P98 till COPA CATALUNYA 2013!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "P98 till COPA CATALUNYA 2013!"

Transkript

1 P98 till COPA CATALUNYA 2013! Hej alla spelare och föräldrar! Nu är det bara tre veckor kvar tills vi reser söderut! Något som kändes långt fram i tiden är plötsligt nära nu! Nedan följer en så samlad info vi kan få fram just nu: Restider och resväg Avresa: 4/7 kl från Värmdövallen. Samling Färja Trelleborg: 5/7 kl Framme Travemünde kl Resväg: Vi passerar Hamburg, Bremen, Köln, Luxemburg, Metz, Lyon, Orange, Narbon, Girona på vägen Framme Lloret del Mar: 6/7 kl ca kl Hemresa: 13/7 kl och vi är på Värmdövallen igen natten mellan den 14-15/7 ca kl Mat på resan Ombord på resan kommer det att finnas all mat och tilltugg, dricka mm. Frukost serveras på bussen. För de som vill kan man handla på färjan till Travemünde, men för medhavda fickpengar. Om man behöver specialmat, ex gluten- eller laktosallergi, nötallergi, eller att man inte äter fläskkött meddela snarast till anders.lautmann@ago.se Hotell La Palmera Hotel La Palmera C/Carme Lloret de Mar Tel: info@hotellapalmera.com Web:

2 Alla bor i 3-bäddsrum utom fyra som antingen bor i ett 4-bäddsrum eller två 2-bäddsrum. Och Nej det går inte att byta rum Cupen och Matcherna Alla Matcher spelas på en stor anläggning med 10 gräsplaner som heter Tordera (utanför Blanes) mellan Lloret de Mar och Calella. Det tar ca 20 minuter med bussen dit från hotellet. Spelschemat och anmälda lag finns ännu inte tillgängligt men läggs ut på cupens egen hemsida ca 10 dagar innan cupen. Matcherna kan spelas både på naturgräs och konstgräs och speltiden är 2 x 20 minuter per match. Varje lag får ha en trupp med 5 avbytare (16 spelare) till varje match. Inga överåriga spelare tillåts. Cupens egen hemsida där man hittar mycket info samt spelschema om någon vecka: Spelare och lag P98 Vi har två anmälda lag och spelarna är nivåindelade på ungefär samma sätt som vi brukar kalla till matcher i Sanktan Division 2 samt Division 4. Vi är 27, möjligen 28 spelare och varje lag kommer att ha spelare vilket innebär att trupperna per lag är lite tunna. Vi får hålla oss hela och friska! Alla är givetvis med och hejar på varandras matcher! Veckoschema 6/7 Incheckning, chilla, boa in sig. 7/7 Fri dag, ev ett träningspass, ev besök Barcelona. Ledarmöte på kvällen 8/7 Gruppspelet börjar. Invigningsceremoni kl Sport center Blanes 9/7 Fortsatt gruppspel. Kanske ngn aktivitet, vattenland eller annat 10/7 Fortsatt gruppspel. Kanske ngn aktivitet, vattenland eller annat 11/7 Slutspel och Finaler. Prisutdelning 12/7 Fri dag. Bada och ha det bra. Kanske Barcelona. 13/7 Avresa kl /7 Hemma på Värmdövallen kl Föräldrar och anhöriga Det kommer att vara anhöriga på plats. Få har dock bokat sig på bussresan och de flesta har istället bokat resa och hotell i Lloret del Mar själva. Hotellen ligger dock inte långt från varandra. Att så många är på plats är jättekul och vi får hoppas på att vi har en aktiv hejarklack vid varje match! De som inte har bokat via Froggy Tours, men som ändå vill följa med bussen när den åker till planerna på Tordera, eller på aktiviteter som vi gör, måste lösa ett busskort för veckan av Janne på Froggy Tours. Det kostar 500 kr varav en del går till killarnas lagkassa. Betalning sker innan avresa till Lagkassan. Märk betalningen Buss + namn Kontaktlista Kontaktlista med telefonnummer till alla spelarna kommer att bifogas denna information. Telefonnummer till ledare på plats är: Anders Tobbe

3 Janne Lasse Pass och Sjukförsäkringskort När man åker utomlands rekommenderar vi att ha Europeiska sjukförsäkringskortet om olyckan skulle vara framme. Det beställer ni själva på Glöm inte passet. Har ni inget skaffa omgående. Se till att passet är giltigt och följer med på resan! OBS! Reseregler Följande regler kommer att gälla under resan: Visa stor hänsyn mot andra boende/resande och lokalbefolkning. Detta innebär bl a att man följer hotellets regler när det gäller ljudvolym, springa runt, skräpa ner osv. De killar som inte klarar av detta kommer få en ledare i sitt rum (hot :-) Lämna inte gruppen/hotellet utan att prata med en ledare! Vi måste alltid veta var killarna är, vi har ett ansvar för dem. Alkohol/droger är totalförbjudet! Om man missbrukar detta skickas man med flyg hem på föräldrars bekostnad. Var försiktig med inventarier. Eventuella saker man har sönder pga oförsiktighet, får killarna betala själva. Olyckor kan visserligen alltid hända men om man t ex skjuter en fotboll i korridoren så att en lampa går sönder så får man betala. Följ de tider som vi ledare bestämmer och planera så man kommer i tid. Var alltid schyssta mot varandra och var positiv. Att vara negativ, taskig eller att klaga på varandra, stärker inte gruppen och stämningen och inte heller matchresultaten. Alla har ett ansvar att det blir en bra vecka både på och utanför fotbollsplanerna! Vatten och mat Mat serveras på hotellet, frukost, lunch och middags buffé och ingår. Om vi har matcher under lunchtid kan vi få lunchpaket med oss. Det enda som inte ingår via hotellet är dricka till maten. Vi kommer via lagkassan att erbjuda mineralvatten till måltiderna. Vill man dricka något annat, får man köpa det för fickpengarna. Om man behöver specialmat, ex gluten- eller laktosallergi, nötallergi, eller att man inte äter fläskkött meddela snarast till anders.lautmann@ago.se Det kommer att gå åt mycket vatten, inte minst på planerna. Man bör inte dricka kranvattnet! (informera killarna om detta vi vill inte ha en magsjukeepidemi bland spelarna!) Vi kommer att se till att vi alltid har massor med dunkar med mineralvatten med oss på planerna liksom hinkar och svampar för nedkylning samt Resorb Vätskseersättning då vi måste orka att spela när det är stekhett. (Vi har även fått sponsring med solskyddsmedel via Loreal till alla killar via Williams Ls mamma!) Vi kommer även att ha vår egen vattenbärare med oss William Ekdahl Lundmark som inte kommer att spela, men väl hjälpa till under matcherna och han kommer även att köra Rehab-träning för sitt opererade knä.

4 Fickpengar Alla bör ha lite fickpengar med sig om man vill handla dricka, glass, mm samt om man kanske vill köpa något i Barcelona-butiken på Camp Nou. För att det skall bli rättvist för alla killar har vi satt ett maxbelopp på kr. Märker vi att någon har med sig en alltför tjock plånbok kommer vi att omhänderta belopp över kr. OBS Växla till Euro innan! Mobiltelefoner Det kostar ca 3 kr per minut att ringa från Spanien till Sverige via mobil. Att ta emot data kostar ca 10 kr per Mb. Det innebär att det kostar ca 15 kr att öppna en websida med bilder, och ca 30 kr att streama ett Youtubeklipp på 30 sek. Att ligga och lyssna på Spotify är alltså ingen bra idé om man inte vill betala tusentals kronor i mobilräkning när man kommer hem. Inte heller ha ett mailprogram igång där någon har bifogat 10 Mb med roliga bilder. Informera era barn om detta och lär er hur man stänger av Roamingen på telefonen! På hotellet kommer det att finnas trådlöst Internet som man får betala för, men det blir i alla fall billigare än att köra Internet över mobiltelefonen. Vi kommer även att informera om detta till alla under bussresan. Packlista Klimatet i Barcelona i Juli är varmt! Medeltemperaturen brukar vara 28 grader på dagen och 20 grader på natten. Temperaturen kan dock vara 35 grader mitt på dagen. Det är i snitt endast 5 regndagar under Juli så ylletröjan och dunjackan kan nog lämnas hemma. Vi föreslår att varje kille tar med sig följande: Fotbollsgrejor Fotbollsskor för både konstgräs och naturgräs. Har man ett extra par ta med det. VIF-shorts. Helst två par om man har. Man kan även enkelt skölja upp kläder om det behövs. VIF-strumpor Helst två par om man har. En VIF-träningströja, eller annan funktions-tshirts Benskydd Gärna skavsårsplåster, även om vi kommer att ha med en del i vår medicinväska. Kläder Någon tunn jacka om det regnar Några tunna överdragströjor för kvällen T-shirts flera Shorts flera En veckas kallingar Tunna låga strumpor Lätta sommarskor Kanske några kläder om man skall på cup-disco Badbrallor, flera Keps kanske Övriga grejor Laddare till mobiltelefon (Man behöver inga eladapters i Spanien)

5 Dator för de som har och kanske vill ta med sig med lite nedladdade filmer (Lagligt nedladdade såklart ) OBS Det finns en stöldrisk! Toalettartiklar, schampoo, tandborste, linsgrejor för de som har,mm Egna mediciner om man behöver. Bra även med några Alvedon om man skulle få feber samt plåster. Solkräm om man vill, annars kommer vi att ha solkräm till alla via Loreal. Solbrillor! Bör vara god kvalitet med UV-filter Till bussresan rekommenderar vi att man tar med en kudde, gärna en uppblåsbar nackkudde, samt öronproppar och en ögonbindel. Det underlättar när man skall fälla sätet och försöka sova på bussen. Annars kommer man fram till Lloret som ett vrak på lördagen (Öronpropparna kan vara bra även på hotellet om man hamnar i samma rum som en snarkare ) Slutligen Det finns säkert en hel del saker som vi inte tänkt på i detta informationsbrev. Har ni frågor ring Anders Lautmann eller maila på anders.lautmann@ago.se Några har fortfarande inte betalat de sista avgifterna vänligen gör det omgående. Alla målsponsorer har fått/kommer i dagarna att få ett brev med en liten halvårsrapport (bifogas) om vår P98-kull och vi har bett om betalning senast 30/6. Ni som skaffat sponsorerna får gärna påminna om betaldatumet. Tyvärr har vi inte lyckats peta in fler än 22 mål denna säsong (det märks att vi hamnat i en tuffare serie och att det blir färre mål ju äldre killarna blir) men vi har 384 kr per mål i målsponsring så det blir i alla fall ett tillskott på kr till lagkassan. Försäljningen utanför Coop gav en hel del pengar och stort tack till alla ni som blixtsnabbt sålde iväg de återstående (nästan utgångna) cocosbolls-lådorna! Stort tack även till ni sex företagare som sponsrade den T-shirt vi nu tar fram till killarna som ett minne från resan. Där drog vi in en hel del pengar. Sista dagarna har det även ramlat in en hel del pant-pengar! Kanon! Vissa har varit synnerligen aktiva med pantandet. Stort tack för det. Och stort tack till Barca-gruppen som under lång tid kämpat med diverse olika aktiviteter! Nu har vi fått in/kommer att få in, pengar så vi täcker resan. Det känns verkligen kul att kunna göra detta för våra 15-åringar. Oavsett om de blir fotbollsspelare som vuxna eller inte, kommer de garanterat att komma ihåg sin fotbollstid i Värmdö IF och resan till Barcelona! Nu drar vi! /Anders Lautmann PS. Vi kommer vi hålla er som är hemma informerade om vad som händer, lägga upp bilder, mm, via vår stängda Facebookgrupp Värmdö IF P98 Fotboll. Om ni ännu inte är med där sök upp sidan och klicka i att ni vill vara med, så fixar Fia det.

JH Pojkar 95 - Kallelse till Elitpojklägret i Halmstad 3-9/7 2010

JH Pojkar 95 - Kallelse till Elitpojklägret i Halmstad 3-9/7 2010 JH Pojkar 95 - Kallelse till Elitpojklägret i Halmstad 3-9/7 2010 Hej! Här har ni kallelsen till Elitpojklägret i Halmstad. Det mesta ni behöver veta ser ni på följande sidor. Avresa: Lördag den 3 juli

Läs mer

Hej alla föräldrar, Måndag 4 januari

Hej alla föräldrar, Måndag 4 januari Hej alla föräldrar, Här kommer lite information samt bra saker att känna till inför cupen i Storvreta 4-6/1. Är det något mera ni funderar över är det bara att höra av er till någon av oss tränare. Följande

Läs mer

Information Team Sweden drar till Finland 15-19 Januari 2015

Information Team Sweden drar till Finland 15-19 Januari 2015 Information Team Sweden drar till Finland 15-19 Januari 2015 Innehåll Resa Packlista Fickpengar och aktiviteter Mat och boende Tider Spelschema Övrigt WORLD JUNIOR RINGETTE TOURNAMENT 16-18/1 2015 PÅ KISAKALLIO

Läs mer

Manus: Tredje bildspelet handlar om kroppen och rörelse. Alla vet säkert att det är bra för våra kroppar att få röra på sig.

Manus: Tredje bildspelet handlar om kroppen och rörelse. Alla vet säkert att det är bra för våra kroppar att få röra på sig. Pedagogens manus till BILDSPEL 3 KROPPEN OCH RÖRELSE 1. Manus: Tredje bildspelet handlar om kroppen och rörelse. Alla vet säkert att det är bra för våra kroppar att få röra på sig. 2. Manus: Från 12 års

Läs mer

Träningsläger på Åland 19-21 Februari 2010

Träningsläger på Åland 19-21 Februari 2010 Träningsläger på Åland 19-21 Februari 2010 Logi Vi bor på Hotel Savoy i flerbäddsrum med dusch/wc. Anläggningen förbehåller sig rätten att fördela antal bäddar per rum, fördelas på plats. Bastu och pool

Läs mer

Skadevi cup 2015. Version 2015-06-23A

Skadevi cup 2015. Version 2015-06-23A Skadevi cup 2015 Version 2015-06-23A 1 Contents 1 Spelschema... 3 2 Logistik... 3 2.1 Torsdag 25/6: Göteborg - Skövde...3 2.2 Fredag 26/6 söndag 28/6: I Skövde...3 2.3 Söndag 28/6: Skövde Göteborg...3

Läs mer

PROGRAM för Eskilscupen 4-7 augusti 2011. Lag i gruppspelet: Våmbs IF Tingsryd United Klippans FF

PROGRAM för Eskilscupen 4-7 augusti 2011. Lag i gruppspelet: Våmbs IF Tingsryd United Klippans FF PROGRAM för Eskilscupen 4-7 augusti 2011 Lag i gruppspelet: Våmbs IF Tingsryd United Klippans FF Datum Tid Plats Längd Aktivitet 04-aug 10:30 Skytteholms IP Entré Samling för avfärd till Helsingborg 04-aug

Läs mer

Barnkörläger 2015! Välkommen på barnkörläger! Ledningsgruppen genom Johannes Tirén, lägerchef.

Barnkörläger 2015! Välkommen på barnkörläger! Ledningsgruppen genom Johannes Tirén, lägerchef. Barnkörläger 2015! Nu är det dags igen för barnkörläger på Wilhelmsberg! 13-16 augusti äger lägret rum och vi som är ledare hoppas och tror att det kan bli en fantastisk upplevelse! Över 100 barn och ledare

Läs mer

KDFF till Ishöj 25 28 juli 2013

KDFF till Ishöj 25 28 juli 2013 Hej, Här kommer nyttig och viktig information inför kommande cup-läger i Ishöj. Spelare och ledare åker tillsammans färja/tåg/buss till och från Ishöj. Biljetter fås vid samlingen 25/7 och inför avresa

Läs mer

Turneringsinfo TÄVLINGSFORM

Turneringsinfo TÄVLINGSFORM Turneringsinfo TÄVLINGSFORM Till Gothia Cup är alla klubblag välkomna. Enda förbehållet är att föreningen är registrerad hos sitt lands FIFA-anslutna fotbollsförbund. I de länder där skolfotboll är en

Läs mer

Välkomna!! Tölö IF P -06

Välkomna!! Tölö IF P -06 Välkomna!! Tölö IF P -06 Föräldramöte P06 AGENDA den 22 mars Vilka är vi som tränar vilka är Ni föräldrar. Tölö IF:s fotbollsfilosofi. Tölö IF P -06 egna regler. Tölö IF P -06 regler Träningstider utomhus

Läs mer

JH Flickor 00 - Kallelse till Norrlandslägret i Junsele 28/5-31/5 2015

JH Flickor 00 - Kallelse till Norrlandslägret i Junsele 28/5-31/5 2015 JH Flickor 00 - Kallelse till Norrlandslägret i Junsele 28/5-31/5 2015 Hejsan! Här kommer kallelsen till Norrlandslägret i Junsele. Det mesta ni behöver veta ser ni på följande sidor. Avresa: Torsdag den

Läs mer

JH Pojkar 97 - Kallelse till Norrlandslägret i Junsele 24-27/5 2012

JH Pojkar 97 - Kallelse till Norrlandslägret i Junsele 24-27/5 2012 JH Pojkar 97 - Kallelse till Norrlandslägret i Junsele 24-27/5 2012 Hej! Här har ni kallelsen till Norrlandslägret i Junsele. Det mesta ni behöver veta ser ni på följande sidor. Avresa: Torsdag den 24:e

Läs mer

Göteborgs cupen 2016 Salems IF 1

Göteborgs cupen 2016 Salems IF 1 Göteborgs cupen 2016 Salems IF 1 Då är det nära till Göteborgscupen och en stor resa för killarna med tåg och buss. Vi är säkra på att vi kommer att mycket roligt tillsammans. Jag (Andreas S) har satt

Läs mer

BOHUSLÄNS P95 PÅ ELITLÄGER I HALMSTAD 2010

BOHUSLÄNS P95 PÅ ELITLÄGER I HALMSTAD 2010 BOHUSLÄNS P95 PÅ ELITLÄGER I HALMSTAD 2010 SÖNDAG! När jag anländer till Halmstad känns det nästan overkligt. Tänk att jag verkligen är här. Att det är nu det händer. Har haft detta som mitt ständiga slut

Läs mer

Jämtland/Härjedalen Pojkar 98 Elitpojklägret Halmstad 30/6-5/7 2013

Jämtland/Härjedalen Pojkar 98 Elitpojklägret Halmstad 30/6-5/7 2013 Jämtland/Härjedalen Pojkar 98 Elitpojklägret Halmstad 30/6-5/7 2013 J/H Pojkar 98 - Kallelse till Elitpojklägret i Halmstad 30/6-5/7 2013 Hej och välkommen till en av de roligaste fotbollsveckor som finns!

Läs mer

Håstensskolan är beläget på Äckregårdsvgägen 5, i praktiken längst samma väg som SWC.

Håstensskolan är beläget på Äckregårdsvgägen 5, i praktiken längst samma väg som SWC. Vi på Warberg IC hälsar dig som deltagare varmt välkommen till Warbergslägret 2012! Årets läger hålls förstås i Warberg IC:s eget innebandycenter Sparbanken Wictory Center (SWC), tre innebandyplaner under

Läs mer

Ert barn kommer att börja på.. Där arbetar.

Ert barn kommer att börja på.. Där arbetar. Ängsgårds förskola Om Ängsgårds förskola Ängsgårds förskola ligger på Ängsgårdsvägen mitt emot Vallås kyrka. Det är lätt att ta sig hit. Vi har busshållplats precis utanför och flera cykel- och gångbanor.

Läs mer

Umeå Universitet Pedagogiska Institutionen Idrottsvetenskapliga programmet Axel Holmström

Umeå Universitet Pedagogiska Institutionen Idrottsvetenskapliga programmet Axel Holmström Umeå Universitet Pedagogiska Institutionen Idrottsvetenskapliga programmet Axel Holmström Här väntar jag på en buss vid campus som ska ta mig till Milwaukee. I den höga byggnaden bakom mig syns det huset

Läs mer

Vi ser fram emot en kul, rolig, spännande och upplevelserik vistelse i Göteborg och tänk på vi åker dit för att ha kul och spela bra innebandy.

Vi ser fram emot en kul, rolig, spännande och upplevelserik vistelse i Göteborg och tänk på vi åker dit för att ha kul och spela bra innebandy. Så närmar vi oss vårt innebandyäventyr, Gothia Innebandy Cup i Göteborg, mellan den 5 9 januari 2011. Tänk nu på att ni, både spelare och medföljande vuxna håller er friska, inte äter för mycket julmat,

Läs mer

OBS! Varje spelare måste själv ordna sin transport till och från Arlanda.

OBS! Varje spelare måste själv ordna sin transport till och från Arlanda. Hej alla! Nu är det äntligen dags för den spännande resan som pojkarna och tränarna gjort sig förtjänta av. Den här resan är rejält subventionerad tack vare av ett överskott i lagkassan från föregående

Läs mer

Spelare och ledare bor på Hotell Linné, Skolgatan 45. 27/12 Lunch 13:00 Köttbullar och potatismos (Hotell Linné) Middag 18:00 Lasagne (Hotell Linné)

Spelare och ledare bor på Hotell Linné, Skolgatan 45. 27/12 Lunch 13:00 Köttbullar och potatismos (Hotell Linné) Middag 18:00 Lasagne (Hotell Linné) Storvretacupen i Uppsala 27-29 december 2012 Transport: Boende: Mat: Vi åker i egna bilar. Samåkning från Björkeby samlingen på stora Björkebyparkeringen den 27/12 kl 10:00. Spelare och ledare bor på Hotell

Läs mer

Lathund för IF...SO Tour 2015 Maxitennis

Lathund för IF...SO Tour 2015 Maxitennis Lathund för IF...SO Tour 2015 Maxitennis Tennis Stockholm, Anders Heimklo Äger rätten till detta material. Får ej kopieras eller lämnas till annan utan medgivande från Tennis Stockholm, Anders Heimklo

Läs mer

Följande gäller för utflykterna:

Följande gäller för utflykterna: Sommarplaneringen 2005 Nu är vi äntligen klara med planeringen för sommaren. Vi har planerat in en hel del utflykter och aktiviteter. Vi har försökt att hitta en variation i det vi gör, en del av utflykterna

Läs mer

INNEHÅLLSFÖRTECKNING KAPITEL 1 JACK FRANZÈN

INNEHÅLLSFÖRTECKNING KAPITEL 1 JACK FRANZÈN INNEHÅLLSFÖRTECKNING KAPITEL 1 JACK FRANZÈN sid 2 KAPITEL 2 HEMLIGA KOJAN sid 4 KAPITEL 3 BROTTET sid 6 KAPITEL 4 ORMEN OCH ÖRNEN sid 7 KAPITEL 5 FEL MISSTÄNKTA sid 8 KAPITEL 6 AVSLÖJAD sid 10 KAPITEL

Läs mer

KFUM Malmabergs IK i Västerås inbjuder till City-Rats Cup 2007, 23-25 februari

KFUM Malmabergs IK i Västerås inbjuder till City-Rats Cup 2007, 23-25 februari KFUM Malmabergs IK i Västerås inbjuder till City-Rats Cup 2007, 23-25 februari Vi bygger vidare på succén från tidigare år och provar att ytterligare förbättra cupen. Alla matcher kommer att spelas dygnet

Läs mer

GSK P-95 i Barcelona, eller Hur vi försökte ta livet av ledarna..

GSK P-95 i Barcelona, eller Hur vi försökte ta livet av ledarna.. GSK P-95 i Barcelona, eller Hur vi försökte ta livet av ledarna.. Torsdag 16/9 Tidig morgon, väckarklockan står på 03:00. Man hoppade inte precis ut ur sängen. Starten på 95:ornas äventyr i Spanien kunde

Läs mer

finns Som respektive snabbt som Ingmar Olsson .se

finns Som respektive snabbt som Ingmar Olsson .se Sommarens resor 2016 Semester! Koppla av och njut av er ledighet. Vi hoppas att det finns något som skall passa just Dig i årets reseprogram. Som vanligt samordnar Fritid LSS resan i era respektive kommuner.

Läs mer

Lathund för IF SO Tour 2015 Minitennis

Lathund för IF SO Tour 2015 Minitennis Lathund för IF SO Tour 2015 Minitennis Tennis Stockholm, Anders Heimklo Äger rätten till detta material. Får ej kopieras eller lämnas till annan utan medgivande från Tennis Stockholm, Anders Heimklo INNEHÅLL

Läs mer

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R 3 2 0 1 2

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R 3 2 0 1 2 N U M M E R 3 2 0 1 2 K U N G S Ö R S S K 2012-09- 27 K O M M A N D E A K T I V I T E T E R 7 / 1 0 S I S T A T R Ä N I N G E N I L O C K M O R A 1 3 / 1 0 T R Ä N I N G I N O R B E R G ( L Ö R D A G )

Läs mer

Göteborgs cupen 2016

Göteborgs cupen 2016 Göteborgs cupen 2016 Då är det nära till Göteborgscupen och en stor resa för killarna med tåg och buss. Vi är säkra på att vi kommer att mycket roligt tillsammans. Jag (Andreas S) har satt ihop ett schema

Läs mer

Bra saker att tänka på vid start av lagverksamhet. 5-mannalag 2012

Bra saker att tänka på vid start av lagverksamhet. 5-mannalag 2012 Bra saker att tänka på vid start av lagverksamhet 5-mannalag 2012 I. Organisation Tränare, lagledare och kassör. o Tränare, två eller flera o Lagledare, t.ex. registrera *närvaro i MyClub o Kassör, hantera

Läs mer

LB07 Zlatan Camp Dagboken

LB07 Zlatan Camp Dagboken LB07 Zlatan Camp Dagboken..dagboken fortsätter nedan. VIKTIG INFO OM LÖRDAGEN! På lördag samlas vi som vanligt klockan 10.00 och kör ett förmiddagspass. Vi äter lunch mellan 12.00-13.00. Efter lunchen

Läs mer

Det visar sig att hon har fått diabetes. Pappa tittar ner på Moa som är ledsen.! -Moa du kan inte ha kalas i morgon. Säger pappa.! -Va? Säger Moa.!

Det visar sig att hon har fått diabetes. Pappa tittar ner på Moa som är ledsen.! -Moa du kan inte ha kalas i morgon. Säger pappa.! -Va? Säger Moa.! Dag 1 Det är en varm och solig fredag över potatis land. Moa potatisson äter glass på sin balkong i rad huset. hennes mamma är i London. Moa har sommarlov. Moa ska ha födelsedagskalas på söndag hon har

Läs mer

INFORMATION ANMÄLDA LAG. Välkommen till GloBallCup 25-28 juni 2015

INFORMATION ANMÄLDA LAG. Välkommen till GloBallCup 25-28 juni 2015 INFORMATION ANMÄLDA LAG Välkommen till GloBallCup 25-28 juni 2015 Er förening har anmält lag till GloBallCup och hälsas härmed välkommen till FN-förbundets cup för en bättre värld. Mellan torsdag 25 och

Läs mer

TURNERINGSINFO GOTHIA 2015

TURNERINGSINFO GOTHIA 2015 TURNERINGSINFO GOTHIA 2015 Tävlingsform Till Gothia Innebandy Cup är alla lag välkomna. Enda förbehållet är att föreningen är registrerad hos respektive nations Innebandyförbund. Tävlingen inleds med gruppspel.

Läs mer

Jämtland/Härjedalen Flickor 99. Elitflicklägret Halmstad

Jämtland/Härjedalen Flickor 99. Elitflicklägret Halmstad Jämtland/Härjedalen Flickor 99 Elitflicklägret Halmstad 22-27/6 2014 J/H Flickor 99 - Kallelse till Elitflicklägret i Halmstad 22-27/6 2014 Hej och välkommen till en av de roligaste fotbollsveckor som

Läs mer

Svennis Cup. 3-5 augusti 2012. Torsby. www.svenniscup.se

Svennis Cup. 3-5 augusti 2012. Torsby. www.svenniscup.se Svennis Cup 3-5 augusti 2012 Torsby www.svenniscup.se För vår del var Svennis Cup perfekt och låg helt rätt i tiden. Vi fick ett bra tillfälle att spela ihop vårt gäng och få bra matcher inför Kommunal

Läs mer

Bredd, Glädje & Engagemang

Bredd, Glädje & Engagemang Bredd, Glädje & Engagemang Saltsjö-Boo IF Föräldramöte P06 fotboll 27 januari 2015 Agenda 1. Lagledning och trupp 2. Riktlinjer och ambition 3. Fotbollsåret 2015 4. Träningsläger + Aroscupen + Sanktan

Läs mer

VÄRMLANDSMÄSTARE IGEN

VÄRMLANDSMÄSTARE IGEN VÄRMLANDSMÄSTARE IGEN Korta fakta om säsongen 2014 Vi var 16 spelare i truppen Vi hade över 90 träningar på Örsholmen Seriespel i P14 Simon/Olle/Pedram Vi spelade ett antal cuper; - FBK Karlstad futsal

Läs mer

Verksamhetsplan FCD P03:2

Verksamhetsplan FCD P03:2 Verksamhetsplan FCD P03:2 2014 1. Organisation... 3 1.1. Coacher och ledare för FCD P03:2... 3 1.2. Övriga ledare och funktionärer för FCD och P03... 3 1.3 Spelare 2014... 3 2. Målsättning... 4 3 Värdegrund...

Läs mer

Mål för verksamheten på avdelning Myran

Mål för verksamheten på avdelning Myran Mål för verksamheten på avdelning Myran Vi hälsar er och ert barn välkomna till avdelning Myran på Syrsans förskola. Här på förskolan vill vi ge barnen en trygghet men också en stimulerande verksamhet

Läs mer

Hogslaby. järnåldersbyn WWW.BOTKYRKA.SE/HOGSLABY

Hogslaby. järnåldersbyn WWW.BOTKYRKA.SE/HOGSLABY I Hogslaby järnåldersbyn INFORMATION LÄGERSKOLA WWW.BOTKYRKA.SE/HOGSLABY BOTKYRKA KOMMUN Informationsmaterial för era besök i Hogslaby I denna mapp har ni all praktisk information ni behöver inför besöket.

Läs mer

Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan

Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan 2015 05 29 Inga kommentarer Guide för Formel 1 resor till Spanien & Barcelona Om du inte har varit på Formel 1 resa till Spanien & Barcelona kommer

Läs mer

Utvärdering 2015 deltagare Voice Camp

Utvärdering 2015 deltagare Voice Camp Utvärdering 15 deltagare Voice Camp 8 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 1 8 6 4 1 Ja Nej Varför eller varför inte? - Enkelt, jag älskar att sjunga och det är alltid kul att träffa nya vänner

Läs mer

Fotbollsresa till Schwerin 29 31/1 2016

Fotbollsresa till Schwerin 29 31/1 2016 Fotbollsresa till Schwerin 29 31/1 2016 Med detta dokument vill ledare och spelare i Tolg IF tacka för det bidrag vi fick från kommunen. Resan till Växjös vänort Schwerin kommer att bli ett minne för livet

Läs mer

KALLELSE TILL LÄNSLAGSLÄGER FÖR NORRBOTTENS FLICKOR FÖDDA 1999 Fredag Lördag 28-29 Mars i Arcushallen (Luleå) Sista anmälningsdag 19 Mars

KALLELSE TILL LÄNSLAGSLÄGER FÖR NORRBOTTENS FLICKOR FÖDDA 1999 Fredag Lördag 28-29 Mars i Arcushallen (Luleå) Sista anmälningsdag 19 Mars KALLELSE TILL LÄNSLAGSLÄGER FÖR NORRBOTTENS FLICKOR FÖDDA 1999 Fredag Lördag 28-29 Mars i Arcushallen (Luleå) Sista anmälningsdag 19 Mars DELTAGAR- AVGIFT: 350 kr/spelare som kommer att faktureras varje

Läs mer

Välkommen till Göteborg och Postmästerskap i Bowling

Välkommen till Göteborg och Postmästerskap i Bowling Välkommen till Göteborg och Postmästerskap i Bowling Vi hälsar Er hjärtligt Välkomna till Göteborg den 6 7 oktober för att delta i Postmästerskap i Bowling. Spelplats är Strike & Co i Gamlestan som har

Läs mer

Att vara fotbollsförälder i Jönköpings Södra IF

Att vara fotbollsförälder i Jönköpings Södra IF Att vara fotbollsförälder i Jönköpings Södra IF Att vara fotbollsförälder i Jönköpings Södra IF Jönköpings Södra IF:s ungdomsutskott och föräldragrupp hälsar dig som förälder varmt välkommen i föreningen!

Läs mer

www.sisuidrottsutbildarna.se/orebro

www.sisuidrottsutbildarna.se/orebro Face to Face Skapa utbildning i världsklass! Idrottsrörelsen har drygt 3 miljoner medlemmar i Sverige och är landets största och kanske viktigaste folkrörelse. Idrottens vision är: Svensk idrott världens

Läs mer

Betyg E (med tvekan) : (= Eleven beskriver mest med egna ord hur man upplevt träningen)

Betyg E (med tvekan) : (= Eleven beskriver mest med egna ord hur man upplevt träningen) Betyg E (med tvekan) : (= Eleven beskriver mest med egna ord hur man upplevt träningen) Utverdering det har gott bra med träningen. jag tycker att det var kul att träna och så var det skönt att träna.

Läs mer

Än en gång välkommen till Västerortscupen 2011. Anna Norén-Ohlson, Cupansvarig Johan Kjellberg, bitr. Cupansvarig Per Calson, bitr.

Än en gång välkommen till Västerortscupen 2011. Anna Norén-Ohlson, Cupansvarig Johan Kjellberg, bitr. Cupansvarig Per Calson, bitr. Vi hälsar samtliga spelare, ledare, domare och besökare välkomna till Västerortscupen 2011. I år har intresset för Västerortscupen varit ovanligt stort med 108 spelande lag. Vi hoppas att alla lag, både

Läs mer

Volkswagen Junior Masters

Volkswagen Junior Masters Världsomspännande fotbollsturnering för pojkar mellan 10-12 år. Nationell final med kvalificering till världsturneringen som avgörs i samband med Europamästerskapen i fotboll 2012 som hålls i Polen. Senast

Läs mer

Ta hem app:en Gothia där finns information om cupen, kartor, spelschema osv. Livesändningar av matcher sker via appen eller webben.

Ta hem app:en Gothia där finns information om cupen, kartor, spelschema osv. Livesändningar av matcher sker via appen eller webben. 1 (6) GOTHIA Allmänt Ta hem app:en Gothia där finns information om cupen, kartor, spelschema osv. Livesändningar av matcher sker via appen eller webben. Matsedel finns på vår webbplats. Logi Vi bor på

Läs mer

PM 1 25-26 APRIL GYMNASTIK KLUBBEN NORRA NORDEN KIRUNA VARMT VÄLKOMNA TILL VÅRPOKALEN 2015 I KIRUNA!

PM 1 25-26 APRIL GYMNASTIK KLUBBEN NORRA NORDEN KIRUNA VARMT VÄLKOMNA TILL VÅRPOKALEN 2015 I KIRUNA! PM 1 25-26 APRIL GYMNASTIK KLUBBEN NORRA NORDEN KIRUNA VARMT VÄLKOMNA TILL VÅRPOKALEN 2015 I KIRUNA! Plats: Egna hallen, Vaktgatan 10, 981 37 Kiruna Arrangör: GK Norra Norden Datum: 25-26 april Tävlingsprogram:

Läs mer

Sommarens resmål 2016

Sommarens resmål 2016 Sommarens resmål 2016 Nu är det dags att anmäla sig till sommarens verksamhet! Nu i vinterns kalla tider kan det vara skönt att se fram emot en härlig sommarsemester! Sin vana trogen slår Kärragården upp

Läs mer

Kalle Anka längd Cup 2013. Upplands äventyr i Sveg

Kalle Anka längd Cup 2013. Upplands äventyr i Sveg Kalle Anka längd Cup 2013 Upplands äventyr i Sveg Resan mot Sveg 2013 började ett år tidigare när finalen 2012 avslutades med Upplands fina framgångar i Ski-cross stafetten. Många timmars träning hade

Läs mer

Till berörda spelare, ledare och föreningar F00

Till berörda spelare, ledare och föreningar F00 Solna 2014-05-28 Till berörda spelare, ledare och föreningar F00 KALLELSE Grattis! Du är uttagen till vårt utbildningsläger i Hallstavik den 17-18 juni! Samling: Avfärd: Hemkomst: Plats: Inkvartering:

Läs mer

2008-01-08 Stödeföretagarna. - Ett centrum för samarbete

2008-01-08 Stödeföretagarna. - Ett centrum för samarbete 2008-01-08 Stödeföretagarna - Ett centrum för samarbete 11 april - 13 april 2008 2008-01-08 INBJUDAN Alla pratar om i dag, att allt är så fantastiskt. Är det med sanningen överensstämmande? Enda sättet

Läs mer

ÅRSPLAN SÄSONGEN 2014

ÅRSPLAN SÄSONGEN 2014 Instruktioner för hur vi gör och implementerar en årsplan Alla lag i FC Djursholm gör en årsplan in för nästa säsong. Förslag på innehåll i planen görs av tränare och lagledare utifrån de riktlinjer som

Läs mer

Simon K 5B Ht-15 DRAKEN. Av Simon Kraffke

Simon K 5B Ht-15 DRAKEN. Av Simon Kraffke DRAKEN Av Simon Kraffke 1 Kapitel 1 Drakägget Hej jag heter Erik och jag är 7 år och jag bor på en gård och den gården heter Hemlighetensgård bara för att vad som helst kan hända här. Och den gården ligger

Läs mer

Förbundsstämma 2014. Praktisk information

Förbundsstämma 2014. Praktisk information Förbundsstämma 2014 Praktisk information Den 14-20 juli så sker årets viktigaste händelse, nämligen CUFs årliga förbundsstämma och vårt helt strålande förläger. I år kommer vi att vara på vackra Lidingö

Läs mer

LÄGER- ABC ASSÖ 2011

LÄGER- ABC ASSÖ 2011 LÄGER- ABC ASSÖ 2011 FÄRDBESKRIVNING TILL ASSÖGÅRDEN/BARNENS Ö Med bil: Se Eniro.se eller färdbeskrivningen på www.assoseglarskola.se Kollektivt: Till Barnens Ö tar Ni er lätt med buss. Buss 676 går från

Läs mer

Vad gör man när. En förändrad syn på restid 2011-05-25. Förändrad syn på restiden. Hur människor använder sin restid i regional kollektivtrafik

Vad gör man när. En förändrad syn på restid 2011-05-25. Förändrad syn på restiden. Hur människor använder sin restid i regional kollektivtrafik Vad gör man när man reser? Hur människor använder sin restid i regional kollektivtrafik Daniel Fahlén Institutionen för Kulturgeografi och Ekonomisk geografi Förändrad syn på restiden En förändrad syn

Läs mer

Solberga Bollklubb din lokala fotbollsförening

Solberga Bollklubb din lokala fotbollsförening Välkommen till SOLBERGA BOLLKLUBB och Knatteboll 2015/2016 Hej! Vi vill med denna korta information hälsa dig välkommen till SOLBERGA BOLLKLUBB och vår Knattebollsverksamhet 2015/2016. Syftet med detta

Läs mer

Sommarläger 2013 UTVÄRDERING

Sommarläger 2013 UTVÄRDERING Sommarläger 2013 UTVÄRDERING Utvärdering läger 1, Flatön 2013 30 deltagare har svarat på Före 30 deltagare har svarat på Efter (En person svarade inte på självkänsla varken före eller efter ) Förmågor:

Läs mer

Svenska Taekwondo Förbundet Sverige 2001 Domarreglemente

Svenska Taekwondo Förbundet Sverige 2001 Domarreglemente Svenska Taekwondo Förbundet Sverige 2001 Domarreglemente Domarkommittén Artikel 1 Syfte Syftet med domarreglementet är att alla domare skall kunna arbeta efter samma regler och avtal på alla tävlingar

Läs mer

Assö Seglarläger 2016

Assö Seglarläger 2016 Assö Seglarläger 2016 Läger- ABC inför: Knatteläger (A11) Sjösportläger (A21) Fortsättningsläger (AF1) i samarbete med Astma- och Allergiföreningen för lägerverksamhet INNEHÅLL INFORMATION OM ASSÖ... 3

Läs mer

Information om Piteå Summer Games 1-3 Juli Allmänt Information om Piteå Summer Games finns på deras egen hemsida:

Information om Piteå Summer Games 1-3 Juli Allmänt Information om Piteå Summer Games finns på deras egen hemsida: Information om Piteå Summer Games 1-3 Juli 2011 Allmänt Information om Piteå Summer Games finns på deras egen hemsida: www.piteasummergames.se Skriv ut denna information inför avfärden så att er tjej har

Läs mer

Till berörda spelare, ledare och föreningar P00

Till berörda spelare, ledare och föreningar P00 Solna 2014-06-17 Till berörda spelare, ledare och föreningar P00 KALLELSE Grattis! Du är uttagen till vårt utbildningsläger i Hallstavik den 17-18 juni! Samling: Avfärd: Hemkomst: Plats: Inkvartering:

Läs mer

Borlänge Skolors Musikkår

Borlänge Skolors Musikkår Borlänge Skolors Musikkår 27 juni 8 juli 2013 Nu är det snart dags att stiga på bussarna och åka till Lido di Jesolo! Vi ledare ser fram emot ett par härliga veckor tillsammans med er och hoppas att allt

Läs mer

Kårläger. 13-17 maj 2015

Kårläger. 13-17 maj 2015 Kårläger 13-17 maj 2015 Årets kårläger arrangerar vi tillsammans med A-dalens scoutkår. Vi kommer att hålla till vid Djursjön i Lindome, se vägbeskrivning på sista sidan. Vi bor som vanligt i tält som

Läs mer

dom hem och hämtade en stor badbalja och stoppade mig i den. - vad ska vi kalla den? undrade ett barn. - Då sa ett anat barn kanske Padis. - Ja!

dom hem och hämtade en stor badbalja och stoppade mig i den. - vad ska vi kalla den? undrade ett barn. - Då sa ett anat barn kanske Padis. - Ja! ÖNSKE BOKEN Önske boken Nu ska ni få höra om när jag var 13 år, 9 månader, 5 dar 3 timmar och 17 sekunder. Jag bodde i Stockholm med min familj. Jag hade två syskon dom heter Erik och Amanda. Min mamma

Läs mer

Er anmälan är bindande och ändringar kan enbart göras fram till den 7 februari.

Er anmälan är bindande och ändringar kan enbart göras fram till den 7 februari. Mässan A-Ö AVANMÄLAN Er anmälan är bindande och ändringar kan enbart göras fram till den 7 februari. Skulle företag avanmäla sig efter 7 februari debiteras UF-företaget för mässavgiften (450kr/elev). Endast

Läs mer

Kollektivt: Till Barnens Ö tar Ni er lätt med buss. Buss 676 går från Tekniska Högskolan i Stockholm, byte till 636 i Norrtälje.

Kollektivt: Till Barnens Ö tar Ni er lätt med buss. Buss 676 går från Tekniska Högskolan i Stockholm, byte till 636 i Norrtälje. LÄGER-ABC ASSÖ 2012 FÄRDBESKRIVNING TILL ASSÖGÅRDEN/BARNENS Ö Med bil: Se Eniro.se Kollektivt: Till Barnens Ö tar Ni er lätt med buss. Buss 676 går från Tekniska Högskolan i Stockholm, byte till 636 i

Läs mer

UEFA-CUPEN??? INTRESSEANMÄLAN. Till föreningar i Östergötland med lag i Division 4 Herrar VILL NI SPELA I

UEFA-CUPEN??? INTRESSEANMÄLAN. Till föreningar i Östergötland med lag i Division 4 Herrar VILL NI SPELA I Linköping 2009-09-04 Till föreningar i Östergötland med lag i Division 4 Herrar VILL NI SPELA I UEFA-CUPEN??? UEFA har, sedan några år tillbaka, introducerat en UEFA-tävling ENDAST FÖR AMATÖRSPELARE, dit

Läs mer

Välkommen till LEV -06!

Välkommen till LEV -06! Välkommen till LEV -06! Lövestad IF, Esperöd SK och Vanstad IF beslöt 2006 att samarbeta kring ungdomsverksamheten i föreningarna under namnet LEV -06. Vi har just nu fotbollslag i följande åldrar: Knattar

Läs mer

PM 1. RM 3 22-24 maj 2009 TÄBY

PM 1. RM 3 22-24 maj 2009 TÄBY PM 1 RM 3 22-24 maj 2009 TÄBY PM 1 Täby Gymnastikförening och Gymnastikförbundets Trupptekniska Kommitté hälsar dig VÄLKOMMEN TILL RM 3 den 22-24 maj 2009 i Tibblehallen, Täby Information Information och

Läs mer

Thomas i Elvsted Kap 3.

Thomas i Elvsted Kap 3. Kap 3 Nu börjar träningen Imre, inte Ymre När kommer din pappa, frågar jag Lappen, vi kanske ska dela upp innan. Han är redan hemma, han jobbar på Metallen med datorer, säger Lappen, så vi ska nog strax

Läs mer

Nattåg Sundsvall Stockholm med Jämtlandståget

Nattåg Sundsvall Stockholm med Jämtlandståget Nattåg Sundsvall Stockholm med Jämtlandståget En försummad marknad i ett bra läge 2015-12-10 Version 8-2015-12-10 1 Lars B Johansson Sundsvall är mera tåg än flyg Mycket mer än Östersund Passagerare flyget

Läs mer

Så, med nytt (inget) hår satte jag mig på planet till Irland och Dublin!

Så, med nytt (inget) hår satte jag mig på planet till Irland och Dublin! Hallojs! En reseberättelse om Irland Jag heter Fabian, går tredje året på Datateknik ute i Kista och tänkte berätta om min förra höst, då jag var i Irland och lekte runt! Varför Irland kanske man frågar

Läs mer

Välkommen till din loggbok!

Välkommen till din loggbok! Loggbok för: 1 Välkommen till din loggbok! Den här boken är till för dig som ska träna med Minneslek. I loggboken får du information om arbetsminnet, veta hur träningen går till och ett schema där du kan

Läs mer

Välfärd på 1990-talet

Välfärd på 1990-talet Lättläst Välfärd på 1990-talet Lättläst En lättläst sammanfattning av SOU 2001:79 från Kommittén Välfärdsbokslut. Du beställer denna skrift från: Fritzes kundtjänst 106 47 Stockholm telefon: 08-690 91

Läs mer

Inbjudan till Sundsvall Cup

Inbjudan till Sundsvall Cup Sundsvall Cup 2007 Tävlingsprogram till Sundsvall Cup 28-29 mars 2015 Inomhusturnering på gräs! Nordichallen 10 planer För 28:e gången! Norrlands största handbollsturnering under ett och samma tak! till

Läs mer

PRAO. PP Av Michaela Bärlund, Studie- och yrkesvägledare (2015), reviderad av Moa Bergendahl (2015-2016)

PRAO. PP Av Michaela Bärlund, Studie- och yrkesvägledare (2015), reviderad av Moa Bergendahl (2015-2016) PRAO PP Av Michaela Bärlund, Studie- och yrkesvägledare (2015), reviderad av Moa Bergendahl (2015-2016) VAD ÄR MENINGEN MED PRAO? Praktisk arbetslivsorientering - Hur fungerar arbetslivet! - Hur beter

Läs mer

Rymdresan. Kapitel 1. Äventyret börjar

Rymdresan. Kapitel 1. Äventyret börjar Rymdresan Kapitel 1 Äventyret börjar Det här är Gusten han är 13år gammal och gillar vinter sport. Och han är lång och har väldigt långt hår. Och hans familj ska åka och bo i ett Hotell i Stockholm. Och

Läs mer

Var? Drygt 100 planer" Göteborg, Mölndal och Kungsbacka"

Var? Drygt 100 planer Göteborg, Mölndal och Kungsbacka Planer Var? Drygt 100 planer" Göteborg, Mölndal och Kungsbacka" För deltagare och besökare Skall det vara tydligt:" Hur de hittar till planen (skyltning med plannummer)" Hur och var de parkerar" Var de

Läs mer

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar 2016 Österrike Wien Salzburg - 9 dagar Schönbrunn Palace Wien Wien Välkommen med på vår sommarresa 2016. Vi väljer att resa till Österrike och till huvudstaden Wien. Vi hinner även med ett besök i Mozarts

Läs mer

Värt att veta om. Sydafrika. Res med hjärta, hjärna och omtanke

Värt att veta om. Sydafrika. Res med hjärta, hjärna och omtanke Värt att veta om Sydafrika Res med hjärta, hjärna och omtanke Fakta Sydafrika Huvudstad Språk Invånarantal Pretoria Kristendom och olika afrikanska religioner Afrikaans, engelska och nio bantuspråk Religion

Läs mer

Utvecklingssamtal Spelare

Utvecklingssamtal Spelare Utvecklingssamtal Spelare Hemuppgift Fanna BK P/F Spelarutveckling. Detta är en hemuppgift som vi tränare vill att ni går hem och svarar på. Den tar max 10-15 minuter att göra. Lämna tillbaka uppgiften

Läs mer

Sunderby SK Flickor Ungdom juli 2016 Gemensamma regler under Gothia Cup:

Sunderby SK Flickor Ungdom juli 2016 Gemensamma regler under Gothia Cup: Sunderby SK Flickor Ungdom 16 23 juli 2016 Gemensamma regler under Gothia Cup: Passa/respektera tider som vi kommer överens om. Vara en bra och peppande lagkamrat på och utanför planen Aldrig gå någonstans

Läs mer

Utvärdering 2015 målsman

Utvärdering 2015 målsman Utvärdering 2015 målsman 284 deltagare Kändes det tryggt att lämna era barn på lägret? (%) 100 80 60 40 20 0 100 0 Ja Nej Varför/varför inte? - Jag upplevde en god organisation och intresserade ledare.

Läs mer

Så spelar vi 11-mannafotboll 2016. Inom JHFF spelas det 11-manna fotboll från 14 år.

Så spelar vi 11-mannafotboll 2016. Inom JHFF spelas det 11-manna fotboll från 14 år. Så spelar vi 11-mannafotboll 2016 Inom JHFF spelas det 11-manna fotboll från 14 år. Allmänt Tävlingen arrangeras av Jämtland-Härjedalens Fotbollförbund (JHFF) i samarbete med Kompisligan. Ansvariga för

Läs mer

Till berörda spelare, ledare och föreningar F01

Till berörda spelare, ledare och föreningar F01 Solna 2015-06-03 Till berörda spelare, ledare och föreningar F01 KALLELSE Grattis! Du är uttagen till vårt utbildningsläger i Hallstavik den 16-17 juni! Samling: Avfärd: Hemkomst: Plats: Inkvartering:

Läs mer

Lundabygdens Prova På IF

Lundabygdens Prova På IF Lundabygdens Prova På IF bjuder in till: Sommar Under hela sommaren i Lund! Sportcamp - Mer än bara Idrott! Med sportcamp samt temaveckor i fotboll, parkour & basket. Sida 2 Lundabygdens Prova På IF -

Läs mer

Bussen tar dig överallt där det finns en väg

Bussen tar dig överallt där det finns en väg Boka bra buss Bussen tar dig överallt där det finns en väg Den här foldern är en checklista för dig som ska arrangera en resa med buss. För att resan ska bli en trygg och trevlig upplevelse är det bra

Läs mer

Värt att veta om. Förenade Arabemiraten. Res med hjärta, hjärna och omtanke

Värt att veta om. Förenade Arabemiraten. Res med hjärta, hjärna och omtanke Värt att veta om Förenade Arabemiraten Res med hjärta, hjärna och omtanke Fakta Förenade Arabemiraten Huvudstad Invånarantal Språk Abu Dhabi 9 milj. Arabiska Religion Valuta Areal Sunni-islam Dirham 83.600

Läs mer

TROLLHÄTTANS HOCKEYCLUB OCH VÄNERSBORGS HOCKEYCLUB HÄLSAR VÄLKOMMEN TILL 2013 ÅRS 2STAD HOCKEY CUP

TROLLHÄTTANS HOCKEYCLUB OCH VÄNERSBORGS HOCKEYCLUB HÄLSAR VÄLKOMMEN TILL 2013 ÅRS 2STAD HOCKEY CUP TROLLHÄTTANS HOCKEYCLUB OCH VÄNERSBORGS HOCKEYCLUB HÄLSAR VÄLKOMMEN TILL 2013 ÅRS 2STAD HOCKEY CUP INTERNATIONELLA UNGDOMS- OCH JUNIORHOCKEYTURNERINGAR U12 (01) 1-3 mars U13 (00) 8-10 mars U14 (99) 15-17

Läs mer

Ladda för fotboll i Södertälje FK

Ladda för fotboll i Södertälje FK Ladda för fotboll i Södertälje FK Guiden till hur DU ökar din prestationsförmåga genom att ge kroppen rätt energi - 1 - Innehåll Inledning sid 2 Frukost - det viktiga målet sid 3 Vilken frukosttyp är du?

Läs mer

Kils AIK Fotboll. Säsongen 2016

Kils AIK Fotboll. Säsongen 2016 Kils AIK Fotboll Säsongen 2016 Välkommen till en ny säsong med Kils AIK Fotboll! I din hand har du den första utgåvan av Kils AIK-bladet. Inför säsongen 2016 har vi försökt samla relevant information på

Läs mer