011-2012 Vård- och omsorgsförvaltningen Projekt BRA-grupper - för att öka det sociala innehållet för äldre i ordinärt boende 2011-2012 Slutrapport Mölndals stad December 2012 Lotta Malm Projektledare Projekt BRA-grupper

Läs mer

Seniorveckan Program september

Seniorveckan Program september 11 12 1 10 2 9 3 8 4 7 6 5 14 3 14 35 2312 7 22 40 63 48 26 23 11 2 71 8 33 21 42 16 4 37 9 29 62 54 11 5 14 11 12 1 10 2 9 3 8 4 7 6 5 Seniorveckan 20 Program 16 20 september Seniorveckan 20 Huddinge

Läs mer

3/ ÖLANDSRESA MED FONDBUSSEN

3/ ÖLANDSRESA MED FONDBUSSEN OKTOBER 2018 Dag Datum Tid Aktiviteter Måndag 1/10 Ewa har gymnastik på Enliden på fm. V.40 Tisdag 2/10 10.30 Gympan flyttad till Tors. Torsdag 4/10 Ekåsen har stängt pga. aktivitet för boende på Gemensam

Läs mer

Medlemsblad NR: 3 2013

Medlemsblad NR: 3 2013 Medlemsblad NR: 3 2013 Styrelsen önskar en GOD JUL & ETT GOTT NYTT ÅR Hoppas ni har haft en skön höst och förvinter trots storm, regn, snö & kyla men över naturens lagar kan vi inte styra. Vi får alltid

Läs mer

PÅ GÅNG 2016 KARIDAL

PÅ GÅNG 2016 KARIDAL PÅ GÅNG 2016 KARIDAL Vår verksamhet Mötesplats Karidal - en hälsofrämjande mötesplats Målet med Mötesplats Karidal är att främja hälsa bland kommunens invånare. Att främja hälsa är att bygga vidare på

Läs mer

Välkommen till Skärholmens stödenhet med aktivitetscenter

Välkommen till Skärholmens stödenhet med aktivitetscenter Välkommen till Skärholmens stödenhet med aktivitetscenter December 2018 Innehåll Skärholmens stödenhet 3-12 Stödenheten 3-4 Aktivitetscenter Eken 5-7 Aktivitetscenter Björken 8-10 Aktivitetscenter Aspen

Läs mer

Allaktivitetshuset. Kungshällan

Allaktivitetshuset. Kungshällan Allaktivitetshuset Kungshällan Programblad för 1 februari 16 juni 2013 1 Kungshällan Lilla Torg 1 243 30 Höör Mötesplatsen för ALLA seniorer Här finns det möjlighet att träffas och umgås, ta en fika, dricka

Läs mer

Kom in och hälsa på, så berättar vi mera!

Kom in och hälsa på, så berättar vi mera! Träffpunkt Ålem Håller öppet för Dig! Kom in och hälsa på, så berättar vi mera! ÖPPETTIDER med personal Måndag.08.00 16.00...08.00 14.00 Onsdag..08.00 16.30...08.00 16.00 Lokalen finns tillgänglig andra

Läs mer