Pressrelease. En glimrande jul med Sony. Hårda paket att lägga under granen. 31 oktober 2013

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Pressrelease. En glimrande jul med Sony. Hårda paket att lägga under granen. 31 oktober 2013"

Transkript

1 Pressrelease 31 oktober 2013 En glimrande jul med Sony Hårda paket att lägga under granen Fira jul med stil BTX300 gör julfirandet enklare och snyggare. Den tunna och moderna designen gör att högtalaren enkelt passar in och får plats i hemmet. Strömma musiken trådlöst från en smartphone eller surfplatta med hjälp av Blutetooth eller NFC One-Touch-Listening. Batteriet ger ström i upp till 8 timmar så att musiken kan tas med från rum till rum. SRS-BTX kr.

2 Få en stund för dig själv Bra ljud behöver inte betyda stora och klumpiga hörlurar. MDR-10 är en serie premiumhörlurar som ger liv åt varje taktslag med verklighetstrogna detaljer. MDR-10RC kombinerar god kvalitet med lyxig komfort och finns i färgerna svart, vitt och rött. Den vikbara designen gör att hörlurarna ryms både i väskan eller fickan. Bluetooth -hörlurarna MDR-10RBT har utmärkt isolering och låter användaren lyssna bekvämt och avskärmat. Strömma musiken från smartphone, surfplatta eller dator med hjälp av Bluetooth eller NFC One-Touch-listening och lyssna i upp till 17 timmar mellan laddningarna. MDR-10RC MDR-10RBT kr kr

3 Inta läsfotöljen med PRS-T3 Ge bort dina favoritböcker till släkten i jul tack vare Sonys tunna och lätta läsplatta PRS-T3. Den är lika tunn som en penna och behöver bara laddas i tre minuter för att få tillräckligt med batteri för en hel roman på 600 sidor. Med WiFi-anslutning finns ett helt bibliotek till hands och det går fort att slå upp ord i lexikon eller söka på Google och Wikipedia. PRS-T3 är den enda läsplattan som har ett inbyggt skärmskydd öppna bara locket och fortsätt läsa där du senast slutade. PRS-T kr. Fånga julens minnen en kamera för alla önskemål Ta och dela fantastiska bilder och HD-filmer med hjälp av QX10 och din smartphone. Kameran ansluts enkelt till en smartphone via Blutetooth eller NFC One-Touch och ger en mängd kreativa fotomöjligheter. Placera QX10 vart som helst och ta bilden direkt från mobilen. Använd telefonens skärm för att visa bilder, justera inställningar och dela film/bilder direkt via valfria appar i telefonen utan att den är ansluten till kameran.

4 DSC-QX kr. NEX-5T är den perfekta kameran för fotografer som vill ha samma kvalitet och generösa inställningsmöjligheter som en systemkamera, men en snygg design och mindre att bära på. Med WiFi och NFC One-Touch kan NEX-5T anslutas till en smartphone, surfplatta, dator eller TV med bara en rörelse och överföra bilder och filmer trådlöst. Tack vare utbytbara objektiv får man en kraftfull kamera i fickformat med många kreativa möjligheter. NEX-5T kr.

5 α3000 är en lättanvänd systemkamera med stora kreativa möjligheter. För fotografer som är vana vid kompaktkameror är bildkvaliteten från α3000 utöver det vanliga. Den stora sensorn ökar bildens känslighet och tar in mer ljus och mindre brus. Det ger skarpa bilder och filmer i skymning och dunkla miljöer där traditionella kompaktkameror ofta misslyckas. Ett billigt och bra alternativ för nybörjaren. a kr. Prisbelönta DSC-HX50V är den minsta kompaktkameran med kraftfull 30x optisk zoom för såväl stillbilder som film i Full HD. Med inbyggd GPS kan användaren enkelt se exakt var bilderna är tagna. Inbyggd WiFi gör det möjligt att enkelt dela med sig av sina bilder till en dator, smartphone eller surfplatta med Sonys PlayMemories mjukvara. DSC-HX50V kr.

6 Samla hela familjen framför KDL-W905 Upplev känslor, drama och spänning i varje ögonblick med Sonys prisbelönta serie. God bildkvalitet och skarpt ljud möts i en verklighetstrogen tv-upplevelse. Den senaste X-Reality PRO-processorn förbättrar bilden och ger en naturtrogen tittarupplevelse. Anslut en smartphone till KDL-W905 med hjälp av NFC One- Touch och visa familjen dina bilder och filmer. KDL-40W kr. Ta med filmkameran i skidbacken Action Cam AS30V är filmkameran som fångar familjens bästa ögonblick, från blöta simturer till branta skidbackar. Den bärbara kameran skyddas av ett vattentätt fodral så att du kan filma i Full HD och ta detaljrika stillbilder. Den komptakta designen bryter vind- och vattenmotstånd när användaren hoppar fallskärm, åker jetski eller ner för pisten. Dela filmerna enkelt med hjälp av WiFi eller NFC One-Touch. HDR-AS30V kr.

7 En värld av underhållning med BDP-S5100 En ny nivå av underhållning i jul med prisbelönta Smart Blu-ray Disc -spelaren från Sony. Anslut enkelt till en spännande värld av filmer, musik, serier och spel med inbyggd WiFi. Utforska det stora urvalet med Sony Entertainment Network och andra bra tjänster som till exempel filmstreamingtjänsten Netflix. Du kan även delta i konversationer på sociala medier som Facebook och Twitter medan du tittar på tv. Styr Smart Blu-ray -spelaren med en smartphone eller surfplatta med hjälp av gratisappen TV SideView, eller styr med röstkommandon. BDP-S kr.

8 Höj stämningen på nyårsfesten Streama musik trådlöst mellan GTK-N1BT och andra enheter som smartphone, surfplatta eller dator enkelt och bekvämt utan kablar, krångliga inställningar eller menyer tack vare NFC One-Touch-Listening eller Bluetooth -anslutning. Välj mellan ett urval av equalizer-inställningar för att få det bästa ur varje musikgenre. Färgade LED-lampor höjer feststämningen. Den smarta designen gör att GTK-N1BT kan antingen stå vertikalt eller horisontellt på en hylla och tar upp minimalt utrymme. Det inbyggda handtaget gör det enkelt att ta med musiken till nästa rum. GTK-N1BT kr. Förgyll julens filmer med bättre ljud Njut av flerkanaligt surroundljud med supertunna HT-ST3. Den eleganta och diskreta ljudlimpan kan enkelt hängas på väggen eller placeras framför TV:n utan att skymma skärmen. HT-ST3 har flera funktioner, exempelvis läget Virtual Football Mode som återskapar känslan på fotbollsarenan och Sound Optimizertekniken som skärper extremt låga och höga frekvenser som annars kan gå

9 förlorade vid låga volymer. Anslut en smartphone och streama musik med hjälp av NFC One-Touch-Listening eller Bluetooth. HT-ST kr. Ta en paus från julstöket med världens tunnaste och största smartphone Sony Xperia Z Ultra är en unik smartphone som kommer väcka avund och intresse runt julgranen och som effektivt tar död på all eventuell tristess under de lugna mellandagarna. Med sin 6,4-tum stora skärm är Ultran perfekt för filmtittande och för tillbakalutad läsning i favoritfotöljen. För tillmötesgå den ökade konsumtionen av rörlig bild är Xperia Z Ultra utrustad med världens snabbaste smartphone-processor (Qualcomm Snapdragon 800) som maximerar användarupplevelsen. Trots sin storlek går Xperia Z Ultra enkelt att prata i med enhandfattning tack vare sin smala och smidiga design. Och skulle olyckan vara framme och man råkar tappa sin Xperia Z Ultra i skinkspadet eller i snödrivan kan man vara lugn. Xperia Z Ultra är nämligen, liksom alla andra produkter i Sony Mobiles Z-serie, damm- och vattentålig. Xperia Z Ultra kr.

10 Fånga det perfekta julkortet med världens bästa kamera i en vattentålig smartphone Julen är barnens stora högtid. Men att fånga glädjen, dansen runt granen eller de förväntansfulla blickarna när det sista och största paketet ska öppnas är lättare sagt än gjort, så tillvida du inte har en Sony Xperia Z1. Sony Mobiles nya flaggskeppsmobil är nämligen utrustad med världens bästa kamera i en vattentålig smartphone. Med den förinställda kamerafunktionen Timeshift burst tar Xperia Z1 61 bilder på 2 sekunder en sekund före och en sekund efter det att du tryckt ner slutaren. Detta gör att du kan skrolla både fram och tillbaka för att hitta just den bilden som fångade julögonblicket bäst. Xperia Z kr.

11 Ta med dig julläsningen ner i badkaret med Sony Xperia Tablet Z Julen är inte bara stress och stök utan förhoppningsvis också tid för återhämtning, kanske med en god bok som sällskap. Att sjunka ner i ett varmt bad när paketen är inslagna och skinkan står och puttrar är både rofyllt och välbehövligt, och något som Sony nu gjort det möjligt att kombinera med den bästa läsningen. Med den damm- och vattentåliga surfplattan Tablet Z är det bara att luta dig tillbaka i badkaret och njuta av julläsningen utan oro för vattenkänslig teknik eller för blöta papperssidor som smular sönder. Och trots sin skärmstorlek på 10,1 tum är Tablet Z smidig tack vare sin lätthet (495 gram) och sin tunna design (6,9 mm tunn). Xperia Tablet Z kr. Använd Sony SmartWatch 2 i jul och låt telefonen ligga kvar i fickan Julen är en social familjehögtid som kräver både mental och fysisk närvaro. Mobilen gör därför bäst att vila lite för att inte ta mer fokus än nödvändigt. Men

12 med mobilklockan Sony SmartWatch 2 är detta hur lätt som helst. Med denna smarta klocka kan du hålla reda på allting utan att ta fram telefonen ur fickan eller väskan. Ta emot meddelanden. Lika på Facebook. Se vem som ringer. När du får ett samtal, sms eller annat meddelande fungerar Sony SmartWatch 2 som en Android-fjärrkontroll som fångar din uppmärksamhet genom att stilla vibrera på armen. Livet med SmartWatch 2 är diskret, kul och du missar ingenting, inte ens under din julledighet! Smartwatch kr. PlayStation 4 PlayStation 4 är den senaste och mest avancerade konsolen för de som har de högsta kraven. Den är en hyllning till spelaren. Konsolen lanseras med en helt ny handkontroll vid namn DualShock 4 som bland annat har en share-funktion och helt ny design. Under PlayStation 4:s första år kommer 138 nya titlar lanseras för konsolen, bland annat Killzone: Shadow Fall, Knack och infamous: Second Son. Konsolen är även utrustad med en molntjänst som tillåter spelaren att ladda ned ett spel och börja spela direkt, medan spelet laddas hem. Playstation 4 släpps den 29 november.

13 Gran Turismo 6 Lagom till julklappshandeln släpps efterlängtade Gran Turismo 6. Sätt dig bakom ratten i fler än bilar, från klassiska veteranbilar till de senaste vrålåken från tillverkare som Ferrari, Lamborghini och Bugatti. Skapa dina egna banor, anpassa de som redan finns och använd GT-appen i mobilen för att visa upp, modifiera och trimma dina skönheter. GT6 släpps 6 december. Ny musik från One Direction och Miley Cyrus Lyssna på det senaste från One Direction och Miley Cyrus när julmusiken gått på repeat för länge. Den 25 november släpper superstjärnorna One Direction sitt efterlängtade tredje studioalbum, "Midnight Memories", bland annat med succélåtarna "Best Song

14 Ever" och Story of My Life. Till sommaren åker gruppen på en europeisk turné och den 13 samt 14 juni kommer 1D äntligen tillbaka till Friends Arena i Stockholm. I augusti filmdebuterade stjärnorna med 3D-konsertfilmen "One Direction: This Is Us som hyllats av fansen. Årets mesta popstjärna och snackis, Miley Cyrus, gick direkt in som #1 på amerikanska Billboardlistan med sitt nya album Bangerz. Hon är en av Amerikas mest populära och omtalade personer med över 12 miljoner följare på Twitter och mer än 26 miljoner på Facebook. Den 4 oktober släpptes albumet Bangerz, innehållande hitsinglarna We Can t Stop och Wrecking Ball som legat etta på listorna i 25 länder. YouTube-rekord redan dag ett - videon till senaste singeln är snart uppe i 3 miljoner visningar! Se videon till Wrecking Ball här. Den 10 november hålls MTV European Music Awards där Miley Cyrus är nominerad till bland annat Bästa pop-artist och "Bästa Video". För mer information Lene Aagaard, PR Communications Manager, Sony Nordic lene.aagaard@eu.sony.com / Eller (och för produkttester): Rebecca Duvemyr, presskontakt för Sony, Hero Kommunikation sony@herokommunikation.se /

15 Christoffer Ring, presskontakt och produktlån, Hero Kommunikation / Sonys presscenter: Om Sony Genom att erbjuda en integrerad underhållningsupplevelse genom sina elektronikprodukter, mobiltelefoner, musik, filmer, spel och Sony Entertainment Network har Sony en unik position på marknaden och är en ledande tillverkare av konsumentprodukter. Sony är kända för sina audiovisuella produkter för både konsument- och proffsmarknaden, såsom, tv:n BRAVIA LCD High Definition (HD), kompaktkameran Cyber-shot, videokameran Handycam, α (Alpha) DSLR-kameran, Xperia TM Tablet och mp3-spelaren Walkman, datorn VAIO och professionell utrustning för HD-inspelning. För mer information om Sony Europe, besök eller för Sony Corporation. Sony, WALKMAN, VAIO, Cyber-shot, Handycam, BRAVIA och Xperia är registrerade varumärken eller varumärken som tillhör Sony Corporation. Övriga varumärken eller registrerade varumärken tillhör respektive ägare.

Musik och film med hög närvaro, tydliga dialoger och explosiva effekter

Musik och film med hög närvaro, tydliga dialoger och explosiva effekter Pressrelease 4 september 2013 Musik och film med hög närvaro, tydliga dialoger och explosiva effekter Väck liv i filmer och musik med ljudlimporna ST3 och ST7 från Sony Så kallade ljudlimpor blir alltmer

Läs mer

Pressrelease. Maxa resan med Sony

Pressrelease. Maxa resan med Sony Pressrelease 24 april 2013 Maxa resan med Sony Kompakt med kraftfull 30x optisk zoom Inbyggd WiFi för smidig delning i sociala medier Tillbehörssko och EV-väljare för den erfarne Enastående videokvalitet

Läs mer

Sony lanserar nya sätt att lyssna på musik Oslagbara ljudupplevelser genom multirum-lyssning

Sony lanserar nya sätt att lyssna på musik Oslagbara ljudupplevelser genom multirum-lyssning ! Pressrelease 6 januari 2015 Sony lanserar nya sätt att lyssna på musik Oslagbara ljudupplevelser genom multirum-lyssning Högupplöst musik som artisten tänkt sig Förstklassigt ljud var som helst i hemmet

Läs mer

Sony lanserar smartare och snabbare Blu-ray spelare

Sony lanserar smartare och snabbare Blu-ray spelare Pressrelease 7 januari 2014 Sony lanserar smartare och snabbare Blu-ray spelare Förbättrar ljud- och bildkvaliteten samt gör det enkelt och snabbt att komma åt innehåll på internet Dela innehåll från smartphones

Läs mer

Sonys 4K-utbud öppnar en värld av underhållning med Android TV

Sonys 4K-utbud öppnar en värld av underhållning med Android TV !! Pressrelease 6 januari 2015 Sonys 4K-utbud öppnar en värld av underhållning med Android TV Utbudet av BRAVIA för 2015 erbjuder TV med överlägsen bildkvalitet och väldigt tunn design Ny 4K Processor

Läs mer

Cyber-shot DSC-QX10 och DSC-QX100 Lens Style Camera för smartphones förvandlar din smartphone till en kraftfull expertkamera

Cyber-shot DSC-QX10 och DSC-QX100 Lens Style Camera för smartphones förvandlar din smartphone till en kraftfull expertkamera Pressrelease 4 september 2013 Mobilbilder med kompaktkamerakvalitet Cyber-shot DSC-QX10 och DSC-QX100 Lens Style Camera för smartphones förvandlar din smartphone till en kraftfull expertkamera Kopplas

Läs mer

Stort ljud som tar liten plats: två nya ljudlimpor och en ljudplatta

Stort ljud som tar liten plats: två nya ljudlimpor och en ljudplatta Pressrelease 7 januari 2014 Stort ljud som tar liten plats: två nya ljudlimpor och en ljudplatta Elegant design med 2,1 kanalers virtuellt surroundljud och användarvänlighet i fokus Stilren design som

Läs mer

VAIO Tap 11 är världens tunnaste Windows tablet PC med Intel Core -processor Dator och surfplatta i ett för både föreläsningssalen och vardagsrummet

VAIO Tap 11 är världens tunnaste Windows tablet PC med Intel Core -processor Dator och surfplatta i ett för både föreläsningssalen och vardagsrummet Pressrelease 4 september 2013 VAIO Tap 11 är världens tunnaste Windows tablet PC med Intel Core -processor Dator och surfplatta i ett för både föreläsningssalen och vardagsrummet Touch-skärm och trådlöst

Läs mer

Nya Reader från Sony med inbyggt skärmskydd och förbättrad läsupplevelse

Nya Reader från Sony med inbyggt skärmskydd och förbättrad läsupplevelse Pressrelease 4 september 2013 Samma läsupplevelse som en traditionell bok Nya Reader från Sony med inbyggt skärmskydd och förbättrad läsupplevelse Tunn och lätt Reader med inbyggt skärmskydd En bättre

Läs mer

Pressinformation: Sommarens produkter från Sony

Pressinformation: Sommarens produkter från Sony Pressinformation: Sommarens produkter från Sony BÄSTA KAMERORNA FÖR RESAN SNYGG, SMART OCH UPPKOPPLAD DSC-WX500 är en av Sonys minsta digitalkameror och passar den som vill ha en lätthanterlig, snygg och

Läs mer

Väck längtan efter äventyr med nya Action Cam

Väck längtan efter äventyr med nya Action Cam Pressrelease 4 september 2013 Väck längtan efter äventyr med nya Action Cam Nätt och bärbar kamera med WiFi, GPS och Live-View Remote Skapa brusfria filmer i Full HD och ta stillbilder med nya Exmor R

Läs mer

Pressrelease. Sony bryter ny mark på IFA 2014

Pressrelease. Sony bryter ny mark på IFA 2014 Pressrelease 3 september 2014 Sony bryter ny mark på IFA 2014 På IFA Consumer Electronics Show i Berlin visar Sony Corporation (Sony) en rad nya spännande produkter. Samtliga ger användarna en upplevelse

Läs mer

Artisterna står bakom Sonys nya hörlurar MDR-10 och XBA-H

Artisterna står bakom Sonys nya hörlurar MDR-10 och XBA-H Pressrelease 4 september 2013 Artisterna står bakom Sonys nya hörlurar MDR-10 och XBA-H Sony Music-artisterna The Script och Hurts samarbetar med Sony-ingenjörer för att förfina ljudet i den nya premiumserien

Läs mer

Nya Blu-ray -spelare och Blu-ray -hemmabiosystem

Nya Blu-ray -spelare och Blu-ray -hemmabiosystem Pressrelease 11 januari Enkel uppkoppling och underhållning i 3D Nya Blu-ray -spelare och Blu-ray -hemmabiosystem Snabb tillgång till underhållning online 3D-kompatibilitet * 3D-surroundljud ** (hemmabiosystemen)

Läs mer

En ny standard för bärbara datorer: VAIO Fit multi-flip PC från Sony

En ny standard för bärbara datorer: VAIO Fit multi-flip PC från Sony Pressrelease 4 september 2013 En ny standard för bärbara datorer: VAIO Fit multi-flip PC från Sony Kompromisslös, komplett och bärbar dator som enkelt konverteras till tre olika lägen Multi-flip-designen

Läs mer

Nytt kamerasegment (A-mount) och sju nya objektiv (Emount)

Nytt kamerasegment (A-mount) och sju nya objektiv (Emount) Pressrelease 21 september 2010 Sony visar prototyper på Photokina Nytt kamerasegment (A-mount) och sju nya objektiv (Emount) Under Photokina visar Sony upp hela sitt kamerasegment fullt av kreativa möjligheter.

Läs mer

Pressrelease. HD-klipp direkt i fotoramen. Nya digitala fotoramar från Sony

Pressrelease. HD-klipp direkt i fotoramen. Nya digitala fotoramar från Sony Pressrelease 1 september 2010 HD-klipp direkt i fotoramen Nya digitala fotoramar från Sony Sju digitala fotoramar (S-serien) Videouppspelning i AVCHD-format och stereoljud (VR100) Skärmstorlekar från 7

Läs mer

Sony BRAVIA utökar med nya 4K Ultra HD modeller möt ultraslimmade, ultrasmarta och ultrastora X91C

Sony BRAVIA utökar med nya 4K Ultra HD modeller möt ultraslimmade, ultrasmarta och ultrastora X91C Pressrelease 2 september 2015 Sony BRAVIA utökar med nya 4K Ultra HD modeller möt ultraslimmade, ultrasmarta och ultrastora X91C En häpnadsväckande 75" 4K Ultra HD-tv på endast 15 mm Utrustad med den allra

Läs mer

Sonys nya trådlösa högtalare och ljudsystem förenar enastående design och premiumljud

Sonys nya trådlösa högtalare och ljudsystem förenar enastående design och premiumljud Pressrelease 7 januari 2014 Sonys nya trådlösa högtalare och ljudsystem förenar enastående design och premiumljud SRS-X9 Trådlöst högtalarsystem med högupplöst ljud SRS-X7 och SRS-X5 Trådlösa högtalarsystem

Läs mer

Hörlurar från Sony designade för en modern ljudupplevelse

Hörlurar från Sony designade för en modern ljudupplevelse Pressrelease 29 augusti 2012 Hörlurar från Sony designade för en modern ljudupplevelse Premiumserien MDR-1 har utvecklats tillsammans med Sony Music Entertainment Ett kreativt samarbete med Sony Music

Läs mer

Nya HMZ-T2 har skarpare display, förbättrat ljud och överlägsen komfort

Nya HMZ-T2 har skarpare display, förbättrat ljud och överlägsen komfort Pressrelease 29 augusti 2012 Personal 3D Viewer den helt nya och förbättrade film- och spelupplevelsen Nya HMZ-T2 har skarpare display, förbättrat ljud och överlägsen komfort 2D och 3D filmer och spel

Läs mer

Sony lanserar världens minsta och lättaste kompaktkamera med utbytbar optik och Wi-Fi 1

Sony lanserar världens minsta och lättaste kompaktkamera med utbytbar optik och Wi-Fi 1 Pressrelease 7 januari 2014 Sony lanserar världens minsta och lättaste kompaktkamera med utbytbar optik och Wi-Fi 1 Alpha 5000 har samma bildkvalitet som en traditionell systemkamera Vackra och detaljrika

Läs mer

Världens tunnaste kamera* med film i Full HD

Världens tunnaste kamera* med film i Full HD Pressrelease 25 juli 2011 Världens tunnaste kamera* med film i Full HD Nya DSC-TX55 fotar med upp till 10x zoom med maximal upplösning Sensorn Exmor R CMOS Image ger marknadens högsta upplösning (16,2

Läs mer

Trådlös anslutning till de viktiga sakerna i livet

Trådlös anslutning till de viktiga sakerna i livet Trådlös anslutning till de viktiga sakerna i livet Stark, osynlig anslutni ng till de viktiga sakerna i ditt liv... Människor och omgivningar Njut av ett fylligt och skarpt ljud och ett system som trådlöst

Läs mer

Pressrelease. Streama direkt till Blu-ray-spelaren. Ny serie Blu-ray med trådlös uppkoppling

Pressrelease. Streama direkt till Blu-ray-spelaren. Ny serie Blu-ray med trådlös uppkoppling Pressrelease 7 januari 2010 Streama direkt till Blu-ray-spelaren Ny serie Blu-ray med trådlös uppkoppling BDP-S570 Blu-ray 3D -filmer i -kvalitet Inbyggd Wi-Fi Catch up -tv via funktionen BRAVIA Internet

Läs mer

Ett väldesignat & slimmat plånboksfodral från WE CHARGE. Tillverkat i konstskin. Snäpp i telefonen i det hårda skalet och låt plånboksfodralet skydda

Ett väldesignat & slimmat plånboksfodral från WE CHARGE. Tillverkat i konstskin. Snäpp i telefonen i det hårda skalet och låt plånboksfodralet skydda Ett väldesignat & slimmat plånboksfodral från WE CHARGE. Tillverkat i konstskin. Snäpp i telefonen i det hårda skalet och låt plånboksfodralet skydda både fram och baksida på telefonen mot skador. Plånboksfodralet

Läs mer

Pressrelease. 3D-underhållning i HD-kvalitet. Upplev 3D med nya VAIO F

Pressrelease. 3D-underhållning i HD-kvalitet. Upplev 3D med nya VAIO F Pressrelease 10 januari 3D-underhållning i HD-kvalitet Upplev 3D med nya VAIO F Underhållning i 3D och Blu-ray-brännare 16" Full HD-skärm Konvertera enkelt 2D till 3D Intel Core i7-processor och NVIDIA

Läs mer

Färgstark VAIO med HDMI-utgång med 3D-stöd

Färgstark VAIO med HDMI-utgång med 3D-stöd Pressrelease 23 juni 2011 Lysande notebook från Sony Färgstark VAIO med HDMI-utgång med 3D-stöd Notebook med innovativt ljussken (grön och orange) 14 och 15,5 widescreen VAIO Display med hög kontrast Exmor-webbkamera

Läs mer

Pressmeddelande. Hög hastighet, stort intryck Canon ger dig prestanda och stil med den nya IXUS 300 HS 2010-05-11

Pressmeddelande. Hög hastighet, stort intryck Canon ger dig prestanda och stil med den nya IXUS 300 HS 2010-05-11 2010-05-11 Pressmeddelande Hög hastighet, stort intryck Canon ger dig prestanda och stil med den nya IXUS 300 HS Canon utökar i dag sin IXUS-serie med den otroliga nya IXUS 300 HS en elegant och kraftfull

Läs mer

> ATT TA FANTASTISKA BILDER HAR ALDRIG VARIT ENKLARE. e - pl2

> ATT TA FANTASTISKA BILDER HAR ALDRIG VARIT ENKLARE. e - pl2 ÄLSKAD AV PROFFSEN. GJORD FÖR DIG. > ATT TA FANTASTISKA BILDER HAR ALDRIG VARIT ENKLARE. e - pl2 en Del SOM ÄR perfekt GÅR DeT ATT DISKUTeRA. ANNAT INTe. Det var, på sätt och vis, inte ens vi som utvecklade

Läs mer

{SMÖRPAPPER} Det bästa från Sony har blivit ännu bättre

{SMÖRPAPPER} Det bästa från Sony har blivit ännu bättre Det bästa från Sony har blivit ännu bättre {SMÖRPAPPER} Efter succén med Xperia Z kan vi nu med stolthet presentera efterföljaren Xperia Z1. En smartphone packad med allt det bästa från Sony och faktiskt

Läs mer

Pressrelease. Öka produktiviteten med nya VAIO S. Slimmad, portabel notebook med lång batteritid

Pressrelease. Öka produktiviteten med nya VAIO S. Slimmad, portabel notebook med lång batteritid Pressrelease 22 februari 2011 Öka produktiviteten med nya VAIO S Slimmad, portabel notebook med lång batteritid Tunn och lätt med ny design för ökad mobilitet Arbeta och spela längre med nytt smart batterikoncept

Läs mer

Morgondagens smarta värme Enkelt, effektivt och trådlöst

Morgondagens smarta värme Enkelt, effektivt och trådlöst Danfoss Link värmestyrning Morgondagens smarta värme Enkelt, effektivt och trådlöst Tidigt hemma. Temperatur i vardagsrummet: 21 C. Med nya Danfoss Link App kan du styra temperaturen i ditt hem var du

Läs mer

Pressrelease. Trådlös musikupplevelse från Sony. Nya Bluetooth*-hörlurar. 3 september 2014

Pressrelease. Trådlös musikupplevelse från Sony. Nya Bluetooth*-hörlurar. 3 september 2014 Pressrelease 3 september 2014 Trådlös musikupplevelse från Sony Nya Bluetooth*-hörlurar Njut av musik var som helst med säsongens trådlösa Bluetooth-hörlurar från Sony. Det finns en modell för varje livsstil.

Läs mer

Ponto Streamer. Nya möjligheter för trådlös kommunikation. Ponto TM Den benförankrade hörsellösningen

Ponto Streamer. Nya möjligheter för trådlös kommunikation. Ponto TM Den benförankrade hörsellösningen Ponto Streamer Nya möjligheter för trådlös kommunikation Ponto TM Den benförankrade hörsellösningen Din ideala följeslagare Nya möjligheter för trådlös kommunikation Med Ponto Streamer får du tillgång

Läs mer

Tekniker PowerShot G16, PowerShot S120, PowerShot SX170 IS och PowerShot SX510 HS

Tekniker PowerShot G16, PowerShot S120, PowerShot SX170 IS och PowerShot SX510 HS Tekniker PowerShot G16, PowerShot S120, PowerShot SX170 IS och PowerShot SX510 HS UNDER EMBARGO TILL 22 AUGUSTI 2013 KL 06 Världens minsta kamera* med f/1.8, 24 mm vidvinkel, 5x optisk zoom (PowerShot

Läs mer

Heta erbjudanden för en kall vinter

Heta erbjudanden för en kall vinter Heta erbjudanden för en kall vinter Nya Sony Xperia Z1 Compact för 429 229 Ring och sms:a obegränsat! 3 månader Spotify ingår. Aye hörlurar 99 199 För fullständiga priser och villkor se telia.se Kompletta

Läs mer

För support videos, webinstruktioner och mer information besök oss på www.thinksmartbox.com

För support videos, webinstruktioner och mer information besök oss på www.thinksmartbox.com Komma igång Grid 3 Svensk översättning av Leena Öberg på Picomed (www.picomed.se) För support videos, webinstruktioner och mer information besök oss på www.thinksmartbox.com Välkommen till Grid 3 ger dig

Läs mer

Sony släpper nya flaggskeppmobiler med nästa generations kamera

Sony släpper nya flaggskeppmobiler med nästa generations kamera Sony släpper nya flaggskeppmobiler med nästa generations kamera Lanserar även världens första smartphone med 4K-skärm 1 Sony lanserar tre nya flaggskepp på IFA: Xperia Z5, Xperia Z5 Compact och Xperia

Läs mer

NYHET! 3.495,- Bose SoundLink trådlös mobilhögtalare

NYHET! 3.495,- Bose SoundLink trådlös mobilhögtalare NYHET! Bose SoundLink trådlös mobilhögtalare Premiumvariant av SoundLink i exklusiv design. Kraftfullt, detaljerat ljud ger liv åt din musik. Ansluts trådlöst till en mobiltelefon, läsplatta eller en annan

Läs mer

Handbok. Copyright 2013 Samsung Electronics

Handbok. Copyright 2013 Samsung Electronics Handbok Copyright 2013 Samsung Electronics Inledning Våra smarttelefoner gjorde vår första familjeresa utomlands så mycket bättre! Därför vill jag dela med mig av några tips om hur du får ut mer av din

Läs mer

Urval av 2014-års hetaste produkter från Samsung

Urval av 2014-års hetaste produkter från Samsung Urval av 2014-års hetaste produkter från Samsung samsung galaxy note 4 telefon och anteckningsblock i ett Note 4 är den senaste smartphonen från Samsung och är perfekt för dig som vill ha koll på alla

Läs mer

Pressrelease. Titta på vad du vill när du vill. 2011 års BRAVIA LCD-serier från Sony

Pressrelease. Titta på vad du vill när du vill. 2011 års BRAVIA LCD-serier från Sony Pressrelease 6 januari Titta på vad du vill när du vill 2011 års BRAVIA LCD-serier från Sony Underhållning online med förbättrad bildkvalitet Smarta onlinefunktioner såsom Skype Fler modeller med integrerad

Läs mer

Sound Bar. Snabbstartguide HT-CT370

Sound Bar. Snabbstartguide HT-CT370 Sound Bar Snabbstartguide HT-CT370 Innehållsförteckning Inställning 1 Innehållet i förpackningen 4 2 Installera 5 3 Ansluta 6 4 Starta systemet 8 5 Lyssna på ljud 9 Grundläggande funktioner Använda ljudeffekter

Läs mer

Qosmio: Upplev skillnaden

Qosmio: Upplev skillnaden Qosmio: Upplev skillnaden PERSONAL COMPUTER HDD/DVD Qosmio TM en avancerad ljudupplevelse RECORDER LCD TV WITH TRUBRITE DISPLAY VIRTUAL SURROUND Genom att lansera Qosmio, ett system för mobil underhållning

Läs mer

Säsongens videokameror från Sony med bästa bild- och ljudkvaliten samt enkel delning

Säsongens videokameror från Sony med bästa bild- och ljudkvaliten samt enkel delning Pressrelease 8 januari 2013 Möt nya Handycam -sortimentet Säsongens videokameror från Sony med bästa bild- och ljudkvaliten samt enkel delning Balanserad Optical SteadyShot för stabilare filmer Ljusstarka

Läs mer

BLI EN DEL AV SPELET EPSONS SPELPROJEKTORER

BLI EN DEL AV SPELET EPSONS SPELPROJEKTORER BLI EN DEL AV SPELET EPSONS SPELPROJEKTORER DELA SPÄNNINGEN GÖR SPELET LEVANDE MED GRAFIK PÅ STOR DUK Dina favoritspel blir ännu mer spännande när du spelar på en stor duk. Gå upp i handlingen med otroligt

Läs mer

BRUKSANVISNING MDS BT-80 MONTERINGSMANUAL. Olika inkopplingsmetoder och tips för en snygg montering.

BRUKSANVISNING MDS BT-80 MONTERINGSMANUAL. Olika inkopplingsmetoder och tips för en snygg montering. BRUKSANVISNING MDS BT-80 MONTERINGSMANUAL Olika inkopplingsmetoder och tips för en snygg montering. 1 2 1. MDS BT-80. Heldigital förstärkare med Bluetooth överföring. Kan kopplas ihop med alla högtalare

Läs mer

DESIGNLINE SKRIVTAVLA MED INFÄLLD SKÄRM

DESIGNLINE SKRIVTAVLA MED INFÄLLD SKÄRM DESIGNLINE SKRIVTAVLA MED INFÄLLD SKÄRM Populär arkitektritad lösning med skrivtavla med infälld skärm. Allt kopplat och klart och dolt inuti lösningen. Inga mer kabelhärvor och fula sladdar! Mycket lättanvänd

Läs mer

BRUKSANVISNING MDS BT-80 MONTERINGSMANUAL. Olika inkopplingsmetoder och tips för en snygg montering.

BRUKSANVISNING MDS BT-80 MONTERINGSMANUAL. Olika inkopplingsmetoder och tips för en snygg montering. BRUKSANVISNING MDS BT-80 MONTERINGSMANUAL Olika inkopplingsmetoder och tips för en snygg montering. 7 8 Världens minsta förstärkare på x 80WATT (får plats intill gamla system, kan LINK anändas (längre

Läs mer

Vi hoppas du kommer uppskatta årets säkraste gåva

Vi hoppas du kommer uppskatta årets säkraste gåva Vi hoppas du kommer uppskatta årets säkraste gåva Värdehandling Årets säkraste gåva När du tänker efter så finns det många saker du inte vill förlora. Dels värdefulla föremål, men kanske framförallt oersättliga

Läs mer

SVENSKA LADDNING PARKOPPLING SAMTAL SAMTALSLOGG MEDDELANDEN RÖST KONTROLL AKTIVITET

SVENSKA LADDNING PARKOPPLING SAMTAL SAMTALSLOGG MEDDELANDEN RÖST KONTROLL AKTIVITET SVENSKA LADDNING PARKOPPLING SAMTAL SAMTALSLOGG MEDDELANDEN RÖST KONTROLL AKTIVITET 06 07 09 11 12 13 14 PULSMÄTARE HITTA MIN TELEFON KAMERA FJÄRRAN APPS MUSIK INSTÄLLNINGAR TEKNISKA DATA 14 15 15 15 16

Läs mer

Sony lanserar 4K*-Handycam för konsument

Sony lanserar 4K*-Handycam för konsument Pressrelease 4 september 2013 Sony lanserar 4K*-Handycam för konsument Nya FDR-AX1E höjer kreativiteten med fyra gånger högre upplösning än Full HD Filma i 4K Ultra HD med Exmor R CMOS-sensor, professionell

Läs mer

Samsung startar året som nordisk marknadsetta

Samsung startar året som nordisk marknadsetta Nyhetsbrev den 27 februari 2012 Från telekombranschens världsmässa Mobile World Congress 2012: Samsung startar året som nordisk marknadsetta När Samsung i år deltar på Mobile World Congress (MWC) gör man

Läs mer

Innehållsförteckning

Innehållsförteckning CANDY4 HD 20150129 Innehållsförteckning 1 Vad är CANDY4 HD?... 4 2 Säkerhetsföreskrifter... 5 3 Vad finns i förpackningen?... 6 4 Fysisk beskrivning... 7 5 Kom igång... 9 5.1 Ladda batteriet... 9 5.2 Ta

Läs mer

Innehåll 1. Om ScandLarm Air... 3 2. Ladda ner App... 3 3. Starta kontrollpanel... 4 4. Konfigurera App till kontrollpanelen... 5 5.

Innehåll 1. Om ScandLarm Air... 3 2. Ladda ner App... 3 3. Starta kontrollpanel... 4 4. Konfigurera App till kontrollpanelen... 5 5. ScandLarm Air Innehåll 1. Om ScandLarm Air... 3 2. Ladda ner App... 3 3. Starta kontrollpanel... 4 4. Konfigurera App till kontrollpanelen... 5 5. Koda enheter till kontrollpanelen... 7 5.1 Radera enhet...

Läs mer

Välkommen till PlayStations värld

Välkommen till PlayStations värld Välkommen till PlayStations värld Få igång din PS4 med den här praktiska snabbhandledningen. Snabbhandledning Svenska CUH-1116A 7024817 Komma igång Anslut till din TV. Följ steg till nedan för att ansluta

Läs mer

Studieprogram. Våren 2016. Anmäl dig enkelt till våra cirklar! SNABBT VIA INTERNET: www.burlov.abf.se KLASSISKT VIA TELEFON: 040-35 24 00

Studieprogram. Våren 2016. Anmäl dig enkelt till våra cirklar! SNABBT VIA INTERNET: www.burlov.abf.se KLASSISKT VIA TELEFON: 040-35 24 00 Studieprogram Våren 2016 Anmäl dig enkelt till våra cirklar! SNABBT VIA INTERNET: www.burlov.abf.se KLASSISKT VIA TELEFON: 040-35 24 00 ABF Burlöv Dalbyvägen 25, Arlöv Öppet hus Lördagen den 16/1 14.00-16.00

Läs mer

CANDY4 HD II 20160419

CANDY4 HD II 20160419 CANDY4 HD II 20160419 2 Innehållsförteckning 1 Vad är CANDY4 HD II?... 6 2 Säkerhetsföreskrifter... 7 3 Vad finns i förpackningen?... 8 4 Fysisk beskrivning... 9 5 Kom igång... 11 5.1 Ladda batteriet...

Läs mer

Användarhandbok. Xperia SmartTags NT1/NT2

Användarhandbok. Xperia SmartTags NT1/NT2 Användarhandbok Xperia SmartTags NT1/NT2 Innehåll Inledning...3 Komma igång...4 Starta NFC-funktionen...4 Identifieringsområde för NFC...4 Hantera dina taggar med Smart Connect...4 Använda Xperia SmartTags...5

Läs mer

Bluebiit Rocker 4G MANUAL

Bluebiit Rocker 4G MANUAL MANUAL Bluebiit Rocker 4G MANUAL 2 Bluebiit Rocker 4G manual Garanti: ett år Kontakt: www.bluebiit.com, asiakaspalvelu@bluebiit.com Förord Tack för att du valde Bluebiit product! Vi hoppas att du läser

Läs mer

Pressrelease. Möt framtidens bioljud. 4K upplösning och 9.2 surroundljud med hemmabioförstärkaren STR-DA5800ES

Pressrelease. Möt framtidens bioljud. 4K upplösning och 9.2 surroundljud med hemmabioförstärkaren STR-DA5800ES Pressrelease 29 augusti 2012 Möt framtidens bioljud 4K upplösning och 9.2 surroundljud med hemmabioförstärkaren STR-DA5800ES Se filmer med 9.2 kanaligt surroundljud och 4K bildupplösning Ljudinställningar

Läs mer

mer färg och ljus Videokameror med 3CCD från Panasonic

mer färg och ljus Videokameror med 3CCD från Panasonic mer färg och ljus Videokameror med 3CCD från Panasonic PRESSENS BETYG Våra videokameror har testats av pressen och vunnit massvis med priser och utmärkelser. Inte minst tack vare vårt 3CCD-system som ger

Läs mer

NYHET. Alerty. Säkerhet Trygghet Assistans. Utgåva 1.13

NYHET. Alerty. Säkerhet Trygghet Assistans. Utgåva 1.13 NYHET Alerty Säkerhet Trygghet Assistans Utgåva 1.13 Alerty - Mer än ett personlarm. Alerty är en mobilapplikation som laddas ner direkt till din smartphone. Larm skickas via Premium-SMS till förvalda

Läs mer

Föräldramöten på daghem och i skolor 2015

Föräldramöten på daghem och i skolor 2015 Föräldramöten på daghem och i skolor 2015 Under 2015 erbjöd Barnens Internet föräldraföreläsningar till samtliga lågstadieskolor samt till de daghem på Åland där föreläsningar inte genomfördes under 2014.

Läs mer

VI FIRAR. 5000 kr. Nu bygger vi fibernät! BREDBAND TILL ALLA VÄLKOMMEN TILL RONNEBYPORTEN!

VI FIRAR. 5000 kr. Nu bygger vi fibernät! BREDBAND TILL ALLA VÄLKOMMEN TILL RONNEBYPORTEN! VÄLKOMMEN TILL RONNEBYPORTEN! VI FIRAR BREDBAND TILL ALLA 5000 kr + Månadsavgift på 150 kr Nu bygger vi fibernät! KONTAKTUPPGIFTER Du som har frågor om anslutning till fibernätet, kontakta Ronneby Miljö

Läs mer

Telefoni. Hur fungerar en telefon? Hur har den utvecklats? Hur ser telefonens historia ut? Vad är bra och vad är dåligt med telefoner?

Telefoni. Hur fungerar en telefon? Hur har den utvecklats? Hur ser telefonens historia ut? Vad är bra och vad är dåligt med telefoner? Telefoni Hur fungerar en telefon? Hur har den utvecklats? Hur ser telefonens historia ut? Vad är bra och vad är dåligt med telefoner? Det är frågor vi ska svara på i denna presentationen! Introduktion

Läs mer

Innehållsförteckning. Inledning. Produkter. Jämförelsetabeller. Information om Honeywell. Funktioner och finesser. Tillvalssatser.

Innehållsförteckning. Inledning. Produkter. Jämförelsetabeller. Information om Honeywell. Funktioner och finesser. Tillvalssatser. Ringklockor 2 Innehållsförteckning Inledning Information om Honeywell Det goda livet med Honeywell 4 Funktioner och finesser Honeywells ringklockor i samklang med ditt liv 6 Tillvalssatser Honeywells ringklocksatser

Läs mer

INSTALLATIONSGUIDE FIBERLAN

INSTALLATIONSGUIDE FIBERLAN INSTALLATIONSGUIDE FIBERLAN 1 LAN1 LAN2 LAN3 LAN4 LAN5 LAN6 LAN7 LAN8 RES LAN1 LAN2 LAN3 LAN4 LAN5 LAN6 LAN7 LAN8 RES FÖRPACKNINGEN INNEHÅLLER TiVo-box TiVo-fjärrkontroll med batterier Dokumentation INSTALLATIONSGUIDE

Läs mer

UPPLEVA Ett smart val av tv, ljud och möbel

UPPLEVA Ett smart val av tv, ljud och möbel 2014 UPPLEVA Ett smart val av tv, ljud och möbel UPPLEVA tv, ljudsystem och 3D-glasögon har 5 års kostnadsfri garanti. nyhet BESTÅ/UPPLEVA kombination med tv 55 /2.1 ljudsystem 17 175:B240xD40, H202cm.

Läs mer

Stark, trådlös anslutning till din tv, mobiltelefon......och andra viktiga enheter

Stark, trådlös anslutning till din tv, mobiltelefon......och andra viktiga enheter Stark, trådlös anslutning till din tv, mobiltelefon......och andra viktiga enheter Det har aldrig varit enklare att ansluta sig ReSound Unite är en serie trådlösa tillbehör som gör att du kan ansluta din

Läs mer

ReSound appar - bruksanvisning

ReSound appar - bruksanvisning ReSound appar - bruksanvisning Introduktion Tack för att du laddat ner ReSound-appen. Apparna från ReSound är utvecklade för att förbättra hörupplevelsen och hjälper dig att få ut mer av dina ReSound hörapparater.

Läs mer

JABRA SPORT COACH WIRELESS

JABRA SPORT COACH WIRELESS JABRA SPORT COACH WIRELESS Bruksanvisning jabra.com/sportcoachwireless 2015 GN Netcom A/S. Med ensamrätt. Jabra är ett registrerat varumärke som tillhör GN Netcom A/S. Övriga varumärken som nämns här tillhör

Läs mer

Nokia Fun Camera PT-3 Användarhandbok. 9356921 Utgåva 2

Nokia Fun Camera PT-3 Användarhandbok. 9356921 Utgåva 2 Nokia Fun Camera PT-3 Användarhandbok 9356921 Utgåva 2 KONFORMITETSDEKLARATION Vi, NOKIA CORPORATION, tillkännager under vårt ensamma ansvar att produkten PT-3 uppfyller villkoren i följande EU-direktiv:

Läs mer

VEM ÄR DU? OTTOSSONPHOTO

VEM ÄR DU? OTTOSSONPHOTO VEM ÄR DU? Mellan städerna Oslo och Göteborg finns samhället Tanumshede, där bor en man med sin fru. Mannen har två barn och två barnbarn. Hans namn är Benny Ottosson. Benny är utbildad och har jobbat

Läs mer

Nya videokameran GW55VE perfekt för sport och resor tål vatten (5 m*), damm**- och stöttålig (1,5 m***)

Nya videokameran GW55VE perfekt för sport och resor tål vatten (5 m*), damm**- och stöttålig (1,5 m***) Pressrelease 1 mars 2012 Sony lanserar vattentät Handycam Nya videokameran GW55VE perfekt för sport och resor tål vatten (5 m*), damm**- och stöttålig (1,5 m***) Ny Handycam med kompakt design som kombinerar

Läs mer

Användar Guide. är ett varumärke av Google Inc.

Användar Guide. är ett varumärke av Google Inc. Användar Guide Android TM är ett varumärke av Google Inc. - 2 - Tack för att du köpt en MINIX NEO X5mini. Följ denna guide för att ställa in din enhet. MINIX NEO X5mini är en revolutionerande smart media

Läs mer

Comfort contego. Lätthanterlig hörselprodukt för en aktivare vardag

Comfort contego. Lätthanterlig hörselprodukt för en aktivare vardag Comfort contego Lätthanterlig hörselprodukt för en aktivare vardag Det är enkelt att anpassa min Comfort Contego efter vilken situation jag är i. Gertrud och jag reser mycket, det är otroligt positivt

Läs mer

ReSound appar - bruksanvisning

ReSound appar - bruksanvisning ReSound appar - bruksanvisning Introduktion Tack för att du laddat ner ReSound-appen. Apparna från ReSound är utvecklade för att förbättra hörupplevelsen och hjälper dig att få ut mer av dina ReSound hörapparater.

Läs mer

BESTÅ/UPPLEVA. integrerade medialösningar med tv och ljudsystem. nyhet BESTÅ/UPPLEVA kombination med 40 LED tv och ljudsystem 11 395:-

BESTÅ/UPPLEVA. integrerade medialösningar med tv och ljudsystem. nyhet BESTÅ/UPPLEVA kombination med 40 LED tv och ljudsystem 11 395:- 2013 BESTÅ/UPPLEVA integrerade medialösningar med tv och ljudsystem och ljudsystem 11 39:- 9 bra anledningar att gilla UPPLEVA 1 LED OCH FULL HD (1080p) 6 INTEGRERAD KABEL- HANTERING Bättre bildkvalitet

Läs mer

Fina erbjudanden från SIBA för dig som är medlem i Motormännen

Fina erbjudanden från SIBA för dig som är medlem i Motormännen Fina erbjudanden från SIBA för dig som är medlem i Motormännen Delonghi Espressomaskin Motormännens pris:2162kr Ordinarie pris: 2990kr Rabatt:828kr Art.nr: C7955 Med CRF Technology Magnifica har en kompakt

Läs mer

Samsung med bred smart mobil satsning

Samsung med bred smart mobil satsning Pressmeddelande den 14 februari 2011 Från världens största mobilmässa: Samsung med bred smart mobil satsning Samsungs familj av smarta mobiler växer. Galaxy S II är uppföljaren till fjolårets succé. Galaxy

Läs mer

TV, BREDBAND OCH TELEFONI MED FIBER

TV, BREDBAND OCH TELEFONI MED FIBER TV, BREDBAND OCH TELEFONI MED FIBER ALLT BLIR ENKLARE MED FIBER Tv, bredband och telefoni är bara några av sakerna som blir enklare med fiber. Nu får du hela hemmets kommunikation ur ett enda uttag. Du

Läs mer

Nu gör den interaktiva leken sitt intåg.

Nu gör den interaktiva leken sitt intåg. INTERAKTIV LEK FONO Det finns genvägar till lycka att dansa är en av dem. Nu gör den interaktiva leken sitt intåg. Får vi presentera musik- och dansmaskinen Sona och den interaktiva fotbollsväggen, Sutu.

Läs mer

POWER TO YOUR NEXT STEP Fånga varje tillfälle

POWER TO YOUR NEXT STEP Fånga varje tillfälle POWER TO YOUR NEXT STEP Fånga varje tillfälle you can 2 Vår resa börjar Surfs up! Dags för surflektioner Fördelen med digitala systemkameror Byt objektiv, se allt på ett annat sätt Med utbytbara objektiv

Läs mer

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK PLATS FÖR MER VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK VÄGGLUCKOR GÖR RUMMET STÖRRE RÄCKET RAMAR IN TRAPPAN LÅT DIG

Läs mer

Mobilanvändarundersökning

Mobilanvändarundersökning Mobilanvändarundersökning 2015 9 av 10 svenskar har en smart mobiltelefon men bara var tredje tycker mobilsajter är enkla att använda Från 2013 till 2015 har smarta mobiltelefoner fått sitt definitiva

Läs mer

resoundpro.com TRÅDLÖS ANSLUTNING Erbjud en bättre hörupplevelse EN GUIDE FÖR AUDIONOMER

resoundpro.com TRÅDLÖS ANSLUTNING Erbjud en bättre hörupplevelse EN GUIDE FÖR AUDIONOMER TRÅDLÖS ANSLUTNING resoundpro.com Erbjud en bättre hörupplevelse EN GUIDE FÖR AUDIONOMER Ge dina brukare fördelarna med Smart Hearing Vi tar numera för givet att tekniken ger oss underhållning, hjälper

Läs mer

tillbehörspaket Din Peugeothandlare erbjuder flera tillbehörspaket för att passa dina behov. Se aktuella paket i prislistan.

tillbehörspaket Din Peugeothandlare erbjuder flera tillbehörspaket för att passa dina behov. Se aktuella paket i prislistan. TILLBEHÖR 107 107 1 2 3 4 5 7 6 12 8 9 10 14 13 13 15 14 11 11 1. Stylingkit Stylingkit i aluminium- eller kolfiberlook till bakre stötfångaren. Framhäver bilens sportiga attityd. 2. ändrör ändrör i krom

Läs mer

1. Kameran 2. Ljus 3. Motiv 4. Kommunikation 5. Att ta bra bilder 6. Studio

1. Kameran 2. Ljus 3. Motiv 4. Kommunikation 5. Att ta bra bilder 6. Studio Jonas foto guide är din guide till att bli bättre fotograf. Den går igenom grunderna i fotografi, hur kameran fungerar och annat bra att veta. Denna guide är inriktad främst för fotografering med digital

Läs mer

KREATIVA BÖNESÄTT. en praktisk hjälp till dig som är ledare! Initiativtagare till materialet: Maria Melin

KREATIVA BÖNESÄTT. en praktisk hjälp till dig som är ledare! Initiativtagare till materialet: Maria Melin KREATIVA BÖNESÄTT en praktisk hjälp till dig som är ledare! Initiativtagare till materialet: Maria Melin Information om materialet Till vem? I vår verksamhet är andakter en viktig del, men ibland är det

Läs mer

Vore intressant att veta vad ni använder för telefoner. Är den bra? Funktioner ni gillar eller saknar?

Vore intressant att veta vad ni använder för telefoner. Är den bra? Funktioner ni gillar eller saknar? Vilken mobiltelefon använder du? Är du nöjd? Postad av Svenne Eriksson - 04 jun 2012 06:40 Vore intressant att veta vad ni använder för telefoner. Är den bra? Funktioner ni gillar eller saknar? Behöver

Läs mer

JABRA EVOLVE 80. Bruksanvisning. jabra.com/evolve80

JABRA EVOLVE 80. Bruksanvisning. jabra.com/evolve80 Bruksanvisning jabra.com/evolve80 2014 GN Netcom A/S / GN Netcom US, Inc. Med ensamrätt. Jabra är ett registrerat varumärke som tillhör GN Netcom A/S. Övriga varumärken som nämns här tillhör deras respektive

Läs mer

Pressrelease. Banbrytande funktioner i 2011 års Handycam. Dubbelt upp ger tre dimensioner

Pressrelease. Banbrytande funktioner i 2011 års Handycam. Dubbelt upp ger tre dimensioner Pressrelease 6 januari Banbrytande funktioner i 2011 års Handycam Dubbelt upp ger tre dimensioner Världens första dubbla Full HD 3D-videokamera (HDR-TD10E) Spela upp video via inbyggd projektor Inspelning

Läs mer

Samsung tar ut svängarna ordentligt på IFA 2014

Samsung tar ut svängarna ordentligt på IFA 2014 Samsung tar ut svängarna ordentligt på IFA 2014 Böjbar Ultra HD TV på 105 tum inleder en revolutionerande era i tv-världen IFA, Berlin 4 september, 2014 Lika säkert som att IFA är tillbaka i september

Läs mer

Innehåll. Introduktion Min Stora Sorg. Diskussionsfrågor. Bildanalys. Analysera musiktexter. Tips på ytterligare fördjupning

Innehåll. Introduktion Min Stora Sorg. Diskussionsfrågor. Bildanalys. Analysera musiktexter. Tips på ytterligare fördjupning Detta lärarmaterial är till för er som vill fördjupa er i det bildspråk som Min Stora Sorgs musik och konstnärskap berör men också koppla det till den bildvärld vi lever i idag. I denna performancekonsert

Läs mer

Samsung river gränser på CES

Samsung river gränser på CES Nyhetsbrev den 9 januari 2012 Sammanfattning av Samsungs produktnyheter från CES: Samsung river gränser på CES När Samsung i dag öppnar sin monter och inleder elektronikåret på världens största konsumentelektronikmässa

Läs mer

Utvärdering 2015 deltagare Filmkollo

Utvärdering 2015 deltagare Filmkollo Utvärdering 2015 deltagare Filmkollo 284 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 100 80 60 40 20 0 99 1 Ja Nej Varför eller varför inte? - Vi har gjort roliga och väldigt varierade saker! - För att

Läs mer