Labrador Retrieverklubben 9/2013 Protokoll fört vid styrelsemöte Plats: Öster Malma, Nyköping

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Labrador Retrieverklubben 9/2013 Protokoll fört vid styrelsemöte 2013-09-28-29 Plats: Öster Malma, Nyköping 176-217"

Transkript

1 Labrador Retrieverklubben 9/2013 Protokoll fört vid styrelsemöte Plats: Öster Malma, Nyköping Närvarande: Dan Ericsson, Monica Damell Modin, Ninni Ericsson, Susanne Rehlin, Peter Näsman, Thomas Persson , Lasse Söderberg tjänstgörande suppleant, Solveig Gyring, kansliet samt Kristina Berghänel, sammankallande i valberedningen Anmält förhinder: Katarina Ramberg, Annika Berntsson 176 Mötets öppnande Ordföranden Dan Ericsson hälsade styrelsen välkommen och förklarade mötet öppnat. 177 Val av justerare Att tillsammans med ordföranden justera protokollet valdes Lasse Söderberg. 178 Fastställande av dagordning Dagordningen fastställdes med några tillägg. 179 Föregående mötesprotokoll Protokoll från tidigare styrelsemöte, nr 8/2013, är justerat, utskickat och utlagt på hemsidan. Protokollet lades till handlingarna. SKRIVELSER 180 Inkomna och utgående skrivelser Inkomna Från SKK Inbjudan till möte hos SKK ang. utvecklingen i rasen Ändring av mötestid Inbjudan med anmälningsblankett till Rasklubbstorget Stockholms Hundmässa 2013 Påminnelse om seminarium för ringsekreteraransvariga 19 oktober Påminnelse om speakerutbildning 20 oktober Påminnelse om grundutbildning för avelsfunktionärer april, oktober Inbjudan att delta vid Stockholms Hundmässa STOKK Inbjudan till kurs för blivande utställningsfunktionärer Uppdatering av Agrias försäkringsstatistik Stipendium för exteriörfunktionärer, ansökan senast 30 september Stambokföring av officiella resultat - Agility Ändring av beställning av SKK Rasdata på CD Till arrangörer av inofficiella utställningar ang. SRD Information om höstens aktiviteter inom Studiefrämjandet i Stockholm BPH SKK söker nya arrangörer/funktionärer Från SSRK Protokoll HS , protokollsutdrag 295, 299 Auktorisationer exteriördomare (Johan Andersson, labrador, Jens Karlsson, utökat rasregister) SSRK ungdom ang. sponsring av Ungdoms SM Ansökan om utökat rasregister, Petra Junehall Information om ansökan om Utställningsprogram 2016 Inbjudan till Diplomeringsutbildning i Småland hösten 2013 Protokoll SSRK Fullmäktige

2 Förändringar i rutinerna för resultatrapportering av utställnings- och viltspårsresultat Uppdaterad mångfaldspolicy enl. beslut vid FM 2013 Från Regionerna Protokoll från Region Småland , Protokoll från Region Värmland Protokoll från Region Ö-Labben (3/2013) Protokoll från Region Gotland (6/2013), (7/2013) Protokoll från Region Norrlabben (6/2013) Region Västmanland ang. Club Show 2016 Protokoll från Region Skåne (8/2013) Region Sörmland ang. LM 2013 Region Östra ang. utbildning av Prov- och Working test ledare Protokoll från Region Mittlabben (3/2013) Protokoll från Region Halland Region Sörmland, 3 motioner till Labradorfullmäktige 2014 Från övriga Från SBK Information om nytt sätt att ansöka om ändring av tävling hos SBK-Tävling Från SBK Information ang. tillvägagångssätt för ändring av ansökta prov eller ansökn Skrivelse från Anna Löfgren och Pär Holmgren Utgående Till SKK Till SKK, anmälan till Stockholms Hundmässa 2013 SRD-kommittén ang. SRD-listan Till SSRK HS-protokoll 8/2013 Svar på remiss ang.domaransökan (Lena Rollmar) Svar på remiss ang. jaktprovsdomaransökan, (Berth Nilsson, Henry Carlsson, Peter Näsman) SSRK Ungdom ang. UngdomsSM Till Regionerna HS- protokoll 8/2013 Regionbrev 3/2013 LRK Västmanland ang. Club Show 2016 Info från jaktansvarig EKONOMI 181 Ekonomiska rapporter per och Kassören gick igenom de ekonomiska rapporterna för juli och augusti. Det kunde konstateras att ekonomin i dagens läge ser bra ut gentemot budgeten. Även budgeten för Labradoren visar ett positivt resultat. 182 Förslag till budget för Club Show 2014 Mittlabben har inkommit med ett förslag till budget för Club Show Styrelsen gick igenom budgeten och föreslog några justeringar. 183 Medlemshanteringen, Membit, nya alternativ Eftersom Membit, det medlemshanteringssystem som klubben för närvarande använder sig av, inte fungerar så bra längre har ett par andra alternativ granskats och ett par offerter begärts in. Styrelsen beslöt att säga upp det nuvarande avtalet med Membit samt att uppdra åt kassören och ordföranden att granska de andra alternativen.

3 184 Labradorkonferensen, budget och övriga ekonomiska frågor Ninni rapporterade att budgeten för Labradorkonferensen ser bra ut. Bidrag från SKK och Agria kommer att täck en del av kostnaderna och Labradorfonden står för föreläsarnas arvoden. Beslut fattades om att hela styrelsen deltar i konferensen. Ett kort styrelsemöte ska hållas på lördag morgon. 185 Ekonomisk redovisning från Working Camp 2013 En preliminär ekonomisk redogörelse från Campen presenterades. Det konstaterades att Campen har gett ett överskott på mellan och kronor. Ett stort tack till arrangörerna av årets Working Camp uttrycktes. 186 Avtal med Agria Dan och Ninni informerade om ett möte med Magnus Berglin angående ett nytt avtal med Agria. Avtalet är på tre år och innebär bland annat att LRK får kronor till årets Labradorkonferens. EXTERIÖR/UTSTÄLLNING 187 Utställningskommitténs yttrande ang. ansökan om utökat rasregister (P.J.) Utställningskommittén har inkommit med ett yttrande angående en ansökan om utökat rasregister. Styrelsen beslöt enligt utställningskommitténs förslag att avstyrka ansökan. Beslutet förklarades omedelbart justerat 188 Fastställande av utställningskommitténs förslag till revidering av raskompendiet Utställningskommittén har inkommit med sitt slutgiltiga förslag till revidering av raskompendiet. Styrelsen beslöt att godkänna kompendiet efter vissa redaktionella ändringar. Dan fick i uppdrag att meddela Katarina styrelsens beslut. 189 Ansökningar om Club Show 2016 Två regioner, region Västmanland och region Östra, har inkommit med ansökan om att få arrangera Club Show Styrelsen beslöt att ge region Västmanland uppdraget att anordna Club Show Beslutet förklarades omedelbart justerat AVEL 190 Hälsoenkäten Susanne redogjorde för det preliminära resultatet av Hälsoenkäten, som skickats ut till alla ägare av hos SKK registrerade labradorer födda Resultatet kommer att presenteras i Labradoren nr 1/ Information om RAS-dokumentet Susanne informerade om läget när det gäller RAS-dokumentet. Textredigeringen, som har utförts av Carina Svensson, är nu klar och nu återstår layouten, som kommer att utföras av Jessica Björling. 192 EIC Susanne informerade om att en medlem har hört av sig angående en valpkull som ligger på klubbens valpförmedlingssida och där fadern till kullen är anlagsbärare för EIC. Det är inte förenligt med SKK:s grundregler att para en tik som inte är testad för EIC med en hane som har ett positivt testresultat för sjukdomen. Eftersom det är oklart huruvida tiken är testad för EIC fick Susanne i uppdrag att snarast möjligt kontakta tikens ägare. Beslöts även att ge Susanne och Dan i uppdrag att författa en klargörande text i ämnet till klubbens hemsida och till Labradoren.

4 193 Information från avelskommittén Susanne informerade om att avelskommittén har haft ett telefonmöte. Aktuella arbetsuppgifter för kommittén är nu utvärderingen av borttagandet av ögonlysningen. Någon ny ledamot av avelskommittén har ännu inte utsetts. KLUBBEN 194 Labradorkonferensen Över 40 personer har nu anmält sig till Labradorkonferensen. Diskussion om programpunkter och praktiska frågor. Styrelsen träffas kl på lördagen för ett kortare styrelsemöte framför allt för att behandla inkomna motioner till Labradorfullmäktige 2014 samt för iordningställande av lokalen. 195 Valphänvisningen Frågor angående klubbens valphänvisning diskuterades. 196 Labradoren, redaktionskommittén, fler färgsidor Redaktören, Camilla Kretz, har inkommit med önskemål om fler färgsidor i Labradoren. En offert från tryckeriet för nr 4/2013 presenterades.. Eftersom den ökade kostnaden gott och väl ryms inom årets budget för tidningen beslöt styrelsen att offerten kunde antagas så att antalet färgsidor kan utökas. Vad beträffar kommande nummer för 2014 kommer budgeten för Labradoren att räknas upp, så att fler färgsidor kan rymmas inom budgetramen. Frågor angående format och typsnitt diskuterades. Styrelsens åsikt är att nuvarande format bör bibehållas. Beslöts att ge Camilla i uppdrag att komma med förslag till nytt typsnitt. 197 Regionfrågor Dan informerade om situationen gällande den nedlagda regionen i Blekinge. Lars Ramberg kommer att rapportera vidare. Monica informerade om att en medlem från region Västmanland som bor i Leksand hade hört sig för om möjligheten att bilda en egen region för de medlemmar som är bosatta i Dalarna. Monica har rådgjort med Lars Ramberg för att få reda på hur medlemmarna i Dalarna ska gå till väga för att bilda en egen region. En interimsstyrelse för den eventuella nya regionen måste först tillsättas. Styrelsen beslöt att kontakta ordföranden i region Västmanland för att ordna ett möte med representanter för LRK HS, region Västmanland samt en interimsstyrelse i Dalarna. Susanne informerade om vissa problem inom region Östras styrelse. 198 Regionträffen 2014 Regionträffen 2014 kommer att äga rum den 1-2 februari. Programmet samt plats för träffen diskuterades. I nästa regionbrev ska regionerna uppmanas att komma in med förslag till programpunkter. 199 Möte med SKK Tidpunkten för det möte som SKK kallat till och som skulle ha ägt rum i början av maj har flera gånger ändrats och mötet har nu skjutits upp. Styrelsen beslöt att tillskriva SKK och protestera mot det nonchalanta förfarandet. 200 Inkomna motioner till Labradorfullmäktige 2014 Hittills har tre motioner till Labradorfullmäktige 2014 inkommit, alla från region Sörmland. Motionstiden går ut den 1 oktober. 201 Beslut om Working Camp Styrelsen beslöt att ett Working Camp ska arrangeras år Den grupp som har arbetat med Campen 2013 ska redan nu tillfrågas om de vill ingå i en arbetsgrupp för Campen 2015.

5 INFORMATION 202 Hemsidan Hemsidan diskuterades. Styrelsen beslöt att till nästa möte bjuda in klubbens webbmaster. 203 Stockholms Hundmässa, rasmonter Diskussion om tema och utformning av rasmontern. Lasse informerade om att nya spotlights måste inköpas. Lasse och Susanne åtog sig att sätta upp montern dagen före mässan. Monica sköter rekryteringen av personer som kan bemanna montern. 204 LRK på Facebook Rutiner för redigering av inlägg på Facebook-sidan diskuterades. Beslöts att Gert Nordström, klubbens moderator för Facebook-sidan, regelbundet ska ta bort gamla inlägg. 205 Nytryck av broschyrer Broschyren Välkommen till din rasklubb är nästan slut och det behöver snarast tryckas upp en ny upplaga. Detta kommer att ombesörjas av Lasse som vid förra styrelsemötet fick i uppdrag att se till att den uppdaterade broschyren är klar i god tid före Stockholms Hundmässa. 206 Klubbens grafiska profil År 2010 fastställde styrelsen en grafisk profil som styrelsens medlemmar ska använda vid alla officiella skrivelser. Alla uppmanades att fortsättningsvis alltid använda den fastställda grafiska profilen. JAKT 207 Labradormästerskapet 2013, information om ekonomiskt utfall Region Sörmland har kommit in med en ekonomisk slutredovisning över det ekonomiska utfallet av årets Labradormästerskap, vilken föredrogs. 208 Grundprovet Thomas meddelade att det hittills hade inkommit fyra svar på den enkät som skickats ut till regionerna med frågor om Grundprovet. Initiativet har till största delen mötts av positiva reaktioner. Svaren på enkäten ska sammanställas och skickas ut till styrelsen. En praktisk demonstration av några övningar som kommer att ingå i Grundprovet gjordes med hjälp av några labradorer i ett skogsområde i anslutning till Öster Malma. 209 LM-reglerna Diskussion om LM-reglerna, som återigen har ifrågasatts efter det senast genomförda Labradormästerskapet. Konstaterades att det måste göras en genomlysning av reglerna. Styrelsen fick i uppdrag att finslipa regelverket. 210 A-provet, fastställande av budget Thomas gick igenom budgeten för A-provet. I förhållande till föregående år ser budgeten mer positiv ut, d.v.s. förlusten blir inte så stor som föregående år. Budgeten fastställdes. 211 Övriga jaktfrågor Thomas informerade om att det är omkring 200 anmälda till Särskilda prov under 2013 och ca 600 till C-provet. UTBILDNING 212 MH-frågor Frågan om MH-beskrivningar har aktualiserats av Eva Tenne i Ö-Labben. En arbetsgrupp, bestående av Thomas Persson, Eva Tenne och Yvonne Brinck kommer att utarbeta en enkel manual om vad som gäller för att arrangera en MH-beskrivning.

6 213 Utbildning av Prov- och Working testledare Flera regioner har uttryckt intresse för utbildning av prov- och workingtestledare. Beslöts att Annika, klubbens utbildningsansvariga, tar kontakt med region Östra, som inkommit med en skrivelse i frågan. 214 Information från Utbildningskommittén Annika som inte deltog i dagens möte hade skickat in en information om utbildningskommitténs arbete, vilken lästes upp. 215 Övriga frågor a) Dan informerade om att Goldenklubben får prioritera den egna rasen vid anordnande av Rasmästerskapet. b) En förfrågan om att återinföra en hanhundslista har inkommit. 216 Kommande möten Nästa styrelsemöte äger rum den 19 oktober kl före Labradorkonferensen. Därefter ett möte söndagen den 1 december på Broby Gård. 217 Mötets avslutande Ordföranden tackade för ett trevligt möte och förklarade dagens möte avslutat. Under helgens möte deltog valberedningens sammankallande, Kristina Berghänel och hade enskilda samtal med samtliga deltagande styrelsemedlemmar. Monica Damell Modin Sekreterare Justeras: Dan Ericsson Ordförande Lasse Söderberg Protokolljusterare

7

Labrador Retrieverklubben 11/2013 Protokoll fört vid styrelsemöte Plats: Broby Gård, Märsta

Labrador Retrieverklubben 11/2013 Protokoll fört vid styrelsemöte Plats: Broby Gård, Märsta Labrador Retrieverklubben 11/2013 Protokoll fört vid styrelsemöte 2013-12-01 Plats: Broby Gård, Märsta 226-257 Närvarande: Dan Ericsson, Katarina Ramberg, Monica Damell Modin, Susanne Rehlin, Thomas Persson,

Läs mer

Labrador Retrieverklubben 7/2013 Protokoll fört vid styrelsemöte 2013-05-05 Plats: Broby Gård, Märsta 106-137

Labrador Retrieverklubben 7/2013 Protokoll fört vid styrelsemöte 2013-05-05 Plats: Broby Gård, Märsta 106-137 Labrador Retrieverklubben 7/2013 Protokoll fört vid styrelsemöte 2013-05-05 Plats: Broby Gård, Märsta 106-137 Närvarande: Dan Ericsson, Katarina Ramberg, Monica Damell Modin, Ninni Ericsson, Susanne Rehlin,

Läs mer

Labrador Retrieverklubben 7/2011 Protokoll fört vid styrelsemöte 2011-05-15 Plats: Scandic, Upplands Väsby 133-166

Labrador Retrieverklubben 7/2011 Protokoll fört vid styrelsemöte 2011-05-15 Plats: Scandic, Upplands Väsby 133-166 Labrador Retrieverklubben 7/2011 Protokoll fört vid styrelsemöte 2011-05-15 Plats: Scandic, Upplands Väsby 133-166 Närvarande: Christine Chiacchiaretta, Katarina Ramberg, Monica Damell Modin, Ninni Ericsson

Läs mer

Labrador Retrieverklubben 6/2011 Protokoll fört vid styrelsemöte 2011-04-03 Scandic, Upplands Väsby 90-132

Labrador Retrieverklubben 6/2011 Protokoll fört vid styrelsemöte 2011-04-03 Scandic, Upplands Väsby 90-132 Labrador Retrieverklubben 6/2011 Protokoll fört vid styrelsemöte 2011-04-03 Scandic, Upplands Väsby 90-132 Närvarande: Christine Chiacchiaretta, Katarina Ramberg, Monica Damell Modin, Ninni Ericsson from

Läs mer

Labrador Retrieverklubben 2/2011 Protokoll fört vid styrelsemöte 2011-01-15 --16 Plats: Scandic, Upplands Väsby 12-49

Labrador Retrieverklubben 2/2011 Protokoll fört vid styrelsemöte 2011-01-15 --16 Plats: Scandic, Upplands Väsby 12-49 Närvarande: Maria Hansson, Katarina Ramberg, Ninni Ericsson, Carina Svensson, Thomas Persson, Susanne Rehlin och tjänstgörande suppleant Monica Damell Modin samt Curt Blixt 35 och Camilla Kretz 38. Anmält

Läs mer

Ordf. Jonas Peterson, Reidar Otterbjörk, Helena Sirén, Cornelia Svensson, Maria Kierkegaard, Kerstin Näslund och Karin Nilsson.

Ordf. Jonas Peterson, Reidar Otterbjörk, Helena Sirén, Cornelia Svensson, Maria Kierkegaard, Kerstin Näslund och Karin Nilsson. Protokoll fört vid styrelsemöte för SRRS/C på Studiefrämjandet Södra Roslagen, Roslagsnäsby Centrum. DELTAGARE MÖTESDATUM UTSKRIFTSDATUM SIDA 2008-10-18 2008-10-21 1(5) Ordf. Jonas Peterson, Reidar Otterbjörk,

Läs mer

Labrador Retrieverklubben 10/2015 Protokoll fört vid styrelsemöte 2015-10-24-25 Plats: Broby Gård, Märsta 210-247

Labrador Retrieverklubben 10/2015 Protokoll fört vid styrelsemöte 2015-10-24-25 Plats: Broby Gård, Märsta 210-247 Labrador Retrieverklubben 10/2015 Protokoll fört vid styrelsemöte 2015-10-24-25 Plats: Broby Gård, Märsta 210-247 Närvarande: Dan Ericsson, Katarina Ramberg, Monica Damell Modin, Ninni Ericsson 210-220

Läs mer

4.2 Val av justeringsman att jämte ordförande justera protokollet Linnea valdes att jämte ordförande justera protokollet.

4.2 Val av justeringsman att jämte ordförande justera protokollet Linnea valdes att jämte ordförande justera protokollet. Protokoll fört vid telefonmöte i Springerklubbens huvudstyrelse 2014 11 13 Närvaro: Gunnar Petersson, Barbro Collin, Eva Wiklund, Linnea Pettersson, Birgitta Pettersson. Frånvaro: AnnSofie Öhman, Bert

Läs mer

Labrador Retrieverklubben 4/2017 Protokoll fört vid styrelsemöte Plats: Scandic hotell, Upplands Väsby

Labrador Retrieverklubben 4/2017 Protokoll fört vid styrelsemöte Plats: Scandic hotell, Upplands Väsby Labrador Retrieverklubben 4/2017 Protokoll fört vid styrelsemöte 2017-04-29 Plats: Scandic hotell, Upplands Väsby 94-127 Närvarande: Katarina Ramberg, Bo Norling, Monica Damell Modin, Lena Karlsson, tjänstgörande

Läs mer

Labrador Retrieverklubben 2/2017 Protokoll fört vid styrelsemöte Plats: Broby Gård, Märsta 47-77

Labrador Retrieverklubben 2/2017 Protokoll fört vid styrelsemöte Plats: Broby Gård, Märsta 47-77 Labrador Retrieverklubben 2/2017 Protokoll fört vid styrelsemöte 2017-03-04 Plats: Broby Gård, Märsta 47-77 Närvarande: Katarina Ramberg, Monica Damell Modin, Susanne Ekstedt, Anders Hallgren 47-67, Lena

Läs mer

Labrador Retrieverklubben 4/2016 Protokoll fört vid styrelsemöte Plats: Scandic hotell, Upplands Väsby

Labrador Retrieverklubben 4/2016 Protokoll fört vid styrelsemöte Plats: Scandic hotell, Upplands Väsby Labrador Retrieverklubben 4/2016 Protokoll fört vid styrelsemöte 2016-04-10 Plats: Scandic hotell, Upplands Väsby 78-111 Närvarande: Katarina Ramberg, Monica Damell Modin, Håkan Dahlin, Susanne Ekstedt,

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsens möte 2015-10-13 Plats: Sundsvall Studiefrämjandets lokal

Protokoll fört vid styrelsens möte 2015-10-13 Plats: Sundsvall Studiefrämjandets lokal Protokoll fört vid styrelsens möte 2015-10-13 Plats: Sundsvall Studiefrämjandets lokal Närvarande ledamöter: Britt-Marie Edfors Ordförande Carina Östberg Utställnings ansvarig Vice ordförande Jenny Lundin

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte i Springerklubbens huvudstyrelse Telefonmöte 2008-10-21

Protokoll fört vid styrelsemöte i Springerklubbens huvudstyrelse Telefonmöte 2008-10-21 19.1 Mötets öppnande Protokoll fört vid styrelsemöte i Springerklubbens huvudstyrelse Telefonmöte 2008-10-21 Närvaro : Tina Kauppinen, Barbro Collin, Sophia Jarl, Kerstin Nilsson, Anna-Greta Lingebrandt,

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte i SRRS/C. 2004-11-18 kl. 19.00 Telefonmöte.

Protokoll fört vid styrelsemöte i SRRS/C. 2004-11-18 kl. 19.00 Telefonmöte. Protokoll fört vid styrelsemöte i SRRS/C 2004-11-18 kl. 19.00 Telefonmöte. Deltagare: Ordf. Magnus Forsberg, Karin Nilsson, Maria Hjelm, Reidar Otterbjörk, Päranders Wärja och fr o m 115 Patrik Steen.

Läs mer

Labrador Retrieverklubben 6/2018 Protokoll fört vid styrelsemöte Plats: Broby Gård, Märsta

Labrador Retrieverklubben 6/2018 Protokoll fört vid styrelsemöte Plats: Broby Gård, Märsta Labrador Retrieverklubben 6/2018 Protokoll fört vid styrelsemöte 2018-09-16 Plats: Broby Gård, Märsta 167-199 Närvarande: Morgan Thorell, Bo Norling, Margareta Dahl, Lena Karlsson, Camilla Kretz, Eva Zetterdahl,

Läs mer

Protokoll 10-2013 fört vid styrelsemöte med Svenska Pudelklubbens Centralstyrelse den 26 oktober 2013, STOKKs lokal, Rindögatan 25, Stockholm

Protokoll 10-2013 fört vid styrelsemöte med Svenska Pudelklubbens Centralstyrelse den 26 oktober 2013, STOKKs lokal, Rindögatan 25, Stockholm Protokoll 10-2013 fört vid styrelsemöte med Svenska Pudelklubbens Centralstyrelse den 26 oktober 2013, STOKKs lokal, Rindögatan 25, Stockholm Närvarande: Madeleine Bergendahl, ordförande Barbro Teglöf,

Läs mer

Labrador Retrieverklubben 1/2015 Protokoll fört vid styrelsemöte Plats: Scandic hotell, Upplands Väsby 1-44

Labrador Retrieverklubben 1/2015 Protokoll fört vid styrelsemöte Plats: Scandic hotell, Upplands Väsby 1-44 Labrador Retrieverklubben 1/2015 Protokoll fört vid styrelsemöte 2015-01-17-18 Plats: Scandic hotell, Upplands Väsby 1-44 Närvarande: Dan Ericsson, Katarina Ramberg, Monica Damell Modin, Susanne Rehlin,

Läs mer

Labrador Retrieverklubben 5/2017 Protokoll fört vid styrelsemöte Plats: Scandic hotell, Upplands Väsby

Labrador Retrieverklubben 5/2017 Protokoll fört vid styrelsemöte Plats: Scandic hotell, Upplands Väsby Labrador Retrieverklubben 5/2017 Protokoll fört vid styrelsemöte 2017-07-01-02 Plats: Scandic hotell, Upplands Väsby 128-164 Närvarande: Katarina Ramberg, Bo Norling, Monica Damell Modin, Lena Karlsson,

Läs mer

Justerares signatur Protokoll styrelsemöte Sida 1 (5)

Justerares signatur Protokoll styrelsemöte Sida 1 (5) Plats: Telefonmöte 179-203 Beslutande: Camilla Boquist Elin Eklund Karin Karkiainen Lars Söderström Marie Carlsson 179-193 och 195 Britt-Marie Nordgren Anna-Lena Wendt Suppleanter: Lena Karlsson Ingela

Läs mer

Protokoll fört vid Golden retrieverklubbens styrelsemöte den 26 mars 2010 Scandic Hotell Upplands Väsby 1 av 5

Protokoll fört vid Golden retrieverklubbens styrelsemöte den 26 mars 2010 Scandic Hotell Upplands Väsby 1 av 5 Protokoll fört vid Golden retrieverklubbens styrelsemöte den 26 mars 2010 Scandic Hotell Upplands Väsby Sida 1 av 5 Närvarande: Owe Rindstrand Anita Ohlson Björn Ekedahl Ingrid Grundström Janet Johansson

Läs mer

Protokoll 8-2014 fört vid styrelsemöte med Svenska Pudelklubbens Centralstyrelse den 30 augusti 2014, SPK Mellansvenskas lokal, Gubbängen

Protokoll 8-2014 fört vid styrelsemöte med Svenska Pudelklubbens Centralstyrelse den 30 augusti 2014, SPK Mellansvenskas lokal, Gubbängen Protokoll 8-2014 fört vid styrelsemöte med Svenska Pudelklubbens Centralstyrelse den 30 augusti 2014, SPK Mellansvenskas lokal, Gubbängen Närvarande: Madeleine Bergendahl, ordförande Barbro Teglöf, vice

Läs mer

Labrador Retrieverklubben 7/2017 Protokoll fört vid styrelsemöte Plats: Broby Gård, Märsta

Labrador Retrieverklubben 7/2017 Protokoll fört vid styrelsemöte Plats: Broby Gård, Märsta Labrador Retrieverklubben 7/2017 Protokoll fört vid styrelsemöte 2017-11-19 Plats: Broby Gård, Märsta 205-244 Närvarande: Katarina Ramberg, Bo Norling, Monica Damell Modin, Susanne Ekstedt, Anders Hallgren,

Läs mer

Protokoll fört vid Golden retrieverklubbens styrelsemöte, 2002 03 08, Nova Park hotell, Knivsta

Protokoll fört vid Golden retrieverklubbens styrelsemöte, 2002 03 08, Nova Park hotell, Knivsta Protokoll fört vid Golden retrieverklubbens styrelsemöte, 2002 03 08, Nova Park hotell, Knivsta Närvarande: Beslutande Kjell Svensson Cilla Hamfelt Agnetha Hammarstedt Helena Hellström Annika Hjälm Terese

Läs mer

Justerares signatur Protokoll styrelsemöte Sida 1 (5)

Justerares signatur Protokoll styrelsemöte Sida 1 (5) Plats: Telefonmöte 233-253 Beslutande: Camilla Boquist Elin Eklund Karin Karkiainen Anna-Lena Wendt Lars Söderström Marie Carlsson Britt-Marie Nordgren 236-253 Suppleanter: Lena Karlsson Meddelat förhinder:

Läs mer

Labrador Retrieverklubben 4:2/2018 Protokoll fört vid styrelsemöte /29 Plats: Scandic hotell, Upplands Väsby

Labrador Retrieverklubben 4:2/2018 Protokoll fört vid styrelsemöte /29 Plats: Scandic hotell, Upplands Väsby Labrador Retrieverklubben 4:2/2018 Protokoll fört vid styrelsemöte 2018-04-28/29 Plats: Scandic hotell, Upplands Väsby 100-133 Närvarande: Morgan Thorell, Bo Norling, Margareta Dahl, Camilla Kretz, Lena

Läs mer

23 Val av justerare Utsågs Annika Bay att jämte ordföranden justera dagens protokoll.

23 Val av justerare Utsågs Annika Bay att jämte ordföranden justera dagens protokoll. Plats: Telefonmöte 22-50 Beslutande: Ulla Pietarinen Annika Bay Marie Carlsson Andreas Josefsson 22-49 Geir-Ove Andersen Annelie Karlsson Karjalainen Suppleanter: Ingela Karlsson Meddelat förhinder: Susanna

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte med Svenska Pudelklubbens Centralstyrelse den 9 mars 2013, STOKKs lokal, Rindögatan 25, Stockholm

Protokoll fört vid styrelsemöte med Svenska Pudelklubbens Centralstyrelse den 9 mars 2013, STOKKs lokal, Rindögatan 25, Stockholm Protokoll 2-2013 fört vid styrelsemöte med Svenska Pudelklubbens Centralstyrelse den 9 mars 2013, STOKKs lokal, Rindögatan 25, Stockholm Närvarande: Madeleine Bergendahl, ordförande Barbro Teglöf, vice

Läs mer

3 Dagordning Dagordningen har skickats ut innan mötet och godkändes efter att 16 lagts till.

3 Dagordning Dagordningen har skickats ut innan mötet och godkändes efter att 16 lagts till. Protokoll för styrelsemöte, Welsh Springer Spanielklubben Telefonmöte, 141028 Närvarande Ordinarie ledamöter Torbjörn Håkansson TH Lena Johansson LJ Emelie Carlsson EC Lena Torstensson LT Anne Blomster

Läs mer

Rasklubben för dansk/svensk gårdshund, org nr: 802437-2073 styrelsemöte 2012-10-28

Rasklubben för dansk/svensk gårdshund, org nr: 802437-2073 styrelsemöte 2012-10-28 Rasklubben för dansk/svensk gårdshund, org nr: 802437-2073 styrelsemöte 2012-10-28 Plats: Närvarande: Anmält förhinder: Hotell Scandic, Sollentuna Eva Liljekvist Borg, Anders Sjöberg Siw Synnerman Nordström

Läs mer

Labrador retrieverklubben 4/2019 Protokoll fört vid styrelsemöte Best Western/Eurostop Örebro

Labrador retrieverklubben 4/2019 Protokoll fört vid styrelsemöte Best Western/Eurostop Örebro Labrador retrieverklubben 4/2019 Protokoll fört vid styrelsemöte 2019-07-03 Best Western/Eurostop Örebro 93-124 Närvarande: Anders Dillström, Bo Norling, Margareta Dahl, Lena Karlsson, Anna Londré, Camilla

Läs mer

3 Dagordning Dagordningen har skickats ut innan mötet och godkändes efter att 18 lagts till.

3 Dagordning Dagordningen har skickats ut innan mötet och godkändes efter att 18 lagts till. Protokoll för styrelsemöte, Welsh Springer Spanielklubben Telefonmöte, 150226 Närvarande Ordinarie ledamöter Torbjörn Håkansson TH Janne Gustavsson JG Lena Johansson LJ Lena Torstensson LT Emelie Carlsson

Läs mer

Svenska Rottweilerklubben/AfR

Svenska Rottweilerklubben/AfR Protokoll fört vid :s telefonmöte den 29 september 2015. Närvarande: Yvonne Brink, Ordförande, Helen Thorstensson, Kassör, Ulrika Stenholm ledamot, Irene Jonsson, ledamot, Ann-Git Rammus, ledamot, Maria

Läs mer

SASK styrelsemöte 1-2 oktober 2011 Kroksbo gård

SASK styrelsemöte 1-2 oktober 2011 Kroksbo gård SASK styrelsemöte 1-2 oktober 2011 Kroksbo gård Närvarande: Ingela Bergare, Veronica Hageus, Carola Knudsen, Camilla Appelgren, Kia Axelsson och Karin Fries. Delvis närvarande: Lilian Holmer (medverkan

Läs mer

Svenska Agilityklubben 10-2014

Svenska Agilityklubben 10-2014 Svenska Agilityklubben 10-2014 2014-12-07 185-210 Protokoll från styrelsemöte med Svenska Agilityklubbens styrelse söndag 7 december 2014 på SKKs kansli. Närvarande Per-Inge Johansson ordförande Christianne

Läs mer

Innan mötet öppnades hölls en parentation över Kjell Bräster, som avlidit tidigare i år.

Innan mötet öppnades hölls en parentation över Kjell Bräster, som avlidit tidigare i år. Labrador Retrieverklubben LABRADORFULLMÄKTIGE Datum: Den 29-30 mars 2014 Plats: Scandic Hotell, Upplands Väsby Innan mötet öppnades hölls en parentation över Kjell Bräster, som avlidit tidigare i år. 1

Läs mer

PROTOKOLL FÖRT VID STYRELSEMÖTE FÖR SPECIALKLUBBEN FÖR BEARDED COLLIE I LINKÖPING 02 04-14.

PROTOKOLL FÖRT VID STYRELSEMÖTE FÖR SPECIALKLUBBEN FÖR BEARDED COLLIE I LINKÖPING 02 04-14. PROTOKOLL FÖRT VID STYRELSEMÖTE FÖR SPECIALKLUBBEN FÖR BEARDED COLLIE I LINKÖPING 02 04-14. Närvarande: Carina Stääv, Tina Bengtsson, Lisa Löfvenberg, Marie Hellander, Ulf Svanström, Inger Dahl, Liz Rundberg

Läs mer

Svenska Rottweilerklubben/AfR

Svenska Rottweilerklubben/AfR Protokoll Svenska Rottweilerklubben/AfRs telefonmöte 2013-01-30 Närvarande: Helén Wallman ordförande, Patrik Ohlsson vice ordförande, Ann-Git Rammus kassör, Ingela Sundqvist sekreterare, Tord Sivén, Birgitta

Läs mer

André Lennberth, Reidar Otterbjörk, Caroline Graflund och Solveig Bryn. 132 Mötets öppnande. Jonas Peterson hälsade alla välkomna och öppnade mötet.

André Lennberth, Reidar Otterbjörk, Caroline Graflund och Solveig Bryn. 132 Mötets öppnande. Jonas Peterson hälsade alla välkomna och öppnade mötet. Protokoll fört vid styrelsemöte för SRRS/C i Stockholm DELTAGARE Ordf. Jonas Peterson, Helena Sirén, Maria Kierkegaard och Karin Nilsson. ANMÄLT FÖRHINDER MÖTESDATUM UTSKRIFTSDATUM SIDA 2007-06-09 2007-06-12

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte i Springerklubbens huvudstyrelse Telefonmöte

Protokoll fört vid styrelsemöte i Springerklubbens huvudstyrelse Telefonmöte 17.1 Mötets öppnande Protokoll fört vid styrelsemöte i Springerklubbens huvudstyrelse Telefonmöte 2008-09-01 Närvaro : Tina Kauppinen, Barbro Collin, Sophia Jarl, Kerstin Nilsson, Hans-Gunnar Leytman,

Läs mer

76 Val av justerare Utsågs Andreas Josefsson att jämte ordföranden justera dagens protokoll.

76 Val av justerare Utsågs Andreas Josefsson att jämte ordföranden justera dagens protokoll. Plats: Telefonmöte 75-97 Beslutande: Ulla Pietarinen Annika Bay Marie Carlsson Andreas Josefsson Geir-Ove Andersen Annelie Karlsson Karjalainen Suppleanter: Ingela Karlsson Susanna Hagman Adjungerad tillfällig

Läs mer

Svenska Rottweilerklubben/AfR

Svenska Rottweilerklubben/AfR Protokoll fört vid :s styrelsemöte 2012-08- 24 via e-post Närvarande: Helén Wallman ordförande, Patrik Ohlsson vice ordförande, Ann-Git Rammus kassör, Ingela Sundqvist sekreterare, Birgitta Färdeman, Sara

Läs mer

STYRELSEMÖTE 2008-05-19, KL.19:30

STYRELSEMÖTE 2008-05-19, KL.19:30 PROTOKOLL FÖRT VID COCKER SPANIELKLUBBENS STYRELSEMÖTE Närvarande: Daniel Svensson (ordförande), Kicki Bro (sekreterare), Ann-Catrine Bergh, Anders Carlsson, Hannah Säveholm, Anna-Carin Johansson och Eva

Läs mer

Rasklubben för dansk/svensk gårdshund, org nr: 802437-2073 styrelsemöte 2012-04-30 05-01 i Huskvarna

Rasklubben för dansk/svensk gårdshund, org nr: 802437-2073 styrelsemöte 2012-04-30 05-01 i Huskvarna Rasklubben för dansk/svensk gårdshund, org nr: 802437-2073 styrelsemöte 2012-04-30 05-01 i Huskvarna Plats: Huskvarna Närvarande: Eva Liljekvist Borg, Anders Sjöberg, Siw Synnerman Nordström, Karin Claesson,

Läs mer

Labrador Retrieverklubben 5/2019 Protokoll fört vid styrelsemöte Plats: Scandic hotell, Upplands Väsby

Labrador Retrieverklubben 5/2019 Protokoll fört vid styrelsemöte Plats: Scandic hotell, Upplands Väsby Labrador Retrieverklubben 5/2019 Protokoll fört vid styrelsemöte 2019-09-15 Plats: Scandic hotell, Upplands Väsby 125-159 Närvarande: Anders Dillström, Bo Norling, Lena Karlsson 134-159, Eva Zetterdahl

Läs mer

Svenska Rottweilerklubben/AfR

Svenska Rottweilerklubben/AfR Protokoll per capsulam Svenska Rottweilerklubben/AfR:s 2013-11-05 Närvarande: Angelina Ohlsson ordförande, Helén Wallman vice ordförande, Ann-Git Rammus kassör, Ingela Sundqvist sekreterare, Birgitta Färdeman,

Läs mer

Protokoll fört vid Golden retrieverklubbens styrelsemöte 2006-09-30 --10-01, Nova Park, Knivsta

Protokoll fört vid Golden retrieverklubbens styrelsemöte 2006-09-30 --10-01, Nova Park, Knivsta Protokoll fört vid Golden retrieverklubbens styrelsemöte 2006-09-30 --10-01, Nova Park, Knivsta Närvarande: Owe Rindstrand Tomas Ellström Inger Karlsson - fr.o.m. 165 Pia Andersson Ingela Stake - t. o.

Läs mer

PROTOKOLL LRK/ÖSTRA, STYRELSEMÖTE DEN 6 OKTOBER 2003

PROTOKOLL LRK/ÖSTRA, STYRELSEMÖTE DEN 6 OKTOBER 2003 Nr 8/2003 PROTOKOLL LRK/ÖSTRA, STYRELSEMÖTE DEN 6 OKTOBER 2003 PLATS: Gamla Kyrkvägen 24, Danderyd NÄRVARANDE: FRÅNVARANDE: Peter Söderberg Mary-Lotte Mattsson Kristian Falk Pia Berglund Christine Chiacchiaretta

Läs mer

Protokoll fört vid Golden retrieverklubbens styrelsemöte, , Nova Park, Knivsta

Protokoll fört vid Golden retrieverklubbens styrelsemöte, , Nova Park, Knivsta Protokoll fört vid Golden retrieverklubbens styrelsemöte, 2003 11 15-16, Nova Park, Knivsta Beslutande: Susanne Björkman Helena Hellström Helena Jansson (tom annonspriser) Agnetha Hammarstedt Annika Thunfors

Läs mer

Mötesdatum

Mötesdatum 11. Mötets öppnande Ordföranden hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. Mötet noterade att ordinarie ledamot Elisabeth Eek vid mötet ersattes av suppleant. 11.1. Val av protokollförare utsågs

Läs mer

2 Fastställande av röstlängden Fullmäktige fastställde röstlängden till 16 röstberättigade delegater från 11 regioner.

2 Fastställande av röstlängden Fullmäktige fastställde röstlängden till 16 röstberättigade delegater från 11 regioner. 1 Mötets öppnande Parentation hölls till minne av Mona Iletorp, som avled i april 2010. Därefter hälsade huvudstyrelsens vice ordförande Katarina Ramberg alla välkomna och förklarade Labradorfullmäktige

Läs mer

Protokoll fört vid Golden retrieverklubbens styrelsemöte, 2002 11 02-03, Broby gård

Protokoll fört vid Golden retrieverklubbens styrelsemöte, 2002 11 02-03, Broby gård Protokoll fört vid Golden retrieverklubbens styrelsemöte, 2002 11 02-03, Broby gård Närvarande: Beslutande Susanne Björkman Cilla Hamfelt ej 214 Agnetha Hammarstedt Helena Hellström Helena Jansson, 174-198

Läs mer

Svenska Agilityklubben

Svenska Agilityklubben Svenska Agilityklubben 8-2014 2014-09-25 135-159 Protokoll från styrelsemöte via telefon med Svenska Agilityklubbens styrelse torsdag 25 september 2014. Närvarande Per-Inge Johansson ordförande Christianne

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte med Svenska Pudelklubbens Centralstyrelse den 22 augusti 2015, SPK, mellansvenskas lokal, Gubbängen

Protokoll fört vid styrelsemöte med Svenska Pudelklubbens Centralstyrelse den 22 augusti 2015, SPK, mellansvenskas lokal, Gubbängen Protokoll 8-2015 fört vid styrelsemöte med Svenska Pudelklubbens Centralstyrelse den 22 augusti 2015, SPK, mellansvenskas lokal, Gubbängen Närvarande: Madeleine Bergendahl, ordförande Lena Tellberg, vice

Läs mer

Rapport från möte med ansvarig för medlemsservice

Rapport från möte med ansvarig för medlemsservice PROTOKOLL FÖRT VID GOLDEN RETRIEVERKLUBBENS STYRELSEMÖTE 2009-06-07 telefon. kl 18.00-21.30 Sida 1 av 7 Beslutande: Owe Rindstrand Göran Langheimer Lotta Fornås Anita Ohlson Lotta Lindeberg Björn Ekedahl

Läs mer

Labrador Retrieverklubben 1/2018 Protokoll fört vid styrelsemöte Plats: Scandic hotell, Upplands Väsby 1-54

Labrador Retrieverklubben 1/2018 Protokoll fört vid styrelsemöte Plats: Scandic hotell, Upplands Väsby 1-54 Labrador Retrieverklubben 1/2018 Protokoll fört vid styrelsemöte 2018-01-20-21 Plats: Scandic hotell, Upplands Väsby 1-54 Närvarande: Katarina Ramberg, Bo Norling 7-54, Monica Damell Modin, Anders Hallgren,

Läs mer

PROTOKOLL FÖRT VID CLUMBER SPANIELKLUBBENS STYRELSEMÖTE 3/ 2014 LÖRDAGEN DEN 29 MARS, SÖNDAGEN DEN 30 MARS I STORVRETA

PROTOKOLL FÖRT VID CLUMBER SPANIELKLUBBENS STYRELSEMÖTE 3/ 2014 LÖRDAGEN DEN 29 MARS, SÖNDAGEN DEN 30 MARS I STORVRETA PROTOKOLL FÖRT VID CLUMBER SPANIELKLUBBENS STYRELSEMÖTE 3/ 2014 LÖRDAGEN DEN 29 MARS, SÖNDAGEN DEN 30 MARS I STORVRETA Närvarande: Charlott Lundberg, Anna Liss-Daniels, Kristina Lindström, Lena Andreasson,

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte i SRRS/C 2005-11-29 kl. 19.00. Telefonmöte.

Protokoll fört vid styrelsemöte i SRRS/C 2005-11-29 kl. 19.00. Telefonmöte. Protokoll fört vid styrelsemöte i SRRS/C 2005-11-29 kl. 19.00. Telefonmöte. Deltagare: Ordf. Magnus Forsberg, Maria Hjelm, André Lennberth,, Karin Nilsson och Reidar Otterbjörk. Päranders Wärja deltog

Läs mer

PROTOKOLL Nr 8. Protokoll fört vid styrelsemöte, Rasklubben för dansk-svensk gårdshund

PROTOKOLL Nr 8. Protokoll fört vid styrelsemöte, Rasklubben för dansk-svensk gårdshund org.nr 802437-2073 PROTOKOLL Nr 8. Protokoll fört vid styrelsemöte, Rasklubben för dansk-svensk gårdshund Datum: 2018-04-29, kl. 20.00 Plats: Telefonmöte Närvarande: Susanne Fagrell, Maja Lind, Eva Wieslander,

Läs mer

Protokoll GRK:s styrelsemöte per telefon den 1/7 2012

Protokoll GRK:s styrelsemöte per telefon den 1/7 2012 Protokoll GRK:s styrelsemöte per telefon den 1/7 2012 Beslutande: Owe Rindstrand Anita Ohlson Sigvard Eriksson Ingrid Grundström Annika Andersson Janet Johansson Eva Arnell Ek Suppleanter: Lena Ohlsson

Läs mer

31.2 Val av justeringsman att jämte ordförande justera protokollet Karin valdes att jämte ordförande justera protokollet.

31.2 Val av justeringsman att jämte ordförande justera protokollet Karin valdes att jämte ordförande justera protokollet. Närvaro: Allan Grimling, Barbro Collin, Karin Wigstrand, Kerstin Johansson, Peter Lanning, AnnMarie Skansen Frånvaro: Birgitta Pettersson, Marica Teir, Klas Åkervall 31.1 Mötets öppnande 31.2 Val av justeringsman

Läs mer

Föregående protokoll lades till handlingarna.

Föregående protokoll lades till handlingarna. Sidan 1 av 5 NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVERKLUBBEN Protokoll fört vid styrelsemöte 20150413 35 Ordförande öppnade mötet 36 Dagordningen godkändes. 37 Beslutsmässighet. Beslutsmässighet föreligger.

Läs mer

LJ hälsar alla välkomna och förklarar mötet öppnat. TH väljs att jämte ordförande justera protokollet.

LJ hälsar alla välkomna och förklarar mötet öppnat. TH väljs att jämte ordförande justera protokollet. Protokoll för styrelsemöte, Welsh Springer Spanielklubben Telefonmöte 161110, kl. 18.00 Närvarande Ordinarie ledamöter Lilian Jonsson (LJ) Torbjörn Håkansson (TH) Eva Fabiansson-Johnsson (EFJ) Suppleanter

Läs mer

Mötesdatum 2011-04-05

Mötesdatum 2011-04-05 (ordförande), Reidar Otterbjörk (ledamot), (ledamot), (ledamot), 252. Mötets öppnande 252.1. Val av protokollförare utsågs till protokollförare vid dagens möte. 252.2. Val av protokolljusterare utsågs

Läs mer

vidarebefordrad till Mayvor.

vidarebefordrad till Mayvor. Protokoll fört vid telefonmöte med Svenska Irländsk setterklubbens styrelse 2010-12-02 Närvarande: Britt- Marie Dornell, Jan- Olov Daniels, Mayvor Jonsson, Per Henriksson och Marita Andersson. Mötets öppnande

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte i SRRS/C. 2005-01-20 kl. 19.00 Telefonmöte.

Protokoll fört vid styrelsemöte i SRRS/C. 2005-01-20 kl. 19.00 Telefonmöte. Protokoll fört vid styrelsemöte i SRRS/C 2005-01-20 kl. 19.00 Telefonmöte. Deltagare: Ordf. Magnus Forsberg, Patrik Steen, Maria Hjelm, Reidar Otterbjörk, Päranders Wärja och Karin Nilsson. Anmält förhinder:

Läs mer

Innan mötet öppnades hölls parentation till minne av Björn Nordén och Lars Lönnberg.

Innan mötet öppnades hölls parentation till minne av Björn Nordén och Lars Lönnberg. Labrador Retrieverklubben LABRADORFULLMÄKTIGE Datum: Den 17-18 mars 2012 Plats: Scandic Hotell, Upplands Väsby Innan mötet öppnades hölls parentation till minne av Björn Nordén och Lars Lönnberg. 1 Mötets

Läs mer

149 Mötet öppnas Mötets ordförande Malin Andersson öppnade mötet kl10.32 och hälsade alla välkomna.

149 Mötet öppnas Mötets ordförande Malin Andersson öppnade mötet kl10.32 och hälsade alla välkomna. Plats: Scandic hotell, Upplands Väsby 149-172 Beslutande: Malin Andersson Marie Carlsson Annelie Karlsson Karjalainen Jessica Svensson Anna-Lena Wendt Linda Vågberg Suppleanter: Inbjuden Lars Berglund

Läs mer

Svenska Rottweilerklubben/AfR

Svenska Rottweilerklubben/AfR Protokoll fört vid Svenska Rottweilerklubbens/AfR styrelsemöte den 2 mars 2007 Skärholmen Närvarande: Yvonne Brink ordförande, Kerstin Hisengård vice ordförande, Helén Wallman sekreterare, Carina Torpenberg,

Läs mer

Ordf. Jonas Peterson, Reidar Otterbjörk, Helena Sirén, Caroline Graflund, Maria Kierkegaard och Karin Nilsson.

Ordf. Jonas Peterson, Reidar Otterbjörk, Helena Sirén, Caroline Graflund, Maria Kierkegaard och Karin Nilsson. Protokoll fört vid styrelsemöte för SRRS/C i Stockholm DELTAGARE Ordf. Jonas Peterson, Reidar Otterbjörk, Helena Sirén, Caroline Graflund, Maria Kierkegaard och Karin Nilsson. ANMÄLT FÖRHINDER André Lennberth

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Sammanträdesgrupp SRRS/C Styrelsemöte

MÖTESPROTOKOLL Sammanträdesgrupp SRRS/C Styrelsemöte (ordförande), Reidar Otterbjörk (ledamot), (ledamot) och (ledamot). 203. Mötets öppnande Ordföranden hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. 203.1. Val av protokollförare utsågs till protokollförare

Läs mer

Mötesdatum

Mötesdatum 28. Mötets öppnande Ordföranden hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. 28.1. Val av protokollförare utsågs till protokollförare vid dagens möte. 28.2. Val av protokolljusterare utsågs att jämte

Läs mer

Protokoll fört vid Svenska rasklubben för svensk lapphunds styrelsemöte (telefonmöte)

Protokoll fört vid Svenska rasklubben för svensk lapphunds styrelsemöte (telefonmöte) Protokoll fört vid Svenska rasklubben för svensk lapphunds styrelsemöte 2018-03-27 (telefonmöte) Närvarande: Catharina Brandsten, Jan Karlsson, Susanne Lindén Nyhlén, Madelene Lindström, Cattlin Marques,

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte med Svenska Pudelklubbens Centralstyrelse den 30 november 2013, STOKKs lokal, Rindögatan 25, Stockholm

Protokoll fört vid styrelsemöte med Svenska Pudelklubbens Centralstyrelse den 30 november 2013, STOKKs lokal, Rindögatan 25, Stockholm Protokoll 11-2013 fört vid styrelsemöte med Svenska Pudelklubbens Centralstyrelse den 30 november 2013, STOKKs lokal, Rindögatan 25, Stockholm Närvarande: Madeleine Bergendahl, ordförande Barbro Teglöf,

Läs mer

1 Mötets öppnande LJ hälsar alla välkomna och förklarar mötet öppnat.

1 Mötets öppnande LJ hälsar alla välkomna och förklarar mötet öppnat. Protokoll för styrelsemöte, Welsh Springer Spanielklubben Telefonmöte 160823, kl. 18.00 Närvarande Ordinarie ledamöter Lilian Jonsson (LJ) Torbjörn Håkansson (TH) Birgitta Limnefelt Sundin (BLS) Eva Fabiansson-Johnsson

Läs mer

SVENSKA GÅRDS- OCH VALLHUNSDKLUBBEN

SVENSKA GÅRDS- OCH VALLHUNSDKLUBBEN SVENSKA GÅRDS- OCH VALLHUNSDKLUBBEN Protokoll fört vid styrelsemöte verksamhetsåret 2018 Plats och datum: Telefonmöte, måndagen den 29 januari år 2018 Närvarande Initialer Ja Nej Noteringar Agneta Lindberg

Läs mer