LGIF Verksamhetsberättelse

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "LGIF Verksamhetsberättelse"

Transkript

1 LGIF Verksamhetsberättelse 2015 Föreningen och Styrelsen Ytterligare ett år har gått. Friidrotten är fortfarande populär bland ungdomar och antalet medlemmar ökar. Detta ställer krav på nya ledare och bättre planering i hallen. Våra duktiga juniorer fortsätter att utvecklas på bred front varav två har gjort såväl nationellt som internationellt genombrott. Föreningens väl skötta men knappa ekonomi pressas hårt för att ge utrymme för fortsatta satsningar på såväl senior som ungdomsverksamheten. Den extremt höga hallhyran har tvingat fram en höjning av tränings och medlemsavgifterna för att klara dessa satsningar. Med ett utökat samarbete mellan Kommunen, Campushallen och LGIF är vår förhoppning att hallen och arenan ska bli ännu mer ändamålsenlig och bättre underhållen. Tillsättandet av en ansvarig för materiell har kraftigt bidragit till bättre utrustning och ordning. LGIF har under hösten sökt och tilldelats mångkamps SM i friidrott Detta kommer att driva upp engagemanget både inom klubben och kommunen. Under hösten gjordes åter en stor satsning på att få till ett aktuellt medlemsregister där ett hundratal inaktiva medlemmar kunde städas bort. Önskvärt inför 2016 är att IdrottOnline ska vara helt aktuellt samt att alla avgifter kan betalas i detta verktyg.

2 Styrelsen har under året bestått av följande personer: Ordförande: Vakant Vice Ordförande: Arne Lindholm Sekreterare: John Agefjäll Kassör: Lennart Jakobsson Håkan Wahlström Leif Norberg Bo Hinnerson Per Svedberg Angelie Appel Ian Adok Val beredning: Åsa Hallkvist-Lestander Revisor: Åke Karlsson Övriga centrala funktioner: Materialansvarig Jonas Renholm Kanslist: Mona Wahlström Teknikansvarig: Magnus Grey Under året har 9 st protokollförda styrelsemöten genomförts. Träning Grupp08 Under våren startade grupp08 för barn födda Gruppen är cirka 40 barn stor och med cirka 15 tränare. Träningen har varit en gång i veckan. Träningen är en blandning av friidrottsövningar och lek. Barnen provar på alla grenar och att vi försöker möta barnen med övningar på lagom nivå. Utöver träningen har man genomfört pers.cup regelbundet så att barnen har kunnat se effekten av träning. Barnen är väldigt engagerade och utvecklas hela tiden. Några av barnen tog chansen att prova på att tävla när LGIF arrangerade Folkungaspelen under hösten. Det var uppskattat!

3 Grupp07 Gruppen består av 23 aktiva och det är 7 tränare/hjälptränare. En gång i veckan är det träning och då är det alltid två grenar utöver uppvärmning och avslut. Under året har man fått prova friidrottens alla grenar även om det har legat en tyngdpunkt på sprint, längd och kula. Under året har man även kört pers.tävling i grenarna 60m. 200m längd och kula. En del av barnen har även börjat prova på att tävla och då främst vid klubbens egna arrangemang såsom Campuskampen och Folkungaspelen. Några har även provat på att tävla på andra orter. Skol-OS då var det dags för föräldrarna att ställa upp som funktionärer, för många var det första gången, men de skötte det med bravur. Året avslutades med hindbana stafett mot föräldrar och syskon och lite fika innan det blev några veckor julledigt. Träning och julavslutning 2015 Grupp06 Grupp06 består av 30 stycken barn och 7 tränare, brukar vara 3-5 tränare vid varje tillfälle. Träningen är en dag i veckan (söndagar klockan 17-18:30). Vid varje tillfälle är det tre grenar, oftast en löpgren, en kastgren och en hoppgren. Som uppvärmning blir det joggning försöker i mån av tid lägga in en kort lek också. Avslutar alltid med en lek och ibland en stafett-lek. Eftersom barnen i gruppen fortfarande inte är så gamla finns det en spridning på kunskapsnivån och fallenheten i de olika grenarna. Några är ganska nya medan vissa har varit med sedan starten, men oavsett nivå så har alla utvecklats under året! Väldigt kul att se som tränare. Friidrott är en väldigt tacksam idrott då alla kan vara med efter egen förmåga. Grupp började med att starta teknikträning på onsdagar som tillägg till grundträningen på söndagar. Det blev sen under hösten i stället fredagar. Maj blev en intensiv månad där grupp05 var funktionärer på East Sweden Games och hade läger på Björkö. Det var väldigt kul. Vädret var på vår sida och alla barn vara på kanonhumör. Totalt var det femton barn under dagen och tio sov över. Körde hårt under lördagen med ca 4 km löpning, styrka, timmar med lek utomhus och även lite hallgympa. Hann också med att klappa djur på 4H-gården och se en riktig kolmila och förstås grillning. Under hela året var det många barn som var med på tävlingar.

4 Grupp04 Grupp04 är uppdelad i två grupper en blå och gul grupp som tränar samtidigt under lördagar och tillsammans på måndagar. Totalt består gruppen av cirka 40 aktiva och 9 tränare. Träningen på lördagarna är upplagd med att man kör två grenar utöver uppvärmning och avslut. För de barn som velat stanna kvar efter träningen har man kört cirka en kvart styrketräning. Vad det gäller grenar har man kört friidrottens alla grenar. Kastgrenar såsom diskus, slägga och spjut har främst utövats under utesäsongen. Träningarna på måndagar har tyngdpunkten legat på en gren då man även har kört mer teknik. Under året har pers.tävlingar genomförts både ute och inne, utöver 200 m, 60m, läng och kula har man i blågrupp även kört pers.tävling i höjd och tresteg, vilket uppskattades väldigt mycket av barnen. Några av barnen har under året varit med och tävlat både inom länet och på tävlingar utanför länet. Vid klubbens egna arrangemang Campuskampen och Folkungaspelen deltog från gruppen 17 vid Campuskampen och 15 stycken aktiva vid Folkungaspelen. Vid Campuskampen hade gruppen hand om funktionärsskapet, där ett antal föräldrar ställde upp och krattad, mätte mm. Då antalet aktiva har minskat i gulgrupp planeras inför 2016 att slå ihop gruppen till en stor grupp04. Grupp 02 Träningsgrupp 02 har idag ca 15-talet aktiva ungdomar som tränar på tisdagar och söndagar. Fokus på träningarna ligger vid en allsidig träning där vi varvar grundträning med de olika friidrottsgrenarna. Under utomhussäsongen sker träningen på Campusvallen och på mjukare underlag runt arenan medan inomhussäsongen innebär träning i Campushallen. Några av de aktiva har under både utom- och inomhussäsongen tävlat på LGIF's egna tävlingar eller på andra tävlingar i närområdet. Grupp Grupp är en ny sammanslagen grupp av tidigare grupp 01 och grupp som under våren 2015 fick tränarbrist. Gruppen består idag av 30-talet aktiva och 5 tränare. I och sammanslagning av dessa två grupper ökades även antalet träningstillfällen från två till tre för 01-gruppen. Den sammanslagna gruppen tränar nu måndag, onsdag samt lördag. Många ur gruppen tränar även grenträning på torsdagar. En helg under våren hade vi ett träningsläger i Linköping, vilket var mycket uppskattat. Vi körde träningarna på utearenan, åt på restaurang Brödernas och sov i gymnastiksal. Mycket tävlande både inomhus och utomhus har det blivit för många under gänget presterade bra på sitt sista Götalandsmästerskap gänget har deltagit i Kraftmätningen i Stockholm där vi slutade på 7:e plats. Stafetten i Kraftmätningen kördes på Stockholms Stadion under pågen Finnkamp. Jättekul.

5 Grupp har varit ett härligt tränings- och tävlingsår. Vi tränar alla dagar (10h/v) utom tisdagar och fredagar. Gruppen består av personer beroende på säsong och alla har tagit ett kliv uppåt i sin utveckling. Tävlingssäsongen inomhus rivstartade med Kraftmätningen. Ungdomarna imponerade och vann den första Kraftmätningen för 17-åringar inomhus i Huddinge. Säsongen fortsatte med USM/JSM och seriematch m fl tävlingar. Under våren åkte gruppen till Karlstad på träningsläger. Då fick vi möjlighet att hälsa på några i gruppen som går på FIG i Karlstad. Gruppens ungdomar ansvarade för Friidrottsskolan som uppskattades enormt bland de mindre barnen och även genererat fler barn till grupperna. En av våra ungdomar deltog på Ungdoms-VM i Columbia och det har varit en sporre för de övriga i gruppen att satsa på sin idrott. Vid USM/JSM i augusti levererades personliga rekord, många medaljer och tre av ungdomarna belönades med att bli uttagna till Ungdomsfinnkampen. Hösten har fortsatt i samma positiva träningsanda med många skratt, träningsvärk och kämpaglöd, precis som det ska vara när det handlar om elitsatsande ungdomar. Gruppen har 4 tränare varav två har genomfört Juniortränarutbildningen under året. Tävlingar 2016 (egna) Campuskampen den 13 mars East Sweden Games den 4 juni Ungdoms DM ej fastställt augusti (samarrangemang med Motala AIF) SKOL-OS den 10 september Folkungaspelen den 19 november

6 Resultat i SM-tävlingar m.f under 2015 Tävling Gren Plac Namn Resultat ISM Norrköping F16 MÅNGKAMP 7 Jenny Lestander ISM Norrköping F17 MÅNGKAMP 12 Frida Wistfors ISM Norrköping F17 MÅNGKAMP 16 Linnea Lind ISM Stockholm K 3000 M 7 Carolina Johnson :06.65 IJSM Göteborg P17 60 M, 91cm 1 Max Hrelja -99 7,91 IJSM Göteborg F M 1 Carolina Johnson -96 4:35.72 IJSM Göteborg P17 60 M HÄCK 2 Max Hrelja -98 7,02 IJSM Göteborg P 17 LÄNGD 3 Niklas Bergman Larsson -98 6,59 IJSM Göteborg F 17 TRESTEG 4 Jenny Lestander ,45 IJSM Göteborg F 17 LÄNGD 7 Rebecka Svedberg -98 5,36 IJSM Göteborg P 19 KULA 8 Kamil Kaminski ,19 IJSM Göteborg F 17 LÄNGD 10 Jenny Lestander -98 5,29 IJSM Göteborg P 17 LÄNGD 16 Adam Staaf 5,63 IUSM Örebro F16 TRESTEG 6 Melina Holse ,91 IUSM Örebro F 16 LÄNGD 12 Melina Holse -99 5,14 SM Söderhamn K 5000m 2 Carolina Johnson :46.53 USM Karlskrona F16 SLÄGGA Ellen Mårtensson ,09 JSM Kalmar F M 8 Linnea Agefjäll ,98 USM Karlskrona F16 TRESTEG 6 Melina Holse ,06 SM Söderhamn K 3000m HINDER 4 Carolina Johnson-96 10:26.47 JSM Kalmar P M 1 Max Hrelja ,94 JSM Kalmar P M HÄCK 1 Max Hrelja ,79 JSM Kalmar F17 KULA 1 Amanda Malmehed ,83 JSM Kalmar F17 TRESTEG 2 Jenny Lestander ,87 JSM Kalmar P M HINDER 3 Adam Kagebäck ,56 JSM Kalmar F17 LÄNGD FINAL 3 Jenny Lestander -98 5,64 JSM Kalmar F17 HÖJD 5 Rebecka Svedberg -98 1,65 JSM Kalmar F M 5 Lisa Svensson ,27 JSM Kalmar P17 DISKUS 1,5 6 Malte Barlinger ,89 JSM Kalmar P17 LÄNGD 6 Niklas Bergman Larsson -98 6,51 JSM Kalmar P17 SPJUT Malte Barlinger ,85 JSM Kalmar F19 DISKUS 8 Linnea Agefjäll ,66 SM Mångkamp Gävle F17 MÅNGKAMP 7 Frida Wistfors JEM Eskilstuna F M HINDER 2 Carolina Johnson-96 10,28,31 JEM Terräng Hyéres FRA F19 4,1 Km TERRÄNG 7 Carolina Johnson-96 13,36 Ungdomsfinnkampen F LÄNGD 4 Jenny Lestander ,57 Ungdomsfinnkampen F KULA 2 Amanda Malmehed ,9 Ungdomsfinnkampen P 110 M HÄCK 1 Max Hrelja ,92 Ungdomsfinnkampen P 4 X 100 M 1 Max Hrelja -98

MÄN 100 M Vind 1, Erik Ekelund -91 GoIF Tjalve 11,35 2 Karl Schenström -91 Nyköpings BIS 11,89

MÄN 100 M Vind 1, Erik Ekelund -91 GoIF Tjalve 11,35 2 Karl Schenström -91 Nyköpings BIS 11,89 Resultat East Sweden Games 1/6 2014 Plats: Friidrottsarenan Valla, Linköping Arrangör: Linköpings GIF, GoIF Tjalve Tävlingsledare: Anna Palmerius, Tjalve Teknisk ledare: Åsa Hallkvist Lestander, Linköpings

Läs mer

Månadsbrev december, 2016

Månadsbrev december, 2016 Månadsbrev december, 2016 Trollbäckens IP den 16 december, 2016 Nu närmar vi oss jul och lugnet sänker sig förhoppningsvis hos oss alla och vi får lite tid att umgås med nära och kära. Vi kan se tillbaka

Läs mer

Trollbäckens IP den 4 maj, Månadsbrev maj, 2017

Trollbäckens IP den 4 maj, Månadsbrev maj, 2017 Trollbäckens IP den 4 maj, 2017 Månadsbrev maj, 2017 Äntligen känns det som om sommaren är i antågande, åtminstone de senaste dagarna. Jag är full av optimism inför framtiden och något säger mig att den

Läs mer

Siffran inom parentes förra året placering på listan

Siffran inom parentes förra året placering på listan DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2013 Listan baseras på Landslagsmeriter, mästerskapsplaceringar och placering i Sverige bästa statistiken och övriga tävlingsprestationer. Island Games

Läs mer

TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2012

TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2012 TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2012 Listan baseras på Landslagsmeriter, mästerskapsplaceringar och placering i Sverige bästa statistiken och övriga tävlingsprestationer. Island Games väger

Läs mer

DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2011

DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2011 DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2011 Listan baseras på Landslagsmeriter, mästerskapsplaceringar och placering i Sverige bästa statistiken och övriga tävlingsprestationer. Island Games

Läs mer

Siffran inom parentes förra året placering på listan

Siffran inom parentes förra året placering på listan DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2014 Listan baseras på Landslagsmeriter, mästerskapsplaceringar och placering i Sverige bästa statistiken och övriga tävlingsprestationer. Island Games

Läs mer

Siffran inom parentes förra året placering på listan

Siffran inom parentes förra året placering på listan DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2017 Listan baseras på Landslagsmeriter, mästerskapsplaceringar och placering i Sverige bästa statistiken och övriga tävlingsprestationer. Island Games

Läs mer

Siffran inom parentes förra året placering på listan

Siffran inom parentes förra året placering på listan DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2015 Listan baseras på Landslagsmeriter, mästerskapsplaceringar och placering i Sverige bästa statistiken och övriga tävlingsprestationer. Island Games

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

FRIIDROTTENS Traditionella topp lista Erik Larsson VIF Gute Olof Thunegard Roma IF

FRIIDROTTENS Traditionella topp lista Erik Larsson VIF Gute Olof Thunegard Roma IF FRIIDROTTENS Traditionella topp lista 2006. Förra årets placering inom parentes. Dom viktigaste tävlingarna vid rankingen är Landslagsuppdrag, SM placeringar, Statistik Sverige Bästa, Insatser i serielaget.

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Hanvikens SK Friidrott 2015

Verksamhetsberättelse för Hanvikens SK Friidrott 2015 Verksamhetsberättelse för Hanvikens SK Friidrott 2015 Träningsgrupp Röd (födda 1995-2000) Tränare har varit Aive Lehtma. Träningsgrupp har bestått av ca 12 personer i olika åldrar. Några har slutat, några

Läs mer

DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2010

DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2010 DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2010 Listan baseras på Landslagsmeriter, seriematch prestationer, mästerskapsplaceringar och placering i Sverige bästa statistiken och övriga tävlingsprestationer.

Läs mer

DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2007

DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2007 DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2007 1.(1.) Erik Larsson VIF Gute sjunde året i rad som Erik toppar listan Året har varit Eriks bästa. Efter att Erik ståt över inomhussäsongen för att

Läs mer

Erik in action i lanslagsdress i Finland och på Island Games på Shetland

Erik in action i lanslagsdress i Finland och på Island Games på Shetland FRIIDROTTENS Traditionella topp lista 2005. Förra årets placering inom parentes. Dom viktigaste tävlingarna vid rankingen är Landslagsuppdrag, SM placeringar, Island Games, Statistik Sverige Bästa, Insatser

Läs mer

Sammanvägd resultatlista Män Seriematch 2 VG Div 2

Sammanvägd resultatlista Män Seriematch 2 VG Div 2 Trollhättan FiK Datum Sammanvägd resultatlista Män Seriematch 2 VG Div 2 Tävling 2015-08-16 Seriematch för div 2 VG 200m Vind +2,5 Emil Nilsson 1999 HABO 23,41 3 4 Max Hrelja 1998 LINKÖPING 22,35 1 6 Joakim

Läs mer

Välkommen till föreningen!

Välkommen till föreningen! Välkommen till föreningen! Välkommen till Tullinge friidrott! Hoppas du/ni ska trivas i verksamheten. Vår verksamhet bygger på lek, personlig utveckling och samvaro genom träning och tävling inom friidrott

Läs mer

IK Sisu 2011 VAD HAR HÄNT I KLUBBEN UNDER 2011 LITE INSLAG FRÅN DET GÅNGNA ÅRET

IK Sisu 2011 VAD HAR HÄNT I KLUBBEN UNDER 2011 LITE INSLAG FRÅN DET GÅNGNA ÅRET IK Sisu 2011 VAD HAR HÄNT I KLUBBEN UNDER 2011 LITE INSLAG FRÅN DET GÅNGNA ÅRET Tränare (träningskommitten Kioskkommitten Arenakommitten Tävlingskommittén Informationskommitten Ordförande: Tommy Dahlbom

Läs mer

ELITBIDRAG RUTINER I SAMBAND MED ELITBIDRAG

ELITBIDRAG RUTINER I SAMBAND MED ELITBIDRAG ELITBIDRAG RUTINER I SAMBAND MED ELITBIDRAG Detta häfte riktar sig till dig som är aktiv i KFUM Örebro Friidrott och erhåller elitbidrag. I häftet återfinns de regler, rättigheter och skyldigheter som

Läs mer

Policyn för elitstöd gäller tills vidare och kan endast förändras genom styrelsebeslut.

Policyn för elitstöd gäller tills vidare och kan endast förändras genom styrelsebeslut. Sida 1 av 5 POLICY ELITSTÖD Thoren Track and Field värnar om att alla medlemmar ska kunna utöva friidrott på sin nivå och utifrån sina förutsättningar. För att hjälpa till att möjliggöra för de aktiva

Läs mer

Resultat Kraftmätningen kval Norrköping

Resultat Kraftmätningen kval Norrköping Resultat Kraftmätningen kval Norrköping 2014-05-24 P15 800 M 2014-05-24 1 Arvid Oscarsson -99 Linköpings GIF 2.15,58 2 Jakob Gustavsson -99 Linköpings GIF 2.25,21 3 Jonas Renz -99 IK Norrköping Friidrott

Läs mer

Policy för tävlingar samt för planering och genomförande av föreningens läger

Policy för tävlingar samt för planering och genomförande av föreningens läger Policy för tävlingar samt för planering och genomförande av föreningens läger Antagen av Styrelsen 21 januari 2016 Tävlingar En del av friidrotten är att tävla; att mäta sig mot andra och framförallt mot

Läs mer

Fjugesta september Jan-Olof Nordén

Fjugesta september Jan-Olof Nordén Fjugesta IF grundades år 1914, samma år som första världskriget bröt ut. Redan från början fanns det en sektion för terränglöpning. Materialförteckningen för klubben 1917 bestod bl.a. av 1 kula, 1 diskus,

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 2018 Styrelsen för LGIF får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2017-01-01-2017-12-31 Föreningen och Styrelsen Ytterligare ett år har gått. Friidrotten är fortfarande populär

Läs mer

STATISTIK 2004 ( ) FRIIDROTTSSEKTIONEN FJUGESTA IF

STATISTIK 2004 ( ) FRIIDROTTSSEKTIONEN FJUGESTA IF STATISTIK 2004 (031201-041130) FRIIDROTTSSEKTIONEN FJUGESTA IF Tävlingar 2004 031206 Vinterspelen Örebro 031228 Ungdomsserien dag 1 Örebro 040111 Ungdomsserien dag 2 Örebro 040117-18 Inlagda Gurkspelen

Läs mer

Adress postnummer, ort

Adress postnummer, ort Adress postnummer, ort VERKSAMHETSPLAN 2019 Verksamhetsplan 2019... 1 1. Allmänt... 3 2. Träning och tävling... 3 Träningar... 3 Träningsdagar/helger... 4 Läger... 4 Tävling... 4 3. Utbildning/Utveckling...

Läs mer

Policy för tävlingar samt för planering och genomförande av föreningens läger

Policy för tävlingar samt för planering och genomförande av föreningens läger Policy för tävlingar samt för planering och genomförande av föreningens läger Reviderad av styrelsen april 2017 Tävlingar En del av friidrotten är att tävla; att mäta sig mot andra och framförallt mot

Läs mer

Välkomna till utomhussäsongen 2018

Välkomna till utomhussäsongen 2018 Välkomna till utomhussäsongen 2018 Information till föräldrar med barn/ungdomar i Högbo GIF. Vi hälsar nya och gamla friidrottare välkomna till utomhussäsongen 2018. På det här bladet har vi sammanställt

Läs mer

Välkomna till Valldas juniorträning 2014

Välkomna till Valldas juniorträning 2014 Välkomna till Valldas juniorträning 2014 Då var det dags att starta ett nytt golfår och denna säsongen bygger vi vidare på de senaste två säsongernas uppskattade koncept. Nytt för i år är att PO och Rikard

Läs mer

Utvecklingsplan från 7år- senior Den röda tråden

Utvecklingsplan från 7år- senior Den röda tråden Utvecklingsplan från 7år- senior Den röda tråden 1 Här presenterar LGIF vilka mål vi har med vår barn och ungdomsträning och hur träningen bör utvecklas under träningsåren. Utvecklingsplan från 7år till

Läs mer

Summering av tävlingssäsongen:

Summering av tävlingssäsongen: Inomhussäsongen 2015/2016: Summering av tävlingssäsongen: Tävlingar som vi deltog i: 18/11-2015, Hopptävling, Uddevalla 28/11-2015, Lilla Vikingaruset, Uddevalla 5-6/12-2015, Julklappsjakten, Göteborg

Läs mer

1(5) Verksamhets- berättelse

1(5) Verksamhets- berättelse 1(5) Verksamhets- berättelse 2014 SUNDSVALL ORTVIKENS BÅGSKYTTEKLUBB VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2014 Styrelsen 2014 2(5) Ordförande Rune Andersson Vice ordf. Erik Peräinen (avgick på egen begäran hösten

Läs mer

Välkomna till Valldas juniorträning 2015

Välkomna till Valldas juniorträning 2015 Välkomna till Valldas juniorträning 2015 Välkomna till ett nytt golfår på Vallda Golf & Country Club och tack för ert engagemang under 2014! Det är fantastiskt roligt att få vara en del av Valldas juniorverksamhet

Läs mer

VERKSAMHETS- BERÄTTELSE

VERKSAMHETS- BERÄTTELSE VERKSAMHETS- BERÄTTELSE 2011 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 1 NOVEMBER 2010 31 OKTOBER 2011 Styrelsen har under det gångna verksamhetsåret haft följande sammansättning. Ordförande Sekreterare Kassör Ledamöter Revisorer

Läs mer

DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA

DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2008 Listan baseras på Landslagsmeriter seriematch prestationer, mästerskapsplaceringar och placering i Sverige bästa statistiken och övriga tävlingsprestationer.

Läs mer

Föreningsinformation, träningsgrupp PF 14 17

Föreningsinformation, träningsgrupp PF 14 17 Föreningsinformation, träningsgrupp PF 14 17 8.12.2013 2013 Målsättning Föreningen hävdar att man kan erbjuda det stöd som krävs för att hitta vägen från junior friidrottare till idrottare av världselit

Läs mer

Resultat Grenrubrik / Namn Tävling Plats Datum

Resultat Grenrubrik / Namn Tävling Plats Datum Utomhus 2014, IK Norrköping Friidrott Resultat Grenrubrik / Namn Tävling Plats Datum MÄN 100 M 12,20 Oliver Glänneskog -98 Surbullespelen Norrköping 16 aug MÄN 200 M 24,82 Oliver Glänneskog -98 DM Norrköping

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK

Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK 2015-2016 Styrelse Ordförande: Evert Andersson Ledamöter: Marcus Trabold Vice ordförande: Stefan Johansson Hans Sundberg Kassör: Linnea Persson Leif Daggert Sekreterare:

Läs mer

Klubbrekord Män/Pojkar MÄN

Klubbrekord Män/Pojkar MÄN Klubbrekord Män/Pojkar MÄN 100 m Magnus Andersson-62 11.30 810627 Växjö Magnus Andersson-62 11.1m 810516 Oskarshamn 200 m Camilo Karlström -89 22.34 50605 Högby 400 m Martin Svensson-81 48.40 990822 Malmö

Läs mer

Träningsinfo. Träningsläger. Nr 2 2002 I detta nummer Resultat Statestik Sthlm top 20 Månadens presentation Tävlingar Träningsplanering Tävling

Träningsinfo. Träningsläger. Nr 2 2002 I detta nummer Resultat Statestik Sthlm top 20 Månadens presentation Tävlingar Träningsplanering Tävling Nr 2 2002 I detta nummer Resultat Statestik Sthlm top 20 Månadens presentation Tävlingar Träningsplanering Tävling MÅNADENS ROCKAR FETT!!!!!!!!!!!!!!! Alla slår pers hela tiden!!!!!!!! Alexander representerar

Läs mer

Tidsprogram VSM Fredag ***************************** ( xx) = antal anmälda Ver. 10

Tidsprogram VSM Fredag ***************************** ( xx) = antal anmälda Ver. 10 Tidsprogram VSM Fredag 140725 140713 ***************************** ( xx) = antal anmälda 140708 Ver. 10 Tid Löpning Längd A läktaren 11.00 M35-40 400m H (1+5) /91,4/ 11.10 M45 400m H (5) /91,4/ 11.20 M50-55

Läs mer

Totallista resultat för perioden: till

Totallista resultat för perioden: till Totallista resultat för perioden: 2009-10-15 till 2010-03-31 Ahlstedt, Linnea -96 Kvinnor 200 m 28.81 2 22 nov-09 Adventsspelen Göteborg, Friidrottens H Kvinnor tresteg 10,32 3 05 dec-09 Julklappsjakten

Läs mer

Anteckningar Hallands Friidrottsförbund Föreningsträff Lördag 13 oktober 2018

Anteckningar Hallands Friidrottsförbund Föreningsträff Lördag 13 oktober 2018 Hallands Friidrottsförbund Föreningsträff Lördag 13 oktober 2018 Närvarande: IFK Halmstad IF Rigor Falkenbergs IK Laholms IF SFIF Linda Åkerman, Kenneth Hansten, Johnny Lingstam Bengt Svensson Birgit Nielsen,

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2018 RÅNÄS 4H

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2018 RÅNÄS 4H 1 (5) VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2018 RÅNÄS 4H Rånäs 4H är en anrik friidrottsklubb i Norrtälje kommun med ett stort fokus på barn- och ungdomsverksamhet. Klubben har inriktning mot ett brett motions- och friidrottsutövande.

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse Linköping Judo 2017 Januari 2018 Linköping Judo en klubb för alla! Linköping Judo har under året haft cirka 300 unika medlemmar som tränat under drygt 20 pass per vecka under terminstiderna

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Friidrottssektionen i Högby IF - 2006.

Verksamhetsberättelse för Friidrottssektionen i Högby IF - 2006. Verksamhetsberättelse för Friidrottssektionen i Högby IF - 2006. SEKTIONSSTYRELSEN Ordförande: Carl-Gustaf Nilsson, Kassör: Leif Johansson, Övriga: Christer Persson, Arne Olander, Sten Medelius TRÄNINGAR

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN FÖR MOTALA AIF OL 2014

VERKSAMHETSPLAN FÖR MOTALA AIF OL 2014 VERKSAMHETSPLAN FÖR MOTALA AIF OL 2014 Motala AIF Orienteringslag 1 2014-02-19 MOTALA AIF ORIENTERINGSLAG Långsiktig verksamhetsidé och mål antagna i våra stadgar: Idrottens idé och inriktning Idrott är

Läs mer

Inbjudan till VSOKs Elitgrupp 2018

Inbjudan till VSOKs Elitgrupp 2018 Inbjudan till VSOKs Elitgrupp 2018 Detta brev är en inbjudan till dig som är aktiv, i åldern 15-35 år, som är beredd att lägga ner den träning som krävs för att elitsatsa på orienteringen och tävla i elitklass

Läs mer

3 800m man 7.05,0 L.Sellergren, H.sellergren, 1957 K.Koskinen Svensk stafett man 2.17,2 I.Burman (1000m) H.

3 800m man 7.05,0 L.Sellergren, H.sellergren, 1957 K.Koskinen Svensk stafett man 2.17,2 I.Burman (1000m) H. KLUBBREKORD för Hanvikens SK, kvinnor KS-kvinnor seniorer Not 100m 11,16 Linda Haglund 1956 OS, Moskva 80-07-26 (a) 200m 22,82 Linda Haglund 1956 Sittard, Holland 79-07-01 (a) 400m 57,83 Johanna Stjernström

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014-2015 Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK 2014-2015 Styrelse Ordförande: Evert Andersson Ledamöter: Leif Daggert Vice ordförande: Stefan Johansson Peter Johansson Kassör:

Läs mer

Utomhusstatistik 2006

Utomhusstatistik 2006 Utomhusstatistik 2006 Damer 60m 8.98 Matilda Matthys -95 8.98 Alexia Holse -95 9.27 Emma Roos -95 Eskilstuna 15/7 9.28 Jenny Landberg -95 9.30 Alva Glad -95 Linköping 17/9 9.70 Moa Ullgren -96 norrköping

Läs mer

Grattis och välkomna till riksfinalen i Kraftmätningen! september 2015

Grattis och välkomna till riksfinalen i Kraftmätningen! september 2015 Grattis och välkomna till riksfinalen i Kraftmätningen! 12-13 september 2015 Kraftmätningen är en satsning på laganda och mångsidighet för friidrottare i nedre tonåren. Med en lagtävling som attraktivt

Läs mer

100 meter K Final Vind -1, meter häck K Final Vind meter K Final. 800 meter K Final meter K Final

100 meter K Final Vind -1, meter häck K Final Vind meter K Final. 800 meter K Final meter K Final 100 meter K Final Vind -1,3 Hedvig Nykvist 1995 TRANÅS 1 13,06 4 3 Judith Wagersten 1998 FALKENBERG 2 12,84 1 6 Elin Axelsson 1994 TROLLHÄTTAN 3 13,23 5 2 Sofie Borssén 1998 KALMAR 4 12,95 3 4 Julia Wennersten

Läs mer

Catch the spirit BOKA EN GULDPLATS.

Catch the spirit BOKA EN GULDPLATS. Catch the spirit BOKA EN GULDPLATS. EM I FRIIDROTT GÖTEBORG 6 AUGUSTI 006 DET STÖRSTA EVENEMANGET PÅ TIO ÅR. Under tio dagar i augusti är hela Göteborg en arena och staden sjuder av aktivitet, förväntan

Läs mer

Verksamhetsberättelse för 2011 Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb

Verksamhetsberättelse för 2011 Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb Verksamhetsberättelse för 2011 Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb Vi började året den 25 januari med ett möte och prisutdelning med MHF-Ungdom på Kulturum i Partille. Klubben fick 2á pris i lag 125cc och första

Läs mer

Verksamhetsplan Danderyds SK Friidrottsförening. Friidrott med glädje, sundhet och utveckling

Verksamhetsplan Danderyds SK Friidrottsförening. Friidrott med glädje, sundhet och utveckling Verksamhetsplan 2017 Danderyds SK Friidrottsförening Innehåll DSK Friidrottsförening vision o värdegrund Inriktningsmål Verksamhetsplan i sammanfattning Organisation Träningsverksamheten Tävlingsverksamheten

Läs mer

Malungs Slalomklubb MSLK VISION. Vi vill erbjuda livslång skidglädje alla kan ha kul på snö!

Malungs Slalomklubb MSLK VISION. Vi vill erbjuda livslång skidglädje alla kan ha kul på snö! VISION Vi vill erbjuda livslång skidglädje alla kan ha kul på snö! MISSION Att på ett ansvarsfullt sätt ge alla barn och ungdomar i Malung förutsättningar att känna gemenskap och glädje i samband med alpin

Läs mer

Erik vinner guld på ISM.

Erik vinner guld på ISM. FRIIDROTTENS Traditionella topp lista 2003. Förra årets placering inom parentes. Dom viktigaste tävlingarna vid rankingen är Landslagsuppdrag, SM placeringar, Island Games, Statistik Sverige Bästa, Insatser

Läs mer

Stockholmskampen i friidrott år Inbjudan/PM

Stockholmskampen i friidrott år Inbjudan/PM Stockholmskampen i friidrott 12-13 år 2016 Inbjudan/PM Vi fortsätter succén Stockholmskampen för 12- och 13-åringar i sex av Stockholms större friidrottsklubbar. Tävlingen består av fyra deltävlingar och

Läs mer

Resultat Tisdag 25/8. P M 1 Niklas Nilsson -93 Skeninge IK 43,52 Lucas Karlsson -95 LGIF DNS Johan Andersson -95 LGIF DNS

Resultat Tisdag 25/8. P M 1 Niklas Nilsson -93 Skeninge IK 43,52 Lucas Karlsson -95 LGIF DNS Johan Andersson -95 LGIF DNS Resultat UDM 25-26 aug 2009 Plats: Folkungavallen, Linköping Arrangör: Linköpings GIF Tävlingsledare: Dag 1 Lars-Gunnar Sjöström, Dag 2 Bertil Grelsson Väder: Dag 1 Mestadels soligt, 15-20 grader, ostlig

Läs mer

VERKSAMHETS- BERÄTTELSE

VERKSAMHETS- BERÄTTELSE VERKSAMHETS- BERÄTTELSE 2012 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 1 NOVEMBER 2011 31 OKTOBER 2012 Styrelsen har under det gångna verksamhetsåret haft följande sammansättning. Ordförande Sekreterare Kassör Ledamöter Revisorer

Läs mer

Aktivas representanter i styrelsen Erik Hagberg Michael Welsapar

Aktivas representanter i styrelsen Erik Hagberg Michael Welsapar Annie Larsson Ordförande Staffan Karlsson Vice ordförande Kristin Bäckström Sekreterare Lotta Karlsson Kassör Raymond Wide Ansvarig 6-15 år Kent Larsson Ansvarig 16+ Anders Gustafsson Arrangemang Susanne

Läs mer

KLUBBREKORD för Hanvikens SK, Kvinnor

KLUBBREKORD för Hanvikens SK, Kvinnor KLUBBREKORD för Hanvikens SK, Kvinnor Inomhus t.o.m. 2017/2018 Rapportdatum: 2018-03-13 Resultatdatum: 2018-03-11 Förklaringar Färgmarkerad rad = klubbrekord slaget denna säsong Fetmarkerad grentext =

Läs mer

47:e Danderyds OS Friidrott med glädje, sundhet och utveckling

47:e Danderyds OS Friidrott med glädje, sundhet och utveckling 47:e Danderyds OS - 2018 Danderyds OS i korthet ~600 barn åk 2-6 Gratis att delta! Startade 1972 4 Vandringspriser Löpning, hopp och kast! Stafetter som engagerar! Klasser Lågstadium: 4x100m Mellan: 6x200m

Läs mer

PM PANNKAKSSPELEN. 2 P a g e

PM PANNKAKSSPELEN. 2 P a g e PM Pannkaksspelen 1 Allmän tävlingsinformation... 3 1.1 Tävlingsregler... 3 1.2 Avprickning... 3 1.3 Efteranmälan... 3 1.4 Åldersklasser... 3 1.5 Grenprogram... 4 1.5.1 Lördag... 4 1.5.2 Söndag... 5 1.6

Läs mer

Högby IF:s placeringar i SM-tävlingar

Högby IF:s placeringar i SM-tävlingar Högby IF:s placeringar i SM-tävlingar Statistik: Calle Nilsson, Markus Andersson Senior=12 bästa 1 Guld Junior/Ungdom=8 bästa 2 Silver Veteran=3 bästa 3 Brons Skol-SM=3 bästa 1979 Terräng-SM, Huskvarna

Läs mer

UIF atleten. Upsala IF Friiidrott 2009. Verksamhetsberrätelse 2008. Ordföranden har ordet. Medlemserbjudande 2009. Intervjuer. Månadens friidrottare

UIF atleten. Upsala IF Friiidrott 2009. Verksamhetsberrätelse 2008. Ordföranden har ordet. Medlemserbjudande 2009. Intervjuer. Månadens friidrottare UIFatleten Upsala IF Friiidrott 2009 Verksamhetsberrätelse 2008 Ordföranden har ordet Medlemserbjudande 2009 Intervjuer Månadens friidrottare Tävlingar under 2009 UIF atleten Upsala Idrotts Förening Friidrott

Läs mer

KLUBBREKORD för Hanvikens SK, Män

KLUBBREKORD för Hanvikens SK, Män KLUBBREKORD för Hanvikens SK, Män Inomhus t.o.m. 2017/2018 Rapportdatum: 2018-03-13 Resultatdatum: 2018-03-11 Förklaringar Färgmarkerad rad = klubbrekord slaget denna säsong Fetmarkerad grentext = grenen

Läs mer

Götalandsmästerskap 2013

Götalandsmästerskap 2013 Götalandsmästerskap 2013 Utgåva 2013-08-18 Program Tävlingsstart Tävlingarna startar kl 12.00 lördagen den 14 september. Invigning Officiell invigning kommer att göras klockan 11.30 på lördagen. Alla deltagare

Läs mer

Grattis och välkomna till riksfinalen i Kraftmätningen!

Grattis och välkomna till riksfinalen i Kraftmätningen! Grattis och välkomna till riksfinalen i Kraftmätningen! Kraftmätningen är en satsning på laganda och mångsidighet för friidrottare i nedre tonåren. Med en lagtävling som attraktivt tävlingsmål för fler

Läs mer

Den Röda Tråden en modell för träning och tävling i Tjalve friidrott

Den Röda Tråden en modell för träning och tävling i Tjalve friidrott Den Röda Tråden en modell för träning och tävling i Tjalve friidrott Röda Tråden - att utvecklas inom Tjalve Norrköping friidrott. Röda Tråden en tränings- och tävlingsmodell inom Tjalve friidrott. Tanken

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse Linköping Judo 2014 Januari 2015 Linköping Judo en klubb för alla! Linköping Judo har under året haft 311 unika medlemmar som tränat under drygt 20 pass per vecka under terminstiderna

Läs mer

Hälles Jul Quiz. Två duktiga smålänningar i Hälle. Rizak Dirshe

Hälles Jul Quiz. Två duktiga smålänningar i Hälle. Rizak Dirshe Hälles Jul Quiz 20 15 Rizak Dirshe 1. Rizak Risse Dirshe vann 2 SM guld och gick sedan till MAI. Det finns också en dubbel svensk mästare på 800m som gick motsatt väg från MAI och till Hälle. Vem då? 2.

Läs mer

Augusti 1 Tisdag 2 Onsdag 3 Torsdag 4 Fredag 5 Lördag 6 Söndag 7 Måndag Säsongstart För Gul Grupp 8 Tisdag 9 Onsdag 10 Torsdag 11 Fredag 12 Lördag 13

Augusti 1 Tisdag 2 Onsdag 3 Torsdag 4 Fredag 5 Lördag 6 Söndag 7 Måndag Säsongstart För Gul Grupp 8 Tisdag 9 Onsdag 10 Torsdag 11 Fredag 12 Lördag 13 Augusti 1 Tisdag 2 Onsdag 3 Torsdag 4 Fredag 5 Lördag 6 Söndag 7 Måndag Säsongstart För Gul Grupp 8 Tisdag 9 Onsdag 10 Torsdag 11 Fredag 12 Lördag 13 Söndag 14 Måndag 15 Tisdag 16 Onsdag 17 Torsdag 18

Läs mer

Fakta om friidrott VAD HANDLAR BOKEN OM? LGR 11 CENTRAL INNEHÅLL SOM TRÄNAS ELEVERNA TRÄNAR FÖLJANDE FÖRMÅGOR LGRS 11 CENTRAL INNEHÅLL SOM TRÄNAS

Fakta om friidrott VAD HANDLAR BOKEN OM? LGR 11 CENTRAL INNEHÅLL SOM TRÄNAS ELEVERNA TRÄNAR FÖLJANDE FÖRMÅGOR LGRS 11 CENTRAL INNEHÅLL SOM TRÄNAS ANN-CHARLOTTE EKENSTEN Sidan 1 Fakta om friidrott Lärarmaterial VAD HANDLAR BOKEN OM? Boken presenterar de olika grenarna inom friidrott, hur de går till och dess regler. I boken presenteras även några

Läs mer

Till alla medlemmar i IFK Lidingö Friidrott Information från styrelse och kansli

Till alla medlemmar i IFK Lidingö Friidrott Information från styrelse och kansli Några rader från Ordförande Jesper Arkinger Till alla medlemmar i IFK Lidingö Friidrott Information från styrelse och kansli Sommaren börjar närma sig avslutning och även utomhussäsongen går mot sitt slut.

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2008 FÖR IDROTTSFÖRENINGEN FÖR ALLA HANDIKAPPADE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2008 FÖR IDROTTSFÖRENINGEN FÖR ALLA HANDIKAPPADE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2008 FÖR IDROTTSFÖRENINGEN FÖR ALLA HANDIKAPPADE Styrelsens sammansättning Gert Nilsson Anders Carlsson Irma Sundh Ann Salomonsson Olle Lundgren Daniel Pollak Sven Jansson Staffan

Läs mer

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R N U M M E R 2 2 0 1 6 K U N G S Ö R S S K 2016-09- 28 K O M M A N D E A K T I V I T E T E R 2 / 1 0 I N O M H U S T R Ä N I N G E N I N L E D S 9 / 1 0 S I S T A S Ö N D A G S T R Ä N I N G EN 1 5 / 1

Läs mer

NYKÖPINGS BIS FRIIDROTT UTOMHUSSTATISTIK 2009

NYKÖPINGS BIS FRIIDROTT UTOMHUSSTATISTIK 2009 NYKÖPINGS BIS FRIIDROTT UTOMHUSSTATISTIK 2009 Män seniorer samt P19 och P17 100m 11.59 +0.9 Hector Falk -93 Stockholm/S 1.8 1155-08 11.97 +1.2 Oscar Hinrichsen -91 Visby 15.6 1177-08 12.06 +0.9 Karl Schenström

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ÖLANDS IDROTTSKRETS FRIIDROTTSSEKTION ÅR 2016. Sektionen har under året bestått av Carl-Gustaf Nilsson sammankallande, Bertil Tinnert, Christer Persson och Arne Svensson. Under

Läs mer

Utvärdering COL 2013/2014

Utvärdering COL 2013/2014 Utvärdering COL 2013/2014 När är det bäst att arrangera COL-fester? Vardagar eller helger? Vardagar innebär att vissa måste gå hem tidigare, medan helger ofta krockar med tävlingar eller andra resor. Festerna

Läs mer

Klubbträning våren 2010

Klubbträning våren 2010 Klubbträning våren 2010 Under den gångna helgen har först OL-kommittén, sedan träningsgruppen inom OL-kommittén träffats för att diskutera och planera klubbträningen i vår. Med oss hade vi de gula lapparna

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse Linköping Judo 2013 Januari 2014 Linköping Judo en klubb för alla! Linköping Judo har under året haft 285 unika medlemmar som tränat under drygt 20 pass per vecka under terminstiderna

Läs mer

Verksamhetsberättelse. Motala AIF OL 2008

Verksamhetsberättelse. Motala AIF OL 2008 Verksamhetsberättelse Motala AIF OL 2008 Styrelsens förord Härmed lägger styrelsen för MAIF Orienteringslag fram sin verksamhetsberättelse. År 2008 fick vi äntligen arrangera våran Vår-tävling den 13 april

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse Linköping Judo 2016 Januari 2017 Linköping Judo en klubb för alla! Linköping Judo har under året haft drygt 280 unika medlemmar som tränat under drygt 20 pass per vecka under terminstiderna

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2017 RÅNÄS 4H

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2017 RÅNÄS 4H 1 (5) VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2017 RÅNÄS 4H Rånäs 4H är en anrik friidrottsklubb i Norrtälje kommun med ett stort fokus på barn- och ungdomsverksamhet. Klubben har inriktning mot ett brett motions- och friidrottsutövande.

Läs mer

Verksamhetsmål och riktlinjer

Verksamhetsmål och riktlinjer Verksamhetsmål och riktlinjer Introduktion Detta dokument beskriver Trollhättans IF Friidrott målsättning och värderingar. Det ger anvisningar och riktlinjer hur förening skall agera. Dessutom pekar det

Läs mer

Tävlings- och aktivitetsinformation HT 2016

Tävlings- och aktivitetsinformation HT 2016 Tävlings- och aktivitetsinformation HT 2016 Observera att ändringar kan komma att göras gällande medföljande tränare på respektive tävling. 28/8 Kick Off! Alla simmare från tävlingsgrupperna (TT,FT,BT,ST)

Läs mer

Utvärdering tränarstruktur. Mars 2018 avseende åldrarna år. Fokus på uppföljning och förbättringsåtgärder.

Utvärdering tränarstruktur. Mars 2018 avseende åldrarna år. Fokus på uppföljning och förbättringsåtgärder. Utvärdering tränarstruktur Mars 2018 avseende åldrarna 13-17 år. Fokus på uppföljning och förbättringsåtgärder. Sammanfattning/slutsatser Totalt svarade 58 av 159 tillfrågade, vilket för anses vara tillfredsställande.

Läs mer

Våra Smålandsrekord i SIF Namn: Klass Datum: Plats Gren/resultat: 1. Ove Goldmar-41 juniorer 1960-07-16 Stockholm 1500m hinder 4,26,6 2.

Våra Smålandsrekord i SIF Namn: Klass Datum: Plats Gren/resultat: 1. Ove Goldmar-41 juniorer 1960-07-16 Stockholm 1500m hinder 4,26,6 2. Namn: Klass Datum: Plats Gren/resultat: 1. Ove Goldmar-41 juniorer 1960-07-16 Stockholm 1500m hinder 4,26,6 2. Ambjörn Martinsson-45 juniorer 1964-08-11 Stensjön slägga 45,94 3. Ambjörn Martinsson-45 juniorer

Läs mer

Klubbrekord FK Athlet

Klubbrekord FK Athlet KV Klubbrekord Utomhus 2011-08-01 LN 100m Paula Olsson -74 15.29s Ystad S-KM 11/8 2010 K35 Paula Olsson -74 32.66s Sjöbo Kretserien 17/5 2009 K35 800m Paula Olsson -74 3.09.84min Ystad Kretsserien 22/5

Läs mer

Siffran inom parentes förra året placering på listan

Siffran inom parentes förra året placering på listan DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2016 Listan baseras på Landslagsmeriter, mästerskapsplaceringar och placering i Sverige bästa statistiken och övriga tävlingsprestationer. Island Games

Läs mer

1.Allmänt Träning och tävling... 3 Träningar... 3 Träningsdagar/helger... 3 Läger... 3 Tävling... 4

1.Allmänt Träning och tävling... 3 Träningar... 3 Träningsdagar/helger... 3 Läger... 3 Tävling... 4 Verksamhetsplan 2014 Innehållsförteckning 1.Allmänt... 3 2.Träning och tävling... 3 Träningar... 3 Träningsdagar/helger... 3 Läger... 3 Tävling... 4 3. Utbildning/Utveckling... 4 4.Klubbmästerskap... 4

Läs mer

KLUBBREKORD för Hanvikens SK, Män

KLUBBREKORD för Hanvikens SK, Män KLUBBREKORD för Hanvikens SK, Män Utomhus t.o.m. 2016 Rapportdatum: 2016-09-13 Resultatdatum: 2016-09-13 Förklaringar Färgmarkerad rad = klubbrekord slaget denna säsong Fetmarkerad grentext = grenen ingår

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2012 1 INNEHÅLL 1. ANTAL MEDLEMMAR... 3 2. STYRELSEN... 3 3. GRUPPER... 3 Aerobics gymnastics... 3 Hopprep... Fel! Bokmärket är inte definierat. Kids.... 4 Bamsegympa... Fel! Bokmärket

Läs mer

Verksamhetsplan för Ringsjö OK 2012

Verksamhetsplan för Ringsjö OK 2012 1 Verksamhetsplan för Ringsjö OK 2012 Klubbens verksamhet bedrivs i enighet med Policy för Ringsjö OK, som bland annat innebär att vi arbetar mot alla former av droger, tobak, narkotika och dopning. Egna

Läs mer

Idrotts Föreningen Kamraterna Märsta. Friidrott. IFK Märsta Årsberättelse 2014 1(25) Dokumenttyp

Idrotts Föreningen Kamraterna Märsta. Friidrott. IFK Märsta Årsberättelse 2014 1(25) Dokumenttyp Dokumenttyp Sida Idrotts Föreningen Kamraterna Märsta, Friidrott IFK Märsta Årsberättelse 2014 1(25) Sammanställd av Godkänd Datum Ver.rev Referens Pedram Zehtab Fard (Sekreterare) IFK Märsta 2014-03-15

Läs mer

Flickor Utomhus Klubbrekord utomhus, Flickor - uppdaterad

Flickor Utomhus Klubbrekord utomhus, Flickor - uppdaterad Flickor Utomhus Klubbrekord utomhus, Flickor - uppdaterad 2018-09-19 Damer: 100 meter Sara Svensson 1991 12.27 +0.4 12.08.10 Sollentuna 1500 meter Tilda Helgesson 1992 4.39,89 17.04.29 Boone, NC 5000 meter

Läs mer

Petra Väänänen 1972 Ulrika Runesson 1972 Anna Westerlund 1972

Petra Väänänen 1972 Ulrika Runesson 1972 Anna Westerlund 1972 Klubbrekord Flickor 8 år Senaste Rekord 2013-08-03 60m 9,6 Pernilla Nygren 1975 1983-06-12 100m 18,1 Lisa Skatka 1987 Norrköping 1995-08-26 400m 1.21,18 Hanna Zackrisson 2002 Norrköping 2010-08-29 600m

Läs mer

Fight. Vad är Fightern? Ur detta nummer: Nummer 1 l 2015 årgång 45

Fight. Vad är Fightern? Ur detta nummer: Nummer 1 l 2015 årgång 45 Fight @e Nummer 1 l 2015 årgång 45 rn I nummer 10 från 1971 önskas medlemmarna God Jul och det gör vi också. Även ett gott nytt år. Vad är Fightern? Fightern är en klubbtidning som startade på 1970-talet

Läs mer