European Masters Athletics juli

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "European Masters Athletics 2010 15-24. juli"

Transkript

1 Del af Holstebro RejseCenter K/S Gartnerivej Holstebro Danmark CVR Tilsluttet Rejsegarantifonden nr 1525 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Udvidet ansvarsforsikring Tlf. (45) Fax. (45) European Masters Athletics juli Nu är det hög tid att börja planera för Veteran-EM i friidrott Tävlingarna hålls i Ungern närmare bestämt i Nyiregyhaza. I samarbete med Svenska Friidrottsförbundets Veterankommitte arrangerar Special Rejser en gemensam resa från Skandinavien. Resan dit Närmaste internationella flygplatsen är Budapest. Nyiregyhaza ligger ca ca 250 km öster om Budapest. Det slutliga programmet för tävlingarna finns nu tillgänglig. Det börjar som vi hade förväntat oss det, 15 Juli och avresan från Sverige är den 13 Juli, så ni kan vara utvilade till starten. Men avslutningen är nu planerad till 24 Juli. Detta innebär att hemresan kommer att äga rum den 25 Juli - en dag senare än vad vi ursprungligen hade planerat. Basresan 13 juli Flyg från Skandinavien till Budapest. Från Budapest med buss (ca 3 timmar) till staden Nyiregyhaza, där EM går av stapeln. Inkvartering på hotellet. 14 juli Orienteringstur i staden samt informationsmöte. 15 juli 24 juli Deltagande i EM tävlingarna. Det kommer att arrangeras flertalet utflykter i området. 25 juli Busstransport tillbaka till Budapest och flyg hem till Skandinavien. Vi har utgått från den information vi har idag, och vi reserverar oss för ändringar som flygbolagen kan göra i förhållande till nuvarande tidtabeller och priser. Alternativ resa Om du inte har tid eller lust att vara borta så länge, hjälper vi dig gärna med en kortare individuell resa. Vänligen kontakta oss med dina önskemål. Vi måste påpeka att det finns stränga regler för individuella biljetter till de lägsta priserna. Biljetterna måste vanligtvis betalas och utfärdas samma dag som bokningen görs och kan inte senare ändras eller avbokas.

2 Extra resa: Om du vill se lite mer när du ändå är ute och reser, kan vi erbjuda ett bra alternativ. Du får uppleva Budapest, Wien och en båttur på Donau. 25 juli Åk med bussen tillbaka till Budapest, men istället för att flyga hem får du en övernattning i Budapest. Kvällsmat 26 juli Sightseeing i Budapest Kvällsmat och övernattning 27 juli Idag åker du med hydrofoilbåten på Donau från Budapest till Wien. Lunch om bord. Kvällsmat och övernattning i Wien 28 juli Sightseeing i Wien Kvällsmat och övernattning 29 juli Transport till flygplatsen och flyg hem till Skandinavien.

3 Nyiregyhaza Staden omnämns först Den är rik på kultur och historia. Staden har aldrig varit under turkiskt styre och det är några riktigt gamla och rika familjer som satt sin prägel på staden och området. Det historiska centrumet är fyllt med arkitektoniska pärlor från 1800 och talet. Men det finns många mycket moderna byggnader, charmiga gågator, butiker, kaféer och restauranger. Det finns många unga människor - på grund av det stora universitetet. Det finns många möjligheter till simning, eftersom det finns "bad länder", simning sjöar och allmänna swimmingpools. Staden har ca invånare. Utflykter Vi kommer att erbjuda olika utflykter i närområdet under vistelsen. Detta för att alla ska ett bra intryck av livet och kulturen i Ungern. Vi kommer att arrangera möten med den lokala befolkningen som kanske speciellt här på landet är mycket vänliga och tillmötesgående. Vi planerar turer till ungerska Puszta, där ni skal uppleva hästuppvisning med de berömda ungerska hästar. En annan utflykt går till Miskolc Tapolca grottor där det ordnas en fantastisk "vattenlandet". Här har vi helt enkelt simma genom den belysta grottor. Den ungerska vinet är känt och det måste också upplevas. Det kommer att finnas möjligheter till båtturer på floderna och många andra spännande saker.

4 Hotellen: Då det är en ganska liten stad finns inte så många stora moderna hotell att välja emellan. Det betyder att några av de tävlande kommer att bo upp till 40 km ifrån stadion. Men vi har varit ute i så god tid att vi har lyckats boka de två hotell som ligger närmast stadion Hotel Central och Hotel Continent. Vi har satt oss på båda hotell, så det är endast våra gäster som kommer att bo där. Det är små hotell så vi rekommenderar att du anmäler dig i god tid, då det fortfarande finns plats på dessa hotell. Förutom dessa 2 hotell har vi bokat ett mindre antal rum på Hotel Campus som ligger vid själva stadion. Hotel Campus: Del av,nyiregyhaza s Universitet. Det finns 60 dubbelrum som är studentrum, och är som alltid mycket enkelt inredda. 2 dubbelrum delar badrum och en toalett (i 2 separata avdelningar) och en hall där det finns ett kylskåp och oftast ett par kokplattor. Alla rum har en primitiv form av luftkonditionering. Det finns restaurang, bar och uppehållsrum. På området finns internet uppkoppling och wellness center. Ca 100 meter från stadion Hotel Central Ett modernt hotell i tre våningar (***) med en bra restaurang. Alla rum har luftkonditionering, bad och toalett. Det finns bar, hiss, bastu, jacuzzi och en inomhuspool. Trådlöst internet i hela hotellet utan extra kostnad. Ca 1,5 km från stadion. Endast för Holstebro RejseCenter gäster. Hotel Continent Ett litet men bra hotell (****) som endast ligger 600 meter från stadion. Alla rum har luftkonditionering, bad och toalett. Det finns restaurang, café, bar och bastu. Endast för Holstebro Rejse Center gäster.

5 Priser: Basresan Pris i svenska kronor per person från Köpenhamn I dubbelrum I enkelrum Campus Central Continent Tillägg för avresa från Stockholm SEK 200 Priset inkluderar: Flyg från Skandinavien till Budapest Flyg från Skandinavien till Budapest t/r. Flygplatsskatter Flygplatsskatter Busstransport till hotellet t/r Busstransport till hotellet t/r övernattningar övernattningar på på valt valt hotell hotell Halvpension (frukost (frukost och och middag) middag) Reseledarassistans Administrationsavgift Inte inkluderat i prisen är: Deltagande i tävlingarna Försäkring Utflykter Andre personliga utgifter Extra resan Budapest/Wien Pris per person i svenska kronor I dubbelrum SEK 5500 I enkelrum SEK 6900 Priset inkluderar: Övernattning i Budapest och Wien på bra turistklasshotell. Halvpension Sightseeingturer i Budapest och Wien Båttur mellan Budapest och Wien Transfer till flygplatsen i Wien Hemresa med flyg Skandinavisk reseledare medföljer hela resan Inte inkluderat i priset är: Drycker och andra personliga utgifter Förbehåll Extra resan kan endast genomföras i denna form, om det är tillräckligt antal deltagare som anmäler sig.

6 Det med liten stil: Anmälning Vi måste påpeka att vi har ett begränsat antal platser. När de säljs ut, vill vi försöka få extra platser, men de extra platserna kommer säkert att bli dyrare. Det är därför en fördel för dig om du registrerar dig så fort du vet att du vill med på resan. Så snart du har bestämt dig för att resa så ber vi att du skickar in den ifyllda anmälningsblanketten till Holstebro RejseCenter. När du får vår bekräftelse ber vi att du betalar in depositionen på 2000 SEK per person. Ytterligare 3000 SEK betalas senast 31 december Slutbetalningen ska göras senast 31 maj Kreditkort Du kan betala din resa med internationella kreditkort till Holstebro RejseCenter. För att täcka våra kostnader tar vi ut en avgift på 200 SEK. Avbeställning Behöver du avbeställa din resa gäller följande avbeställningsregler: - vid avbeställning innan 31 december 2009 återbetalas inte depositionen, dvs SEK per person. - vid avbeställning innan 31 maj 2010 återbetalas allt förutom ett avdrag på 5000 SEK per person. - vid avbokning efter 31 maj 2010 sker ingen återbetalning. Vi rekommenderar att ni tecknar en avbeställningsförsäkring. Ändringar Om du önskar ändra i den beställda redan tas en avgift ut på 300 SEK per ändring. Ändringar som görs efter den 1 januari 2010 räknas som avbeställning av resa och ny beställning. Avbeställningsförsäkring En avbeställningsförsäkring som gäller vid akut uppkommen sjukdom kan tecknas för 400 SEK. Den ska beställas och betalas tillsammans med depositionen. Enkelrum Om du reser ensam och inte har någon att dela ett dubbelrum med försöker vi gärna att sammanföra dig med annan skandinavisk deltagare. Om det inte lyckas, måste du ta ett enkelrum och betala för det. Det finns endast ett begränsat antal enkelrum tillgängliga. Förbehåll Programmet är tryckt i maj 2009 och vi tar förbehåll för prishöjningar på flyg, hotell, bussar och liknande. Vi reserverar oss även för ändringar i valutakurser och andra förhållanden som vi inte har något inflytande på. Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar som är nödvändiga för att resan ska kunna genomföras på bästa möjliga sätt. Ansvar Holstebro RejseCenter är teknisk arrangör av resan. Arrangören ansvarar inte för ändringar, förseningar och liknande till följd av avtalsbrott, strejk, väderled och andra förhållanden som arrangören inte har något inflytande på. Special Rejser är från Januari 1, 2006 en del av Holstebro RejseCenter och därmed medlem i Danmarks Rejsebureau Forening, anslutet resegaranti ordningen mm

7 Anmälningsblankett EM Ungern 2010/rev Skandinavisk rejse till Ungern med anledning av EM för veteraner Härmed anmäler jag..personer till basresan Jag/vi önskar att börja resan i Köpenhamn Stockholm Jag/vi önskar att bo på hotell: Jag/vi önskar att bo på enkelrum Jag/vi önskar at bo på dubbelrum Tillsammans med. Jag/vi önskar önskar inte sjukdomsavbeställningsförsäkring Jag/vi önskar att ta del i ekstra resan Budapest/Wien NB! Observera att namnet skall vara det samma som i ditt pass Efternamn förnamn man/kvinna Adress:. Postnummer:.Ort:.. Telefon:.. . Underskrift:... Anmälningsblanketten skickas till Special Rejser, Holstebro RejseCenter Gartnerivej 11 DK Holstebro, Danmark Eventuellt per ghp@holrc.dk eller jja@holrc.dk eller fax:

European Masters Athletics 2010 15-24. juli

European Masters Athletics 2010 15-24. juli Del af Holstebro RejseCenter K/S Gartnerivej 11-7500 Holstebro Danmark www.holstebrorejsecenter.dk CVR 26927021 Tilsluttet Rejsegarantifonden nr 1525 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Udvidet ansvarsforsikring

Läs mer

KROATIEN 26 september 1 oktober, 2015

KROATIEN 26 september 1 oktober, 2015 KROATIEN 26 september 1 oktober, 2015 Följ med på en resa där ni upplever Kroatiens historia och kultur. Vi färdas bekvämt runt i egen buss och besöker städerna Makarska, Trogir, Split, Zadar, Sibenik

Läs mer

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti Följ med Equi Tours på mästerskapsresa till Aachen, Tyskland för ett spektakulärt Europamästerskap! Här väntas fantastiska

Läs mer

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009,

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Flyg: Med Ryan Air från Skavsta flygplats (Nyköping) 22/4 Skavsta Treviso 17.25-19.50 29/4 Treviso Skavsta 20.15-22.45 Pris och plats

Läs mer

Företag X Gruppresa - Paris 13-16 Sept 2012 Offert

Företag X Gruppresa - Paris 13-16 Sept 2012 Offert Datum: 2012-05-30 Företag X Gruppresa - Paris 13-16 Sept 2012 Offert Fix Travel Er resebyrå för en lyckad resa! We Fix It Kundansvarig/Projektansvarig Åsa Melander Fix Travel AB Brädgårdsvägen 28 236 32

Läs mer

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019.

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019. Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa 18 24 september 2019. Följ med Mimosa kulturresa genom Europas moderna historia Onsdag 18 september Avresa från Arlanda till Wien (direktflyg

Läs mer

Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson

Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson Marockansk retreat med Kajsa Ingemarsson 24-29 oktober 2015 Längtar du efter nya intryck, tid för eftertanke och gemenskap med likasinnade? Följ med oss till Marocko i höst! Den här gången är vårt fokus

Läs mer

CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015. Glädje - Gemenskap - Inspiration

CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015. Glädje - Gemenskap - Inspiration CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och

Läs mer

Pilgrimsvandring 2013. Camino Francés Sarria Santiago de Compostela

Pilgrimsvandring 2013. Camino Francés Sarria Santiago de Compostela 1(6) Pilgrimsvandring 2013 Resa 24 september 2 oktober 2013 Pris 11 070: -/person i dubbelrum 12 585: -/person i enkelrum Camino Francés Sarria Santiago de Compostela Priset är baserat på 16 deltagare

Läs mer

Jordanien. 3-12 november 2014. Karin Nilsson, Elovsbyn 30, 670 10 Töcksfors Tel: +46 (0)70-270 46 93 E-mail: kani@telia.com www.kanicare.

Jordanien. 3-12 november 2014. Karin Nilsson, Elovsbyn 30, 670 10 Töcksfors Tel: +46 (0)70-270 46 93 E-mail: kani@telia.com www.kanicare. Jordanien Rundresa genom Jordanien Vi besöker Amman, Jerash, Anjon, berget Nebo, Madaba, Kerak och klippstaden Petra. Jeepsafari i Wadi Rum. Sol och bad får vi vid Döda havet och i Aqaba vid Röda havet.

Läs mer

Traditionell medicin och odontologi

Traditionell medicin och odontologi Traditionell medicin och odontologi Kursresa till Mongoliet 20-29 augusti 2012 Privat tilläggsresa: Vandring med kameler i Gobi 17-22 augusti 2012 Resplan Resan kan kombineras med FDI-kongressen i Hongkong

Läs mer

HOCKEYWEEKEND I NEW YORK

HOCKEYWEEKEND I NEW YORK HOCKEYWEEKEND I NEW YORK Upplev 2 NHL-matcher under samma hockey-weekend: New York Rangers - Chicago Blackhawks, 27/2 kl 19:00 I Madison Square Garden New York Islanders - New Jersey Devils, 1/3 kl 13:00

Läs mer

Följande villkor reglerar avtalsförhållandet mellan Snowtrip och kund. Snowtrip är ett varumärke som ägs av Danski ApS (nämns som Snowtrip)

Följande villkor reglerar avtalsförhållandet mellan Snowtrip och kund. Snowtrip är ett varumärke som ägs av Danski ApS (nämns som Snowtrip) Följande villkor reglerar avtalsförhållandet mellan Snowtrip och kund. Snowtrip är ett varumärke som ägs av Danski ApS (nämns som Snowtrip) BOKNING & ANMÄLNINGSAVGIFT Depositionen är 750 kr per person

Läs mer

Friskis & Svettis Kungsbackas träningsresa

Friskis & Svettis Kungsbackas träningsresa Friskis & Svettis Kungsbackas träningsresa La Manga Club, Spanien 19-26 september 2017 Vi skapar träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Efter resan till La Manga kommer du att återvända hem som

Läs mer

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande Kursresa till Zanzibar Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande 15-22 juni 2016 Privat tillägg: Safari i Masai Mara 21-28 juni Resprogram Håkmark 213 905 91 UMEÅ SWEDEN tel. +46(0)90-383

Läs mer

Färöarna 5 dagar aug. 2019

Färöarna 5 dagar aug. 2019 Färöarna 5 dagar 22-26 aug. 2019 Dag 1-22 augusti Avgång från Köpenhamn med SAS 11:00 ankomst Torshavn 12:15. Guiden möter upp på flygplatsen. Vi börjar med lunch på Café Fjørðoy in Sørvágur. Efter lunch,

Läs mer

Företag X Italien 2-7 Mars 2013 Offert

Företag X Italien 2-7 Mars 2013 Offert Datum: 2013-02-05 Företag X Italien 2-7 Mars 2013 Offert Fix Travel Er resebyrå för en lyckad resa! We Fix It Företag/Kund X Kundansvarig/Projektansvarig Åsa Melander Fix Travel AB Brädgårdsvägen 28 236

Läs mer

Möten, Event & Konferens

Möten, Event & Konferens Ängelholms Reumatiker Förening Kära medlemmar, känns detta tilltalande. Vi skulle behöva intresse anmälan till den 1 nov. av hur många som är intresserade. Möten, Event & Konferens Offert Ängelholms Reumatiker

Läs mer

TOKYO FÖR TONÅRINGAR 7 DAGAR TOKYO FÖR TONÅRINGAR MED GHIBLI- MUSEET 7 DAGAR GALLERY IMAGES SEK

TOKYO FÖR TONÅRINGAR 7 DAGAR TOKYO FÖR TONÅRINGAR MED GHIBLI- MUSEET 7 DAGAR GALLERY IMAGES SEK TOKYO FÖR TONÅRINGAR 7 DAGAR 14 100 SEK TOKYO FÖR TONÅRINGAR MED GHIBLI- MUSEET 7 DAGAR Destinationer: Tokyo, Ghibli-museet, Samuraj-museet Reslängd: 7 dagar (kan förlängas) Reseperiod: Året om Pris: Från

Läs mer

Kroatien 2013 NPTK klubbresa 13-20 april

Kroatien 2013 NPTK klubbresa 13-20 april Näsbyparks TK välkomnar Er till tennislägret i Kroatien våren 2013! Kroatien 2013 NPTK klubbresa 13-20 april Med början hösten 2010 samt våren 2011-2012 arrangerade vi våra första tennisresor till Kroatien.

Läs mer

Norditalien Julmarknader i Dolomiterna

Norditalien Julmarknader i Dolomiterna Norditalien Julmarknader i Dolomiterna 5 DAGAR inkl. flyg & hotell COOP JULMARKNADER I DOLOMITERNA Ett pärlband av upplevelser i vackra Norditalien. Julmarknad i den trevliga staden Trento. Fantastiska

Läs mer

Fotbollsklubb X Gruppresa - England Offert 1-4 November 2012

Fotbollsklubb X Gruppresa - England Offert 1-4 November 2012 Datum: 2012-08-08 Fotbollsklubb X Gruppresa - England Offert 1-4 November 2012 VS Fix Travel Er resebyrå för en lyckad resa! Kundansvarig/Projektansvarig Åsa Melander Fix Travel AB Brädgårdsvägen 28 236

Läs mer

Drivkraft Träningsresa Rethymnon, Kreta 9-16 maj 2019

Drivkraft Träningsresa Rethymnon, Kreta 9-16 maj 2019 Drivkraft Träningsresa Rethymnon, Kreta 9-16 maj 2019 foto: Y.Skoulas, www.visitgreece.gr Tillsammans med Invictus travel arrangerar vi nu en till träningsresa där träning, gemenskap och god mat står i

Läs mer

Gartnerivej 11, 7500 Holstebro, Danmark

Gartnerivej 11, 7500 Holstebro, Danmark I samarbete med Svenska Friidrottsförbundets Veterankommitté arrangerar Holstebro RejseCenter en resa till världsmästerskapen i friidrott för veteraner, som hålls i Sacramento, Kalifornien. Avresa från

Läs mer

!!!!!!Följ med på vår nästa Kunskapsresa till Berlin 24 26 april 2013

!!!!!!Följ med på vår nästa Kunskapsresa till Berlin 24 26 april 2013 !!!!!!Följ med på vår nästa Kunskapsresa till Berlin 24 26 april 2013 Att förstå vad som händer i vår värld blir allt mer angeläget i takt med att konkurrensen ökar och nya ekonomier växer fram. Att läsa

Läs mer

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien!

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien! Åk med på golfresa till Benidorm och Alicante i Spanien hösten 2012! (OBS: Nytt program avresa en dag senare än vad tidigare meddelats flygresenärer flyger nu med Norwegian Air Shuttle direkt Göteborg-Alicante

Läs mer

Bornholms 2-dagars. 25-27 oktober 2013. Sunnergrens AB mobil 0708-629802. Alternativ A: BUSSRESA

Bornholms 2-dagars. 25-27 oktober 2013. Sunnergrens AB mobil 0708-629802. Alternativ A: BUSSRESA Sunnergrens AB mobil 0708-629802 Karstorpsvägen 164 tel 0431-75268 26942 Båstad E-mail:allan.sunnergren@lindasagard.se Bankgiro 558-1475 Bankkonto 6730-275646122 Du inbjudes till den 23:e resan till Bornholms

Läs mer

Kon-tiki Resor. Costa Rica

Kon-tiki Resor. Costa Rica Costa Rica Efter varje dag framgår i kursiv stil vilket hotell och vilka måltider som ingår i resans pris. Transfers, transporter och utflykter genomförs i internationella grupper, med engelsktalande guider

Läs mer

Karin Nilsson, Elovsbyn 30, 670 10 Töcksfors Tel: +46 (0)70-270 46 93 E-mail: kani@telia.com www.kanicare.com

Karin Nilsson, Elovsbyn 30, 670 10 Töcksfors Tel: +46 (0)70-270 46 93 E-mail: kani@telia.com www.kanicare.com Tag chansen och följ med till solen och värmen. SPA-resa till Döda Havet, jordens lägsta punkt och saltaste hav. -Här finns Döda havets hälsosamma mineraler i vatten, lera och luft. Gynnsamt för muskler,

Läs mer

BUDGETRESOR TILL SKID-VM I LAHTIS STORGATAN 16 901 10 UMEÅ STORGATAN 38 852 30 SUNDSVALL TEL:090 71 13 30

BUDGETRESOR TILL SKID-VM I LAHTIS STORGATAN 16 901 10 UMEÅ STORGATAN 38 852 30 SUNDSVALL TEL:090 71 13 30 BUDGETRESOR TILL SKID-VM I LAHTIS STORGATAN 38 STORGATAN 16 901 10 UMEÅ 852 30 SUNDSVALL TEL:090 71 13 30 TEL:060 15 82 82 HEMSIDA: WWW.BJORKOBOSTROM.SE Bokningar: E:mail: info(a)bjorkobostrom.se RESA

Läs mer

Marbella Training Camp

Marbella Training Camp Marbella Training Camp TUFFA TRÄNINGSPASS STRANDLIV RELAX GOD MAT SPANIEN - 25 OKTOBER - 1 NOVEMBER, 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du ska komma hem som dig själv men

Läs mer

Bibeln förenar & berör

Bibeln förenar & berör Bibeln förenar & berör MINDRE GRUPP 10-14 pers Det heliga landet 4-11 maj 2014 en rundresa med många människomöten och bibeldrama Du kommer att möta många intressanta människor under resan bla: Vår svenska

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016 Toughest OCR camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och

Läs mer

Sunnergrens AB tel 0431-75269 Lindåsa Gård fax 0431-75268 26942 Båstad E-mail:allan.sunnergren@lindasagard.se Bankgiro 558-1475. Bornholms 2-dagars

Sunnergrens AB tel 0431-75269 Lindåsa Gård fax 0431-75268 26942 Båstad E-mail:allan.sunnergren@lindasagard.se Bankgiro 558-1475. Bornholms 2-dagars Sunnergrens AB tel 0431-75269 Lindåsa Gård fax 0431-75268 26942 Båstad E-mail:allan.sunnergren@lindasagard.se Bankgiro 558-1475 Bornholms 2-dagars 29-31 oktober 2010 3 alternativ att välja: A. Bussresa

Läs mer

SEMINARIUM FÖRUNDERSÖKNING

SEMINARIUM FÖRUNDERSÖKNING LYDIGSHÄLLA ADVOKATERNA LENA ISAKSSON OCH ULF HOLST AB SEMINARIUM FÖRUNDERSÖKNING SÄRSKILT OM TVÅNGSMEDEL 14 18 maj 2015 i Istanbul (Kristi Himmelsfärds-helgen) Vi är glada att kunna inbjuda Er till seminariet

Läs mer

Särskilda resevillkor

Särskilda resevillkor - 1 - Särskilda resevillkor 1. Avtalet Det är av yttersta vikt att resenären tar del av de allmänna och särskilda resevillkoren. Dessa reglerar, tillsammans med de upplysningar som finns på Destination

Läs mer

Särskilda resevillkor

Särskilda resevillkor - 1 - Särskilda resevillkor 1. Avtalet Det är av yttersta vikt att resenären tar del av de allmänna och särskilda resevillkoren. Dessa reglerar, tillsammans med de upplysningar som finns på Destination

Läs mer

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Vi gör en härlig kryssning längs den magnifika dalmatiska kusten och dess vackra öar. Under tre dagar på Adriatiska havet åker vi från en ö till en annan

Läs mer

CYKLA TILLSAMMANS MED ROBERTO VACCHI

CYKLA TILLSAMMANS MED ROBERTO VACCHI CYKLA TILLSAMMANS MED ROBERTO VACCHI MALLORCA 20-27 APRIL 2013 Roberto CYKLA PÅ MALLORCA TILLSAMMANS MED ROBERTO VACCHI 10 mils cykling om dagen på karboncyklar av yppersta klass på den underbara ön Mallorca

Läs mer

Kroatien 2014 NPTK klubbresa 26 april 3 maj

Kroatien 2014 NPTK klubbresa 26 april 3 maj Näsbyparks TK välkomnar Er till tennislägret i Kroatien våren 2014! Kroatien 2014 NPTK klubbresa 26 april 3 maj Med början hösten 2010 samt våren 2011-2013 arrangerade vi våra första 4 tennisresor till

Läs mer

Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008

Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008 Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008 Förbered dig på en oförglömlig upplevelse! Kl 8.00 den 8 dagen i den 8 månaden år 2008 den tursammaste dagen i almanackan enligt gammal Kinesisk

Läs mer

I samarbete med

I samarbete med Kinas GP 2015 Shanghai 9 14 april Upplev Kinas största stad, Shanghai. Här byggs det nya skyskrapor i rasande fart och det moderna i kombination med det europeiska koloniala arvet gör Shanghai till en

Läs mer

Instruktion maila in RM anmälan

Instruktion maila in RM anmälan Instruktion maila in RM anmälan Anmälningsblanketten i pdf format är ifyllbar. Öppna filen och fyll i din kontaktinfo och kryssa i de aktiviteter du önska delta i. Addera ihop avgifterna för de programpunkter

Läs mer

Friskis & Svettis Eskilstuna

Friskis & Svettis Eskilstuna Friskis & Svettis Eskilstuna Träningsresa 2018 La Manga Club, Spanien 6-13 Maj 2018 Vi skapar träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Efter resan till La Manga kommer du att återvända hem som dig

Läs mer

05-07-19. Gyda ReiseClub v Freddy Vik Vangsmyra 3 4480 Kvinesdal. Bäste Freddy,

05-07-19. Gyda ReiseClub v Freddy Vik Vangsmyra 3 4480 Kvinesdal. Bäste Freddy, Gyda ReiseClub v Freddy Vik Vangsmyra 3 4480 Kvinesdal 05-07-19 Bäste Freddy, Med hänvisning till er bokning har vi nöjet att översända en bekräftelse enligt överenskommelse. Jag skickar även med en anmälningsfaktura

Läs mer

Danderyds församling pilgrimsvandring 2014. Camino Portugués Tui Santiago de Compostela

Danderyds församling pilgrimsvandring 2014. Camino Portugués Tui Santiago de Compostela 1(7) Danderyds församling pilgrimsvandring 2014 Camino Portugués Tui Santiago de Compostela Den portugisiska pilgrimsvägen är den näst mest populära pilgrimsleden efter Den franska vägen. En led som slingrar

Läs mer

Do it Event. Konferens/golfresa till Portugal Algarve 2013

Do it Event. Konferens/golfresa till Portugal Algarve 2013 Do it Event Konferens/golfresa till Portugal Algarve 2013 Portugal är ett av de mest populära länderna i Europa för soltörstande golfare. Framförallt Lissabonområdet och Algarvekusten lockar med massor

Läs mer

MAURITIUS 22 oktober 3 november, 2015

MAURITIUS 22 oktober 3 november, 2015 MAURITIUS 22 oktober 3 november, 2015 Följ med på en specialdesignad resa till den tropiska ön Mauritius! Med oss på hela resan har vi interkulturutbildaren Christine Beckman uppväxt på Mauritius som ger

Läs mer

PT on the Run to Spain

PT on the Run to Spain TRÄNING SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN - 2016 Training Camp Spanien 15-22 SEPTEMBER 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Målsättningen är att du ska komma hem

Läs mer

Vi har för närvarande gjort en förhandsbokning på arrangemanget och den gäller fram till: 2012-02-09

Vi har för närvarande gjort en förhandsbokning på arrangemanget och den gäller fram till: 2012-02-09 Föreningen Sickhouse Bjärevägen 7 232 54 Åkarp DFDS A/S Sundkrogsgade 11 2100 København Ø Telefon: 042 266 050 Fax: + 45 3342 3311 CVR. nr : 14194711 VAT-nr: 14194711 Köpenhamn 9 januari 2012 Hej Dan-Ola,

Läs mer

Ölprovning i Prag. 15-17 april 2015 Möt våren i Prag med Ann Fogelberg. Vill du lära dig mer om öl? Ja, då

Ölprovning i Prag. 15-17 april 2015 Möt våren i Prag med Ann Fogelberg. Vill du lära dig mer om öl? Ja, då Ölprovning i Prag 15-17 april 2015 Möt våren i Prag med Ann Fogelberg Vill du lära dig mer om öl? Ja, då Vill du lära dig mer om öl? Ja, då är detta bästa resan för dig. Följ med till Tjeckien, landet

Läs mer

Övernattning. Dana Cup No.1 Frederikshavn 11-16 juli 2011

Övernattning. Dana Cup No.1 Frederikshavn 11-16 juli 2011 Frederikshavn är beläget på norra Jylland i Danmark. Här finns aktiviteter för hela familjen. Du hittar fina sandbadstränder på bägge sidor av staden. Alldeles norr om Frederikshavn finner ni Danmarks

Läs mer

Åk på egen hand 9 eller 16 dagar

Åk på egen hand 9 eller 16 dagar Vi på Polenupplevelser arbetar med att erbjuda sköna spa och rehabiliteringsresor till Polen. Landet har en lång tradition och ansedd erfarenhet vad gäller kurbehandlingar och friskvård som vi förmedlar

Läs mer

Välkommen till SFF-kongress 2012 i Borås

Välkommen till SFF-kongress 2012 i Borås Välkommen till SFF-kongress 2012 i Borås Som framgått av annons i SFF-Filatelisten och vårt nyhetsbrev är det förbundskongress i Borås 21 och 22 april 2012 plus att den föregås av en filatelidag. Det är

Läs mer

Resa Island 22-26 augusti 2012

Resa Island 22-26 augusti 2012 Resa Island 22-26 augusti 2012 Här kommer ett kortfattat program om vår Islands resa. Detta är en kursresa där vi lyckats att få Islands mest eftertraktade föreläsare Bjarni Pjetursson att hålla en exklusive

Läs mer

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till Temaresa Vin 2017. Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/ SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/9 2017. Ungerns huvudstad Budapest består av två stadshalvor. Dessa var

Läs mer

FJÄLLVECKA 6-13 mars 2011 Hotell Tänndalen. Tänndalen, Härjedalen

FJÄLLVECKA 6-13 mars 2011 Hotell Tänndalen. Tänndalen, Härjedalen FJÄLLVECKA 6-13 mars 2011 Hotell Tänndalen Tänndalen, Härjedalen Välkommen till Frisksportarnas fjällvecka! Den 6 13 mars 2011 (söndag - söndag) åker vi till Hotell Tänndalen i Härjedalen. Hotellet har

Läs mer

Varmt välkommen till villa Hydroussa! Träningsresa till Andros- Grekland 9 maj till 16 maj 2015

Varmt välkommen till villa Hydroussa! Träningsresa till Andros- Grekland 9 maj till 16 maj 2015 Varmt välkommen till villa Hydroussa! Träningsresa till Andros- Grekland 9 maj till 16 maj 2015 Reseinformation och resevillkor Flyg & Transfer: Flygbolag som flyger direkt Köpenhamn till Aten tur och

Läs mer

Dolomiterna 2010. Vi kommer att bo på landstypiska hotell ( två hotellbyten ), med halvpension, d.v.s. frukost och middag ingår.

Dolomiterna 2010. Vi kommer att bo på landstypiska hotell ( två hotellbyten ), med halvpension, d.v.s. frukost och middag ingår. Dolomiterna 2010 Kurvor och bergspass i mängder, bra vägar, fantastisk natur, och mat i toppklass. Dolomiterna är med andra ord det perfekta motorcykelresmålet. Bergspassen, vägarna och naturen i Sydtyrolen

Läs mer

Habsburgarnas imperium Wien Bratislava Budapest med Andreas Danielsen den 2 6 juni 2016

Habsburgarnas imperium Wien Bratislava Budapest med Andreas Danielsen den 2 6 juni 2016 Habsburgarnas imperium Wien Bratislava Budapest med Andreas Danielsen den 2 6 juni 2016 I sällskap med vår ciceron Andreas Danielsen, författare till Hederskriget Hur Österrike-Ungern startade det första

Läs mer

Training Camp by PT Vladan Rethymnon, Kreta maj 2018

Training Camp by PT Vladan Rethymnon, Kreta maj 2018 Training Camp by PT Vladan Rethymnon, Kreta 12-19 maj 2018 foto: Y.Skoulas, www.visitgreece.gr På PT Vladans träningsresa utvecklas du på flera sätt. Efter resan till Kreta kommer du hem som dig själv

Läs mer

Do it Event. Konferens/golfresa till Turkiet våren 2013

Do it Event. Konferens/golfresa till Turkiet våren 2013 Do it Event Konferens/golfresa till Turkiet våren 2013 På bara 10-15 år har Turkiet gått från att vara ett närmast okänt golfresmål till att vara kanske Europas allra hetaste golfresedestination för svenska,

Läs mer

Sundsvall Arena Cup 2013

Sundsvall Arena Cup 2013 Inbjudan till Sundsvall Arena Cup 2013 Sundsvalls Simsällskap har härmed nöjet att inbjuda Er klubb och Era simmare till Sundsvall Arena Cup 2013. Sundsvall Arena Cup riktar sig till hela klubben, grenordning

Läs mer

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST RESA TILL ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST Istanbul metropolen vid Bosporen är gräns och smältdegel på samma gång. Här tycks Europa möta Asien inför en slutgiltig kraftmätning. Öst mot väst. Ur denna

Läs mer

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST RESA TILL ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST Istanbul metropolen vid Bosporen är gräns och smältdegel på samma gång. Här tycks Europa möta Asien inför en slutgiltig kraftmätning. Öst mot väst. Ur denna

Läs mer

Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh

Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh Club Eriks noga utvalda upplevelser Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh Karaktäristiska whiskydestillerier i vackra miljöer Följ med Club Eriks på vår välkomponerade whiskyresa

Läs mer

Vinresa till Niederösterreich Österrike

Vinresa till Niederösterreich Österrike Vinresa till Niederösterreich Österrike Slutet av september, början på oktober 2015 med Munskänkarna Otterbäcken 2015 är Niederösterreich i Österrike utsedd till årets vinort/region av Munskänkarna centralt.

Läs mer

Julmarknadskryssning längs med Donau

Julmarknadskryssning längs med Donau Julmarknadskryssning längs med Donau Följ med och upplev den magiska stämningen på några av Europas vackraste julmarknader. Ombord på vår mysiga älvkryssningsbåt, Der Kleine Prinz, får du julstämning och

Läs mer

Vinresa till Alsace i Frankrike och Mosel i Tyskland 1-6 Juni 2011. 6 dagar.

Vinresa till Alsace i Frankrike och Mosel i Tyskland 1-6 Juni 2011. 6 dagar. Vinresa till Alsace i Frankrike och Mosel i Tyskland 1-6 Juni 2011. 6 dagar. DAG 1 (1/6). Ca 81 mil Avresa kl 05.30 från Järnvägsstationen i Vänersborg.Vi åker ner genom Halland där vi stannar till hos

Läs mer

Erbjudanden till dig som har Högsbykortet

Erbjudanden till dig som har Högsbykortet Erbjudanden till dig som har Högsbykortet 10 % rabatt på alla upplevelser från Live it Vad kan du köpa som är kul, spännande, lärorikt, avslappnande och framförallt ett uppskattat minne för livet? Svaret

Läs mer

Följ med oss till. du blir aldrig densamma mer. 10-21 April 2015. Nästa år i Jerusalem

Följ med oss till. du blir aldrig densamma mer. 10-21 April 2015. Nästa år i Jerusalem Följ med oss till du blir aldrig densamma mer 10-21 April 2015 Nästa år i Jerusalem H ISRAEL I APRIL 2015 Vi flyger med Finnair från Helsingfors direkt till Tel Aviv. Flygtidtabell... 10.4 kl 20.05 AY

Läs mer

AKTUELLA BOFÖRMÅNER OCH PRISER Norrtälje

AKTUELLA BOFÖRMÅNER OCH PRISER Norrtälje AKTUELLA BOFÖRMÅNER OCH PRISER Norrtälje Version mars 2016 Seniorgårdens Boförmåner gör det bekvämt och enkelt att trivas hemma. Via lokala leverantörer får du tillgång till utvalda tjänster i samband

Läs mer

SUP. STAND UP PADDEL TRÄNINGSRESA Plats: Estoril Portugal Datum: Torsdag 15 Maj - Måndag 19 Maj, 2014

SUP. STAND UP PADDEL TRÄNINGSRESA Plats: Estoril Portugal Datum: Torsdag 15 Maj - Måndag 19 Maj, 2014 The Ocean Walker är ett företag baserat i Stockholm, som brinner för Stand Up Paddling. Vi lanserar nu våran första Stand Up Paddel resa i maj 2014 till Estoril, Portugal. Våran resa är avsedd för alla

Läs mer

6-13 MAJ 2018 LA MANGA, SPANIEN Träningsresa. I samarbete med:

6-13 MAJ 2018 LA MANGA, SPANIEN Träningsresa. I samarbete med: 6-13 MAJ 2018 LA MANGA, SPANIEN Träningsresa I samarbete med: Vill du boka din resa! Ring 031 774 1300 eller maila info@invictustravel.com Resemålet La Manga Club ligger i Murcia-regionen i sydöstra Spanien.

Läs mer

Skidresa Whistler ***

Skidresa Whistler *** Skidresa Whistler *** Upplev nordamerikas bästa skidåkning i detta skidåkarmecka. Whistler har över 200 nedfarter och skidåkning för alla - från barn och nybörjare till avancerade åkare som söker utmaningen.

Läs mer

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är.

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är. HOLLAND I BLOMNING När det i början av maj fortfarande kan vara lite ostadigt väder här hemma i Sverige har som regel Nederländerna haft härlig vår ett tag. Uteserveringarna är öppna och vårblommor finns

Läs mer

Skidresa Whistler. Skidresa Whistler. Resan i korthet. Skidresor Nordamerika

Skidresa Whistler. Skidresa Whistler. Resan i korthet. Skidresor Nordamerika Skidresa Whistler Upplev nordamerikas bästa skidåkning i detta skidåkarmecka. Whistler har över 200 nedfarter och skidåkning för alla - från barn och nybörjare till avancerade åkare som söker utmaningen.

Läs mer

Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero

Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero Kulturel rundresa med 2 Kultur och Strand 12 dages rundresa till Kuba Havanna - Varadero - Havanna Denna

Läs mer

Bibeln förenar & berör

Bibeln förenar & berör Bibeln förenar & berör med alternativ för dig som varit i landet förut Det heliga landet 6-13 sept 2013 historiska platser, människomöten och bibeldrama Du kommer att möta många intressanta människor under

Läs mer

Köpevillkor. Definitioner. Generell information. Personuppgifter i bokningen. Avbokning och ombokning av flygbiljetter

Köpevillkor. Definitioner. Generell information. Personuppgifter i bokningen. Avbokning och ombokning av flygbiljetter Köpevillkor Definitioner Den person som i eget eller annans namn genomför bokning av flygbiljetter på webbplatsen benämns beställaren. Den vars namn anges i bokningen som resenär benämns resenär. I de

Läs mer

Bornholms 2-dagars oktober 2017

Bornholms 2-dagars oktober 2017 Allan Sunnergren mobil 0708-629802 ( sällan påslagen) Karstorpsvägen 162 tel 0431-75268 26942 Båstad E-mail:allan.sunnergren@lindasagard.se Du inbjudes till den 28:e resan till Bornholms 2-dagars 27-29

Läs mer

Reseprogram Moheda SPF Seniorerna Budapest med Pusztan, Ungern 6-11 september 2017

Reseprogram Moheda SPF Seniorerna Budapest med Pusztan, Ungern 6-11 september 2017 Ungerns huvudstad Budapest består av två stadshalvor. Dessa var tidigare två självständiga städer. Buda ligger på vänstra sidan av floden Donau och Pest på den högra. År 1873 blev de till en stad som idag

Läs mer

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Välkomna med på en resa till Österrike och Slovakien. Vi börjar i Salzburg de första två dagarna. Staden där så många berömdheter

Läs mer

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar 2016 Österrike Wien Salzburg - 9 dagar Schönbrunn Palace Wien Wien Välkommen med på vår sommarresa 2016. Vi väljer att resa till Österrike och till huvudstaden Wien. Vi hinner även med ett besök i Mozarts

Läs mer

Mexiko en rundresa med hästar, kultur, sol och bad! - besök på La Silla med Maria Gretzer 3 15 november

Mexiko en rundresa med hästar, kultur, sol och bad! - besök på La Silla med Maria Gretzer 3 15 november Mexiko en rundresa med hästar, kultur, sol och bad! - besök på La Silla med Maria Gretzer 3 15 november Mexiko är ett variationernas land, här kan man uppleva flera olika kulturer, många språk som inte

Läs mer

Friskis&Svettis Training Camp 5-12 nov La Manga Club, Spanien

Friskis&Svettis Training Camp 5-12 nov La Manga Club, Spanien Friskis&Svettis Training Camp 5-12 nov La Manga Club, Spanien För att skapa energi i mörka november och hålla träningslusten vid liv, bjuder vi nu in dig som är medlem i Friskis&Svettis Kalmar till en

Läs mer

Konstresa Venedig aug 2019

Konstresa Venedig aug 2019 Namn: Venedig Professionell Antal: Ca 10-24 personer Resmål: Venedig Datum: Guide: Martin Schibli Venedig En resa till alla som arbetat med konst och kultur i stora eller små organisationer. Den 58:e Venedigbiennalen

Läs mer

Vattenfall, safari & waterfront

Vattenfall, safari & waterfront Vattenfall, safari & waterfront Upplev tre fantastiska sevärdheter i tre olika länder på denna resa till det södra Afrika. Se de mäktiga Victoriafallen i Zimbabwe, upplev safari i Chobe National Park i

Läs mer

FÖR KULTURRESOR EUROPA

FÖR KULTURRESOR EUROPA RESEVILLKOR FÖR KULTURRESOR EUROPA Alla researrangemang omfattas av Lagen om paketresor som harmoniserar reglerna i Europa och ger en hög grad av konsumentskydd. Enligt lagen ska resebyråerna kunna dokumentera

Läs mer

Hockeyresa USA, 28 feb. > 7 mars 2014

Hockeyresa USA, 28 feb. > 7 mars 2014 Hockeyresa USA, 28 feb. > 7 mars 2014 Häng med Hesa Fredrik till Phoenix och upplev Oliver Ekman Larsson, bröderna Sedin och flera andra NHL svenskar Live! Det preliminära programmet för resan ser ut enligt

Läs mer

Barcelona Training Camp

Barcelona Training Camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL RELAX GOD MAT BARCELONA - SPANIEN - 14-18 MAJ, 2016 Barcelona Training Camp Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare

Läs mer

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Club Eriks noga utvalda upplevelser En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Två avresedatum!! 17-24 & 20-27 november 2016 Sista minuten-erbjudande till Kina

Läs mer

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad!

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad! WIEN MUSIK & KULTUR Vackra Wien är en raffinerad pärla med mycket att se och göra. Klassisk musik, imponerande arkitektur och den charmiga kafékulturen är bara lite av vad vi får uppleva. Donau delar staden

Läs mer

VASA ANDELSBANKS GULDKLUBBS GLADA SKÄRGÅRDSRESA TILL ÅLAND

VASA ANDELSBANKS GULDKLUBBS GLADA SKÄRGÅRDSRESA TILL ÅLAND VASA ANDELSBANKS GULDKLUBBS GLADA SKÄRGÅRDSRESA TILL ÅLAND Resans tidpunkt: Lördag 11.9 tisdag 14.9.2010 Vi gör en minnesvärd resa till Åland. Vi får se den vackra skärgårdsnaturen med havets många sidor

Läs mer

Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli -

Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli - Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli - För sjunde året i rad förläggs sommarens äventyrssegling till den Grekland övärlden. Vi reser tillsammans mot blått vatten, ljumma

Läs mer

Priser Grundpaketet 101 - (avser per person) Höst Höst Höst Vinter. Sommar 6 dgr. Sommar 3 dgr 1/7-18/8 1/7-18/8 19/8-29/8 30/8-5/9 6/9-14/2-4/5

Priser Grundpaketet 101 - (avser per person) Höst Höst Höst Vinter. Sommar 6 dgr. Sommar 3 dgr 1/7-18/8 1/7-18/8 19/8-29/8 30/8-5/9 6/9-14/2-4/5 Miekak kan erbjuda dig ett digert smörgåsbord av högkvalitativa upplevelser i Arjeplogsfjällens hjärta. Vi erbjuder alternativ och upplevelser paketerat så att du oavsett om du är en långväga gäst eller

Läs mer

VARMT VÄLKOMMEN TILL FIRST HOTEL REISEN // STOCKHOLM

VARMT VÄLKOMMEN TILL FIRST HOTEL REISEN // STOCKHOLM VARMT VÄLKOMMEN TILL FIRST HOTEL REISEN // STOCKHOLM First Hotel Reisen är ett klassiskt Stockholmshotell med anor från 1600-talet, centralt beläget vid vattnet i hjärtat av Gamla stan, nära Kungliga slottet

Läs mer