SS15 KOLLEKTION SKOR

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "SS15 KOLLEKTION SKOR"

Transkript

1 SS15 KOLLEKTION SKOR

2 NATURAL GEL-ELECTRO33 Natural Running tar ett stort steg framåt! Herr: T411N-4293 Dam: T461N-2093 GEL-ELECTRO33 är utrustad med innovativ FLUID AXIS-teknologi för att ge foten ett naturligt rörelsemönster. FLUID AXIS har en speciellt framtagen geometri som gör att även överpronerare kan löpträna säkert i skor för Natural Running. Dessutom är GEL-ELECTRO33 konstruerad med en asymmetrisk mellansula med DUAL-DENSITY. Det översta lagret är i mjuk EVA, medan ett fastare undre lager i Solyte ger extra stabilitet där det behövs. 33-seriens bredare tåbox ger tårna större rörelsefrihet för ett mer naturligt frånskjut. Med hälens GEL-teknologi får du också extra dämpning och mindre stötar från underlaget.

3 33-DFA Herr: T532N-4399 Dam: T582N-9920 Den högpresterande 33-DFA är utrustad med innovativ DEEP FLUID AXIS-teknologi för att ge foten ett naturligt rörelsemönster. Skon är utrustad med NATURAL FOAM samt 4mm drop, vilket ger en naturlig känsla. Samtliga skor i den nya 33-serien har försetts med bredare tåbox för att ge tårna större rörelsefrihet och ett mer naturligt frånskjut. GEL-teknologin i hälen för bättre dämpning och en ovandel helt utan sömmar ger extra komfort och skydd utan irriterande skav. 33-FA Herr: T533N-9907 Dam: T583N-9920 Den högpresterande 33-FA är utrustad med innovativ FLUID AXIS-teknologi för att ge foten ett naturligt rörelsemönster. Skon är utrustad med NATURAL FOAM samt 4mm drop, vilket ger en naturlig känsla. Samtliga skor i den nya 33-serien har försetts med bredare tåbox för att ge tårna större rörelsefrihet och ett mer naturligt frånskjut. GEL-teknologin i hälen för bättre dämpning och en ovandel helt utan sömmar ger extra komfort och skydd utan irriterande skav.

4 GEL-SUPER J33 Suverän Natural Running för snabba pass! Herr: T3S0N-4230 Dam: T3S5N-4220 Den högpresterande GEL-SUPER J33 är utrustad med innovativ FLUID AXIS-teknologi för att ge foten ett naturligt rörelsemönster. FLUID AXIS har en speciellt framtagen geometri som gör att även överpronerare kan löpträna säkert i skor framtagna för Natural Running. Med 6 mm häl-till-tå-dropp och en totalvikt på bara 210 gram är skon extremt lätt och flexibel. Den asymmetriska mellansulan med DUAL-DENSITY består av ett mjukare övre lager i SpEVA och ett hårdare undre EVA-lager som ger extra stabilitet där det behövs. Samtliga skor i den nya 33-serien har försetts med bredare tåbox för att ge tårna större rörelsefrihet och ett mer naturligt frånskjut. GEL-teknologin i hälen för bättre dämpning och en ovandel helt utan sömmar ger extra komfort och skydd utan irriterande skav.

5 GEL-ZARACA 3 Herr: T4D3N-0793 Dam: T4D8N-2093 GEL-ZARACA 2 är en naturalsko som ger stöd samtidigt som den är följsam. I denna tredje utgåva har skon fått ett nytt, nättare utseende och lägre profil. Den flexibla mellansulan ger en naturligare kontakt med underlaget, medan Full Guidance Line hjälper löparen att springa mer effektivt genom att optimera fotens placering från hälisättning till frånskjut.gel-dämpning i hälen skyddar mot stötarna som uppstår när foten sätts i marken.

6 STRUCTURED CUSHIONING GEL-KAYANO 21 Total komfort under långa löppass! Herr: T4H2N-4701 Dam: T4H7N-4601 En sko som framgångsrikt har hjälpt överpronerare till en stabil och bekväm långdistanslöpning i mer än 20 år. GEL-KAYANO sluter tätt om foten och dämpar stötarna för att göra din 42:a kilometer lika skön som den första. Det här är skon du vill använda under de längsta träningsrundorna kombinera den gärna med DS TRAINER, en av våra snabbaste löparskor, för att få extra fart under tävlingar. GEL-dämpning skyddar foten från stötar. Den lätta uppbyggnaden ger en lätt och studsande känsla. En åtsmitande passform förhindrar friktion och ger en skönare löpning. Den 21:a versionen av vår legendariska KAYANO-löparsko.

7 GEL-SURVEYOR 3 Pålitlig från första till sista steget! Herr: T514N-9001 Dam: T564N-9901 En löparsko med stöd som fokuserar all din kraft på framåtrörelse, så att du får ut lika mycket av den sista kilometern som den första. Foten behåller en optimal position för att du ska slippa lägga dyrbar energi på en ineffektiv löpteknik. Den sviktande mellansulan ger studs i steget medan ovandelen i nät släpper in luft och håller foten sval. Gör långa löpningar säkrare och skönare genom att hindra foten från att rulla inåt. Med ovandel som andas och skön mellansula i Fluid Ride-teknologi för långdistanslöpning med komfort. Inspirerad av vår legendariska löparsko GEL-KAYANO. GT G-TX Skydd för regniga dagar! Dam: T556N-9736 Få skönare löpning i vattentåliga skor Nya GT G-TX har en Fluid Ride-mellansula med dubbla dämpade lager för ännu bättre komfort och svikt. Skorna är tillverkade i Gore-Tex-material för att hålla dig torr och skön när det är blött ute. Mellansulan är något fastare än i GEL-KAYANO och ger snabbare respons under löpningen. Guidance Line-teknologin hjälper foten hela vägen från hälisättning till frånskjut och ger dig en skönare och mer effektiv löpstil. Den nya ovandelen har färre sömmar för att minska irritationen på foten.

8 GT Allt stöd du behöver på långa löprundor! Herr: T500N-0793 Dam: T550N-2107 Med den lätta GT behöver du aldrig mer korta ner löpningen på grund av dina skor. Det här är den sko du vill ha när du siktar på maraton den är pålitlig under hela loppet, från uppvärmning till återhämtning. Skon är konstruerad för att hålla foten stabil, oavsett om du springer en halvmara eller hela distansen. En särskild bakkappa håller om foten för att ge ett stabilt steg och minska risken för skav och blåsor. Den elastiska sulan gör att framfoten kan röra sig fritt under löpningen. Med GEL-dämpning i hälen är mjuka landningar standard. Vidareutvecklad från legendariska GEL GT G-TX Skön, dämpad löpning! Herr: T4L2N-4189 Skön dämpning under långa pass Nya GT G-TX har utformats för att ge dämpning och stabilitet åt dig med lätt överpronation. Du får mycket för pengarna med GEL-dämpning i häl och framfot som dämpar stötarna och ger extra komfort. Guidance Line-teknologin hjälper också foten hela vägen från hälisättning till frånskjut och ger dig en skönare och mer effektiv löpstil. GT G-TX skyddar foten i blöt väderlek med en ovandel i Gore-Tex som andas.

9 CUSHIONING GEL-KINSEI 5 Banbrytande dämpning! Herr: T3E4Y-4201 Dam: T3E9Y-4101 En följsam löparsko fullmatad med ASICS mest innovativa teknologi Med GEL-KINSEI 5 tar serien en helt ny riktning. Den innehåller spjutspetsen inom ASICS dämpningsteknologi där den som är tidigt ute kan uppleva det senaste inom löpning. I den här utgåvan är skons vikt betydligt lägre än tidigare. Skon har även en ny ovandel i FluidFit, en tvåvägsstretch som kombinerad med en utanpåliggande hälkappa och snörningskonstruktionen Discrete ger perfekt passform. Full Length Guidance Line och Propulsion Trusstic arbetar tillsammans för att ge ett effektivare steg, låta foten rulla smidigt från hälisättning till frånskjut och hjälpa foten att föra löparen framåt. Självklart har GEL-KINSEI 5 även GEL i både häl och framfot för suverän dämpning. GEL-NIMBUS 16 Maximal komfort för långa pass! Herr: T435N-0793 Dam: T485N-0793 Spring längre med en sko som är både dämpande och bekväm GEL-NIMBUS 16 är vår flaggskeppsmodell inom dämpade skor och ger dämpning och komfort utöver det vanliga. Passformen runt mittfoten har förbättrats ytterligare med en FluidFit-ovandel i nät med fyrvägsstretch. Heltäckande SpEVA 45-foder och FluidRide-mellansula ger ytterligare komfort och en skön löpning med härlig svikt. Framfot och häl innehåller GEL för att ge foten dämpning hela vägen från landning till frånskjut. Med nya flexfåror på yttersulan får framfoten en helt överlägsen flexibilitet. En Full Length Guidance Line hjälper dessutom foten genom hela stegcykeln, så att din löpning blir mer effektiv även när du är trött. Dammodellen av GEL-NIMBUS 16 har en lite högre mellansula i hälen för att minska trycket på hälsenan.

10 GEL-NIMBUS 17 Dämpning under långa distanser! Herr: T507N-8501 Dam: T557N-0107 Lätta och bekväma GEL-NIMBUS 17 ger dämpning åt foten i varje steg, hur långt du än springer. Varje steg börjar med en mjuk landning för att du ska orka springa ett maraton, oavsett hastighet. Vår skönaste löparsko för dig med ett neutralt löpsteg. En mellansula i FluidRide-teknologi ger svikt i steget och får foten att studsa mot marken. Den elastiska sulan gör att du kan lägga full kraft i frånskjutet. En åtsmitande ovandel i stretchnät gör skon extra bekväm. GEL-CUMULUS 16 Suverän dämpning för långa pass! Herr: T439N-4801 Nu med ännu bättre dämpning för skönare löpning på långa sträckor Den nya, lättare GEL-CUMULUS 16 har tagits fram för att ge suverän dämpning och komfort. Skon har en mellansula i FluidRide-teknologi för en skönare och mer effektiv löpning under långa pass. Med strategiskt placerade flexfåror i yttersulan får du dessutom ett bättre frånskjut. Skons SpEVA 45- foder samarbetar med FluidRide-sulan för att ge bättre svikt och extra dämpning. GEL-CUMULUS 16 har också Full Length Guidance Line, som hjälper foten genom hela stegcykeln och gör löpningen effektivare även när du är trött. Synlig GEL i framfot och häl tar upp stötar och dämpar landningen för att ge dig en mjukare löpning.

11 GEL-PULSE 6 Överlägsen komfort Herr: T4A3N-0107 Få skönare löpning i en sko med suverän dämpning Den senaste GEL-PULSE-modellen är en prisvärd dämpad sko som ger dig mycket för pengarna. Kombinationen av SpEVA 45-foder och SpEVA-mellansula ger en skön, dämpad löpning med härlig svikt. Framfot och häl innehåller GEL för att ge foten dämpning genom hela stegcykeln. Med Guidance Line-teknologi och Trusstic får du också en effektivare löpning.

12 SPEED GEL-DS TRAINER 20 För ännu bättre tider! Herr: T528N-3093 Herr: T528N-4293 Dam: T578N-0701 Pressa dina tider med flera sekunder och satsa på ett nytt personbästa. Om du gillar fart är DS TRAINER skon för dig den levererar, oavsett om du bygger upp fart med intervallträning en gång i veckan eller satsar på att springa maraton under 3 timmar. Hur kan den vara så snabb? Till att börja med är den lättare än någonsin, för att foten ska lyfta snabbare från marken i varje steg. Tack vare sulans stabilisering kanaliseras också din energi till framfoten så att du får svikt i frånskjutet. Spring snabbare på längre distanser, från 10 till 42 kilometer. Det lätta materialet i framfoten ger bra fäste i varje steg. Perfekt för träningsrundor innan du byter till DS RACER för loppet. Den 20:e versionen i DS TRAINER-sortimentet. GEL-DS TRAINER 20 NEUTRAL Lätt och bekväm sko som andas! Herr: T529N-0793 Dam: T579N-0793 En lätt racingsko som nu är ännu bekvämare GEL-DS har tagits fram för löpare med neutralt steg som vill ha en bekväm sko med låg vikt. Den töjbara och stödjande ovandelen i nät ger perfekt passform för en stadigare och skönare löpning. Den senaste utgåvan har också försetts med Propulsion Plate för att ge ett mer effektivt frånskjut och snabbare acceleration. Med Guidance Line-teknologin får du dessutom en skönare och mer effektiv löpstil, medan skons yttersula ger optimalt grepp även på blöta och hala ytor.

13 GEL-NOOSA TRI 10 Direkt från cykeln! Herr: T530N-4907 Dam: T580N-0739 Dam: T580N-2307 Dam: T580N-4907 Under triathlon behöver du snabbt få på dig skorna och börja springa, även om det är trångt vid bytet. Den här skon är gjord för snabba byten och har dessutom en tuff design som skiljer dig från mängden. Den 10:e versionen av vår berömda NOOSA-sko älskas av Ironman-deltagare som pushat sig själv i 184 km, genom vatten och på cykel. Insidans mjuka, sömlösa foder gör att du kan springa utan strumpor. Snabba byten med elastisk snörning som gör skon lätt att dra på. Den låga vikten gör varje steg lite lättare.

14 GEL-DS RACER 10 Högpresterande racing för dig med överpronation! Herr: T407N-0791 En racingsko som ger god stabilitet och bättre prestation Nya, lätta DS-RACER är en racingsko för långdistans- och maratonlöpning. Med DuoMax-teknologi i mellansulan har denna högpresterande sko utformats särskilt för dig med överpronation. Den är lättare än tidigare utgåvor, med mellansula i Solyte för en lägre vikt. Ovandelen är också lättare och andas mer för att du ska få ökad flexibilitet och förbättra din prestation. Skon har dessutom försetts med en Propulsion Plate som ger ett bättre frånskjut vid löpning i högt tempo. PIRANHA SP 5 Herr: G400N-0793

15 GEL-HYPER SPEED 6 Prestation för både träning och tävling! Herr: G401N-4293 Dam: G451N-3393 Få snabbare löpning på både väg och bana Den nya utgåvan av GEL-HYPERSPEED är en lätt, högpresterande sko för tävlingar och snabba träningspass. Den har tagits fram som racingsko för löpare med neutralt steg som inte behöver extra stöd och stabilitet. En lätt Solyte-sula minskar skons vikt och ger en friare och mer flexibel löpning. Dämpande GEL-inlägg i hälen absorberar stötar och minskar belastningen på kroppen.

16 MAXIMUM SUPPORT GEL-FOUNDATION 11 Maximalt stöd på alla dina löpturer! Herr: T2A2N-2399 Dam: T2A6N-4193 En mängdträningssko med stabiliteten som kraftigt överpronerande löpare behöver. GEL-FOUNDATION 11 är mängdträningsskon för löpare med kraftig överpronation och ger extra stabilitet utan att kompromissa med komfort och passform. Den här utgåvan har mellansulan Solyte- Plus vilket gör skon anmärkningsvärt mycket lättare än tidigare utgåvor samtidigt som det fasta stödet finns kvar. Nya Guidance Line längs sulan guidar foten genom steget och hjälper löparen att springa effektivare. Personal Heel Fit, ett skummaterial, säkerställer att skon anpassar sig efter löparens häl och sitter tajt på foten. GEL-FOUNDATION 11 har en helt ny, lättare ovandel. Framfoten är fortfarande extra rymlig för att foten ska få gott om plats. Yttersulan är förstärkt med ASICS High Abrasion Rubber för att öka hållbarheten.

17 TRAIL RUNNING GEL-FujiSensor 3 G-TX Suverän komfort på långa traillöpningspass! Herr: T4E1N-9789 Dam: T4E6N-9743 Få en mjuk löpning utan att tappa känslan för underlaget Den nya, lättare GEL-FujiSensor 3 har utformats för att vara bekväm under långa traillöpningspass. GEL i hälen och en mellansula i Double Density med ett mjukare översta lager ger maximal komfort i tuff terräng. Den nyaste versionen har också ett foder i SpEVA 45 som gör dina löppass ännu skönare. Yttersulan ger full kontakt med underlaget och ett stadigt, pålitligt fäste vid varje landning. Fästet har förbättrats ytterligare genom att yttersulan har fått en något lägre densitet. Utskjutande klackar på yttersulan matchar också fotens vinkel vid landning och frånskjut och ger bättre fäste i upp- och nedförsbackar. Ovandelen har konstruerats i lager för att skydda mittfoten och ge extra stöd under löpningen. Med material som anpassar sig efter foten har ovandelen fått ännu bättre passform. Plösen sitter fast utmed dess långsidor och hindrar lera och grus från att tränga in i skon. GEL- FujiSensor 3 G-TX skyddar foten i extrem väderlek med en ovandel i Gore-Tex som andas.

18 GEL-FujiTrabuco 3 G-TX En trailsko med stöd för dig som överpronerar! Herr: T4E3N-9097 Dam: T4E8N-9097 Klara längre pass i en sko som ger stöd och stabilitet GEL-FujiTrabuco 3 har utformats för att ge stöd och stabilitet åt överpronerande traillöpare. Mellansulan i DuoMax-teknologi är placerad så att den ger foten bättre stöd genom hela stegcykeln. Den senaste versionen av GEL-FujiTrabuco har också en mer lateralt placerad GEL i hälen för en ännu skönare landning. En Twist-GEL i framfoten gör frånskjutet effektivare. Yttersulan har full kontakt med underlaget och har utskjutande klackar som ger dig bättre fäste i upp- och nedförsbackar. Skon är inte bara stadig och skyddande utan också mycket bekväm, med mellansula i Solyte och OrthoLite Sockliner. GEL-FujiTrabuco 3 G-TX har en ovandel i Gore-Tex som andas och ger skydd i extremt väder. GEL-FujiPro Från dörren till terrängen! Herr: T536N-9930 Dam: T586N-9907 Om du tycker om att springa ute i naturen behöver du en sko som kan stå emot väder och vind utan att tyngas ner av regn eller lera. GEL-FujiPro fungerar lika bra på vägen som i terrängen och släpper aldrig sitt fokus på snabb löpning. Den kombinerar en av våra snabbaste löparskor, DS TRAINER, med en kraftig ovandel och rejält mönstrad yttersula för bra fäste. En favoritsko för dig som springer i både stadsmiljö och terräng. Med Propulsion Trusstic för maximal effektivitet i frånskjutet. Med samma fantastiska vattensläppande förmåga och lätta konstruktion som resten av Fujifamiljen. Den ultralätta mellansulan gör att varje steg känns lättare.

19 GEL-TRAIL LAHAR 6 G-TX En bekväm och dämpad hybridlöparsko! Herr: T4F1N-9097 Dam: T4F6N-9097 Håll dig torr i en vattentålig löparsko för blandad terräng GEL-TRAIL LAHAR G-TX är en vattentålig löparsko som utformats för lite mindre krävande traillöpning. Den håller dig torr i regn och rusk, med ovandel i Gore-Tex som stöter bort vatten och samtidigt andas. Den här versionen har gjorts lättare för att ge en bättre löpning. GEL i hälen tar upp stötar och dämpar vid varje landning för att din löpning ska bli ännu skönare. En Trail Specific Outsole ger ordentligt fäste och ökad stabilitet i upp- och nedförsbackar. GEL-FUJITRAINER G-TX Prestation på landsväg och i terräng! Herr: T417N-4789 Dam: T467N-2589 En hybridlöparsko som klarar både vägar och terräng Nya GEL-FUJITRAINER G-TX är en hybridlöparsko för dig som löper både på vägar och ute i skog och mark. Den är lätt och snabb, med extra bra fäste för suverän offroad-prestation. En Trail Specific Outsole ger ordentligt fäste för att skon ska leverera även under blöta och tuffa förhållanden. Ovandelen har försetts med extra skydd för att ge säkrare och skönare löpning även i riktigt svår terräng.

20 GEL-FujiAttack 4 G-TX Tackla bergen oavsett väder! Herr: T417N-4789 Dam: T585N-9920 Med vattentålig Gore-Tex håller den här skon fötterna torra, oavsett hur mycket det regnar i bergen. En flexibel sula ger det kraftiga fäste som behövs för att snabbt och effektivt klara av tekniskt utmanande bergsstigar. Med åtsmitande passform och särskilt konstruktion för tårna som skyddar foten mot stötar. För snabba löpare i tekniskt utmanande bergsterräng. Med kraftig ovandel som skyddar foten. GEL-FujiAttack 4 När du vill besegra bergen! Herr: T534N-9907 Dam: T584N-9907 En lätt och flexibel löparsko som har tekniskt utmanande banor i sitt DNA. Med åtsmitande passform och särskilt konstruktion för tårna som skyddar foten mot stötar kan du springa snabbt även på de mest tekniska banorna. Du behöver inte heller ändra riktning för att undvika pölar skon släpper snabbt ifrån sig vatten och håller sig lätt. För snabba löpare i tekniskt utmanande bergsterräng. Med kraftig ovandel som skyddar foten.

21 TRACK & FIELD GUN LAP G303N-4030 HYPER MD 6 G502Y-0743

22 WALKING GEL-SOLACE Maximal komfort under promenaden! Herr: Q308L-9090 Dam: Q358L-9090 En påkostad walkingsko med maximal komfort för känsliga fötter GEL-SOLACE är en ny och påkostad walkingsko som tagits fram särskilt för att maximera komforten för känsliga fötter, minimera risken för irritation och avhjälpa besvär med cirkulationen i fötterna. Guidance Line, som är ett spår längs med yttersulan, leder foten till ett mjukare och mer effektivt steg. Den här modellen har GEL-dämpning i häl och framfot för att absorbera stötar och tillsammans med mellansulan Solyte ge enastående dämpning. GEL-SOLACE har ett blixtlås på sidan av ovandelen så att den går lätt att ta på och av. Yttersulan är förstärkt med AHAR+, vilket ger längre hållbarhet och mindre slitage i stadsmiljö. GEL-ODYSSEY WR En bekväm walkingsko! Herr: Q413L-9090 Dam: Q450L-9090 Gjord för att klara av längre promenader GEL-ODYSSEY är en bekväm walkingsko som är gjord för att klara av längre promenader. Denna modell har bland annat Full Length Guidance Line, ett spår längs med yttersulan som guidar foten till ett mer effektivt steg, framför allt när du börjar bli trött i fötterna. DuoMax Support System i mellansulan ger rejält stöd och stabilitet, medan Solyte 55 ger en mjuk känsla i skon. Hela yttersulan förstärkt med AHAR+ för att hålla länge.

23 GEL-FujiFreeze 2 G-TX Bekväm walkingsko! Herr: T4H0N-9097 Dam: T4H5N-9097 En bekväm och vattentålig sko för promenader och längre vandringar Nya GEL-FUJIFREEZE 2 G-TX har tagits fram för långa promenader och ger fäste och skydd samtidigt som den är bekväm. Yttersulan är kraftigt mönstrad för att ge fäste och maximal stabilitet i all terräng. Ovandelen är tillverkad i nät och syntetläder för en bekväm, åtsmitande passform. Gore-Tex Extended Comfort gör skon vattentålig samtidigt som den andas, så att dina fötter håller sig torra och sköna. En kraftig förstärkt tå skyddar också framfoten mot vassa och hårda föremål. GEL-MISSION Herr: Q500Y-9099 Dam: Q550Y-9099

24 HANDBALL GEL-BLAST 6 En ny generation stabila skor! Herr: E413Y-2307 Rör dig snabbare över banan i vår mest stabila handbollssko GEL-BLAST 6 är försedd med nyskapande Dynamic Wrap-teknologi för att du ska kunna skjuta ifrån och röra dig snabbare. Teknologin härmar tejpning och ger en stadig fixering av mittfoten. Du kan anpassa hur hårt den sitter åt för att få en perfekt passform. Med en kombination av DuoMax och fastare Solyte 55-foder ger GEL-BLAST 6 fantastisk stabilitet för starka spelare. En ny mellansula och A-truss-design ger både stabilitet och komfort, samtidigt som de underlättar snabba och smidiga rörelser. Den ergonomiska utformningen av ovanlädret gör att du kan spela aggressivt och samtidigt ha ett naturligt steg.

25 FLOORBALL GEL-FASTBALL Optimal komfort och stabilitet! Herr: E414Y-4204 Rör dig snabbare i en innebandysko som ger stabilitet i sidled Nya GEL-FASTBALL är en bekväm sko som passar snabba spelare med aggressiv spelstil. GEL- FASTBALL är riktigt stabil i sidled så att du kan röra dig snabbt över hela planen. Skon smiter åt runt häl och mittfot för att ge en bekväm passform. GEL i häl och framfot ger skön dämpning medan mellansulan i SpEVA bidrar med fantastisk svikt. Med Wet Grip Outsole får du bra fäste när du snabbt behöver byta riktning. GEL-CYBER SHOT MT (P428Y, P478Y) Vår flaggskeppsmodell GEL-Cyber Shot MT (mid top) är en lätt och smidig sko med bra markkontakt för snabba spelare som vill ha en bra balans mellan dämpning och stabilitet. Mellansulans Dual Density ger ökad komfort medan den nya yttersulan ger utökad flexibilitet. Färgerna på ovandel och mellansula tilltalar den moderna spelaren som vill synas på plan. GEL-CYBER SHOT (P429Y, P479Y)

26 Vår flaggskeppsmodell GEL-Cyber Shot är en lätt och smidig sko med bra markkontakt för snabba spelare som vill ha en bra balans mellan dämpning och stabilitet. Mellansulans Dual Density ger ökad komfort medan den nya yttersulan ger utökad flexibilitet. Färgerna på ovandel och mellansula tilltalar den moderna spelaren som vill synas på plan.

27 TRAINING GEL-FIT NOVA Dam: S466N-0699 GEL-FIT SANA Dam: S465N-3301

28 TENNIS GEL-SOLUTION SPEED 2 Bättre fäste för snabbare reaktion! Herr: E400Y-4899 Dam: E450Y-0633 En lätt tennissko för aggressivt spel GEL-Solution Speed har återuppstått i en ny version, där den lågprofilerade sulgeometrin har följt med från föregångaren och kompletterats med en mer utsvängd framfotssida för ökad stabilitet. En Trusstic i mittfoten ger förbättrad vridstabilitet samtidigt som framfoten är utformad för att ge drivkraft i sidled, så att skon snabbt svarar mot underlaget och ger full kontroll vid intensivt spel. GEL i framfot och häl ger tillsammans med den lätta Solyte-mellansulan en suverän dämpning, medan den heltäckande Flexion Fit-ovandelen ger extrem komfort och stöd också för dig som spelar riktigt aggressivt. GEL-GAME 5 Ta ditt spel till en ny nivå! Herr: E506Y-0199 Dam: E556Y-0141 När du står på baslinjen i dina GEL GAME 5 är du oövervinnelig. De ger den stabilitet du behöver för att sätta ner foten och dominera spelet. Den kraftiga dämpningen ger god komfort när du måste rusa för att ta en smash, medan pivotpunkter på yttersulan hjälper dig att snabbt ändra riktning för att ta returen. Högpresterande på alla ytor, tack vare den vridbara yttersulan. Ovandel med stöd ger stadigt fotfäste.

29 KIDS, RUNNING GT GS Här börjar ditt liv som löpare! C463N-0490 GT hjälper dig som just ska börja löpträna att få en perfekt form, med teknologi som håller foten stabil och ordentlig dämpning för en skön löpning. Den är en praktisk allround-löparsko som fungerar lika bra på lekplatsen och i parken som när du springer på asfalt. Slitstark design med tjock yttersula i gummi som håller länge. Med reflexdetaljer för att synas i mörker. GEL-NIMBUS 16 GS Maximal komfort för barn som springer långa distanser! C433N-0793 Med dämpning och komfort som utformats särskilt för barn Den lätta GEL-NIMBUS 16 GS är den nyaste versionen av vår främsta dämpade sko. En lätt mellansula i Solyte ger ännu bättre dämpning och skönare löpning, medan GEL i hälen skyddar foten och tar upp stötar vid landningen. GEL-NIMBUS 16 GS är inte bara bekväm utan har också en Trusstic som ger bättre stabilitet i mittfoten. Med AHAR+-gummi som förstärker yttersulan under hälen är den dessutom slitstark och håller länge.

30 GEL-GALAXY 8 GS En kul sko du kan ha överallt! C520N-2093 Håll dig cool i svala GEL-GALAXY 8. En snygg och bekväm sko med modern (och visst sa vi cool?) design som fungerar lika bra i klassrummet som på lekplatsen eller i parken. Framtagen för att kunna användas varje dag, oavsett om det är skoldag eller helg. Med dämpad häl och åtsmitande passform för att vara riktigt skön. GEL-NOOSA TRI 10 GS Din vildaste sko! C523N-0791 Var lite vild och galen i tuffa GEL-NOOSA TRI som får dig att synas var du än är. Med massor av dämpning och en lätt design är den perfekt för löpning. Skon är också täckt med självlysande detaljer för att du ska lysa upp natten. Den tuffaste löparskon som finns! Mjukt foder och skön dämpning gör den fantastiskt bekväm. Kardborrband gör skon lätt att ta på och av.

31 KIDS, FLOORBALL GEL-BLAST 6 GS C454Y-2307

500: TEAM SPORTIA MOTALA SPARA CASHBACK! 1000: och du är med PREMIÄRPRIS! 599:

500: TEAM SPORTIA MOTALA SPARA CASHBACK! 1000: och du är med PREMIÄRPRIS! 599: NYSTART! TEAM SPORTIA MOTALA Nya ägare samma proffsiga sportbutik! Många känner redan igen oss. Kanske framförallt som säljare på Team Sportia, men också som fotbollsspelare, bandyspelare och maratonlöpare.

Läs mer

Så väljer du rätt skor Här är guiden som hjälper dig att välja rätt i skodjungeln. Och testet

Så väljer du rätt skor Här är guiden som hjälper dig att välja rätt i skodjungeln. Och testet labbet RÄTT SKODD? Testgruppen provar sig igenom höstens skoutbud. Så väljer du rätt skor Här är guiden som hjälper dig att välja rätt i skodjungeln. Och testet som visar vilka av höstens träningsskor

Läs mer

GOOD SHOE DAYS! GORE-TEX SkOGuiDE HÖSTEN 2011 HOS JARméuS

GOOD SHOE DAYS! GORE-TEX SkOGuiDE HÖSTEN 2011 HOS JARméuS GOOD SHOE DAYS! GORE-TEX skoguide HÖSTEN 2011 HOS Jarméus Vi på Jarméus har i många år längtat efter fler roliga och trendiga skor som står emot väder och vind. Det är ju i vardagen många av oss kämpar

Läs mer

SS14 KOLLEKTION ACCESSOARER

SS14 KOLLEKTION ACCESSOARER SS14 KOLLEKTION ACCESSOARER 321701/2 Kayano sock 321701-9001 321702-0273 Sköna sockor som andas Sockor som skyddar fötterna och ger skönare löpning Med NanoGLIDE-teknologi i sockornas tå och häl slipper

Läs mer

SIEVI STÅR FÖR PROFESSIONALISM

SIEVI STÅR FÖR PROFESSIONALISM 2014 sievi.com SIEVI STÅR FÖR PROFESSIONALISM Sievi är Nordeuropas största tillverkare av skydds- och yrkesskor. Sievi kännetecknas av hög kvalitet, god passform och utmärkt användarkomfort, utan att pruta

Läs mer

599: 16/7-25/7. O-Ringen Priser!!!v. Priserna gäller på Team Sportia i kristianstad City och på Team Sportia Outlet i Härlövs handelsområde

599: 16/7-25/7. O-Ringen Priser!!!v. Priserna gäller på Team Sportia i kristianstad City och på Team Sportia Outlet i Härlövs handelsområde www.teamsportia.se 16/7-25/7 Priserna gäller på Team Sportia i kristianstad City och på Team Sportia Outlet i Härlövs handelsområde Välkomna in! 5 ord. PRIS 11- Salomon Fellraiser Ultralätt och smidig

Läs mer

prislista Sveriges yrkesjägarförening 2012/2013

prislista Sveriges yrkesjägarförening 2012/2013 Klä din fot rätt! Strumpan närmast foten Har till uppgift att transportera bort fukt och hålla foten torr. Dessa strumpor kallas för liners. Närmast foten ska du aldrig bära en bomullsstrumpa, den suger

Läs mer

VÅRENS RUNNING NYHETER NU ÄR BUTIKERNA FULLADDADE MED VÅRENS LÖPARNYHETER. VÄLKOMMEN! RIKTIGT! ÖPPETKÖP 365 DAGAR SAMLA BONUS PRIS- GARANTI

VÅRENS RUNNING NYHETER NU ÄR BUTIKERNA FULLADDADE MED VÅRENS LÖPARNYHETER. VÄLKOMMEN! RIKTIGT! ÖPPETKÖP 365 DAGAR SAMLA BONUS PRIS- GARANTI HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN INTERSPORT VÅRENS RUNNING NYHETER NU ÄR BUTIKERNA FULLADDADE MED VÅRENS LÖPARNYHETER. VÄLKOMMEN! RIKTIGT! Prova ut en löparskomed någon av våra duktiga säljare,testa

Läs mer

Sköna fötter känns i hela kroppen

Sköna fötter känns i hela kroppen med rätt SKOR kan du gå långt Sköna fötter känns i hela kroppen Sköna Marie är skor för medvetna kvinnor som värdesätter skor med kombinationen komfort, funktion och kvalitet. Skor med anatomiskt utformade

Läs mer

ASICS DYNAMIC FIT COLLECTION AW16

ASICS DYNAMIC FIT COLLECTION AW16 ASICS DYNAMIC FIT COLLECTION AW16 DAM SPORTS TANK Mångsidigt linne med slanka linjer Sports Tank är ett snyggt och stretchigt linne med brottarskärning som vi tror kommer att bli en favorit i din träningsgarderob.

Läs mer

Behandlingsskor. Information till brukare

Behandlingsskor. Information till brukare Behandlingsskor Information till brukare Vad är en behandlingssko? Du har fått en sko som ingår i en behandling. Under själva behandlingstiden är det viktigt att du bara använder dessa skor, både inom-

Läs mer

TEAM SPORTIA SKADEHANDBOK SKOR

TEAM SPORTIA SKADEHANDBOK SKOR TEAM SPORTIA SKADEHANDBOK SKOR INNEHÅLLER VÄRDEFULLA TIPS & RÅD inför skoköp och vid skador www.teamsportia.se TEAM SPORTIA SKADEHANDBOK SKOR INLEDNING DET ÄR VIKTIGT ATT VI TAR HAND OM VÅRA FÖTTER. DET

Läs mer

Vår styrka - den kompletta lösningen

Vår styrka - den kompletta lösningen hissar hissar 1 Vår styrka - den kompletta lösningen P DAHL har sedan starten specialiserat sig på hissystem och sedan många år har vi varit Norra Europas största leverantör och tillverkare av hisselektronik.

Läs mer

Innan passningen. Riktning och höjd

Innan passningen. Riktning och höjd Innan passningen Titta upp innan du får bollen så du ser passningsalternativen Dölj passningen för motståndarna så länge som möjligt Använd passningsfinten vid behov det gör motståndarna osäkra Luras även

Läs mer

INNEHÅLL SKYDDSSKOR ARBETSKLÄDER ILÄGGSSULOR TILLBEHÖR REGISTER. 3 Inledning, skyddsklasser, symboler 4 1977-14 5 BROOKLYN-90

INNEHÅLL SKYDDSSKOR ARBETSKLÄDER ILÄGGSSULOR TILLBEHÖR REGISTER. 3 Inledning, skyddsklasser, symboler 4 1977-14 5 BROOKLYN-90 R-009-2.0 INNEHÅLL 3 Inledning, skyddsklasser, symboler SSKOR 4 1977-14 5 BROOKLYN-90 7 JEFF-00 STEVE-14 PETE-14 8 R300-12 R400-90 11 SNOWBOOT-90 GOODS-69 12 S200-12 / S400-70 S300-12 S500-90 15 SILJAN

Läs mer

ARBESKOPRODUKTER 2015 VVS-SORTIMENTET

ARBESKOPRODUKTER 2015 VVS-SORTIMENTET ARBESKOPRODUKTER 2015 VVS-SORTIMETET Uppdaterad april 2015 Skor som gör skillnad från topp till tå Vi på Arbesko är övertygade om att fötterna påverkar hur hela kroppen mår. Och att rätt skor på jobbet

Läs mer

BERGAL FLEX 77 FLEXIBILITET, STABILITET OCH HÖGSTA KVALITET.

BERGAL FLEX 77 FLEXIBILITET, STABILITET OCH HÖGSTA KVALITET. NY T HE FEELING & FUNC TION BERGAL FLEX 77 FLEXIBILITET, STABILITET OCH HÖGSTA KVALITET. FAKTA FOTEN ÄR KONSTANT UNDER BELASTNING. OAVSETT OM DU STÅR ELLER GÅR. Utan Bergal Flex 77 Promenader, löpning

Läs mer

NJEERU PANT Byxa gjord för vandring och andra outdooraktiviteter. Något smalare skuren utan att kännas tajt. Stretch vid knän och höftparti ger skön

NJEERU PANT Byxa gjord för vandring och andra outdooraktiviteter. Något smalare skuren utan att kännas tajt. Stretch vid knän och höftparti ger skön NJEERU PANT Byxa gjord för vandring och andra outdooraktiviteter. Något smalare skuren utan att kännas tajt. Stretch vid knän och höftparti ger skön rörelsefrihet. Dam och herr. Dark red, forrest green,

Läs mer

löpsteg njut av varje 999kr www.teamsportia.se

löpsteg njut av varje 999kr www.teamsportia.se www.teamsportia.se njut av varje löpsteg Det är dags att ställa pjäxorna på hyllan. Nya löparskor, personligt anpassade sulor och sköna funktionsstrumpor gör det lättare att ta steget. Välkommen! nike

Läs mer

Summer 2016 collection

Summer 2016 collection Summer 2016 collection ALTERNATIVE TRAIL ICEBUG COLLECTION, SUMMER 16 Official shoe sponsor for ACCELERITAS OCR RB9X OCH DTS OCR RB9X OCR-världen har redan tagit Icebug till sitt hjärta. Den kärleken tar

Läs mer

LÖPLABBETS SWIMRUN-SKOTEST

LÖPLABBETS SWIMRUN-SKOTEST LÖPLABBETS SWIMRUN-SKOTEST 201 Löplabbets experter ute och testar skorna i den miljö de är gjorda för att användas i. 1. FÖRORD Swimrun är en starkt växande tävlings- och träningsform som på några år har

Läs mer

Överlägsen komfort och minimal arbetsbelastning!

Överlägsen komfort och minimal arbetsbelastning! Amfibi Hygienstol Överlägsen komfort och minimal arbetsbelastning! Amfibi Hygienstol Fördelen med GATEs hygienstolar är att de mycket snabbt kan anpassas efter varje individs behov och varje situations

Läs mer

PRISFEST PRISET JUBILEUMSYRA SPORTKLUBBEN 5 ÅR FIRA MED OSS!

PRISFEST PRISET JUBILEUMSYRA SPORTKLUBBEN 5 ÅR FIRA MED OSS! JUBILEUMSYRA PRISFEST SPORTKLUBBEN 5 ÅR FIRA MED OSS! halva PRISET adidas response walk gtx Walkingsko med GORE-TEX ovandel för vattentäthet och god andningsförmåga. adiprene stötdämpning i häl. Herrstorlekar.

Läs mer

KNÄKONTROLL PROGRAM FÖREBYGG SKADOR PRESTERA BÄTTRE

KNÄKONTROLL PROGRAM FÖREBYGG SKADOR PRESTERA BÄTTRE SVENSKA FOTBOLLS FÖRBUNDETS KNÄKONTROLL PROGRAM FÖREBYGG SKADOR PRESTERA BÄTTRE TRE AV FYRA SKADOR KAN UNDVIKAS! Det har väl knappast undgått någon fotbollstränare att det har skrivits mycket om den höga

Läs mer

Känner du dig svajig när du tränar?här får du tips på hur du bli stabil när du tränar. Du kommer få lära dig mer om hållning, tryck och core.

Känner du dig svajig när du tränar?här får du tips på hur du bli stabil när du tränar. Du kommer få lära dig mer om hållning, tryck och core. Stabilitet Känner du dig svajig när du tränar?här får du tips på hur du bli stabil när du tränar. Du kommer få lära dig mer om hållning, tryck och core. Tina Reuterswärd är ledare för jympa-, core-, flex

Läs mer

ARBESKO 2014 SKYDDS- OCH YRKESSKOR RÄTT SKOR PÅ JOBBET GER MER ENERGI TILL ANNAT. OCKSÅ.

ARBESKO 2014 SKYDDS- OCH YRKESSKOR RÄTT SKOR PÅ JOBBET GER MER ENERGI TILL ANNAT. OCKSÅ. ARBESKO 2014 SKYDDS- OCH YRKESSKOR RÄTT SKOR PÅ JOBBET GER MER ENERGI TILL ANNAT. OCKSÅ. www.arbesko.se 1 SKOR SOM GÖR SKILLNAD FRÅN TOPP TILL TÅ Är skon uppbyggd på rätt sätt? Testa den för hand! INNEHÅLL

Läs mer

JOBBSKOR SOM PALLAR 2013

JOBBSKOR SOM PALLAR 2013 JOBBSKOR SOM PALLAR 2013 Kräver ditt jobb att du går i skyddsskor? Då vet du att skyddsskor måste hålla högsta kvalitet och vara säkra, funktionella och bekväma. Hur många timmar går du på en arbetsdag?

Läs mer

Skyddsutrustning. Skyddsutrustning för professionell användning

Skyddsutrustning. Skyddsutrustning för professionell användning Skyddsutrustning Skyddsutrustning för professionell användning Extra säkert. Extra elegant. Kärchers nya arbetsutrustning sätter nya riktlinjer för säkerhet och utseende. Våra produkter skyddar mot smuts,

Läs mer

E-Serien Lättare och starkare bankar som klarar mer

E-Serien Lättare och starkare bankar som klarar mer Lättare och starkare bankar som klarar mer Bankarna har de egenskaper som krävs för säkra och krävande transporter under lång tid E-Seriens bankar passar alla virkestransporter Förändringar på marknaden

Läs mer

Testa din förmåga att röra en kroppsdel och hålla andra helt stilla. Sätt score för varje del: 0=Klarar; 1=Klarar inte.

Testa din förmåga att röra en kroppsdel och hålla andra helt stilla. Sätt score för varje del: 0=Klarar; 1=Klarar inte. Test Protokoll : GG Fysiska tester Kropp och hälsa 1. Kroppslängd Mät din kroppslängd när du står uppsträckt barfota. Kroppslängd 2. Kroppsvikt Mät helst kroppsvikten naken på morgonen efter toalettbesök

Läs mer

BREDDGRAD 64 RIKTIG FRIHET

BREDDGRAD 64 RIKTIG FRIHET BREDDGRAD 64 Långa vintrar med mycket snö och minusgrader. Milsvida skogar och stora öppna ängar med bergen i bakgrunden. Vi är på breddgrad 64, vi är i Norrland. Här har vi funnits och byggt Sveriges

Läs mer

LIDINGÖLOPPET 10 KILOMETER CLAIRE 25, 8 VECKOR, 2 LÖPPASS/VECKA

LIDINGÖLOPPET 10 KILOMETER CLAIRE 25, 8 VECKOR, 2 LÖPPASS/VECKA LIDINGÖLOPPET 10 KILOMETER CLAIRE 25, 8 VECKOR, 2 LÖPPASS/VECKA Jag har varit sjuk och vill få hjälp att komma tillbaka till löpningen och en frisk, vältränad kropp. Jag ska springa Lidingö Tjejlopp 10

Läs mer

FÖR ETT AKTIVT FRILUFTSLIV

FÖR ETT AKTIVT FRILUFTSLIV FÖR ETT AKTIVT FRILUFTSLIV Kennel Equip är en serie högkvalitativa produkter utvecklade för ett aktivt uteliv med hunden. Med inspiration från norskt friluftsliv är de noggrant anpassade till vårt nordiska

Läs mer

Mediro Medir yal Sulor oyal Sulor Living Proof m mediro oya al.se

Mediro Medir yal Sulor oyal Sulor Living Proof m mediro oya al.se Mediroyal Sulor mediroyal.se Sulor som hjälper Överbelastningsskador är vanliga inom både idrott och arbete. Vid normal gång utsätts dina fötter och knän för upp till tre gånger din egen kroppsvikt. Hårda

Läs mer

399:- se priset. ord pris 1.000:-

399:- se priset. ord pris 1.000:- 450 Neutral löparsko med god dämpning och bra passform för motionslöparen. Ovandel i luftig mesh för en god ventilation. Lämplig för både asfalt och motionsspår. Dam corall, herr blå (ord pris 1.000:-)

Läs mer

500: TEAM SPORTIA MOTALA SPARA CASHBACK!

500: TEAM SPORTIA MOTALA SPARA CASHBACK! NYSTART! TEAM SPORTIA MOTALA Nya ägare samma proffsiga sportbutik! Många känner redan igen oss. Kanske framförallt som säljare på Team Sportia, men också som fotbollsspelare, bandyspelare och maratonlöpare.

Läs mer

Nr 9, gäller fr o m 2015-11-16

Nr 9, gäller fr o m 2015-11-16 Nr 9, gäller fr o m 2015-11-16 Snökedjor och slirskydd Traktorer och anläggningsmaskiner, utan brodd... 2 Traktorer och anläggningsmaskiner, med brodd... 12 Skogskedjor Griper Skog... 22 Lastbilar och

Läs mer

MÅLVAKTSTIPS. Hans Gartzell Certifierad Målvaktstränarinstruktör

MÅLVAKTSTIPS. Hans Gartzell Certifierad Målvaktstränarinstruktör MÅLVAKTSTIPS Hans Gartzell Certifierad Målvaktstränarinstruktör Målvaktsspel När motståndarna spelar upp bollen tänk på att: 1. Stå upp, så långt som möjligt för bättre översikt, men var beredd på att

Läs mer

Ullmax för dig! Coolmax Sock Basic. Ullmax för föreningslivet i Norden. Nyhet! Produktkatalog 2009-2010. 4 pairs 149:-

Ullmax för dig! Coolmax Sock Basic. Ullmax för föreningslivet i Norden. Nyhet! Produktkatalog 2009-2010. 4 pairs 149:- Ullmax för dig! Ullmax för föreningslivet i Norden Coolmax Sock Basic Produktkatalog 2009-2010 4 pairs 149:- Fler produkter och spännande nyheter >> Ullmax kollektion 2009-2010 Micro 4-13 Skön microfiber

Läs mer

P R E S S M E D D E L A N D E

P R E S S M E D D E L A N D E Massor av nyheter! KABE Husvagn 2012 Raden av nyheter till modellåret 2012 skulle kunna göras nästan hur lång som helst. Utvecklingsavdelningen i Tenhult har verkligen inte legat på latsidan, det sista

Läs mer

STRÄNGLÄGGARE. fella.eu. Strängläggare med en rotor. Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera

STRÄNGLÄGGARE. fella.eu. Strängläggare med en rotor. Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera STRÄNGLÄGGARE Strängläggare med en rotor Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera fella.eu 2 FÖRSTKLASSIG SKÖRD I mer än 90 år har FELLA varit likställt med innovativ teknik, enastående

Läs mer

PERFEKT SUPPORT FÖR KROPP OCH SJÄL

PERFEKT SUPPORT FÖR KROPP OCH SJÄL PERFEKT SUPPORT FÖR KROPP OCH SJÄL PERFEKT SUPPORT ÄR INOM RÄCKHÅLL Utvilande sömn är avgörande för en välmående kropp och själ. Därför tycker vi det är viktigt att ge dig förutsättningar för en lugn,

Läs mer

PMS 322 C. Hygienstolar

PMS 322 C. Hygienstolar PMS 322 C Hygienstolar Amfibi Hygienstol Fördelen med GATEs hygienstolar är att de mycket snabbt kan anpassas efter varje individs behov och varje situations krav. Justera sitthöjden med manuell- eller

Läs mer

oststart 999:- KÄNGA PÅ KÖPET EXANI NORTH Lätt, vattentät och varmfodrad känga med snabbsnörning värde 600:-

oststart 999:- KÄNGA PÅ KÖPET EXANI NORTH Lätt, vattentät och varmfodrad känga med snabbsnörning värde 600:- HÖST ost KÄNGA PÅ KÖPET EXANI NORTH Lätt, vattentät och varmfodrad känga med snabbsnörning värde 600:- BAFFIN Slitrk vind- och vattentätt vinteroverall i andningsmaterial, avtagbar huva med syntetpäls,

Läs mer

LEK FÖR LIVET! Sport- & lekutrustning för seniorer

LEK FÖR LIVET! Sport- & lekutrustning för seniorer Park & Lekutrustning LEK FÖR LIVET! Sport- & lekutrustning för seniorer Om Lappset Lappset är ett familjeägt företag med rötterna i finska delen av Lappland. Vi är experter på lek och tar leken på största

Läs mer

Fotbollskolan barn födda 2002 Våren 2009

Fotbollskolan barn födda 2002 Våren 2009 2009-04-05 Sida 1 av 5 Välkommen till fotbollskolan Fotboll är en meningsfull sysselsättning året runt. För att få ett friskare och roligare liv och inte minst - för att lära sig samarbeta. Drivkraften

Läs mer

Jag är precis som du. Kanske lite äldre, kanske inte så smidig. Benen är långsamma, men jag är snabb i tanken. Har en karriär, eller har i alla fall

Jag är precis som du. Kanske lite äldre, kanske inte så smidig. Benen är långsamma, men jag är snabb i tanken. Har en karriär, eller har i alla fall 1 Rollatorer Jag är precis som du. Kanske lite äldre, kanske inte så smidig. Benen är långsamma, men jag är snabb i tanken. Har en karriär, eller har i alla fall haft en. Men jag slår inte av på takten.

Läs mer

Konstgräs. Låt dig inspireras. Fler än 300 projekt. Mer än bara konstgräs. Lek för aktiv utveckling. Svenska Konstgräs Akademin lär ut och utvecklar

Konstgräs. Låt dig inspireras. Fler än 300 projekt. Mer än bara konstgräs. Lek för aktiv utveckling. Svenska Konstgräs Akademin lär ut och utvecklar Konstgräs Låt dig inspireras Fler än 300 projekt Sedan starten 2012 har vi haft en stark utveckling Mer än bara konstgräs Svenska Konstgräs Akademin lär ut och utvecklar Lek för aktiv utveckling Stimulerande

Läs mer

Belysning för krävande miljöer

Belysning för krävande miljöer E2 Belysning för krävande miljöer 2 ETAP Kapslade armaturer E2 I fuktiga och/eller mycket smutsiga utrymmen krävs kapslade armaturer. Med E2 tillhandahåller ETAP en belysningslösning med LED för bland

Läs mer

Bouleträning. (Ovanstående text är inspirerad av Anders Gerestrands hemsida: www.) geocities.com/boulesidan.)

Bouleträning. (Ovanstående text är inspirerad av Anders Gerestrands hemsida: www.) geocities.com/boulesidan.) Bouleträning Bouleteknik Målet i boule är kasta sina klot på ett sådant sätt att de gör störst nytta. Detta är svårt att göra om man inte har full kontroll över kloten. Visst kan dåliga klot studsa rätt

Läs mer

TRÄNA HÅRDARE. PRESTERA BÄTTRE.

TRÄNA HÅRDARE. PRESTERA BÄTTRE. HERR A200 TRÄNA HÅRDARE. PRESTERA BÄTTRE. > Använd under träning och tävling för att öka din prestation och minska risken för skador > Baserad på en unik BMI-storleksalgoritm (Body Mass Index) för att

Läs mer

SYMBOLER. Skyddståhätta Aluminium Vattenavvisande Spiktrampskydd Energy Gel Mjukt spiktrampskydd Energy Gel Duo Oljebeständig. A-Tex Värmebeständig

SYMBOLER. Skyddståhätta Aluminium Vattenavvisande Spiktrampskydd Energy Gel Mjukt spiktrampskydd Energy Gel Duo Oljebeständig. A-Tex Värmebeständig 35 8 : PERSONLIGT SKYDD SKYDDSSKOR SKYDDSSKOR För oss är den sköna känslan lika självklar som skyddsfuk;onerna Arbeskos skyddsskor finns med alla de skyddsfuk2oner du behöver. Skyddståhä;a och spiktrampskydd.

Läs mer

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto

Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Älska vintern! Parkeringsvärmare från Webasto Isfria rutor och behagligt uppvärmd kupé för alla! Sätt dig i bilen, njut av hur bra det känns och kör iväg så härlig kan vintern vara för alla bilförare om

Läs mer

Arm- och axelortoser. www.camp.se

Arm- och axelortoser. www.camp.se www.camp.se Armbågs/hälskydd Heelbo Elastisk strumpa med tryckavlastande uttagbar gelplatta som skyddar huden på armbågen och förebygger trycksår. Art. nr. Färg Storlek Mått Förp. 53600 Gul Small 15-20

Läs mer

2008-04-22. Med reservation för tryckfel och förändringar. Kronstrands sortiment revb.doc

2008-04-22. Med reservation för tryckfel och förändringar. Kronstrands sortiment revb.doc Jonathan Kronstrands meriter... 2 Några bra regler och förklaringar... 3 Klubbans längd... 3 Left eller right... 3 Flex... 3 Blad... 4 Ctrl4... 4 Outwit7... 4 Vanish4... 5 Klubbor säsongen 04/05... 6 Legend

Läs mer

JHInova AB, Flötviksvägen 17, SE-165 72 Hässelby Tel: +46 (0) 8 5644 41 20, Fax: +46 (0) 8 739 25 33 www.jhinova.se, info@jhinova.

JHInova AB, Flötviksvägen 17, SE-165 72 Hässelby Tel: +46 (0) 8 5644 41 20, Fax: +46 (0) 8 739 25 33 www.jhinova.se, info@jhinova. JHInova AB, Flötviksvägen 17, SE-165 72 Hässelby Tel: +46 (0) 8 5644 41 20, Fax: +46 (0) 8 739 25 33 www.jhinova.se, info@jhinova.com ÖVERSIKT PATELLASTÖD - Avlastar en smärtande knäskål - Stöder rehabiliteringsprocessen

Läs mer

Aktiv sittställning för alla. Justera efter dina behov

Aktiv sittställning för alla. Justera efter dina behov RH Mereo RH Mereo Nu lanserar RH en stol som också är ett arbetsredskap och ett affärsverktyg på samma gång. RH Mereo är konstruerad för att höja kapaciteten, både din egen och på hela arbetsplatsen. Den

Läs mer

SS14 KOLLEKTION SKOR

SS14 KOLLEKTION SKOR SS14 KOLLEKTION SKOR RUNNING GEL-KINSEI 5 Banbrytande dämpning Herr T3E4Y-2301 Dam T3E9Y-3501 En följsam löparsko fullmatad med ASICS mest innovativa teknologi Med GEL-KINSEI 5 tar serien en helt ny riktning.

Läs mer

FÖRKORTA DIN VÄG PÅ BANAN

FÖRKORTA DIN VÄG PÅ BANAN FÖRKORTA DIN VÄG PÅ BANAN Av Marie Hansson - Känns hunden för snabb? - Har du svårt att hinna dit du vill på banan? Själva kärnan i lösningen på problemet borde väl vara att förkorta din väg? Ju svårare

Läs mer

GALLERDURK HÄFLA BRUKS AB

GALLERDURK HÄFLA BRUKS AB GALLERDURK HÄFLA BRUKS AB HÄFLA BRUK Tradition, kunskap och utveckling Att ett företag som Häfla Bruk, som har sina rötter över 300 år tillbaka i tiden, bygger på tradition är ganska givet. Under dessa

Läs mer

GRANIT. Behöver illustration. Färg stativ. Väv. Reglage. Mått

GRANIT. Behöver illustration. Färg stativ. Väv. Reglage. Mått Terrassmarkiser GRANIT Färg stativ Ral N/A Aluminium Granit är lämplig för villaterrasser, balkonger, uteserveringar, kiosker, butiker m.m. Monteras på vägg eller i tak. Armarna är tillverkade för bästa

Läs mer

Vackra trägolv för användning i generationer

Vackra trägolv för användning i generationer Vackra trägolv för användning i generationer Omslagsbild: Furu massiv ljusgrå slät Ovan: Furu massiv obehandlad slät (samma utseende får du om du väljer klarvax) En av världens viktigaste och mest fantastiska

Läs mer

MEDIROYAL INLÄGG. mediroyal.se. facebook.com/mediroyalnordic mediroyal.se

MEDIROYAL INLÄGG. mediroyal.se. facebook.com/mediroyalnordic mediroyal.se 1 MEDIROYAL INLÄGG mediroyal.se facebook.com/mediroyalnordic mediroyal.se 2 DIASOFT BEIGE INLÄGG MED ¾-BAS B41454 DiaSoft Beige inlägg med ¾-bas Färg: Beige/Vit, finns bifogad Storlekar: 35-47/48 B41454

Läs mer

text Emma Rost & Annelie Lundkvist illustrationer HellaStening.com RIDBYXOR

text Emma Rost & Annelie Lundkvist illustrationer HellaStening.com RIDBYXOR text Emma Rost & Annelie Lundkvist illustrationer HellaStening.com UTRUSTNING HIPPSON TESTAR: RIDBYXOR hitta rätt byxa för din kropp Hur många gånger står man inte i provrummet och svär över byxor som

Läs mer

LÄSTEN SKONS FORMGIVARE ORD OCH UTTRYCK

LÄSTEN SKONS FORMGIVARE ORD OCH UTTRYCK Höst / Vinter 2015 INNEHÅLL LÄSTEN - SKONS FORMGIVARE 3 LISA 4 METTE 12 INGVILD 16 FRIDA 20 ANITA / THEA 26 YLVA 28 ALINA / NATURFORM 30 DIDRIK 32 THORE 36 TØFLER 38 LÄSTER / FÄRGER OCH MATERIAL 42 SP

Läs mer

Soundlight Comfort Ceiling Inspirerande lugn

Soundlight Comfort Ceiling Inspirerande lugn Soundlight Comfort Ceiling Inspirerande lugn Där ljudet möter ljuset skapas komforten Utmaningarna för kontor Öppen kommunikation har förändrat hur vi arbetar. Kontoret är inte längre en plats man går

Läs mer

20% Fotbollsdagen. Fotbollsdagen. Team Sportia Karlskrona. Lördag 2 April kl 10.00-15.00. på ord.pris på allt i butiken. Hjärtligt välkomna!

20% Fotbollsdagen. Fotbollsdagen. Team Sportia Karlskrona. Lördag 2 April kl 10.00-15.00. på ord.pris på allt i butiken. Hjärtligt välkomna! Fotbollsdagen Massor av erbjudande i butiken! 20% Fotbollsdagen Lördag 2 April kl 10.00-15.00 Team Sportia Karlskrona på ord.pris på allt i butiken Ej på cyckel och profilkläder Hjärtligt välkomna! Fotbollsdagen

Läs mer

NATURLIGA MATERIAL. Lätt att leva med

NATURLIGA MATERIAL. Lätt att leva med ETT NATURLIGT KLICK NATURLIGA MATERIAL Varje Marmoleum Click-panel är tillverkad av HDF (High Density Fibreboard) med en ljudabsorberande korkbotten och 2,5 mm tjock Marmoleum på ovansidan. De naturliga

Läs mer

Bäddmadrasser med funktion Sensity /TempSmart /Coolmax

Bäddmadrasser med funktion Sensity /TempSmart /Coolmax Bäddmadrasser med funktion Sensity /TempSmart /Coolmax För en naturligt renare sängmiljö Rätt temperatur hela natten För en torr och luftig komfort Bäddmadrasser med funktion Sensity /TempSmart /Coolmax

Läs mer

H AW14 KOLLEKTION SKOR

H AW14 KOLLEKTION SKOR H AW14 KOLLEKTION SKOR RUNNING GEL-KINSEI 5 Banbrytande dämpning Herr T3E4Y-0451 Dam T3E9Y-2804 En följsam löparsko fullmatad med ASICS mest innovativa teknologi Med GEL-KINSEI 5 tar serien en helt ny

Läs mer

yr edik yr & P Manik

yr edik yr & P Manik 19-224 19-220 19-221 19-222 19-219 19-234 19-236 19-235 19-233 19-244 19-211 19-212 12 www.vadeco.se

Läs mer

Hemstudieuppgift 3: Mari Fasth

Hemstudieuppgift 3: Mari Fasth Hemstudieuppgift 3: Mari Fasth Josefin Strid, 16 år A. Analysera en spelare utifrån Golfpyramiden. Påverkan direkt: Är att resultaten måste sänkas, medianen/snittscoren måste ner med cirka 3 slag (under

Läs mer

BRUKSANVISNING HS Fåtöljen

BRUKSANVISNING HS Fåtöljen BRUKSANVISNING HS Fåtöljen Version 1 2014 HS fåtöljen 2 Innehållsförteckning Sida Introduktion till HS Fåtöljen 3 Vad är HS Fåtöljen? 3 Varför behövs HS Fåtöljen? 3 Vem bör använda HS Fåtöljen? 4 Produktinformation

Läs mer

UPOFLOOR ZERO INGEN PVC

UPOFLOOR ZERO INGEN PVC ZERO PVC -FRITT GOLV UPOFLOOR ZERO PVC-FRITT GOLV Fritt från PVC, klor och mjukgörare Fritt från ftalater, halogener och tungmetaller Homogen sammansättning Utmärkt hållbarhet Lätt att lägga Ingen vaxning,

Läs mer

Rollspel 2a: Förhandlingsteknik

Rollspel 2a: Förhandlingsteknik Rollspel 2a: Förhandlingsteknik Du är säljare på företaget Tire Control som utvecklar och producerar däck och styren till Downhill-cyklar. Tire Control är ett nystartat företag som grundades av Downhill

Läs mer

Måttanpassade pooltak i världsklass

Måttanpassade pooltak i världsklass PRODUKTKATALOG Måttanpassade pooltak i världsklass Sverigespecialisten på pooltak Stabila och välbyggda skjutsektioner. Z-Line en produktserie med unika pooltakslösningar. Z-Line, Europas modernaste pooltaksserie.

Läs mer

TÄVLINGS-PM BORÅS TRIATHLON 18 JUNI 2016

TÄVLINGS-PM BORÅS TRIATHLON 18 JUNI 2016 TÄVLINGS-PM BORÅS TRIATHLON 18 JUNI 2016 TRIATHLETER, TRÄNINGSENTUSIASTER OCH UTHÅLLIGHETSKONNÄSSÖRER! Vi hälsar er alla välkomna till den första upplagan av Borås Triathlon! Vi är glada att över 200 deltagare

Läs mer

Keep it MINI. MINI ORIGINALTILLBEHÖR till mini countryman.

Keep it MINI. MINI ORIGINALTILLBEHÖR till mini countryman. Keep it MINI. MINI ORIGINALTILLBEHÖR till mini countryman. BEHÅLL KÖRUPPLEVELSEN året runt. MINI Original-hjul är resultatet av de bästa kombinationerna av däck och fälgar. De är omsorgsfullt designade

Läs mer

FOURMI Flyttsystem är ett unikt proffsverktyg för att flytta hyllor

FOURMI Flyttsystem är ett unikt proffsverktyg för att flytta hyllor Flyttverktyg för professionellt bruk U n i v e r s a l m o v i n g s y s t e m FOURMI Flyttsystem är ett unikt proffsverktyg för att flytta hyllor När du bekantar dig med FOURMI -systemet märker du att

Läs mer

easy slides Hjälpmedel för på- och avtagning av stödstrumpor with people in mind

easy slides Hjälpmedel för på- och avtagning av stödstrumpor with people in mind easy slides Hjälpmedel för på- och avtagning av stödstrumpor with people in mind 2 Easy Slides ETT LÄTTARE SÄTT ATT HANTERA RUTINER FÖR STÖDSTRUMPOR Genom att använda Easy Slides kan vårdpersonal ta på

Läs mer

Eurodomo Produkter och priser 2008/2009

Eurodomo Produkter och priser 2008/2009 Eurodomo Produkter och priser 2008/2009 Diskbänkar Köksfläktar Lådor Blandare Avfallssortering simply more kitchen. Eurodomo - ett komplett sortiment En diskbänk hör hemma i köket på samma villkor som

Läs mer

Bitless Bridle / Cross under

Bitless Bridle / Cross under Din guide till rätt bettfritt träns Bitless Bridle / Cross under Ett sk. Cross-Underträns består av ett huvudlag, med eller utan pannband samt en nosdel med ringar på sidorna. Ett par förlängda käkremmar

Läs mer

Böj ena knäet, Böj sedan överkroppen TÄNK PÅ:

Böj ena knäet, Böj sedan överkroppen TÄNK PÅ: Aktiv Sidoböjning Utgångsposition, stående i atletisk position, med fötterna brett isär, ett riktvärde är att stå lite bredare än vad som känns bekvämt. Greppa pinnen med tummarna precis utanför höfterna.

Läs mer

Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service

Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service Flexibla arkivlösningar Välkommen till Sarpsborg Metall din leverantör av kontorsgarderob- arkivering- och lagringslösningar. Vi är ett

Läs mer

JOBST. Elvarex. Kompressionsbehandling. lymfödem i över 50 år. JOBST Elvarex vid behandling av lymfödem brett sortiment för gott resultat

JOBST. Elvarex. Kompressionsbehandling. lymfödem i över 50 år. JOBST Elvarex vid behandling av lymfödem brett sortiment för gott resultat JOBST Elvarex Kompressionsbehandling av lymfödem i över 50 år JOBST Elvarex vid behandling av lymfödem brett sortiment för gott resultat BSN medical BSN medical AB, Uggledalsvägen 13, SE-427 40 Billdal

Läs mer

GET THE RIGHT SUPPORT!

GET THE RIGHT SUPPORT! 9 ADJUSTABLE SPORTS BRA Rätt stöd och god komfort är A och O för alla sport-bh:ar, men extra viktigt för dig med lite större byst. Den här modellen har inbyggda kupor och är framtagen för just dig med

Läs mer

100 % SNABBARE FOG & DISTANS EN HANDLEDNING FÖR HÅLLBAR LÄGGNING AV MARKSTEN OCH PLATTOR

100 % SNABBARE FOG & DISTANS EN HANDLEDNING FÖR HÅLLBAR LÄGGNING AV MARKSTEN OCH PLATTOR 100 % SNABBARE FOG & DISTANS EN HANDLEDNING FÖR HÅLLBAR LÄGGNING AV MARKSTEN OCH PLATTOR Vårt framgångsrecept Ett noggrant underarbete, plattor/marksten av hög kvalitet och ett korrekt läggningsarbete

Läs mer

A registered trademark of SNA Europe Group. Vi är tillverkare. www.bahco.com. ERGO TM serien. Den bästa skruvmejseln i världen

A registered trademark of SNA Europe Group. Vi är tillverkare. www.bahco.com. ERGO TM serien. Den bästa skruvmejseln i världen A registered trademark of SNA Europe Group Vi är tillverkare www.bahco.com ERGO TM serien Den bästa skruvmejseln i världen EXCELLENT Bahco ERGO TM Process För att ett verktyg ska vara ergonomiskt måste

Läs mer

Aluminium in Architecture. För ett ljusare liv. WICSLIDE 65FS Vikdörrar

Aluminium in Architecture. För ett ljusare liv. WICSLIDE 65FS Vikdörrar R Aluminium in Architecture För ett ljusare liv WICSLIDE 65FS Vikdörrar Dörrar som flexibla rumsavslutningar mellan inne och ute Vem önskar sig inte ett rum vars gränser vid vackert väder kan utökas med

Läs mer

Vaksala SK Bilaga fysträning prepubertala barn. Nivå 1 & 2. 6-12år

Vaksala SK Bilaga fysträning prepubertala barn. Nivå 1 & 2. 6-12år Vaksala SK Bilaga fysträning prepubertala barn Nivå 1 & 2 6-12år Daterad: 2015-02-27 Reviderad: En bild med blandade Vaksala SK spelare i bakgrunden? Glädje! Sida 2 av 7 Fysträning för prepubertala barn

Läs mer

Clean cut. Vallskördemaskiner och fullfodervagnar

Clean cut. Vallskördemaskiner och fullfodervagnar Clean cut Vallskördemaskiner och fullfodervagnar JF har alltid varit innovativa Ända sedan lantbruket började mekaniseras har JF bidragit med innovativa och effektiva lösningar. JF grundades 1951 av Jens

Läs mer

Utrustning och material, del 1

Utrustning och material, del 1 Utrustning och material, del 1 Aspero Idrottsgymnasium Inledning Detta häfte syftar till att ge en grundläggande kunskap om golfklubbors egenskaper. Såväl skaft, klubbhuvud och grepp är faktorer som har

Läs mer

en og Sk skydd Slir 2009 1

en og Sk skydd Slir 2009 1 2009 1 Skogen Slirskydd Vi på BEMA har under ett stort antal år i samarbete med skogsmaskintillverkarna utvecklat en serie slirskydd. BEMA har lagt förutsättningarna, och har genom stort tekniskt kunnande

Läs mer

KRONISK LEDBANDSSKADA I FOTLEDEN REHABILITERINGSPROGRAM VID KRONISK LEDBANDSSKADA I FOTLEDEN INLEDANDE FAS DAG 1 14 MÅLSÄTTNING METOD. Figur 1.

KRONISK LEDBANDSSKADA I FOTLEDEN REHABILITERINGSPROGRAM VID KRONISK LEDBANDSSKADA I FOTLEDEN INLEDANDE FAS DAG 1 14 MÅLSÄTTNING METOD. Figur 1. REHABILITERINGSPROGRAM VID KRONISK LEDBANDSSKADA I FOTLEDEN INLEDANDE FAS DAG 1 14 MÅLSÄTTNING Reducera eller ta bort all provocerande belastning av skadad vävnad. Öka cirkulationen av ledvätska och öka

Läs mer

DELLS GUIDE TILL MOBILITET

DELLS GUIDE TILL MOBILITET DELLS GUIDE TILL MOBILITET SOM BÄRBARA DATORER SKA VARA. Du vill ha en bärbar dator som inte kompromissar. Du vill minska din inaktiva tid med system som klarar en hård dag på fältet. Du vill maximera

Läs mer

SmartgymS TRÄNA HEMMA PROGRAM SMARTA ÖVNINGAR FÖR ATT KOMMA I FORM - HEMMA! Effektiv Träning UTAN Dyra Gymkort!

SmartgymS TRÄNA HEMMA PROGRAM SMARTA ÖVNINGAR FÖR ATT KOMMA I FORM - HEMMA! Effektiv Träning UTAN Dyra Gymkort! S TRÄNA HEMMA PROGRAM 28 SMARTA ÖVNINGAR FÖR ATT KOMMA I FORM - HEMMA! Effektiv Träning UTAN Dyra Gymkort! Kom i form hemma Vi träffar många personer som tränar mycket och som är motiverade och som har

Läs mer

AGF Ledardag 2016-01-09 med Mats Mejdevi

AGF Ledardag 2016-01-09 med Mats Mejdevi AGF Ledardag 2016-01-09 med Mats Mejdevi Föreläsningen Anteckningar: All träning är preparering för prestation (och livet) ha något att bygga vidare på Det spelar ingen roll hur duktig du är om du är skadad

Läs mer

INNEHÅLL HÄSTEN - VÅR/SOMMAR

INNEHÅLL HÄSTEN - VÅR/SOMMAR Vår / Sommar 2015 INNEHÅLL Lästen - Skoens forgivare s. 4 Lisa s. 6 Thea s. 10 Frida s. 18 Anita s. 22 Hanna s. 26 Lena s. 26 Alina s. 28 Naturform s. 28 Didrik s. 30 Läster, färger och material s. 34

Läs mer

JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter

JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter PRODUKTBROSCHYR LOGLIFT 118S EN ARBETSHÄST PÅ 12 tonmeter Denna kran för hantering av kortvirke finns tillgänglig i flera olika räckvidder från 7,9 upp till 10,1 meter.

Läs mer