BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE"

Transkript

1 BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE

2 BRUDPIGA RODDARKLUBBS STYRELSE FÅR HÄRMED LÄMNA FÖLJANDE REDOGÖRELSE FÖR VERKSAMHETSÅRET 2017: STYRELSEN Styrelsen har under året haft följande sammansättning: Ordförande Vice ordförande Sekreterare Kassör Övriga ledamöter Suppleanter Mats Niss Thomas Nääs Johanna Sarenmark Isabella Niss Peter Mattsson Susanna Chamberlain Håkan Heineman Lars Niss Mattias Nääs REVISORER Klubbens revisorer har under året varit Magnus Hoback och Johan Enges. VALBEREDNING Valberedningen har under året bestått av Ulf Rydell och Daniel Boberg. HEMSIDA Klubben har en egen hemsida som sköts föredömligt av Lovisa Niss. ANTAL MEDLEMMAR Klubben har under 2017 haft 300 medlemmar. INTÄKTER De största netto intäktsposterna under året har varit (2016 inom parentes): Medlemsavgifter ca (54 000) kr Träningsavgifter för Roddens Hus ca (42 700) kr. Kyrkbåtsevent, uthyrning och caféverksamhet i Roddens Hus ca (96 000) kr. Midsommarfirandet vid brandstationen i Västanvik inkl. majstångsresningar åt kommunen ca (16 000) kr. Leksand Rowing Race ca (19 000) kr. LOK-stöd och aktivitetsbidrag för ungdomsverksamheten, utfallet är inte klart än men det kommer att hamna i nivå med 2016 (23 000) kr. Ullmaxförsäljning som Magnus Jansson och Lovisa Niss administrerat ca 9000 (21 000) kr. Leksandsrundan på cykel ca (34 000) kr. VÅR KLUBBLOKAL RODDENS HUS Under året har det varit många aktiviteter i Roddens Hus och många träningstimmar har genomförts. Förutom det har det vid ett flertal tillfällen varit öppet hus och café för allmänheten. Kyrkbåtsutställningen har varit öppen och möjlig att besöka under hela året.

3 Tack till er alla som har kommit och fikat under de dagar vi har haft öppet och därigenom stöttat vår verksamhet. Under året har vi också hyrt ut lokalen vid vissa tillfällen samt arrangerat företagsevent. I samband med dessa event har flera av företagens personal samt andra sällskap provat på att ro kyrkbåt. Roligt att kyrkbåtstraditionen sprids! Driften och underhållet av Roddens Hus har under året skötts genom gemensamma arbetsdagar och veckostädningen har fördelats ut bland de medlemmar som deltar på träningarna i lokalen. Lars Åke Pejder har under året renoverat kyrkbåten i timmer som står utanför huset. Det goda resultatet under året har inneburit att vi har kunnat amortera kr av huslånet, det innebär att vi inför 2018 har en låneskuld på kr. TRÄNINGAR I RODDENS HUS Uppsvinget som inneträningarna har fått i samband med Roddens Hus håller i sig. Inneträningar har bedrivits i Roddens Hus under året med bra uppslutning, i snitt har det varit ca fem träningar per vecka. Under sommarhalvåret har träningarna flyttats ut till balkongen alternativt gräsmattan när vädret har varit fint. Utöver dessa träningar har det också varit seniorträningar och ungdomsträningar i lokalen. SENIORTRÄNINGAR Under året har vi fortsatt med seniorträningar en gång i veckan i Roddens Hus. Jätteroligt med så bra uppslutning! Majoriteten av passen har letts av Lovisa Niss. Qi-Gong för seniorer har fortsatt under ledning av Maria Lindberg. KYRKBÅTSRODD Damerna har haft två träningar per vecka under försommaren. Styrman för damlaget har varit Richard Brasar. Damerna vann samtliga sex tävlingar med den femtonde raka segern i Leksandsrodden som pricken över i. Säsongen 2017 slutade liksom förra året med segrar i alla sex tävlingar för herrarna. Styrman för herrlaget har varit Mats Niss. Extra glädjande var den överlägsna segern i Leksand med fem unga debutanter i båten.

4 Glädjande nog kunde vi även i år ställa upp med ett mixedlag på byalagsrodden i samband med Leksandsrodden. Även den tävlingen vann Brudpiga. Total blev det tre segrar i Leksandsrodden!! Sedan starten för herrtävlingen i Leksand 1936 och damtävlingen 1979 så ser antalet segrar ut som följer. Herrar Antal segrar Damer Antal segrar Sollerön 23 st. Brudpiga 21 st. Siljansnäs 23 st. Siljansnäs 6 st. Brudpiga 22 st. Svärdsjö 6 st. Under kommande år 2018 finns möjlighet för herrarna att komma upp på delad första plats. UTRIGGARRODD Ungdomsträningar har bedrivits tre gånger i veckan under sommaren under ledning av Isabella Niss och Mats Niss med flera. Träningarna har varit välbesökta. Under året har vi investerat i en ny dubbelsculler med hjälp av kr i bidrag från Leksands Sparbank och fyra par nya åror med hjälp av kr i bidrag från Idrottslyftet. Tyvärr blev den svenska roddsäsongen inte vad den brukar då tävlingarna i Farsta och Mölndal blev inställda på grund av problem med banorna. SM Årets SM-tävlingar hölls i Jönköping och Brudpiga deltog med elva roddare. I herrarnas junior A singel kom Marcus Daniels på en mycket överraskande tredje plats. Marcus satsar i första hand på hockey men var med och rodde kyrkbåt. Efter kyrkbåtssäsongen satte Marcus igång en singel satsning som resulterade i ett brons.

5 På lördagen fortsatte tävlingarna med mixed dubbel Junior D (11-12 år) där Jonathan Lindberg och Julia Lindberg knep en fin andra plats. Det var Julias tävlingsdebut. I damsingel för flickor Junior C (13-14 år) blev det en trippel för Brudpiga!! Etta blev Emma Lindberg följd av Anna Stormats och Emilia Backman I dubbel flickor junior B (15-16 år) kom Emma och Ronja Lindberg på en fin fjärde plats Våra seniorherrar Lassi Karonen, Thomas Nääs, Calle Holfve och Peter Mattsson kom på femte plats i scullerfyran. På söndagen Julia Lindberg blev tvåa i tjejernas singel junior D. Emma och Ronja rodde singel Junior B. Det var en av de största klasserna med 14 roddare. Det blev en femteplats för Ronja och en sjunde plats för Emma. I dubbel Junior C för flickor blev det ett nytt guld genom Anna Stormats och Emilia Backman! Vår herrsenior dubbel med Lassi och Calle slet i det gropiga vattnet och blev tia Under både lördag och söndag var det mycket besvärliga förhållanden med mycket vind och en del regn. LEKSAND ROWING RACE För tjugonde året arrangerade vi tävlingen 8 km motströms längs Österdalälven. Det blev en lyckad tävling med nytt deltagarrekord. På grund av blåsväder och svåra förhållanden på ordinarie startplats fick startplatsen lov att flyttas vilket medförde att årets upplaga av loppet blev kortare än normalt. Starten skedde i tre olika heat. 27 båtar ställde upp i årets tävling, jätteroligt med så många deltagare som stod för fina insatser. I loppets huvudklass (2x mix) segrade Jan och Birgitta Berglund från Stockholms RF på tiden 25:42. I jubileumsklassen Förälder-Barn 2x vann far och son Borgh på tiden 24:35. Snabbaste båt för dagen var Brudpigas scullerfyra med Per "Pliggen" Andersson, Lassi Karonen, Carl-Fredrik Holfve och Peter Mattsson som rodde sträckan på 22:38. Dagen avslutades med en fullsatt fest i Roddens Hus. RODDMASKINS- SM SM i inomhusrodd genomfördes i år på under två tävlingar en på Lidingö och en i Trollhättan. Ronja Lindberg deltog på bägge och lyckades vinna Damer Junior B och blev med det svensk mästare. På tävlingen i Lidingö deltog även Anna Stormats och blev tvåa i damer junior C.

6 I seniorklassen för damer lyckades Johanna Sarenmark komma på en finfin tredje plats på en riktigt bra tid. SKIDOR Som vanligt representerades klubben av många skidåkare i något av loppen under Vasaloppsveckan. I år blev det 33 starter. Bäst placerad i Vasaloppet blev Peter Mattsson med en 470:e plats och på Tjejvasan blev Lovisa Niss bäst från klubben på plats 112. KM SKIDOR KM på skidor avgjordes i mars. Vädret visade sig från sin bästa sida och bjöd på strålande sol. Det blev en härlig dag i skidspåret! På grund av senaste tidens varma väder kördes en bana som inte körts tidigare. Start vid C-parkering, nedåt ca 1,5 km för att sedan vända uppåt igen och målgång på toppen, men först ett spurtvarv på konstsnöslingan på toppen. Det blev en jämn fajt bland herrarna och en spännande avslutning men det blev Peter Mattsson som var först över mållinjen och blev klubbmästare. I damklassen blev Nina Rosén klubbmästare. Efter loppet serverades lunch i Roddens Hus. CYKELSEKTIONEN Klubben har under året haft en mängd populära cykelträningar som fortsätter att locka många deltagare. Vi har utökat träningarna i år med en nybörjargrupp på måndagar som lockat många nya cyklister, som mest 12 st. utöver de vanliga träningarna på måndagarna, onsdags intervallerna och de längre lördagsturerna där vi delat upp oss i två grupper. I år är det många som tävlat och cyklat motionslopp på landsväg och Mtb. Siljan runt, Vätternrundan med 27 deltagare, Rembo trampet, Kbk Falun, Mörksuggejakten, Cykelvasan och många fler. Även Leksandsrundan så klart. Klubben har varit med och arrangerat den fjärde upplagan av cykelloppet Leksandsrundan som i år utökats med en till kvällsrunda, Leksandsrundan 13 med många glada barn som kom ut på cykeln. Många från klubben var med både som funktionärer och deltagare under kvällsturerna. På söndagens långlopp hjälpte många roddare till som funktionärer under dagen som startade med regn och hade en fantastisk avslutning i strålande solsken. Tack alla som ställde upp för klubben under veckan med ett glatt humör och glada tillrop. Vi hjälpte även till på Siljan runt med funktionärer och fick ett bra bidrag till klubbkassan.

7 Torrevieja lockade 16 cykelsugna soldyrkare till ett träningsläger på spanska solkusten i april. I två stora hus och en lägenhet bodde vi fint och hade en fantastisk vecka där vi hann med att sola, bada och äta mängder med god mat mellan alla cykelpass som var allt från 3 mil ända upp till 18 mil på fantastiska vägar med lite trafik. Introduktionskurs i velodromcykling i Falun har Göran Land hållit för 12 medlemmar som hade en rolig dag på cykeln. Kan starkt rekommenderas om ni inte provat tidigare. Svårt att tro men det är roligare än du tror att cykla runtrunt. ÖVRIGT Under hösten har det körts stavgångspass på söndagarna i Granbergets slalombacke. Klubben har varit representerad i flertalet andra tävlingar, exempelvis Vansbrosimningen, Stockholm Marathon, Ultravasan och Lidingöloppet. En kväll i april höll Röda Korset en uppskattad första hjälpen kurs i Roddens Hus. Klubben har under året tagit fram nya tävlingskläder med hjälp av våra klädsponsorer Leksands Sparbank, Agnas Ark och Leksandsdörren. Det har varit innebandy på lördagana i Åkerö Gymnastikhall under ledning av Daniel Boberg. Under hösten investerade vi i 3 st. slides till roddmaskinerna. NÅGRA ORD FRÅN ORDFÖRANDEN Det är mycket glädjande att vårt fina Roddens Hus är den injektion för klubben som var målet innan vi startade projektet. Huset fungerar perfekt och energiåtgången är förbluffande låg. Huset har även inneburit ett stort lyft för klubbens ekonomi som möjliggör ytterligare utveckling av verksamheten. Trots att vi under de första fyra åren har prioriterat att amortera vårt lån så har vi varje år kunnat investera i nytt material till verksamheten. Inför 2018 ser vi fram emot en fortsatt ökad verksamhet i klubben. Tack till de medlemmar som ställer upp och hjälper till på olika sätt så att vi kan fortsätta att utveckla vår klubb och amortera lånet. För mer information besök samt

8 Våra samarbetspartners

BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE

BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016-01-01-2016-12-31 www.brudpiga.se BRUDPIGA RODDARKLUBBS STYRELSE FÅR HÄRMED LÄMNA FÖLJANDE REDOGÖRELSE FÖR VERKSAMHETSÅRET 2016: STYRELSEN Styrelsen har

Läs mer

BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE

BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2015-01-01-2015-12-31 www.brudpiga.se BRUDPIGA RODDARKLUBBS STYRELSE FÅR HÄRMED LÄMNA FÖLJANDE REDOGÖRELSE FÖR VERKSAMHETSÅRET 2015: STYRELSEN Styrelsen har

Läs mer

BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE

BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014-01-01-2014-12-31 www.brudpiga.se BRUDPIGA RODDARKLUBBS STYRELSE FÅR HÄRMED LÄMNA FÖLJANDE REDOGÖRELSE FÖR VERKSAMHETSÅRET 2014 STYRELSEN Styrelsen har under

Läs mer

BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE

BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013-01-01-2013-12-31 www.brudpiga.se BRUDPIGA RODDARKLUBBS STYRELSE FÅR HÄRMED LÄMNA FÖLJANDE REDOGÖRELSE FÖR VERKSAMHETSÅRET 2013 STYRELSEN Styrelsen har under

Läs mer

Information från Brudpiga Roddarklubb

Information från Brudpiga Roddarklubb Information från Brudpiga Roddarklubb Inför extrastämma med Samfällighetsföreningen Västanvik- och Karlsarvets skifteslag i Västanviks bystuga 22 oktober 2012 kl. 19.00 Varför vi i Brudpiga tycker det

Läs mer

BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE

BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2010-01-01-2010-12-31 www.brudpiga.se BRUDPIGA RODDARKLUBBS STYRELSE FÅR HÄRMED LÄMNA FÖLJANDE REDOGÖRELSE FÖR VERKSAMHETSÅRET 2010 STYRELSEN Styrelsen har under

Läs mer

BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE

BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2011-01-01-2011-12-31 www.brudpiga.se BRUDPIGA RODDARKLUBBS STYRELSE FÅR HÄRMED LÄMNA FÖLJANDE REDOGÖRELSE FÖR VERKSAMHETSÅRET 2011 STYRELSEN Styrelsen har under

Läs mer

BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE Lassi vinner tjeckiska långdistansmästerskapen.

BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE Lassi vinner tjeckiska långdistansmästerskapen. BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2007-01-01-2007-12-31 Lassi vinner tjeckiska långdistansmästerskapen www.brudpiga.se BRUDPIGA RODDARKLUBBS STYRELSE FÅR HÄRMED AVGE FÖLJANDE REDOGÖRELSE FÖR

Läs mer

BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE

BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2009-01-01-2009-12-31 www.brudpiga.se BRUDPIGA RODDARKLUBBS STYRELSE FÅR HÄRMED LÄMNA FÖLJANDE REDOGÖRELSE FÖR VERKSAMHETSÅRET 2009. STYRELSEN Styrelsen har

Läs mer

BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE

BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE BRUDPIGA RODDARKLUBBS VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2008-01-01-2008-12-31 www.brudpiga.se BRUDPIGA RODDARKLUBBS STYRELSE FÅR HÄRMED LÄMNA FÖLJANDE REDOGÖRELSE FÖR VERKSAMHETSÅRET 2008. STYRELSEN Styrelsen har

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 IFK GÖTEBORG BOWLING

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 IFK GÖTEBORG BOWLING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 IFK GÖTEBORG BOWLING VÅREN 2016 Vilken vår vi haft. Rättare sagt hela säsongen har varit helt fantastisk. Vi stod som segrare i båda våra serier. Vi har nått alla våra mål. Vi

Läs mer

Verksamhetsberättelse SK Leksand Säsongen

Verksamhetsberättelse SK Leksand Säsongen Verksamhetsberättelse SK Leksand Säsongen 2015-2016 Källan och Granberget har som vanligt haft fantastiska spår, även om hösten hängde i länge. Det dröjde till mitten/slutet av december innan kylan kom

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015

Verksamhetsberättelse 2015 Verksamhetsberättelse 2015 Styrelsen Ordförande Kassör Sekreterare Ledamöter Suppleant Revisorer Revisorssuppleant Valberedning Mikael Schander Ann Berglund Birgitta Dignell Björn Johansson (vice ordf.)

Läs mer

Adress postnummer, ort

Adress postnummer, ort Adress postnummer, ort VERKSAMHETSPLAN 2019 Verksamhetsplan 2019... 1 1. Allmänt... 3 2. Träning och tävling... 3 Träningar... 3 Träningsdagar/helger... 4 Läger... 4 Tävling... 4 3. Utbildning/Utveckling...

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb 2012

Verksamhetsberättelse för Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb 2012 Verksamhetsberättelse för Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb 2012 Vi började året den 7 januari med en klubbtävling som Sören Sandgren ordnade Vi kallade den Emfab Tomtetrial och blev sponsade av Emfab som stod

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE OCH ÅRSREDOVISNING

VERKSAMHETSBERÄTTELSE OCH ÅRSREDOVISNING VERKSAMHETSBERÄTTELSE OCH ÅRSREDOVISNING 2008-01-01--2008-12-31 JAKOBSBERGS FÄKTKLUBB Verksamhetsberättelse Jakobsbergs Fäktklubbs styrelse får härmed avge följande berättelse för verksamheten under tiden

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013/2014

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013/2014 Kumla Skidförening www.kumlaskidforening.se VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013/2014 Klubblokalen i strålande sol Naturgymmet i fullt bruk Inlägg på vår hemsida eller på Facebook Än en gång: ni är grymma! Hoppas

Läs mer

Årsberättelse för verksamhetsåret 2004

Årsberättelse för verksamhetsåret 2004 Idrottssällskapet Göta Friidrottssektionen Årsberättelse för verksamhetsåret 2004 Styrelsen för friidrottssektionen får härmed avge följande verksamhetsberättelse: Styrelsen har 2004 haft följande sammansättning:

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK

Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK 2015-2016 Styrelse Ordförande: Evert Andersson Ledamöter: Marcus Trabold Vice ordförande: Stefan Johansson Hans Sundberg Kassör: Linnea Persson Leif Daggert Sekreterare:

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2003 CK HYMER VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2003 1 oktober 2002-30 september 2003 Styrelsen för verksamhetsåret Ordförande Vice ordförande Kassör Sekreterare Ledamot Ledamot Ledamot Suppleant

Läs mer

Nyhetsbrev nr 4-2015

Nyhetsbrev nr 4-2015 Nyhetsbrev nr 4-2015 Det har väl inte undgått någon att HTK numera har en färsk WTA-segrarinna i klubben? Johanna Larsson gjorde återigen succé i Båstad och denna gång fick hon med sig båda titlarna hem

Läs mer

Verksamhetsbera ttelse 2013

Verksamhetsbera ttelse 2013 Verksamhetsbera ttelse 2013 Verksamhetsberättelse avseende verksamhetsåret 2013-01-01 2013-12-31 för Postens Kamratklubb, Lund. Styrelse Under verksamhetsåret har styrelsen haft följande sammansättning:

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse för år 2017 Verksamhetsberättelse 2017-01-01-2017-12-31 Styrelsen har under verksamhetsåret haft ett årsmöte, 10 protokollförda styrelsesammanträden, tränarmöten, samt löpande kontakt

Läs mer

1(5) Verksamhets- berättelse

1(5) Verksamhets- berättelse 1(5) Verksamhets- berättelse 2014 SUNDSVALL ORTVIKENS BÅGSKYTTEKLUBB VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2014 Styrelsen 2014 2(5) Ordförande Rune Andersson Vice ordf. Erik Peräinen (avgick på egen begäran hösten

Läs mer

April-oktober Den 18 augusti kommer det bli en Orienteringstävling med tävlingscentrum vid Krassbäck.

April-oktober Den 18 augusti kommer det bli en Orienteringstävling med tävlingscentrum vid Krassbäck. April-oktober 2019 Ordförande har ordet Hej alla medlemmar. Vi ser nu fram mot en vår och sommar med många som vill medverka vid våra MTB-cyklingar som för oss är den största aktiviteten denna del av året

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Silvköparens Vattenskidklubb 2015

Verksamhetsberättelse för Silvköparens Vattenskidklubb 2015 Verksamhetsberättelse för Silvköparens Vattenskidklubb 2015 Styrelsen för Silvköparens Vattenskidklubb får härmed avge följande verksamhetsberättelse. Styrelsesammansättning Styrelsen har under året bestått

Läs mer

Hedemora bridgesällskap

Hedemora bridgesällskap Hedemora BS 2016-02-25 sida 1(5) Hedemora bridgesällskap BS Spela Bridge 1945 Hedemora BS 2016-02-25 sida 2(5) Året 2015 Ett händelserikt år är till ända. Klubben har firat 70-års jubileum och har gjort

Läs mer

Verksamhetsberättelse CK Natén 2018

Verksamhetsberättelse CK Natén 2018 1 Verksamhetsberättelse 2018 Verksamhetsåret 2018-01-01-2018-12-31 Styrelsen Styrelsen har bestått av Ordförande Lars Blomqvist Kassör Malin Hedlund Sekreterare Ninni Casserstedt Ledamöter: Linda Widén,

Läs mer

ESS Jolle VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ESS JOLLESEKTIONEN 2013 MEDLEMMAR STYRELSE. Ansvariga för arbetsgrupper MÖTEN

ESS Jolle VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ESS JOLLESEKTIONEN 2013 MEDLEMMAR STYRELSE. Ansvariga för arbetsgrupper MÖTEN VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ESS JOLLESEKTIONEN 2013 ESS Jolle MEDLEMMAR Vid årets slut hade föreningen 201 registrerade medlemmar som betalt medlemsavgift. STYRELSE Styrelsen har under året utgjorts av:

Läs mer

Hedemora bridgesällskap Verksamhetsberättelse för 2014

Hedemora bridgesällskap Verksamhetsberättelse för 2014 Hedemora BS 2014-01-10 sida 1(5) Hedemora bridgesällskap BS Spela Bridge 1945 Hedemora BS 2014-01-10 sida 2(5) Styrelsen Styrelsen har bestått av BS Ordförande: Jan Holm Spela Bridge Sekreterare: Kjell

Läs mer

Rasbo IK Innebandysektionen Verksamhetsberättelse 2015/16

Rasbo IK Innebandysektionen Verksamhetsberättelse 2015/16 Rasbo IK Innebandysektionen Verksamhetsberättelse 2015/16 1 Inledning... 3 Åretsförening 2014/15... 3 Styrelsen 2015/16... 4 Ekonomi... 4 Information... 5 Kompetensutveckling... 5 Det sportsliga... 5 Studio

Läs mer

www.brastadgolfcenter.nu/golfklubb Ordinarie årsmöte, Brastad GK Plats: Stångenäs AIS klubbstuga Datum 2009-02-14 Tid: 13:00 Förslag till dagordning 1 Öppnande 2 Fastställande av röstlängd 3 Fastställande

Läs mer

Helsingborgs Tennisklubb www.htktennis.com

Helsingborgs Tennisklubb www.htktennis.com Välkomna till ett nytt och fräscht HTK 2015. Klubben har gjort en fantastisk resa de senaste åren som nu börjar landa i en stabil organisation. HTK känner att det är viktigt att skilja på barn-, ungdoms

Läs mer

Verksamhetsberättelse: Bele Barkarby IF Innebandy 07/08

Verksamhetsberättelse: Bele Barkarby IF Innebandy 07/08 Verksamhetsberättelse: Bele Barkarby IF Innebandy 07/08 Årsmöte hölls den 23 maj 2007 Styrelse under året har varit: Ordförande: Per Carlsson Sekreterare: Louise Grapne (tillträdde Maj 2007) Kassör: Marie

Läs mer

Verksamhetsberättelse PCS Racing 2009

Verksamhetsberättelse PCS Racing 2009 Verksamhetsberättelse PCS Racing 2009 Styrelsen i PCS Racing avger härmed föreningens 15:e verksamhetsberättelse för tiden 1 januari 31 december, 2009. Klubbens målsättning är att bedriva klubbracing i

Läs mer

Verksamhetsberättelse för 2011 Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb

Verksamhetsberättelse för 2011 Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb Verksamhetsberättelse för 2011 Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb Vi började året den 25 januari med ett möte och prisutdelning med MHF-Ungdom på Kulturum i Partille. Klubben fick 2á pris i lag 125cc och första

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015

Verksamhetsberättelse 2015 Verksamhetsberättelse 2015 IBF Borlänge Verksamhetsåret 2014-2015 Medlemmar Antalet medlemmar i föreningen under året har uppgått till 571 st. Fördelningen är 77 st. ledare, lagföräldrar, styrelse samt

Läs mer

Verksamhetsplan PCS Racing Club 2003

Verksamhetsplan PCS Racing Club 2003 Verksamhetsplan PCS Racing Club 2003 Styrelsen för Porsche Racing Club förelägger årsmötet följande förslag till verksamhetsplan för verksamhetsåret 2003. Tävlingar och andra aktiviteter Feb 26 Michelin

Läs mer

Nyhetsbrev #6 KM Årets medlem Ny enkät Höstårsmötet Fest 21:a oktober

Nyhetsbrev #6 KM Årets medlem Ny enkät Höstårsmötet Fest 21:a oktober Nyhetsbrev #6 KM Årets medlem Ny enkät Höstårsmötet Fest 21:a oktober Sida 1 av 5 Vänner, Inom kort får vi lägga ännu en framgångsrik säsong bakom oss. Men inte riktigt än, det finns fortfarande mycket

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2012

Verksamhetsberättelse 2012 Verksamhetsberättelse 2012 Huvudstyrelsen har under 2012 haft följande sammansättning: Ordförande: Vice ordf Kassör: Sekreterare: Ledamot: Suppleant: Ulf Jansson Anders Lundqvist Anita Hirsch Björn Gullefors

Läs mer

Folksam cup D15 Moa Hansson D16 Hanna Abrahamsson. H15 Karl Stark H16 Filip Rosjö

Folksam cup D15 Moa Hansson D16 Hanna Abrahamsson. H15 Karl Stark H16 Filip Rosjö Folksam cup 2016 Smålandslaget 2016 D15 Moa Hansson D16 Hanna Abrahamsson Elisabet Mikkelsen Alma Haag Elsa Melin H15 Karl Stark H16 Filip Rosjö Ludwig Axelsson Fabian Flaa Melker Elofsson Loke Östangård

Läs mer

Årsmöteshandlingar. Hälla GK

Årsmöteshandlingar. Hälla GK Årsmöteshandlingar Hälla GK till årsmöte den 31 mars 2009 Innehåll Verksamhetsberättelse 2009 Händelser under året Årsredovisning med förvaltnings- och revisionsberättelse Verksamhetsplan 2010 Budgetförslag

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2012 1 INNEHÅLL 1. ANTAL MEDLEMMAR... 3 2. STYRELSEN... 3 3. GRUPPER... 3 Aerobics gymnastics... 3 Hopprep... Fel! Bokmärket är inte definierat. Kids.... 4 Bamsegympa... Fel! Bokmärket

Läs mer

Nu är det dags för femkamp igen!!!

Nu är det dags för femkamp igen!!! Motorblocket Våren 2007 Nu är det dags för femkamp igen!!! Vi har beslutat att arrangera en femkamp i år också. Eftersom vi har begränsat med plats på vissa grenar så är antalet aktiva deltagare begränsat

Läs mer

26 augusti På skyttesport SM erövrade föreningen en bronsmedalj i grovpistolens lagtävling. Mikael A, Pasi T och Ulf C ingick i laget

26 augusti På skyttesport SM erövrade föreningen en bronsmedalj i grovpistolens lagtävling. Mikael A, Pasi T och Ulf C ingick i laget agar Avdelningar Senaste nytt Föreningen Luftpistolskytte på söndagar 1600 och torsdagar kl 1730 Klubbens träningar & tävlingar 14 december Externa Årets glöggskjutning avgjordes efter säskjutning mellan

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR FÅRÖSUNDS BÅTKLUBB

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR FÅRÖSUNDS BÅTKLUBB Fårösunds Båtklubb 67 år! VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR FÅRÖSUNDS BÅTKLUBB 2015-10-01--2016-09-30 Medlemmar Båtar 12-25 2 Segelbåtar 13 kölbåtar 26-65 9 centerbordsbåtar Fam: 2x33 66 Motorbåtar 6 inombordsmotor

Läs mer

Verksamhetsberättelse 1 april 2010 31 december 2010

Verksamhetsberättelse 1 april 2010 31 december 2010 Verksamhetsberättelse 1 april 2010 31 december 2010 Seglingssektionen har detta år haft sitt verksamhetsår från den 1 april till den 31 december vilket således är den period som omfattas av denna verksamhetsbeskrivning.

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Mälardalens Distansryttarförening

Verksamhetsberättelse för Mälardalens Distansryttarförening Verksamhetsberättelse för Mälardalens Distansryttarförening 2017-01-01 2017-12-31 Verksamhetsberättelse för Mälardalens Distansryttarförening, MDRF 2017 Styrelsen får härmed avge verksamhetsberättelse

Läs mer

HÖREDA GIF VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2017 INLEDNING

HÖREDA GIF VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2017 INLEDNING HÖREDA GIF Verksamhetsberättelse 2017 HÖREDA GIF VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2017 INLEDNING Höreda GIF har även under 2017 haft ett aktivt år. Föreningen har haft ett A-lag i division fem där man spelade till

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb 2013

Verksamhetsberättelse för Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb 2013 Verksamhetsberättelse för Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb 2013 Vi började året den 6 januari med en klubbtävling som Sören Sandgren ordnade Vi kallade den Emfab Tomtetrial och blev sponsade av Emfab som stod

Läs mer

Årsmöte. Jönköpings län. 08-10-25 Bankeryd

Årsmöte. Jönköpings län. 08-10-25 Bankeryd Årsmöte Jönköpings län 08-10-25 Bankeryd Verksamhetsberättelse för SMC Jönköpings län 07090 901-08083 831 Styrelsemedlemmar Ordförande Inge Svensson Skede Vice Ordförande Berndt Lööf Eksjö Kassör Pamela

Läs mer

16 januari: Runners World artikel

16 januari: Runners World artikel Det har varit ett framgångsrikt år för Stockholm Frontrunners IF. Vid årets slut hade vi hela 102 betalande medlemmar. Träningsverksamhet pågick hela året och vi deltog i många tävlingar i Sverige såväl

Läs mer

Verksamhetsberättelse Årsmöte Klubbstugan. 20/ kl Vetlanda Rally & Racing Club

Verksamhetsberättelse Årsmöte Klubbstugan. 20/ kl Vetlanda Rally & Racing Club Verksamhetsberättelse 2015 Årsmöte Klubbstugan 20/3 2016 kl.15.00 Kallelse Härmed kallas du/ni till s ordinarie årsmöte som hålls Söndagen den 20 mars 2016 kl.15.00 Plats: Vetlanda Rally & Racing's klubbstuga

Läs mer

Onsala Innebandyklubb verksamhetsberättelse 2018/2019

Onsala Innebandyklubb verksamhetsberättelse 2018/2019 Onsala Innebandyklubb verksamhetsberättelse 2018/2019 Säsongen 2018/2019 har varit en fartfylld säsong med många höjdpunkter och vi finner att vi i föreningen har en trygg stabil grund. Vi bygger verksamheten

Läs mer

Partille TKD Challenge 2015 Partille 28/2-1/3 2015

Partille TKD Challenge 2015 Partille 28/2-1/3 2015 Partille TKD Challenge 2015 Partille 28/2-1/3 2015 www.itfsverige.se Text och foto: Partille TKD Klubb Partille TKD Challenge 2015 Helgen den 28/2-1/3 arrangerade årets upplaga av Partille TKD Challenge

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Båtsällskapet Karlslund 2015/2016

Verksamhetsberättelse för Båtsällskapet Karlslund 2015/2016 Verksamhetsberättelse för Båtsällskapet Karlslund 2015/2016 Styrelsen för Båtsällskapet Karlslund får avge följande berättelse för verksamhetsåret 1 september 2015 till 31 augusti 2016. Vid årsmötet den

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2012

Verksamhetsberättelse 2012 Verksamhetsberättelse 2012 Styrelsen Ordförande Kassör Sekreterare Ledamöter Suppleant Revisorer Revisorssuppleant Valberedning Jan Löfgren Hans Jonsson Per-Anders Björk Birgitta Dignell (Vice ordf.) Dag

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Tovrida By byalag verksamhetsåret 2015.

Verksamhetsberättelse för Tovrida By byalag verksamhetsåret 2015. Verksamhetsberättelse för Tovrida By byalag verksamhetsåret 2015. Styrelsen för Tovrida By byalag får härmed lämna följande redogörelse för verksamhetsåret 2015. Det åttonde verksamhetsåret för byalaget

Läs mer

Verksamhetsberättelse Årsmöte Klubbstugan. 19 mars 2017 kl Vetlanda Rally & Racing Club

Verksamhetsberättelse Årsmöte Klubbstugan. 19 mars 2017 kl Vetlanda Rally & Racing Club Verksamhetsberättelse 2016 Årsmöte Klubbstugan 19 mars 2017 kl.15.00 2016 Då var ett år till inristat i historieböckerna, och vad det gäller Vetlanda Rally & Racing Clubs historia kan vi lägga in många

Läs mer

BLEKINGE BOWLINGFÖRBUND

BLEKINGE BOWLINGFÖRBUND BLEKINGE BOWLINGFÖRBUND VERKSAMHETSBERÄTTELSE MED EKONOMISK REDOVISNING VERKSAMHETSÅRET 2008-2009 Styrelsens sammansättning. Ordförande Patric Kalnins Karlskrona BK Utbildningsansvar (avgick 2009-01-01)

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2011

Verksamhetsberättelse 2011 Verksamhetsberättelse 2011 Styrelsen Ordförande Kassör Sekreterare Ledamöter Suppleant Revisorer Revisorssuppleant Valberedning Per-Anders Björk Hans Jonsson Vakant Karl-Erik Broström Jan Löfgren (vice

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2017

Verksamhetsberättelse 2017 Verksamhetsberättelse 2017 Styrelsen för Västmanlands Cykelförbund (VCF) lämnar här sin redogörelse för verksamhetsåret 2017 Uppdragen inom förbundet har fördelats enligt följande Ordförande Bengt Johansson

Läs mer

ÅRSMÖTESHANDLINGAR 2013 1

ÅRSMÖTESHANDLINGAR 2013 1 ÅRSMÖTESHANDLINGAR 2013 1 Kallelse till Årsmöte Datum: Onsdagen den 24 april 2013 Tid: 18.30 Plats: Åsundsholm Förslag till dagordning 1. Mötet öppnas 2. Fastställande av röstlängd för mötet 3. Fråga om

Läs mer

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R N U M M E R 1 2 0 1 6 K U N G S Ö R S S K 2016-02- 21 K O M M A N D E A K T I V I T E T E R 3-1 4 / 3 F Ö R S Ä L J N I N G K L U B B K L Ä DER 1 9 / 3 V I N T E R S E R I E N, F I N A L K Ö P I N G 2-3

Läs mer

FÖRENINGEN JAKTSKYTTARNA VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2016

FÖRENINGEN JAKTSKYTTARNA VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2016 FÖRENINGEN JAKTSKYTTARNA VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2016 Styrelsen för föreningen Jaktskyttarna i Trollhättan lämnar följande verksamhetsberättelse för tiden 2016-01-01 till 2016-12-31. Styrelse Namn Roll

Läs mer

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R N U M M E R 1 2 0 1 3 K U N G S Ö R S S K 2013-03- 21 K O M M A N D E A K T I V I T E T E R 7 / 4 U P P T A K T S T R Ä F F M T B 1 4 / 4 1 : A M T B & L Ö P T R Ä N I N G E N ( P R E L. ) 4 / 5 B J Ö

Läs mer

SEGLARSKOLA V. 32 13 barn som genomförde kurs på grön nybörjarnivå och fick seglarmärket i brons samt SSF diplom. 5 ledare och många föräldrar

SEGLARSKOLA V. 32 13 barn som genomförde kurs på grön nybörjarnivå och fick seglarmärket i brons samt SSF diplom. 5 ledare och många föräldrar Säsongen 2013 SEGLARSKOLA V. 32 13 barn som genomförde kurs på grön nybörjarnivå och fick seglarmärket i brons samt SSF diplom. 5 ledare och många föräldrar jobbade under denna fantastiska vecka. GRÖN

Läs mer

Banrekord och solsken!

Banrekord och solsken! Läs om hur hemmatävlingen WSK-Spelen gick Banrekord och solsken! Den 29 maj fick vi äntligen arrangera vår egna tävling WSK-Spelen. Vädret var med o s s h e l a d a g e n o c h temperaturen var perfekt

Läs mer

Verksamhetsberättelse. Norrtälje Simklubb

Verksamhetsberättelse. Norrtälje Simklubb Verksamhetsberättelse Sid 1( 6) Verksamhetsberättelse Norrtälje Simklubb Styrelsen för Norrtälje Simklubb lämnar härmed följande berättelse för Verksamhetsberättelse Sid 2( 6) Styrelsens sammansättning

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014-2015 Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK 2014-2015 Styrelse Ordförande: Evert Andersson Ledamöter: Leif Daggert Vice ordförande: Stefan Johansson Peter Johansson Kassör:

Läs mer

Förslag till Verksamhetsplan 2017 Ver

Förslag till Verksamhetsplan 2017 Ver Förslag till Verksamhetsplan 2017 Ver 5 2016-10-30 INLEDNING Målet ska vara att utveckla verksamheten för barn, ungdomar och vuxna för cykling - Mountainbike, Landsväg och Motion. Åtgärder för att få fler

Läs mer

Min tävlingssäsong 2013

Min tävlingssäsong 2013 Min tävlingssäsong 2013 2013 2013 har varit ett fantastiskt år för mig. Jag blev antagen till Sveriges Olympiska Kommittés Topp- och talangprogram, vann åtta mästerskapsmedaljer varav sex guld, tog studenten

Läs mer

SNO:s ungdomsavslutning med pepparkaksrunda, lunch, föreläsning och prisutdelning 7 december 2014 i Tveta

SNO:s ungdomsavslutning med pepparkaksrunda, lunch, föreläsning och prisutdelning 7 december 2014 i Tveta SNO:s ungdomsavslutning med pepparkaksrunda, lunch, föreläsning och prisutdelning 7 december 2014 i Tveta Efter en härlig träningsrunda, Pepparkaksrunda, av Olle Smitt bjöds det på god lunch och sedan

Läs mer

Försvarets Sportklubb Sid 1(6) Sekreteraren

Försvarets Sportklubb Sid 1(6) Sekreteraren Försvarets Sportklubb 2017-01-24 Sid 1(6) Årsmöteshandlingar till Försvarets sportklubbs årsmöte för 2017, tisdag 2017-02-07 kl. 18.00 20.00 i Restaurang Vingen på KHV/Tre Vapen, Banérgatan 62 i Stockholm

Läs mer

Åhus Roddklubb. Årsberättelse Styrelsen för Åhus Roddklubb får härmed avge följande årsberättelse för verksamhetsåret

Åhus Roddklubb. Årsberättelse Styrelsen för Åhus Roddklubb får härmed avge följande årsberättelse för verksamhetsåret Åhus Roddklubb Årsberättelse 2016 Styrelsen för Åhus Roddklubb får härmed avge följande årsberättelse för verksamhetsåret 2016-01-01-2016-12-31. Styrelse mm. Befattning Namn Vald till Styrelse Ordförande

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ÅRET 2017

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ÅRET 2017 VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ÅRET 2017 Styrelsen för Götene Sportskytteklubb avger härmed följande verksamhetsberättelse för året 2017. Styrelsen har haft följande sammansättning: Ordförande: Claes Olsson

Läs mer

12-13 Maj. 600 deltagare Miniorer, Kadetter, Seniorer, Nybörjare & Avancerade. Pilängshallen i Lomma. Vi förväntar oss cirka

12-13 Maj. 600 deltagare Miniorer, Kadetter, Seniorer, Nybörjare & Avancerade. Pilängshallen i Lomma. Vi förväntar oss cirka 2012 Vi kommer att arrangera Kamp & Poomsae tävling Vi förväntar oss cirka 600 deltagare Miniorer, Kadetter, Seniorer, Nybörjare & Avancerade 12-13 Maj Pilängshallen i Lomma w w w. l o m m a c u p. c o

Läs mer

Herrserien på Gotland bestod av 3 lag, BBC C vann före BBC B och SIP. Någon damserie genomfördes inte.

Herrserien på Gotland bestod av 3 lag, BBC C vann före BBC B och SIP. Någon damserie genomfördes inte. !" #$%!!&'() " *+!,'-.'/ #$% %&# BBC Visby herrar deltog i div II och slutade 6:a i serien. Team Gotland damer deltog i div II och slutade 6:a i serien. Herrserien på Gotland bestod av 3 lag, BBC C vann

Läs mer

Verksamhetsberättelse Året som gått3 1.1.Medlemmar3 1.2.Organisation3 Styrelse3 Övriga uppdrag4

Verksamhetsberättelse Året som gått3 1.1.Medlemmar3 1.2.Organisation3 Styrelse3 Övriga uppdrag4 Verksamhetsberättelse 2016 1.Året som gått3 1.1.Medlemmar3 1.2.Organisation3 Styrelse3 Övriga uppdrag4 2.Styrelsens berättelse4 2.1.Medlemmar5 2.2.Träning och tävling5 2.3.Klubbmästerskap6 2.4.Sociala

Läs mer

VERKSAMHETS- BERÄTTELSE

VERKSAMHETS- BERÄTTELSE VERKSAMHETS- BERÄTTELSE 2011 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 1 NOVEMBER 2010 31 OKTOBER 2011 Styrelsen har under det gångna verksamhetsåret haft följande sammansättning. Ordförande Sekreterare Kassör Ledamöter Revisorer

Läs mer

Vä sterä s Cykelklubb (VCK) Verksämhetsplän 2019

Vä sterä s Cykelklubb (VCK) Verksämhetsplän 2019 Vä sterä s Cykelklubb (VCK) Verksämhetsplän 2019 Övergripande mål Öka medlemsantalet Öka deltagandet i olika arrangemang och då i synnerhet tävlingar Förbättra tävlingsresultat, från fler medlemmar Sprida

Läs mer

Dags för start dag 1, vi har 220 km framför oss. Glada miner trots regn stora delar av vägen till Åmål.

Dags för start dag 1, vi har 220 km framför oss. Glada miner trots regn stora delar av vägen till Åmål. Rapport från VÄNERN RUNT 2009 av Peter Lindberg Startnummer 734 (Grupp 8). Jag och Janne Funcke har varit och cyklat Vänern runt i Helgen 22-24 Maj. Det är ett motionslopp på 560 km som sträcker sig över

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2012. IK NocOut.se

Verksamhetsberättelse 2012. IK NocOut.se Verksamhetsberättelse 2012 IK NocOut.se Innehållsförteckning...sidnr Organisation 2012... 2 Styrelsens berättelse... 2 Utbildning/utveckling... 3 Verksamhetsberättelser... 4 Löpning... 4 Triathlon... 5

Läs mer

Folksam cup i Östersund 2015

Folksam cup i Östersund 2015 Folksam cup i Östersund 2015 Den 6-8 mars 2015 stod Spikbordarnas IK som arrangör för Riksfinalen Folksam cup för längdskidungdomar i åldern 15-16 år. Smålands skidförbunds trupp bestod av tolv ungdomar,

Läs mer

Tävlingsrapport 16 juni 2012

Tävlingsrapport 16 juni 2012 Tävlingsrapport 16 juni 2012 Efter två cuptävlingar i rad i Trollhättan med hårda vindar och mycket tuff paddling fick vi äntligen ett år med perfekt väder för tävling! Relativt svaga vindar och solen

Läs mer

VERKSAMHETS- BERÄTTELSE

VERKSAMHETS- BERÄTTELSE VERKSAMHETS- BERÄTTELSE 2012 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 1 NOVEMBER 2011 31 OKTOBER 2012 Styrelsen har under det gångna verksamhetsåret haft följande sammansättning. Ordförande Sekreterare Kassör Ledamöter Revisorer

Läs mer

ÅRETS LOPP 2012. Budapest halvmarathon 9 september 2012

ÅRETS LOPP 2012. Budapest halvmarathon 9 september 2012 ÅRETS LOPP 2012 Här hoppas jag att vi får in många berättelser. Jag hoppas också att jag 2012 kommer att kunna delta i flera lopp än 2011. Och vi blir glada om ni delar med er av era bilder och berättelser.

Läs mer

Vasaloppet öppet spår 23 februari 2009. Det har länge funnits en önskan hos mig att åka Vasaloppet. Jag hade bestämt att jag skulle göra det, det år

Vasaloppet öppet spår 23 februari 2009. Det har länge funnits en önskan hos mig att åka Vasaloppet. Jag hade bestämt att jag skulle göra det, det år Vasaloppet öppet spår 23 februari 2009. Det har länge funnits en önskan hos mig att åka Vasaloppet. Jag hade bestämt att jag skulle göra det, det år jag fyllde 50. Men tiden går så fort och det blev aldrig

Läs mer

Nordiska Roddförbundet, Svenska Roddförbundet och Östra Roddistriktet. Nordic Indoor Open Svearodden Lördagen 7 januari 2017

Nordiska Roddförbundet, Svenska Roddförbundet och Östra Roddistriktet. Nordic Indoor Open Svearodden Lördagen 7 januari 2017 Nordiska Roddförbundet, Svenska Roddförbundet och Östra Roddistriktet inbjuder till tävlingar på roddmaskin om Nordic Indoor Open 2017 Svenska Mästerskapen 2017 Deltävling 2 Svearodden 2017 Lördagen 7

Läs mer

Stockholms/Svealands Roddistrikt

Stockholms/Svealands Roddistrikt Verksamhetsberättelse 2011 Styrelsen för Stockholms & Svealands Roddistrikt får härmed avge följande redogörelse för verksamhetsåret 2011 Styrelsen: Jan Knejp Bo Berglund Richard Sjöberg Markus Jonsson

Läs mer

Dansklubben Quick & Quick

Dansklubben Quick & Quick Dansklubben Quick & Quick Medlem av Svenska Danssportförbundet Verksamhetsberättelse 2016 Dansklubben Quick & Quicks styrelse avger härmed följande redogörelse över klubbens verksamhet under 2016. Årsmöte

Läs mer

600 deltagare. 14-15 Maj. Vi förväntar oss cirka. Vår Internationella tävling kommer att hållas den. Pilängshallen i Lomma

600 deltagare. 14-15 Maj. Vi förväntar oss cirka. Vår Internationella tävling kommer att hållas den. Pilängshallen i Lomma 2011 Vi kommer att arrangera Kamp & Poomsaetävling Vi förväntar oss cirka 600 deltagare Miniorer, Kadetter, Seniorer, Nybörjare & Avancerade Vår Internationella tävling kommer att hållas den 14-15 Maj

Läs mer

Segrare i herr klassen Hargs egen Hasse Liljeroth men som då

Segrare i herr klassen Hargs egen Hasse Liljeroth men som då Oppbeylöpet i snabbfakta 1982 Första loppet gick söndagen den 16 maj. "Motion för hela familjen" var parollen. Banan var 7,5 km och sträckte sig genom Krikonbacken Hagalund, (Högvägen) Harg och Oppeby.

Läs mer

ESS Jolle Edsvikens Seglarskola Jolle Senast uppdaterat

ESS Jolle Edsvikens Seglarskola Jolle Senast uppdaterat ESS Jolle Edsvikens Seglarskola Jolle Senast uppdaterat 2017-02-24 VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR EDSVIKENS SEGLARSKOLA JOLLE (ESS Jolle) 2016 1 Medlemmar Vid årets slut hade föreningen 237 registrerade medlemmar.

Läs mer

torsdagen den 15 mars kl. 18:30

torsdagen den 15 mars kl. 18:30 Medlemsblad och inbjudan till årsmötet 2018 Medlemmar i föreningen Jaktskyttarna Trollhättan kallas härmed till ordinarie årsmöte torsdagen den 15 mars kl. 18:30 Mötet hålls i klubblokalen på Hultet. Mötesförhandlingar

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2017

Verksamhetsberättelse 2017 Verksamhetsberättelse 2017 338 Småland triathlon & multisportförening Föreningsöversikt Medlemsutveckling Föreningen hade under 2017 159 betalande medlemmar. Det är en liten ökning från föregående år (151

Läs mer

Dagordning Sotenäs GK Fastställande av röstlängd för mötet. 2. Fråga om mötet har utlysts på rätt sätt. 3.

Dagordning Sotenäs GK Fastställande av röstlängd för mötet. 2. Fråga om mötet har utlysts på rätt sätt. 3. Välkomna! Dagordning Sotenäs GK 2018-04-28 1. Fastställande av röstlängd för mötet. 2. Fråga om mötet har utlysts på rätt sätt. 3. Fastställande av föredragningslista. 4. Val av Ordförande och Sekreterare

Läs mer

NYHETSBLAD. Västernorrlands Parasportförbunds. Parahockey med Permobil

NYHETSBLAD. Västernorrlands Parasportförbunds. Parahockey med Permobil NYHETSBLAD Västernorrlands Parasportförbund Parahockey med Permobil Måndagen den 18 februari var det dags för Permobil att prova på parahockey i NHK arena. Permobil hade vunnit en budgivning som musikhjälpen

Läs mer

Verksamhetsberättelse FRISKIS&SVETTIS LIDINGÖ

Verksamhetsberättelse FRISKIS&SVETTIS LIDINGÖ 2013 Verksamhetsberättelse FRISKIS&SVETTIS LIDINGÖ 2013 Verksamhetsberättelse FRISKIS&SVETTIS LIDINGÖ Styrelsen för Friskis&Svettis Lidingö vill härmed lämna följande verksamhetsberättelse för år 2013

Läs mer

Stockholms/Svealands roddistrikt

Stockholms/Svealands roddistrikt Verksamhetsplan för Stockholms och Svealands Roddistrikt år 2015 1. Kontakt med specialförbund, distriktsförbund och föreningar i distriktet a) Syfte/mål: Stockholms och Svealands Roddistrikt (S&SRD) är

Läs mer