resoundpro.com TRÅDLÖS ANSLUTNING Erbjud en bättre hörupplevelse EN GUIDE FÖR AUDIONOMER

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "resoundpro.com TRÅDLÖS ANSLUTNING Erbjud en bättre hörupplevelse EN GUIDE FÖR AUDIONOMER"

Transkript

1 TRÅDLÖS ANSLUTNING resoundpro.com Erbjud en bättre hörupplevelse EN GUIDE FÖR AUDIONOMER

2 Ge dina brukare fördelarna med Smart Hearing Vi tar numera för givet att tekniken ger oss underhållning, hjälper oss att söka information och att kommunicera med människor över hela världen. ReSound vill att alla som lider av en hörselnedsättning ska kunna uppleva allt detta på ett lika naturligt sätt som personer utan en hörselnedsättning. ReSound Smart Hearing är anpassad till den moderna världen. Tekniken är lättanvänd och intuitiv så att brukarna kan hitta nya sätt att använda sina hörapparater och få bättre livskvalitet. ReSound Smart Hearing har ett heltäckande utbud av trådlösa tillbehör för ljudstreaming, smidig inställning och personlig anpassning. Brukarna kommer att höra bättre till och med i bullriga miljöer och får större självförtroende i sociala sammanhang. Och de kan koppla av tillsammans med familjen framför TV:n eller titta på YouTube-videor på en ipad tillsammans med barnbarnen. Varje ljud, från säväl ett telefonsamtal eller en film som från en lågmäld konversation i ett bullrigt kafé, justeras till användarens hörselnedsättning för att ge en naturlig och avkopplande hörupplevelse. Det här är Smart Hearing. En ny dimension av trådlösa tillbehör och funktioner som tar dina brukare närmare allt det de älskar. Hörapparater som fungerar som trådlösa stereohörlurar Vår egenutvecklade teknik för 2,4 GHz trådlös kommunikation i hörapparater gör det möjligt att ansluta ReSound Smart Hearinghörapparater till iphone, ipad och ipod touch. Det innebär att brukaren kan streama musik, ringa telefon- och videosamtal och följa tydliga färdanvisningar i navigeringsappar. Även om användaren inte har en iphone är det möjligt att streama stereoljud från samtal och musik från en Android smartphone eller någon annan Bluetooth-mobil med hjälp av ReSound TelefonClip+. Made for iphone. Det enklaste och mest diskreta sättet att använda hörapparaterna som trådlösa stereohörlurar. DÄRFÖR ÄR RESOUNDS TRÅDLÖSA TEKNIK BRANSCHLEDANDE ReSound är den enda tillverkaren som erbjuder ett komplett utbud av 2,4 GHz trådlösa tillbehör för smidig integrering. För brukaren innebär detta högklassig ljudkvalitet och stabila anslutningar, samma parkopplingsrutiner för alla tillbehör och minimal ljudfördröjning. Det betyder att de inte behöver fundera på om de ska välja bästa hörapparat, bästa trådlösa tillbehör eller Made for iphonecertifierad utrustning. De kan få allt i samma paket.

3 Utökad räckvidd och bättre taluppfattning ReSounds nya Micro Mic och Multi Mic är små och diskreta mikrofoner som ökar signal-/brusförhållandet så att användaren kan höra tal bättre i bullriga miljöer. Med Micro Mic eller Multi Mic kan en person med en hörselnedsättning höra tal på långt håll i miljöer som är så bullriga att till och med personer utan hörselnedsättning har svårt att höra. Det betyder att brukaren kan koppla av och få större självförtroende i sociala sammanhang. RESOUND MICRO MIC Micro Mic är extremt lättanvänd och tar bara några sekunder att parkoppla till en ReSound Smart Hearing-hörapparat*. När användaren fäster den på personen som han/hon vill höra blir det möjligt att delta i konversationer i miljöer med mycket bakgrundsljud. Micro Mic har en räckvidd på upp till 25 meter och är idealisk för shoppingutflykter, restauranger eller kaféer och för konversationer i bilen. RESOUND MULTI MIC Multi Mic fungerar på samma sätt som Micro Mic, men när enheten placeras liggande på ett bord förvandlas den, med hjälp av den inbyggda accelerometern, till en bordsmikrofon så att användaren kan höra alla som befinner sig runtom mikrofonen. Detta ger användaren förbättrat självförtroende vid möten, seminarier eller familjemiddagar. Multi Mic kan även anslutas till FM-system och teleslinga** och har en ljudingång (minijack) för anslutning av ljudenheter med hörlursuttag. RESOUND MULTI MIC Anslut till valfri mobilenhet, dator eller TV och streama ljud. När den placeras liggande på bordet växlar den automatiskt till ett läge optimerat för ljudupptagning runtom Multi Mic. Verklig storlek ReSound Micro Mic ger markant förbättrat signal-/brusförhållande i bullriga miljöer, exceptionell taluppfattning och ökar räckvidden på användarens hörsel med 25 meter i fri sikt. * Kompatibel med alla trådlösa ReSound hörapparater. ** FM-mottagare krävs ReSound Multi Mic har samma räckvidd på 25 meter som Micro Mic, fungerar även som bordsmikrofon, ansluter till teleslinga och FMsystem** samt har en ljudingång (minijack) för streaming av ljud från en dator eller musikspelare. Anslut till ett FM-system** och streama ljud. Växla mellan mikrofon, ljudingång (minijack), FMsystem och teleslinga med ett knapptryck. Kraftig klämma som kan vridas 360 för optimal röstupptagning.

4 Förbättrade förutsättningar för bra underhållning I många hushåll är TV-tittande en social aktivitet. Med ReSound TV/Audio Streamer 2 kan hela familjen titta på TV tillsammans med en ljudvolym som passar alla. ENKEL ATT ANSLUTA TV/Audio Streamer 2 ansluts enkelt till TV:n, stereoanläggningen eller datorn. Så snart den är parkopplad till ReSound Smart Hearing-hörapparaterna* är det fritt fram att njuta av det kristallklara stereoljudet. Användaren lyssnar med egna volyminställningar de andra personerna i sällskapet lyssnar med högtalarens volym. Om användaren går utanför sändarens räckvidd och återvänder inom fem minuter återupptar hörapparaterna anslutningen automatiskt. TITTA PÅ TV OCH PRATA SAMTIDIGT Appen ReSound eller Fjärrkontroll 2 kan användas för att reglera volymen på hörapparaternas mikrofoner och ljudet från TV:n oberoende av varandra. Det gör det möjligt att prata med andra personer i rummet eller stänga av mikrofonerna för att bara höra ljudet från TV:n. ReSound Unite TV/Audio Streamer 2 Brukare kan streama stereoljud från en TV, musikanläggning eller dator direkt till hörapparaterna. * Kompatibel med alla trådlösa ReSound hörapparater. Telefonsamtal med kristallklart ljud Works with Android TM ReSound TelefonClip+ är en diskret enhet som ansluter trådlöst till Bluetoothmobiler. Enheten streamar mottaget ljud direkt till hörapparaterna medan mikrofonen i TelefonClip+ tar upp användarens egen röst. Om användaren störs av bakgrundsljud finns det en mikrofonavstängningsknapp som kan inaktivera hörapparaternas mikrofoner. STREAMA LJUD TelefonClip+ kan användas till mer än bara telefonsamtal. Den kan även streama andra ljudkällor från mobiltelefonen, t.ex. musik. Med TelefonClip+ fungerar hörapparaterna som trådlösa stereohörlurar. ReSound Unite TelefonClip+. Med detta tillbehör är det möjligt att ringa telefonsamtal med hög ljudkvalitet, dämpa bakgrundsljud under samtal och streama musik, poddsändningar och annat ljud från mobiltelefonen. KONTROLL Det går även att använda TelefonClip+ som en enkel fjärrkontroll för att reglera volym och byta program. SMIDIG KONTROLL NÄRA TILL HANDS För brukare som har svårt att använda hörapparaternas knappar erbjuder Fjärrkontroll 2 smidig hantering av volym- och programinställningar. Fjärrkontrollens större knappar ger åtkomst till alla anslutna ReSound streamingtillbehör och den bakgrundsbelysta displayen visar alla anslutningar och inställningar. ReSound Unite Fjärrkontroll 2 Används för att justera volymen eller stänga av hörapparaternas mikrofoner, byta program och få en översikt över alla inställningar.

5 Prisbelönad app för en personligt anpassad hörupplevelse Med den prisbelönade appen ReSound Smart kan användaren skräddarsy hörupplevelsen direkt via en iphone eller Android smartphone. Appen finns även för Apple Watch. DISKRET JUSTERING Appen kan användas för att ändra inställningarna och kompensera för ökat bakgrundsljud eller vindbrus. Inställningar som program, volym, diskant och bas kan ändras snabbt och smidigt. Funktionerna i Sound Enhancer kan användas för bättre taluppfattning, rumsuppfattning och hörkomfort. Med geotaggar går det att skapa program som är knutna till geografiska platser och aktiveras automatiskt. Allt detta utan att behöva röra hörapparaterna och därmed dra uppmärksamhet till dem. PERSONLIGT TRÅDLÖST NÄTVERK Användaren kan även styra andra ReSound streamingtillbehör. Det är möjligt att höja volymen på Micro Mic eller Multi Mic när användaren vill fokusera på den person som bär den och minska volymen när han eller hon inte vill lyssna. När favoritprogrammet börjar på TV går det att växla till TV/Audio Streamer 2 med några tryck på mobilskärmen. Bättre ljud i krävande ljudmiljöer Sound Enhancer i ReSound Smart-appen har tre avancerade funktioner. TALFOKUS Möjliggör tre olika inställningar för ljudupptagningsområde. KOMFORT I BULLRIGA MILJÖER Ljudnivåerna i bullriga miljöer kan dämpas för ökad hörkomfort och bättre taluppfattning. KOMFORT I VINDBRUS Vindbrusfiltret används för att minska mängden störande vindbrus för optimal hörkomfort. TINNITUSBEHANDLING Om du aktiverar tinnitusbehandling i kundens hörapparater kan brukaren själv finjustera ljudets tonläge och modulering. Det går även att välja mellan sex olika naturinspirerade ljud.

6 Works with Översikt RESOUND SMART HEARING HÖRAPPARATER KAN ANSLUTAS TILL: iphone, ipad eller ipod touch TelefonClip+ Valfri kombination av tre streamingtillbehör Fjärrkontroll 2 MOBILER OCH APPFUNKTIONER Telefon Smart Hearing hörapparater Trådlösa hörapparater IPHONE (IOS7 ELLER SENARE) ANDROID-MOBILER (UTVALDA MODELLER)* ÄLDRE IPHONE OCH ÖVRIGA ANDROID*- MOBILER ÖVRIGA MOBILER MED BLUETOOTH Telefonsamtal Made for iphone TelefonClip+ Användning av app ReSound Smart ReSound Control Telefonsamtal TelefonClip+ TelefonClip+ Användning av app ReSound Smart ReSound Control Telefonsamtal TelefonClip+ TelefonClip+ Användning av app ReSound Control ReSound Control Telefonsamtal TelefonClip+ TelefonClip+ Användning av app OBS! Andra kombinationer är också möjliga * Gå till för en lista över mobiler som är kompatibla med appen ReSound Smart KONTROLLFUNKTIONER Android TM ReSound Smart ReSound Control* TelefonClip+ Fjärrkontroll 2 Diskret kontroll för alla trådlösa hörapparater Med appen ReSound Smart är det bara att svepa och trycka på skärmen för att byta program eller reglera volymen. VOLYM- OCH PROGRAMFUNKTIONER Volymjustering Mono-/binaural Mono-/binaural Binaural Mono-/binaural Val av hörapparatens program Direktval Direktval Växla ( ) Växla ( ) Val av streamingkälla Direktval Direktval Växla ( ) Balansering av hörapparatens volym gentemot streamingvolym Mikrofonavstängning hörapparat ÖVRIGA FUNKTIONER Telefonanvändning Ändring av program-/streamernamn Bas-/diskantjustering Display Skapa favoritprogram med eller utan geotaggar Sound Enhancer-inställningar** Justering av tinnitusfunktioner Hitta borttappade hörapparater * ReSound Unite TelefonClip+ krävs för användning av appen ReSound Control ** Tillgängligt i ReSound LiNX 2 9, ReSound ENZO 2 9 och ReSound Up Smart 9 SMIDIG KONFIGURATION MED TELEFONCLIP+ Om brukaren har en trådlös hörapparat eller smartphone som inte är kompatibel med appen ReSound Smart, är appen ReSound Control ett bra och diskret alternativ för ändring av volym, programbyte och kontroll av streamingtillbehör som t.ex. Micro Mic, Multi Mic och TV/Audio Streamer 2. För omgivningen ser det bara ut som om användaren läser meddelanden på mobilen. ReSound TelefonClip+ krävs för användning av ReSound Control. Appen ReSound Control. Används för att reglera volym och justera balansen mellan trådlösa hörapparater och ReSound streamingtillbehör. STREAMINGFUNKTIONER Works with Android TM TelefonClip+ Multi Mic Micro Mic TV/Audio Streamer 2* STREAMERFUNKTIONER Strömkälla Laddningsbar bärbar Laddningsbar bärbar Laddningsbar bärbar A/C nätadapter för vägguttag stationär Ljudkvalitet Stereo (A2DP) Mono Mono Stereo Röstupptagning Riktad mikrofon Riktad/rundupptagande mikrofon Riktad mikrofon Telespole Line-in FM-kompatibilitet (kräver FM-mottagare) ** Första generationen TV/Audio Streamer inte är kompatibel med: ReSound LiNX, ReSound LiNX 2, ReSound ENZO, ReSound ENZO 2, ReSound Up Smart och ReSound Enya (ITE, ITC).

7 ReSound hjälper människor att återupptäcka hörseln med lösningar som efterliknar örats naturliga egenskaper. Vårt mål är att ge dina brukare möjligheten att leva ett aktivt liv fullt ut utan att behöva tänka på sin hörselnedsättning. Vi är den enda hörapparatstillverkaren som erbjuder ett heltäckande system med integrerad trådlös funktionalitet genom hela sortimentet så att brukare kan streama ljud, anpassa inställningar och styra sina hörapparater utan någon extra utrustning. resoundpro.com/wirelessconnectivity GLOBALT HUVUDKONTOR ReSound A/S Lautrupbjerg 7 DK-2750 Ballerup, Denmark Tel.: Fax: CVR no SVERIGE GN Hearing Sverige AB Box SE GÖTEBORG, Sverige Tel: info-se@gnhearing.com FINLAND GN ReSound Oy / Ab PL7 (Koronakatu 1B) FIN Espoo, Finland Puh.: kuulo@gnresound.com M SE Rev.A Registrerade varumärken tillhör och används av The GN ReSound Group och relaterade dotterbolag. Apple, Apple-logotypen, iphone, ipad, ipod, ipod touch och Apple Watch är varumärken som tillhör Apple Inc. registrerade i USA och andra länder. App Store är ett varumärke som tillhör Apple Inc. Android, YouTube och Google Play är varumärken som tillhör Google Inc. Android-roboten är reproducerad eller modifierad grafik som skapats och delats av Google och används enligt villkoren som beskrivs i Creative Commons 3.0 Attribution License. Dolby och dubbel D-symbolen är registrerade varumärken som tillhör Dolby Laboratories. Bluetooth är ett varumärke som tillhör Bluetooth SIG, Inc.

ReSound appar - bruksanvisning

ReSound appar - bruksanvisning ReSound appar - bruksanvisning Introduktion Tack för att du laddat ner ReSound-appen. Apparna från ReSound är utvecklade för att förbättra hörupplevelsen och hjälper dig att få ut mer av dina ReSound hörapparater.

Läs mer

ReSound appar - bruksanvisning

ReSound appar - bruksanvisning ReSound appar - bruksanvisning Introduktion Tack för att du laddat ner ReSound-appen. Apparna från ReSound är utvecklade för att förbättra hörupplevelsen och hjälper dig att få ut mer av dina ReSound hörapparater.

Läs mer

Beltone First Din väg till en bättre hörsel

Beltone First Din väg till en bättre hörsel Beltone hjälper världen att höra bättre Beltone grundades med principen att hjälpa människor att njuta av livet fullt ut. Sedan 1940 har vi tillhandahållit kunskap, verktyg, tjänster och utbildning till

Läs mer

Resound Smart Hearing TM hörapparater. En guide till trådlösa möjligheter, Resound Smart app och ios app

Resound Smart Hearing TM hörapparater. En guide till trådlösa möjligheter, Resound Smart app och ios app Resound Smart Hearing TM hörapparater En guide till trådlösa möjligheter, Resound Smart app och ios app Innehåll INTRODUKTION TILL SMARTA HÖRAPPARATER FRÅN RESOUND 04 Vilka hörapparater från ReSound är

Läs mer

Bruksanvisning för app

Bruksanvisning för app Bruksanvisning för app Inledning Apparna är utvecklade för att förbättra hörupplevelsen och hjälper dig att få ut mer av dina hörapparater. Vår innovativa teknik och design kombinerat med inställningarna

Läs mer

GN Hearing app - bruksanvisning

GN Hearing app - bruksanvisning GN Hearing app - bruksanvisning Introduktion Appen är utvecklad för att förbättra hörupplevelsen och hjälper dig att få ut mer av dina hörapparater. Vår innovativa teknik och design kombinerat med inställningarna

Läs mer

ReSound appar - bruksanvisning

ReSound appar - bruksanvisning ReSound appar - bruksanvisning Introduktion Apparna från ReSound är utvecklade för att förbättra hörupplevelsen och hjälper dig att få ut mer av dina ReSound hörapparater. ReSounds innovativa teknik och

Läs mer

Bruksanvisning för app. resound.com

Bruksanvisning för app. resound.com Bruksanvisning för app resound.com Inledning Apparna från ReSound är utvecklade för att förbättra hörupplevelsen och hjälper dig att få ut mer av dina ReSound hörapparater. ReSound har ett komplett utbud

Läs mer

Trådlös anslutning till de viktiga sakerna i livet

Trådlös anslutning till de viktiga sakerna i livet Trådlös anslutning till de viktiga sakerna i livet Stark, osynlig anslutni ng till de viktiga sakerna i ditt liv... Människor och omgivningar Njut av ett fylligt och skarpt ljud och ett system som trådlöst

Läs mer

Bruksanvisning för app. resound.com

Bruksanvisning för app. resound.com Bruksanvisning för app resound.com Introduktion Apparna från ReSound är utvecklade för att förbättra hörupplevelsen och hjälper dig att få ut mer av dina ReSound hörapparater. ReSound har ett komplett

Läs mer

Ett smidigt hörsystem som sätter dig i centrum

Ett smidigt hörsystem som sätter dig i centrum Ett smidigt hörsystem som sätter dig i centrum TRÅDLÖS KOMMUNIKATION För bättre livskvalitet Med Oticon ConnectLine får du mer glädje av dina hörapparater. ConnectLine underlättar kommuni kationen i din

Läs mer

Ponto Streamer. Nya möjligheter för trådlös kommunikation. Ponto TM Den benförankrade hörsellösningen

Ponto Streamer. Nya möjligheter för trådlös kommunikation. Ponto TM Den benförankrade hörsellösningen Ponto Streamer Nya möjligheter för trådlös kommunikation Ponto TM Den benförankrade hörsellösningen Din ideala följeslagare Nya möjligheter för trådlös kommunikation Med Ponto Streamer får du tillgång

Läs mer

Bruksanvisning för appar. resound.com

Bruksanvisning för appar. resound.com Bruksanvisning för appar resound.com Introduktion Apparna från ReSound är utvecklade för att förbättra hörupplevelsen och hjälper dig att få ut mer av dina ReSound hörapparater. ReSounds innovativa teknik

Läs mer

Det smartaste sättet att lindra tinnitus

Det smartaste sättet att lindra tinnitus AUDIOLOGI TRÅDLÖST DESIGN APPAR resound Det smartaste sättet att lindra tinnitus hitta den ljudstimulering som passar dig bäst. Du kan även streama valfritt ljud från din iphone, ipad, ipod touch eller

Läs mer

Beltone-appar bruksanvisning. Beltone.com

Beltone-appar bruksanvisning. Beltone.com Beltone-appar bruksanvisning Beltone.com Introduktion Apparna från Beltone är utvecklade för att förbättra hörupplevelsen och hjälper dig att få ut mer av dina Beltone hörapparater. Beltones innovativa

Läs mer

Beltone-appar bruksanvisning. Beltone.com

Beltone-appar bruksanvisning. Beltone.com Beltone-appar bruksanvisning Beltone.com Introduktion Apparna från Beltone är utvecklade för att förbättra hörupplevelsen och hjälper dig att få ut mer av dina Beltone hörapparater. Beltones innovativa

Läs mer

SOUNDGATE. Uppkopplad med SoundGate

SOUNDGATE. Uppkopplad med SoundGate SOUNDGATE Uppkopplad med SoundGate Möjligheten att vara uppkopplad är bättre än någonsin. Tack vare ny teknik är det enklare att hålla kontakt med vänner, familj och kollegor, närsomhelst och varsomhelst.

Läs mer

Stark, trådlös anslutning till din tv, mobiltelefon......och andra viktiga enheter

Stark, trådlös anslutning till din tv, mobiltelefon......och andra viktiga enheter Stark, trådlös anslutning till din tv, mobiltelefon......och andra viktiga enheter Det har aldrig varit enklare att ansluta sig ReSound Unite är en serie trådlösa tillbehör som gör att du kan ansluta din

Läs mer

En hörupplevelse att lita på - i minsta detalj

En hörupplevelse att lita på - i minsta detalj En hörupplevelse att lita på - i minsta detalj 02 03 Vi presenterar Vår senaste hörapparat i premiumsegmentet är i en klass för sig, med fylligare ljudkvalitet, oslagbart stöd för streaming, support och

Läs mer

GRÄNSLÖS UTAN HINDER. NÄR SOM HELST, VAR SOM HELST. ZERENA

GRÄNSLÖS UTAN HINDER. NÄR SOM HELST, VAR SOM HELST. ZERENA GRÄNSLÖS UTAN HINDER. NÄR SOM HELST, VAR SOM HELST. ZERENA Zerena hjälper dig att höra och kommunicera i livets alla situationer, i lugna såväl som i bullriga och föränderliga miljöer. Oavsett var du

Läs mer

Upptäck nya ReSound LiNX

Upptäck nya ReSound LiNX Upptäck nya ReSound LiNX Upptäck världens smartaste hörapparat Föreställ dig en ny typ av hörapparat som gör att du kan höra utan att anstränga dig. En hörapparat som låter dig höra mer av allt. Med klar

Läs mer

Framtiden inom Smart Hearing är här

Framtiden inom Smart Hearing är här Framtiden inom Smart Hearing är här Smart Hearing Framtiden är här Smart Hearing kommer att förändra din uppfattning av hörapparater. De anpassar sig till dig så att du slipper anpassa dig till dem. På

Läs mer

resound Upptäck Smart Hearing

resound Upptäck Smart Hearing AUDIOLOGI TRÅDLÖST DESIGN APPAR resound Upptäck Smart Hearing RESOUND LiNX2 Att höra har aldrig känts så enkelt När du använder dina nya ReSound LiNX2 hörapparater upptäcker du snabbt fördelarna med att

Läs mer

Phonak Audéo TM. B-Direct. Made For All. Livskvalitet är när dina hörapparater ansluter direkt till din mobiltelefon*

Phonak Audéo TM. B-Direct. Made For All. Livskvalitet är när dina hörapparater ansluter direkt till din mobiltelefon* Phonak Audéo TM B-Direct Made For All Livskvalitet är när dina hörapparater ansluter direkt till din mobiltelefon* Introducerar Phonak Audéo TM B-Direct hörapparater som enkelt ansluter till alla mobiltelefoner*

Läs mer

Hörapparaten som öppnar upp din värld

Hörapparaten som öppnar upp din värld Hörapparaten som öppnar upp din värld Traditionell teknologi Fokuserar på en ljudkälla i taget, samtidigt som alla andra ljud dämpas Du känner säkert igen dig. Du sitter runt middagsbordet och anstränger

Läs mer

Upptäck vilken. Det bredaste sortimentet i tre funktionsrika hörapparatsfamiljer. Latitude har din perfekta anpassning.

Upptäck vilken. Det bredaste sortimentet i tre funktionsrika hörapparatsfamiljer. Latitude har din perfekta anpassning. Upptäck vilken fördig Latitude som är rätt TM För dig TM Det bredaste sortimentet i tre funktionsrika hörapparatsfamiljer. Latitude har din perfekta anpassning. Dessa hörapparater motsvarar det närmaste

Läs mer

GUIDE FÖR TRÅDLÖS KOMMUNIKATION. SoundGate 3 SoundGate Mikrofon TV Adapter 2 Telefonadapter 2 RC-N-fjärrkontroll

GUIDE FÖR TRÅDLÖS KOMMUNIKATION. SoundGate 3 SoundGate Mikrofon TV Adapter 2 Telefonadapter 2 RC-N-fjärrkontroll GUIDE FÖR TRÅDLÖS KOMMUNIKATION SoundGate 3 SoundGate Mikrofon TV Adapter 2 Telefonadapter 2 RC-N-fjärrkontroll SN2_ILLU_Neckloop_HI SN2_ILLU_Charger_HI SN2_ILLU_UsbCable_HI Översikt Denna guide innehåller

Läs mer

Hjälp ditt barn att lära sig ett språk. Guide för föräldrar och vårdnadshavare

Hjälp ditt barn att lära sig ett språk. Guide för föräldrar och vårdnadshavare Hjälp ditt barn att lära sig ett språk Guide för föräldrar och vårdnadshavare Ditt barns hörapparater förstärker ljuden i omgivningen. Syftet med ditt barns hörapparater är att säkerställa en konsekvent

Läs mer

INTELLIGENT IDAG SMARTARE IMORGON

INTELLIGENT IDAG SMARTARE IMORGON INTELLIGENT IDAG SMARTARE IMORGON DU KAN ANPASSA VÄRLDENS FÖRSTA HELT SMARTA HÖRAPPARAT Nu kan kvaliteten av din hörupplevelse utvecklas i realtid och i verkligheten. Din WIDEX EVOKE erbjuder interaktiva

Läs mer

ReSound Assist snabbguide. En guide för audionomer

ReSound Assist snabbguide. En guide för audionomer ReSound Assist snabbguide En guide för audionomer Genomföra en fullständig finjustering via ReSound Assist Aktivera Fjärrjustering. Välj ReSound Assist i det andra naivigeringsfältet (Patient-ReSound Assist)..

Läs mer

Life sounds brilliant. Hör ljudets färger. Tillbehör för hörapparater. Hearing Systems.

Life sounds brilliant. Hör ljudets färger. Tillbehör för hörapparater. Hearing Systems. Hör ljudets färger. Tillbehör för hörapparater Life sounds brilliant. Hearing Systems www.signia-hearing.se En individuell och personlig upplevelse. På morgonen kör du barnen till skolan, på lunchrasten

Läs mer

Hörapparaten som öppnar upp din värld

Hörapparaten som öppnar upp din värld Hörapparaten som öppnar upp din värld Delta aktivt i situationer som du tidigare har undvikit Har du svårt att följa med i samtal? Du har kanske erfarit hur det känns att sitta på en middag och anstränga

Läs mer

Oticon Medical Streamer. Bruksanvisning. För implanterbara hörsellösningar

Oticon Medical Streamer. Bruksanvisning. För implanterbara hörsellösningar Oticon Medical Streamer Bruksanvisning För implanterbara hörsellösningar Tack Tack för att du har valt vår produkt. För att göra det lättare för dig har vi lagt ner stor omsorg på att se till att din nya

Läs mer

JABRA STEALTH UC. Bruksanvisning. jabra.com/stealthuc

JABRA STEALTH UC. Bruksanvisning. jabra.com/stealthuc Bruksanvisning jabra.com/stealthuc 2015 GN Netcom A/S. Med ensamrätt. Jabra är ett registrerat varumärke som tillhör GN Netcom A/S. Övriga varumärken som nämns här tillhör deras respektive ägare. Bluetooth

Läs mer

JABRA SPORT COACH WIRELESS

JABRA SPORT COACH WIRELESS JABRA SPORT COACH WIRELESS Bruksanvisning jabra.com/sportcoachwireless 2015 GN Netcom A/S. Med ensamrätt. Jabra är ett registrerat varumärke som tillhör GN Netcom A/S. Övriga varumärken som nämns här tillhör

Läs mer

Det uppkopplade örat.

Det uppkopplade örat. Pure 13 BT primax star Det uppkopplade örat. Den nya hörapparaten Pure 13 BT. Life sounds brilliant. Hearing Systems signia-hearing.se/pure-13-bt Den nya Pure 13 BT. En revolution i exakt hörande. Den

Läs mer

Radio R 4.0 IntelliLink Vanliga frågor

Radio R 4.0 IntelliLink Vanliga frågor Innehåll TOC 1. Audio Q: Hur växlar jag mellan olika ljudkällor (t.ex. FM-radio och USB-musik)? A: Byt ljudkälla genom att trycka på AUDIO på startskärmen och sedan på Källa i övre vänstra delen av skärmen.

Läs mer

resoundpro.com SMART HEARING Smart Hearing för Super Poweranvändare EN GUIDE FÖR AUDIONOMER

resoundpro.com SMART HEARING Smart Hearing för Super Poweranvändare EN GUIDE FÖR AUDIONOMER SMART HEARING resoundpro.com Smart Hearing för Super Poweranvändare EN GUIDE FÖR AUDIONOMER Nästa steg i Smart Hearing för Super Poweranvändare Huvudfunktioner i ENZO 2 FUNKTION FÖRDEL NYTTA Binaural Directionality

Läs mer

KONTAKTINFORMATION Jan Ström janne@notrocketscience.nu 0708-795700

KONTAKTINFORMATION Jan Ström janne@notrocketscience.nu 0708-795700 KONTAKTINFORMATION Jan Ström janne@notrocketscience.nu 0708-795700 Creative omdefinierar Ljudet Hemma med ZiiSound Dx Series av Pure Wireless modulära Bluetoothhögtalare Introducerar ett revolutionerande

Läs mer

primax tillbehör Life sounds brilliant. Hör ljudens färger. Tillbehör för hörapparater Hearing Systems

primax tillbehör Life sounds brilliant. Hör ljudens färger. Tillbehör för hörapparater Hearing Systems primax tillbehör Hör ljudens färger. Tillbehör för hörapparater Life sounds brilliant. Hearing Systems Skräddarsy din lyssningsupplevelse. På morgonen kör du barnen till skolan, på lunchrasten träffar

Läs mer

JABRA EVOLVE 80. Bruksanvisning. jabra.com/evolve80

JABRA EVOLVE 80. Bruksanvisning. jabra.com/evolve80 Bruksanvisning jabra.com/evolve80 2014 GN Netcom A/S / GN Netcom US, Inc. Med ensamrätt. Jabra är ett registrerat varumärke som tillhör GN Netcom A/S. Övriga varumärken som nämns här tillhör deras respektive

Läs mer

Välkommen! Vi gratulerar till din nya ReSound Unite TV. Information om störningar: Unite TV faller under Part 15 i FCC reglerna.

Välkommen! Vi gratulerar till din nya ReSound Unite TV. Information om störningar: Unite TV faller under Part 15 i FCC reglerna. Bruksanvisning Välkommen! Vi gratulerar till din nya ReSound Unite TV. ReSound Unite TV kommer att ge dig en hög kvalité med överfört ljud direkt till din hörapparat från din TV, HiFi stereo, dator och

Läs mer

Life sounds brilliant. Hör ljudens färger. De nya Insio-hörapparaterna. Gör det lättare att lyssna. Hearing Systems. signia-hearing.

Life sounds brilliant. Hör ljudens färger. De nya Insio-hörapparaterna. Gör det lättare att lyssna. Hearing Systems. signia-hearing. Hör ljudens färger. De nya Insio-hörapparaterna. Gör det lättare att lyssna. Life sounds brilliant. Hearing Systems signia-hearing.se Nya Insio. Skräddarsydd, osynlig, utan ansträngning. Förutom att Insio

Läs mer

UPPLADDAD FULL KONTROLL

UPPLADDAD FULL KONTROLL FULLT UPPLADDAD FULL KONTROLL ALLA FANTASTISKA FUNKTIONER HOS WIDEX BEYOND NU MED UPPLADDNINGSBART BATTERI Nu finns världens mest högpresterande hörapparat för iphone med praktisk uppladdning och längst

Läs mer

Tre steg mot rätt val. - en guide vid val av hörapparat

Tre steg mot rätt val. - en guide vid val av hörapparat Tre steg mot rätt val - en guide vid val av hörapparat Den här informationsfoldern vänder sig till dig som står i begrepp att köpa en hörapparat. Varje hörselnedsättning är individuell och behandlas därefter.

Läs mer

Få ut mer av dina hörapparater. Phonaks trådlösa tillbehör

Få ut mer av dina hörapparater. Phonaks trådlösa tillbehör Få ut mer av dina hörapparater Phonaks trådlösa tillbehör Modern hörapparatsteknik gör det bekvämt att lyssna och höra i de flesta situationer. Men när du talar i telefon, ser på TV eller befinner dig

Läs mer

Cellion primax. Hör ljudens färger. Vår nya Cellion hörapparat. Revolutionerande batterilöst hörande. Hearing Systems. signia-hearing.

Cellion primax. Hör ljudens färger. Vår nya Cellion hörapparat. Revolutionerande batterilöst hörande. Hearing Systems. signia-hearing. Cellion primax Hör ljudens färger. Vår nya Cellion hörapparat. Revolutionerande batterilöst hörande. Hearing Systems signia-hearing.se Nya Cellion. Få ut det mesta av din dag. Välkommen till nästa generation

Läs mer

Testa din hörsel. - det är inte svårt

Testa din hörsel. - det är inte svårt Testa din hörsel - det är inte svårt 2 Känner du tvekan inför ett hörseltest? Det är troligtvis det enklaste test du kan göra. Ett hörseltest går fort, är enkelt och är absolut inte obehagligt. I det flesta

Läs mer

Få ut mer av dina hörapparater. Phonaks trådlösa tillbehör

Få ut mer av dina hörapparater. Phonaks trådlösa tillbehör Få ut mer av dina hörapparater Phonaks trådlösa tillbehör Phonaks hörapparater är högfunktionella lösningar med syfte att återansluta människor till ljudvärlden. Även om ny teknik gör det möjligt att

Läs mer

smidighet Tillbehör gör anslutningar ännu enklare

smidighet Tillbehör gör anslutningar ännu enklare smidighet Unitron har åtagit sig att leverera tillbehör och applikationer som löser hörselutmaningar och göra det smidigare att använda sina hörapparater. Eftersom, att förbättra användarupplevelsen är

Läs mer

Guide till mycontrol App.

Guide till mycontrol App. Guide till mycontrol App. Denna guide gäller för iphone. Innan du startar: Ha din smartphone och hörapparater redo. Hämta Signia mycontrol från App Store. Viktigt: Öppna och stäng batteriluckorna på hörapparaterna.

Läs mer

Guide för ConnectLine App för iphone. App version 1.0.2

Guide för ConnectLine App för iphone. App version 1.0.2 Guide för ConnectLine App för iphone App version 1.0.2 Inledning Detta är en guide för ConnectLine App för iphone, som beskriver följande. Hur du kopplar ihop Streamer med en iphone. Hur du laddar ner

Läs mer

Phonak CROS II. Den smarta lösningen för ensidig hörsel

Phonak CROS II. Den smarta lösningen för ensidig hörsel Phonak CROS II Den smarta lösningen för ensidig hörsel Mina CROShörapparater gav mig ljudet och livet tillbaka. Ensidig hörsel Om du befinner dig i ett bullrigt rum och inte kan höra din partner eller

Läs mer

Mångsidig, trådlös kommunikationsförstärkare Nu kan du höra:

Mångsidig, trådlös kommunikationsförstärkare Nu kan du höra: Mångsidig, trådlös kommunikationsförstärkare Nu kan du höra: TV Samtal Telefon Mobiltelefon Trådlös flexibilitet HearIt All är en hörsellösning som kommunicerar ljud och tal utan kablar. Med eller utan

Läs mer

Handbok Konftel Ego SVENSKA

Handbok Konftel Ego SVENSKA Handbok Konftel Ego SVENSKA OmniSound överlägsen ljudkvalitet Den patenterade ljudoptimeringen OmniSound garanterar att ditt distansmöte får ett imponerande och kristallklart ljud i båda riktningarna,

Läs mer

Guide för anslutning till telefon och appen ReSound Smart 3D

Guide för anslutning till telefon och appen ReSound Smart 3D Guide för anslutning till telefon och appen ReSound Smart 3D Innehåll Kompatibilitet: Hörapparater och mobilenheter...4 Komma igång med din iphone, ipad eller ipod touch...6 Parkoppla med dina ReSound

Läs mer

Ett väldesignat & slimmat plånboksfodral från WE CHARGE. Tillverkat i konstskin. Snäpp i telefonen i det hårda skalet och låt plånboksfodralet skydda

Ett väldesignat & slimmat plånboksfodral från WE CHARGE. Tillverkat i konstskin. Snäpp i telefonen i det hårda skalet och låt plånboksfodralet skydda Ett väldesignat & slimmat plånboksfodral från WE CHARGE. Tillverkat i konstskin. Snäpp i telefonen i det hårda skalet och låt plånboksfodralet skydda både fram och baksida på telefonen mot skador. Plånboksfodralet

Läs mer

Jabra Link 850. Bruksanvisning. www.jabra.com

Jabra Link 850. Bruksanvisning. www.jabra.com Jabra Link 850 Bruksanvisning www.jabra.com Innehåll 1. Produktöversikt...3 1.1 Jabra LINK 850...3 1.2 Extra tillbehör...4 2. ANSLUT Jabra LINK 850...5 2.1 Ansluta till strömkälla...5 2.2 Ansluta till

Läs mer

Qosmio: Upplev skillnaden

Qosmio: Upplev skillnaden Qosmio: Upplev skillnaden PERSONAL COMPUTER HDD/DVD Qosmio TM en avancerad ljudupplevelse RECORDER LCD TV WITH TRUBRITE DISPLAY VIRTUAL SURROUND Genom att lansera Qosmio, ett system för mobil underhållning

Läs mer

Sound Bar. Snabbstartguide HT-CT370

Sound Bar. Snabbstartguide HT-CT370 Sound Bar Snabbstartguide HT-CT370 Innehållsförteckning Inställning 1 Innehållet i förpackningen 4 2 Installera 5 3 Ansluta 6 4 Starta systemet 8 5 Lyssna på ljud 9 Grundläggande funktioner Använda ljudeffekter

Läs mer

JABRA SPORT PACE WIRELESS

JABRA SPORT PACE WIRELESS L BRUKSANVISNING jabra.com/sportpace 2015 GN Netcom A/S. Med ensamrätt. Jabra är ett registrerat varumärke som tillhör GN Netcom A/S. Övriga varumärken som nämns här tillhör deras respektive ägare. BLUETOOTH

Läs mer

Comfort Digisystem Microphone DM90. - Återupptäck glädjen med att tala i telefon

Comfort Digisystem Microphone DM90. - Återupptäck glädjen med att tala i telefon Comfort Digisystem Microphone DM90 - Återupptäck glädjen med att tala i telefon Välkommen till den mobila revolutionen Idag är mobiltelefonen en stor del av vår vardag, vi använder den i arbetet, på fritiden

Läs mer

Trådlös enkelhet, musikalisk känsla. ADDON T-Series

Trådlös enkelhet, musikalisk känsla. ADDON T-Series Trådlös enkelhet, musikalisk känsla ADDON T-Series Spela all din musik trådlöst Spela vad du vill från var du vill. Det spelar ingen roll om du använder ios, Android, Windows Phone eller Mac/PC. Addon

Läs mer

Resultatet av ditt hörseltest

Resultatet av ditt hörseltest Din hörsel Resultatet av ditt hörseltest Dina hörtrösklar är: Frekvens i hertz (Hz) 125 250 500 1000 2000 4000 8000 0 10 20 30 40 50 Hörtröskel i decibel (db HL) 60 70 80 90 100 110 120 2 Noteringar: 3

Läs mer

Som tiden går. Hjälpmedel som gör vardagen lättare

Som tiden går. Hjälpmedel som gör vardagen lättare Som tiden går Hjälpmedel som gör vardagen lättare Att minnas Förgätmigej är en elektronisk tidskalender som visar dag och datum på en display och gör det lättare att komma ihåg vilken dag och månad det

Läs mer

JABRA EVOLVE 65. Bruksanvisning. jabra.com/evolve65

JABRA EVOLVE 65. Bruksanvisning. jabra.com/evolve65 Bruksanvisning jabra.com/evolve65 2014 GN Netcom A/S / GN Netcom US, Inc. Med ensamrätt. Jabra är ett registrerat varumärke som tillhör GN Netcom A/S. Övriga varumärken som nämns här tillhör deras respektive

Läs mer

Framtidens Smart Hearing är här. En guide för audionomer

Framtidens Smart Hearing är här. En guide för audionomer Framtidens Smart Hearing är här En guide för audionomer Framtiden är här en ny dimension inom hörselvård LiNX 3D huvudfunktioner LiNX 3D är vår senaste Smart Hearing hörapparat. Användarna kommer att uppfatta

Läs mer

Jabra BIZ 2400. Bruksanvisning. www.jabra.com

Jabra BIZ 2400. Bruksanvisning. www.jabra.com Jabra BIZ 2400 Bruksanvisning www.jabra.com 2009 GN Netcom A/S. Med ensamrätt. Den här bruksanvisningen är publicerad av GN Netcom A/S. Informationen i den här bruksanvisningen är endast sammansatt i beskrivande

Läs mer

Stockholm 15 april 2010 Creative Technology Ltd. presenterade idag ZiiSound TM D5 - högtalarsystemet som personifierar

Stockholm 15 april 2010 Creative Technology Ltd. presenterade idag ZiiSound TM D5 - högtalarsystemet som personifierar KONTAKTINFORMATION Jan Ström janne@notrocketscience.nu 0708-795700 Creative presenterar ZiiSound TM D5 - Prisbelönt trådlöst högtalarsystem med det renaste trådlösa Bluetooth-ljudet Vinnare av red dot

Läs mer

NYHET! 3.495,- Bose SoundLink trådlös mobilhögtalare

NYHET! 3.495,- Bose SoundLink trådlös mobilhögtalare NYHET! Bose SoundLink trådlös mobilhögtalare Premiumvariant av SoundLink i exklusiv design. Kraftfullt, detaljerat ljud ger liv åt din musik. Ansluts trådlöst till en mobiltelefon, läsplatta eller en annan

Läs mer

Comfort Duett Svenska

Comfort Duett Svenska Bruksanvisning Comfort Duett Svenska Bruksanvisning Innehållsförteckning Sid Introduktion 3 Presentation av Comfort Duett 3 Funktioner - Comfort Duett 4 Komma igång 6 Volym 7 Batteri 7 Comfort Duett som

Läs mer

BRUKSANVISNING. jabra.se/speak810

BRUKSANVISNING. jabra.se/speak810 JABRA speak 810 BRUKSANVISNING jabra.se/speak810 2015 GN Netcom A/S. Med ensamrätt. Jabra är ett registrerat varumärke som tillhör GN Netcom A/S. Övriga varumärken som nämns här tillhör deras respektive

Läs mer

DENVER BPB-100C. Bruksanvisning

DENVER BPB-100C. Bruksanvisning DENVER BPB-100C Bruksanvisning BRUKSANVISNING 1. Säkerhetsföreskrifter 1) Du får inte använda eller förvara enheten i hög temperatur eller på utsatta platser. 2) Exponera inte enheten för regn. 3) Du får

Läs mer

Bakom-örat Modell LV70-DVIR LV770-DVIR LV570-DVIR

Bakom-örat Modell LV70-DVIR LV770-DVIR LV570-DVIR Bakom-örat Modell LV70-DVIR LV770-DVIR LV570-DVIR Gratulerar till din nya hörapparat från GN ReSound. Vi är välkända för innovativ teknik och design. Din nya digitala hörapparat ReSound Live kommer att

Läs mer

Låt ipad bli fjärrkontroll för din Mac

Låt ipad bli fjärrkontroll för din Mac Låt ipad bli fjärrkontroll för din Mac 7 Använd ipad som fjärrkontroll 7 Perfekt för en Mac kopplad till tv:n 7 Fjärrstyr Macens program. ipad som fjärrkontroll låter dig styra både OS X-funktioner och

Läs mer

NATUREN har GETT OSS TVÅ ÖRON - SAMARBETE

NATUREN har GETT OSS TVÅ ÖRON - SAMARBETE NATUREN har GETT OSS TVÅ ÖRON av en anledning - SAMARBETE en naturlig ljudvärld Widex nya CLEAR 220 hörapparater är helt trådlösa. Liksom våra öron samarbetar de ständigt med varandra. Med ett par CLEAR220

Läs mer

Roger TM. i krävande lyssningssituationer. Hör bättre i buller och på avstånd

Roger TM. i krävande lyssningssituationer. Hör bättre i buller och på avstånd Roger TM i krävande lyssningssituationer Hör bättre i buller och på avstånd Överbryggar taluppfattningsproblem Dagens hörapparatsteknik är bra på att förbättra taluppfattningen. Men även de mest kraftfulla

Läs mer

headsetguiden ett komplett sortiment med rekommenderade produkter till Solus-användare

headsetguiden ett komplett sortiment med rekommenderade produkter till Solus-användare headsetguiden ett komplett sortiment med rekommenderade produkter till Solus-användare Trådlöst Bluetooth STATIONÄRT MOBILT P C/DATOR STEREO, MOBIL Voyager Pro HD Taltid Bullerdämpning Vindreducering MultiPoint

Läs mer

Nucleus CP810 ljudprocessor och Nucleus CR110 Remote Assistant Handbok för felsökning

Nucleus CP810 ljudprocessor och Nucleus CR110 Remote Assistant Handbok för felsökning Nucleus CP810 ljudprocessor och Nucleus CR110 Remote Assistant Handbok för felsökning Symboler Notera Viktig information eller råd om handhavande. För enklare och säkrare användning. Tips Sparar tid och

Läs mer

Dagsschema 2 Skapa ny händelse 3 Redigera befintlig händelse 4 Ugeplan 5 Visning af begivenhed 6 Inställningar 7

Dagsschema 2 Skapa ny händelse 3 Redigera befintlig händelse 4 Ugeplan 5 Visning af begivenhed 6 Inställningar 7 MemoAssist MemoAssist är en enkel bild- och ljudbaserade kalender utformad för personer med särskilda behov. MemoAssist har utvecklats i samarbete med användare och yrkesprofessionella från Danmark, Norge

Läs mer

X2BRUKSANVISNING PREMIUM BLUETOOTH-HÖRLURAR SVENSKA

X2BRUKSANVISNING PREMIUM BLUETOOTH-HÖRLURAR SVENSKA X2BRUKSANVISNING PREMIUM BLUETOOTH-HÖRLURAR SVENSKA FODRAL Instruktioner för fodralet...3 MONTERING Montering under örat...5 Ljudkontroll...14 Montering över örat...16 DETALJERADE INSTRUKTIONER Förpackningens

Läs mer

Hör ljudens färger. Life sounds brilliant. De nya Motion-hörapparaterna. En ny definition av en naturlig klar hörsel.

Hör ljudens färger. Life sounds brilliant. De nya Motion-hörapparaterna. En ny definition av en naturlig klar hörsel. Hör ljudens färger. De nya Motion-hörapparaterna. En ny definition av en naturlig klar hörsel. Life sounds brilliant. Hearing Systems www.signia-hearing.se Nya Motion. Elegant, enkel att styra, utan ansträngning.

Läs mer

Trådlös, tillgänglig fri!

Trådlös, tillgänglig fri! Trådlös, tillgänglig fri! Ny modern teknik ger dig frihet i ditt arbete! Behovet av snabb kommunikation ökar hela tiden. I takt med den tekniska utvecklingen ställer vi också högre krav på att alltid få

Läs mer

Comfort contego. Lätthanterlig hörselprodukt för en aktivare vardag

Comfort contego. Lätthanterlig hörselprodukt för en aktivare vardag Comfort contego Lätthanterlig hörselprodukt för en aktivare vardag Det är enkelt att anpassa min Comfort Contego efter vilken situation jag är i. Gertrud och jag reser mycket, det är otroligt positivt

Läs mer

NT-1 Bluetooth Stereo Headset med NFC

NT-1 Bluetooth Stereo Headset med NFC NT-1 Bluetooth Stereo Headset med NFC Användar Guide - 2 - Tack för att du köpt en MINIX NT-1. Med MINIX NT-1 Bluetooth Stereo Headset med NFC, kan du lyssna på musik trådlöst och du kan svara och ringa

Läs mer

ADAPT TRÅDLÖS HD-LJUDADAPTER

ADAPT TRÅDLÖS HD-LJUDADAPTER ADAPT TRÅDLÖS HD-LJUDADAPTER Trådlöst ljud som fyller rummet med bara ett knapptryck. Harman Kardon Adapt är en trådlös, äkta HD-stereoljudadapter. Den uppdaterar din befintliga Hi-Fi-utrustning med rent,

Läs mer

Backbeat Go 2. med laddningsfodral. Användarhandbok

Backbeat Go 2. med laddningsfodral. Användarhandbok Backbeat Go 2 med laddningsfodral Användarhandbok Innehåll Välkommen 3 Det här finns i förpackningen 4 Headsetöversikt 5 Var försiktig 5 Laddningsfodral översikt 6 Para ihop 7 Para ihop 7 Para ihop med

Läs mer

Bose SoundSport. In-ear-hörlurar. avsedda för ipod, ipad- och iphone-modeller

Bose SoundSport. In-ear-hörlurar. avsedda för ipod, ipad- och iphone-modeller Bose SoundSport In-ear-hörlurar avsedda för ipod, ipad- och iphone-modeller Owner s Guide Brugervejledning Bedienungsanleitung Gebruikershandleiding Guía del usuario Käyttöohje Notice d utilisation Manuale

Läs mer

Carat binax Carat A binax. Bruksanvisning. www.bestsound-technology.se. Livet låter fantastiskt.

Carat binax Carat A binax. Bruksanvisning. www.bestsound-technology.se. Livet låter fantastiskt. Carat binax Carat A binax Bruksanvisning www.bestsound-technology.se Livet låter fantastiskt. Innehåll Välkommen 4 Din hörapparat 5 Hörapparatmodell 5 Bekanta dig med din hörapparat 5 Komponenter och namn

Läs mer

JBL OnBeat Xtreme. Bluetooth högtalar docka för ipod/iphone/ipad. Bruksanvisning

JBL OnBeat Xtreme. Bluetooth högtalar docka för ipod/iphone/ipad. Bruksanvisning JBL OnBeat Xtreme Bluetooth högtalar docka för ipod/iphone/ipad Bruksanvisning ITRODUKTION JBL OnBeat Xtreme högtalar docka erbjuder det ultimata högkvalitativa ljudet för din ipod, iphone, ipad eller

Läs mer

Guidade turer med mersmak

Guidade turer med mersmak Guidade turer med mersmak Den unika Roger Guide-U-tekniken Roger en ny teknisk standard På engelska står namnet Roger för uppfattat och förstått det är därför vi använder namnet för vår nya digitala trådlösa

Läs mer

Skräddarsydda hörapparater Insio binax Bruksanvisning. www.bestsound-technology.com. Life sounds brilliant.

Skräddarsydda hörapparater Insio binax Bruksanvisning. www.bestsound-technology.com. Life sounds brilliant. Skräddarsydda hörapparater Insio binax Bruksanvisning www.bestsound-technology.com Life sounds brilliant. Innehåll Välkommen 4 Din hörapparat 5 Apparatmodell 5 Bekanta dig med din hörapparat 5 Komponenter

Läs mer

JABRA SPORT PULSE WIRELESS

JABRA SPORT PULSE WIRELESS JABRA SPORT PULSE WIRELESS Bruksanvisning jabra.com/sportpulsewireless 2014 GN Netcom A/S. Med ensamrätt. Jabra är ett registrerat varumärke som tillhör GN Netcom A/S. Övriga varumärken som nämns här tillhör

Läs mer

Trådlös Bluetooth Mobil PA-anläggning WLBMPA 1/5

Trådlös Bluetooth Mobil PA-anläggning WLBMPA 1/5 Trådlös Bluetooth Mobil PA-anläggning WLBMPA 1/5 PA-anläggningen består av en trådlös, lättanvänd och smidig kombination av trådlös Bluetooth sändare och mottagar-/högtalarenhet. Till sändaren ansluts

Läs mer

Pure primax. Hör ljudens färger. De nya Pure-hörapparaterna. Slappna av och njut av varje detalj i ljuden. Hearing Systems. signia-hearing.

Pure primax. Hör ljudens färger. De nya Pure-hörapparaterna. Slappna av och njut av varje detalj i ljuden. Hearing Systems. signia-hearing. Pure primax Hör ljudens färger. De nya Pure-hörapparaterna. Slappna av och njut av varje detalj i ljuden. Hearing Systems signia-hearing.se Nya Pure. Snygg, bekväm, utan ansträngning. Liten, elegant och

Läs mer

ReSound på jobbet. Bättre arbetsmiljö för dig med nedsatt hörsel

ReSound på jobbet. Bättre arbetsmiljö för dig med nedsatt hörsel ReSound på jobbet Bättre arbetsmiljö för dig med nedsatt hörsel Introduktion Att höra på jobbet är inte en självklarhet för alla. Med nedsatt hörsel blir många arbetsmoment betydligt svårare, eller kanske

Läs mer

Hör bättre på jobbet. Livet är nu. www.phonak.se

Hör bättre på jobbet. Livet är nu. www.phonak.se Hör bättre på jobbet Livet är nu Vi är lyhörda för behoven hos alla dem som är beroende av våra kunskaper, idéer och omsorger. Genom att utmana teknologins gränser på ett kreativt sätt utvecklar vi innovationer

Läs mer

Univox CLS-1 Effektiv hörslingeförstärkare för TV/musik/mikrofon

Univox CLS-1 Effektiv hörslingeförstärkare för TV/musik/mikrofon Univox CLS-1 Effektiv hörslingeförstärkare för TV/musik/mikrofon Bruksanvisning Art.nr. 202050 Innehåll Inledning 3 Installationsanvisning 3 Placera förstärkaren och anslut vald slinglösning 3 Anslut CLS-1

Läs mer

AH-GC20 GLOBE CRUISER Over Ear-hörlurar Trådlösa brusreducerande hörlurar Bruksanvisning

AH-GC20 GLOBE CRUISER Over Ear-hörlurar Trådlösa brusreducerande hörlurar Bruksanvisning AH-GC20 GLOBE CRUISER Over Ear-hörlurar Trådlösa brusreducerande hörlurar Bruksanvisning Du kan skriva ut flera PDF-sidor på ett pappersark 1 Förberedelse Packa upp 4 Egenskaper 5 Ljudkvalitet 5 Funktioner

Läs mer

BRUKSANVISNING APPlicator

BRUKSANVISNING APPlicator BRUKSANVISNING APPlicator Förpackningens innehåll Kontrollera noggrant innehållet i förpackningen: APPlicator-enhet USB-sladd Strömadapter Detta dokument Produktbeskrivning APPlicator är en trådlös kontaktlåda

Läs mer