KAKEL. endast för vägg. Alla ljusa. Karlstad Kakel, Magasin 2, Löfbergskajen, Karlstad,

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "KAKEL. endast för vägg. Alla ljusa. Karlstad Kakel, Magasin 2, Löfbergskajen, Karlstad,"

Transkript

1 KAKEL Alla ljusa

2 Casali perla Art. nr Pris/m2: Casali 20x20 (1) cm Ljus grå patinerad yta Ljus lera 25 st 270 kr 1,04 m2 Casali Perla är ett ljus grått patinerad kakel med en antik yta och ser ut som glaserade handgjorda kakelplattor. Storleken är klassisk kvadratisk och ljuset reflekteras fint i ytan. Det ger dig väggar med mycket karaktär. Casali Perla passar bäst till badrum med en atmosfär som kanske Ludwig XIV ville trivas i. Kombinationsmöjligheterna är många med dekorerna till Casali Perla. Sätts plattorna diagonalt förflyttas du mentalt långt tillbaka i tiden! Sätter du plattorna rakt på väggen blir det ett klassiskt och traditionellt intryck.

3 Sao marfil Art. nr. KK10CE0508 al 20x31,6 (0,9) cm Lätt prickig, ljust laxrosa och blank. Röd lera 16 st 245 kr 1,26 m2 Sao Marfil är ett elegant kakel med slät blank yta, med fina små prickar i olika beigerosa toner som ger en diskret variation och elegans. Storleken är klassisk och traditionell. Plattan passar på alla väggar i kök, bad och tvättstuga. Kombinationsmöjligheterna är många med Sao. Om du sätter plattorna stående ger det ett intryck av högre till tak och satt liggande ges ett visuellt intryck av större längd på rummet. Satt i tegelstensförband krävs det en större yta för att se mönstret i kakelsättningen.

4 Rock Lastra Perla Art. nr. KK10DA01 Rocks 25x33,3 (1) cm Ljusgrå, sidenmatt och slät yta Vit lera 12 st 238 kr 1,5 m2 Rock Lastra Perla är ett estetisk intressant väggkakel som passar i lugna badrumsmiljöer. Storleken är klassisk och ytan visar ett litet skimmer som kan påminna om pärlemor. Plattorna passar utmärkt i badrum och toaletter. Kombinerad med en markant mörkare färg blir det en modern miljö och med sobra ljusa färger ett riktig lugn miljö. Med övrig inredning och tillbehör skapar du ett varmt, lugnt och modern miljö.

5 Creammatt A Art. nr. KK10IM13 Creammatt A 33,3x12,5 (0,83) cm Beige, slät och sidenmatt yta Ljus lera 24 st 375 kr 0,75 m2 Creammatt A är ett väggkakel med en läcker, slät ljusbeige yta som passar i eleganta miljöer och ger väggarna en ren och varm ton. Storleken är modern och andra varianter i samma storlek kan kombineras med lyckad effekt. Plattorna kan användas på vägg i kök, badrum och toaletter. Kombinationsmöjligheterna är många och det är tillbehören som bestämmer stilen. Om du sätter plattorna stående ges ett intryck av högre till tak. Sätter du Creammatt liggande på väggen sträcker du visuellt på väggens längd.

6 Gallia vit Art. nr. KK10IM06 Gallia 25x40 (0,79) cm Ljust varmgrått marmorerad med mjukt relief i ytan Ljus lera 12,5 st 295 kr 1,5 m2 Gallia vit är ett väggkakel som befäster en klassisk stil för miljöer med en traditionell utformning. Kaklet passar utmärkt till vägg i rum med en ljus och varm atmosfär. Storleken är såpass modern att den kan också kan kombineras med en nyare stil i inredningen. Plattorna är utmärkta på vägg i kök, badrum och toaletter. Kombinationsmöjligheterna är många och det är sättningen och tillbehören som bestämmer stilen. Om du sätter plattorna stående ges ett intryck av högre till tak. Sätter du Gallia vit liggande på väggen sträcker du visuelt på väggens längd och rummet ges ett mera modernt intryck, då gärna tillsamman med ett sparsmakat samspel med övriga ytor. Även så kallad tegelstenförband är utmärkt i stora rum med Gallia.

7 Gallia beige Art. nr. KK10IM05 Gallia 25x40 (0,79) cm Ljust beige marmorerad med mjukt relief i ytan Ljus lera 12,5 st 295 kr 1,5 m2 Gallia Beige är ett väggkakel som befäster en klassisk stil för miljöer med en traditionell utformning. Kaklet passar utmärkt till vägg i rum med en ljus och varm atmosfär. Storleken är såpass modern att den också kan kombineras med en nyare stil i inredningen. Plattorna är utmärkta på vägg i kök, badrum och toaletter. Kombinationsmöjligheterna är många och det är sättningen och tillbehören som bestämmer stilen. Om du sätter plattorna stående ges ett intryck av högre till tak. Sätter du Gallia liggande på väggen sträcker du visuellt på väggens längd och rummet ges ett mera modernt intryck, då gärna tillsamman med ett sparsmakat samspel med övriga ytor. Även så kallad tegelstenförband är utmärkt i stora rum med Gallia.

8 York 24 W Art. nr. KK10IM0501 York 20x40 (0,83) cm Ljus grå, matt och helt slät yta Ljus lera 12,5 st 298 kr 1,44 York 24W är ett lugnt väggkakel som passar i rena, enkla miljöer gärna i kombination med andra plattor i samma storlek. Storleken är modern och ytan är helt matt. En god basplatta som med sin lugna cement grå färg skapar en vilosam miljö. Plattorna kan användas på vägg i kök, tvättstuga, badrum och toaletter. Kombinationsmöjligheterna är många inom samma serie och det är övrig inredning som sätter stilen. Om du sätter plattorna stående ger det ett intryck av högre till tak. Sätter du York 24W liggande på väggen sträcker du visuellt på väggens längd.

9 Ocean 24 L Art. nr. KK10IM33 Ocean 20x40 (0,83) cm Ljus blåvit med markanta stråk i blank relief. Ljus lera 12,5 st 365 kr 1,44 Ocean 24L är ett spännande väggkakel som passar i rena och estetiskt enkla miljöer. Kaklet ger ett fräscht intryck. Storleken är modern och ytstrukturen ger en känsla av ett uppfriskande bad i saltvatten. Plattorna passar därför bäst på vägg i badrum. Kombinationsmöjligheterna är många och det är tillbehören som sätter stilen. Om du sätter plattorna stående ger det ett intryck av högre till tak. Sätter du Ocean 24L liggande på väggen sträcker du visuellt på väggens längd.

10 Andra 24W Art. nr. KK10IM14 Andra 20x40 (0,83) cm Ljus varmgrå, sidenmatt med en lätt strukturerat yta Ljus lera 12,5 st 315 kr 1,44 m2 Andra 24W är ett spännande väggkakel som passar i eleganta miljöer och ger en varm ton. Storleken är modern och ytstrukturen ger en känsla av solvarma och fint patinerade väggar. Plattorna kan användas på vägg i kök, badrum och toaletter. Kombinationsmöjligheterna är många och det är tillbehören som sätter stilen. Om du sätter plattorna stående ger det ett intryck av högre till tak. Sätter du Andra 24W liggande på väggen sträcker du visuellt på väggens längd.

11 Nordkapp 24W Art. nr. KK10IM39 Nordkapp 20x40 (0,83) cm Vitgrå med markant struktur Ljus lera 12,5 st 395 kr 1,44 Nordkapp 24W är ett kakel gjord speciellt för skandinaven. En mjuk, men ändå robust struktur kommer fint fram i släpljus. Storleken är modern och med den diskreta strukturens ljusbrytning behövs inga andra effekter i kakelytan. Plattorna kan användas på vägg i kök, badrum och toaletter. Om du sätter plattorna stående ger det ett intryck av högre till tak. Sätter du Nordkapp 24W liggande på väggen sträcker du visuellt på väggens längd.

12 Unijabot 24 B Art. nr. KK10IM19 Jabot 20x40 (0,83) cm Ljust varmgul och med pyttesmå blanka prickar på en matt botten. Ljus lera 12,5 st 340 kr 1,44 m2 Unijabot 24 B är ett väggkakel som passar i eleganta miljöer. De små blanka prickarna i ytan reflekterar ljuset, vilket ger känslan av extra lyx. Storleken är modern och den kan lätt kombineras med andra i samma serie eller med samma mått. Kombinationsmöjligheterna är oändliga med Unijabot som basplatta. Det är övrig inredning som sätter stilen du vill ha. Om du sätter plattorna stående ger det ett intryck av högre till tak. Sätter du Unijabot 24 B liggande på väggen sträcker du visuellt på väggens längd.

13 Pegaso 24G Art. nr. KK10IM35 Pegaso 20x40(0,83) cm Ljusgrå i färgen och med metalliska skiftningar i ytan. Ljus lera 12,5 st 365 kr 1,44 Pegaso 24G är ett väggkakel som gör sig bäst på hela ytor i enkla moderna miljöer. Kaklet utstrålar ett skimmer av metall som reflekterar färgen på ljuset i rummet, vilket gör att väggen växlar färg enligt dagsljuset och lampornas ljus. Storleken är modern och kan lätt kombineras med andra i samma storlek. Kombinationsmöjligheterna är många och det är övrig inredning som sätter den stilen du vill ha. Om du sätter plattorna stående ger det ett intryck av högre till tak. Sätter du Pegaso liggande på väggen sträcker du visuellt på väggens längd.

14 KAKEL Ambienti seta Art. nr. KK10SG Ambienti seta 25x45 (0,8) cm Varm ljusgul, sidenmatt och slät yta Vit lera 9 st 380 kr 0,9 m2 Ambienti Seta 25X45 är ett modernt och estetiskt intressant väggkakel som passar i lugna badrumsmiljöer. Storleken är modern och ytan visar stråk av den hållbara gamla japanska keramiska kulturen med Raku teknik. Plattorna kan användas på vägg i kök, badrum och toaletter. Kombinationsmöjligheterna är många och det är tillbehören som sätter stilen. Om du sätter plattorna stående ger det ett intryck av högre till tak. Sätter du Ambienti Seta liggande på väggen sträcker du visuellt på väggens längd. Med enkla tillbehör skapar du en sober, varm, lugn och modern vilsam miljö.

15 Arke Silk Art. nr. KK10SG09 Arké Wall 25x45x (0,8) cm Sandfärgat, sidenmatt och slät yta Vit lera 9 st 325 kr 0,9 m2 Arke Silk 25X45 är ett vackert väggkakel som passar i de flesta miljöer. Storleken är modern och den korallsand- färgade ytan påverkas av rummets ljus och ger en varm känsla. Plattorna kan användas på vägg i kök, badrum och toaletter. Kombinationsmöjligheterna är många och tillbehören sätter stilen. Om du sätter plattorna stående ges ett klassiskt intryck och känslan av högre takhöjd. Sätter du Arke Silk liggande på väggen sträcker du visuellt på väggens längd.

16 KAKEL Habitat crema Art. nr. KK10AC01 Habitat 25x45 (0,8) cm Varmt gyllen marmorering, slät yta Vit lera 8,9 st 365 kr 0,9 Habitat crema är ett mycket stilrent väggkakel som passar båda i moderna och klassiska miljöer. Storleken är italienskt traditionell och mönstringen är som fin marmor. Plattorna kan användas på vägg i kök, badrum och toaletter. Kombinationsmöjligheterna är många och tillbehören avgör vilket intryck du vil sätta på rummet. Om du sätter plattorna stående ger det ett intryck av högre till tak, mest använd i traditionell italiensk stil, gärna med en bård rundt i rummet. Sätter du Habitat liggande på väggen sträcker du visuelt på väggens längd och får en modern tappning. De gör sig gott i det vi kallar tegelstensförband, fast då bör du ha en stor ren vägg, och kanske en gammal stil övrigt i rummmet..

17 Ambienti perla Art. nr. KK10SG Ambienti seta 25x45 (0,8) cm Varmgrå, sidenmatt och slät yta Vit lera 9 st 380 kr 0,9 m2 Ambienti Perla 25X45 är ett modernt och estetiskt intressant väggkakel som passar i lugna badrumsmiljöer. Storleken är modern och ytan visar stråk av den hållbara gamla japanska keramiska tekniken Raku. Plattorna kan användas på vägg i kök, badrum och toaletter. Kombinationsmöjligheterna är många och det är tillbehören som sätter stilen. Om du sätter plattorna stående ger det ett intryck av högre till tak. Sätter du Ambienti Perla liggande på väggen sträcker du visuellt på väggens längd. Med enkla tillbehör skapar du ett sobert varmt, lugnt och modernt vilsam miljö.

KAKEL. endast för vägg. Alla färgade. Karlstad Kakel, Magasin 2, Löfbergskajen, 652 24 Karlstad, www.karlstadkakel.se

KAKEL. endast för vägg. Alla färgade. Karlstad Kakel, Magasin 2, Löfbergskajen, 652 24 Karlstad, www.karlstadkakel.se KAKEL Alla färgade Svart 10 slät blank Alfa Art. nr. KK10CE13 al 10x10 (0,7) cm Svart, slät och blank yta Röd lera 100 st 440 kr 1 m2 Svart 10 är ett svart baskakel med blank yta. En riktig klassiker.

Läs mer

KLINKER. båda golv och vägg. Alla mörka. Karlstad Kakel, Magasin 2, Löfbergskajen, 652 24 Karlstad, www.karlstadkakel.se

KLINKER. båda golv och vägg. Alla mörka. Karlstad Kakel, Magasin 2, Löfbergskajen, 652 24 Karlstad, www.karlstadkakel.se KLINKER båda golv och vägg Alla mörka EGEUM 10DG GRÅ Art. nr. KK20IM47 Egeum 9,5x9,5 (0,68) cm Mörk grå, matt och strukturerad. 335 kr Egeum 10DG Grå är en färdigpatinerad klinker med en yta som passar

Läs mer

GRANITKERAMIK. båda golv och vägg, ute som inne. Alla bruna. Karlstad Kakel, Magasin 2, Löfbergskajen, 652 24 Karlstad, www.karlstadkakel.

GRANITKERAMIK. båda golv och vägg, ute som inne. Alla bruna. Karlstad Kakel, Magasin 2, Löfbergskajen, 652 24 Karlstad, www.karlstadkakel. GRANITKERAMIK båda golv och vägg, ute som inne Alla bruna MELT MOKA 36/R Art. nr. KK20AC06 Melt 30x60 (1) cm Mjukt vågig yta i ren mörk brun. 5,5 st 465 kr 1,08 m2 Melt Moka 36/R har en mörk brun färg

Läs mer

KLINKER. båda golv och vägg. Alla ljusa. Karlstad Kakel, Magasin 2, Löfbergskajen, 652 24 Karlstad, www.karlstadkakel.se

KLINKER. båda golv och vägg. Alla ljusa. Karlstad Kakel, Magasin 2, Löfbergskajen, 652 24 Karlstad, www.karlstadkakel.se båda golv och vägg Alla ljusa NORDKAPP 10W Art. nr. KK20IM36 Nordkapp 10x10 (0,68) cm Vit, matt och strukturerad. 100 st 355 kr 1 m2 Nordkapp 10W är en klinker med en yta som passar utmärkt till badrumsgolv

Läs mer

KLINKER. båda golv och vägg. Alla färgade. Karlstad Kakel, Magasin 2, Löfbergskajen, 652 24 Karlstad, www.karlstadkakel.se

KLINKER. båda golv och vägg. Alla färgade. Karlstad Kakel, Magasin 2, Löfbergskajen, 652 24 Karlstad, www.karlstadkakel.se båda golv och vägg Alla färgade EGEUM 10DL BLÅ Art. nr. 20328 9,5x9,5 (0,68) cm Mörk blå, matt och strukturerad. 100 st 335 kr 1 m2 10DL Blå är en färdigpatinerad klinker med en yta som passar utmärkt

Läs mer

2018 NYHETSPAKET TVÅ

2018 NYHETSPAKET TVÅ 2018 NYHETSPAKET TVÅ BOUTIQUE Tidlös och klassisk. Boutique är en sofistikerad marmorimitation som med sin blanka yta skapar en känsla av lyx. Serien kommer i färgerna vit, grå och svart och kan tack vare

Läs mer

NYHETER PÅ VÄG

NYHETER PÅ VÄG NYHETER PÅ VÄG WWW.KONRADSSONS.COM NR 2 2017 NYHETSPAKET I denna folder kan ni se en närmare presentation av produkterna av årets andra nyhetspaket från Konradssons Kakel. FJORD Skandinavisk sten ligger

Läs mer

Badrum. Skapar livsrum!

Badrum. Skapar livsrum! Badrum Skapar livsrum! 14 vackra badrum Jag ser badrumskoncepten som fristående enheter i bostadens respektive Designlinje men vill gärna rekommendera några speciella badrum som har designmässiga likheter

Läs mer

NYHETER PÅ VÄG

NYHETER PÅ VÄG NYHETER PÅ VÄG WWW.KONRADSSONS.COM NR 1:2 2017 NYHETSPAKET I denna folder kan ni se en närmare presentation av produkterna i andra delen av årets första nyhetspaket från Konradssons Kakel. CLIMB Serien

Läs mer

TERRA MIX GIGLIO Terra, en platta med terrakotta- och cementeffekter som skänker själ och inspiration till alla tänkbara ytor. Baita.

TERRA MIX GIGLIO Terra, en platta med terrakotta- och cementeffekter som skänker själ och inspiration till alla tänkbara ytor. Baita. Känsla Kampanj! vecka 8-9 FÖR TRENDIGA NYHETER Baita Plattorna med en genuin känsla av trä och med sitt mönster skapar de ett varmt och ombonat golv. Dust En frostsäker och tålig klinkerserie i melerade

Läs mer

NYHETSPAKET ETT 2019

NYHETSPAKET ETT 2019 NYHETSPAKET ETT 2019 TSQUARE Tsquare är en serie kakel och klinker som tar oss back to basic. VÄGG: De vackert glaserade plattorna i har ett handgjort utseende med en svag nyansskillnad mellan plattorna

Läs mer

Val och tillval till Kvarteret Tygeln

Val och tillval till Kvarteret Tygeln Val och tillval till Kvarteret Tygeln Färgsättning väggkulörer Standardkulören är varmvit, förutom detta kan du välja en helt vit kulör eller toner i ljust grå, ljust sandgul eller svagt blågrön. Kulörerna

Läs mer

NYHETER PÅ VÄG.

NYHETER PÅ VÄG. NYHETER PÅ VÄG. WWW.KONRADSSONS.COM NR1:2017 NYHETS PAKET. I denna folder kan ni se en närmare presentation av produkterna i årets första nyhetspaket från Konradssons Kakel. SCALE I serien Scale är det

Läs mer

GRANITKERAMIK. båda golv och vägg, ute som inne. Alla färgade. Karlstad Kakel, Magasin 2, Löfbergskajen, 652 24 Karlstad, www.karlstadkakel.

GRANITKERAMIK. båda golv och vägg, ute som inne. Alla färgade. Karlstad Kakel, Magasin 2, Löfbergskajen, 652 24 Karlstad, www.karlstadkakel. GRANITKERAMIK båda golv och vägg, ute som inne Alla färgade KLINKER MISTRAL VERDE 10 Art. nr. 20657 Mistral 9,7x9,7 (1) cm Grön, blank och livfull i ytan. 100 st 495 kr m2/kartong: 0,76 m2 Mistral Verde

Läs mer

Val och tillval. till kvarteret Töfsingdalen

Val och tillval. till kvarteret Töfsingdalen Val och tillval till kvarteret Töfsingdalen När du flyttar till en nybyggd lägenhet hos Stockholmshem är du garanterad en grundstandard med bland annat vackra parkettgolv och helkaklat badrum. För att

Läs mer

Randboken. - din kompletta guide för ränder i hemmet.

Randboken. - din kompletta guide för ränder i hemmet. Randboken - din kompletta guide för ränder i hemmet www.durosweden.se Vilken rand passar dig? Svårt att veta hur du snabbt och enkelt kan förändra ditt hem? Svaret är enkelt, med ränder! Horisontella,

Läs mer

Research. Erikdalsbadets utomhusbad i Stockholm

Research. Erikdalsbadets utomhusbad i Stockholm Framtidens färg Framtidens färg kommer varken att handla om nya kulörer eller färgkombinationer, vilket tidigare ofta har kännetecknat en viss tidsperiod. I framtiden får färgen sin betydelse genom kontexten

Läs mer

ATTITYD KAMPANJ! MARS MASSOR MED FÖRMÅNLIGA ERBJUDANDEN! KAKEL VÅRENS TRENDIGA KAKELNYHETER 2017

ATTITYD KAMPANJ! MARS MASSOR MED FÖRMÅNLIGA ERBJUDANDEN! KAKEL VÅRENS TRENDIGA KAKELNYHETER 2017 KAMPANJ! 13-25 MARS ATTITYD VÅRENS TRENDIGA KAKELNYHETER 2017 MASSOR MED FÖRMÅNLIGA ERBJUDANDEN! KAKEL WWW.KONRADSSONS.COM BESÖK VÅR HEMSIDA KONRADSSONS.COM OCH FÅ MER INSPIRATION konradssons attityd 1

Läs mer

Nordsjö inomhus. Kulörguide

Nordsjö inomhus. Kulörguide Nordsjö inomhus Kulörguide Kulörkänslor Öppna upp dörren till ditt hem och känn hur din stil och personlighet gör ett tydligt avtryck. Om du inte riktigt är där än så är det enkelt att förändra med några

Läs mer

Nyhet! ZONE. En egen sfär där du kan finna balans, stillhet och styrka.

Nyhet! ZONE. En egen sfär där du kan finna balans, stillhet och styrka. Nyhet! ZONE En egen sfär där du kan finna balans, stillhet och styrka. ZONE Skapa din egen sfär. Vedums nya serie Zone gör badrummet till en plats för lugn och fokuserad närvaro. Vi har tagit fasta på

Läs mer

& inspiration för solhöjden

& inspiration för solhöjden Paletten idéer & inspiration för solhöjden - Jag har en idé! Vi specialritar tre hustyper till Solhöjden. - Varför då? - För att vi kan skapa något riktigt unikt här! Resultatet; 34 stycken arkitektritade

Läs mer

NYHETSPAKET TVÅ 2019

NYHETSPAKET TVÅ 2019 NYHETSPAKET TVÅ 2019 ATELIER Atelier är en serie kakel som verkligen andas keramik. Plattornas fantastiska glasyr ger en lyster utöver det vanliga och känns exklusiv. Den a ytan ger nästan intrycket av

Läs mer

MORAVÄGEN 3 STIL & MATERIAL

MORAVÄGEN 3 STIL & MATERIAL HITTA HEM MED STIL - MODERN Alla har sin egen tolkning av vad som är modernt, och det moderna begreppet är i ständig förändring. Modern är därför anpassad för att lätt kunna ändra karaktär efter vem du

Läs mer

Dekorationer. 1. Pelare horisontell 2. Dubbel pelare horisontell. 1. Bård vertikal 2. Dubbelbård vertikal

Dekorationer. 1. Pelare horisontell 2. Dubbel pelare horisontell. 1. Bård vertikal 2. Dubbelbård vertikal Dekorationer 1. Pelare horisontell 2. Dubbel pelare horisontell 1. Bård vertikal 2. Dubbelbård vertikal Dekorationer 1. Fondvägg badkar 1. Fondvägg 2. Fondvägg i dusch Stående eller liggande Ljust eller

Läs mer

Minimalism med känsla. text Malin Crafoord foto Tove Falk-Olsson

Minimalism med känsla. text Malin Crafoord foto Tove Falk-Olsson Stora fönster. För att få in maximalt med dagsljus men samtidigt undvika insyn har endast den nedersta halvan av fönsterglasen frostats. Badkar från Duravit och handduksvärmare från Bryan Perry. Handdukar,

Läs mer

Det är i mellanrummen det viktiga ryms. Orden som ligger osagda mellan raderna, sittplatsen mellan dem man tycker om, gluggen där första mjölktanden

Det är i mellanrummen det viktiga ryms. Orden som ligger osagda mellan raderna, sittplatsen mellan dem man tycker om, gluggen där första mjölktanden Det är i mellanrummen det viktiga ryms. Orden som ligger osagda mellan raderna, sittplatsen mellan dem man tycker om, gluggen där första mjölktanden trillat ut. Mellanrummet är ramen, bryggan och det som

Läs mer

TRILITEN. Inredningskoncept

TRILITEN. Inredningskoncept TRILITEN Inredningskoncept INREDNINGSKONCEPT N O 01 Klassisk Du kliver in i ditt nya hem. Genast blir du omsvept av en ombonad atmosfär. Nordiskt, rent och ljust. I detta harmoniska hem kan du slå dig

Läs mer

Ett original. Välkommen till Pergo, och ett golv som håller för livet. DEKORER I TRE KVALITETSNIVÅER! format 4. miljö 6.

Ett original. Välkommen till Pergo, och ett golv som håller för livet. DEKORER I TRE KVALITETSNIVÅER! format 4. miljö 6. 1 84 DEKORER I TRE KVALITETSNIVÅER! Läs mer på s. 61 Ett original format 4 miljö 6 endless plank 8 natural variation 10 total design 12 inspiration 16 kvalitetsnivåer 60 lätt att lägga 65 ytstruktur 66

Läs mer

FIXA STILEN. med SPIRA

FIXA STILEN. med SPIRA FIXA STILEN med SPIRA Malin Skapa ett harmoniskt, romantiskt och tidlöst sovrum med blomster. Malin är ett tidlöst blommönster med en lätt vintage känsla. Detta gör att det passar såväl modern som klassisk

Läs mer

M A D E I N I T A L Y

M A D E I N I T A L Y MADE IN ITALY MINIMALISTISK ORIGINELL & INNOVATIV Dekorkrete är ett mikrocement som produceras i Italien. Med Dekorkrete kan man skapa unika utrymmen med en känsla för exklusivitet och lyx. Mikrocementbeläggningen

Läs mer

av ord 4 januari 3 Läs hur du blandar i Hjälp redan! vatten 500 g 500 g ägg 265 g 345 g linolja 265 g 345 g

av ord 4 januari 3 Läs hur du blandar i Hjälp redan! vatten 500 g 500 g ägg 265 g 345 g linolja 265 g 345 g 4 januari 3 NCS: ca 1502-R VIKT: 540 g Ljus rödgrå metallisk kulör. Spännande kvalitetsfärg för den som vågar. Framtidens klassiker. ägg 265 g 345 g linolja 265 g 345 g 4 januari 100 NCS: ca 8005-R VIKT:

Läs mer

DESIGN OCH TILLVAL SKAPA DITT PERSONLIGA HEM

DESIGN OCH TILLVAL SKAPA DITT PERSONLIGA HEM DESIGN OCH TILLVAL SKAPA DITT PERSONLIGA HEM SKÖNHET KOMMER INIFRÅN Varmt välkommen till oss på Kärnhem, nu börjar det roliga! Det är dags för dig att skapa ett hem utifrån din personliga stil och de möbler

Läs mer

för kakel KAMPANJ! Ta del av våra erbjudanden och låt dig inspireras. KAKEL Gäller vecka JÖNKÖPING

för kakel KAMPANJ! Ta del av våra erbjudanden och låt dig inspireras. KAKEL Gäller vecka JÖNKÖPING Passion för kakel KAMPANJ! Ta del av våra erbjudanden och låt dig inspireras. Gäller vecka 39-40 KAKEL JÖNKÖPING WWW.KONRADSSONS.COM/JONKOPING Låt oss presentera vår passion för kakel, med en härlig mix

Läs mer

Måla med lackfärger. Väck liv i dina möbler och snickerier

Måla med lackfärger. Väck liv i dina möbler och snickerier Måla med lackfärger Väck liv i dina möbler och snickerier Måla med lackfärger Med Beckers lackfärger kan du måla de flesta snickerier inomhus som fönster, dörrkarmar, dörrar, fotlister och skåpluckor.

Läs mer

Akustikguiden. www.abstracta.se

Akustikguiden. www.abstracta.se Akustikguiden www.abstracta.se 1 Vad är akustik? Akustik är läran om hörbart ljud. Ordet akustik kommer från grekiskans att göra sig hörd. 2 1. Vad är akustik? Vad är ljud? Ljud är tryckvågor i luft. Örat

Läs mer

Setra Trägolv. Upplev skillnaden med ett massivt trägolv. Tidlöst. Unikt. Äkta.

Setra Trägolv. Upplev skillnaden med ett massivt trägolv. Tidlöst. Unikt. Äkta. Setra Trägolv Upplev skillnaden med ett massivt trägolv. Tidlöst. Unikt. Äkta. 1 Noga utvalt Det är något speciellt med massiva trägolv. De är genuina och rejäla, samtidigt som de har tidlös design och

Läs mer

Komplexa kulörer skapar lugn

Komplexa kulörer skapar lugn DOVT & LUGNT Komplexa kulörer skapar lugn Vad har kulörer för uttryck och vad ger de egentligen för intryck? Det är sådana frågor som Per Nimer funderar på varje minut. Han är nordisk designchef på Nordsjö,

Läs mer

ETT LITE MJUKARE HASTA

ETT LITE MJUKARE HASTA HOME SWEDEN ETT LITE MJUKARE HASTA På Hasta har vi alltid tyckt att design är viktigt. För oss förtjänar även något så funktionellt som en gardinskena en vacker formgivning. Så för ett tag sedan ställde

Läs mer

med kakel och klinker

med kakel och klinker STIL med kakel och klinker KAMPANJ! Ta del av våra erbjudanden och låt dig inspireras. Gäller t.o.m. 5 mars STOCKHOLM WWW.KONRADSSONS.COM/STOCKHOLM FEM STILAR Bor du på landet och brinner för närproducerat?

Läs mer

Här finner du mer utförlig information, mått samt priser. Allt du behöver för att hitta just DIN perfekta lösning.

Här finner du mer utförlig information, mått samt priser. Allt du behöver för att hitta just DIN perfekta lösning. Köphjälp Här finner du mer utförlig information, mått samt priser. Allt du behöver för att hitta just DIN perfekta lösning. Kommodvattenlås, blandare och bottenventil måste köpas separat (om inget annat

Läs mer

MADE IN SWEDEN SINCE 1934

MADE IN SWEDEN SINCE 1934 MADE IN SWEDEN SINCE 1934 Ohm 100 165 Matt LED E27 Höjd 165 mm Ø100 mm 100 165 Klart E27 Höjd 165 mm Ø100 mm table 100 185 Matt E27 Höjd 186 mm Ø100 mm IP20 Bord table 100 185 Klart E27 Höjd 186 mm Ø100

Läs mer

NYHETER SOVRUM. PRESSFRÅGOR: press.sto@ikea.com FEBRUARI 2015 NYHETER SOVRUM FEBRUARI. Inter IKEA Systems B.V. 2014

NYHETER SOVRUM. PRESSFRÅGOR: press.sto@ikea.com FEBRUARI 2015 NYHETER SOVRUM FEBRUARI. Inter IKEA Systems B.V. 2014 IKEA PRESSMATERIAL / 2015 / 1 2015 Inter IKEA Systems B.V. 2014 PRESSFRÅGOR: press.sto@ikea.com IKEA PRESSMATERIAL / 2015 / 2 OPPLAND. STOMMEN I ETT VILSAMT PH123223 Sovrummet är en plats för avkoppling,

Läs mer

Ta in naturens färger. Akutex FT kulörkollektion

Ta in naturens färger. Akutex FT kulörkollektion Ta in naturens färger Akutex FT kulörkollektion Ta in naturens färger Akutex FT kulörkollektion Under utvecklingen av denna nya färgkollektion, kontaktade vi en grupp europeiska inredningsdesigners, arkitekter

Läs mer

EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN

EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN NÄR BARA DET BÄSTA ÄR GOTT NOG Att skapa en perfekt stämning för varje ny sittning på restaurangen har blivit betydligt enklare. Evolin är ett helt nytt material som kombinerar

Läs mer

Cristian Zuzunaga Kollektion

Cristian Zuzunaga Kollektion Cristian Zuzunaga Kollektion Cristian Zuzunaga Kollektion Hyllade designern Cristian Zuzunaga har skapat en färgrik textilkollektion för Kvadrat som består av design i tre olika utföranden: Skyline och

Läs mer

Nya soffklädslar FEBRUARI 2016

Nya soffklädslar FEBRUARI 2016 PH131457 IKEA SOFFÖVERDRAG/FEBRUARI 2016 / 1 Nya soffklädslar FEBRUARI 2016 IKEA SOFFÖVERDRAG/FEBRUARI 2016 / 2 PH131453 NYA SOFFKLÄDSLAR I FEBRUARI Att byta klädsel är det enklaste sättet att ge nytt

Läs mer

Setra Trägolv och Innerpanel Klassisk, Rustik och Design.

Setra Trägolv och Innerpanel Klassisk, Rustik och Design. Setra Trägolv och Innerpanel Klassisk, Rustik och Design. Massiva trägolv och innerpaneler är hållbara, vackra och i ständig utveckling. Vi har därför tagit fram en ny kollektion av trägolv och innerpaneler

Läs mer

just nu westerbergs.com ocean 170 l/r duo badkar inkl front 13.695:- (16.995:-) Priserna gäller 2/5-24/8 2014.

just nu westerbergs.com ocean 170 l/r duo badkar inkl front 13.695:- (16.995:-) Priserna gäller 2/5-24/8 2014. just nu Priserna gäller 2/5-24/8 2014. ocean 170 l/r duo badkar inkl front 13.695:- (16.995:-) westerbergs.com dröm eller verklighet Vad är välmående egentligen? Hur tar man bäst hand om sig själv? Vatten

Läs mer

DEKORERA SNABBT OCH ENKELT!

DEKORERA SNABBT OCH ENKELT! DEKORERA NABBT OCH ENKELT! HOME DECOR LINE dekorer dekorera snabbt och enkelt! Vi har dekorer för väggar, fönster och glas, porslin och kakel, samt dekorer som lyser i mörkret. Alla dekorer är självhäftande.

Läs mer

Perfektion kommer med detaljerna. Visign manövreringsplattor från Viega.

Perfektion kommer med detaljerna. Visign manövreringsplattor från Viega. 2 Perfektion kommer med detaljerna. Visign manövreringsplattor från Viega. Färger, ljus och inredning ger rummet uttryck. Men det är detaljerna som ger karaktär. Detaljer som Visign manövreringsplatta

Läs mer

Nyhet! Varför ska jag välja Zone?

Nyhet! Varför ska jag välja Zone? Nyhet! Se allt om Vedums nya badrumsserie Zone. www.vedum.se/zone Varför ska jag välja Zone? Därför att Zone gör badrummet till en egen sfär där du kan finna balans, stillhet och styrka. Tvättställens

Läs mer

DET PERFEKTA HUSET FÖR DEN MODERNA FAMILJEN. Det finns inget som din egen gräsmatta...

DET PERFEKTA HUSET FÖR DEN MODERNA FAMILJEN. Det finns inget som din egen gräsmatta... 1 Det finns inget som din egen gräsmatta... DET PERETA HUSET ÖR DEN MODERNA AMILJEN Viktor Hanson har i samarbete med Engstrand och Speek arkitekter tagit fram ett hus som är anpassat för det moderna livet

Läs mer

Glöm allt du vet om spackling, slipning, målning och tapetsering!

Glöm allt du vet om spackling, slipning, målning och tapetsering! Glöm allt du vet om spackling, slipning, målning och tapetsering! målade väggar och tak Våra penselmålade innertak passar också i badrummet. Våra innertak tillverkas i miljövänlig, slitstark, hårt sammanpressad

Läs mer

Måttbeställd inredning Style För garderober och walk-in-closets

Måttbeställd inredning Style För garderober och walk-in-closets Måttbeställd inredning Style För garderober och walk-in-closets 10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 70 75 80 85 90 95 100 lundbergs.com Lundbergs produkter 1 Välkommen in i förvaringsdrömmen Bland alla

Läs mer

Kombinera smakfullt. Lev ett färggladare liv.

Kombinera smakfullt. Lev ett färggladare liv. www.skanco.se Kombinera smakfullt. Lev ett färggladare liv. CombiColours färgade diskbänkar från BLANCO. 1 Bekänn färg. Aldrig har utformningen av optiskt tilltalande köksmiljöer varit så enkel. BLANCO

Läs mer

Skräddarsy din garderob

Skräddarsy din garderob skjutdörrar Skräddarsy din garderob pacific >> Oändliga möjligheter >> Kraftig aluminiumprofil >> Urspårningsskydd >> Hög kvalitet Tengberts Pacific ger ditt hem en elegant möbel av högsta kvalitet som

Läs mer

WWW.ENTRESKYLTAR.SE BY BÄCCMAN BERGLUND SWEDEN

WWW.ENTRESKYLTAR.SE BY BÄCCMAN BERGLUND SWEDEN WWW.ENTRESKYLTAR.SE BY BÄCCMAN BERGLUND SWEDEN Entreskyltar.se drivs av Fia Berglund och Malin Bäccman som har tagit fram detta unika koncept för entréskyltar, anslagstavlor, portkodstavlor, namnskyltar

Läs mer

Köksdörrmodeller. Hov Ambassador Herrgård Serenad Villa Prisma Empire

Köksdörrmodeller. Hov Ambassador Herrgård Serenad Villa Prisma Empire Köksdörrmodeller Hov Ambassador Herrgård Serenad Villa Prisma Empire Pärmen: nedre skåp i ek/fransk valnöt och övre skåp i målad MDF-lucka från Kensapuus sortiment. Hov, vitlackad björk. 2 NW DOOR modeller

Läs mer

Om våra paneler för väggar och tak.

Om våra paneler för väggar och tak. Om våra paneler för väggar och tak. rum att leva med Trä är världens naturligaste byggmaterial. Den här broschyren sammanfattar det viktigaste som du behöver veta om panelerna från Norrlands trä, grundat

Läs mer

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök.

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. 4 Oakhouapplese GENOMTÄNKTA BOSTÄDER Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. fasaden 7 Oakhouapplese Bild område I Ektorp har

Läs mer

KATALOG UTVALDA PRODUKTER STENCENTRALEN.SE

KATALOG UTVALDA PRODUKTER STENCENTRALEN.SE KATALOG UTVALDA PRODUKTER STENCENTRALEN.SE 1 Vägg Golv Inomhusmiljö INNEHÅLL Utomhusmiljö* Frost- och vattenbeständig *Vissa produkter kan behöva behandlas för utomhusbruk. GR ANITPL AT TOR 04 07 SKIFFERPLATTOR

Läs mer

Hissgardiner Enkelhet, rena linjer och små detaljer

Hissgardiner Enkelhet, rena linjer och små detaljer Hissgardiner Enkelhet, rena linjer och små detaljer Det enkla är alltid det vackra Hissgardiner kan uttrycka enkelhet och rena, raka linjer men också skapa en spännande kontrast med olika mönster och strukturer.

Läs mer

Massiv. Ditt eget unika golv. Inga kopior CREATING EXCEPTIONAL SPACES

Massiv. Ditt eget unika golv. Inga kopior CREATING EXCEPTIONAL SPACES Massiv Ditt eget unika golv. Inga kopior CREATING EXCEPTIONAL SPACES Ett golv som är lika personligt som du. Vår stavparkett i massivt trä ger alla utrymmen en exklusiv känsla. Varje unik stav kommer från

Läs mer

Insektsnät. Njut av frisk luft i lugn och ro

Insektsnät. Njut av frisk luft i lugn och ro Insektsnät Njut av frisk luft i lugn och ro Håll oinbjudna gäster utanför De varma månaderna är fantastiska. Att kunna låta dörrar och fönster stå öppna till sent på kvällen är en härlig känsla. Och med

Läs mer

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal Inredningsstandard för ditt nya hem Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

Våtrumsskivor Sedan 1952

Våtrumsskivor Sedan 1952 Våtrumsskivor Sedan 1952 B-117-04.14 VTT EXPERT SERVICES OY VTT-C-2753-08 PRODUCT CERTIFICATE 1 Enklare kan det inte göras! Fibo Trespo våtrumsskivor är avsedda att användas som vattentätt ytskikt på väggar

Läs mer

av ord 10 januari 100 vägg Läs hur du blandar i Hjälp redan!

av ord 10 januari 100 vägg Läs hur du blandar i Hjälp redan! 10 januari 100 NCS: ca 6520-R30B VIKT: 425 g Mörk exklusiv rödviolett kulör, som plommon. Uppfräschande och utstickande. Målas endast på ytor fria från stänk av vätskor med lågt ph. v 180 g 180 g 23 januari

Läs mer

Scandinavian beauty. H ö g a n ä s. S y d n e y.

Scandinavian beauty. H ö g a n ä s. S y d n e y. Scandinavian beauty. H ö g a n ä s. S y d n e y. Design by Överst och mitten: Sydney ljusgrå. Nederst: Höganäs grågrön och ljusgrå. Stora bilden: Ljusgrå elegans, Sydney på väggen, Höganäs på golvet. Skandinavisk

Läs mer

Om våra massiva och sköna trägolv.

Om våra massiva och sköna trägolv. Om våra massiva och sköna trägolv. rum att leva med Trä är världens naturligaste byggmaterial. Den här broschyren sammanfattar det viktigaste du behöver veta om trägolven från Norrlands trä som grundades

Läs mer

Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du?

Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du? -ett badrum som passar! Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du? Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud

Läs mer

Vägg och tak B-56.01.13

Vägg och tak B-56.01.13 Vägg och tak B-56.01.13 1 Perle vägg Huntonit Perle penselmålad vägg De penselmålade väggskivorna från Huntonit heter Perle, Skygge och Faspanel 8 bord. De är precis som våra välkända innertak tillverkade

Läs mer

Ett äkta skånskt hantverk

Ett äkta skånskt hantverk Ett äkta skånskt hantverk Ett Farstorp kök tål att granskas. Alla rum är olika och vi hjälper dig, tillsammans med våra köksplanerare och erfarna snickare, att hitta din köksstil och utnyttja dina ytor

Läs mer

create winner NAMN: Cecila Stööp YRKE: Formgivare på AJ Produkter EGENPRODUKTION: Create TM

create winner NAMN: Cecila Stööp YRKE: Formgivare på AJ Produkter EGENPRODUKTION: Create TM Create är vår nya prisbelönta skåpserie. Med olika höjder, former, färg och dörrar som ger olika karaktär kan du skapa en förvaring med precis rätt känsla. Create behöver inte stå längs väggarna, man kan

Läs mer

TREND REPORT SPRING SUMMER

TREND REPORT SPRING SUMMER TREND REPORT SPRING SUMMER 2016 Add beauty to your home I en otrygg omvärld, ser vi hur intresset för hemmet växer sig allt starkare. Inredning har blivit både viktigare och mer komplicerat. Med ett seriöst

Läs mer

BerryAlloc Kitchen Wall

BerryAlloc Kitchen Wall warm grey BerryAlloc Kitchen Wall BerryAlloc, wonderwalls Ett unikt sortiment väggpaneler som är både vackert och praktiskt; BerryAlloc. Modernt, retro eller klassiskt? Vi har många olika strukturer, kakeleffekter

Läs mer

3. Materialvalsrekommendationer för kakel, klinker och mosaik

3. Materialvalsrekommendationer för kakel, klinker och mosaik 3. Materialvalsrekommendationer för kakel, klinker och mosaik Som framgått av det föregående har keramiska plattor egenskaper som innebär att de passar i de flesta sammanhang och klarar av den flesta påverkningar.

Läs mer

STJÄRNKIKAREN. Inredningskoncept

STJÄRNKIKAREN. Inredningskoncept STJÄRNKIKAREN Inredningskoncept INREDNINGSKONCEPT N O 01 Klassisk Du kliver in i ditt nya hem. Genast blir du omsvept av en ombonad atmosfär. Nordiskt, rent och ljust. I detta harmoniska hem kan du slå

Läs mer

BaliHouse S T O N E. Marmor Mosaik. Pussel Mosaik Gul Marmor Beställningskod: PZM07A. Pussel Mosaik Onyx Sten Beställningskod: PZM03A

BaliHouse S T O N E. Marmor Mosaik. Pussel Mosaik Gul Marmor Beställningskod: PZM07A. Pussel Mosaik Onyx Sten Beställningskod: PZM03A Pussel Mosaik Grå Marmor Beställningskod: PZM02A Pussel Mosaik Vit Marmor Beställningskod: PZM04A Pussel Mosaik Onyx Sten Beställningskod: PZM03A Pussel Mosaik Gul Marmor Beställningskod: PZM07A Storlek

Läs mer

Grace Vivid. Touch of Grace. Produkter. Anvisningar. Svårighetsgrad: Krävande Borstning: Obligatoriskt. Ytbehandling: Hard Wax Oil Yta: Extra matt

Grace Vivid. Touch of Grace. Produkter. Anvisningar. Svårighetsgrad: Krävande Borstning: Obligatoriskt. Ytbehandling: Hard Wax Oil Yta: Extra matt Touch of Grace C2 Grace Vivid Svårighetsgrad: Krävande Borstning: Obligatoriskt Ytbehandling: Hard Wax Oil Yta: Extra matt En svart bakgrund i kombination med kontrasterande vitt för en kritig look där

Läs mer

Manuell Produkter Painting The Past

Manuell Produkter Painting The Past Manuell Produkter Painting The Past KRITFÄRG Färgen innehåller emulsioner med mycket krita. Det gör dem mycket mattare än vanlig färg. De är mjukare och du kommer inte att bli uttråkad. Färger från förr,

Läs mer

Modernt formspråk. och traditionell livsstil i skön förening

Modernt formspråk. och traditionell livsstil i skön förening Modernt formspråk och traditionell livsstil i skön förening Högt uppe på klipporna i Göteborgs norra skärgård och med en vidunderlig utsikt över havet ligger ett av Vallsjöhus senaste byggprojekt. Tio

Läs mer

Möbelknoppar. Detaljer som gör skillnad.

Möbelknoppar. Detaljer som gör skillnad. Möbelknoppar Detaljer som gör skillnad. Knoppar för köket, knoppar för badrummet, knoppar för byrån, knoppar för garderoben hos Theofils hittar du knoppar för hela hemmet. I sortimentet finns moderna,

Läs mer

Helmassiva Stommar. Kungsäter Kök. Dalbo Kungsäter Tel Fax

Helmassiva Stommar. Kungsäter Kök. Dalbo Kungsäter Tel Fax Exklusiva kök Helmassiva Stommar Kungsäter Kök. Dalbo 519 92 Kungsäter Tel. +46320-20 70 30 Fax +46320-811 60 info@kungsaterkok.se www.kungsaterkok.se Man behöver inte vara expert för att förstå att massivt

Läs mer

Classic. Natur. Prislista

Classic. Natur. Prislista Prislista Ek Att se ekar i naturen är alltid en upplevelse i sig och deras vitalitet är helt enastående. Vi sätter en ära i att tillverka ekplankor där träets personlighet respekteras och bevaras. Virket

Läs mer

Retrohandtag. Detaljer som gör skillnad.

Retrohandtag. Detaljer som gör skillnad. Retrohandtag Detaljer som gör skillnad. Den redan starka trenden med retrohandtag växer mer och mer varje år. Det ligger helt rätt i tiden att vara lite gammalmodig eller minnas svunna tider. Hos Theofils

Läs mer

ETT LITE MJUKARE HASTA

ETT LITE MJUKARE HASTA HOME SWEDEN ETT LITE MJUKARE HASTA På Hasta har vi alltid tyckt att design är viktigt. För oss förtjänar även något så funktionellt som en gardinsskena en vacker formgivning. Så för ett tag sedan ställde

Läs mer

Värde 30 kr LADY. Minerals. Kalkfärg. God smak förtjänar det bästa

Värde 30 kr LADY. Minerals. Kalkfärg. God smak förtjänar det bästa Värde 30 kr LADY Minerals Kalkfärg God smak förtjänar det bästa NYHET HÄMTAD FRÅN NATUREN FÖR ATT SKAPA RUM MED VACKRA, KALKADE VÄGGAR OCH UNIKT UTTRYCK FRAMSIDA VÄGG: LADY 1623 MARRAKESH DEN HÄR SIDAN

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås

Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Lillhamra 2, Västerås 2 RoK Välkommen till ditt nya hem i Brf Lillhamra 2. I broschyren hittar du den inredningsstandard som ingår i din nya lägenhet och

Läs mer

Tips & ideer för hela hemmet MaxWood Lodge - vårt lyxigaste golv någonsin

Tips & ideer för hela hemmet MaxWood Lodge - vårt lyxigaste golv någonsin Uppgradera med golv, kakel & klinker Tips & ideer för hela hemmet MaxWood Lodge - vårt lyxigaste golv någonsin Förnya ditt kök på en förmiddag med nytt kakel Massor av produkter till priser Förnya ditt

Läs mer

c/o 25 Klassisk & hög

c/o 25 Klassisk & hög c/o 15 Klassisk Markerat takutsprång och äkta genomgående spröjs gör detta hus till en äkta klassisk länga i litet format. Utifrån bildar fasader, fönster och tak i enhetlig matt kulör en fin helhet. Inifrån

Läs mer

vindsvåning i kapstaden

vindsvåning i kapstaden Smak: Naturell f o t o g r a f e n m i c k y hoy l e s vå n i n g i k a p s t a d e n ä r f y l l d m e d s n ä c k o r, r ö t t e r o c h a n d r a s n y g g a s a k e r h a n h i t t a t i d e n a f

Läs mer

Brf Sandellhusen i Skälby. www.sandellhusen.se

Brf Sandellhusen i Skälby. www.sandellhusen.se Brf Sandellhusen i Skälby. www.sandellhusen.se Ett ljust hem med lekfullt uttryck. Arkitekten om husen. Utformningen av parhusen i Skälby tar avstamp i den traditionella bilden av huset där vår ambition

Läs mer

Tre träskikt och sju lager lack

Tre träskikt och sju lager lack Lita Parkettgolv Tre träskikt och sju lager lack Lita Parkettgolv är ett treskiktsgolv som limmas ihop med en miljövänlig limning. Ytskiktet på 3,5 mm är tillräckligt tjockt för att tåla flera omslipningar

Läs mer

vårens erbjudande sense badkar 10.900: (12.900:-) Se sid 12 westerbergs.se

vårens erbjudande sense badkar 10.900: (12.900:-) Se sid 12 westerbergs.se vårens erbjudande 16 sense badkar 10.900: (12.900:-) Se sid 12 westerbergs.se hög- eller väggskåp halva priset vid köp av komplett afton under- och överdel AFTON afton badrumsmöbel Afton är möbelserien

Läs mer

Värde 20 kr. lady Pure Nature. Interiörlasur färgkarta. God smak förtjänar det bästa

Värde 20 kr. lady Pure Nature. Interiörlasur färgkarta. God smak förtjänar det bästa Värde 20 kr lady Pure Nature Interiörlasur färgkarta God smak förtjänar det bästa FRAMSIDA: LADY PURE NATURE 9098 VÄDERSLITET TRÄ TVÅ STRYKNINGAR LADY PURE NATURE 9036 VITKALKAT EN STRYKNING + LADY PURE

Läs mer

NY VÅTRUMSKOLLEKTION. så skapar du. stilen. Inspirerar till personliga badrum med snygga mönster på golv och väggar. creating better environments

NY VÅTRUMSKOLLEKTION. så skapar du. stilen. Inspirerar till personliga badrum med snygga mönster på golv och väggar. creating better environments NY VÅTRUMSKOLLEKTION så skapar du stilen Inspirerar till personliga badrum med snygga mönster på golv och väggar creating better environments Vår nya våtrumskollektion är ett härligt färgmatchat och komplett

Läs mer

Utförsäljning Handtag

Utförsäljning Handtag Utförsäljning Handtag HANDTAG & KNOPPAR Knopp Rillan Klassisk knopp Rillan i lackerad bok eller vitlackerad. Diameter på foten är 15 mm och yttersta diametern på knoppen är 45 mm. Art nr Beskrivning Ytterdiam.

Läs mer

Måla metalliska ytor. Metall Dekorfärg. Guld och Silver.

Måla metalliska ytor. Metall Dekorfärg. Guld och Silver. Måla metalliska ytor Metall Dekorfärg. Guld och Silver. Skapa spännande effekter med Metall Dekorfärg. Metall Dekorfärg är en ny vattenburen färg som ger en metalliknande yta. Den lämpar sig lika bra för

Läs mer

, 1:a upplagan. Bädd & Bad. Bädd & Bad 2018 Enterprodukter

, 1:a upplagan. Bädd & Bad. Bädd & Bad 2018 Enterprodukter 20180322, 1:a upplagan Bädd & Bad Bädd & Bad 2018 Enterprodukter SÄNGLINNEN Lord Nelson Duntäcke SID 1 Art nr: Duntäcke A930 0010 DT Q Art nr: Dunkudde A930 0020 DK Fluffigt och värmande täcke med 750g

Läs mer

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum FRESTA Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum Prisvärda och ljusa bostadsrätter med ljust läge några minuter från Sollentuna Centrum. Nära vatten och grönska precis bredvid det

Läs mer