GRANITKERAMIK. båda golv och vägg, ute som inne. Alla färgade. Karlstad Kakel, Magasin 2, Löfbergskajen, Karlstad,

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "GRANITKERAMIK. båda golv och vägg, ute som inne. Alla färgade. Karlstad Kakel, Magasin 2, Löfbergskajen, 652 24 Karlstad, www.karlstadkakel."

Transkript

1 GRANITKERAMIK båda golv och vägg, ute som inne Alla färgade

2 KLINKER MISTRAL VERDE 10 Art. nr Mistral 9,7x9,7 (1) cm Grön, blank och livfull i ytan. 100 st 495 kr m2/kartong: 0,76 m2 Mistral Verde 10 är en blank klinker med ett läckert liv i ytan. Färgen går i alla nyanser av grönt och för tankarna till skog och natur. Passar utmärkt tillsammans med vita väggar i moderna och evigt klassiska miljöer. Serien Mistral har flera färger i samma stuk som lätt kan kombineras. Plattorna kan också användas på vägg i kök. Karaktären på Mistral Verde 10 förändras med fogfärgen. Kanterna är helt raka och ytan fint glaserad och strukturerad. En platta med karaktär och topp kvalitet! Då det är granitkeramik kan de också användas utomhus. De är otroligt lättskötta!

3 KLINKER MISTRAL AZZURRO 10 Art. nr Mistral 9,7x9,7 (1) cm Blå, blank och livfull i ytan. 100 st 495 kr m2/kartong: 0,76 m2 Mistral Azzurro 10 är en blank klinker med ett läckert liv i ytan. Färgen går lite över i grönt och för tankarna till ett azurblått hav. Passar utmärkt tillsammans med vita väggar i moderna och klassiska miljöer. Serien Mistral har flera färger i samma stuk som lätt kan kombineras. Plattorna kan också användas på vägg i kök. Karaktären på Mistral Azzurro 10 förändras med fogfärgen. Kanterna är helt raka och ytan fint glaserad och strukturerad. En platta med karaktär och topp kvalitet! Då det är granitkeramik kan de också användas utomhus. De är otroligt lättskötta!

4 KLINKER MICRON MOSAICO BG-MIX 30 Art. nr Micron 30x30 (0,92) cm Gråblå, blank och slät yta. Genomfärgad porslinslera 11 st kr m2/kartong: 0,36 m2 Micron Mosaico BG-mix är en högblank mosaik monterad på nät. Varje kvadratisk del är 3,2X3,2 cm och ett ark mäter 30X30 cm. BG-mixen är en sammansättning av färgerna W, DG och L från den stora Micron-serien som passar utmärkt i moderna miljöer. Kanterna är helt raka med en minimal fasning. Mosaiken kan också användas på rundade ytor då småbitarna gör keramiken följsam på underlag som inte är plana. Då det är granitkeramik kan de också användas utomhus. Kombinationsmöjligheterna med hela Micron-serien är otroligt många och det är läggningens mönster och fogfärg som ger intrycket. Mosaik-arken kan klippas i längder med valfri bredd och används som bård, pelare, inramning av inkaklad spegel, fris i golvet eller enstaka små dekorer. Kvaliteten är oöverträfflig även om synbart liknande kopior finns. En platta med en ren karaktär och topp kvalitet!

5 KLINKER DORADO MOSAIK Art. nr. KK20ED11 32,8x32,8 (1) cm Gyllen melerad färg med en mjukt Ljus porslinslera 9 st kr m2/kartong: 0,66 m2 Dorado Mosaik är en mjukt strukturerad minimosaik med raka kanter och en läcker gyllen melerad yta som passar i alla miljöer. Storleken på varje bit är 2,5 x 2,5 cm och är monterad på ark om 30 x 30 cm. Passar bra på vägg, som pelare eller dekorativa inslag. Mosaiken är också bra att använda på runda föremål. Fogfärgen du använder påverkar djupet i färgen markant. Mosaiken kan också användas på vägg i kök. Kombinationsmöjligheterna är oändliga och det är färgen på de övriga tillbehören och mosaikens placering som bestämmer stilen. Tillsammans med vita ytor blir det mycket effektfullt. En mosaik med ny och modern karaktär och med en stark ekologisk attityd! Då det är granitkeramik kan de också användas utomhus.

6 KLINKER TIBET HAV 21X21 Art. nr. KK20ED03 21x21 (1) cm Blågrön melerad färg med en mjukt 23 st 429 kr m2/kartong: 1,25 m2 Hav 21x21 är en mjukt strukturerad klinker med raka kanter och en läcker blågrön melerad yta som passar i alla miljöer. Bäst gör den sig i stora ytor då färgspelet är markant. Passar utmärkt på golv och på hel vägg eller en pelare som ett dekorativt inslag. Fogfärgen påverkar djupet i färgen markant. Plattorna kan också användas på vägg i kök. Hav kan kombineras i oändliga varianter och det är de övriga tillbehören och ytans placering som bestämmer stilen. Tillsammans med vita ytor blir det mycket effektfullt. En platta med ny och modern karaktär och dessutom med en stark ekologisk attityd! Då det är granitkeramik kan de också användas utomhus. De är otroligt lättskötta!

7 KLINKER TIBET HAV MOSAIK 10X10 Art. nr. KK20ED07 m2/kartong: 32,8x32,8 (1) cm Blågrön melerad färg med en mjukt 9 st 670 kr 0,66 m2 Hav Mosaik 10x10 är en mjukt strukturerad mosaik med raka kanter och en läcker blågrön melerad yta som passar i alla miljöer. Storleken på varje bit är 10,7X10,7 cm och är monterad på ark om 32,8X32,8 cm. Passar bra på vägg, som pelare eller som ett dekorativt inslag. Fogfärgen du använder påverkar djupet i färgen markant. Plattorna kan också användas på vägg i kök. Kombinationsmöjligheterna är oändliga och det är de övriga tillbehören och ytans placering som bestämmer stilen. Tillsammans med vita ytor blir det mycket effektfullt. En platta med ny och modern karaktär och dessutom med en stark ekologisk attityd! Då det är granitkeramik kan de också användas utomhus. De är otroligt lättskötta!

8 KLINKER TIBET HAV 21X42,5 Art. nr. KK20ED02 m2/kartong: 21x42,5 (1) cm Blågrön melerad färg med en mjukt 11,2 st 429 kr 1,25 m2 Hav 21x42,5 är en mjukt strukturerad klinker med raka kanter och en läcker blågrön melerad yta som passar i alla miljöer. Bäst gör den sig i stora ytor då färgspelet är markant. Passar utmärkt båda på golv och vägg, för exempel som en pelare eller fondvägg vid badkar som ett dekorativt inslag. Fogfärgen påverkar intensiteten i den blågröna färgen. Plattorna kan också användas på vägg i kök. Hav kan kombineras i oändliga varianter och det är de övriga tillbehören och ytans placering som bestämmer stilen. Tillsammans med vita ytor blir det mycket effektfullt. En platta med ny och modern karaktär och dessutom med en stark ekologisk attityd! Då det är granitkeramik kan de också användas utomhus. De är otroligt lättskötta!

9 KLINKER TIBET HAV MOSAIK BRICK Art. nr. KK20ED01 32,8x32,8 (1) cm Blågrön melerad färg med en mjukt 9,3 ark Pris /kartong: ca 640 kr m2/kartong: 0,64 m2 Hav Mosaik Brick är en mjukt strukturerad stavmosaik med raka kanter och en läcker blågrön melerad yta som passar i alla miljöer. Storleken på varje ark är 32,8X32,8 cm och är monterad så att du kan dela det i två på bredden. Endera väljer man denna stavmosaik i hela eller halva sin bredd. Passar bra på vägg, som pelare eller som en hel fondvägg. Fogfärgen du använder påverkar djupet i färgen markant. Plattorna kan också användas på vägg i kök. Kombinationsmöjligheterna med de andra i samma serie är oändliga och det är de övriga tillbehören och ytans placering som bestämmer stilen. Tillsammans med vita eller mycket mörka ytor blir det effektfullt. En platta med ny och modern karaktär och dessutom med en stark ekologisk attityd! Då det är granitkeramik kan de också användas utomhus. De är otroligt lättskötta!

10 KLINKER TIBET HAV MOSAIK Art. nr. KK20ED08 m2/kartong: 32,8x32,8 (1) cm Blågrön melerad färg med en mjukt 9 st kr 0,66 m2 Hav Mosaik är en mjukt strukturerad minimosaik med raka kanter och en läcker blågrön melerad yta som passar i alla miljöer. Storleken på varje bit är 2,5X2,5 cm och är monterad på ark om 30X30 cm. Passar bra på vägg, som pelare eller som ett dekorativt inslag. Den är också bra att använda på rundade föremål. Fogfärgen du använder påverkar djupet i färgen markant. Plattorna kan också användas på vägg i kök. Kombinationsmöjligheterna är oändliga och det är de övriga tillbehören och ytans placering som bestämmer stilen. Tillsammans med vita ytor blir det mycket effektfullt. En platta med ny och modern karaktär och dessutom med en stark ekologisk attityd! Då det är granitkeramik kan de också användas utomhus. De är otroligt lättskötta!

GRANITKERAMIK. båda golv och vägg, ute som inne. Alla bruna. Karlstad Kakel, Magasin 2, Löfbergskajen, 652 24 Karlstad, www.karlstadkakel.

GRANITKERAMIK. båda golv och vägg, ute som inne. Alla bruna. Karlstad Kakel, Magasin 2, Löfbergskajen, 652 24 Karlstad, www.karlstadkakel. GRANITKERAMIK båda golv och vägg, ute som inne Alla bruna MELT MOKA 36/R Art. nr. KK20AC06 Melt 30x60 (1) cm Mjukt vågig yta i ren mörk brun. 5,5 st 465 kr 1,08 m2 Melt Moka 36/R har en mörk brun färg

Läs mer

KLINKER. båda golv och vägg. Alla mörka. Karlstad Kakel, Magasin 2, Löfbergskajen, 652 24 Karlstad, www.karlstadkakel.se

KLINKER. båda golv och vägg. Alla mörka. Karlstad Kakel, Magasin 2, Löfbergskajen, 652 24 Karlstad, www.karlstadkakel.se KLINKER båda golv och vägg Alla mörka EGEUM 10DG GRÅ Art. nr. KK20IM47 Egeum 9,5x9,5 (0,68) cm Mörk grå, matt och strukturerad. 335 kr Egeum 10DG Grå är en färdigpatinerad klinker med en yta som passar

Läs mer

KLINKER. båda golv och vägg. Alla ljusa. Karlstad Kakel, Magasin 2, Löfbergskajen, 652 24 Karlstad, www.karlstadkakel.se

KLINKER. båda golv och vägg. Alla ljusa. Karlstad Kakel, Magasin 2, Löfbergskajen, 652 24 Karlstad, www.karlstadkakel.se båda golv och vägg Alla ljusa NORDKAPP 10W Art. nr. KK20IM36 Nordkapp 10x10 (0,68) cm Vit, matt och strukturerad. 100 st 355 kr 1 m2 Nordkapp 10W är en klinker med en yta som passar utmärkt till badrumsgolv

Läs mer

KLINKER. båda golv och vägg. Alla färgade. Karlstad Kakel, Magasin 2, Löfbergskajen, 652 24 Karlstad, www.karlstadkakel.se

KLINKER. båda golv och vägg. Alla färgade. Karlstad Kakel, Magasin 2, Löfbergskajen, 652 24 Karlstad, www.karlstadkakel.se båda golv och vägg Alla färgade EGEUM 10DL BLÅ Art. nr. 20328 9,5x9,5 (0,68) cm Mörk blå, matt och strukturerad. 100 st 335 kr 1 m2 10DL Blå är en färdigpatinerad klinker med en yta som passar utmärkt

Läs mer

& inspiration för solhöjden

& inspiration för solhöjden Paletten idéer & inspiration för solhöjden - Jag har en idé! Vi specialritar tre hustyper till Solhöjden. - Varför då? - För att vi kan skapa något riktigt unikt här! Resultatet; 34 stycken arkitektritade

Läs mer

BRA DAG. I DIN BUTIK.

BRA DAG. I DIN BUTIK. NYHETER, MÖJLIGHETER OCH DESIGNUTTRYCK 2016 A N L E D N I N G A R T I L L E N BRA DAG. I DIN BUTIK. Nästa års nyheter handlar om förbättringar, möjligheter och utvecklade designuttryck. Vi kan också presentera

Läs mer

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbord Alla våra skötbordsmodeller är ergonomiska och snälla mot din rygg. I denna broschyr ger vi dig en överblick samt en kort presentation av skötbordsmodeller

Läs mer

KAKEL. endast för vägg. Alla färgade. Karlstad Kakel, Magasin 2, Löfbergskajen, 652 24 Karlstad, www.karlstadkakel.se

KAKEL. endast för vägg. Alla färgade. Karlstad Kakel, Magasin 2, Löfbergskajen, 652 24 Karlstad, www.karlstadkakel.se KAKEL Alla färgade Svart 10 slät blank Alfa Art. nr. KK10CE13 al 10x10 (0,7) cm Svart, slät och blank yta Röd lera 100 st 440 kr 1 m2 Svart 10 är ett svart baskakel med blank yta. En riktig klassiker.

Läs mer

INTRODUKTION OCH ANVISNING FÖR UPPBYGGNAD AV RAMPER

INTRODUKTION OCH ANVISNING FÖR UPPBYGGNAD AV RAMPER INTRODUKTION OCH ANVISNING FÖR UPPBYGGNAD AV RAMPER Med Excellent Systems ramper finns det så många kombinationsmöjligheter att det nästan bara är fantasin som sätter gränserna. Traditionella raka ramper

Läs mer

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag.

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag. SKÄRGÅRD -ett badrum som passar! Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud av badrumslösningar. Vi vill göra det enklare för dig att sätta ihop ett unikt och individuellt badrum som

Läs mer

DUSCHVÄGGSYSTEM 2011-2012. Badrum med känsla

DUSCHVÄGGSYSTEM 2011-2012. Badrum med känsla DUSCHVÄGGSYSTEM 2011-2012 Badrum med känsla BADRUM MED KÄNSLA 2 Med inspiration av den karga, svenska naturen med friskt, rent vatten har vi designat en modern badrumsserie med lugn, närvaro och oändlighet

Läs mer

ARKITEKTPROVET 2013 DAG 1. 1: LINJE & VECK [ENKELHET, UNDERSÖKNING] [1H] 9.15-10.15

ARKITEKTPROVET 2013 DAG 1. 1: LINJE & VECK [ENKELHET, UNDERSÖKNING] [1H] 9.15-10.15 ARKITEKTPROVET 2013 DAG 1. 1: LINJE & VECK [ENKELHET, UNDERSÖKNING] [1H] 9.15-10.15 Översikt: Den första uppgiften är en undersökning av linje, kant och yta. I den skall du försöka skapa något intressant

Läs mer

www.trident.se BAD MED DUSCH Den perfekta kombinationen

www.trident.se BAD MED DUSCH Den perfekta kombinationen www.trident.se BAD MED DUSCH Den perfekta kombinationen Badkar med dörr och dusch den perfekta kombinationen TWINLINE 1 TWINLINE 2 TWINLINE DUETT Exklusivt badkar med optimal komfort Twinline är den perfekta

Läs mer

NYHETER PÅ VÄG

NYHETER PÅ VÄG NYHETER PÅ VÄG WWW.KONRADSSONS.COM NR 1:2 2017 NYHETSPAKET I denna folder kan ni se en närmare presentation av produkterna i andra delen av årets första nyhetspaket från Konradssons Kakel. CLIMB Serien

Läs mer

NYTT SORTIMENT VALMÖJLIGHETERNAS SKJUTDÖRR NYA PROFILER, FÄRGER OCH MATERIAL

NYTT SORTIMENT VALMÖJLIGHETERNAS SKJUTDÖRR NYA PROFILER, FÄRGER OCH MATERIAL NYTT SORTIMENT VALMÖJLIGHETERNAS SKJUTDÖRR NYA PROFILER, FÄRGER OCH MATERIAL Broschyr och prislista, feb 2012 NYTT SÄTT ATT SKAPA DIN SKJUTDÖRRSLÖSNING Gör verklighet av en förvaring som speglar din personliga

Läs mer

Dekorationer. 1. Pelare horisontell 2. Dubbel pelare horisontell. 1. Bård vertikal 2. Dubbelbård vertikal

Dekorationer. 1. Pelare horisontell 2. Dubbel pelare horisontell. 1. Bård vertikal 2. Dubbelbård vertikal Dekorationer 1. Pelare horisontell 2. Dubbel pelare horisontell 1. Bård vertikal 2. Dubbelbård vertikal Dekorationer 1. Fondvägg badkar 1. Fondvägg 2. Fondvägg i dusch Stående eller liggande Ljust eller

Läs mer

med kakel och klinker

med kakel och klinker STIL med kakel och klinker KAMPANJ! Ta del av våra erbjudanden och låt dig inspireras. Gäller t.o.m. 5 mars STOCKHOLM WWW.KONRADSSONS.COM/STOCKHOLM FEM STILAR Bor du på landet och brinner för närproducerat?

Läs mer

KAKEL. endast för vägg. Alla ljusa. Karlstad Kakel, Magasin 2, Löfbergskajen, Karlstad,

KAKEL. endast för vägg. Alla ljusa. Karlstad Kakel, Magasin 2, Löfbergskajen, Karlstad, KAKEL Alla ljusa Casali perla Art. nr. 20648 Pris/m2: Casali 20x20 (1) cm Ljus grå patinerad yta Ljus lera 25 st 270 kr 1,04 m2 Casali Perla är ett ljus grått patinerad kakel med en antik yta och ser ut

Läs mer

NYHETER PÅ VÄG

NYHETER PÅ VÄG NYHETER PÅ VÄG WWW.KONRADSSONS.COM NR 2 2017 NYHETSPAKET I denna folder kan ni se en närmare presentation av produkterna av årets andra nyhetspaket från Konradssons Kakel. FJORD Skandinavisk sten ligger

Läs mer

Kakelbranschen informerar. av kakel och klinker

Kakelbranschen informerar. av kakel och klinker Kakelbranschen informerar Skötsel av kakel och klinker Städråd för väggar och golv med ytskikt av keramiska plattor! I denna folder redovisas råd och rekommendationer om hur ytskikt med keramiska plattor

Läs mer

SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER SE HELA AKTUELLA UTBUDET PÅ WWW.NORDICBRASKAMINER.SE

SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER SE HELA AKTUELLA UTBUDET PÅ WWW.NORDICBRASKAMINER.SE 1 SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER 2 NJUT AV ELDENS VÄRME OCH LÅGORNAS SKEN I årtusenden har människan hänförts av elden och vad den kan erbjuda oss. I vår moderna tid är det kanske främst möjligheten

Läs mer

Varför ska jag välja Free? Därför att badrumsserien Free har ett harmoniskt formspråk som präglas av balans, enkelhet och omsorg om detaljer.

Varför ska jag välja Free? Därför att badrumsserien Free har ett harmoniskt formspråk som präglas av balans, enkelhet och omsorg om detaljer. Varför ska jag välja Free? Därför att badrumsserien Free har ett harmoniskt formspråk som präglas av balans, enkelhet och omsorg om detaljer. Därför att seriens tvättställ nu också finns i en grundare

Läs mer

DESIGN OCH TILLVAL SKAPA DITT PERSONLIGA HEM

DESIGN OCH TILLVAL SKAPA DITT PERSONLIGA HEM DESIGN OCH TILLVAL SKAPA DITT PERSONLIGA HEM SKÖNHET KOMMER INIFRÅN Varmt välkommen till oss på Kärnhem, nu börjar det roliga! Det är dags för dig att skapa ett hem utifrån din personliga stil och de möbler

Läs mer

2018 NYHETSPAKET TVÅ

2018 NYHETSPAKET TVÅ 2018 NYHETSPAKET TVÅ BOUTIQUE Tidlös och klassisk. Boutique är en sofistikerad marmorimitation som med sin blanka yta skapar en känsla av lyx. Serien kommer i färgerna vit, grå och svart och kan tack vare

Läs mer

Borghamns Stenförädling AB

Borghamns Stenförädling AB Svensk natursten Borghamns Stenförädling AB 1 2 Svensk natursten Den svenska berggrunden är stabil. Orsaken är bland annat åldern. Det handlar om hundratals miljoner år. Till exempel är det mellan 450

Läs mer

Söka och undersöka - rum

Söka och undersöka - rum Rapport Kandidatarbete Söka och undersöka - rum Linnea Nordin Inredningsarkitektur & Möbeldesign DKK Konstfack 2013-05-28 Professor: Jonas Osslund Kursledare: Karin Tyrefors Handledare: Åsa Conradsson

Läs mer

Bridgeport matsal, kök och bar

Bridgeport matsal, kök och bar BRIDGEPORT Bridgeport Känn hur böljan rör vid fötterna när du står och blickar ut över en blå horisont. Hör hur vinden griper tag i vassen strax bakom dig när du pressar dig mot brisen. Du befinner dig

Läs mer

ALGOT Förvaring för hela hemmet

ALGOT Förvaring för hela hemmet Bygg hela vägen upp till taket för att utnyttja varenda kvadratcentimeter, utan att använda så mycket golvyta. Välj metallhyllplan vid förvaring av tunga saker. Metallhyllplan med måtten 80x38 tål belastning

Läs mer

Installation av Värmefilm, värmefolie.

Installation av Värmefilm, värmefolie. Installation av Värmefilm, värmefolie. Till en början ska du se till att beställa rätt mängd material inför installationen. Se till att vara noggrann när du räknar, det kommer att löna sig i slutet. Fungera

Läs mer

Massiv. Ditt eget unika golv. Inga kopior CREATING EXCEPTIONAL SPACES

Massiv. Ditt eget unika golv. Inga kopior CREATING EXCEPTIONAL SPACES Massiv Ditt eget unika golv. Inga kopior CREATING EXCEPTIONAL SPACES Ett golv som är lika personligt som du. Vår stavparkett i massivt trä ger alla utrymmen en exklusiv känsla. Varje unik stav kommer från

Läs mer

Långvinds herrgård. Ett hus med stil och historia. Anders Franzén

Långvinds herrgård. Ett hus med stil och historia. Anders Franzén Långvinds herrgård Detalj av fasaden. Utsidan är i komplett snickarglädje: hyvlad fasadpanel lagd i olika riktningar, lövsågade fönsteröverstycken, en stor veranda i två våningar, med svarvade stolpar

Läs mer

NYHETER PÅ VÄG.

NYHETER PÅ VÄG. NYHETER PÅ VÄG. WWW.KONRADSSONS.COM NR1:2017 NYHETS PAKET. I denna folder kan ni se en närmare presentation av produkterna i årets första nyhetspaket från Konradssons Kakel. SCALE I serien Scale är det

Läs mer

Kappa. Kapprumsinredning. Innehållsförteckning Kappa Original 3 Kappa Klassisk 7 Kappa Bas 11 Upphängning 15 Färger 16

Kappa. Kapprumsinredning. Innehållsförteckning Kappa Original 3 Kappa Klassisk 7 Kappa Bas 11 Upphängning 15 Färger 16 Kapprumsinredning Kappa Innehållsförteckning Kappa Original 3 Kappa Klassisk 7 Kappa Bas 11 Upphängning 15 Färger 16 Kappa En lösning för alla Bredast utbud Oavsett vilket behov som finns i ert projekt

Läs mer

KAPPA FLEXIBELT EFTER DINA ÖNSKEMÅL

KAPPA FLEXIBELT EFTER DINA ÖNSKEMÅL KAPPA FLEXIBELT EFTER DINA ÖNSKEMÅL Kappa Original 5 Kappa Klassisk 9 Kappa Bas 13 Upphängning 17 Färger 18 1 2 KAPPA Kappa En lösning för alla Bredast utbud Oavsett vilket behov som finns i ert projekt

Läs mer

VÄLJ DIN PERSONLIGA STIL

VÄLJ DIN PERSONLIGA STIL Varför ska jag välja Art? Därför att badrumsserien Art sticker ut. Tydligast är tvättstället som har formen av en virvel. Den distinkta, precisa och samtidigt organiska formen återspeglas i hela den personliga

Läs mer

Innehållsförteckning. Vilket skötbord ska man välja?... 3. Uppfällbara skötbord Robust... 4 Robust Extra... 5

Innehållsförteckning. Vilket skötbord ska man välja?... 3. Uppfällbara skötbord Robust... 4 Robust Extra... 5 1 Innehållsförteckning Vilket skötbord ska man välja?... 3 Uppfällbara skötbord Robust... 4 Robust Extra... 5 Fasta skötbord Budget... 6 Fast... 7 Björk... 8 Mäta... 9 Eldrivna höj- och sänkbara skötbord

Läs mer

Scan Combifloor polerad betong

Scan Combifloor polerad betong Scan Combifloor polerad betong Scan Combifloor: Version Standard i 4 slipsteg Slipa betongytan med RoundOn Grön tills du har tagit bort det översta lagret på betongen och fått fram så mycket synlig sten

Läs mer

Stopper-/tvärbalk impregnerat trä 50x100 mm 2 st 2490 mm (alltid samma mått)

Stopper-/tvärbalk impregnerat trä 50x100 mm 2 st 2490 mm (alltid samma mått) 1 / 5 BRUKS- OCH MONTERINGSANVISNING Tack för att du valde bojkorgen Basketbuoy från Finland. Bojkorgen är till för att förtöja högst 2,2 m breda båtar under 800 kg. Båten kan ligga högst - cm djupt beroende

Läs mer

Vackra dukningar inför advent, jul och nyår!

Vackra dukningar inför advent, jul och nyår! Vackra dukningar inför advent, jul och nyår! Kanske finns det ingen tid under året som det anordnas så många fester på inomhus som under december månad? Det är avslutningsfester, glöggpartyn, Luciamingel,

Läs mer

vårens erbjudande sense badkar 10.900: (12.900:-) Se sid 12 westerbergs.se

vårens erbjudande sense badkar 10.900: (12.900:-) Se sid 12 westerbergs.se vårens erbjudande 16 sense badkar 10.900: (12.900:-) Se sid 12 westerbergs.se hög- eller väggskåp halva priset vid köp av komplett afton under- och överdel AFTON afton badrumsmöbel Afton är möbelserien

Läs mer

Tvättstället är designat av Jesper Ståhl och Basic i vitt är Svanenmärkt. Basic levereras i platta paket.

Tvättstället är designat av Jesper Ståhl och Basic i vitt är Svanenmärkt. Basic levereras i platta paket. Varför ska jag välja Basic? Därför att badrumsserien Basic är en slitstark basinredning. Basic har dämpade lådor och serien finns i vit-, ek- eller svart melamin. Vill du vara säker på att minimera din

Läs mer

Konsultation angående skötsel av dammar och ängar på Kungsbacka golfbana

Konsultation angående skötsel av dammar och ängar på Kungsbacka golfbana PM Konsultation angående skötsel av dammar och ängar på Kungsbacka golfbana Jonas Stenström Naturcentrum AB 2014-06-23 1 (5) Ängar Allmän bedömning Visserligen kan man konstatera att det verkar som att

Läs mer

Borttappad bok returneras till:

Borttappad bok returneras till: Borttappad bok returneras till: Namn: Adress: Innehåll: Mindnotes historia 8-9 Mjukomslag av papper 10-13 Mjukomslag av PU 14-17 Hårdomslag av papper 18-21 6 Hårdomslag av PU 22-25 Hårdomslag av textil

Läs mer

Litochrom STARLIKE LIM TÄTNINGSMEDEL YTSKIKT

Litochrom STARLIKE LIM TÄTNINGSMEDEL YTSKIKT Litochrom STARLIKE LIM TÄTNINGSMEDEL YTSKIKT S En produkt för 3 applikationer Ytskikt Tätningsmedel Lim Fläck- och vattenavvisande. Förhindrar spridning av svamp och mögel. Utmärkt motståndskraft mot syror

Läs mer

T-tunika med formremsa i halsringningen

T-tunika med formremsa i halsringningen Du behöver: begagnade tyger. Jag har en gardin och ett par shorts. Symaskin och matchande tråd, pappersoch tygsax, knappnålar, måttband, strykjärn och strykbräda, mellanlägg/fliselin till halsremsan. Synål.

Läs mer

KVALITET TILL ett RIMLIGT PRIS! BastuUGNAR VEDELDADE PRODUKTER 2012 2013

KVALITET TILL ett RIMLIGT PRIS! BastuUGNAR VEDELDADE PRODUKTER 2012 2013 KVALITET TILL ett RIMLIGT PRIS! BastuUGNAR VEDELDADE PRODUKTER 2012 2013 1 TRADITIONELLT Under nästan ett halvt sekel, har Kota bastuugnar och murgrytor erbjudit aktiva bastubadare kvalitet till ett rimligt

Läs mer

Läggningsanvisning. Konsumentvinyl. Februari 2013

Läggningsanvisning. Konsumentvinyl. Februari 2013 Läggningsanvisning Konsumentvinyl Februari 2013 Läggning av konsumentvinyl 1. Städa det gamla golvet noga, så att inga gruskorn eller liknande finns kvar. Om du tänker lägga ditt plastgolv ovanpå en gammal

Läs mer

Sil}an TRÄgolv den nya generationen

Sil}an TRÄgolv den nya generationen Sil}an TRÄgolv den nya generationen etablerat 1897 Våra massiva trägolv den nya generationen Det finns trägolv och det finns trägolv. Vi törs påstå att ett trägolv från Siljan är något extra. Våra massiva

Läs mer

Nya soffklädslar FEBRUARI 2016

Nya soffklädslar FEBRUARI 2016 PH131457 IKEA SOFFÖVERDRAG/FEBRUARI 2016 / 1 Nya soffklädslar FEBRUARI 2016 IKEA SOFFÖVERDRAG/FEBRUARI 2016 / 2 PH131453 NYA SOFFKLÄDSLAR I FEBRUARI Att byta klädsel är det enklaste sättet att ge nytt

Läs mer

AFFÄRSOMRÅDE UTGÅVA 2015-1. Klinkergolv. Klinkergolv. Plattor i bruk och plattor i fix. ON A SOLID GROUND Kunskap om golv sedan 1929

AFFÄRSOMRÅDE UTGÅVA 2015-1. Klinkergolv. Klinkergolv. Plattor i bruk och plattor i fix. ON A SOLID GROUND Kunskap om golv sedan 1929 AFFÄRSOMRÅDE Klinkergolv Klinkergolv Plattor i bruk och plattor i fix ON A SOLID GROUND Kunskap om golv sedan 1929 Klinkergolv Inom affärsområde Klinker installerar vi golv med olika typer av plattsättningar

Läs mer

Varför ska jag välja Flow? Därför att badrumsserien Flow är en uttrycksfull serie med rena linjer och harmoniska proportioner.

Varför ska jag välja Flow? Därför att badrumsserien Flow är en uttrycksfull serie med rena linjer och harmoniska proportioner. Varför ska jag välja Flow? Därför att badrumsserien Flow är en uttrycksfull serie med rena linjer och harmoniska proportioner. Du kan välja tvättställ i det stenliknande materialet Top Solid eller porslin

Läs mer

Några enkla övningar för de allra minsta

Några enkla övningar för de allra minsta Några enkla övningar för de allra minsta Var sin boll Var sin boll bra kom igång-övning 1.Driva runt på begränsad yta med olika instruktioner:driva med höger-vänster fot,trixa,byta boll med kompisen stanna

Läs mer

Hotell. Designanpassade. produkter från ELKO

Hotell. Designanpassade. produkter från ELKO Designanpassade produkter från ELKO Scandic Grand Central Hotell ELKO vill som ledande leverantör av designprodukter, inom elinstallation, ge dig en helhetsbild av lösningar för hotellmiljöer. I denna

Läs mer

Handledning för dig som gör det själv. Denna arbetsbeskrivning ingår i en serie om tre. Dessa är: Förbereda underlag Montera keramik.

Handledning för dig som gör det själv. Denna arbetsbeskrivning ingår i en serie om tre. Dessa är: Förbereda underlag Montera keramik. Lägga värmegolv Handledning för dig som gör det själv Denna arbetsbeskrivning ingår i en serie om tre. Dessa är: Förbereda underlag Montera keramik Lägga värmegolv Denna arbetsbeskrivning gäller för ingjutning/spackling

Läs mer

Stora format. www.cchoganas.se

Stora format. www.cchoganas.se Stora format www.cchoganas.se Stora format Vi har jobbat med Byggkeramik i nästan 130 år och de otaliga projekt som vi haft förmånen att få leverera till ger oss en samlad erfarenhet och ett laddat varumärke.

Läs mer

Lycka till! Innehåll: Inredningsförslag s. 4-7. Vägghängd inredning s. 8-12. Fristående inredning s. 13. Garderobsinredning s.

Lycka till! Innehåll: Inredningsförslag s. 4-7. Vägghängd inredning s. 8-12. Fristående inredning s. 13. Garderobsinredning s. Garderobsinredning och skjutdörrar 2016 2 Pelly har tillverkat smart garderobsinredning i småländska Hillerstorp sedan 1947. Vi gör helt enkelt bra förvaring baserad på skandinavisk designtradition. Med

Läs mer

NYA IFÖ SPIRA ART. Formad av Skandinavien

NYA IFÖ SPIRA ART. Formad av Skandinavien NYA IFÖ SPIRA ART Formad av Skandinavien Vi har tillverkat porslin i Bromölla i långt mer än 100 år, produkter för badrum i 80 år. Därför är det inte konstigt att Skandinavien inspirerade oss när vi utformade

Läs mer

Geberit Group. badstudıose. VÅRKAMPANJ Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *)!

Geberit Group. badstudıose. VÅRKAMPANJ Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *)! Geberit Group badstudıose 8-16 VÅRKAMPANJ Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *)! UTAN spolkant för hygienens och städningens skull. Ny påfyllningsventil som sparar upp till 0,5 l vatten vid varje

Läs mer

Grundkurs. Så här bygger du en kombination AV Function

Grundkurs. Så här bygger du en kombination AV Function AV FUNCTION 4200 Grundkurs Så här bygger du en kombination AV Function AV Function byggs helt enkelt som boxar du staplar på och bredvid varandra. Under dessa placeras ett underrede välj på träsockel eller

Läs mer

STORE CONCEPT ETT FLEXIBELT BUTIKSKONCEPT BÅDE FÖR DEN LILLA OCH STORA BUTIKEN

STORE CONCEPT ETT FLEXIBELT BUTIKSKONCEPT BÅDE FÖR DEN LILLA OCH STORA BUTIKEN STORE CONCEPT ETT FLEXIBELT BUTIKSKONCEPT BÅDE FÖR DEN LILLA OCH STORA BUTIKEN 2 I butiken tar kunden beslutet att köpa produkten. En tydlig, enkel och inspirerande butiksmiljö är därför grundförutsättningen

Läs mer

Måla med Patina. Patina Style STILRUMMET STOCKHOLM. Sammanfattning i hur du målar med matta kalkfärger.

Måla med Patina. Patina Style STILRUMMET STOCKHOLM. Sammanfattning i hur du målar med matta kalkfärger. Patina Style STOCKHOLM Måla med Patina Sammanfattning i hur du målar med matta kalkfärger. Tack för att du handlar av oss. Du är välkommen åter om du har frågor och funderingar kring färgerna. Vi utökar

Läs mer

Monteringsanvisning codex VG 4X på vägg 17

Monteringsanvisning codex VG 4X på vägg 17 codex VG 4X Egenskaper codex VG 4X codex VG 4X uppfyller gällande krav enligt BBV 10:1 och har ett ånggenomgångsmotstånd som överstiger 4.000.000 s/m. Monteringsanvisning codex VG 4X på vägg 17 Applicering

Läs mer

En liten skrift om Solohyvelns möjligheter

En liten skrift om Solohyvelns möjligheter Från panel till list En liten skrift om Solohyvelns möjligheter Dimensionering och släthyvling av virke En nysågad bräda är plan men har måttavvikelser. Efter torkning till byggtorrt dvs. 15-20% fukthalt

Läs mer

Kulturbelysning GÅRD OCH HUS tig valité är vik är k N

Kulturbelysning GÅRD OCH HUS tig valité är vik är k N Kulturbelysning GÅRD OCH HUS När kvalité är viktig FASADBELYSNING Våra lykthus i gjutjärn finns i 4- och 6-kantiga modeller. Klassiska armaturer efter förlagor från början av 1900-talet. en går att kombinera

Läs mer

www.hansk.se RIDGEPORT

www.hansk.se RIDGEPORT www.hansk.se RIDGEPORT BESTÄNDIG SKÖNHET Bridgeport är inspirerad av land, kust och hav i samklang med tydliga inslag från sekler som passerat. Bridgeport har oändliga val med färg, form och mått, vilket

Läs mer

Bänk. 12. Blåflox, Phlox divaricata, 60 st, två sorter: o Clouds of Perfume, ljust blåviolett o White Perfume, vit

Bänk. 12. Blåflox, Phlox divaricata, 60 st, två sorter: o Clouds of Perfume, ljust blåviolett o White Perfume, vit Bänk Växtförteckning Träd och buskar. Amerikansk strimlönn, flerstammig, Acer pensylvanicum, st. Svartaronia, Aronia melanocarpa GLORIE E, 6 st 3. Klematis, Clematis (Integrifolia-Gruppen) Arabella, st.

Läs mer

VäLj Rätt badrum i höst. SpARA pengar! FÖRVANDLA Ditt badrum Små och StoRA FÖRäNDRiNgAR, NyheteR & RAbAtteR!

VäLj Rätt badrum i höst. SpARA pengar! FÖRVANDLA Ditt badrum Små och StoRA FÖRäNDRiNgAR, NyheteR & RAbAtteR! Välj rätt badrum i höst. Spara pengar! FÖRVANDLA DITT BADRUM Små och stora förändringar, nyheter & rabatter! Stora förändringen. Eller lilla. Indigo badrumsmöbler, 12 560:- Underdel 90 vågen (exkl. blandare)

Läs mer

Vackra trägolv för användning i generationer

Vackra trägolv för användning i generationer Vackra trägolv för användning i generationer Omslagsbild: Furu massiv ljusgrå slät Ovan: Furu massiv obehandlad slät (samma utseende får du om du väljer klarvax) En av världens viktigaste och mest fantastiska

Läs mer

Innehållsförteckning: Lycka till!

Innehållsförteckning: Lycka till! Inredning och skjutdörrar 2015 Pelly har tillverkat smart garderobsinredning i småländska Hillerstorp sedan 1947. Vi gör helt enkelt bra förvaring baserad på Skandinavisk designtradition. Med vårt fl exibla

Läs mer

Instruktion Rapid v. 0.2 Sida 1 av 5. Cyanlim

Instruktion Rapid v. 0.2 Sida 1 av 5. Cyanlim Instruktion Rapid v. 0.2 Sida 1 av 5 INSTRUKTIONER RA Observera, instruktionen är helt nyskriven och uppdateras fortfarande. Titta på produktsidan på www.mollehem.se efter senaste versionen. HJÄLPMEDEL

Läs mer

NYHETSPAKET ETT 2019

NYHETSPAKET ETT 2019 NYHETSPAKET ETT 2019 TSQUARE Tsquare är en serie kakel och klinker som tar oss back to basic. VÄGG: De vackert glaserade plattorna i har ett handgjort utseende med en svag nyansskillnad mellan plattorna

Läs mer

TANGRAM är ett handmålat kakel 20x20 cm med olika grafiska mönster. Pris 1.855:-/m 2, finns i flera olika kulörer.

TANGRAM är ett handmålat kakel 20x20 cm med olika grafiska mönster. Pris 1.855:-/m 2, finns i flera olika kulörer. kakeltrender 2016 retro Nu blickar vi tillbaka men inte så långt i tiden utan mot 70- och 80-talet. Kulörer och mönster från dessa årtionden återfinns i flera olika nya kakelserier. Framträdande är kulörer

Läs mer

Fogning med nora fogmassa

Fogning med nora fogmassa Fogning med nora fogmassa I. Förberedelsearbete 1. Fogar Ta bort smuts från skarvarna (borsta bort, skrapa bort) Applicera nora flytande vax med hjälp av en trasa över området som skall fogas. Se till

Läs mer

ATTITYD KAMPANJ! MARS MASSOR MED FÖRMÅNLIGA ERBJUDANDEN! KAKEL VÅRENS TRENDIGA KAKELNYHETER 2017

ATTITYD KAMPANJ! MARS MASSOR MED FÖRMÅNLIGA ERBJUDANDEN! KAKEL VÅRENS TRENDIGA KAKELNYHETER 2017 KAMPANJ! 13-25 MARS ATTITYD VÅRENS TRENDIGA KAKELNYHETER 2017 MASSOR MED FÖRMÅNLIGA ERBJUDANDEN! KAKEL WWW.KONRADSSONS.COM BESÖK VÅR HEMSIDA KONRADSSONS.COM OCH FÅ MER INSPIRATION konradssons attityd 1

Läs mer

TRESPÅRIG SKENA Välj en trespårig skena i silver vid 3-dörrars lösningar. Praktisk för full öppning och enkel åtkomst.

TRESPÅRIG SKENA Välj en trespårig skena i silver vid 3-dörrars lösningar. Praktisk för full öppning och enkel åtkomst. lista 2016 TRESPÅRIG SKENA Välj en trespårig skena i silver vid 3-dörrars lösningar. Praktisk för full öppning och enkel åtkomst. SKJUTDÖRRAR Skjutdörrar & profiler Diamant Titan Symmetric Opal Rubin Nordica

Läs mer

DET PERFEKTA HUSET FÖR DEN MODERNA FAMILJEN. Det finns inget som din egen gräsmatta...

DET PERFEKTA HUSET FÖR DEN MODERNA FAMILJEN. Det finns inget som din egen gräsmatta... 1 Det finns inget som din egen gräsmatta... DET PERETA HUSET ÖR DEN MODERNA AMILJEN Viktor Hanson har i samarbete med Engstrand och Speek arkitekter tagit fram ett hus som är anpassat för det moderna livet

Läs mer

V ERSAT I L. Betong är ur estetisk synpunkt de stora möjligheternas material.

V ERSAT I L. Betong är ur estetisk synpunkt de stora möjligheternas material. Betong är ur estetisk synpunkt de stora möjligheternas material. Tage Hertzell, Betongens ytor, 2013. I förslaget Versatil visas några av dessa möjligheter upp och förhoppningsvis kan det ge mässans besökare

Läs mer

Högklassiga ljudabsorbenter tillverkade av lav

Högklassiga ljudabsorbenter tillverkade av lav Högklassiga ljudabsorbenter tillverkade av lav Nordgrönas naturliga paneler är effektiva ljudabsorbenter som är handgjorda i Sverige av lav från Skandinavien. Panelerna kan ses som underhållsfria växtväggar

Läs mer

PANEL & LIST. Här hittar du tydliga och handfasta råd så att du snabbt kan komma igång och göra det rätt från början. Så enkelt att du gör det själv!

PANEL & LIST. Här hittar du tydliga och handfasta råd så att du snabbt kan komma igång och göra det rätt från början. Så enkelt att du gör det själv! PANEL & LIST Gamla slitna tapeter och flagnande färg. Då är det på tiden att fräscha upp hemma. Vad är då bättre än att sätta upp träpanel. Panelen inte bara skyddar väggen mot stötar. Den piggar också

Läs mer

Marknadsaktiviteter för Beijer Byggmaterial från CC Höganäs 2015

Marknadsaktiviteter för Beijer Byggmaterial från CC Höganäs 2015 BEIJER BYGGMATERIAL Marknadsaktiviteter för Beijer Byggmaterial från CC Höganäs 2015 2015-02-03 1 Chefen har semester! Konsument får 25% rabatt på all kakel & klinker och CC Höganäs står för 12,5% till

Läs mer

S² Skötselanvisningar

S² Skötselanvisningar S² Skötselanvisningar Reviderad 2015-05-10 Sida 1 / 2 Skötselanvisningar för Keramiska vägg- & golvplattor Keramiska golv - och väggplattor är underhållsfria. Dock krävs en normal veckostädning samt avtorkning

Läs mer

Kvarteret. Hornslandet. Materialval standard, val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar

Kvarteret. Hornslandet. Materialval standard, val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar Kvarteret Hornslandet Materialval standard, val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar VÄLKOMMEN TILL KVARTERET HORNSLANDET! SÄTT DIN EGEN PRÄGEL PÅ BOSTADEN Tecknar du avtal för en nyproducerad

Läs mer

Utvändig färgsättning. Hur du lyckas med färgsättning av ditt hus.

Utvändig färgsättning. Hur du lyckas med färgsättning av ditt hus. Utvändig färgsättning Hur du lyckas med färgsättning av ditt hus. Att färgsätta ditt eget hus är en både rolig och utmanande uppgift. Låt processen få ta den tid som krävs. Prova olika förslag och låt

Läs mer

SEX STARKA SKÄL ATT VÄLJA KÄHRS

SEX STARKA SKÄL ATT VÄLJA KÄHRS SEX STARKA SKÄL ATT VÄLJA KÄHRS QUALITY IN WOOD SINCE 1857 TRADITION INNOVATION DESIGN 1 2 3 Trä är det mest miljövänliga, vackraste och mest flexibla golvmaterial som finns. Det är därför som vi bara

Läs mer

Bärande laminerad träkolonn

Bärande laminerad träkolonn Bärande laminerad träkolonn Kloppen-søyla är en kolonn konstruerad av limträ, tillverkad av skandinavisk gran av bästa kvalitet - ett material som ger optimal stabilitet och gör att våra kolonner kan användas

Läs mer

PANEL & LIST SÅ ENKELT ATT DU GÖR DET SJÄLV! www.grabber.se

PANEL & LIST SÅ ENKELT ATT DU GÖR DET SJÄLV! www.grabber.se PANEL & LIST SÅ ENKELT ATT DU GÖR DET SJÄLV! www.grabber.se PANEL & LIST Gamla slitna tapeter och flagnande färg. Då är det på tiden att fräscha upp hemma. Vad är då bättre än att sätta upp träpanel. Panelen

Läs mer

3. Materialvalsrekommendationer för kakel, klinker och mosaik

3. Materialvalsrekommendationer för kakel, klinker och mosaik 3. Materialvalsrekommendationer för kakel, klinker och mosaik Som framgått av det föregående har keramiska plattor egenskaper som innebär att de passar i de flesta sammanhang och klarar av den flesta påverkningar.

Läs mer

TÄBYVAGGAN (4 m. och 3 m.) MONTAGEBESKRIVNING. Bild 1: Vagga 4x2,6 m. OBS! DENNA BESKRIVNING SKALL LÄSAS OCH FÖLJAS VID MONTAGE! Material (Bild 3):

TÄBYVAGGAN (4 m. och 3 m.) MONTAGEBESKRIVNING. Bild 1: Vagga 4x2,6 m. OBS! DENNA BESKRIVNING SKALL LÄSAS OCH FÖLJAS VID MONTAGE! Material (Bild 3): TÄBYVAGGAN (4 m. och 3 m.) MONTAGEBESKRIVNING Bild 1: Vagga 4x2,6 m. OBS! DENNA BESKRIVNING SKALL LÄSAS OCH FÖLJAS VID MONTAGE! Verktyg mm (Bild 2): Insexnyckel 5 mm av bra stålkvalitet med långt skaft,

Läs mer

RITNINGSGRANSKNING, OMBYGGNAD AV UPPERUD 9:9 omarbetad ritning, plan 1. 5 m bred handikapparkeringsplats ska finnas inom 25 m från entrén.

RITNINGSGRANSKNING, OMBYGGNAD AV UPPERUD 9:9 omarbetad ritning, plan 1. 5 m bred handikapparkeringsplats ska finnas inom 25 m från entrén. Till Byggnadsnämnden RITNINGSGRANSKNING, OMBYGGNAD AV UPPERUD 9:9 omarbetad ritning, plan 1 PARKERING 5 m bred handikapparkeringsplats ska finnas inom 25 m från entrén. ENTRÉPLAN Hissen ska vara av typen

Läs mer

HYLLIE TORG - MALMÖ STAD Belysningsprogram. 090219_Systemhandling

HYLLIE TORG - MALMÖ STAD Belysningsprogram. 090219_Systemhandling HYLLIE TORG - MALMÖ STAD Belysningsprogram 090219_Systemhandling Innehållsförteckning Hyllie torg Belysningsprogram Ljusbeskrivning sida 3 Ljusslingor sida 4 Master sida 4 Träd sida 4 Bänkar sida 5 Vattenkar

Läs mer

Vackra köksblandare trend och traditon. www.badex.se

Vackra köksblandare trend och traditon. www.badex.se www.badex.se Vackra köksblandare trend och traditon Badex har ett omfattande program köksblandare i både traditionell och modern utformning. Alla blandare kommer från ansedda europeiska tillverkare som

Läs mer

SKAPA MED TOARULLAR! INSPIRATIONSHÄFTE, TOARULLAR DEL 1. Del 1. Härliga och roliga tips för dig och ditt kreativa barn.

SKAPA MED TOARULLAR! INSPIRATIONSHÄFTE, TOARULLAR DEL 1. Del 1. Härliga och roliga tips för dig och ditt kreativa barn. INSPIRATIONSHÄFTE, TOARULLAR DEL 1 SKAPA MED TOARULLAR! Del 1. Härliga och roliga tips för dig och ditt kreativa barn. COLORONA ÄR EN DEL AV RAHMQVISTGRUPPEN Färgglad fisk Toarulle Plast/papptallrik Häftapparat

Läs mer

Alla mått är i mm. Summa 46 152 kr. Ritningens namn kök 25/11 Ritningsnummer 0000-8909-3071. Inkluderat i totalpriset Vitvaror 19 059 kr

Alla mått är i mm. Summa 46 152 kr. Ritningens namn kök 25/11 Ritningsnummer 0000-8909-3071. Inkluderat i totalpriset Vitvaror 19 059 kr Alla mått är i mm Ritningens namn kök 25/11 Ritningsnummer 0000-8909-3071 Inkluderat i totalpriset Vitvaror 19 059 kr Summa 46 152 kr Användarnamn (E-postadress eller IKEA FAMILYnummer) Ledtråd till ditt

Läs mer

Rullgardiner. Stilrent med personlig prägel

Rullgardiner. Stilrent med personlig prägel Rullgardiner Stilrent med personlig prägel En modern klassiker som gör jobbet Rullgardinen är en klassiker som aldrig blir omodern. Och det är inte så konstigt. En rullgardin passar i stort sett i alla

Läs mer

Kommun Göteborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 89.2 m² Område Vita Fläcken Tillträde tidigast

Kommun Göteborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 89.2 m² Område Vita Fläcken Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 89.2 m² Område Vita Fläcken Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det är en underbar lägenhet att bo i med tanke på läget

Läs mer

Nu kan stugan användas nästan hela året

Nu kan stugan användas nästan hela året SJÄLVBYGGARENS SOMMARSTUGA DEL 6 FASADBEKLÄDNAD Självbyggaren gör nu i ordning husets fasad. Det arbetet handlar om mer än den snygga träpanelen, för isolering, fuktskydd och vindskydd skall arbeta ihop

Läs mer

RESTAURERING AV GAMLA FOTOGRAFIER

RESTAURERING AV GAMLA FOTOGRAFIER RESTAURERING AV GAMLA FOTOGRAFIER Att fixa till gamla bilder sträcker sig från enklare justeringar till mer avancerade operationer. Det kan handla om att enbart behöva justera ljus och kontraster, men

Läs mer

Lamellgardin. En elegant produkt för reglering av insyn och ljus.

Lamellgardin. En elegant produkt för reglering av insyn och ljus. Lamellgardin En elegant produkt för reglering av insyn och ljus. Haglunds lamellgardiner har ett brett användningsområde. Som solskydd, fördunkling, rumsavskiljning, avskärmning, inredning på kontor, hemma,

Läs mer

FRONT/ UTFÖRANDE 67241016* LIGHT WOOD LIGHT WOOD 3606 4508 672419399* PLAIN KULÖR KULÖR 5479 6849

FRONT/ UTFÖRANDE 67241016* LIGHT WOOD LIGHT WOOD 3606 4508 672419399* PLAIN KULÖR KULÖR 5479 6849 LISTA BAD 2016 VÄGGHÄNGDA TVÄTTSTÄLL Tvättställ Free 415 porslin Tvättställ Free COMPACT 615 porslin 415/30/380 5480041 VITT 1 925 2 406 Vid montering av separat tvättställ utan kommod beställ Bultkit

Läs mer

Konceptmanual butiksutställningar

Konceptmanual butiksutställningar Konceptmanual butiksutställningar Innehållsförteckning Varumärket måste speglas i utställningen 3 Återförsäljarna viktiga för varumärket 3 Exteriör profil 4 Skyltar och skyltbelysning 5 Interiör profil

Läs mer