KAKEL. endast för vägg. Alla färgade. Karlstad Kakel, Magasin 2, Löfbergskajen, Karlstad,

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "KAKEL. endast för vägg. Alla färgade. Karlstad Kakel, Magasin 2, Löfbergskajen, 652 24 Karlstad, www.karlstadkakel.se"

Transkript

1 KAKEL Alla färgade

2 Svart 10 slät blank Alfa Art. nr. KK10CE13 al 10x10 (0,7) cm Svart, slät och blank yta Röd lera 100 st 440 kr 1 m2 Svart 10 är ett svart baskakel med blank yta. En riktig klassiker. Storleken är kvadratisk och ljuset reflekteras fint i den blanka ytan. Passar på alla väggar i funktionella rum så som kök, badrum och även i grovkök. Insprängd i vita väggar, som pelare eller ränder, hel fondvägg eller schackrutigt. Kombinationsmöjligheterna är många. Här är det verkligen sammansättningen med annat kakel som sätter stilen. Passar till allt från ren funkisstil till tufft modern. Fogfärgen kan få stor betydelse för hur rutigt det blir på väggen.

3 Tirrenia 15 mörkgrön Art. nr. KK10IM01 Tirrenia 15x15 (0,85) cm Mörk grön, blank och strukturerad yta Vit lera 44 st 130 kr 0,61 m2 Tirrenia 15 mörk grön är en traditionell och karaktersfylld kakelplatta. Storleken är klassisk och ytan är som om den är handgjord. Plattorna passar överallt och fungerar alldeles utmärkt på väggar i badrum och toaletter, för en traditionell och klassisk sättning, samt i kök med ett lantligt intryck. Om du sätter plattorna diagonalt ger det en känsla av förrförra sekelskifte. Med Tirrenia som platta i en fondvägg eller på en murstock får du en atmosfär som påminner om engelsk sekelskiftesmiljö. Här är det kombinationer och tillbehör som sätter den verkliga stilen.

4 KLINKER golv eller vägg PICASSO 10D GRÖN Art. nr. KK20IM07 Picasso 10x10 (0,68) cm Grönblå, blank och lätt vågig yta Klinker Ljus lera 100 st 395 kr 1 m2 Vägg Picasso 10D Grön är en vågig klinker med en läcker blank yta som med sin färg passar utmärkt till badrumsvägg. Storleken är traditionell och serien finns i andra kulörer som kan kombineras med lyckad effekt. Plattornas storlek gör att de också används på vägg i kök. Kombinationsmöjligheterna är många med alla färgerna i samma serie. Tillsammans med vita ytor blir det fina blickfång som piggar upp med sin klara färg.

5 KLINKER golv eller vägg PICASSO 10F BLÅ Art. nr. KK20IM06 Picasso 10x10 (0,68) cm Klarblå, blank och lätt vågig yta Klinker Ljus lera 100 st 395 kr 1 m2 Vägg Picasso 10F Blå är en vågig klinker med en läcker blank yta som med sin färg passar utmärkt till badrumsvägg. Storleken är traditionell och serien finns i andra kulörer som kan kombineras med lyckad effekt. Plattornas storlek gör att de också används på vägg i kök. Kombinationsmöjligheterna är många med alla färger i samma serie. Tillsammans med vita ytor blir det fina blickfång som piggar upp med sin klara färg.

6 KLINKER golv eller vägg PICASSO 10N SVART Art. nr. KK20IM06 Picasso 10x10 (0,68) cm Svart, blank och lätt vågig yta Klinker Ljus lera 100 st 395 kr 1 m2 Vägg Picasso 10N Svart är en vågig klinker med en läcker blank yta som passar utmärkt till del av badrumsvägg. Storleken är traditionell och serien finns i andra kulörer som kan kombineras med lyckad effekt. Plattornas storlek gör att de också används på vägg i kök. Kombinationsmöjligheterna är många med alla färgerna i samma serie. Tillsammans med vita ytor blir det fina blickfång som piggar upp med sin färg.

7 KLINKER golv eller vägg PICASSO 10R RÖD Art. nr. KK20IM08 Picasso 10x10 (0,68) cm Röd, blank och lätt vågig yta Klinker Ljus lera 100 st 395 kr 1 m2 Vägg Picasso 10R Röd är en vågig klinker med en läcker blank yta som passar utmärkt till del av badrumsvägg. Storleken är traditionell och serien finns i andra kulörer som kan kombineras med lyckad effekt. Plattornas storlek gör att de också används på vägg i kök. Kombinationsmöjligheterna blir många tillsammans med alla färgerna i samma serie. Tillsammans med vita ytor blir det fina blickfång som piggar upp med sin klara färg.

8 Biselado svart Art. nr. KK10CE0505 Biselado 10x20 (0,7) cm Svart, helt slät och blank yta med fasade kanter Röd lera 50 st 345 kr 1 m2 Biselado svart är ett kakel med helt slät och blank yta, med traditionellt fasade kanter. Storleken är klassisk och ljuset reflekteras i fasetterna. Det ger dig väggar med ett fint ljusspel i en igenkännande traditionell tappning och storleken är mycket traditionell. Biselado passar alla väggar i funktionella rum som kök, badrum och klädvård. Kombinationsmöjligheterna är många med Biselado. Här är det verkligen sättningen som sätter stilen. Satt i tegelstensförband på traditionellt vis eller rakt liggande för en ny moderna funkis. Om du sätter Biselado svart i tegelstensförband kan det bli fult att kapa en platta i vartannat skift ved övergång till annat material på samma vägg eller i ett ytterhörn. Då kommer en 10x10 bit väl till pass!

9 Zen Grafito Art. nr. KK10GE05 bas 20x60 (1,1) cm Grå, helt slät och blank yta med distinkta ränder Röd lera 8,3 st 280 kr 0,96 m2 Zen Grafito är ett mörk gråfärgat blankt kakel med helt slät yta. En snygg platta. Storleken är modern och ljuset reflekteras fint i den blanka ytan. Plattorna ger dig väggar med ett markant modernt drag och en estetiskt ren miljö. Zen Grafito passar alla väggar i funktionella rum som kök, badrum och även i grovkök. Kombinationsmöjligheterna är många med Zen. Kaklet passar till en ren funkis stil och är sobert modernt. Plattorna kan användas som dekor, fondvägg eller på en hel vägg. Sätts plattorna liggande förlängs väggens intryck! Sätter du plattorna stående på väggen blir det ett intryck av högre till tak.

10 Mozart R Röd Art. nr. KK10IM42 Mozart 33,3x12,5 (0,78) cm Röd, slät och blank yta Ljus lera 24 st 475 kr 0,75 m2 Mozart R Röd är ett väggkakel med en läcker blank slät yta. Färgen är läckert djup röd. Storleken är modern och andra varianter i samma storlek kombineras gärna med lyckad effekt. Plattorna kan användas på vägg i kök, badrum och toaletter. Kombinationsmöjligheterna är många och det är sättningen som bestämmer effekten. Om du sätter plattorna stående ges ett intryck av högre till tak. Sätter du Mozart R Röd liggande på väggen sträcker du visuellt på väggens längd.

11 Nuvole T Art. nr. KK10IM11 Nuvole T 33,3x12,5 (0,78) cm Brun, slät och blank yta Ljus lera 24 st 388 kr 0,75 m2 Nuvole T är ett väggkakel med en slät blank yta och skiftningar som moln i glasyren. Kaklet passar i eleganta miljöer och ger en ren och varm ton. Storleken är modern och andra varianter i samma storlek kan gärna kombineras med lyckad effekt. Plattorna kan användas på vägg i kök, badrum och toaletter, som fondvägg, dekor eller på alla väggar i hela badrummet Kombinationsmöjligheterna är många och det är tillbehören som bestämmer stilen. Om du sätter plattorna stående ges ett intryck av högre till tak. Sätter du Nuvole T liggande på väggen sträcker du visuellt på väggens längd.

12 Salvador grafito Art. nr. KK10CE0503 al 20x31,6 (0,9) cm Mörk brun och matt i ytan med langsgåande schatteringar Röd lera 16 st 248 kr 1,26 m2 Salvador Grafito är ett kakel med en slät och matt yta. Fina stråk i olika mörk bruna toner ger en variation som ger ytan mycket liv. Storleken är klassisk och traditionell. Plattan passar på alla väggar, kök, bad och tvättstuga. Även på vägg i hall och grovkök eller t.ex. vid hundens liggplats! Kombinationsmöjligheterna är många med Salvador. Här är det användningen av en slitstark yta på platser som det inte passar med klassiskt vita kakelplattor som avgör. Om du sätter plattorna stående ger det ett intryck av högre till tak och satt liggande ges ett visuellt intryck av större längd på rummet. Satt i tegelstensförband krävs det en större yta för att se mönstret i kakelsättningen.

13 Salvador nuez Art. nr. KK10CE0502 al 20x31,6 (0,9) cm Gyllen brun och matt i ytan med langsgåande shatteringar Röd lera 16 st 248 kr 1,26 m2 Salvador Nuez är ett kakel med slät och matt yta. Fina stråk i olika gyllenbruna toner ger en variation som ger ytan mera liv. Storleken är klassisk och traditionell. Plattan passar på alla väggar, kök, bad och tvättstuga. Även på vägg i hall och grovkök eller t.ex. vid hundens liggplats! Kombinationsmöjligheterna är många med Salvador. Här är det användningen av en slitstark yta på platser som det inte passar med klassiska vita kakelplattor som avgör. Om du sätter plattorna stående ger det ett intryck av högre till tak och satt liggande ges ett visuellt intryck av större längd på rummet. Satt i tegelstensförband krävs det en större yta för att se mönstret i kakelsättningen.

14 Jabot 24N Art. nr. KK10IM41 Jabot 20x40 (0,83) cm Svart med små skimrande blomrankor över ytan. Ljus lera 12,5 st 440 kr 1,44 m2 Jabot 24N är ett dekorativt väggkakel med små rankor av blommor som förändrar läge när du går förbi! Storleken är modern och med den diskreta dekorens ljusbrytning ges ett krispigt och fräscht intryck. Kombinerat med helvitt är den helt fantastisk. Plattorna kan användas på vägg i kök, badrum och toaletter. Om du sätter plattorna stående ger det ett intryck av högre till tak. Sätter du Jabot liggande på väggen sträcker du visuellt på väggens längd. En platta som behöver upplevas i verkligheten! Denna platta sätts gärna i kombination med Unijabot W som är utan blommönster.

15 KAKEL Jabot 24T Art. nr. KK10IM20 Jabot 20x40 (0,83) cm Brun med små skimrande blom- rankor över ytan. Ljus lera 12,5 st 340 kr 1,44 m2 Jabot 24T är ett dekorativt väggkakel med små rankor av blommor som förändrar läge när du går förbi! Storleken är modern och med den diskreta dekorens ljusbrytning ges ett krispigt och fräscht intryck. Kombinerat med helvitt är den helt fantastisk. Plattorna kan användas på vägg i kök, badrum och toaletter. Om du sätter plattorna stående ger det ett intryck av högre till tak. Sätter du Jabot liggande på väggen sträcker du visuellt på väggens längd. En platta som behöver upplevas i verkligheten! Denna platta sätts ofta i kombination med Unijabot W som är utan blommönster.

16 Ocean 24 F Art. nr. KK10IM34 Ocean 20x40 (0,83) cm Mörk gråblå i färgen och med markanta stråk i blank relief. Ljus lera 12,5 st 395 kr 1,44 Ocean 24F är ett spännande väggkakel som passar i rena enkla miljöer och ger ett djupt intryck. Storleken är modern och ytstrukturen ger en känsla av det stora havet. Plattorna passar utmärkt som fondvägg i badrum. Bakom ett badkar eller som en pelare. Kombinationsmöjligheterna är många och det är den övriga inredningen som sätter stilen. Om du sätter plattorna stående ger det ett intryck av högre till tak. Sätter du Ocean 24F liggande på väggen sträcker du visuellt på väggens längd.

17 York 24N Art. nr. KK10IM0502 York 20x40 (0,83) cm Mörk grå och matt yta Ljus lera 12,5 st 298 kr 1,44 York 24N är ett lugnt väggkakel som passar i rena, enkla miljöer gärna i kombination med andra plattor i samma storlek. Storleken är modern och ytan är helt matt. En god basplatta som med sin mörka färg lugnt markerar all övrig interiör. Plattorna kan användas på vägg i kök, tvättstuga, badrum och toaletter. Kombinationsmöjligheterna är många och det är övrig inredning som sätter stilen. Om du sätter plattorna stående ger det ett intryck av högre till tak. Sätter du York 24N liggande på väggen sträcker du visuellt på väggens längd.

18 Arke Grey Art. nr. KK10SG08 Arké Wall 25x45 (0,8) cm Gråblå, sidenmatt och slät yta Vit lera 9 st 360 kr 0,9 m2 Arke Grey 25X45 är ett lugnt väggkakel som passar i de flesta miljöer. Storleken är modern och den sobert grå ytan påverkas mycket av rummets ljus och stilen i övrig inredning. Plattorna kan användas på vägg i kök, badrum och toaletter. Kombinationsmöjligheterna är många och det är tillbehören som sätter stilen. Om du sätter plattorna stående ges ett intryck av högre takhöjd. Sätter du Arke Grey liggande på väggen sträcker du visuellt på väggens längd. De gör sig fint ihop med flera andra moderna och rena ytor i en sparsmakad totallösning. Vilket vilsamt lugn!

19 Vogue 25x60 svart Art. nr. KK10IM38 Vogue 25x60 (0,98) cm Svart och blank, med subtila glitter stråk i ytan Vit lera 6,6 st 490 kr 0,9 m2 Vogue 25x60 svart är en exklusiv och sober blank platta. Storleken är supermodern och ytan är med fina glitterstråk på längden. Plattorna passar överallt och alldeles utmärkt på väggar i små rum som badrum och toaletter, samt superläckert i köket. Perfekt för de som vill ha en svart pelare bakom duschblandaren. Lättstädat! Om du sätter plattorna stående ger det en visuellt högre takhöjd. Sätter du Vogue svart liggande på väggen blir rummet uppfattat som bredare. Med Vogue svart som dekorplatta kan du skapa en intensiv atmosfär. Här är det kombinationer och tillbehör som sätter stilen.

20 KAKEL Hall 36DL Art. nr. KK10IM32 Hall 30x60 (0,98) cm Turkost skiftande färg med räfflad yta Vit lera 5,5 st 568 kr 0,9 m2 Hall 36DL är ett särpräglat väggkakel som gör sig mycket bra i dusch, eller som fondvägg bakom badkar. Storleken är supermodern och mönstringen är som ett vattenfall, eller horisontella vågor, med färgen från himmel och hav. Plattorna användas bäst på vägg i badrum och toaletter, men kan även användas som kökskakel. Om du sätter plattorna stående ger det ett intryck av fallande vatten, utmärkt som pelare eller fondvägg i duschen. Sätter du Hall liggande på väggen blir det en effekt som en horisont bakom badkaret. Kombinerad med vitt kakel är den oslagbar!

21 KAKEL Marine V32 grön Art. nr. KK10IM04 Marine 28x28 (0,78) cm Grön, blank yta Ljus lera 12,8 st 448 kr 1,25 m2 Marine V32 grön är ett friskt grönt och blankt kakel med slät yta. Ett rimlit kakel med spår i godset så att slutresultatet ser ut som mosaik med små rektanglar. Storleken på mosaikbitarna är 3x6,5 cm. Marine V32 grön passar på alla väggar i funktionella rum som kök, badrum och även grovkök. Kombinationsmöjligheterna är inte så många med Marine V32 grön. Fogbredden är ju given. Med vit fog är den ur-snygg! Marine V32 grön passar där du vill ha en frisk fondvägg!

22 Rock mellangrå Art. nr. KK10DA02 Rocks 25x33,3(1) cm Mellangrå, sidenmatt och slät yta Vit lera 24 st 278 kr 1 m2 Rock mellangrå är ett väggkakel med en slät matt yta med skiftningar i färgen som moln. Kaklet passar i alla miljöer och ger en ren och lugn ton. Storleken är modern och andra varianter i samma storlek kan gärna kombineras med lyckad effekt. Plattorna kan användas på vägg i kök, badrum och toaletter, som fondvägg, dekor eller på alla väggar i hela badrummet Kombinationsmöjligheterna är många och det är tillbehören som bestämmer stilen. Om du sätter plattorna stående ges ett intryck av högre till tak. Sätter du Rock mellangrå liggande på väggen sträcker du visuellt på väggens längd.